PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about bridestobe

Instagram Photos and Videos about bridestobe. Download, Comment, Like bridestobe Photos and Videos Shared by Various Users

candywax.kelantan's Instagram Photo - Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL!
.
⚠Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda.
.
.
⚠Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli.
.
.
⚠Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk.
.
.
⚠Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
⚠Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
⚠Jom order sekarang tanpa bulu-bulu tajam lagi menghantui diri anda. Dijamin berkesan 100%. 450 gram cuma RM35.00 termasuk 10 pcs paperwax, 2 spatula & manual penggunaan.
.

Xperlu tunggu lagi.. cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 019 9656008 ( zie)
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval 
#hairremoval 
#buangbulu

Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL! . ⚠Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda. . . ⚠Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli. . . ⚠Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk. . . ⚠Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan. . . ⚠Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan. . . ⚠Jom order sekarang tanpa bulu-bulu tajam lagi menghantui diri anda. Dijamin berkesan 100%. 450 gram cuma RM35.00 termasuk 10 pcs paperwax, 2 spatula & manual penggunaan. . Xperlu tunggu lagi.. cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 019 9656008 ( zie) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #hairremoval  #buangbulu

Share 0 0
doresi45's Instagram Photo - Ketulusan cinta hanya dapat dirasakan mereka yang benar-benar mempunyai hati tulus dalam cinta.
.
.
.
.
.
#love #bridestobe #rahasiacinta #jesus #jesusalwayswithus #jesusalwayswithme🙏😘😘🙌😇 #palembang #palembanginsta #naposobatak #naposobatakindonesia

Ketulusan cinta hanya dapat dirasakan mereka yang benar-benar mempunyai hati tulus dalam cinta. . . . . . #love #bridestobe #rahasiacinta #jesus #jesusalwayswithus #jesusalwayswithme🙏😘😘🙌😇 #palembang #palembanginsta #naposobatak #naposobatakindonesia

Share 0 5
pregnant.solutions's Instagram Photo - ⇝
👉👉👉‌🇮‌🇳‌🇩‌🇦‌🇳‌🇩‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti: MIOM, PCOS, KISTA, KEPUTIHAN, TORCH, KANKER SERVIK, OBESITAS, dll dikonsultasikan segera kami akan membantu MENEMUKAN SOLUSINYA 👌👌...!!! Konsultasi GRATIS,
📲 Pin BBM. DB214458 📲 WA. 083837942321 
#weddinggown #gaunpesta #gaunpengantin #thebridedept #eveninggown #gaunhandmade #partygown #colourgown #weddingku #designerindonesia #hautecouture #bridal #boutiqueonline #bridestory #weddinggown #gown #bridestobe #bridesmbade #kebayapengantin #kebayamodern #kebayamuslim #kebayagaun #kebayahijab #kebayapesta #kebayadress #kebayacantik #kebayanikah #kebayainspiration #kebayawedding #kebayaakad

⇝ 👉👉👉‌🇮‌🇳‌🇩‌🇦‌🇳‌🇩‌🇦‌🇭‌🇳‌🇾‌🇦 rumah tangga apabila di tengah2 kita hadir sang buah hati 👶👶👶 akan tetapi terhalang dengan penyakit dan virus seperti: MIOM, PCOS, KISTA, KEPUTIHAN, TORCH, KANKER SERVIK, OBESITAS, dll dikonsultasikan segera kami akan membantu MENEMUKAN SOLUSINYA 👌👌...!!! Konsultasi GRATIS, 📲 Pin BBM. DB214458 📲 WA. 083837942321 #weddinggown #gaunpesta #gaunpengantin #thebridedept #eveninggown #gaunhandmade #partygown #colourgown #weddingku #designerindonesia #hautecouture #bridal #boutiqueonline #bridestory #weddinggown #gown #bridestobe #bridesmbade #kebayapengantin #kebayamodern #kebayamuslim #kebayagaun #kebayahijab #kebayapesta #kebayadress #kebayacantik #kebayanikah #kebayainspiration #kebayawedding #kebayaakad

Share 0 1
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
Feedback Candywax semakin hari semakin menjadi-jadi. Bermacam-macam feedback +ve yang admin terima. Wow! Mesti semua teruja kan? Yang mana belum tahu apa yang best sangat tentang Candywax, jom beli cepat-cepat
.
Gunakan tanpa was-was!! Candywax adalah bahan campuran organik yang diiktiraf dari ujian makmal
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 0199656008 ( zie)
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu

. Feedback Candywax semakin hari semakin menjadi-jadi. Bermacam-macam feedback +ve yang admin terima. Wow! Mesti semua teruja kan? Yang mana belum tahu apa yang best sangat tentang Candywax, jom beli cepat-cepat . Gunakan tanpa was-was!! Candywax adalah bahan campuran organik yang diiktiraf dari ujian makmal . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 0199656008 ( zie) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulu

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
Feedback Candywax semakin hari semakin menjadi-jadi. Bermacam-macam feedback +ve yang admin terima. Wow! Mesti semua teruja kan? Yang mana belum tahu apa yang best sangat tentang Candywax, jom beli cepat-cepat
.
Gunakan tanpa was-was!! Candywax adalah bahan campuran organik yang diiktiraf dari ujian makmal
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 0199656008 ( zie)
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu

. Feedback Candywax semakin hari semakin menjadi-jadi. Bermacam-macam feedback +ve yang admin terima. Wow! Mesti semua teruja kan? Yang mana belum tahu apa yang best sangat tentang Candywax, jom beli cepat-cepat . Gunakan tanpa was-was!! Candywax adalah bahan campuran organik yang diiktiraf dari ujian makmal . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 0199656008 ( zie) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulu

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
Feedback Candywax semakin hari semakin menjadi-jadi. Bermacam-macam feedback +ve yang admin terima. Wow! Mesti semua teruja kan? Yang mana belum tahu apa yang best sangat tentang Candywax, jom beli cepat-cepat
.
Gunakan tanpa was-was!! Candywax adalah bahan campuran organik yang diiktiraf dari ujian makmal
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 0199656008 ( zie)
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu

. Feedback Candywax semakin hari semakin menjadi-jadi. Bermacam-macam feedback +ve yang admin terima. Wow! Mesti semua teruja kan? Yang mana belum tahu apa yang best sangat tentang Candywax, jom beli cepat-cepat . Gunakan tanpa was-was!! Candywax adalah bahan campuran organik yang diiktiraf dari ujian makmal . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 0199656008 ( zie) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulu

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - It's Candy Wax! 100% organic & natural. Why is it the best? It is different from other brand. If you want a silky and moist skin should try this! You will like it
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#agentsneeded #bridestobe #candywaxmalaysia#upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis#mmu #iium #uitm

It's Candy Wax! 100% organic & natural. Why is it the best? It is different from other brand. If you want a silky and moist skin should try this! You will like it . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #agentsneeded  #bridestobe  #candywaxmalaysia#upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um  #kuis #mmu  #iium  #uitm

Share 0 0
isamumorita136's Instagram Photo - 『ISAMU MORITA BRIDE』
大人気カクテルドレス達

desing by ISAMU MORITA 【お問い合わせ先】
📧(info@isamumorita.com)
☎︎ 075-874-4450

お客様からの御要望にお答えして、
急遽、
12月5日 東京展示会(恵比寿:イーストギャラリー)
を行います。
(バイヤー様向け)

#isamumorita #ドレス #結婚 #カラードレス #カクテルドレス #marryxoxo #ウェディングニュース #ファッション #プレ花嫁 #結婚式 #ウェディングドレス #日本中のプレ花嫁さんと繋がりたい #イサムモリタ #ドレス迷子 #weddingideas #weddingtime #weddingdetails #weddingblog #brideandgroom #bridestory #bridestobe #bridalfashion #weddingdress #thebridestory #kebaya #kebayapesta #ballgown #リゾート婚 #flowerdress

『ISAMU MORITA BRIDE』 大人気カクテルドレス達 desing by ISAMU MORITA 【お問い合わせ先】 📧(info@isamumorita.com) ☎︎ 075-874-4450 お客様からの御要望にお答えして、 急遽、 12月5日 東京展示会(恵比寿:イーストギャラリー) を行います。 (バイヤー様向け) #isamumorita #ドレス #結婚 #カラードレス #カクテルドレス #marryxoxo #ウェディングニュース #ファッション #プレ花嫁 #結婚式 #ウェディングドレス #日本中のプレ花嫁さんと繋がりたい #イサムモリタ #ドレス迷子 #weddingideas #weddingtime #weddingdetails #weddingblog #brideandgroom #bridestory #bridestobe #bridalfashion #weddingdress #thebridestory #kebaya #kebayapesta #ballgown #リゾート婚 #flowerdress

Share 0 66
bridaleditor's Instagram Photo - Oh HEY Thursday👋🏼 how did you get here? If the wedmin’s stressing you out, take 5 to chill out, grab a ☕️ & check out all the latest bridal inspo on the feed...👌🏼
.
.
.
.
. 
#thursdaymotivation #bridestyle #wedding #imgettingmarried #bride #weddingdaystyle #pinkforever #styleadvice #brides #soontobemarried #bridetobe #imengaged #pinkalways #weddingblogger #bridalstyle #bridestobe #bridalshoeinspiration #weddingdayinspiration #gettingmarried #engaged #bridalblogger

Oh HEY Thursday👋🏼 how did you get here? If the wedmin’s stressing you out, take 5 to chill out, grab a ☕️ & check out all the latest bridal inspo on the feed...👌🏼 . . . . . #thursdaymotivation #bridestyle #wedding #imgettingmarried #bride #weddingdaystyle #pinkforever #styleadvice #brides #soontobemarried #bridetobe #imengaged #pinkalways #weddingblogger #bridalstyle #bridestobe #bridalshoeinspiration #weddingdayinspiration #gettingmarried #engaged #bridalblogger

Share 0 9
wrapsodyink's Instagram Photo - Elegant and it locks securely with my patented system 😊
#weddings #Elegant #goldcoastweddings #weddingcardboxes #weddingdecor #ido #engaged #weddingdress #wedding #weddingdress #bridestobe #gettingmarried #shesaidyes #herbride #hisgroom #luxuryweddings #justsaidyes #weddingplans #bridalshower #centerpieces #brides #stylemepretty #gettingmarried #vintageglam #vintagewedding #couture #whiteweddings #ivoryweddings

https://www.etsy.com/shop/WrapsodyandInk

Elegant and it locks securely with my patented system 😊 #weddings #elegant #goldcoastweddings #weddingcardboxes #weddingdecor #ido #engaged #weddingdress #wedding #weddingdress #bridestobe #gettingmarried #shesaidyes #herbride #hisgroom #luxuryweddings #justsaidyes #weddingplans #bridalshower #centerpieces #brides #stylemepretty #gettingmarried #vintageglam #vintagewedding #couture #whiteweddings #ivoryweddings https://www.etsy.com/shop/WrapsodyandInk

Share 0 9
maretsdesigns's Instagram Photo - Wedding season 2018 is coming! Order floral wall from @maretsdesigns This floral shoot is insanely talented team is on the @wedluxe blog! Photographer @emilychristinephoto Dress designer @valencienneto Hairstyle @bridalhaircouturebykatie Makeup artist @monicamakeuptoronto. Model @katyabrus Floral wall @maretsdesigns #torontobride #torontowedding #wedding2018 #desinger #floralwalltoronto #floralwallrentaltoronto #flowerwalls #custommade #torontodesigner #beautiful #416 #gta #bridestobe #eventplannertoronto #backdroptoronto #weddingbackdrops #torontobackdrops #pastelfloralwall #rosewalls #rosebackdrop

Wedding season 2018 is coming! Order floral wall from @maretsdesigns This floral shoot is insanely talented team is on the @wedluxe blog! Photographer @emilychristinephoto Dress designer @valencienneto Hairstyle @bridalhaircouturebykatie Makeup artist @monicamakeuptoronto. Model @katyabrus Floral wall @maretsdesigns #torontobride #torontowedding #wedding2018 #desinger #floralwalltoronto #floralwallrentaltoronto #flowerwalls #custommade #torontodesigner #beautiful #416 #gta #bridestobe #eventplannertoronto #backdroptoronto #weddingbackdrops #torontobackdrops #pastelfloralwall #rosewalls #rosebackdrop

Share 0 4
inspirasinikah's Instagram Photo - Beautiful wedding gown from @michael5inco 
Siapa yang suka?🙋
Ayo Comment dan Tag @inspirasinikah ke pasangan dan teman kamu!💕

Beautiful wedding gown from @michael5inco Siapa yang suka?🙋 Ayo Comment dan Tag @inspirasinikah ke pasangan dan teman kamu!💕

Share 1 76
candywax.kelantan's Instagram Photo - It's Candy Wax! 100% organic & natural. Why is it the best? It is different from other brand. If you want a silky and moist skin should try this! You will like it
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#agentsneeded #bridestobe #candywaxmalaysia#upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um #kuis#mmu #iium #uitm #JDT #sexy #sekkepok #sekmung #wakdoyok #neelofa #fazura #pomade #parodymalaysia #white

It's Candy Wax! 100% organic & natural. Why is it the best? It is different from other brand. If you want a silky and moist skin should try this! You will like it . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #agentsneeded  #bridestobe  #candywaxmalaysia#upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um  #kuis #mmu  #iium  #uitm #jdt #sexy #sekkepok #sekmung #wakdoyok #neelofa #fazura #pomade #parodymalaysia #white

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
.
Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 019 9656008 zie
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval 
#hairremoval 
#buangbulu

. . Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 019 9656008 zie . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #hairremoval  #buangbulu

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
Hai awak semua. Candywax boleh juga digunakan di kawasan muka tanpa rasa sakit dan yang best bulu atau anak-anak rambut akan tercabut dengan mudah. .
.
Ini antara langkah-langkah mudah untuk membuang bulu di kawasan upper lip. Mudah je.
.
Pertama - Pastikan muka dalam keadaan kering dan tidak berminyak. .
.
Kedua - Sapukan sedikit bedak secara merata. .
.
Ketiga - Sapu candywax arah lawan bulu secara menipis. .
.
Keempat - Potong paperwax mengikut ukuran upper lip (mengikut kesesuaian) dan lekatkan kepada upper lip yang telah di wax.
.
Kelima - Tekap dan tekan-tekan paperwax sehingga rata dan terus tarik dengan kuat. .
.
Tadddddaaaaa.. bulu tercabut dengan mudah. Sekarang tak payah malu dan risau lagi bulu dikawasan upper lip awak semua tau. .
.
Best kan😉😉Sangat selamat sbb Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 0199656008 zie
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval 
#hairremoval 
#buangbuluboost_sale_ig_malaysia

. Hai awak semua. Candywax boleh juga digunakan di kawasan muka tanpa rasa sakit dan yang best bulu atau anak-anak rambut akan tercabut dengan mudah. . . Ini antara langkah-langkah mudah untuk membuang bulu di kawasan upper lip. Mudah je. . Pertama - Pastikan muka dalam keadaan kering dan tidak berminyak. . . Kedua - Sapukan sedikit bedak secara merata. . . Ketiga - Sapu candywax arah lawan bulu secara menipis. . . Keempat - Potong paperwax mengikut ukuran upper lip (mengikut kesesuaian) dan lekatkan kepada upper lip yang telah di wax. . Kelima - Tekap dan tekan-tekan paperwax sehingga rata dan terus tarik dengan kuat. . . Tadddddaaaaa.. bulu tercabut dengan mudah. Sekarang tak payah malu dan risau lagi bulu dikawasan upper lip awak semua tau. . . Best kan😉😉Sangat selamat sbb Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 0199656008 zie . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #hairremoval  #buangbuluboost_sale_ig_malaysia

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
.
Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 019 9656008 zie
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval 
#hairremoval 
#buangbulu

. . Say Bye Bye To Pisau Cukur. Tak nak tajam-tajam lagi. Jom start waxing dengan Candywax. Produk pencabut bulu dari akar yang sangat berkesan dan 100% selamat. Ibu mengandung pun boleh pakai tau. Sangat diyakini bila Candywax mendapat pengiktirafan dari ujian makmal. So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 019 9656008 zie . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #hairremoval  #buangbulu

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
Kalau bersih pasangan confirm tersenyum lebar. Bukan muka je nak cantik, tapi tempat tersorok pun nak kena cantik. Penyelesaiannya adalah #Candywax. Ternyata pengguna sangat berpuas hati bila dah pakai Candywax.
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 019-9656008 (zie)
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia

. Kalau bersih pasangan confirm tersenyum lebar. Bukan muka je nak cantik, tapi tempat tersorok pun nak kena cantik. Penyelesaiannya adalah  #Candywax. Ternyata pengguna sangat berpuas hati bila dah pakai Candywax. . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 019-9656008 (zie) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
kenapa #candywax lebih bagus dari produk lain?
.
🌸candywax ini produk organik.. jadi tak bahaya langsung kalau nak pakai di private part! :D nak pakai di muka pun boleh uolss... sbb ada certain produk yang bahaya kalau pakai di private part kan? <3
.
🌸candywax cabut bulu dari akar tau! jadi lepas berwaxing garenti senyum teruja ajeee sbb tak sangka kulit lembut, gebu and makin putih! oooooohoiii! peloless kau!
.
🌸Bulu akan ambil masa 20-30 hari untuk tumbuh! omggggg! tapi ada sesetengah kes bulu tak tumbuh dah lepas 4 bulan! haaaa korang terkejut titteww :P
.
🌸Sebalang candywax ada 450gram wax tau! banyak sngt! sebab tu lah sebalang boleh tahan lebih 9 bulan tau!
.
🌸kami ada bekalkan strip yang sngt osemmm! korang boleh cuci balik lepas pakai <3 dah takyah pening2 nak p beli strip kat tempat lain kannn?
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 019-9656008 ( zie )
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulusgr_hny

. kenapa  #candywax lebih bagus dari produk lain? . 🌸candywax ini produk organik.. jadi tak bahaya langsung kalau nak pakai di private part! :D nak pakai di muka pun boleh uolss... sbb ada certain produk yang bahaya kalau pakai di private part kan? <3 . 🌸candywax cabut bulu dari akar tau! jadi lepas berwaxing garenti senyum teruja ajeee sbb tak sangka kulit lembut, gebu and makin putih! oooooohoiii! peloless kau! . 🌸Bulu akan ambil masa 20-30 hari untuk tumbuh! omggggg! tapi ada sesetengah kes bulu tak tumbuh dah lepas 4 bulan! haaaa korang terkejut titteww :P . 🌸Sebalang candywax ada 450gram wax tau! banyak sngt! sebab tu lah sebalang boleh tahan lebih 9 bulan tau! . 🌸kami ada bekalkan strip yang sngt osemmm! korang boleh cuci balik lepas pakai <3 dah takyah pening2 nak p beli strip kat tempat lain kannn? . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 019-9656008 ( zie ) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulusgr_hny

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
Kalau bersih pasangan confirm tersenyum lebar. Bukan muka je nak cantik, tapi tempat tersorok pun nak kena cantik. Penyelesaiannya adalah #Candywax. Ternyata pengguna sangat berpuas hati bila dah pakai Candywax.
.
Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 019-9656008 (zie)
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia

. Kalau bersih pasangan confirm tersenyum lebar. Bukan muka je nak cantik, tapi tempat tersorok pun nak kena cantik. Penyelesaiannya adalah  #Candywax. Ternyata pengguna sangat berpuas hati bila dah pakai Candywax. . Best kan😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 019-9656008 (zie) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia

Share 0 0
candywax.kelantan's Instagram Photo - .
Candywax tak pernah buat orang rasa ragu-ragu. Candywax memang trusted product No.1 yang semua orang kena cuba. Apakah kelebihan Candywax? Awak semua boleh scroll sampai ke semua posting betapa bestnya Candywax ni tau
.
😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp : 019-9656008 ( zie)
.
#sayajual #sayajualhairremoval #buangbulu#bridestobe #upm #uitmshahalam #msu #ucsi #um#kuis #mmu #iium #uitm 
#candywaxmalaysia
#waxhairremoval #bakalpengantin 
#hairremoval 
#buangbulu

. Candywax tak pernah buat orang rasa ragu-ragu. Candywax memang trusted product No.1 yang semua orang kena cuba. Apakah kelebihan Candywax? Awak semua boleh scroll sampai ke semua posting betapa bestnya Candywax ni tau . 😉So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat😉😉 . DM/Whatsapp : 019-9656008 ( zie) . #sayajual  #sayajualhairremoval  #buangbulu #bridestobe  #upm  #uitmshahalam  #msu  #ucsi  #um#kuis  #mmu  #iium  #uitm  #candywaxmalaysia #waxhairremoval  #bakalpengantin  #hairremoval  #buangbulu

Share 0 0
Load More