PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bangisentral

Instagram Photos and Videos about bangisentral. Download, Comment, Like bangisentral Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

Sponsored Ads

arabellaclosets's Instagram Photo - 💋 NEW ARRIVAL 💋
.
.
Assalamualaikum lovelies 💕 Meh pakat cuci mataaaa sebabnya ADELIA DRESS keluar lagi design baru nohhh 😍😍 Cepat cepat whatsapp Cik Mai taw 🙋🏻
.
.
ADELIA DRESS 83A 🌸
.
. 📌MAROON.
📌CAPPUCINO.
📌ROYAL BLUE.
📌CREAM.
📌BABY BLUE.
.
.
● Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron.
● BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung.
● Dress PRINCES cut.
● Lengan bercuff dijahit kemas
● Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.
● Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan.
.
.
Harga : RM 89m Rm92ss

#terapiinstagram #jubahdress #jubahmurah #ukhwati

💋 NEW ARRIVAL 💋 . . Assalamualaikum lovelies 💕 Meh pakat cuci mataaaa sebabnya ADELIA DRESS keluar lagi design baru nohhh 😍😍 Cepat cepat whatsapp Cik Mai taw 🙋🏻 . . ADELIA DRESS 83A 🌸 . . 📌MAROON. 📌CAPPUCINO. 📌ROYAL BLUE. 📌CREAM. 📌BABY BLUE. . . ● Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron. ● BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung. ● Dress PRINCES cut. ● Lengan bercuff dijahit kemas ● Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak. ● Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan. . . Harga : RM 89m Rm92ss #terapiinstagram #jubahdress #jubahmurah #ukhwati

Share 1 0

Sponsored Ads

arabellaclosets's Instagram Photo - 💋 NEW ARRIVAL 💋
.
.
Assalamualaikum lovelies 💕 Meh pakat cuci mataaaa sebabnya ADELIA DRESS keluar lagi design baru nohhh 😍😍 Cepat cepat whatsapp Cik Mai taw 🙋🏻
.
.
ADELIA DRESS 83A 🌸
.
. 📌MAROON.
📌CAPPUCINO.
📌ROYAL BLUE.
📌CREAM.
📌BABY BLUE.
.
.
● Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron.
● BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung.
● Dress PRINCES cut.
● Lengan bercuff dijahit kemas
● Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.
● Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan.
.
.
Harga : RM 89m Rm92ss

#terapiinstagram #jubahdress #jubahmurah #ukhwati

💋 NEW ARRIVAL 💋 . . Assalamualaikum lovelies 💕 Meh pakat cuci mataaaa sebabnya ADELIA DRESS keluar lagi design baru nohhh 😍😍 Cepat cepat whatsapp Cik Mai taw 🙋🏻 . . ADELIA DRESS 83A 🌸 . . 📌MAROON. 📌CAPPUCINO. 📌ROYAL BLUE. 📌CREAM. 📌BABY BLUE. . . ● Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron. ● BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung. ● Dress PRINCES cut. ● Lengan bercuff dijahit kemas ● Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak. ● Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan. . . Harga : RM 89m Rm92ss #terapiinstagram #jubahdress #jubahmurah #ukhwati

Share 1 0
arabellaclosets's Instagram Photo - Assalamualaikum lovelies 💕
.
.
Hari ini Cik Mai relax sikit, so boleh lah type panjang panjangnye pun hehe. Cik Mai nak jawab soalan2 yang sering awak semua tanya bila dalam whatsapp & DM & comment. Nanti tak ada keliru or marah ke or spam ws ke or apa apa la lepas ni 😘
.
.
1) Ready stock ke?
- Yes dear, item semua ready stock 😊

2) Mcm mana nak tengok chart size? Kenapa tak update kt IG?
- Awak semua drop je no telefon kat gambar yg mana berkenan di hati tu, nanti kami lelaju ws awak chart size. Comment je ' saya nak chart size, ini no fon saya' or 'PM boleh' haaa nanti kami terus ws awak 😉 Kami prefer on ws sebab mudah nak deal, or if stock dah sold out ke kami boleh suggest kan yang lain dll ❤

3) Kenapa setiap kali saya tanya je or nak order mesti dah habis. Sedihnya 😔
- Stock selling fast, dear. Hampir setiap minit stock berubah. Jadi if nampak je design baru release kt IG terus ws kami, inshaallah confirm tk terkilan 😉

4) Sis, nak tempah ni, nak booking boleh?
- Boleh. Tapi kami terima reservation with full payment taw. Nanti kami simpan siap2 size & design yg ditempah 😉

5) Bila akan restock ya? - So far tiada lagi plan untuk restock design yg lama2 sebab every week kami focus on design baru yg akan release 😉

6) Sis, if saya order hari ni, and bank in today, boleh tak dpt before sekian sekian hari?
- Normally, once payment dibuat, order akan diproses dan penghantaran akan dilakukan keesokan harinya. Working days 2- 3 hari juga. Jadi, kami tk berani janji hehe. It depends on pos laju jugak 😘 
7) Trusted seller ke?
- Ya saya. Dalam bisnes, buang sifat tidak jujur. Sebab tak berkat rezeki kalau menipu. Alhamdulillah, Arabella Closets dah 3 tahun. Cuma, dulu kami dikenali jual item lain. Tapi sekarang nak jual dress yg meletops letops ni je hehehe.

Haaa rasanya itu sahaja kot. So, awak semua jangan risau, kami akan beri layanan tip top 💯 Whatsapp/ Tele je kami tau ❤️ #terapiinstagram #likesforlikes #cbcagent #ukhwati

Assalamualaikum lovelies 💕 . . Hari ini Cik Mai relax sikit, so boleh lah type panjang panjangnye pun hehe. Cik Mai nak jawab soalan2 yang sering awak semua tanya bila dalam whatsapp & DM & comment. Nanti tak ada keliru or marah ke or spam ws ke or apa apa la lepas ni 😘 . . 1) Ready stock ke? - Yes dear, item semua ready stock 😊 2) Mcm mana nak tengok chart size? Kenapa tak update kt IG? - Awak semua drop je no telefon kat gambar yg mana berkenan di hati tu, nanti kami lelaju ws awak chart size. Comment je ' saya nak chart size, ini no fon saya' or 'PM boleh' haaa nanti kami terus ws awak 😉 Kami prefer on ws sebab mudah nak deal, or if stock dah sold out ke kami boleh suggest kan yang lain dll ❤ 3) Kenapa setiap kali saya tanya je or nak order mesti dah habis. Sedihnya 😔 - Stock selling fast, dear. Hampir setiap minit stock berubah. Jadi if nampak je design baru release kt IG terus ws kami, inshaallah confirm tk terkilan 😉 4) Sis, nak tempah ni, nak booking boleh? - Boleh. Tapi kami terima reservation with full payment taw. Nanti kami simpan siap2 size & design yg ditempah 😉 5) Bila akan restock ya? - So far tiada lagi plan untuk restock design yg lama2 sebab every week kami focus on design baru yg akan release 😉 6) Sis, if saya order hari ni, and bank in today, boleh tak dpt before sekian sekian hari? - Normally, once payment dibuat, order akan diproses dan penghantaran akan dilakukan keesokan harinya. Working days 2- 3 hari juga. Jadi, kami tk berani janji hehe. It depends on pos laju jugak 😘 7) Trusted seller ke? - Ya saya. Dalam bisnes, buang sifat tidak jujur. Sebab tak berkat rezeki kalau menipu. Alhamdulillah, Arabella Closets dah 3 tahun. Cuma, dulu kami dikenali jual item lain. Tapi sekarang nak jual dress yg meletops letops ni je hehehe. Haaa rasanya itu sahaja kot. So, awak semua jangan risau, kami akan beri layanan tip top 💯 Whatsapp/ Tele je kami tau ❤️ #terapiinstagram #likesforlikes #cbcagent #ukhwati

Share 5 0
customwithlove's Instagram Photo - Butik beroperasi spt biasa hari ni .

mna x dpt walkin boleh order by pos 💋

#cwlbangi
#bangisentral
#customwithlove

Butik beroperasi spt biasa hari ni . mna x dpt walkin boleh order by pos 💋 #cwlbangi #bangisentral #customwithlove

Share 0 0
wafascloset_bangi's Instagram Photo - Gula-gula choki choki 50sen juga ada dijual di butik kami 😊 
Mai beli sekarang!!! Come and Shopping with us 💕 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #wafasclosetbangi
#wafascloset
#bangisentral
#bangicentral
#bangi
#wafasisters
#vendorbangi
#vendorboutique

Gula-gula choki choki 50sen juga ada dijual di butik kami 😊 Mai beli sekarang!!! Come and Shopping with us 💕 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #wafasclosetbangi #wafascloset #bangisentral #bangicentral #bangi #wafasisters #vendorbangi #vendorboutique

Share 0 0
jadoraconcept's Instagram Photo - Jubah lovers, good news untuk korang📢 Obsess3 Jubah Dress by @lunalalita IS ON SALE 💥 untuk warga SUNGAI PETANI SHJ❗️
-
Jubah ini terdapat dalam pelbagai warna and size. Kain dari material berkualiti and mudah digosok.
-
Drop by our store : JADORA, Sg Petani
Contact No. : 04-4242492

Operation Hours : 10am – 8pm
Instagram: @jadoraconcept 
Facebook: jadoraconcept
.
Website: http://www.jadora.com.my
.
#jadora
#jadoralover #boutiquevendor
#fashion2017 #casualwear #formalwear#instafashion #selfie #kualalumpur#lookbook #ootd2017 #modestwear#rtw #ootd #outfitoftheday #brunei#singapore #indonesia #malaysia#moodrepublik
#bangisentral #bangigateway#bajukurung #bajukebaya#bajukasual2017 #modernkurung#kebaya #bazaaronline #glam2017#vogue

Jubah lovers, good news untuk korang📢 Obsess3 Jubah Dress by @lunalalita IS ON SALE 💥 untuk warga SUNGAI PETANI SHJ❗️ - Jubah ini terdapat dalam pelbagai warna and size. Kain dari material berkualiti and mudah digosok. - Drop by our store : JADORA, Sg Petani Contact No. : 04-4242492 Operation Hours : 10am – 8pm Instagram: @jadoraconcept Facebook: jadoraconcept . Website: http://www.jadora.com.my . #jadora #jadoralover #boutiquevendor #fashion2017 #casualwear #formalwear#instafashion #selfie #kualalumpur#lookbook #ootd2017 #modestwear#rtw #ootd #outfitoftheday #brunei#singapore #indonesia #malaysia#moodrepublik #bangisentral #bangigateway#bajukurung #bajukebaya#bajukasual2017 #modernkurung#kebaya #bazaaronline #glam2017#vogue

Share 0 0
jadoraconcept's Instagram Photo - ARIDAH TOP by @redaudra_boutique IS ON SALE 📢💥 Blouse 👚 yang dibuat dari material berkualiti ini terdapat zip dibahagian pergelangan tangan.
-
Terdapat dalam pelbagai size and warna. Jom singgah kedai untuk tengok tengok and try on.
-
Drop by our store : JADORA BANGI SENTRAL,Seksyen 9 
Contact No. : 03-89121983

Operation Hours : 10am – 8pm
Instagram: @jadoraconcept 
Facebook: jadoraconcept
.
Website: http://www.jadora.com.my
.
#jadora
#jadoralover #boutiquevendor
#fashion2017 #casualwear #formalwear#instafashion #selfie #kualalumpur#lookbook #ootd2017 #modestwear#rtw #ootd #outfitoftheday #brunei#singapore #indonesia #malaysia#moodrepublik
#bangisentral #bangigateway#bajukurung #bajukebaya#bajukasual2017 #modernkurung#kebaya #bazaaronline #glam2017#vogue

ARIDAH TOP by @redaudra_boutique IS ON SALE 📢💥 Blouse 👚 yang dibuat dari material berkualiti ini terdapat zip dibahagian pergelangan tangan. - Terdapat dalam pelbagai size and warna. Jom singgah kedai untuk tengok tengok and try on. - Drop by our store : JADORA BANGI SENTRAL,Seksyen 9 Contact No. : 03-89121983 Operation Hours : 10am – 8pm Instagram: @jadoraconcept Facebook: jadoraconcept . Website: http://www.jadora.com.my . #jadora #jadoralover #boutiquevendor #fashion2017 #casualwear #formalwear#instafashion #selfie #kualalumpur#lookbook #ootd2017 #modestwear#rtw #ootd #outfitoftheday #brunei#singapore #indonesia #malaysia#moodrepublik #bangisentral #bangigateway#bajukurung #bajukebaya#bajukasual2017 #modernkurung#kebaya #bazaaronline #glam2017#vogue

Share 0 0
injectionputihmy's Instagram Photo - TERAWHITE RM130
🎀 mencerahkan kulit seluruh badan
🎀 mengekalkan kelembapan kulit
🎀 mencegah kulit kering @ berminyak 🎀 kulit menjadi bersih dan segar
🎀 memberi effect glowing
🎀 bersifat anti jerawat
🎀 memudarkan parut jerawat
🎀 kesan boleh dilihat dlm masa dua minggu
🎀 lelaki/perempuan boleh guna
🎀 tiada pantang larang
🎀 tiada kesan sampingan

Untuk order sila whatsapp 01140146589

#sayajual #produkputih #sayajualmurah #terawhitemalaysia #malaysia #bangisentral #duckscarves #fashionvalet #aurawhite #ioicitymallputrajaya #injectionputih #terawhite #injectionputih #sayajualprodukkecantikkan #sayajualserum #whiteninginjection #injectionputihmurah #dherbs #quputeh #sendayutinggi #fashionvalet #ff8 #miracleserum #flawlessskincare

TERAWHITE RM130 🎀 mencerahkan kulit seluruh badan 🎀 mengekalkan kelembapan kulit 🎀 mencegah kulit kering @ berminyak 🎀 kulit menjadi bersih dan segar 🎀 memberi effect glowing 🎀 bersifat anti jerawat 🎀 memudarkan parut jerawat 🎀 kesan boleh dilihat dlm masa dua minggu 🎀 lelaki/perempuan boleh guna 🎀 tiada pantang larang 🎀 tiada kesan sampingan Untuk order sila whatsapp 01140146589 #sayajual #produkputih #sayajualmurah #terawhitemalaysia #malaysia #bangisentral #duckscarves #fashionvalet #aurawhite #ioicitymallputrajaya #injectionputih #terawhite #injectionputih #sayajualprodukkecantikkan #sayajualserum #whiteninginjection #injectionputihmurah #dherbs #quputeh #sendayutinggi #fashionvalet #ff8 #miracleserum #flawlessskincare

Share 0 0
qmandaofficial's Instagram Photo - #liveupdate .
.
Order: www.qmandaofficial.com
.
.
.
Follow @qmanda_clothing untuk koleksi Qmanda
#qmandaofficial 
#qmandabangi 
#qmandaterengganu
#bangisentral

#liveupdate. . Order: www.qmandaofficial.com . . . Follow @qmanda_clothing untuk koleksi Qmanda #qmandaofficial #qmandabangi #qmandaterengganu #bangisentral

Share 0 0
psbylittlep's Instagram Photo - Salam semua!!!
.
Release SABTU NI!!!
.
.
✅ FREE SERVICE
✅ Deposit RM50 sahaja
.
Whatsapp saya utk kiriman tau!! ☎️ +60199300202
☎️ +60199300202
.
#mystyledevie
#psbylittlep #wardrobe2ukl #wd2uangels #trustedpersonalshopper #bangisentral #personalshopperbangi #personalshopperbandarbarubangi #wd2uangles #RayaGrace2017 #rayacollection2017 #bajukurungmoden 
#RayaGrace2017 #rayacollection2017 #wd2ulebaran

Salam semua!!! . Release SABTU NI!!! . . ✅ FREE SERVICE ✅ Deposit RM50 sahaja . Whatsapp saya utk kiriman tau!! ☎️ +60199300202 ☎️ +60199300202 . #mystyledevie #psbylittlep #wardrobe2ukl #wd2uangels #trustedpersonalshopper #bangisentral #personalshopperbangi #personalshopperbandarbarubangi #wd2uangles #rayagrace2017 #rayacollection2017 #bajukurungmoden #rayagrace2017 #rayacollection2017 #wd2ulebaran

Share 0 0
psbylittlep's Instagram Photo - AUBREY KURUNG | Rustic Grey by #RayaGrace2017
.
.
Special Price Grand Launching Raya : RM279 only + FREE SAMPUL RAYA
.
.
Material 🌸
Diperbuat dari 4m Premium Duchess Satin. Sangat lembut & mudah digosok.
.
Cutting 👗
Top : Diinspirasikan dari potongan Kurung kedah tetapi tidak terlalu "loose cut" agar nampak lebih moden. Ditambah dgn "feathers border" doubel layer di bhgn bwh baju bagi menyuntik imej "designer touch" pd potongannya. Hiding zip dibelakang baju.
.
Skirt : Potongan A cut & ditambah mini A cut dibelakang agar nampak lbh "volume movement" ketika dipakai.
.
💎Dihiasi dengan Swarovski stone yg dijahit dgn gaya "Gatsby" khas utk Koleksi ini.
.
Wudhuk friendly | Easy Care
.
✅ FREE SERVICE
✅ Deposit RM50 sahaja
.
Whatsapp saya utk kiriman tau!! ☎️ +60199300202
☎️ +60199300202
.
#mystyledevie
#psbylittlep #wardrobe2ukl #wd2uangels #trustedpersonalshopper #bangisentral #personalshopperbangi #personalshopperbandarbarubangi #wd2uangles #RayaGrace2017 #rayacollection2017 #bajukurungmoden 
#RayaGrace2017 #rayacollection2017 #wd2ulebaran.

AUBREY KURUNG | Rustic Grey by #RayaGrace2017 . . Special Price Grand Launching Raya : RM279 only + FREE SAMPUL RAYA . . Material 🌸 Diperbuat dari 4m Premium Duchess Satin. Sangat lembut & mudah digosok. . Cutting 👗 Top : Diinspirasikan dari potongan Kurung kedah tetapi tidak terlalu "loose cut" agar nampak lebih moden. Ditambah dgn "feathers border" doubel layer di bhgn bwh baju bagi menyuntik imej "designer touch" pd potongannya. Hiding zip dibelakang baju. . Skirt : Potongan A cut & ditambah mini A cut dibelakang agar nampak lbh "volume movement" ketika dipakai. . 💎Dihiasi dengan Swarovski stone yg dijahit dgn gaya "Gatsby" khas utk Koleksi ini. . Wudhuk friendly | Easy Care . ✅ FREE SERVICE ✅ Deposit RM50 sahaja . Whatsapp saya utk kiriman tau!! ☎️ +60199300202 ☎️ +60199300202 . #mystyledevie #psbylittlep #wardrobe2ukl #wd2uangels #trustedpersonalshopper #bangisentral #personalshopperbangi #personalshopperbandarbarubangi #wd2uangles #rayagrace2017 #rayacollection2017 #bajukurungmoden #rayagrace2017 #rayacollection2017 #wd2ulebaran.

Share 0 0
psbylittlep's Instagram Photo - AUBREY KURUNG | Rustic Grey by #RayaGrace2017
.
.
Special Price Grand Launching Raya : RM279 only + FREE SAMPUL RAYA
.
.
Material 🌸
Diperbuat dari 4m Premium Duchess Satin. Sangat lembut & mudah digosok.
.
Cutting 👗
Top : Diinspirasikan dari potongan Kurung kedah tetapi tidak terlalu "loose cut" agar nampak lebih moden. Ditambah dgn "feathers border" doubel layer di bhgn bwh baju bagi menyuntik imej "designer touch" pd potongannya. Hiding zip dibelakang baju.
.
Skirt : Potongan A cut & ditambah mini A cut dibelakang agar nampak lbh "volume movement" ketika dipakai.
.
💎Dihiasi dengan Swarovski stone yg dijahit dgn gaya "Gatsby" khas utk Koleksi ini.
.
Wudhuk friendly | Easy Care
.
✅ FREE SERVICE
✅ Deposit RM50 sahaja
.
Whatsapp saya utk kiriman tau!! ☎️ +60199300202
☎️ +60199300202
.
#mystyledevie
#psbylittlep #wardrobe2ukl #wd2uangels #trustedpersonalshopper #bangisentral #personalshopperbangi #personalshopperbandarbarubangi #wd2uangles #RayaGrace2017 #rayacollection2017 #bajukurungmoden 
#RayaGrace2017 #rayacollection2017 #wd2ulebaran

AUBREY KURUNG | Rustic Grey by #RayaGrace2017 . . Special Price Grand Launching Raya : RM279 only + FREE SAMPUL RAYA . . Material 🌸 Diperbuat dari 4m Premium Duchess Satin. Sangat lembut & mudah digosok. . Cutting 👗 Top : Diinspirasikan dari potongan Kurung kedah tetapi tidak terlalu "loose cut" agar nampak lebih moden. Ditambah dgn "feathers border" doubel layer di bhgn bwh baju bagi menyuntik imej "designer touch" pd potongannya. Hiding zip dibelakang baju. . Skirt : Potongan A cut & ditambah mini A cut dibelakang agar nampak lbh "volume movement" ketika dipakai. . 💎Dihiasi dengan Swarovski stone yg dijahit dgn gaya "Gatsby" khas utk Koleksi ini. . Wudhuk friendly | Easy Care . ✅ FREE SERVICE ✅ Deposit RM50 sahaja . Whatsapp saya utk kiriman tau!! ☎️ +60199300202 ☎️ +60199300202 . #mystyledevie #psbylittlep #wardrobe2ukl #wd2uangels #trustedpersonalshopper #bangisentral #personalshopperbangi #personalshopperbandarbarubangi #wd2uangles #rayagrace2017 #rayacollection2017 #bajukurungmoden #rayagrace2017 #rayacollection2017 #wd2ulebaran

Share 0 0
Load More