PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jeragat

Instagram Photos and Videos about jeragat. Download, Comment, Like jeragat Photos and Videos Shared by Various Users

serum_elanish_whitening's Instagram Photo - .
SENANG JE KAN!!
.
cara guna ELANISH SERUM
.
✅ Selepas mencuci muka dengan pencuci muka, picitkan 1-2 titis serum dan dot-dot kan keseluruh wajah
(5 point wajah- dahi, kedua belah pipi, hidung dan dagu)
✅ Sapu dan urut perlahan ke seluruh muka.
✅ Kemudian bolehlah memakai krim siang atau krim malam.
✅ Untuk kesan lebih efektif, gunakan 2x sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur.
✅ Serum ini juga akan memudahkan lagi penyerapan kebaikan krim-krim lain.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga PROMOSI!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0172549234
📱📱whatsapp 0172549234
📱📱whatsapp 0172549234
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

. SENANG JE KAN!! . cara guna ELANISH SERUM . ✅ Selepas mencuci muka dengan pencuci muka, picitkan 1-2 titis serum dan dot-dot kan keseluruh wajah (5 point wajah- dahi, kedua belah pipi, hidung dan dagu) ✅ Sapu dan urut perlahan ke seluruh muka. ✅ Kemudian bolehlah memakai krim siang atau krim malam. ✅ Untuk kesan lebih efektif, gunakan 2x sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. ✅ Serum ini juga akan memudahkan lagi penyerapan kebaikan krim-krim lain. . Nak harga PROMOSI?? . Kami nak bagi harga PROMOSI!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0172549234 📱📱whatsapp 0172549234 📱📱whatsapp 0172549234 . . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 0
pakar.kulit.dollys.pinky's Instagram Photo - hai uolsss ..
--
Riza nak share sikit pasal day cream dollys pinky ;)
.
Day Cream guna waktu siang sahaja
.
👍Boleh guna berapa kali yang uollss nak.
👍Boleh pakai bedak selepas pakai krim.
👍Untuk solat, krim ini boleh dicuci dengan air. kalau was2, boleh dicuci dengan pencuci muka.
.
-----
.
**Cara guna, sapu nipis ke seluruh muka dan leher
.
.
Berminat boleh DM/Whatsapp ::
🍒📲019-326761 MAMA RIZA
.
.
.
#KulitCantik #cantik #jerawat #jeragat #bazarpaknil #igshopmalaysia #cantikdanputih #flawlessskin #kulitflawless #kulitgelap #kk2pren #tonataksekata #sihat #cantikdansihat #sayajual #onlinemalaysia #suamiisteri #promosimalaysia #singaporean #brunei #moodrepublic #terapiinstagram #makcikhot #sayajualskincare #dollyspinkyskincare #dollyspinky #MamaRiza

hai uolsss .. -- Riza nak share sikit pasal day cream dollys pinky ;) . Day Cream guna waktu siang sahaja . 👍Boleh guna berapa kali yang uollss nak. 👍Boleh pakai bedak selepas pakai krim. 👍Untuk solat, krim ini boleh dicuci dengan air. kalau was2, boleh dicuci dengan pencuci muka. . ----- . **Cara guna, sapu nipis ke seluruh muka dan leher . . Berminat boleh DM/Whatsapp :: 🍒📲019-326761 MAMA RIZA . . . #kulitcantik #cantik #jerawat #jeragat #bazarpaknil #igshopmalaysia #cantikdanputih #flawlessskin #kulitflawless #kulitgelap #kk2pren #tonataksekata #sihat #cantikdansihat #sayajual #onlinemalaysia #suamiisteri #promosimalaysia #singaporean #brunei #moodrepublic #terapiinstagram #makcikhot #sayajualskincare #dollyspinkyskincare #dollyspinky #mamariza

Share 0 0
elanish_beauty_serum's Instagram Photo - .
SENANG JE KAN!!
.
cara guna ELANISH SERUM
.
✅ Selepas mencuci muka dengan pencuci muka, picitkan 1-2 titis serum dan dot-dot kan keseluruh wajah
(5 point wajah- dahi, kedua belah pipi, hidung dan dagu)
✅ Sapu dan urut perlahan ke seluruh muka.
✅ Kemudian bolehlah memakai krim siang atau krim malam.
✅ Untuk kesan lebih efektif, gunakan 2x sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur.
✅ Serum ini juga akan memudahkan lagi penyerapan kebaikan krim-krim lain.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga PROMOSI!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0172549234
📱📱whatsapp 0172549234
📱📱whatsapp 0172549234
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

. SENANG JE KAN!! . cara guna ELANISH SERUM . ✅ Selepas mencuci muka dengan pencuci muka, picitkan 1-2 titis serum dan dot-dot kan keseluruh wajah (5 point wajah- dahi, kedua belah pipi, hidung dan dagu) ✅ Sapu dan urut perlahan ke seluruh muka. ✅ Kemudian bolehlah memakai krim siang atau krim malam. ✅ Untuk kesan lebih efektif, gunakan 2x sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. ✅ Serum ini juga akan memudahkan lagi penyerapan kebaikan krim-krim lain. . Nak harga PROMOSI?? . Kami nak bagi harga PROMOSI!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0172549234 📱📱whatsapp 0172549234 📱📱whatsapp 0172549234 . . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 0
ekinarsyad_drlnaim's Instagram Photo - KULIT MAKIN CERAH.! TAK BERMINYAK 
JERAWAT MAKIN BERKURANG
.
Terbukti keberkesanan #CellFiPro.
.
Kulit makin glowing dan nampak muda! 
Dapatkan Sekarang Dengan Harga Promosi! .
RM65
Whatsapp 0172966498
Whatsapp 0172966498
#FeedBackCustomerAsEkin
.
.
#cellfiepro #tonemukatidaksekata #jerawat #jeragat #glowingskin #ivmistpenawarpelbagaipenyakit

KULIT MAKIN CERAH.! TAK BERMINYAK JERAWAT MAKIN BERKURANG . Terbukti keberkesanan #CellFiPro. . Kulit makin glowing dan nampak muda! Dapatkan Sekarang Dengan Harga Promosi! . RM65 Whatsapp 0172966498 Whatsapp 0172966498 #FeedBackCustomerAsEkin . . #cellfiepro #tonemukatidaksekata #jerawat #jeragat #glowingskin #ivmistpenawarpelbagaipenyakit

Share 0 0
nor_shifa's Instagram Photo - TESTIMONI KECUTKAN JERAWAT

Assalamualaikum...akak nak share antara testimoni pengguna basic set Mary Jardin. Biasa orang akan tanya "Betul ke local product ni berkesan? 
Sesuai untuk orang kulit sensitif, allergy dan eczema?"
.
Untuk pengetahuan korang, Mary Jardin Skincare ni BUKAN produk OEM.
Apa kebenda OEM?
OEM ni produk yang memang dah ada siap semua formula kat kilang.
Awak just keluarkan modal, reka brand n pasarkan. Sebab tu kalau tengok local product ni sepesen je. Siap tekstur, bau, warna pun sama!

Mary Jardin Skincare formulasikan oleh seorang doktor kulit, muslimah.
Bahan mentah semua beliau research sensitive. Sebab tu MJ sangat berbeza dari produk skincare lain. Inspirasi daripada brand antarabangsa yang berlambak kat sephora tu.

GAMBAR SEBELUM!
-Hitam2 tu darah beku sebab jerawat ada kat dalam. Pergi facial pun tak boleh keluarkan.
Berbulan masalah jerawat ni tak settle even guna produk brand luar yang lagi mahal dari MJ ni.
-pori besar
-kulit kering menggelupas
-kulit kusam
-muka gatal2
-banyak whitehead sekitar hidung

SELEPAS!
-Jerawat dalam semua dah kecut
-parut makin pudar
-pori mengecil n tertutup
-kulit lembap
-kulit lebih segar n cerah
-whitehead kat hidung dah sangat2 kurang

PENGGUNAAN MARYJARDIN dlm masa SEBULAN.
Tak janjikan kawan2 akan dapat kesan yang cepat bila gunakan produk daripada bahan natural n organic.

Nak pakai hari ni, esok terus ok? TAK BOLEH macamtu. Jika nak mcmtu ,Kena pakai skincare yang ada merkuri n hidrokuinon bagai tu la.
Fuuhh. Jangan cari pasal.

Kita tak nak cantik sekejap. Kita nak kulit cantik n sihat sampai bila2.
Sapa kata local product semua sama?

MARY JARDIN SKINCARE.
Berbeza dan sangat2 berbeza.

Nak kulit cantik n sihat?
Jangan lupa tinggalkn no fon di ruangan komen atau📞013-3702955

P/s: gambar ni bukan edit. Just pencahayaan yang berbeza. Tapi testimoni ni betul ya.😅 #maryjardinkajang # mjbelle #mjrich #jerawat #jeragat #kulitkusam #skinproblem #hamil #bazaarpaknil #codkajang

TESTIMONI KECUTKAN JERAWAT Assalamualaikum...akak nak share antara testimoni pengguna basic set Mary Jardin. Biasa orang akan tanya "Betul ke local product ni berkesan? Sesuai untuk orang kulit sensitif, allergy dan eczema?" . Untuk pengetahuan korang, Mary Jardin Skincare ni BUKAN produk OEM. Apa kebenda OEM? OEM ni produk yang memang dah ada siap semua formula kat kilang. Awak just keluarkan modal, reka brand n pasarkan. Sebab tu kalau tengok local product ni sepesen je. Siap tekstur, bau, warna pun sama! Mary Jardin Skincare formulasikan oleh seorang doktor kulit, muslimah. Bahan mentah semua beliau research sensitive. Sebab tu MJ sangat berbeza dari produk skincare lain. Inspirasi daripada brand antarabangsa yang berlambak kat sephora tu. GAMBAR SEBELUM! -Hitam2 tu darah beku sebab jerawat ada kat dalam. Pergi facial pun tak boleh keluarkan. Berbulan masalah jerawat ni tak settle even guna produk brand luar yang lagi mahal dari MJ ni. -pori besar -kulit kering menggelupas -kulit kusam -muka gatal2 -banyak whitehead sekitar hidung SELEPAS! -Jerawat dalam semua dah kecut -parut makin pudar -pori mengecil n tertutup -kulit lembap -kulit lebih segar n cerah -whitehead kat hidung dah sangat2 kurang PENGGUNAAN MARYJARDIN dlm masa SEBULAN. Tak janjikan kawan2 akan dapat kesan yang cepat bila gunakan produk daripada bahan natural n organic. Nak pakai hari ni, esok terus ok? TAK BOLEH macamtu. Jika nak mcmtu ,Kena pakai skincare yang ada merkuri n hidrokuinon bagai tu la. Fuuhh. Jangan cari pasal. Kita tak nak cantik sekejap. Kita nak kulit cantik n sihat sampai bila2. Sapa kata local product semua sama? MARY JARDIN SKINCARE. Berbeza dan sangat2 berbeza. Nak kulit cantik n sihat? Jangan lupa tinggalkn no fon di ruangan komen atau📞013-3702955 P/s: gambar ni bukan edit. Just pencahayaan yang berbeza. Tapi testimoni ni betul ya.😅 #maryjardinkajang # mjbelle #mjrich #jerawat #jeragat #kulitkusam #skinproblem #hamil #bazaarpaknil #codkajang

Share 0 0
ziznur.resources's Instagram Photo - .. NEW💥 rebranding & 💥extra formula ... yang 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽🚫ANTI🚫
❌#Jeragat ❌#Jerawat ❌#Kusam ❌#Kedut ❌#Bakteria ❌#TonTakSekata ❌#Berminyak ❌#Sensitif ❌#Kering ❌#Normal ❌#KombinasiKulit dan kepada mereka😁😳😅 yang pernah menggunakan ❌#SkincareTidakBersesuaian pun bole mencuba Set Asas Lengkap @shimie_shine yang 🔛💯✔️ Formulasi 💧💧💧Waterbased Technology🔬🔬🔬 🔬🚫T.I.D.A.K🚫 MEMBUATKAN KULIT ANDA MERASA
.
❎Pedih
❎Mengelupas
❎Merah Kulit
❎Tegang Kulit/Allergic
. 🔜💯🔛✅ Merawat Kulit Secara Lembut😘😍✨💫💥dengan Tutorial #HomeworkShimieShine Cigu😘👍Sapu Sapu.. Meresap sambil merawat ....Tak sedar 👀👀👀 da semakin berseri😁🙊😍😷
.
📌✔️KKM
📌✔️GMP
📌✔️HALAL
📌✔️BUATAN MALAYSIA
.
. ☎️📞📲🙋 untuk pembelian mahupun berminat menjadi Agent | Stokist KAMI yang SAH
📲HQ HOTLINE +6016.718.8884 @shimie_shine™
📲HOTLINE +6017.434.0338 @ziznur.resources
.
😇🙏💖💫🎉🎉🎓🍊🍊🍊🍊😍😘 #SGMTeam #AnnabarResources
.
SHIMIE LINE MARKETING range of products:
.
🔵1) Skincare SHIMIE SHINE✨💄
✔️FREE booster Great Bright
💯✔️ KKM Approved & GMP Certified
💯✔️ Halal
💯✔️💧🍊 WaterbasedFormula
.
💰RM120.50 [RM110+RM10.50] include postage [West Msia]
💰RM137 [RM120+RM17] include postage [East Msia]
💰SGD 120 without postage [Singapore]
.
🔵2) SHIMMERVIT 💊✨
✔️ vitamin of inner treatment for glowing and whitening for inside.
💯✔️ Pearl Dust & VitC
✔️30 caps per bottle, take 2 caps before breakfast & 2 caps before bed
.
💰RM92 [RM85+RM7] include postage [West Msia]
💰RM105 [RM95+RM11] include postage [East Msia]
.
🔵3) SHIMIELICIOUS slimming✨💃
✔️containts 10x stemcell with Pearl Dust, VitC, Collagen, Maltodextrin, Pure Sweet, Blueberry Flavour, Fiber, Gluthation
💯✔️ good for skin whithening, great hair n nails, whithen darker parts of your body and firm up your assets😊 😇
✔️500 gm per jar
.
💰RM85 without postage [West Msia]
💰RM95 without postage [East Msia])
.
#BrightShimieShineSeriesWithMe
#SayaGunaShimieShine
#SerlahkanSeriMu
#WaterbasedFormulaShimieShine
#KKMShimieShine
#SayaMakanShimmerVit
#SayaMinumShimielicious
#AnnabarResources

.. NEW💥 rebranding & 💥extra formula ... yang 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽🚫ANTI🚫 ❌ #Jeragat ❌ #jerawat#kusam#kedut#bakteria#tontaksekata#berminyak#sensitif#kering#normal#kombinasikulitdan kepada mereka😁😳😅 yang pernah menggunakan ❌ #skincaretidakbersesuaianpun bole mencuba Set Asas Lengkap @shimie_shine yang 🔛💯✔️ Formulasi 💧💧💧Waterbased Technology🔬🔬🔬 🔬🚫T.I.D.A.K🚫 MEMBUATKAN KULIT ANDA MERASA . ❎Pedih ❎Mengelupas ❎Merah Kulit ❎Tegang Kulit/Allergic . 🔜💯🔛✅ Merawat Kulit Secara Lembut😘😍✨💫💥dengan Tutorial #homeworkshimieshine Cigu😘👍Sapu Sapu.. Meresap sambil merawat ....Tak sedar 👀👀👀 da semakin berseri😁🙊😍😷 . 📌✔️KKM 📌✔️GMP 📌✔️HALAL 📌✔️BUATAN MALAYSIA . . ☎️📞📲🙋 untuk pembelian mahupun berminat menjadi Agent | Stokist KAMI yang SAH 📲HQ HOTLINE +6016.718.8884 @shimie_shine™ 📲HOTLINE +6017.434.0338 @ziznur.resources . 😇🙏💖💫🎉🎉🎓🍊🍊🍊🍊😍😘 #sgmteam #AnnabarResources . SHIMIE LINE MARKETING range of products: . 🔵1) Skincare SHIMIE SHINE✨💄 ✔️FREE booster Great Bright 💯✔️ KKM Approved & GMP Certified 💯✔️ Halal 💯✔️💧🍊 WaterbasedFormula . 💰RM120.50 [RM110+RM10.50] include postage [West Msia] 💰RM137 [RM120+RM17] include postage [East Msia] 💰SGD 120 without postage [Singapore] . 🔵2) SHIMMERVIT 💊✨ ✔️ vitamin of inner treatment for glowing and whitening for inside. 💯✔️ Pearl Dust & VitC ✔️30 caps per bottle, take 2 caps before breakfast & 2 caps before bed . 💰RM92 [RM85+RM7] include postage [West Msia] 💰RM105 [RM95+RM11] include postage [East Msia] . 🔵3) SHIMIELICIOUS slimming✨💃 ✔️containts 10x stemcell with Pearl Dust, VitC, Collagen, Maltodextrin, Pure Sweet, Blueberry Flavour, Fiber, Gluthation 💯✔️ good for skin whithening, great hair n nails, whithen darker parts of your body and firm up your assets😊 😇 ✔️500 gm per jar . 💰RM85 without postage [West Msia] 💰RM95 without postage [East Msia]) . #BrightShimieShineSeriesWithMe #SayaGunaShimieShine #SerlahkanSeriMu #WaterbasedFormulaShimieShine #KKMShimieShine #SayaMakanShimmerVit #SayaMinumShimielicious #annabarresources

Share 0 0
vitamin.sihat.selayang's Instagram Photo - Istimewanya VITAMIN E Shaklee telah ditambahkan dengan GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiat VITAMIN E itu sendiri khusus untuk kulit yang lebih CANTIK, SIHAT and GLOWING. Antara kelebihan grape seed extract:
. ✨ Menyingkirkan radikal bebas
✨ Mengurangkan radang (inflammatory)
✨ Membantu kesihatan otak, kulit dan mata
✨ Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular
✨ Mencegah masalah kelenjar prostat
✨ Melambatkan proses penuaan
✨ Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
✨ Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
✨ Membantu fungsi sistem saraf otak
✨ Meningkatkan daya pertahanan badan
.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS:
.
✨ Merangsang pembentukan kolagen
✨ Menguatkan immune sistem
✨ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✨ Mengatasi masalah insomnia
✨ Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
✨ Memperbaiki sistem pendarahan
✨ Merendahkan dan mengawal masalah tekanan darah tinggi
✨ Mencerahkan kulit secara semula jadi
✨ Memberikan tenaga
✨ Membantu penyerapan iron
✨ Mengekalkan kolestrol yang sihat
✨ Meningkatkan metabolisme dan membantu mengekalkan berat badan ideal
✨ Mengelakkan katarak
✨ Mengawal masalah kulit berminyak
✨ Mengecilkan pori muka
✨ Membantu melindungi badan dari radikal bebas
✨ Mengurangkan paras asid untuk pesakit gout
✨ Mengawal paras gula .
Ada orang tak boleh minum ESP sebab masa bancuh limit katanya, kalau boleh nak terus telan je..
.
Untuk manfaat ESP yg hampir sama consume VitaminE! 
Makanan kulit kita, kulit kita tak boleh radiant dengan sendirinya dan salurkan vitamin yg selamat tuk korang jngkamasa yg lama.
.
📲
Whatsapp:013 208 7276 
#instarepost20
. #ubatjeragat #sayanakcantik #sayajualshaklee #kulitlicin #tsunamishaklee #pengedarshakleeselayang #pengedarshakleebatucaves # #jeragat #liveamazing #jerawatbatu #shakleebtcaves #syukurselalu #jerawathilang #kulitputih #shakleeselayang #zahratulmuna #kulitcerah #shakleeeffect #kulitcantik #testimoniesp #jerawatpasir #testimonishaklee #nakputih #nakgebu #nakcantik #setjerawat
#kulitparut #jerawatnanah
. #instarepost20

Istimewanya VITAMIN E Shaklee telah ditambahkan dengan GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiat VITAMIN E itu sendiri khusus untuk kulit yang lebih CANTIK, SIHAT and GLOWING. Antara kelebihan grape seed extract: . ✨ Menyingkirkan radikal bebas ✨ Mengurangkan radang (inflammatory) ✨ Membantu kesihatan otak, kulit dan mata ✨ Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular ✨ Mencegah masalah kelenjar prostat ✨ Melambatkan proses penuaan ✨ Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit ✨ Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet ✨ Membantu fungsi sistem saraf otak ✨ Meningkatkan daya pertahanan badan . . Antara Kebaikan dan Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS: . ✨ Merangsang pembentukan kolagen ✨ Menguatkan immune sistem ✨ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda ✨ Mengatasi masalah insomnia ✨ Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu ✨ Memperbaiki sistem pendarahan ✨ Merendahkan dan mengawal masalah tekanan darah tinggi ✨ Mencerahkan kulit secara semula jadi ✨ Memberikan tenaga ✨ Membantu penyerapan iron ✨ Mengekalkan kolestrol yang sihat ✨ Meningkatkan metabolisme dan membantu mengekalkan berat badan ideal ✨ Mengelakkan katarak ✨ Mengawal masalah kulit berminyak ✨ Mengecilkan pori muka ✨ Membantu melindungi badan dari radikal bebas ✨ Mengurangkan paras asid untuk pesakit gout ✨ Mengawal paras gula . Ada orang tak boleh minum ESP sebab masa bancuh limit katanya, kalau boleh nak terus telan je.. . Untuk manfaat ESP yg hampir sama consume VitaminE! Makanan kulit kita, kulit kita tak boleh radiant dengan sendirinya dan salurkan vitamin yg selamat tuk korang jngkamasa yg lama. . 📲 Whatsapp:013 208 7276 #instarepost20 . #ubatjeragat #sayanakcantik #sayajualshaklee #kulitlicin #tsunamishaklee #pengedarshakleeselayang #pengedarshakleebatucaves # #jeragat #liveamazing #jerawatbatu #shakleebtcaves #syukurselalu #jerawathilang #kulitputih #shakleeselayang #zahratulmuna #kulitcerah #shakleeeffect #kulitcantik #testimoniesp #jerawatpasir #testimonishaklee #nakputih #nakgebu #nakcantik #setjerawat #kulitparut #jerawatnanah .  #instarepost20

Share 0 0
estetikamedispa_penang's Instagram Photo - @Regrann from @estetikamedispa - Ramai berpendapat masalah jerawat akan hilang apabila usia meningkat. Salah ya! Jerawat tak mengenal usia 🤓

DERMO EXPERT THERAPY, rawatan yang dapat membantu menyegarkan & membersihkan kulit wajah 💕 ☘ Microdermabrasion Therapy 
Kulit wajah akan di stim, beautician akan sedut white head/ black head & sel kulit mati menggunakan vakum khas 🍂 Radio Frequency (RF)

Proses menegangkan kulit dan membentuk V Shape. Terbaik bagi anda yang mahu nampak V Shape ☘ Semburan oksigen 
Memberikan kesegaran sebenar pada kulit wajah terutama bagi anda yang sering menggunakan makeup. 🍂 LED Mask 
Mask ini berupaya merangsang pertumbuhan sel baru & menggalakkan pertumbuhan kolagen secara semulajadi.

Berminat? Hubungi cawangan Estetika Medispa di Melawati, Shah Alam, Bangi, Kuala Terengganu, Melaka, Kuantan & Kota Bharu untuk book appointment 🤗

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Malawati ⇨013-3418837

Melaka ⇨ 011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_ampang
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove #love #tagfortag #toprankrepost #lofattah #isterituanihsan #serojairdina #sayajual

@Regrann from @estetikamedispa - Ramai berpendapat masalah jerawat akan hilang apabila usia meningkat. Salah ya! Jerawat tak mengenal usia 🤓 DERMO EXPERT THERAPY, rawatan yang dapat membantu menyegarkan & membersihkan kulit wajah 💕 ☘ Microdermabrasion Therapy Kulit wajah akan di stim, beautician akan sedut white head/ black head & sel kulit mati menggunakan vakum khas 🍂 Radio Frequency (RF) Proses menegangkan kulit dan membentuk V Shape. Terbaik bagi anda yang mahu nampak V Shape ☘ Semburan oksigen Memberikan kesegaran sebenar pada kulit wajah terutama bagi anda yang sering menggunakan makeup. 🍂 LED Mask Mask ini berupaya merangsang pertumbuhan sel baru & menggalakkan pertumbuhan kolagen secara semulajadi. Berminat? Hubungi cawangan Estetika Medispa di Melawati, Shah Alam, Bangi, Kuala Terengganu, Melaka, Kuantan & Kota Bharu untuk book appointment 🤗 Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Shah Alam ⇨ 012-6777617 Bangi ⇨ 019-4702016 Malawati ⇨013-3418837 Melaka ⇨ 011- 3696 4907 Terengganu ⇨017-2090566 . @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_ampang @estetikamedispa_bangi @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_melaka @estetikamedispa.shahalam @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang . #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove #love #tagfortag #toprankrepost #lofattah #isterituanihsan #serojairdina #sayajual

Share 0 0
absha.beautyworld's Instagram Photo - BADAN BERBAU? TONA KULIT TAK SEKATA? KULIT KUSAM DAN KERING? CEPAT BERPELUH? MASALAH KAKI MEREKAH?

ANDA PASTI MENGIDAMKAN KULIT BADAN YANG LEMBUT HALUS, WANGI DAN TIDAK BERBAU KAN?

MEHH BACA KEBAIKAN ABSHA SOOKAR SCRUB

HANYA RM35 ✅ MENGHILANGKAN BAU BADAN
✅ MELEMBUTKAN KULIT BADAN
✅ MENSEKATAKAN TONA KULIT
✅MENGANDUNGI WANGIAN SEMULAJADI YANG KEKAL SELAMA 24 JAM
✅ SESUAI UTK KULIT SENSITIF ✅ MENGHILANGKAN KULIT KAKI MEREKAH
✅100% ORGANIC
✅100% SELAMAT ✅ HALAL

#sugarscrub #baubadan #selulit #pedicuredirumah #jerawat #jeragat #organicproducts #halal #beauty #selfie #ootd #vsocam #perfume

BADAN BERBAU? TONA KULIT TAK SEKATA? KULIT KUSAM DAN KERING? CEPAT BERPELUH? MASALAH KAKI MEREKAH? ANDA PASTI MENGIDAMKAN KULIT BADAN YANG LEMBUT HALUS, WANGI DAN TIDAK BERBAU KAN? MEHH BACA KEBAIKAN ABSHA SOOKAR SCRUB HANYA RM35 ✅ MENGHILANGKAN BAU BADAN ✅ MELEMBUTKAN KULIT BADAN ✅ MENSEKATAKAN TONA KULIT ✅MENGANDUNGI WANGIAN SEMULAJADI YANG KEKAL SELAMA 24 JAM ✅ SESUAI UTK KULIT SENSITIF ✅ MENGHILANGKAN KULIT KAKI MEREKAH ✅100% ORGANIC ✅100% SELAMAT ✅ HALAL #sugarscrub #baubadan #selulit #pedicuredirumah #jerawat #jeragat #organicproducts #halal #beauty #selfie #ootd #vsocam #perfume

Share 0 0
kedai_wanita_cantik's Instagram Photo - Tiada lagi masalah kulit kering dan kusam. 
Hanya seminggu mengamalkan Blinq Pinkylicious. 
Kesan yang cepat dan selamat... WHATSAPP #0126454788 
#blinq #blinqpinkylicious #cerahcerahmerahjambu #pinkish #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering #halal #kkm #hargapromosi #hargakasihsayang

Tiada lagi masalah kulit kering dan kusam. Hanya seminggu mengamalkan Blinq Pinkylicious. Kesan yang cepat dan selamat... WHATSAPP #0126454788 #blinq #blinqpinkylicious #cerahcerahmerahjambu #pinkish #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering #halal #kkm #hargapromosi #hargakasihsayang

Share 0 0
fatin.azim's Instagram Photo - Ho la, mak koho comeyy pakai MORA terr.😊
.
Siapa ada masalah ini juga, meh cuba MORA. Ramai customer mora repeat order, sbb diorg semua dah tahu betapa bestnya MORA.☺️
.
FREE GIFT menarik sementara stok masih ada.🎁 .
COD kota damansara dan ikea damansara.🚗
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil
#parutjerawat #bintikhitamputih #mukaglowing #rawatkuku #eczema #rambutgugur #serumrambut #mirafilzah #tumitmerekah #bibirkering #uitm #kotadamansara #jalantravers #stretchmark #jeragat #kulitkering #tumitkakimerekah #rawatkuku #mirafilzah

Ho la, mak koho comeyy pakai MORA terr.😊 . Siapa ada masalah ini juga, meh cuba MORA. Ramai customer mora repeat order, sbb diorg semua dah tahu betapa bestnya MORA.☺️ . FREE GIFT menarik sementara stok masih ada.🎁 . COD kota damansara dan ikea damansara.🚗 . #arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #parutjerawat #bintikhitamputih #mukaglowing #rawatkuku #eczema #rambutgugur #serumrambut #mirafilzah #tumitmerekah #bibirkering #uitm #kotadamansara #jalantravers #stretchmark #jeragat #kulitkering #tumitkakimerekah #rawatkuku #mirafilzah

Share 0 0
maryjardin_honey's Instagram Photo - BASIC SET DEMAND ORANG RAMAI ❕❕❕
.
Kenapa ramai berminat dengan BASIC SET ❓.
.

Basic Set mampu menyelesaikan masalah:
.
✅Kulit muka berminyak .
✅Pori besar & tersumbat .
✅Muka berjerawat
✅Kulit kusam
✅Kulit kasar
✅Tona tak sekata
✅Kulit kering
✅Kulit berjeragat
✅Kulit merah-merah
✅Blackhead & Whitehead
✅Sesuai untuk Eczema & Psoriasis
.
.

Basic Set bekerjasama:
.
🌸Membersihkan kotaran pada kulit muka .
🌸Menanggalkan blackhead & whitehead .
🌸Melembutkan dan menganjalkan kulit .
🌸Memberi kelembapan pada kulit dengan seimbang .
🌸Membersihkan liang pori secara mendalam .
🌸Mengecilkan saiz liang pori
🌸Menghalang jerawat
🌸Menanggalkan sel kulit mati
🌸Menyegarkan kulit dan kulit kelihatan lebih berseri
🌸Menghilangkan keradangan kulit
🌸Menganjalkan kulit
🌸Memudarkan jeragat .
.
Pm/Whatsapp for details: +601132017444

#maryjardin #maryjardinskincare #naturalskincaremalaysia #organicskincare #organicskincarebymaryjardin #basicsetmaryjardin #maryjardinbasicset #kuliberminyak #jerawat #jeragat #whiteheadbanyak #liangporimengecil #liangporiterbuka #cuciliangpori #tonakulittidaksekata #kulitkering #kulitkasar #kulitmerahmerah #ekzema #psoriasis #facialsoap #faceoil #detoxclaymask

BASIC SET DEMAND ORANG RAMAI ❕❕❕ . Kenapa ramai berminat dengan BASIC SET ❓. . Basic Set mampu menyelesaikan masalah: . ✅Kulit muka berminyak . ✅Pori besar & tersumbat . ✅Muka berjerawat ✅Kulit kusam ✅Kulit kasar ✅Tona tak sekata ✅Kulit kering ✅Kulit berjeragat ✅Kulit merah-merah ✅Blackhead & Whitehead ✅Sesuai untuk Eczema & Psoriasis . . Basic Set bekerjasama: . 🌸Membersihkan kotaran pada kulit muka . 🌸Menanggalkan blackhead & whitehead . 🌸Melembutkan dan menganjalkan kulit . 🌸Memberi kelembapan pada kulit dengan seimbang . 🌸Membersihkan liang pori secara mendalam . 🌸Mengecilkan saiz liang pori 🌸Menghalang jerawat 🌸Menanggalkan sel kulit mati 🌸Menyegarkan kulit dan kulit kelihatan lebih berseri 🌸Menghilangkan keradangan kulit 🌸Menganjalkan kulit 🌸Memudarkan jeragat . . Pm/Whatsapp for details: +601132017444 #maryjardin #maryjardinskincare #naturalskincaremalaysia #organicskincare #organicskincarebymaryjardin #basicsetmaryjardin #maryjardinbasicset #kuliberminyak #jerawat #jeragat #whiteheadbanyak #liangporimengecil #liangporiterbuka #cuciliangpori #tonakulittidaksekata #kulitkering #kulitkasar #kulitmerahmerah #ekzema #psoriasis #facialsoap #faceoil #detoxclaymask

Share 0 0
jamuratumalaya.leeyana's Instagram Photo - .
💓Hari Ni Akk Pos Awai Na
.
Petang Ni Ada COD😄
.
💓Payment Lepas Pkul 12 Akk Pos Esok Na. .
Lebiu💋💋💋

. 💓Hari Ni Akk Pos Awai Na . Petang Ni Ada COD😄 . 💓Payment Lepas Pkul 12 Akk Pos Esok Na. . Lebiu💋💋💋

Share 1 0
jamuratumalaya.leeyana's Instagram Photo - .
💋TERIMA KASIH DARLINGS💋
.
💓SEMOGA DAPAT KEBAIKAN DARI PRODUK JRM
.
BIZNILLAH😊
.
#royalv #hotoilmelong

. 💋TERIMA KASIH DARLINGS💋 . 💓SEMOGA DAPAT KEBAIKAN DARI PRODUK JRM . BIZNILLAH😊 . #royalv #hotoilmelong

Share 1 0
Load More