PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bellaamara

Instagram Photos and Videos about bellaamara. Download, Comment, Like bellaamara Photos and Videos Shared by Various Users

mwscent's Instagram Photo - [#CERITA RESTOK MINGGU LEPAS..]
.
.
Alhamdullillah.. Memang seronok tengok restok2 yg baru masuk ni, panas mcm pisang goreng.. kejap je stok menipis. So, sape2 yg nk dapatkan MELURE PERFUME boleh wasap terus KE 👉🏻 01132011625
.
.
Choose ur fav Melure:
1️⃣ Gucci Floral
2️⃣ Coco Chanel Mademoiselle
3️⃣ Davidoff Coolwater
4️⃣ Victoria Secret Bombshell 
5️⃣ Avril Lavigne Forbidden 
6️⃣ Rose Lolita Lempicka (NEW)
7️⃣ Dunhill Blue MEN (NEW)
8️⃣ Armani Sport MEN (NEW)
9️⃣ Bvlgari Extrem MEN (NEW)
.
.
Shipping Nationwide 🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨
.
📩💌To Order Contact💌📩
📲011-32011625 (whatsapp)
📲011-32011625 (whatsapp)
📲011-32011625 (whatsapp)
.
.
#MelureForMen #OneStepForward #StayClassyAtYourOwnClass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #ootd #bellaamara #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan #singapore #indonesia #brunei

[ #ceritaRESTOK MINGGU LEPAS..] . . Alhamdullillah.. Memang seronok tengok restok2 yg baru masuk ni, panas mcm pisang goreng.. kejap je stok menipis. So, sape2 yg nk dapatkan MELURE PERFUME boleh wasap terus KE 👉🏻 01132011625 . . Choose ur fav Melure: 1️⃣ Gucci Floral 2️⃣ Coco Chanel Mademoiselle 3️⃣ Davidoff Coolwater 4️⃣ Victoria Secret Bombshell 5️⃣ Avril Lavigne Forbidden 6️⃣ Rose Lolita Lempicka (NEW) 7️⃣ Dunhill Blue MEN (NEW) 8️⃣ Armani Sport MEN (NEW) 9️⃣ Bvlgari Extrem MEN (NEW) . . Shipping Nationwide 🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨 . 📩💌To Order Contact💌📩 📲011-32011625 (whatsapp) 📲011-32011625 (whatsapp) 📲011-32011625 (whatsapp)
.
.
 #melureformen #onestepforward #stayclassyatyourownclass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #ootd #bellaamara #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan #singapore #indonesia #brunei

Share 0 0

Sponsored Ads

amie_maryk's Instagram Photo - Jeragat???😱😱 Umur baru 25 tahun dah ada JERAGAT???😱😱 Kalau nak tahu, jeragat mengambil masa 7 tahun untuk membiak. Kalau umur 25 tahun dah ada jeragat, maknanya 7 tahun sebelum tu anda mmg tdk ambil serius tentang penjagaan kulit wajah. Tak mustahil umur 30 dah penuh jeragat tepi2 mata dan pipi. Sedihkan? 😞😞😞 Apa punca jeragat? ✔️Tak pakai pencuci muka yg sesuai - 
pencuci muka berbuih sangat2 tak sesuai❌
✔️Tidak memakai pelembap muka ✔️Tidak memakai Sun Protector

Sebab tu dari seawal umur 20 tahun kita dah kena jaga muka supaya bila umur dah meningkat kita tidak memerlukan modal yg banyak utk repair muka kita dgn kos yg tinggi😞

Mary Kay ada 3 jenis skincare yg boleh anda mulakan untuk penjagaan wajah seawal umur 20 tahun👍

Tidak tahu set mana yg sesuai dgn wajah anda?
Di MK Kak Amie boleh suggest product yg tepat dan anda akan mendapat manfaat daripada setiap product yg Kak Amiie cadangkan. 
Takut over bajet?
Kak Amie boleh dapatkan product yg sesuai dengan bajet anda. 
Itulah peranan kami sebagai perunding kecantikan anda. Beri rundingan sebelum pembelian sesuatu product dan kami selaraskan dengan bajet anda.. Berminat dengan lebih lanjut? 
DM/Wapps Amie_maryK 0127342055
Beauty care with love💞
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners

Jeragat???😱😱 Umur baru 25 tahun dah ada JERAGAT???😱😱 Kalau nak tahu, jeragat mengambil masa 7 tahun untuk membiak. Kalau umur 25 tahun dah ada jeragat, maknanya 7 tahun sebelum tu anda mmg tdk ambil serius tentang penjagaan kulit wajah. Tak mustahil umur 30 dah penuh jeragat tepi2 mata dan pipi. Sedihkan? 😞😞😞 Apa punca jeragat? ✔️Tak pakai pencuci muka yg sesuai - pencuci muka berbuih sangat2 tak sesuai❌ ✔️Tidak memakai pelembap muka ✔️Tidak memakai Sun Protector Sebab tu dari seawal umur 20 tahun kita dah kena jaga muka supaya bila umur dah meningkat kita tidak memerlukan modal yg banyak utk repair muka kita dgn kos yg tinggi😞 Mary Kay ada 3 jenis skincare yg boleh anda mulakan untuk penjagaan wajah seawal umur 20 tahun👍 Tidak tahu set mana yg sesuai dgn wajah anda? Di MK Kak Amie boleh suggest product yg tepat dan anda akan mendapat manfaat daripada setiap product yg Kak Amiie cadangkan. Takut over bajet? Kak Amie boleh dapatkan product yg sesuai dengan bajet anda. Itulah peranan kami sebagai perunding kecantikan anda. Beri rundingan sebelum pembelian sesuatu product dan kami selaraskan dengan bajet anda.. Berminat dengan lebih lanjut? DM/Wapps Amie_maryK 0127342055 Beauty care with love💞 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners

Share 2 0

Sponsored Ads

daebakbizz's Instagram Photo - 💕FREE POSTAGE ON THIS SELECTED ITEMS💕

Do whatsapp us for order
0148227156 @ 0148231635 
#tupperwaremalaysia 
#tupperwarebrands 
#Terengganu 
#kualaterengganu 
#kemaman 
#dungun 
#bawalexclusive 
#bellaamara 
#minazlovers 
#neelofahijab
#fareedanyatajelita
#bazarpaknil 
#bazarmalaysia 
#bazarpaknilmurah
#tupperwaremurahmalaysia 
#tudungpeople #toujoursadvancedew
#terlajaklaris
#dherbs

💕FREE POSTAGE ON THIS SELECTED ITEMS💕 Do whatsapp us for order 0148227156 @ 0148231635 #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #terengganu #kualaterengganu #kemaman #dungun #bawalexclusive #bellaamara #minazlovers #neelofahijab #fareedanyatajelita #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #tupperwaremurahmalaysia #tudungpeople #toujoursadvancedew #terlajaklaris #dherbs

Share 1 0

Sponsored Ads

daebakbizz's Instagram Photo - Happy customer, Happy me.
Thanks for shopping with us.😊 #daebakbizzcustomerreview
#tupperwaremalaysia 
#tupperwarebrands 
#Terengganu 
#kualaterengganu 
#kemaman 
#dungun 
#bawalexclusive 
#bellaamara 
#minazlovers 
#neelofahijab
#fareedanyatajelita
#bazarpaknil 
#bazarmalaysia 
#bazarpaknilmurah
#tupperwaremurahmalaysia 
#tudungpeople #toujoursadvanced

Happy customer, Happy me. Thanks for shopping with us.😊 #daebakbizzcustomerreview #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #terengganu #kualaterengganu #kemaman #dungun #bawalexclusive #bellaamara #minazlovers #neelofahijab #fareedanyatajelita #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #tupperwaremurahmalaysia #tudungpeople #toujoursadvanced

Share 0 0
daebakbizz's Instagram Photo - Do whatsapp us for order
0148227156 @ 0148231635 
#tupperwaremalaysia 
#tupperwarebrands 
#Terengganu 
#kualaterengganu 
#kemaman 
#dungun 
#bawalexclusive 
#bellaamara 
#minazlovers 
#neelofahijab
#fareedanyatajelita
#bazarpaknil 
#bazarmalaysia 
#bazarpaknilmurah
#tupperwaremurahmalaysia 
#tudungpeople #toujoursadvancedew
#terlajaklaris
#dherbs

Do whatsapp us for order 0148227156 @ 0148231635 #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #terengganu #kualaterengganu #kemaman #dungun #bawalexclusive #bellaamara #minazlovers #neelofahijab #fareedanyatajelita #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #tupperwaremurahmalaysia #tudungpeople #toujoursadvancedew #terlajaklaris #dherbs

Share 0 0
zshafcollection's Instagram Photo - #zshaffeedback .
.
Material:
Italian Rose heavy chiffon
-lembut beralun,ada tekstur gritty & senang dibentuk
-diamond AAAA Grade crystal Ab hotfix flatback .
.
Ukuran:
195cm x 70cm
——————————————————
PRICE: RM59 per pcs
Post:RM8(SM)/RM10(SS)
——————————————————
.

Whatsapp 0133694981 untuk order
—————————————————
#zshafcollection #abayamalaysia #jubahmurahmalaysia #like4like #bajukurungmalaysiamurah #bajucantik #kurungmoden #bajukurungmurah #ootdmalaysia #shawlprintedmurah #kakishoppingonline #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlkeknis #printedshawl #igshop #onlineshop #bellaamara #bajucantik #hipstermalaysia #instantshawl #shawlkeknis #shawlneelofadiskaun!

#zshaffeedback. . Material: Italian Rose heavy chiffon -lembut beralun,ada tekstur gritty & senang dibentuk -diamond AAAA Grade crystal Ab hotfix flatback . . Ukuran: 195cm x 70cm —————————————————— PRICE: RM59 per pcs Post:RM8(SM)/RM10(SS) —————————————————— . Whatsapp 0133694981 untuk order ————————————————— #zshafcollection #abayamalaysia #jubahmurahmalaysia #like4like #bajukurungmalaysiamurah #bajucantik #kurungmoden #bajukurungmurah #ootdmalaysia #shawlprintedmurah #kakishoppingonline #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlkeknis #printedshawl #igshop #onlineshop #bellaamara #bajucantik #hipstermalaysia #instantshawl #shawlkeknis #shawlneelofadiskaun!

Share 0 0
snow_white_secret's Instagram Photo - .
BERAT BADAN TURUN!!!💃💃💃
.
Fuyooo berat badan turun 5kg!!!!!!
.
"Xsngka gula2 ajaib mampu trunkan berat badan akak, 
Ingat kan nak putih je"
Rupanya package skli dgn kurus❤️❤️❤️❤️❤️
.
ALHAMDULILLAH😊
Berkat kesabaran n istiqomah dgn snowwhite secret
.
Berminat whatsapp SEKARANG okay 👌
📱017 918 0081

. BERAT BADAN TURUN!!!💃💃💃 . Fuyooo berat badan turun 5kg!!!!!! . "Xsngka gula2 ajaib mampu trunkan berat badan akak, Ingat kan nak putih je" Rupanya package skli dgn kurus❤️❤️❤️❤️❤️ . ALHAMDULILLAH😊 Berkat kesabaran n istiqomah dgn snowwhite secret . Berminat whatsapp SEKARANG okay 👌 📱017 918 0081

Share 1 0
syahida_husin's Instagram Photo - .
BERAT BADAN TURUN!!!💃💃💃
.
Fuyooo berat badan turun 5kg!!!!!!
.
"Xsngka gula2 ajaib mampu trunkan berat badan akak, 
Ingat kan nak putih je"
Rupanya package skli dgn kurus❤️❤️❤️❤️❤️
.
ALHAMDULILLAH😊
Berkat kesabaran n istiqomah dgn snowwhite secret
.
Berminat whatsapp SEKARANG okay 👌
📱017 918 0081

. BERAT BADAN TURUN!!!💃💃💃 . Fuyooo berat badan turun 5kg!!!!!! . "Xsngka gula2 ajaib mampu trunkan berat badan akak, Ingat kan nak putih je" Rupanya package skli dgn kurus❤️❤️❤️❤️❤️ . ALHAMDULILLAH😊 Berkat kesabaran n istiqomah dgn snowwhite secret . Berminat whatsapp SEKARANG okay 👌 📱017 918 0081

Share 2 0
siti.mary.kay's Instagram Photo - Assalamualaikum hai hai hai , meh cuci mata dulu dengan testimoni cik mimi kita yang comel ni 😊🤗 . Tq mimi bagi siti pinjam testimoni awak . 
Alahai , lawa sangat cik mimi kita ni selepas beliau rawat masalah kulit berjerawat beliau dengan set Mary Kay kan ? 😍😍😍 . Banyak sangat perubahan positif pada wajah mimi kan ? Kalau dulu kulit kusam , tak bermaya tambah lagi dengan masalah jerawat , parut , kulit berminyak nak senyum pon takde mood kan ? 😞😞 . Siti pernah alami semua tu 😭😭😭 sebab siti salah pilih skincare , siti guna produk yang tinggi bahan kimia 😭😭 . Dah hampir setahun siti rawat masalah jerawat siti dengan Mary Kay , siti dapat hasil yang sangat memuaskan 🤗🤗🤗 . Alhamdulillah . Anda yang ada masalah jerawat disebabkan produk , resdung , stress , hormon dan sebagainya , meh lah pm siti , jangan segan segan . Siti akan bntu anda 😊🤗🤗 . Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya kan ? Cuba dulu mary kay , manalah tau , mary kay skincare terakhir yang bertakhta di hati anda kan ?😍😘😘 . Siti dah cuba dan alami sendiri keberkesannanya , anda bila lagi ? Janganlah biar muka kusam , golap , tak bermaya , jerawat , jeragat tu semua . Jom cuba rawat dengan Mary Kay . . Yang penting selamat sebab Mary Kay hanya berasaskan bahn botani berkualiti tinggi dan bahan yg dibenarkan sahaja . No MERKURI ! No HIDROKINON ! Mary kay mahal ? Tak mahal pon , jimat sangat . Kebanyakan produk mary kay tahan 6-7 bulan ke atas tau 🙈🙈🙈jimat kan ? . 💕nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? 💕
.
offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage 💞 Free sample 💞 Free gift 
Whatsapp only
01128205945 .
Love ,
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners

Assalamualaikum hai hai hai , meh cuci mata dulu dengan testimoni cik mimi kita yang comel ni 😊🤗 . Tq mimi bagi siti pinjam testimoni awak . Alahai , lawa sangat cik mimi kita ni selepas beliau rawat masalah kulit berjerawat beliau dengan set Mary Kay kan ? 😍😍😍 . Banyak sangat perubahan positif pada wajah mimi kan ? Kalau dulu kulit kusam , tak bermaya tambah lagi dengan masalah jerawat , parut , kulit berminyak nak senyum pon takde mood kan ? 😞😞 . Siti pernah alami semua tu 😭😭😭 sebab siti salah pilih skincare , siti guna produk yang tinggi bahan kimia 😭😭 . Dah hampir setahun siti rawat masalah jerawat siti dengan Mary Kay , siti dapat hasil yang sangat memuaskan 🤗🤗🤗 . Alhamdulillah . Anda yang ada masalah jerawat disebabkan produk , resdung , stress , hormon dan sebagainya , meh lah pm siti , jangan segan segan . Siti akan bntu anda 😊🤗🤗 . Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya kan ? Cuba dulu mary kay , manalah tau , mary kay skincare terakhir yang bertakhta di hati anda kan ?😍😘😘 . Siti dah cuba dan alami sendiri keberkesannanya , anda bila lagi ? Janganlah biar muka kusam , golap , tak bermaya , jerawat , jeragat tu semua . Jom cuba rawat dengan Mary Kay . . Yang penting selamat sebab Mary Kay hanya berasaskan bahn botani berkualiti tinggi dan bahan yg dibenarkan sahaja . No MERKURI ! No HIDROKINON ! Mary kay mahal ? Tak mahal pon , jimat sangat . Kebanyakan produk mary kay tahan 6-7 bulan ke atas tau 🙈🙈🙈jimat kan ? . 💕nak dapatkan rundingan percuma? berminat nak beli?? 💕 . offer hanya untuk yg cepattt..anda cepat anda untung !! Free postage 💞 Free sample 💞 Free gift Whatsapp only 01128205945 . Love , Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #cuteteens #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitsensitif #clevergirltv3 #malaysiaviners

Share 0 0
syahida_husin's Instagram Photo - .
Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️
.
Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua.
.
INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok.
.
STAY TUNED OKAY 👌😘

. Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️ . Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua. . INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok. . STAY TUNED OKAY 👌😘

Share 1 0
elysianbeauty_kualalumpur's Instagram Photo - .
Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️
.
Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua.
.
INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok.
.
STAY TUNED OKAY 👌😘

. Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️ . Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua. . INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok. . STAY TUNED OKAY 👌😘

Share 1 0
elysianbeauty_kualalumpur's Instagram Photo - .
Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️
.
Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua.
.
INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok.
.
STAY TUNED OKAY 👌😘

. Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️ . Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua. . INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok. . STAY TUNED OKAY 👌😘

Share 1 0
elysianbeauty_kualalumpur's Instagram Photo - .
Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️
.
Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua.
.
INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok.
.
STAY TUNED OKAY 👌😘

. Nah TEASER sikit di hari jumaat ni bagi awak semua tak senang duduk.☺️ . Berita baik.. HQ akan launch Ruby cellactive®-white minggu depan.. Dengan harga promo tau untuk anda semua. . INGAT.. Harga promo ni untuk kali ni je.. Lepas ni takda promo lagi. Produk yang sangat berkualiti ni bila buat PROMO cepat cepat grab. Sebelum kehabisan stok. . STAY TUNED OKAY 👌😘

Share 1 0
zshafcollection's Instagram Photo - Salam jumaat 
#zshaffeedback .
.
Warna shawl yang cantik adalah warna yang menyerlahkan seri muka kita. .
.
Setuju tak?
.
.
Kadang2 ada warna yg suram kita pakai sampai tk menaikkan seri wajah tu...
.
.
Customer kami pun berpuas hati asyik repeating order je. Stock tk banyak dah.sis bagi 12 jam tempahan utk yg betul2 nak je. .
.
.
.
WHATSAPP 0133694981 —————————————
#zshafcollection #abayamalaysia #jubahmurahmalaysia #like4like #bajukurungmalaysiamurah #bajucantik #kurungmoden #bajukurungmurah #ootdmalaysia #shawlprintedmurah #kakishoppingonline #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlkeknis #printedshawl #igshop #onlineshop #bellaamara #bajucantik #hipstermalaysia #makeuptutorial #shawlraya #shawltutorial

Salam jumaat #zshaffeedback. . Warna shawl yang cantik adalah warna yang menyerlahkan seri muka kita. . . Setuju tak? . . Kadang2 ada warna yg suram kita pakai sampai tk menaikkan seri wajah tu... . . Customer kami pun berpuas hati asyik repeating order je. Stock tk banyak dah.sis bagi 12 jam tempahan utk yg betul2 nak je. . . . . WHATSAPP 0133694981 ————————————— #zshafcollection #abayamalaysia #jubahmurahmalaysia #like4like #bajukurungmalaysiamurah #bajucantik #kurungmoden #bajukurungmurah #ootdmalaysia #shawlprintedmurah #kakishoppingonline #shawlcantik #shawlmalaysia #shawlkeknis #printedshawl #igshop #onlineshop #bellaamara #bajucantik #hipstermalaysia #makeuptutorial #shawlraya #shawltutorial

Share 0 0
syahida_husin's Instagram Photo - .
FIBROID DAH HILANG!!!!!!!!!!!😱😱😱
.
Kenapa boleh hilang???
Sebb snowwhite secret adalah supplemnt yang tidak mengandungi collegen tau!!!!
.
Ianya tidak akan membesarkan malah dpt mengecilkn fibroid anda!!!!
Tgok nie happy akk tu
Appointment dgn doctor pun dah tak pyh ssh2 nk pi!!!,
Xpyh nak operation bagai dah
Semua nya asbab snowwhite secret!! Syukur
.
Berminat whatsapp kami skrg 📱017 918 0081

. FIBROID DAH HILANG!!!!!!!!!!!😱😱😱 . Kenapa boleh hilang??? Sebb snowwhite secret adalah supplemnt yang tidak mengandungi collegen tau!!!! . Ianya tidak akan membesarkan malah dpt mengecilkn fibroid anda!!!! Tgok nie happy akk tu Appointment dgn doctor pun dah tak pyh ssh2 nk pi!!!, Xpyh nak operation bagai dah Semua nya asbab snowwhite secret!! Syukur . Berminat whatsapp kami skrg 📱017 918 0081

Share 1 0
snow_white_secret's Instagram Photo - .
FIBROID DAH HILANG!!!!!!!!!!!😱😱😱
.
Kenapa boleh hilang???
Sebb snowwhite secret adalah supplemnt yang tidak mengandungi collegen tau!!!!
.
Ianya tidak akan membesarkan malah dpt mengecilkn fibroid anda!!!!
Tgok nie happy akk tu
Appointment dgn doctor pun dah tak pyh ssh2 nk pi!!!,
Xpyh nak operation bagai dah
Semua nya asbab snowwhite secret!! Syukur
.
Berminat whatsapp kami skrg 📱017 918 0081

. FIBROID DAH HILANG!!!!!!!!!!!😱😱😱 . Kenapa boleh hilang??? Sebb snowwhite secret adalah supplemnt yang tidak mengandungi collegen tau!!!! . Ianya tidak akan membesarkan malah dpt mengecilkn fibroid anda!!!! Tgok nie happy akk tu Appointment dgn doctor pun dah tak pyh ssh2 nk pi!!!, Xpyh nak operation bagai dah Semua nya asbab snowwhite secret!! Syukur . Berminat whatsapp kami skrg 📱017 918 0081

Share 1 0
mwscent's Instagram Photo - ["HAVE A GREAT FRIDAY LUNCH LADIES❤❤❤.."]
.
.
Jangan lupa spray Melure sebelum keluar lunch tengahari ni yea😘
.
.
Choose ur fav Melure:
1️⃣ Gucci Floral
2️⃣ Coco Chanel Mademoiselle
3️⃣ Davidoff Coolwater
4️⃣ Victoria Secret Bombshell 
5️⃣ Avril Lavigne Forbidden 
6️⃣ Rose Lolita Lempicka (NEW)
7️⃣ Dunhill Blue MEN (NEW)
8️⃣ Armani Sport MEN (NEW)
9️⃣ Bvlgari Extrem MEN (NEW)
.
.
Shipping Nationwide 🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨
.
📩💌To Order Contact💌📩
📲011-32011625 (whatsapp)
📲011-32011625 (whatsapp)
📲011-32011625 (whatsapp)
.
.
#MelureForMen #OneStepForward #StayClassyAtYourOwnClass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #ootd #bellaamara #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan #singapore #indonesia #brunei

["HAVE A GREAT FRIDAY LUNCH LADIES❤❤❤.."] . . Jangan lupa spray Melure sebelum keluar lunch tengahari ni yea😘 . . Choose ur fav Melure: 1️⃣ Gucci Floral 2️⃣ Coco Chanel Mademoiselle 3️⃣ Davidoff Coolwater 4️⃣ Victoria Secret Bombshell 5️⃣ Avril Lavigne Forbidden 6️⃣ Rose Lolita Lempicka (NEW) 7️⃣ Dunhill Blue MEN (NEW) 8️⃣ Armani Sport MEN (NEW) 9️⃣ Bvlgari Extrem MEN (NEW) . . Shipping Nationwide 🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨🚚💨🚐💨 . 📩💌To Order Contact💌📩 📲011-32011625 (whatsapp) 📲011-32011625 (whatsapp) 📲011-32011625 (whatsapp)
.
.
 #melureformen #onestepforward #stayclassyatyourownclass💋#melure #melureperfume #perfumemelure #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #ootd #bellaamara #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan #singapore #indonesia #brunei

Share 0 0
noras.little.shoppe's Instagram Photo - Alhamdullillah...Thank you our dear Agent Sis Suhaida sbb dtg pick up kat Nilai kejap tadi..tak sabarrr dgn packaging baru katanya❤️❤️❤
.
.
Ni kita bg List wangian terkini:- .

For Women
M1- Gucci Flora
M2- Coco Channel Mademoiselle
M3- Davidoff Cool Water for Women
M4- Victoria's Secret Bombshell
M5- Avril Lavinge Forbidden Rose
M6- Lolita Lempicka

For Men
M7- Dunhill Blue
M8- Armani Sport
M9- Bvlgari Extreme
.
👉 MAI WHATSAPP +601131220731
👉 MAI WHATSAPP +601131220731
👉 MAI WHATSAPP +601131220731
.
#melure #perfume #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #ejendiperlukan #agentwanted #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #ootd #bellaamara
=====================================
Perhatian: SIS BERMINAT UNTUK MENJADI AGENT / DROPSHIP? BOLEH PM ATAU TINGGALKAN NO.TELEFON ANDA DI RUANGAN KOMEN.

Alhamdullillah...Thank you our dear Agent Sis Suhaida sbb dtg pick up kat Nilai kejap tadi..tak sabarrr dgn packaging baru katanya❤️❤️❤ . . Ni kita bg List wangian terkini:- . For Women M1- Gucci Flora M2- Coco Channel Mademoiselle M3- Davidoff Cool Water for Women M4- Victoria's Secret Bombshell M5- Avril Lavinge Forbidden Rose M6- Lolita Lempicka For Men M7- Dunhill Blue M8- Armani Sport M9- Bvlgari Extreme . 👉 MAI WHATSAPP +601131220731 👉 MAI WHATSAPP +601131220731 👉 MAI WHATSAPP +601131220731 . #melure #perfume #noradanish #perfumemalaysia #perfumemurah #ejendiperlukan #agentwanted #sayajualperfume #perfumemurahmalaysia #ootd #bellaamara ===================================== Perhatian: SIS BERMINAT UNTUK MENJADI AGENT / DROPSHIP? BOLEH PM ATAU TINGGALKAN NO.TELEFON ANDA DI RUANGAN KOMEN.

Share 2 0
impianmuslimah_dress_blouse's Instagram Photo - =====================
💥KENAPA MESTI TRY LOLA TUNIC?
====================== ☑ DESIGN SIMPLE MODERN
Potongan tunic yang longgar & menutup aurat. ☑ MATERIAL SEDAP GILERR.
Kami guna PEACH KOSHIBO yang HIGH QUALITY tau. .Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan. ☑ 6 PILIHAN WARNA.
Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!Sapa lambat, melepas warna favorite ye. ☑ MESRA MENYUSU.
Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye. ☑ MESRA WUDUK
Bukaan hujung lengan yang sederhana(sedang2) memudahkan cikpuan untuk mengambil wudhuk ye. No button, No zip. Sinsing je terus sampai siku.Siapp... ☑ SIZE
Jangan risau, kita sediakan size S hingga 3XL

PRICE RM 55

POSTAGE RM8 SEM
RM12 Sabah/Srwk

ORDER/ PERTANYAAN DETAIL UKURAN
👧 WHATSAPP + 60192613356
😎 WHATSAPP + 60192613356 
#blouselabuhmuslimah#blousecantikmurah#blousecantikcantik#lofattah #bellaamara#blousemesranursing#jualblousemurah#blousetunicmalaysia#blousemuslimahlabuh#blouselabuhcantik#blousewanitamalaysia#blousekerja#bazaarpaknilblouse#blousetunicplain#tvhijrah#blousegojes #uiamgombak #saya jualblousemurah#blousepejabat#blouselenganpanjang#blouseplain#blouseterkini2017#blouseplussize#sayajualblouse #bajumuslimahmurah#neelofablousemurah #surihatimrpilot#blousewanitamalaysia #blousecotton#topsmurahmalaysia #bazaarpaknilblousemurah

===================== 💥KENAPA MESTI TRY LOLA TUNIC? ====================== ☑ DESIGN SIMPLE MODERN Potongan tunic yang longgar & menutup aurat. ☑ MATERIAL SEDAP GILERR. Kami guna PEACH KOSHIBO yang HIGH QUALITY tau. .Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan. ☑ 6 PILIHAN WARNA. Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!Sapa lambat, melepas warna favorite ye. ☑ MESRA MENYUSU. Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye. ☑ MESRA WUDUK Bukaan hujung lengan yang sederhana(sedang2) memudahkan cikpuan untuk mengambil wudhuk ye. No button, No zip. Sinsing je terus sampai siku.Siapp... ☑ SIZE Jangan risau, kita sediakan size S hingga 3XL PRICE RM 55 POSTAGE RM8 SEM RM12 Sabah/Srwk ORDER/ PERTANYAAN DETAIL UKURAN 👧 WHATSAPP + 60192613356 😎 WHATSAPP + 60192613356 #blouselabuhmuslimah#blousecantikmurah#blousecantikcantik#lofattah #bellaamara #blousemesranursing#jualblousemurah#blousetunicmalaysia#blousemuslimahlabuh#blouselabuhcantik#blousewanitamalaysia#blousekerja#bazaarpaknilblouse#blousetunicplain#tvhijrah#blousegojes #uiamgombak #sayajualblousemurah #blousepejabat#blouselenganpanjang#blouseplain#blouseterkini2017#blouseplussize#sayajualblouse #bajumuslimahmurah#neelofablousemurah #surihatimrpilot#blousewanitamalaysia #blousecotton#topsmurahmalaysia #bazaarpaknilblousemurah

Share 0 0
impianmuslimah_dress_blouse's Instagram Photo - ======================
KENAPA MESTI TRY LUNA TUNIC?😯
====================== ☑DESIGN SIMPLE MODERN YANG CUKUP EXCLUSIVE. 
Potongan tunic yang longgar & menutup aurat. Bahagian belakang lebih panjang dari depan. Boleh lah cover pinggul kita tue kan☑ 
MATERIAL SEDAP GILERR.
Kami guna cotton linen a.k.a. thai silk yang HIGH QUALITY tau. .Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan. Tak perlu gusar ye, confirm serap peluh dan tak MELEKAT kat badan tau.Kain yang sangat ringan , terasa seperti memakai kapas.Gituu kekdahnyer ☑ 4 PILIHAN WARNA.
Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!Sapa lambat, melepas warna favorite ye ☑MESRA MENYUSU.
Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye. ☑ MESRA WUDUK
Tunic ni ada butang kat hujung lengan. Satu butang shj tau...senang nak ambik wuduk. Jimat masa dan selesa. BONUS mark, aurat tangan confirm terjaga rapi sebab mmg akan terletak elok je walaupun kita dok angkat tangan ye.Melekat kat situ je. tak terlurut jatuh. ☑ SIZE
Jangan risau, kita sediakan size S hingga 3XL

PRICE RM60

POSTAGE RM8 SEM
RM 12 Sabah / Srwk

ORDER/ PERTANYAAN DETAIL UKURAN
👧 WHATSAPP + 60192613356
😎 WHATSAPP + 60192613356 
#blouselabuhmuslimah#blousecantikmurah#blousecantikcantik#lofattah #bellaamara#blousemesranursing#jualblousemurah#blousetunicmalaysia#blousemuslimahlabuh#blouselabuhcantik#blousewanitamalaysia#blousekerja#bazaarpaknilblouse#blousetunicplain#tvhijrah#blousegojes#uiamgombak #sayajualblousemurah#blousepejabat#blouselenganpanjang#blouseplain#blouseterkini2017#blouseplussize#sayajualblouse #bajumuslimahmurah#neelofablousemurah #surihatimrpilot#blousewanitamalaysia #blousecotton#topsmurahmalaysia #bazaarpaknilblousemurah

====================== KENAPA MESTI TRY LUNA TUNIC?😯 ====================== ☑DESIGN SIMPLE MODERN YANG CUKUP EXCLUSIVE. Potongan tunic yang longgar & menutup aurat. Bahagian belakang lebih panjang dari depan. Boleh lah cover pinggul kita tue kan☑ MATERIAL SEDAP GILERR. Kami guna cotton linen a.k.a. thai silk yang HIGH QUALITY tau. .Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan. Tak perlu gusar ye, confirm serap peluh dan tak MELEKAT kat badan tau.Kain yang sangat ringan , terasa seperti memakai kapas.Gituu kekdahnyer ☑ 4 PILIHAN WARNA. Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!Sapa lambat, melepas warna favorite ye ☑MESRA MENYUSU. Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye. ☑ MESRA WUDUK Tunic ni ada butang kat hujung lengan. Satu butang shj tau...senang nak ambik wuduk. Jimat masa dan selesa. BONUS mark, aurat tangan confirm terjaga rapi sebab mmg akan terletak elok je walaupun kita dok angkat tangan ye.Melekat kat situ je. tak terlurut jatuh. ☑ SIZE Jangan risau, kita sediakan size S hingga 3XL PRICE RM60 POSTAGE RM8 SEM RM 12 Sabah / Srwk ORDER/ PERTANYAAN DETAIL UKURAN 👧 WHATSAPP + 60192613356 😎 WHATSAPP + 60192613356 #blouselabuhmuslimah#blousecantikmurah#blousecantikcantik#lofattah #bellaamara #blousemesranursing#jualblousemurah#blousetunicmalaysia#blousemuslimahlabuh#blouselabuhcantik#blousewanitamalaysia#blousekerja#bazaarpaknilblouse#blousetunicplain#tvhijrah#blousegojes#uiamgombak #sayajualblousemurah#blousepejabat#blouselenganpanjang#blouseplain#blouseterkini2017#blouseplussize#sayajualblouse #bajumuslimahmurah#neelofablousemurah #surihatimrpilot#blousewanitamalaysia #blousecotton#topsmurahmalaysia #bazaarpaknilblousemurah

Share 0 0
Load More