PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about codbangi

Instagram Photos and Videos about codbangi. Download, Comment, Like codbangi Photos and Videos Shared by Various Users

tinie_dyxy's Instagram Photo - Gitchewwww..senangkan uollss? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp: +6 0197794002
.
COD: Bangi / KL
.
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia
#codklia

Gitchewwww..senangkan uollss? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒwhatsapp: +6 0197794002 . COD: Bangi / KL . #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamdyxy #codbangi #codampang #mua #makeup #foundationmurah #cantik #codkl #dyxycodbangi #dyxycodampang #dyxycodkl #foundationmurahmalaysia #codklia

Share 0 27

Sponsored Ads

sheskinz_kl's Instagram Photo - Hai semua! Sibuk buat persiapan raya ke tu??
.
Haaa akak nak bagitahu korang yang kami masih buka SALE RAYA discount 5% untuk semua item sheskinz!
.
Jom order jom! Beli rm100 ke atas dapat FREE GIFT lagi!
.
Kami beri dicount utk pos dan ada FREE POS juga!
.
Whtapp 019-6362176 atau klik link warna biru di profile IG akak..
.
Pos, cod dan selfpickup setiap hari!
.
#sheskinzbynn #sheskinz #codampang #ampang #cod #freepostage #freegift #jerawat #parut #sunburn #codkl #codbangi #codgombak #codpj #codselangor #nomercury #halal #kkmapproved #sheskinzagent #sheskinzagentkl #sheskinzfamily #sheskinzteam #sheskinzkl #sheskinzagen #sheskinz_klteam #teamsheskinz_kl #adminteamsheskinz_kl #stokissheskinzkl #agendiperlukan #dsdiperlukan

Hai semua! Sibuk buat persiapan raya ke tu?? . Haaa akak nak bagitahu korang yang kami masih buka SALE RAYA discount 5% untuk semua item sheskinz! . Jom order jom! Beli rm100 ke atas dapat FREE GIFT lagi! . Kami beri dicount utk pos dan ada FREE POS juga! . Whtapp 019-6362176 atau klik link warna biru di profile IG akak.. . Pos, cod dan selfpickup setiap hari! . #sheskinzbynn #sheskinz #codampang #ampang #cod #freepostage #freegift #jerawat #parut #sunburn #codkl #codbangi #codgombak #codpj #codselangor #nomercury #halal #kkmapproved #sheskinzagent #sheskinzagentkl #sheskinzfamily #sheskinzteam #sheskinzkl #sheskinzagen #sheskinz_klteam #teamsheskinz_kl #adminteamsheskinz_kl #stokissheskinzkl #agendiperlukan #dsdiperlukan

Share 0 4

Sponsored Ads

maryjardin.by.atty's Instagram Photo - Dua hari je lagi nak RAYA! Ramai yg dah start travel balik kampung masing2. Jangan lupa, keep your skin fresh with Mary Jardin ๐Ÿ˜‰
.
Be safe on the road ya!

Dua hari je lagi nak RAYA! Ramai yg dah start travel balik kampung masing2. Jangan lupa, keep your skin fresh with Mary Jardin ๐Ÿ˜‰ . Be safe on the road ya!

Share 1 23

Sponsored Ads

wmbeauty.co's Instagram Photo - : Alhamdulillah ! ORANG HULU LANGAT , KAJANG , AMPANG , CHERAS nak Dyxy sebelum Raya roger² okay ๐Ÿ’•
.
โค THANK YOU SIS โค
.
Jom grab DYXY Cosmetics! Tunggu apa lagi whatsapp je sis sekarang ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฒ Mastura 012-3490320
.
.
wasap.my/60123490320
.
.
.
.
.
.
.
.

#wmbeautyfeedback #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

: Alhamdulillah ! ORANG HULU LANGAT , KAJANG , AMPANG , CHERAS nak Dyxy sebelum Raya rogerยฒ okay ๐Ÿ’• . โค THANK YOU SIS โค . Jom grab DYXY Cosmetics! Tunggu apa lagi whatsapp je sis sekarang ๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ“ฒ Mastura 012-3490320 . . wasap.my/60123490320 . . . . . . . . #wmbeautyfeedback #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 1 15
wmbeauty.co's Instagram Photo - Best ke best ? Cepattt !!!
.
Whatsapp sekarang atau klik link di bio ๐Ÿ˜†
๐Ÿ“ฒ Mastura 012-3490320
.
#bccreamdyxyfoundation
#bccreammurah
#bccream
#dyxybccream
#dyxyfoundation
#facemist
#dyxyfacemist
#dyxycosmetics
#dyxytestimoni
#dyxyreview
#codampang
#codhululangat
#codchera
#codkajang
#codbangi
#codbalakong
#agentdyxyampang
#agentdyxyhululangat
#agentdyxycheras
#agentdyxykajang
#agentdyxybalakong
#codaeonbigampang
#codjuscocherasselatan
#codaeoncherasselatan

Best ke best ? Cepattt !!! . Whatsapp sekarang atau klik link di bio ๐Ÿ˜† ๐Ÿ“ฒ Mastura 012-3490320 . #bccreamdyxyfoundation #bccreammurah #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #codampang #codhululangat #codchera #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong #codaeonbigampang #codjuscocherasselatan #codaeoncherasselatan

Share 0 11
wmbeauty.co's Instagram Photo - ๐Ÿ€PROMO COMBO DYXY RAYA ๐Ÿ€
๐Ÿ€PROMO COMBO DYXY RAYA ๐Ÿ€
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-3490320
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-3490320
.
.
#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong #mua #dyxyhululangat #dyxyraya2017

๐Ÿ€PROMO COMBO DYXY RAYA ๐Ÿ€ ๐Ÿ€PROMO COMBO DYXY RAYA ๐Ÿ€ . Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-3490320 Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 012-3490320 . . #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong #mua #dyxyhululangat #dyxyraya2017

Share 0 11
ohcantekgorgeous's Instagram Photo - Takde makeup remover? Lipstick nak abis? Jerawat timbul? Tak boleh beli sebab semua dah balik kg?? Nak? WA 017 6116 432
I ada lagi uols!Hahhaha...barang ni semua InsyaAllah ada dan timing utk cod kena adjust sikit tapi InsyaAllah kalau ada nak membeli hari ni masih boleh beli lagi hari ni. Besok my friend akan cod utk area Bangi/Kajang. Besok boleh self collect di Ampang lepas zohor, InsyaAllah. 
#cepatbeli #lastkopekraya #sempatlagi #janganmenyesal #hermosamalaysia #hermosabybelinda #setjerawat #codputrajaya #codbangi #codkajang #codkajangbangiputrajaya #sabunmuka #serumjerawat #lipstickmatte #neelofa #nhtruelove #lofattah #lipstickraya #makeupraya

Takde makeup remover? Lipstick nak abis? Jerawat timbul? Tak boleh beli sebab semua dah balik kg?? Nak? WA 017 6116 432 I ada lagi uols!Hahhaha...barang ni semua InsyaAllah ada dan timing utk cod kena adjust sikit tapi InsyaAllah kalau ada nak membeli hari ni masih boleh beli lagi hari ni. Besok my friend akan cod utk area Bangi/Kajang. Besok boleh self collect di Ampang lepas zohor, InsyaAllah. #cepatbeli #lastkopekraya #sempatlagi #janganmenyesal #hermosamalaysia #hermosabybelinda #setjerawat #codputrajaya #codbangi #codkajang #codkajangbangiputrajaya #sabunmuka #serumjerawat #lipstickmatte #neelofa #nhtruelove #lofattah #lipstickraya #makeupraya

Share 0 15
dollanis_beautylover's Instagram Photo - Wowww tengok lah kulit diaaa. Flawless sangatt2 lepas pakai DOLLANISSSS! .
#dollanisuser #dollanisbangi #trustedsellers #sayapakaisayajual #nakcantik #dollanislovers #dollanis #dollanislover #dollanisagent #sayajualdollanis #bandarbarubangi #bangi #codbangi #dollanistestimoni #testimonidollanis #sayajualdollanis #sayajualskincare #lipmatte

Wowww tengok lah kulit diaaa. Flawless sangatt2 lepas pakai DOLLANISSSS! . #dollanisuser #dollanisbangi #trustedsellers #sayapakaisayajual #nakcantik #dollanislovers #dollanis #dollanislover #dollanisagent #sayajualdollanis #bandarbarubangi #bangi #codbangi #dollanistestimoni #testimonidollanis #sayajualdollanis #sayajualskincare #lipmatte

Share 1 10
tinie_dyxy's Instagram Photo - Selamat pagi cinta!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jangan lupe tau pakai bc cream foundation pastu spray face mist sblm pegi keje kalau nk glowing mowing gitcheww! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp: +6 0197794002
.
COD: Bangi / KL
.
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia
#codklia

Selamat pagi cinta!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jangan lupe tau pakai bc cream foundation pastu spray face mist sblm pegi keje kalau nk glowing mowing gitcheww! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒwhatsapp: +6 0197794002 . COD: Bangi / KL . #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamdyxy #codbangi #codampang #mua #makeup #foundationmurah #cantik #codkl #dyxycodbangi #dyxycodampang #dyxycodkl #foundationmurahmalaysia #codklia

Share 0 37
meeracleserum_'s Instagram Photo - Dah nak tidow kew tuuuu!!
#meeracleserum dah sapu pada muka belom tuu!!
Bak kata izreen bangun2 muka cm ade nurr gituu!! Tapi ambik wudhu dulu sebelom sapu serum tau! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‚
#Repost @izreen.azminda (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Ampaaaaa... Jgn dok buat tinggai na... Sblm nk tdoq pakai #meeraclegemstonebeauty tau!!! Esk mangkit pagi2..tobat glowing la muka tu mcm ada nurrrrr.... ๐Ÿ˜‰ Jgn tanya awat kami nak tdoq pun mcm lawoooo naw nawwwww! Walaupun kami takdak bantai dakap malam2... Lawa tetap kena lawaaaaaaaaaa hokeyyyyyy!!!! ๐Ÿ˜† @meeraclegemstonebeauty_hq
.
Whatsapp 014 2199 533
Direct message 014 2199 533
COD AREA BANGI
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
#meeracleserumgemstone#meeraclecleanser #serumhalal #gmi #bangi #ukm #codbangi #teamMeeracleKakijan #kakakcantik #lelakicantik

Dah nak tidow kew tuuuu!! #meeracleserumdah sapu pada muka belom tuu!! Bak kata izreen bangun2 muka cm ade nurr gituu!! Tapi ambik wudhu dulu sebelom sapu serum tau! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‚ #Repost @izreen.azminda (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Ampaaaaa... Jgn dok buat tinggai na... Sblm nk tdoq pakai #meeraclegemstonebeautytau!!! Esk mangkit pagi2..tobat glowing la muka tu mcm ada nurrrrr.... ๐Ÿ˜‰ Jgn tanya awat kami nak tdoq pun mcm lawoooo naw nawwwww! Walaupun kami takdak bantai dakap malam2... Lawa tetap kena lawaaaaaaaaaa hokeyyyyyy!!!! ๐Ÿ˜† @meeraclegemstonebeauty_hq . Whatsapp 014 2199 533 Direct message 014 2199 533 COD AREA BANGI POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #meeracleserumgemstone#meeraclecleanser #serumhalal #gmi #bangi #ukm #codbangi #teammeeraclekakijan #kakakcantik #lelakicantik

Share 0 10
atieykerol's Instagram Photo - wasap0123749656 
tupperwarelimited 
#tupperwaresale 
#tupperware 
#tupperwareonline 
#tupperwaremalaysia 
#tupperwareoriginal 
#bazarpaknil
#bazaaronlinemalaysia
#bazaarmalaysia
#mejarumah
#visitmyig 
#bazaarpaknilmurah 
#paknil 
#tupperwarekl
#hiasanrumah
#kedaionlinemurah2
#bazaaronline
#sayajualmurah 
#onlineshop
#codbangi
#igshopmalaysia 
#sayajualonline 
#instashopmalaysia 
#sayajual
#malaysian
#onlineshopMalaysia
#raya2017collection
#peralatanrumahtangga

wasap0123749656 tupperwarelimited #tupperwaresale #tupperware #tupperwareonline #tupperwaremalaysia #tupperwareoriginal #bazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia #mejarumah #visitmyig #bazaarpaknilmurah #paknil #tupperwarekl #hiasanrumah #kedaionlinemurah2 #bazaaronline #sayajualmurah #onlineshop #codbangi #igshopmalaysia #sayajualonline #instashopmalaysia #sayajual #malaysian #onlineshopMalaysia #raya2017collection #peralatanrumahtangga

Share 9 31
shyazlindachemat's Instagram Photo - WAJAH CERAH DALAM MASA 7 HARI!

Wajah kusam?
Muka berjeragat?
Kulit mudah sunburn?

Nak muka yang putih gebu dan warna yang sekata?

Jom cuba produk CELLFIPRO.
Kini set cellfipro lengkap dengan serum malam dan pencuci muka untuk mempercepatkan lagi proses pembaikan kulit.

Bukan sahaja merawat cellfipro juga melindungi kulit anda. Selain tu bukan setakat muka, lengan dan leher malah seluruh tubuh pun boleh guna.

Lelaki, Perempuan, Berumur, Remaja, Yang aktif, Yang duduk dalam rumah ke, Semua boleh.

1 krim untuk semua. 
Calit calit comel.
Jimat dan berbaloi uollssss

#cellfipro #freecod #bangi #wartabangi #bangisentral #codbangi #Cellfiproteamshyazlinda #cellfiproTeamZarini

WAJAH CERAH DALAM MASA 7 HARI! Wajah kusam? Muka berjeragat? Kulit mudah sunburn? Nak muka yang putih gebu dan warna yang sekata? Jom cuba produk CELLFIPRO. Kini set cellfipro lengkap dengan serum malam dan pencuci muka untuk mempercepatkan lagi proses pembaikan kulit. Bukan sahaja merawat cellfipro juga melindungi kulit anda. Selain tu bukan setakat muka, lengan dan leher malah seluruh tubuh pun boleh guna. Lelaki, Perempuan, Berumur, Remaja, Yang aktif, Yang duduk dalam rumah ke, Semua boleh. 1 krim untuk semua. Calit calit comel. Jimat dan berbaloi uollssss #cellfipro #freecod #bangi #wartabangi #bangisentral #codbangi #cellfiproteamshyazlinda #cellfiproteamzarini

Share 0 12
thejunni_johorselangor's Instagram Photo - Feedback The Junni.
-
Ws 011 24207679
Jom join CABUTAN BERTUAH & FREE GIFT-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut

Feedback The Junni. - Ws 011 24207679 Jom join CABUTAN BERTUAH & FREE GIFT- - #postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg #codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg #thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut

Share 0 10
thejunni_johorselangor's Instagram Photo - Murah tak semestinya tidak bagus. BELUM CUBA BELUM TAHU.
-
Dulu Mekna selalu fikir negatif, konon nya tak pakai skincare pun tetap akan nampak flawless. Taknak bazir duit dekat skincare. Bila umur makin meningkat, muka jadi tak terurus dengan kedatangan jerawat & blackhead whiteheadyang sangat banyak! -
Haa pastu baru la nak menyesal sebab tak jaga kulit betul betul dari duluNasib baik ada The Junni Skincare. Dah lah bagus, Murah pula tu. Memang sesuai lah untuk orang yang jimat cermat macam Mekna ni.-
-
Ws 011 24207679
Jom join CABUTAN BERTUAH & FREE GIFT uollsss-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut #organicskincare #skincare #nomercury

Murah tak semestinya tidak bagus. BELUM CUBA BELUM TAHU. - Dulu Mekna selalu fikir negatif, konon nya tak pakai skincare pun tetap akan nampak flawless. Taknak bazir duit dekat skincare. Bila umur makin meningkat, muka jadi tak terurus dengan kedatangan jerawat & blackhead whiteheadyang sangat banyak! - Haa pastu baru la nak menyesal sebab tak jaga kulit betul betul dari duluNasib baik ada The Junni Skincare. Dah lah bagus, Murah pula tu. Memang sesuai lah untuk orang yang jimat cermat macam Mekna ni.- - Ws 011 24207679 Jom join CABUTAN BERTUAH & FREE GIFT uollsss- - #postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg #codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg #thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut #organicskincare #skincare #nomercury

Share 0 20
zaty.thejunni's Instagram Photo - Murah tak semestinya tidak bagus. BELUM CUBA BELUM TAHU.
-
Dulu Mekna selalu fikir negatif, konon nya tak pakai skincare pun tetap akan nampak flawless. Taknak bazir duit dekat skincare. Bila umur makin meningkat, muka jadi tak terurus dengan kedatangan jerawat & blackhead whiteheadyang sangat banyak! -
Haa pastu baru la nak menyesal sebab tak jaga kulit betul betul dari duluNasib baik ada The Junni Skincare. Dah lah bagus, Murah pula tu. Memang sesuai lah untuk orang yang jimat cermat macam Mekna ni.-
-
Ws 011 24207679
Jom join CABUTAN BERTUAH & FREE GIFT uollsss-
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut #organicskincare #skincare #nomercury

Murah tak semestinya tidak bagus. BELUM CUBA BELUM TAHU. - Dulu Mekna selalu fikir negatif, konon nya tak pakai skincare pun tetap akan nampak flawless. Taknak bazir duit dekat skincare. Bila umur makin meningkat, muka jadi tak terurus dengan kedatangan jerawat & blackhead whiteheadyang sangat banyak! - Haa pastu baru la nak menyesal sebab tak jaga kulit betul betul dari duluNasib baik ada The Junni Skincare. Dah lah bagus, Murah pula tu. Memang sesuai lah untuk orang yang jimat cermat macam Mekna ni.- - Ws 011 24207679 Jom join CABUTAN BERTUAH & FREE GIFT uollsss- - #postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg #codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg #thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut #organicskincare #skincare #nomercury

Share 0 20
shyazlinda_chemat's Instagram Photo - Tgh sibuk berperang ngn ank2 td sambil packing barang nk balik kmpung..on hp terkejut tengok abg Affyzan Ramlee @affyzan91 @gambir_emas_kajang_bangi dpt sales #ivmist & #ivkids yg dia sendiri closed melalui online..๐Ÿ˜ฑ..hihi..Alhamdulillah doa saya dimakbulkan harini..๐Ÿ˜„
.
#ivmistteamShyazlinda #codbangi #freecod #kajang #bangi #semenyih #wartabangi #bangisentral #satekajang #ivmistteam #ivkidsteamshyazlinda

Tgh sibuk berperang ngn ank2 td sambil packing barang nk balik kmpung..on hp terkejut tengok abg Affyzan Ramlee @affyzan91 @gambir_emas_kajang_bangi dpt sales #ivmist& #ivkidsyg dia sendiri closed melalui online..๐Ÿ˜ฑ..hihi..Alhamdulillah doa saya dimakbulkan harini..๐Ÿ˜„ . #ivmistteamshyazlinda #codbangi #freecod #kajang #bangi #semenyih #wartabangi #bangisentral #satekajang #ivmistteam #ivkidsteamshyazlinda

Share 0 16
shyazlinda_chemat's Instagram Photo - Tgh sibuk berperang ngn ank2 td sambil packing barang nk balik kmpung..on hp terkejut tengok abg Affyzan Ramlee @affyzan91 @gambir_emas_kajang_bangi dpt sales #ivmist & #ivkids yg dia sendiri closed melalui online..๐Ÿ˜ฑ..hihi..Alhamdulillah doa saya dimakbulkan harini..๐Ÿ˜„
.
#ivmistteamShyazlinda #codbangi #freecod #kajang #bangi #semenyih #wartabangi #bangisentral #satekajang #ivmistteam #ivkidsteamshyazlinda

Tgh sibuk berperang ngn ank2 td sambil packing barang nk balik kmpung..on hp terkejut tengok abg Affyzan Ramlee @affyzan91 @gambir_emas_kajang_bangi dpt sales #ivmist& #ivkidsyg dia sendiri closed melalui online..๐Ÿ˜ฑ..hihi..Alhamdulillah doa saya dimakbulkan harini..๐Ÿ˜„ . #ivmistteamshyazlinda #codbangi #freecod #kajang #bangi #semenyih #wartabangi #bangisentral #satekajang #ivmistteam #ivkidsteamshyazlinda

Share 0 16
tinie_dyxy's Instagram Photo - Jerawat ke parut jerawat ke confirm boleh tercoverr dengan bc cream foundation ni tau uollsss! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp: +6 0197794002
.
COD: Bangi / KL
.
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia
#codklia

Jerawat ke parut jerawat ke confirm boleh tercoverr dengan bc cream foundation ni tau uollsss! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒwhatsapp: +6 0197794002 . COD: Bangi / KL . #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamdyxy #codbangi #codampang #mua #makeup #foundationmurah #cantik #codkl #dyxycodbangi #dyxycodampang #dyxycodkl #foundationmurahmalaysia #codklia

Share 0 35
zaty.thejunni's Instagram Photo - Feedback The Junni.
-
Ada CABUTAN BERTUAH, FREE GIFT sampul raya tau uollsss.

Postage & cod pasirgudang, masai, UKM bangi & kajang-
-
Ws 011 24207679
Jom join CABUTAN BERTUAH dgn pembelian #TheJunniMayla -
-
#postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg
#codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg
#thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut #organicskincare #skincare #nomercury

Feedback The Junni. - Ada CABUTAN BERTUAH, FREE GIFT sampul raya tau uollsss. Postage & cod pasirgudang, masai, UKM bangi & kajang- - Ws 011 24207679 Jom join CABUTAN BERTUAH dgn pembelian #TheJunniMayla - - #postageeveryday #Tjcodpasirgudang #tjcodbangi #tjcodkajang #tjcodserdang #codukm #codpasirgudang #codupm #codkuis #codkajang #codukm #codkptm #coduitmpg #codbangi #thejunniskincare #teamanna #skincare #maylaskincare #coduitmpg #thejunnipasirgudang #tjpasirgudang #tjbangi #thejunnibangi #maylaskincare #tjcodkualaterengganu #tjcodsetiu #tjcodbesut #organicskincare #skincare #nomercury

Share 0 17
anis_ms_shop's Instagram Photo - Siapa ada masalah BAU BADAN dan masalah RAMBUT GUGUR, ROSAK dan lain2??
Jangan malu2 nk ws Anis tau
Nnti pergi beraya mesti x senang duduk sbb nk cover bau badan tu.. Lps tu utk yg bertudung nnti beraya lama sgt takut rambut busuk dan rosak kan
So Anis ada jalan penyelesaian utk kedua dua masalah itu.
Ws Anis 011-13367296
.
.
#magicblue #magicblueterbaik #magicbluespray #magicbluemalaysia #magicbluedeodorant #magicblueoriginal #magicbluelovers #magicblueawesome #magicbluenaturaldeodorant #magicbluecodbangi #magicbluecodkajang .
#hanahairserum #hanahaircare #hanahairserumrm10 #hanahairserumterbaik #hanahairserumagent #hanahairserumcodkajang #hanahairserumcodbangi #codkajang #codbangi

Siapa ada masalah BAU BADAN dan masalah RAMBUT GUGUR, ROSAK dan lain2?? Jangan malu2 nk ws Anis tau Nnti pergi beraya mesti x senang duduk sbb nk cover bau badan tu.. Lps tu utk yg bertudung nnti beraya lama sgt takut rambut busuk dan rosak kan So Anis ada jalan penyelesaian utk kedua dua masalah itu. Ws Anis 011-13367296 . . #magicblue #magicblueterbaik #magicbluespray #magicbluemalaysia #magicbluedeodorant #magicblueoriginal #magicbluelovers #magicblueawesome #magicbluenaturaldeodorant #magicbluecodbangi #magicbluecodkajang. #hanahairserum #hanahaircare #hanahairserumrm10 #hanahairserumterbaik #hanahairserumagent #hanahairserumcodkajang #hanahairserumcodbangi #codkajang #codbangi

Share 0 4
Load More