PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bangigateway

Instagram Photos and Videos about bangigateway. Download, Comment, Like bangigateway Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

sheqeen_co's Instagram Photo - "Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" --------------------------------------------------
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ 
Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement -------------------------------------------------
✅ kain cotton design superb
✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang
✅ menyerap peluh
✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi
✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia
✅ workmanship tip top
✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam
✅ only serve you the best
-----------------------------------------------
'DUNIA COTTON ANDA'
boleh walk in ke butik kami di #bangisentral (atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) -----------------------------------------------
or order online pm 019-2083 050

"Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" -------------------------------------------------- KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement------------------------------------------------- ✅ kain cotton design superb ✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang ✅ menyerap peluh ✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi ✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia ✅ workmanship tip top ✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam ✅ only serve you the best ----------------------------------------------- 'DUNIA COTTON ANDA' boleh walk in ke butik kami di #bangisentral(atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) ----------------------------------------------- or order online pm 019-2083 050

Share 0 0

Sponsored Ads

sheqeen_co's Instagram Photo - "Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" --------------------------------------------------
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ 
Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement -------------------------------------------------
✅ kain cotton design superb
✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang
✅ menyerap peluh
✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi
✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia
✅ workmanship tip top
✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam
✅ only serve you the best
-----------------------------------------------
'DUNIA COTTON ANDA'
boleh walk in ke butik kami di #bangisentral (atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) -----------------------------------------------
or order online pm 019-2083 050

"Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" -------------------------------------------------- KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement------------------------------------------------- ✅ kain cotton design superb ✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang ✅ menyerap peluh ✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi ✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia ✅ workmanship tip top ✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam ✅ only serve you the best ----------------------------------------------- 'DUNIA COTTON ANDA' boleh walk in ke butik kami di #bangisentral(atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) ----------------------------------------------- or order online pm 019-2083 050

Share 0 0

Sponsored Ads

sheqeen_co's Instagram Photo - "Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" --------------------------------------------------
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ 
Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement -------------------------------------------------
✅ kain cotton design superb
✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang
✅ menyerap peluh
✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi
✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia
✅ workmanship tip top
✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam
✅ only serve you the best
-----------------------------------------------
'DUNIA COTTON ANDA'
boleh walk in ke butik kami di #bangisentral (atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) -----------------------------------------------
or order online pm 019-2083 050

"Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" -------------------------------------------------- KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement------------------------------------------------- ✅ kain cotton design superb ✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang ✅ menyerap peluh ✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi ✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia ✅ workmanship tip top ✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam ✅ only serve you the best ----------------------------------------------- 'DUNIA COTTON ANDA' boleh walk in ke butik kami di #bangisentral(atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) ----------------------------------------------- or order online pm 019-2083 050

Share 0 0
slimmingbywawa's Instagram Photo - Tips kurus SEGERA!
.
1. Bangun pagi, ambil kct, terus breakfast
2. Tengahari, jangan skip lunch if tak nanti awak akn makan dinner lagi banyak
3. Dinner before 7PM. Sebab ap? Sbb masa tu, badan kita masih laju nk proses makanan. If makan lewat, makann tak diproses tu jadi LEMAK TEPU
4. Before tidur ambik sdt + madu/lemon, sedap!🐣🐣
5. Tinggalkan minuman manis, ais tu MUSUH UTAMA 
6. Exercise regularly, if taknk pergi gym, just banyakkan berjalan or skipping dekat rumah
.
.
Cuba amalkan dalam beberapa minggu, mesti ada perubahan💪
.
.
KURUS SEGERA WITH MEDINA TEA, Whatsapp wawa di 018-2388076😊
.
.
-------------------------
#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#slimmingtea#tehkurus#tehherba#bangisentral#leeyanarahman#minaz#bangigateway#teatoxmurah#skinnylegsteatoxmalaysia
#skinnylegsteatoxmurah
#skinnylegsteatox
#skinnyteamurah
#slimmingteatoxmurah
#slimmingteatox
#slimmingtea
#slimmingteamurah
#legsteatoxmurah
#legsteatox
#legsteamurah

Tips kurus SEGERA! . 1. Bangun pagi, ambil kct, terus breakfast 2. Tengahari, jangan skip lunch if tak nanti awak akn makan dinner lagi banyak 3. Dinner before 7PM. Sebab ap? Sbb masa tu, badan kita masih laju nk proses makanan. If makan lewat, makann tak diproses tu jadi LEMAK TEPU 4. Before tidur ambik sdt + madu/lemon, sedap!🐣🐣 5. Tinggalkan minuman manis, ais tu MUSUH UTAMA 6. Exercise regularly, if taknk pergi gym, just banyakkan berjalan or skipping dekat rumah . . Cuba amalkan dalam beberapa minggu, mesti ada perubahan💪 . . KURUS SEGERA WITH MEDINA TEA, Whatsapp wawa di 018-2388076😊 . . ------------------------- #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#slimmingtea#tehkurus#tehherba#bangisentral#leeyanarahman#minaz#bangigateway #teatoxmurah#skinnylegsteatoxmalaysia #skinnylegsteatoxmurah #skinnylegsteatox #skinnyteamurah #slimmingteatoxmurah #slimmingteatox #slimmingtea #slimmingteamurah #legsteatoxmurah #legsteatox #legsteamurah

Share 0 0
permata.kuis_official's Instagram Photo - 1..2...3... Baling ... Pertandingan boling . 
#PERMATA #utara #bangigateway

1..2...3... Baling ... Pertandingan boling . #permata #utara #bangigateway

Share 0 0
ezzah_awatif's Instagram Photo - HUISHHHHH RAMAINYERRRR 😳
.
.
Team #betabusinessclub dalam Program gandakan simpanan dan menjana pendapatan menggunakan teknik #3LK4Mudah . Ada org tanya kat sy , sis mudah ke nk Jana pendapatan dgn teknik #3LK4mudah ni???
.
Hahahhahahah 😂 dan Nama pun teknik #3LK4Mudah .. memang mudah lah nk Jana pendapatan 😂😂😂😂😂😂
. .
.
Jgn risau untuk yang seriously berminat nak tahu macam mana nak jana keuntungan dengan teknik #3LK4Mudah , boleh terus ws sy 👌🏻
.
.
📞😊 011-5114 8193
(Ezzah Awatif ) .
#iphone6plus#betabusinessclub#blackdiamondnetwork#freelancemodel#activeuser#kptmbangi#kptmkb#umkpc#uitmshahalam#uitmmachang#bangisentral#ukm#oum#megansalakpark#bangigateway#bangiphers#bangisentralboutique#bangikopitiam#bangicentral#bangiavenue#bangimedan#bangiseksyen7#bangisentralbutik #upsi

HUISHHHHH RAMAINYERRRR 😳 . . Team #betabusinessclubdalam Program gandakan simpanan dan menjana pendapatan menggunakan teknik #3lk4mudah. Ada org tanya kat sy , sis mudah ke nk Jana pendapatan dgn teknik #3lk4mudahni??? . Hahahhahahah 😂 dan Nama pun teknik #3lk4mudah.. memang mudah lah nk Jana pendapatan 😂😂😂😂😂😂 . . . Jgn risau untuk yang seriously berminat nak tahu macam mana nak jana keuntungan dengan teknik #3lk4mudah, boleh terus ws sy 👌🏻 . . 📞😊 011-5114 8193 (Ezzah Awatif ) . #iphone6plus#betabusinessclub#blackdiamondnetwork#freelancemodel#activeuser#kptmbangi#kptmkb#umkpc#uitmshahalam#uitmmachang#bangisentral#ukm#oum#megansalakpark#bangigateway #bangiphers#bangisentralboutique#bangikopitiam#bangicentral#bangiavenue#bangimedan#bangiseksyen7#bangisentralbutik #upsi

Share 0 0
ministylista's Instagram Photo - Restock🎈
Relax Palazzo
Light blue
Material : Cotton Linen (tak jarang,tak panas)
-
Promo Price : RM55
(harga tidak termasuk kos penghantaran)
-
Ukuran :
Length : 39 inch
Waist : 26-40 inch
Crotch : 28.5 inch
Hips : 44 inch
Thigh : 26 inch
-
Features menarik
✔Pinggang bergetah(boleh stretch)
✔Material yang tak perlu iron🏻
✔Formal atau leisure wear

Klik #msrelaxpalazzo untuk pilihan warna 
To Order whatsapp us ----> 012 684 6517
*Only available for online purchase

#sayajual #sayajualpalazzo #isellpakaian #muslimahattire #muslimahclothing #BazaarPaknil #bazaarkl #palazzo #bangisentral #bangigateway #bandartunhusseinonn #murahmurah

Restock🎈 Relax Palazzo Light blue Material : Cotton Linen (tak jarang,tak panas) - Promo Price : RM55 (harga tidak termasuk kos penghantaran) - Ukuran : Length : 39 inch Waist : 26-40 inch Crotch : 28.5 inch Hips : 44 inch Thigh : 26 inch - Features menarik ✔Pinggang bergetah(boleh stretch) ✔Material yang tak perlu iron🏻 ✔Formal atau leisure wear Klik #msrelaxpalazzountuk pilihan warna To Order whatsapp us ----> 012 684 6517 *Only available for online purchase #sayajual #sayajualpalazzo #isellpakaian #muslimahattire #muslimahclothing #bazaarpaknil #bazaarkl #palazzo #bangisentral #bangigateway #bandartunhusseinonn #murahmurah

Share 1 0
fazy_john's Instagram Photo - Window $hopping katanyer... @-@ #Bangigateway#

Window $hopping katanyer... @-@ #Bangigateway #

Share 1 0
thejunnibangi's Instagram Photo - 🌸Alhamdulillah🌸
.
.
Diatas keizinan Allah SWT, #thejunnipinkishwhite telah membantu mereka yang mempunyai masalah kulit milik kulit idaman mereka. Nak cantik ,flawless tak? Jom pakai #thejunnipinkishwhite 😊 Erin akan guide awak awak semua 😘
.
Whatsapp Erin 👱🏻‍♀️:
📲013-2635195
📲013-2635195
📲013-2635195
.
Semoga kulit awak makin sihat & cantik selepas guna The Junni 💕
#TeamKekMa #TheJunniLovers 
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniBangi #NoMercury #TiadaPengelupasan #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodputrajaya #ukm #uniten #upm #iukl #bangigateway #tjem116

🌸Alhamdulillah🌸 . . Diatas keizinan Allah SWT, #thejunnipinkishwhitetelah membantu mereka yang mempunyai masalah kulit milik kulit idaman mereka. Nak cantik ,flawless tak? Jom pakai #thejunnipinkishwhite😊 Erin akan guide awak awak semua 😘 . Whatsapp Erin 👱🏻‍♀️: 📲013-2635195 📲013-2635195 📲013-2635195 . Semoga kulit awak makin sihat & cantik selepas guna The Junni 💕 #teamkekma #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunnibangi #nomercury #tiadapengelupasan #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodputrajaya #ukm #uniten #upm #iukl #bangigateway #tjem116

Share 0 0
time_traveler432's Instagram Photo - JB - Bangi
12:30 - 3:00 
Wow xsangka aq bwk laju sgt...
N baby black mmpu lju mcm ni walaupun sakit..huhu
Hebat argh...
Cyayunk bby black..
160-180km/h je...huhu
#bangigateway

JB - Bangi 12:30 - 3:00 Wow xsangka aq bwk laju sgt... N baby black mmpu lju mcm ni walaupun sakit..huhu Hebat argh... Cyayunk bby black.. 160-180km/h je...huhu #bangigateway

Share 0 0
thejunnibangi's Instagram Photo - 🌸Alhamdulillah🌸
.
.
Diatas keizinan Allah SWT, #thejunnipinkishwhite telah membantu mereka yang mempunyai masalah kulit milik kulit idaman mereka. Nak cantik ,flawless tak? Jom pakai #thejunnipinkishwhite 😊 Erin akan guide awak awak semua 😘
.
Whatsapp Erin 👱🏻‍♀️:
📲013-2635195
📲013-2635195
📲013-2635195
.
Semoga kulit awak makin sihat & cantik selepas guna The Junni 💕
#TeamKekMa #TheJunniLovers 
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniBangi #NoMercury #TiadaPengelupasan #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodputrajaya #ukm #uniten #upm #iukl #bangigateway #tjem116

🌸Alhamdulillah🌸 . . Diatas keizinan Allah SWT, #thejunnipinkishwhitetelah membantu mereka yang mempunyai masalah kulit milik kulit idaman mereka. Nak cantik ,flawless tak? Jom pakai #thejunnipinkishwhite😊 Erin akan guide awak awak semua 😘 . Whatsapp Erin 👱🏻‍♀️: 📲013-2635195 📲013-2635195 📲013-2635195 . Semoga kulit awak makin sihat & cantik selepas guna The Junni 💕 #teamkekma #thejunnilovers #thejunnipinkishwhite #thejunnibangi #nomercury #tiadapengelupasan #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodputrajaya #ukm #uniten #upm #iukl #bangigateway #tjem116

Share 0 0
sheqeen_co's Instagram Photo - "Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" --------------------------------------------------
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ 
Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement -------------------------------------------------
✅ kain cotton design superb
✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang
✅ menyerap peluh
✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi
✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia
✅ workmanship tip top
✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam
✅ only serve you the best
-----------------------------------------------
'DUNIA COTTON ANDA'
boleh walk in ke butik kami di #bangisentral (atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) -----------------------------------------------
or order online pm 019-2083 050

"Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" -------------------------------------------------- KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement------------------------------------------------- ✅ kain cotton design superb ✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang ✅ menyerap peluh ✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi ✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia ✅ workmanship tip top ✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam ✅ only serve you the best ----------------------------------------------- 'DUNIA COTTON ANDA' boleh walk in ke butik kami di #bangisentral(atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) ----------------------------------------------- or order online pm 019-2083 050

Share 0 0
sheqeen_co's Instagram Photo - "Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" --------------------------------------------------
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ 
Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement -------------------------------------------------
✅ kain cotton design superb
✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang
✅ menyerap peluh
✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi
✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia
✅ workmanship tip top
✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam
✅ only serve you the best
-----------------------------------------------
'DUNIA COTTON ANDA'
boleh walk in ke butik kami di #bangisentral (atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) -----------------------------------------------
or order online pm 019-2083 050

"Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" -------------------------------------------------- KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement------------------------------------------------- ✅ kain cotton design superb ✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang ✅ menyerap peluh ✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi ✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia ✅ workmanship tip top ✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam ✅ only serve you the best ----------------------------------------------- 'DUNIA COTTON ANDA' boleh walk in ke butik kami di #bangisentral(atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) ----------------------------------------------- or order online pm 019-2083 050

Share 0 0
sheqeen_co's Instagram Photo - "Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" --------------------------------------------------
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ 
Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement -------------------------------------------------
✅ kain cotton design superb
✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang
✅ menyerap peluh
✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi
✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia
✅ workmanship tip top
✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam
✅ only serve you the best
-----------------------------------------------
'DUNIA COTTON ANDA'
boleh walk in ke butik kami di #bangisentral (atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) -----------------------------------------------
or order online pm 019-2083 050

"Kak, takde design baru ke ? Saya suka sangat dengan baju kurung sheqeen , selesa pastu ngam je dekat badan . Boleh pakai lama" -------------------------------------------------- KURUNG MODEN ENGLISH COTTON LICIOUSSS TERBARU DARI SHEQEENCO™ Available saiz dari SS , S , M , L ,XL #sheqeenmeasurement------------------------------------------------- ✅ kain cotton design superb ✅ material lembut ✅ tak kecut tak gejegang ✅ menyerap peluh ✅ only we have this design ✅ harga berbaloi-baloi ✅cutting lawa ikut badan orang Malaysia ✅ workmanship tip top ✅ made in SHEQEEN MALAYSIA ❌vietnam ✅ only serve you the best ----------------------------------------------- 'DUNIA COTTON ANDA' boleh walk in ke butik kami di #bangisentral(atas mmbasic) dan #bangigateway (sebelah watson) ----------------------------------------------- or order online pm 019-2083 050

Share 0 0
ministylista's Instagram Photo - Restock🎈
Relax Palazzo
gray
Material : Cotton Linen (tak jarang,tak panas)
-
Promo Price : RM55
(harga tidak termasuk kos penghantaran)
-
Ukuran :
Length : 39 inch
Waist : 26-40 inch
Crotch : 28.5 inch
Hips : 44 inch
Thigh : 26 inch
-
Features menarik
✔Pinggang bergetah(boleh stretch)
✔Material yang tak perlu iron🏻
✔Formal atau leisure wear

Klik #msrelaxpalazzo untuk pilihan warna 
To Order whatsapp us ----> 012 684 6517
*Only available for online purchase

#sayajual #sayajualpalazzo #isellpakaian #muslimahattire #muslimahclothing #BazaarPaknil #bazaarkl #palazzo #bangisentral #bangigateway #bandartunhusseinonn #murahmurah

Restock🎈 Relax Palazzo gray Material : Cotton Linen (tak jarang,tak panas) - Promo Price : RM55 (harga tidak termasuk kos penghantaran) - Ukuran : Length : 39 inch Waist : 26-40 inch Crotch : 28.5 inch Hips : 44 inch Thigh : 26 inch - Features menarik ✔Pinggang bergetah(boleh stretch) ✔Material yang tak perlu iron🏻 ✔Formal atau leisure wear Klik #msrelaxpalazzountuk pilihan warna To Order whatsapp us ----> 012 684 6517 *Only available for online purchase #sayajual #sayajualpalazzo #isellpakaian #muslimahattire #muslimahclothing #bazaarpaknil #bazaarkl #palazzo #bangisentral #bangigateway #bandartunhusseinonn #murahmurah

Share 0 0
hashkay_kids's Instagram Photo - Boleh beli secara borong atau runcit

1pc = rm8
✅ boleh pilih saiz
✅ boleh pilh design
.

6pcs = rm5/pc
✅ boleh pilih saiz
✅ boleh pilih design
.

12 pcs = rm3.50/pc
❌ boleh pilih saiz
❌ boleh pilih design
✅ khas utk pemborong 
#leggingbudak
#seluarbudak
#seluarbudakmurah #leggingbudakmurah #murah² #murah #bangigateway #hk #hashkay #hashkaykids #budak #baby

Boleh beli secara borong atau runcit 1pc = rm8 ✅ boleh pilih saiz ✅ boleh pilh design . 6pcs = rm5/pc ✅ boleh pilih saiz ✅ boleh pilih design . 12 pcs = rm3.50/pc ❌ boleh pilih saiz ❌ boleh pilih design ✅ khas utk pemborong #leggingbudak #seluarbudak #seluarbudakmurah #leggingbudakmurah #murah² #murah #bangigateway #hk #hashkay #hashkaykids #budak #baby

Share 0 0
hashkay_kids's Instagram Photo - Boleh beli secara borong atau runcit

1pc = rm8
✅ boleh pilih saiz
✅ boleh pilh design
.

6pcs = rm5/pc
✅ boleh pilih saiz
✅ boleh pilih design
.

12 pcs = rm3.50/pc
❌ boleh pilih saiz
❌ boleh pilih design
✅ khas utk pemborong 
#leggingbudak
#seluarbudak
#seluarbudakmurah #leggingbudakmurah #murah² #murah #bangigateway #hk #hashkay #hashkaykids #budak #baby

Boleh beli secara borong atau runcit 1pc = rm8 ✅ boleh pilih saiz ✅ boleh pilh design . 6pcs = rm5/pc ✅ boleh pilih saiz ✅ boleh pilih design . 12 pcs = rm3.50/pc ❌ boleh pilih saiz ❌ boleh pilih design ✅ khas utk pemborong #leggingbudak #seluarbudak #seluarbudakmurah #leggingbudakmurah #murah² #murah #bangigateway #hk #hashkay #hashkaykids #budak #baby

Share 0 0
aliscasing.customcase's Instagram Photo - Dah lama cari jam macam ni kan? Tapi di luar mahal sangat! Meh order ngan kita, lagi banyak lagi murah beb 👍
.
Boleh pilih digital atau analog, ikut mood. Yang lagi best boleh whatsapp terus pakai jam ni.

Anda bila lagi? Tak nak cerita banyaklah, ramai dah tahu tentang smart watch ni
~ boleh masuk simkad dan memori kad
~boleh whatsapp, facebook dll
~boleh dail dan jawab call
~bluetooth dengan henfon
~boleh control muzik dari jam ke henfon
~ada camera
~boleh pilih analog atau digital
~dan pelbagai fungsi lain

#smartwatch #jamtangan #sayajualjam #iwatch #androidwatch #fashion #men #style

Dah lama cari jam macam ni kan? Tapi di luar mahal sangat! Meh order ngan kita, lagi banyak lagi murah beb 👍 . Boleh pilih digital atau analog, ikut mood. Yang lagi best boleh whatsapp terus pakai jam ni. Anda bila lagi? Tak nak cerita banyaklah, ramai dah tahu tentang smart watch ni ~ boleh masuk simkad dan memori kad ~boleh whatsapp, facebook dll ~boleh dail dan jawab call ~bluetooth dengan henfon ~boleh control muzik dari jam ke henfon ~ada camera ~boleh pilih analog atau digital ~dan pelbagai fungsi lain #smartwatch #jamtangan #sayajualjam #iwatch #androidwatch #fashion #men #style

Share 1 0
Load More