PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about cantiqaskincare

Instagram Photos and Videos about cantiqaskincare. Download, Comment, Like cantiqaskincare Photos and Videos Shared by Various Users

cantiqa_serum's Instagram Photo - Lelaki pun boleh pakai #cantiqaserum ni tau...tgok la testi sume nihhhh...mls nk ckp byk.. #cantiqaskincare
#cantiqaserum
#glowingskincare 
#kulitputih

Lelaki pun boleh pakai #cantiqaserumni tau...tgok la testi sume nihhhh...mls nk ckp byk.. #cantiqaskincare #cantiqaserum #glowingskincare #kulitputih

Share 0 0

Sponsored Ads

cantiqa_serum's Instagram Photo - ini lah pengguna tegar #cantiqaskincare flawless kan kulit dia.? kalau nak kulit glowing semula jadi cmni jugak...,jom beli #cantiqaserum gerenti puas hati..!!!! #cantiqaskincare 
#cantiqaserum
#cantiqaflawless
#kulitglowing
#glowingskincare
#kulitputih

ini lah pengguna tegar #cantiqaskincare flawless kan kulit dia.? kalau nak kulit glowing semula jadi cmni jugak...,jom beli #cantiqaserumgerenti puas hati..!!!! #cantiqaskincare #cantiqaserum #cantiqaflawless #kulitglowing #glowingskincare #kulitputih

Share 0 0

Sponsored Ads

cantiqa_serum's Instagram Photo - ingin kulit cerah,gebu dan glowing semula jadi.? #cantiqaskincare ada jawapannya..... #cantiqaskincare 
#cantiqaserum
#rahsiaglowing
#kulitglowing
#kulitglowingflawless

ingin kulit cerah,gebu dan glowing semula jadi.? #cantiqaskincare ada jawapannya..... #cantiqaskincare #cantiqaserum #rahsiaglowing #kulitglowing #kulitglowingflawless

Share 0 0

Sponsored Ads

cantiqa_serum's Instagram Photo - Bella daily pun pakai #cantiqaserum rupenye...patutla flawlesss je... price : rm70 (5ml) rm130(25ml) 
#cantiqaskincare
#cantiqaserum 
#bongkarrahsiawajah
#glowingskincare 
#kulitglowing 
#makeupmanis2
#muakl
#muamalaysia
#ipoh

Bella daily pun pakai #cantiqaserumrupenye...patutla flawlesss je... price : rm70 (5ml) rm130(25ml) #cantiqaskincare #cantiqaserum #bongkarrahsiawajah #glowingskincare #kulitglowing #makeupmanis2 #muakl #muamalaysia #ipoh

Share 0 0
cantiqa_serum's Instagram Photo - Testimoni pengguna cantiqa...mmg best serum ni..mls nak ckp byk..korang try la dulu..menangis tau tgok result..😭😭😭😭 #glowingskincare 
#serumwajah 
#cantiqaipoh 
#cantiqaskincare 
#cantiqaserum

Testimoni pengguna cantiqa...mmg best serum ni..mls nak ckp byk..korang try la dulu..menangis tau tgok result..😭😭😭😭 #glowingskincare #serumwajah #cantiqaipoh #cantiqaskincare #cantiqaserum

Share 0 0
nani_pakar_merawat_wajah's Instagram Photo - Nak cantik, gebu dan flawless macam artis?
RAHSIA KAMI UNTUK KULIT CERAH2 Merah Jambu telah TERBONGKAR!
.
.
Dapatkan CANTIQA sekarang!!!!!! KELEBIHAN CANTIQA : √ Menjadikan kulit anda lebih putih, cerah & gebu
√ Bertindak sebagai anti-penuaan dan mengurangkan kesan kedut halus pada kulit
√ Menganjalkan kulit anda & menghilangkan masalah pigmentasi
√ Menghilangkan jerawat dan memudarkan kesan parut
√ Melembabkan kulit
√ Membantu mengurangkan kesan kulit kering & ekzema
√ Membaiki sel-sel kulit yang rosak & mengalakkan pertumbuhan sel-sel baru pd wajah
√ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
√ Tiada kesan sampingan negatif .
.

ANTARA KEBAIKANCANTIQA: (βœ”)Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri.
(βœ”) Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
(βœ”) Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.
(βœ”) Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.
(βœ”) Mengecilkan pori-pori kulit.
(βœ”) Melindungi dari sinaran UV.
(βœ”) Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
(βœ”) Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi.
(βœ”) Menghapuskan parut selulit.
(βœ”) sesuai untuk lelaki dan perempuan (βœ”)Melembabkan kulit dan Anti Jerawat! πŸ“²WA - 0166882185
.
#cantiqaskincare #cantiqa #serum #serumflawlessadvance

Nak cantik, gebu dan flawless macam artis? RAHSIA KAMI UNTUK KULIT CERAH2 Merah Jambu telah TERBONGKAR! . . Dapatkan CANTIQA sekarang!!!!!! KELEBIHAN CANTIQA : √ Menjadikan kulit anda lebih putih, cerah & gebu √ Bertindak sebagai anti-penuaan dan mengurangkan kesan kedut halus pada kulit √ Menganjalkan kulit anda & menghilangkan masalah pigmentasi √ Menghilangkan jerawat dan memudarkan kesan parut √ Melembabkan kulit √ Membantu mengurangkan kesan kulit kering & ekzema √ Membaiki sel-sel kulit yang rosak & mengalakkan pertumbuhan sel-sel baru pd wajah √ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita √ Tiada kesan sampingan negatif . . ANTARA KEBAIKANCANTIQA: (βœ”)Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri. (βœ”) Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah. (βœ”) Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap. (βœ”) Mengurangi kedutan dan garis-garis halus. (βœ”) Mengecilkan pori-pori kulit. (βœ”) Melindungi dari sinaran UV. (βœ”) Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. (βœ”) Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi. (βœ”) Menghapuskan parut selulit. (βœ”) sesuai untuk lelaki dan perempuan (βœ”)Melembabkan kulit dan Anti Jerawat! πŸ“²WA - 0166882185 . #cantiqaskincare #cantiqa #serum #serumflawlessadvance

Share 0 0
cantiqa.my's Instagram Photo - Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Segera pm. Kulit kusam, jerawat dan jeragat hilang dalam masa 3 hari😎

#serumcantiqa #cantiqaskincare #cantiqa

Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Segera pm. Kulit kusam, jerawat dan jeragat hilang dalam masa 3 hari😎 #serumcantiqa #cantiqaskincare #cantiqa

Share 0 0
cantiqa.my's Instagram Photo - Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Segera pm. Kulit kusam, jerawat dan jeragat hilang dalam masa 3 hari😎

#serumcantiqa #cantiqaskincare #cantiqa

Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Segera pm. Kulit kusam, jerawat dan jeragat hilang dalam masa 3 hari😎 #serumcantiqa #cantiqaskincare #cantiqa

Share 0 0
cantiqa.my's Instagram Photo - Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Segera pm. Kulit kusam, jerawat dan jeragat hilang dalam masa 3 hari😎

#serumcantiqa #cantiqaskincare #cantiqa

Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Segera pm. Kulit kusam, jerawat dan jeragat hilang dalam masa 3 hari😎 #serumcantiqa #cantiqaskincare #cantiqa

Share 0 0
cantiqamillaserikembangan's Instagram Photo - SERUM FLAWLESS ADVANCE 
Serum terbaik dari Cantiqa Skin Care ini mengendalikan kecanggihan molekul . Mampu meresap ke dalam lapisan epidermis, menghilangkan kedutan, meratakan warna kulit akibat pigmentasi, dan mengecilkan pori pada wajah sehingga terlihat halus.

Mengandung vitamin A, E dan D yang berfungsi untuk menjaga kondisi kulit wajah, serum ini baik digunakan pada malam saat kulit terbebas dari riasan. Kulit pun akan terlihat lebih cerah dan segar pada keesokan harinya.

Memiliki fungsi utama menghaluskan kedutan, mengurangi bintik hitam, meratakan warna kulit, dan mampu melembapkan permukaan kulit wajah 10 kali lipat dari pelembap biasa selama 24 jam.

Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Serum ini memiliki formula inovasi yang salah satunya adalah molekul vitamin A. Dimana molekul ini dapat membantu meratakan warna kulit, menyamarkan garis penuaan, mengecilkan ukuran pori dan mencerahkan kulit wajah.

Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dihantar ke kwsn dermis sasaran. Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah, krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit.

Serum ini mempunyai kandungan pelembab. 
Mengurangi bekas2 jerawat
Mengecutkan jerawat dengan cepat
Memutihkan kulit wajah
Menghilangkan jeragat dn kesan hitam
Mencerahkan warna kulit
Meratakan warna kulit - Mengecilkan pori-pori wajah
Menghaluskan dan menganjalkan kulit.

Senarai Kandungan: Aqua,Whitening essence, Pearls, Camellia Sinensis Leaf Extract.

KKM NO: NOT141005304K

WHATSAPP 017 2511220
βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN 
#cantiqaskincare 
#serumajaib 
#agentserikembangan

SERUM FLAWLESS ADVANCE Serum terbaik dari Cantiqa Skin Care ini mengendalikan kecanggihan molekul . Mampu meresap ke dalam lapisan epidermis, menghilangkan kedutan, meratakan warna kulit akibat pigmentasi, dan mengecilkan pori pada wajah sehingga terlihat halus. Mengandung vitamin A, E dan D yang berfungsi untuk menjaga kondisi kulit wajah, serum ini baik digunakan pada malam saat kulit terbebas dari riasan. Kulit pun akan terlihat lebih cerah dan segar pada keesokan harinya. Memiliki fungsi utama menghaluskan kedutan, mengurangi bintik hitam, meratakan warna kulit, dan mampu melembapkan permukaan kulit wajah 10 kali lipat dari pelembap biasa selama 24 jam. Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Serum ini memiliki formula inovasi yang salah satunya adalah molekul vitamin A. Dimana molekul ini dapat membantu meratakan warna kulit, menyamarkan garis penuaan, mengecilkan ukuran pori dan mencerahkan kulit wajah. Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dihantar ke kwsn dermis sasaran. Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah, krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit. Serum ini mempunyai kandungan pelembab. Mengurangi bekas2 jerawat Mengecutkan jerawat dengan cepat Memutihkan kulit wajah Menghilangkan jeragat dn kesan hitam Mencerahkan warna kulit Meratakan warna kulit - Mengecilkan pori-pori wajah Menghaluskan dan menganjalkan kulit. Senarai Kandungan: Aqua,Whitening essence, Pearls, Camellia Sinensis Leaf Extract. KKM NO: NOT141005304K WHATSAPP 017 2511220 βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN #cantiqaskincare #serumajaib #agentserikembangan

Share 0 0
cantiqamillaserikembangan's Instagram Photo - SERUM FLAWLESS ADVANCE 
Serum terbaik dari Cantiqa Skin Care ini mengendalikan kecanggihan molekul . Mampu meresap ke dalam lapisan epidermis, menghilangkan kedutan, meratakan warna kulit akibat pigmentasi, dan mengecilkan pori pada wajah sehingga terlihat halus.

Mengandung vitamin A, E dan D yang berfungsi untuk menjaga kondisi kulit wajah, serum ini baik digunakan pada malam saat kulit terbebas dari riasan. Kulit pun akan terlihat lebih cerah dan segar pada keesokan harinya.

Memiliki fungsi utama menghaluskan kedutan, mengurangi bintik hitam, meratakan warna kulit, dan mampu melembapkan permukaan kulit wajah 10 kali lipat dari pelembap biasa selama 24 jam.

Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Serum ini memiliki formula inovasi yang salah satunya adalah molekul vitamin A. Dimana molekul ini dapat membantu meratakan warna kulit, menyamarkan garis penuaan, mengecilkan ukuran pori dan mencerahkan kulit wajah.

Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dihantar ke kwsn dermis sasaran. Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah, krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit.

Serum ini mempunyai kandungan pelembab. 
Mengurangi bekas2 jerawat
Mengecutkan jerawat dengan cepat
Memutihkan kulit wajah
Menghilangkan jeragat dn kesan hitam
Mencerahkan warna kulit
Meratakan warna kulit - Mengecilkan pori-pori wajah
Menghaluskan dan menganjalkan kulit.

Senarai Kandungan: Aqua,Whitening essence, Pearls, Camellia Sinensis Leaf Extract.

KKM NO: NOT141005304K

WHATSAPP 017 2511220
βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN 
#cantiqaskincare 
#serumajaib 
#agentserikembangan

SERUM FLAWLESS ADVANCE Serum terbaik dari Cantiqa Skin Care ini mengendalikan kecanggihan molekul . Mampu meresap ke dalam lapisan epidermis, menghilangkan kedutan, meratakan warna kulit akibat pigmentasi, dan mengecilkan pori pada wajah sehingga terlihat halus. Mengandung vitamin A, E dan D yang berfungsi untuk menjaga kondisi kulit wajah, serum ini baik digunakan pada malam saat kulit terbebas dari riasan. Kulit pun akan terlihat lebih cerah dan segar pada keesokan harinya. Memiliki fungsi utama menghaluskan kedutan, mengurangi bintik hitam, meratakan warna kulit, dan mampu melembapkan permukaan kulit wajah 10 kali lipat dari pelembap biasa selama 24 jam. Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Serum ini memiliki formula inovasi yang salah satunya adalah molekul vitamin A. Dimana molekul ini dapat membantu meratakan warna kulit, menyamarkan garis penuaan, mengecilkan ukuran pori dan mencerahkan kulit wajah. Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dihantar ke kwsn dermis sasaran. Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah, krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit. Serum ini mempunyai kandungan pelembab. Mengurangi bekas2 jerawat Mengecutkan jerawat dengan cepat Memutihkan kulit wajah Menghilangkan jeragat dn kesan hitam Mencerahkan warna kulit Meratakan warna kulit - Mengecilkan pori-pori wajah Menghaluskan dan menganjalkan kulit. Senarai Kandungan: Aqua,Whitening essence, Pearls, Camellia Sinensis Leaf Extract. KKM NO: NOT141005304K WHATSAPP 017 2511220 βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN #cantiqaskincare #serumajaib #agentserikembangan

Share 0 0
cantiqamillaserikembangan's Instagram Photo - SERUM FLAWLESS ADVANCE 
Serum terbaik dari Cantiqa Skin Care ini mengendalikan kecanggihan molekul . Mampu meresap ke dalam lapisan epidermis, menghilangkan kedutan, meratakan warna kulit akibat pigmentasi, dan mengecilkan pori pada wajah sehingga terlihat halus.

Mengandung vitamin A, E dan D yang berfungsi untuk menjaga kondisi kulit wajah, serum ini baik digunakan pada malam saat kulit terbebas dari riasan. Kulit pun akan terlihat lebih cerah dan segar pada keesokan harinya.

Memiliki fungsi utama menghaluskan kedutan, mengurangi bintik hitam, meratakan warna kulit, dan mampu melembapkan permukaan kulit wajah 10 kali lipat dari pelembap biasa selama 24 jam.

Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Serum ini memiliki formula inovasi yang salah satunya adalah molekul vitamin A. Dimana molekul ini dapat membantu meratakan warna kulit, menyamarkan garis penuaan, mengecilkan ukuran pori dan mencerahkan kulit wajah.

Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dihantar ke kwsn dermis sasaran. Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah, krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit.

Serum ini mempunyai kandungan pelembab. 
Mengurangi bekas2 jerawat
Mengecutkan jerawat dengan cepat
Memutihkan kulit wajah
Menghilangkan jeragat dn kesan hitam
Mencerahkan warna kulit
Meratakan warna kulit - Mengecilkan pori-pori wajah
Menghaluskan dan menganjalkan kulit.

Senarai Kandungan: Aqua,Whitening essence, Pearls, Camellia Sinensis Leaf Extract.

KKM NO: NOT141005304K

WHATSAPP 017 2511220
βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN 
#cantiqaskincare 
#serumajaib 
#agentserikembangan

SERUM FLAWLESS ADVANCE Serum terbaik dari Cantiqa Skin Care ini mengendalikan kecanggihan molekul . Mampu meresap ke dalam lapisan epidermis, menghilangkan kedutan, meratakan warna kulit akibat pigmentasi, dan mengecilkan pori pada wajah sehingga terlihat halus. Mengandung vitamin A, E dan D yang berfungsi untuk menjaga kondisi kulit wajah, serum ini baik digunakan pada malam saat kulit terbebas dari riasan. Kulit pun akan terlihat lebih cerah dan segar pada keesokan harinya. Memiliki fungsi utama menghaluskan kedutan, mengurangi bintik hitam, meratakan warna kulit, dan mampu melembapkan permukaan kulit wajah 10 kali lipat dari pelembap biasa selama 24 jam. Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit bahkan untuk kulit sensitif sekalipun. Serum ini memiliki formula inovasi yang salah satunya adalah molekul vitamin A. Dimana molekul ini dapat membantu meratakan warna kulit, menyamarkan garis penuaan, mengecilkan ukuran pori dan mencerahkan kulit wajah. Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dihantar ke kwsn dermis sasaran. Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah, krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit. Serum ini mempunyai kandungan pelembab. Mengurangi bekas2 jerawat Mengecutkan jerawat dengan cepat Memutihkan kulit wajah Menghilangkan jeragat dn kesan hitam Mencerahkan warna kulit Meratakan warna kulit - Mengecilkan pori-pori wajah Menghaluskan dan menganjalkan kulit. Senarai Kandungan: Aqua,Whitening essence, Pearls, Camellia Sinensis Leaf Extract. KKM NO: NOT141005304K WHATSAPP 017 2511220 βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN #cantiqaskincare #serumajaib #agentserikembangan

Share 0 0
cantiqamillaserikembangan's Instagram Photo - Itu baru 3 hari pakai serumπŸ˜„bagaimana hari2 seterusnya... πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Merawati melembapkan anti jerawat dan jeragat, kerberkesanan di jamin seawal 7 hari!! FAST RESPOND
βœ”οΈ WHATSAPP 017 2511220
βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN 
#cantiqaskincare 
#serumajaib 
#agentserikembangan
#feedbackcantiqamilla

Itu baru 3 hari pakai serumπŸ˜„bagaimana hari2 seterusnya... πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Merawati melembapkan anti jerawat dan jeragat, kerberkesanan di jamin seawal 7 hari!! FAST RESPOND βœ”οΈ WHATSAPP 017 2511220 βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN #cantiqaskincare #serumajaib #agentserikembangan #feedbackcantiqamilla

Share 0 0
cantiqamillaserikembangan's Instagram Photo - Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Merawati melembapkan anti jerawat dan jeragat, kerberkesanan di jamin seawal 7 hari!! FAST RESPOND
βœ”οΈ WHATSAPP 017 2511220
βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN 
#cantiqaskincare 
#serumajaib 
#agentserikembangan
#feedbackcantiqamilla

Nak kulit cantik bersih tanpa cela seperti ini? Merawati melembapkan anti jerawat dan jeragat, kerberkesanan di jamin seawal 7 hari!! FAST RESPOND βœ”οΈ WHATSAPP 017 2511220 βœ”οΈ COD πŸš— SERI KEMBANGAN #cantiqaskincare #serumajaib #agentserikembangan #feedbackcantiqamilla

Share 0 0
cantiqaofficial's Instagram Photo - #cantiqaskincare

#cantiqaskincare

Share 0 0
cantiqaofficial's Instagram Photo - #cantiqaskincare

#cantiqaskincare

Share 0 0
cantiqaofficial's Instagram Photo - #cantiqaskincare

#cantiqaskincare

Share 0 0
cantiqaofficial's Instagram Photo - #cantiqaskincare

#cantiqaskincare

Share 0 0
cantiqaofficial's Instagram Photo - #cantiqaskincare

#cantiqaskincare

Share 0 0
Load More