PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about ampang

Instagram Photos and Videos about ampang. Download, Comment, Like ampang Photos and Videos Shared by Various Users

perfume.dexandra.official's Instagram Photo - .
.
💕Spray Dulu Kasi Wangi💕
.
.
"Terima kasih banyak kepada anda-anda semua yang sudi pilih De'Xandra sebagai wangian pilihan anda! Yang lain taknak cuba? Tanya diorang-diorang yang dah guna De'Xandra, puas hati atau tak!" 😍😍😍
.
"Nak wangian yang berkualiti, tahan lama, murah, mudah bawa pegi mana-mana dan boleh bawa solat"❓❓❓
.
.
PM/Whatsapp 📲 0146636736 (Fikri) untuk order sekarang!
.
⏩Postage (Isnin-Sabtu)
⏩COD (KL area)
.
#perfume #moodrepublik #bazaarpaknil #dexandra #dexandraperfumes #perfumelelaki #fiksel #kualalumpur #ampang #gombak #segambut #perfumemurah #perfumewanita #codkl #perfumedexandra #ziranabil #codkl #nabilzira

. . 💕Spray Dulu Kasi Wangi💕 . . "Terima kasih banyak kepada anda-anda semua yang sudi pilih De'Xandra sebagai wangian pilihan anda! Yang lain taknak cuba? Tanya diorang-diorang yang dah guna De'Xandra, puas hati atau tak!" 😍😍😍 . "Nak wangian yang berkualiti, tahan lama, murah, mudah bawa pegi mana-mana dan boleh bawa solat"❓❓❓ . . PM/Whatsapp 📲 0146636736 (Fikri) untuk order sekarang! . ⏩Postage (Isnin-Sabtu) ⏩COD (KL area) . #perfume #moodrepublik #bazaarpaknil #dexandra #dexandraperfumes #perfumelelaki #fiksel #kualalumpur #ampang #gombak #segambut #perfumemurah #perfumewanita #codkl #perfumedexandra #ziranabil #codkl #nabilzira

Share 0 0

Sponsored Ads

nurfat3n's Instagram Photo - Syafiqah Aina combo set 😍😍 bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras

Syafiqah Aina combo set 😍😍 bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras

Share 0 1

Sponsored Ads

princessnationboutique's Instagram Photo - Aidilfitri2017 Collection 
#AIDILFITRICOLLECTIONPRINCESS
#PRINCESSNATIONAVAILABLE 
Hebrew Blouse 
Color : cream
Material : heavy chiffon

Size : free size
Shoulder :38cm
Bust : 48cm
Length : 67cm
Arm : 58cm
RM 55 
Sophea skirt 
Color : maroon
Material : heavy lycra
Waist : 33cm strechable
Length : 102cm
RM 59

BUY BLOUSE & SKIRT 
RM 99 
Add postage SM RM8 | SS RM11

Serious buyer whatsapp 01118989078 🎀 
Walkin purchase also available at @princessnationboutique , prima sri gombak KL.

#ootd #uptodatetrend #latesttrend #ootdmalaysia #instashopmalaysia #kualalumpur #malaysiafashion #srigombak #ampang #wangsamaju #aidilfitri2017

Aidilfitri2017 Collection #AIDILFITRICOLLECTIONPRINCESS #princessnationavailable Hebrew Blouse Color : cream Material : heavy chiffon Size : free size Shoulder :38cm Bust : 48cm Length : 67cm Arm : 58cm RM 55 Sophea skirt Color : maroon Material : heavy lycra Waist : 33cm strechable Length : 102cm RM 59 BUY BLOUSE & SKIRT RM 99 Add postage SM RM8 | SS RM11 Serious buyer whatsapp 01118989078 🎀 Walkin purchase also available at @princessnationboutique , prima sri gombak KL. #ootd #uptodatetrend #latesttrend #ootdmalaysia #instashopmalaysia #kualalumpur #malaysiafashion #srigombak #ampang #wangsamaju #aidilfitri2017

Share 0 1

Sponsored Ads

nsbmn.my's Instagram Photo - DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#terengganu
#kualaterengganu
#dyxykualaterengganu
#dyxycosmeticterengganu
#dyxyfoundationterengganu

DYXY LIPSTICK SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #terengganu #kualaterengganu #dyxykualaterengganu #dyxycosmeticterengganu #dyxyfoundationterengganu

Share 0 1
queenofmutiarahq_stokis's Instagram Photo - .
Mula nya ragu2 nak guna QMTT... tapi disebabkan keyakinan terlalu tinggi nak mencuba..
Saya pun terbeli la qmtt.
Fuhh !! 3 sachet je mln ..
Apa dag jadu weiii..
.
Jerawat yg bertepek sana sini..
Lesap entah kemana..
Muka cerah sekata..
.
Whatsapp 📲 011 21305201
.
#bazar #bazaarpaknik #sayajual #sayajualprodukkecantikan #viral #terapiinstagram #igsokongan #igshop #jomshoppingonline #moodrepublik #harigaji #dropship #dherbs #nurraysabeauty #dianzvitaminmurah #poslaju #noradanish #fattahamin #ampang #keramat #selangor #kualalumpur #brunei #singapore #indonesia #putrajaya

. Mula nya ragu2 nak guna QMTT... tapi disebabkan keyakinan terlalu tinggi nak mencuba.. Saya pun terbeli la qmtt. Fuhh !! 3 sachet je mln .. Apa dag jadu weiii.. . Jerawat yg bertepek sana sini.. Lesap entah kemana.. Muka cerah sekata.. . Whatsapp 📲 011 21305201 . #bazar #bazaarpaknik #sayajual #sayajualprodukkecantikan #viral #terapiinstagram #igsokongan #igshop #jomshoppingonline #moodrepublik #harigaji #dropship #dherbs #nurraysabeauty #dianzvitaminmurah #poslaju #noradanish #fattahamin #ampang #keramat #selangor #kualalumpur #brunei #singapore #indonesia #putrajaya

Share 0 3
gaiasignature_kl_eija's Instagram Photo - feedback customer😘😘
happy kan bersama #GAIASignature xtahu nak cakap macam mana tapi bestt👍
jerawat dah xada,kulit lembut,jerawat kecik2 dah hilang,pipi merah2 woww jeless sis taw😀..kawan pulak tegur muka berseri2..hehhehe happy taw dengar..
yang mane belom mencuba 2 meh laa try pasti xnyesal k..whtssap eija #0192544772 #0192544772
#CODAreaKLDanSelangor #ampang #klselangor

#produkno1terbaikuntukwanita 
#GAIASignature 
#VwashByGAIA

feedback customer😘😘 happy kan bersama #gaiasignaturextahu nak cakap macam mana tapi bestt👍 jerawat dah xada,kulit lembut,jerawat kecik2 dah hilang,pipi merah2 woww jeless sis taw😀..kawan pulak tegur muka berseri2..hehhehe happy taw dengar.. yang mane belom mencuba 2 meh laa try pasti xnyesal k..whtssap eija #0192544772 #0192544772 #codareakldanselangor #ampang #klselangor #produkno1terbaikuntukwanita #gaiasignature #vwashbygaia

Share 0 1
yayzahshireen's Instagram Photo - Another earth tone lipstick colour.... .
Mary Kay® Semi-Matte Gel Lipstick in Rich Truffle .
.
Jom melaram time Raya....
.
.
💕 Yayzah.MK
012 3397344 
#makeup
#blusher
#marykay 
#marykaymalaysia
#bakedcheekpowder
#tahanlama
#kulitcantik
#lipstick
#marykaylipstick
#gelmatte 
#mattelipstick
#kulitsihat
#basicmakeup
#mua
#foundation 
#cccream
#marykayblusher
#sayajual
#sayajualmakeup
#ampang
#denaialam
#beautyconsultant

Another earth tone lipstick colour.... . Mary Kay® Semi-Matte Gel Lipstick in Rich Truffle . . Jom melaram time Raya.... . . 💕 Yayzah.MK 012 3397344 #makeup #blusher #marykay #marykaymalaysia #bakedcheekpowder #tahanlama #kulitcantik #lipstick #marykaylipstick #gelmatte #mattelipstick #kulitsihat #basicmakeup #mua #foundation #cccream #marykayblusher #sayajual #sayajualmakeup #ampang #denaialam #beautyconsultant

Share 0 5
rawat_pulih_hapus_resdung's Instagram Photo - Set Asyaliee laku keras !
Cepat wasapp📲📲 0176778476
.
.
Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras

Set Asyaliee laku keras ! Cepat wasapp📲📲 0176778476 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras

Share 0 5
nurfat3n's Instagram Photo - Lips Matte

#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras

Lips Matte #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras

Share 0 0
japtinggi.store.my's Instagram Photo - Nak tinggi lawa putih langsing? 
Jom check my ig 
Apalagi tungguuu....
Murah-murah je lahh 📲Whatsaap : +60 10-227 8415
📲 WC :storajaptinggi

#perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang#puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin.

Nak tinggi lawa putih langsing? Jom check my ig Apalagi tungguuu.... Murah-murah je lahh 📲Whatsaap : +60 10-227 8415 📲 WC :storajaptinggi #perak#pahang#negerisembilan#mersing#taiping#pulaupinang#pattani#yala#kualalumpur#ampang #puchong#kelantan#sabah#asahan#petalingjaya#penaga#kampar#sepang#johor#kamunting#nusajaya#kluang#singu#batupahat#alorgajah#tangkah#cheras#tampin#pulaupin.

Share 0 3
thehouse5828's Instagram Photo - Lama tak update baby the house ni... "almond crunchy " 
Awak2 semua boleh call ,whtapp,sms,dm dlllllll......ap lagi jommmmmmm lah krupkrupppppp almond crunchy 🎈rm20
🎈200g
🎈017 5234556 🎈019 9729384

#bukitaman
#ampang
#damansara
#kotadamansara
#grobokkakmaneh
#saujanautama 
#selangor
#kualalumpur

Lama tak update baby the house ni... "almond crunchy " Awak2 semua boleh call ,whtapp,sms,dm dlllllll......ap lagi jommmmmmm lah krupkrupppppp almond crunchy 🎈rm20 🎈200g 🎈017 5234556 🎈019 9729384 #bukitaman #ampang #damansara #kotadamansara #grobokkakmaneh #saujanautama #selangor #kualalumpur

Share 0 1
promil_solutions020's Instagram Photo - SEMANGATKU MENGANDUNGMU
Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus,
Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, 
Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. 
Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana.
Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. 
Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan.
Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, 
Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. 
Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. 
Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, 
Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri.
Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. 
Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. 
Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah...
Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami.
" PROGRAM HAMIL "

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
Contact Person: 
BBM: D66F5B21
WA: 081335880886
ID Line: solusihamil86

SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- Contact Person: BBM: D66F5B21 WA: 081335880886 ID Line: solusihamil86

Share 1 2
princessnationboutique's Instagram Photo - Aidilfitri2017 Collection 
#AIDILFITRICOLLECTIONPRINCESS
#PRINCESSNATIONAVAILABLE 
Hebrew Blouse 
Color : cream
Material : heavy chiffon

Size : free size
Shoulder :38cm
Bust : 48cm
Length : 67cm
Arm : 58cm
RM 55 
Sophea skirt 
Color : grey
Material : heavy lycra
Waist : 33cm strechable
Length : 102cm
RM 59

BUY BLOUSE & SKIRT 
RM 99 
Add postage SM RM8 | SS RM11

Serious buyer whatsapp 01118989078 🎀 
Walkin purchase also available at @princessnationboutique , prima sri gombak KL.

#ootd #uptodatetrend #latesttrend #ootdmalaysia #instashopmalaysia #kualalumpur #malaysiafashion #srigombak #ampang #wangsamaju #aidilfitri2017

Aidilfitri2017 Collection #AIDILFITRICOLLECTIONPRINCESS #princessnationavailable Hebrew Blouse Color : cream Material : heavy chiffon Size : free size Shoulder :38cm Bust : 48cm Length : 67cm Arm : 58cm RM 55 Sophea skirt Color : grey Material : heavy lycra Waist : 33cm strechable Length : 102cm RM 59 BUY BLOUSE & SKIRT RM 99 Add postage SM RM8 | SS RM11 Serious buyer whatsapp 01118989078 🎀 Walkin purchase also available at @princessnationboutique , prima sri gombak KL. #ootd #uptodatetrend #latesttrend #ootdmalaysia #instashopmalaysia #kualalumpur #malaysiafashion #srigombak #ampang #wangsamaju #aidilfitri2017

Share 0 0
chantekwardrobe's Instagram Photo - Ehhhh. Dah gaji ke harini? Dah plan peruntukan baju puasa baju raya apa semua kan? Tapi jangan lupa selitkan untuk makanan tambahan bagi yang tersayang. .
Supplement tambahan ni penting dalam mengekalkan tenaga kita untuk bulan puasa ni. ESP boleh jadi energy booster, Performance Drink boleh membuatkan badan kita sentiasa hidrasi, Vita C boleh meningkatkan imunisasi.
.
Meh pm Amal. Kita bincang supplement sesuai untuk anda dan yang tersayang kekal cergas di bulan puasa. .
Love,
Amal Ghani,
Your Trusted Shaklee Independent Distributor 😘
.
#polluxfamily #letsbeprettyhealthy #shakleeipoh #ipoh #tambun #ampang #meru #amalcare #healthywithamal #shakleewithamal #spreadthelove #dreaminfinity #AvengersPro #SupermakGroup #KisahShaklee_amal
#AvengersPro_SupplementRamadhan

Ehhhh. Dah gaji ke harini? Dah plan peruntukan baju puasa baju raya apa semua kan? Tapi jangan lupa selitkan untuk makanan tambahan bagi yang tersayang. . Supplement tambahan ni penting dalam mengekalkan tenaga kita untuk bulan puasa ni. ESP boleh jadi energy booster, Performance Drink boleh membuatkan badan kita sentiasa hidrasi, Vita C boleh meningkatkan imunisasi. . Meh pm Amal. Kita bincang supplement sesuai untuk anda dan yang tersayang kekal cergas di bulan puasa. . Love, Amal Ghani, Your Trusted Shaklee Independent Distributor 😘 . #polluxfamily #letsbeprettyhealthy #shakleeipoh #ipoh #tambun #ampang #meru #amalcare #healthywithamal #shakleewithamal #spreadthelove #dreaminfinity #avengerspro #supermakgroup #KisahShaklee_amal #avengerspro_supplementramadhan

Share 0 4
keria_tuan_ihsan's Instagram Photo - Feedback customer abam. Sedap katanya walaupun sejuk. Thank u baby. Ehhh tq u ols

Nak order untuk delivery ke kenduri ke nak jual kt pasar juadah ke.. contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor #bandarbaruampang #ampang

Feedback customer abam. Sedap katanya walaupun sejuk. Thank u baby. Ehhh tq u ols Nak order untuk delivery ke kenduri ke nak jual kt pasar juadah ke.. contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor #tuanihsan #jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor #bandarbaruampang #ampang

Share 0 5
agent_wanikukiss's Instagram Photo - Delivery Combo 4j harini😘😘...ramai serbu Sabrina Bakery harini😂...nasib baik order awal... kalo lambat xdpt la... sape2 yg nak order kene pre order 3hari b4 tau...berbaloi sgt...ada 4jenis desserts dlm 1 kotak 👍👍
Kami delivery terus ke tempat/rumah anda🤗🤗...
.
Pm/Whatsapp
0132505426 (wani)/ 0139987054 (aizat)
.
#sabrinabakery #desserts #dessertsampang #dessertskl #dessertsdelivery #cake #kekampang #kekdelivery #cookies #cookiesampang #cookieskl #cookiessedapmurah #cookiesdelivery #chocolatechipcookies #domisicookies #domisicookiesampang #deliveryampang #deliverykl #kamideliver #agentampangkl #ampang #kl #sedaplainmachiammm
#cheras

Delivery Combo 4j harini😘😘...ramai serbu Sabrina Bakery harini😂...nasib baik order awal... kalo lambat xdpt la... sape2 yg nak order kene pre order 3hari b4 tau...berbaloi sgt...ada 4jenis desserts dlm 1 kotak 👍👍 Kami delivery terus ke tempat/rumah anda🤗🤗... . Pm/Whatsapp 0132505426 (wani)/ 0139987054 (aizat) . #sabrinabakery #desserts #dessertsampang #dessertskl #dessertsdelivery #cake #kekampang #kekdelivery #cookies #cookiesampang #cookieskl #cookiessedapmurah #cookiesdelivery #chocolatechipcookies #domisicookies #domisicookiesampang #deliveryampang #deliverykl #kamideliver #agentampangkl #ampang #kl #sedaplainmachiammm #cheras

Share 0 9
the.redbandana's Instagram Photo - Hi guys, it's been awhile I know 😅. Well great news!! I'll be selling these delicious Hokkaido Cheese Tarts starting next week ( 9 Tarts ⏩ RM 38). It's a blend of 3 different cheese which gives you a perfect balance of sweet & saltiness.It has a mild flavour of cheese filling which is wonderfully paired with a crisp HOMEMADE pastry ❤. Pick up @Plaza OUG

Hi guys, it's been awhile I know 😅. Well great news!! I'll be selling these delicious Hokkaido Cheese Tarts starting next week ( 9 Tarts ⏩ RM 38). It's a blend of 3 different cheese which gives you a perfect balance of sweet & saltiness.It has a mild flavour of cheese filling which is wonderfully paired with a crisp HOMEMADE pastry ❤. Pick up @Plaza OUG

Share 1 34
Load More