PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bangi

Instagram Photos and Videos about bangi. Download, Comment, Like bangi Photos and Videos Shared by Various Users

mibiglow_agent93's Instagram Photo - Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursadvanced seribu kebaikan. Pastikan ambil sejam sebelum breakfast ye 😍

Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW!

Whtsapp 011-2117 6314

COD area
#MELAKA
#KUALALUMPUR (seluruh)
#serikembangan
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#shahalam
#klang

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah

Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursadvanced seribu kebaikan. Pastikan ambil sejam sebelum breakfast ye 😍 Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #MELAKA #KUALALUMPUR (seluruh) #serikembangan #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #puchong #subangjaya #petalingjaya #shahalam #klang #ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah

Share 0 3
toujoursadvanced_stokis93's Instagram Photo - Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursadvanced seribu kebaikan. Pastikan ambil sejam sebelum breakfast ye 😍

Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW!

Whtsapp 011-2117 6314

COD area
#MELAKA
#KUALALUMPUR (seluruh)
#serikembangan
#bangi
#kajang
#putrajaya
#cyberjaya
#puchong
#subangjaya
#petalingjaya
#shahalam
#klang

#ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah

Selamat pagi. Apa sarapan pagi korang? Admin semestinya dgn #toujoursadvanced seribu kebaikan. Pastikan ambil sejam sebelum breakfast ye 😍 Dan yg PALING BESTTT...freegift PERCUMA, paper bag PERCUMA. Segalanya PERCUMA PERCUMA PERCUMA. WOWW! Whtsapp 011-2117 6314 COD area #MELAKA #KUALALUMPUR (seluruh) #serikembangan #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #puchong #subangjaya #petalingjaya #shahalam #klang #ToujoursAdvanced #toujourstestimoni #toujoursadvanced #toujourstesti #collagen #collagenshots #toujoursserdang #toujourskl #toujoursputrajaya #toujoursbangi #sayajual #sayajualtoujours #sayajualtoujoursadvanced #bazarpaknil #bazaarpaknil #toujoursmurah #toujoursadvancedmurah

Share 0 3
toujoursadvanced_fynfyn's Instagram Photo - dont forget to consume 1 shot #toujoursadvanced before breakfast dear..what???what is toujours??? TRANSFORMASI KECANTIKAN TOUJOURS ADVANCED! -✅ Seawal 3hari penggunaan, perubahan seri wajah dpt dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu & kulit tidak lagi kusam.
-✅ Kecutkan dan hilangkan jerawat.
-✅ Pudarkan parut jerawat & jeragat.
✅-Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah & semakin hilang dgn penggunaan berterusan.
✅- Kecilkan pori-pori di wajah.
-✅ Kulit semakin berseri (dgn glowing efek) & cerah seluruh badan.
✅-Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
-✅ Menganjalkan kulit dan kurangkan kedutan. Kulit yg anjal tidak tertumpu pd wajah shj, perhatikan perubahan positif pd buah dada dan punggung (bg wanita).
-✅ Turun berat badan apabila kadar metabolisme ditingkatkan dgn pengambilan berterusan.
-✅ Semakin hari kandungan kolagen bdn kita berkurang, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti tingkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.
KELEBIHAN KESIHATAN:
💟 -Menstabilkan tekanan darah & tingkatkan sistem imunisasi dlm badan.
💟 -Membantu menguatkan sendi-sendi.
💟 -Membantu merawat resdung & penyakit kencing manis.
💟- Membantu merawat & cegah Kanser.
-💟 Membantu merawat & cuci buah pinggang.
sangat mudah untuk consume hanya koyak dan terus minum

#toujoursteamhana #toujourstesti #toujoursmummy #toujoursadvancedagensah #bangi #serdang #serdanghebat #serikembangan #cyberjaya #puashati #putrajaya #putraperdana #punjakjalil #puchong #pengantin #petronas #sayajual #sihat #slim #um #uitm #utm #upm #uniten #ukm #mmu
 wassap 0137790143

dont forget to consume 1 shot #toujoursadvanced before breakfast dear..what???what is toujours??? TRANSFORMASI KECANTIKAN TOUJOURS ADVANCED! -✅ Seawal 3hari penggunaan, perubahan seri wajah dpt dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu & kulit tidak lagi kusam. -✅ Kecutkan dan hilangkan jerawat. -✅ Pudarkan parut jerawat & jeragat. ✅-Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah & semakin hilang dgn penggunaan berterusan. ✅- Kecilkan pori-pori di wajah. -✅ Kulit semakin berseri (dgn glowing efek) & cerah seluruh badan. ✅-Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati. -✅ Menganjalkan kulit dan kurangkan kedutan. Kulit yg anjal tidak tertumpu pd wajah shj, perhatikan perubahan positif pd buah dada dan punggung (bg wanita). -✅ Turun berat badan apabila kadar metabolisme ditingkatkan dgn pengambilan berterusan. -✅ Semakin hari kandungan kolagen bdn kita berkurang, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti tingkatkan penghasilan kolagen tubuh badan. KELEBIHAN KESIHATAN: 💟 -Menstabilkan tekanan darah & tingkatkan sistem imunisasi dlm badan. 💟 -Membantu menguatkan sendi-sendi. 💟 -Membantu merawat resdung & penyakit kencing manis. 💟- Membantu merawat & cegah Kanser. -💟 Membantu merawat & cuci buah pinggang. sangat mudah untuk consume hanya koyak dan terus minum #toujoursteamhana #toujourstesti #toujoursmummy #toujoursadvancedagensah #bangi #serdang #serdanghebat #serikembangan #cyberjaya #puashati #putrajaya #putraperdana #punjakjalil #puchong #pengantin #petronas #sayajual #sihat #slim #um #uitm #utm #upm #uniten #ukm #mmu wassap 0137790143

Share 0 6
tabita_shahalam's Instagram Photo - Wake up je pagi2 jgn lupa cuci wajah anda dgn Tabita Facial Foam...mlm td dah apply Nitely Cream kan now sentuh kulit wajah anda...lembutkan selembut kulit bayi.. .

Tabita Facial Foam yg diperkayakan dgn bahan semulajadi Japanese Papaya membantu membersihkan kulit wajah anda dari dalam, menegangkan kulit wajah anda secara semulajadi dan mencerahkan kulit wajah anda dari sehari ke sehari.. .

Jom cuba #tabita..hari ini whatsapp akak di 012-7444064..dptkan tips penggunaan thru my very own experiences..apa2 pun yg penting kena rajin yea adik2 semua😉 .

#sayajualonline #sayajual #skincare #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #bangi #uitm #uum #upm #uniten #iukl #sayajualtabita #puchong #Klcc #klsentral #malaysian

Wake up je pagi2 jgn lupa cuci wajah anda dgn Tabita Facial Foam...mlm td dah apply Nitely Cream kan now sentuh kulit wajah anda...lembutkan selembut kulit bayi.. . Tabita Facial Foam yg diperkayakan dgn bahan semulajadi Japanese Papaya membantu membersihkan kulit wajah anda dari dalam, menegangkan kulit wajah anda secara semulajadi dan mencerahkan kulit wajah anda dari sehari ke sehari.. . Jom cuba #tabita..hari ini whatsapp akak di 012-7444064..dptkan tips penggunaan thru my very own experiences..apa2 pun yg penting kena rajin yea adik2 semua😉 . #sayajualonline #sayajual #skincare #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #bangi #uitm #uum #upm #uniten #iukl #sayajualtabita #puchong #klcc #klsentral #malaysian

Share 5 13
eymalllat's Instagram Photo - Rindu Mereka 😌 #tb #birthdayboy #hendrathegreat #turn3yearsold #party #awesome #kids #jamgetah #gshock #purplelicious #bangi #repost #bagimukasikit #malaysia #humble #happybirthday #paklongbaek #awesome #moments #myfamily #nextgeneration

Rindu Mereka 😌 #tb #birthdayboy #hendrathegreat #turn3yearsold #party #awesome #kids #jamgetah #gshock #purplelicious #bangi #repost #bagimukasikit #malaysia #humble #happybirthday #paklongbaek #awesome #moments #myfamily #nextgeneration

Share 0 8
eymalllat's Instagram Photo -
Share 0 8
coway4myfamily's Instagram Photo - Paling best pasal penapis air nie sebab suhu air boleh laras. Dari air suam ke air panas. Dari air suhu bilik ke air sejuk macam dalam peti tu. Boleh adjust sendiri nak panas mana dan nak sejuk mana. Hebatkan! 😊

So kalau nak buat susu anak or yang memang suka minum air suam, laras suhu ke bawah sekali ada tulis 'Warm', tekan air dalam botol dan masukkan susu. Wallla susu siapp 👍 tak dan anak menangis2 merengek2. Kita pun tak sakit kepala dengar kan? hehe 😊

Yang paling hebat lagi, of courselah dapur kita yang cantik tu akan bertambah cantik. Tak ada dah botol2 untuk simpan air. Tetamu datang pun tak payah nak risau air panas tak cukup, tak de air sejuklah... suma dah ready. Tekan je air apa yang nak. Mudah sangat keje kita kan? 😊 *************************************************
Nak tau lebih lanjut?
Call or whatsapp kita ya 
Nath 01120603535 / Danial 0125717046

Owh jangan lupa tanya kami pasal PROMO HEBAT dan DISKAUN yang akan BERAKHIR KHAMIS (23 NOV 2017) nie. Claim jugak hadiah sepcial daripada kami nanti tau bila dah siap pemasangan ❤😊 Psi❤u : produk nie sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada isteri yang setia menjaga anak2 kita supaya mudah urusan di dapur dan jugak pada parents di kampung. Tak perlu risau parents terlupa tutup api masa masak air lagi! 😓 bertindaklah sekarang sebelum terlambat.

#coway4myfamily
#cowaywow
#Coway #cowaymalaysia #penapisair #penapisairmampumilik #susu #susuanak #mudah #baazarpaknil #Putrajaya #Kajang #Bangi #murah #waterfilter #indoorwaterfilter #waterpurifier #lelong #diskaun #hadiah ##sayajualcowayutkseluruhmalaysia

Paling best pasal penapis air nie sebab suhu air boleh laras. Dari air suam ke air panas. Dari air suhu bilik ke air sejuk macam dalam peti tu. Boleh adjust sendiri nak panas mana dan nak sejuk mana. Hebatkan! 😊 So kalau nak buat susu anak or yang memang suka minum air suam, laras suhu ke bawah sekali ada tulis 'Warm', tekan air dalam botol dan masukkan susu. Wallla susu siapp 👍 tak dan anak menangis2 merengek2. Kita pun tak sakit kepala dengar kan? hehe 😊 Yang paling hebat lagi, of courselah dapur kita yang cantik tu akan bertambah cantik. Tak ada dah botol2 untuk simpan air. Tetamu datang pun tak payah nak risau air panas tak cukup, tak de air sejuklah... suma dah ready. Tekan je air apa yang nak. Mudah sangat keje kita kan? 😊 ************************************************* Nak tau lebih lanjut? Call or whatsapp kita ya Nath 01120603535 / Danial 0125717046 Owh jangan lupa tanya kami pasal PROMO HEBAT dan DISKAUN yang akan BERAKHIR KHAMIS (23 NOV 2017) nie. Claim jugak hadiah sepcial daripada kami nanti tau bila dah siap pemasangan ❤😊 Psi❤u : produk nie sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada isteri yang setia menjaga anak2 kita supaya mudah urusan di dapur dan jugak pada parents di kampung. Tak perlu risau parents terlupa tutup api masa masak air lagi! 😓 bertindaklah sekarang sebelum terlambat. #coway4myfamily #cowaywow #Coway #cowaymalaysia #penapisair #penapisairmampumilik #susu #susuanak #mudah #baazarpaknil #putrajaya #kajang #Bangi #murah #waterfilter #indoorwaterfilter #waterpurifier #lelong #diskaun #hadiah # #sayajualcowayutkseluruhmalaysia

Share 2 15
naarabellefacespabangi's Instagram Photo - TINGGAL 5 HARI SAHAJA LAGI UNTUK PEMBUKAAN NAARABELLE FACESPA BANGI 🔥‼️
.
Pelbagai promosi menarik menanti anda di perasmian Naarabelle Facespa Bangi pada 25 November 2017 (Sabtu) ini 💖✂️
.
Jangan lupa datang dan bawa keluarga serta kawan-kawan bersama bertempat di Seksyen 8, Taman Seri Bangi 📍
.
Save the date!
🔐 25 NOV 2017 | SATURDAY
📍 SEKSYEN 8, TAMAN SERI BANGI
.
#naarabellefacespa #naarabellefacespabangi #openingsoon #bangi #facial #bellaammara

TINGGAL 5 HARI SAHAJA LAGI UNTUK PEMBUKAAN NAARABELLE FACESPA BANGI 🔥‼️ . Pelbagai promosi menarik menanti anda di perasmian Naarabelle Facespa Bangi pada 25 November 2017 (Sabtu) ini 💖✂️ . Jangan lupa datang dan bawa keluarga serta kawan-kawan bersama bertempat di Seksyen 8, Taman Seri Bangi 📍 . Save the date! 🔐 25 NOV 2017 | SATURDAY 📍 SEKSYEN 8, TAMAN SERI BANGI . #naarabellefacespa #naarabellefacespabangi #openingsoon #bangi #facial #bellaammara

Share 0 3
ctie_bakerys's Instagram Photo - Cupcakes tobot with edible images. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Cupcakes tobot with edible images. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Share 1 12
miracle_white_skincare's Instagram Photo - RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT
.
CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia
.
Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja!
.
Ini testimoni pelanggan kami,
" Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn "
" Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom "
.
100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah:
✔ Kulit kusam
✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah)
✔ Bintik hitam atau bintik putih
✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata
✔ Kulit kasar dan gelap
✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan
✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari
✔ Parut jerawat
✔ Pori-pori terbuka
.
Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE
• Pasaran meluas
• Bebas dari bahan kimia
• Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif)
• Sesuai untuk lelaki dan wanita
• Tiada pengelupasan
• Mempunyai kelulusan KKM
.
JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG!
▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀
Whatsapp -->> +60169305117
Whatsapp -->> +60169305117
Whatsapp -->> +60169305117

www.miraclewhite.my
.
#miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #putrajaya #puchong #bangi #kajang #usj #subangjaya #sunway #instagood #putih #malaysia

RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT . CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia . Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja! . Ini testimoni pelanggan kami, " Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn " " Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom " . 100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah: ✔ Kulit kusam ✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah) ✔ Bintik hitam atau bintik putih ✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata ✔ Kulit kasar dan gelap ✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan ✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari ✔ Parut jerawat ✔ Pori-pori terbuka . Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE • Pasaran meluas • Bebas dari bahan kimia • Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif) • Sesuai untuk lelaki dan wanita • Tiada pengelupasan • Mempunyai kelulusan KKM . JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG! ▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀ Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 www.miraclewhite.my . #miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #putrajaya #puchong #bangi #kajang #usj #subangjaya #sunway #instagood #putih #malaysia

Share 2 13
miracle_white_skincare's Instagram Photo - RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT
.
CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia
.
Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja!
.
Ini testimoni pelanggan kami,
" Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn "
" Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom "
.
100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah:
✔ Kulit kusam
✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah)
✔ Bintik hitam atau bintik putih
✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata
✔ Kulit kasar dan gelap
✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan
✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari
✔ Parut jerawat
✔ Pori-pori terbuka
.
Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE
• Pasaran meluas
• Bebas dari bahan kimia
• Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif)
• Sesuai untuk lelaki dan wanita
• Tiada pengelupasan
• Mempunyai kelulusan KKM
.
JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG!
▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀
Whatsapp -->> +60169305117
Whatsapp -->> +60169305117
Whatsapp -->> +60169305117

www.miraclewhite.my
.
#miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #putrajaya #puchong #bangi #kajang #usj #subangjaya #sunway #instagood #putih #malaysia

RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT . CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia . Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja! . Ini testimoni pelanggan kami, " Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn " " Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom " . 100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah: ✔ Kulit kusam ✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah) ✔ Bintik hitam atau bintik putih ✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata ✔ Kulit kasar dan gelap ✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan ✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari ✔ Parut jerawat ✔ Pori-pori terbuka . Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE • Pasaran meluas • Bebas dari bahan kimia • Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif) • Sesuai untuk lelaki dan wanita • Tiada pengelupasan • Mempunyai kelulusan KKM . JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG! ▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀ Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 www.miraclewhite.my . #miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #putrajaya #puchong #bangi #kajang #usj #subangjaya #sunway #instagood #putih #malaysia

Share 0 13
ctie_bakerys's Instagram Photo - Cupcakes tobot, edible images by @aishahnasiramran ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Cupcakes tobot, edible images by @aishahnasiramran ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Share 0 11
miracle_white_skincare's Instagram Photo - RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT
.
CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia
.
Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja!
.
Ini testimoni pelanggan kami,
" Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn "
" Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom "
.
100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah:
✔ Kulit kusam
✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah)
✔ Bintik hitam atau bintik putih
✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata
✔ Kulit kasar dan gelap
✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan
✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari
✔ Parut jerawat
✔ Pori-pori terbuka
.
Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE
• Pasaran meluas
• Bebas dari bahan kimia
• Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif)
• Sesuai untuk lelaki dan wanita
• Tiada pengelupasan
• Mempunyai kelulusan KKM
.
JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG!
▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀
Whatsapp -->> +60169305117
Whatsapp -->> +60169305117
Whatsapp -->> +60169305117

www.miraclewhite.my
.
#miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #putrajaya #puchong #bangi #kajang #usj #subangjaya #sunway #instagood #putih #malaysia

RAHSIA kulit wajah bebas JERAWAT JERAGAT . CERAH BERSERI tanpa PENGELUPASAN. Lengkap KKM. Fenomena Skincare Terlaris di Malaysia . Kami pasti anda akan kelihatan CERAH dan CANTIK seawal 14-21 HARI sahaja! . Ini testimoni pelanggan kami, " Wah Cik Siti, Muka dah putih glowing. Dah tak ada parut jerawat dan jeragat dah tak bertapak kat muka lagi. Sebelum ni semua ketawakan Cik Siti, sebab muka nampak macam peta jeragat, dan gelap sebab sunburn " " Tapi sekarang muka dah macam artis korea, Putih dan glowing je. Dah tak payah bazir beratusan atau beribuan RM atas make up lagi. Guna je Miracle White, produk terbaik dipasaran dan tengah boom " . 100,000 SET terjual hanya dalam masa 10 bulan! Jom cepat-cepat order! Kini dengan Miracle, kami pasti anda mampu mengatasi masalah: ✔ Kulit kusam ✔ Berjerawat (jerawat pasir atau jerawat batu bernanah) ✔ Bintik hitam atau bintik putih ✔ Jeragat atau tona kulit tidak sekata ✔ Kulit kasar dan gelap ✔ Garis-garis halus di kulit atau tanda awal penuaan ✔ Kulit gelap terbakar akibat panahan cahaya matahari ✔ Parut jerawat ✔ Pori-pori terbuka . Apa yang penting ialah MIRACLE WHITE • Pasaran meluas • Bebas dari bahan kimia • Mendapat kelulusan MAKMAL BIOTECH • Sesuai untuk semua jenis kulit (kering, berminyak, kombinasi dan sensitif) • Sesuai untuk lelaki dan wanita • Tiada pengelupasan • Mempunyai kelulusan KKM . JOM DAPATKAN MIRACLE SEKARANG! ▶▶ CARA PEMBELIAN MUDAH ◀◀ Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 Whatsapp -->> +60169305117 www.miraclewhite.my . #miraclewhite #miraclewhiteskincare #kosmetik #cosmetic #whiteningcream #brightening #putih #cerah #flawless #putrajaya #puchong #bangi #kajang #usj #subangjaya #sunway #instagood #putih #malaysia

Share 1 17
ctie_bakerys's Instagram Photo - 2 tier Tobot Cake. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

2 tier Tobot Cake. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Share 2 21
ctie_bakerys's Instagram Photo - 2 tier Tobot Cake. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

2 tier Tobot Cake. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Share 2 19
ctie_bakerys's Instagram Photo - 2 tier Tobot Cake. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

2 tier Tobot Cake. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #tobot #nutella #tobotcake #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #malaysia #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Share 2 16
ctie_bakerys's Instagram Photo - Nutella Cheese Tart. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #pavlova #nutella #babypavlova #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #bakery #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Nutella Cheese Tart. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #pavlova #nutella #babypavlova #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #bakery #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Share 1 21
ctie_bakerys's Instagram Photo - Nutella Cheese Tart. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #pavlova #nutella #babypavlova #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #bakery #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Nutella Cheese Tart. ORDER??? WA 0133970684 #houseofcakesbyctiebakerys #ctiebakerys #pavlova #nutella #babypavlova #nutellacheesetart #kekmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysianfood #bakeryshop #bakery #ceritasipembuatkek #sayajualkek #terimatempahan #puchong #shahalam #kajang #bangi #serikembangan #kinrara #puncakjalil #usj #malaysia #roti #apampolkadot #birthday #sayajualroti #kekbirthday #sayajualdesert #desert

Share 1 9
closet_murah_nka's Instagram Photo - 🎀blouse bunga sale🎀
Sale sale sale😱😱 .
.. Sehelai : RM25
Exc pos
.
. *ukuran*
bahu 15-16
dada 38-44
labuh 25-30”

material: mosse crepe .
. ⚠ATTENTION :
ITEM INI QUALITY THAILAND, POS DARI KELANTAN
.
.
.

PEMBELIAN ⤵
📲 0135934965 .
.
.

#officeattire 
#ootd #Putrajaya #blousebunga #kemejamalaysia #cuticutimalaysia #shahalam #bangi #terengganu #pahang #kualalumpur #baazaronline #blousetop #blousesimple #blousekerja #blousefashion

🎀blouse bunga sale🎀 Sale sale sale😱😱 . .. Sehelai : RM25 Exc pos . . *ukuran* bahu 15-16 dada 38-44 labuh 25-30” material: mosse crepe . . ⚠ATTENTION : ITEM INI QUALITY THAILAND, POS DARI KELANTAN . . . PEMBELIAN ⤵ 📲 0135934965 . . . #officeattire #ootd #putrajaya #blousebunga #kemejamalaysia #cuticutimalaysia #shahalam #bangi #terengganu #pahang #kualalumpur #baazaronline #blousetop #blousesimple #blousekerja #blousefashion

Share 0 9
closet_murah_nka's Instagram Photo - 🎀blouse bunga sale🎀
Sale sale sale😱😱 .
.. Sehelai : RM25
Exc pos
.
. *ukuran*
bahu 15-16
dada 38-44
labuh 25-30”

material: mosse crepe .
. ⚠ATTENTION :
ITEM INI QUALITY THAILAND, POS DARI KELANTAN
.
.
.

PEMBELIAN ⤵
📲 0135934965 .
.
.

#officeattire 
#ootd #Putrajaya #blousebunga #kemejamalaysia #cuticutimalaysia #shahalam #bangi #terengganu #pahang #kualalumpur #baazaronline #blousetop #blousesimple #blousekerja #blousefashion

🎀blouse bunga sale🎀 Sale sale sale😱😱 . .. Sehelai : RM25 Exc pos . . *ukuran* bahu 15-16 dada 38-44 labuh 25-30” material: mosse crepe . . ⚠ATTENTION : ITEM INI QUALITY THAILAND, POS DARI KELANTAN . . . PEMBELIAN ⤵ 📲 0135934965 . . . #officeattire #ootd #putrajaya #blousebunga #kemejamalaysia #cuticutimalaysia #shahalam #bangi #terengganu #pahang #kualalumpur #baazaronline #blousetop #blousesimple #blousekerja #blousefashion

Share 1 9
closet_murah_nka's Instagram Photo - 🎀blouse bunga sale🎀
Sale sale sale😱😱 .
.. Sehelai : RM25
Exc pos
.
. *ukuran*
bahu 15-16
dada 38-44
labuh 25-30”

material: mosse crepe .
. ⚠ATTENTION :
ITEM INI QUALITY THAILAND, POS DARI KELANTAN
.
.
.

PEMBELIAN ⤵
📲 0135934965 .
.
.

#officeattire 
#ootd #Putrajaya #blousebunga #kemejamalaysia #cuticutimalaysia #shahalam #bangi #terengganu #pahang #kualalumpur #baazaronline #blousetop #blousesimple #blousekerja #blousefashion

🎀blouse bunga sale🎀 Sale sale sale😱😱 . .. Sehelai : RM25 Exc pos . . *ukuran* bahu 15-16 dada 38-44 labuh 25-30” material: mosse crepe . . ⚠ATTENTION : ITEM INI QUALITY THAILAND, POS DARI KELANTAN . . . PEMBELIAN ⤵ 📲 0135934965 . . . #officeattire #ootd #putrajaya #blousebunga #kemejamalaysia #cuticutimalaysia #shahalam #bangi #terengganu #pahang #kualalumpur #baazaronline #blousetop #blousesimple #blousekerja #blousefashion

Share 0 11
Load More