PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about codbangi

Instagram Photos and Videos about codbangi. Download, Comment, Like codbangi Photos and Videos Shared by Various Users

naddyxy's Instagram Photo - BEST SELLER ‼️‼️
💋BASIC LADY DYXY💋
.
.
DYXY Bc Cream 
DYXY Green Tea Facemist
DYXY Brush 
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
🚙 FREE POST&COD
.
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #suprise #sayapakaisayajual #muaselangor #muaputrajaya #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #luckydraw #iphone8

BEST SELLER ‼️‼️ 💋BASIC LADY DYXY💋 . . DYXY Bc Cream DYXY Green Tea Facemist DYXY Brush FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 🚙 FREE POST&COD . . #naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #suprise #sayapakaisayajual #muaselangor #muaputrajaya #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #luckydraw #iphone8

Share 0 2
naddyxy's Instagram Photo - Jom Berdyxy
.
🌸 Sembur face mist green tea.
🌸 Calit bc cream guna jari.
🌸 Ratakan dengan brush.
🌸 Sembur balik face mist green tea tu.
🌸 Tadaaa glowing terus flawless mawless. .
.
#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #suprise #sayapakaisayajual #muaselangor #muaputrajaya #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #luckydraw #iphone8

Jom Berdyxy . 🌸 Sembur face mist green tea. 🌸 Calit bc cream guna jari. 🌸 Ratakan dengan brush. 🌸 Sembur balik face mist green tea tu. 🌸 Tadaaa glowing terus flawless mawless. . . #naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #suprise #sayapakaisayajual #muaselangor #muaputrajaya #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #luckydraw #iphone8

Share 0 0
ika.dyxy's Instagram Photo - Dulu parut jerawat nampak, kulit kusam, pakai bedak pun x jadi ape.. 😔
.
.
Bile dah dapat kan #dyxycosmetics muka pun jd fresh, glowing jee.. 😍😍
.
.
Cepat whatsapp ika utk dptkan produk dyxy ni.. 📲📲 60135299560
📲📲 60135299560
📲📲 60135299560
.
.
#dyxy #dyxylover #dyxyuser #teamfl #dyxymalaysia #dyxyproduct #codbangi #codkeramat #dyxycosmetic #agentdyxy #mua #dxyxkl #dyxyterengganu #bccream #facemist #lipsmatte #muasetapak #muaputrajaya #muabangi 
#trustedagent #promosidyxy #cosmeticsviral #beautyproduct #flawlessdyxy

Dulu parut jerawat nampak, kulit kusam, pakai bedak pun x jadi ape.. 😔 . . Bile dah dapat kan #dyxycosmetics muka pun jd fresh, glowing jee.. 😍😍 . . Cepat whatsapp ika utk dptkan produk dyxy ni.. 📲📲 60135299560 📲📲 60135299560 📲📲 60135299560 . . #dyxy #dyxylover #dyxyuser #teamfl #dyxymalaysia #dyxyproduct #codbangi #codkeramat #dyxycosmetic #agentdyxy #mua #dxyxkl #dyxyterengganu #bccream #facemist #lipsmatte #muasetapak #muaputrajaya #muabangi #trustedagent #promosidyxy #cosmeticsviral #beautyproduct #flawlessdyxy

Share 0 4
dyxy.byfafa's Instagram Photo - Haish menggeletar tangan ni keluar set baru.. best nyee!! Jom dapatkan sekarang !!!
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
WHATSAPP
📲 0182570480 - fafa
📲 0182570480 - fafa
📲 0182570480- fafa
.
.
Share je location ok. Kita boleh COD area KL, Selangor, Kelantan, Terengganu, Kuantan, Singapore
.
.
#bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmetic #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak

Haish menggeletar tangan ni keluar set baru.. best nyee!! Jom dapatkan sekarang !!! . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . WHATSAPP 📲 0182570480 - fafa 📲 0182570480 - fafa 📲 0182570480- fafa . . Share je location ok. Kita boleh COD area KL, Selangor, Kelantan, Terengganu, Kuantan, Singapore . . #bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmetic #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak

Share 0 0
dyxy.byfafa's Instagram Photo - Ya guys banyak kelebihan maskara #dyxycosmetics nii.. apa tunggu lagi jom grab cecepat!!! .
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
WHATSAPP
📲 0182570480 - fafa
📲 0182570480 - fafa
📲 0182570480- fafa
.
.
Share je location ok. Kita boleh COD area KL, Selangor, Kelantan, Terengganu, Kuantan, Singapore
.
.
#bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmetic #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak

Ya guys banyak kelebihan maskara #dyxycosmetics nii.. apa tunggu lagi jom grab cecepat!!! . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . WHATSAPP 📲 0182570480 - fafa 📲 0182570480 - fafa 📲 0182570480- fafa . . Share je location ok. Kita boleh COD area KL, Selangor, Kelantan, Terengganu, Kuantan, Singapore . . #bccream #bccreambydyana #facemist #dyxycosmetic #dyxybydyana #natural #beige #codarea #codcheras #codampang #codbangi #codkelantan #codkotabharu #codterengganu #codkuantan #codwangsamaju #codsingapore #muakl #muaselangor #muakelantan #muasingapore #muaterengganu #muasarawak

Share 0 2
naksegak.co's Instagram Photo - "Anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala😷"
.
Hahahahaaa. Okayy kekakak oiii. Sebab tu la DYXY hanya keluarkan 2 code sahaja❤ Mudah, Senang, Tak Lecey dok gaduh nak pening pala pikiaq nak pakai code apa untuk kulit sendiri💕
.
Beli dedua pun takpaa🙈 boleh buat contouring🌸 tkyah gaduh nak perabih duit beli bnda mahai mahai😙
.
Ws kak comey tau kalau nak harga promo💌
.
💌📲0123672234
💌📲0123672234
💌📲0123672233
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

"Anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala😷" . Hahahahaaa. Okayy kekakak oiii. Sebab tu la DYXY hanya keluarkan 2 code sahaja❤ Mudah, Senang, Tak Lecey dok gaduh nak pening pala pikiaq nak pakai code apa untuk kulit sendiri💕 . Beli dedua pun takpaa🙈 boleh buat contouring🌸 tkyah gaduh nak perabih duit beli bnda mahai mahai😙 . Ws kak comey tau kalau nak harga promo💌 . 💌📲0123672234 💌📲0123672234 💌📲0123672233 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamfl #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

Share 0 6
amourabangi_byqaeyyaa_'s Instagram Photo - Do you guys know that if you buy more, you’ll get more discounts?
.
YES IT’S TRUE!
.
Buy 5 pcs RM195 SAVE RM58
Buy 6 pcs RM234 SAVE RM68
Buy 7 pcs RM273 SAVE RM78
Buy 8 pcs RM313 SAVE RM88
.
And you’ll get FREE POSTAGE + FREE MAKE UP POUCH mcm dlm gambar tuuw 😍😍
.
Jadi, apa tunggu lagi?! Share with your roommates, housemates, officemates, classmates, family or even jiran sebelah hihi!
.
Readystock for all color! To order or nak tanya apa-apa soalan, link in bio or DM pun boleh ☺️
.
#amouracosmetics #amouralovers #amourabyqaeyyaa #amouracosmeticsbangi #amouracosmeticsnilai #sayajualamoura #amouracosmeticskotakinabalu #dropshipwanted #amourabangi #letscantik #produkmalaysia #sayajuallipcream #sayajualamouracosmetics #sayajualmattelipcream #promosionline #promosimurah #teamqaeyyaa #bruneimua #freepostage #muamalaysia #onlineshopmalaysia #sayajualmakeup #wudhufriendly #codbangi #muaselangor #lipmatte #makeupoftheday #shopnow

Do you guys know that if you buy more, you’ll get more discounts? . YES IT’S TRUE! . Buy 5 pcs RM195 SAVE RM58 Buy 6 pcs RM234 SAVE RM68 Buy 7 pcs RM273 SAVE RM78 Buy 8 pcs RM313 SAVE RM88 . And you’ll get FREE POSTAGE + FREE MAKE UP POUCH mcm dlm gambar tuuw 😍😍 . Jadi, apa tunggu lagi?! Share with your roommates, housemates, officemates, classmates, family or even jiran sebelah hihi! . Readystock for all color! To order or nak tanya apa-apa soalan, link in bio or DM pun boleh ☺️ . #amouracosmetics #amouralovers #amourabyqaeyyaa #amouracosmeticsbangi #amouracosmeticsnilai #sayajualamoura #amouracosmeticskotakinabalu #dropshipwanted #amourabangi #letscantik #produkmalaysia #sayajuallipcream #sayajualamouracosmetics #sayajualmattelipcream #promosionline #promosimurah #teamqaeyyaa #bruneimua #freepostage #muamalaysia #onlineshopmalaysia #sayajualmakeup #wudhufriendly #codbangi #muaselangor #lipmatte #makeupoftheday #shopnow

Share 0 5
happybebe_my's Instagram Photo - Jumpsuit
24 m

Excluding postage

Rm40 only for today!

Soft, breathable with cool patterns.

WA 0165185451 to order
Or
Www.happybebemalaysia.com for faster checkout

#sayajualbajubaby #SAYAJUALsleepsuit #sayajual #codbangi #babysleepsuit #sleepsuitnampakkaki #selfpickupbangi #educationaltoysmalaysia #jumpsuitmalaysia #codshahalam #jumpuitmurah #sleepsuittutupkaki #sleepsuitmalaysiamurah
#bajubabymalaysia #bajubabymurah
#muslinwrapmalaysia #sayajualsleepsuitmurah
#sayajual #bajutidurbaby #sayajualjumpsuit #sayajualjumpsuit

Jumpsuit 24 m Excluding postage Rm40 only for today! Soft, breathable with cool patterns. WA 0165185451 to order Or Www.happybebemalaysia.com for faster checkout #sayajualbajubaby #sayajualsleepsuit #sayajual #codbangi #babysleepsuit #sleepsuitnampakkaki #selfpickupbangi #educationaltoysmalaysia #jumpsuitmalaysia #codshahalam #jumpuitmurah #sleepsuittutupkaki #sleepsuitmalaysiamurah #bajubabymalaysia #bajubabymurah #muslinwrapmalaysia #sayajualsleepsuitmurah #sayajual #bajutidurbaby #sayajualjumpsuit #sayajualjumpsuit

Share 0 2
fynabeautystore's Instagram Photo - MASALAH KULIT MUKA??
.
Trio ESP + VITAMIN C + VITAMIN E SHAKLEE memang pilihan yang tepat!

Sebab apa tau,
.
✔ ESP ni membantu pudarkan parut pada kulit. Kulit pun jadi lebih anjal, sihat dan gebu. Sebab dia bina sel-sel kulit baru. Sesuai juga untuk mereka yang ada masalah berat badan.
.
✔ VITAMIN C pulak lebih kepada mencerah, sekatakan tona kulit wajah kita dan kecutkan jerawat. So, takdelah belang-belang, muka putih badan gelap. Dia cerahkan seluruh kulit muka dengan badan sekali. Sebotol tahan 6 bulan. Jimat ok!
.
✔VITAMIN E bantu untuk pudarkan parut degil, moistkan kulit yang kering, elakkan muka senang kena sunburn dan paling best kalau consume Vita E ni, kulit nampak glowing gitu.

Bila kulit dah cantik, make up pun tak perlu  tebal-tebal. Touch up sikit je untuk naik seri. Best kan? Jimattt! 😍

Meh cepat whatsapp Onni untuk order dan pertanyaan lanjut ok. 💕

0177679552

#AuniShaklee #ESP #ESPShaklee #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleelipis #shakleeraub #shakleepahang #shakleeputrajaya #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleecyberjaya #shakleeKL #sayajualshaklee #shakleebrunei #supplement #ShakleeLover #codbangi #codkajang #codukm #shakleeukm #codputrajaya #energybooster  #milkbooster #setkecantikanshaklee #setkecantikan

MASALAH KULIT MUKA?? . Trio ESP + VITAMIN C + VITAMIN E SHAKLEE memang pilihan yang tepat! Sebab apa tau, . ✔ ESP ni membantu pudarkan parut pada kulit. Kulit pun jadi lebih anjal, sihat dan gebu. Sebab dia bina sel-sel kulit baru. Sesuai juga untuk mereka yang ada masalah berat badan. . ✔ VITAMIN C pulak lebih kepada mencerah, sekatakan tona kulit wajah kita dan kecutkan jerawat. So, takdelah belang-belang, muka putih badan gelap. Dia cerahkan seluruh kulit muka dengan badan sekali. Sebotol tahan 6 bulan. Jimat ok! . ✔VITAMIN E bantu untuk pudarkan parut degil, moistkan kulit yang kering, elakkan muka senang kena sunburn dan paling best kalau consume Vita E ni, kulit nampak glowing gitu. Bila kulit dah cantik, make up pun tak perlu  tebal-tebal. Touch up sikit je untuk naik seri. Best kan? Jimattt! 😍 Meh cepat whatsapp Onni untuk order dan pertanyaan lanjut ok. 💕 0177679552 #aunishaklee #esp #ESPShaklee #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleelipis #shakleeraub #shakleepahang #shakleeputrajaya #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleecyberjaya #shakleeKL #sayajualshaklee #shakleebrunei #supplement #shakleelover #codbangi #codkajang #codukm #shakleeukm #codputrajaya #energybooster  #milkbooster #setkecantikanshaklee #setkecantikan

Share 1 4
fynabeautystore's Instagram Photo - MASALAH KULIT MUKA??
.
Trio ESP + VITAMIN C + VITAMIN E SHAKLEE memang pilihan yang tepat!

Sebab apa tau,
.
✔ ESP ni membantu pudarkan parut pada kulit. Kulit pun jadi lebih anjal, sihat dan gebu. Sebab dia bina sel-sel kulit baru. Sesuai juga untuk mereka yang ada masalah berat badan.
.
✔ VITAMIN C pulak lebih kepada mencerah, sekatakan tona kulit wajah kita dan kecutkan jerawat. So, takdelah belang-belang, muka putih badan gelap. Dia cerahkan seluruh kulit muka dengan badan sekali. Sebotol tahan 6 bulan. Jimat ok!
.
✔VITAMIN E bantu untuk pudarkan parut degil, moistkan kulit yang kering, elakkan muka senang kena sunburn dan paling best kalau consume Vita E ni, kulit nampak glowing gitu.

Bila kulit dah cantik, make up pun tak perlu  tebal-tebal. Touch up sikit je untuk naik seri. Best kan? Jimattt! 😍

Meh cepat whatsapp Onni untuk order dan pertanyaan lanjut ok. 💕

0177679552

#AuniShaklee #ESP #ESPShaklee #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleelipis #shakleeraub #shakleepahang #shakleeputrajaya #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleecyberjaya #shakleeKL #sayajualshaklee #shakleebrunei #supplement #ShakleeLover #codbangi #codkajang #codukm #shakleeukm #codputrajaya #energybooster  #milkbooster #setkecantikanshaklee #setkecantikan

MASALAH KULIT MUKA?? . Trio ESP + VITAMIN C + VITAMIN E SHAKLEE memang pilihan yang tepat! Sebab apa tau, . ✔ ESP ni membantu pudarkan parut pada kulit. Kulit pun jadi lebih anjal, sihat dan gebu. Sebab dia bina sel-sel kulit baru. Sesuai juga untuk mereka yang ada masalah berat badan. . ✔ VITAMIN C pulak lebih kepada mencerah, sekatakan tona kulit wajah kita dan kecutkan jerawat. So, takdelah belang-belang, muka putih badan gelap. Dia cerahkan seluruh kulit muka dengan badan sekali. Sebotol tahan 6 bulan. Jimat ok! . ✔VITAMIN E bantu untuk pudarkan parut degil, moistkan kulit yang kering, elakkan muka senang kena sunburn dan paling best kalau consume Vita E ni, kulit nampak glowing gitu. Bila kulit dah cantik, make up pun tak perlu  tebal-tebal. Touch up sikit je untuk naik seri. Best kan? Jimattt! 😍 Meh cepat whatsapp Onni untuk order dan pertanyaan lanjut ok. 💕 0177679552 #aunishaklee #esp #ESPShaklee #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleelipis #shakleeraub #shakleepahang #shakleeputrajaya #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleecyberjaya #shakleeKL #sayajualshaklee #shakleebrunei #supplement #shakleelover #codbangi #codkajang #codukm #shakleeukm #codputrajaya #energybooster  #milkbooster #setkecantikanshaklee #setkecantikan

Share 1 4
ika.dyxy's Instagram Photo - DYXY Green Tea Face Mist . 🍃Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
🍃Effect Glowing serta merta
🍃Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
🍃Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
🍃Boleh dijadikan makeup based
🍃Mengandungi zat mineral 🍃Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
🍃Membantu mengecutkan jerawat pada muka
🍃Sesuai utk lelaki dan perempuan
🍃Boleh digunakan bila2 masa .
🍃DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kaulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
. Cepat whatsapp ika utk dptkan produk dyxy ni.. 🛍📦
📲📲 60135299560
📲📲 60135299560
.
.
ramai yg dah jtuh hati dgn produk ni... 😍😘😘
.
.
#dyxy #dyxylover #dyxyuser #teamfl #dyxymalaysia #dyxyproduct #codbangi #codkeramat #dyxycosmetic #dyxyagent #dyxyteamfl #dxyxkl #dyxyterengganu #bccream #facemist #lipsmatte #muasetapak #muaputrajaya #muabangi 
#trustedagent #promosidyxy #cosmeticsviral #beautyproduct #flawlessdyxy

DYXY Green Tea Face Mist . 🍃Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas 🍃Effect Glowing serta merta 🍃Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH 🍃Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) 🍃Boleh dijadikan makeup based 🍃Mengandungi zat mineral 🍃Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif 🍃Membantu mengecutkan jerawat pada muka 🍃Sesuai utk lelaki dan perempuan 🍃Boleh digunakan bila2 masa . 🍃DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kaulit termasuk kulit SENSITIF . 🍃DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . Cepat whatsapp ika utk dptkan produk dyxy ni.. 🛍📦 📲📲 60135299560 📲📲 60135299560 . . ramai yg dah jtuh hati dgn produk ni... 😍😘😘 . . #dyxy #dyxylover #dyxyuser #teamfl #dyxymalaysia #dyxyproduct #codbangi #codkeramat #dyxycosmetic #dyxyagent #dyxyteamfl #dxyxkl #dyxyterengganu #bccream #facemist #lipsmatte #muasetapak #muaputrajaya #muabangi #trustedagent #promosidyxy #cosmeticsviral #beautyproduct #flawlessdyxy

Share 0 4
happybebe_my's Instagram Photo - 2 stocks left for headband and bedung set. Rm30 only!! 🌻Dm or whatsapp 0165185451 to order!

#sayajualselimutbaby #bedungbaby #bedungbabymurah #sayajual #codbangi #codshahalam 
#muslinwrapmalaysia 
#sayajual #sayajualblanketbaby
#sayajualbajubaby #bazaarpaknil #sayajual #codbangi #bajularaalana #babylara #babysleepsuit #sleepsuitnampakkaki #selfpickupbangi #swaddlewrapmalaysia #bibbabymalaysia #seluarbaby #sleepsuittutupkaki #bedungmalaysiamurah
#bajubabymalaysia #bedungbabymurah
#muslinwrapmalaysia #sayajualsleepsuitmurah
#sayajual #bedungbaby #sayajualbedung

2 stocks left for headband and bedung set. Rm30 only!! 🌻Dm or whatsapp 0165185451 to order! #sayajualselimutbaby #bedungbaby #bedungbabymurah #sayajual #codbangi #codshahalam #muslinwrapmalaysia #sayajual #sayajualblanketbaby #sayajualbajubaby #bazaarpaknil #sayajual #codbangi #bajularaalana #babylara #babysleepsuit #sleepsuitnampakkaki #selfpickupbangi #swaddlewrapmalaysia #bibbabymalaysia #seluarbaby #sleepsuittutupkaki #bedungmalaysiamurah #bajubabymalaysia #bedungbabymurah #muslinwrapmalaysia #sayajualsleepsuitmurah #sayajual #bedungbaby #sayajualbedung

Share 0 5
farah.beauty.centre's Instagram Photo - Don't you love this WILD colour? Sophisticated, feminine, and elegant. Kalau pakai time ada presentation or meeting sure nampak extra konfiden. Setuju tak?

Kalau nak jom whatsapp sis cecepat😍 📲010-2260141

Untuk sebarang pertanyaan atau order 📲010-2260141 atau klik link www.wasap.my/60102260141

#famecosmeticsmy #famecosmetics #famecosmeticsbangi #famecosmeticskajang #famecosmeticsbandarseriputra #famecosmeticsserdang #famemattelipcream #fameeyeliner #famemascara #famebbcushion #famecushionblusher #upm #bangi #kajang #bangiavenue #bandarseriputra #ukm #serdang #codbangi #codkajang #codserdang #famecosmeticsukm #famecosmeticsupm #muakajang #muabangi #muaselangor #mattelipcream #mattelipcreammalaysia #mascaramurah

Don't you love this WILD colour? Sophisticated, feminine, and elegant. Kalau pakai time ada presentation or meeting sure nampak extra konfiden. Setuju tak? Kalau nak jom whatsapp sis cecepat😍 📲010-2260141 Untuk sebarang pertanyaan atau order 📲010-2260141 atau klik link www.wasap.my/60102260141 #famecosmeticsmy #famecosmetics #famecosmeticsbangi #famecosmeticskajang #famecosmeticsbandarseriputra #famecosmeticsserdang #famemattelipcream #fameeyeliner #famemascara #famebbcushion #famecushionblusher #upm #bangi #kajang #bangiavenue #bandarseriputra #ukm #serdang #codbangi #codkajang #codserdang #famecosmeticsukm #famecosmeticsupm #muakajang #muabangi #muaselangor #mattelipcream #mattelipcreammalaysia #mascaramurah

Share 0 9
happybebe_my's Instagram Photo - 2 stocks left for headband and bedung set. Rm30 only!! 🌻Dm or whatsapp 0165185451 to order!

#sayajualselimutbaby #bedungbaby #bedungbabymurah #sayajual #codbangi #codshahalam 
#muslinwrapmalaysia 
#sayajual #sayajualblanketbaby
#sayajualbajubaby #bazaarpaknil #sayajual #codbangi #bajularaalana #babylara #babysleepsuit #sleepsuitnampakkaki #selfpickupbangi #swaddlewrapmalaysia #bibbabymalaysia #seluarbaby #sleepsuittutupkaki #bedungmalaysiamurah
#bajubabymalaysia #bedungbabymurah
#muslinwrapmalaysia #sayajualsleepsuitmurah
#sayajual #bedungbaby #sayajualbedung

2 stocks left for headband and bedung set. Rm30 only!! 🌻Dm or whatsapp 0165185451 to order! #sayajualselimutbaby #bedungbaby #bedungbabymurah #sayajual #codbangi #codshahalam #muslinwrapmalaysia #sayajual #sayajualblanketbaby #sayajualbajubaby #bazaarpaknil #sayajual #codbangi #bajularaalana #babylara #babysleepsuit #sleepsuitnampakkaki #selfpickupbangi #swaddlewrapmalaysia #bibbabymalaysia #seluarbaby #sleepsuittutupkaki #bedungmalaysiamurah #bajubabymalaysia #bedungbabymurah #muslinwrapmalaysia #sayajualsleepsuitmurah #sayajual #bedungbaby #sayajualbedung

Share 0 3
sobella.cosmetics.my's Instagram Photo - "Alhamdulillah dah nak masuk botol kedua dah" 😍
.
Hasil pakai ONE PORE SERUM ni kulit dah tak kusam, jerawat pun kecut, nak makeup pun dah tak risau dah. Happy sangat bila dapat feedback positif pengguna OPS ni. Kita bukan sekadar jual je, tapi kita bantu pengguna selesaikan masalah mereka. .

Awak ada masalah pori2 ternganga, kulit berminyak, jeragat, kulit kusam? Jom whatsapp sis, sis bantu awak selesaikan. 😘😘
.
📲 0164267406. .

#oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori #codbukitmahkota #codbangi #codklcc #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #lazada #selamat 
#pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurah

"Alhamdulillah dah nak masuk botol kedua dah" 😍 . Hasil pakai ONE PORE SERUM ni kulit dah tak kusam, jerawat pun kecut, nak makeup pun dah tak risau dah. Happy sangat bila dapat feedback positif pengguna OPS ni. Kita bukan sekadar jual je, tapi kita bantu pengguna selesaikan masalah mereka. . Awak ada masalah pori2 ternganga, kulit berminyak, jeragat, kulit kusam? Jom whatsapp sis, sis bantu awak selesaikan. 😘😘 . 📲 0164267406. . #oneporeserum #serumkulitberminyak #serummalaysia #serumjerawat #kecilkanporipori #pores #masalahpori #serumvitaminc #serumjeragat #serummukamalaysia #serum #makeuplover #jualmakeupori #codbukitmahkota #codbangi #codklcc #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #zulariffin #lazada #selamat #pulaupinangpulaumutiara #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #serum #murahmurah

Share 0 4
lanaliacosmetics's Instagram Photo - "MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭
.
.
Semudah ABC jee kalau pakai set DYXY ni tau. Dah tak payah bersiap depan cermin lama² setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti 😂
.
.
Ramai yg suka pakai DYXY bccream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls, dah tak payah nak pakai 👇
❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.
.
Pakai DYXY bccream je dah boleh cover 👇
✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH² DI MUKA
.
.
Yg bestnya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! Dah lah JIMAT MASA, JIMAT DUIT pulak tu
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba² jerawat yang berkampung kat muka awak tu hilang 😉
.
.
DM atau whatsapp 0199126916 (Alia)
DM atau whatsapp 0199126916 (Alia)
DM atau whatsapp 0199126916 (Alia)
Atau tekan je link wasap kat profile bio 💕
.
.
#DYXYSemenyih #CODsemenyih
#DYXYBeranang #CODberanang
#DYXYBangiLama #CODBangiLama
#DYXYBandarBaruBangi #CODBandarBaruBangi
#UKM #DYXYukm #CODukm #UKMbangi #CODbangi

"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭 . . Semudah ABC jee kalau pakai set DYXY ni tau. Dah tak payah bersiap depan cermin lama² setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti 😂 . . Ramai yg suka pakai DYXY bccream ni sebab dia ALL IN ONE tau uolls, dah tak payah nak pakai 👇 ❌CONCEALER ❌SUNBLOCK ❌DAY CREAM ❌COMPACT POWDER . . Pakai DYXY bccream je dah boleh cover 👇 ✅JERAGAT ✅PARUT ✅DARK CIRCLE ✅SUNBURN ✅MERAH² DI MUKA . . Yg bestnya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. Jimat sangat kan! Dah lah JIMAT MASA, JIMAT DUIT pulak tu . . Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba² jerawat yang berkampung kat muka awak tu hilang 😉 . . DM atau whatsapp 0199126916 (Alia) DM atau whatsapp 0199126916 (Alia) DM atau whatsapp 0199126916 (Alia) Atau tekan je link wasap kat profile bio 💕 . . #dyxysemenyih #CODsemenyih #dyxyberanang #CODberanang #DYXYBangiLama #CODBangiLama #dyxybandarbarubangi #CODBandarBaruBangi #UKM #dyxyukm #codukm #ukmbangi #CODbangi

Share 0 3
shecollection___'s Instagram Photo - Ehemm. Kegemaran siapa code artis ni? @eina_azman 🙋🏼🙋🏼 jangan lupa grab sekarang code ni warna dia lawa macam orangnya. Janji sedap pakai selesa tak sakit telinga. 
#innerbungkus #codbangi #codkajang #innermurahselesa

Ehemm. Kegemaran siapa code artis ni? @eina_azman 🙋🏼🙋🏼 jangan lupa grab sekarang code ni warna dia lawa macam orangnya. Janji sedap pakai selesa tak sakit telinga. #innerbungkus #codbangi #codkajang #innermurahselesa

Share 0 13
naddyxy's Instagram Photo - Ramai yang tanya kakak betul ke kalau pakai BC CREAM ni
✖tak perlu pakai bedak da?
✖tak perlu nak pakai foundation dah ? ✖tak perlu pakai compact lagi
.
Ishhh ! Betol ke ?
Seriously jawapannye adalah "YES, BETOL !" .
Jom layan ape yg BEST sangat dengan BCC nih...
.
🌼BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer
🌼Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka
.
❌NO COMPACT POWDER
❌NO FILTER / CAMERA 360
❌NO PARUT JERAWAT
❌NO JERAGAT
❌NO SUNBURN
❌NO MUKA KUSAM
.

#naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #lofatah #fatzura #akupakaikoyangpanas #dyxymalaysia

Ramai yang tanya kakak betul ke kalau pakai BC CREAM ni ✖tak perlu pakai bedak da? ✖tak perlu nak pakai foundation dah ? ✖tak perlu pakai compact lagi . Ishhh ! Betol ke ? Seriously jawapannye adalah "YES, BETOL !" . Jom layan ape yg BEST sangat dengan BCC nih... . 🌼BC Cream adalah revolusi baru solekan dari Korea yang menggabungkan BB Cream + Concealer 🌼Krim diformulasikan dengan Mineral & Extract Arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka . ❌NO COMPACT POWDER ❌NO FILTER / CAMERA 360 ❌NO PARUT JERAWAT ❌NO JERAGAT ❌NO SUNBURN ❌NO MUKA KUSAM . #naddyxy #dyxy #dyxymurah #dyxyserikembangan #sayajualdyxy #freegift #setdyxy #teamfl #codputrajaya #codbangi #codserikembangan #dyxybest #testimonidyxy #codkajang #codcyberjaya #codpuchong #cun #hantaransimple #hadiahharijadi #suprise #terbaik #selangor #negaraku #mekapmurah #mekapberbaloi #kpm #lofatah #fatzura #akupakaikoyangpanas #dyxymalaysia

Share 0 2
hanas.my's Instagram Photo - Hot item! 😍
.
Batik Pastel Rogayah
.
RM69 Only
.
#batik #batikpastel #batikpastelmalaysia #batikpareo #pareo #codputrajaya #codbangi #codkajang

Hot item! 😍 . Batik Pastel Rogayah . RM69 Only . #batik #batikpastel #batikpastelmalaysia #batikpareo #pareo #codputrajaya #codbangi #codkajang

Share 0 2
Load More