PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jeragat

Instagram Photos and Videos about jeragat. Download, Comment, Like jeragat Photos and Videos Shared by Various Users

elysian_atyn's Instagram Photo - SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN?
.
Selalu dapat soalan baby boleh guna Elysian tak? Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? Jawapannya. Elysian selamat digunakan oleh semua peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. .
Sebab produk Elysian ni bersifat natural dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan tak mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum.
.
Untuk ibu ibu yang nak kekal cantik semasa mengandung. Bole guna sekali dengan Ruby skincare series yang diyakini selamat dan berkesan. Inshaallah ibu cantik. Baby pun sihat. Dan paling penting tak berikan sebarang kesan sampingan yang tak baik pada baby😊
.
INGAT ELYSIAN INGAT NATURAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN
.
Meh whatsapp adik cerita
.
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
.
COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh
.
#elysian
#elysianskincare
#rubycellactivewhite
#rubyskincare
#foundation
#serumfoundation
#lipmatte
#treatmentlipmattecream
#elysianboosterserum
#setskincare
#testimonielysian
#jerawat
#jeragat
#serummurah
#putrajaya
#cyberjaya
#ipoh
#ipohcityawesome 
#naturalskincare
#produknatural
#elysianputrajaya
#elysiancyberjaya
#elysianipoh
#elysianbangi
#elysianserdang
#agenelysianputrajaya
#agenelysiancyberjaya
#agenelysianipoh
#lofattah

SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN? . Selalu dapat soalan baby boleh guna Elysian tak? Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? Jawapannya. Elysian selamat digunakan oleh semua peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. . Sebab produk Elysian ni bersifat natural dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan tak mengandungi bahan kimia berbahaya. . Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum. . Untuk ibu ibu yang nak kekal cantik semasa mengandung. Bole guna sekali dengan Ruby skincare series yang diyakini selamat dan berkesan. Inshaallah ibu cantik. Baby pun sihat. Dan paling penting tak berikan sebarang kesan sampingan yang tak baik pada baby😊 . INGAT ELYSIAN INGAT NATURAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN . Meh whatsapp adik cerita . πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 . COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh . #elysian #elysianskincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #foundation #serumfoundation #lipmatte #treatmentlipmattecream #elysianboosterserum #setskincare #testimonielysian #jerawat #jeragat #serummurah #putrajaya #cyberjaya #ipoh #ipohcityawesome #naturalskincare #produknatural #elysianputrajaya #elysiancyberjaya #elysianipoh #elysianbangi #elysianserdang #agenelysianputrajaya #agenelysiancyberjaya #agenelysianipoh #lofattah

Share 0 0

Sponsored Ads

elysian_atyn's Instagram Photo - SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN?
.
Selalu dapat soalan baby boleh guna Elysian tak? Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? Jawapannya. Elysian selamat digunakan oleh semua peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. .
Sebab produk Elysian ni bersifat natural dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan tak mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum.
.
Untuk ibu ibu yang nak kekal cantik semasa mengandung. Bole guna sekali dengan Ruby skincare series yang diyakini selamat dan berkesan. Inshaallah ibu cantik. Baby pun sihat. Dan paling penting tak berikan sebarang kesan sampingan yang tak baik pada baby😊
.
INGAT ELYSIAN INGAT NATURAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN
.
Meh whatsapp adik cerita
.
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
.
COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh
.
#elysian
#elysianskincare
#rubycellactivewhite
#rubyskincare
#foundation
#serumfoundation
#lipmatte
#treatmentlipmattecream
#elysianboosterserum
#setskincare
#testimonielysian
#jerawat
#jeragat
#serummurah
#putrajaya
#cyberjaya
#ipoh
#ipohcityawesome 
#naturalskincare
#produknatural
#elysianputrajaya
#elysiancyberjaya
#elysianipoh
#elysianbangi
#elysianserdang
#agenelysianputrajaya
#agenelysiancyberjaya
#agenelysianipoh
#lofattah

SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN? . Selalu dapat soalan baby boleh guna Elysian tak? Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? Jawapannya. Elysian selamat digunakan oleh semua peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. . Sebab produk Elysian ni bersifat natural dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan tak mengandungi bahan kimia berbahaya. . Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum. . Untuk ibu ibu yang nak kekal cantik semasa mengandung. Bole guna sekali dengan Ruby skincare series yang diyakini selamat dan berkesan. Inshaallah ibu cantik. Baby pun sihat. Dan paling penting tak berikan sebarang kesan sampingan yang tak baik pada baby😊 . INGAT ELYSIAN INGAT NATURAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN . Meh whatsapp adik cerita . πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 . COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh . #elysian #elysianskincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #foundation #serumfoundation #lipmatte #treatmentlipmattecream #elysianboosterserum #setskincare #testimonielysian #jerawat #jeragat #serummurah #putrajaya #cyberjaya #ipoh #ipohcityawesome #naturalskincare #produknatural #elysianputrajaya #elysiancyberjaya #elysianipoh #elysianbangi #elysianserdang #agenelysianputrajaya #agenelysiancyberjaya #agenelysianipoh #lofattah

Share 0 0

Sponsored Ads

Sponsored Ads

elysian_atyn's Instagram Photo - SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN?
.
Selalu dapat soalan baby boleh guna Elysian tak? Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? Jawapannya. Elysian selamat digunakan oleh semua peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. .
Sebab produk Elysian ni bersifat natural dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan tak mengandungi bahan kimia berbahaya.
.
Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum.
.
Untuk ibu ibu yang nak kekal cantik semasa mengandung. Bole guna sekali dengan Ruby skincare series yang diyakini selamat dan berkesan. Inshaallah ibu cantik. Baby pun sihat. Dan paling penting tak berikan sebarang kesan sampingan yang tak baik pada baby😊
.
INGAT ELYSIAN INGAT NATURAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN
.
Meh whatsapp adik cerita
.
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
.
COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh
.
#elysian
#elysianskincare
#rubycellactivewhite
#rubyskincare
#foundation
#serumfoundation
#lipmatte
#treatmentlipmattecream
#elysianboosterserum
#setskincare
#testimonielysian
#jerawat
#jeragat
#serummurah
#putrajaya
#cyberjaya
#ipoh
#ipohcityawesome 
#naturalskincare
#produknatural
#elysianputrajaya
#elysiancyberjaya
#elysianipoh
#elysianbangi
#elysianserdang
#agenelysianputrajaya
#agenelysiancyberjaya
#agenelysianipoh
#lofattah

SELAMAT KE SAYA GUNA ELYSIAN? . Selalu dapat soalan baby boleh guna Elysian tak? Ibu mengandung boleh guna Elysian tak? Jawapannya. Elysian selamat digunakan oleh semua peringkat umur. Ibu mengandung dan juga baby. . Sebab produk Elysian ni bersifat natural dan berasaskan tumbuh tumbuhan. Dan tak mengandungi bahan kimia berbahaya. . Ibu mengandung, baby, lelaki yang nak jaga kulit dengan mudah memang Elysian Booster Serum lah jawapannya. Baby yang ada masalah eczema, ruam pipi, ruam lampin sangat berkesan untuk gunakan Booster Serum tau. Terbukti dengan feedback feedback dari si manja comel yang dah dapat kesan dari Booster Serum. . Untuk ibu ibu yang nak kekal cantik semasa mengandung. Bole guna sekali dengan Ruby skincare series yang diyakini selamat dan berkesan. Inshaallah ibu cantik. Baby pun sihat. Dan paling penting tak berikan sebarang kesan sampingan yang tak baik pada baby😊 . INGAT ELYSIAN INGAT NATURAL PRODUK YANG SELAMAT DAN BERKESAN . Meh whatsapp adik cerita . πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 . COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh . #elysian #elysianskincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #foundation #serumfoundation #lipmatte #treatmentlipmattecream #elysianboosterserum #setskincare #testimonielysian #jerawat #jeragat #serummurah #putrajaya #cyberjaya #ipoh #ipohcityawesome #naturalskincare #produknatural #elysianputrajaya #elysiancyberjaya #elysianipoh #elysianbangi #elysianserdang #agenelysianputrajaya #agenelysiancyberjaya #agenelysianipoh #lofattah

Share 0 2
elanishbeauty_hq's Instagram Photo - . SERUM Vs. PELEMBAB / KRIM ???
.
Apa beza antara pelembab dan serum? Pernah kaji tak?
Ya,pelembab mempunyai khasiat2 tertentu dan ianya juga diperlukan untuk melindungi kulit muka kita dari sinar UV.
TETAPI,
Pelembab tahukah anda bahawa pelembab tidak mampu merawat kulit dr lapisan paling dalam sepertimana SERUM ini. Ini adalah kerana serum terdiri drpd molekul paling halus yg membolehkan zat2 yg terkandung di dlm serum utk meresap sepenuhnya ke lapisan terdalam sekaligus membaik pulih kerosakan/masalah kulit.
Tp ini x bermakna krim muka langsung x berkesan ya...cuma untuk merawat kulit kena pilih yg betul2 berkesan. Jadi takde la duit tu terbang mcm tu je kan :)
.
ORDER SKRG & ANDA PASTI PUAS HATI :)
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
πŸ‘Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘ Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
πŸ‘ dan garis2 halus pd wajah.
πŸ‘ Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
πŸ‘ ruam lampin pd bayi.
πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
πŸ‘ memberi keserian pada wajah.
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp οΌ‹60182642604
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/οΌ‹60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

. SERUM Vs. PELEMBAB / KRIM ??? . Apa beza antara pelembab dan serum? Pernah kaji tak? Ya,pelembab mempunyai khasiat2 tertentu dan ianya juga diperlukan untuk melindungi kulit muka kita dari sinar UV. TETAPI, Pelembab tahukah anda bahawa pelembab tidak mampu merawat kulit dr lapisan paling dalam sepertimana SERUM ini. Ini adalah kerana serum terdiri drpd molekul paling halus yg membolehkan zat2 yg terkandung di dlm serum utk meresap sepenuhnya ke lapisan terdalam sekaligus membaik pulih kerosakan/masalah kulit. Tp ini x bermakna krim muka langsung x berkesan ya...cuma untuk merawat kulit kena pilih yg betul2 berkesan. Jadi takde la duit tu terbang mcm tu je kan :) . ORDER SKRG & ANDA PASTI PUAS HATI :) . Antara fungsi yg sangat efektif : . πŸ‘Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit. πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak. πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka. πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit. πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. πŸ‘ Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka. πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi πŸ‘ dan garis2 halus pd wajah. πŸ‘ Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan πŸ‘ ruam lampin pd bayi. πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus πŸ‘ memberi keserian pada wajah. . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp οΌ‹60182642604 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/οΌ‹60182642604/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Share 0 3
elanishbeauty.hq's Instagram Photo - .
MANFAAT DALAM SEBOTOL ELANISH SERUM
.
Uolls boleh scroll IG kami utk lihat banyak testimoni yg dah berjaya mendapat kulit yg diidamkan :)
.
Siapa kata produk natural ni kesannya lambat? Tak juga.. yang penting kena konsisten dan sabar tau!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp οΌ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/οΌ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

. MANFAAT DALAM SEBOTOL ELANISH SERUM . Uolls boleh scroll IG kami utk lihat banyak testimoni yg dah berjaya mendapat kulit yg diidamkan :) . Siapa kata produk natural ni kesannya lambat? Tak juga.. yang penting kena konsisten dan sabar tau! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp οΌ‹601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/οΌ‹601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Share 0 0
pewiit.skincare.official's Instagram Photo - Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu. .

Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat: βœ… Free Postage βœ… Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28) βœ… Free Pellavina toner facial collagen (RM38) .

TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR .. RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . βœ” Sesuai untuk lelaki dan perempuan βœ” semua msalah akn hilang βœ” Tiada kesan sampingan βœ” berseri2 βœ” 100% ramuan herba semulajadi βœ” Banyak testimoni yg dh berjaya βœ” muka bertambah licin βœ” parut pon main jauh2 βœ” jeragat bukan main senang lagi hilang βœ” jerawat nak naik pun tak berani . ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. ➽ Pellavina toner facial collagen (125ml) yg beharga RM38 kami nk bagi free ➽ FOUNDATION BB CREAM PEWIIT yg beharga RM28 kami nk bagi free .

Nak harga PROMOSI?? .

Kami nak bagi harga DISKAUN!!
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941 . .

#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu. . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat: βœ… Free Postage βœ… Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28) βœ… Free Pellavina toner facial collagen (RM38) . TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR .. RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . βœ” Sesuai untuk lelaki dan perempuan βœ” semua msalah akn hilang βœ” Tiada kesan sampingan βœ” berseri2 βœ” 100% ramuan herba semulajadi βœ” Banyak testimoni yg dh berjaya βœ” muka bertambah licin βœ” parut pon main jauh2 βœ” jeragat bukan main senang lagi hilang βœ” jerawat nak naik pun tak berani . ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. ➽ Pellavina toner facial collagen (125ml) yg beharga RM38 kami nk bagi free ➽ FOUNDATION BB CREAM PEWIIT yg beharga RM28 kami nk bagi free . Nak harga PROMOSI?? . Kami nak bagi harga DISKAUN!! β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941 πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941 πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941 . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 1
pewitt.skincare.hq's Instagram Photo - Pewiit skincare 5in1

Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (merawat parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml)

Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. : -> Oil control boleh hilang dlam 1-2 hari sahaja.. sngt cepat berkesan . -> 1minggu shja untuk msalah jerawat nanah atau batu boleh surut. -> Untuk kulit putih mengambil masa 1-3minggu .. -> Jika masalah jeragat 1-2bulan sahaja , walaupun sudah 10thn mengalami masalah jeragat . -> Cream treatmnt dari korea . βœ… menghalang sel melanin hitam dari merebak.
βœ… menghilangkan jerawat batu
βœ… menghilangkan parut jerawat
βœ… menghilangkan kesan jerawat
βœ… memutihkan
βœ… mengecilkan pori kulit
βœ… menyihatkan kulit
βœ… muka andar berasa segar .
βœ… glowing
βœ… menghilangkan jeragat
βœ… menghilangkan kulit kusam
βœ… uv protaction
βœ… mengekalkan kelembapan kulit
.
Whatsapp οΌ‹60111 695 2941
.
#pellavina
#pellavinahq
#pewiitskincare
#pewiitskincarehq
#pewiitsoap
#sabunpewiit
#pewiitscarserum
#pewiitfoundation
#surihatimrpilot
#fattahamin
#neelofa
#sayajual
#sayajualmurah
#sayapakaisayajual
#produkkecantikan
#jerawat
#jeragat
#wardasayapunya
#ejazfakhri
#feedback

Pewiit skincare 5in1 Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (merawat parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. : -> Oil control boleh hilang dlam 1-2 hari sahaja.. sngt cepat berkesan . -> 1minggu shja untuk msalah jerawat nanah atau batu boleh surut. -> Untuk kulit putih mengambil masa 1-3minggu .. -> Jika masalah jeragat 1-2bulan sahaja , walaupun sudah 10thn mengalami masalah jeragat . -> Cream treatmnt dari korea . βœ… menghalang sel melanin hitam dari merebak. βœ… menghilangkan jerawat batu βœ… menghilangkan parut jerawat βœ… menghilangkan kesan jerawat βœ… memutihkan βœ… mengecilkan pori kulit βœ… menyihatkan kulit βœ… muka andar berasa segar . βœ… glowing βœ… menghilangkan jeragat βœ… menghilangkan kulit kusam βœ… uv protaction βœ… mengekalkan kelembapan kulit . Whatsapp οΌ‹60111 695 2941 . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #ejazfakhri #feedback

Share 0 2
beautyplus.kl's Instagram Photo - U olllllllssssss!!!!!!!!
.
#beautyplusskincare bisa merubah penampilan anda 360 tauuuuuuuu!!!!!!!!!!
.
Dari berwajah kusam ke pelolesssssssßssss gilerrrrr ni tau!!!!!!!
.
Sempat cantik masa raya.
.
cepattttttt whatsapp Zira 0123881794!
.
#sayajual
#baazaronline
#baazaronlinemalaysia 
#skincareoriginal #skincaremurah #skincare #mukacantik #kusam #jerawat #jeragat

U olllllllssssss!!!!!!!! . #beautyplusskincarebisa merubah penampilan anda 360 tauuuuuuuu!!!!!!!!!! . Dari berwajah kusam ke pelolesssssssßssss gilerrrrr ni tau!!!!!!! . Sempat cantik masa raya. . cepattttttt whatsapp Zira 0123881794! . #sayajual #baazaronline #baazaronlinemalaysia #skincareoriginal #skincaremurah #skincare #mukacantik #kusam #jerawat #jeragat

Share 0 5
elanishbeauty's Instagram Photo - Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #umt #ump

Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666 Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666 Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666 . * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #umt #ump

Share 0 0
beautyplus.kl's Instagram Photo - Nak cantikk??? Nak kulit flawless?? Nak cerahkan kulit?? Nak hilngkan jerawat??? Haa.. Beautyplus skincare ada.. Kecil2 cili padi tauu.... Byk dh testimoni yg dah pakai bps dh nmpk kesannya... X plu ragu2 dh.. .
.
RM26inc pos sm.
#sayajual #baazaronline #baazarpaknil #skincaremurah #skincare #beautyplusskincaremurah #BEAUTYPLUSSKINCARE #jomcantik #jeragat #jerawatbatu 
0123881794

Nak cantikk??? Nak kulit flawless?? Nak cerahkan kulit?? Nak hilngkan jerawat??? Haa.. Beautyplus skincare ada.. Kecil2 cili padi tauu.... Byk dh testimoni yg dah pakai bps dh nmpk kesannya... X plu ragu2 dh.. . . RM26inc pos sm. #sayajual #baazaronline #baazarpaknil #skincaremurah #skincare #beautyplusskincaremurah #beautyplusskincare #jomcantik #jeragat #jerawatbatu 0123881794

Share 0 4
maryjardinkemaman_nabila's Instagram Photo - DETOX CLAY MASK MARY JARDIN 😍😍😍 🌸 Fungsi Clay Mask 🌸 ✨ Kurangkan rasa gatal
✨ Sesuai untuk kulit sensetif
✨ Sesuai untuk kulit allergik
✨ Bertindak sebagai lulur
✨ Membersih pori tersumbat
✨ Menghilangkan parut jerawat
✨ Menghilangkan kusam di wajah
✨ Muka lebih berseri.

BERMINAT?
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Blh DM atau whatsapp πŸ“² 01139127830

#teamEllmiracle
#teamAstem
#maryjardinagent
#maryjardinmalaysia
#maryjardinkemaman
#naturalskincare
#organicskincare
#pori
#sensitif 
#kusam
#parut
#jerawat
#jeragat 
#sunburn

DETOX CLAY MASK MARY JARDIN 😍😍😍 🌸 Fungsi Clay Mask 🌸 ✨ Kurangkan rasa gatal ✨ Sesuai untuk kulit sensetif ✨ Sesuai untuk kulit allergik ✨ Bertindak sebagai lulur ✨ Membersih pori tersumbat ✨ Menghilangkan parut jerawat ✨ Menghilangkan kusam di wajah ✨ Muka lebih berseri. BERMINAT? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Blh DM atau whatsapp πŸ“² 01139127830 #teamEllmiracle #teamAstem #maryjardinagent #maryjardinmalaysia #maryjardinkemaman #naturalskincare #organicskincare #pori #sensitif #kusam #parut #jerawat #jeragat #sunburn

Share 0 11
slimmewhite_nk's Instagram Photo - πŸ’– SEBOTOL LOST 10KG!!!SLIM FROM HEAD TO TOE!!!πŸ’–
.
.
🎢 Confirm cik abang takot nak lepas akak jalan sorg2 πŸ˜‚πŸ˜‚
🎢 Mane taknye semakin cantik n mengancam hakak oih πŸ˜„
🎢 Pipi pau dahu berlapis semua lesap
🎢 Kulit pon makin putih flawless jelita .
.
βœ” Nak pinggang kerengga
βœ” Nak punggung lentik
βœ” Nak kulit flawless jelita
πŸ‘πŸ˜‰ Nak shape badan persis model
πŸ‘πŸ˜‰ SW da penyelesaiannnye uolls
.
.
.
🌸 Meh la berSW semua..minum2 da slim 🌸
πŸ“²+6012-2644483

πŸ’– SEBOTOL LOST 10KG!!!SLIM FROM HEAD TO TOE!!!πŸ’– . . 🎢 Confirm cik abang takot nak lepas akak jalan sorg2 πŸ˜‚πŸ˜‚ 🎢 Mane taknye semakin cantik n mengancam hakak oih πŸ˜„ 🎢 Pipi pau dahu berlapis semua lesap 🎢 Kulit pon makin putih flawless jelita . . βœ” Nak pinggang kerengga βœ” Nak punggung lentik βœ” Nak kulit flawless jelita πŸ‘πŸ˜‰ Nak shape badan persis model πŸ‘πŸ˜‰ SW da penyelesaiannnye uolls . . . 🌸 Meh la berSW semua..minum2 da slim 🌸 πŸ“²+6012-2644483

Share 1 8
arfatouch_beautyshop's Instagram Photo - Botanical Effects. Nampak biasa2 tapi kesan yang sangat luar biasa.❀️
.
Mampu merawat dari 7 lapisan kulit kita. Selepas skin dah sihat, no more jerawat atau cela pada wajah.πŸ’‹
.
Kakfey
Ind Beauty Consultant Mary Kay
.
#botanical #botanicalskincare #skincare #skincareterbaik #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #jerawat #berminyak #parutjerawat #jeragat

Botanical Effects. Nampak biasa2 tapi kesan yang sangat luar biasa.❀️ . Mampu merawat dari 7 lapisan kulit kita. Selepas skin dah sihat, no more jerawat atau cela pada wajah.πŸ’‹ . Kakfey Ind Beauty Consultant Mary Kay . #botanical #botanicalskincare #skincare #skincareterbaik #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #jerawat #berminyak #parutjerawat #jeragat

Share 0 5
ivmist_erykha85's Instagram Photo - Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari πŸ’― bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti:
🌱 Cengkih
🌱 Kayu manis
🌱 Garam
🌱 Pudina
🌱 Daun senai
.
βœ” Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga.
.
βœ” Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!!
.
Jom order selagi stok masih ada!
.
πŸ“² 01193778083
#IVBright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba 
#ivmistmagicoil #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #sayagunasayajual #agentstokisdiperlukan
#ivmist #ivkids 
#codbalakongcheras 
#stokisivmistbtocheras0193778083

Cubalah Ubat Gigi Pemutih Herba; IV TBright. Formulasi terkini dari πŸ’― bahan semulajadi dan herba-herba terpilih seperti: 🌱 Cengkih 🌱 Kayu manis 🌱 Garam 🌱 Pudina 🌱 Daun senai . βœ” Dengan keluluasan KKM, Ubat Gigi ini selamat dan boleh digunakan seisi keluarga. . βœ” Cara nak guna??? Mudah saja. Calitkan IV TBright pada berus gigi dan gosok sepeti biasa. Amalkan 2@3 kali sehari untuk kesan yang menakjubkan!! . Jom order selagi stok masih ada! . πŸ“² 01193778083 #ivbright #ivbright #ubatgigi #ubatgigipemutih #ubatgigiherba #ivmistmagicoil #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #sayagunasayajual #agentstokisdiperlukan #ivmist #ivkids #codbalakongcheras #stokisivmistbtocheras0193778083

Share 0 0
misshuda_craft's Instagram Photo - . 🌸RAHSIA ESP SHAKLEE SELALU OUT OF STOCK🌸
.
Patutlah ESP Shaklee ni menjadi pilihan ramai. Ada banyak kelebihan rupanya .
ESP Shaklee kaya dgn protin dan protin adalah bahan utama dalam pembentukan organ dan tisu tubuh yang sihat
.
Nak cantik..Nak sihat..Nak putih..Nak gebu..Jom minum ESP 🍢
.
🌿PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
======================
.
Blog: Vitaminawetmuda.blogspot.com πŸ“²0166646051 Huda Ismail
Your Health And Beauty Consultant
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#igreview
#penjualonline #bazaarpaknil
#sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee
#codshaklee #shakleetamanmelawati
#shakleezoonegara
#shakleeulukelang #shakleeampangputeri
#shakleetescoampang
#pengedarshakleekl #pengedarshakleepj #pengedarshaklee #setkulitcantik #vitamincantik #kulitflawless
#kulitcerah
#kulitgebu
#espshaklee #sayajualespshaklee #sayajualesp #setcantikshaklee
#jeragat 
#setpenyusuan 
#susumerundum

. 🌸RAHSIA ESP SHAKLEE SELALU OUT OF STOCK🌸 . Patutlah ESP Shaklee ni menjadi pilihan ramai. Ada banyak kelebihan rupanya . ESP Shaklee kaya dgn protin dan protin adalah bahan utama dalam pembentukan organ dan tisu tubuh yang sihat . Nak cantik..Nak sihat..Nak putih..Nak gebu..Jom minum ESP 🍢 . 🌿PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ ====================== . Blog: Vitaminawetmuda.blogspot.com πŸ“²0166646051 Huda Ismail Your Health And Beauty Consultant . #shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #bazaarpaknil #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleetamanmelawati #shakleezoonegara #shakleeulukelang #shakleeampangputeri #shakleetescoampang #pengedarshakleekl #pengedarshakleepj #pengedarshaklee #setkulitcantik #vitamincantik #kulitflawless #kulitcerah #kulitgebu #espshaklee #sayajualespshaklee #sayajualesp #setcantikshaklee #jeragat #setpenyusuan #susumerundum

Share 0 6
elysian_atyn's Instagram Photo - TONA SEKATA,BERSIH,CERAH
.
hasil penggunaan set combo. Booster serum mampu merawat masalah kulit anda. Percayalah
.
Meh whatsapp adik cerita
.
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
.
COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh
.
#elysian
#elysianskincare
#rubycellactivewhite
#rubyskincare
#foundation
#serumfoundation
#lipmatte
#treatmentlipmattecream
#elysianboosterserum
#setskincare
#testimonielysian
#jerawat
#jeragat
#serummurah
#putrajaya
#cyberjaya
#ipoh
#ipohcityawesome 
#naturalskincare
#produknatural
#elysianputrajaya
#elysiancyberjaya
#elysianipoh
#elysianbangi
#elysianserdang
#agenelysianputrajaya
#agenelysiancyberjaya
#agenelysianipoh
#lofattah

TONA SEKATA,BERSIH,CERAH . hasil penggunaan set combo. Booster serum mampu merawat masalah kulit anda. Percayalah . Meh whatsapp adik cerita . πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 . COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh . #elysian #elysianskincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #foundation #serumfoundation #lipmatte #treatmentlipmattecream #elysianboosterserum #setskincare #testimonielysian #jerawat #jeragat #serummurah #putrajaya #cyberjaya #ipoh #ipohcityawesome #naturalskincare #produknatural #elysianputrajaya #elysiancyberjaya #elysianipoh #elysianbangi #elysianserdang #agenelysianputrajaya #agenelysiancyberjaya #agenelysianipoh #lofattah

Share 0 4
elysian_atyn's Instagram Photo - MUDA 10 TAHUN 😍😍😍
.
Testimoni paling win. Nampak muda wey.... Cuba korang tengok sendiri. Nampak muda kan. Pakai set combo in shaa Allah boley.
.
Meh risik-risik ngan adik
.
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
πŸ“ž 013-9626937
.
COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh
.
#elysian
#elysianskincare
#rubycellactivewhite
#rubyskincare
#foundation
#serumfoundation
#lipmatte
#treatmentlipmattecream
#elysianboosterserum
#setskincare
#testimonielysian
#jerawat
#jeragat
#serummurah
#putrajaya
#cyberjaya
#ipoh
#ipohcityawesome 
#naturalskincare
#produknatural
#elysianputrajaya
#elysiancyberjaya
#elysianipoh
#elysianbangi
#elysianserdang
#agenelysianputrajaya
#agenelysiancyberjaya
#agenelysianipoh
#lofattah

MUDA 10 TAHUN 😍😍😍 . Testimoni paling win. Nampak muda wey.... Cuba korang tengok sendiri. Nampak muda kan. Pakai set combo in shaa Allah boley. . Meh risik-risik ngan adik . πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 πŸ“ž 013-9626937 . COD 🚘 Putrajaya,Cyberjaya,Bangi, Serdang, Ipoh . #elysian #elysianskincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #foundation #serumfoundation #lipmatte #treatmentlipmattecream #elysianboosterserum #setskincare #testimonielysian #jerawat #jeragat #serummurah #putrajaya #cyberjaya #ipoh #ipohcityawesome #naturalskincare #produknatural #elysianputrajaya #elysiancyberjaya #elysianipoh #elysianbangi #elysianserdang #agenelysianputrajaya #agenelysiancyberjaya #agenelysianipoh #lofattah

Share 0 1
Load More