PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jeragat

Instagram Photos and Videos about jeragat. Download, Comment, Like jeragat Photos and Videos Shared by Various Users

ashgeroboxz_beauty's Instagram Photo - Morning beautiful 🌷
.
Jom amalkan #rutin penjagaan wajah dengan set #antipenuaan .Tak mo kedut, garis halus kena mulakan dari umur 23 tahun tau 😉
.
Set Timewise ini mengandungi:-
.
1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , mengelupas dan menyegar.
.
2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.
.
3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.
.
4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
Nak tahu lagi..wasap/dm Kin ye..iols suka Nak cite dan kongsi dgn uolss.#sembangcantik jom 😉
.
.
📱0126093899
Ashikin Kamarudin
Independent Beauty Consultant
.
.
#kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#healthy#makeup#tipscantik#tipmenawan#rahsiaawetmuda#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat#kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#lip#mask#fondation#cccream#dailymakeup#rahsiaflawless#partime #nomercury#dermatologisttested

Morning beautiful 🌷 . Jom amalkan #rutinpenjagaan wajah dengan set #antipenuaan.Tak mo kedut, garis halus kena mulakan dari umur 23 tahun tau 😉 . Set Timewise ini mengandungi:- . 1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , mengelupas dan menyegar. . 2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam. . 3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. . 4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Nak tahu lagi..wasap/dm Kin ye..iols suka Nak cite dan kongsi dgn uolss. #sembangcantikjom 😉 . . 📱0126093899 Ashikin Kamarudin Independent Beauty Consultant . . #kulitsihat #beauty #skincareroutine #botanical#healthy#makeup#tipscantik#tipmenawan#rahsiaawetmuda#kekalcantik#marykaysgbuloh#marykayselayang#marykayrawang#jerawat#jeragat #kulitberminyak#kulitkering#beautyclass#lip#mask#fondation#cccream#dailymakeup#rahsiaflawless#partime #nomercury#dermatologisttested

Share 0 0

Sponsored Ads

gulagula.putihgebu's Instagram Photo - Assalamualaikum Pagi !
Jangan lupa kemam Gula Putih Gebu Laurel lepass sarapan tauu 😍
.
SIAPA ADA MASALAH MACAM NI ?
.
✅JERAWAT bernanah , Batu , dan Bengkak di muka ?
✅ KULIT BERMINYAK akibat pori pori Tersumbat ?
✅ Selalu Picit tapi Sakit dan Tumbuh Balik ? .
✅ PARUT hitam akibat Jerawat tak boleh hilang ?
✅ Kering & Mengelupas Teruk ?
.
PASTI KORANG TAK TAHU NAK BUAT APA KAN
.
😭 MALAS nak tengok Cermin lagi sebab tengok macam takde perubahan
.
😢 TAK KONFIDEN nak Berdepan dengan kawan dan sedara mara . Pasti diorg cam perli perli kannnnn..
.
😭 CIK SOMI pun dah mula jeling jeling perempuan lain
.
IMPIAN KORANG PASTI NAK
.
😍 Kulit muka BEBAS dari JERAWAT
😍 Dah tak payah nak edit camera 360 , hari2 boleh SELFIE dengan Konfiden
😍 Nak BERGAUL pun dah rasa YAKIN 😍 Nak Gebu , Bersih , Licin dan Glowing je kan
.
Jangan RISAU dengan #LaurelMixberryPlus boleh selesaikan masalah korang semua tauuu 😊
.
PS - JANGAN BELI KALAU TAK BACA TESTIMONI @gulagula.putihgebu lagi
.
Whatsapp "Laurel" ke +601120915471 Untuk FREE CONSULTATION 💋
.
.
.
#TerapiInstagram
#eidalaurateam
#skudai
#like4like
#like4follow
#aidijumalover
#jubahmoden
#jubahmuslimah
#bajukurung
#blousemuslimah
#kulitcerah 
#kulitkusam 
#jeragat
#jerawatbatu 
#jerawat 
#shaklee 
#dianzvitamin 
#symabeauty 
#kcolly 
#kulitberminyak
#kulitsensitif
#serumjerawat
#satinzskin 
#exzema 
#parut
#cerahgebu 
#luluskkm
#codjohor
#bintikhitam

Assalamualaikum Pagi ! Jangan lupa kemam Gula Putih Gebu Laurel lepass sarapan tauu 😍 . SIAPA ADA MASALAH MACAM NI ? . ✅JERAWAT bernanah , Batu , dan Bengkak di muka ? ✅ KULIT BERMINYAK akibat pori pori Tersumbat ? ✅ Selalu Picit tapi Sakit dan Tumbuh Balik ? . ✅ PARUT hitam akibat Jerawat tak boleh hilang ? ✅ Kering & Mengelupas Teruk ? . PASTI KORANG TAK TAHU NAK BUAT APA KAN . 😭 MALAS nak tengok Cermin lagi sebab tengok macam takde perubahan . 😢 TAK KONFIDEN nak Berdepan dengan kawan dan sedara mara . Pasti diorg cam perli perli kannnnn.. . 😭 CIK SOMI pun dah mula jeling jeling perempuan lain . IMPIAN KORANG PASTI NAK . 😍 Kulit muka BEBAS dari JERAWAT 😍 Dah tak payah nak edit camera 360 , hari2 boleh SELFIE dengan Konfiden 😍 Nak BERGAUL pun dah rasa YAKIN 😍 Nak Gebu , Bersih , Licin dan Glowing je kan . Jangan RISAU dengan #laurelmixberryplusboleh selesaikan masalah korang semua tauuu 😊 . PS - JANGAN BELI KALAU TAK BACA TESTIMONI @gulagula.putihgebu lagi . Whatsapp "Laurel" ke +601120915471 Untuk FREE CONSULTATION 💋 . . . #TerapiInstagram #eidalaurateam #skudai #like4like #like4follow #aidijumalover #jubahmoden #jubahmuslimah #bajukurung #blousemuslimah #kulitcerah #kulitkusam #jeragat #jerawatbatu #jerawat #shaklee #dianzvitamin #symabeauty #kcolly #kulitberminyak #kulitsensitif #serumjerawat #satinzskin #exzema #parut #cerahgebu #luluskkm #codjohor #bintikhitam

Share 0 0

Sponsored Ads

elanishbeauty.official's Instagram Photo - .
"DULU Vs. SKRG"
.
DULU kulit kering & mengelupas, SKRG dh lembut bak sutera
DULU kulit penuh jerawat, SKRG jerawat pun dh segan nk menyinggah
DULU muka penuh kawah bak gunung merapi, SKRG kawah2 dh terkambus
DULU kulit berminyak, SKRG dh x berminyak lagi
DULU whitehead & blackhead dh mcm bestfriend x pernah x melekat, SKRG dh lesap terus
.
Anda salah seorang yg ada masalah seperti di atas? InsyaAllah kami sedia bantu.
.
Antara fungsi yg sangat efektif ELANISH SERUM :
.
👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 dan garis2 halus pd wajah.
👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi
👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
👍 Memberi keserian pada wajah.
.
Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya ;)
.
WHATSAPP: +60111 555 6677
WHATSAPP: +60111 555 6677
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

. "DULU Vs. SKRG" . DULU kulit kering & mengelupas, SKRG dh lembut bak sutera DULU kulit penuh jerawat, SKRG jerawat pun dh segan nk menyinggah DULU muka penuh kawah bak gunung merapi, SKRG kawah2 dh terkambus DULU kulit berminyak, SKRG dh x berminyak lagi DULU whitehead & blackhead dh mcm bestfriend x pernah x melekat, SKRG dh lesap terus . Anda salah seorang yg ada masalah seperti di atas? InsyaAllah kami sedia bantu. . Antara fungsi yg sangat efektif ELANISH SERUM : . 👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 dan garis2 halus pd wajah. 👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi 👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 👍 Memberi keserian pada wajah. . Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya ;) . WHATSAPP: +60111 555 6677 WHATSAPP: +60111 555 6677 . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

Share 0 0

Sponsored Ads

elanishbeauty_official's Instagram Photo - .
Ramai yg tanya admin:
"Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?"
.
PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis.
.
Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :)
.
InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :)
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka.
📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah.
.
Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye!
.
Nak harga PROMOSI??
.
WHATSAPP: +6018 264 2604
WHATSAPP: +6018 264 2604
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby

. Ramai yg tanya admin: "Perlu ke serum kalau saya dh guna skincare yg lengkap?" . PERLU sis, sebab bahan2 aktif yg terkandung dlm Elanish White Glow Serum ni membantu segala zat2/nutrisi meresap jauh ke dalam kulit. Sbb serum terdiri drpd molekul2 yg sgt halus yg berupaya menembusi sekaligus merawat kulit sis. . Jadi...lengkap ke? Belum lengkap selagi belum ada Elanish Serum tau :) . InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :) Antara fungsi yg sangat efektif : . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! . Nak harga PROMOSI?? . WHATSAPP: +6018 264 2604 WHATSAPP: +6018 264 2604 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #flawless #serumjeragat #serumjerawat #jerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #kulitputih #quputeh #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #raya2017 #kulitputih #bajubaby

Share 0 0
elanishbeauty_hq's Instagram Photo - .
PRODUK APE NI? LAIN MACAM JE..
Sukenyaaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!… Serius tak tipu. Muka rasa FRESH and moist sgt. Baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. Serum ni dibuat dri bahan2 semulajadi mcm propolis, ekstrak biji delima, witch hazel dan byk bahan yg mmg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ada masalah kulit kusam ke jerawat ke jeragat ke apa kat cuba skrg. Konpem x nyesal nye la. Iolls dh try..uolls bila lg?? .
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

. PRODUK APE NI? LAIN MACAM JE.. Sukenyaaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!… Serius tak tipu. Muka rasa FRESH and moist sgt. Baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. Serum ni dibuat dri bahan2 semulajadi mcm propolis, ekstrak biji delima, witch hazel dan byk bahan yg mmg bermanfaat utk kulit kita. . Yg ada masalah kulit kusam ke jerawat ke jeragat ke apa kat cuba skrg. Konpem x nyesal nye la. Iolls dh try..uolls bila lg?? . . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! . sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share... . . Whatsapp : +6018 264 2604 Whatsapp : +6018 264 2604 . #elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

Share 0 0
dhilesabeauty_shira's Instagram Photo - Hakak duyung cuma nak bagitahu tinggal 4 hari je lagi PROMOSI MERMAID AKAN TAMAT!

Jom dapatkan sekarang.
Harga terlajak jimat.
Whassap shira now😊 .

#mermatte #mermaidgoldskincare
#mermaidflawlessfoundation
#OlesOlesSampaiFlawless
#jualan #jualmurah
#skincare #kulitlicin #cantik #gebugebas 
#bahansemulajadi #mamacantik #jualanmurah 
#foundation #jerawatbatu #jeragat #flawlessskin #igmalaysia #terlajaklaris #jomsinggah #bazarpaknil #bazaarpaknil #vendormelaka #visitmyigshopmalaysia #trustedagents
#vendormalaysia #selfie #selamatpagidunia

Hakak duyung cuma nak bagitahu tinggal 4 hari je lagi PROMOSI MERMAID AKAN TAMAT! Jom dapatkan sekarang. Harga terlajak jimat. Whassap shira now😊 . #mermatte #mermaidgoldskincare #mermaidflawlessfoundation #OlesOlesSampaiFlawless #jualan #jualmurah #skincare #kulitlicin #cantik #gebugebas #bahansemulajadi #mamacantik #jualanmurah #foundation #jerawatbatu #jeragat #flawlessskin #igmalaysia #terlajaklaris #jomsinggah #bazarpaknil #bazaarpaknil #vendormelaka #visitmyigshopmalaysia #trustedagents #vendormalaysia #selfie #selamatpagidunia

Share 0 0
pewiit.skincare's Instagram Photo - NAK KULIT JADI PUTEH MELEPAK? 😨😨😨
=========================
Cer fikir balik, apa yang diletak dalam skincare sampai boleh buat kulit suram jadi puteh melepak dalam tempoh singkat....
.
Mana ada produk yg boleh buat kulit suram jd puteh melepak, paling jauh boleh pergi pun takat 2 tona cerah...
.
Hanya dua benda yang betul2 boleh buat kulit suram jadi puteh iaitu merkuri atau hidrokuinon...
.
Haaa, tu yang jadi kes " MUKA UDANG REBUS TU"....
.
Bila kulit cerah melebihi limit dia, kulit dah jadi nipis dan hilang perlindungan kena kikis ngan bahan kimia tu, sebab tu tak leh kena panas sikit terus lebam....
.
Lama2 kulit akan punah, jadi bertompok tompoklah, naik biji2 putih, jeragat tebal, pastu jadi lagi gelap dari asal sebab dah takde pelindung kan....paling takut kena kan-serrr kulit... minta jauhlah.....
.
Contohnya, cuba kita letak buah yang dah dibuang kulit kat tengah panas...separuh hari je dah lebam buah tu, haaa macam tu lah kulit muka kita...
.
Produk yg selamat hanya menanggalkan kulit2 dan sel2 mati je tp lapisan perlindungan kulit tetap ada tak diusik, so kulit nampak lebih cerah dan cantik dari asal tapi sekata dan sesuai dengan tona kulit kawasan lain...
.
Kalau sesekali naik jerawat kat muka tu atau muka tak hangus melampau bila duk tengah panas tu tandanya skincare anda guna selamat. 😊
.
SKINCARE SEMULAJADI BERI ANDA KECERAHAN 2 TONA JE TAPI SEKATA, GLOWING DAN KEKAL..
===========================
BERMINAT NAK ORDER ATAU FREE KONSULTASI??
===========================
whatsapp 016 9313439
whatsapp 016 9313439
whatsapp 016 9313439
.
#pellavina
#pellavinahq
#pewiitskincare
#pewiitskincarehq
#pewiitsoap
#sabunpewiit
#pewiitscarserum
#pewiitfoundation
#surihatimrpilot
#fattahamin
#neelofa
#sayajual
#sayajualmurah
#sayapakaisayajual
#produkkecantikan
#jerawat
#jeragat
#wardasayapunya
#ejazfakhri
#feedback

NAK KULIT JADI PUTEH MELEPAK? 😨😨😨 ========================= Cer fikir balik, apa yang diletak dalam skincare sampai boleh buat kulit suram jadi puteh melepak dalam tempoh singkat.... . Mana ada produk yg boleh buat kulit suram jd puteh melepak, paling jauh boleh pergi pun takat 2 tona cerah... . Hanya dua benda yang betul2 boleh buat kulit suram jadi puteh iaitu merkuri atau hidrokuinon... . Haaa, tu yang jadi kes " MUKA UDANG REBUS TU".... . Bila kulit cerah melebihi limit dia, kulit dah jadi nipis dan hilang perlindungan kena kikis ngan bahan kimia tu, sebab tu tak leh kena panas sikit terus lebam.... . Lama2 kulit akan punah, jadi bertompok tompoklah, naik biji2 putih, jeragat tebal, pastu jadi lagi gelap dari asal sebab dah takde pelindung kan....paling takut kena kan-serrr kulit... minta jauhlah..... . Contohnya, cuba kita letak buah yang dah dibuang kulit kat tengah panas...separuh hari je dah lebam buah tu, haaa macam tu lah kulit muka kita... . Produk yg selamat hanya menanggalkan kulit2 dan sel2 mati je tp lapisan perlindungan kulit tetap ada tak diusik, so kulit nampak lebih cerah dan cantik dari asal tapi sekata dan sesuai dengan tona kulit kawasan lain... . Kalau sesekali naik jerawat kat muka tu atau muka tak hangus melampau bila duk tengah panas tu tandanya skincare anda guna selamat. 😊 . SKINCARE SEMULAJADI BERI ANDA KECERAHAN 2 TONA JE TAPI SEKATA, GLOWING DAN KEKAL.. =========================== BERMINAT NAK ORDER ATAU FREE KONSULTASI?? =========================== whatsapp 016 9313439 whatsapp 016 9313439 whatsapp 016 9313439 . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #ejazfakhri #feedback

Share 0 0
hdlicious.beauty's Instagram Photo - SIAPA SANGKA KULIT FOUNDER YANG DULUNYA BERJERAWAT NANAH, BERGERUTU, BERPARUT KINI DAH KEMBALI SIHAT & SEMBUH!

Macam mana founder karapole buat?

1. Jaga pemakanan
2. pantang makanan yang dicucuk hormon & banyak lagi
3. Amalkan gaya hidup sihat
4. tukar cadar selalu
5. guna produk penjagaan kulit yang tepat
6. dapatkan nasihat daripada pihak yang arif

Haaa nak sembuh bukan seminggu dua tau? Kena DISIPLIN, kalau orang lain boleh kenapa you guys tak boleh? 😁Jom whatsapp 017 395 6992

#karapoleskincare #testikarapoleskincare #karapoletestimonials #reviewkarapoleskincare #karapoleskincarereview #ksfeedback #ksreview #bebasbahankimia #bebasmercury #bebasparut #bebasjerawat #aloeverasoap #powerpimples #brightc #setjerawat #tiadaparut #tiadaparutjerawat #tiadakesansampingan #ksuser #ksbest #misiflawless #jerawat #jeragat #naturalproduct #misikeluartanpamakeup #kecutkanjerawat #keluartanpamakeup #sabunaloevera #brightc #powerpimples

SIAPA SANGKA KULIT FOUNDER YANG DULUNYA BERJERAWAT NANAH, BERGERUTU, BERPARUT KINI DAH KEMBALI SIHAT & SEMBUH! Macam mana founder karapole buat? 1. Jaga pemakanan 2. pantang makanan yang dicucuk hormon & banyak lagi 3. Amalkan gaya hidup sihat 4. tukar cadar selalu 5. guna produk penjagaan kulit yang tepat 6. dapatkan nasihat daripada pihak yang arif Haaa nak sembuh bukan seminggu dua tau? Kena DISIPLIN, kalau orang lain boleh kenapa you guys tak boleh? 😁Jom whatsapp 017 395 6992 #karapoleskincare #testikarapoleskincare #karapoletestimonials #reviewkarapoleskincare #karapoleskincarereview #ksfeedback #ksreview #bebasbahankimia #bebasmercury #bebasparut #bebasjerawat #aloeverasoap #powerpimples #brightc #setjerawat #tiadaparut #tiadaparutjerawat #tiadakesansampingan #ksuser #ksbest #misiflawless #jerawat #jeragat #naturalproduct #misikeluartanpamakeup #kecutkanjerawat #keluartanpamakeup #sabunaloevera #brightc #powerpimples

Share 0 0
hdlicious.beauty's Instagram Photo - SIAPA SANGKA KULIT FOUNDER YANG DULUNYA BERJERAWAT NANAH, BERGERUTU, BERPARUT KINI DAH KEMBALI SIHAT & SEMBUH!

Macam mana founder karapole buat?

1. Jaga pemakanan
2. pantang makanan yang dicucuk hormon & banyak lagi
3. Amalkan gaya hidup sihat
4. tukar cadar selalu
5. guna produk penjagaan kulit yang tepat
6. dapatkan nasihat daripada pihak yang arif

Haaa nak sembuh bukan seminggu dua tau? Kena DISIPLIN, kalau orang lain boleh kenapa you guys tak boleh? 😁Jom whatsapp 017 395 6992

#karapoleskincare #testikarapoleskincare #karapoletestimonials #reviewkarapoleskincare #karapoleskincarereview #ksfeedback #ksreview #bebasbahankimia #bebasmercury #bebasparut #bebasjerawat #aloeverasoap #powerpimples #brightc #setjerawat #tiadaparut #tiadaparutjerawat #tiadakesansampingan #ksuser #ksbest #misiflawless #jerawat #jeragat #naturalproduct #misikeluartanpamakeup #kecutkanjerawat #keluartanpamakeup #sabunaloevera #brightc #powerpimples

SIAPA SANGKA KULIT FOUNDER YANG DULUNYA BERJERAWAT NANAH, BERGERUTU, BERPARUT KINI DAH KEMBALI SIHAT & SEMBUH! Macam mana founder karapole buat? 1. Jaga pemakanan 2. pantang makanan yang dicucuk hormon & banyak lagi 3. Amalkan gaya hidup sihat 4. tukar cadar selalu 5. guna produk penjagaan kulit yang tepat 6. dapatkan nasihat daripada pihak yang arif Haaa nak sembuh bukan seminggu dua tau? Kena DISIPLIN, kalau orang lain boleh kenapa you guys tak boleh? 😁Jom whatsapp 017 395 6992 #karapoleskincare #testikarapoleskincare #karapoletestimonials #reviewkarapoleskincare #karapoleskincarereview #ksfeedback #ksreview #bebasbahankimia #bebasmercury #bebasparut #bebasjerawat #aloeverasoap #powerpimples #brightc #setjerawat #tiadaparut #tiadaparutjerawat #tiadakesansampingan #ksuser #ksbest #misiflawless #jerawat #jeragat #naturalproduct #misikeluartanpamakeup #kecutkanjerawat #keluartanpamakeup #sabunaloevera #brightc #powerpimples

Share 0 0
hdlicious.beauty's Instagram Photo - SIAPA SANGKA KULIT FOUNDER YANG DULUNYA BERJERAWAT NANAH, BERGERUTU, BERPARUT KINI DAH KEMBALI SIHAT & SEMBUH!

Macam mana founder karapole buat?

1. Jaga pemakanan
2. pantang makanan yang dicucuk hormon & banyak lagi
3. Amalkan gaya hidup sihat
4. tukar cadar selalu
5. guna produk penjagaan kulit yang tepat
6. dapatkan nasihat daripada pihak yang arif

Haaa nak sembuh bukan seminggu dua tau? Kena DISIPLIN, kalau orang lain boleh kenapa you guys tak boleh? 😁Jom whatsapp 017 395 6992

#karapoleskincare #testikarapoleskincare #karapoletestimonials #reviewkarapoleskincare #karapoleskincarereview #ksfeedback #ksreview #bebasbahankimia #bebasmercury #bebasparut #bebasjerawat #aloeverasoap #powerpimples #brightc #setjerawat #tiadaparut #tiadaparutjerawat #tiadakesansampingan #ksuser #ksbest #misiflawless #jerawat #jeragat #naturalproduct #misikeluartanpamakeup #kecutkanjerawat #keluartanpamakeup #sabunaloevera #brightc #powerpimples

SIAPA SANGKA KULIT FOUNDER YANG DULUNYA BERJERAWAT NANAH, BERGERUTU, BERPARUT KINI DAH KEMBALI SIHAT & SEMBUH! Macam mana founder karapole buat? 1. Jaga pemakanan 2. pantang makanan yang dicucuk hormon & banyak lagi 3. Amalkan gaya hidup sihat 4. tukar cadar selalu 5. guna produk penjagaan kulit yang tepat 6. dapatkan nasihat daripada pihak yang arif Haaa nak sembuh bukan seminggu dua tau? Kena DISIPLIN, kalau orang lain boleh kenapa you guys tak boleh? 😁Jom whatsapp 017 395 6992 #karapoleskincare #testikarapoleskincare #karapoletestimonials #reviewkarapoleskincare #karapoleskincarereview #ksfeedback #ksreview #bebasbahankimia #bebasmercury #bebasparut #bebasjerawat #aloeverasoap #powerpimples #brightc #setjerawat #tiadaparut #tiadaparutjerawat #tiadakesansampingan #ksuser #ksbest #misiflawless #jerawat #jeragat #naturalproduct #misikeluartanpamakeup #kecutkanjerawat #keluartanpamakeup #sabunaloevera #brightc #powerpimples

Share 0 0
stokis_izarrabeauty's Instagram Photo - Evolusi Terbaru untuk Korang Yang Bermasalah Kulit Muka, Skincare .
🎀Rm79 1 set (Serum dan Cleanser).
☎️Wassap 011-18837669 🚚postage rm7.40 discount rm0.40.
#pembersihmuka #kulithalus #parutjerawat #jeragathilang #jerawatbatu #jerawat #Jeragat #jeragathilang #Kulitberminyak #kulitbermasalah #jeragatpudar #Glowing #putihgebu #kulitkusam #Cleanser #serum #serumwajah

Evolusi Terbaru untuk Korang Yang Bermasalah Kulit Muka, Skincare . 🎀Rm79 1 set (Serum dan Cleanser). ☎️Wassap 011-18837669 🚚postage rm7.40 discount rm0.40. #pembersihmuka #kulithalus #parutjerawat #jeragathilang #jerawatbatu #jerawat #Jeragat #jeragathilang #kulitberminyak #kulitbermasalah #jeragatpudar #glowing #putihgebu #kulitkusam #cleanser #serum #serumwajah

Share 0 0
azza_zalilah's Instagram Photo - Lelakj pon bole minum lentikdara ni tau.
.
Tetiba je ghaib 3kg..
Teruja abg sado kita ni
.
Jom try lentikdara skrg!!
.
Whatsapp . 0187889433
.
#kurus
#kuruscepat
#kuruscantik
#kurussihat
#kuruslangsing
#ramping
#cantik
#sembelit 
#lemak
#jerawat 
#jerawatan
#jerawatbatu
#jerawathilang
#jeragat
#beauty 
#beautyandthebeast
#lawas
#senggugut 
#period
#glowing
#glowingskin
#glowingfaces
#sihat 
#sihatdancantik

Lelakj pon bole minum lentikdara ni tau. . Tetiba je ghaib 3kg.. Teruja abg sado kita ni . Jom try lentikdara skrg!! . Whatsapp . 0187889433 . #kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurussihat #kuruslangsing #ramping #cantik #sembelit #lemak #jerawat #jerawatan #jerawatbatu #jerawathilang #jeragat #beauty #beautyandthebeast #lawas #senggugut #period #glowing #glowingskin #glowingfaces #sihat #sihatdancantik

Share 0 0
cantik_shopee's Instagram Photo - Assalamualaikum, selamat pagi🙋

Mulaikan harimu dengan senyuman. . Bersedekahla walaupun hanya Rm1.00

Jangan lupa bangun pagi scrub muka menggunakan #coffeescrubykaffrian untuk buang sel-sel kulit mati tu. .

#coffeescrubykaffrian #coffeescrubmuar #scrubmalaysia #scruborganik #scrubfaceandbody #homemadecoffeescrub #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkering #blackhead #whitehead #sunburn #tonataksekata #kulitkasar #parutjerawat #dakidegil #badanberbau #pelipatgelap #selulit #strecthmark #tumitkasar #selkulitmati

Assalamualaikum, selamat pagi🙋 Mulaikan harimu dengan senyuman. . Bersedekahla walaupun hanya Rm1.00 Jangan lupa bangun pagi scrub muka menggunakan #coffeescrubykaffrianuntuk buang sel-sel kulit mati tu. . #coffeescrubykaffrian #coffeescrubmuar #scrubmalaysia #scruborganik #scrubfaceandbody #homemadecoffeescrub #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkering #blackhead #whitehead #sunburn #tonataksekata #kulitkasar #parutjerawat #dakidegil #badanberbau #pelipatgelap #selulit #strecthmark #tumitkasar #selkulitmati

Share 0 0
nurulfazlifairuzfarish's Instagram Photo - Amat Dasyat.!! .
2 minggu je ni. Jeragat lesap dengan CellfiPro
.
CellfiPro best! CC Cream yang ada 10 fungsi kecantikan :
.
💟 ada fungsi foundation
💟 ada sunblock spf50
💟 anti penuaan
💟 mencerah / memutihkan wajah
💟 menghilangkan parut & cela
💟 mengecilkan liang roma
💟 merawat jerawat
💟 memudarkan jeragat
💟 menceriakan kulit wajah dari kusam
💟 sekatakan tona kulit
💟 menggebukan kulit
💟 melicinkan permukaan kulit
💟 melembabkan kulit

Jangan lihat bersahaja lagi anda mampu memilikinya sekarang 
Wassap "cc" ke 0129335461

#cellfipro #cccream #foundation #serum #sunnlock #antiaging #jerawat #jeragat #kulitkusam #teamnf3#cellfiproteamzarini - #regrann

Amat Dasyat.!! . 2 minggu je ni. Jeragat lesap dengan CellfiPro . CellfiPro best! CC Cream yang ada 10 fungsi kecantikan : . 💟 ada fungsi foundation 💟 ada sunblock spf50 💟 anti penuaan 💟 mencerah / memutihkan wajah 💟 menghilangkan parut & cela 💟 mengecilkan liang roma 💟 merawat jerawat 💟 memudarkan jeragat 💟 menceriakan kulit wajah dari kusam 💟 sekatakan tona kulit 💟 menggebukan kulit 💟 melicinkan permukaan kulit 💟 melembabkan kulit Jangan lihat bersahaja lagi anda mampu memilikinya sekarang Wassap "cc" ke 0129335461 #cellfipro #cccream #foundation #serum #sunnlock #antiaging #jerawat #jeragat #kulitkusam #teamnf3#cellfiproteamzarini- #regrann

Share 0 0
risya_elysianipoh's Instagram Photo - Morning uoallll.....
.
Sarapan pagi untuk wajah, as usual rutin harian Ruby Cellactive White dan booster serum..pagi ni ade additional, hakak guna serum foundation code light dan lipmatte new color glam plus nude...😍😍😍😍 rasa glamer pagi ni..
.
Nak macam hakak, mari wassap nanti kite sembang..⤵⤵⤵⤵
.
📱 www.wasap.my/60162060016
👸 Agen Elysian Ipoh
💘 buy TWO pcs & above free postage

Morning uoallll..... . Sarapan pagi untuk wajah, as usual rutin harian Ruby Cellactive White dan booster serum..pagi ni ade additional, hakak guna serum foundation code light dan lipmatte new color glam plus nude...😍😍😍😍 rasa glamer pagi ni.. . Nak macam hakak, mari wassap nanti kite sembang..⤵⤵⤵⤵ . 📱 www.wasap.my/60162060016 👸 Agen Elysian Ipoh 💘 buy TWO pcs & above free postage

Share 2 0
elysian.kelantan's Instagram Photo - Assalamualaikum..selamatpagi semua☺.
.
DAPATKAN KULIT MUKA CERAH BERSERI DENGAN ELYSIAN BOOSTER SERUM.
.
💯 Halal & KKM approved (NOT150902912K)
💯 Organik/ Natural
.
Kebaikan Elysian Skin Booster :
🌼 Mencerahkan kulit gelap dan kusam
🌼 Mengurangkan masalah kulit kering dan berminyak
🌼 Menjadikan kulit lembap dan anjal
🌼 Mengurangkan jeragat/ Melasma
🌼 Menghilang masalah kulit tak sekata
🌼 Menghilang semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir)
🌼 Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk hilangkn)
🌼 Mengurangkan Eye bag bawah mata
🌼 Menghilangkan Oil seed/ kolestrol bawah mata.
🌼 Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur
🌼 Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus)
🌼 Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka( sangat berkesan)
🌼 Eczema
🌼 Kulit sensitif
🌼 Kawah/lubang pada muka
🌼 Merawat kulit tersalah guna produk kecantikan yang mengandungi merkuri / bahan kimia bahaya
.
INGREDIENTS:
Swiss apple stem cell (Malus Domestica),Witch Hazel Water, Leaves and root extract of Phaleria Macrocarpa,Extract Chamomile flower,Grape plant stem cell,Lavender water,Pomegranate seed oil,Vit A,C & E,Glutathione,Echinacea stem cell, Crithmum marithimum callus stem cell
.
.
⚡️JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
-
#elysian #elysianboosterserum #serumwajah #jerawat #ruam #eczema #kotabharu #kelantan #elysiankelantan #usm #umk #elysianfoundation #sayajual #sayajualserum #sayajualserumelysian #rubyskincare #rubyskincareseries #rubyskincarekelantan #jeragat #skincare #naturalproducts #duckscarves #ejenelysian oo#elysianboosterserumkotabharu #naelofar #foundation #elysiankotabharu #serumfoundation #rubycellactivewhite #rubycellactivewhitekelantan

Assalamualaikum..selamatpagi semua☺. . DAPATKAN KULIT MUKA CERAH BERSERI DENGAN ELYSIAN BOOSTER SERUM. . 💯 Halal & KKM approved (NOT150902912K) 💯 Organik/ Natural . Kebaikan Elysian Skin Booster : 🌼 Mencerahkan kulit gelap dan kusam 🌼 Mengurangkan masalah kulit kering dan berminyak 🌼 Menjadikan kulit lembap dan anjal 🌼 Mengurangkan jeragat/ Melasma 🌼 Menghilang masalah kulit tak sekata 🌼 Menghilang semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir) 🌼 Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk hilangkn) 🌼 Mengurangkan Eye bag bawah mata 🌼 Menghilangkan Oil seed/ kolestrol bawah mata. 🌼 Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur 🌼 Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus) 🌼 Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka( sangat berkesan) 🌼 Eczema 🌼 Kulit sensitif 🌼 Kawah/lubang pada muka 🌼 Merawat kulit tersalah guna produk kecantikan yang mengandungi merkuri / bahan kimia bahaya . INGREDIENTS: Swiss apple stem cell (Malus Domestica),Witch Hazel Water, Leaves and root extract of Phaleria Macrocarpa,Extract Chamomile flower,Grape plant stem cell,Lavender water,Pomegranate seed oil,Vit A,C & E,Glutathione,Echinacea stem cell, Crithmum marithimum callus stem cell . . ⚡️JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.DROPSHIP DIPERLUKAN. . 📱Whatsapp 012-2811550 to order. - 🚗COD available in Kota Bharu. - #elysian #elysianboosterserum #serumwajah #jerawat #ruam #eczema #kotabharu #kelantan #elysiankelantan #usm #umk #elysianfoundation #sayajual #sayajualserum #sayajualserumelysian #rubyskincare #rubyskincareseries #rubyskincarekelantan #jeragat #skincare #naturalproducts #duckscarves #ejenelysianoo #elysianboosterserumkotabharu #naelofar #foundation #elysiankotabharu #serumfoundation #rubycellactivewhite #rubycellactivewhitekelantan

Share 0 0
elanishbeauty.hq's Instagram Photo - .
"DULU Vs. SKRG"
.
DULU kulit kering & mengelupas, SKRG dh lembut bak sutera
DULU kulit penuh jerawat, SKRG jerawat pun dh segan nk menyinggah
DULU muka penuh kawah bak gunung merapi, SKRG kawah2 dh terkambus
DULU kulit berminyak, SKRG dh x berminyak lagi
DULU whitehead & blackhead dh mcm bestfriend x pernah x melekat, SKRG dh lesap terus
.
Anda salah seorang yg ada masalah seperti di atas? InsyaAllah kami sedia bantu.
.
Antara fungsi yg sangat efektif ELANISH SERUM :
.
👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 dan garis2 halus pd wajah.
👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi
👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
👍 Memberi keserian pada wajah.
.
Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya ;)
.
WHATSAPP: +60111 555 6677
WHATSAPP: +60111 555 6677
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

. "DULU Vs. SKRG" . DULU kulit kering & mengelupas, SKRG dh lembut bak sutera DULU kulit penuh jerawat, SKRG jerawat pun dh segan nk menyinggah DULU muka penuh kawah bak gunung merapi, SKRG kawah2 dh terkambus DULU kulit berminyak, SKRG dh x berminyak lagi DULU whitehead & blackhead dh mcm bestfriend x pernah x melekat, SKRG dh lesap terus . Anda salah seorang yg ada masalah seperti di atas? InsyaAllah kami sedia bantu. . Antara fungsi yg sangat efektif ELANISH SERUM : . 👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 dan garis2 halus pd wajah. 👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi 👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 👍 Memberi keserian pada wajah. . Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. Cpt2 whatsapp kami ya ;) . WHATSAPP: +60111 555 6677 WHATSAPP: +60111 555 6677 . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

Share 0 0
dhilesabeauty_shira's Instagram Photo - Hakak duyung cuma nak bagitahu tinggal 4 hari je lagi PROMOSI MERMAID AKAN TAMAT!

Jom dapatkan sekarang.
Harga terlajak jimat.
Whassap shira now😊 .

#mermatte #mermaidgoldskincare
#mermaidflawlessfoundation
#OlesOlesSampaiFlawless
#jualan #jualmurah
#skincare #kulitlicin #cantik #gebugebas 
#bahansemulajadi #mamacantik #jualanmurah 
#foundation #jerawatbatu #jeragat #flawlessskin #igmalaysia #terlajaklaris #jomsinggah #bazarpaknil #bazaarpaknil #vendormelaka #visitmyigshopmalaysia #trustedagents
#vendormalaysia #selfie #selamatpagidunia

Hakak duyung cuma nak bagitahu tinggal 4 hari je lagi PROMOSI MERMAID AKAN TAMAT! Jom dapatkan sekarang. Harga terlajak jimat. Whassap shira now😊 . #mermatte #mermaidgoldskincare #mermaidflawlessfoundation #OlesOlesSampaiFlawless #jualan #jualmurah #skincare #kulitlicin #cantik #gebugebas #bahansemulajadi #mamacantik #jualanmurah #foundation #jerawatbatu #jeragat #flawlessskin #igmalaysia #terlajaklaris #jomsinggah #bazarpaknil #bazaarpaknil #vendormelaka #visitmyigshopmalaysia #trustedagents #vendormalaysia #selfie #selamatpagidunia

Share 0 0
symabeauty_cosmetic_original's Instagram Photo - .
Sale sehingga 30/3/17
.
Ini bukan kopi biasa!! ini adalah #whitecoffee yang pertama untuk memutih dan mengurus!!
.
Jom dapatkan #SYMAWHITECOFFEE pada .
Harga promosi #RM30.00 shj... #FREEPOSTAGE. .
Anda kini mampu miliki kulit putih gebu dan tubuh langsing dengan jimat, selamat dan berkesan!!!
.Dengan kehebatan 15 herba dan khasiat terpilih, anda boleh ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit kusam dan masalah berat badan.

1 box RM30
2 box RM55
3 box RM75
4 box RM100
.
#free lipstic aloevera utk order 2box keatas.
#free sheisedo mask
## Free Postage sm... Sabah srwk add rm5

Antara kebaikan #SYMAWHITECOFFEE ialah:-
.
1. Menguruskan badan
2. Memutih kulit wajah dan badan
3. Melambatkan proses penyerapan gula dalam badan
4. Menurunkan paras kolestrol dalan tubuh
5. Melancarkan sistem penghadaman dan penyahtinjaan
6. Memulih masalah kulit jerawat dan berparut
7. Melambat proses penuaan dan kedutan
8. Mengurangkan risiko sakit jantung dan darah tinggi
9. Memberikan anda extra tenaga dan mengelak masalah kelesuan.

Jom order produk SymaBeauty yang ORIGINAL sekarang.
.
postage seluruh Malaysia ‌
Dijamin 💯 direct from HQ... .
📲 +60196862266
.‌
#symabeauty #skincare #sayajual #skincaremurah #skincareajaib #putihgebu
#mashaAllahsistur #beautyfacesofsbs #onligeshop #beautyshop #onlinestore 
#symapremium4in1#symabeautyskincare #symabeauty #collasycrystalwhite #collagen #igers #igshop #putihgebu #jerawat #jeragat #beautyproduct #bestseller #trustesseller

. Sale sehingga 30/3/17 . Ini bukan kopi biasa!! ini adalah #whitecoffeeyang pertama untuk memutih dan mengurus!! . Jom dapatkan #symawhitecoffeepada . Harga promosi #RM30.00 shj... #FREEPOSTAGE. . Anda kini mampu miliki kulit putih gebu dan tubuh langsing dengan jimat, selamat dan berkesan!!! .Dengan kehebatan 15 herba dan khasiat terpilih, anda boleh ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit kusam dan masalah berat badan. 1 box RM30 2 box RM55 3 box RM75 4 box RM100 . #freelipstic aloevera utk order 2box keatas. #freesheisedo mask # # Free Postage sm... Sabah srwk add rm5 Antara kebaikan #symawhitecoffeeialah:- . 1. Menguruskan badan 2. Memutih kulit wajah dan badan 3. Melambatkan proses penyerapan gula dalam badan 4. Menurunkan paras kolestrol dalan tubuh 5. Melancarkan sistem penghadaman dan penyahtinjaan 6. Memulih masalah kulit jerawat dan berparut 7. Melambat proses penuaan dan kedutan 8. Mengurangkan risiko sakit jantung dan darah tinggi 9. Memberikan anda extra tenaga dan mengelak masalah kelesuan. Jom order produk SymaBeauty yang ORIGINAL sekarang. . postage seluruh Malaysia ‌ Dijamin 💯 direct from HQ... . 📲 +60196862266 .‌ #symabeauty #skincare #sayajual #skincaremurah #skincareajaib #putihgebu #mashaallahsistur #beautyfacesofsbs #onligeshop #beautyshop #onlinestore #symapremium4in1#symabeautyskincare #symabeauty #collasycrystalwhite #collagen #igers #igshop #putihgebu #jerawat #jeragat #beautyproduct #bestseller #trustesseller

Share 0 0
pewiit.skincare.official's Instagram Photo - Runsing dgn masalah kulit ??
Tak selesa dgn kulit muka ??
.
❎jerawat
❎berminyak
❎berparut
❎jeragat
❎liang pori terbuka
❎kusam dan berminyak
❎jerawat resdung
.
✔xperlu belanja lebih
✔xperlu pening2 kepala memikirkannya
✔xperlu ragu2
✔hasil yang sgt2 memuaskan..
Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap
❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami..
.
Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ??
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
.
➜ 100% HALAL
➜ APPROVED BY KKM
➜ NATURAL PRODUCT
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
----------------------------------------------------
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ?? . ❎jerawat ❎berminyak ❎berparut ❎jeragat ❎liang pori terbuka ❎kusam dan berminyak ❎jerawat resdung . ✔xperlu belanja lebih ✔xperlu pening2 kepala memikirkannya ✔xperlu ragu2 ✔hasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap ❤❤PEWIIT SKINCARE❤❤ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. . Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) . ➜ 100% HALAL ➜ APPROVED BY KKM ➜ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 0
Load More