PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bellaamara

Instagram Photos and Videos about bellaamara. Download, Comment, Like bellaamara Photos and Videos Shared by Various Users

tudung4kids's Instagram Photo - Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘
.
✔Tudung Pucci 100% No Iron!
✔Boleh Dibasuh Mesin!
✔Sedondon Ibu dan Anak!
✔Material High Quality Moss Crepe!
✔ 7 pilihan warna!
✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun!
.
Ada 7 warna utk dipilih..
Ada 2 design utk digayakan..
Shawl untuk ibu pengasih..
Shawl atau Syria yg mana anak berkenan..
.
❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39
❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59
❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30
❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32
❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34
.
Poslaju RM8 SM / RM12 SS
.
Whatsapp sekarang utk tempahan!!
Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!!
011 2841 9457
011 28419457
ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘 . ✔Tudung Pucci 100% No Iron! ✔Boleh Dibasuh Mesin! ✔Sedondon Ibu dan Anak! ✔Material High Quality Moss Crepe! ✔ 7 pilihan warna! ✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun! . Ada 7 warna utk dipilih.. Ada 2 design utk digayakan.. Shawl untuk ibu pengasih.. Shawl atau Syria yg mana anak berkenan.. . ❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39 ❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59 ❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30 ❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32 ❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34 . Poslaju RM8 SM / RM12 SS . Whatsapp sekarang utk tempahan!! Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!! 011 2841 9457 011 28419457 ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 . . #tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci #ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Share 0 0

Sponsored Ads

tudung4kids's Instagram Photo - Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘
.
✔Tudung Pucci 100% No Iron!
✔Boleh Dibasuh Mesin!
✔Sedondon Ibu dan Anak!
✔Material High Quality Moss Crepe!
✔ 7 pilihan warna!
✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun!
.
Ada 7 warna utk dipilih..
Ada 2 design utk digayakan..
Shawl untuk ibu pengasih..
Shawl atau Syria yg mana anak berkenan..
.
❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39
❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59
❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30
❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32
❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34
.
Poslaju RM8 SM / RM12 SS
.
Whatsapp sekarang utk tempahan!!
Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!!
011 2841 9457
011 28419457
ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘 . ✔Tudung Pucci 100% No Iron! ✔Boleh Dibasuh Mesin! ✔Sedondon Ibu dan Anak! ✔Material High Quality Moss Crepe! ✔ 7 pilihan warna! ✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun! . Ada 7 warna utk dipilih.. Ada 2 design utk digayakan.. Shawl untuk ibu pengasih.. Shawl atau Syria yg mana anak berkenan.. . ❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39 ❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59 ❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30 ❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32 ❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34 . Poslaju RM8 SM / RM12 SS . Whatsapp sekarang utk tempahan!! Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!! 011 2841 9457 011 28419457 ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 . . #tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci #ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Share 0 0

Sponsored Ads

tudung4kids's Instagram Photo - Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘
.
✔Tudung Pucci 100% No Iron!
✔Boleh Dibasuh Mesin!
✔Sedondon Ibu dan Anak!
✔Material High Quality Moss Crepe!
✔ 7 pilihan warna!
✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun!
.
Ada 7 warna utk dipilih..
Ada 2 design utk digayakan..
Shawl untuk ibu pengasih..
Shawl atau Syria yg mana anak berkenan..
.
❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39
❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59
❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30
❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32
❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34
.
Poslaju RM8 SM / RM12 SS
.
Whatsapp sekarang utk tempahan!!
Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!!
011 2841 9457
011 28419457
ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘 . ✔Tudung Pucci 100% No Iron! ✔Boleh Dibasuh Mesin! ✔Sedondon Ibu dan Anak! ✔Material High Quality Moss Crepe! ✔ 7 pilihan warna! ✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun! . Ada 7 warna utk dipilih.. Ada 2 design utk digayakan.. Shawl untuk ibu pengasih.. Shawl atau Syria yg mana anak berkenan.. . ❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39 ❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59 ❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30 ❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32 ❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34 . Poslaju RM8 SM / RM12 SS . Whatsapp sekarang utk tempahan!! Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!! 011 2841 9457 011 28419457 ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 . . #tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci #ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Share 0 0

Sponsored Ads

tudung4kids's Instagram Photo - Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘
.
✔Tudung Pucci 100% No Iron!
✔Boleh Dibasuh Mesin!
✔Sedondon Ibu dan Anak!
✔Material High Quality Moss Crepe!
✔ 7 pilihan warna!
✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun!
.
Ada 7 warna utk dipilih..
Ada 2 design utk digayakan..
Shawl untuk ibu pengasih..
Shawl atau Syria yg mana anak berkenan..
.
❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39
❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59
❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30
❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32
❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34
.
Poslaju RM8 SM / RM12 SS
.
Whatsapp sekarang utk tempahan!!
Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!!
011 2841 9457
011 28419457
ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘 . ✔Tudung Pucci 100% No Iron! ✔Boleh Dibasuh Mesin! ✔Sedondon Ibu dan Anak! ✔Material High Quality Moss Crepe! ✔ 7 pilihan warna! ✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun! . Ada 7 warna utk dipilih.. Ada 2 design utk digayakan.. Shawl untuk ibu pengasih.. Shawl atau Syria yg mana anak berkenan.. . ❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39 ❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59 ❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30 ❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32 ❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34 . Poslaju RM8 SM / RM12 SS . Whatsapp sekarang utk tempahan!! Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!! 011 2841 9457 011 28419457 ATAU nak lagi senang, klik je link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 . . #tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci #ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Share 0 0
tudung4kids's Instagram Photo - Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘
.
✔Tudung Pucci 100% No Iron!
✔Boleh Dibasuh Mesin!
✔Sedondon Ibu dan Anak!
✔Material High Quality Moss Crepe!
✔ 7 pilihan warna!
✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun!
.
Ada 7 warna utk dipilih..
Ada 2 design utk digayakan..
Shawl untuk ibu pengasih..
Shawl atau Syria yg mana anak berkenan..
.
❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39
❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59
❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30
❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32
❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34
.
Poslaju RM8 SM / RM12 SS
.
Whatsapp sekarang utk tempahan!!
Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!!
011 2841 9457
011 28419457
.
.
#tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Ada yg nak ber'PUCCI' tak raya ni? Tak kan la mommy je yg nak ikut trend kan? Anak-anak dara comel ni pun nak juga kan?YANG PERTAMA DAN EKSLUSIF DALAM MALAYSIA!! Pucci untuk si comel!! Malah boleh sedondon mommy dengan anak-anak..Jom dapatkan sekarang!!Ni stok utk raya terus tau, takde restock kalau dah habis... 😘😘😘 . ✔Tudung Pucci 100% No Iron! ✔Boleh Dibasuh Mesin! ✔Sedondon Ibu dan Anak! ✔Material High Quality Moss Crepe! ✔ 7 pilihan warna! ✔ Terdapat 2 size shawl dua muka dan 3 size tudung syria yang tidak memerlukan sebatang pin pun! . Ada 7 warna utk dipilih.. Ada 2 design utk digayakan.. Shawl untuk ibu pengasih.. Shawl atau Syria yg mana anak berkenan.. . ❤ Shawl Size S (sesuai untuk umur 4-10 tahun) - RM39 ❤ Shawl Size XL (untuk ibu) - RM59 ❤ Tudung Syria Size XS (sesuai untuk umur 6 bulan-4 tahun) - RM30 ❤ Tudung Syria Size S (sesuai untuk umur 4-8 tahun) - RM32 ❤ Tudung Syria Size M (sesuai untuk umur 8-10 tahun) - RM34 . Poslaju RM8 SM / RM12 SS . Whatsapp sekarang utk tempahan!! Stok terhad tau!! Jom cepat-cepat whatsapp!! 011 2841 9457 011 28419457 . . #tudung4kids  #aaisyahdhiarana #tudungonline  #tudungbudakcomel  #tudungbudakmurah #tudungsicomel  #bellaamara #tudungkanakkanak #shawlpuccimurah #tudungrayamurah  #tudungraya2017 #minaz #laraalana #shawlpuccibudak #instantshawl #instantshawlbudak #naelofarhijab #shawlpucci #ruangrezekihanania #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah #tudungbudak #tudungrayabudak #instantshawlmurah #jualanmurah #pucci #bawalpucci #sayajual #tudungraya #instaartis

Share 0 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Bila skin dah sihat dan kita tau produk yang kita guna tu betul betul Selamat bukan hanya berdasarkan testimoni semata mata kita pasti gembira kan ? Tengok lah cik mimi kita ni , sangat sabar rawat masalah kulit berjerawat beliau dengan Mary Kay akhirnya mmbuahkan hasil yg diharapkan 😊
.
Assalamualaikum hai hai hai , 
Alahai , lawa sangat cik mimi kita ni selepas beliau rawat masalah kulit berjerawat beliau dengan set Mary Kay kan ? 😍😍😍 . Banyak sangat perubahan positif pada wajah mimi kan ? Kalau dulu kulit kusam , tak bermaya tambah lagi dengan masalah jerawat , parut , kulit berminyak nak senyum pon takde mood kan ? 😞😞 . Siti pernah alami semua tu 😭😭😭 sebab siti salah pilih skincare , siti guna produk yang tinggi bahan kimia 😭😭 . Dah hampir setahun siti rawat masalah jerawat siti dengan Mary Kay , siti dapat hasil yang sangat memuaskan 🤗🤗🤗 . Alhamdulillah . Anda yang ada masalah jerawat disebabkan produk , resdung , stress , hormon dan sebagainya , meh lah pm siti , jangan segan segan . Siti akan bntu anda 😊🤗🤗 . Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya kan ? Cuba dulu mary kay , manalah tau , mary kay skincare terakhir yang bertakhta di hati anda kan ?😍😘😘 . Siti dah cuba dan alami sendiri keberkesannanya , anda bila lagi ? Janganlah biar muka kusam , golap , tak bermaya , jerawat , jeragat tu semua . Jom cuba rawat dengan Mary Kay . . Yang penting selamat sebab Mary Kay hanya berasaskan bahn botani berkualiti tinggi dan bahan yg dibenarkan sahaja . No MERKURI ! No HIDROKINON ! Mary kay mahal ? Tak mahal pon , jimat sangat . Kebanyakan produk mary kay tahan 6-7 bulan ke atas tau 🙈🙈🙈jimat kan ? . 💕nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? 💕
.
offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage 💞 Free sample 💞 Free gift 
Whatsapp only
01128205945 .
Love ,
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat

Bila skin dah sihat dan kita tau produk yang kita guna tu betul betul Selamat bukan hanya berdasarkan testimoni semata mata kita pasti gembira kan ? Tengok lah cik mimi kita ni , sangat sabar rawat masalah kulit berjerawat beliau dengan Mary Kay akhirnya mmbuahkan hasil yg diharapkan 😊 . Assalamualaikum hai hai hai , Alahai , lawa sangat cik mimi kita ni selepas beliau rawat masalah kulit berjerawat beliau dengan set Mary Kay kan ? 😍😍😍 . Banyak sangat perubahan positif pada wajah mimi kan ? Kalau dulu kulit kusam , tak bermaya tambah lagi dengan masalah jerawat , parut , kulit berminyak nak senyum pon takde mood kan ? 😞😞 . Siti pernah alami semua tu 😭😭😭 sebab siti salah pilih skincare , siti guna produk yang tinggi bahan kimia 😭😭 . Dah hampir setahun siti rawat masalah jerawat siti dengan Mary Kay , siti dapat hasil yang sangat memuaskan 🤗🤗🤗 . Alhamdulillah . Anda yang ada masalah jerawat disebabkan produk , resdung , stress , hormon dan sebagainya , meh lah pm siti , jangan segan segan . Siti akan bntu anda 😊🤗🤗 . Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya kan ? Cuba dulu mary kay , manalah tau , mary kay skincare terakhir yang bertakhta di hati anda kan ?😍😘😘 . Siti dah cuba dan alami sendiri keberkesannanya , anda bila lagi ? Janganlah biar muka kusam , golap , tak bermaya , jerawat , jeragat tu semua . Jom cuba rawat dengan Mary Kay . . Yang penting selamat sebab Mary Kay hanya berasaskan bahn botani berkualiti tinggi dan bahan yg dibenarkan sahaja . No MERKURI ! No HIDROKINON ! Mary kay mahal ? Tak mahal pon , jimat sangat . Kebanyakan produk mary kay tahan 6-7 bulan ke atas tau 🙈🙈🙈jimat kan ? . 💕nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? 💕 . offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage 💞 Free sample 💞 Free gift Whatsapp only 01128205945 . Love , Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat

Share 0 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Hai hai hai chuolsss !! Love this gel mask or sleeping mask very muchh !! 😍😍 wajib cuba !! .
.
Oh my favourite !! Bukan setakat bagus untuk skin sahaja tau 😍😍😊💋 malah boleh release stress okies 😍💕😍Sekali cuba dah jatuh cintaaa 😱😱😱 . Produk apa tuh !! Gel Mask Mary Kay !! 😍😍😍 .
.
GEL MASKER PERTAMA DI MALAYSIA..BOLEH BAWAK TIDOOO. 😘😘😘.
.
Mary Kay Timewise Moisturizer Gel Mask ...Apa yang bestnyeee gel mask Mask Mary Kay ??.
.
💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori
💋 Mengurang Dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...😃
💋Amat sesuai bagi anda yg kulit sensitif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih 💋Kulit wajah semakin lembap Dan lembut 💋Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal Dan berminyak.
💋Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai , kulit muka nmpak cerah & Segar tau !!.
.
Love ,
Siti 
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
💋Whatspp 01128205945 💋
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Hai hai hai chuolsss !! Love this gel mask or sleeping mask very muchh !! 😍😍 wajib cuba !! . . Oh my favourite !! Bukan setakat bagus untuk skin sahaja tau 😍😍😊💋 malah boleh release stress okies 😍💕😍Sekali cuba dah jatuh cintaaa 😱😱😱 . Produk apa tuh !! Gel Mask Mary Kay !! 😍😍😍 . . GEL MASKER PERTAMA DI MALAYSIA..BOLEH BAWAK TIDOOO. 😘😘😘. . Mary Kay Timewise Moisturizer Gel Mask ...Apa yang bestnyeee gel mask Mask Mary Kay ??. . 💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori 💋 Mengurang Dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...😃 💋Amat sesuai bagi anda yg kulit sensitif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih 💋Kulit wajah semakin lembap Dan lembut 💋Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal Dan berminyak. 💋Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai , kulit muka nmpak cerah & Segar tau !!. . Love , Siti Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia 💋Whatspp 01128205945 💋 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
cantaraoutlet's Instagram Photo - NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍
.
🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL
.
TOP :
✅Length : 53"
✅Shoulder : 18"
✅Sleeves : 22"
✅Wrist : 10"
✅Armhole : Can fit until 18"
✅Waist : Can fit until 50"
✅Chest : Can fit until 48"
✅Hip : Can fit until 52"
.
✅Tak Jarang
💝Breastfeeding
💝Tali di tepi baju untuk wrap design
.
MATERIAL : MOSS CREPE

#RareDanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #RareDan #Murah #warda #cardiganpanjang #Lazada #Zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

NEW ARRIVAL ABAYA CARDIGAN😍 . 🌹HARGA : Rm89 (HARGA PASARAN : Rm109😱) Mesurement : FREE SIZE UNTIL XXL . TOP : ✅Length : 53" ✅Shoulder : 18" ✅Sleeves : 22" ✅Wrist : 10" ✅Armhole : Can fit until 18" ✅Waist : Can fit until 50" ✅Chest : Can fit until 48" ✅Hip : Can fit until 52" . ✅Tak Jarang 💝Breastfeeding 💝Tali di tepi baju untuk wrap design . MATERIAL : MOSS CREPE #raredanabayacardigan #abayacardigan #cardigan #raredan #murah #warda #cardiganpanjang #lazada #zalora #blouse #blousemurah #bellaamara #blousemalaysia #blouselabuh #blousemuslimah #mirafilzah #blousecantik #neelofa #blouseperempuan #kurta #kurtaperempuan #kurtaunisex #blouseootd #lofatah #jepsari

Share 0 0
mwscent's Instagram Photo - CAKKK @samtilla in the house 😘😘😘.. kali ni kite gtau ape2 yg ada. For gurls ada 6 jenis haruman & for boys ada 3. Boleh mixed n match ye. Packaging superb + comei lotey. RM35 je uolls tp dpt mcm harga RM350.
.
.
Mai cepat2 dapatkan MELURE PERFUME boleh wasap terus KE 👉🏻 01132011625
.
.
Choose ur fav Melure:
1️⃣ Gucci Floral
2️⃣ Coco Chanel Mademoiselle
3️⃣ Davidoff Coolwater
4️⃣ Victoria Secret Bombshell 
5️⃣ Avril Lavigne Forbidden 
6️⃣ Rose Lolita Lempicka (NEW)
7️⃣ Dunhill Blue MEN (NEW)
8️⃣ Armani Sport MEN (NEW)
9️⃣ Bvlgari Extrem MEN (NEW)
.
.
Shipping Nationwide 🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨
.
📩💌To Order Contact💌📩
📲011-32011625 (whatsapp)
📲011-32011625 (whatsapp)
📲011-32011625 (whatsapp)
.
.
#MelureForMen #OneStepForward #StayClassyAtYourOwnClass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #ootd #bellaamara #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan #singapore #indonesia #brunei

CAKKK @samtilla in the house 😘😘😘.. kali ni kite gtau ape2 yg ada. For gurls ada 6 jenis haruman & for boys ada 3. Boleh mixed n match ye. Packaging superb + comei lotey. RM35 je uolls tp dpt mcm harga RM350. . . Mai cepat2 dapatkan MELURE PERFUME boleh wasap terus KE 👉🏻 01132011625 . . Choose ur fav Melure: 1️⃣ Gucci Floral 2️⃣ Coco Chanel Mademoiselle 3️⃣ Davidoff Coolwater 4️⃣ Victoria Secret Bombshell 5️⃣ Avril Lavigne Forbidden 6️⃣ Rose Lolita Lempicka (NEW) 7️⃣ Dunhill Blue MEN (NEW) 8️⃣ Armani Sport MEN (NEW) 9️⃣ Bvlgari Extrem MEN (NEW) . . Shipping Nationwide 🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨 . 📩💌To Order Contact💌📩 📲011-32011625 (whatsapp) 📲011-32011625 (whatsapp) 📲011-32011625 (whatsapp)
.
.
 #melureformen #onestepforward #stayclassyatyourownclass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #ootd #bellaamara #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan #singapore #indonesia #brunei

Share 0 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Assalamualaikum , hai semua 😊 selamat petanguolss . Siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi !! Thank you siraj sudi pinjamkan testimoni awak . Banyak tak perubahan positif pada wajah siraj ? Banyak kan ? Kulit shiraj makin cantik , makin licin makin sihat dengan Mary Kay . Ya , tak dinafikan inilah hasilnya jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay 😍😍 . Siti dah rawat masalah kulit wajah siti dengan Mary Kay dan hasilnya sangat sangat positif kulit makin sihat dan licin walaupun tak selicin telur yg dikupas kupas tu . Hehe . Dan yang paling penting no rebound effect ☺️☺️ untuk pengetahuan anda semua Mary Kay Ranking top 10 colour cosmetic brands! . 
Mary Kay ranking no 2! . Kalau tak best macam mana boleh dpaat ranking no 2 cosmetic brands around the world kan ?😘 Harga sangat jauh berpatutan dari brands lain. 
Mary kay amat mementingkan kualiti sesuatu produk malah satu produk RND mengambil masa 7-8 tahun baru release di pasaran.. Di uji kepada manusia dan bukan haiwan.. Menggunakan bahan2 yg selamat, bebas bahan kimia berbahaya dan terkawal.. Mempunyai kilang yg tersendiri untuk menghasilkan produk nye.. NO REBRAND !! .
Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm siti cepat , siti akn bantu anda 😊 .
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 01128205945
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Assalamualaikum , hai semua 😊 selamat petanguolss . Siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi !! Thank you siraj sudi pinjamkan testimoni awak . Banyak tak perubahan positif pada wajah siraj ? Banyak kan ? Kulit shiraj makin cantik , makin licin makin sihat dengan Mary Kay . Ya , tak dinafikan inilah hasilnya jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay 😍😍 . Siti dah rawat masalah kulit wajah siti dengan Mary Kay dan hasilnya sangat sangat positif kulit makin sihat dan licin walaupun tak selicin telur yg dikupas kupas tu . Hehe . Dan yang paling penting no rebound effect ☺️☺️ untuk pengetahuan anda semua Mary Kay Ranking top 10 colour cosmetic brands! . Mary Kay ranking no 2! . Kalau tak best macam mana boleh dpaat ranking no 2 cosmetic brands around the world kan ?😘 Harga sangat jauh berpatutan dari brands lain. Mary kay amat mementingkan kualiti sesuatu produk malah satu produk RND mengambil masa 7-8 tahun baru release di pasaran.. Di uji kepada manusia dan bukan haiwan.. Menggunakan bahan2 yg selamat, bebas bahan kimia berbahaya dan terkawal.. Mempunyai kilang yg tersendiri untuk menghasilkan produk nye.. NO REBRAND !! . Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm siti cepat , siti akn bantu anda 😊 . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 01128205945 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Share 1 0
qasehbeautycollection's Instagram Photo - Hi Darling 💋
.
BABY BROOCH STELLUX AUSTRIAN CRYSTAL 2CM
❤ PRICE : RM 15 / PC
❤ POSTAGE : RM8 (SM) I RM12 (SS)
❤ WHOLESALE : RM 100 (10PCS)
❤ WHATSAPP : +6011-2773 0841 / +6011-1540 0282

#neenamawaronlinestore #nmos #pinshawl #pinhijab #pin #pintudung #penititudung #penitihijab #sayajual #handsock #instantshawl #fareeda #aidijuma #sheshawlhouse #bellaamara #zefikscollection #minaz #jubahsouq #bymirasya #escarves #stokinsoka

Hi Darling 💋 . BABY BROOCH STELLUX AUSTRIAN CRYSTAL 2CM ❤ PRICE : RM 15 / PC ❤ POSTAGE : RM8 (SM) I RM12 (SS) ❤ WHOLESALE : RM 100 (10PCS) ❤ WHATSAPP : +6011-2773 0841 / +6011-1540 0282 #neenamawaronlinestore #nmos #pinshawl #pinhijab #pin #pintudung #penititudung #penitihijab #sayajual #handsock #instantshawl #fareeda #aidijuma #sheshawlhouse #bellaamara #zefikscollection #minaz #jubahsouq #bymirasya #escarves #stokinsoka

Share 1 0
Load More