PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bangigateway

Instagram Photos and Videos about bangigateway. Download, Comment, Like bangigateway Photos and Videos Shared by Various Users

barangcomelnya's Instagram Photo - Jom dapat kan Amoura Cosmetic Wudhuk Friendly warna BROWN FOX . Stok terhad taw !
.
Apa yang best nya lipstik ni ?
💋Hanya RM39 ! ( Harga mampu milik )
💋 Bibir makin lembut walaupun hari hari pakai lipstick ( Sebab ada SHEA BUTTER )
💋 Tak mengeringkan bibir ( Sebab ada ARGAN OIL )
💋 Tahan lama lebih 6 jam ( FORMULA TERBAIK LULUS KKM )
💋 Kissproof, minum air lippy tak lekat kat cawan
💋 Rasa macam tak pakai apaapa kat bibir sebab texture creamy , bila mengering jadi MATTE
💋 Bibir tak gelap , malah makin merah (Sebab ada VITAMIN C & COLLAGEN)
.
Jom whatsapp saya sekarang !
📲 0102558576
📲 0102558576
📲 0102558576
.
📍Cod Bandar Baru Bangi
📍Cod Jalan Reko , Kajang
📍Cod IOI City Mall , Putrajaya
📍Cod Mcd , Bandar Baru Nilai
.
🚛 Postage sm RM8 ; ss rm12
.
#amouracosmetics #amourameletop #amoura #lipstik #lipstikmalaysia #lipmatte #mulberry #berry #wudhukfriendly #bazarpaknil #bandarbarubangi #bangisentral #bangigateway #nilai #jalanreko #uptownjalanreko #kajang

Jom dapat kan Amoura Cosmetic Wudhuk Friendly warna BROWN FOX . Stok terhad taw ! . Apa yang best nya lipstik ni ? 💋Hanya RM39 ! ( Harga mampu milik ) 💋 Bibir makin lembut walaupun hari hari pakai lipstick ( Sebab ada SHEA BUTTER ) 💋 Tak mengeringkan bibir ( Sebab ada ARGAN OIL ) 💋 Tahan lama lebih 6 jam ( FORMULA TERBAIK LULUS KKM ) 💋 Kissproof, minum air lippy tak lekat kat cawan 💋 Rasa macam tak pakai apaapa kat bibir sebab texture creamy , bila mengering jadi MATTE 💋 Bibir tak gelap , malah makin merah (Sebab ada VITAMIN C & COLLAGEN) . Jom whatsapp saya sekarang ! 📲 0102558576 📲 0102558576 📲 0102558576 . 📍Cod Bandar Baru Bangi 📍Cod Jalan Reko , Kajang 📍Cod IOI City Mall , Putrajaya 📍Cod Mcd , Bandar Baru Nilai . 🚛 Postage sm RM8 ; ss rm12 . #amouracosmetics #amourameletop #amoura #lipstik #lipstikmalaysia #lipmatte #mulberry #berry #wudhukfriendly #bazarpaknil #bandarbarubangi #bangisentral #bangigateway #nilai #jalanreko #uptownjalanreko #kajang

Share 0 10

Sponsored Ads

kasihconcept's Instagram Photo - SelamatHariRayaAidilfitri
.
alhamdulillah
.
#paperbag #paperbagmurahmalaysia #paperbagmurah #jualpaperbag #wrappingpaper #foodwrapper #wrap #wrapper #inspired #mdec #kosongkosong #salamraya #printing #printer #jcorp #iskandarmalaysia #udaland #malaysia #singapore #skudai #utm #patriot #seagames2017 #mara #ukm #bangisentral #bangigateway #bangigatewayshoppingcomplex #starparcpoint #hartamas

SelamatHariRayaAidilfitri . alhamdulillah . #paperbag #paperbagmurahmalaysia #paperbagmurah #jualpaperbag #wrappingpaper #foodwrapper #wrap #wrapper #inspired #mdec #kosongkosong #salamraya #printing #printer #jcorp #iskandarmalaysia #udaland #malaysia #singapore #skudai #utm #patriot #seagames2017 #mara #ukm #bangisentral #bangigateway #bangigatewayshoppingcomplex #starparcpoint #hartamas

Share 0 6

Sponsored Ads

sitidinnerdelivery's Instagram Photo - bbq night🍗🍡🍢🍄🍅
.
📱01115544006
.
follow 🌸
@skiicomeyhouse
@skiicomeyhouse
@skiicomeyhouse
.
#fooddeliverybangi #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang #sayajualmakanan #dinnerdelivery #dinnertakeouts #gmibangi #upm #ukm #uniten #kptmbangi #ukmstudent #luncbox #dinnerbox #bangiresidents #bandarbarubangi #bangigateway #bangisentral #kipmallbangi #homecooked #cookwithlove

bbq night🍗🍡🍢🍄🍅 . 📱01115544006 . follow 🌸 @skiicomeyhouse @skiicomeyhouse @skiicomeyhouse . #fooddeliverybangi #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang #sayajualmakanan #dinnerdelivery #dinnertakeouts #gmibangi #upm #ukm #uniten #kptmbangi #ukmstudent #luncbox #dinnerbox #bangiresidents #bandarbarubangi #bangigateway #bangisentral #kipmallbangi #homecooked #cookwithlove

Share 0 20

Sponsored Ads

ikram_faizan's Instagram Photo - Aku ada kamu.
#Dimar
#terengganu 
#terapiinstagram 
#gym 
#ubatkurus 
#jdt
#kedah
#perak
#puasa
#diet
#kl
#klang 
#fattahamin 
#syimabeauty 
#kurusselapasraya 
#viral
#aurainsta
#kualalumpur 
#instagood 
#like4like 
#likeforfollow 
#instadairy
#bangi
#selangor 
#bangigateway 
#tijmjb
#powergold 
#shaklee

Aku ada kamu. #Dimar #terengganu #terapiinstagram #gym #ubatkurus #jdt #kedah #perak #puasa #diet #kl #klang #fattahamin #syimabeauty #kurusselapasraya #viral #aurainsta #kualalumpur #instagood #like4like #likeforfollow #instadairy #bangi #selangor #bangigateway #tijmjb #powergold #shaklee

Share 0 157
gulagulakurus_yam's Instagram Photo - SHRMZB
#Foundation
#KakroseFoundation 
#GulaGulaKurus
#DiMar#terapiinstagram 
#ukhwahti
#viral
#aurainsta
#kualalumpur 
#instagood 
#like4like 
#likeforfollow 
#instadairy
#bangi
#selangor 
#bangigateway 
#tijmjb
#powergold 
#shaklee
#moodrepublik

SHRMZB #Foundation #kakrosefoundation #GulaGulaKurus #DiMar #terapiinstagram #ukhwahti #viral #aurainsta #kualalumpur #instagood #like4like #likeforfollow #instadairy #bangi #selangor #bangigateway #tijmjb #powergold #shaklee #moodrepublik

Share 2 41
by_aisyahaffandi's Instagram Photo - Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017 daripada #ByAisyahAffandi #AATeam.
Maaf Zahir & Batin.

#by_aisyahaffandi 
#bangigateway#minaz
#sale#naelofarhijab #neelofa #neelofar #surihatimrpilot👮 #surihatimrpilot #ejazwarda #ejaz #wardabynh #warda #moodrepublik #bazarpaknil #bazaronline #onlineboutique #muslimahattires #butikonline #bangisentral #kajang#bandartunhusseinonncheras #bandarbarubangi#singapore#brunei#sokonglike #cikguseo

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017 daripada #ByAisyahAffandi #AATeam. Maaf Zahir & Batin. #by_aisyahaffandi #bangigateway #minaz #sale #naelofarhijab #neelofa #neelofar #surihatimrpilot👮 #surihatimrpilot #ejazwarda #ejaz #wardabynh #warda #moodrepublik #bazarpaknil #bazaronline #onlineboutique #muslimahattires #butikonline #bangisentral #kajang#bandartunhusseinonncheras #bandarbarubangi #singapore #brunei#sokonglike #cikguseo

Share 1 33
mamayayazone's Instagram Photo - Salam Aidilfitri!! Mamayayazone nak bagi duit raya ni!! Menangi RM 100 duit raya untuk sikecil yang bertuah!

Mommies boleh tag Mamayayazone bila ada gambar menarik sikecil anda mengenakan busana Aidilfitri yang anda shopping di Mamayayazone!

Pemenang akan dipilih secara rawak. Tarikh tutup contest adalah surprise!!!
.

So jangan lupa! Just tag banyak-banyak gambar sikecil anda bergaya di Hari Raya okay! .

Dan guna juga jangan lupa
#mamayayazone 
#mamayayakids 
di gambar mommies semua ye!

All the best dan Selamat Hari Raya!⁠⁠⁠⁠ .
#myzlive #mamayayazone #babyshop #kidsshop #momshop #mom #kedaiibu #sayajual #murah #bangisentral #jalanbelakangbangisentral #bangistreet #43650 #malaysia #selangor #kualalumpur #bangigateway #babyexpo #eventmalaysia #event #contest

Salam Aidilfitri!! Mamayayazone nak bagi duit raya ni!! Menangi RM 100 duit raya untuk sikecil yang bertuah! Mommies boleh tag Mamayayazone bila ada gambar menarik sikecil anda mengenakan busana Aidilfitri yang anda shopping di Mamayayazone! Pemenang akan dipilih secara rawak. Tarikh tutup contest adalah surprise!!! . So jangan lupa! Just tag banyak-banyak gambar sikecil anda bergaya di Hari Raya okay! . Dan guna juga jangan lupa #mamayayazone #mamayayakids di gambar mommies semua ye! All the best dan Selamat Hari Raya!⁠⁠⁠⁠ . #myzlive #mamayayazone #babyshop #kidsshop #momshop #mom #kedaiibu #sayajual #murah #bangisentral #jalanbelakangbangisentral #bangistreet #43650 #malaysia #selangor #kualalumpur #bangigateway #babyexpo #eventmalaysia #event #contest

Share 0 26
rasatumis's Instagram Photo - Rasa Tumis ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin😊
#fooddeliverybangi#gmibangi#ukm#bangi##malaysiafood#bandarbarubangi#ukmstudent#lunchboxbangi#lunchbox#foodhunter#bangigateway#bangisentral#kptmbangi#pendudukbangi#bangisentral#bangigateway#makan#jommakan#foodlover#malaycuisine

Rasa Tumis ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin😊 #fooddeliverybangi#gmibangi #ukm#bangi # #malaysiafood #bandarbarubangi #ukmstudent#lunchboxbangi#lunchbox#foodhunter#bangigateway #bangisentral#kptmbangi#pendudukbangi#bangisentral#bangigateway #makan#jommakan #foodlover #malaycuisine

Share 0 20
babyultra's Instagram Photo - Semalam last day admin Shahida bersama Baby Ultra. Thank you and we wish you all the best in your future undertakings!
.
#babyultra #bangigateway

Semalam last day admin Shahida bersama Baby Ultra. Thank you and we wish you all the best in your future undertakings! . #babyultra #bangigateway

Share 1 11
susukambingbangi's Instagram Photo - Salam Aidilfitri .
.
.
.
.
📲WHATSAPP Ira : 0⃣1⃣3⃣-2⃣3⃣0⃣8⃣5⃣4⃣0⃣
📲WHATSAPP Ira : 0⃣1⃣3⃣-2⃣3⃣0⃣8⃣5⃣4⃣0⃣
📲WHATSAPP Ira : 0⃣1⃣3⃣-2⃣3⃣0⃣8⃣5⃣4⃣0⃣

#susukambing #susu #susuibu #susuanak #susuibudananak #susukambingnuman #susunuman #sayajualsusu #selangor #bangi #susunumanbangi
#andainyatakdir #ketukketukramadan #bangicentral #kajangtown #bangigateway #tescokajang #seribangi #ctdk #oppomalaysia

Salam Aidilfitri . . . . . 📲WHATSAPP Ira : 0⃣1⃣3⃣-2⃣3⃣0⃣8⃣5⃣4⃣0⃣ 📲WHATSAPP Ira : 0⃣1⃣3⃣-2⃣3⃣0⃣8⃣5⃣4⃣0⃣ 📲WHATSAPP Ira : 0⃣1⃣3⃣-2⃣3⃣0⃣8⃣5⃣4⃣0⃣ #susukambing #susu #susuibu #susuanak #susuibudananak #susukambingnuman #susunuman #sayajualsusu #selangor #bangi #susunumanbangi #andainyatakdir #ketukketukramadan #bangicentral #kajangtown #bangigateway #tescokajang #seribangi #ctdk #oppomalaysia

Share 0 17
naelofarcouture's Instagram Photo - RepostBy @naelofarhijab: "Celebrate Eid with love!❤
Jgn lupa utk share OOTD/Selfie anda dgn hashtag #naelofaraya2017 #nhtruelove, dan tag naelofarhijab!😍😍 #sayanglovebyNH" .

#NHtruelove #naelofaraya2017 #loveedition
#ilovenaelofarhijab #naelofarhijab #bandarbarubangi #naelofarhijablover #naelofarbangi #nhstockist #nhlovers #nhauthorizedstockist #hijabista #tudung #tudungonline 
#instanthijab #pinlesshijab #bestvendor #selangor #malaysiaku #kajang #putrajaya #seremban #bangisentral #bangisentralboutique #vendorbutikkajang #vendorbutikbangi #bangigateway

RepostBy @naelofarhijab: "Celebrate Eid with love!❤ Jgn lupa utk share OOTD/Selfie anda dgn hashtag #naelofaraya2017 #nhtruelove, dan tag naelofarhijab!😍😍 #sayanglovebyNH" . #NHtruelove #naelofaraya2017 #loveedition #ilovenaelofarhijab #naelofarhijab #bandarbarubangi #naelofarhijablover #naelofarbangi #nhstockist #nhlovers #nhauthorizedstockist #hijabista #tudung #tudungonline #instanthijab #pinlesshijab #bestvendor #selangor #malaysiaku #kajang #putrajaya #seremban #bangisentral #bangisentralboutique #vendorbutikkajang #vendorbutikbangi #bangigateway

Share 2 21
fathiyahsdreams's Instagram Photo - .
Mommies boleh dapatkan telekung anak-anak nak solat pagi raya di booth FD di #bangigateway sampai pukul 3 petang hari ni.
.
💖 RM60 (size 6, 8, 10)
💖 RM70 (size 12, 14)
.
#fathiyahsdreams #bebeautifulbespecial #ilovefathiyahsdreams #muslimahkids #littlemuslimah #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungraya #telekungjersey #telekungterawih #ramadan #telekungborong #telekungcantik #telekungwarna #telekung #telekunganak #hijabkids #kidshijab #haji #umrah #solat #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungselesa #telekungcomel #telekungkanak2 #freedelivery

. Mommies boleh dapatkan telekung anak-anak nak solat pagi raya di booth FD di #bangigateway sampai pukul 3 petang hari ni. . 💖 RM60 (size 6, 8, 10) 💖 RM70 (size 12, 14) . #fathiyahsdreams #bebeautifulbespecial #ilovefathiyahsdreams #muslimahkids #littlemuslimah #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungraya #telekungjersey #telekungterawih #ramadan #telekungborong #telekungcantik #telekungwarna #telekung #telekunganak #hijabkids #kidshijab #haji #umrah #solat #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungselesa #telekungcomel #telekungkanak2 #freedelivery

Share 0 17
ejay_collection's Instagram Photo - Siapa yang kenal pemain drum ekamatra.???. Abg Rashib Ekamatra bersama anak nya hensem bergaya dengan kurta terbaru keluaran kami. KURTA ABU QATADAH (code KAQ) Navy Blue dan KURTA ABU DZAR (Code KAD) Maroon... MasyaAllah.. #Kurta
#kurtaejaydesign 
#byEjayCollection
#ButikAkasia
#BangiGateway
#HidupsunnahHidupAgama 
#DakwahMaksudHidup

Siapa yang kenal pemain drum ekamatra.???. Abg Rashib Ekamatra bersama anak nya hensem bergaya dengan kurta terbaru keluaran kami. KURTA ABU QATADAH (code KAQ) Navy Blue dan KURTA ABU DZAR (Code KAD) Maroon... MasyaAllah.. #Kurta #kurtaejaydesign #byEjayCollection #ButikAkasia #BangiGateway #hidupsunnahhidupagama #dakwahmaksudhidup

Share 3 58
oldscoop.icecream's Instagram Photo - Mantai mano tu?? 🐂🐴 cari daging pepagi ni. #icecreamlover #kateringaiskrim #kateringaiskrimselangor #kateringmalaysia #kateringaiskrimbangi #kateringaiskrimputrajaya #kateringaiskrimmurah #cateringmalaysia #icecream #aiskrim #aiskrimkon #bangi #putrajaya #kajang #semenyih #foodporn #bangisentral #bangigateway #puribuana #wedding #shahalam #seksyen13 #school #seriabim #jpnin #wetland #jabatanperdanamenteri #jamuanhariraya #ramadhan

Mantai mano tu?? 🐂🐴 cari daging pepagi ni. #icecreamlover #kateringaiskrim #kateringaiskrimselangor #kateringmalaysia #kateringaiskrimbangi #kateringaiskrimputrajaya #kateringaiskrimmurah #cateringmalaysia #icecream #aiskrim #aiskrimkon #bangi #putrajaya #kajang #semenyih #foodporn #bangisentral #bangigateway #puribuana #wedding #shahalam #seksyen13 #school #seriabim #jpnin #wetland #jabatanperdanamenteri #jamuanhariraya #ramadhan

Share 2 26
hanisugarbakery's Instagram Photo - Throwback 
Close up for CHOCOLATE CHIPS ALMOND COOKIES

Terima kasih #hanisugarpeople . Terima kasih akak-akak yg bnyk tlg Hani

#doorgift #doorgiftmurah #putrajaya #cyberjaya #bangi #picc #malaysia #bangigateway #alamanda #presintdiplomatik #dengkil #kajang #puchong #uniten #desapinggiranputra #putrajayasentral #ktmukm #bangisentral #ioimall #uitmdengkil #ayer8 #presint9 #presint11 #presint5 #presint16 #biskutraya

Throwback Close up for CHOCOLATE CHIPS ALMOND COOKIES Terima kasih #hanisugarpeople. Terima kasih akak-akak yg bnyk tlg Hani #doorgift #doorgiftmurah #putrajaya #cyberjaya #bangi #picc #malaysia #bangigateway #alamanda #presintdiplomatik #dengkil #kajang #puchong #uniten #desapinggiranputra #putrajayasentral #ktmukm #bangisentral #ioimall #uitmdengkil #ayer8 #presint9 #presint11 #presint5 #presint16 #biskutraya

Share 0 10
hanisugarbakery's Instagram Photo - Throwback Project Raya.

Terima kasih utk semua ni. Alhamdulillah sebab bantu Hani siapkn keje ni. Tanpa akak2 semua xsiap la keje kite.

1500 doorgift CHOCOLATE CHIPS COOKIES

Dalam ms kurang dr 2 minggu, kite berjaya siapkan ni.
Terima kasih #hanisugarpeople percaya dgn hasil kerja Hani

#doorgift #doorgiftmurah #putrajaya #cyberjaya #bangi #picc #malaysia #bangigateway #alamanda #presintdiplomatik #dengkil #kajang #puchong #uniten #desapinggiranputra #putrajayasentral #ktmukm #bangisentral #ioimall #uitmdengkil #ayer8 #presint9 #presint11 #presint5 #presint16 #kualalumpur #cheras #btho #ampang

Throwback Project Raya. Terima kasih utk semua ni. Alhamdulillah sebab bantu Hani siapkn keje ni. Tanpa akak2 semua xsiap la keje kite. 1500 doorgift CHOCOLATE CHIPS COOKIES Dalam ms kurang dr 2 minggu, kite berjaya siapkan ni. Terima kasih #hanisugarpeoplepercaya dgn hasil kerja Hani #doorgift #doorgiftmurah #putrajaya #cyberjaya #bangi #picc #malaysia #bangigateway #alamanda #presintdiplomatik #dengkil #kajang #puchong #uniten #desapinggiranputra #putrajayasentral #ktmukm #bangisentral #ioimall #uitmdengkil #ayer8 #presint9 #presint11 #presint5 #presint16 #kualalumpur #cheras #btho #ampang

Share 1 18
fathiyahsdreams's Instagram Photo - .
Haaa....FD dah tambah stok koleksi Orked, instant shawl Nuha plain (warna baru), instant shawl chiffon Lily, telekung untuk solat pagi Raya tau.
.
So, mommies boleh datang untuk #lastminitshopping hari ni di booth FD kat #bangigateway sampai pukul 3 petang.
.
✔Booth FD terletak di Ground Floor, betul-betul depan pentas/stage tu.
✔Parking di Bangi Gateway FREE & banyak
✔Surau di Bangi Gateway besar & selesa
✔Restoran dan food court pun banyak untuk berbuka puasa.

Fathiyah's dreams
Be beautiful🎀Be special
www.fathiyahdreams.com
.
#fathiyahsdreams
#bebeautifulbespecial
#ilovefathiyahsdreams #tudungbayi
#fashionkidsmalaysia #bajurayabudak
#kidshijab #tudungrayabudak
#jubahmurah #muslimahkids #bajurayakids #kidstudung #tudungkids #bandarbarubangi #blousebudak #innerbudak #jubahbudak #sayajualtudung #kajang #sayajualtudungbudak #jubahbudakperempuan #instantshawlkids #littlemuslimah #tudungbudak #dresskanakkanak #tudungbaby #dresskanakkanakmurah #bangi #kajang

. Haaa....FD dah tambah stok koleksi Orked, instant shawl Nuha plain (warna baru), instant shawl chiffon Lily, telekung untuk solat pagi Raya tau. . So, mommies boleh datang untuk #lastminitshopping hari ni di booth FD kat #bangigateway sampai pukul 3 petang. . ✔Booth FD terletak di Ground Floor, betul-betul depan pentas/stage tu. ✔Parking di Bangi Gateway FREE & banyak ✔Surau di Bangi Gateway besar & selesa ✔Restoran dan food court pun banyak untuk berbuka puasa. Fathiyah's dreams Be beautiful🎀Be special www.fathiyahdreams.com . #fathiyahsdreams #bebeautifulbespecial #ilovefathiyahsdreams #tudungbayi #fashionkidsmalaysia #bajurayabudak #kidshijab #tudungrayabudak #jubahmurah #muslimahkids #bajurayakids #kidstudung #tudungkids #bandarbarubangi #blousebudak #innerbudak #jubahbudak #sayajualtudung #kajang #sayajualtudungbudak #jubahbudakperempuan #instantshawlkids #littlemuslimah #tudungbudak #dresskanakkanak #tudungbaby #dresskanakkanakmurah #bangi #kajang

Share 0 9
royalepharma's Instagram Photo - Warga kerja RoyalePharma mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Semoga kemeriahan hari raya kali ini membawa seribu kemanisan bersama keluarga tersayang.
.
Dapatkan produk kesihatan pilihan anda dengan harga berpatutan sempena 'Royale Syawal SALE' di RoyalePharma yang berdekatan atau online di www.royalepharma.com/estore
.
 #sale #discount #promosi #promotion #royalepharma #FarmasiRoyalePharma #farmasi #pharmacy #beauty #health #BandarLagunaMerbok #ParitBuntar #Bangi #Seksyen7 #VistaAlam #ShahAlam #KualaLumpur #MyTown #Cheras #QuillCityMall #healthproduct #beautyproduct #sihat #kedah #selangor #perak #bangigateway #syawal #raya2017

Warga kerja RoyalePharma mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Semoga kemeriahan hari raya kali ini membawa seribu kemanisan bersama keluarga tersayang. . Dapatkan produk kesihatan pilihan anda dengan harga berpatutan sempena 'Royale Syawal SALE' di RoyalePharma yang berdekatan atau online di www.royalepharma.com/estore . #sale #discount #promosi #promotion #royalepharma #farmasiroyalepharma #farmasi #pharmacy #beauty #health #BandarLagunaMerbok #ParitBuntar #Bangi #Seksyen7 #VistaAlam #ShahAlam #kualalumpur #MyTown #cheras #quillcitymall #healthproduct #beautyproduct #sihat #kedah #selangor #perak #bangigateway #syawal #raya2017

Share 1 24
abayabylina's Instagram Photo - Pergi pasar pun pakai abaya kee 😂

Ramai betul orang beratur nak beli santan kat pasar seksyen 1 bangi ni 
#designerabaya #abayamurah #abayadubai #abayafashion #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bajuraya #jubahraya #sayajualabaya #jubahkenduri #jubahmenyusu #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #bangisentral #bangigateway #muslimah #fashionmuslimah #trustedseller #ukm #upm #usim #uia #unikl #uitm #utm #uswahsisters #duckscarves

Pergi pasar pun pakai abaya kee 😂 Ramai betul orang beratur nak beli santan kat pasar seksyen 1 bangi ni #designerabaya #abayamurah #abayadubai #abayafashion #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bajuraya #jubahraya #sayajualabaya #jubahkenduri #jubahmenyusu #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #bangisentral #bangigateway #muslimah #fashionmuslimah #trustedseller #ukm #upm #usim #uia #unikl #uitm #utm #uswahsisters #duckscarves

Share 1 43
abayabylina's Instagram Photo - Alhamdulillah dah sampai tanah Malaya. 
Baru sempat update sini hehe

InsyaAllah harini ada delivery abaya customer di Bangi

Kita jumpa kejap lagi ye insyaAllah 😘

Ps: Im donning lulu abaya in maroon

#designerabaya #abayamurah #abayadubai #abayafashion #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bajuraya #jubahraya #sayajualabaya #jubahkenduri #jubahmenyusu #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #bangisentral #bangigateway #muslimah #fashionmuslimah #trustedseller #ukm #upm #usim #uia #unikl #uitm #utm #uswahsisters #duckscarves

Alhamdulillah dah sampai tanah Malaya. Baru sempat update sini hehe InsyaAllah harini ada delivery abaya customer di Bangi Kita jumpa kejap lagi ye insyaAllah 😘 Ps: Im donning lulu abaya in maroon #designerabaya #abayamurah #abayadubai #abayafashion #sayajual #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubah #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #bajuraya #jubahraya #sayajualabaya #jubahkenduri #jubahmenyusu #jubahmurahmalaysia #bazaarpaknil #bangisentral #bangigateway #muslimah #fashionmuslimah #trustedseller #ukm #upm #usim #uia #unikl #uitm #utm #uswahsisters #duckscarves

Share 1 54
Load More