PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about faizsubri

Instagram Photos and Videos about faizsubri. Download, Comment, Like faizsubri Photos and Videos Shared by Various Users

fpluss.makjemah's Instagram Photo - CUBA TUNDUKKAN KEPALA NAMPAK KAKI TAK? 🙈

Kalau nampak alamatnya memang FLAT la MissB awak...😱 padanlaa Encik Hubby diam je sayuuuuuu😎
.
.
time malam Jumaat..😔faham-fahamla.. katernye naluri perempuan ni kuat
kalau kuat mestilah boleh baca isyarat Encik Hubby,, jgn reti guna naluri tu time isu poligami je taww
huhu... bukan nak gertak tapi Ida nak bagi tahu aje realiti sebenar
.
.
ANTARA $$ & KEBAHAGIAN SUAMI?🤔
.
Mana satu yang lebih utama? Ida confirm mesti pilih kebahagiaan suami
walaupun bukan 100% terletak pada kecantikan luaran.. tapi sedikit sebanyak
menyumbang... Kalau hati dah cantik ++ luar pon cantik...lahaai...hati suami mana
tak terpikattt.. belum buka pintu dah ada atas katill..hahah
Banyak cara kite boleh buat utk manage $$ bagi buat suami
senyum pajang leborrrr nengok kite...nak tahu cara?
.
.
📞WHAT SAPP 01132374917
📞WHAT SAPP 01132374917
📞WHAT SAPP 01132374917
.
.
Lisa nak bagi Diskaun montok hari ini...ngeh3xxx
.
#surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #ninaskincare #symabeauty #jamukencurgold #manjakaseh #secretplus #perfectlady #nanolighter #jelitapro #maskervaginajsd #babiesblink #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #beaumama #pinklady #jamusurutayu #zofeabeautysecret #coffeecupD #dnars #jamuyounggold #bconfident #faizsubri #puskasawarda

CUBA TUNDUKKAN KEPALA NAMPAK KAKI TAK? 🙈 Kalau nampak alamatnya memang FLAT la MissB awak...😱 padanlaa Encik Hubby diam je sayuuuuuu😎 . . time malam Jumaat..😔faham-fahamla.. katernye naluri perempuan ni kuat kalau kuat mestilah boleh baca isyarat Encik Hubby,, jgn reti guna naluri tu time isu poligami je taww huhu... bukan nak gertak tapi Ida nak bagi tahu aje realiti sebenar . . ANTARA $$ & KEBAHAGIAN SUAMI?🤔 . Mana satu yang lebih utama? Ida confirm mesti pilih kebahagiaan suami walaupun bukan 100% terletak pada kecantikan luaran.. tapi sedikit sebanyak menyumbang... Kalau hati dah cantik ++ luar pon cantik...lahaai...hati suami mana tak terpikattt.. belum buka pintu dah ada atas katill..hahah Banyak cara kite boleh buat utk manage $$ bagi buat suami senyum pajang leborrrr nengok kite...nak tahu cara? . . 📞WHAT SAPP 01132374917 📞WHAT SAPP 01132374917 📞WHAT SAPP 01132374917 . . Lisa nak bagi Diskaun montok hari ini...ngeh3xxx . #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #ninaskincare #symabeauty #jamukencurgold #manjakaseh #secretplus #perfectlady #nanolighter #jelitapro #maskervaginajsd #babiesblink #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #beaumama #pinklady #jamusurutayu #zofeabeautysecret #coffeecupd #dnars #jamuyounggold #bconfident #faizsubri #puskasawarda

Share 0 0

Sponsored Ads

fpluss.makjemah's Instagram Photo - CUBA TUNDUKKAN KEPALA NAMPAK KAKI TAK? 🙈

Kalau nampak alamatnya memang FLAT la MissB awak...😱 padanlaa Encik Hubby diam je sayuuuuuu😎
.
.
time malam Jumaat..😔faham-fahamla.. katernye naluri perempuan ni kuat
kalau kuat mestilah boleh baca isyarat Encik Hubby,, jgn reti guna naluri tu time isu poligami je taww
huhu... bukan nak gertak tapi Ida nak bagi tahu aje realiti sebenar
.
.
ANTARA $$ & KEBAHAGIAN SUAMI?🤔
.
Mana satu yang lebih utama? Ida confirm mesti pilih kebahagiaan suami
walaupun bukan 100% terletak pada kecantikan luaran.. tapi sedikit sebanyak
menyumbang... Kalau hati dah cantik ++ luar pon cantik...lahaai...hati suami mana
tak terpikattt.. belum buka pintu dah ada atas katill..hahah
Banyak cara kite boleh buat utk manage $$ bagi buat suami
senyum pajang leborrrr nengok kite...nak tahu cara?
.
.
📞WHAT SAPP 01132374917
📞WHAT SAPP 01132374917
📞WHAT SAPP 01132374917
.
.
Lisa nak bagi Diskaun montok hari ini...ngeh3xxx
.
#surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #ninaskincare #symabeauty #jamukencurgold #manjakaseh #secretplus #perfectlady #nanolighter #jelitapro #maskervaginajsd #babiesblink #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #beaumama #pinklady #jamusurutayu #zofeabeautysecret #coffeecupD #dnars #jamuyounggold #bconfident #faizsubri #puskasawarda

CUBA TUNDUKKAN KEPALA NAMPAK KAKI TAK? 🙈 Kalau nampak alamatnya memang FLAT la MissB awak...😱 padanlaa Encik Hubby diam je sayuuuuuu😎 . . time malam Jumaat..😔faham-fahamla.. katernye naluri perempuan ni kuat kalau kuat mestilah boleh baca isyarat Encik Hubby,, jgn reti guna naluri tu time isu poligami je taww huhu... bukan nak gertak tapi Ida nak bagi tahu aje realiti sebenar . . ANTARA $$ & KEBAHAGIAN SUAMI?🤔 . Mana satu yang lebih utama? Ida confirm mesti pilih kebahagiaan suami walaupun bukan 100% terletak pada kecantikan luaran.. tapi sedikit sebanyak menyumbang... Kalau hati dah cantik ++ luar pon cantik...lahaai...hati suami mana tak terpikattt.. belum buka pintu dah ada atas katill..hahah Banyak cara kite boleh buat utk manage $$ bagi buat suami senyum pajang leborrrr nengok kite...nak tahu cara? . . 📞WHAT SAPP 01132374917 📞WHAT SAPP 01132374917 📞WHAT SAPP 01132374917 . . Lisa nak bagi Diskaun montok hari ini...ngeh3xxx . #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #ninaskincare #symabeauty #jamukencurgold #manjakaseh #secretplus #perfectlady #nanolighter #jelitapro #maskervaginajsd #babiesblink #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #beaumama #pinklady #jamusurutayu #zofeabeautysecret #coffeecupd #dnars #jamuyounggold #bconfident #faizsubri #puskasawarda

Share 0 0

Sponsored Ads

fpluss.makjemah's Instagram Photo - CUBA TUNDUKKAN KEPALA NAMPAK KAKI TAK? 🙈

Kalau nampak alamatnya memang FLAT la MissB awak...😱 padanlaa Encik Hubby diam je sayuuuuuu😎
.
.
time malam Jumaat..😔faham-fahamla.. katernye naluri perempuan ni kuat
kalau kuat mestilah boleh baca isyarat Encik Hubby,, jgn reti guna naluri tu time isu poligami je taww
huhu... bukan nak gertak tapi Ida nak bagi tahu aje realiti sebenar
.
.
ANTARA $$ & KEBAHAGIAN SUAMI?🤔
.
Mana satu yang lebih utama? Ida confirm mesti pilih kebahagiaan suami
walaupun bukan 100% terletak pada kecantikan luaran.. tapi sedikit sebanyak
menyumbang... Kalau hati dah cantik ++ luar pon cantik...lahaai...hati suami mana
tak terpikattt.. belum buka pintu dah ada atas katill..hahah
Banyak cara kite boleh buat utk manage $$ bagi buat suami
senyum pajang leborrrr nengok kite...nak tahu cara?
.
.
📞WHAT SAPP 01132374917
📞WHAT SAPP 01132374917
📞WHAT SAPP 01132374917
.
.
Lisa nak bagi Diskaun montok hari ini...ngeh3xxx
.
#surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #ninaskincare #symabeauty #jamukencurgold #manjakaseh #secretplus #perfectlady #nanolighter #jelitapro #maskervaginajsd #babiesblink #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #beaumama #pinklady #jamusurutayu #zofeabeautysecret #coffeecupD #dnars #jamuyounggold #bconfident #faizsubri #puskasawarda

CUBA TUNDUKKAN KEPALA NAMPAK KAKI TAK? 🙈 Kalau nampak alamatnya memang FLAT la MissB awak...😱 padanlaa Encik Hubby diam je sayuuuuuu😎 . . time malam Jumaat..😔faham-fahamla.. katernye naluri perempuan ni kuat kalau kuat mestilah boleh baca isyarat Encik Hubby,, jgn reti guna naluri tu time isu poligami je taww huhu... bukan nak gertak tapi Ida nak bagi tahu aje realiti sebenar . . ANTARA $$ & KEBAHAGIAN SUAMI?🤔 . Mana satu yang lebih utama? Ida confirm mesti pilih kebahagiaan suami walaupun bukan 100% terletak pada kecantikan luaran.. tapi sedikit sebanyak menyumbang... Kalau hati dah cantik ++ luar pon cantik...lahaai...hati suami mana tak terpikattt.. belum buka pintu dah ada atas katill..hahah Banyak cara kite boleh buat utk manage $$ bagi buat suami senyum pajang leborrrr nengok kite...nak tahu cara? . . 📞WHAT SAPP 01132374917 📞WHAT SAPP 01132374917 📞WHAT SAPP 01132374917 . . Lisa nak bagi Diskaun montok hari ini...ngeh3xxx . #surekencang #harummalam #boobsupmurah #bustupexpress #kopimontok #sweetcandcup #ninaskincare #symabeauty #jamukencurgold #manjakaseh #secretplus #perfectlady #nanolighter #jelitapro #maskervaginajsd #babiesblink #satinskinz #dianzvitamin #vgrip #beaumama #pinklady #jamusurutayu #zofeabeautysecret #coffeecupd #dnars #jamuyounggold #bconfident #faizsubri #puskasawarda

Share 0 0

Sponsored Ads

supplier_coffeescrub_murah's Instagram Photo - JUTAWAN ONLINE, TERHANGAT DI PASARAN
--------------------------
Alhamdulillah, ramai yang suka coffee scrub akk... sapa yang dah cuba pasti jatuh cinta pandang pertama 😍😍😍... Dengan bahan2 yang berkualiti serta 100% organic, permintaan memang sangat2 tinggi... 👍🏼👍🏼.. ramai yang telah berjaya menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan... akk buka peluang untuk sapa2 yang ingin mulakan bisnes tapi, tak da modal besar 😊😊😊... jangan risau, jom jadi founder coffee scrub hari ini dengan modal serendah RM200 sahaja.. Bina jenama anda sendiri, pulangan berganda2.. insyaAllah.. rezeki tak akan datang bergolek tanpa usaha.. ramai yang dah berjaya... Anda bila lagi??? - Nabi SAW bersabda yang bermaksud "ceburilah kegiatan perniagaan kerana didalamnya terdapat 9/10 sumber rezeki" At-Tirmizi -

whatsapp
📲0194080106
📲0194080106
📲0194080106
------------------------
#coffeescrub #suppliercoffeescrub #coffeescrubmalaysia #faizsubri #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaronline

JUTAWAN ONLINE, TERHANGAT DI PASARAN -------------------------- Alhamdulillah, ramai yang suka coffee scrub akk... sapa yang dah cuba pasti jatuh cinta pandang pertama 😍😍😍... Dengan bahan2 yang berkualiti serta 100% organic, permintaan memang sangat2 tinggi... 👍🏼👍🏼.. ramai yang telah berjaya menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan... akk buka peluang untuk sapa2 yang ingin mulakan bisnes tapi, tak da modal besar 😊😊😊... jangan risau, jom jadi founder coffee scrub hari ini dengan modal serendah RM200 sahaja.. Bina jenama anda sendiri, pulangan berganda2.. insyaAllah.. rezeki tak akan datang bergolek tanpa usaha.. ramai yang dah berjaya... Anda bila lagi??? - Nabi SAW bersabda yang bermaksud "ceburilah kegiatan perniagaan kerana didalamnya terdapat 9/10 sumber rezeki" At-Tirmizi - whatsapp 📲0194080106 📲0194080106 📲0194080106 ------------------------ #coffeescrub #suppliercoffeescrub #coffeescrubmalaysia #faizsubri #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #bazaronline

Share 0 0
fds_sweetheart16.official's Instagram Photo - السلام عليكم ورحمة الله وبركاته. 
HANDSOCK LILY DWITONE in the house.. Handsock ni faveret student tau..ramai student sekolah menengah atau rendah repeat order handsock lily ni.. ===========
===========
Kainnya yang sejuk dan selesa dipakai tanpa rasa panas atau rimas.. Membuatkan student2 rasa selesa memakainya seharian di sekolah. ==========
==========
Handsock lily tu antara contoh colour yang menjadi pilihan student kerana combinasi colour warna warni dengan colour hitam.. Boleh disesuaikan dengan pakaian seragam sekolah.. ==========
==========
Apalagi yang mana student lagi tu ws sis cepat.. nak bagi harga SPECIAL untuk student yang nak tutup aurat dengan sempurna.. .
Ws 017-9197246
.
WS 017-9197246
 #visitmyig #visitmyigshopmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia #dropshipmalaysia #handsocks #handsockmurah #handsockmurahmalaysia #handsockmalaysia #handsockcotton #handsockcomel #handsockcantik #strustedseller #stokingmurah #stokinmurah #stokinsoka #bazaarpaknil #lofattah #faizsubri #bajucouplemalaysia #bajucantikmurah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته. HANDSOCK LILY DWITONE in the house.. Handsock ni faveret student tau..ramai student sekolah menengah atau rendah repeat order handsock lily ni.. =========== =========== Kainnya yang sejuk dan selesa dipakai tanpa rasa panas atau rimas.. Membuatkan student2 rasa selesa memakainya seharian di sekolah. ========== ========== Handsock lily tu antara contoh colour yang menjadi pilihan student kerana combinasi colour warna warni dengan colour hitam.. Boleh disesuaikan dengan pakaian seragam sekolah.. ========== ========== Apalagi yang mana student lagi tu ws sis cepat.. nak bagi harga SPECIAL untuk student yang nak tutup aurat dengan sempurna.. . Ws 017-9197246 . WS 017-9197246 #visitmyig #visitmyigshopmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwantedmalaysia #dropshipmalaysia #handsocks #handsockmurah #handsockmurahmalaysia #handsockmalaysia #handsockcotton #handsockcomel #handsockcantik #strustedseller #stokingmurah #stokinmurah #stokinsoka #bazaarpaknil #lofattah #faizsubri #bajucouplemalaysia #bajucantikmurah

Share 0 0
paih94's Instagram Photo - Bertuah,bangga pon ade, pergi mana2 orang panggil faiz2...Hahaha
#faizsubri
Bukan sahaja mengharumkan nama malaysia, malah mengharumkan orang-orang yang bernama #FAIZ
Hahaha

Bertuah,bangga pon ade, pergi mana2 orang panggil faiz2...Hahaha #faizsubri Bukan sahaja mengharumkan nama malaysia, malah mengharumkan orang-orang yang bernama #FAIZ Hahaha

Share 0 0
belove_enterprise's Instagram Photo - JUBAH INSYIRAH

SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu..
😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun)
✔cutting A-cut
✔nursing freindly
✔tidak mudah kedut
✔less iron
✔tidak panas
✔easy wudhuk
✔saiz xs to 5xl

HARGA PROMOSI
RM65sm/RM70ss
NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak
#lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #MY #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

JUBAH INSYIRAH SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu.. 😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun) ✔cutting A-cut ✔nursing freindly ✔tidak mudah kedut ✔less iron ✔tidak panas ✔easy wudhuk ✔saiz xs to 5xl HARGA PROMOSI RM65sm/RM70ss NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak #lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #my #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

Share 0 0
belove_enterprise's Instagram Photo - JUBAH INSYIRAH

SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu..
😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun)
✔cutting A-cut
✔nursing freindly
✔tidak mudah kedut
✔less iron
✔tidak panas
✔easy wudhuk
✔saiz xs to 5xl

HARGA PROMOSI
RM65sm/RM70ss
NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak
#lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #MY #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

JUBAH INSYIRAH SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu.. 😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun) ✔cutting A-cut ✔nursing freindly ✔tidak mudah kedut ✔less iron ✔tidak panas ✔easy wudhuk ✔saiz xs to 5xl HARGA PROMOSI RM65sm/RM70ss NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak #lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #my #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

Share 0 0
belove_enterprise's Instagram Photo - JUBAH INSYIRAH

SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu..
😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun)
✔cutting A-cut
✔nursing freindly
✔tidak mudah kedut
✔less iron
✔tidak panas
✔easy wudhuk
✔saiz xs to 5xl

HARGA PROMOSI
RM65sm/RM70ss
NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak
#lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #MY #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

JUBAH INSYIRAH SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu.. 😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun) ✔cutting A-cut ✔nursing freindly ✔tidak mudah kedut ✔less iron ✔tidak panas ✔easy wudhuk ✔saiz xs to 5xl HARGA PROMOSI RM65sm/RM70ss NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak #lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #my #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

Share 0 0
belove_enterprise's Instagram Photo - JUBAH INSYIRAH

SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu..
😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun)
✔cutting A-cut
✔nursing freindly
✔tidak mudah kedut
✔less iron
✔tidak panas
✔easy wudhuk
✔saiz xs to 5xl

HARGA PROMOSI
RM65sm/RM70ss
NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak
#lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #MY #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

JUBAH INSYIRAH SILA TERGODA😅😅 sgt2 cantik dan corak klasik songket yg memukau..siapa yg tengok akan jatuh hati wahhh mmg tak tahan hati ni nak pm admin huhuhu.. 😍😍😍 ✔Royal silk (Matrl berat dan beralun) ✔cutting A-cut ✔nursing freindly ✔tidak mudah kedut ✔less iron ✔tidak panas ✔easy wudhuk ✔saiz xs to 5xl HARGA PROMOSI RM65sm/RM70ss NP RM85SM RM90SS 📢FREE POSTAGE!!!! Cepat2 nnti melepas.. #teambabah #sayajualmurah2 #rezekihanania #bazarpaknil #belibeli #like4follow #l4l #loveislove #murahje #sayasuka #awaksayangpapasayatak #lofattah #7harimencintaiku #surihatimrpilot👮 #my #faizsubri #goblin #leeminho #leejoonki

Share 0 0
urgojes's Instagram Photo - *LATIFAH PATCH SUIT*
.
*ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat
✅dihiasi patch pada kiri cardigan
.

Wsp 0192794063 (hotline)
Cpt!!!☺☺☺☺
.
#jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE
#sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri#followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

*LATIFAH PATCH SUIT* . *ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl ✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe ✅jahitan yg amat kemas ✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat ✅dihiasi patch pada kiri cardigan . Wsp 0192794063 (hotline) Cpt!!!☺☺☺☺ . #jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE #sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri #followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

Share 0 0
urgojes's Instagram Photo - *LATIFAH PATCH SUIT*
.
*ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat
✅dihiasi patch pada kiri cardigan
.

Wsp 0192794063 (hotline)
Cpt!!!☺☺☺☺
.
#jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE
#sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri#followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

*LATIFAH PATCH SUIT* . *ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl ✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe ✅jahitan yg amat kemas ✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat ✅dihiasi patch pada kiri cardigan . Wsp 0192794063 (hotline) Cpt!!!☺☺☺☺ . #jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE #sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri #followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

Share 0 0
urgojes's Instagram Photo - *LATIFAH PATCH SUIT*
.
*ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat
✅dihiasi patch pada kiri cardigan
.

Wsp 0192794063 (hotline)
Cpt!!!☺☺☺☺
.
#jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE
#sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri#followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

*LATIFAH PATCH SUIT* . *ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl ✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe ✅jahitan yg amat kemas ✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat ✅dihiasi patch pada kiri cardigan . Wsp 0192794063 (hotline) Cpt!!!☺☺☺☺ . #jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE #sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri #followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

Share 0 0
urgojes's Instagram Photo - *LATIFAH PATCH SUIT*
.
*ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat
✅dihiasi patch pada kiri cardigan
.

Wsp 0192794063 (hotline)
Cpt!!!☺☺☺☺
.
#jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE
#sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri#followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

*LATIFAH PATCH SUIT* . *ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl ✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe ✅jahitan yg amat kemas ✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat ✅dihiasi patch pada kiri cardigan . Wsp 0192794063 (hotline) Cpt!!!☺☺☺☺ . #jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE #sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri #followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

Share 0 0
urgojes's Instagram Photo - *LATIFAH PATCH SUIT*
.
*ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat
✅dihiasi patch pada kiri cardigan
.

Wsp 0192794063 (hotline)
Cpt!!!☺☺☺☺
.
#jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE
#sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri#followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

*LATIFAH PATCH SUIT* . *ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl ✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe ✅jahitan yg amat kemas ✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat ✅dihiasi patch pada kiri cardigan . Wsp 0192794063 (hotline) Cpt!!!☺☺☺☺ . #jubah#handbagmalaysia#meletop#hLIVE #sayangpapasayatak#jubahmoden#blousemalaysia#lokalah#tvalhijrah#bajukurungmalaysia#isterituanihsan#sayangpapasayatak#tv3#puskas#sayajualmurah#jubahmurah#jubahmurah#hotfm#terlajaklaris#neelofa#loffatah#sayajualmurah#peplum#dressmurah#dressplain#faizsubri #followforfollow#jubahmurah#jubahplain#cardigan#meletop2017#lawakhambar#motifviral#suit

Share 0 0
Load More