PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bellaamara

Instagram Photos and Videos about bellaamara. Download, Comment, Like bellaamara Photos and Videos Shared by Various Users

hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 1 0

Sponsored Ads

hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 1 0

Sponsored Ads

hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 1 0

Sponsored Ads

hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 2 0
hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 1 0
hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 1 0
hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 0 0
hijab_ruffle_attire's Instagram Photo - tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 
whsspp 012-9010774

#agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

tr princess kakak ada berita baik..ruffle feather swaroski dh boleh pre-order skrang 😊 whsspp 012-9010774 #agenttudungruffle #agenttudungrufflekualaselangor #tudungrufflekualaselangor #tudungruffle #syjual #bellaamara #fashionmuslimah #umt #unisza #hijabruffleattire

Share 0 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Good EveningπŸ’“.
.
Lawanya kak maryam !!Superb !! Anda bezakan skin beliau yang dulu dan sekarang !! Skin semakin sihat !! No more jerawat !! Skin makin cerah dah tak kusam !! Parut ? Tiada lagii . 😍😍😍Assalamualaikum syg syg siti semua 😊 . Buat apa tu ? Kalau yg tengah free free tu meh lah baca entri cik siti . Cantik tak skin kak maryam selepas rawat masalah kulit wajah beliau dengan Mary Kay ? Cantik sangat kan ? Kulit beliau licin dan sihat dengan Mary Kay . Iya , inilah hasil yang akan anda peroleh jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay . Janganlah baru sebuln guna Mary Kay dah claim Mary Kay tak bagus . Setiap lapisan kulit kita yg rosak makan masa 27 hari tau utk pulih balik. Awak kena sabar sikit , natural product takkan boleh beri effect 1 minggu , 2 minggu dan sebagainya . Awak pakai lah international prpduct apa pun effect takkan nmpak dalam jangka masa yg singkat . Alhamdulillah , setakat ni client siti semua faham dan sabar menggunakan Mary Kay setelah diberi penjelasan πŸ˜ŠπŸ€— . Tau tak skin kak maryam ni ambil masa berapa lama utk sembuh dan elok balik ? 6 bulan . 6 bulan tau hampir setengah tahun jugak . 6 bulan tu jugak set botanical yg kak maryam habis . Aik 6 bulan baru habis ? Ya lahh , Mary Kay kan jimat 😘 . Dan kalau habis pon bukan habis serentak tau . Cuba awak awak teliti keadaan kulit kak maryam sebelum menggunakan Mary Kay , walaupunskin kak maryam cerah , tapi kulit kak maryam nampak sakit , nampak sensitif , nampak nipis , jerawat dan parut pon bnyak 😒😭 . Alahai , siti dulu pon macam tu , faham sangat betapa tak selesanya kulit sakit πŸ˜” siti harap anda buat pilihan bijak dalam memilih skincare ya !! Elakkan produk peeling . Pesanan ikhlas dari cik siti .
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? Harga kasih syg ? Pm siti laju laju πŸ’ƒπŸ».
.
Love ,
Siti 
SeniorBeauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsiha

Good EveningπŸ’“. . Lawanya kak maryam !!Superb !! Anda bezakan skin beliau yang dulu dan sekarang !! Skin semakin sihat !! No more jerawat !! Skin makin cerah dah tak kusam !! Parut ? Tiada lagii . 😍😍😍Assalamualaikum syg syg siti semua 😊 . Buat apa tu ? Kalau yg tengah free free tu meh lah baca entri cik siti . Cantik tak skin kak maryam selepas rawat masalah kulit wajah beliau dengan Mary Kay ? Cantik sangat kan ? Kulit beliau licin dan sihat dengan Mary Kay . Iya , inilah hasil yang akan anda peroleh jika anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay . Janganlah baru sebuln guna Mary Kay dah claim Mary Kay tak bagus . Setiap lapisan kulit kita yg rosak makan masa 27 hari tau utk pulih balik. Awak kena sabar sikit , natural product takkan boleh beri effect 1 minggu , 2 minggu dan sebagainya . Awak pakai lah international prpduct apa pun effect takkan nmpak dalam jangka masa yg singkat . Alhamdulillah , setakat ni client siti semua faham dan sabar menggunakan Mary Kay setelah diberi penjelasan πŸ˜ŠπŸ€— . Tau tak skin kak maryam ni ambil masa berapa lama utk sembuh dan elok balik ? 6 bulan . 6 bulan tau hampir setengah tahun jugak . 6 bulan tu jugak set botanical yg kak maryam habis . Aik 6 bulan baru habis ? Ya lahh , Mary Kay kan jimat 😘 . Dan kalau habis pon bukan habis serentak tau . Cuba awak awak teliti keadaan kulit kak maryam sebelum menggunakan Mary Kay , walaupunskin kak maryam cerah , tapi kulit kak maryam nampak sakit , nampak sensitif , nampak nipis , jerawat dan parut pon bnyak 😒😭 . Alahai , siti dulu pon macam tu , faham sangat betapa tak selesanya kulit sakit πŸ˜” siti harap anda buat pilihan bijak dalam memilih skincare ya !! Elakkan produk peeling . Pesanan ikhlas dari cik siti . . Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? Harga kasih syg ? Pm siti laju laju πŸ’ƒπŸ». . Love , Siti SeniorBeauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsiha

Share 0 0
syahida_husin's Instagram Photo - .
Pak nil dah cuba
.
Korang bila lagi nak kemam-kemam #snowwhitesecret ni
.
.
=================================
KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET BEAUTY
=================================
πŸ‹ Tindakan 3 dalam 1 : Whitening, Slimming & Detox
πŸ‹ Diperkaya dengan Kurma, Lemon, Astaxanthine, L-cysteine, Vitamin C, Lutein
πŸ‹ Mencerah & melembapkan kulit seawal 7hari!
πŸ‹ Mengecilkan liang pori & memudarkan parut
πŸ‹ Kulit lebih lembut, halus & anjal
πŸ‹ Anti penuaan
πŸ‹ Mengurangkan jerawat & jeragat
πŸ‹ Menghasilkan sel-sel kulit baru
πŸ‹ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
πŸ‹ Mengawal selera makan & mengurangkan berat badan
πŸ‹ Menstabilkan hormon & melancarkan haid
πŸ‹ Merawat tumit kaki kering & pecah
πŸ‹ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
.
.
Apa-apa WHATSAPP terus okay πŸ‘Œ
βž‘πŸ“±017 918 0081

. Pak nil dah cuba . Korang bila lagi nak kemam-kemam #snowwhitesecretni . . ================================= KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET BEAUTY ================================= πŸ‹ Tindakan 3 dalam 1 : Whitening, Slimming & Detox πŸ‹ Diperkaya dengan Kurma, Lemon, Astaxanthine, L-cysteine, Vitamin C, Lutein πŸ‹ Mencerah & melembapkan kulit seawal 7hari! πŸ‹ Mengecilkan liang pori & memudarkan parut πŸ‹ Kulit lebih lembut, halus & anjal πŸ‹ Anti penuaan πŸ‹ Mengurangkan jerawat & jeragat πŸ‹ Menghasilkan sel-sel kulit baru πŸ‹ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata πŸ‹ Mengawal selera makan & mengurangkan berat badan πŸ‹ Menstabilkan hormon & melancarkan haid πŸ‹ Merawat tumit kaki kering & pecah πŸ‹ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi . . Apa-apa WHATSAPP terus okay πŸ‘Œ βž‘πŸ“±017 918 0081

Share 1 0
snow_white_secret's Instagram Photo - .
Pak nil dah cuba
.
Korang bila lagi nak kemam-kemam #snowwhitesecret ni
.
.
=================================
KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET BEAUTY
=================================
πŸ‹ Tindakan 3 dalam 1 : Whitening, Slimming & Detox
πŸ‹ Diperkaya dengan Kurma, Lemon, Astaxanthine, L-cysteine, Vitamin C, Lutein
πŸ‹ Mencerah & melembapkan kulit seawal 7hari!
πŸ‹ Mengecilkan liang pori & memudarkan parut
πŸ‹ Kulit lebih lembut, halus & anjal
πŸ‹ Anti penuaan
πŸ‹ Mengurangkan jerawat & jeragat
πŸ‹ Menghasilkan sel-sel kulit baru
πŸ‹ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
πŸ‹ Mengawal selera makan & mengurangkan berat badan
πŸ‹ Menstabilkan hormon & melancarkan haid
πŸ‹ Merawat tumit kaki kering & pecah
πŸ‹ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
.
.
Apa-apa WHATSAPP terus okay πŸ‘Œ
βž‘πŸ“±017 918 0081

. Pak nil dah cuba . Korang bila lagi nak kemam-kemam #snowwhitesecretni . . ================================= KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET BEAUTY ================================= πŸ‹ Tindakan 3 dalam 1 : Whitening, Slimming & Detox πŸ‹ Diperkaya dengan Kurma, Lemon, Astaxanthine, L-cysteine, Vitamin C, Lutein πŸ‹ Mencerah & melembapkan kulit seawal 7hari! πŸ‹ Mengecilkan liang pori & memudarkan parut πŸ‹ Kulit lebih lembut, halus & anjal πŸ‹ Anti penuaan πŸ‹ Mengurangkan jerawat & jeragat πŸ‹ Menghasilkan sel-sel kulit baru πŸ‹ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata πŸ‹ Mengawal selera makan & mengurangkan berat badan πŸ‹ Menstabilkan hormon & melancarkan haid πŸ‹ Merawat tumit kaki kering & pecah πŸ‹ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi . . Apa-apa WHATSAPP terus okay πŸ‘Œ βž‘πŸ“±017 918 0081

Share 1 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Assalamualaikum
Hai semua 😍😊 . Selamat petang semuaπŸ€—πŸ€— . .
Siapa kata produk yang hanya berasaskan bahan botani berkualiti tinggi tak boleh buat muka jadi licin flawless . Siapa kata produk yang tiada bahan kimia berbahaya tak boleh rawat muka . Ha , anda silap tau . Produk yg hanya berasaskan bahan botani dan tiada kandungan bahan kimia yg merbahaya is the best skincare !!! . Mungkin kesannya lambat tapi SELAMAT . Produk yang anda pakai mungkin beri effect pencerahan secara pantas , jerawat , jeragat pon hilang sebab lapisan kulit dibahagian atas telah dikikis , dihakis . Tapi , adakah selamat ? Jawapnnya , TIDAK !! Ia sangat melanggar proses pembentukan sel pada wajah kita . Mungkin cantik , tapi sementara . Kebanyakannya akan mengalami masalah jerawat yang teruk dan kulit akan jadi menggerutu , kusam dan berminyak 😰😰😰 . Takutnyaaa ..... Beliau telah berjaya merawat masalah kulit beliau selama dengan Mary Kay !! . InsyaAllah , jika kita sabar dan konsisten merawat atau mencantikan muka kita dengan Mary Kay itulahh hasilnya 😍😊😍 . Alhamdulillah . Anda ? Bila lagi ? Muka dah sensitif tu , kena cahaya matahari sekejup pon kulit dah burn , whitehead , blackhead makin lama makin banyak . Jom rawat masalah kulit anda dengan Mary Kay 😘😘 ....
Sebesar besar industri skincare dan kosmetik dunia, hanya 2% sahaja yang mempunyai makmal Research & Development (R&D) sendiri. Salah satunya ialah MARY KAY. 
53 tahun di dalam industri kecantikan 😱😱😱.
Love ,
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ’‹Whatspp 01128205945 πŸ’‹
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Assalamualaikum Hai semua 😍😊 . Selamat petang semuaπŸ€—πŸ€— . . Siapa kata produk yang hanya berasaskan bahan botani berkualiti tinggi tak boleh buat muka jadi licin flawless . Siapa kata produk yang tiada bahan kimia berbahaya tak boleh rawat muka . Ha , anda silap tau . Produk yg hanya berasaskan bahan botani dan tiada kandungan bahan kimia yg merbahaya is the best skincare !!! . Mungkin kesannya lambat tapi SELAMAT . Produk yang anda pakai mungkin beri effect pencerahan secara pantas , jerawat , jeragat pon hilang sebab lapisan kulit dibahagian atas telah dikikis , dihakis . Tapi , adakah selamat ? Jawapnnya , TIDAK !! Ia sangat melanggar proses pembentukan sel pada wajah kita . Mungkin cantik , tapi sementara . Kebanyakannya akan mengalami masalah jerawat yang teruk dan kulit akan jadi menggerutu , kusam dan berminyak 😰😰😰 . Takutnyaaa ..... Beliau telah berjaya merawat masalah kulit beliau selama dengan Mary Kay !! . InsyaAllah , jika kita sabar dan konsisten merawat atau mencantikan muka kita dengan Mary Kay itulahh hasilnya 😍😊😍 . Alhamdulillah . Anda ? Bila lagi ? Muka dah sensitif tu , kena cahaya matahari sekejup pon kulit dah burn , whitehead , blackhead makin lama makin banyak . Jom rawat masalah kulit anda dengan Mary Kay 😘😘 .... Sebesar besar industri skincare dan kosmetik dunia, hanya 2% sahaja yang mempunyai makmal Research & Development (R&D) sendiri. Salah satunya ialah MARY KAY. 53 tahun di dalam industri kecantikan 😱😱😱. Love , Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ’‹Whatspp 01128205945 πŸ’‹ . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Share 0 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Assalamualaikum uolss πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹ . Selamat pagi ! Harini cik siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi ! 😘☺️. Makin ramai yang sudah mendapatkan kulit cantik dan sihat dengan Mary Kay πŸ˜πŸ’‹πŸ’• . Anda ? Bila lagi ? Jangan biarkan wajah anda kusam , pucat , tak bermaya, berjrrawat dan berjeragat 😣😣😣 sebagai kaum wanita kena kena selalu tampil cantik kan?? Berseri seri ? Betul tak ?πŸ€—πŸ€—.
.
Jom sama sama tengok testimoni pengguna Mary Kay di atas. Kalau dulu skin nampak sangat kusam kan ?? Dan skin jugak nampak sensitif 😣😣😣 . Mencinyaa! Siti sendiri pernah alami perkara yang sama seperti beliauπŸ™πŸ˜• disebabkan produk XYZ. After 6 bulan, skin jadi sangat oily 😞jerawat lambat samgat nak surut 😞 whitehead makin banyak 😞 . After stop skin siti jadi lagi teruk 😩 skin jadihitam legam dan jerawat keluar non stop sampai semua orang tegur πŸ˜ͺ . Alhamdulillah , skin siti sekarang totally dah sembuh dengan Mary Kay πŸ˜πŸ’• . Skin dah tak oily , jerawat keluar sebulan sekali sahaja πŸ™ˆ , whitehead ? Pun hilangg ! .
.
Cuba tengok perubahan pada wajah beliau selepas menggunakan mary Kay πŸ˜πŸ’‹ skin nampak sihatkan walaupun tak apply any make up 😱😱 . Dan yang penting beliau jugak yakin tampil tanpa make up . And kalau make up nipis pon dah comel πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹ .
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? Budget ? Pm siti laju laju πŸ’ƒπŸ».
.
Love ,
Siti 
SeniorBeauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysia

Assalamualaikum uolss πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹ . Selamat pagi ! Harini cik siti nak share testimoni pengguna Mary Kay lagi ! 😘☺️. Makin ramai yang sudah mendapatkan kulit cantik dan sihat dengan Mary Kay πŸ˜πŸ’‹πŸ’• . Anda ? Bila lagi ? Jangan biarkan wajah anda kusam , pucat , tak bermaya, berjrrawat dan berjeragat 😣😣😣 sebagai kaum wanita kena kena selalu tampil cantik kan?? Berseri seri ? Betul tak ?πŸ€—πŸ€—. . Jom sama sama tengok testimoni pengguna Mary Kay di atas. Kalau dulu skin nampak sangat kusam kan ?? Dan skin jugak nampak sensitif 😣😣😣 . Mencinyaa! Siti sendiri pernah alami perkara yang sama seperti beliauπŸ™πŸ˜• disebabkan produk XYZ. After 6 bulan, skin jadi sangat oily 😞jerawat lambat samgat nak surut 😞 whitehead makin banyak 😞 . After stop skin siti jadi lagi teruk 😩 skin jadihitam legam dan jerawat keluar non stop sampai semua orang tegur πŸ˜ͺ . Alhamdulillah , skin siti sekarang totally dah sembuh dengan Mary Kay πŸ˜πŸ’• . Skin dah tak oily , jerawat keluar sebulan sekali sahaja πŸ™ˆ , whitehead ? Pun hilangg ! . . Cuba tengok perubahan pada wajah beliau selepas menggunakan mary Kay πŸ˜πŸ’‹ skin nampak sihatkan walaupun tak apply any make up 😱😱 . Dan yang penting beliau jugak yakin tampil tanpa make up . And kalau make up nipis pon dah comel πŸ˜πŸ˜˜πŸ’‹ . . Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? Budget ? Pm siti laju laju πŸ’ƒπŸ». . Love , Siti SeniorBeauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysia

Share 0 0
hana_farhana_maryk's Instagram Photo - Time Wise 3 in 1 Cleanser menggabungkan anti-penuaan dengan tiga fungsi perlu dalam satu produk untuk membersih,mengelupas dan menyegarkan-menyerlahkan kulit yang tampak lebih muda .
.
Hubungi saya untuk info lebih lanjut ❀️
.
Hana.Farhana,
013 4565425
Beauty Consultant Mary Kay .
.
#MaryKayMalaysia #timewisemiracleset #marykaymakeups #marykay #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #minaz #bellaamara #awetmuda #freepostage
#marykaykedah #marykaykl #marykayperlis #timewise #botanicaleffect #nomercury 
#laraalana #loffatah #neelofa #gegarvaganza #mfmirafilzah #ootd #bazarpaknil #sayajualmarykay #freeconsultation #freegift #freepostage #freeskincareclass #enrichingwomenlifeπŸ’–

Time Wise 3 in 1 Cleanser menggabungkan anti-penuaan dengan tiga fungsi perlu dalam satu produk untuk membersih,mengelupas dan menyegarkan-menyerlahkan kulit yang tampak lebih muda . . Hubungi saya untuk info lebih lanjut ❀️ . Hana.Farhana, 013 4565425 Beauty Consultant Mary Kay . . #marykaymalaysia #timewisemiracleset #marykaymakeups #marykay #marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #minaz #bellaamara #awetmuda #freepostage #marykaykedah #marykaykl #marykayperlis #timewise #botanicaleffect #nomercury #laraalana #loffatah #neelofa #gegarvaganza #mfmirafilzah #ootd #bazarpaknil #sayajualmarykay #freeconsultation #freegift #freepostage #freeskincareclass #enrichingwomenlifeπŸ’–

Share 1 0
nurraysabeauty_kedahterengganu's Instagram Photo - KHAS UNTUK YANG NAK BERJIMAT SAHAJA!!! YANG TAK NAK BERJIMAT JANGAN BACA !!β €
β €
...β € ...β €
....β €
..β €
β €
Siapa cakap Body Wash keluaran Nurraysa ni untuk kegunaan orang dewasa je?β €
β €
Haa..jangan tak tahu, bayi dan kanak-kanak pun boleh guna sebab Organic Body Wash ini tidak mengandungi SLES dan Paraben.β €
β €
So, jangan ragu-ragu sayang nak guna #OrganicBodyWash ni ya! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰β €
β €
Jom dapatkan Organic Body Wash dengan hanya RM29.90 sahaja, anda jimat bila mengguna Organic Body Wash ni sebab mandian ini sangat pekat dan guna sikit je dah cukup.β €
β €
Jom Whatsapp : 0134273503β €
nurraysabeauty #terapiinstagram #bellaamara #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #sayajual #jomcantik #dropshipdiperlukan #agennurraysa #terengganu #kedah #pulaupinang

KHAS UNTUK YANG NAK BERJIMAT SAHAJA!!! YANG TAK NAK BERJIMAT JANGAN BACA !!β € β € ...β € ...β € ....β € ..β € β € Siapa cakap Body Wash keluaran Nurraysa ni untuk kegunaan orang dewasa je?β € β € Haa..jangan tak tahu, bayi dan kanak-kanak pun boleh guna sebab Organic Body Wash ini tidak mengandungi SLES dan Paraben.β € β € So, jangan ragu-ragu sayang nak guna #organicbodywashni ya! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰β € β € Jom dapatkan Organic Body Wash dengan hanya RM29.90 sahaja, anda jimat bila mengguna Organic Body Wash ni sebab mandian ini sangat pekat dan guna sikit je dah cukup.β € β € Jom Whatsapp : 0134273503β € nurraysabeauty #terapiinstagram #bellaamara #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #sayajual #jomcantik #dropshipdiperlukan #agennurraysa #terengganu #kedah #pulaupinang

Share 2 0
adawieyah85's Instagram Photo - KEKABOO SALE
Design : #purplecheetah
Harga:
πŸ“RM15 .
πŸ“RM15 .
πŸ“RM15
.
Material: Customized Printed Cotton Paris Voile
.
.
wa 017-3907349
.
.
.
#tudungbawalaidijuma #tudungbawalkekaboo #tudungkekaboo #kekaboolovers #february
Cod area 
#tescobukitpuchong #putrajaya #sgmerab #bandarbarubangi #putrajayasentral
.
Pos
#perlis #kedah #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #melaka #johor #sabah #sarawak #brunei #prkekaboopuchong #prkekaboo #prkekaboosik #bellaamara #minazlovers

KEKABOO SALE Design : #purplecheetah Harga: πŸ“RM15 . πŸ“RM15 . πŸ“RM15 . Material: Customized Printed Cotton Paris Voile . . wa 017-3907349 . . . #tudungbawalaidijuma #tudungbawalkekaboo #tudungkekaboo #kekaboolovers #february Cod area #tescobukitpuchong #putrajaya #sgmerab #bandarbarubangi #putrajayasentral . Pos #perlis #kedah #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #kualalumpur #melaka #johor #sabah #sarawak #brunei #prkekaboopuchong #prkekaboo #prkekaboosik #bellaamara #minazlovers

Share 0 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Cukup 5πŸ–πŸ» tak skincare anda ?β˜ΊοΈπŸ€—.
.
Sains membuktikan ada 5 langkah penjagaan kulit : 
1. Membersih iaitu pencuci muka 
2. Pengelupasan iaitu scrub/mask utk 2/3x sehari shj .
3. Penyegaran iaitu toner/softener/freshen utk menyegar , membersih kali kedua . 
4. Pelembapan iaitu moisturizer utk menyeimbang keadaan kulit agar kulit tidak terlalu kering dan tidak terlalu berminyak 
5. Melindung iaitu foundation/cc cream utk melindungi kulit dr kotoran dan debu hama . 
Check skincare anda , cukup tak kelima-lima langkah ? Kalau cukup anda sangat hebat . Kalau tak cukup , umpamanya kita makan nasi tanpa lauk . Perut bg makan sedap2 , kulit bg ala kadar je . Kesiannya kulit anda ..
.
Love ,
Siti 
SeniorBeauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysia

Cukup 5πŸ–πŸ» tak skincare anda ?β˜ΊοΈπŸ€—. . Sains membuktikan ada 5 langkah penjagaan kulit : 1. Membersih iaitu pencuci muka 2. Pengelupasan iaitu scrub/mask utk 2/3x sehari shj . 3. Penyegaran iaitu toner/softener/freshen utk menyegar , membersih kali kedua . 4. Pelembapan iaitu moisturizer utk menyeimbang keadaan kulit agar kulit tidak terlalu kering dan tidak terlalu berminyak 5. Melindung iaitu foundation/cc cream utk melindungi kulit dr kotoran dan debu hama . Check skincare anda , cukup tak kelima-lima langkah ? Kalau cukup anda sangat hebat . Kalau tak cukup , umpamanya kita makan nasi tanpa lauk . Perut bg makan sedap2 , kulit bg ala kadar je . Kesiannya kulit anda .. . Love , Siti SeniorBeauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysia

Share 0 0
siti.mary.k's Instagram Photo - Jom CANTIK ! buat INCOME dan GORGEOUS dengan MARY KAY πŸ˜˜πŸ˜πŸ’•πŸ’‹.
.
Sharing is Caring.. How can Mary Kay enrich your life? 
GLOBAL INTERPRISE
❀Mary Kay Inc. Ialah salah satu penjual produk penjagaan kulit dan kosmetik secara langsung yang terbesar didunia. Lebih dari dua juta orang wanita dilebih daripada 35 buah negara diseluruh dunia menjadi perunding kecantikan bebas Mary Kay. 
PRODUCT TO SHARE
❀Kebanyakan daripada Perunding Kecantikan Bebas memulakan perniagaan mereka hanya kerana mereka sukakan produk kami dan mahu berkongsi produk ini dengan orang lain. 
SISTERHOOD
❀Perunding kecantikan bebas akan berasa gembira menjadi sebahagian daripada komuniti global yang saling mendorong, memupuk persaudaraan dan saling motivasi. Dengan perniagaan Mary kay anda tidak akan bersendirian kerana Syarikat menyediakan pelbagai jenis program pendidikan dan sokongan yang berterusan. 
PAMPERED WITH LUXURY
❀Mary Kay memberi ganjaran bernilai jutaan ringgit Malaysia dalam bentuk barang kemas berkilau, pelancongan mewah dan program kereta kerjaya. Mary Kay Ash percaya bahawa beliau dapat mengubah kehidupan orang lain dengan menawarkan peluang perniagaan tanpa batasan kepada mereka yang menginginkan. Beliau memulakan "syarikat impian " nya lima puluh tahun dahulu dengan penuh yakin bahawa wanita akan merebut peluang Ini untuk mencipta keseimbangan antara : >Kepercayaan >Keluarga >Kerjaya 
Kerjaya Mary Kay sangat unik. Bagi anda yang ingin mencuba peluang kerjaya ini, whatapp saya untuk pengetahuan lanjut. Saya hanya menyediakan platform untuk anda berjaya . Dan anda sendiri akan mencorak kejayaan anda tetapi yang pasti Saya akan guide anda from A to Z sehingga anda berjaya. InsyaAllah .
.
Love ,
Siti 
SeniorBeauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysia

Jom CANTIK ! buat INCOME dan GORGEOUS dengan MARY KAY πŸ˜˜πŸ˜πŸ’•πŸ’‹. . Sharing is Caring.. How can Mary Kay enrich your life? GLOBAL INTERPRISE ❀Mary Kay Inc. Ialah salah satu penjual produk penjagaan kulit dan kosmetik secara langsung yang terbesar didunia. Lebih dari dua juta orang wanita dilebih daripada 35 buah negara diseluruh dunia menjadi perunding kecantikan bebas Mary Kay. PRODUCT TO SHARE ❀Kebanyakan daripada Perunding Kecantikan Bebas memulakan perniagaan mereka hanya kerana mereka sukakan produk kami dan mahu berkongsi produk ini dengan orang lain. SISTERHOOD ❀Perunding kecantikan bebas akan berasa gembira menjadi sebahagian daripada komuniti global yang saling mendorong, memupuk persaudaraan dan saling motivasi. Dengan perniagaan Mary kay anda tidak akan bersendirian kerana Syarikat menyediakan pelbagai jenis program pendidikan dan sokongan yang berterusan. PAMPERED WITH LUXURY ❀Mary Kay memberi ganjaran bernilai jutaan ringgit Malaysia dalam bentuk barang kemas berkilau, pelancongan mewah dan program kereta kerjaya. Mary Kay Ash percaya bahawa beliau dapat mengubah kehidupan orang lain dengan menawarkan peluang perniagaan tanpa batasan kepada mereka yang menginginkan. Beliau memulakan "syarikat impian " nya lima puluh tahun dahulu dengan penuh yakin bahawa wanita akan merebut peluang Ini untuk mencipta keseimbangan antara : >Kepercayaan >Keluarga >Kerjaya Kerjaya Mary Kay sangat unik. Bagi anda yang ingin mencuba peluang kerjaya ini, whatapp saya untuk pengetahuan lanjut. Saya hanya menyediakan platform untuk anda berjaya . Dan anda sendiri akan mencorak kejayaan anda tetapi yang pasti Saya akan guide anda from A to Z sehingga anda berjaya. InsyaAllah . . Love , Siti SeniorBeauty Consultant Mary Kay Malaysia Whatsapp 01128205945 . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysia

Share 0 0
Load More