PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about asamjawa

Instagram Photos and Videos about asamjawa. Download, Comment, Like asamjawa Photos and Videos Shared by Various Users

jamujamuco's Instagram Photo - Let’s give your body that right boost for the weekend #immunityboosting #weekendboost

Let’s give your body that right boost for the weekend #immunityboosting #weekendboost

Share 1 13
suweorajamu28's Instagram Photo - @peppy_beneran07 dan tim @okfood_net mencicipi jamu Suwe Ora Jamu di kedai Petogogan. Kira-kira mereka suka jamu tidak ya? Simak video lengkapnya di https://youtu.be/sJ9iszlp_aM atau di www.suweorajamu28.com/video-publikasi. 🌿❀

@peppy_beneran07 dan tim @okfood_net mencicipi jamu Suwe Ora Jamu di kedai Petogogan. Kira-kira mereka suka jamu tidak ya? Simak video lengkapnya di https://youtu.be/sJ9iszlp_aM atau di www.suweorajamu28.com/video-publikasi. 🌿❀

Share 2 15
ethy_cewrii's Instagram Photo - Orderan hari guruu. Thx pelanggan. Thx seller2 syantikkuu. Semoga orderan qt sllu lancar. Amiin.. πŸ˜‡πŸŒΊπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽπŸŽ‚πŸŽˆ #Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Orderan hari guruu. Thx pelanggan. Thx seller2 syantikkuu. Semoga orderan qt sllu lancar. Amiin.. πŸ˜‡πŸŒΊπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽπŸŽ‚πŸŽˆ #Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Share 0 32
qm__beauty's Instagram Photo - β˜„οΈβ˜„οΈ hai.. ada peminat Tamarind Sour Jeejard dekat sini? sedap tau.. masam manis pedas.. hehe πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
tp sy xminat lah.. sy peminat tegar Tamarind Plum Jeejard, tp malam ni craving nk makan sour tp habis jual pulak.. bertabah la menunggu stock baru landing esok.. .
.
ready stock ya, hanya RM6 sebotol 😘
.
p/s: digalakkan utk beli 5 botol spy dapat free postage bagi semenanjung dan minimum postage bagi sabah dan sarawak

Net wt: 250g
ada 5 perisa
1) mango blink / mangga kuning
2) mango plum / mangga merah
3) rosella
4) tamarind sour / asam jawa hitam
5) tamarind plum / asam jawa merah

#asamsedap
#jeedjard
#bbfood
#tamarindsour
#plum
#asambotol
#mangoblink
#mangoplum
#tamarindplum
#rosella
#asamjeedjard
#asamjawa
#asambotoljeejard

β˜„οΈβ˜„οΈ hai.. ada peminat Tamarind Sour Jeejard dekat sini? sedap tau.. masam manis pedas.. hehe πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . . tp sy xminat lah.. sy peminat tegar Tamarind Plum Jeejard, tp malam ni craving nk makan sour tp habis jual pulak.. bertabah la menunggu stock baru landing esok.. . . ready stock ya, hanya RM6 sebotol 😘 . p/s: digalakkan utk beli 5 botol spy dapat free postage bagi semenanjung dan minimum postage bagi sabah dan sarawak Net wt: 250g ada 5 perisa 1) mango blink / mangga kuning 2) mango plum / mangga merah 3) rosella 4) tamarind sour / asam jawa hitam 5) tamarind plum / asam jawa merah #asamsedap #jeedjard #bbfood #tamarindsour #plum #asambotol #mangoblink #mangoplum #tamarindplum #rosella #asamjeedjard #asamjawa #asambotoljeejard

Share 0 3
suweorajamu28's Instagram Photo - Banyak bahan yang bisa digunakan untuk membuat jamu menjadi semakin nikmat, misalnya gula jawa, madu, perasan jeruk nipis, dll. Nutrisi dari bahan-bahan tersebut bahkan bisa memperkaya khasiat jamu. 🌿❀

Banyak bahan yang bisa digunakan untuk membuat jamu menjadi semakin nikmat, misalnya gula jawa, madu, perasan jeruk nipis, dll. Nutrisi dari bahan-bahan tersebut bahkan bisa memperkaya khasiat jamu. 🌿❀

Share 2 43
_byasmahusnaa's Instagram Photo - Ramai antara kita yang mengalami masalah kulit muka berminyak dan berjerawat teruk. Dah cuba macam-macam produk untuk merawat muka. Tapi kesannya makin teruk. Sampai give up nak rawat muka sendiri.
--
Korang jangan risau. Dengan Set Skincare keluaran The Beauty Hacks ni. Insyaallah, masalah kulit muka boleh selesai.
--
Husna tak janjikan bulan dan bintang. Bila awak guna Set Skincare ni masalah awak akan selesai dalam sekelip mata. Yang penting awak kena cuba dulu. Baru awak tahu hasilnya superb atau tak.
--
1. Sabun Kunyit
.
Cleanser yang berfungsi untuk menyerap lebihan minyak di muka sekali gus mengecutkan jerawat.
--
2. Face Scrub Milk
.
Skrub muka yang berfungsi untuk menanggalkan kulit mati, blackhead whitehead dan segala kotoran yang terdapat di muka korang. Lepas skrub muka, muka akan rasa bersih dan lembut sangat.
--
3. Face Mask Kunyit
.
Serbuk kunyit yang berfungsi sebagai masker yang dapat menyerap lebihan minyak di muka. Mengecutkan jerawat dan mengecilkan pori-pori. --
4. Face Mask Honey
.
Berfungsi sebagai pelembap muka. Selain itu, ia juga boleh merawat masalah jerawat dan mengecilkan pori-pori muka.
--
5. Face Cream
.
Bertindak sebagai krim muka. Krim muka ni lain daripada yang lain dan sumpah best giler. Sesuai untuk merawat segala masalah muka. Dan sesuai untuk semua jenis kulit.
--
Apa tunggu lagi korang? Jom rawat masalah muka korang dengan Set Skincare The Beauty Hacks ni dengan harga mampu milik. Insyaallah tak menyesal kalau guna.
--
Nak order? Whatsapp
0137824946

#thebeautyhacks #teamAnisRosdi #naturalbeauty #organicproduct #bodyscrub #kunyit #asamjawa #beras #arang #facescrub #gold #milk #soapbar #kunyit #arang #beras #facecream #aloevera #facemask #honey #turmeric #lipscrub #cantik #cerah #roselollypop #sayaguna #sayajual #tbhmersing #polimersing #spreadwithtbh

Ramai antara kita yang mengalami masalah kulit muka berminyak dan berjerawat teruk. Dah cuba macam-macam produk untuk merawat muka. Tapi kesannya makin teruk. Sampai give up nak rawat muka sendiri. -- Korang jangan risau. Dengan Set Skincare keluaran The Beauty Hacks ni. Insyaallah, masalah kulit muka boleh selesai. -- Husna tak janjikan bulan dan bintang. Bila awak guna Set Skincare ni masalah awak akan selesai dalam sekelip mata. Yang penting awak kena cuba dulu. Baru awak tahu hasilnya superb atau tak. -- 1. Sabun Kunyit . Cleanser yang berfungsi untuk menyerap lebihan minyak di muka sekali gus mengecutkan jerawat. -- 2. Face Scrub Milk . Skrub muka yang berfungsi untuk menanggalkan kulit mati, blackhead whitehead dan segala kotoran yang terdapat di muka korang. Lepas skrub muka, muka akan rasa bersih dan lembut sangat. -- 3. Face Mask Kunyit . Serbuk kunyit yang berfungsi sebagai masker yang dapat menyerap lebihan minyak di muka. Mengecutkan jerawat dan mengecilkan pori-pori. -- 4. Face Mask Honey . Berfungsi sebagai pelembap muka. Selain itu, ia juga boleh merawat masalah jerawat dan mengecilkan pori-pori muka. -- 5. Face Cream . Bertindak sebagai krim muka. Krim muka ni lain daripada yang lain dan sumpah best giler. Sesuai untuk merawat segala masalah muka. Dan sesuai untuk semua jenis kulit. -- Apa tunggu lagi korang? Jom rawat masalah muka korang dengan Set Skincare The Beauty Hacks ni dengan harga mampu milik. Insyaallah tak menyesal kalau guna. -- Nak order? Whatsapp 0137824946 #thebeautyhacks #teamAnisRosdi #naturalbeauty #organicproduct #bodyscrub #kunyit #asamjawa #beras #arang #facescrub #gold #milk #soapbar #kunyit #arang #beras #facecream #aloevera #facemask #honey #turmeric #lipscrub #cantik #cerah #roselollypop #sayaguna #sayajual #tbhmersing #polimersing #spreadwithtbh

Share 1 31
suweorajamu28's Instagram Photo - Jamu houseblend Suwe Ora Jamu juga bisa dipesan melalui GoMart dan GoFood. Jangan lupa minum jamu hari ini, ya.. 🌿❀

Jamu houseblend Suwe Ora Jamu juga bisa dipesan melalui GoMart dan GoFood. Jangan lupa minum jamu hari ini, ya.. 🌿❀

Share 1 45
nurbykhiriah's Instagram Photo - Stokis Puncak Alam @itaabdull #jusbidandara#Repost @itaabdull (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah..
Nak keluar menghantar #jusbidandara!
Tengok betul2..itulah harga sebenar #jusbidandara = RM59.90 (semenanjung/RM69.90(sabah/s'wak)
.
Tapi kami masih jual harga istimewa .. cuma RM45 sahaja sebotol!!!
.
Apa bestnya #jusbidandara ??
Antaranya :- #mengurangkanstress 
#menegangkanpayudara 
#mengurangkankeputihan
#memperbetulkankitaranhaid
#mengurangkansenggugut
#mengencangkanototkewanitaan
#menambahkantenaga
#mengurangkanbaubadandanmulut
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
.
Apa bahan2 yang terkandung dalam #jusbidandara ?
Antaranya :-
#halia
#asamjawa
#delima
#daunteh
#sireh
#akarserapat
#goji
#strawberry
#kunyit
#pueraria
#madu
.
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
.
Jom cepat2 dapatkan #jusbidandara ni!!!
#agenjusbidandarapuncakalam
πŸ“ž0174863095πŸ“ž
.
Bagi kawasan Keramat / Bukit Antarabangsa , boleh dapatkan di d'mai corner,AU3.
πŸ“ž0129421798πŸ“ž

Stokis Puncak Alam @itaabdull #jusbidandara #Repost @itaabdull (@get_repost) ・・・ Alhamdulillah.. Nak keluar menghantar #jusbidandara! Tengok betul2..itulah harga sebenar #jusbidandara = RM59.90 (semenanjung/RM69.90(sabah/s'wak) . Tapi kami masih jual harga istimewa .. cuma RM45 sahaja sebotol!!! . Apa bestnya #jusbidandara ?? Antaranya :- #mengurangkanstress #menegangkanpayudara #mengurangkankeputihan #memperbetulkankitaranhaid #mengurangkansenggugut #mengencangkanototkewanitaan #menambahkantenaga #mengurangkanbaubadandanmulut ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Apa bahan2 yang terkandung dalam #jusbidandara ? Antaranya :- #halia #asamjawa #delima #daunteh #sireh #akarserapat #goji #strawberry #kunyit #pueraria #madu . ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Jom cepat2 dapatkan #jusbidandara ni!!! #agenjusbidandarapuncakalam πŸ“ž0174863095πŸ“ž . Bagi kawasan Keramat / Bukit Antarabangsa , boleh dapatkan di d'mai corner,AU3. πŸ“ž0129421798πŸ“ž

Share 5 12
itaabdull's Instagram Photo - Alhamdulillah..
Nak keluar menghantar #jusbidandara!
Tengok betul2..itulah harga sebenar #jusbidandara = RM59.90 (semenanjung/RM69.90(sabah/s'wak)
.
Tapi kami masih jual harga istimewa .. cuma RM45 sahaja sebotol!!!
.
Apa bestnya #jusbidandara ??
Antaranya :- #mengurangkanstress 
#menegangkanpayudara 
#mengurangkankeputihan
#memperbetulkankitaranhaid
#mengurangkansenggugut
#mengencangkanototkewanitaan
#menambahkantenaga
#mengurangkanbaubadandanmulut
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
.
Apa bahan2 yang terkandung dalam #jusbidandara ?
Antaranya :-
#halia
#asamjawa
#delima
#daunteh
#sireh
#akarserapat
#goji
#strawberry
#kunyit
#pueraria
#madu
.
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
.
Jom cepat2 dapatkan #jusbidandara ni!!!
#agenjusbidandarapuncakalam
πŸ“ž0174863095πŸ“ž
.
Bagi kawasan Keramat / Bukit Antarabangsa , boleh dapatkan di d'mai corner,AU3.
πŸ“ž0129421798πŸ“ž

Alhamdulillah.. Nak keluar menghantar #jusbidandara! Tengok betul2..itulah harga sebenar #jusbidandara = RM59.90 (semenanjung/RM69.90(sabah/s'wak) . Tapi kami masih jual harga istimewa .. cuma RM45 sahaja sebotol!!! . Apa bestnya #jusbidandara ?? Antaranya :- #mengurangkanstress #menegangkanpayudara #mengurangkankeputihan #memperbetulkankitaranhaid #mengurangkansenggugut #mengencangkanototkewanitaan #menambahkantenaga #mengurangkanbaubadandanmulut ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Apa bahan2 yang terkandung dalam #jusbidandara ? Antaranya :- #halia #asamjawa #delima #daunteh #sireh #akarserapat #goji #strawberry #kunyit #pueraria #madu . ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀ . Jom cepat2 dapatkan #jusbidandara ni!!! #agenjusbidandarapuncakalam πŸ“ž0174863095πŸ“ž . Bagi kawasan Keramat / Bukit Antarabangsa , boleh dapatkan di d'mai corner,AU3. πŸ“ž0129421798πŸ“ž

Share 0 11
jamujamuco's Instagram Photo - To be healthy. Mulailah harimu dengan Jamu Jamu. #jamuspiration #jamujamuinspo

To be healthy. Mulailah harimu dengan Jamu Jamu. #jamuspiration #jamujamuinspo

Share 3 41
kunirasemtjapnyyo's Instagram Photo - @Regrann from @foodie.with.mi - Kunir Asem @kunirasemtjapnyyo 
#kunirasem #kunyit #gulaaren #asamjawa #jamu #minumantradisional #organic #coconutsugar #gulasemut #tjapnyYo #jamoe - #regrann

@Regrann from @foodie.with.mi - Kunir Asem @kunirasemtjapnyyo #kunirasem #kunyit #gulaaren #asamjawa #jamu #minumantradisional #organic #coconutsugar #gulasemut #tjapnyyo #jamoe- #regrann

Share 2 17
navinkumar2192's Instagram Photo - #MasterJoy 1 bottle Rm 2.50 ONLY#
Drink Once You'll Love It.
Pm me for order & Carton Promotional Price.
Whatssapp@01123556284
#Soya #Wheatgrass #AsamJawa #Lychee

#masterjoy 1 bottle Rm 2.50 ONLY # drinkOnce You'll Love It. Pm me for order & Carton Promotional Price. Whatssapp@01123556284 #soya #wheatgrass #AsamJawa #lychee

Share 0 32
_byasmahusnaa's Instagram Photo - Alhamdulillah, masalah jerawat dah makin pulih tanpa meninggalkan sebarang parut pun.
--
Akak ni hanya guna 2 item je awak.
--
Sabun Kunyit
Face Scrub Milk
--
Modal tak sampai RM50 pun dah dapat kulit macam ni. Memang tak rugilah laburkan duit untuk kulit cantik. 
#thebeautyhacks #teamAnisRosdi #naturalbeauty #organicproduct #bodyscrub #kunyit #asamjawa #beras #arang #facescrub #gold #milk #soapbar #kunyit #arang #beras #facecream #aloevera #facemask #honey #turmeric #lipscrub #cantik #cerah #roselollypop #sayaguna #sayajual #tbhmersing #polimersing #spreadwithtbh

Alhamdulillah, masalah jerawat dah makin pulih tanpa meninggalkan sebarang parut pun. -- Akak ni hanya guna 2 item je awak. -- Sabun Kunyit Face Scrub Milk -- Modal tak sampai RM50 pun dah dapat kulit macam ni. Memang tak rugilah laburkan duit untuk kulit cantik. #thebeautyhacks #teamAnisRosdi #naturalbeauty #organicproduct #bodyscrub #kunyit #asamjawa #beras #arang #facescrub #gold #milk #soapbar #kunyit #arang #beras #facecream #aloevera #facemask #honey #turmeric #lipscrub #cantik #cerah #roselollypop #sayaguna #sayajual #tbhmersing #polimersing #spreadwithtbh

Share 0 39
ethy_cewrii's Instagram Photo - Thx order. .
#Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Thx order. . #Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Share 0 17
ethy_cewrii's Instagram Photo - 50k
.
#Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

50k . #Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Share 0 15
ethy_cewrii's Instagram Photo - Bando 20rbu. .
#Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Bando 20rbu. . #Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Share 0 11
ethy_cewrii's Instagram Photo - 50rbu. .
#Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

50rbu. . #Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Share 0 15
ethy_cewrii's Instagram Photo - 30rbu. .
#Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

30rbu. . #Buketflanel #buketcantik #flanel #buketkado #kado #kainflanel #kadowisudah #buketwisudah #buketnikah #buketanniversary #buketulangtahun #kado #wedding #praweding #buketvalentine #valentine #baganbatu #baganbatukota #riau #rohil #sikampak #asamjawa #bloksongo #kotapinang #perlabean #labuhanbatu #rantauperapat #mendan #dumai #duri #buketwisudahpekanbaru

Share 0 15
Load More