PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about brunei

Instagram Photos and Videos about brunei. Download, Comment, Like brunei Photos and Videos Shared by Various Users

kedaijambrunei's Instagram Photo - Our extremely delightful, appetizing delicious chocolate chip cookies are available in our showroom today! Order now for only $1.50/pc 😍😋
.
.
#foodbykjb #cookiesbykjb #cookiesbydd #bruneifoodies #brunei

Our extremely delightful, appetizing delicious chocolate chip cookies are available in our showroom today! Order now for only $1.50/pc 😍😋 . . #foodbykjb #cookiesbykjb #cookiesbydd #bruneifoodies #brunei

Share 0 0

Sponsored Ads

Sponsored Ads

khalilkashfi's Instagram Photo - ☀️☀️Goodmorning ☀️☀️ #melbourne #brunei #wherever

☀️☀️Goodmorning ☀️☀️ #melbourne #brunei #wherever

Share 0 0

Sponsored Ads

istana_payudara_store's Instagram Photo - Dengan pengalaman kami di TIENS GROUP International Kami Menawarkan :
>Mau tambah TINGGI 6-15cm?
>Mau Berat badan turun 16-25 kg?
>Mau Berat badan betambah 10-15 kg?
>Mau Memutihkan badan kamu ?
>Mau Menghilangkan jerawat dan bekasnya ?
>Mau memperbesar Memperkencang payudara ?
>Mau Kecerdasan dan nafsu makan anak ?

Produk HERBAL BEST SELLER dunia sudah teruji khasiatnya. + free ongkir seluruh indonesia + FREE E-Book peninggi badan.
Konsultasi :
📲 BBM : d85dfca2
📲LINE: sorum_herbal_store
📲W.A. : +6289502817416

Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis !
Konsultasi ,just chat me :)
Kami melayani dengan sepenuh hati 🍵Konsultasi Gratis! 📋Deal 💳Pay (Western Union, PayPal & Bank Transfer) 🚚World Wide Shipment 
#jakarta #surabaya #medan #makassar #balikpapan #banjarmasin #bandung #jogja #papua #bali #lombok #semarang #palembang #riau #aceh #batam #padang #singapore #malaysia #brunei #hongkong #herbal #sehat #makan #minum #halal #aman #garansi #jaminan #grosir 
Konsultasi Gratis !! 😊 
Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

Dengan pengalaman kami di TIENS GROUP International Kami Menawarkan : >Mau tambah TINGGI 6-15cm? >Mau Berat badan turun 16-25 kg? >Mau Berat badan betambah 10-15 kg? >Mau Memutihkan badan kamu ? >Mau Menghilangkan jerawat dan bekasnya ? >Mau memperbesar Memperkencang payudara ? >Mau Kecerdasan dan nafsu makan anak ? Produk HERBAL BEST SELLER dunia sudah teruji khasiatnya. + free ongkir seluruh indonesia + FREE E-Book peninggi badan. Konsultasi : 📲 BBM : d85dfca2 📲LINE: sorum_herbal_store 📲W.A. : +6289502817416 Yuk order mumpung lagi diskon 😍 konsultasi gratis ! Konsultasi ,just chat me :) Kami melayani dengan sepenuh hati 🍵Konsultasi Gratis! 📋Deal 💳Pay (Western Union, PayPal & Bank Transfer) 🚚World Wide Shipment #jakarta #surabaya #medan #makassar #balikpapan #banjarmasin #bandung #jogja #papua #bali #lombok #semarang #palembang #riau #aceh #batam #padang #singapore #malaysia #brunei #hongkong #herbal #sehat #makan #minum #halal #aman #garansi #jaminan #grosir Konsultasi Gratis !! 😊 Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact di bio 😊😊

Share 0 0
batiksuteracantik's Instagram Photo - 😉
Batik Offer Pre-Lebaran !!!
Eksklusif Sutera Jacquard 👍👍👍
Rm260.00 sepasang 😳😳
Whatsapp 017-984 2138 👍👍 #batiksuteraprelebaran

😉 Batik Offer Pre-Lebaran !!! Eksklusif Sutera Jacquard 👍👍👍 Rm260.00 sepasang 😳😳 Whatsapp 017-984 2138 👍👍 #batiksuteraprelebaran

Share 1 0
gulagulakurus_ampang's Instagram Photo - Turun 9 kg,baru consume 10 hari 😘😘😘
.

Anda ada masalah berat badan? Jom wassap Iqa ke 018-405 7814 .
Iqa akan guide sampai dapat berat yang ideal 😘😘😘
.
#Gulagulakurus 
#KemamKemamDahKurus #KurusDenganSelamat
#DietSenangHati 
#DropshipDIPERLUKAN 
#KurusTanpaBerlapar
#Johor 
#Perlis
#Perak 
#Selangor 
#Penang 
#Kedah 
#brunei
#singapore
#weightloss
#KurusLepasBersalin
#kurussebelumraya
#Jomkurus
#Bazaronline
#BazarWanita 
#BazarPaknil
#Loffatah
#Meletop
#terlajaklaris
#tipskurus
#likeforlike
#shoppingonline
#terapiinstagram
#Aurainsta
#AurainstaBatch7

Turun 9 kg,baru consume 10 hari 😘😘😘 . Anda ada masalah berat badan? Jom wassap Iqa ke 018-405 7814 . Iqa akan guide sampai dapat berat yang ideal 😘😘😘 . #gulagulakurus #kemamkemamdahkurus #KurusDenganSelamat #dietsenanghati #dropshipdiperlukan #KurusTanpaBerlapar #johor #Perlis #perak #selangor #penang #kedah #brunei #singapore #weightloss #KurusLepasBersalin #kurussebelumraya #Jomkurus #Bazaronline #bazarwanita #BazarPaknil #Loffatah #Meletop #terlajaklaris #tipskurus #likeforlike #shoppingonline #terapiinstagram #Aurainsta #aurainstabatch7

Share 3 0
rafa_cube's Instagram Photo - A3

Smart watch 
U8 - $30
DZ09 - $35 ( silver and gold) 
GT08 - $45

#bruneivendor #localvendor #rafashop #1stfloor #kiulap #plazahotel #brunei #tutong #belait #temburong

A3 Smart watch U8 - $30 DZ09 - $35 ( silver and gold) GT08 - $45 #bruneivendor #localvendor #rafashop #1stfloor #kiulap #plazahotel #brunei #tutong #belait #temburong

Share 0 0
bajurenangmuslimahpd's Instagram Photo - Tak suka yang plain? Suka bercorak nak dapat effect langsing. Boleh pilih baju Renang Muslimah Haleema - Ammara. Baju Renang Muslimah Loose Fit Haleema (AMMARA) 👙Material: Spandex/ Elastane/ Lycra
👙Size: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL,
4XL, 5XL, 6XL
👙Harga:
XS-L - RM169
XL-2XL - RM179
3XL - RM185
4XL-5XL - RM210
6XL - RM220 👙1 set: Baju, Seluar, Tudung Renang & Cap Renang.
👙Pada baju terdapat tali yang boleh diikat pada seluar bagi mengelakkan baju terangkat ke atas 😍

Untuk sekarang pertanyaan & tempahan boleh Whatssapp 0192748091

#sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #harisukannegara #malaysia #singapore #brunei

Tak suka yang plain? Suka bercorak nak dapat effect langsing. Boleh pilih baju Renang Muslimah Haleema - Ammara. Baju Renang Muslimah Loose Fit Haleema (AMMARA) 👙Material: Spandex/ Elastane/ Lycra 👙Size: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL 👙Harga: XS-L - RM169 XL-2XL - RM179 3XL - RM185 4XL-5XL - RM210 6XL - RM220 👙1 set: Baju, Seluar, Tudung Renang & Cap Renang. 👙Pada baju terdapat tali yang boleh diikat pada seluar bagi mengelakkan baju terangkat ke atas 😍 Untuk sekarang pertanyaan & tempahan boleh Whatssapp 0192748091 #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #harisukannegara #malaysia #singapore #brunei

Share 0 0
rimba_e.store's Instagram Photo - UBAT GIGI FOREVER GENTLE BRIGHT adalah formula yang sangat lembut pada gusi dan tidak mengandungi florida malah ia telah digabungkan dengan aloe vera dan propolis lebah. Ia sangat berkesan dalam menyihatkan, menguatkan dan melindungi gigi dan gusi. Ia juga bertindak menghalang pembentukan plak dan memutihkan gigi tanpa agen pelunturan. Dengan rasa mint (nyaman dan menyegarkan) yang lembut, ia sangat sesuai dan selamat untuk kanak-kanak dan disukai oleh orang dewasa.

Aloe vera sememangnya telah diketahui sangat berkualiti dan mempunyai banyak khasiat termasuk penjagaan gigi. Gigi anda akan putih bersinar dengan Forever Bright Toothgel yang merupakan salah satu ubat gigi yang terbaik di pasaran. Keluarga anda pasti akan menyukai rasa ubat gigi forever bright ini kerana rasanya yang menyegarkan.

Ubat diformulakan untuk kegunaan seluruh keluarga, Forever Bright Toothgel hanya mengandungi bahan-bahan yang berkualiti tinggi. Ia juga sesuai untuk untuk mereka yang vegetarian kerana tidak mengandungi unsur haiwan dalam produk ini.

Pudina semula jadi dan perasa Spearmint akan memberikan rasa segar dan mulut akan berasa segar dan bersih.

KELEBIHAN UBAT GIGI FOREVER BRIGHT 🌿Tidak mempunyai florida - sangat sesuai bagi mereka mengidap tiroid dan berkesan dalam menghapuskan plak dan bakteria
🌿Formula yang tidak melelask sangat sesuai untuk gigi yang sensitif
🌿Membersih, memutih dan menghilangkan kotoran pada gigi tanpa agen pemutih
🌿Mengandungi aloe vera dan propolis lebah yang sangat efektif dalam menghapuskan bakteria dalam mulut.
🌿Melegakan ulser mulut dan mengurangkan jangkitan pada gusi
🌿Menyembuh, melindungi dan menguatkan gigi serta menyihatkan gusi
🌿Mengurangkan jangkitan pada gusi dan menghilangkan enamel

Ubat gigi ini bukan sahaja mempunyai ciri-ciri anti-bakteria untuk melawan plak dan menjaga nafas yang segar, tetapi ia juga memberi manfaat kepada gusi dan lapisan dalaman yang lembut mulut. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Tukartah ubat gigi biskita hehe
Whatsapp +6738910792 😘

#forever #FOREVERBRUNEI #eczema #flp #fbo #flpbrunei #fbobrunei #brunei #asia #europe #healthy #supplements #beauty #aloevera #spearmint #toothgel #bright #aloevera

UBAT GIGI FOREVER GENTLE BRIGHT adalah formula yang sangat lembut pada gusi dan tidak mengandungi florida malah ia telah digabungkan dengan aloe vera dan propolis lebah. Ia sangat berkesan dalam menyihatkan, menguatkan dan melindungi gigi dan gusi. Ia juga bertindak menghalang pembentukan plak dan memutihkan gigi tanpa agen pelunturan. Dengan rasa mint (nyaman dan menyegarkan) yang lembut, ia sangat sesuai dan selamat untuk kanak-kanak dan disukai oleh orang dewasa. Aloe vera sememangnya telah diketahui sangat berkualiti dan mempunyai banyak khasiat termasuk penjagaan gigi. Gigi anda akan putih bersinar dengan Forever Bright Toothgel yang merupakan salah satu ubat gigi yang terbaik di pasaran. Keluarga anda pasti akan menyukai rasa ubat gigi forever bright ini kerana rasanya yang menyegarkan. Ubat diformulakan untuk kegunaan seluruh keluarga, Forever Bright Toothgel hanya mengandungi bahan-bahan yang berkualiti tinggi. Ia juga sesuai untuk untuk mereka yang vegetarian kerana tidak mengandungi unsur haiwan dalam produk ini. Pudina semula jadi dan perasa Spearmint akan memberikan rasa segar dan mulut akan berasa segar dan bersih. KELEBIHAN UBAT GIGI FOREVER BRIGHT 🌿Tidak mempunyai florida - sangat sesuai bagi mereka mengidap tiroid dan berkesan dalam menghapuskan plak dan bakteria 🌿Formula yang tidak melelask sangat sesuai untuk gigi yang sensitif 🌿Membersih, memutih dan menghilangkan kotoran pada gigi tanpa agen pemutih 🌿Mengandungi aloe vera dan propolis lebah yang sangat efektif dalam menghapuskan bakteria dalam mulut. 🌿Melegakan ulser mulut dan mengurangkan jangkitan pada gusi 🌿Menyembuh, melindungi dan menguatkan gigi serta menyihatkan gusi 🌿Mengurangkan jangkitan pada gusi dan menghilangkan enamel Ubat gigi ini bukan sahaja mempunyai ciri-ciri anti-bakteria untuk melawan plak dan menjaga nafas yang segar, tetapi ia juga memberi manfaat kepada gusi dan lapisan dalaman yang lembut mulut. Sesuai untuk semua peringkat umur. Tukartah ubat gigi biskita hehe Whatsapp +6738910792 😘 #forever #foreverbrunei #eczema #flp #fbo #flpbrunei #fbobrunei #brunei #asia #europe #healthy #supplements #beauty #aloevera #spearmint #toothgel #bright #aloevera

Share 0 0
tiensshop29's Instagram Photo - Yukk di order "PRODUK BEST SELLER" produk herbal dari "TIENS" !!! SUSAH NURUNIN BERAT BADAN??Pengen pelangsing yg aman dan ada BPOM nya??? Coba pelangsing tiens aja,banyak yang tanpa olahraga bisa berhasil rekor turun 15 kg dlm sebulan.produk pelangsing tien adalah produk pelangsing yg 100aman tanpa efek samping karena terbuat herbal terdiri dari 2 macam produk berikut : 
1 Chitin chitosan capsul Produk ini mayoritas terdiri dari ekstra kerak kulit binatang laut yg berkulit keras seperti kerang,kepiting dan udang.terbukti berkhasiat dalam mengikat lemak,kolesterol dan logam berbahaya dalam tubuh.juga berfungsi mengatasi penyakit kanker ,tumor,kista dn sejenisnya

2.Jiang Zhi tea 
Teh hijau tradisional china yang mengandung gymnostemma pentapilum,berfungsi sebagai zat detoc racun didalam tubuh serta ampuh mengikat lemak & kolesterol serta dapat mengurangi racun didalam tubuh. 
Produk BEST SELLER dunia sudah teruji !! Harga terMURAH seINDONESIA 
Alasan memilih produk kita : * Bersertifikat BPOM.MUI.HALAL
* Penghargaan INTERNASIONAL
* Aman karena HERBAL
* dan TIDAK ketergantungan

#tasbranded#branded#sepatubranded#original#import#jamtanganbranded#jamori#tasoriginal#malaysiabranded#indonesiabranded#

konsultasi GRATIS !!!
NOTE : Tidak dapat memberi komentar di IG . hub contact person di bawah :
BBM > D66E60B8
Sms/wa > 089660678090
line > tiensshop29
Wechat > 
#peninggi#pelangsing#penggemuk#pemutih#herbal#tiens#suplemen#jakarta#bandung#surabaya#batam#yogjakarta#indonesia#malaysia#brunei#taiwan#singapore#

Yukk di order "PRODUK BEST SELLER" produk herbal dari "TIENS" !!! SUSAH NURUNIN BERAT BADAN??Pengen pelangsing yg aman dan ada BPOM nya??? Coba pelangsing tiens aja,banyak yang tanpa olahraga bisa berhasil rekor turun 15 kg dlm sebulan.produk pelangsing tien adalah produk pelangsing yg 100aman tanpa efek samping karena terbuat herbal terdiri dari 2 macam produk berikut : 1 Chitin chitosan capsul Produk ini mayoritas terdiri dari ekstra kerak kulit binatang laut yg berkulit keras seperti kerang,kepiting dan udang.terbukti berkhasiat dalam mengikat lemak,kolesterol dan logam berbahaya dalam tubuh.juga berfungsi mengatasi penyakit kanker ,tumor,kista dn sejenisnya 2.Jiang Zhi tea Teh hijau tradisional china yang mengandung gymnostemma pentapilum,berfungsi sebagai zat detoc racun didalam tubuh serta ampuh mengikat lemak & kolesterol serta dapat mengurangi racun didalam tubuh. Produk BEST SELLER dunia sudah teruji !! Harga terMURAH seINDONESIA Alasan memilih produk kita : * Bersertifikat BPOM.MUI.HALAL * Penghargaan INTERNASIONAL * Aman karena HERBAL * dan TIDAK ketergantungan #tasbranded#branded#sepatubranded#original#import#jamtanganbranded#jamori#tasoriginal#malaysiabranded#indonesiabranded# konsultasi GRATIS !!! NOTE : Tidak dapat memberi komentar di IG . hub contact person di bawah : BBM > D66E60B8 Sms/wa > 089660678090 line > tiensshop29 Wechat > #peninggi#pelangsing#penggemuk#pemutih#herbal#tiens#suplemen#jakarta#bandung#surabaya#batam#yogjakarta#indonesia#malaysia#brunei #taiwan#singapore#

Share 0 0
runwithjoe's Instagram Photo - Larian Bersama Bomba 3 (Malaysia)

Date: 14/05/2017
Distances: 12km & 4km
Venue: Marina Park City, Miri Sarawak

Registrations:

http://bulatanparkrunnersclub.com/larianbomba

#Run #Running #Events #Brunei #Updates #Meracun #Bomba #LarianBersamaBomba #Miri #Sarawak #Malaysia #Runwithjoe @runwithjoe

Larian Bersama Bomba 3 (Malaysia) Date: 14/05/2017 Distances: 12km & 4km Venue: Marina Park City, Miri Sarawak Registrations: http://bulatanparkrunnersclub.com/larianbomba #run #running #events #Brunei #updates #meracun #bomba #larianbersamabomba #miri #sarawak #malaysia #runwithjoe@runwithjoe

Share 0 0
shawl_bykirana's Instagram Photo - Siap! Shawl utk dipakai sedondon dgn ibu pengantin & adik beradik yg lain, dan juga utk bridesmaids 😍.
.
Thank you dear sebab beri kepercayaan pada pihak @shawl_bykirana utk buat shawl dihari bahagia family awak 😘.
.
Jika ada yang nk order untuk bridesmaids or ahli keluarga semperna hari bahagia, boleh contact kami 😊.
.
Click link 👇 utk trusted agent kami : 
@intannurfadilah88 
@agentshawlbykirana 
@ninazree 
@agentshawlbykirana_jb 
@sri_amy78
.
Boleh jgk nk hello2 agent2 kami yg friendly ni klu nk COD area anda 👇:
.📱Ampang : +6019-2299552
.📱Selayang/KLCC :+60192205697
.📱Nilai : +6012-9200737
.📱Kajang/Bangi : +6019-306 4966 /+60124646624
.📱Putrajaya/Cyberjaya : +6012-3685998
.📱Semenyih : +6017-756 7775
.📱Petaling Jaya/Bkt Bintang : +6012-693 6981
.📱Johor Bahru : +6017-7468208
.
#shawlbykirana #shawlmurah #bazaar #chiffonshawl #tutorialshawl #tutorial #ootd #instagram #hijab #chiffon #baju #pucci #heavychiffonshawl #vendeurfestival #moodrepublik #borongshawl #shawljb #blouse #blousemurah #jubah #vendeur #brunei #hijabtutorial #bawalpucci #malaysiainstashop #malaysiaonlineshop #kedaionline #bazaarpaknil

Siap! Shawl utk dipakai sedondon dgn ibu pengantin & adik beradik yg lain, dan juga utk bridesmaids 😍. . Thank you dear sebab beri kepercayaan pada pihak @shawl_bykirana utk buat shawl dihari bahagia family awak 😘. . Jika ada yang nk order untuk bridesmaids or ahli keluarga semperna hari bahagia, boleh contact kami 😊. . Click link 👇 utk trusted agent kami : @intannurfadilah88 @agentshawlbykirana @ninazree @agentshawlbykirana_jb @sri_amy78 . Boleh jgk nk hello2 agent2 kami yg friendly ni klu nk COD area anda 👇: .📱Ampang : +6019-2299552 .📱Selayang/KLCC :+60192205697 .📱Nilai : +6012-9200737 .📱Kajang/Bangi : +6019-306 4966 /+60124646624 .📱Putrajaya/Cyberjaya : +6012-3685998 .📱Semenyih : +6017-756 7775 .📱Petaling Jaya/Bkt Bintang : +6012-693 6981 .📱Johor Bahru : +6017-7468208 . #shawlbykirana #shawlmurah #bazaar #chiffonshawl #tutorialshawl #tutorial #ootd #instagram #hijab #chiffon #baju #pucci #heavychiffonshawl #vendeurfestival #moodrepublik #borongshawl #shawljb #blouse #blousemurah #jubah #vendeur #brunei #hijabtutorial #bawalpucci #malaysiainstashop #malaysiaonlineshop #kedaionline #bazaarpaknil

Share 1 0
peninggilajustore's Instagram Photo - Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @peninggilajustore 💪
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap (NEW) : +60143469648
📱 Wechat ID : peninggilajustore
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah

Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @peninggilajustore 💪 . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap (NEW) : +60143469648 📱 Wechat ID : peninggilajustore . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia #selamattiadakesansampingan #sayurlabu #foodpornshare #instafood #food #perakian #foodpictures #sambalbelacan #local #brunei #indonesia #kosmetik #skincare #bazaronline #murahmurah

Share 0 0
rafa_cube's Instagram Photo - Wallet paris $10
Monopod $12 (2pcs/$20)
Triples closet space $20
Ipin $2

#bruneivendor #localvendor #rafashop #1stfloor #kiulap #plazahotel #brunei #tutong #belait #temburong

Wallet paris $10 Monopod $12 (2pcs/$20) Triples closet space $20 Ipin $2 #bruneivendor #localvendor #rafashop #1stfloor #kiulap #plazahotel #brunei #tutong #belait #temburong

Share 0 0
rafa_cube's Instagram Photo - D.05

Lace, Tudung, Lipstick, Aloe vera gel 
#bruneivendor #localvendor #rafashop #1stfloor #kiulap #plazahotel #brunei #tutong #belait #temburong

D.05 Lace, Tudung, Lipstick, Aloe vera gel #bruneivendor #localvendor #rafashop #1stfloor #kiulap #plazahotel #brunei #tutong #belait #temburong

Share 0 0
jsd.stokisterbesar's Instagram Photo - bismillah
.

hari ni mesti ramai shopping lebih-lebih lagi baru dapat gaji kannn?
.

jadi, Iman nak ingatkan sekali lagi agar JANGAN BELI ITEM JSD yang ditawarkan pada harga tak masuk akal. .

produk Jamu Susuk Dara dijual pada harga yang ditetapkan dan hanya dibekalkan kepada agen/stokis yang sah sahaja.
 agen akan mempamerkan badge warna pink manakala stokis pula badge hijau.
.

jika ada yang mendakwa mereka jualmurah sebab mereka pemborong baik hati-hati ya.
.
Credit to : Cik reensdrawer
.
#sayajual #femininewashjsd #maskervagina #bazarpaknil #bazaronline #brunei #tudung #ruangrezekihanania #cikgu #tudungbawal #uitm #jururawat #produkkesihatan
#berikanmasa #perlaking #terlajaklaris #raya2017 #jsdmurah #suamikupalingsweet #bebaskeputihan #terbaik #sapotlokal #lokalah #wanita #wanitacantik #jamususukdara #begtanganmurahmalaysia #perkahwinan #kolejkomuniti #sayangketatsendatpadat

bismillah . hari ni mesti ramai shopping lebih-lebih lagi baru dapat gaji kannn? . jadi, Iman nak ingatkan sekali lagi agar JANGAN BELI ITEM JSD yang ditawarkan pada harga tak masuk akal. . produk Jamu Susuk Dara dijual pada harga yang ditetapkan dan hanya dibekalkan kepada agen/stokis yang sah sahaja. agen akan mempamerkan badge warna pink manakala stokis pula badge hijau. . jika ada yang mendakwa mereka jualmurah sebab mereka pemborong baik hati-hati ya. . Credit to : Cik reensdrawer . #sayajual #femininewashjsd #maskervagina #bazarpaknil #bazaronline #brunei #tudung #ruangrezekihanania #cikgu #tudungbawal #uitm #jururawat #produkkesihatan #berikanmasa #perlaking #terlajaklaris #raya2017 #jsdmurah #suamikupalingsweet #bebaskeputihan #terbaik #sapotlokal #lokalah #wanita #wanitacantik #jamususukdara #begtanganmurahmalaysia #perkahwinan #kolejkomuniti #sayangketatsendatpadat

Share 0 0
afif_chelah's Instagram Photo - *Assalamualaikum. Bismillahirrohmanirrohim
☀️Ya Allah .Ajarkanlah kami yg lemah ini utk melihat jln keluar dr semua masalah yg membelenggu kami,
☀️bukakanlah hijab kpd kami yg tak mampu melihat setiap kebaikan pd kejadian dan takdirmu.
☀️Ya Allah..takdirkanlah yg baik2 utk diri kami, Jgnlah kau menguji kami pd apa yg tidak mampu kami lalui..
☀️Bukakkanlah pintu2 rahmatMu utk kami ya Allah
*Ya Allah..Rezkikan kami untuk Bertahajud padaMu*

#telekungafifah #instanttelekung #telekungtravel #hadiah #cenderahati #hantaran #hadiahkawin #hadiahharilahir #telekungkemas #telekungselesa #telekungmurah
#telekungkanak-kanak #telekunghaji #telekungumrah #telekungpengantin
#telekungcantik #telekungsejuk #exclusive #telekung #malaysia #singapura #brunei

*Assalamualaikum. Bismillahirrohmanirrohim ☀️Ya Allah .Ajarkanlah kami yg lemah ini utk melihat jln keluar dr semua masalah yg membelenggu kami, ☀️bukakanlah hijab kpd kami yg tak mampu melihat setiap kebaikan pd kejadian dan takdirmu. ☀️Ya Allah..takdirkanlah yg baik2 utk diri kami, Jgnlah kau menguji kami pd apa yg tidak mampu kami lalui.. ☀️Bukakkanlah pintu2 rahmatMu utk kami ya Allah *Ya Allah..Rezkikan kami untuk Bertahajud padaMu* #telekungafifah #instanttelekung #telekungtravel #hadiah #cenderahati #hantaran #hadiahkawin #hadiahharilahir #telekungkemas #telekungselesa #telekungmurah #telekungkanak-kanak #telekunghaji #telekungumrah #telekungpengantin #telekungcantik #telekungsejuk #exclusive #telekung #malaysia #singapura #brunei

Share 0 0
Load More