PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about cantiqaskincare

Instagram Photos and Videos about cantiqaskincare. Download, Comment, Like cantiqaskincare Photos and Videos Shared by Various Users

cantiqa_skincare_mersing's Instagram Photo - Jom dapatkan acne cream bg yg mempunyai masalah jerawat.. Berminat boleh pm no sy 01127785851
#cantiqaskincare 
#cantiqa

Jom dapatkan acne cream bg yg mempunyai masalah jerawat.. Berminat boleh pm no sy 01127785851 #cantiqaskincare #cantiqa

Share 0 3
qaseh_ainiey's Instagram Photo - Alhamdulillah tq bg feedback pngguna Cantiqa Skincare 😙 
Haa anda sendiri dh tengok cmne feedback pngguna produk kami ?? Tak mahu ke kulit cantik gebu tanpa sebarang parut ?? Parut kat hidung pom blh hilang tau 😍 Ishh sukanya 😍 Meh pm saya untuk dapatkan produk kami. Dijamin dapat mmbantu masalah kulit anda 😊

#feedbackbaikpunya 
#cantiqaskincare
#sayapakaisayajual 
#sayajualmurah
#feepostage

Wsp:017-9107500

Alhamdulillah tq bg feedback pngguna Cantiqa Skincare 😙 Haa anda sendiri dh tengok cmne feedback pngguna produk kami ?? Tak mahu ke kulit cantik gebu tanpa sebarang parut ?? Parut kat hidung pom blh hilang tau 😍 Ishh sukanya 😍 Meh pm saya untuk dapatkan produk kami. Dijamin dapat mmbantu masalah kulit anda 😊 #feedbackbaikpunya #cantiqaskincare #sayapakaisayajual #sayajualmurah #feepostage Wsp:017-9107500

Share 0 6
cik_siti_chahaya's Instagram Photo - [ALHAMDULILLAH]

Yang memulihkan itu urusan Allah ;) Parut jerawat??
jerawat??
jeragat??
kulit kusam??
Parut demam campak?? Cubalah SERUM FLAWLESS ADVANCE by CANTIQA Skincare.

Kita juga ada set skincare untuk rawatan yang menyeluruh.

Berminat?

Pm 0176797064 (CikSiti)

ps: CikSiti nak bagi LESS 5% untuk 30 pembeli awal di hari minggu ni ;) #jomcantiksama2
#cantiqaskincare #cantiqa
#jerawat #jeragat
#serumwajah #wajahmulus 
#alhamdulillah

[ALHAMDULILLAH] Yang memulihkan itu urusan Allah ;) Parut jerawat?? jerawat?? jeragat?? kulit kusam?? Parut demam campak?? Cubalah SERUM FLAWLESS ADVANCE by CANTIQA Skincare. Kita juga ada set skincare untuk rawatan yang menyeluruh. Berminat? Pm 0176797064 (CikSiti) ps: CikSiti nak bagi LESS 5% untuk 30 pembeli awal di hari minggu ni ;) #jomcantiksama2 #cantiqaskincare #cantiqa #jerawat #jeragat #serumwajah #wajahmulus #alhamdulillah

Share 3 2
cantiqabynzrh.zbyd's Instagram Photo - Medium Set Cantiqa 
1. Cleanser
2. Toner
3. Day Cream
4. Nightly Cream
5. Serum Flawless Advance 5ml

For details, DM or Ws 014-2557594 📱#cantiqa #cantiqaskincare #serumflawlessadvance #nakcantik #nakflawless #nakputih #sayajual #sayajualserum #flawless #kulitcantik #kulitbersih #kulitlicin #cantik #testimoni #testimoniberjaya #testimonicantiqa

Medium Set Cantiqa 1. Cleanser 2. Toner 3. Day Cream 4. Nightly Cream 5. Serum Flawless Advance 5ml For details, DM or Ws 014-2557594 📱 #cantiqa #cantiqaskincare #serumflawlessadvance #nakcantik #nakflawless #nakputih #sayajual #sayajualserum #flawless #kulitcantik #kulitbersih #kulitlicin #cantik #testimoni #testimoniberjaya #testimonicantiqa

Share 0 21
cantiqabynzrh.zbyd's Instagram Photo - Medium Set Cantiqa 🌼
.
.
.
1. Cleanser
2. Toner
3. Day Cream
4. Nightly Cream
5. Serum Flawless Advance 5ml

For details, DM or Ws 014-2557594 📱
#cantiqa #cantiqaskincare #serumflawlessadvance #nakcantik #nakflawless #nakputih #sayajual #sayajualserum #flawless #kulitcantik #kulitbersih #kulitlicin #cantik #testimoni #testimoniberjaya #testimonicantiqa

Medium Set Cantiqa 🌼 . . . 1. Cleanser 2. Toner 3. Day Cream 4. Nightly Cream 5. Serum Flawless Advance 5ml For details, DM or Ws 014-2557594 📱 #cantiqa #cantiqaskincare #serumflawlessadvance #nakcantik #nakflawless #nakputih #sayajual #sayajualserum #flawless #kulitcantik #kulitbersih #kulitlicin #cantik #testimoni #testimoniberjaya #testimonicantiqa

Share 1 25
cik_siti_chahaya's Instagram Photo - [SERUM FLAWLESS ADVANCE] <3
.
Merupakan zat cair yg formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air), biasanya didalamnya tentu akan terdapat berbagai macam formula sehinga serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit, molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil dan cara kerja nya akan jauh lebi tinggi 10x ganda dari krim wajah biasa. tentu hal ini akan nampak wajar bahwa serum biasanya didapat dalam harga yang relatif lebih tinggi. <3
.
Cuba bayangkan dengan hanya menggunakan #SerumFlawless ini, anda akan: .
👉🏻Mendapat kulit yang gebu dan licin walaupun baru bangun tidur.
👉🏻kulit anda kelihatan cantik, "flawless" dan putih berseri tanpa mekap!
👉🏻Rakan/rakan dan ahli keluarga terpegun melihat perubahan anda 👉🏻 Anda kelihatan lebih muda dan cantik!
👉🏻Anda kelihatan berkeyakinan dan gembira kerana muka anda terasa sungguh bersih dan selesa!
👉🏻Sering ke cermin dan bergambar di kamera kerana anda sendiri tidak akan mempercayai perubahan yang anda lalui di wajah anda!
👉🏻Menjadi semakin yakin, bersemangat tinggi, tidak lagi berputus asa dan tidak lagi kecewa untuk berhadapan di khalayak ramai!
.
CikSiti tahu, anda membaca sehingga habis di sini kerana anda ingin membuat perubahan. Anda ingin menjadi lebih cantik. Betul tak?
.
Rasainya sendiri #SerumFlawless ini dan bersedia melalui perubahan yang anda inginkan! 😘😊❤
.
Utk dapatkan harga PROMOSI, sis boleh tinggalkan no hp, CikSiti akan wasap sis sekarang juga 🙂

ATAU

Sis boleh wasap CikSiti dulu tanpa perlu save no di link ini

www.wasap.my/60176797064/25ml

CikSiti nak bagi harga SPECIAL LESS 5% untuk 30 pembeli awal.
.
#cantiqaskincare #skincaremalaysia #kulitputih #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #kulitgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitlicin #kulitbersih #produkkecantikanmurah #flawless #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah 
#like4like #kualalumpur #putrajaya #sabah #sarawak #brunei #malaysia #penang #selangor #alhamdulillah #throwback

[SERUM FLAWLESS ADVANCE] <3 . Merupakan zat cair yg formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air), biasanya didalamnya tentu akan terdapat berbagai macam formula sehinga serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit, molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil dan cara kerja nya akan jauh lebi tinggi 10x ganda dari krim wajah biasa. tentu hal ini akan nampak wajar bahwa serum biasanya didapat dalam harga yang relatif lebih tinggi. <3 . Cuba bayangkan dengan hanya menggunakan #serumflawlessini, anda akan: . 👉🏻Mendapat kulit yang gebu dan licin walaupun baru bangun tidur. 👉🏻kulit anda kelihatan cantik, "flawless" dan putih berseri tanpa mekap! 👉🏻Rakan/rakan dan ahli keluarga terpegun melihat perubahan anda 👉🏻 Anda kelihatan lebih muda dan cantik! 👉🏻Anda kelihatan berkeyakinan dan gembira kerana muka anda terasa sungguh bersih dan selesa! 👉🏻Sering ke cermin dan bergambar di kamera kerana anda sendiri tidak akan mempercayai perubahan yang anda lalui di wajah anda! 👉🏻Menjadi semakin yakin, bersemangat tinggi, tidak lagi berputus asa dan tidak lagi kecewa untuk berhadapan di khalayak ramai! . CikSiti tahu, anda membaca sehingga habis di sini kerana anda ingin membuat perubahan. Anda ingin menjadi lebih cantik. Betul tak? . Rasainya sendiri #serumflawlessini dan bersedia melalui perubahan yang anda inginkan! 😘😊❤ . Utk dapatkan harga PROMOSI, sis boleh tinggalkan no hp, CikSiti akan wasap sis sekarang juga 🙂 ATAU Sis boleh wasap CikSiti dulu tanpa perlu save no di link ini www.wasap.my/60176797064/25ml CikSiti nak bagi harga SPECIAL LESS 5% untuk 30 pembeli awal. . #cantiqaskincare #skincaremalaysia #kulitputih #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskusam #kulitgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitlicin #kulitbersih #produkkecantikanmurah #flawless #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #like4like #kualalumpur #putrajaya #sabah #sarawak #brunei #malaysia #penang #selangor #alhamdulillah #throwback

Share 3 11
rahsia.kulit.cantik's Instagram Photo - .
MALU DENGAN KULIT MUKA BERLUBANG2 KESAN JERAWAT? KULIT MUKA KE APE NI??? ADOIII...MALU CHEQQQQ!!!
.
Okay, relaksss...kami akan bantu uollsss...jangan panic ye...
.
CANTIQA boleh settlekan masalah uollss tue! betul ker ni??? dah cuba macam2 skincare tapi sama jewww!
.
Cantiqa tak sama cam skincare lain ye.. cantiqa akan rawat dulu muka uolls... sebab tu diawal penggunaan cantiqa, uolls tidak dibenarkan menggunakan makeup... serum pon hanya boleh apply pada minggu kedua... kami tak nak uolls campurkan cantiqa dgn produk lain dalam proses rawatan awal...insya allah, dalam seminggu tu uolls akan rasa perubahan kulit muka uolls 😍😘
.
Dalam set cantiqa ni, ade pencuci, toner, serum, krim siang dan krim malam.... konsisten je guna produk ni, insya allah kulit muka uolls akan licin cam dolu2 gittew 😍😘
.
SET TRIAL CANTIQA : RM100 (tahan 2 minggu penggunaa)
SET MEDIUM CANTIQA : RM180 (tahan 1 hingga 2 bulan penggunaa)
SET LARGE CANTIQA : RM380 (tahan 3 hingga 4 bulan penggunaa)
.
WHATSAPP 📲 0139417875 untuk order or sebarang penggunaan 😎
.
#cantiqa #cantiqaskincare #serumcantiqa #serumflawlesscantiqa #kulitcantiktanpacela #kulitsihat #tipskecantikkan

. MALU DENGAN KULIT MUKA BERLUBANG2 KESAN JERAWAT? KULIT MUKA KE APE NI??? ADOIII...MALU CHEQQQQ!!! . Okay, relaksss...kami akan bantu uollsss...jangan panic ye... . CANTIQA boleh settlekan masalah uollss tue! betul ker ni??? dah cuba macam2 skincare tapi sama jewww! . Cantiqa tak sama cam skincare lain ye.. cantiqa akan rawat dulu muka uolls... sebab tu diawal penggunaan cantiqa, uolls tidak dibenarkan menggunakan makeup... serum pon hanya boleh apply pada minggu kedua... kami tak nak uolls campurkan cantiqa dgn produk lain dalam proses rawatan awal...insya allah, dalam seminggu tu uolls akan rasa perubahan kulit muka uolls 😍😘 . Dalam set cantiqa ni, ade pencuci, toner, serum, krim siang dan krim malam.... konsisten je guna produk ni, insya allah kulit muka uolls akan licin cam dolu2 gittew 😍😘 . SET TRIAL CANTIQA : RM100 (tahan 2 minggu penggunaa) SET MEDIUM CANTIQA : RM180 (tahan 1 hingga 2 bulan penggunaa) SET LARGE CANTIQA : RM380 (tahan 3 hingga 4 bulan penggunaa) . WHATSAPP 📲 0139417875 untuk order or sebarang penggunaan 😎 . #cantiqa #cantiqaskincare #serumcantiqa #serumflawlesscantiqa #kulitcantiktanpacela #kulitsihat #tipskecantikkan

Share 0 11
qaseh_ainiey's Instagram Photo - 👉Sebelum Tido Pakai Serum Cantiqa Skincare

Miracle Facial Treatment Cantiqa Skincare : 🍁Sesuai Kulit Jeragat 🍁Sesuai Kulit Berminyak 🍁Sesuai Kulit Kusam 🍁Sesuai Kulit Parut Jerawat 🍁Sesuai Tona Tak Sekata 🍁5 in 1 ~Cleanser ~Toner ~Night Cream ~Day Cream ~Serum 👫Sesuai untuk lelaki dan perempuan 
Whatsapp 0179107500 
#Cantiqaskincare 
#Nakcantikcarisaya 
#Hargamampumilik
#Sispakaisisjual 
#Belumcubabelumtahu 
#Codpunboleh,Pospunboleh
#janganlupapmtepi
#hargakasihsayang

👉Sebelum Tido Pakai Serum Cantiqa Skincare Miracle Facial Treatment Cantiqa Skincare : 🍁Sesuai Kulit Jeragat 🍁Sesuai Kulit Berminyak 🍁Sesuai Kulit Kusam 🍁Sesuai Kulit Parut Jerawat 🍁Sesuai Tona Tak Sekata 🍁5 in 1 ~Cleanser ~Toner ~Night Cream ~Day Cream ~Serum 👫Sesuai untuk lelaki dan perempuan Whatsapp 0179107500 #Cantiqaskincare #nakcantikcarisaya #Hargamampumilik #sispakaisisjual #belumcubabelumtahu #Codpunboleh,Pospunboleh #janganlupapmtepi #hargakasihsayang

Share 1 12
cantiqa.skincare_kl's Instagram Photo - .Thanx dearie 🌹🌹
.
ALHAMDULILLAH
.
Thanx utk kepercayaan u ol dgn memilih Cantiqa! 😘
.
Nak tau pasal Serum Peloles? Set rawatan wajah? Meh wasap Sis
FREE Consultation
.
💆🏼Cantiqa Skincare™
🏬Stokist Utama
💁🏼Sis Ezra 📱Whatsapp 017 6939659
📲Instagram: @cantiqa.skincare_kl
✅Fanpage: Superb Skinz HQ
goo.gl/NyaRuj
🙌🏻Nak tengok testimoni?
Klik sini👉🏻 goo.gl/PRiuxr
📍Walk-in : GF-06, Bazaar Pertama Complex, Jln TAR, KL.
.
.
#serumflawlessadvance
#serumflawless
#SuperbSuperbSuperb
#StokistUtama
#cantiqaskincare
#cantiqateam
#teamSuperb
#superbskinzhq
#droshipperwanted
#agentwanted
#projekduittepi
#jerawat
#klsogo #pertamacomplex
#kl #selangor
#perak #perlis #kelantan #terengganu #melaka #negerisembilan #pahang #johor #penang #kedah #sabah #sarawak

.Thanx dearie 🌹🌹 . ALHAMDULILLAH . Thanx utk kepercayaan u ol dgn memilih Cantiqa! 😘 . Nak tau pasal Serum Peloles? Set rawatan wajah? Meh wasap Sis FREE Consultation . 💆🏼Cantiqa Skincare™ 🏬Stokist Utama 💁🏼Sis Ezra 📱Whatsapp 017 6939659 📲Instagram: @cantiqa.skincare_kl ✅Fanpage: Superb Skinz HQ goo.gl/NyaRuj 🙌🏻Nak tengok testimoni? Klik sini👉🏻 goo.gl/PRiuxr 📍Walk-in : GF-06, Bazaar Pertama Complex, Jln TAR, KL. . . #serumflawlessadvance #serumflawless #SuperbSuperbSuperb #StokistUtama #cantiqaskincare #cantiqateam #teamSuperb #superbskinzhq #droshipperwanted #agentwanted #projekduittepi #jerawat #klsogo #pertamacomplex #kl #selangor #perak #perlis #kelantan #terengganu #melaka #negerisembilan #pahang #johor #penang #kedah #sabah #sarawak

Share 0 31
asmaanasuha's Instagram Photo - Serum Flawless Advance 
Do help me. a lot!! Thanks 
sis2 n bro2 yg nak kahweng berseri seri ada masa lagi ni nk nampak flawless n jelita!!! #cantiqaupm #cantiqaskincare #serumflawlessadvance #instapic #instagood #instagram #love #inlove

Serum Flawless Advance Do help me. a lot!! Thanks sis2 n bro2 yg nak kahweng berseri seri ada masa lagi ni nk nampak flawless n jelita!!! #cantiqaupm #cantiqaskincare #serumflawlessadvance #instapic #instagood #instagram #love #inlove

Share 0 41
mcliffreen's Instagram Photo - Tetap bersyukur....restok #cantiqaskincare datang lagi..di Miri
Nak cuba guna boleh watsap 0128511855

Tetap bersyukur....restok #cantiqaskincare datang lagi..di Miri Nak cuba guna boleh watsap 0128511855

Share 0 7
qasiraa's Instagram Photo - Such a good facial quote. Nampaknya memang tiada keajaiban yang terjadi. Semua terjadi atas usaha kita menjaga kecantikan. .
.
Usaha dan tawakkal kepada Allah. Jangan lupa.
.
.
.
Meh flawlesskan diri dan wajah dengan cara mudah simple selamat. Serum vitamin C dengan paduan lemon . .#CantiqaMalaysia #Cantiqaskincare #cantiqaputrajaya #serumflawlessadvanced #serumwajah #serumhilangkanjeragat #jeragathilang
#serumcantiqa #serummalaysia #nakputih 
#nakgebu
#nakflawless
#hilangkanjerawat 
#hilangkanjeragat 
#serumparut
#hilangkanparut 
#cantiqa

Such a good facial quote. Nampaknya memang tiada keajaiban yang terjadi. Semua terjadi atas usaha kita menjaga kecantikan. . . Usaha dan tawakkal kepada Allah. Jangan lupa. . . . Meh flawlesskan diri dan wajah dengan cara mudah simple selamat. Serum vitamin C dengan paduan lemon . . #CantiqaMalaysia #Cantiqaskincare #cantiqaputrajaya #serumflawlessadvanced #serumwajah #serumhilangkanjeragat #jeragathilang #serumcantiqa #serummalaysia #nakputih #nakgebu #nakflawless #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #serumparut #hilangkanparut #cantiqa

Share 1 12
asmaanasuha's Instagram Photo - Lepas wudhu'karang siap2 pakai serum! Mesti kulit lagi moist!! Nyah jerawat pasir jerawat tanah jerawat batu. Hip hip #serumflawlessadvance #cantiqaupm #cantiqaskincare #instadaily #instagram #rahsiakulitgebu #wahahah #instapic #instagood #instabeauty #instagorgeous

Lepas wudhu'karang siap2 pakai serum! Mesti kulit lagi moist!! Nyah jerawat pasir jerawat tanah jerawat batu. Hip hip #serumflawlessadvance #cantiqaupm #cantiqaskincare #instadaily #instagram #rahsiakulitgebu #wahahah #instapic #instagood #instabeauty #instagorgeous

Share 1 143
asmaanasuha's Instagram Photo - For those yg dah order set Cantiqa n serum meletop merecik ni. Harini sis buat postage okaih. Alebyu sume. Marilah bercantiqa. Cantik dan sihat sama sama 😘😘 #cantiqaskincare #cantiqaupm #serumflawlessadvance #settrial #rahsiakulitgebu #instagram #instagrammer #instaletops #instagood #instapicture #instabeauty

For those yg dah order set Cantiqa n serum meletop merecik ni. Harini sis buat postage okaih. Alebyu sume. Marilah bercantiqa. Cantik dan sihat sama sama 😘😘 #cantiqaskincare #cantiqaupm #serumflawlessadvance #settrial #rahsiakulitgebu #instagram #instagrammer #instaletops #instagood #instapicture #instabeauty

Share 10 45
cik_siti_chahaya's Instagram Photo - Flawlesssssss sangggggattt!!!
SERUM FLAWLESS ADVANCE
Mempunyai kandungan pelembab 
Mengurangi bekas2 jerawat
Mencerahkan kulit wajah 
Menghilangkan jeragat & kesan hitam 
Meratakan warna kulit
Mengecilkan pori-pori wajah 
Menghaluskan dan menganjalkan kulit
Senarai kandungan : Aqua, 
Whiteningessence, Pearls, Camellia 
Sinensis Leaf Extract.
KKM NO: NOT141005304K
Berminat boleh klik ni 👇🏻 http://CantiqaMiracleSkincare.wasap.my

atau

wassap 0176797064

#cantiqa 
#cantiqaskincare 
#flawless

Flawlesssssss sangggggattt!!! SERUM FLAWLESS ADVANCE Mempunyai kandungan pelembab Mengurangi bekas2 jerawat Mencerahkan kulit wajah Menghilangkan jeragat & kesan hitam Meratakan warna kulit Mengecilkan pori-pori wajah Menghaluskan dan menganjalkan kulit Senarai kandungan : Aqua, Whiteningessence, Pearls, Camellia Sinensis Leaf Extract. KKM NO: NOT141005304K Berminat boleh klik ni 👇🏻 http://CantiqaMiracleSkincare.wasap.my atau wassap 0176797064 #cantiqa #cantiqaskincare #flawless

Share 2 2
amandabeautyskincare's Instagram Photo - Set treatment cantiqa
🔵cleanser
🔵toner
🔵day cream
🔵night cream
🔵serum ➿KLBIHAN TREATMENT SET SKINCARE➿
👉🏻Memutihkan Kulit Muka 👉🏻Mengecilkan Pori-Pori
👉🏻Menghilangkan Jerawat 👉🏻Memudarkan Jeragat
👉🏻Menghilangkan Kedut
👉🏻Menghilangkan Parut
👉🏻Kulit Semakin Anjal
👉🏻Melambatkan Proses Penuaan
👉🏻Kulit Flawless Dan Glowing
👉🏻Nampak Lebih Awet Muda
👉🏻Sesuai untuk lelaki dan perempuan
👉🏻Tidak perlu berbelanja besar
👉🏻kulit semakin glowing
👉🏻Jeragat & Jerawat semakin hilang
#cantiqaskincare 
#flawless 
#serumcantiqa

Set treatment cantiqa 🔵cleanser 🔵toner 🔵day cream 🔵night cream 🔵serum ➿KLBIHAN TREATMENT SET SKINCARE➿ 👉🏻Memutihkan Kulit Muka 👉🏻Mengecilkan Pori-Pori 👉🏻Menghilangkan Jerawat 👉🏻Memudarkan Jeragat 👉🏻Menghilangkan Kedut 👉🏻Menghilangkan Parut 👉🏻Kulit Semakin Anjal 👉🏻Melambatkan Proses Penuaan 👉🏻Kulit Flawless Dan Glowing 👉🏻Nampak Lebih Awet Muda 👉🏻Sesuai untuk lelaki dan perempuan 👉🏻Tidak perlu berbelanja besar 👉🏻kulit semakin glowing 👉🏻Jeragat & Jerawat semakin hilang #cantiqaskincare #flawless #serumcantiqa

Share 0 6
cantiqa_skincare_mersing's Instagram Photo - Zaman sekarang ny smua org nk cantik? Lelaki pn msti smua nk hensem kan? Pada abam2 kt lua sane yg inginkn kulit bersih, cantik, putih, kulit tak minyak, bebas jerawat dan mengecilkan pori2.. Apa kata cube Serum Flawless Advance atau set cantiqa ny.. Sapu2 jew dh santek 😍😍
berminat boleh whatsapp 01127785851(SUSY)
#serumcantiqa 
#serumflawlessadvance 
#cantiqaskincare

Zaman sekarang ny smua org nk cantik? Lelaki pn msti smua nk hensem kan? Pada abam2 kt lua sane yg inginkn kulit bersih, cantik, putih, kulit tak minyak, bebas jerawat dan mengecilkan pori2.. Apa kata cube Serum Flawless Advance atau set cantiqa ny.. Sapu2 jew dh santek 😍😍 berminat boleh whatsapp 01127785851(SUSY) #serumcantiqa #serumflawlessadvance #cantiqaskincare

Share 0 4
cantiqa_skincare_mersing's Instagram Photo - Dulu muke sy terok sgt jerawat penuh kt pipi.. bile nk kua umah trpkse pkai fondation tebal2 sbb nk ttup jerawat, kalau tak solek nk kua pn malu.. Skrg alhamdulillah sejak pkai CANTIQA SKINCARE muke sy dh bebas jerawat dan kulit dh tak kusam.. Kulit makin putih dan glowing ada la.. Ramai yg dh tegur makin berseri2😍😍.. Hakak2 abg2 yg kt lua sane xnk kew kulit cm sy ny?? kalau berminat boleh pm kt nmbor sy k 01127785851
-sayapakaisayajual-
#cantiqaskincare
#cantiqa 
#setcantiqa

Dulu muke sy terok sgt jerawat penuh kt pipi.. bile nk kua umah trpkse pkai fondation tebal2 sbb nk ttup jerawat, kalau tak solek nk kua pn malu.. Skrg alhamdulillah sejak pkai CANTIQA SKINCARE muke sy dh bebas jerawat dan kulit dh tak kusam.. Kulit makin putih dan glowing ada la.. Ramai yg dh tegur makin berseri2😍😍.. Hakak2 abg2 yg kt lua sane xnk kew kulit cm sy ny?? kalau berminat boleh pm kt nmbor sy k 01127785851 -sayapakaisayajual- #cantiqaskincare #cantiqa #setcantiqa

Share 0 4
rahsia.kulit.cantik's Instagram Photo - .
UISHHHH...HEBAT BETUL PENANGAN CANTIQA NIE 😱😱😱
.
SUAMI DOK PUJI2...SEKARANG NI HUBBY SO SWEET..SIAP TAK PERCAYA DENGAN MUKA SENDIRI TAWWW 😅
.
Yang ni uolls kena percaya okay!!! Kak mie tak tipu taww...customer ni jatuh hati berkali-kali tau dengan cantiqa ni 😍😘
.
Nak cantek dan flawles cam customer ni tak??? Meh Whatsapp kak mie sekarang jugak!
.
SET TRIAL CANTIQA : RM100
SET MEDIUM CANTIQA : RM180
SET LARGE CANTIQA : RM380
SERUM FLAWLESS ADVANCE 25ML : RM130
.
WHATSAPP 📲 0139417875
.
#cantiqa #cantiqaskincare #serumcantiqa #serumflawlesscantiqa #kulitcantiktanpacela #tipskecantikkan

. UISHHHH...HEBAT BETUL PENANGAN CANTIQA NIE 😱😱😱 . SUAMI DOK PUJI2...SEKARANG NI HUBBY SO SWEET..SIAP TAK PERCAYA DENGAN MUKA SENDIRI TAWWW 😅 . Yang ni uolls kena percaya okay!!! Kak mie tak tipu taww...customer ni jatuh hati berkali-kali tau dengan cantiqa ni 😍😘 . Nak cantek dan flawles cam customer ni tak??? Meh Whatsapp kak mie sekarang jugak! . SET TRIAL CANTIQA : RM100 SET MEDIUM CANTIQA : RM180 SET LARGE CANTIQA : RM380 SERUM FLAWLESS ADVANCE 25ML : RM130 . WHATSAPP 📲 0139417875 . #cantiqa #cantiqaskincare #serumcantiqa #serumflawlesscantiqa #kulitcantiktanpacela #tipskecantikkan

Share 0 8
Load More