PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jeragat

Instagram Photos and Videos about jeragat. Download, Comment, Like jeragat Photos and Videos Shared by Various Users

scrubbonda_kl's Instagram Photo - "Setia bersama #scrubbonda inilah hasilnya" 
Wahhh hebat penangan #scrubonda 👏. Nak cantik semulajadi?? Mudah je, bancuhkan scrub dengan sedikit air dan lumur rata di wajah setiap hari. Anda sendiri akan rasa perbezaannya!!! P/s: #scrubbonda adalah set penjagaan wajah yang sememangnya khas untuk merawat dan mencantikkan kulit dari dalaman dan luaran 😍 
Ramai yang tak sabar nak cuba #scrubbonda 👏🎉 Jom semua mendalami kelebihan #scrubbonda yang diformulasikan daripada 100% bahan alami. Tiada campuran bahan kimia, tiada pengawet. Semuanyaaa natural 😍

Rasai sendiri perbezaan wajah anda selepas lumur #scrubbonda ❤️ RM25/pc (SET RM50) 
Postage RM7sm, RM12ss 
Nak order? 
Whatsapp ikin ➡️ 013-3451622 (click no di bio) 
#scrubbonda #sbfoundation #alhamdulillahsyukur #terlajaklaris #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #terapiinstagram #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #jeragat #aurainsta #aurainstabatch12 #nakcantik #kotabharu #titiancinta #gegarvaganza2017 #mencintaimumrphotographer #scrubdistrict #dramasangat #kedah #perak #dianzvitamin #pahang #dekatkanjarakkkita #lelakiitupemilikhatiku

"Setia bersama #scrubbonda inilah hasilnya" Wahhh hebat penangan #scrubonda 👏. Nak cantik semulajadi?? Mudah je, bancuhkan scrub dengan sedikit air dan lumur rata di wajah setiap hari. Anda sendiri akan rasa perbezaannya!!! P/s: #scrubbonda adalah set penjagaan wajah yang sememangnya khas untuk merawat dan mencantikkan kulit dari dalaman dan luaran 😍 Ramai yang tak sabar nak cuba #scrubbonda 👏🎉 Jom semua mendalami kelebihan #scrubbonda yang diformulasikan daripada 100% bahan alami. Tiada campuran bahan kimia, tiada pengawet. Semuanyaaa natural 😍 Rasai sendiri perbezaan wajah anda selepas lumur #scrubbonda ❤️ RM25/pc (SET RM50) Postage RM7sm, RM12ss Nak order? Whatsapp ikin ➡️ 013-3451622 (click no di bio) #scrubbonda #sbfoundation #alhamdulillahsyukur #terlajaklaris #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #terapiinstagram #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #jeragat #aurainsta #aurainstabatch12 #nakcantik #kotabharu #titiancinta #gegarvaganza2017 #mencintaimumrphotographer #scrubdistrict #dramasangat #kedah #perak #dianzvitamin #pahang #dekatkanjarakkkita #lelakiitupemilikhatiku

Share 0 0
perlashine.ss's Instagram Photo - BULAN INI SAHAJA YERRR!!!
.
Tanpa fikir panjang lagi,
.
Akak nak kasi EXTRAA DISCOUNT PERLASHINE untuk korang!
.
Harga asal: RM180
Harga Promosi : RM120
(JIMAT RM60)
.
-FREE PERLAKING RASPCOLLY
-FREE CONSULTATION juga untuk anda! ^_^
-FREE POSTAGE JUGA
.
Berapa dah anda dapat jimat:-
✔semenanjung hampir rm68 jimat
✔Sabah & sarawak hampir Rm72 jimat .
Huhu boleh beli satu set perlashine lagi tu bila jimat banyak tuuu ,
.
Yang ada masalah wajah,nak glowing putih melepak, meh whatsapp akak lekaih ya?
.
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! .
☆Ada Sijil HALAL Jakim
☆LULUS KKM MAL16040026TC
.
Tawaran ni akan TAMAT hingga hujung bulan ini sahaja okay. So, hurry up gais!
.
Whatsapp kami ke 017-4512133
.
@perlashine.ss
.
Thank youu all.:) P/S : Sesuai utk laki mahupun prempuan. Jangan risau, Perlashine bukan supplement kilo!
.
#fattzura #fattzuratilljannah #perlashine #perlashineori #eusahawan #luluskkm #halalJakim #lelakicantik #kosmetikmurah 
#bukansupplementkilo #youcanduit #resdung #jerawat #serbukmutiara #eyebag #jeragat #mdec #olay #perlashinekapsulmutiara #igshopmalaysia #jdtvskedah #fenomenaserbukmutiara #shahalam #kosmetikhalal #ajimaura #mesrasolat #terapiinstagram #mesrawuduk #testimoniperlashine 
#perlashinehq

BULAN INI SAHAJA YERRR!!! . Tanpa fikir panjang lagi, . Akak nak kasi EXTRAA DISCOUNT PERLASHINE untuk korang! . Harga asal: RM180 Harga Promosi : RM120 (JIMAT RM60) . -FREE PERLAKING RASPCOLLY -FREE CONSULTATION juga untuk anda! ^_^ -FREE POSTAGE JUGA . Berapa dah anda dapat jimat:- ✔semenanjung hampir rm68 jimat ✔Sabah & sarawak hampir Rm72 jimat . Huhu boleh beli satu set perlashine lagi tu bila jimat banyak tuuu , . Yang ada masalah wajah,nak glowing putih melepak, meh whatsapp akak lekaih ya? . . ✔Kesan yang sangat hebat! ✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh! ✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara! ✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal! . ☆Ada Sijil HALAL Jakim ☆LULUS KKM MAL16040026TC . Tawaran ni akan TAMAT hingga hujung bulan ini sahaja okay. So, hurry up gais! . Whatsapp kami ke 017-4512133 . @perlashine.ss . Thank youu all.:) P/S : Sesuai utk laki mahupun prempuan. Jangan risau, Perlashine bukan supplement kilo! . #fattzura #fattzuratilljannah #perlashine #perlashineori #eusahawan #luluskkm #halalJakim #lelakicantik #kosmetikmurah #bukansupplementkilo #youcanduit #resdung #jerawat #serbukmutiara #eyebag #jeragat #mdec #olay #perlashinekapsulmutiara #igshopmalaysia #jdtvskedah #fenomenaserbukmutiara #shahalam #kosmetikhalal #ajimaura #mesrasolat #terapiinstagram #mesrawuduk #testimoniperlashine #perlashinehq

Share 0 1
dlaskeen.ent's Instagram Photo - Sebelum tidur jangan lupa pakai #beautyoildlaskeenskincare tau .
.
Parut dan sel mati mencacatkan kulit je sentiasa . Bila apply skincare pun tak berkesan sbb tak meresap sepenuhnya. Cara utk singkirkan sel mati selain skrub ialah dgn penggunaan Beauty oil dlaskeen selepas mencuci wajah. Ia dapat melembutkan kulit wajah tau. .
.
BEAUTY FACE... BEAUTY SMILE-.
.
💕 whatsapp utk lebih lanjut ye .
#salam100k #DLaSkeen #Dlaskeenskincare #dlaskeen.ent #firming #flawless #whitening #glowing #3in1 #jeragat #jerawat #beautyoildlaskeenskincare #beautyoil #serum

Sebelum tidur jangan lupa pakai #beautyoildlaskeenskincaretau . . Parut dan sel mati mencacatkan kulit je sentiasa . Bila apply skincare pun tak berkesan sbb tak meresap sepenuhnya. Cara utk singkirkan sel mati selain skrub ialah dgn penggunaan Beauty oil dlaskeen selepas mencuci wajah. Ia dapat melembutkan kulit wajah tau. . . BEAUTY FACE... BEAUTY SMILE-. . 💕 whatsapp utk lebih lanjut ye . #salam100k #dlaskeen #dlaskeenskincare #dlaskeen.ent #firming #flawless #whitening #glowing #3in1 #jeragat #jerawat #beautyoildlaskeenskincare #beautyoil #serum

Share 0 0
pewiit.skincare's Instagram Photo - Pewiit skincare 5in1 *NEW*
.
Dalam 1set ada
- 1sabun kulit kayu manis(50grm)
- Day cream 20grm++ ( uv protaction)
- Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E)
- cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin hitam) (teknologi korea & jepun)
- pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)
- pellavina toner facial collagen (125ml)
Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. :
.
- menghalang sel melanin hitam dari merebak.
- menghilangkan jerawat batu
- menghilangkan parut jerawat
- menghilangkan kesan jerawat
- memutihkan
- mengecilkan pori kulit
- menyihatkan kulit
- menghilangkan kulit berminyak .
- glowing
- menghilangkan jeragat
- menghilangkan kulit kusam
- uv protaction
- mengekalkan kelembapan kulit
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Pewiit skincare 5in1 *NEW* . Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin hitam) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) - pellavina toner facial collagen (125ml) Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. : . - menghalang sel melanin hitam dari merebak. - menghilangkan jerawat batu - menghilangkan parut jerawat - menghilangkan kesan jerawat - memutihkan - mengecilkan pori kulit - menyihatkan kulit - menghilangkan kulit berminyak . - glowing - menghilangkan jeragat - menghilangkan kulit kusam - uv protaction - mengekalkan kelembapan kulit . Nak harga PROMOSI?? . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 0
wati_ekwbeauty's Instagram Photo - Hari-hari biasa mana dan la nak makeup bagai kan. Lagi pun makeup-makeup ni kene ikut mood betul? 🙊.
.
So kite simple-simple jer but still boleh look nice, gorjes, beautiful, natural beauty 😍 Bakpe?? Sebab kulit muke kita dah di rawat dengan EKW BEAUTY SET 😉.
.
Keluar ni hanya Serum Flawless + Day Cream + UV Cream 👆 belum kak pakai Foundation EKW lagi tau.. aduii auuummmm 😄😄.
.
Eh eh eh EDIT?? No no no tak main edit edit dah sekarang 🙊
.
So jom rawat muka awak2 dengan EKW BEAUTY SET SKINCARE.
.
.
E K W BEAUTY SET 👇
.
" Wajah Cerah Berseri Keyakinan Tiada Tandingan " .
.
EKW Beauty Set merawat kulit yang bermasalah seperti :- 👇
.
●JERAWAT / ●JERAGAT / ●KUSAM / ●PARUT / ●BERMINYAK / ●BINTIK BINTIK HITAM
. 
Tanpa pengelupasan kepedihan terlampau.
.
Di dalam #ekwbeautyset mgandungi vitamin C dan Vitamin E bersama UV Melindungi kulit dari panahan matahari dan mengelakkan kulit kusam. . .
.
Baik pulih semulajadi kulit untuk mengelakkan kerosakan yang lebih teruk yang mengakibatkan pigmentasi dan jeragat juga.
.
● TIADA LAGI JERAGAT ❌
● TIADA LAGI JERAWAT ❌
● SELAMAT TINGGAL WJAH YG KUSAM ❌
.
● PRODUK HALAL
● LULUS KKM
● TIADA PENGELUPASAN
● MESRA WUDHUK
● TIADA BAHAN TERLARANG ALKOHOL ATAU KIMIA
● HARGA MAMPU MILIK PULAK TU
.
JOM DAPATKAN PRODUK EKW BEAUTY.
.
● 👉 ws 0126370374
.
#AGENTGOLDEKWSERIKEMBANGAN
#EKWBEAUTY
#AgentEKWSeriKembangan
#AgentGoldEKWSeriKembangan
#EKWBEAUTY
#EKWBEAUTYFOUNDATION
#AgentEKWBeautySeriKembangan
#EKWBEAUTY
#EKWBeautyset 
#SERUMFLAWLESSEKW 
#FoundationEKW 
#Serum
#SkincareHarian 
#Foundation
#Jeragat
#Jerawat #Kusam #KesanKesanHitamJerawat #ParutJerawat

Hari-hari biasa mana dan la nak makeup bagai kan. Lagi pun makeup-makeup ni kene ikut mood betul? 🙊. . So kite simple-simple jer but still boleh look nice, gorjes, beautiful, natural beauty 😍 Bakpe?? Sebab kulit muke kita dah di rawat dengan EKW BEAUTY SET 😉. . Keluar ni hanya Serum Flawless + Day Cream + UV Cream 👆 belum kak pakai Foundation EKW lagi tau.. aduii auuummmm 😄😄. . Eh eh eh EDIT?? No no no tak main edit edit dah sekarang 🙊 . So jom rawat muka awak2 dengan EKW BEAUTY SET SKINCARE. . . E K W BEAUTY SET 👇 . " Wajah Cerah Berseri Keyakinan Tiada Tandingan " . . EKW Beauty Set merawat kulit yang bermasalah seperti :- 👇 . ●JERAWAT / ●JERAGAT / ●KUSAM / ●PARUT / ●BERMINYAK / ●BINTIK BINTIK HITAM . Tanpa pengelupasan kepedihan terlampau. . Di dalam #ekwbeautysetmgandungi vitamin C dan Vitamin E bersama UV Melindungi kulit dari panahan matahari dan mengelakkan kulit kusam. . . . Baik pulih semulajadi kulit untuk mengelakkan kerosakan yang lebih teruk yang mengakibatkan pigmentasi dan jeragat juga. . ● TIADA LAGI JERAGAT ❌ ● TIADA LAGI JERAWAT ❌ ● SELAMAT TINGGAL WJAH YG KUSAM ❌ . ● PRODUK HALAL ● LULUS KKM ● TIADA PENGELUPASAN ● MESRA WUDHUK ● TIADA BAHAN TERLARANG ALKOHOL ATAU KIMIA ● HARGA MAMPU MILIK PULAK TU . JOM DAPATKAN PRODUK EKW BEAUTY. . ● 👉 ws 0126370374 . #AGENTGOLDEKWSERIKEMBANGAN #EKWBEAUTY #AgentEKWSeriKembangan #AgentGoldEKWSeriKembangan #EKWBEAUTY #EKWBEAUTYFOUNDATION #AgentEKWBeautySeriKembangan #EKWBEAUTY #ekwbeautyset #SERUMFLAWLESSEKW #foundationekw #Serum #skincareharian #Foundation #Jeragat #Jerawat #Kusam #kesankesanhitamjerawat #ParutJerawat

Share 0 1
boy_shah83's Instagram Photo - #Repost @drk_mieyla with @instarepost2016
・・・
Wassap admin DRK 0189121599
.
#jerawat#jeragat#psoriasis#ecxema

FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

FOLLOW INSTAGRAM 
@datodrk_official
 @drk_zunira 
@drk_sham 
@drk_haqim 
@drk_yana
@drk_tirah
@drk_nadia

#repost@drk_mieyla with @instarepost2016 ・・・ Wassap admin DRK 0189121599 . #jerawat#jeragat #psoriasis#ecxema FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ FOLLOW INSTAGRAM @datodrk_official @drk_zunira @drk_sham @drk_haqim @drk_yana @drk_tirah @drk_nadia

Share 0 1
boy_shah83's Instagram Photo - #Repost @drk_mieyla with @instarepost2016
・・・
Wassap admin DRK 0189121599
.
#jerawat#jeragat#psoriasis#ecxema

FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

FOLLOW INSTAGRAM 
@datodrk_official
 @drk_zunira 
@drk_sham 
@drk_haqim 
@drk_yana
@drk_tirah
@drk_nadia

#repost@drk_mieyla with @instarepost2016 ・・・ Wassap admin DRK 0189121599 . #jerawat#jeragat #psoriasis#ecxema FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ FOLLOW INSTAGRAM @datodrk_official @drk_zunira @drk_sham @drk_haqim @drk_yana @drk_tirah @drk_nadia

Share 0 0
boy_shah83's Instagram Photo - #Repost @drk_mieyla with @instarepost2016
・・・
Wassap admin DRK 0189121599
.
#jerawat#jeragat#psoriasis#ecxema

FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

FOLLOW INSTAGRAM 
@datodrk_official
 @drk_zunira 
@drk_sham 
@drk_haqim 
@drk_yana
@drk_tirah
@drk_nadia

#repost@drk_mieyla with @instarepost2016 ・・・ Wassap admin DRK 0189121599 . #jerawat#jeragat #psoriasis#ecxema FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ FOLLOW INSTAGRAM @datodrk_official @drk_zunira @drk_sham @drk_haqim @drk_yana @drk_tirah @drk_nadia

Share 0 0
boy_shah83's Instagram Photo - #Repost @drk_mieyla with @instarepost2016
・・・
Wassap admin DRK 0189121599
.
#jerawat#jeragat#psoriasis#ecxema

FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

FOLLOW INSTAGRAM 
@datodrk_official
 @drk_zunira 
@drk_sham 
@drk_haqim 
@drk_yana
@drk_tirah
@drk_nadia

#repost@drk_mieyla with @instarepost2016 ・・・ Wassap admin DRK 0189121599 . #jerawat#jeragat #psoriasis#ecxema FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ FOLLOW INSTAGRAM @datodrk_official @drk_zunira @drk_sham @drk_haqim @drk_yana @drk_tirah @drk_nadia

Share 0 0
boy_shah83's Instagram Photo - #Repost @drk_mieyla with @instarepost2016
・・・
Wassap admin DRK 0189121599
.
#jerawat#jeragat#psoriasis#ecxema

FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

FOLLOW INSTAGRAM 
@datodrk_official
 @drk_zunira 
@drk_sham 
@drk_haqim 
@drk_yana
@drk_tirah
@drk_nadia

#repost@drk_mieyla with @instarepost2016 ・・・ Wassap admin DRK 0189121599 . #jerawat#jeragat #psoriasis#ecxema FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ FOLLOW INSTAGRAM @datodrk_official @drk_zunira @drk_sham @drk_haqim @drk_yana @drk_tirah @drk_nadia

Share 0 0
boy_shah83's Instagram Photo - #Repost @drk_mieyla with @instarepost2016
・・・
Wassap admin DRK 0189121599
.
#jerawat#jeragat#psoriasis#ecxema

FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ

FOLLOW INSTAGRAM 
@datodrk_official
 @drk_zunira 
@drk_sham 
@drk_haqim 
@drk_yana
@drk_tirah
@drk_nadia

#repost@drk_mieyla with @instarepost2016 ・・・ Wassap admin DRK 0189121599 . #jerawat#jeragat #psoriasis#ecxema FOR MORE INFO PLEASE GO TO MY❤❤❤ YOUTUBE: DRK KOSMETIKHQ FOLLOW INSTAGRAM @datodrk_official @drk_zunira @drk_sham @drk_haqim @drk_yana @drk_tirah @drk_nadia

Share 0 0
rahasia_cepatt_hamil's Instagram Photo - Ya Allah 😙😙😙👉 yuk Like 💝 dan follow IG kami @rahasia_cepatt_hamil ☝ dan tag ke sodara atau teman bunda yang masi belum punya momongan ☞☜ BUKTIKAN SENDIRI HASILNYA Bund ^
============================
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!!
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@solusi.cepatt.hamil.id
@rahasia.hamil1
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92

Ya Allah 😙😙😙👉 yuk Like 💝 dan follow IG kami @rahasia_cepatt_hamil ☝ dan tag ke sodara atau teman bunda yang masi belum punya momongan ☞☜ BUKTIKAN SENDIRI HASILNYA Bund ^ ============================ Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Cek ‌ⓘⓖ kami!!! - Yuk follow @rahasia_cepatt_hamil @solusi.cepatt.hamil.id @rahasia.hamil1 - untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau ️✔ contact person : 📲Wa: 085791064262 - @raffinagita1717 Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! @ayutingting92

Share 1 4
herbal.tiens.malay01's Instagram Photo - Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon
.
DM ONLY

#fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia#bazaarpaknildress #malaysiafashion#ootdmalaysia #longshirtmalaysia#bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal#perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah#perlakingoffer #perlakinghebat#perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat#jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang#kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik#kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki

Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon . DM ONLY #fashionvalet  #intrendmalaysia  #fesyenmalaysia#bazaarpaknildress  #malaysiafashion#ootdmalaysia  #longshirtmalaysia#bajumurahmalaysia  #igshopmalaysia  #sapotlokal #perlaking  #perlakingmalaysia  #perlakingmurah #perlakingoffer  #perlakinghebat #perlakingrajamutiara  #perlakingori  #jeragat #jerawat  #kulitcantik  #parutjerawat  #jeragathilang #kasut  #kasutmalaysia  #kasutmurah  #kasutcantik#kasutbaby  #kasutbundle  #kasutlelaki

Share 0 0
wati_ekwbeauty's Instagram Photo - Gabungan mantop tau SERUM FLAWLESS EKW & FOUNDATION EKW.. .
.
FOUNDATION EKW 👆
.
GLOWING, PINKISH DAN NATURAL!
(bedak asas tanpa lapik bedak) RM55 sahaja harga mampu milik 👍👍
.
● Hanya sekali sapuan menjadikan kulit kita GLOWING & BERSERI sampai ke malam.
.
● Foundation EKW BEAUTY telah diperbuat oleh MUSLIM di Malaysia!
.
● FOUNDATION HANYA 2O ML bole TAHAN SAMPAI 6 BULAN! 😲😲
.
.
Kelebihan Foundation EKW 👇
.
👉 Tidak melekit.
👉 Mesra wuduk
👉 Mudah meresap ke dalam kulit
👉 Mencantikkan kulit
👉 Merawat kulit
👉 Wangian bunga rose🌹🌹
👉 Spf 50
👉 1 tone suma kulit boleh masuk
👉 Glowing & Smooth & Pinkish
👉 Tahan sehingga 8 jam
👉 Tidak perlu bedak
.
Meh lekas sementara stok masih ade ni. .
👉 ws akak 0126370374
.
#AgentEKWSeriKembangan
#AgentGoldEKWSeriKembangan
#EKWBEAUTY
#EKWBEAUTYFOUNDATION
#AgentEKWBeautySeriKembangan
#EKWBEAUTY
#EKWBeautyset 
#SERUMFLAWLESSEKW 
#FoundationEKW 
#Serum
#SkincareHarian 
#Foundation
#Jeragat
#Jerawat #Kusam #KesanKesanHitamJerawat #ParutJerawat

Gabungan mantop tau SERUM FLAWLESS EKW & FOUNDATION EKW.. . . FOUNDATION EKW 👆 . GLOWING, PINKISH DAN NATURAL! (bedak asas tanpa lapik bedak) RM55 sahaja harga mampu milik 👍👍 . ● Hanya sekali sapuan menjadikan kulit kita GLOWING & BERSERI sampai ke malam. . ● Foundation EKW BEAUTY telah diperbuat oleh MUSLIM di Malaysia! . ● FOUNDATION HANYA 2O ML bole TAHAN SAMPAI 6 BULAN! 😲😲 . . Kelebihan Foundation EKW 👇 . 👉 Tidak melekit. 👉 Mesra wuduk 👉 Mudah meresap ke dalam kulit 👉 Mencantikkan kulit 👉 Merawat kulit 👉 Wangian bunga rose🌹🌹 👉 Spf 50 👉 1 tone suma kulit boleh masuk 👉 Glowing & Smooth & Pinkish 👉 Tahan sehingga 8 jam 👉 Tidak perlu bedak . Meh lekas sementara stok masih ade ni. . 👉 ws akak 0126370374 . #AgentEKWSeriKembangan #AgentGoldEKWSeriKembangan #EKWBEAUTY #EKWBEAUTYFOUNDATION #AgentEKWBeautySeriKembangan #EKWBEAUTY #ekwbeautyset #SERUMFLAWLESSEKW #foundationekw #Serum #skincareharian #Foundation #Jeragat #Jerawat #Kusam #kesankesanhitamjerawat #ParutJerawat

Share 0 0
tfadzlinabeauty's Instagram Photo - PROMOSI NOVEMBER!!!
Hanya di @tfadzlinabeauty
Untuk pembelian set dan sebotol
Servis terbaik untuk semua produk shaklee
Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio.
Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda
Harga dan konsultansi terbaik

#shaklee #shakleebandarsaujanaputra #vitaminc #kulitcantik #shakleevitaminc #vitamine #esp #setcantikshaklee #Jeragat #jerawat #jerawatbatu #glacomplex #tipskurus #kuruskanbadan #kurus #setkurus #setkurusshaklee #jomkurus #shakleeesp #detox #weightloss #masalahberatbadan #lechitin #herblax #sembelit #vivix #ostematrix #kalsium #tipscantik #tipssihat

PROMOSI NOVEMBER!!! Hanya di @tfadzlinabeauty Untuk pembelian set dan sebotol Servis terbaik untuk semua produk shaklee Berminat wassap fadz di 0129066408 atau klik je link di bio. Fadz akan guide cara makan mengikut masalah anda Harga dan konsultansi terbaik #shaklee #shakleebandarsaujanaputra #vitaminc #kulitcantik #shakleevitaminc #vitamine #esp #setcantikshaklee #Jeragat #jerawat #jerawatbatu #glacomplex #tipskurus #kuruskanbadan #kurus #setkurus #setkurusshaklee #jomkurus #shakleeesp #detox #weightloss #masalahberatbadan #lechitin #herblax #sembelit #vivix #ostematrix #kalsium #tipscantik #tipssihat

Share 0 0
fhialee_fs's Instagram Photo - Y.E.S Year End Sale !!! 🔥🔥🔥
VIRAL 2017
.
. 💧1 titis --LASER-- Serum dapat sembuhkan BERIBU MASALAH KULIT dgn kesan seawal 3 SAAT 😱
.
. ✔ Breakout
✔ Jerawat Kronik
✔ Jeragat Tebal
✔ Parut/Berlubang
✔ Pori Terbuka
✔ Blackhead & Whitehead
✔ Garis Halus dan Kedut
✔ Tona Tak Sekata
✔ Eyebag
✔ Sunburn
✔ Resdung
✔ Ekzema
✔ Kudis & Kurap
✔ Kulit Berminyak/Kering/Kusam/Mengelupas
💯 Makeup Primer - TAHAN LAMA
.
. 🔬FORMULA KHAS dari PAKAR KULIT
.
.

Harga Biasa : RM52 ❌ 
Harga Promosi : RM39 😘😘
.
. 📲 0104373200
📲 0104373200
📲 0104373200
.
.

#medicskin #whitedose #breakout #jerawat #jeragat #parut #putih #slim #kurus #detox #makeup #jemyaira #suamikumatsalihcelup #mencintaimumrphotographer #fantasticfattah #fattzura #kapsulmutiara #tatiskincare #serumviral2017 #kulitputih #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #bvrori #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahgmalaysia #bazarpaknil #produkviral2017 #boosterwhiteningmurah #lasertreatment

Y.E.S Year End Sale !!! 🔥🔥🔥 VIRAL 2017 . . 💧1 titis --LASER-- Serum dapat sembuhkan BERIBU MASALAH KULIT dgn kesan seawal 3 SAAT 😱 . . ✔ Breakout ✔ Jerawat Kronik ✔ Jeragat Tebal ✔ Parut/Berlubang ✔ Pori Terbuka ✔ Blackhead & Whitehead ✔ Garis Halus dan Kedut ✔ Tona Tak Sekata ✔ Eyebag ✔ Sunburn ✔ Resdung ✔ Ekzema ✔ Kudis & Kurap ✔ Kulit Berminyak/Kering/Kusam/Mengelupas 💯 Makeup Primer - TAHAN LAMA . . 🔬FORMULA KHAS dari PAKAR KULIT . . Harga Biasa : RM52 ❌ Harga Promosi : RM39 😘😘 . . 📲 0104373200 📲 0104373200 📲 0104373200 . . #medicskin #whitedose #breakout #jerawat #jeragat #parut #putih #slim #kurus #detox #makeup #jemyaira #suamikumatsalihcelup #mencintaimumrphotographer #fantasticfattah #fattzura #kapsulmutiara #tatiskincare #serumviral2017 #kulitputih #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #bvrori #borongkosmetikmurahmalaysia #serummurahgmalaysia #bazarpaknil #produkviral2017 #boosterwhiteningmurah #lasertreatment

Share 0 2
Load More