PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jeragat

Instagram Photos and Videos about jeragat. Download, Comment, Like jeragat Photos and Videos Shared by Various Users

allurebeautyandhealth's Instagram Photo - Assalamualaikum selamat Pagi semua.
..........................
.
Allure Beauty pelopor no 1 produk yg berasaskan kandungan Vitamin C ASLI.
.
🌻Serbuk vitamin c tanpa kolagen, pewarna & gula 🌻Lulus Pusat Racun Negara 🌻KKM submission done 🌻Suppliment pilihan atlet2 negara

Utk sebarang order blh terus whatsapp sis di talian :
.
0133790078
0133790078
0133790078
.
.
.
#sayajualproduk#vitcfeedback #sayajualproduk#vitamincterbaik #vitaminc #purevitaminc#kulitflawless #kulitcantik #kulitsihat#infosihat #produkkecantikan #healthyskin#promo #freepostage #bazaarpaknil#vitcfeedback #ruangrezekihanania#terapiinstagram #serbukvitamin #asli#healthyskin #happyskin #doctorskin#jerawat #jeragat #sayajual #produkterbaik#produkkecantikan #lakukeras #laris#produkpalinglaris

Assalamualaikum selamat Pagi semua. .......................... . Allure Beauty pelopor no 1 produk yg berasaskan kandungan Vitamin C ASLI. . 🌻Serbuk vitamin c tanpa kolagen, pewarna & gula 🌻Lulus Pusat Racun Negara 🌻KKM submission done 🌻Suppliment pilihan atlet2 negara Utk sebarang order blh terus whatsapp sis di talian : . 0133790078 0133790078 0133790078 . . . #sayajualproduk#vitcfeedback  #sayajualproduk#vitamincterbaik  #vitaminc  #purevitaminc#kulitflawless  #kulitcantik  #kulitsihat#infosihat  #produkkecantikan  #healthyskin #promo  #freepostage  #bazaarpaknil #vitcfeedback  #ruangrezekihanania #terapiinstagram  #serbukvitamin  #asli#healthyskin  #happyskin  #doctorskin #jerawat  #jeragat  #sayajual  #produkterbaik #produkkecantikan  #lakukeras  #laris#produkpalinglaris

Share 2 13

Sponsored Ads

omwl.ohmostwantedlook's Instagram Photo - Nak jaga & rawat kulit supaya kulit sentiasa sihat, cantik, maintain awet muda? Jaga & rawat especially dari JERAWAT & JERAGAT yang dibenciiiii tuu? HARUSLAH pakai OMWL Magic Foundation (SPF50) tau sayang...diformulasi oleh Dr Aina Pakar Aestatik yang bertauliah...macam dapat rawatan laser hari2 tapi harga mampu milik...best kan!
.
Nak tahu lebih lanjut watsapp +6017.902.7997 Farah 💖
.
.
#makeuptutorials #muakl
#ohmostwantedlook #omwlips #makeupjunkiemalaysia #lipmatte #poutfectlips #sayajualmakeup
#ohmostwantedlook #omwlookers #omwlstockist #love #halal #hijabi #muslim #muslimah #halalmakeup #halalcosmetics #halalbeauty #madeinmalaysia #muakl #makeupjunkiemalaysia #foundation #magicfoundation #medicatedfoundation #weightlessfoundation #thebestfoundationever #jerawat #jeragat #mesrawudhuk

Nak jaga & rawat kulit supaya kulit sentiasa sihat, cantik, maintain awet muda? Jaga & rawat especially dari JERAWAT & JERAGAT yang dibenciiiii tuu? HARUSLAH pakai OMWL Magic Foundation (SPF50) tau sayang...diformulasi oleh Dr Aina Pakar Aestatik yang bertauliah...macam dapat rawatan laser hari2 tapi harga mampu milik...best kan! . Nak tahu lebih lanjut watsapp +6017.902.7997 Farah 💖 . . #makeuptutorials #muakl #ohmostwantedlook #omwlips #makeupjunkiemalaysia #lipmatte #poutfectlips #sayajualmakeup #ohmostwantedlook #omwlookers #omwlstockist #love #halal #hijabi #muslim #muslimah #halalmakeup #halalcosmetics #halalbeauty #madeinmalaysia #muakl #makeupjunkiemalaysia #foundation #magicfoundation #medicatedfoundation #weightlessfoundation #thebestfoundationever #jerawat #jeragat #mesrawudhuk

Share 2 1

Sponsored Ads

sahi_bymaizaini's Instagram Photo - Good morning uolls, jangan lupa consume SAHI before breakfast💋Ada yang suka makan buah tin tak? Dalam SAHI ada khasiat buah tin juga tau uolls, Seperti yang diketahui, dalam SAHI mengandungi 13 bahan
.
.
Antara kebaikkan buah tin adalah untuk
🍭Merawat kesihatan kulit
🍭Menurunkan kolestrol
🍭Bagus untuk ibu mengandung
🍭Megatasi masalah jerawat
🍭Mempercepatkan proses penyembuhan luka
🍭Mengatasi sembelit
🍭Melancarkan pencernaan
🍭Mengatasi anemia
🍭Mengatasi insomnia
.
.
1 botol berharga rm49sm rm55ss tidak termasuk kos delivery 📦 .
.
JENAMA NO 1 SARANG BURUNG & YANG PERTAMA DI MALAYSIA .
.
SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS .
.
#sahisarangburung #sahibirdnest #bellaastillahforsahi #bellaastillah #foodsuplement #sayajualvitamin #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipssihat #teamsahi #viralmalaysia #viral #produkviral #sayajualsupplement #sarangburung #makanansunnah #vitaminc #tanpakolagen #jerawat #jeragat

Good morning uolls, jangan lupa consume SAHI before breakfast💋Ada yang suka makan buah tin tak? Dalam SAHI ada khasiat buah tin juga tau uolls, Seperti yang diketahui, dalam SAHI mengandungi 13 bahan . . Antara kebaikkan buah tin adalah untuk 🍭Merawat kesihatan kulit 🍭Menurunkan kolestrol 🍭Bagus untuk ibu mengandung 🍭Megatasi masalah jerawat 🍭Mempercepatkan proses penyembuhan luka 🍭Mengatasi sembelit 🍭Melancarkan pencernaan 🍭Mengatasi anemia 🍭Mengatasi insomnia . . 1 botol berharga rm49sm rm55ss tidak termasuk kos delivery 📦 . . JENAMA NO 1 SARANG BURUNG & YANG PERTAMA DI MALAYSIA . . SAHI KEEPS YOU HEALTHY & FLAWLESS . . #sahisarangburung #sahibirdnest #bellaastillahforsahi #bellaastillah #foodsuplement #sayajualvitamin #kulitcantik #kulitsihat #tipscantik #tipssihat #teamsahi #viralmalaysia #viral #produkviral #sayajualsupplement #sarangburung #makanansunnah #vitaminc #tanpakolagen #jerawat #jeragat

Share 0 0

Sponsored Ads

marykaykuching_readystock's Instagram Photo - Good Morning ....
Have a great day😙

#marykay #jerawat #jeragat#marykaykuching #marykaysibu #marykaymiri #marykaybintulu #marykaykapit #tatiskin #marykaybrunei #marykaysamarahan #Readystock #lipstik #kulitcantik #marykaymyincome #lipstikmurah #sokonglike #IndenpendentBeautyConsultantMarykay #superwomanosem #pdrm #kkm #kosmetikmurah #sarawak #sarawakian #lipstikmatte #metrocitymatang #kulitsihat #mirian #malaysia #Agentwanted

Good Morning .... Have a great day😙 #marykay #jerawat #jeragat #marykaykuching #marykaysibu #marykaymiri #marykaybintulu #marykaykapit #tatiskin #marykaybrunei #marykaysamarahan #Readystock #lipstik #kulitcantik #marykaymyincome #lipstikmurah #sokonglike #IndenpendentBeautyConsultantMarykay #superwomanosem #pdrm #kkm #kosmetikmurah #sarawak #sarawakian #lipstikmatte #metrocitymatang #kulitsihat #mirian #malaysia #agentwanted

Share 0 4
_ciklulu.m.jardin_'s Instagram Photo - 😨 Alamak, banyaknya jerawat!
😱 Napa banyak sangat bintik-bintik hitam ni??
😔 Hish, tak confident nak jumpa ramai orang dengan muka macam ni..
.
Sebab tu kita kena detox kulit kita, supaya kulit bebas jerawat, bebas minyak, bebas segala kotoran yang tersumbat dalam pori tu. Proses detox kulit juga membantu proses pengelupasan sel kulit mati supaya sel kulit baru terhasil...nampak muda gitu kan😊
.
Dengan bantuan 3 bahan aktif dalam Detox Clay Mask MJ (Bentenoite Clay, French Green Clay dan Activated Charcoal), kulit nampak bersih, cantik dan muda je selalu😍
.
.
💕Jom whatsapp 0173500100 untuk Mary Jardin

#organic #organik #skincare 
#madebydoctor #chemicalfree
#naturalingredients #halal #gift #lavender #wanita #inspirasiMJ #maryjardinrawang #rawang #maryjardinsungaibuloh #lady #sungaibuloh #sayajual #agent #maryjardinladypreneur #agen #nakcantik #mjdeheartteam #mjdiamond #maryjardinagent #igshop #claymask
#jerawat #jeragat #kulitmulus

😨 Alamak, banyaknya jerawat! 😱 Napa banyak sangat bintik-bintik hitam ni?? 😔 Hish, tak confident nak jumpa ramai orang dengan muka macam ni.. . Sebab tu kita kena detox kulit kita, supaya kulit bebas jerawat, bebas minyak, bebas segala kotoran yang tersumbat dalam pori tu. Proses detox kulit juga membantu proses pengelupasan sel kulit mati supaya sel kulit baru terhasil...nampak muda gitu kan😊 . Dengan bantuan 3 bahan aktif dalam Detox Clay Mask MJ (Bentenoite Clay, French Green Clay dan Activated Charcoal), kulit nampak bersih, cantik dan muda je selalu😍 . . 💕Jom whatsapp 0173500100 untuk Mary Jardin #organic #organik #skincare #madebydoctor #chemicalfree #naturalingredients #halal #gift #lavender #wanita #inspirasiMJ #maryjardinrawang #rawang #maryjardinsungaibuloh #lady #sungaibuloh #sayajual #agent #maryjardinladypreneur #agen #nakcantik #mjdeheartteam #mjdiamond #maryjardinagent #igshop #claymask #jerawat #jeragat #kulitmulus

Share 1 5
omwl.ohmostwantedlook's Instagram Photo - Dont forget to grab our Merdeka Promo loveee!!! Whatsapp now +6017.902.7997 Farah 💖
.
.
#makeuptutorials #muakl
#ohmostwantedlook #omwlips #makeupjunkiemalaysia #lipmatte #poutfectlips #sayajualmakeup
#ohmostwantedlook #omwlookers #omwlstockist #love #halal #hijabi #muslim #muslimah #halalmakeup #halalcosmetics #halalbeauty #madeinmalaysia #muakl #makeupjunkiemalaysia #foundation #magicfoundation #medicatedfoundation #weightlessfoundation #thebestfoundationever #jerawat #jeragat #mesrawudhuk

Dont forget to grab our Merdeka Promo loveee!!! Whatsapp now +6017.902.7997 Farah 💖 . . #makeuptutorials #muakl #ohmostwantedlook #omwlips #makeupjunkiemalaysia #lipmatte #poutfectlips #sayajualmakeup #ohmostwantedlook #omwlookers #omwlstockist #love #halal #hijabi #muslim #muslimah #halalmakeup #halalcosmetics #halalbeauty #madeinmalaysia #muakl #makeupjunkiemalaysia #foundation #magicfoundation #medicatedfoundation #weightlessfoundation #thebestfoundationever #jerawat #jeragat #mesrawudhuk

Share 0 1
mq_foundation's Instagram Photo - Buy 2 free 1
Haaa jangan tutup mata sebab nie mmg betull..
Promo merdeka😚😚😚

Buy 2 free 1 Haaa jangan tutup mata sebab nie mmg betull.. Promo merdeka😚😚😚

Share 1 7
ardor_beautyshop's Instagram Photo - FEEDBACK❗️FEEDBACK ❗️FEEDBACK ❗️FEEDBACK ❗️
.
Alhamdulillah positive feedback from pengguna bc cream 😍😍 Thank you for keep supporting @ardorcosmetic 😘
.
Jom semua yang nak nampak FLAWLESS & GLOWING boleh cepat2 grab bc cream sebelum stock licin. Yang muka sensitive and berminyak tu jangan risau. BC CREAM SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT . WUDHU FRIENDLY jgk tau 👍🏻
.
📲 +60123134433
📲 +60123134433
📲 +60123134433

FEEDBACK❗️FEEDBACK ❗️FEEDBACK ❗️FEEDBACK ❗️ . Alhamdulillah positive feedback from pengguna bc cream 😍😍 Thank you for keep supporting @ardorcosmetic 😘 . Jom semua yang nak nampak FLAWLESS & GLOWING boleh cepat2 grab bc cream sebelum stock licin. Yang muka sensitive and berminyak tu jangan risau. BC CREAM SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT . WUDHU FRIENDLY jgk tau 👍🏻 . 📲 +60123134433 📲 +60123134433 📲 +60123134433

Share 1 2
mq_foundation's Instagram Photo - Promo merdeka dah datangg..
Dengan 3 item anda dapat jimat berganda2..

Promo merdeka dah datangg.. Dengan 3 item anda dapat jimat berganda2..

Share 1 5
oren_online's Instagram Photo - .
.
DAH CUCI MUKA KE ?
.
Make sure korang jadikan rutin pagi anda bangun tidur cuci muka dengan Cleansing Gel ya!
.
Pasti terasa segar sebab semua bahannya semula jadi.
.
Ohh, nak bagitau FOUNDER'S BIRTHDAY dah masuk hari keempat tau, sempat lagi nak shopping ni.
.
.
#cleansinggel #showergel #skincare #healtyskin #medicatedsoap #eczema #psoriasis #pimples #jerawat #jeragat #blackheads #whiteheads #oilyskin #aloevera #cinnamon #coconutoil #oliveoil #greenaard #greenaardcleansinggel #oren_online #greenaardofficialagent

. . DAH CUCI MUKA KE ? . Make sure korang jadikan rutin pagi anda bangun tidur cuci muka dengan Cleansing Gel ya! . Pasti terasa segar sebab semua bahannya semula jadi. . Ohh, nak bagitau FOUNDER'S BIRTHDAY dah masuk hari keempat tau, sempat lagi nak shopping ni. . . #cleansinggel #showergel #skincare #healtyskin #medicatedsoap #eczema #psoriasis #pimples #jerawat #jeragat #blackheads #whiteheads #oilyskin #aloevera #cinnamon #coconutoil #oliveoil #greenaard #greenaardcleansinggel #oren_online #greenaardofficialagent

Share 0 6
maryjardin.naturalcare's Instagram Photo - Pernah tempek Lavender Buds kat muka? Cer try tempek tengok ada cantik cam Lavender tak? 
Mary Jardin Clay Mask with Lavender Buds -- serap & singkir kotoran atas muka.

#ZaraMJ #MJFleur 
www.wasap.my/60177940754
instagram.com/maryjardin.naturalcare

We deliver lavender from the wilderness to your skin. 
#agentwanted #maryjardin #bazaaronline #igbizmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #produkkecantikan #organic #natural #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #skincaremalaysia #skincareroutine #skincare #jeragat #jerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #l4l

Pernah tempek Lavender Buds kat muka? Cer try tempek tengok ada cantik cam Lavender tak? Mary Jardin Clay Mask with Lavender Buds -- serap & singkir kotoran atas muka. #ZaraMJ #mjfleur www.wasap.my/60177940754 instagram.com/maryjardin.naturalcare We deliver lavender from the wilderness to your skin. #agentwanted #maryjardin #bazaaronline #igbizmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #produkkecantikan #organic #natural #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #skincaremalaysia #skincareroutine #skincare #jeragat #jerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #l4l

Share 0 2
shaklee_utk_sihat_n_cantik's Instagram Photo - KULIT MUKA BERMASALAH??Jangan sedih yea korg... SET CANTIK KULIT SHAKLEE kn ado!!
.
✔ESP.
Esp merangsang pembentukan semula kulit dan otot...juga memulihkan tisu atau sel yang rosak...
.
✔VITAMINC.
Membentuk kolagen dan memudarkan jeragat, bintik hitam dan sekatakan tona kulit...
.
✔B COMPLEX.
Menggalakkan pembentukan sel baru.. juga menghalang jerawat tumbuh..
.
✔VITAMIN E.
Memulihkan tekstur kulit dan memudarkan parut..
.
.
.
Nikmati kehebatan Set Cantik Kulit... untuk info lanjut, wassap 0193895811...
.
.
 #cantikshaklee #shakleejb #cantiksihat #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohor #codshakleejb #shakleeskudai #shakleekl #shakleeutm #shakleepalingmurah #shakleetestimoni #codshakleemutiararini #skudai #followmyig #codshakleeutm #shakleetermurah #codshakleeskudai #ctdk
#shakleeutm #shakleekl #shakleehargastudent #shakleebestprice #shakleehargaspecial

KULIT MUKA BERMASALAH??Jangan sedih yea korg... SET CANTIK KULIT SHAKLEE kn ado!! . ✔ESP. Esp merangsang pembentukan semula kulit dan otot...juga memulihkan tisu atau sel yang rosak... . ✔VITAMINC. Membentuk kolagen dan memudarkan jeragat, bintik hitam dan sekatakan tona kulit... . ✔B COMPLEX. Menggalakkan pembentukan sel baru.. juga menghalang jerawat tumbuh.. . ✔VITAMIN E. Memulihkan tekstur kulit dan memudarkan parut.. . . . Nikmati kehebatan Set Cantik Kulit... untuk info lanjut, wassap 0193895811... . . #cantikshaklee #shakleejb #cantiksihat #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohor #codshakleejb #shakleeskudai #shakleekl #shakleeutm #shakleepalingmurah #shakleetestimoni #codshakleemutiararini #skudai #followmyig #codshakleeutm #shakleetermurah #codshakleeskudai #ctdk #shakleeutm #shakleekl #shakleehargastudent #shakleebestprice #shakleehargaspecial

Share 0 2
allurebeauty_skudai's Instagram Photo - SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM!!
.
Assalamualaikum & selamat Pagi semua... Da ambil vitamin c ke belum pagi ni? Kalau belum, p bancuh sekarang na, satgi lupa plak.. Kata nak sihat & cantik.. Kena la rajin 😉😉
.
Sambil2 tu nak kasi lg bersemangat ni,cda nak belanja #vitcfeedback dari sis comey ni lepas ambil #vitaminc Allure Beauty

Cuba tgk gambar belah kanan tu, cantikkan kulit baru sis comel ni yg asalnya KUSAM & TAK BERSERI , lps je amalkan #vitaminc setiap hari kulit jdi cerah naik seri dan yg penting nampak sihat kulit sbb bebas jerawat dan tak berminyak

Jom sapa nak berseri seri mcm sis ni, meh whatsapp cda 0199405752 & boleh rebut DISKAUN RM20 BESERTA FREE GIFT SHAKER💜
.
#vitamincserbuk #vitamincviral #sayajualproduk #vitclovers #vitaminc #vitamincallurebeauty #perfectskin #periodtakteratur #jerawatnasi #jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kuliteczema #jeragat #skudai #tamanuniversiti #tampoi #utmskudai #utmlife #utmstudent #utmbazaar #pulaispring #pulaiindah #pulaijaya #pulaiutama #pulaiperdana #sripulai

SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM!! . Assalamualaikum & selamat Pagi semua... Da ambil vitamin c ke belum pagi ni? Kalau belum, p bancuh sekarang na, satgi lupa plak.. Kata nak sihat & cantik.. Kena la rajin 😉😉 . Sambil2 tu nak kasi lg bersemangat ni,cda nak belanja #vitcfeedback dari sis comey ni lepas ambil #vitaminc Allure Beauty Cuba tgk gambar belah kanan tu, cantikkan kulit baru sis comel ni yg asalnya KUSAM & TAK BERSERI , lps je amalkan #vitaminc setiap hari kulit jdi cerah naik seri dan yg penting nampak sihat kulit sbb bebas jerawat dan tak berminyak Jom sapa nak berseri seri mcm sis ni, meh whatsapp cda 0199405752 & boleh rebut DISKAUN RM20 BESERTA FREE GIFT SHAKER💜 . #vitamincserbuk #vitamincviral #sayajualproduk #vitclovers #vitaminc #vitamincallurebeauty #perfectskin #periodtakteratur #jerawatnasi #jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kuliteczema #jeragat #skudai #tamanuniversiti #tampoi #utmskudai #utmlife #utmstudent #utmbazaar #pulaispring #pulaiindah #pulaijaya #pulaiutama #pulaiperdana #sripulai

Share 0 0
anisivmist's Instagram Photo - @Regrann from @anisivmist - @Regrann from @anisivmist - Cara guna Ivmist dan Ivsoap utk masalah jerawat. Semudah 1,2,3 kan😁 nak kulit muka bebas jerawat jeragat? Jom dapatkan Combo #Ivmist & #Ivsoap. Harga kasih syg kita bagi😘

Ws sy 019 231 9894
.

#ivmist #ivsoap #bebasjerawat #jeragat#AgenDiperlukan#dropshipdiperlukan #Wasap0192319894

@Regrann from @anisivmist - @Regrann from @anisivmist - Cara guna Ivmist dan Ivsoap utk masalah jerawat. Semudah 1,2,3 kan😁 nak kulit muka bebas jerawat jeragat? Jom dapatkan Combo #ivmist& #Ivsoap. Harga kasih syg kita bagi😘 Ws sy 019 231 9894 . #ivmist #ivsoap #bebasjerawat #jeragat #agendiperlukan#dropshipdiperlukan #wasap0192319894

Share 0 7
seribella.yanty's Instagram Photo - Nak tau tak apa bahan utama SeriBella?
BAHAN UTAMA SeriBella:
🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda.
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin.
🍯 Madu – Melembapkan kulit.
🌱 Daun Buah Zaitun – Mengatasi masalah jerawat/jeragat.
💧 L-Cysteine – Detoks tubuh badan.
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan.
.
.
Nak tau lebih lanjut tentang Seribella? Whatsapp +6017-3953140 atau tekan link whatsapp di bio.
.
.
#seribella #seribellasuperstar #serisuperstar #seribellayanty #bazaarpaknil #11streetmy #shopeemy #kualalumpur #wangsamaju #batucaves #bellaammara #bellaammaralovers #kulitcantik #skincare #supplement #jerawat #parutjerawat #jeragat

Nak tau tak apa bahan utama SeriBella? BAHAN UTAMA SeriBella: 🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda. 🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin. 🍯 Madu – Melembapkan kulit. 🌱 Daun Buah Zaitun – Mengatasi masalah jerawat/jeragat. 💧 L-Cysteine – Detoks tubuh badan. 🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan. . . Nak tau lebih lanjut tentang Seribella? Whatsapp +6017-3953140 atau tekan link whatsapp di bio. . . #seribella #seribellasuperstar #serisuperstar #seribellayanty #bazaarpaknil #11streetmy #shopeemy #kualalumpur #wangsamaju #batucaves #bellaammara #bellaammaralovers #kulitcantik #skincare #supplement #jerawat #parutjerawat #jeragat

Share 0 14
seribella.yanty's Instagram Photo - Nak tau tak apa bahan utama SeriBella?
BAHAN UTAMA SeriBella:
🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda.
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin.
🍯 Madu – Melembapkan kulit.
🌱 Daun Buah Zaitun – Mengatasi masalah jerawat/jeragat.
💧 L-Cysteine – Detoks tubuh badan.
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan.
.
.
Nak tau lebih lanjut tentang Seribella? Whatsapp +6017-3953140 atau tekan link whatsapp di bio.
.
.
#seribella #seribellasuperstar #serisuperstar #seribellayanty #bazaarpaknil #11streetmy #shopeemy #kualalumpur #wangsamaju #batucaves #bellaammara #bellaammaralovers #kulitcantik #skincare #supplement #jerawat #parutjerawat #jeragat

Nak tau tak apa bahan utama SeriBella? BAHAN UTAMA SeriBella: 🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda. 🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin. 🍯 Madu – Melembapkan kulit. 🌱 Daun Buah Zaitun – Mengatasi masalah jerawat/jeragat. 💧 L-Cysteine – Detoks tubuh badan. 🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan. . . Nak tau lebih lanjut tentang Seribella? Whatsapp +6017-3953140 atau tekan link whatsapp di bio. . . #seribella #seribellasuperstar #serisuperstar #seribellayanty #bazaarpaknil #11streetmy #shopeemy #kualalumpur #wangsamaju #batucaves #bellaammara #bellaammaralovers #kulitcantik #skincare #supplement #jerawat #parutjerawat #jeragat

Share 0 17
seribella.yanty's Instagram Photo - Nak tau tak apa bahan utama SeriBella?
BAHAN UTAMA SeriBella:
🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda.
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin.
🍯 Madu – Melembapkan kulit.
🌱 Daun Buah Zaitun – Mengatasi masalah jerawat/jeragat.
💧 L-Cysteine – Detoks tubuh badan.
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan.
.
.
Nak tau lebih lanjut tentang Seribella? Whatsapp +6017-3953140 atau tekan link whatsapp di bio.
.
.
#seribella #seribellasuperstar #serisuperstar #seribellayanty #bazaarpaknil #11streetmy #shopeemy #kualalumpur #wangsamaju #batucaves #bellaammara #bellaammaralovers #kulitcantik #skincare #supplement #jerawat #parutjerawat #jeragat

Nak tau tak apa bahan utama SeriBella? BAHAN UTAMA SeriBella: 🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda. 🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin. 🍯 Madu – Melembapkan kulit. 🌱 Daun Buah Zaitun – Mengatasi masalah jerawat/jeragat. 💧 L-Cysteine – Detoks tubuh badan. 🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan. . . Nak tau lebih lanjut tentang Seribella? Whatsapp +6017-3953140 atau tekan link whatsapp di bio. . . #seribella #seribellasuperstar #serisuperstar #seribellayanty #bazaarpaknil #11streetmy #shopeemy #kualalumpur #wangsamaju #batucaves #bellaammara #bellaammaralovers #kulitcantik #skincare #supplement #jerawat #parutjerawat #jeragat

Share 0 14
skinelle.jb.einareen's Instagram Photo - Reposting @syifamelvin: ⠀
...⠀
"La ni nk jaga muka x susah dh aih. Pakai 2 benda ni je, muka dh siap nk p mana2. Bahan dia mmng best, dr kolagen ikan jerung. Pakai pecuci dia mmng bersih abis muka & x keringkan kulit. Foundation pula color biru, sejuk, pastu dia adjust sendiri ikut color kulit kita. Mmng natural sungguh. Harga promosi set raya ni RM99 ja. Limited edition. ⠀
.⠀
Jom grab sebelum kehabisan.⠀
.⠀
Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀
.⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
📲 +6012 778 5009⠀⠀
.⠀⠀
#skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Reposting @syifamelvin: ⠀ ...⠀ "La ni nk jaga muka x susah dh aih. Pakai 2 benda ni je, muka dh siap nk p mana2. Bahan dia mmng best, dr kolagen ikan jerung. Pakai pecuci dia mmng bersih abis muka & x keringkan kulit. Foundation pula color biru, sejuk, pastu dia adjust sendiri ikut color kulit kita. Mmng natural sungguh. Harga promosi set raya ni RM99 ja. Limited edition. ⠀ .⠀ Jom grab sebelum kehabisan.⠀ .⠀ Meh dm/whatsapp me untuk keterangan lanjut..⠀⠀ .⠀⠀ 📲 +6012 778 5009⠀⠀ 📲 +6012 778 5009⠀⠀ 📲 +6012 778 5009⠀⠀ .⠀⠀ #skinellehq #skinellejb #skinelle #serum #foundation #jerawat #jeragat #parutjerawat #kulitkering #kulitsensitif #kulitkusam #kulitberminyak #kulitcantik #skincareorganik #luluskkm #vsco #vscomy #igersmalaysia #igaddict #uitmshahalam #codjb #codjohorbahru #johorbahru #skudai #tampoi #pasirgudang #kotatinggi #kualalumpur

Share 2 26
auoliya.thebeautyhacks's Instagram Photo - DAHLAH JIMAT...KULIT MAKIN CERAH BILA GUNA AUOLIYA EMULSION NI...MUKAPUN TAK BERCAPUK BILA GUNA FOUNDATION.... Feedback positive daripada pengguna AUOLIYA...
Try dulu baru tau....😊 #auoliya #auoliyaemulsion #auoliyaperfectsolution #auoliyaemulsionskinrepair #srteam #terapiinstagram #ajimaura #kulitterbakar #sunburn #kulitkusam #kulitkering #kulitberjerawat #jeragat #gelajaib #awetmuda #kulitflawless

DAHLAH JIMAT...KULIT MAKIN CERAH BILA GUNA AUOLIYA EMULSION NI...MUKAPUN TAK BERCAPUK BILA GUNA FOUNDATION.... Feedback positive daripada pengguna AUOLIYA... Try dulu baru tau....😊 #auoliya #auoliyaemulsion #auoliyaperfectsolution #auoliyaemulsionskinrepair #srteam #terapiinstagram #ajimaura #kulitterbakar #sunburn #kulitkusam #kulitkering #kulitberjerawat #jeragat #gelajaib #awetmuda #kulitflawless

Share 4 24
magicskincare_stokis's Instagram Photo - Tahan 2 Bulan guna #magicskincare ..JIMAT TAK! 😱 Hebat nye msc ni sebab menggunakan ramuan HERBA MAS COTEK ,antara herba yg mempunyai nilai perubatan yg sgt tinggi.. Org dulu2 suka guna Mas Cotek utk merawat dalaman khusus utk golongan wanita .. antara kebaikannya utk membaiki lapisan kulit yg bermasalah serta menghilangkan parut samada parut jerawat dalam atau nipis.
.
.
MAGIC SKINCARE
Dapat membantu menghilangkan jerawat/jeragat/bintik2 hitam atau parut serta dapat membuat skin kulit anda lebih flawless&glowing yang penting fresh&shine 
kulit kusam/kulit sensitif amat sesuai,hanya dengan beberapa hari sahaja dapat merawat kulit muka anda 👍 sesuai untuk wanita&lelaki 💋 .
.
whatsapp 0134324853
whatsapp 0134324853
whatsapp 0134324853
.
.
#jerawat
#jeragat
#parutberlubang
#sunburn
#berminyak
#sensitif
#berminyak
#ipta
#ipts
#malaysia
#testimonimagicskincare

Tahan 2 Bulan guna #magicskincare..JIMAT TAK! 😱 Hebat nye msc ni sebab menggunakan ramuan HERBA MAS COTEK ,antara herba yg mempunyai nilai perubatan yg sgt tinggi.. Org dulu2 suka guna Mas Cotek utk merawat dalaman khusus utk golongan wanita .. antara kebaikannya utk membaiki lapisan kulit yg bermasalah serta menghilangkan parut samada parut jerawat dalam atau nipis. . . MAGIC SKINCARE Dapat membantu menghilangkan jerawat/jeragat/bintik2 hitam atau parut serta dapat membuat skin kulit anda lebih flawless&glowing yang penting fresh&shine kulit kusam/kulit sensitif amat sesuai,hanya dengan beberapa hari sahaja dapat merawat kulit muka anda 👍 sesuai untuk wanita&lelaki 💋 . . whatsapp 0134324853 whatsapp 0134324853 whatsapp 0134324853 . . #jerawat #jeragat #parutberlubang #sunburn #berminyak #sensitif #berminyak #ipta #ipts #malaysia #testimonimagicskincare

Share 1 4
Load More