PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about codbangi

Instagram Photos and Videos about codbangi. Download, Comment, Like codbangi Photos and Videos Shared by Various Users

dyxyshop.rz's Instagram Photo - 🚘😙#codbangi #bccream #teamdayah

🚘😙 #codbangi #bccream #teamdayah

Share 0 7
preloved_wawa's Instagram Photo - Vincci sandals . Used 2-3 times . Refer size next pict ☺️ RM20 inc 
DM to purchase 😘 
#codkajang #codputrajaya #codbangi #preloveddress #prelovedjeans #preloved #prelovedshoes #prelovedshoesmalaysia #dressonline #dressmurah #dressglitter #dresslacevintage #dressraya #dressviral2017

Vincci sandals . Used 2-3 times . Refer size next pict ☺️ RM20 inc DM to purchase 😘 #codkajang #codputrajaya #codbangi #preloveddress #prelovedjeans #preloved #prelovedshoes #prelovedshoesmalaysia #dressonline #dressmurah #dressglitter #dresslacevintage #dressraya #dressviral2017

Share 0 4
preloved_wawa's Instagram Photo - Vincci . New ! Pakai time try shj . Size 36 RM50 inc 
DM to purchase 😘 
#preloved #preloveddress #prelovedjeans #preloved #codbangi #codkajang #codputrajaya #vinccishoe #vincci #vinccimaysia

Vincci . New ! Pakai time try shj . Size 36 RM50 inc DM to purchase 😘 #preloved #preloveddress #prelovedjeans #preloved #codbangi #codkajang #codputrajaya #vinccishoe #vincci #vinccimaysia

Share 0 5
preloved_wawa's Instagram Photo - Jellybunny . Used ! Size 36 RM35 inc

DM to purchase 😘

#codkajang #codputrajaya #codbangi #preloveddress #prelovedjeans #jellybunny #jellybunnyshoes #jellybunnylover #jellybunnymurah #jellybunnyoriginal #prelovedshoes #bazzarpaknil #prelovemurahmalaysia

Jellybunny . Used ! Size 36 RM35 inc DM to purchase 😘 #codkajang #codputrajaya #codbangi #preloveddress #prelovedjeans #jellybunny #jellybunnyshoes #jellybunnylover #jellybunnymurah #jellybunnyoriginal #prelovedshoes #bazzarpaknil #prelovemurahmalaysia

Share 0 4
damisuhaili's Instagram Photo - Cik abang kite ni pun pakai #dyxygreenteafacemist 😱😱
.
Jangan igt pmpuan je nk jage muka..lelaki pun sama tau..so dh terbukti bahawa lelaki pmpuan boleh pakai #dyxy ni tau😊😊
.
Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#teamsarah
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamdamie

Cik abang kite ni pun pakai #dyxygreenteafacemist 😱😱 . Jangan igt pmpuan je nk jage muka..lelaki pun sama tau..so dh terbukti bahawa lelaki pmpuan boleh pakai #dyxyni tau😊😊 . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #teamsarah #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie

Share 1 11
damisuhaili's Instagram Photo - Nk g travel dan bercuti kt pulau tapi takut terkena sunburn☀☀😱 Haaa...ada penyelesaiannye...xpayah pk banyak dh nk bakai sunblock ape..BC CREAM kn ade..insyallah die akan lindungi kulit muka uollsss...😊😊
.
Lagi satu kalau korang rase kulit muka kering je sebab cuaca yang panas tu boleh spray je GREENTEA FACEMIST..rase segar je..so korang pn boleh enjoy ngan percutian korang kn👍😄😄
.
Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#teamsarah
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamdamie

Nk g travel dan bercuti kt pulau tapi takut terkena sunburn☀☀😱 Haaa...ada penyelesaiannye...xpayah pk banyak dh nk bakai sunblock ape..BC CREAM kn ade..insyallah die akan lindungi kulit muka uollsss...😊😊 . Lagi satu kalau korang rase kulit muka kering je sebab cuaca yang panas tu boleh spray je GREENTEA FACEMIST..rase segar je..so korang pn boleh enjoy ngan percutian korang kn👍😄😄 . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #teamsarah #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie

Share 0 10
sheskinz_kl's Instagram Photo - TRIAL SET RM69.90// NORMAL SET RM150.00
.
Whtapp 019-6362176 jom! Jom siapa nak join pos esok silakan whtapp akak!
.
Meh bace fungsi2 3 item dalam set ini:
.
Pencuci muka
✅menanggalkan sel2 mati
✅menanggalkan minyak berlebihan pada wajah anda
✅membuatkan kulit muka lebih segar dan sehalus kulit bayi
✅tidak mempunyai buih yang boleh menyebabkan kansel kulit
✅sesuai untuk semua jenis kulit muka
✅menegangkan kulit muka dari kedutan
✅sesuai untuk yang mempunyai resdung,ibu hamil serta kulit sensitif
✅melindungi kulit anda dari bakteria
✅merawat kulit muka dari lapisan paling bawah .
.
DD CREAM dari sheskinz
✅SPF 50PA +++ yang sesuai dengan cuaca panas terik sekarang ,juga mempunyai UVA & UVB ✅boleh digunakan sebagai foundatian
✅anti aging
✅merawat kulit muka dari lapisan paling bawah
✅anti bakteria
✅sesuai untuk yang mempunyai resdung,ibu hamil serta kulit sensitif
.
NIGHT CREAM DARI SHESKINZ
✅mempunyai bau yang boleh buat anda relax,tenang ✅merawat kulit muka dari lapisan paling bawah
✅anti aging
✅sesuai untuk muka yang berjerawat batu,jerawat merah2 ,jerawat pasir serta muka rosak
✅sesuai untuk yang mempunyai resdung,ibu hamil serta kulit sensitif
✅memudarkan parut jerawat dan luka pada muka
✅mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
.
#sheskinzbynn #sheskinz #codampang #ampang #cod #freepostage #sheskinz_klpromotion #freegift #jerawat #parut #sunburn #codkl #codbangi #codgombak #codpj #codselangor #nomercury #halal #kkmapproved #sheskinzagent #sheskinzagentkl #sheskinzfamily #sheskinzteam #sheskinzkl #sheskinzpromotion #sheskinzagen #sheskinz_klteam #teamsheskinz_kl #adminteamsheskinz_kl #sheskinzagenkl

TRIAL SET RM69.90// NORMAL SET RM150.00 . Whtapp 019-6362176 jom! Jom siapa nak join pos esok silakan whtapp akak! . Meh bace fungsi2 3 item dalam set ini: . Pencuci muka ✅menanggalkan sel2 mati ✅menanggalkan minyak berlebihan pada wajah anda ✅membuatkan kulit muka lebih segar dan sehalus kulit bayi ✅tidak mempunyai buih yang boleh menyebabkan kansel kulit ✅sesuai untuk semua jenis kulit muka ✅menegangkan kulit muka dari kedutan ✅sesuai untuk yang mempunyai resdung,ibu hamil serta kulit sensitif ✅melindungi kulit anda dari bakteria ✅merawat kulit muka dari lapisan paling bawah . . DD CREAM dari sheskinz ✅SPF 50PA +++ yang sesuai dengan cuaca panas terik sekarang ,juga mempunyai UVA & UVB ✅boleh digunakan sebagai foundatian ✅anti aging ✅merawat kulit muka dari lapisan paling bawah ✅anti bakteria ✅sesuai untuk yang mempunyai resdung,ibu hamil serta kulit sensitif . NIGHT CREAM DARI SHESKINZ ✅mempunyai bau yang boleh buat anda relax,tenang ✅merawat kulit muka dari lapisan paling bawah ✅anti aging ✅sesuai untuk muka yang berjerawat batu,jerawat merah2 ,jerawat pasir serta muka rosak ✅sesuai untuk yang mempunyai resdung,ibu hamil serta kulit sensitif ✅memudarkan parut jerawat dan luka pada muka ✅mencerahkan kulit tanpa pengelupasan . #sheskinzbynn #sheskinz #codampang #ampang #cod #freepostage #sheskinz_klpromotion #freegift #jerawat #parut #sunburn #codkl #codbangi #codgombak #codpj #codselangor #nomercury #halal #kkmapproved #sheskinzagent #sheskinzagentkl #sheskinzfamily #sheskinzteam #sheskinzkl #sheskinzpromotion #sheskinzagen #sheskinz_klteam #teamsheskinz_kl #adminteamsheskinz_kl #sheskinzagenkl

Share 0 7
damisuhaili's Instagram Photo - JERAWAT KURANG HANYA DENGAN #DYXY😘😘
.
Tak perlu pakai tebal² pun...korang pakai nipis² je dh dpt cover sume cela kt muka tau...jimat kan😉😉 so korang termenung ape lagi??jom la grab semrang sebelum terlambat😁😁
.
Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#teamsarah
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamdamie

JERAWAT KURANG HANYA DENGAN #DYXY😘😘 . Tak perlu pakai tebal² pun...korang pakai nipis² je dh dpt cover sume cela kt muka tau...jimat kan😉😉 so korang termenung ape lagi??jom la grab semrang sebelum terlambat😁😁 . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #teamsarah #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie

Share 0 9
damisuhaili's Instagram Photo - Mudahnya nk cantik dengan #dyxy 😊😊
Dap² dan spray² je dh cantik dh😘😘
.
Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵
📲01139143560
📲01139143560
📲01139143560
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗
.
#bccreambydyana 
#codputrajaya
#codbangi 
#codkajang 
#dyxykajang 
#dyxybangi 
#dyxyputrajaya 
#dyxybccream 
#teamsarah
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy 
#lipsticsdyxy 
#lipstikmatte 
#putrajaya 
#kajang 
#bangi 
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamdamie

Mudahnya nk cantik dengan #dyxy😊😊 Dap² dan spray² je dh cantik dh😘😘 . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #teamsarah #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie

Share 0 9
hafnie_eshoppe's Instagram Photo - JANGAN MEMBAZIR

Tiap2 malam sebelum tido kalau tak jadi jam loceng untuk suami memang tak sah..mengalahkan orang makan pil perancang dah..kikikiki..husband kite makan DV sebelum tido..sebab nya pagi2 dia breakfast ngan air teh tarik.. Uols dah cuba makan DV ke?

Kami dah..uols bila lagi?
Nak cuba?
Whatsapp nurul
0135654043 ***stock 35biji untuk 10botol terakhir baru je sampai petang tadi(esok kite selfie k😊😊)*** #hisaphisapteruscantik
#dianzvitamin
#codbangi
#codputrajaya
#codjertehbesut

JANGAN MEMBAZIR Tiap2 malam sebelum tido kalau tak jadi jam loceng untuk suami memang tak sah..mengalahkan orang makan pil perancang dah..kikikiki..husband kite makan DV sebelum tido..sebab nya pagi2 dia breakfast ngan air teh tarik.. Uols dah cuba makan DV ke? Kami dah..uols bila lagi? Nak cuba? Whatsapp nurul 0135654043 ***stock 35biji untuk 10botol terakhir baru je sampai petang tadi(esok kite selfie k😊😊)*** #hisaphisapteruscantik #dianzvitamin #codbangi #codputrajaya #codjertehbesut

Share 1 0
fatehacheman's Instagram Photo - Open order smpai kul10 pagi esk area bangi sahaja.. #foodporn #nasiayamgulai #cod #food #fooddeliverybangi #foodporn#lunchbox #lunch #bangi #codbangi

Open order smpai kul10 pagi esk area bangi sahaja.. #foodporn #nasiayamgulai #cod #food #fooddeliverybangi #foodporn#lunchbox #lunch #bangi #codbangi

Share 1 9
supermom.my.selangor's Instagram Photo - Malam ni husbnd sis tolong cod pd customer. Sis is not feeling well 🤕

Open house / jamuan raya sesi ternak lenmak now is overrrr 💥 so misi kurus balik la uolsssss 💃🏻🏃🏻‍♀️
#kurustanpaubat
#ikhtiarhamildenganmiraclegel
#sapusapukurus
#hilangkanselulitdanstrecthmark
#keperluanberpantang
#bersalinczer 
#bersalinnormal 
#bengkungsajat 
#sisjual
#losyenkurustakpanas 
#miraclegel
#codserdang #codserikembangan #codbangi #codcyberjaya #codputrajaya #codkualalumpur #codkajang

Malam ni husbnd sis tolong cod pd customer. Sis is not feeling well 🤕 Open house / jamuan raya sesi ternak lenmak now is overrrr 💥 so misi kurus balik la uolsssss 💃🏻🏃🏻‍♀️ #kurustanpaubat #ikhtiarhamildenganmiraclegel #sapusapukurus #hilangkanselulitdanstrecthmark #keperluanberpantang #bersalinczer #bersalinnormal #bengkungsajat #sisjual #losyenkurustakpanas #miraclegel #codserdang #codserikembangan #codbangi #codcyberjaya #codputrajaya #codkualalumpur #codkajang

Share 0 1
atieykerol's Instagram Photo - #bazaaronlinemalaysia
#bazaarmalaysia
#mejarumah
#visitmyig 
#bazaarpaknilmurah 
#paknil 
#tupperwarekl
#hiasanrumah
#kedaionlinemurah2
#bazaaronline
#sayajualmurah 
#onlineshop
#codbangi
#igshopmalaysia 
#sayajualonline 
#instashopmalaysia 
#sayajual
#malaysian
#onlineshopMalaysia
#raya2017collection
#peralatanrumahtangga
#kajang
#klcc
#ampang

#bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia #mejarumah #visitmyig #bazaarpaknilmurah #paknil #tupperwarekl #hiasanrumah #kedaionlinemurah2 #bazaaronline #sayajualmurah #onlineshop #codbangi #igshopmalaysia #sayajualonline #instashopmalaysia #sayajual #malaysian #onlineshopMalaysia #raya2017collection #peralatanrumahtangga #kajang #klcc #ampang

Share 0 7
atieykerol's Instagram Photo - offer... offer.. offer
#wasap0123749656 
#bazaaronlinemalaysia
#bazaarmalaysia
#mejarumah
#visitmyig 
#bazaarpaknilmurah 
#paknil 
#tupperwarekl
#hiasanrumah
#kedaionlinemurah2
#bazaaronline
#sayajualmurah 
#onlineshop
#codbangi
#igshopmalaysia 
#sayajualonline 
#instashopmalaysia 
#sayajual
#malaysian
#onlineshopMalaysia
#raya2017collection
#peralatanrumahtangga
#kajang
#klcc
#ampang

offer... offer.. offer #wasap0123749656 #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia #mejarumah #visitmyig #bazaarpaknilmurah #paknil #tupperwarekl #hiasanrumah #kedaionlinemurah2 #bazaaronline #sayajualmurah #onlineshop #codbangi #igshopmalaysia #sayajualonline #instashopmalaysia #sayajual #malaysian #onlineshopMalaysia #raya2017collection #peralatanrumahtangga #kajang #klcc #ampang

Share 0 6
dyxy.byika's Instagram Photo - .
Terbaik lah!!. haa. Jangan lepaskan peluang. .
.
Jom dapatkan harga promo dengan saya. .
.
 contact sekranggg .
📲010-3882792 (Ika)
📲010-3882792 (Ika)
.
.
Share je locatin ok. Kita boleh COD area KL, Selangor, Kelantan, Terengganu, Kuantan, Singapore
.
.
#bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmetic smetics #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak #teamfl

. Terbaik lah!!. haa. Jangan lepaskan peluang. . . Jom dapatkan harga promo dengan saya. . . contact sekranggg . 📲010-3882792 (Ika) 📲010-3882792 (Ika) . . Share je locatin ok. Kita boleh COD area KL, Selangor, Kelantan, Terengganu, Kuantan, Singapore . . #bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmeticsmetics #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak #teamfl

Share 0 4
sinchan_dyxy's Instagram Photo - Hai . Dress to letgo ☺️ . URGENT!!! NEW ! Baru siap semalam tp xmuat . Size M . Sape2 berminat boleh DM @preloved_wawa . 
#makebased #makeuptutorial #makeupartist #makeup #muaputrajayacyberjaya #codputrajaya #codbangi #codbangikajangputrajaya #codbangikajang #dressglitter #dressglittermalaysia

Hai . Dress to letgo ☺️ . URGENT!!! NEW ! Baru siap semalam tp xmuat . Size M . Sape2 berminat boleh DM @preloved_wawa . #makebased #makeuptutorial #makeupartist #makeup #muaputrajayacyberjaya #codputrajaya #codbangi #codbangikajangputrajaya #codbangikajang #dressglitter #dressglittermalaysia

Share 0 10
dyxy_makeup's Instagram Photo - DYXY TEAMFL:
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? 
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗

Whatsapp, 0136244056
#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxyfoundationmurah #dyxyreview #instafamous #cod #codampang #codhululangat #codcheras#bccreamfoundation 
#bccream
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#malaysia
#malaypretty
#instafamous
#codampang
#codcheras
#codhululangat
#codkajang
#codbangi
#review
#makeupmurah

DYXY TEAMFL: DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗 Whatsapp, 0136244056 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxyfoundationmurah #dyxyreview #instafamous #cod #codampang #codhululangat #codcheras#bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #malaysia #malaypretty #instafamous #codampang #codcheras #codhululangat #codkajang #codbangi #review #makeupmurah

Share 1 6
nmbeauty11's Instagram Photo - ❌ TAK LENGKAP MAKEUP anda tanpa NAORA MATTE LIQUID 💄yg super awesome warnanya neh 😍😍
.
Calitkan sedikit pada bibir anda , pasti menaikkan lagi seri di wajah 😍😍. Lepas tuh nk selfie pun confident 📸📸. Hehe
.
💋 Naora Matte Lip Liquid contains : .
✔collagen ✔ vitamin E ✔Argan Oil . .
💄 Naora 01 - Anggun Red
💄 Naora 02 - Melisa Nude
💄 Naora 03 - Zara Berry
💄 Naora 04 - Jelita Pink
💄 Naora 05 - Rosa Rose
.
Harga ( exc postage ) : RM 35
.
📲 WhatsApp +6013-3701078 to order 🎀🎀
.
📬 POS ke seluruh Malaysia
🌸 COD : Putrajaya 🌸
.
#HDCREAM
#HDCreamFoundation
#HDcreammalaysia
#HDCreamFoundationmalaysia
#foundationmuka
#bestfoundation
#foundationkakmigha
#HDCreamFoundationbyEverdeenss #HDCreamByEverdeenss
#bccreambydyana #testimonidollyspinky #nabeautytestimoni #arganoil #arganoilserum #dollyspinky #bccreambydyana #kyliemalaysia #codbangi #satinskinz #sugarbelle #famecosmeticsMY #skincare #marykaymalaysia #azanismurah #kissproofmalaysia #nabeautylovers #bbiamattelipsticks #duoyamascara #naoralipstick

❌ TAK LENGKAP MAKEUP anda tanpa NAORA MATTE LIQUID 💄yg super awesome warnanya neh 😍😍 . Calitkan sedikit pada bibir anda , pasti menaikkan lagi seri di wajah 😍😍. Lepas tuh nk selfie pun confident 📸📸. Hehe . 💋 Naora Matte Lip Liquid contains : . ✔collagen ✔ vitamin E ✔Argan Oil . . 💄 Naora 01 - Anggun Red 💄 Naora 02 - Melisa Nude 💄 Naora 03 - Zara Berry 💄 Naora 04 - Jelita Pink 💄 Naora 05 - Rosa Rose . Harga ( exc postage ) : RM 35 . 📲 WhatsApp +6013-3701078 to order 🎀🎀 . 📬 POS ke seluruh Malaysia 🌸 COD : Putrajaya 🌸 . #HDCREAM #HDCreamFoundation #HDcreammalaysia #HDCreamFoundationmalaysia #foundationmuka #bestfoundation #foundationkakmigha #HDCreamFoundationbyEverdeenss #HDCreamByEverdeenss #bccreambydyana #testimonidollyspinky #nabeautytestimoni #arganoil #arganoilserum #dollyspinky #bccreambydyana #kyliemalaysia #codbangi #satinskinz #sugarbelle #famecosmeticsMY #skincare #marykaymalaysia #azanismurah #kissproofmalaysia #nabeautylovers #bbiamattelipsticks #duoyamascara #naoralipstick

Share 0 5
dyxy_makeup's Instagram Photo - Thanks sis testimoni 
DYXY TEAMFL:
PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxyfoundationmurah #dyxyreview #instafamous #cod #codampang #codhululangat #codcheras#bccreamfoundation 
#bccream
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#malaysia
#malaypretty
#instafamous
#codampang
#codcheras
#codhululangat
#codkajang
#codbangi
#review
#makeupmurah

Thanks sis testimoni DYXY TEAMFL: PARUT JERAWAT TERTUTUP🙉🙈🙈 . . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb . . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ✔Foundation matte glowing serta merta ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxyfoundationmurah #dyxyreview #instafamous #cod #codampang #codhululangat #codcheras#bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #malaysia #malaypretty #instafamous #codampang #codcheras #codhululangat #codkajang #codbangi #review #makeupmurah

Share 1 10
Load More