PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about codbangi

Instagram Photos and Videos about codbangi. Download, Comment, Like codbangi Photos and Videos Shared by Various Users

wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0

Sponsored Ads

wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0

Sponsored Ads

tinie_dyxy's Instagram Photo - Close up 😍😍😍
.
.
Cepat whatsapp sis laju2 untuk order tau 😘😘
πŸ“²0197794002
.
COD: Bangi / Cyberjaya / KL
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#codbangi
#codampang
#mua
#makeup
#foundationmurah
#cantik
#codkl
#dyxycodbangi
#dyxycodampang
#dyxycodkl
#foundationmurahmalaysia

Close up 😍😍😍 . . Cepat whatsapp sis laju2 untuk order tau 😘😘 πŸ“²0197794002 . COD: Bangi / Cyberjaya / KL #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamdyxy #codbangi #codampang #mua #makeup #foundationmurah #cantik #codkl #dyxycodbangi #dyxycodampang #dyxycodkl #foundationmurahmalaysia

Share 0 0

Sponsored Ads

juicy_raspberry_1_malaysia's Instagram Photo - SUSAH LAA NAK KURUSS.. Ada 3 punca yg PENGHALANG ANDA UNTUK KURUS CEPAT..JOM SEMAK :
πŸ“Œ Kandungan toxin dalam badan tinggi
πŸ“Œ Metabolism rendah
πŸ“Œ Kerak usus menebal dlm badan

TANDA2 TOKSIN TINGGI DALAM BADAN :
πŸ”Ž Pelawasan tak lancar .
πŸ”Ž Cepat letih
πŸ”Ž Angin dalam badan
πŸ”Ž Kerap lapar
πŸ”Ž Mengantuk
πŸ”Ž Sakit tumit
Nak cuba 😎😎
Pm/whatsapp akakπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’˜πŸ’š012.297.8187
πŸ’˜πŸ’š012.297.8187

#juicyraspberryreadystock 
#ubatkurus #diet #bazarpaknil #kurus #cantik #jomkurus #kuruscantik #bazaarpaknil #sihat #ubatkurusmurah #ibumenyusu #nakcantik #juicyraspberry #sayapakaisayajual #produkdiet #breastfeed #juicyfiber #Juicy_Fibre #sayajual #produkdiet #supplementmurah#dietberkesan#kuruscepat #sayanakkurus #ubatkurussgtberkesan #sayajualubatkurus #tipskurus #slim #codbangi #codpetalingjaya

SUSAH LAA NAK KURUSS.. Ada 3 punca yg PENGHALANG ANDA UNTUK KURUS CEPAT..JOM SEMAK : πŸ“Œ Kandungan toxin dalam badan tinggi πŸ“Œ Metabolism rendah πŸ“Œ Kerak usus menebal dlm badan TANDA2 TOKSIN TINGGI DALAM BADAN : πŸ”Ž Pelawasan tak lancar . πŸ”Ž Cepat letih πŸ”Ž Angin dalam badan πŸ”Ž Kerap lapar πŸ”Ž Mengantuk πŸ”Ž Sakit tumit Nak cuba 😎😎 Pm/whatsapp akakπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ’˜πŸ’š012.297.8187 πŸ’˜πŸ’š012.297.8187 #juicyraspberryreadystock #ubatkurus #diet #bazarpaknil #kurus #cantik #jomkurus #kuruscantik #bazaarpaknil #sihat #ubatkurusmurah #ibumenyusu #nakcantik #juicyraspberry #sayapakaisayajual #produkdiet #breastfeed #juicyfiber #juicy_fibre #sayajual #produkdiet #supplementmurah#dietberkesan#kuruscepat #sayanakkurus #ubatkurussgtberkesan #sayajualubatkurus #tipskurus #slim #codbangi #codpetalingjaya

Share 0 0
farahdiney's Instagram Photo - Assalamualaikum..... Haiii u olzz... Tggal beberape hari je lg... Promosi sehingga 30april sahaja ye... Nnt dah habis promosi jgn duk tanya ciknie lg okey.... 😜😜😜😜😜 #tupperwareBrand 
#ciknietupperware 
#warrantyseumurhidup #barangbaik #codkajang #codbangi

Assalamualaikum..... Haiii u olzz... Tggal beberape hari je lg... Promosi sehingga 30april sahaja ye... Nnt dah habis promosi jgn duk tanya ciknie lg okey.... 😜😜😜😜😜 #tupperwarebrand #ciknietupperware #warrantyseumurhidup #barangbaik #codkajang #codbangi

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
mariss_lyana's Instagram Photo - Telekung Lace
Lycra Sateen
RM100 termasuk pos😊😊 #telekungcantik
#telekungmurah
#telekung
#codbangi 
0129378277

Telekung Lace Lycra Sateen RM100 termasuk pos😊😊 #telekungcantik #telekungmurah #telekung #codbangi 0129378277

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
nmbeauty11's Instagram Photo - Ramai yang whatsapp admin tanya yang NAbeauty Foundation ada berapa code ??
.
Okey kak migha ada mention kat #tutorialkakmigha tapi mungkin ramai yang terlepas yang kak migha ada mention foundation na beauty ada 2 code
.
1. Light = Sesuai untuk kulit yang cerah, kuning langsat,dan putih kemerah merahan.
.
2. Medium/Natural = Sesuai untuk kulit sawo matang dan hitam manis.
.
Tekstur untuk foundation kita pulak adalah dalam bentuk cecair (seperti didalam gambar)
.
Sekarang sale hanya RM 35 😱
. Normal price RM 45 .
.
+ RM 5 postage ke SM
+ RM 10 postage ke SS
.
πŸ“² WhatsApp +6013-3701078 utk order πŸ’“
.
#HDCREAM
#HDCreamFoundation
#HDcreammalaysia
#milkcreampudding #missbabyrepublic #foundationmalaysia
#HDCreamFoundationbyEverdeenss #facescrubmalaysia #bccreambydyana #lipserummissbabyrepublic #nabeautytestimoni #arganoil #arganoilserum #dollyspinky #nabeautycorea #kyliemalaysia #nabeautybangi #foundationkakmigha #codbangi #sugarbelle #famecosmeticsMY #skincare #marykaymalaysia #lipserum #kissproofmalaysia #nabeautylovers #tatiskincare #bbiamattelipsticks #maryjardin

Ramai yang whatsapp admin tanya yang NAbeauty Foundation ada berapa code ?? . Okey kak migha ada mention kat #tutorialkakmighatapi mungkin ramai yang terlepas yang kak migha ada mention foundation na beauty ada 2 code . 1. Light = Sesuai untuk kulit yang cerah, kuning langsat,dan putih kemerah merahan. . 2. Medium/Natural = Sesuai untuk kulit sawo matang dan hitam manis. . Tekstur untuk foundation kita pulak adalah dalam bentuk cecair (seperti didalam gambar) . Sekarang sale hanya RM 35 😱 . Normal price RM 45 . . + RM 5 postage ke SM + RM 10 postage ke SS . πŸ“² WhatsApp +6013-3701078 utk order πŸ’“ . #HDCREAM #HDCreamFoundation #HDcreammalaysia #milkcreampudding #missbabyrepublic #foundationmalaysia #hdcreamfoundationbyeverdeenss #facescrubmalaysia #bccreambydyana #lipserummissbabyrepublic #nabeautytestimoni #arganoil #arganoilserum #dollyspinky #nabeautycorea #kyliemalaysia #nabeautybangi #foundationkakmigha #codbangi #sugarbelle #famecosmeticsmy #skincare #marykaymalaysia #lipserum #kissproofmalaysia #nabeautylovers #tatiskincare #bbiamattelipsticks #maryjardin

Share 0 0
mariss_lyana's Instagram Photo - Alhamdulillah..
Mekacih dik sudi cuba😚😚 #naelofarvietnam 
#naelofarvietnammurah 
#codbangi

0129378277

Alhamdulillah.. Mekacih dik sudi cuba😚😚 #naelofarvietnam #naelofarvietnammurah #codbangi 0129378277

Share 0 0
mj.bynuyunandnemi'in Instagram Resmi - TESTIMONI POWER!! JERAWAT SUSUT, PARUT PUDAR, KULIT KURANG BERMINYAK 😍
.
Alhamdulillah serasi sangat penggunaan Mary Jardin dengan sistur kite ni.
.
Macam biasa, produk berkualiti memang mengambil masa yang lama untuk nampak kesannya. Sebab MJ membaik pulih kulit dari dalam 😊
.
PROMO SEHINGGA 30 APRIL 2017. HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE!
.
Kaknuyun (Trusted Agent Mary Jardin)
0173094972
----
#maryjardin #maryjardinagent #teamIneffable #teamEllmiracleAstem

TESTIMONI POWER!! JERAWAT SUSUT, PARUT PUDAR, KULIT KURANG BERMINYAK 😍 . Alhamdulillah serasi sangat penggunaan Mary Jardin dengan sistur kite ni. . Macam biasa, produk berkualiti memang mengambil masa yang lama untuk nampak kesannya. Sebab MJ membaik pulih kulit dari dalam 😊 . PROMO SEHINGGA 30 APRIL 2017. HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE! . Kaknuyun (Trusted Agent Mary Jardin) 0173094972 ---- #maryjardin #maryjardinagent #teamineffable #teamellmiracleastem

Share 1 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
maryjardin.organic's Instagram Photo - Hari ni nak share sikit tentang salah 1 kandungan dalam serum Mary Jardin ni which is ARBUTIN
.
Arbutin ni adalah sejenis molekul yg diekstrak dari tumbuh-tumbuhan contohnya bearberry, pear, dan cranberry. Kenapa arbutin ni special? Sbb ianya adalah agen pencerah kulit semulajadi!
.
Lain2 fungsi arbutin:
πŸ’sesuai utk kulit sensitif, sbb ia sgt gentle & tak menyebabkan irritasi
πŸ’memudarkan jeragat & pigmentasi
πŸ’melindungi dari sinar UV
πŸ’memudarkan parut jerawat
πŸ’cepat menyerap & tiada kesan toksik
.
❀️

Hari ni nak share sikit tentang salah 1 kandungan dalam serum Mary Jardin ni which is ARBUTIN . Arbutin ni adalah sejenis molekul yg diekstrak dari tumbuh-tumbuhan contohnya bearberry, pear, dan cranberry. Kenapa arbutin ni special? Sbb ianya adalah agen pencerah kulit semulajadi! . Lain2 fungsi arbutin: πŸ’sesuai utk kulit sensitif, sbb ia sgt gentle & tak menyebabkan irritasi πŸ’memudarkan jeragat & pigmentasi πŸ’melindungi dari sinar UV πŸ’memudarkan parut jerawat πŸ’cepat menyerap & tiada kesan toksik . ❀️

Share 1 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
wmbeauty.co's Instagram Photo - MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320

#bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱 . korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❀❀ . nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww! . πŸ’¬ Whatsapp 012-3490320 #bccreamdyxyfoundation #bccream #dyxybccream #dyxyfoundation #facemist #dyxyfacemist #dyxycosmetics #dyxytestimoni #dyxyreview #cod #codampang #codhululangat #codcheras #codkajang #codbangi #codbalakong #agentdyxyampang #agentdyxyhululangat #agentdyxycheras #agentdyxykajang #agentdyxybalakong

Share 0 0
Load More