PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bellaamara

Instagram Photos and Videos about bellaamara. Download, Comment, Like bellaamara Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

siti.mary.ky's Instagram Photo - Cuba anda stop produk yang anda gunakan sekarang secara MENDADAK seperti adik kita ni , effect sama ? Ia bermakna produk yang sedang anda gunakan mengandungi bahan kimia merbahaya ! . Be wise 🤗💕😘.
.
Assalamualaikum . Hai semuaa 🙋🏻 !! . Hehe okay , harini siti nak share frsh testimoni dari beauty consultant Mary Kay jugak adik syakila . Cuba tengok wajah beliau sebelum rawat masalah skin dengan Mary Kay . Kulit sangat sensitif kan ? Kusam ? Tak bermayaa dan jerawat 😢😭😞 . Siapa boleh teka punca kulit syakila jadi macamnni ? Okay , puncanya ialah daripada penggunaan produk Magic . Inilah yang kita panggil breakout . Jerawat naik dengan banyak secara tiba tiba selepas pemakaian produk tut tut . Takkan nak mention nanti kena kecam pulak . " pakai yang fake lah " tak tau jaga muka lah " . Dulu siti pon macm tu jugak , siti jangan guna produk tut tut bahaya ! . Siti guna jugak sebab nak cepat cantik tapi bahana tanggung sendiri 😞 . Sekotak rm7+ tau . Belum habis bulan krim malam yang wangi sangat tu dah habis . Tak menjimatkan langsung . Jom kita sama sama teliti wajah beliau selepas beliau rawat masalah skin dengan Mary Kay . Kulit nampak cerah daripada sebelum kan ? Dah tak kusam lagi !!! Jerawat ? Hilangg !! Parut ? Takdak !!! Yeayyy !! Congrats syakila . Nak tau rahsia dapat kulit yang bersih dan sihat semula ? Gunalah produk yang betul betul selamat dan berkualiti tinggi , sabar dan konsisten . Senag je kan ? . Siapa ada masalah sama seperti siti dan syakila alami meh pm cik siti cepat !! Siti akanbantu anda mendapatkan kulit yang cantik dan sihat dengan Mary Kay 😍😍😍 .
.
💕nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? 💕
.
offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage 💞 Free sample 💞 Free gift 
Whatsapp only
01128205945 .
Love ,
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malay

Cuba anda stop produk yang anda gunakan sekarang secara MENDADAK seperti adik kita ni , effect sama ? Ia bermakna produk yang sedang anda gunakan mengandungi bahan kimia merbahaya ! . Be wise 🤗💕😘. . Assalamualaikum . Hai semuaa 🙋🏻 !! . Hehe okay , harini siti nak share frsh testimoni dari beauty consultant Mary Kay jugak adik syakila . Cuba tengok wajah beliau sebelum rawat masalah skin dengan Mary Kay . Kulit sangat sensitif kan ? Kusam ? Tak bermayaa dan jerawat 😢😭😞 . Siapa boleh teka punca kulit syakila jadi macamnni ? Okay , puncanya ialah daripada penggunaan produk Magic . Inilah yang kita panggil breakout . Jerawat naik dengan banyak secara tiba tiba selepas pemakaian produk tut tut . Takkan nak mention nanti kena kecam pulak . " pakai yang fake lah " tak tau jaga muka lah " . Dulu siti pon macm tu jugak , siti jangan guna produk tut tut bahaya ! . Siti guna jugak sebab nak cepat cantik tapi bahana tanggung sendiri 😞 . Sekotak rm7+ tau . Belum habis bulan krim malam yang wangi sangat tu dah habis . Tak menjimatkan langsung . Jom kita sama sama teliti wajah beliau selepas beliau rawat masalah skin dengan Mary Kay . Kulit nampak cerah daripada sebelum kan ? Dah tak kusam lagi !!! Jerawat ? Hilangg !! Parut ? Takdak !!! Yeayyy !! Congrats syakila . Nak tau rahsia dapat kulit yang bersih dan sihat semula ? Gunalah produk yang betul betul selamat dan berkualiti tinggi , sabar dan konsisten . Senag je kan ? . Siapa ada masalah sama seperti siti dan syakila alami meh pm cik siti cepat !! Siti akanbantu anda mendapatkan kulit yang cantik dan sihat dengan Mary Kay 😍😍😍 . . 💕nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? 💕 . offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage 💞 Free sample 💞 Free gift Whatsapp only 01128205945 . Love , Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malay

Share 0 4

Sponsored Ads

baby_sue30's Instagram Photo - ::sElaMat HaRi RaYe#muhammadnaufalozil#bellaamara

::sElaMat HaRi RaYe #muhammadnaufalozil#bellaamara

Share 1 14

Sponsored Ads

siti.mary.ky's Instagram Photo - Ramai client siti sukaa sangat dengan foundation Mary Kay tau !! Yang muda muda pon suka dan jatuh cinta dengan foundation ni ! Sebab apa 😍😊😘 ?? Sebab foundation ni sangat ringaan uolss !! Muka ni tak rasa macam apply apa apa pon tapi effect still cantik , cela pon boleh cover !! .Kecil kecil cili padi 🌶🌶🌶 walaupun kecil tahan penggunaan setahun . Jimat tak ? Jimat sangatt !! 😍Siti siti ! Skin kita jenis oily lah . Agaknya ada tak foundation yang tak buat skin kita lagi oily ?🤔 mestilah ada !! Hehe siti akan suggest uolss guna matte wear liquid foundation . Kalau kering pulak ? 🤔 kalau kering awak guna luminious , luminious akan lembapkan skin awak ! 😘 .
.
Wajib ada dalam handbag anda semua kalau nak nampak awet muda dan glowing !! 😍💕👛👛 .
.
I Love This Collection So Much !!! 💋💋💋.
.
💓Liquid Timewise Foundation Mary Kay 💓.
.
Sambil sambil cover cela tu boleh lahh awet muda sekali 😍 alahai bestnye Mary Kay kan ? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk kulit kita 😍 . .
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY :
.
💋Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah.
.
💋berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah .
.
💋Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari.
.
Keistimewaan Timewise Liquid foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.
.
Free postage ? Free sample ? Free gift ? Budget ? Pm siti laju laju 💃🏻.
.
Love ,
Siti 
SeniorBeauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes#dilarangcuricaption#captionsiti!

Ramai client siti sukaa sangat dengan foundation Mary Kay tau !! Yang muda muda pon suka dan jatuh cinta dengan foundation ni ! Sebab apa 😍😊😘 ?? Sebab foundation ni sangat ringaan uolss !! Muka ni tak rasa macam apply apa apa pon tapi effect still cantik , cela pon boleh cover !! .Kecil kecil cili padi 🌶🌶🌶 walaupun kecil tahan penggunaan setahun . Jimat tak ? Jimat sangatt !! 😍Siti siti ! Skin kita jenis oily lah . Agaknya ada tak foundation yang tak buat skin kita lagi oily ?🤔 mestilah ada !! Hehe siti akan suggest uolss guna matte wear liquid foundation . Kalau kering pulak ? 🤔 kalau kering awak guna luminious , luminious akan lembapkan skin awak ! 😘 . . Wajib ada dalam handbag anda semua kalau nak nampak awet muda dan glowing !! 😍💕👛👛 . . I Love This Collection So Much !!! 💋💋💋. . 💓Liquid Timewise Foundation Mary Kay 💓. . Sambil sambil cover cela tu boleh lahh awet muda sekali 😍 alahai bestnye Mary Kay kan ? Sentiasa nak bagi yang terbaik utk kulit kita 😍 . . Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY : . 💋Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah. . 💋berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah . . 💋Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari. . Keistimewaan Timewise Liquid foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat. . Free postage ? Free sample ? Free gift ? Budget ? Pm siti laju laju 💃🏻. . Love , Siti SeniorBeauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes #dilarangcuricaption#captionsiti!

Share 0 25
siti.mary.ky's Instagram Photo - Kenapa cik siti pilih Mary Kay ? 😍💕 modal untuk berbisnes dengan Mary Kay sangat rendah bukan tu je , Mary Kay mampu memperkaya dan mempercantikan kita. Wah ! 😱 . Mana nak cari company yang macam ni kan ? That's why I love Mary Kay so much ! Mary Kay Enriching Women Lives . Pilihan di tangan kita sahaja 🤗💕 . Jom jadi sebahagian daripada mereka!😍💕 . Bestnyaaa event Mary Kay ! Setiap pencapaian kitaaa , Mary Kay hargai tau ! 😍💕. Sangat meriahhh dikelilingi dengan sisterhood Mary Kay yang baik hati 😍💕.
Dalam Mary Kay semua boleh ! Asalkan kita usahaa ! 😊💕 . Nak achieve pink car ? Financial freedom ? Produk free ? Sisterhood Mary Kay yang cantik dan baik ? 🤗💕 . Kerjaya Mary Kay lah yang anda sedang cari ! . Nak berjaya memang kita kena tempuh pelbagai dugaan . Dugaan dengan client , dugaan family atau kawan kawan dan paling teruk dugaan dengan orang yang dengki dengan kita . Just go on dan ignore . Jadi seperti katak yang pekak 🤗💕.
.
Jom borak borak mengenai peluang kerjaya Mary Kay 🤗💕. .
Suka hadiah? Penghargaan? Kulit yang cantik dan income ? Boleh whatsapp siti laju laju ya 😍💕.
.
Love ,
Siti 
Future Sales Director 
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysiasingapore

Kenapa cik siti pilih Mary Kay ? 😍💕 modal untuk berbisnes dengan Mary Kay sangat rendah bukan tu je , Mary Kay mampu memperkaya dan mempercantikan kita. Wah ! 😱 . Mana nak cari company yang macam ni kan ? That's why I love Mary Kay so much ! Mary Kay Enriching Women Lives . Pilihan di tangan kita sahaja 🤗💕 . Jom jadi sebahagian daripada mereka!😍💕 . Bestnyaaa event Mary Kay ! Setiap pencapaian kitaaa , Mary Kay hargai tau ! 😍💕. Sangat meriahhh dikelilingi dengan sisterhood Mary Kay yang baik hati 😍💕. Dalam Mary Kay semua boleh ! Asalkan kita usahaa ! 😊💕 . Nak achieve pink car ? Financial freedom ? Produk free ? Sisterhood Mary Kay yang cantik dan baik ? 🤗💕 . Kerjaya Mary Kay lah yang anda sedang cari ! . Nak berjaya memang kita kena tempuh pelbagai dugaan . Dugaan dengan client , dugaan family atau kawan kawan dan paling teruk dugaan dengan orang yang dengki dengan kita . Just go on dan ignore . Jadi seperti katak yang pekak 🤗💕. . Jom borak borak mengenai peluang kerjaya Mary Kay 🤗💕. . Suka hadiah? Penghargaan? Kulit yang cantik dan income ? Boleh whatsapp siti laju laju ya 😍💕. . Love , Siti Future Sales Director Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysiasingapore

Share 0 20
katymcburnz's Instagram Photo - Sabar ye Adikku Encik Cameraman. Model terbaru #BellaAmara tgh siap sedia. #BellaRaya2017 #AmacamRaya #bakarsans (📷 : @m0m0kz)

Sabar ye Adikku Encik Cameraman. Model terbaru #BellaAmara tgh siap sedia. #bellaraya2017 #amacamraya #bakarsans(📷 : @m0m0kz)

Share 4 28
siti.mary.ky's Instagram Photo - Assalamualaikum dan Selamat petang kesayangan cik siti semuaa💞💕. Thank you suha sudi share testimoni 💞💕 . .
Apa perbezaan yang anda nampak pada gambar sebelum dan selepas ? ☺️💕. Skin beliau semakin sihat kan? Sangat sangat berbeza skin beliau yang dahulu dan sekarang 😊💕 . Ya , anda boleh dapatkan skin yang cantik dengan Mary Kay 😊💕 . Nak tau tak apa yang special dengan Mary Kay ? Sampai siti tak nak tukar produk lain ? Mary Kay dijamin SELAMAT ! Bukan claim produk bagus , bahan botani tapi boleh bagi effect cerah , gebu licin 1 minggu dan sebagainya. Jangan jadi mangsa produk peeling macam siti ya 😔😔☹️ . Sayangi skin kitaaa.
.
 Fakta : Mary Kay telah berada di pasaran global dunia kecantikan selamat 54 tahun ! Wowww ! Lamanya ! Jangan kedekut laburkan sedikit wang untuk kulit kita tau ! 😚😚😚 Mary Kay mahal ? Ehh jimat tauuu ! Tahan penggunaan setengah tahunn . U olss rasaa ? Mahal tak ? Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm siti cepat , siti akn bantu anda 😊 .Beratus-ratus ringgit sanggup awak keluarkan bajet untuk beli produk yang kononnya orang kita buat...
Nak support kononnya local produk? 😏
Bila terjadinya sesuatu, mana pengasas produk tu pergi... ada dia tolong awak? 
Berkira2 untuk produk yang baik, tapi produk yang ntah dari mana datangnya kau sanggup sedekah free.. fikirkanlah!!!
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Budget ? Meh pm laju laju okies .
Whatsapp 01128205945
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Assalamualaikum dan Selamat petang kesayangan cik siti semuaa💞💕. Thank you suha sudi share testimoni 💞💕 . . Apa perbezaan yang anda nampak pada gambar sebelum dan selepas ? ☺️💕. Skin beliau semakin sihat kan? Sangat sangat berbeza skin beliau yang dahulu dan sekarang 😊💕 . Ya , anda boleh dapatkan skin yang cantik dengan Mary Kay 😊💕 . Nak tau tak apa yang special dengan Mary Kay ? Sampai siti tak nak tukar produk lain ? Mary Kay dijamin SELAMAT ! Bukan claim produk bagus , bahan botani tapi boleh bagi effect cerah , gebu licin 1 minggu dan sebagainya. Jangan jadi mangsa produk peeling macam siti ya 😔😔☹️ . Sayangi skin kitaaa. . Fakta : Mary Kay telah berada di pasaran global dunia kecantikan selamat 54 tahun ! Wowww ! Lamanya ! Jangan kedekut laburkan sedikit wang untuk kulit kita tau ! 😚😚😚 Mary Kay mahal ? Ehh jimat tauuu ! Tahan penggunaan setengah tahunn . U olss rasaa ? Mahal tak ? Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm siti cepat , siti akn bantu anda 😊 .Beratus-ratus ringgit sanggup awak keluarkan bajet untuk beli produk yang kononnya orang kita buat... Nak support kononnya local produk? 😏 Bila terjadinya sesuatu, mana pengasas produk tu pergi... ada dia tolong awak? Berkira2 untuk produk yang baik, tapi produk yang ntah dari mana datangnya kau sanggup sedekah free.. fikirkanlah!!! . Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Budget ? Meh pm laju laju okies . Whatsapp 01128205945 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Share 0 15
saidatina_aishah's Instagram Photo - I tried to be as "sopan" as possible.. 😓
#syawal2017 #bellaamara #bajurayarecycle #photooftheday #2ndsyawal #bajukedut1000

I tried to be as "sopan" as possible.. 😓 #syawal2017 #bellaamara #bajurayarecycle #photooftheday #2ndsyawal #bajukedut1000

Share 1 78
siti.mary.ky's Instagram Photo - Selamat Petang syg cik siti semua !😍💋 . Cik siti nak Tanya siapa penggemar eyeliner dekat sini ? Kalau keluar wajib apply eye liner ? Angkat tangan ? 😍💕. Apply eye liner pada mata anda pon dah nampak menarik tau ! 😍😍 . Cantik tak eye liner Mary Kay ? Cantik kan ? 😍😍 . Siapa pernah try eye liner Mary Kay mesti sangat puas hati dengan warna eye liner Mary Kay kan ? Inginkan mata yang menawan? This one sangat sesuai dengan anda ! Simple but nice ! 😍💕 SELAMAT HARI RAYA ! .
.
Mary Kay® Eyeliner .
Fakta menarik berkaitan Mary Kay Eyeliner merupakan pensel penggaris mata yang hebat dilengkapi lingkaran warna pada bahagian bawah penutupnya sebagai petunjuk untuk memudahkan anda memilih warna kegemaran.
👉🏻Ia serlahkan kesempurnaan bentuk mata dengan pensel boleh sentut yang tidak perlu ditajamkan. 👉🏻Sesuai digunakan untuk pemakai kanta lekap,
👉🏻Tahan lama.
👉🏻Sangat-sangat sesuai untuk mata sensitif. 
Ia juga kalis air, tahan pudar dan tidak comot bila digunakan. 👉🏻Jadi.. Eyeliner dari Mary Kay ni sangat sesuai untuk semua pengguna..
.
Mary Kay Eyeliner dgn formulasi terbaru .
-bahan kandungan Cornflower membantu menenangkan dan direka utk pemakaian asas harian kekal sepanjang hari tanpa mgeringkan kulit di kelopak mata😍💕
.
- Soybean oil mengekalkan warna pensil dengan tekstur lembut mudah terpalit bila di lukis kelopak mata😍💕.
.
Terdapat 4 warna pensil.
- Black.
- Deep brown.
- Turquoise.
- Steely.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 01128205945
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes

Selamat Petang syg cik siti semua !😍💋 . Cik siti nak Tanya siapa penggemar eyeliner dekat sini ? Kalau keluar wajib apply eye liner ? Angkat tangan ? 😍💕. Apply eye liner pada mata anda pon dah nampak menarik tau ! 😍😍 . Cantik tak eye liner Mary Kay ? Cantik kan ? 😍😍 . Siapa pernah try eye liner Mary Kay mesti sangat puas hati dengan warna eye liner Mary Kay kan ? Inginkan mata yang menawan? This one sangat sesuai dengan anda ! Simple but nice ! 😍💕 SELAMAT HARI RAYA ! . . Mary Kay® Eyeliner . Fakta menarik berkaitan Mary Kay Eyeliner merupakan pensel penggaris mata yang hebat dilengkapi lingkaran warna pada bahagian bawah penutupnya sebagai petunjuk untuk memudahkan anda memilih warna kegemaran. 👉🏻Ia serlahkan kesempurnaan bentuk mata dengan pensel boleh sentut yang tidak perlu ditajamkan. 👉🏻Sesuai digunakan untuk pemakai kanta lekap, 👉🏻Tahan lama. 👉🏻Sangat-sangat sesuai untuk mata sensitif. Ia juga kalis air, tahan pudar dan tidak comot bila digunakan. 👉🏻Jadi.. Eyeliner dari Mary Kay ni sangat sesuai untuk semua pengguna.. . Mary Kay Eyeliner dgn formulasi terbaru . -bahan kandungan Cornflower membantu menenangkan dan direka utk pemakaian asas harian kekal sepanjang hari tanpa mgeringkan kulit di kelopak mata😍💕 . - Soybean oil mengekalkan warna pensil dengan tekstur lembut mudah terpalit bila di lukis kelopak mata😍💕. . Terdapat 4 warna pensil. - Black. - Deep brown. - Turquoise. - Steely. . Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 01128205945 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes

Share 0 17
amyrulrahymy's Instagram Photo - Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin
#rayapertama #elrahexclusive #butangkeris #bellaamara #tudungruffle #qaeef

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin #rayapertama #elrahexclusive #butangkeris #bellaamara #tudungruffle #qaeef

Share 8 50
iman_isyraf's Instagram Photo - Selamat hari Raya AidilFitri #maaf zahir & batin🙏🏻☺️....baju raya by #bellaamara

Selamat hari Raya AidilFitri #maafzahir & batin🙏🏻☺️....baju raya by #bellaamara

Share 1 38
puterii_nuraliahdila's Instagram Photo - Assalamualaikum dan selamat pagi. Okieyh hari nie kim nk share sejenis mask dari mary kay jugak. Function mask nie untuk buang Sel Kulit Mati dan sekatakan tona kulit. Dengan sekali penggunaan pon awk dah boleh nampak perbezaan tau. Kim panggil mask nie magic mask 💕💕 💟Masker Mary Kay Botanical Effect💟

Gunakan 3x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari. Bagi kulit berehat..Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. 
Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati..Beri laluan pd skin baru utk tumbhh dgn sihat.

Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang sel2 kulit mati tu terdahulu.

Carilah mask/scrub yang sesuai dengan jenis kulit dan keperluan kulit.

Mask untuk kulit kering kena berfungsi untuk bersihkan pori dan buang sel kulit mati sambil *hidratkan\lembapkan* kulit. 
Mask untuk kulit berminyak pulak kena berfungsi untuk bantu keluarkan dan serap minyak yang berlebihan.

Ada jugak mask yang berfungsi untuk hidratkan kulit, sambil bagi kesan lifting(tegang) and kurangkan fine lines(garis kedut)

Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, cerah (sbb kulit mati da tanggal), lembut dan 'terangkat'...haaaa...best kan fungsi mask n scrub niihhh...😍😍😍😍 MESTI CUBA!!!...kim dh ade satu ni
.
Love always,
Kim | +60187788306
Beauty Consultant Mary Kay 
#marykaytemerloh #marykaypekan #marykaymaran #marykaykemaman #marykaypahang #marykayraub #marykaykuantan #marykaymuar #marykayshahalam #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #sideincomemalaysia #peluangkerja #lofattah #minaz #stailista #laraalana #bellaamara #peelingskin #masalahjerawat #masalahjerawatmasalahjeragat #kulitsensetif #kulitsihat #ubatjerawat #ubatjeragat #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacial

Assalamualaikum dan selamat pagi. Okieyh hari nie kim nk share sejenis mask dari mary kay jugak. Function mask nie untuk buang Sel Kulit Mati dan sekatakan tona kulit. Dengan sekali penggunaan pon awk dah boleh nampak perbezaan tau. Kim panggil mask nie magic mask 💕💕 💟Masker Mary Kay Botanical Effect💟 Gunakan 3x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari. Bagi kulit berehat..Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati..Beri laluan pd skin baru utk tumbhh dgn sihat. Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang sel2 kulit mati tu terdahulu. Carilah mask/scrub yang sesuai dengan jenis kulit dan keperluan kulit. Mask untuk kulit kering kena berfungsi untuk bersihkan pori dan buang sel kulit mati sambil *hidratkan\lembapkan* kulit. Mask untuk kulit berminyak pulak kena berfungsi untuk bantu keluarkan dan serap minyak yang berlebihan. Ada jugak mask yang berfungsi untuk hidratkan kulit, sambil bagi kesan lifting(tegang) and kurangkan fine lines(garis kedut) Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, cerah (sbb kulit mati da tanggal), lembut dan 'terangkat'...haaaa...best kan fungsi mask n scrub niihhh...😍😍😍😍 MESTI CUBA!!!...kim dh ade satu ni . Love always, Kim | +60187788306 Beauty Consultant Mary Kay #marykaytemerloh #marykaypekan #marykaymaran #marykaykemaman #marykaypahang #marykayraub #marykaykuantan #marykaymuar #marykayshahalam #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #sideincomemalaysia #peluangkerja #lofattah #minaz #stailista #laraalana #bellaamara #peelingskin #masalahjerawat #masalahjerawatmasalahjeragat #kulitsensetif #kulitsihat #ubatjerawat #ubatjeragat #organicskincare #freemakeup #freeskincare #freefacial

Share 0 19
azzafea's Instagram Photo - Raya 2 #happenning cm gini # 🙈😀😫#teamrayakedah #jemput la ye #bellaamara #teammintgreen

Raya 2 #happenningcm gini # 🙈😀😫 #teamrayakedah #jemputla ye #bellaamara #teammintgreen

Share 1 15
rozi.ahmad_'s Instagram Photo - Orang yang paling gembira dapat baju yang dia suka. Alhamdulillah mama pun gembira dapat menggembirakan dia. 
#rozieskiddos
#rozieseid 
#melaleuca
#bellarayapremier2017 
#bellaamara
#bellaraya2017

Orang yang paling gembira dapat baju yang dia suka. Alhamdulillah mama pun gembira dapat menggembirakan dia. #rozieskiddos #rozieseid #melaleuca #bellarayapremier2017 #bellaamara #bellaraya2017

Share 1 39
puterii_nuraliahdila's Instagram Photo - Fresh testimoni dari kak imah yg super sporting and cute ni . Sape nak comel comel secara sihat macam kak imah ni , meh pm kim 😍😘 . Cantik sangat ima kan lepas beliau rawat masalah jerawat pada wajah beliau dengan Mary Kay 😍😍 . Banyak sangat kan perbezaan kulit kak ima pada bulan 8 dan pada bulan 10 . Hanya 2 bulan shj , masalah kulit ima berkurangan . Ima dulu dah cuba macam macam produk cakap jee produk mana tak pernah try , orang cakap produk tu bagus terus beli dan akhirnya buang sebab tak boleh krgkan masalah pada wajah ima . Membazir je kan ?😞😞😞 . Jangan lah dok mmbazir duit beli produk yang akhirnya jahanamkan diri sendiri , siti pon tak nak dah dok terai produk peeling tu , tak putih takpa janji skin sihat tak sakit tak putih pucat . Jom buat pilihan bijak seperti kami dengan memilih produk mary kay utk rawat dan cantikkan kulit kami . Kalau dulu kulit muka kak ima kusam , cuba tengok gambar after tu pulak ,makin cerah kan ?😍😍 yang penting bukan cerah pucat kulit tak sihat tu . Jerawat ? Dah banyak kurang 😍 . Parut ? Macam tak nampak jee 🤗🤗 . Rule penting kalau nak cantik dengan Mary Kay cuma ada dua jee , sabar dan konsisten . Kalau baru seminggu pakai dah tak boleh sabar maaf mmg tak dapat nak tolong.

Mary kay selamat ? Jawapannya YA .Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah . Dan sangat jimat satu set boleh thn 6-8 bulan 😱😱😱
.
✔ Free postage ✔ Free sample ✔ Free gift ✔Harga kasih syg 
Pm kim laju laju 💃🏻.
.
@cantik_dengan_mary_k
@cantik_dengan_mary_k
@cantik_dengan_mary_k

Love always, 
Kim
Beauty consultant mary kay
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymuar #marykaykuantan #marykayshahalam #marykaycosmetic #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #stailista #minaz #lofattah #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #malaysiaigers #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensetif #bazaarpaknil #masalahjerwat #masalahjeragat #freefacial #freemakeupclass #freeskincareclass

Fresh testimoni dari kak imah yg super sporting and cute ni . Sape nak comel comel secara sihat macam kak imah ni , meh pm kim 😍😘 . Cantik sangat ima kan lepas beliau rawat masalah jerawat pada wajah beliau dengan Mary Kay 😍😍 . Banyak sangat kan perbezaan kulit kak ima pada bulan 8 dan pada bulan 10 . Hanya 2 bulan shj , masalah kulit ima berkurangan . Ima dulu dah cuba macam macam produk cakap jee produk mana tak pernah try , orang cakap produk tu bagus terus beli dan akhirnya buang sebab tak boleh krgkan masalah pada wajah ima . Membazir je kan ?😞😞😞 . Jangan lah dok mmbazir duit beli produk yang akhirnya jahanamkan diri sendiri , siti pon tak nak dah dok terai produk peeling tu , tak putih takpa janji skin sihat tak sakit tak putih pucat . Jom buat pilihan bijak seperti kami dengan memilih produk mary kay utk rawat dan cantikkan kulit kami . Kalau dulu kulit muka kak ima kusam , cuba tengok gambar after tu pulak ,makin cerah kan ?😍😍 yang penting bukan cerah pucat kulit tak sihat tu . Jerawat ? Dah banyak kurang 😍 . Parut ? Macam tak nampak jee 🤗🤗 . Rule penting kalau nak cantik dengan Mary Kay cuma ada dua jee , sabar dan konsisten . Kalau baru seminggu pakai dah tak boleh sabar maaf mmg tak dapat nak tolong. Mary kay selamat ? Jawapannya YA .Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah . Dan sangat jimat satu set boleh thn 6-8 bulan 😱😱😱 . ✔ Free postage ✔ Free sample ✔ Free gift ✔Harga kasih syg Pm kim laju laju 💃🏻. . @cantik_dengan_mary_k @cantik_dengan_mary_k @cantik_dengan_mary_k Love always, Kim Beauty consultant mary kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymuar #marykaykuantan #marykayshahalam #marykaycosmetic #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #stailista #minaz #lofattah #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #malaysiaigers #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensetif #bazaarpaknil #masalahjerwat #masalahjeragat #freefacial #freemakeupclass #freeskincareclass

Share 1 41
norfaisolhilman's Instagram Photo - Mat ri ya af hir tin #eddymohaizz x #bellaamara

Mat ri ya af hir tin #eddymohaizzx #bellaamara

Share 0 245
puterii_nuraliahdila's Instagram Photo - Fresh testimoni dari kak imah yg super sporting and cute ni . Sape nak comel comel secara sihat macam kak imah ni , meh pm kim 😍😘 . Cantik sangat ima kan lepas beliau rawat masalah jerawat pada wajah beliau dengan Mary Kay 😍😍 . Banyak sangat kan perbezaan kulit kak ima pada bulan 8 dan pada bulan 10 . Hanya 2 bulan shj , masalah kulit ima berkurangan . Ima dulu dah cuba macam macam produk cakap jee produk mana tak pernah try , orang cakap produk tu bagus terus beli dan akhirnya buang sebab tak boleh krgkan masalah pada wajah ima . Membazir je kan ?😞😞😞 . Jangan lah dok mmbazir duit beli produk yang akhirnya jahanamkan diri sendiri , siti pon tak nak dah dok terai produk peeling tu , tak putih takpa janji skin sihat tak sakit tak putih pucat . Jom buat pilihan bijak seperti kami dengan memilih produk mary kay utk rawat dan cantikkan kulit kami . Kalau dulu kulit muka kak ima kusam , cuba tengok gambar after tu pulak ,makin cerah kan ?😍😍 yang penting bukan cerah pucat kulit tak sihat tu . Jerawat ? Dah banyak kurang 😍 . Parut ? Macam tak nampak jee 🤗🤗 . Rule penting kalau nak cantik dengan Mary Kay cuma ada dua jee , sabar dan konsisten . Kalau baru seminggu pakai dah tak boleh sabar maaf mmg tak dapat nak tolong.

Mary kay selamat ? Jawapannya YA .Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah . Dan sangat jimat satu set boleh thn 6-8 bulan 😱😱😱
.
✔ Free postage ✔ Free sample ✔ Free gift ✔Harga kasih syg 
Pm kim laju laju 💃🏻.
.
@cantik_dengan_mary_k
@cantik_dengan_mary_k
@cantik_dengan_mary_k

Love always, 
Kim
Beauty consultant mary kay
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymuar #marykaykuantan #marykayshahalam #marykaycosmetic #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #stailista #minaz #lofattah #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #malaysiaigers #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensetif #bazaarpaknil #masalahjerwat #masalahjeragat #freefacial #freemakeupclass #freeskincareclass

Fresh testimoni dari kak imah yg super sporting and cute ni . Sape nak comel comel secara sihat macam kak imah ni , meh pm kim 😍😘 . Cantik sangat ima kan lepas beliau rawat masalah jerawat pada wajah beliau dengan Mary Kay 😍😍 . Banyak sangat kan perbezaan kulit kak ima pada bulan 8 dan pada bulan 10 . Hanya 2 bulan shj , masalah kulit ima berkurangan . Ima dulu dah cuba macam macam produk cakap jee produk mana tak pernah try , orang cakap produk tu bagus terus beli dan akhirnya buang sebab tak boleh krgkan masalah pada wajah ima . Membazir je kan ?😞😞😞 . Jangan lah dok mmbazir duit beli produk yang akhirnya jahanamkan diri sendiri , siti pon tak nak dah dok terai produk peeling tu , tak putih takpa janji skin sihat tak sakit tak putih pucat . Jom buat pilihan bijak seperti kami dengan memilih produk mary kay utk rawat dan cantikkan kulit kami . Kalau dulu kulit muka kak ima kusam , cuba tengok gambar after tu pulak ,makin cerah kan ?😍😍 yang penting bukan cerah pucat kulit tak sihat tu . Jerawat ? Dah banyak kurang 😍 . Parut ? Macam tak nampak jee 🤗🤗 . Rule penting kalau nak cantik dengan Mary Kay cuma ada dua jee , sabar dan konsisten . Kalau baru seminggu pakai dah tak boleh sabar maaf mmg tak dapat nak tolong. Mary kay selamat ? Jawapannya YA .Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah . Dan sangat jimat satu set boleh thn 6-8 bulan 😱😱😱 . ✔ Free postage ✔ Free sample ✔ Free gift ✔Harga kasih syg Pm kim laju laju 💃🏻. . @cantik_dengan_mary_k @cantik_dengan_mary_k @cantik_dengan_mary_k Love always, Kim Beauty consultant mary kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymuar #marykaykuantan #marykayshahalam #marykaycosmetic #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #stailista #minaz #lofattah #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #malaysiaigers #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensetif #bazaarpaknil #masalahjerwat #masalahjeragat #freefacial #freemakeupclass #freeskincareclass

Share 1 28
siti.mary.ky's Instagram Photo - Assalamualaikum semua ! Selamat malam dan Selamat hari raya dear dear siti semuaa dan Salam Sabtu jugak 😍💕🤗 ! Harini cik siti nak share testimoni dari edd! Thank you edd for lend me your testimony! Yeayyyy !! 😍💕. Apa cik edd kita guna ni 😱😱 . Of course lah set DETOX Botanical Effect 😍💕 . Detoxification proses untuk baik pulih, rawat dan menyihatkan kulit! 😍💕👏🏻 . Masalah skin edd sebelum ni agak teruk kan ?😭 . Paruttt dimerata rata tempat 🙁. Kulit berbonjol bonjol, kulit sangatttt kusamdan sensitif 🙁😣 . Siti pernah alami duluuu, waktu tu cik siti guna produk XYZ , sebelum ni memang tak pernah terjebak dengan produk peeling langsung! Tapi disebabkan testimoni merepek dan kecantikan founder tu sendiri siti guna produk peeling tu 😭😭😭. Lepas stop je skin terus naik ruam ruam yang banyak! Gatal! Pedih! Muka pon golappp! Dan sangat berminyk. Kepda anda yang dah terkena macm siti, jangan biarkan skin anda sakit. RAWAT RAWAT RAWAT ! Kalau dah tau Mary Kay sememangnya bagus dan berkualiti tinggi jangan kedekut untuk laburkan duit bagi merawat masalah skin anda . Mary Kay lambat tapi semetianya SELMAAT ! 😍💕.
.
Beratus-ratus ringgit sanggup awak keluarkan bajet untuk beli produk yang kononnya orang kita buat...
Nak support kononnya local produk? 😏
Bila terjadinya sesuatu, mana pengasas produk tu pergi... ada dia tolong awak? 
Berkira2 untuk produk yang baik, tapi produk yang ntah dari mana datangnya kau sanggup sedekah free.. fikirkanlah!!!
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 01128205945
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes

Assalamualaikum semua ! Selamat malam dan Selamat hari raya dear dear siti semuaa dan Salam Sabtu jugak 😍💕🤗 ! Harini cik siti nak share testimoni dari edd! Thank you edd for lend me your testimony! Yeayyyy !! 😍💕. Apa cik edd kita guna ni 😱😱 . Of course lah set DETOX Botanical Effect 😍💕 . Detoxification proses untuk baik pulih, rawat dan menyihatkan kulit! 😍💕👏🏻 . Masalah skin edd sebelum ni agak teruk kan ?😭 . Paruttt dimerata rata tempat 🙁. Kulit berbonjol bonjol, kulit sangatttt kusamdan sensitif 🙁😣 . Siti pernah alami duluuu, waktu tu cik siti guna produk XYZ , sebelum ni memang tak pernah terjebak dengan produk peeling langsung! Tapi disebabkan testimoni merepek dan kecantikan founder tu sendiri siti guna produk peeling tu 😭😭😭. Lepas stop je skin terus naik ruam ruam yang banyak! Gatal! Pedih! Muka pon golappp! Dan sangat berminyk. Kepda anda yang dah terkena macm siti, jangan biarkan skin anda sakit. RAWAT RAWAT RAWAT ! Kalau dah tau Mary Kay sememangnya bagus dan berkualiti tinggi jangan kedekut untuk laburkan duit bagi merawat masalah skin anda . Mary Kay lambat tapi semetianya SELMAAT ! 😍💕. . Beratus-ratus ringgit sanggup awak keluarkan bajet untuk beli produk yang kononnya orang kita buat... Nak support kononnya local produk? 😏 Bila terjadinya sesuatu, mana pengasas produk tu pergi... ada dia tolong awak? Berkira2 untuk produk yang baik, tapi produk yang ntah dari mana datangnya kau sanggup sedekah free.. fikirkanlah!!! . Nak free postage 😍 free smple 😍 free gift 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 01128205945 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes

Share 0 23
puterii_nuraliahdila's Instagram Photo - Fresh testimoni dari kak imah yg super sporting and cute ni . Sape nak comel comel secara sihat macam kak imah ni , meh pm kim 😍😘 . Cantik sangat ima kan lepas beliau rawat masalah jerawat pada wajah beliau dengan Mary Kay 😍😍 . Banyak sangat kan perbezaan kulit kak ima pada bulan 8 dan pada bulan 10 . Hanya 2 bulan shj , masalah kulit ima berkurangan . Ima dulu dah cuba macam macam produk cakap jee produk mana tak pernah try , orang cakap produk tu bagus terus beli dan akhirnya buang sebab tak boleh krgkan masalah pada wajah ima . Membazir je kan ?😞😞😞 . Jangan lah dok mmbazir duit beli produk yang akhirnya jahanamkan diri sendiri , siti pon tak nak dah dok terai produk peeling tu , tak putih takpa janji skin sihat tak sakit tak putih pucat . Jom buat pilihan bijak seperti kami dengan memilih produk mary kay utk rawat dan cantikkan kulit kami . Kalau dulu kulit muka kak ima kusam , cuba tengok gambar after tu pulak ,makin cerah kan ?😍😍 yang penting bukan cerah pucat kulit tak sihat tu . Jerawat ? Dah banyak kurang 😍 . Parut ? Macam tak nampak jee 🤗🤗 . Rule penting kalau nak cantik dengan Mary Kay cuma ada dua jee , sabar dan konsisten . Kalau baru seminggu pakai dah tak boleh sabar maaf mmg tak dapat nak tolong.

Mary kay selamat ? Jawapannya YA .Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah . Dan sangat jimat satu set boleh thn 6-8 bulan 😱😱😱
.
✔ Free postage ✔ Free sample ✔ Free gift ✔Harga kasih syg 
Pm kim laju laju 💃🏻.
.
@cantik_dengan_mary_k
@cantik_dengan_mary_k
@cantik_dengan_mary_k

Love always, 
Kim
Beauty consultant mary kay
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymuar #marykaykuantan #marykayshahalam #marykaycosmetic #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #stailista #minaz #lofattah #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #malaysiaigers #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensetif #bazaarpaknil #masalahjerwat #masalahjeragat #freefacial #freemakeupclass #freeskincareclass

Fresh testimoni dari kak imah yg super sporting and cute ni . Sape nak comel comel secara sihat macam kak imah ni , meh pm kim 😍😘 . Cantik sangat ima kan lepas beliau rawat masalah jerawat pada wajah beliau dengan Mary Kay 😍😍 . Banyak sangat kan perbezaan kulit kak ima pada bulan 8 dan pada bulan 10 . Hanya 2 bulan shj , masalah kulit ima berkurangan . Ima dulu dah cuba macam macam produk cakap jee produk mana tak pernah try , orang cakap produk tu bagus terus beli dan akhirnya buang sebab tak boleh krgkan masalah pada wajah ima . Membazir je kan ?😞😞😞 . Jangan lah dok mmbazir duit beli produk yang akhirnya jahanamkan diri sendiri , siti pon tak nak dah dok terai produk peeling tu , tak putih takpa janji skin sihat tak sakit tak putih pucat . Jom buat pilihan bijak seperti kami dengan memilih produk mary kay utk rawat dan cantikkan kulit kami . Kalau dulu kulit muka kak ima kusam , cuba tengok gambar after tu pulak ,makin cerah kan ?😍😍 yang penting bukan cerah pucat kulit tak sihat tu . Jerawat ? Dah banyak kurang 😍 . Parut ? Macam tak nampak jee 🤗🤗 . Rule penting kalau nak cantik dengan Mary Kay cuma ada dua jee , sabar dan konsisten . Kalau baru seminggu pakai dah tak boleh sabar maaf mmg tak dapat nak tolong. Mary kay selamat ? Jawapannya YA .Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah . Dan sangat jimat satu set boleh thn 6-8 bulan 😱😱😱 . ✔ Free postage ✔ Free sample ✔ Free gift ✔Harga kasih syg Pm kim laju laju 💃🏻. . @cantik_dengan_mary_k @cantik_dengan_mary_k @cantik_dengan_mary_k Love always, Kim Beauty consultant mary kay . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymuar #marykaykuantan #marykayshahalam #marykaycosmetic #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #stailista #minaz #lofattah #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #malaysiaigers #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensetif #bazaarpaknil #masalahjerwat #masalahjeragat #freefacial #freemakeupclass #freeskincareclass

Share 0 43
Load More