PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of Keramat MALL in Instagram

Instagram Photos and Videos of Keramat MALL. Download, Comment, Like Keramat MALL Photos and Videos Shared by Various Instagram Account

sohodp007's Instagram Photo - Can't get enough of this soupy bones .....@ soup tulang

Can't get enough of this soupy bones .....@ soup tulang

Share 2 7

Sponsored Ads

tzpco's Instagram Photo - #minifridge
#minibar
#forsale
#coolerbox
#warmerbox
#preloved 
#TZPco 
#keramatmall 
0133458048
RM120 only
Poslaju available

#minifridge #minibar #forsale #coolerbox #warmerbox #preloved #tzpco #keramatmall 0133458048 RM120 only Poslaju available

Share 0 4

Sponsored Ads

tzpco's Instagram Photo -
Share 0 4

Sponsored Ads

tzpco's Instagram Photo -
Share 0 4
asyummmm's Instagram Photo - Available now!!!
Available now!!
Available now!

Call- 0183521233
Whatsapp- www.wasap.my/0183521233

Available now!!! Available now!! Available now! Call- 0183521233 Whatsapp- www.wasap.my/0183521233

Share 2 63
elysiankl_byzai's Instagram Photo - .
.
RUBY SKINCARE SERIES

Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.

Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je.

Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND.

Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.

Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.

Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.

. . RUBY SKINCARE SERIES Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum. Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je. Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya. Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES: 1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben. 3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series. 4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit. 5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.

Share 1 4
elysiankl_byzai's Instagram Photo - .
.
RUBY SKINCARE SERIES

Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.

Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je.

Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND.

Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.

Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:

1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben.

3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.

4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.

5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit.

Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.

. . RUBY SKINCARE SERIES Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum. Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak Elysian je. Setelah proses R&D siap dan mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya. Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES: 1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. 2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan TIDAK mengandungi paraben. 3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series. 4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit. 5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.

Share 1 3
elysiankl_byzai's Instagram Photo - .
.
Penangan hebat treatment matte lip cream bukan sebab warna yang cantik je tau. Tapi kerana lipmatte ni dah terbukti dengan kelebihan yang kami janjikan.

Kelebihan TREATMENT MATTE LIP CREAM:

1. Tidak mengeringkan bibir
2. Tahan sehingga 9 jam 
3. Ringan dan selesa di gunakan
4. Tidak melekit
5. Tidak menghitamkan bibir
6. Bebas plumbum
7. 100% natural & synthetic formulation
8. Mudah dicuci
9. Mencerahkan bibir yang gelap.
10. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
11. Bahan bahan synthetic dan natural
12. Bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari
.
Pendek kata, yang dah guna lipmatte ni memang jatuh cinta tahap 360 darjah tau. Dah order satu. Esok order warna lain pulak. Dan bila gaji, terus repeat semua warna.
.
Bibir nampak lawa, mewah dan matte sepanjang hari. Lepas cuci tetap merah pink pink lagi.

. . Penangan hebat treatment matte lip cream bukan sebab warna yang cantik je tau. Tapi kerana lipmatte ni dah terbukti dengan kelebihan yang kami janjikan. Kelebihan TREATMENT MATTE LIP CREAM: 1. Tidak mengeringkan bibir 2. Tahan sehingga 9 jam 3. Ringan dan selesa di gunakan 4. Tidak melekit 5. Tidak menghitamkan bibir 6. Bebas plumbum 7. 100% natural & synthetic formulation 8. Mudah dicuci 9. Mencerahkan bibir yang gelap. 10. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi. 11. Bahan bahan synthetic dan natural 12. Bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari . Pendek kata, yang dah guna lipmatte ni memang jatuh cinta tahap 360 darjah tau. Dah order satu. Esok order warna lain pulak. Dan bila gaji, terus repeat semua warna. . Bibir nampak lawa, mewah dan matte sepanjang hari. Lepas cuci tetap merah pink pink lagi.

Share 2 6
zai_beautyshop's Instagram Photo - .
.
Penangan hebat treatment matte lip cream bukan sebab warna yang cantik je tau. Tapi kerana lipmatte ni dah terbukti dengan kelebihan yang kami janjikan.

Kelebihan TREATMENT MATTE LIP CREAM:

1. Tidak mengeringkan bibir
2. Tahan sehingga 9 jam 
3. Ringan dan selesa di gunakan
4. Tidak melekit
5. Tidak menghitamkan bibir
6. Bebas plumbum
7. 100% natural & synthetic formulation
8. Mudah dicuci
9. Mencerahkan bibir yang gelap.
10. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
11. Bahan bahan synthetic dan natural
12. Bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari
.
Pendek kata, yang dah guna lipmatte ni memang jatuh cinta tahap 360 darjah tau. Dah order satu. Esok order warna lain pulak. Dan bila gaji, terus repeat semua warna.
.
Bibir nampak lawa, mewah dan matte sepanjang hari. Lepas cuci tetap merah pink pink lagi.

. . Penangan hebat treatment matte lip cream bukan sebab warna yang cantik je tau. Tapi kerana lipmatte ni dah terbukti dengan kelebihan yang kami janjikan. Kelebihan TREATMENT MATTE LIP CREAM: 1. Tidak mengeringkan bibir 2. Tahan sehingga 9 jam 3. Ringan dan selesa di gunakan 4. Tidak melekit 5. Tidak menghitamkan bibir 6. Bebas plumbum 7. 100% natural & synthetic formulation 8. Mudah dicuci 9. Mencerahkan bibir yang gelap. 10. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi. 11. Bahan bahan synthetic dan natural 12. Bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari . Pendek kata, yang dah guna lipmatte ni memang jatuh cinta tahap 360 darjah tau. Dah order satu. Esok order warna lain pulak. Dan bila gaji, terus repeat semua warna. . Bibir nampak lawa, mewah dan matte sepanjang hari. Lepas cuci tetap merah pink pink lagi.

Share 1 6
mdm.lia's Instagram Photo - Setahun sekali😎💸💣

Setahun sekali😎💸💣

Share 0 12
roti_home_made's Instagram Photo - Customer puas hati, kami suka hati.. Order semalam.. ❤

Customer puas hati, kami suka hati.. Order semalam.. ❤

Share 0 2
yen_kelate_apparels's Instagram Photo - Nasi dage lu spengge

Nasi dage lu spengge

Share 0 19
zlhmizan_'s Instagram Photo - 🔥

🔥

Share 1 84
its_aidasofea's Instagram Photo - Thanks freind

Thanks freind

Share 2 9
iekafendy's Instagram Photo - 🌿#brownies_byMaryams🌿
👩🏻‍🍳0199940550
FREE DELIVERY AREA
🍉Wangsa Maju
🍉Setiawangsa
🍉AU2 / AU3
🍉Setapak
🍉Wangsa Melawati
🍉Tecso Ampang 🍉Sentul
🍉Danau Kota / Setapak Central
🍉Jln Genting Klang
🍉Kampung Baru
🍉Giant/Taman Samudera Batu Caves
🍉Shell Greenwood, Gombak

#Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

🌿 #brownies_byMaryams🌿 👩🏻‍🍳0199940550 FREE DELIVERY AREA 🍉Wangsa Maju 🍉Setiawangsa 🍉AU2 / AU3 🍉Setapak 🍉Wangsa Melawati 🍉Tecso Ampang 🍉Sentul 🍉Danau Kota / Setapak Central 🍉Jln Genting Klang 🍉Kampung Baru 🍉Giant/Taman Samudera Batu Caves 🍉Shell Greenwood, Gombak #Alhamdulillah #brownieshomemade #instabake #instabrownie #foodorgasm #personalshopperikea #freedelivery #browniesmurah #brownieskedut #lofattah #fattzura #sayajualbrownies #browniesKL #brownieskedutampang #brownieskedutsedap #brownieskedutkl #browniesnutella #nutsbrownies #oreobrownies #strawberrybrownies #brownieskedutbymaryams #browniesMalaysia #sayajual #duriancrepemurah #duriancrepekl #tudungbawal #browniesviral

Share 0 1
roti_home_made's Instagram Photo - Roti sarang lebah with sos caramel ❤

#rotiloyang
#rotirm1
#rotibudaksekolah
#projekroti

Roti sarang lebah with sos caramel ❤ #rotiloyang #rotirm1 #rotibudaksekolah #projekroti

Share 0 7
kerewang's Instagram Photo - Yea, balang kita kaler Oren 😃 #balangOren #OrenYangCeria 
KereWang #nipisrangupsedap #kerewangtestimoni #trobekkerewang #KEREWANG #kerewangContest #funsnacking #happysnacking #kerewang #kerepekbawangnipisrangupsedap #keramatmall #testimonikerewang #crispycrunchymunchy #kerewangtrobek #trobekkerewang #syukurselalu #senyumselalu #funselalu #joyselaluhappyselalu #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood

http://kerewang.wasap.my/

https://m.facebook.com/kerewang/

Yea, balang kita kaler Oren 😃 #balangOren #OrenYangCeria KereWang #nipisrangupsedap #kerewangtestimoni #trobekkerewang #kerewang #kerewangContest #funsnacking #happysnacking #kerewang #kerepekbawangnipisrangupsedap #keramatmall #testimonikerewang #crispycrunchymunchy #kerewangtrobek #trobekkerewang #syukurselalu #senyumselalu #funselalu #joyselaluhappyselalu #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood http://kerewang.wasap.my/ https://m.facebook.com/kerewang/

Share 4 13
kerewang's Instagram Photo - KereWang #nipisrangupsedap #kerewangtestimoni #trobekkerewang #KEREWANG #kerewangContest #funsnacking #happysnacking #kerewang #kerepekbawangnipisrangupsedap #keramatmall #testimonikerewang #crispycrunchymunchy #kerewangtrobek #trobekkerewang #syukurselalu #senyumselalu #funselalu #joyselaluhappyselalu #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood

http://kerewang.wasap.my/

https://m.facebook.com/kerewang/

KereWang #nipisrangupsedap #kerewangtestimoni #trobekkerewang #kerewang #kerewangContest #funsnacking #happysnacking #kerewang #kerepekbawangnipisrangupsedap #keramatmall #testimonikerewang #crispycrunchymunchy #kerewangtrobek #trobekkerewang #syukurselalu #senyumselalu #funselalu #joyselaluhappyselalu #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood http://kerewang.wasap.my/ https://m.facebook.com/kerewang/

Share 4 8
kerewang's Instagram Photo - Terjalak suka tu camner 😍 terima kasih adik sayang hehe #thankyoucustomers #thankyoufollower #kerewangcontest KereWang #nipisrangupsedap #kerewangtestimoni #trobekkerewang #KEREWANG #kerewangContest #funsnacking #happysnacking #kerewang #kerepekbawangnipisrangupsedap #keramatmall #testimonikerewang #crispycrunchymunchy #kerewangtrobek #trobekkerewang #syukurselalu #senyumselalu #funselalu #joyselaluhappyselalu #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood

http://kerewang.wasap.my/

https://m.facebook.com/kerewang/

Terjalak suka tu camner 😍 terima kasih adik sayang hehe #thankyoucustomers #thankyoufollower #kerewangcontest KereWang #nipisrangupsedap #kerewangtestimoni #trobekkerewang #kerewang #kerewangContest #funsnacking #happysnacking #kerewang #kerepekbawangnipisrangupsedap #keramatmall #testimonikerewang #crispycrunchymunchy #kerewangtrobek #trobekkerewang #syukurselalu #senyumselalu #funselalu #joyselaluhappyselalu #thankyoucustomers #thankyoufollowers #thankyouverygood http://kerewang.wasap.my/ https://m.facebook.com/kerewang/

Share 0 7
mueeza9's Instagram Photo - MINTAK MAAF !!! 👉🏾👈🏾
TUMPANG NIAGA YEE 🤗🤗🤗🤗🤗
MINTAK TOLONG LIKE & SHARE PAGE SAYA SEKALI PADA TEMAN2 yang lain , cakap saya pasang tinted dengan harga murah 😱😱😱 PROMOSI TINTED ! .
🚗🚙🚘🏎🚓🚍🚔🚚🚎🚐
.
TINTED FILM UV !! 🌞☄️🔥
.
DIJAMIN HARGA TERENDAH DI TOWN
.
ANDA BOLEH BANDINGKAN HARGA KAMI.
.
TINTED FILM KERETA MURAH DI KERAMAT 👈🏻
.
PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !! .
--------------------------------------
TINTED SAFETY KERETA SOLAR UV SIAP PASANG --------------------------------------
PROMOSI TINTED KERETA UNTUK SELURUH CERMIN KERETA.
🚀TERMASUK
✔ Cermin depan x 1, ✔ Belakang x 1, ✔ Kiri x2,
✔ Kanan x2
.
✅ Kertas tinted dijamin lulus oleh JPJ.
✅ Dijamin bebas dari kena saman.
✅ Technician Mempunyai lebih 8 tahun Pengalaman.
✅ Film Tinted 100% IMPORT.
✅ 100% TIADA CAJ UPAH PEMASANGAN
✅ Apa yang saya janjikan PEMASANGAN yang terbaik 👍👍👍
.
-------------------------------------
NORMAL FILM TINTED --------------------------------------
( GREY 65 ) ( SNOW GOLD ) ( CARBON BLACK 70 ) ( SNOW 80 ) 🔨🔨
☑VLT = 65% and 80% ☑IRR = OVER 99%
☑UVR = 89%
☑WARRANTY 5 TAHUN
☑Made In Germany 🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Harga Asal = ❌(RM 488 ) 
Kini PROMOSI = ✅ RM 188 SAHAJA
.
.
..
BOOKING HARI INI!!
BOOKING HARI INI!!
BOOKING HARI INI!!
.
. 
LOKASI KAMI DI : - 
SMART SNOW ENTERPRISE

Ms018 . Kompleks keramat mall, Kuala lumpur, Kg dato keramat, 54000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
 60 13-681 5052

https://g.co/kgs/geKbtR
( DEPAN LRT DAMAI )

JIKA TUAN/PUAN TERASA JAUH KE KEDAI KAMI , KAMI ADE LOKASI BARU PANTAI DALAM !!! LOKASI NO 2 KAMI DI : Tinted Mudah Alih Owsem

Kampung Pasir, 58200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
017-381 8385

https://g.co/kgs/XqTsFt
( BELAKANG TOLL HIGHWAY NPE ) 
wasap kami untuk lokasi 👇

http://wasap.my/60136815052
http://wasap.my/60136815052
http://wasap.my/60136815052
http://wasap.my/60136815052

LIKE 🚩PAGE KAMI @ SHARE PAGE KAMI KPD FACEBOOK ANDA
UTK MENDAPAT PROMOSI YG AKN DATANG.
.
TERIMA KASIH 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
.

MINTAK MAAF !!! 👉🏾👈🏾 TUMPANG NIAGA YEE 🤗🤗🤗🤗🤗 MINTAK TOLONG LIKE & SHARE PAGE SAYA SEKALI PADA TEMAN2 yang lain , cakap saya pasang tinted dengan harga murah 😱😱😱 PROMOSI TINTED ! . 🚗🚙🚘🏎🚓🚍🚔🚚🚎🚐 . TINTED FILM UV !! 🌞☄️🔥 . DIJAMIN HARGA TERENDAH DI TOWN . ANDA BOLEH BANDINGKAN HARGA KAMI. . TINTED FILM KERETA MURAH DI KERAMAT 👈🏻 . PROMOSI !! PROMOSI !! PROMOSI !! . -------------------------------------- TINTED SAFETY KERETA SOLAR UV SIAP PASANG -------------------------------------- PROMOSI TINTED KERETA UNTUK SELURUH CERMIN KERETA. 🚀TERMASUK ✔ Cermin depan x 1, ✔ Belakang x 1, ✔ Kiri x2, ✔ Kanan x2 . ✅ Kertas tinted dijamin lulus oleh JPJ. ✅ Dijamin bebas dari kena saman. ✅ Technician Mempunyai lebih 8 tahun Pengalaman. ✅ Film Tinted 100% IMPORT. ✅ 100% TIADA CAJ UPAH PEMASANGAN ✅ Apa yang saya janjikan PEMASANGAN yang terbaik 👍👍👍 . ------------------------------------- NORMAL FILM TINTED -------------------------------------- ( GREY 65 ) ( SNOW GOLD ) ( CARBON BLACK 70 ) ( SNOW 80 ) 🔨🔨 ☑VLT = 65% and 80% ☑IRR = OVER 99% ☑UVR = 89% ☑WARRANTY 5 TAHUN ☑Made In Germany 🇩🇪🇩🇪🇩🇪 Harga Asal = ❌(RM 488 ) Kini PROMOSI = ✅ RM 188 SAHAJA . . .. BOOKING HARI INI!! BOOKING HARI INI!! BOOKING HARI INI!! . . LOKASI KAMI DI : - SMART SNOW ENTERPRISE Ms018 . Kompleks keramat mall, Kuala lumpur, Kg dato keramat, 54000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia 60 13-681 5052 https://g.co/kgs/geKbtR ( DEPAN LRT DAMAI ) JIKA TUAN/PUAN TERASA JAUH KE KEDAI KAMI , KAMI ADE LOKASI BARU PANTAI DALAM !!! LOKASI NO 2 KAMI DI : Tinted Mudah Alih Owsem Kampung Pasir, 58200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur 017-381 8385 https://g.co/kgs/XqTsFt ( BELAKANG TOLL HIGHWAY NPE ) wasap kami untuk lokasi 👇 http://wasap.my/60136815052 http://wasap.my/60136815052 http://wasap.my/60136815052 http://wasap.my/60136815052 LIKE 🚩PAGE KAMI @ SHARE PAGE KAMI KPD FACEBOOK ANDA UTK MENDAPAT PROMOSI YG AKN DATANG. . TERIMA KASIH 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 .

Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
mueeza9's Instagram Photo -
Share 0 26
kerewang's Instagram Photo - KereWang Contest !! Check it out ! 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=834747510035768&id=487192838124572

#kerewangContest

KereWang Contest !! Check it out ! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=834747510035768&id=487192838124572 #kerewangcontest

Share 0 8
kerewang's Instagram Photo - KereWang Contest !! Check it out ! 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=834747510035768&id=487192838124572

#kerewangContest

KereWang Contest !! Check it out ! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=834747510035768&id=487192838124572 #kerewangcontest

Share 0 7
kerewang's Instagram Photo - KereWang Contest !! Check it out ! 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=834747510035768&id=487192838124572

#kerewangContest

KereWang Contest !! Check it out ! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=834747510035768&id=487192838124572 #kerewangcontest

Share 0 5
putri.sarah.balqis's Instagram Photo - Cntik beno pelmin nye..😍😍😍

Cntik beno pelmin nye..😍😍😍

Share 3 55
azrin_jahat's Instagram Photo - Isnin boleh ready display dekat keramat mall.

#bettafish
#bettafishforsale 
#plakad
#ikanlaga

Isnin boleh ready display dekat keramat mall. #bettafish #bettafishforsale #plakad #ikanlaga

Share 7 27
iezahismile's Instagram Photo - Jln jemmmmlahhh

Jln jemmmmlahhh

Share 0 3
hanafimdkalil's Instagram Photo - Alhamdulillah..selesai juga majlis penghargaan buat GURU UTAMA ..semoga terus mencurahkan ilmu ye WAK😁

Alhamdulillah..selesai juga majlis penghargaan buat GURU UTAMA ..semoga terus mencurahkan ilmu ye WAK😁

Share 0 43
nuraifahwahyu's Instagram Photo - 👀👀👀

👀👀👀

Share 0 13
theptriamlnazaidi_giftbox's Instagram Photo - Assalamualaikum guys. For those yang nak buat surprise birthday untuk orang tersayang yang dekat dan jauh tapi nak budget bawah RM100 sini lah tempatnya.Nak delivery dekat orang tersayang? No problem. Ada caj penghantaran mengikut kawasan. Caj penghantaran serendah RM10-RM30 je!!!! Theptriamlnazaidi_giftbox ada package dan harga baru. 
Untuk package RM55-RM65. Anda akan dapat :
🌸FREE BALLOON

Untuk package RM75 and above. Anda akan dapat :
🌸FREE BALLOON
🌸1 SLICE OF CAKE SECRET RECIPE . 
So apa tunggu lagi?? Jom pakat surprisekan orang tersayang 💘
Siapa nak buat surprise delivery boleh whatsapp kita terus www.wasap.my/60192907671. Kalau nak delivery pun boleh. Whatsapp je kita tau. Nak pos kat orang jauh pun boleh 😍
#delivery #giftbox #giftsforhim #giftsforher #giftcard #giftbox #delivery🍫 #giftbouquet #theptriamlnazaidi_giftbox

Assalamualaikum guys. For those yang nak buat surprise birthday untuk orang tersayang yang dekat dan jauh tapi nak budget bawah RM100 sini lah tempatnya.Nak delivery dekat orang tersayang? No problem. Ada caj penghantaran mengikut kawasan. Caj penghantaran serendah RM10-RM30 je!!!! Theptriamlnazaidi_giftbox ada package dan harga baru. Untuk package RM55-RM65. Anda akan dapat : 🌸FREE BALLOON Untuk package RM75 and above. Anda akan dapat : 🌸FREE BALLOON 🌸1 SLICE OF CAKE SECRET RECIPE . So apa tunggu lagi?? Jom pakat surprisekan orang tersayang 💘 Siapa nak buat surprise delivery boleh whatsapp kita terus www.wasap.my/60192907671. Kalau nak delivery pun boleh. Whatsapp je kita tau. Nak pos kat orang jauh pun boleh 😍 #delivery #giftbox #giftsforhim #giftsforher #giftcard #giftbox #delivery🍫 #giftbouquet #theptriamlnazaidi_giftbox

Share 2 18
ahpisz.schuldiner's Instagram Photo - urusan jpj

urusan jpj

Share 2 53
djmaman's Instagram Photo - Alhamdulillah 
Memetik teratai di tasik paya
Memetik demi si cinta hati
Pasangan dirai disambut ria
Juzaidi dan ika diikat janji

Terima kasih always pd @makcikkantinweddingplanner sentiasa memberikan kepercayaan pada abam... Doakan abam ya

Wedding : Juzaidi & Nuratiqah 
Photographer : @pakdinzphotography
Deejay/ sound system : Bro Maman
Caterer : @makcikkantinweddingplanner

#mcmaman 
#proemcee 
#emceekahwin 
#djkahwin

Alhamdulillah Memetik teratai di tasik paya Memetik demi si cinta hati Pasangan dirai disambut ria Juzaidi dan ika diikat janji Terima kasih always pd @makcikkantinweddingplanner sentiasa memberikan kepercayaan pada abam... Doakan abam ya Wedding : Juzaidi & Nuratiqah Photographer : @pakdinzphotography Deejay/ sound system : Bro Maman Caterer : @makcikkantinweddingplanner #mcmaman #proemcee #emceekahwin #djkahwin

Share 0 17
fienazulkamar's Instagram Photo - As usual reunion dkt wedding..Ex housemate Tadisma..Tahniah Tiqa & Zaidi on your bigday..Semoga kekal ke jannah 💓💓💓
#tiqazaidibigday
#congratulations 
#tadismamate 
#happyalways

As usual reunion dkt wedding..Ex housemate Tadisma..Tahniah Tiqa & Zaidi on your bigday..Semoga kekal ke jannah 💓💓💓 #tiqazaidibigday #congratulations #tadismamate #happyalways

Share 0 16
fienazulkamar's Instagram Photo - After 2 years br dpt dating dgn org sebelah ni itu pun dkt wedding #tiqazaidi 😘😙
#weddingtiqazaidi
#tadismamate
#exhousemate 
#msurians 
#mspipipaumakan

After 2 years br dpt dating dgn org sebelah ni itu pun dkt wedding #tiqazaidi😘😙 #weddingtiqazaidi #tadismamate #exhousemate #msurians #mspipipaumakan

Share 0 25
umi.oma.98's Instagram Photo - BUAH. HATI KU....

BUAH. HATI KU....

Share 0 3
umi.oma.98's Instagram Photo -
Share 0 3
readd_studio's Instagram Photo - #nasilemakzaleeha #chapati Malaysian breakfast

#nasilemakzaleeha #chapatiMalaysian breakfast

Share 0 6
hazzabella_kuala_lumpur's Instagram Photo - #Repost @pakdinzphotography (@get_repost)
・・・
.
Raudah & shafiq.
.
.
.
.
Deco by @inspirasi_dekorasi 
Mua by @noralinda_touch 
An event by @makcikkantinweddingplanner .
.
.
#malaywedding 
#malayweddingguide 
#malaysiaweddingphotographer 
#keramatmall

#repost@pakdinzphotography (@get_repost) ・・・ . Raudah & shafiq. . . . . Deco by @inspirasi_dekorasi Mua by @noralinda_touch An event by @makcikkantinweddingplanner . . . #malaywedding #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #keramatmall

Share 1 18
makcikkantinweddingplanner's Instagram Photo - #Repost @pakdinzphotography (@get_repost)
・・・
.
Raudah & shafiq
.
.
.
.
Deco by @inspirasi_dekorasi 
Mua by @noralinda_touch 
An event by @makcikkantinweddingplanner .
.
.
#malaywedding 
#malayweddingguide 
#malaysiaweddingphotographer 
#keramatmall

#repost@pakdinzphotography (@get_repost) ・・・ . Raudah & shafiq . . . . Deco by @inspirasi_dekorasi Mua by @noralinda_touch An event by @makcikkantinweddingplanner . . . #malaywedding #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #keramatmall

Share 1 30
intn_maisarah's Instagram Photo - Hari paling indah❤️

Hari paling indah❤️

Share 1 9
noorkhamisah's Instagram Photo - Eh, jumpa kawan sama2 tabika KEMAS la kat klinik ni..hehe. Lepas cek gula kita terus minum milo manis ye Khamisah. Bagus2. Nanti kita tanya misi ni syift kja dia. Boleh dtg cek gula lagi 😂😂 thank you @nanasimaa1984 sudi layan aku ptg ni. Nanti aku dtg lagi klinik 😅😅😍

Eh, jumpa kawan sama2 tabika KEMAS la kat klinik ni..hehe. Lepas cek gula kita terus minum milo manis ye Khamisah. Bagus2. Nanti kita tanya misi ni syift kja dia. Boleh dtg cek gula lagi 😂😂 thank you @nanasimaa1984 sudi layan aku ptg ni. Nanti aku dtg lagi klinik 😅😅😍

Share 1 17
firdausrunnerflavour's Instagram Photo - 1 chiggey butterscoth donut 6mg 60ml rm25

Tq bos support frf!!!
Done cod/postage..wasap +60183214202 for list or cod

#RunnerFlavour  #firdausrunnerflavour  #flavourmurah  #flavourvape  #vape #vapeon💨  #vapecommunity  #comunityvape  #codflavour  #maribeli  #malaysiavapecommunity  #vapekl #vapeselangor  #vapeselayang  #vapejohor  #vapemelaka  #vapepenang  #vapekedah  #vapemurah  #malaysiavape #vapeseremban #vapeperlis #vapekelantan #vapeterengganu #vapeseremban  #kualalumpur #vapekualalumpur #vapekuantan #vapepahang #vapemalaysia #malaysiavape

1 chiggey butterscoth donut 6mg 60ml rm25 Tq bos support frf!!! Done cod/postage..wasap +60183214202 for list or cod #RunnerFlavour  #firdausrunnerflavour  #flavourmurah  #flavourvape  #vape #vapeon💨  #vapecommunity  #comunityvape  #codflavour  #maribeli  #malaysiavapecommunity  #vapekl #vapeselangor  #vapeselayang  #vapejohor  #vapemelaka  #vapepenang  #vapekedah  #vapemurah  #malaysiavape #vapeseremban #vapeperlis #vapekelantan #vapeterengganu #vapeseremban  #kualalumpur #vapekualalumpur #vapekuantan #vapepahang #vapemalaysia #malaysiavape

Share 0 34
elysiankl_byzai's Instagram Photo - .
.
Pilihan make up artis profesional!
.
Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage!
.
❌ Tak berat
❌ Tak capuk
✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh.
.
Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana?
.
✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Memudarkan jeragat
✔️ Memudarkan parut kekal
.
Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱
.
Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋
.
Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis"
.
Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍

. . Pilihan make up artis profesional! . Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! . ❌ Tak berat ❌ Tak capuk ✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. . Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? . ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Memudarkan jeragat ✔️ Memudarkan parut kekal . Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋 . Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" . Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la 😍

Share 3 13
;