PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about faizsubri

Instagram Photos and Videos about faizsubri. Download, Comment, Like faizsubri Photos and Videos Shared by Various Users

junpiterfutbol's Instagram Photo - Teaming up with FIFA Puskas Award winner, Moh Faiz Subri ( @faiz_subri13 ) & Geylang International's Gabriel Quek ( @gabrielquak7 ) at the La Liga Singapore opening. Love talking about the Beautiful Game with the chaps! 
#JunpiterFutbol #fifapuskasaward #faizsubri #gabrielquak #penang #gifc #laliga #laligasingapore #sgfootball #mediasg

Teaming up with FIFA Puskas Award winner, Moh Faiz Subri ( @faiz_subri13 ) & Geylang International's Gabriel Quek ( @gabrielquak7 ) at the La Liga Singapore opening. Love talking about the Beautiful Game with the chaps! #junpiterfutbol #fifapuskasaward #faizsubri #gabrielquak #penang #gifc #laliga #laligasingapore #sgfootball #mediasg

Share 0 0

Sponsored Ads

shaklee_bychesitimazura's Instagram Photo - APA ITU VIVIX?
.
Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. .
.
.
Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER.
.
.
Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan
.
🍇 MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS
🍇 MENGEKALKAN AWET MUDA
🍇 MENGATASI MALASAH KESUBURAN
🍇 MERAWAT LUKA DALAMAN
🍇 MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬
.
.
100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t
.
Mari cuba tonik ajaib ini!!
Love shaklee
0163302546 zuera

#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri #shakleebest#sayangpapasayatak#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #cyst #thalasemia #moodrepublik #freedomlicious #sherocks#cantik#ilofayou #shakleebyzuera #diabidadariku #ctd#kurus #anginahmar#suamikupalingsweet

APA ITU VIVIX? . Vivix ni cecair merah pekat yang dihasilkan daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Di dalam vivix terdapat ramuan yang dipanggil RESVERATROL. . . . Tahu TAK RESVERATROL tu apa? Ia bersifat ANTI OKSIDA, ANTI INFLAMASI dan ANTI CANCER. . . Bahan yang digunakan dalam penghasilan VIVIX adalah BERMUTU TINGGI thats why it quite pricey but if you know effect dia after tu It just WORTH IT😭 Kesan pengambilan VIVIX memang SUPER AMAZING! sama ada dari segi kesihatan dan kecantikan . 🍇 MERAWAT PENYAKIT KRONIK SEPERTI CANCER OR DIABETIS 🍇 MENGEKALKAN AWET MUDA 🍇 MENGATASI MALASAH KESUBURAN 🍇 MERAWAT LUKA DALAMAN 🍇 MEMBERHENTIKAN KETAGIHAN MEROKOK🚬 . . 100% DIJAMIN HALAL DAN IA SANGAT BERKESAN , BERIBU TESTIMONI SAYA TELAH DAPAT . 😘hihi Alhamdulillah dgn izin Allah s.w.t . Mari cuba tonik ajaib ini!! Love shaklee 0163302546 zuera #vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri #shakleebest#sayangpapasayatak#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #cyst #thalasemia #moodrepublik #freedomlicious #sherocks#cantik#ilofayou #shakleebyzuera #diabidadariku #ctd#kurus #anginahmar#suamikupalingsweet

Share 0 0

Sponsored Ads

vivixshaklee_byzuera0163302546's Instagram Photo - Vivix membantu pesakit diabetes.
.
.
🍇Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin 
Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh. Justeru, pengambilan secara konsisten membantu mencegah sindrom metabolik disebabkan oleh kerosakan gen sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan kencing manis menjadi semakin parah.
•
🍇Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah

Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Harus diingat, pengambilan karbohidrat yang tak terkawal akan menyebabkan peningkatan kandungan gula dalam darah sekaligus berisiko untuk diabetes. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. Semua ramuan yang disebutkan ini adalah bahan yang terkandung dalam Vivix Shaklee dan dapat menyumbang mencegah kandungan gula berlebihan dalam darah yang menyebabkan diabetes.
•
🍇Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman. Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam menjaga dan memperbaik penglihatan mata dan membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera.
•
🍇Mengurangkan Risiko Pembentukan Protein AGE

Apabila gula dalam tubuh berlebihan ia berisiko untuk membentuk Protein AGE (advanced glycation end products) dan mengakibatkan sel tubuh mati, atherosclerotic dan risiko diabetes. Salah satu objektif vivix adalah untuk bertindak sebagai tonik anti-penuaan dengan memperlahan pembentukan protein AGE.
•
# vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri #shakleebest#jadikankuyangkedua#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #sakitjantung #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #vivixzuera

Vivix membantu pesakit diabetes. . . 🍇Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh. Justeru, pengambilan secara konsisten membantu mencegah sindrom metabolik disebabkan oleh kerosakan gen sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan kencing manis menjadi semakin parah. • 🍇Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Harus diingat, pengambilan karbohidrat yang tak terkawal akan menyebabkan peningkatan kandungan gula dalam darah sekaligus berisiko untuk diabetes. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. Semua ramuan yang disebutkan ini adalah bahan yang terkandung dalam Vivix Shaklee dan dapat menyumbang mencegah kandungan gula berlebihan dalam darah yang menyebabkan diabetes. • 🍇Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka. Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman. Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam menjaga dan memperbaik penglihatan mata dan membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera. • 🍇Mengurangkan Risiko Pembentukan Protein AGE Apabila gula dalam tubuh berlebihan ia berisiko untuk membentuk Protein AGE (advanced glycation end products) dan mengakibatkan sel tubuh mati, atherosclerotic dan risiko diabetes. Salah satu objektif vivix adalah untuk bertindak sebagai tonik anti-penuaan dengan memperlahan pembentukan protein AGE. • # vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri #shakleebest#jadikankuyangkedua#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #sakitjantung #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #vivixzuera

Share 0 0

Sponsored Ads

pool.of.sneakers's Instagram Photo - HOT ITEM 🔥🔥
.
Sneakers READY STOCK dan MURAH.
Qualiti kasut ORIGINAL COPY ( 1:1) . kami jamin 💯anda puas hati.
.
Selling Price = RM 179 shj
PROMO (2 pasang) = RM 339 shj
POSTAGE FREE.
S/S = RM 10 .
Hari ISNIN kami akan buat POStage
.

DM / contact 017-5893732.
Saiz available ✅ 40 - 44
.
jangan lupa TAG kawan-kawan anda yang tengah cari kasut. .
visit @pool.of.sneakers untuk sneakers ready stock yg cantik2. 
#poolofsneakers #kasut #sneakersmalaysia #mmumelaka #sayajual #mirafilzah #jdt #luaskankuasamu #faizsubri #uitmshahalam #y3 #uitmpuncakalam #kedaionline #kedah #flyknitracer #flyknit #huarache #kedahwedding #noradanish #sayajualkasutlelaki #eqt #adidasmurahbanget #sayajualkasutlelaki #kedahwedding #adidasmurah #eqt

HOT ITEM 🔥🔥 . Sneakers READY STOCK dan MURAH. Qualiti kasut ORIGINAL COPY ( 1:1) . kami jamin 💯anda puas hati. . Selling Price = RM 179 shj PROMO (2 pasang) = RM 339 shj POSTAGE FREE. S/S = RM 10 . Hari ISNIN kami akan buat POStage . DM / contact 017-5893732. Saiz available ✅ 40 - 44 . jangan lupa TAG kawan-kawan anda yang tengah cari kasut. . visit @pool.of.sneakers untuk sneakers ready stock yg cantik2. #poolofsneakers #kasut #sneakersmalaysia #mmumelaka #sayajual #mirafilzah #jdt #luaskankuasamu #faizsubri #uitmshahalam #y3 #uitmpuncakalam #kedaionline #kedah #flyknitracer #flyknit #huarache #kedahwedding #noradanish #sayajualkasutlelaki #eqt #adidasmurahbanget #sayajualkasutlelaki #kedahwedding #adidasmurah #eqt

Share 0 0
sakura_gadget's Instagram Photo - Hi good morning ! Camera iphone cantik dia takleh lawan. Siapa yg nak join pos n cod harini 🙋 iphone set import original dengan harga kasih sayang akak bagi . Ws dulu akak 0176129954 😉 warranty 1 year and freegift bernilai rm50 sekali dpt taw 😘

#faizsubri
#sabah #sayajualiphonemurah #givewayiphone #sajajualiphone #iphonezonemurah #sarawak #sayajualiphonemurah #iphonemurah  #terlajaklaris #meletop#igersmalaysia #iphonemalaysia #iphonereadystockmurah
#tv3 #malaysia #iphone5 #iphone5s #ajl31#aimantino#dayangnurfaizah

Hi good morning ! Camera iphone cantik dia takleh lawan. Siapa yg nak join pos n cod harini 🙋 iphone set import original dengan harga kasih sayang akak bagi . Ws dulu akak 0176129954 😉 warranty 1 year and freegift bernilai rm50 sekali dpt taw 😘 #faizsubri #sabah #sayajualiphonemurah #givewayiphone #sajajualiphone #iphonezonemurah #sarawak #sayajualiphonemurah #iphonemurah  #terlajaklaris #meletop#igersmalaysia #iphonemalaysia #iphonereadystockmurah #tv3 #malaysia #iphone5 #iphone5s #ajl31#aimantino#dayangnurfaizah

Share 0 0
pemborongmurahgilerr's Instagram Photo - 🌸 Nama Produk : JAMU KACIP MALAM

1 X RM38

5 X RM36 ✔️ No Fake , Original Here!
✔️ Jaga adab jangan sampai kena sembur‼️
✔️ 1001 Produk kami jual harap bersabar‼️
✔️ Postage Isnin - Jumaat
✔️ Tak termasuk Postage
✔️ Dropship Wanted! Serius berniaga sahaja‼️‼️
✔️ Whatsapp Sis Eyqa : http://www.wasap.my/+60178704816/

#jamukacipmalam #jamukacipmalammurah #jamu #tv3 #faizsubri #miaahmad #ctdk #bazarpaknil #lipstick #janna_nicker #syjual #syjualmurah #izhamia #fashasandha #maxxslim #jomshopping #elrah #slimrich

🌸 Nama Produk : JAMU KACIP MALAM 1 X RM38 5 X RM36 ✔️ No Fake , Original Here! ✔️ Jaga adab jangan sampai kena sembur‼️ ✔️ 1001 Produk kami jual harap bersabar‼️ ✔️ Postage Isnin - Jumaat ✔️ Tak termasuk Postage ✔️ Dropship Wanted! Serius berniaga sahaja‼️‼️ ✔️ Whatsapp Sis Eyqa : http://www.wasap.my/+60178704816/ #jamukacipmalam #jamukacipmalammurah #jamu #tv3 #faizsubri #miaahmad #ctdk #bazarpaknil #lipstick #janna_nicker #syjual #syjualmurah #izhamia #fashasandha #maxxslim #jomshopping #elrah #slimrich

Share 0 0
pemborongmurahgilerr's Instagram Photo - 🌸 Nama Produk : JAMU KACIP MALAM

1 X RM38

5 X RM36 ✔️ No Fake , Original Here!
✔️ Jaga adab jangan sampai kena sembur‼️
✔️ 1001 Produk kami jual harap bersabar‼️
✔️ Postage Isnin - Jumaat
✔️ Tak termasuk Postage
✔️ Dropship Wanted! Serius berniaga sahaja‼️‼️
✔️ Whatsapp Sis Eyqa : http://www.wasap.my/+60178704816/

#jamukacipmalam #jamukacipmalammurah #jamu #tv3 #faizsubri #miaahmad #ctdk #bazarpaknil #lipstick #janna_nicker #syjual #syjualmurah #izhamia #fashasandha #maxxslim #jomshopping #elrah #slimrich

🌸 Nama Produk : JAMU KACIP MALAM 1 X RM38 5 X RM36 ✔️ No Fake , Original Here! ✔️ Jaga adab jangan sampai kena sembur‼️ ✔️ 1001 Produk kami jual harap bersabar‼️ ✔️ Postage Isnin - Jumaat ✔️ Tak termasuk Postage ✔️ Dropship Wanted! Serius berniaga sahaja‼️‼️ ✔️ Whatsapp Sis Eyqa : http://www.wasap.my/+60178704816/ #jamukacipmalam #jamukacipmalammurah #jamu #tv3 #faizsubri #miaahmad #ctdk #bazarpaknil #lipstick #janna_nicker #syjual #syjualmurah #izhamia #fashasandha #maxxslim #jomshopping #elrah #slimrich

Share 0 0
mince_mudah_kurus's Instagram Photo - Apa itu MINCE ?

MINCE berasal daripada bahasa Perancis yang bermaksud langsing.

#GulaGulaKurus diberi nama MINCE oleh kerana fungsinya untuk membantu orang ramai di luar sana yang mempunyai masalah berat badan yang berlebihan untuk kembali kurus dan ramping secara sihat dan selamat. 👏👏
.
Mungkin ade yang tidak percaya eh betul ke hanya dengan kemam gula² sahaja boleh kurus? 😱

Mustahil la.
Terpulang pada anda untuk percaya ataupun tidak.
Anda sendiri yang menilai. 😉

Beribu testimoni yang kami dapat menunjukkan betapa ramainya pelanggan yang sangat berpuas hati kerana berjaya kurus dengan MINCE. 👍👍
.
Ada ke yang nak kurus bersama MINCE ?
Whatsapp no di bawah
.
☎ +6018 2584829
☎ +6018 2584829
☎ +6018 2584829
.

#nakkurus #kurus #gemuk #plussize #kurusdansihat #cantik #sihat #tipskurus #lossweight #kuruscantik #kurusdengancepat #sayajual #onlinemalaysia  #kurusdenganselamat #kurussihat #hidupsihat #suamiisteri #promosi #malaysia #singaporean #brunei #faizsubri #johor #melaka #likeforlike #lofattah #terapiinstagram #senangnakboom

Apa itu MINCE ? MINCE berasal daripada bahasa Perancis yang bermaksud langsing. #gulagulakurusdiberi nama MINCE oleh kerana fungsinya untuk membantu orang ramai di luar sana yang mempunyai masalah berat badan yang berlebihan untuk kembali kurus dan ramping secara sihat dan selamat. 👏👏 . Mungkin ade yang tidak percaya eh betul ke hanya dengan kemam gula² sahaja boleh kurus? 😱 Mustahil la. Terpulang pada anda untuk percaya ataupun tidak. Anda sendiri yang menilai. 😉 Beribu testimoni yang kami dapat menunjukkan betapa ramainya pelanggan yang sangat berpuas hati kerana berjaya kurus dengan MINCE. 👍👍 . Ada ke yang nak kurus bersama MINCE ? Whatsapp no di bawah . ☎ +6018 2584829 ☎ +6018 2584829 ☎ +6018 2584829 . #nakkurus #kurus #gemuk #plussize #kurusdansihat #cantik #sihat #tipskurus #lossweight #kuruscantik #kurusdengancepat #sayajual #onlinemalaysia  #kurusdenganselamat #kurussihat #hidupsihat #suamiisteri #promosi #malaysia #singaporean #brunei #faizsubri #johor #melaka #likeforlike #lofattah #terapiinstagram #senangnakboom

Share 3 0
todofutbol_af's Instagram Photo - 😱Os traigo 3 FANTASTICOS GOLAZOS😨
¿Q gol prefieres? 
#Golazo #futbol #ibrahimovic #giroud #faizsubri #2016 #2017

😱Os traigo 3 FANTASTICOS GOLAZOS😨 ¿Q gol prefieres? #golazo #futbol #ibrahimovic #giroud #faizsubri #2016 #2017

Share 1 0
inspiredperfume_official's Instagram Photo - SUPPORT ANAK MUDA
.
👉60% pati 👉boleh di bawa solat
👉tahan 24 jam
👉aura positif trselah
👉keyakinan bertambah
👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian
.
Antara bau yang ada :

Men : 
3 botol ✔️
Dunhill desire red
.
Women :
2 botol ✔️
Gucci flora
.
2 botol✔️
Britney spear midnight fantasy
.
2 botol✔️
Dkny be delicous
.
Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘
.
"JOM SUPPORT ANAK MUDA"

SUPPORT ANAK MUDA . 👉60% pati 👉boleh di bawa solat 👉tahan 24 jam 👉aura positif trselah 👉keyakinan bertambah 👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian . Antara bau yang ada : Men : 3 botol ✔️ Dunhill desire red . Women : 2 botol ✔️ Gucci flora . 2 botol✔️ Britney spear midnight fantasy . 2 botol✔️ Dkny be delicous . Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘 . "JOM SUPPORT ANAK MUDA"

Share 1 0
inspiredperfume_official's Instagram Photo - SUPPORT ANAK MUDA
.
👉60% pati 👉boleh di bawa solat
👉tahan 24 jam
👉aura positif trselah
👉keyakinan bertambah
👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian
.
Antara bau yang ada :

Men : 
3 botol ✔️
Dunhill desire red
.
Women :
2 botol ✔️
Gucci flora
.
2 botol✔️
Britney spear midnight fantasy
.
2 botol✔️
Dkny be delicous
.
Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘
.
"JOM SUPPORT ANAK MUDA"

SUPPORT ANAK MUDA . 👉60% pati 👉boleh di bawa solat 👉tahan 24 jam 👉aura positif trselah 👉keyakinan bertambah 👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian . Antara bau yang ada : Men : 3 botol ✔️ Dunhill desire red . Women : 2 botol ✔️ Gucci flora . 2 botol✔️ Britney spear midnight fantasy . 2 botol✔️ Dkny be delicous . Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘 . "JOM SUPPORT ANAK MUDA"

Share 1 0
inspiredperfume_official's Instagram Photo - SUPPORT ANAK MUDA
.
👉60% pati 👉boleh di bawa solat
👉tahan 24 jam
👉aura positif trselah
👉keyakinan bertambah
👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian
.
Antara bau yang ada :

Men : 
3 botol ✔️
Dunhill desire red
.
Women :
2 botol ✔️
Gucci flora
.
2 botol✔️
Britney spear midnight fantasy
.
2 botol✔️
Dkny be delicous
.
Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘
.
"JOM SUPPORT ANAK MUDA"

SUPPORT ANAK MUDA . 👉60% pati 👉boleh di bawa solat 👉tahan 24 jam 👉aura positif trselah 👉keyakinan bertambah 👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian . Antara bau yang ada : Men : 3 botol ✔️ Dunhill desire red . Women : 2 botol ✔️ Gucci flora . 2 botol✔️ Britney spear midnight fantasy . 2 botol✔️ Dkny be delicous . Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘 . "JOM SUPPORT ANAK MUDA"

Share 1 0
inspiredperfume_official's Instagram Photo - SUPPORT ANAK MUDA
.
👉60% pati 👉boleh di bawa solat
👉tahan 24 jam
👉aura positif trselah
👉keyakinan bertambah
👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian
.
Antara bau yang ada :

Men : 
3 botol ✔️
Dunhill desire red
.
Women :
2 botol ✔️
Gucci flora
.
2 botol✔️
Britney spear midnight fantasy
.
2 botol✔️
Dkny be delicous
.
Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘
.
"JOM SUPPORT ANAK MUDA"

SUPPORT ANAK MUDA . 👉60% pati 👉boleh di bawa solat 👉tahan 24 jam 👉aura positif trselah 👉keyakinan bertambah 👉wangian itu sunnah - sebab nabi suka dgn wangian . Antara bau yang ada : Men : 3 botol ✔️ Dunhill desire red . Women : 2 botol ✔️ Gucci flora . 2 botol✔️ Britney spear midnight fantasy . 2 botol✔️ Dkny be delicous . Awk belum lalu , bau awk dan harum drpd jauh .. Cuba lah baru tahu 😘 . "JOM SUPPORT ANAK MUDA"

Share 4 0
vivixshaklee_byzuera0163302546's Instagram Photo - Salah satu produk Shaklee yang mempunyai pengikut yang ramai adalah VIVIX Shaklee
•
✅ dikenali sebagai tonik ajaib atau juga sirap Shaklee
✅suplemen anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan yang bertahun tahun
•
•
Dan kerana “ajaibnya” Vivix ini, lebih 1 juta botol telah pun terjual di US dan Kanada‼️. Apa Kebaikan dan Kelebihan Vivix Shaklee ?
•
•
Vivix ini mempunyai banyak kebaikan dan manfaat pada tubuh kita. Fungsi utamanya ialah:-
•
•
⏯Melindungi dan membaiki sellular DNA
⏯Memberi impak positif pada pengawalan genetik
⏯Menggalakkan pembentukan mitochondria (sumber tenaga dari sel)
⏯Melambatkan pembentukan proton AGE ( melambatkan penuaan – awet muda)
•
•
For more info & order
☎ Contact / whatsapp
zuera 0163302546
.
. #vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri#shakleebyzuera #shakleebest#urusanhaticikdramaqueen#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #vivixzuera#cantik#ilofayou #jadikankuyangkedua #anginahmar#kimchiuntukawak#cintateragung#mejabulatsepahtu

Salah satu produk Shaklee yang mempunyai pengikut yang ramai adalah VIVIX Shaklee • ✅ dikenali sebagai tonik ajaib atau juga sirap Shaklee ✅suplemen anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan yang bertahun tahun • • Dan kerana “ajaibnya” Vivix ini, lebih 1 juta botol telah pun terjual di US dan Kanada‼️. Apa Kebaikan dan Kelebihan Vivix Shaklee ? • • Vivix ini mempunyai banyak kebaikan dan manfaat pada tubuh kita. Fungsi utamanya ialah:- • • ⏯Melindungi dan membaiki sellular DNA ⏯Memberi impak positif pada pengawalan genetik ⏯Menggalakkan pembentukan mitochondria (sumber tenaga dari sel) ⏯Melambatkan pembentukan proton AGE ( melambatkan penuaan – awet muda) • • For more info & order ☎ Contact / whatsapp zuera 0163302546 . . #vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri #shakleebyzuera #shakleebest#urusanhaticikdramaqueen#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #vivixzuera#cantik#ilofayou #jadikankuyangkedua #anginahmar#kimchiuntukawak#cintateragung#mejabulatsepahtu

Share 0 0
vivixshaklee_byzuera0163302546's Instagram Photo - .
.
. Beli 2 bottles vivix dgn harga ahli .
.
Apa yg anda dapat beli 2 botol.
.
🍓 free membership Shaklee bernilai Rm80
🍓 harga ahli untuk semua belian selepas ini
🍓 free pos bernilai rm10.60
🍓 rebat dalam bentuk bonus lebih kurang rm39
🍓 free gift > 2x Creating Healthier Life paper bag > Mug Exclusive Shaklee (sementara stok masih ada)

# vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri #shakleebest#urusanhaticikdramaqueen#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #shakleemurah #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #vivixzuera#cantik#ilofayou #lofattah #keranaanisa #lumpuh #anginahmar#ajl31#jjcm#shakleebyzuera

. . . Beli 2 bottles vivix dgn harga ahli . . Apa yg anda dapat beli 2 botol. . 🍓 free membership Shaklee bernilai Rm80 🍓 harga ahli untuk semua belian selepas ini 🍓 free pos bernilai rm10.60 🍓 rebat dalam bentuk bonus lebih kurang rm39 🍓 free gift > 2x Creating Healthier Life paper bag > Mug Exclusive Shaklee (sementara stok masih ada) # vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer#ilofayou#faizsubri #shakleebest#urusanhaticikdramaqueen#cancer #kanser #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #shakleemurah #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #vivixzuera#cantik#ilofayou #lofattah #keranaanisa #lumpuh #anginahmar#ajl31#jjcm#shakleebyzuera

Share 0 0
beloveshop_'s Instagram Photo - 😱MUKA ROSAK GARA-GARA BERMAKE UP!😱
******************************** Inilah yang MERISAUKAN para wanita! Inilah yang MERUNSINGKAN para wanita! Saya PASTI Anda juga sama! 
WAJAH adalah MAHKOTA seorang wanita dan WAJAH adalah ANUGERAH ciptaan yang paling hebat diberikan kepada kita! 
Hargailah Wajah Anda dengan PRODUK NURRAYSA. 
Jika kita tidak menjaganya dengan baik maka anugerah tersebut akan MUSNAH! ✅Jangan banyak mencipta ALASAN segera wassap SAYA NAK CANTIK (Nama) ke 01111331954
BERIKAN YANG TERBAIK BUAT WAJAH KITA! *********************************************
#teambabah #etr2583 #etrkpmb
#sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak
#lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #MY #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

😱MUKA ROSAK GARA-GARA BERMAKE UP!😱 ******************************** Inilah yang MERISAUKAN para wanita! Inilah yang MERUNSINGKAN para wanita! Saya PASTI Anda juga sama! WAJAH adalah MAHKOTA seorang wanita dan WAJAH adalah ANUGERAH ciptaan yang paling hebat diberikan kepada kita! Hargailah Wajah Anda dengan PRODUK NURRAYSA. Jika kita tidak menjaganya dengan baik maka anugerah tersebut akan MUSNAH! ✅Jangan banyak mencipta ALASAN segera wassap SAYA NAK CANTIK (Nama) ke 01111331954 BERIKAN YANG TERBAIK BUAT WAJAH KITA! ********************************************* #teambabah #etr2583 #etrkpmb #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak #lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #my #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

Share 1 0
Load More