PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about hafizulhakim

Instagram Photos and Videos about hafizulhakim. Download, Comment, Like hafizulhakim Photos and Videos Shared by Various Users

hafizulhakimpublicgold's Instagram Photo - Cantik kan? Goldbar seberat 0.5 gram ni cuma berharga RM150 je. Sesuai dijadikan hadiah atau penghargaan tanda terima kasih. #HafizulHakim 019-8884452

Cantik kan? Goldbar seberat 0.5 gram ni cuma berharga RM150 je. Sesuai dijadikan hadiah atau penghargaan tanda terima kasih. #HafizulHakim 019-8884452

Share 5 35
hafizfaye's Instagram Photo - Hafizul Hakimi !! Siapa tk knal dia , keeper kebangsaan 💪

#hafizulhakim#ligasuper #ligaperdana #ligamalaysia #malaysiasuperleague #perak #thebosgaurus #malaysia #kejaryeopkejar #fifacard

Hafizul Hakimi !! Siapa tk knal dia , keeper kebangsaan 💪 #hafizulhakim #ligasuper #ligaperdana #ligamalaysia #malaysiasuperleague #perak #thebosgaurus #malaysia #kejaryeopkejar #fifacard

Share 0 166
hafizul__hakim's Instagram Photo - Promosi RM10k jadi dealer. 100% semuanya jadi emas. 
Sebelum ni, RM30k layak untuk jadi dealer. Terhad 100 orang sahaja. Hubungi #HafizulHakim 019-8884452

#PG10

Promosi RM10k jadi dealer. 100% semuanya jadi emas. Sebelum ni, RM30k layak untuk jadi dealer. Terhad 100 orang sahaja. Hubungi #HafizulHakim 019-8884452 #pg10

Share 0 5
tbgsem's Instagram Photo - TINGGAL 2 HARI SAHAJA LAGI UNTUK UNDIAN BEST XI ANUGERAH BOLASEPAK KEBANGSAAN (ABK) 2017
.
Undian untuk BEST XI #ABK2017 masih dibuka sehingga 30 November 2017 (Khamis) ini
.
UNDI HAFIZUL HAKIM, AMIRUL AZHAN, RAFFI NAGOORGANI
.
KLIK LINK INI atau LIHAT DI BIO👉 https://t.co/NmqyX2XMST dan buat undian sekarang!!
.
#FootballMalaysia #TransformingMalaysianFootball #tbgsem #HafizulHakim #AmirulAzhan #RaffiNagoorgani #PerakFA #PKNPFC

TINGGAL 2 HARI SAHAJA LAGI UNTUK UNDIAN BEST XI ANUGERAH BOLASEPAK KEBANGSAAN (ABK) 2017 . Undian untuk BEST XI #abk2017masih dibuka sehingga 30 November 2017 (Khamis) ini . UNDI HAFIZUL HAKIM, AMIRUL AZHAN, RAFFI NAGOORGANI . KLIK LINK INI atau LIHAT DI BIO👉 https://t.co/NmqyX2XMST dan buat undian sekarang!! . #footballmalaysia #transformingmalaysianfootball #tbgsem #HafizulHakim #amirulazhan #raffinagoorgani #perakfa #pknpfc

Share 16 1.14K
hafizul__hakim's Instagram Photo - Only RM15.. Say hi to Mr Lobster! #instafood #lobster #sarawak #hafizulhakim #food

Only RM15.. Say hi to Mr Lobster! #instafood #lobster #sarawak #hafizulhakim #food

Share 0 30
seladangfanclub's Instagram Photo - Statistik Penjaga Gol #LIGAMALAYSIA2017

#HAFIZULHAKIM

Statistik Penjaga Gol #LIGAMALAYSIA2017 #HAFIZULHAKIM

Share 0 444
tbgsem's Instagram Photo - All The Best..Best Of Luck To @amirul_azhan23 , Hafizul Hakim, & Harimau Malaya Team.!👍👍
.
Photo Credit To @gawangdotmy 👌
.
#HarimauMalaya #AFC #AsianCup2019 #Qualifying #AmirulAzhan #HafizulHakim #Malaysia #NorthKorea #tbgsem

All The Best..Best Of Luck To @amirul_azhan23 , Hafizul Hakim, & Harimau Malaya Team.!👍👍 . Photo Credit To @gawangdotmy 👌 . #harimaumalaya #afc #asiancup2019 #qualifying #amirulazhan #HafizulHakim #malaysia #northkorea #tbgsem

Share 2 1.82K
tbgsem's Instagram Photo - TRANSFER RUMOURS / GOSSIP
.
After completed 1 Year Loan-Spell at Melaka during 2015, this year is just his 2nd consecutive year with Perak FA 1st Team. In 2017, Muhammad HAFIZUL HAKIM Bin Khairul Nizam Jothy managed to :
.
🔥made 28 Appearences With Perak FA
🔥made 4 Appearences With Malaysia
🔥10 Clean-Sheets
.
With His Current Contract With Perak FA ONLY 1 YEAR LEFT, There Are So Many Rumours About HAFIZUL That We Heard At SocMed (Eventhough He Dont Have His Own Instagram Account).
.
So, Will He Stay For The 3rd Consecutive Year At Perak?? ...Or He Already Struck A Deal With Other Team??🤔🤔
.
#Goalkeeper #Goalie #HafizulHakim #HH22 #Football #FMLLP #FAM #AFC #FIFA #TheBosGaurus #Perak #Rumours #Gossip #Transfer #tbgsem

TRANSFER RUMOURS / GOSSIP . After completed 1 Year Loan-Spell at Melaka during 2015, this year is just his 2nd consecutive year with Perak FA 1st Team. In 2017, Muhammad HAFIZUL HAKIM Bin Khairul Nizam Jothy managed to : . 🔥made 28 Appearences With Perak FA 🔥made 4 Appearences With Malaysia 🔥10 Clean-Sheets . With His Current Contract With Perak FA ONLY 1 YEAR LEFT, There Are So Many Rumours About HAFIZUL That We Heard At SocMed (Eventhough He Dont Have His Own Instagram Account). . So, Will He Stay For The 3rd Consecutive Year At Perak?? ...Or He Already Struck A Deal With Other Team??🤔🤔 . #goalkeeper #Goalie #HafizulHakim #hh22 #football #FMLLP #fam #afc #fifa #thebosgaurus #perak #Rumours #gossip #transfer #tbgsem

Share 10 652
si_auraungu's Instagram Photo - #TipsPelaburanEmas

Kedai emas salah satu bisnes yang susah nak bankrap, malah dapat diwariskan dari generasi ke generasi. Kebiasaan kita lalu kedai emas, tauke rilek je duduk kat kerusi sambil baca newspaper. 
Cukup jam tutup kedai. Orang beli ke tak beli emas dia rilekk je. Pernah dengar kedai emas buat year end sale 50%? Atau tokei emas stress sebab orang tak beli emas? Tak pernah kan.. Itulah keajaiban emas.. Haa, nganga lagi kenapa. Cepat-cepat mulakan simpanan emas. Tak rugi apa pun, mulakan simpanan emas sekarang. 
#Nota: Kalau kate ade tu jangan silap, 50% SALE tu untuk emas putih je. (14 karat and below). #hafizulhakim

Jom join #publicgold

#TipsPelaburanEmas Kedai emas salah satu bisnes yang susah nak bankrap, malah dapat diwariskan dari generasi ke generasi. Kebiasaan kita lalu kedai emas, tauke rilek je duduk kat kerusi sambil baca newspaper. Cukup jam tutup kedai. Orang beli ke tak beli emas dia rilekk je. Pernah dengar kedai emas buat year end sale 50%? Atau tokei emas stress sebab orang tak beli emas? Tak pernah kan.. Itulah keajaiban emas.. Haa, nganga lagi kenapa. Cepat-cepat mulakan simpanan emas. Tak rugi apa pun, mulakan simpanan emas sekarang. #Nota: Kalau kate ade tu jangan silap, 50% SALE tu untuk emas putih je. (14 karat and below). #hafizulhakim Jom join #publicgold

Share 0 3
hafizul__hakim's Instagram Photo - Apabila kite beli emas ni, bukanlah seperti kita beli Ipad. Beli emas bermaksud menukarkan (transfer) nilai dari bentuk wang kertas kepada bentuk wang yang sebenar iaitu EMAS. .
Kalau kita tukarkan dengan Ipad, kita dah hilang kuasa beli wang tadi. Sebab dengan Ipad sudah pasti nilainya susut kalau nak jual semula satu hari nanti.
.
“Beli emas bermaksud menambah aset!” #hafizulhakim

Apabila kite beli emas ni, bukanlah seperti kita beli Ipad. Beli emas bermaksud menukarkan (transfer) nilai dari bentuk wang kertas kepada bentuk wang yang sebenar iaitu EMAS. . Kalau kita tukarkan dengan Ipad, kita dah hilang kuasa beli wang tadi. Sebab dengan Ipad sudah pasti nilainya susut kalau nak jual semula satu hari nanti. . “Beli emas bermaksud menambah aset!” #hafizulhakim

Share 4 14
fareiza_arianna's Instagram Photo - speechless tiba2 bila tengok awak 😍😍😍
ehh 😝😂 anyway, memang aim nak selfie dengan dia, dapat jugak, hehe 😉

#selfiesikit #hafizulhakim #peraktbg #keeper #keeperpower #steadyyob #kejoryobkejor #perakselamanyadihati #tahniah #demilencanadidada #menangtakbermegahkalahtakkanrebah

speechless tiba2 bila tengok awak 😍😍😍 ehh 😝😂 anyway, memang aim nak selfie dengan dia, dapat jugak, hehe 😉 #selfiesikit #hafizulhakim #peraktbg #keeper #keeperpower #steadyyob #kejoryobkejor #perakselamanyadihati #tahniah #demilencanadidada #menangtakbermegahkalahtakkanrebah

Share 3 27
mgoalkeepermalaysia's Instagram Photo - Monster to protect our 🇲🇾 🥅 tonight?

Goodluck to team Harimau Malaya for tonight game. Malaysia boleh!

#MGK #MGOALKEEPERMALAYSIA #TEAMMGK #FEARNOTHING #HARIMAUMALAYA #FAM #MALAYSIA #HAFIZULHAKIM #PERAKTBG #MALAYSIAVSHONGKONG

Monster to protect our 🇲🇾 🥅 tonight? Goodluck to team Harimau Malaya for tonight game. Malaysia boleh! #mgk #mgoalkeepermalaysia #teammgk #fearnothing #harimaumalaya #fam #malaysia #HAFIZULHAKIM #peraktbg #malaysiavshongkong

Share 0 163
hafizul__hakim's Instagram Photo - #NotaPelaburanEmas

Urusan jual beli emas Public Gold sangat straight-forward. Beli 50 gram, dapat 50 gram. Beli 5 dinar emas, dapat 5 dinar emas. Simple! 
Perlu bimbingan, hubungi saya. 
#hafizulhakim

#NotaPelaburanEmas Urusan jual beli emas Public Gold sangat straight-forward. Beli 50 gram, dapat 50 gram. Beli 5 dinar emas, dapat 5 dinar emas. Simple! Perlu bimbingan, hubungi saya. #hafizulhakim

Share 0 14
hafizul__hakim's Instagram Photo - #InfoGAP: Harga semasa 1 gram emas RM189/gram. Wow! murah ni.. Kalau RM100, dapat beli 0.5291 gram emas.. Mudah je nak faham kan? 
Ada apa nak tanya tentang GAP, silakan. 
#hafizulhakim | 019-8884452

#InfoGAP: Harga semasa 1 gram emas RM189/gram. Wow! murah ni.. Kalau RM100, dapat beli 0.5291 gram emas.. Mudah je nak faham kan? Ada apa nak tanya tentang GAP, silakan. #hafizulhakim | 019-8884452

Share 0 10
hafizul__hakim's Instagram Photo - Kaedah Simpanan Emas Melalui Gold Accumulation Program (Gap) --- #Option1: Kita transfer / bank-in wang RM100, kita dah dapat simpan 0.5263 gram emas. 
#Option2: Kita transfer / bank-in wang RM190, kita dah dapat simpan 1gram emas. 
Clear? So u pilih je la nak simpan berapa banyak, RM100 ke, genap 1 gram atau terus nak mula simpan RM5,000 ke. Terpulang. 
Very Straight forward.

Kita bayar, kita dapat gram emas. Didokong 100% emas fizikal. GAP ni sesuai untuk orang yang nak simpan emas dengan modal minima. 
Nanti nak keluarkan emas fizikal kat mana?
- Boleh keluarkan di cawangan berdekatan dengan anda. Ada 18 branch seluruh Malaysia. Kalau anda berada di Singapura & Jakarta pun boleh mula simpan dengan GAP. 
#Nota: Apa tujuan simpan dalam gram emas? Tak lain tak bukan, selamatkan nilai duit anda dari terus susut dimamah inflasi. 
Simpanan long term, akaun emas GAP sangat sesuai. Boleh jadi sebagai tabung kecemasan, dana pendidikan anak-anak serta kaedah displinkan menyimpan dengan berkesan. 
Takut kena #penyakit Parkinson's Law tadi kan? Hehe.. #hafizulhakim

Kaedah Simpanan Emas Melalui Gold Accumulation Program (Gap) --- #Option1: Kita transfer / bank-in wang RM100, kita dah dapat simpan 0.5263 gram emas. #Option2: Kita transfer / bank-in wang RM190, kita dah dapat simpan 1gram emas. Clear? So u pilih je la nak simpan berapa banyak, RM100 ke, genap 1 gram atau terus nak mula simpan RM5,000 ke. Terpulang. Very Straight forward. Kita bayar, kita dapat gram emas. Didokong 100% emas fizikal. GAP ni sesuai untuk orang yang nak simpan emas dengan modal minima. Nanti nak keluarkan emas fizikal kat mana? - Boleh keluarkan di cawangan berdekatan dengan anda. Ada 18 branch seluruh Malaysia. Kalau anda berada di Singapura & Jakarta pun boleh mula simpan dengan GAP. #Nota: Apa tujuan simpan dalam gram emas? Tak lain tak bukan, selamatkan nilai duit anda dari terus susut dimamah inflasi. Simpanan long term, akaun emas GAP sangat sesuai. Boleh jadi sebagai tabung kecemasan, dana pendidikan anak-anak serta kaedah displinkan menyimpan dengan berkesan. Takut kena #penyakitParkinson's Law tadi kan? Hehe.. #hafizulhakim

Share 0 15
mgoalkeepermalaysia's Instagram Photo - Coming soon.. "FEAR NOTHING"

#MGK #MGoalkeeperMalaysia #FearNothing #TeamMGK #SaniAnuar #FarizalHarun #HafizulHakim #glovebag #PenangFA #PerakTBG #FUFC #LigaSuperMalaysia #Merdeka #GoalkeepergloveMalaysia #KeepergloveMalaysia #Malaysia #FAM

Coming soon.. "FEAR NOTHING" #MGK #mgoalkeepermalaysia #fearnothing #TeamMGK #sanianuar #farizalharun #HafizulHakim #glovebag #penangfa #PerakTBG #fufc #ligasupermalaysia #merdeka #GoalkeepergloveMalaysia #keeperglovemalaysia #Malaysia #fam

Share 3 65
ahmadkhairulnizar's Instagram Photo - Kasi chan la hari ni up gambo dia..hahaha...always remember..1 "heroic saved" will be forgotten during your next mistake..😉⚽💪
_
#HafizulHakim #HH22 #MGK #Soccer #MASvHKG #AFC #akn

Kasi chan la hari ni up gambo dia..hahaha...always remember..1 "heroic saved" will be forgotten during your next mistake..😉⚽💪 _ #HafizulHakim #hh22 #mgk #soccer #masvhkg #afc #akn

Share 16 463
taqiaffendi's Instagram Photo - Not all heroes wear capes, some wear #gloves

Excellent penalty save in a dramatic finale yesterday, a point well-earned, considering the fact that we had to come up against a formidable United Nations side, or was it Hong Kong? 🤔

#HarimauMalaya #UltrasMalaya #AFCCup #qualifyingrounds #MAS #HKG #kejoryeopkejor #bolasepak #football #HafizulHakim

Not all heroes wear capes, some wear #gloves Excellent penalty save in a dramatic finale yesterday, a point well-earned, considering the fact that we had to come up against a formidable United Nations side, or was it Hong Kong? 🤔 #harimaumalaya #ultrasmalaya #afccup #qualifyingrounds #mas #hkg #kejoryeopkejor #bolasepak #football #HafizulHakim

Share 0 27
hafizul__hakim's Instagram Photo - Satu perkara anda mesti faham, semua emas yang dah established MESTI memiliki sijil ketulenan emas. Dalam sijil ni ada terkandung maklumat saiz ukuran emas, berat, ketulenan dan siapa Assayer (individu yang menguji dan mengesahkan ketulenan emas). #hafizulhakim #TipsPelaburanEmas

Satu perkara anda mesti faham, semua emas yang dah established MESTI memiliki sijil ketulenan emas. Dalam sijil ni ada terkandung maklumat saiz ukuran emas, berat, ketulenan dan siapa Assayer (individu yang menguji dan mengesahkan ketulenan emas). #hafizulhakim #tipspelaburanemas

Share 2 32
Load More