PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bellaamara

Instagram Photos and Videos about bellaamara. Download, Comment, Like bellaamara Photos and Videos Shared by Various Users

shakleepenang_zahidahazneel's Instagram Photo - Last day untuk dapatkan special price.

Lecithin & Alfalfa 
Buy one free one

Ostematrix
Buy twin pack less 5%

Vivix
banyak sangat offer bulan ni, dapat mug shaklee, dapat paperbag shaklee dll lagi

Hot item setiap bulan mesti lah ESP & VITAMIN C.weee!

Order shaklee?

0173258545
zahidahazneel

#shakleepenang
#espmurah #espmurah #shaklee #pengedarshaklee #vivixmurah #ootd #shakleebayanlepas #shakleepenangisland #pengedarshakleeusm #shakleeusm #shakleeeffect #shakleemurah #kulitcerah #bazarpaknilmurah #sayajual #mukaberjerawat #jerawat #kulitcantik #cod #fullybf #beauty #bestoffer #gemok #bellaamara #wanitaterakhir #loffatah #setcantikshaklee
#shakleeBYida0173258545

Last day untuk dapatkan special price. Lecithin & Alfalfa Buy one free one Ostematrix Buy twin pack less 5% Vivix banyak sangat offer bulan ni, dapat mug shaklee, dapat paperbag shaklee dll lagi Hot item setiap bulan mesti lah ESP & VITAMIN C.weee! Order shaklee? 0173258545 zahidahazneel #shakleepenang #espmurah #espmurah #shaklee #pengedarshaklee #vivixmurah #ootd #shakleebayanlepas #shakleepenangisland #pengedarshakleeusm #shakleeusm #shakleeeffect #shakleemurah #kulitcerah #bazarpaknilmurah #sayajual #mukaberjerawat #jerawat #kulitcantik #cod #fullybf #beauty #bestoffer #gemok #bellaamara #wanitaterakhir #loffatah #setcantikshaklee #shakleebyida0173258545

Share 0 0

Sponsored Ads

siti.mary.k's Instagram Photo - Assalamualaikum , hai semua ๐Ÿ˜Š selamat pagi Siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi !! Thank you siraj sudi pinjamkan testimoni awak . Banyak tak perubahan positif pada wajah siraj ? Banyak kan ? Kulit shiraj makin cantik , makin licin makin sihat dengan Mary Kay . Ya , tak dinafikan inilah hasilnya jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Siti dah rawat masalah kulit wajah siti dengan Mary Kay dan hasilnya sangat sangat positif kulit makin sihat dan licin walaupun tak selicin telur yg dikupas kupas tu . Hehe . Dan yang paling penting no rebound effect โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ untuk pengetahuan anda semua Mary Kay Ranking top 10 colour cosmetic brands! . 
Mary Kay ranking no 2! . Kalau tak best macam mana boleh dpaat ranking no 2 cosmetic brands around the world kan ?๐Ÿ˜˜ Harga sangat jauh berpatutan dari brands lain. 
Mary kay amat mementingkan kualiti sesuatu produk malah satu produk RND mengambil masa 7-8 tahun baru release di pasaran.. Di uji kepada manusia dan bukan haiwan.. Menggunakan bahan2 yg selamat, bebas bahan kimia berbahaya dan terkawal.. Mempunyai kilang yg tersendiri untuk menghasilkan produk nye.. NO REBRAND !! .
Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm siti cepat , siti akn bantu anda ๐Ÿ˜Š .
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free gift ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat .
Whatsapp 01128205945
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Assalamualaikum , hai semua ๐Ÿ˜Š selamat pagi Siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi !! Thank you siraj sudi pinjamkan testimoni awak . Banyak tak perubahan positif pada wajah siraj ? Banyak kan ? Kulit shiraj makin cantik , makin licin makin sihat dengan Mary Kay . Ya , tak dinafikan inilah hasilnya jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Siti dah rawat masalah kulit wajah siti dengan Mary Kay dan hasilnya sangat sangat positif kulit makin sihat dan licin walaupun tak selicin telur yg dikupas kupas tu . Hehe . Dan yang paling penting no rebound effect โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ untuk pengetahuan anda semua Mary Kay Ranking top 10 colour cosmetic brands! . Mary Kay ranking no 2! . Kalau tak best macam mana boleh dpaat ranking no 2 cosmetic brands around the world kan ?๐Ÿ˜˜ Harga sangat jauh berpatutan dari brands lain. Mary kay amat mementingkan kualiti sesuatu produk malah satu produk RND mengambil masa 7-8 tahun baru release di pasaran.. Di uji kepada manusia dan bukan haiwan.. Menggunakan bahan2 yg selamat, bebas bahan kimia berbahaya dan terkawal.. Mempunyai kilang yg tersendiri untuk menghasilkan produk nye.. NO REBRAND !! . Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm siti cepat , siti akn bantu anda ๐Ÿ˜Š . . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free gift ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat . Whatsapp 01128205945 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Share 1 0

Sponsored Ads

siti.mary.k's Instagram Photo - Sesuai untuk semua jenis kulit !! Set untuk para remaja ๐Ÿ˜๐Ÿ’• .
Jatuh cinta dengan set ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ okay , siti nak menyeru adik adik , akak akak yang berumur 23 tahun ke bawah utk try set super best dan wangii ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sape yang dah cuba je yang tahu betapa besstnyaaa set ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ๐Ÿ’‹BOTANICAL EFFECT EVOLUTION ๐Ÿ’‹ .
.
Set untuk para remaja atau adik adik kita yang mmpunyai masaalh kulit wajah , yang takde masalah , tapi nak cantik pon boleh ๐Ÿ˜ .
.
Botanical Effects Evolution .
Byk tau kebaikan set ni.. โ˜บโ˜บ
Ada 5 item dalam set ni.. .
๐ŸŒทCleansing Gel๐ŸŒท
.
Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini.
.
๐ŸŒบ Invigorating Scrub ๐ŸŒบ
.
Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan. .
๐ŸŒบ Refreshing Toner ๐ŸŒบ
.
Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil. 
Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang. .
๐ŸŒท Moisturizing Gel ๐ŸŒท
.
Memberikan lembapan selama 12 jam. 
Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat. 
Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka.
.
๐ŸŒบ Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen ๐ŸŒบ
.
Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit.
Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari.
.
Pilih yang berkualiti,pilih yg selamat,Pilihlah Mary Kay ๐Ÿ˜Š
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? Harga kasih syg Pm siti laju laju ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
.
Love ,
Siti 
SeniorBeauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz

Sesuai untuk semua jenis kulit !! Set untuk para remaja ๐Ÿ˜๐Ÿ’• . Jatuh cinta dengan set ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ okay , siti nak menyeru adik adik , akak akak yang berumur 23 tahun ke bawah utk try set super best dan wangii ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Sape yang dah cuba je yang tahu betapa besstnyaaa set ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ๐Ÿ’‹BOTANICAL EFFECT EVOLUTION ๐Ÿ’‹ . . Set untuk para remaja atau adik adik kita yang mmpunyai masaalh kulit wajah , yang takde masalah , tapi nak cantik pon boleh ๐Ÿ˜ . . Botanical Effects Evolution . Byk tau kebaikan set ni.. โ˜บโ˜บ Ada 5 item dalam set ni.. . ๐ŸŒทCleansing Gel๐ŸŒท . Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak. Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar. Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini. . ๐ŸŒบ Invigorating Scrub ๐ŸŒบ . Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda. Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu. Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan. . ๐ŸŒบ Refreshing Toner ๐ŸŒบ . Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil. Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang. . ๐ŸŒท Moisturizing Gel ๐ŸŒท . Memberikan lembapan selama 12 jam. Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat. Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka. . ๐ŸŒบ Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen ๐ŸŒบ . Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit. Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari. . Pilih yang berkualiti,pilih yg selamat,Pilihlah Mary Kay ๐Ÿ˜Š . Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? Harga kasih syg Pm siti laju laju ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป. . Love , Siti SeniorBeauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz

Share 0 0

Sponsored Ads

fashion4u_boutique's Instagram Photo - TLC
[ SHILA KURUNG ]. Material: Peach Koshibo
Lining : No need Lining
Nursing Friendly: Yes
Wudhu' Friendly: Yes
Pocket: No
Skirt: Mermaid
Color Offered: Dusty Pinl, Dark Green, Dark Brown
Size Offered: S - XL
.
Price: RM88
POSTAGE RM8 SEM RM10 SRWK RM11 SBH

Whatsapp 0186674097

nota- kain separuh getah kiri & kanan. ada zip & cangkuk

#kurungmoden
#bajuraya
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bellaamara
#calacara
#caryazara
#minikurung
#kurungmoden
#monalisaminikurung
#sscagent
#ltcagent
#shilakurung

TLC [ SHILA KURUNG ]. Material: Peach Koshibo Lining : No need Lining Nursing Friendly: Yes Wudhu' Friendly: Yes Pocket: No Skirt: Mermaid Color Offered: Dusty Pinl, Dark Green, Dark Brown Size Offered: S - XL . Price: RM88 POSTAGE RM8 SEM RM10 SRWK RM11 SBH Whatsapp 0186674097 nota- kain separuh getah kiri & kanan. ada zip & cangkuk #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bellaamara #calacara #caryazara #minikurung #kurungmoden #monalisaminikurung #sscagent #ltcagent #shilakurung

Share 0 0
fashion4u_boutique's Instagram Photo - TLC
[ SHILA KURUNG ]. Material: Peach Koshibo
Lining : No need Lining
Nursing Friendly: Yes
Wudhu' Friendly: Yes
Pocket: No
Skirt: Mermaid
Color Offered: Dusty Pinl, Dark Green, Dark Brown
Size Offered: S - XL
.
Price: RM88
POSTAGE RM8 SEM RM10 SRWK RM11 SBH

Whatsapp 0186674097

nota- kain separuh getah kiri & kanan. ada zip & cangkuk

#kurungmoden
#bajuraya
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bellaamara
#calacara
#caryazara
#minikurung
#kurungmoden
#monalisaminikurung
#sscagent
#ltcagent
#shilakurung

TLC [ SHILA KURUNG ]. Material: Peach Koshibo Lining : No need Lining Nursing Friendly: Yes Wudhu' Friendly: Yes Pocket: No Skirt: Mermaid Color Offered: Dusty Pinl, Dark Green, Dark Brown Size Offered: S - XL . Price: RM88 POSTAGE RM8 SEM RM10 SRWK RM11 SBH Whatsapp 0186674097 nota- kain separuh getah kiri & kanan. ada zip & cangkuk #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bellaamara #calacara #caryazara #minikurung #kurungmoden #monalisaminikurung #sscagent #ltcagent #shilakurung

Share 0 0
fashion4u_boutique's Instagram Photo - TLC
[ SHILA KURUNG ]. Material: Peach Koshibo
Lining : No need Lining
Nursing Friendly: Yes
Wudhu' Friendly: Yes
Pocket: No
Skirt: Mermaid
Color Offered: Dusty Pinl, Dark Green, Dark Brown
Size Offered: S - XL
.
Price: RM89
POSTAGE RM8 SEM RM10 SRWK RM11 SBH

Whatsapp 0186674097

nota- kain separuh getah kiri & kanan. ada zip & cangkuk

#kurungmoden
#bajuraya
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bellaamara
#calacara
#caryazara
#minikurung
#kurungmoden
#monalisaminikurung
#sscagent
#ltcagent
#shilakurung

TLC [ SHILA KURUNG ]. Material: Peach Koshibo Lining : No need Lining Nursing Friendly: Yes Wudhu' Friendly: Yes Pocket: No Skirt: Mermaid Color Offered: Dusty Pinl, Dark Green, Dark Brown Size Offered: S - XL . Price: RM89 POSTAGE RM8 SEM RM10 SRWK RM11 SBH Whatsapp 0186674097 nota- kain separuh getah kiri & kanan. ada zip & cangkuk #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bellaamara #calacara #caryazara #minikurung #kurungmoden #monalisaminikurung #sscagent #ltcagent #shilakurung

Share 0 0
shakleepenang_zahidahazneel's Instagram Photo - Selamat pagi!

Happy feedback set berpantang. Pantang dengan bahagia takda masalah kesihatan

SUSU MERIAH!
BADAN SEGAR BERTENAGA!
LUKA CEPAT SEMBUH!
TAK SEMBELIT!
MOOD SANGAT BAIK DAN TERKAWAL!

Susu meriah dan pekat berkualiti, baby pun cepat kenyang dan akan kerap tidur. Baby bambam is comming hihi

0173258545

#shakleepenangisland
#shakleeBYida0173258545
#sideincome #shaklee #pengedarshaklee #freepostage #ootd #shakleebayanlepas #shakleepenangisland #pengedarshakleeusm #shakleeusm #shakleeeffect #shakleemurah #kulitcerah #bazarpaknilmurah #membershipshaklee #baby #milkbooster #maktang #cod #fullybf #beauty #bestoffer #setpantangshakleemurah #bellaamara #wanitaterakhir #loffatah #setberpantang #codshakleepenangisland

Selamat pagi! Happy feedback set berpantang. Pantang dengan bahagia takda masalah kesihatan SUSU MERIAH! BADAN SEGAR BERTENAGA! LUKA CEPAT SEMBUH! TAK SEMBELIT! MOOD SANGAT BAIK DAN TERKAWAL! Susu meriah dan pekat berkualiti, baby pun cepat kenyang dan akan kerap tidur. Baby bambam is comming hihi 0173258545 #shakleepenangisland #shakleeBYida0173258545 #sideincome #shaklee #pengedarshaklee #freepostage #ootd #shakleebayanlepas #shakleepenangisland #pengedarshakleeusm #shakleeusm #shakleeeffect #shakleemurah #kulitcerah #bazarpaknilmurah #membershipshaklee #baby #milkbooster #maktang #cod #fullybf #beauty #bestoffer #setpantangshakleemurah #bellaamara #wanitaterakhir #loffatah #setberpantang #codshakleepenangisland

Share 0 0
daebakbizz's Instagram Photo - Do whatsapp us for order
0148227156 @ 0148231635 
#tupperwaremalaysia 
#tupperwarebrands 
#Terengganu 
#kualaterengganu 
#kemaman 
#dungun 
#bawalexclusive 
#bellaamara 
#minazlovers 
#neelofahijab
#fareedanyatajelita
#bazarpaknil 
#bazarmalaysia 
#bazarpaknilmurah
#tupperwaremurahmalaysia 
#tudungpeople #toujoursadvancedew
#terlajaklaris
#dherbs

Do whatsapp us for order 0148227156 @ 0148231635 #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #terengganu #kualaterengganu #kemaman #dungun #bawalexclusive #bellaamara #minazlovers #neelofahijab #fareedanyatajelita #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #tupperwaremurahmalaysia #tudungpeople #toujoursadvancedew #terlajaklaris #dherbs

Share 0 0
citra0474's Instagram Photo - Muka bluuurrr bila xcukup tido..
Apa xnya,pepagi buta dh kena chekout hotel..sbb kn nk jln²...hhhhmmmmzzz nasib² smpi separoh jln je, jem memanjang..
Untung la ada anak ma² @rizkinawfal yg kelakar, jd xboring le kita dibuatnya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Thanks ya syg dh buat ma² happy arini dn slmnya..
Apa²pon alhamdulillah

#myhijab #bellaamara #bellaamaralovers #cantik #mudahdipakaidandibentuk #kainyangsejukdanselesa

Muka bluuurrr bila xcukup tido.. Apa xnya,pepagi buta dh kena chekout hotel..sbb kn nk jlnยฒ...hhhhmmmmzzz nasibยฒ smpi separoh jln je, jem memanjang.. Untung la ada anak maยฒ @rizkinawfal yg kelakar, jd xboring le kita dibuatnya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Thanks ya syg dh buat maยฒ happy arini dn slmnya.. Apaยฒpon alhamdulillah #myhijab #bellaamara #bellaamaralovers #cantik #mudahdipakaidandibentuk #kainyangsejukdanselesa

Share 10 0
citra0474's Instagram Photo - #Throwback
Destinasi terakhir sblm blk kajang..
InsyaAllah ada umur pnjg next time kami dtg lg..
#camerontrip #jenjalan #carianginsegar๐Ÿ˜… #28012017โค#myhijab
#bellaamara#bellaamaralovers#cantik
#senangdibentukmudahdipakai
#latepost

#Throwback Destinasi terakhir sblm blk kajang.. InsyaAllah ada umur pnjg next time kami dtg lg.. #camerontrip #jenjalan #carianginsegar๐Ÿ˜… #28012017โค#myhijab #bellaamara #bellaamaralovers#cantik #senangdibentukmudahdipakai #latepost

Share 21 0
fizahsanusi's Instagram Photo - Jom tengok testimonials kak Maryam menggunakan Mary Kay. Cantik tak skin kak maryam selepas rawat masalah kulit wajah beliau dengan Mary Kay ? Cantik sangat kan ? Kulit beliau licin dan sihat dengan Mary Kay.
.
Yes, inilah hasil yang akan anda peroleh jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay. Janganlah baru sebulan guna Mary Kay dah claim Mary Kay tak bagus. Setiap lapisan kulit kita yang rosak makan masa 27 hari tau untuk pulih balik. Kena sabar sikit, natural product takkan boleh beri effect 1 minggu, 2 minggu dan sebagainya. Pakai lah international product apa pun effect takkan nmpak dalam jangka masa yg singkat. Sabar sikit je, you akan dapat hasil yang best sangat kalau konsisten guna. ๐Ÿ˜Š
.
Tau tak skin kak maryam ni ambil masa berapa lama untuk sembuh dan elok Balik? 6 bulan! 6 bulan tau hampir setengah tahun jugak. 6 bulan tu jugak set botanical kak maryam habis. Aik 6 bulan baru habis? Yelahh , Mary Kay kan jimat ๐Ÿ˜˜ Dan kalau habis pon bukan habis serentak tau.
.
Cuba teliti keadaan kulit kak maryam sebelum menggunakan Mary Kay, walaupun skin kak maryam cerah, tapi kulit kak maryam nampak sakit, nampak sensitif, nampak nipis, jerawat dan parut pon bnyak.๐Ÿ˜ญ Faham sangat betapa tak selesanya kulit yang sakit ๐Ÿ˜” Jadi saya harap anda buat pilihan bijak dalam memilih skincare ya!! Elakkan produk peeling!
.
Jom sesiapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya? WhatsApp saya laju2 meh. Saya sedia membantu.
.
Fizah Sanusi
01128048553
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Jom tengok testimonials kak Maryam menggunakan Mary Kay. Cantik tak skin kak maryam selepas rawat masalah kulit wajah beliau dengan Mary Kay ? Cantik sangat kan ? Kulit beliau licin dan sihat dengan Mary Kay. . Yes, inilah hasil yang akan anda peroleh jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay. Janganlah baru sebulan guna Mary Kay dah claim Mary Kay tak bagus. Setiap lapisan kulit kita yang rosak makan masa 27 hari tau untuk pulih balik. Kena sabar sikit, natural product takkan boleh beri effect 1 minggu, 2 minggu dan sebagainya. Pakai lah international product apa pun effect takkan nmpak dalam jangka masa yg singkat. Sabar sikit je, you akan dapat hasil yang best sangat kalau konsisten guna. ๐Ÿ˜Š . Tau tak skin kak maryam ni ambil masa berapa lama untuk sembuh dan elok Balik? 6 bulan! 6 bulan tau hampir setengah tahun jugak. 6 bulan tu jugak set botanical kak maryam habis. Aik 6 bulan baru habis? Yelahh , Mary Kay kan jimat ๐Ÿ˜˜ Dan kalau habis pon bukan habis serentak tau. . Cuba teliti keadaan kulit kak maryam sebelum menggunakan Mary Kay, walaupun skin kak maryam cerah, tapi kulit kak maryam nampak sakit, nampak sensitif, nampak nipis, jerawat dan parut pon bnyak.๐Ÿ˜ญ Faham sangat betapa tak selesanya kulit yang sakit ๐Ÿ˜” Jadi saya harap anda buat pilihan bijak dalam memilih skincare ya!! Elakkan produk peeling! . Jom sesiapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya? WhatsApp saya laju2 meh. Saya sedia membantu. . Fizah Sanusi 01128048553 Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Share 4 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Hai hai hai good nightuolls ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi !!! Cuba tengok sebelum dan selepas amoi comey dekat atas rawat masalah skin dnegan Mary Kay , banyak perbezaan kan ? Cuba tengok gambar sebelum , skin kusam ๐Ÿ˜ญ jerawat pasir ๐Ÿ˜ž berjerawat dan sensitif ๐Ÿ˜ข . Alahai sedihnyaa kan bila skin tak sihat ๐Ÿ˜ž kan ? Nak tengok cermin menghadap muka yang bermasalah pon lalu kan ? ๐Ÿ˜ž . Tapi cuba tengok gambar after tu pulak . Skin amoi tu nampak cantik kan ? Licinnn ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ , dan perubahan paling ktara , skin amoi dah tak kusam lagi !!!bestnyeee !!! Muka dan leher sama cerahh !! Okay , siti ada tips !! Kalau nak tau skin kita ni normal , muka kita sama cerah dengan dada atau gelap sedikit sahaja . Kalau gelap kusam hitam maksudnya ada something wrong ๐Ÿ˜ข . Anda yang ada masalah skin jangan risauu , Mary Kay boleh rawat masalah skin anda . Siti pon ada masalah seperti amoi di atas jugak . Skin siti snagat kusam dan burn after stop produk tut tut . Kalau kusam sahaja takpe , skin siti naik jerawat non stop . Alhamdulillah , after 6 bulan siti rawat masalahbskin siti dnegan Mary Kay , siti dapat semula kulit wajah yang sihat !! Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š .
.
Mary kay mahal ? Tak mahal pon , jimat sangat . Kebanyakan produk mary kay tahan 6-7 bulan ke atas tau ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆjimat kan ? . ๐Ÿ’•nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? ๐Ÿ’•
.
offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage ๐Ÿ’ž Free sample ๐Ÿ’ž Free gift 
Whatsapp only
01128205945 .
Love ,
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners

Hai hai hai good nightuolls ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi !!! Cuba tengok sebelum dan selepas amoi comey dekat atas rawat masalah skin dnegan Mary Kay , banyak perbezaan kan ? Cuba tengok gambar sebelum , skin kusam ๐Ÿ˜ญ jerawat pasir ๐Ÿ˜ž berjerawat dan sensitif ๐Ÿ˜ข . Alahai sedihnyaa kan bila skin tak sihat ๐Ÿ˜ž kan ? Nak tengok cermin menghadap muka yang bermasalah pon lalu kan ? ๐Ÿ˜ž . Tapi cuba tengok gambar after tu pulak . Skin amoi tu nampak cantik kan ? Licinnn ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ , dan perubahan paling ktara , skin amoi dah tak kusam lagi !!!bestnyeee !!! Muka dan leher sama cerahh !! Okay , siti ada tips !! Kalau nak tau skin kita ni normal , muka kita sama cerah dengan dada atau gelap sedikit sahaja . Kalau gelap kusam hitam maksudnya ada something wrong ๐Ÿ˜ข . Anda yang ada masalah skin jangan risauu , Mary Kay boleh rawat masalah skin anda . Siti pon ada masalah seperti amoi di atas jugak . Skin siti snagat kusam dan burn after stop produk tut tut . Kalau kusam sahaja takpe , skin siti naik jerawat non stop . Alhamdulillah , after 6 bulan siti rawat masalahbskin siti dnegan Mary Kay , siti dapat semula kulit wajah yang sihat !! Alhamdulillah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š . . Mary kay mahal ? Tak mahal pon , jimat sangat . Kebanyakan produk mary kay tahan 6-7 bulan ke atas tau ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆjimat kan ? . ๐Ÿ’•nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? ๐Ÿ’• . offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage ๐Ÿ’ž Free sample ๐Ÿ’ž Free gift Whatsapp only 01128205945 . Love , Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners

Share 0 0
bakini_swimwear's Instagram Photo - #bakini by #bellaAmmara 
Finally dah ada muslimah swimwear yg menepati syariah & sesuai utk melakukan sebarang water activity ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐Ÿ„
Bolehla uolls bergaya di pantai & capture moment yg indah2.
PRE ORDER.. jangan tunggu baju sampai baru nak order tau.. melepas nanti. 
Estimate akan keluar bulan March 2017.

Apalagi whatsapp saya sekarang 012 253 0835 .. boleh deposit dulu. Balance buat once baju ah ready ๐Ÿ‘™๐Ÿ˜Š
โค NO SERVICE CHARGE
โค FREE POSTAGE 
#bakini #bellaamara #stokisbakini #personalshopper #trustedps #cuticuti #pulauredang #pulaulangkawi #portdickson #mabul 
#swimmingsuit #bajurenangmuslimah

#bakiniby #bellaammara Finally dah ada muslimah swimwear yg menepati syariah & sesuai utk melakukan sebarang water activity ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐Ÿ„ Bolehla uolls bergaya di pantai & capture moment yg indah2. PRE ORDER.. jangan tunggu baju sampai baru nak order tau.. melepas nanti. Estimate akan keluar bulan March 2017. Apalagi whatsapp saya sekarang 012 253 0835 .. boleh deposit dulu. Balance buat once baju ah ready ๐Ÿ‘™๐Ÿ˜Š โค NO SERVICE CHARGE โค FREE POSTAGE #bakini #bellaamara #stokisbakini #personalshopper #trustedps #cuticuti #pulauredang #pulaulangkawi #portdickson #mabul #swimmingsuit #bajurenangmuslimah

Share 1 0
pselrah's Instagram Photo - Admin akan ke #BArampagesale esok. Whatsaap lelaju +6017-3606785 . .
.
- SERVIS CAJ APLLIED - SEDIAKAN BACKUP ITEM YANG BANYAK - FAST PAYMENT REQUIRED . 
#bellaamara #bellaamaralovers

Admin akan ke #barampagesaleesok. Whatsaap lelaju +6017-3606785 . . . - SERVIS CAJ APLLIED - SEDIAKAN BACKUP ITEM YANG BANYAK - FAST PAYMENT REQUIRED . #bellaamara #bellaamaralovers

Share 4 0
nurull_wan's Instagram Photo - "BAGAIMANA MELURE BUAT SIS CAM PAKAI PERFUME MAHAL TAPI DGN HARGA PALING JIMAT KAT MSIA..?"
.
Naper kena try Melure? Meh Mel habaq sket..
.
โœ”Lulus halal Jakim.
โœ”25 ml (tahan dekat 2 bulan).
โœ”Harga plg murah kat Msia utk 25ml.
โœ”Bau kellasss 99% sama cam jenama femes international.
โœ” Spray skali tahan lebih 8 jam.
โœ”10000 botol da abes jual dlm masa 5 bulan.
โœ” New packaging lagi mantop n exclusive comingg soonnnn.
โˆšsekarang melure telah keluarkan melure untuk lelaki.. Jadi lelaki pun boleh wangi2 jugak lepas ni ye..:) Harga??cuma RM 35.00 sahaja uolls..:*
.
Okeh2 dah decide nk try ? Jom cuba Melure yea๐Ÿ˜˜
.
To order:-
.
๐Ÿ‘›Whatsapp "MELURE" ke +60199185213
.
#melure #perfume #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #ootd #bellaamara
=====================================

"BAGAIMANA MELURE BUAT SIS CAM PAKAI PERFUME MAHAL TAPI DGN HARGA PALING JIMAT KAT MSIA..?" . Naper kena try Melure? Meh Mel habaq sket.. . โœ”Lulus halal Jakim. โœ”25 ml (tahan dekat 2 bulan). โœ”Harga plg murah kat Msia utk 25ml. โœ”Bau kellasss 99% sama cam jenama femes international. โœ” Spray skali tahan lebih 8 jam. โœ”10000 botol da abes jual dlm masa 5 bulan. โœ” New packaging lagi mantop n exclusive comingg soonnnn. โˆšsekarang melure telah keluarkan melure untuk lelaki.. Jadi lelaki pun boleh wangi2 jugak lepas ni ye..:) Harga??cuma RM 35.00 sahaja uolls..:* . Okeh2 dah decide nk try ? Jom cuba Melure yea๐Ÿ˜˜ . To order:- . ๐Ÿ‘›Whatsapp "MELURE" ke +60199185213 . #melure #perfume #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #ootd #bellaamara =====================================

Share 3 0
nurull_wan's Instagram Photo - "BAGAIMANA MELURE BUAT SIS CAM PAKAI PERFUME MAHAL TAPI DGN HARGA PALING JIMAT KAT MSIA..?"
.
Naper kena try Melure? Meh Mel habaq sket..
.
โœ”Lulus halal Jakim.
โœ”25 ml (tahan dekat 2 bulan).
โœ”Harga plg murah kat Msia utk 25ml.
โœ”Bau kellasss 99% sama cam jenama femes international.
โœ” Spray skali tahan lebih 8 jam.
โœ”10000 botol da abes jual dlm masa 5 bulan.
โœ” New packaging lagi mantop n exclusive comingg soonnnn.
โˆšsekarang melure telah keluarkan melure untuk lelaki.. Jadi lelaki pun boleh wangi2 jugak lepas ni ye..:) Harga??cuma RM 35.00 sahaja uolls..:*
.
Okeh2 dah decide nk try ? Jom cuba Melure yea๐Ÿ˜˜
.
To order:-
.
๐Ÿ‘›Whatsapp "MELURE" ke +60199185213
.
#melure #perfume #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #ootd #bellaamara
=====================================

"BAGAIMANA MELURE BUAT SIS CAM PAKAI PERFUME MAHAL TAPI DGN HARGA PALING JIMAT KAT MSIA..?" . Naper kena try Melure? Meh Mel habaq sket.. . โœ”Lulus halal Jakim. โœ”25 ml (tahan dekat 2 bulan). โœ”Harga plg murah kat Msia utk 25ml. โœ”Bau kellasss 99% sama cam jenama femes international. โœ” Spray skali tahan lebih 8 jam. โœ”10000 botol da abes jual dlm masa 5 bulan. โœ” New packaging lagi mantop n exclusive comingg soonnnn. โˆšsekarang melure telah keluarkan melure untuk lelaki.. Jadi lelaki pun boleh wangi2 jugak lepas ni ye..:) Harga??cuma RM 35.00 sahaja uolls..:* . Okeh2 dah decide nk try ? Jom cuba Melure yea๐Ÿ˜˜ . To order:- . ๐Ÿ‘›Whatsapp "MELURE" ke +60199185213 . #melure #perfume #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #ootd #bellaamara =====================================

Share 2 0
fashion4u_boutique's Instagram Photo - TLC
NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ]
.
๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน
.
Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
5 pilihan warna Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas .
๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน
.
Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :-
.
โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60'
โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA.
โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung
โœ”๏ธ Saiz S M L XL
โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut
โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang
๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok
๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai

NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด .
Berminat whatsapp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
.
๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve.
๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment
๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days .
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .

#kurungmoden
#bajuraya
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bellaamara
#calacara
#caryazara
#minikurung
#kurungmoden
#monalisaminikurung
#sscagent
#ltcagent

TLC NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ] . ๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน . Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . 5 pilihan warna Mernarik untuk direbut Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess . . Dijamin anda puas hati JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas . ๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน . Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :- . โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60' โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA. โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung โœ”๏ธ Saiz S M L XL โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang ๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh ๐ŸŒธ โŒ renyuk ๐ŸŒธ โœ… mudah digosok ๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ . Harga Pasaran RM 189.00 . NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด . Berminat whatsapp : . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 . ๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve. ๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment ๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days . ๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bellaamara #calacara #caryazara #minikurung #kurungmoden #monalisaminikurung #sscagent #ltcagent

Share 0 0
fashion4u_boutique's Instagram Photo - TLC
NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ]
.
๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน
.
Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
5 pilihan warna Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas .
๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน
.
Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :-
.
โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60'
โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA.
โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung
โœ”๏ธ Saiz S M L XL
โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut
โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang
๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok
๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai

NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด .
Berminat whatsapp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
.
๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve.
๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment
๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days .
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .

#kurungmoden
#bajuraya
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bellaamara
#calacara
#caryazara
#minikurung
#kurungmoden
#monalisaminikurung
#sscagent
#ltcagent

TLC NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ] . ๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน . Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . 5 pilihan warna Mernarik untuk direbut Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess . . Dijamin anda puas hati JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas . ๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน . Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :- . โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60' โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA. โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung โœ”๏ธ Saiz S M L XL โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang ๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh ๐ŸŒธ โŒ renyuk ๐ŸŒธ โœ… mudah digosok ๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ . Harga Pasaran RM 189.00 . NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด . Berminat whatsapp : . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 . ๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve. ๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment ๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days . ๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bellaamara #calacara #caryazara #minikurung #kurungmoden #monalisaminikurung #sscagent #ltcagent

Share 0 0
fashion4u_boutique's Instagram Photo - TLC
NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ]
.
๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน
.
Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
5 pilihan warna Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas .
๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน
.
Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :-
.
โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60'
โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA.
โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung
โœ”๏ธ Saiz S M L XL
โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut
โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang
๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok
๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai

NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด .
Berminat whatsapp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
.
๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve.
๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment
๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days .
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .

#kurungmoden
#bajuraya
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bellaamara
#calacara
#caryazara
#minikurung
#kurungmoden
#monalisaminikurung
#sscagent
#ltcagent

TLC NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ] . ๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน . Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . 5 pilihan warna Mernarik untuk direbut Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess . . Dijamin anda puas hati JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas . ๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน . Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :- . โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60' โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA. โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung โœ”๏ธ Saiz S M L XL โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang ๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh ๐ŸŒธ โŒ renyuk ๐ŸŒธ โœ… mudah digosok ๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ . Harga Pasaran RM 189.00 . NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด . Berminat whatsapp : . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 . ๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve. ๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment ๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days . ๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bellaamara #calacara #caryazara #minikurung #kurungmoden #monalisaminikurung #sscagent #ltcagent

Share 0 0
fashion4u_boutique's Instagram Photo - TLC
NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ]
.
๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน
.
Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
5 pilihan warna Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas .
๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน
.
Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :-
.
โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60'
โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA.
โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung
โœ”๏ธ Saiz S M L XL
โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut
โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang
๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok
๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai

NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด .
Berminat whatsapp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097
.
๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve.
๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment
๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days .
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 
5-10 % faktor Cahaya Kamera .

#kurungmoden
#bajuraya
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#bellaamara
#calacara
#caryazara
#minikurung
#kurungmoden
#monalisaminikurung
#sscagent
#ltcagent

TLC NEW ARRIVALโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ [ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ] . ๐ŸŒน B.A INSPIRED PALOMA MINI KURUNG๐ŸŒน . Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . 5 pilihan warna Mernarik untuk direbut Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess . . Dijamin anda puas hati JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas . ๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน . Ciri-Ciri B.A Inspired PALOMA MINI Kurung :- . โœ”๏ธ Exclusive design inspired โœ”๏ธ Corak yang sangat Up to Date โœ”๏ธ Harga MAMPU MILIK โœ”๏ธ Material Heavy Dull Satin 60' โœ”๏ธ High Quality 100% Gred AAA. โœ”๏ธ Design Mini Kurung โœ”๏ธ Labuh Menutupi Punggung โœ”๏ธ Saiz S M L XL โœ”๏ธ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang โœ”๏ธ Jenis Kain A Cut โœ”๏ธ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan โœ”๏ธ Zip Sebelah Kiri ๐ŸŒธ โŒ jarang ๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh ๐ŸŒธ โŒ renyuk ๐ŸŒธ โœ… mudah digosok ๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai NAK TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ . Harga Pasaran RM 189.00 . NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ”ด RM 135/sm RM 140/ss ๐Ÿ”ด . Berminat whatsapp : . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG 0186674097 . ๐Ÿ•น 1st Come 1st Serve. ๐Ÿ•น No Booking ! With Full Payment ๐Ÿ•น Proceed Order 10 Days . ๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . ๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . #kurungmoden #bajuraya #bajurayamurah #bajurayacantik #bellaamara #calacara #caryazara #minikurung #kurungmoden #monalisaminikurung #sscagent #ltcagent

Share 0 0
Load More