PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about alorsetar

Instagram Photos and Videos about alorsetar. Download, Comment, Like alorsetar Photos and Videos Shared by Various Users

cheesy.upsi's Instagram Photo - #Repost @nabihah.shop (@get_repost)
・・・
🧀WONDER CHEESE!!
🧀WONDER CHEESE!!
.
.
😋Kerepek bersalut cheese
😋Rasa cheese yang mewah
😋Rasa pedas-pedas sikit
❌Tiada MSG & Pewarna tiruan
👨‍👩‍👧‍👦Sesuai dijadikan kudapan seisi keluarga
.
RM 25 / 600 gram
.
DELIVERY SELURUH ALOR SETAR & JITRA
.
WHATSAPP 013 474 2519
WHATSAPP 013 474 2519
.
#Whatsapp_013_474_2519
#WonderCheese
#WonderCheeseAlorSetar
#WonderCheeseJitra
#WonderCheeseKedah
#KEDAH #AlorSetar #JITRA
#BazaarPaknil 
#Cheeselover

@wondercrispy @wondercheese88

#repost@nabihah.shop (@get_repost) ・・・ 🧀WONDER CHEESE!! 🧀WONDER CHEESE!! . . 😋Kerepek bersalut cheese 😋Rasa cheese yang mewah 😋Rasa pedas-pedas sikit ❌Tiada MSG & Pewarna tiruan 👨‍👩‍👧‍👦Sesuai dijadikan kudapan seisi keluarga . RM 25 / 600 gram . DELIVERY SELURUH ALOR SETAR & JITRA . WHATSAPP 013 474 2519 WHATSAPP 013 474 2519 . #Whatsapp_013_474_2519 #WonderCheese #WonderCheeseAlorSetar #WonderCheeseJitra #WonderCheeseKedah #kedah #AlorSetar #JITRA #bazaarpaknil #Cheeselover @wondercrispy @wondercheese88

Share 0 0

Sponsored Ads

lekaihrepairshop's Instagram Photo - ✂ ....................... :
#lekaih #lekaihrepairshop #alter #alterations #jeans #snapbutton #denim #denimhead #sling #slingbag #singer1591 #ykk #levis #like4like #likeforlike #follow4follow #follow #kedah #aor #alorsetar #jitra #tunjang #padangsera #kodiang #perlis #arau #tudiabaqhang #kangar #bags #singer591

✂ ....................... : #lekaih #lekaihrepairshop #alter #alterations #jeans #snapbutton #denim #denimhead #sling #slingbag #singer1591 #ykk #levis #like4like #likeforlike #follow4follow #follow #kedah #aor #alorsetar #jitra #tunjang #padangsera #kodiang #perlis #arau #tudiabaqhang #kangar #bags #singer591

Share 0 17

Sponsored Ads

mykasutpenang's Instagram Photo - kasut Loafer kami sama tapi tak serupa..Dapatkan edisi kasut terbaru MKexclusive di outlet kami sekarang .. @mykasutpenang... untuk pembelian secara postage boleh whatsapp...
Saiz in UK
whatsap 0149487889
#MykasutHQ
#alorsetar
#MykasutKuantan
#mykasutpenang

kasut Loafer kami sama tapi tak serupa..Dapatkan edisi kasut terbaru MKexclusive di outlet kami sekarang .. @mykasutpenang... untuk pembelian secara postage boleh whatsapp... Saiz in UK whatsap 0149487889 #MykasutHQ #alorsetar #MykasutKuantan #mykasutpenang

Share 0 4

Sponsored Ads

_itszaty_'s Instagram Photo - hanya skeping simkad bole dpt gaji doe 😎 korang punya simkad bole dpt mcm nie tak 🤓 berminat..?? PM @ Whatsapp👉 01139614211 (Business Only) dan taip "MINAT"
#simkad #simkadbagiduit #simkadajaib #simkadmurah #simkadjimat #simkadbuatduit #simkadbergaji #simkadtoneexcel #simkadajaibtoneexcel #kedah #alorsetar #malaysia

hanya skeping simkad bole dpt gaji doe 😎 korang punya simkad bole dpt mcm nie tak 🤓 berminat..?? PM @ Whatsapp👉 01139614211 (Business Only) dan taip "MINAT" #simkad #simkadbagiduit #simkadajaib #simkadmurah #simkadjimat #simkadbuatduit #simkadbergaji #simkadtoneexcel #simkadajaibtoneexcel #kedah #alorsetar #malaysia

Share 0 3
kotakvitamin's Instagram Photo - ENERGY POWER😀

My sweet sis tanya ada tak yang boleh bagi energy yang power .yela sis selalu ja wat aktiviti mengayuh & tranning .

so umi nadz suggest ESP..
Coz sis pun dah penah consume time mengandungkan twin dahulu...so xperlu nak ragu lagi kekuatan ESP..sis ell ambik Vit E so bukan ja untuk energy..sis kita amik juga tok kesihatan kulit ...so dia akan bantu repair masalah kulit yg kusam ,kering , jerawat nasik n sunburn.. Tq my lovely sis shoping... 0195741048
#alorsetar 
#pokoksena #langgar #pendang #pengedarsahshaklee #shakleeutara #sayangselalu #drama #ibuhamil #kayuh #basikal ##datosrivida #datoaliffsyukriterlajaklaris #bolehbuatduit #youcanduit #anakmalaysia

ENERGY POWER😀 My sweet sis tanya ada tak yang boleh bagi energy yang power .yela sis selalu ja wat aktiviti mengayuh & tranning . so umi nadz suggest ESP.. Coz sis pun dah penah consume time mengandungkan twin dahulu...so xperlu nak ragu lagi kekuatan ESP..sis ell ambik Vit E so bukan ja untuk energy..sis kita amik juga tok kesihatan kulit ...so dia akan bantu repair masalah kulit yg kusam ,kering , jerawat nasik n sunburn.. Tq my lovely sis shoping... 0195741048 #alorsetar #pokoksena #langgar #pendang #pengedarsahshaklee #shakleeutara #sayangselalu #drama #ibuhamil #kayuh #basikal # #datosrivida #datoaliffsyukriterlajaklaris #bolehbuatduit #youcanduit #anakmalaysia

Share 0 4
tinggilicious's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni .
📱Whatsapp : +601136213106

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . 📱Whatsapp : +601136213106 #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 5
joiellebaby.kedah's Instagram Photo - Sapa nak cantekkkkk...xsusah pun...minum jee U WHYTE ni dah boleh cantekk 😍😍😍 #nakputih #nakcantik #pinggantakretaknasitakdingin #dramasangat #bajumurah #blousemurah #dropshipdiperlukan #agentwanted #produkcantik #agentkedah #agentperak #vendor #buatduit #kasutmurah #begmurah #kedah #alorsetar #pulaupinang #perlis #uum #uitm #usm #unimap #

Sapa nak cantekkkkk...xsusah pun...minum jee U WHYTE ni dah boleh cantekk 😍😍😍 #nakputih #nakcantik #pinggantakretaknasitakdingin #dramasangat #bajumurah #blousemurah #dropshipdiperlukan #agentwanted #produkcantik #agentkedah #agentperak #vendor #buatduit #kasutmurah #begmurah #kedah #alorsetar #pulaupinang #perlis #uum #uitm #usm #unimap #

Share 0 0
kakakvogue's Instagram Photo - Beberapa hari je lagi Umat islam akan menyambut Hari Raya Aidiladha. Ada juga umat islam yang bakal mengerjakan Haji dan ada juga yang sudah sampai di Makkah Almukarammah. Kita? InshaAllah semoga diberi peluang juga untuk mengerjakan rukun islam yang ke 5. Amin.
.
So, back to story. Siapa yang ada masalah blackhead & whitehead yang melampau? Angkat hidung? hehe. Hampa kena take action cepat cepat. Sebab raya pon tak lama dah. .
Hampa kena sental Face Scrub Milk untuk kurangkan blackhead dan whitehead hampa tuu. Bila kita terlampau heavy makeup like, pakai foundation atau bedak yang agak tebal kita rasa semakin berleluasa pula BH & WH ni naik tau. Jadi, aween nak share, macam mana kita boleh selesaikan masalah ni.
.
Hampa cuma sental Face Scrub Milk. 2 hingga 3 kali seminggu. Hidung hampa akan hilang whitehead blackhead bagai. Clean and clear. Ouh, face scrub milk nie tahan sehingga 3 bulan tau. Jimat sangat uols😚
.
#produkkecantikananda #bodycare #skincare #thebeautyhacks #tbhkedah #Agentjitra #Jomsamasamacantik #scrub #viralthread #Jitra #Kedah #Agent #projekdarirumah #trustedagent #agentyangsah #sayajual #sayapakai #jomcuba #cod #postage #tanahmerah #alorsetar #beautyispain #kosmetik #beras #kunyit #asamjawa #arang #madu #produksemulajadi

Beberapa hari je lagi Umat islam akan menyambut Hari Raya Aidiladha. Ada juga umat islam yang bakal mengerjakan Haji dan ada juga yang sudah sampai di Makkah Almukarammah. Kita? InshaAllah semoga diberi peluang juga untuk mengerjakan rukun islam yang ke 5. Amin. . So, back to story. Siapa yang ada masalah blackhead & whitehead yang melampau? Angkat hidung? hehe. Hampa kena take action cepat cepat. Sebab raya pon tak lama dah. . Hampa kena sental Face Scrub Milk untuk kurangkan blackhead dan whitehead hampa tuu. Bila kita terlampau heavy makeup like, pakai foundation atau bedak yang agak tebal kita rasa semakin berleluasa pula BH & WH ni naik tau. Jadi, aween nak share, macam mana kita boleh selesaikan masalah ni. . Hampa cuma sental Face Scrub Milk. 2 hingga 3 kali seminggu. Hidung hampa akan hilang whitehead blackhead bagai. Clean and clear. Ouh, face scrub milk nie tahan sehingga 3 bulan tau. Jimat sangat uols😚 . #produkkecantikananda #bodycare #skincare #thebeautyhacks #tbhkedah #Agentjitra #Jomsamasamacantik #scrub #viralthread #Jitra #kedah #agent #projekdarirumah #trustedagent #agentyangsah #sayajual #sayapakai #jomcuba #cod #postage #tanahmerah #alorsetar #beautyispain #kosmetik #beras #kunyit #asamjawa #arang #madu #produksemulajadi

Share 0 1
ayaqkosong's Instagram Photo - Cinta itu lahir dari macam2 jenis,selamat bercinta😘😘 @lowstuck 
#b3lagax#lowstuck#klonshoe#beenstatic#subzero#camberstuck#offclkjgstnce#stancenation#stanceworks#badassbrotherhood#cambergang#slammedenuff#dapperfam#dvpper#static365#noequal#hypebeast#offclkjgstnce#biadap#fitment#lownslow#stanced#thebisons#eastproject#violentclique#royalstance#malaysia#kedah#alorsetar#otaikereta#nocarracist

Cinta itu lahir dari macam2 jenis,selamat bercinta😘😘 @lowstuck #b3lagax #lowstuck#klonshoe #beenstatic #subzero #camberstuck #offclkjgstnce#stancenation #stanceworks #badassbrotherhood#cambergang #slammedenuff #dapperfam #dvpper #static365#noequal#hypebeast #offclkjgstnce#biadap #fitment #lownslow#stanced#thebisons#eastproject #violentclique #royalstance#malaysia #kedah#alorsetar #otaikereta #nocarracist

Share 1 24
kakakvogue's Instagram Photo - SANGGUP KE TENGOK KAKI AYAH BERPARUT HITAM?
.
"Ayah, kenapa kaki ayah tuu? Kenapa hitam-hitam nie. Parut penuh nie ayah."
.
"Entah laa Nini. Ayah pon taktahu kenapa. Parut accident ayah nie tetiba jadi hitam. Ayah dah letak ubat. Tapi tak jadi apa pon. "
.
"Ayah, nah Sabun Kunyit nie. Nanti masa mandi ayah guna. Ayah sapu sapu dekat kaki tuu okey. Katanya sabun nie okey untuk pudarkan parut. Boleh pakai dekat muka dengan badan. Nanti ayah sental okey kaki tuu dengan sabun kunyit nie."
.
"Eh, sabun nie boleh guna dekat muka? Dekat badan pon?"
.
"Yaa ayah, kalau ayah ada nak buang parut hitam dekat muka pon boleh. Buang jerawat pon boleh."
.
"Terima kasih Nini sebab belikan ayah sabun nie."
.
#produkkecantikananda #bodycare #skincare #thebeautyhacks #tbhkedah #Agentjitra #Jomsamasamacantik #scrub #viralthread #Jitra #Kedah #Agent #projekdarirumah #trustedagent #agentyangsah #sayajual #sayapakai #jomcuba #cod #postage #tanahmerah #alorsetar #beautyispain #kosmetik #beras #kunyit #asamjawa #arang #madu #produksemulajadi

SANGGUP KE TENGOK KAKI AYAH BERPARUT HITAM? . "Ayah, kenapa kaki ayah tuu? Kenapa hitam-hitam nie. Parut penuh nie ayah." . "Entah laa Nini. Ayah pon taktahu kenapa. Parut accident ayah nie tetiba jadi hitam. Ayah dah letak ubat. Tapi tak jadi apa pon. " . "Ayah, nah Sabun Kunyit nie. Nanti masa mandi ayah guna. Ayah sapu sapu dekat kaki tuu okey. Katanya sabun nie okey untuk pudarkan parut. Boleh pakai dekat muka dengan badan. Nanti ayah sental okey kaki tuu dengan sabun kunyit nie." . "Eh, sabun nie boleh guna dekat muka? Dekat badan pon?" . "Yaa ayah, kalau ayah ada nak buang parut hitam dekat muka pon boleh. Buang jerawat pon boleh." . "Terima kasih Nini sebab belikan ayah sabun nie." . #produkkecantikananda #bodycare #skincare #thebeautyhacks #tbhkedah #Agentjitra #Jomsamasamacantik #scrub #viralthread #Jitra #kedah #agent #projekdarirumah #trustedagent #agentyangsah #sayajual #sayapakai #jomcuba #cod #postage #tanahmerah #alorsetar #beautyispain #kosmetik #beras #kunyit #asamjawa #arang #madu #produksemulajadi

Share 0 22
ubattienstinggi.my's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : doctortinggimy
.
📱Whatsapp : +60 10-293 4986

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : doctortinggimy . 📱Whatsapp : +60 10-293 4986 #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 2
ubattienstinggi.my's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📱 Wechat : doctortinggimy
📞 WA: +60 10-293 4986

Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang#klcc #kualalumpur #comel#amik #sejuk#sarikei #sarawak#alorsetar #kedah📱 Wechat : doctortinggimy 📞 WA: +60 10-293 4986

Share 0 2
armyrole's Instagram Photo - Selalu tengok kelemahan orang. Kita tak tahu diam diam dia bersama Allah. Boleh jadi waktu dia untuk Allah jauh lebih banyak daripada kita. #menwear #menoutfit #menfashion #mensfashionpost #malestyle #malefashion #gentslounge #ootd #ootdmen #igersmy #gopro #gopromy #goproland #goproalive #goprounited #my_genggua #igersxkedah #igersmalaysia #alorsetar #igfeedsmenarik_ #boyfriend #alorstar

Selalu tengok kelemahan orang. Kita tak tahu diam diam dia bersama Allah. Boleh jadi waktu dia untuk Allah jauh lebih banyak daripada kita. #menwear #menoutfit #menfashion #mensfashionpost #malestyle #malefashion #gentslounge #ootd #ootdmen #igersmy #gopro #gopromy #goproland #goproalive #goprounited #my_genggua #igersxkedah #igersmalaysia #alorsetar #igfeedsmenarik_ #boyfriend #alorstar

Share 0 23
pursuit_of_happin3zz's Instagram Photo - That moment when you are trying to take a group photo' but some of the students want u' to be part of the photo😍!! Dilemma♨️. #ComeonAhmed #instgood #clipoftheday #alorsetar #farewell #follow4follow #like4like #groupphoto #smile #freindsthatarefamily❤.

That moment when you are trying to take a group photo' but some of the students want u' to be part of the photo😍!! Dilemma♨️. #comeonahmed #instgood #clipoftheday #alorsetar #farewell #follow4follow #like4like #groupphoto #smile #freindsthatarefamily❤.

Share 0 10
kala.hitam.apparel's Instagram Photo - Tersedia di store
Raglan
@symphonic_store
Rm 69
.
Saiz
M
L
XL
Stok terbatas

Yang mau belanja lg terus langsung ke store
Diskaun lebih di store!
Store ditunggu hingga jam 9.30mlm .

Kala.Hitam Apparel
Aman Central Mall
Alor Setar
Aras 3 (lot 50 Next Emporium)

#kxhtmxapprl #kalahitamapparel #lokalbrandstore #lokalclothing #lokal #lokalah #lokalbrand #lokalahmy #alorsetar #alorstar #kedah #amancentral #aor #kedahan #sapotlokal #sapotlokalah #sapotlokalbrand #streetwear #streetwearfashion #lokalstreetwear

Tersedia di store Raglan @symphonic_store Rm 69 . Saiz M L XL Stok terbatas Yang mau belanja lg terus langsung ke store Diskaun lebih di store! Store ditunggu hingga jam 9.30mlm . Kala.Hitam Apparel Aman Central Mall Alor Setar Aras 3 (lot 50 Next Emporium) #kxhtmxapprl #kalahitamapparel #lokalbrandstore #lokalclothing #lokal #lokalah #lokalbrand #lokalahmy #alorsetar #alorstar #kedah #amancentral #aor #kedahan #sapotlokal #sapotlokalah #sapotlokalbrand #streetwear #streetwearfashion #lokalstreetwear

Share 0 59
fatburnermegamalaysia's Instagram Photo - Stok baru sudah masuk!!! Cepat buat tempahan. klik je link WhatsApp dekat ruangan bio. Tak perlu save number dah sekarang.

Beribu unit telah terjual. 
RM150 (normal price Rm200) + FREE poslaju + FREE shaker

#fatburner #fbm #arau #alorsetar #penang #ipoh #manjung #kualakubu #tanahmerah #kemaman #ajil #raub #jerantut #cheras #ampang #kotabahru #muar #kotatinggi #seremban #kualapilah #rawang #kuching #tawau #kk #kotakinabalu #bintulu #rembau #jommega #jomega #pj

Stok baru sudah masuk!!! Cepat buat tempahan. klik je link WhatsApp dekat ruangan bio. Tak perlu save number dah sekarang. Beribu unit telah terjual. RM150 (normal price Rm200) + FREE poslaju + FREE shaker #fatburner #fbm #arau #alorsetar #penang #ipoh #manjung #kualakubu #tanahmerah #kemaman #ajil #raub #jerantut #cheras #ampang #kotabahru #muar #kotatinggi #seremban #kualapilah #rawang #kuching #tawau #kk #kotakinabalu #bintulu #rembau #jommega #jomega #pj

Share 0 0
ubattambah.tinggi.my's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : doctortinggimy
.
📱Whatsapp : +60 10-293 4986

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : doctortinggimy . 📱Whatsapp : +60 10-293 4986 #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 9
fatburnermegamalaysia's Instagram Photo - Ini adalah panduan penggunaan #fatburnermegamalaysia

Jom turun berat badan dgn fat burner Mega. BAKAR LEMAK

Beribu unit telah terjual. 
RM150 (normal price Rm200) + FREE poslaju + FREE shaker

pertanyaan?? tempahan?? sms/wassap MEGA ke 014-8451827

#arau #alorsetar #penang #ipoh #manjung #kualakubu #tanahmerah #kemaman #ajil #raub #jerantut #cheras #ampang #kotabahru #muar #kotatinggi #seremban #kualapilah #rawang #kuching #tawau #kk #kotakinabalu #bintulu #rembau #jommega #jomega #pj

Ini adalah panduan penggunaan #fatburnermegamalaysia Jom turun berat badan dgn fat burner Mega. BAKAR LEMAK Beribu unit telah terjual. RM150 (normal price Rm200) + FREE poslaju + FREE shaker pertanyaan?? tempahan?? sms/wassap MEGA ke 014-8451827 #arau #alorsetar #penang #ipoh #manjung #kualakubu #tanahmerah #kemaman #ajil #raub #jerantut #cheras #ampang #kotabahru #muar #kotatinggi #seremban #kualapilah #rawang #kuching #tawau #kk #kotakinabalu #bintulu #rembau #jommega #jomega #pj

Share 0 3
ubatpeninggialamitiens.my's Instagram Photo - Nak tengok feedback ?
Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : tinggishop
.
📱Whatsapp : +60 11-3664 5884

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Nak tengok feedback ? Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : tinggishop . 📱Whatsapp : +60 11-3664 5884 #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Share 0 0
roxannerexella's Instagram Photo - Assalamualaikum . . Selamat Tengah Hari uolls ...
.
SELAMAT MALAM JUMAAT UOLLS 😋
.
Kenapa uolls kena makan EXTRA VIRGIN JAMU AWET MUDA nie??? 💃🏻💃🏻💃🏻AHAKS!!!
.
💜Dah tentu sebab MURAH tp hasil dan result  Much much better dr jamu yg mahal. .
. 💙Bau jamu herba yg sgt wangi lepas makan dalaman pun akan wangi selalu...
.
❤️And then dia sgt la MUDAH ok, tak payah nk bancuh bancuh  or gentel2 before nk mkn, Just ambil kapsul,minum air and telan.  Boleh diambil dgn apa apa air sekali pun. The best ambil dgn kopi o kampung tau. Then uolls tunggu jer jamu tu bertindak and buat kerja dia utk tubuh badan uolls ok.
.
💚BERKESAN!!!! Compare to mana mana jamu, jamu nie bkn saja berkesan, tapi terbukti berkesan dlm masa yg cepat ikot tubuh bdn masing2. Ada yg rasakesan positif seawal 3 hari. Ada jugak yg baru mkn sehari n sekali dah excited sbb rasa lain dan best!!!
.
💙JAMU YG MEMANG TAK PANAS!!! Ini antara sebab kenapa jamu nie so special sbb adunan dan ramuan yg saya guna dan adunkan sendiri  dlm jamu nie mmg utk teenager, ibu yg menyusu, yg berpantang  dan pendek kata utk semua golongan yg nama nya WANITA yer. Gabungan dr rempah ratus melayu dan akar kayu cina yg terbaik.
.
❤️Diterapikan dgn ayat ayat Al quran , so utk yg nk consume jamu saya nie, Bacalah Al Fatihah 1x, selawat 3x dan niat la benda benda yg positif mcm nk cantik kurus dan sihat utk suami dan org tersayang ker, nk perut kempis ker heheheh. .
.
🌼Ok selamat berjamu uolls and make sure letak EXTRA VIRGIN  dlm handbag selalu ok so that just in case ada hari yg uolls rasa terover makan ker, lepas makan terus telan  lagi 2 biji ok.
.
🌸Gerenti dia akan buang lemak2 yg x diperlukan dlm badan uolls!!!! Stay healthy n stay beautiful!!!!!! Thank u!!!!👙👙💋💋👠
.
#malayherbs #malaysia #jamu #jamuawetmuda7 #berpantang #ketat #kurus #kurusberkesan #extravirgin #bazarpaknil #visitmyig #jamususukdara #vendoralorstar #vendorkedah #ubatkurus #ubatjerawat #pehakecil #sayajualmurah #vendormalaysia #kedah #alorsetar #perutkempis #rapat #tradisi #turuntemurun #kuruscepat #fit #ExtraVirgin #RoxanneRexella

Assalamualaikum . . Selamat Tengah Hari uolls ... . SELAMAT MALAM JUMAAT UOLLS 😋 . Kenapa uolls kena makan EXTRA VIRGIN JAMU AWET MUDA nie??? 💃🏻💃🏻💃🏻AHAKS!!! . 💜Dah tentu sebab MURAH tp hasil dan result  Much much better dr jamu yg mahal. . . 💙Bau jamu herba yg sgt wangi lepas makan dalaman pun akan wangi selalu... . ❤️And then dia sgt la MUDAH ok, tak payah nk bancuh bancuh  or gentel2 before nk mkn, Just ambil kapsul,minum air and telan.  Boleh diambil dgn apa apa air sekali pun. The best ambil dgn kopi o kampung tau. Then uolls tunggu jer jamu tu bertindak and buat kerja dia utk tubuh badan uolls ok. . 💚BERKESAN!!!! Compare to mana mana jamu, jamu nie bkn saja berkesan, tapi terbukti berkesan dlm masa yg cepat ikot tubuh bdn masing2. Ada yg rasakesan positif seawal 3 hari. Ada jugak yg baru mkn sehari n sekali dah excited sbb rasa lain dan best!!! . 💙JAMU YG MEMANG TAK PANAS!!! Ini antara sebab kenapa jamu nie so special sbb adunan dan ramuan yg saya guna dan adunkan sendiri  dlm jamu nie mmg utk teenager, ibu yg menyusu, yg berpantang  dan pendek kata utk semua golongan yg nama nya WANITA yer. Gabungan dr rempah ratus melayu dan akar kayu cina yg terbaik. . ❤️Diterapikan dgn ayat ayat Al quran , so utk yg nk consume jamu saya nie, Bacalah Al Fatihah 1x, selawat 3x dan niat la benda benda yg positif mcm nk cantik kurus dan sihat utk suami dan org tersayang ker, nk perut kempis ker heheheh. . . 🌼Ok selamat berjamu uolls and make sure letak EXTRA VIRGIN  dlm handbag selalu ok so that just in case ada hari yg uolls rasa terover makan ker, lepas makan terus telan  lagi 2 biji ok. . 🌸Gerenti dia akan buang lemak2 yg x diperlukan dlm badan uolls!!!! Stay healthy n stay beautiful!!!!!! Thank u!!!!👙👙💋💋👠 . #malayherbs #malaysia #jamu #jamuawetmuda7 #berpantang #ketat #kurus #kurusberkesan #extravirgin #bazarpaknil #visitmyig #jamususukdara #vendoralorstar #vendorkedah #ubatkurus #ubatjerawat #pehakecil #sayajualmurah #vendormalaysia #kedah #alorsetar #perutkempis #rapat #tradisi #turuntemurun #kuruscepat #fit #extravirgin #roxannerexella

Share 0 5
Load More