PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of KLCC, Tower1 in Instagram

Instagram Photos and Videos of KLCC, Tower1. Download, Comment, Like KLCC, Tower1 Photos and Videos Shared by Various Instagram Account

aruvinprakash's Instagram Photo - โ˜บ

โ˜บ

Share 10 45
juliechristy13's Instagram Photo - No 1 store Malaysia Kids at KLCC Amazing leadership from Ziah delivering exceptional results ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹#cogeverbetter #cottononkids

No 1 store Malaysia Kids at KLCC Amazing leadership from Ziah delivering exceptional results ๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ #cogeverbetter #cottononkids

Share 0 62
manggaasamboipuanaminah's Instagram Photo - ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ Tower 1 KLCC . 6big โœ…. Thank you Puan Fatimah order dengan kami. Katanya nak repeat order lagi . Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š. Satisfy your craving. 
Untuk sebarang pertanyaan dan order boleh contact ๐Ÿ‘‡๐Ÿป: http://www.wasap.my/60134248197 ๐Ÿ๐Ÿ‹๐ŸŒถ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ˜‹โค๏ธ๐Ÿ“ž0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ
#ManggaAsamBoiPuanAminah 
#jerukmanggaasamboi 
#manggaasamboi 
#jerukmangga 
#jerukasamboi

๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ Tower 1 KLCC . 6big โœ…. Thank you Puan Fatimah order dengan kami. Katanya nak repeat order lagi . Alhamdulillah ๐Ÿ˜Š. Satisfy your craving. Untuk sebarang pertanyaan dan order boleh contact ๐Ÿ‘‡๐Ÿป: http://www.wasap.my/60134248197 ๐Ÿ๐Ÿ‹๐ŸŒถ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ˜‹โค๏ธ๐Ÿ“ž0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ #manggaasamboipuanaminah #jerukmanggaasamboi #manggaasamboi #jerukmangga #jerukasamboi

Share 0 7
the_cravingers's Instagram Photo - Sweet creamy + Sweet savory = ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†๐Ÿค—๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜„
.
TERIMA KASIH Lubna dari #Tower1KLCC coz sudi order dengan kami... ๐Ÿ˜˜
.
.
#Order25Jul โœ
#ThrowbackUpdate
.
.
For any INQUERY ๐Ÿค” or ORDER ๐Ÿššโœ
WhatsApps ๐Ÿ“ฒ 012-2615445 (Asz)
WhatsApps ๐Ÿ“ฒ 017-3060421 (Zul)
.
.
===========================
1. Custard Cream ๐Ÿ˜‹
โœ…RM20 (25pcs), RM35 (50pcs), RM130 (200pcs)

2. Custard Cream with Choc Nutella ๐Ÿ˜‹๐Ÿซ
โœ…RM25 (25pcs), RM40 (50pcs), RM150 (200pcs)

3. Fresh Cream Strawberry with Strawberry Sliced ๐Ÿ“
โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs)

4. Fresh Cream Vanilla with Choc Nutella ๐Ÿซ
โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs)

5. Savory Puff Tuna Mayo ๐ŸŸโ˜˜
โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs)

6. Savory Puff Eggs Mayo ๐Ÿณโ˜˜
โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs)

7. Mixed Puff (3 Choice of Filling above) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Š
โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs)

8. Mixed Puff (4 Choice of Filling above) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Š๐Ÿค—
โœ…RM35 (25pcs), RM50 (50pcs), RM190 (200pcs)
===========================
.
โฉโฉRM5 to RM20 (DEPENDS ON LOCATION) for Delivery Charge ๐Ÿšš โ›Ÿ๐Ÿš›๐Ÿš—
.
#creampuff #sayajualcreampuff #creampuffvendor #creampuffmurah #creampuffkajang #creampuffbangi #creampuffcyberjaya #creampuffputrajaya #creampuffcheras #creampuffhalal
#savorypuff
#savorypufftunamayo
#savorypuffeggsmayo #vendorcreampuff
#creampuffsedap #birthdayparty #hantaranperkahwinanmurah #hantarantunangmurah
#hantaranmurah #candyboothmurah #dessertboothmurah #doorgiftmurah #dessertmurah #The_Cravingers

Sweet creamy + Sweet savory = ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜†๐Ÿค—๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜„ . TERIMA KASIH Lubna dari #Tower1KLCC coz sudi order dengan kami... ๐Ÿ˜˜ . . #Order25Jul โœ #ThrowbackUpdate . . For any INQUERY ๐Ÿค” or ORDER ๐Ÿššโœ WhatsApps ๐Ÿ“ฒ 012-2615445 (Asz) WhatsApps ๐Ÿ“ฒ 017-3060421 (Zul) . . =========================== 1. Custard Cream ๐Ÿ˜‹ โœ…RM20 (25pcs), RM35 (50pcs), RM130 (200pcs) 2. Custard Cream with Choc Nutella ๐Ÿ˜‹๐Ÿซ โœ…RM25 (25pcs), RM40 (50pcs), RM150 (200pcs) 3. Fresh Cream Strawberry with Strawberry Sliced ๐Ÿ“ โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs) 4. Fresh Cream Vanilla with Choc Nutella ๐Ÿซ โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs) 5. Savory Puff Tuna Mayo ๐ŸŸโ˜˜ โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs) 6. Savory Puff Eggs Mayo ๐Ÿณโ˜˜ โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs) 7. Mixed Puff (3 Choice of Filling above) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Š โœ…RM30 (25pcs), RM45 (50pcs), RM170 (200pcs) 8. Mixed Puff (4 Choice of Filling above) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Š๐Ÿค— โœ…RM35 (25pcs), RM50 (50pcs), RM190 (200pcs) =========================== . โฉโฉRM5 to RM20 (DEPENDS ON LOCATION) for Delivery Charge ๐Ÿšš โ›Ÿ๐Ÿš›๐Ÿš— . #creampuff #sayajualcreampuff #creampuffvendor #creampuffmurah #creampuffkajang #creampuffbangi #creampuffcyberjaya #creampuffputrajaya #creampuffcheras #creampuffhalal #savorypuff #savorypufftunamayo #savorypuffeggsmayo #vendorcreampuff #creampuffsedap #birthdayparty #hantaranperkahwinanmurah #hantarantunangmurah #hantaranmurah #candyboothmurah #dessertboothmurah #doorgiftmurah #dessertmurah #the_cravingers

Share 0 12
kakmoks_kitchen's Instagram Photo - Thank you boss shikin KLCC Tower 1.

Thank you boss shikin KLCC Tower 1.

Share 4 65
dflashmedia's Instagram Photo - Custom Album Delivery | Thank you Arif & Nina for having us! Check out our 10×15 Custom Album for every wedding package you book with us. 
May the memories lasts forever with Dflashmedia. 
Contact us for booking: +60182245488

#malaywedding #melaka #klcc #customalbums #wedding #engagement #wedding #johor #kualalumpur #labuan

Custom Album Delivery | Thank you Arif & Nina for having us! Check out our 10ร—15 Custom Album for every wedding package you book with us. May the memories lasts forever with Dflashmedia. Contact us for booking: +60182245488 #malaywedding #melaka #klcc #customalbums #wedding #engagement #wedding #johor #kualalumpur #labuan

Share 3 33
dflashmedia's Instagram Photo - Custom Album Delivery | Thank you Arif & Nina for having us! Check out our 10×15 Custom Album for every wedding package you book with us. 
May the memories lasts forever with Dflashmedia. 
Contact us for booking: +60182245488

#malaywedding #melaka #klcc #customalbums #wedding #engagement #wedding #johor #kualalumpur #labuan

Custom Album Delivery | Thank you Arif & Nina for having us! Check out our 10ร—15 Custom Album for every wedding package you book with us. May the memories lasts forever with Dflashmedia. Contact us for booking: +60182245488 #malaywedding #melaka #klcc #customalbums #wedding #engagement #wedding #johor #kualalumpur #labuan

Share 0 21
dflashmedia's Instagram Photo - Custom Album Delivery | Thank you Arif & Nina for having us! Check out our 10×15 Custom Album for every wedding package you book with us. 
May the memories lasts forever with Dflashmedia. 
Contact us for booking: +60182245488

#malaywedding #melaka #klcc #customalbums #wedding #engagement #wedding #johor #kualalumpur #labuan

Custom Album Delivery | Thank you Arif & Nina for having us! Check out our 10ร—15 Custom Album for every wedding package you book with us. May the memories lasts forever with Dflashmedia. Contact us for booking: +60182245488 #malaywedding #melaka #klcc #customalbums #wedding #engagement #wedding #johor #kualalumpur #labuan

Share 1 23
syhrlans's Instagram Photo - Acah acah bini dua. ๐Ÿ˜ฑbaju biru #razak by @fromkodiang

Acah acah bini dua. ๐Ÿ˜ฑbaju biru #razakby @fromkodiang

Share 8 135
bybabadoo's Instagram Photo - Salam dan selamat pagi. Alhamdulillah penghantaran selesai ke KLCC. Tq sis @shikinkias sudi merasa beef lasagna dan baked pasta kami ๐Ÿ˜Š
!
Sebarang pertanyaan/tempahan, sila โ˜Ž๏ธ/WA/msg kami di +60192697565
!
Ikuti kami di Insta
@bybabadoo 
@madubybabadoo .
!
Kami juga menyediakan perkhidmatan catering utk bbq. Kami akan datang ke lokasi anda, dan bakarkan ayam, kambing dan daging untuk anda. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
!
#bybabadoo #beeflasagna #marinatedchicken #bbq #beefbakedpasta #blackpeppersauce #bbqsauce #lambrib #lambleg #klcc #menaramem #hululangat #villawangsamas #kawankawanarr #produkmuslim #๐Ÿ’ฏhalal #cutisekolah2017 #wanpeah #suamikupalingsweet #koreanbbq #klcctower

Salam dan selamat pagi. Alhamdulillah penghantaran selesai ke KLCC. Tq sis @shikinkias sudi merasa beef lasagna dan baked pasta kami ๐Ÿ˜Š ! Sebarang pertanyaan/tempahan, sila โ˜Ž๏ธ/WA/msg kami di +60192697565 ! Ikuti kami di Insta @bybabadoo @madubybabadoo . ! Kami juga menyediakan perkhidmatan catering utk bbq. Kami akan datang ke lokasi anda, dan bakarkan ayam, kambing dan daging untuk anda. Hubungi kami untuk keterangan lanjut. ! #bybabadoo #beeflasagna #marinatedchicken #bbq #beefbakedpasta #blackpeppersauce #bbqsauce #lambrib #lambleg #klcc #menaramem #hululangat #villawangsamas #kawankawanarr #produkmuslim #๐Ÿ’ฏhalal #cutisekolah2017 #wanpeah #suamikupalingsweet #koreanbbq #klcctower

Share 6 37
hafrizrais's Instagram Photo - Ez

Ez

Share 5 40
_jajayusof's Instagram Photo - Bismillahirahmanirahim. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Ž

Bismillahirahmanirahim. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Ž

Share 2 25
hipsterpomadekartel's Instagram Photo - RASA LEBIH CONFIDENT DI TEMPAT KERJA KERJA!
.
Pergi ofis pun mesti nak hensem kan? Bayangkan suatu hari korg pergi kerja dengan rambut yang baru.. Dalam 10 orang yang korang jumpa pagi tu, 9 orang puji rambut korang. Sorang lagi tu pandang sambil sengih-sengih dan tunjuk thumbs up cenggini ha ๐Ÿ‘.
.
Mesti awak akan rasa lebih CONFIDENT dan BERSEMANGAT nak kerja kan?๐Ÿ˜
.
Kualiti kerja pun meningkat, untung-untung awak dapat mengorat awek di ofis yang dah lama awak usha. ๐Ÿ˜Ž
.
Taknak ke rasa macam tu? Sampai bila nak rasa selesa dengan rambut awak yang SERABAI tu? ๐Ÿ˜ณ
.
Kalau dah rasa insaf sikit, boleh la PM Abang di 0173004696 untuk mendapatkan rambut baru awak hari ini!
.
Jangan tunggu lama-lama, nanti awek ofis tu dikebas orang pulak! Maklumlah, satu Malaysia dah pakai Hipster Pomade tau! ๐Ÿ˜
.
#hipster #hipsterpomade #HipsterPomadeKartel #HPcodKLCC #HPcodUkayPerdana #HPcodAmpang #HPcodWangsaMaju #HPcodSetiawangsa #hipsterpomadekl #qualitypomade #Pomade #pomadekl #pomadelokal #pomademurah #pomademalaysia #lokalah #lokalbrand #malaysia #klcc #kualalumpur

RASA LEBIH CONFIDENT DI TEMPAT KERJA KERJA! . Pergi ofis pun mesti nak hensem kan? Bayangkan suatu hari korg pergi kerja dengan rambut yang baru.. Dalam 10 orang yang korang jumpa pagi tu, 9 orang puji rambut korang. Sorang lagi tu pandang sambil sengih-sengih dan tunjuk thumbs up cenggini ha ๐Ÿ‘. . Mesti awak akan rasa lebih CONFIDENT dan BERSEMANGAT nak kerja kan?๐Ÿ˜ . Kualiti kerja pun meningkat, untung-untung awak dapat mengorat awek di ofis yang dah lama awak usha. ๐Ÿ˜Ž . Taknak ke rasa macam tu? Sampai bila nak rasa selesa dengan rambut awak yang SERABAI tu? ๐Ÿ˜ณ . Kalau dah rasa insaf sikit, boleh la PM Abang di 0173004696 untuk mendapatkan rambut baru awak hari ini! . Jangan tunggu lama-lama, nanti awek ofis tu dikebas orang pulak! Maklumlah, satu Malaysia dah pakai Hipster Pomade tau! ๐Ÿ˜ . #hipster #hipsterpomade #HipsterPomadeKartel #HPcodKLCC #HPcodUkayPerdana #hpcodampang #hpcodwangsamaju #HPcodSetiawangsa #hipsterpomadekl #qualitypomade #Pomade #pomadekl #pomadelokal #pomademurah #pomademalaysia #lokalah #lokalbrand #malaysia #klcc #kualalumpur

Share 0 44
kakmoks_kitchen's Instagram Photo - Tq dear.. order #nasitumpangkakmoks utk.breakfast.

Tq dear.. order #nasitumpangkakmoksutk.breakfast.

Share 0 15
annawatiemakeupartist's Instagram Photo - today task
make up photoshoot for board of directors Petronas
collab dgn photog @wanizhar 
For Booking & enquiries
๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ 0195555364 (wassap | sms only)
M.U.A : Based KL / Selangor / Muar I do travel t&c apply ===================== #muakualalumpur #muamalaysia #muakl #muaklang #muaselangor #muaklangvalley #muabangsar #muadamansara #muapj #muasubangjaya #muashahalam
#bridalmakeupmalaysia #makeupartistshahalam #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia 
#solekantunang #tunangbajet #kahwinbajet 
#pengantin #pengantinmalaysia #tunang #sanding #nikah

today task make up photoshoot for board of directors Petronas collab dgn photog @wanizhar For Booking & enquiries ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ 0195555364 (wassap | sms only) M.U.A : Based KL / Selangor / Muar I do travel t&c apply ===================== #muakualalumpur #muamalaysia #muakl #muaklang #muaselangor #muaklangvalley #muabangsar #muadamansara #muapj #muasubangjaya #muashahalam #bridalmakeupmalaysia #makeupartistshahalam #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #solekantunang #tunangbajet #kahwinbajet #pengantin #pengantinmalaysia #tunang #sanding #nikah

Share 1 18
zyrowonghk's Instagram Photo - Outfit is nothing until someone lives in them... โ˜บ๏ธ Happy Deepavali & Happy holiday to all ๐Ÿค“

#zyrowong
#zyro็Ž‹้‹’่‰บ 
#fashiongram 
#happydeepavali

Outfit is nothing until someone lives in them... โ˜บ๏ธ Happy Deepavali & Happy holiday to all ๐Ÿค“ #zyrowong #zyro็Ž‹้‹’่‰บ #fashiongram #happydeepavali

Share 0 897
iiffath's Instagram Photo - KLCC Tower

KLCC Tower

Share 0 45
sinfulbysufee's Instagram Photo - Borong! Thanks babies ๐Ÿ˜˜
#sinfulbysufee #sayajualchocolatecake #sayajualchoccake #sayajualmoistchocolatecake #sayajualmoistchoccake #chocolatecakekl #choccakekl #moistchocolatecake #moistchoccake #chocolatecakemurah #moistchocolatecakemurah #moistchoccakemurah #choccakemurah #sayajualkekcoklat #sayajualcoklatkek #kekcoklat #sayajualredvelvet #sayajualredvelvetcake #redvelvetkl #redvelvetcakekl #redvelvetcheesecakebrownies #brownieskl #sayajualbrownies #doorgiftbrownies #sayajualcarrotcake

Borong! Thanks babies ๐Ÿ˜˜ #sinfulbysufee #sayajualchocolatecake #sayajualchoccake #sayajualmoistchocolatecake #sayajualmoistchoccake #chocolatecakekl #choccakekl #moistchocolatecake #moistchoccake #chocolatecakemurah #moistchocolatecakemurah #moistchoccakemurah #choccakemurah #sayajualkekcoklat #sayajualcoklatkek #kekcoklat #sayajualredvelvet #sayajualredvelvetcake #redvelvetkl #redvelvetcakekl #redvelvetcheesecakebrownies #brownieskl #sayajualbrownies #doorgiftbrownies #sayajualcarrotcake

Share 0 51
joeytng's Instagram Photo - ๅ†ๆฌกไพ†ๅˆฐ้€™ๅคงๆจ“่ฃ้ข่ฉฆ๏ผŒ็ญ‰ไบ†ๅฅฝไน…๏ผŒๅนธ่™ง้ƒฝ่ฎ“ๆˆ‘ๅ’Œๆˆ‘ๆœ‹ๅ‹้Ž้—œใ€‚ๅ› ็‚บ็ถ็‰™็š„้—œ็ณป๏ผŒ่ฉ•ๅฏฉๅ€‘ๆŠŠๆˆ‘่€ƒๆ…ฎๅฅฝไน…๏ผŒๆœ€ๅพŒ้—œ้ ญๆ‰ๅซไบ†ๆˆ‘็š„่™Ÿ็ขผ๏ผŒๅคฉๅ•Š่ฌๅคฉ่ฌๅœฐ๏ผŒ็Šง็‰ฒๆ™‚้–“ๆฒ’็™ฝ่ฒปใ€‚

ๅ†ๆฌกไพ†ๅˆฐ้€™ๅคงๆจ“่ฃ้ข่ฉฆ๏ผŒ็ญ‰ไบ†ๅฅฝไน…๏ผŒๅนธ่™ง้ƒฝ่ฎ“ๆˆ‘ๅ’Œๆˆ‘ๆœ‹ๅ‹้Ž้—œใ€‚ๅ› ็‚บ็ถ็‰™็š„้—œ็ณป๏ผŒ่ฉ•ๅฏฉๅ€‘ๆŠŠๆˆ‘่€ƒๆ…ฎๅฅฝไน…๏ผŒๆœ€ๅพŒ้—œ้ ญๆ‰ๅซไบ†ๆˆ‘็š„่™Ÿ็ขผ๏ผŒๅคฉๅ•Š่ฌๅคฉ่ฌๅœฐ๏ผŒ็Šง็‰ฒๆ™‚้–“ๆฒ’็™ฝ่ฒปใ€‚

Share 11 470
ramafahad88's Instagram Photo - ู…ุงู„ูŠ ุฑุบุจู‡ ููŠ ุบูŠุฑูƒ ุŒุŒ ุงู†ุง ุงู„ู„ู‡ ููŠูƒ ุงุบู†ุงู†ูŠ ..๐ŸŽป

ู…ุงู„ูŠ ุฑุบุจู‡ ููŠ ุบูŠุฑูƒ ุŒุŒ ุงู†ุง ุงู„ู„ู‡ ููŠูƒ ุงุบู†ุงู†ูŠ ..๐ŸŽป

Share 1 19
kakmoks_kitchen's Instagram Photo - delivery puding raja pahang ke klcc tower1

tq sis

delivery puding raja pahang ke klcc tower1 tq sis

Share 0 12
shaspreety's Instagram Photo - Can I take him now? But Siew might kill me ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ P.S.: Beng2 I dun like your hair cut ๐Ÿ˜

#petronasengagementsession

Can I take him now? But Siew might kill me ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ P.S.: Beng2 I dun like your hair cut ๐Ÿ˜ #petronasengagementsession

Share 10 109
venaisekualalumpur's Instagram Photo - Are you looking for Mother and Daughter Raya outfit? This is your chance to grab these gorgeous and many more Raya Collection by NEW Label @voyage_kl 
Voyage is a Special Project by VenaiseKL Co-Founder, Datin Vivin Elisa. This Ready-To- Wear Collections can be purchase through online.

So, hurry up! Meet these special made Kebarung, Kurung Kedah, and Kurun Moden at Ramadhan Bazaar by Petronita, Twin Tower Fitness Centre (TTFC), Tower 1, KLCC starting today and last day tomorrow from 9am-4pm.

Oh! Good News, #LVWNecklace for Kids by @lvwkl is also available there ๐Ÿ˜‰

#venaisekl#voyage#lvwkl

Are you looking for Mother and Daughter Raya outfit? This is your chance to grab these gorgeous and many more Raya Collection by NEW Label @voyage_kl Voyage is a Special Project by VenaiseKL Co-Founder, Datin Vivin Elisa. This Ready-To- Wear Collections can be purchase through online. So, hurry up! Meet these special made Kebarung, Kurung Kedah, and Kurun Moden at Ramadhan Bazaar by Petronita, Twin Tower Fitness Centre (TTFC), Tower 1, KLCC starting today and last day tomorrow from 9am-4pm. Oh! Good News, #lvwnecklacefor Kids by @lvwkl is also available there ๐Ÿ˜‰ #venaisekl#voyage#lvwkl

Share 6 60
miorthegreat431's Instagram Photo - on top at KLCC tower ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ

on top at KLCC tower ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ณ

Share 1 15
stellatogas's Instagram Photo - ใƒ“ใƒผใƒซ ้–‹ใ‘ใ‚‹

ใƒ“ใƒผใƒซ ้–‹ใ‘ใ‚‹

Share 0 72
mrsstores's Instagram Photo - Puan Zatil yang manis ni borong loose set B & C + begedil ayam & chicken cheeseball dari @babybitesnmunch .
Seronoknyaaaa baby ada pelbagai menu nanti yay!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป .
.
Selamat menjamu selera ye baby hehehe. Oh ya, dan selamat mengcreativekan dirimu mommy zatil๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
. 
Thankyou mummy Zatil ๐Ÿ˜˜ .
.
Nak cod #klcc #petronas #tower1 roger kita yaaa!๐Ÿ˜„

Puan Zatil yang manis ni borong loose set B & C + begedil ayam & chicken cheeseball dari @babybitesnmunch . Seronoknyaaaa baby ada pelbagai menu nanti yay!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . Selamat menjamu selera ye baby hehehe. Oh ya, dan selamat mengcreativekan dirimu mommy zatil๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Thankyou mummy Zatil ๐Ÿ˜˜ . . Nak cod #klcc #petronas #tower1roger kita yaaa!๐Ÿ˜„

Share 6 6
hanan_464's Instagram Photo - Benar. Dalam kehidupan ini, kita tak akan dapat apa yang kita nak. 
Tidak semua yang kita nak itu baik untuk diri kita. 
Sedih di awalnya, kecewa di permulaannya. Tapi Allah berikan aku yang lebih baik. 
Reda dengan apa yang kita hadapi. Kekecewaan dan kesedihan sebelum ini hanya untuk menguji kesabaran kita. 
Alhamdulillah, berjaya memijakkan kaki ke satu menara kebanggaan rakyat Malaysia. 
Terima kasih to all my Bandut's friends. Tanpa masa, duit dan tenaga hampa, aku tak akan mampu ada dalam bangunan ini.

Benar. Dalam kehidupan ini, kita tak akan dapat apa yang kita nak. Tidak semua yang kita nak itu baik untuk diri kita. Sedih di awalnya, kecewa di permulaannya. Tapi Allah berikan aku yang lebih baik. Reda dengan apa yang kita hadapi. Kekecewaan dan kesedihan sebelum ini hanya untuk menguji kesabaran kita. Alhamdulillah, berjaya memijakkan kaki ke satu menara kebanggaan rakyat Malaysia. Terima kasih to all my Bandut's friends. Tanpa masa, duit dan tenaga hampa, aku tak akan mampu ada dalam bangunan ini.

Share 0 77
;