PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jeragat

Instagram Photos and Videos about jeragat. Download, Comment, Like jeragat Photos and Videos Shared by Various Users

beautee_becky's Instagram Photo - 📃To order:
wassap 0142426080
.
Tahan sehingga 2-3 bulan ikut cara penggunaan
.
💯 bahan natural
💯lulus KKM
💯 halal
❤️dapat pengesahan RAHN Switzerland untuk bahan berkualiti
.
Pembelian ser combo dapat .
🎁 FREE GIFT
🚗 FREE POSTAGE

📃To order: wassap 0142426080 . Tahan sehingga 2-3 bulan ikut cara penggunaan . 💯 bahan natural 💯lulus KKM 💯 halal ❤️dapat pengesahan RAHN Switzerland untuk bahan berkualiti . Pembelian ser combo dapat . 🎁 FREE GIFT 🚗 FREE POSTAGE

Share 1 0

Sponsored Ads

nabilanajaa96's Instagram Photo - ACNE CREAM T9 ❗
Krim malam yg sgt mujarab utk hilangkan jerawat, parut & jeragat 😊
.
Pakai malam ni, esok segala jerawat, parut & jeragat makin hilang. 
HOT SELLING ITEM ❗
Wajib cuba 😊
.
❌ NO HYDROQUINONE .
❌ NO MERCURY
❌ NO PARABENS .
❌ NO HARSH CHEMICALS .
❌ NO PEELING EFFECTS .
.
Tak perlu risau kulit mengelupas pedih seperti krim produk lain kerana T9 Skincare berasaskan ekstrak tumbuhan sahaja. Tak nipis & rosakkan kulit ye😊
.
BAHAN UTAMA .
✔ arbutin .
✔ olive oil .
✔ vitamin E .
✔ peppermint . .
.
KHASIAT ACNE CREAM .
🔵 hilang jerawat .
🔵 hilang parut dan bintik hitam .
🔵 pudarkan jeragat tebal
🔵 cerahkan wajah sekata .
🔵 kurangkan minyak pada wajah .
🔵 kurangkan iritasi pada wajah .
🔵 lembutkan kulit yg kasar .
🔵 kecilkan pori-pori wajah .
.
10ml 
Tahan 2 BULAN❗
RM49 sahaja .
.
Whatsapp 📲 0175675781
Whatsapp 📲 0175675681
Whatsapp 📲 0175675781
.
#t9skincare #t9skincarelovers #syukuralhamdulillah #dropship #dropshipneeded #acnecream #krimjerawat #acne #jerawat #parut #jeragat #scar #trustedbrand #krimmalam #arbutin #vitaminE #visitmyig #produkkecantikan #organicskincare #skincare #malaysia

ACNE CREAM T9 ❗ Krim malam yg sgt mujarab utk hilangkan jerawat, parut & jeragat 😊 . Pakai malam ni, esok segala jerawat, parut & jeragat makin hilang. HOT SELLING ITEM ❗ Wajib cuba 😊 . ❌ NO HYDROQUINONE . ❌ NO MERCURY ❌ NO PARABENS . ❌ NO HARSH CHEMICALS . ❌ NO PEELING EFFECTS . . Tak perlu risau kulit mengelupas pedih seperti krim produk lain kerana T9 Skincare berasaskan ekstrak tumbuhan sahaja. Tak nipis & rosakkan kulit ye😊 . BAHAN UTAMA . ✔ arbutin . ✔ olive oil . ✔ vitamin E . ✔ peppermint . . . KHASIAT ACNE CREAM . 🔵 hilang jerawat . 🔵 hilang parut dan bintik hitam . 🔵 pudarkan jeragat tebal 🔵 cerahkan wajah sekata . 🔵 kurangkan minyak pada wajah . 🔵 kurangkan iritasi pada wajah . 🔵 lembutkan kulit yg kasar . 🔵 kecilkan pori-pori wajah . . 10ml Tahan 2 BULAN❗ RM49 sahaja . . Whatsapp 📲 0175675781 Whatsapp 📲 0175675681 Whatsapp 📲 0175675781 . #t9skincare #t9skincarelovers #syukuralhamdulillah #dropship #dropshipneeded #acnecream #krimjerawat #acne #jerawat #parut #jeragat #scar #trustedbrand #krimmalam #arbutin #vitamine #visitmyig #produkkecantikan #organicskincare #skincare #malaysia

Share 0 0

Sponsored Ads

kosmetik_murah_sytty's Instagram Photo - 🌺 AZANIS SCAR SERUM 🌺
.
. ❤ KELEBIHAN AZANIS SCAR SERUM
☞ Berfungsi untuk mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan vitamin E dan cocoa butter
☞ Mengandungi paras anti-oksida dan anti radang yang tinggi
☞ Memudarkan parut lama dan baru disamping menggalakkan proses sintesis kolagen
.
.
. ❤ BAHAN-BAHAN UTAMA
☞ Cocoa Butter
☞ Vitamin E
☞ Vitamin E semulajadi
.
.
. ❤ CARA PENGGUNAAN
☞ Sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut
☞ Penggunaan 2 kali sehari. Siang dan malam
☞ Untuk parut cacar dan terbakar, tunggu sehingga kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum
☞ Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka sembuh dan tertutup jahitan sebelum menggunakan Azanis Scar Serum
.
.
#azanisserum #serum #serumjerawat
#serumwajah #serumparut #serumrawatmuka #rawatanmuka #masalahjerawat #jerawat #jeragat #parut #hilangparut #makeup #sayajualmakeup #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #serummurah #azanisserummurah

🌺 AZANIS SCAR SERUM 🌺 . . ❤ KELEBIHAN AZANIS SCAR SERUM ☞ Berfungsi untuk mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan vitamin E dan cocoa butter ☞ Mengandungi paras anti-oksida dan anti radang yang tinggi ☞ Memudarkan parut lama dan baru disamping menggalakkan proses sintesis kolagen . . . ❤ BAHAN-BAHAN UTAMA ☞ Cocoa Butter ☞ Vitamin E ☞ Vitamin E semulajadi . . . ❤ CARA PENGGUNAAN ☞ Sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut ☞ Penggunaan 2 kali sehari. Siang dan malam ☞ Untuk parut cacar dan terbakar, tunggu sehingga kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum ☞ Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka sembuh dan tertutup jahitan sebelum menggunakan Azanis Scar Serum . . #azanisserum #serum #serumjerawat #serumwajah #serumparut #serumrawatmuka #rawatanmuka #masalahjerawat #jerawat #jeragat #parut #hilangparut #makeup #sayajualmakeup #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #serummurah #azanisserummurah

Share 0 0

Sponsored Ads

yang_hanafi's Instagram Photo - 50 and fabulous
Siapa sangka usia client ni 54 tahun? 
Tak percaya? Meh cuba pigmentation serum kami.. Weehooo

Pm/ws 0132122508
For freeconsultation and promo price

#vavavoomdimatasuami
#pigmentationserum
#rugisapetakcuba
#iolsdahcantikuolstakkantengokje
#naturalproduct 
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering
#adultacne #kulittaksekata #mukaglowing

50 and fabulous Siapa sangka usia client ni 54 tahun? Tak percaya? Meh cuba pigmentation serum kami.. Weehooo Pm/ws 0132122508 For freeconsultation and promo price #vavavoomdimatasuami #pigmentationserum #rugisapetakcuba #iolsdahcantikuolstakkantengokje #naturalproduct #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering #adultacne #kulittaksekata #mukaglowing

Share 0 0
triplewhitemalaysia's Instagram Photo - Manfaat Buah Jambu Batu Yang Perlu Anda Tahu!!!
.
Jambu batu ada berwarna putih dan merah adalah buah manis sub tropika yang mempunyai beberapa ciri-ciri penyembuhan. Ia adalah sangat tinggi dengan vitamin C, A, E, & K dan mineral seperti kalium, tembaga, dan mangan. Malah, jambu mempunyai 5 kali ganda jumlah vitamin C daripada oren! Ia juga penuh dengan antioksidan yang dikenali untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan membantu untuk mencegah usus, kulit, paru-paru, payudara, dan kanser prostat. Jambu batu adalah sumber yang kaya dengan lycopene dan mempunyai hampir dua kali ganda daripada tomato. Lycopene dikenali sebagai nutrien penting dalam membantu untuk mencegah kanser prostat, osteoporosis, degenerasi makula, penyakit kardiovaskular, kerosakan kulit, dan penyakit-penyakit kronik. .
Jambu juga dikenali untuk menjadi sangat bermanfaat untuk sembelit, kencing manis, tekanan darah tinggi, gastroenteritis, dan penurunan berat badan. Jambu batu adalah makanan yang sempurna anti-penuaan kerana ia membantu untuk menjaga kulit licin, kulit bersinar, dan bebas kedut. Jambu batu merah juga menyediakan sumber tenaga yang baik dan khasiat untuk menjaga tubuh yang kuat dan aktif. .
Nak kesan yang cepat, berkesan dan tiada kesan sampingan? Supplement Triple White adalah pilihan yang tepat. Ramai artis2 yang amalkan supplement ini. Boleh terus hubungi sis di no 0143289398 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian.
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimonitriplewhite #skincare #triplewhiteglutathione #malaysia #singapore #brunei #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #antipenuan #putih #gebu #tips #glowing #TripleWhiteMalaysia

Manfaat Buah Jambu Batu Yang Perlu Anda Tahu!!! . Jambu batu ada berwarna putih dan merah adalah buah manis sub tropika yang mempunyai beberapa ciri-ciri penyembuhan. Ia adalah sangat tinggi dengan vitamin C, A, E, & K dan mineral seperti kalium, tembaga, dan mangan. Malah, jambu mempunyai 5 kali ganda jumlah vitamin C daripada oren! Ia juga penuh dengan antioksidan yang dikenali untuk meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan membantu untuk mencegah usus, kulit, paru-paru, payudara, dan kanser prostat. Jambu batu adalah sumber yang kaya dengan lycopene dan mempunyai hampir dua kali ganda daripada tomato. Lycopene dikenali sebagai nutrien penting dalam membantu untuk mencegah kanser prostat, osteoporosis, degenerasi makula, penyakit kardiovaskular, kerosakan kulit, dan penyakit-penyakit kronik. . Jambu juga dikenali untuk menjadi sangat bermanfaat untuk sembelit, kencing manis, tekanan darah tinggi, gastroenteritis, dan penurunan berat badan. Jambu batu adalah makanan yang sempurna anti-penuaan kerana ia membantu untuk menjaga kulit licin, kulit bersinar, dan bebas kedut. Jambu batu merah juga menyediakan sumber tenaga yang baik dan khasiat untuk menjaga tubuh yang kuat dan aktif. . Nak kesan yang cepat, berkesan dan tiada kesan sampingan? Supplement Triple White adalah pilihan yang tepat. Ramai artis2 yang amalkan supplement ini. Boleh terus hubungi sis di no 0143289398 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian. . #glutathione #triplewhitesuplement #testimonitriplewhite #skincare #triplewhiteglutathione #malaysia #singapore #brunei #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #antipenuan #putih #gebu #tips #glowing #triplewhitemalaysia

Share 0 0
triplewhitemalaysia's Instagram Photo - Ada tak kat sini yang mengalami masalah kulit? stress dengan keadaan kulit ,sampai malu dengan org sekeliling?
.
Manfaat Yang Terkandung didalam Supplement Triple White L-Glutathione!!!
.
*⃣ASCROBIC ACID
⭕Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin dan gebu
⭕Mengekalkan kelembapan kulit
⭕Menghilangkan bintik2 hitam
⭕Memudarkan jeragat
⭕Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
⭕Membasmi bakteria jerawat
⭕Merawat parut
⭕Anti penuaan
⭕Anti kedutan
.
*⃣L-GLUTHATHIONE
⭕Memutihkan kulit
⭕Merawat masalah kulit
⭕Melambatkan penuaan
⭕Membantu meningkatkan ketahanan badan
⭕Merawat masalah rambut gugur
⭕Menguatkan sistem imunisasi
.
*⃣HYALURONIC ACID
⭕Melembabkan Kulit
⭕Menganjalkan Kulit
⭕Melembutkan Kulit
⭕Mengurangkan Kedutan
.
*⃣GRAPE SEED EXTRACT
⭕Melindungi kulit dari pembentukan Melanin akibat sinaran matahari
⭕Melindungi kulit dari bakteria Kulat yang menyebabkan masalah kulit
⭕Memberi Kesihatan pada kulit secara semulajadi
⭕Membantu pembentukan KOLAGEN yang membantu meremajakan kulit
.
*⃣APPLE EXTRACT SEED
⭕Membantu menegangkan Kulit
⭕Mengurangkan Kedutan
⭕Menganjalkan Kulit
⭕Melembabkan kulit
.
So dengan gabungan 5 bahan utama ini akan menghasilkan pembaikan dan pencerahan untuk kulit anda .
.
Kami taknak menjanjikan kulit anda seputih kapas tapi yang pasti kulit anda akan bertambah cerah dan “GLOW “ dari hari ke hari .
.
Whatsap TW ke 014 328 9398 sekarang. Jangan lepaskan peluang yang ada ni..
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #malaysia #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #TripleWhiteMalaysia

Ada tak kat sini yang mengalami masalah kulit? stress dengan keadaan kulit ,sampai malu dengan org sekeliling? . Manfaat Yang Terkandung didalam Supplement Triple White L-Glutathione!!! . *⃣ASCROBIC ACID ⭕Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin dan gebu ⭕Mengekalkan kelembapan kulit ⭕Menghilangkan bintik2 hitam ⭕Memudarkan jeragat ⭕Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata ⭕Membasmi bakteria jerawat ⭕Merawat parut ⭕Anti penuaan ⭕Anti kedutan . *⃣L-GLUTHATHIONE ⭕Memutihkan kulit ⭕Merawat masalah kulit ⭕Melambatkan penuaan ⭕Membantu meningkatkan ketahanan badan ⭕Merawat masalah rambut gugur ⭕Menguatkan sistem imunisasi . *⃣HYALURONIC ACID ⭕Melembabkan Kulit ⭕Menganjalkan Kulit ⭕Melembutkan Kulit ⭕Mengurangkan Kedutan . *⃣GRAPE SEED EXTRACT ⭕Melindungi kulit dari pembentukan Melanin akibat sinaran matahari ⭕Melindungi kulit dari bakteria Kulat yang menyebabkan masalah kulit ⭕Memberi Kesihatan pada kulit secara semulajadi ⭕Membantu pembentukan KOLAGEN yang membantu meremajakan kulit . *⃣APPLE EXTRACT SEED ⭕Membantu menegangkan Kulit ⭕Mengurangkan Kedutan ⭕Menganjalkan Kulit ⭕Melembabkan kulit . So dengan gabungan 5 bahan utama ini akan menghasilkan pembaikan dan pencerahan untuk kulit anda . . Kami taknak menjanjikan kulit anda seputih kapas tapi yang pasti kulit anda akan bertambah cerah dan “GLOW “ dari hari ke hari . . Whatsap TW ke 014 328 9398 sekarang. Jangan lepaskan peluang yang ada ni.. . #glutathione #triplewhitesuplement #testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #malaysia #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #triplewhitemalaysia

Share 0 0
pewiit.skincare.official's Instagram Photo - Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat:
✅ Free Postage
✅ Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
✅ Free Pellavina toner facial collagen (RM38)
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR ..
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC..
.
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ semua msalah akn hilang
✔ Tiada kesan sampingan
✔ berseri2
✔ 100% ramuan herba semulajadi
✔ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔ muka bertambah licin
✔ parut pon main jauh2
✔ jeragat bukan main senang lagi hilang
✔ jerawat nak naik pun tak berani
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
➽ Pellavina toner facial collagen (125ml) yg beharga RM38 kami nk bagi free
➽ FOUNDATION BB CREAM PEWIIT yg beharga RM28 kami nk bagi free
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp +60111 695 2941
📱📱whatsapp +60111 695 2941
📱📱whatsapp +60111 695 2941
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu. . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat: ✅ Free Postage ✅ Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✅ Free Pellavina toner facial collagen (RM38) . TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR .. RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ semua msalah akn hilang ✔ Tiada kesan sampingan ✔ berseri2 ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ muka bertambah licin ✔ parut pon main jauh2 ✔ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔ jerawat nak naik pun tak berani . ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. ➽ Pellavina toner facial collagen (125ml) yg beharga RM38 kami nk bagi free ➽ FOUNDATION BB CREAM PEWIIT yg beharga RM28 kami nk bagi free . Nak harga PROMOSI?? . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp +60111 695 2941 📱📱whatsapp +60111 695 2941 📱📱whatsapp +60111 695 2941 . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 0
triplewhitemalaysia's Instagram Photo - Triple white ni berfungsi untuk merawat dan mencantikkan seluruh kulit, Merawat mslh kulit dan memutihkan seluruh tubuh
.
Manfaat Triple White® :
✔Memutihkan seluruh tubuh badan
✔Menghilangkan bintik2 hitam
✔Memudarkan jeragat dan jerawat degil
✔Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
✔Membasmi bakteria jerawat
✔Memulihkan parut dan kesan berlubang seawal 1 minggu
✔Agen antioksidan yg terbaik dalam meremajakan dan mempercepatkan pertumbuhan sel baru
✔Mengecilkan liang pori terbuka sekaligus menjadikan warna lebih rata dan sekata
✔Perlindungan 24 jam dengan pengambilan secara tetap dari kesan cahaya matahari
✔Dos harian tunggal sudah cukup untuk mengelakkan pembentukan melamin
✔Menjadikan rambut sihat, lebat , hitam berkilau
✔Mengekalkan kelembapan kulit
✔Menguatkan sistem imunisasi
✔Melambatkan penuaan
✔Membantu meningkatkan ketahanan badan
✔Merawat masalah keguguran rambut
.
Banyak lagi kelebihan yang bakal dinikmati. So kami tak nak menjanjikan kulitt you olls seputih kapas tapi yang passti akan bertambah cerah dan “GLOW “ dari hari ke hari .
.
APA TUNGGU LAGI !!!
.
Whatsap " TW " ke 014 328 9398
Whatsap " TW " ke 014 328 9398
Whatsap " TW " ke 014 328 9398
.
#glutathione #triplewhitesuplement #Testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #malaysia #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #TripleWhiteMalaysia

Triple white ni berfungsi untuk merawat dan mencantikkan seluruh kulit, Merawat mslh kulit dan memutihkan seluruh tubuh . Manfaat Triple White® : ✔Memutihkan seluruh tubuh badan ✔Menghilangkan bintik2 hitam ✔Memudarkan jeragat dan jerawat degil ✔Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata ✔Membasmi bakteria jerawat ✔Memulihkan parut dan kesan berlubang seawal 1 minggu ✔Agen antioksidan yg terbaik dalam meremajakan dan mempercepatkan pertumbuhan sel baru ✔Mengecilkan liang pori terbuka sekaligus menjadikan warna lebih rata dan sekata ✔Perlindungan 24 jam dengan pengambilan secara tetap dari kesan cahaya matahari ✔Dos harian tunggal sudah cukup untuk mengelakkan pembentukan melamin ✔Menjadikan rambut sihat, lebat , hitam berkilau ✔Mengekalkan kelembapan kulit ✔Menguatkan sistem imunisasi ✔Melambatkan penuaan ✔Membantu meningkatkan ketahanan badan ✔Merawat masalah keguguran rambut . Banyak lagi kelebihan yang bakal dinikmati. So kami tak nak menjanjikan kulitt you olls seputih kapas tapi yang passti akan bertambah cerah dan “GLOW “ dari hari ke hari . . APA TUNGGU LAGI !!! . Whatsap " TW " ke 014 328 9398 Whatsap " TW " ke 014 328 9398 Whatsap " TW " ke 014 328 9398 . #glutathione #triplewhitesuplement #testimoni #skincare #triplewhiteglutathione #singapore #malaysia #dropship #jomcantikbersamatriplewhite #jerawat #jeragat #triplewhitemalaysia

Share 0 0
pewiit.skincare's Instagram Photo - Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1 ➜ Sabun kulit kayu manis (50grm)
➜ Day cream 20grm (uv protaction) ➜ Night cream 20grm (alovera + vitamin A ,C E)
➜ Cream treatment 20grm (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun)
➜ Pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)
➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 99 org terawal) ➜ FREE Foundation BB cream pewiit (Terhad kepada 99 org terawal) . 💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜
.
=============================================
Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu:
=============================================
✔ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)*
✔ Menghilangkan jerawat batu
✔ Menghilangkan parut jerawat
✔ Menghilangkan kesan jerawat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengecilkan pori kulit
✔ Menyihatkan kulit
✔ Muka andar berasa segar
✔ Glowing pada wajah
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menghilangkan kulit kusam
✔ UV protaction
✔ Mengekalkan kelembapan kulit
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Mengawal kulit berminyak *(oil control)*
✔ Mengawal kulit kering
✔ menyelesaikan masalah kulit kusam
✔ menghilangkan jerawat pasir
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 99 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat

ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
================
Nak FREE GIFT tak?
================
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
.
Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL(125ml), FOUNDATION CREAM & FREE POSTAGE
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #sayajual #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #kulitkusam #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan

Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1 ➜ Sabun kulit kayu manis (50grm) ➜ Day cream 20grm (uv protaction) ➜ Night cream 20grm (alovera + vitamin A ,C E) ➜ Cream treatment 20grm (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) ➜ Pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) ➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 99 org terawal) ➜ FREE Foundation BB cream pewiit (Terhad kepada 99 org terawal) . 💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜 . ============================================= Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu: ============================================= ✔ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)* ✔ Menghilangkan jerawat batu ✔ Menghilangkan parut jerawat ✔ Menghilangkan kesan jerawat ✔ Memutihkan kulit ✔ Mengecilkan pori kulit ✔ Menyihatkan kulit ✔ Muka andar berasa segar ✔ Glowing pada wajah ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan kulit kusam ✔ UV protaction ✔ Mengekalkan kelembapan kulit ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Mengawal kulit berminyak *(oil control)* ✔ Mengawal kulit kering ✔ menyelesaikan masalah kulit kusam ✔ menghilangkan jerawat pasir . ==================== PROMOSI HARGA CUN ! ==================== Promosi adalah terhad kpd 99 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !! . ================ Nak FREE GIFT tak? ================ Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad. . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) . Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL(125ml), FOUNDATION CREAM & FREE POSTAGE . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #sayajual #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #kulitkusam #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan

Share 0 0
tinggiherbal2rd's Instagram Photo - Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon
.
.
📱 Whatsap : +60109023687
📱 Wechat ID : tinggi10day
.
jum follow 👇👇👇 @tinggiherbal10day
@tinggiherbal10day
@tinggiherbal10day.
.
#fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki #kamibencipenipuonline

Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon . . 📱 Whatsap : +60109023687 📱 Wechat ID : tinggi10day . jum follow 👇👇👇 @tinggiherbal10day @tinggiherbal10day @tinggiherbal10day. . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki #kamibencipenipuonline

Share 0 0
ahliaeija_nurraysabeauty's Instagram Photo - RUPANYA NI PUNCA KULIT MUKA SELALU NAIK JERAWAT !
========== Ramai yang ada masalah jerawat tapi bila pakai produk skincare jerawat tetap tumbuh. Lepas tu salahkan penjual tu sebab produk tak berkesan. .
Rupanya, punca jerawat tumbuh ialah bila liang pori kita tersumbat dengan minyak dan sel kulit mati atau dipanggil sebum. Bila sebum ni dijangkiti oleh bakteria jahat, jerawat akan mula tumbuh.
.
Ada juga faktor lain yang turut menyumbang seperti : 
1) Tak cuci muka sebelum tidur
2) Tak cukup tidur
3) Stress
4) Kulit muka berminyak .
.
Jadilah wanita bijak bila pilih produk skincare. Pilih produk yang betul-betul selesaikan masalah muka anda dan jangan lupa amalkan perkara di bawah :

1) Cuci muka sebelum tidur
2) Pastikan tidur cukup
3) Pilih makanan yg sihat
4) Bersenam sentiasa
.
.
Anda tahu tak campuran Habatussauda dan Minyak Zaitun dapat melembutkan kulit wajah dan mengecilkan jerawat yang ada dengan pantas?
.
Ahlia dah try SABUN AJAIB NURRAYSA yang mengandungi bahan2 yang mana dapat membantu merawat kulit wajah wanita khususnya. Dah ramai tau yang cuba sabun ni dan alami perubahan POSITIF. =====
Nak Ahlia bantu hilangkan jerawat di muka anda?
===== Whatsapp ke 019-9390494 utk harga Promosi Last Day malam ni. Cepat jangan ketinggalan rebut peluang yg ada 👍

#AgentNurraysaChiniPahang
#Azzarichteam
#MerawatKulitBadan 
#MerawatWajah 
#Jerawat
#Jeragat
#Surnburn
#Memutih

RUPANYA NI PUNCA KULIT MUKA SELALU NAIK JERAWAT ! ========== Ramai yang ada masalah jerawat tapi bila pakai produk skincare jerawat tetap tumbuh. Lepas tu salahkan penjual tu sebab produk tak berkesan. . Rupanya, punca jerawat tumbuh ialah bila liang pori kita tersumbat dengan minyak dan sel kulit mati atau dipanggil sebum. Bila sebum ni dijangkiti oleh bakteria jahat, jerawat akan mula tumbuh. . Ada juga faktor lain yang turut menyumbang seperti : 1) Tak cuci muka sebelum tidur 2) Tak cukup tidur 3) Stress 4) Kulit muka berminyak . . Jadilah wanita bijak bila pilih produk skincare. Pilih produk yang betul-betul selesaikan masalah muka anda dan jangan lupa amalkan perkara di bawah : 1) Cuci muka sebelum tidur 2) Pastikan tidur cukup 3) Pilih makanan yg sihat 4) Bersenam sentiasa . . Anda tahu tak campuran Habatussauda dan Minyak Zaitun dapat melembutkan kulit wajah dan mengecilkan jerawat yang ada dengan pantas? . Ahlia dah try SABUN AJAIB NURRAYSA yang mengandungi bahan2 yang mana dapat membantu merawat kulit wajah wanita khususnya. Dah ramai tau yang cuba sabun ni dan alami perubahan POSITIF. ===== Nak Ahlia bantu hilangkan jerawat di muka anda? ===== Whatsapp ke 019-9390494 utk harga Promosi Last Day malam ni. Cepat jangan ketinggalan rebut peluang yg ada 👍 #AgentNurraysaChiniPahang #Azzarichteam #merawatkulitbadan #merawatwajah #Jerawat #Jeragat #Surnburn #memutih

Share 0 0
yang_hanafi's Instagram Photo - Testi fresh.. Baru seminggu guna.. Tunggu jeragat client pulak nak hilang :) Pm/ws 0132122508
For free consultation and promo price

#stewardesspencen
#vavavoomdimatasuami
#pigmentationserum
#rugisapetakcuba
#iolsdahcantikuolstakkantengokje
#naturalproduct 
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering
#adultacne #kulittaksekata #mukaglowing

Testi fresh.. Baru seminggu guna.. Tunggu jeragat client pulak nak hilang :) Pm/ws 0132122508 For free consultation and promo price #stewardesspencen #vavavoomdimatasuami #pigmentationserum #rugisapetakcuba #iolsdahcantikuolstakkantengokje #naturalproduct #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitkering #adultacne #kulittaksekata #mukaglowing

Share 0 0
estetikamedispa_bangi's Instagram Photo - Thanks sis for being our customer.. Happy je sis kita ni after treatment. Hopefully sis kita ni berpuas hati lah dengan rawatan dan layanan yg kami berikan sepanjang rawatan. .
Kepada yg nak kelihatan cantik macam sis kita ni datanglah ramai-ramai ke Estetika Medispa Bangi
.
.
Untuk info lanjut hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan book untuk appointment 💕

Bangi ⇨ 019-4702016

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_bangi
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove #love

Thanks sis for being our customer.. Happy je sis kita ni after treatment. Hopefully sis kita ni berpuas hati lah dengan rawatan dan layanan yg kami berikan sepanjang rawatan. . Kepada yg nak kelihatan cantik macam sis kita ni datanglah ramai-ramai ke Estetika Medispa Bangi . . Untuk info lanjut hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan book untuk appointment 💕 Bangi ⇨ 019-4702016 Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Shah Alam ⇨ 012-6777617 Melaka ⇨011- 3696 4907 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 . @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_bangi @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_melaka @estetikamedispa.shahalam @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang . #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #beautyispain #idealbeauty #firstlove #love

Share 0 0
elanishbeauty_hq's Instagram Photo - .
PRODUK APE NI? LAIN MACAM JE..
Sukenyaaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!… Serius tak tipu. Muka rasa FRESH and moist sgt. Baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. Serum ni dibuat dri bahan2 semulajadi mcm propolis, ekstrak biji delima, witch hazel dan byk bahan yg mmg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ada masalah kulit kusam ke jerawat ke jeragat ke apa kat cuba skrg. Konpem x nyesal nye la. Iolls dh try..uolls bila lg?? .
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

. PRODUK APE NI? LAIN MACAM JE.. Sukenyaaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!… Serius tak tipu. Muka rasa FRESH and moist sgt. Baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. Serum ni dibuat dri bahan2 semulajadi mcm propolis, ekstrak biji delima, witch hazel dan byk bahan yg mmg bermanfaat utk kulit kita. . Yg ada masalah kulit kusam ke jerawat ke jeragat ke apa kat cuba skrg. Konpem x nyesal nye la. Iolls dh try..uolls bila lg?? . . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! . sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share... . . Whatsapp : +6018 264 2604 Whatsapp : +6018 264 2604 . #elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

Share 0 0
che_nur_shalwanie's Instagram Photo - che_nur_shalwanie
Promosi bulan cinta ❤
NORMAL PRICE 👉🏻RM74 👉🏻NOW ❤ ONLY RM59
❤ ONLY RM59 💝SAVE RM15 📲 TO ORDER 👉🏻 013 -9533523
🚗 COD TERENGGANU

che_nur_shalwanie Promosi bulan cinta ❤ NORMAL PRICE 👉🏻RM74 👉🏻NOW ❤ ONLY RM59 ❤ ONLY RM59 💝SAVE RM15 📲 TO ORDER 👉🏻 013 -9533523 🚗 COD TERENGGANU

Share 1 0
tinggiherbal3rd's Instagram Photo - Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon
.
.
📱 Whatsap : +60109023687
📱 Wechat ID : tinggi10day
.
jum follow 👇👇👇 @tinggiherbal10day
@tinggiherbal10day
@tinggiherbal10day.
.
#fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki #kamibencipenipuonline

Product tinggi yang hot,bekesan,tiada kesan sampingan,dan mampu milik setiap org....seseorang perlu mendapat tinggi cukup untuk mendapat kerja yg di idam2 kan untuk keyakinan diri dan sebagainya...pm kami untuk details dan fast respon . . 📱 Whatsap : +60109023687 📱 Wechat ID : tinggi10day . jum follow 👇👇👇 @tinggiherbal10day @tinggiherbal10day @tinggiherbal10day. . #fashionvalet #intrendmalaysia #fesyenmalaysia #bazaarpaknildress #malaysiafashion #ootdmalaysia #longshirtmalaysia #bajumurahmalaysia #igshopmalaysia #sapotlokal #perlaking #perlakingmalaysia #perlakingmurah #perlakingoffer #perlakinghebat #perlakingrajamutiara #perlakingori #jeragat #jerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kasut #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutbaby #kasutbundle #kasutlelaki #kamibencipenipuonline

Share 0 0
che_nur_shalwanie's Instagram Photo - Promosi bulan cinta
.
NORMAL PRICE 👉🏻RM74 👉🏻NOW .
❤ ONLY RM59
❤ ONLY RM59
.
💝SAVE RM15
.
📲 TO ORDER 👉🏻 013 -9533523
🚗 COD TERENGGANU

Promosi bulan cinta . NORMAL PRICE 👉🏻RM74 👉🏻NOW . ❤ ONLY RM59 ❤ ONLY RM59 . 💝SAVE RM15 . 📲 TO ORDER 👉🏻 013 -9533523 🚗 COD TERENGGANU

Share 1 0
che_nur_shalwanie's Instagram Photo - Promosi bulan cinta
.
NORMAL PRICE 👉🏻RM74 👉🏻NOW .
❤ ONLY RM59
❤ ONLY RM59
.
💝SAVE RM15
.
📲 TO ORDER 👉🏻 013 -9533523
🚗 COD TERENGGANU

Promosi bulan cinta . NORMAL PRICE 👉🏻RM74 👉🏻NOW . ❤ ONLY RM59 ❤ ONLY RM59 . 💝SAVE RM15 . 📲 TO ORDER 👉🏻 013 -9533523 🚗 COD TERENGGANU

Share 1 0
Load More