PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about cantiqaskincare

Instagram Photos and Videos about cantiqaskincare. Download, Comment, Like cantiqaskincare Photos and Videos Shared by Various Users

luviris_hq's Instagram Photo - Mana wspp yg sis reply lewat tu jangan marah ye sbb sis waktu2 macam ni bz skit buat oder customer yg nak Flawless dihari Raya nnt.. Nanti da setel oder & posting sis reply slow2 k👍😊😉.
.
.
Jom mana yg nak flawless tu wspp sis cepat2 k👇🏻👇🏻👇🏻
0️⃣1️⃣6️⃣➖2️⃣7️⃣1️⃣7️⃣2️⃣6️⃣2️⃣
.
.
#jomflawless #jomcantik #luviris_hq #codcantiqa #cantiqaskincare #syjual

Mana wspp yg sis reply lewat tu jangan marah ye sbb sis waktu2 macam ni bz skit buat oder customer yg nak Flawless dihari Raya nnt.. Nanti da setel oder & posting sis reply slow2 k👍😊😉. . . Jom mana yg nak flawless tu wspp sis cepat2 k👇🏻👇🏻👇🏻 0️⃣1️⃣6️⃣➖2️⃣7️⃣1️⃣7️⃣2️⃣6️⃣2️⃣ . . #jomflawless #jomcantik #luviris_hq #codcantiqa #cantiqaskincare #syjual

Share 0 7

Sponsored Ads

cantiqajb's Instagram Photo - Hasil dalam satu hingga dua minggu sahaja untuk kulit sihat.,Miliki kulit wajah tanpa jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak..AWAS PRODUK INI TANPA MERKURI!!!... Pm or wasap 0177071794/01127506052
#serum #flawless #cantiqaskincare #bestproduk #cantik #malaysia #jeragat #jerawat #kusam

www.cantiqa.com
instagram: cantiqajb

Hasil dalam satu hingga dua minggu sahaja untuk kulit sihat.,Miliki kulit wajah tanpa jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak..AWAS PRODUK INI TANPA MERKURI!!!... Pm or wasap 0177071794/01127506052 #serum #flawless #cantiqaskincare #bestproduk #cantik #malaysia #jeragat #jerawat #kusam www.cantiqa.com instagram: cantiqajb

Share 1 14

Sponsored Ads

cantiqa.skincare_kl's Instagram Photo - Our Normal Agent #TeamSuperb wearing Lip Matte Kirana by Cantiqa code #velvet
Yg tggl kwsan brhmpiran boleh ye COD or walk-in, blh contact
Tice Mira
Location: Bndr Tun Hussein Onn
Fon No. 0193979575
.
#teamSuperb #cantiqaskincare #superbsuperbsuperb👌👌 #SuperbSkinzHQ #NormalAgent #iamstokistutama #projek_duit_tepi #rayasakan #puasa #ramadan #aidilfitri #PROMO_RAYA #bazaarpaknil #bazaar #cheras #kl

Our Normal Agent #TeamSuperb wearing Lip Matte Kirana by Cantiqa code #velvet Yg tggl kwsan brhmpiran boleh ye COD or walk-in, blh contact Tice Mira Location: Bndr Tun Hussein Onn Fon No. 0193979575 . #teamSuperb #cantiqaskincare #superbsuperbsuperb👌👌 #superbskinzhq #normalagent #iamstokistutama #projek_duit_tepi #rayasakan #puasa #ramadan #aidilfitri #promo_raya #bazaarpaknil #bazaar #cheras #kl

Share 0 11

Sponsored Ads

qasiraa's Instagram Photo - Morning. Dah selamat sahur hari ke empat. Kak ira nak share salah satu kesan mercury kepada kulit,
.
.
1) Tak tumbuh jerawat langsung. kenapa? sebab lapisan luar kulit dah rosak. .
jadi kulit tiada perlindungan protein, melanin. bahaya weyh. jerawat tu perlu tau sebab ini bermakna kulit kita bertindak sebaiknya. .
.
Sebab tu bila kita pakai produk natural, berduyun2 jerawat keluar. .
Dah faham semua?
.
.

#CantiqaSkincare
#cantiqamalaysia
#hilangkanjerawat
##serumwajah #serumhilangkanjeragat #jeragathilang
#serumcantiqa #serummalaysia #nakputih 
#nakgebu
#nakflawless
#hilangkanjerawat 
#hilangkanjeragat 
#serumparut
#hilangkanparut #nomercuryskincare

Morning. Dah selamat sahur hari ke empat. Kak ira nak share salah satu kesan mercury kepada kulit, . . 1) Tak tumbuh jerawat langsung. kenapa? sebab lapisan luar kulit dah rosak. . jadi kulit tiada perlindungan protein, melanin. bahaya weyh. jerawat tu perlu tau sebab ini bermakna kulit kita bertindak sebaiknya. . . Sebab tu bila kita pakai produk natural, berduyun2 jerawat keluar. . Dah faham semua? . . #CantiqaSkincare #cantiqamalaysia #hilangkanjerawat # #serumwajah #serumhilangkanjeragat #jeragathilang #serumcantiqa #serummalaysia #nakputih #nakgebu #nakflawless #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #serumparut #hilangkanparut #nomercuryskincare

Share 3 12
fzlshop's Instagram Photo - Antara kebaikan produk CANTIQA SKINCARE

#cantiqa #cantiqaskincare #skincaremurah #skincare #flawlessmakeup #freepostage #flawless #glowingskin #gebugebas #putihgebu #kulitsihatcantik #kulitputih #gebugebas #cantikbersih #raya

Antara kebaikan produk CANTIQA SKINCARE #cantiqa #cantiqaskincare #skincaremurah #skincare #flawlessmakeup #freepostage #flawless #glowingskin #gebugebas #putihgebu #kulitsihatcantik #kulitputih #gebugebas #cantikbersih #raya

Share 0 17
fzlshop's Instagram Photo - Antara produk CANTIQA SKINCARE

#cantiqa #cantiqaskincare #skincaremurah #skincare #flawlessmakeup #freepostage #flawless #glowingskin #gebugebas #putihgebu #kulitsihatcantik #kulitputih #gebugebas #cantikbersih #raya

Antara produk CANTIQA SKINCARE #cantiqa #cantiqaskincare #skincaremurah #skincare #flawlessmakeup #freepostage #flawless #glowingskin #gebugebas #putihgebu #kulitsihatcantik #kulitputih #gebugebas #cantikbersih #raya

Share 0 14
fzlshop's Instagram Photo - PENERANGAN UNTUK SET LARGE CANTIQA SKINCARE : ⇨Pernah atau tidak kita terpikir.. Tak akan setiap hari mahu membuat rawat di SPA hari2 untuk menjaga kulit wajah kita.. Koyaklah gini.. ⚠Apalah produk yang sesuai untuk kulit wajah kita ini ye.? Tunggu apa lagi, raya tinggal berapa minggu sahaja. ✔Grab satu untuk menjadi milik anda.. ⚠Apa kelebihan yang pakai produk CANTIQA ini sis bila pakai set ini ?? ✔Mehh sini akak habaq mai and kongsi sedikit pasal produk CANTIQA SKINCARE ini.. ✔Anda percaya tau tidak yang produk ini berkesan seawal dalam masa 3 hari je sudah nampak dan merasai sendiri perubahan di kulit wajah . ✔Dimana kulit wajah mula nampak semakin halus, lembut and glowing bila pakai dengan CC CREAM FOUNDATION CANTIQA GLOW.. ⚠boleh search testimoni yang telah berjaya.. Mampu merawat kulit yang menggelupas, merekah dan kulit yang berminyak.. ⚠Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk dengan golongan lelaki. 
#cantiqa #cantiqaskincare #skincaremurah #skincare #flawlessmakeup #flawless #jomjadicantik #kulitsihatcantik #kulitputih #hilangjerawat #bebasjerawat #foundation #murah2 #maskercantiqa #cccream #lelaki #glowingskin

PENERANGAN UNTUK SET LARGE CANTIQA SKINCARE : ⇨Pernah atau tidak kita terpikir.. Tak akan setiap hari mahu membuat rawat di SPA hari2 untuk menjaga kulit wajah kita.. Koyaklah gini.. ⚠Apalah produk yang sesuai untuk kulit wajah kita ini ye.? Tunggu apa lagi, raya tinggal berapa minggu sahaja. ✔Grab satu untuk menjadi milik anda.. ⚠Apa kelebihan yang pakai produk CANTIQA ini sis bila pakai set ini ?? ✔Mehh sini akak habaq mai and kongsi sedikit pasal produk CANTIQA SKINCARE ini.. ✔Anda percaya tau tidak yang produk ini berkesan seawal dalam masa 3 hari je sudah nampak dan merasai sendiri perubahan di kulit wajah . ✔Dimana kulit wajah mula nampak semakin halus, lembut and glowing bila pakai dengan CC CREAM FOUNDATION CANTIQA GLOW.. ⚠boleh search testimoni yang telah berjaya.. Mampu merawat kulit yang menggelupas, merekah dan kulit yang berminyak.. ⚠Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk dengan golongan lelaki. #cantiqa #cantiqaskincare #skincaremurah #skincare #flawlessmakeup #flawless #jomjadicantik #kulitsihatcantik #kulitputih #hilangjerawat #bebasjerawat #foundation #murah2 #maskercantiqa #cccream #lelaki #glowingskin

Share 0 13
niabeautyshoppe's Instagram Photo - WAJIB BELI SEKARANG ❗❗❗
NAK CANTIK KAN RAYA NI 😍

Terima kasih beli #CantiqaSkincare

WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

WAJIB BELI SEKARANG ❗❗❗ NAK CANTIK KAN RAYA NI 😍 Terima kasih beli #CantiqaSkincare WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Share 0 1
niabeautyshoppe's Instagram Photo - WAJIB BELI SEKARANG ❗❗❗
NAK CANTIK KAN RAYA NI 😍

Terima kasih beli #CantiqaSkincare 🙆

WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

WAJIB BELI SEKARANG ❗❗❗ NAK CANTIK KAN RAYA NI 😍 Terima kasih beli #CantiqaSkincare 🙆 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Share 0 1
niabeautyshoppe's Instagram Photo - Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina

WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Share 0 1
niabeautyshoppe's Instagram Photo - Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina

WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Share 0 2
niabeautyshoppe's Instagram Photo - Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina

WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Share 0 3
niabeautyshoppe's Instagram Photo - Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina

WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861
WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Promosi Hari Raya uolls 😱 Jangan lepaskan kang menangis tak berlagu plak😂 Nak cantik kan masa raya nanti❔❔ Jum pakat2 dgn family kengkawan pakai #CantiqaSkincare .. Kompemmm pem pemmm meletoppss masa rayaa😍👯 Camne nak order❗❗❗ pm / whatsapp je Aina WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861 WHATSAPP AINA 📲 016.551.6861

Share 0 1
fzlshop's Instagram Photo - MASKER POWDER CANTIQA (pati putih) ⚠YANG PASTI DAPAT : ▷ Dapat memutihkan kulit wajah.
▷ Dapat membersihkan kulit wajah yang kusam.
▷ Dapat menghaluskan kulit wajah yang kasar.
▷ Dapat menanggalkan sel kulit mati. ▷ Dapat mengatasi kulit berminyak.
▷ Dapat menghilangkan jerawat.
▷ Dapat menghilangkan bintik hitam dan putih di wajah.
▷ Dapat menyamarkan jeragat. ▷ Dapat menghilangkan tanda2 penuaan.
▷ Dapat menegangkan kulit wajah. ✔ BEST KAN.?? Memanglah Best.. Nak cuba.. Kalau belum cuba belum tahu lagi kesannya bagaimana. ✔DALAM CUBA CONFIRM JATUH HATI. ✔rasailah kesannya seawal 3 hari.. Sudah mula rasa perubahannya. 
#maskercantiqa #masker #skincare #cantiqaskincaremalaysia #cantiqaskincare #cantiqa #flawlessmakeup #flawless #jomjadicantik #hilangjerawat #kulitsihatcantik #kulitputih #putihgebu #murah2

MASKER POWDER CANTIQA (pati putih) ⚠YANG PASTI DAPAT : ▷ Dapat memutihkan kulit wajah. ▷ Dapat membersihkan kulit wajah yang kusam. ▷ Dapat menghaluskan kulit wajah yang kasar. ▷ Dapat menanggalkan sel kulit mati. ▷ Dapat mengatasi kulit berminyak. ▷ Dapat menghilangkan jerawat. ▷ Dapat menghilangkan bintik hitam dan putih di wajah. ▷ Dapat menyamarkan jeragat. ▷ Dapat menghilangkan tanda2 penuaan. ▷ Dapat menegangkan kulit wajah. ✔ BEST KAN.?? Memanglah Best.. Nak cuba.. Kalau belum cuba belum tahu lagi kesannya bagaimana. ✔DALAM CUBA CONFIRM JATUH HATI. ✔rasailah kesannya seawal 3 hari.. Sudah mula rasa perubahannya. #maskercantiqa #masker #skincare #cantiqaskincaremalaysia #cantiqaskincare #cantiqa #flawlessmakeup #flawless #jomjadicantik #hilangjerawat #kulitsihatcantik #kulitputih #putihgebu #murah2

Share 0 14
fzlshop's Instagram Photo - Antara testimoni yang berjaya.. Bagi siapa tekad untuk merawat kulit wajah mereka.. Gunakan produk CANTIQA.. #skincare #skincaremurah #cantiqaskincare #cantiqaskincaremalaysia #flawlessmakeup #flawless #hilangjerawat #kulitsihatcantik #kulitputih #original #cantiqa

Antara testimoni yang berjaya.. Bagi siapa tekad untuk merawat kulit wajah mereka.. Gunakan produk CANTIQA.. #skincare #skincaremurah #cantiqaskincare #cantiqaskincaremalaysia #flawlessmakeup #flawless #hilangjerawat #kulitsihatcantik #kulitputih #original #cantiqa

Share 0 12
cantiqajb's Instagram Photo - Hasil dalam satu hingga dua minggu sahaja untuk kulit sihat.,Miliki kulit wajah tanpa jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak..AWAS PRODUK INI TANPA MERKURI!!!... Pm or wasap 0177071794/01127506052
#serum #flawless #cantiqaskincare #bestproduk #cantik #malaysia #jeragat #jerawat #kusam

www.cantiqa.com
instagram: cantiqajb
Set trai 👉 RM100.00 sahaja + Gift

Hasil dalam satu hingga dua minggu sahaja untuk kulit sihat.,Miliki kulit wajah tanpa jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak..AWAS PRODUK INI TANPA MERKURI!!!... Pm or wasap 0177071794/01127506052 #serum #flawless #cantiqaskincare #bestproduk #cantik #malaysia #jeragat #jerawat #kusam www.cantiqa.com instagram: cantiqajb Set trai 👉 RM100.00 sahaja + Gift

Share 0 13
luviris_hq's Instagram Photo - Tqsm Customer 😘😘😘
.
.
#luviris_hq #cantiqaskincare #cantiqakajang #cantiqabangi

Tqsm Customer 😘😘😘 . . #luviris_hq #cantiqaskincare #cantiqakajang #cantiqabangi

Share 0 4
cantiqajb's Instagram Photo - Hasil dalam satu hingga dua minggu sahaja untuk kulit sihat.,Miliki kulit wajah tanpa jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak..AWAS PRODUK INI TANPA MERKURI!!!... Pm or wasap 0177071794/01127506052
#serum #flawless #cantiqaskincare #bestproduk #cantik #malaysia #jeragat #jerawat #kusam

www.cantiqa.com
instagram: cantiqajb

Hasil dalam satu hingga dua minggu sahaja untuk kulit sihat.,Miliki kulit wajah tanpa jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak..AWAS PRODUK INI TANPA MERKURI!!!... Pm or wasap 0177071794/01127506052 #serum #flawless #cantiqaskincare #bestproduk #cantik #malaysia #jeragat #jerawat #kusam www.cantiqa.com instagram: cantiqajb

Share 0 11
luviris_hq's Instagram Photo - Alhamdulillah cust repeat oder lagi👏👏👏😘
.
Tqsm Customer 😘😘😘
.
.
#luviris_hq #cantiqaskincare #cantiqakajang #cantiqabangi

Alhamdulillah cust repeat oder lagi👏👏👏😘 . Tqsm Customer 😘😘😘 . . #luviris_hq #cantiqaskincare #cantiqakajang #cantiqabangi

Share 0 6
luviris_hq's Instagram Photo - Tqsm Customer 😘😘😘
.
.
#luviris_hq #cantiqaskincare #cantiqakajang #cantiqabangi

Tqsm Customer 😘😘😘 . . #luviris_hq #cantiqaskincare #cantiqakajang #cantiqabangi

Share 0 2
Load More