PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jerawat

Instagram Photos and Videos about jerawat. Download, Comment, Like jerawat Photos and Videos Shared by Various Users

pariparifashion_hq's Instagram Photo - #BOOSTERBOTOXSERUM by N'DEEL yang paling laris dan viral di abad ini.
.
Serum yang mengandungi 100% pure hyaluronic dan vitamin.
.
kesan yang sangat menakjubkan dapat dirasai seawal sekali pemakaian.
.
πŸ¦‹kulit lembut dan halus
πŸ¦‹kulit tegang
πŸ¦‹menghilangkan parut dengan pemakaian yang kerap.
πŸ¦‹jerawat takkan naik
πŸ¦‹memudarkan jeragat , seratakan warna kulit.
πŸ¦‹serum pertama yang dapat memancungkan hidung.
πŸ¦‹melicinkan muka.
πŸ¦‹mengembalikan keanjalan kulit.
πŸ¦‹pipi menjadi pinkish.
πŸ¦‹mencerahkan wajah
πŸ¦‹kulit muka menjadi moist n glowing
πŸ¦‹sesuai juga digunakan sebagai serum pertama sebelum memulakan makeup. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
1 lagi produk yg laku keras dan digilai ramai Kerana kesannya yg tersangat luar biasa.
.
Iaitu πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘‡πŸ½
.
#BOTOXSOAP
.
Kesan seawal sekali cucian. SERIOUS BESTπŸ‘πŸ½.
.
Fungsi: πŸ’  menghilangkan jeragat
πŸ’  menghilangkan jerawat
πŸ’  melembabkan kulit wajah
πŸ’  menghilangkan ruam2 diwajah
πŸ’  mencerahkan kulit πŸ’  merawat tona kulit tidak sekata
πŸ’ menghilangkan parut
πŸ’ melincin dan menegangkan kulit wajah
.
Menakjubkan bukan? .
Tiada kesan sampingan dan lulus KKM, Halal, mesra wuduk, buatan Malaysia dan produk bumiputera.
.
boleh dapat kan di:
@pariparifashion_hq @pariparifashion_hq
@pariparifashion_hq @pariparifashion_hq
.
Jika berminat boleh direct whatsApp : 013 417 0491
.
_BOOSTER BOTOX SERUM_
πŸ‡²πŸ‡Ύ Merdeka promo still available ye!(promo sah sehingga 24 september sahaja!)
β€’1 botol Rm32.00
β€’2 botol Rm65.00
β€’3 botol Rm100.00
.
_BOTOX SOAP_
β€’1 ketul RM25.90
.
_COMBO BOOSTER BOTOX SERUM + BOTOX SOAP_
β€’Rm58.00 satu set.

#serum
#botoxbooster
#botox
#jerawat #jeragat #parut #kulittaksekata #cantik #flawless #luluskkm

#boosterbotoxserumby N'DEEL yang paling laris dan viral di abad ini. . Serum yang mengandungi 100% pure hyaluronic dan vitamin. . kesan yang sangat menakjubkan dapat dirasai seawal sekali pemakaian. . πŸ¦‹kulit lembut dan halus πŸ¦‹kulit tegang πŸ¦‹menghilangkan parut dengan pemakaian yang kerap. πŸ¦‹jerawat takkan naik πŸ¦‹memudarkan jeragat , seratakan warna kulit. πŸ¦‹serum pertama yang dapat memancungkan hidung. πŸ¦‹melicinkan muka. πŸ¦‹mengembalikan keanjalan kulit. πŸ¦‹pipi menjadi pinkish. πŸ¦‹mencerahkan wajah πŸ¦‹kulit muka menjadi moist n glowing πŸ¦‹sesuai juga digunakan sebagai serum pertama sebelum memulakan makeup. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . 1 lagi produk yg laku keras dan digilai ramai Kerana kesannya yg tersangat luar biasa. . Iaitu πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘‡πŸ½ . #BOTOXSOAP . Kesan seawal sekali cucian. SERIOUS BESTπŸ‘πŸ½. . Fungsi: πŸ’  menghilangkan jeragat πŸ’  menghilangkan jerawat πŸ’  melembabkan kulit wajah πŸ’  menghilangkan ruam2 diwajah πŸ’  mencerahkan kulit πŸ’  merawat tona kulit tidak sekata πŸ’ menghilangkan parut πŸ’ melincin dan menegangkan kulit wajah . Menakjubkan bukan? . Tiada kesan sampingan dan lulus KKM, Halal, mesra wuduk, buatan Malaysia dan produk bumiputera. . boleh dapat kan di: @pariparifashion_hq @pariparifashion_hq @pariparifashion_hq @pariparifashion_hq . Jika berminat boleh direct whatsApp : 013 417 0491 . _BOOSTER BOTOX SERUM_ πŸ‡²πŸ‡Ύ Merdeka promo still available ye!(promo sah sehingga 24 september sahaja!) β€’1 botol Rm32.00 β€’2 botol Rm65.00 β€’3 botol Rm100.00 . _BOTOX SOAP_ β€’1 ketul RM25.90 . _COMBO BOOSTER BOTOX SERUM + BOTOX SOAP_ β€’Rm58.00 satu set. #serum #botoxbooster #botox #jerawat #jeragat #parut #kulittaksekata #cantik #flawless #luluskkm

Share 0 0

Sponsored Ads

Sponsored Ads

niahs_skincare's Instagram Photo - Konsumen yang cerdas pasti sudah tau AURABEAUTY SKINCARE sudah ada BPOM resmi aman dan halal jadi gak perlu ditanya lagi produk sudah pasti aman untuk semua kalangan maupun untuk ibu hamil & menyusui.
Bebas mercury, bebas hidroquinon dan zat berbahaya lainnya!
Aura beauty terbuat dari bahan herbal alami. 
kulit yang cantik diawali dengan perawatan kulit yg aman dan sehat baik diluar maupun didalam
Yuk sayangi kulitmu mulai dri sekarang πŸ‘ŒπŸ˜Š
Aurabeauty solusi aman untuk perawatan kulit cantikmu ❀️
.
Konsultasi dan pemesanan :
WA : 089 856 17 466

#aurabeauty #aurabeautycream #aurabeautypemutih #aurabeautyori #creamwajah #creammuka #creamaman #obatjerawat #creamwajahaurabeauty #aurabeautypemutih #obatjerawat #obatjerawatampuh #creampemutihbpom #pemutih #krimjerawat #creamwajah #jerawat #creamherbal #krimjerawat #jualbajumurah #jualsepatumurah #tasbranded #krimpemutihwajah #hermes #raisahamish #krimpencerahwajah

Konsumen yang cerdas pasti sudah tau AURABEAUTY SKINCARE sudah ada BPOM resmi aman dan halal jadi gak perlu ditanya lagi produk sudah pasti aman untuk semua kalangan maupun untuk ibu hamil & menyusui. Bebas mercury, bebas hidroquinon dan zat berbahaya lainnya! Aura beauty terbuat dari bahan herbal alami. kulit yang cantik diawali dengan perawatan kulit yg aman dan sehat baik diluar maupun didalam Yuk sayangi kulitmu mulai dri sekarang πŸ‘ŒπŸ˜Š Aurabeauty solusi aman untuk perawatan kulit cantikmu ❀️ . Konsultasi dan pemesanan : WA : 089 856 17 466 #aurabeauty #aurabeautycream #aurabeautypemutih #aurabeautyori #creamwajah #creammuka #creamaman #obatjerawat #creamwajahaurabeauty #aurabeautypemutih #obatjerawat #obatjerawatampuh #creampemutihbpom #pemutih #krimjerawat #creamwajah #jerawat #creamherbal #krimjerawat #jualbajumurah #jualsepatumurah #tasbranded #krimpemutihwajah #hermes #raisahamish #krimpencerahwajah

Share 0 1

Sponsored Ads

maskerpenghilangjerawat's Instagram Photo - 0896-4028-5787 (WA) JUAL OBAT JERAWAT ALAMI & TRADISIONAL KE SELURUH INDONESIA
.
Real testi dr pelanggan yg udah nyobain BEDAK DINGIN SARIPOHATJI yaaaa... .
CEK JUGA IG TOKO KAMI untuk produk & testi lainnya: hanakoishop
.
#kulitberminyak #wajahberminyak #berminyak #wajahkusam #saripohatjijkt #saripohatjijakarta #saripohatjisurabaya #saripohatjibandung #obatjerawat #obatjerawatalami #obatjerawataman #obatjerawatmurah #obatjerawatbumil #penghilangjerawat #penghilangjerawatampuh #penghilangjerawatalami #jerawat #jerawatan #jerawathilang #jerawatmeradang

0896-4028-5787 (WA) JUAL OBAT JERAWAT ALAMI & TRADISIONAL KE SELURUH INDONESIA . Real testi dr pelanggan yg udah nyobain BEDAK DINGIN SARIPOHATJI yaaaa... . CEK JUGA IG TOKO KAMI untuk produk & testi lainnya: hanakoishop . #kulitberminyak #wajahberminyak #berminyak #wajahkusam #saripohatjijkt #saripohatjijakarta #saripohatjisurabaya #saripohatjibandung #obatjerawat #obatjerawatalami #obatjerawataman #obatjerawatmurah #obatjerawatbumil #penghilangjerawat #penghilangjerawatampuh #penghilangjerawatalami #jerawat #jerawatan #jerawathilang #jerawatmeradang

Share 0 0
shaklee_distributor_hanna.b's Instagram Photo - .
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Masalah kulit berminyak, masalah jerawat memang tak asing lagi dengan kulit muka sendiri. Alahai. Cukup2lah dulu mimpi gelap buat Hanna sebab kulit yang memang gelap, berminyak dan berjerawat. Kini tidak lagi dengan amalkan 2 suppliment HEBAT ni πŸ‘
.
KELEBIHAN VITAMIN E (4 bulan)
.
🌸 Awet muda.
🌸 Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS.
🌸 Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya
🌸 Melembabkan kulit muka
🌸 Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita.
🌸 Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat.
🌸 Merawat masalah keintiman.
🌸 Merawat masalah seksual lelaki.
🌸 Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
.
KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan)
.
🍊 Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊 Mencerahkan kulit.
🍊 Melambatkan proses penuaan.
🍊 Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊 Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
🍊 Mengurangkan minyak di muka
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat
.
Your Beauty Consultant,
Hanna.B | 0196760870πŸ’‹ 
#ShakleeBangi
#ShakleeShahalam
#ShakleeBandarSaujanaPutra
#Shakleemurah
#Shakleepromo
#ShakleeUitm
#ShakleeUniten
#ShakleeUpm
#ShakleeUkm
#ShakleeJerantut
#ShakleePahang
#ShakleeSelangor
#Vitamincshaklee
#Vitaminc
#Vitamineshaklee
#Vitamine
#bazarpaknil
#masalahkulit
#jerawat
#parut

. . Assalammualaikum Dearies :) . Masalah kulit berminyak, masalah jerawat memang tak asing lagi dengan kulit muka sendiri. Alahai. Cukup2lah dulu mimpi gelap buat Hanna sebab kulit yang memang gelap, berminyak dan berjerawat. Kini tidak lagi dengan amalkan 2 suppliment HEBAT ni πŸ‘ . KELEBIHAN VITAMIN E (4 bulan) . 🌸 Awet muda. 🌸 Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. 🌸 Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya 🌸 Melembabkan kulit muka 🌸 Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita. 🌸 Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. 🌸 Merawat masalah keintiman. 🌸 Merawat masalah seksual lelaki. 🌸 Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. . KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan) . 🍊 Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊 Mencerahkan kulit. 🍊 Melambatkan proses penuaan. 🍊 Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊 Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. 🍊 Mengurangkan minyak di muka 🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat . Your Beauty Consultant, Hanna.B | 0196760870πŸ’‹ #ShakleeBangi #ShakleeShahalam #ShakleeBandarSaujanaPutra #Shakleemurah #Shakleepromo #ShakleeUitm #ShakleeUniten #ShakleeUpm #ShakleeUkm #ShakleeJerantut #ShakleePahang #ShakleeSelangor #Vitamincshaklee #Vitaminc #Vitamineshaklee #Vitamine #bazarpaknil #masalahkulit #jerawat #parut

Share 0 0
temyracle_azie's Instagram Photo - MUKA KASAR TERUS LEMBUT, DENGAN COFFEE SCRUBπŸ’‹πŸ˜˜πŸ˜!
Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat
😍😘
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback, terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, menghalang bibir merekah. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade 😍
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia 
#detoxmasktemyracle #lipscrubmurah #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah

MUKA KASAR TERUS LEMBUT, DENGAN COFFEE SCRUBπŸ’‹πŸ˜˜πŸ˜! Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat 😍😘 ~~ Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat, jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback, terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran ~~ Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, kita boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, menghalang bibir merekah. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya. ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade 😍 ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #detoxmasktemyracle #lipscrubmurah #feedbackcoffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah

Share 0 0
shaklee_distributor_hanna.b's Instagram Photo - .
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Masalah kulit berminyak, masalah jerawat memang tak asing lagi dengan kulit muka sendiri. Alahai. Cukup2lah dulu mimpi gelap buat Hanna sebab kulit yang memang gelap, berminyak dan berjerawat. Kini tidak lagi dengan amalkan 2 suppliment HEBAT ni πŸ‘
.
KELEBIHAN VITAMIN E (4 bulan)
.
🌸 Awet muda.
🌸 Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS.
🌸 Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya
🌸 Melembabkan kulit muka
🌸 Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita.
🌸 Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat.
🌸 Merawat masalah keintiman.
🌸 Merawat masalah seksual lelaki.
🌸 Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
.
KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan)
.
🍊 Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊 Mencerahkan kulit.
🍊 Melambatkan proses penuaan.
🍊 Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊 Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
🍊 Mengurangkan minyak di muka
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat
.
Your Beauty Consultant,
Hanna.B | 0196760870πŸ’‹ 
#ShakleeBangi
#ShakleeShahalam
#ShakleeBandarSaujanaPutra
#Shakleemurah
#Shakleepromo
#ShakleeUitm
#ShakleeUniten
#ShakleeUpm
#ShakleeUkm
#ShakleeJerantut
#ShakleePahang
#ShakleeSelangor
#Vitamincshaklee
#Vitaminc
#Vitamineshaklee
#Vitamine
#bazarpaknil
#masalahkulit
#jerawat
#parut

. . Assalammualaikum Dearies :) . Masalah kulit berminyak, masalah jerawat memang tak asing lagi dengan kulit muka sendiri. Alahai. Cukup2lah dulu mimpi gelap buat Hanna sebab kulit yang memang gelap, berminyak dan berjerawat. Kini tidak lagi dengan amalkan 2 suppliment HEBAT ni πŸ‘ . KELEBIHAN VITAMIN E (4 bulan) . 🌸 Awet muda. 🌸 Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. 🌸 Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya 🌸 Melembabkan kulit muka 🌸 Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita. 🌸 Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. 🌸 Merawat masalah keintiman. 🌸 Merawat masalah seksual lelaki. 🌸 Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. . KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan) . 🍊 Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊 Mencerahkan kulit. 🍊 Melambatkan proses penuaan. 🍊 Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊 Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. 🍊 Mengurangkan minyak di muka 🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat . Your Beauty Consultant, Hanna.B | 0196760870πŸ’‹ #ShakleeBangi #ShakleeShahalam #ShakleeBandarSaujanaPutra #Shakleemurah #Shakleepromo #ShakleeUitm #ShakleeUniten #ShakleeUpm #ShakleeUkm #ShakleeJerantut #ShakleePahang #ShakleeSelangor #Vitamincshaklee #Vitaminc #Vitamineshaklee #Vitamine #bazarpaknil #masalahkulit #jerawat #parut

Share 0 0
shaklee_distributor_hanna.b's Instagram Photo - .
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Masalah kulit berminyak, masalah jerawat memang tak asing lagi dengan kulit muka sendiri. Alahai. Cukup2lah dulu mimpi gelap buat Hanna sebab kulit yang memang gelap, berminyak dan berjerawat. Kini tidak lagi dengan amalkan 2 suppliment HEBAT ni πŸ‘
.
KELEBIHAN VITAMIN E (4 bulan)
.
🌸 Awet muda.
🌸 Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS.
🌸 Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya
🌸 Melembabkan kulit muka
🌸 Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita.
🌸 Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat.
🌸 Merawat masalah keintiman.
🌸 Merawat masalah seksual lelaki.
🌸 Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
.
KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan)
.
🍊 Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊 Mencerahkan kulit.
🍊 Melambatkan proses penuaan.
🍊 Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊 Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.
🍊 Mengurangkan minyak di muka
🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat
.
Your Beauty Consultant,
Hanna.B | 0196760870πŸ’‹ 
#ShakleeBangi
#ShakleeShahalam
#ShakleeBandarSaujanaPutra
#Shakleemurah
#Shakleepromo
#ShakleeUitm
#ShakleeUniten
#ShakleeUpm
#ShakleeUkm
#ShakleeJerantut
#ShakleePahang
#ShakleeSelangor
#Vitamincshaklee
#Vitaminc
#Vitamineshaklee
#Vitamine
#bazarpaknil
#masalahkulit
#jerawat
#parut

. . Assalammualaikum Dearies :) . Masalah kulit berminyak, masalah jerawat memang tak asing lagi dengan kulit muka sendiri. Alahai. Cukup2lah dulu mimpi gelap buat Hanna sebab kulit yang memang gelap, berminyak dan berjerawat. Kini tidak lagi dengan amalkan 2 suppliment HEBAT ni πŸ‘ . KELEBIHAN VITAMIN E (4 bulan) . 🌸 Awet muda. 🌸 Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS. 🌸 Mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya 🌸 Melembabkan kulit muka 🌸 Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita. 🌸 Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. 🌸 Merawat masalah keintiman. 🌸 Merawat masalah seksual lelaki. 🌸 Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. . KELEBIHAN VITAMIN C (6 bulan) . 🍊 Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang. 🍊 Mencerahkan kulit. 🍊 Melambatkan proses penuaan. 🍊 Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat. 🍊 Meningkatkan sistem imunisasi badan. 🍊 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. 🍊 Mengatasi masalah gusi berdarah. 🍊 Vitamin C juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. 🍊 Mengurangkan minyak di muka 🍊 Mengurangkan pertumbuhan jerawat . Your Beauty Consultant, Hanna.B | 0196760870πŸ’‹ #ShakleeBangi #ShakleeShahalam #ShakleeBandarSaujanaPutra #Shakleemurah #Shakleepromo #ShakleeUitm #ShakleeUniten #ShakleeUpm #ShakleeUkm #ShakleeJerantut #ShakleePahang #ShakleeSelangor #Vitamincshaklee #Vitaminc #Vitamineshaklee #Vitamine #bazarpaknil #masalahkulit #jerawat #parut

Share 0 0
qairalisya.cosmetics's Instagram Photo - TAK MAHU YANG LAIN πŸ˜‚

Nak DYXY COSMETICS jugak.

Whatsapp πŸ“² 01119903741
. 
#muabella #dyxysemenyih #dyxyukm #codukm #codbangi #dyxykajang #dyxybalakong #dyxyputrajaya #murah #sale #jerawat #tutupparut #parut #famous #flawless #nobedak #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics #teamamal #qairalisya

TAK MAHU YANG LAIN πŸ˜‚ Nak DYXY COSMETICS jugak. Whatsapp πŸ“² 01119903741 . #muabella #dyxysemenyih #dyxyukm #codukm #codbangi #dyxykajang #dyxybalakong #dyxyputrajaya #murah #sale #jerawat #tutupparut #parut #famous #flawless #nobedak #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics #teamamal #qairalisya

Share 0 1
mybeautyshop2you's Instagram Photo - #bazarpaknil
#jualonline
#bazaronline
#lokalah
#lokalahmy
#moodrepublic
#mirafilzah
#igshop
#jerawat
#jeragat
#klcc
#detox
#kurus
#putih
#HospitalSelayang
#HospitalKL
#HospitalAssunta
#HospitalColombia
#HospitalHUKM
#PetalingJaya

#bazarpaknil #jualonline #bazaronline #lokalah #lokalahmy #moodrepublic #mirafilzah #igshop #jerawat #jeragat #klcc #detox #kurus #putih #HospitalSelayang #HospitalKL #HospitalAssunta #HospitalColombia #HospitalHUKM #petalingjaya

Share 0 0
temyracle_wfaashoppe's Instagram Photo - RM42 only!
Your are different, your skin too. So we formulate products very specific skincare concerns. Homemade much? Yes! That's us.
~~
Jom rawat kulit break outs dengan Detox mask by Temyracle. Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya. ❀️
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp 0109002209 for fast response, Temy akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut

RM42 only! Your are different, your skin too. So we formulate products very specific skincare concerns. Homemade much? Yes! That's us. ~~ Jom rawat kulit break outs dengan Detox mask by Temyracle. Anda pasti berpuas hati dengan hasilnya. ❀️ ~~ Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. β€οΈπŸ˜‹. Whatapp 0109002209 for fast response, Temy akan guide uolss semua πŸŒΉπŸ’‹βœ¨ ~~ #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut

Share 0 0
mybeautyshop2you's Instagram Photo - #bazarpaknil
#jualonline
#bazaronline
#lokalah
#lokalahmy
#moodrepublic
#mirafilzah
#igshop
#jerawat
#jeragat
#klcc
#detox
#kurus
#putih
#HospitalSelayang
#HospitalKL
#HospitalAssunta
#HospitalColombia
#HospitalHUKM
#PetalingJaya

#bazarpaknil #jualonline #bazaronline #lokalah #lokalahmy #moodrepublic #mirafilzah #igshop #jerawat #jeragat #klcc #detox #kurus #putih #HospitalSelayang #HospitalKL #HospitalAssunta #HospitalColombia #HospitalHUKM #petalingjaya

Share 0 1
betty_amooreatangerang's Instagram Photo - AGEN AMOOREA RESMI WA 083873270718
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Hasil rutin pemakaian Sabun Amoorea πŸ‘†πŸ‘†
Real testimoni dari customer πŸ™

Ayo yg mau wajah  cerah mulus bebas jerawat ,flek hitam dan masalah kulit lainnya wajib coba sabun Ampuh ini.. Dijamin ORIGINAL & aman dan sudah terdaftar di BPOM juga..
No Merkuri dan Hydrokinon..
=
Thank's dear sdh order di @amoorea_ungu_asli πŸ™ =
Semoga menjadi langganan, yg belum pernah order & ragu mau order yuk ga usah takut,kami trusted seller kok πŸ˜‡
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
KONSULTASI & ORDER :
WA 083873270718
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
FOLLOW @betty_amooreatangerang
FOLLOW @betty_amooreatangerang

#amooreaungu #amoorea #obatjerawat #amooreadep #pelembab #sunblock #nuamoorea #exfoliant #toner #serum #sabun #amooreatangerang #kulitkusam #komedo #jerawat #awetmuda #stemcell #perawatanwajah #glowing #flekhitam

AGEN AMOOREA RESMI WA 083873270718 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Hasil rutin pemakaian Sabun Amoorea πŸ‘†πŸ‘† Real testimoni dari customer πŸ™ Ayo yg mau wajah Β cerah mulus bebas jerawat ,flek hitam dan masalah kulit lainnya wajib coba sabun Ampuh ini.. Dijamin ORIGINAL & aman dan sudah terdaftar di BPOM juga.. No Merkuri dan Hydrokinon.. = Thank's dear sdh order di @amoorea_ungu_asli πŸ™ = Semoga menjadi langganan, yg belum pernah order & ragu mau order yuk ga usah takut,kami trusted seller kok πŸ˜‡ πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ KONSULTASI & ORDER : WA 083873270718 πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ FOLLOW @betty_amooreatangerang FOLLOW @betty_amooreatangerang #amooreaungu #amoorea #obatjerawat #amooreadep #pelembab #sunblock #nuamoorea #exfoliant #toner #serum #sabun #amooreatangerang #kulitkusam #komedo #jerawat #awetmuda #stemcell #perawatanwajah #glowing #flekhitam

Share 0 1
hellobeeskincareindonesia's Instagram Photo - HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH.
.
Untuk pemesanan / konsultasi:
LINE : hellobeeskincare
Whatsapp : 0896 8604 3466
.
.
.
#hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH. . Untuk pemesanan / konsultasi: LINE : hellobeeskincare Whatsapp : 0896 8604 3466 . . . #hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

Share 0 1
mybeautyshop2you's Instagram Photo - #bazarpaknil
#jualonline
#bazaronline
#lokalah
#lokalahmy
#moodrepublic
#mirafilzah
#igshop
#jerawat
#jeragat
#klcc
#detox
#kurus
#putih
#HospitalSelayang
#HospitalKL
#HospitalAssunta
#HospitalColombia
#HospitalHUKM
#PetalingJaya

#bazarpaknil #jualonline #bazaronline #lokalah #lokalahmy #moodrepublic #mirafilzah #igshop #jerawat #jeragat #klcc #detox #kurus #putih #HospitalSelayang #HospitalKL #HospitalAssunta #HospitalColombia #HospitalHUKM #petalingjaya

Share 0 0
fizely_stylesta_solutionsz's Instagram Photo - Day CreaM CaNtiQa
πŸ“Œmencerahkan kulit wajah
πŸ“Œmerawat kulit kusam
😘 Menghalang dari sinaran matahari
😘 mempunyai SPF 30

Beauty is power; a smile is its sword.

Cara pembelian :

1) PM Facebook kami ***Fizely Stylesta Solutions - fesyenZ
***Fizely Rich
***Adiik Kakdik

2) www.wasap.my/60122227729

3) Self Pick Up
Sg Besi / Putrajaya Presint 2 / Putrajaya Presint 16 / Menara Celcom KL

Keep connected dengan kami untuk dapatkan update terkini.

IG: fizely_stylesta_solutionsZ
Page: Fizely Stylesta Solutions-FesyenZ
WhatsApp: 012-2227729
Website : www.fizelystylesta.com

#jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatkecut #jerawatpudar #jerawathalus #jerawatteruk #jerawatgatal #jerawatpasir #jerawatkronik #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #kulitkusam #putih3hari #glowingskin #pinkyskin #skincare #skincarekkm #produkcantiqaskincare

Day CreaM CaNtiQa πŸ“Œmencerahkan kulit wajah πŸ“Œmerawat kulit kusam 😘 Menghalang dari sinaran matahari 😘 mempunyai SPF 30 Beauty is power; a smile is its sword. Cara pembelian : 1) PM Facebook kami ***Fizely Stylesta Solutions - fesyenZ ***Fizely Rich ***Adiik Kakdik 2) www.wasap.my/60122227729 3) Self Pick Up Sg Besi / Putrajaya Presint 2 / Putrajaya Presint 16 / Menara Celcom KL Keep connected dengan kami untuk dapatkan update terkini. IG: fizely_stylesta_solutionsZ Page: Fizely Stylesta Solutions-FesyenZ WhatsApp: 012-2227729 Website : www.fizelystylesta.com #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatkecut #jerawatpudar #jerawathalus #jerawatteruk #jerawatgatal #jerawatpasir #jerawatkronik #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #kulitkusam #putih3hari #glowingskin #pinkyskin #skincare #skincarekkm #produkcantiqaskincare

Share 0 1
hellobeeskincareindonesia's Instagram Photo - HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH.
.
Untuk pemesanan / konsultasi:
LINE : hellobeeskincare
Whatsapp : 0896 8604 3466
.
.
.
#hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH. . Untuk pemesanan / konsultasi: LINE : hellobeeskincare Whatsapp : 0896 8604 3466 . . . #hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

Share 0 1
winnynurhasannah's Instagram Photo - Toner Yg kadang terlewat dari rangkaian perawatan wajah itu adalah pemakaian toner. Padahal toner pun berperan penting untuk merawat kulit wajah kita. Karena Fungsi Toner itu adalah Menyegarkan dan menghidrasi kulit serta mempersiapkan kulit untuk dilembabkan menggunakan krim siang atau malam Jadi sbelum pakai Day cream atau night crem aplilasikan dli toner nya yaa.

Info/order/join:
Whatsapp: 083821888866

#toner#tonerjafra#jafrapunya##jafra#jafraindonesia#jafrasumedang#jafratanjungsari#jafrajatinangor#jafrabandung#jafragarut#jafracileunyi#jafracibiru#jaframajalaya#jaframajalengk#sumedang#bandung#sumedangcantik#inimahsumedang#sumedangmotekar#skincare#sumedangcantik#sumedangbanget#mudmaskjafra#jatinangor#tanjungsari#love#jerawat#mudmask #skincare  #skincareamanbumilbusui #Jatinangorbanget#jafrasubang

Toner Yg kadang terlewat dari rangkaian perawatan wajah itu adalah pemakaian toner. Padahal toner pun berperan penting untuk merawat kulit wajah kita. Karena Fungsi Toner itu adalah Menyegarkan dan menghidrasi kulit serta mempersiapkan kulit untuk dilembabkan menggunakan krim siang atau malam Jadi sbelum pakai Day cream atau night crem aplilasikan dli toner nya yaa. Info/order/join: Whatsapp: 083821888866 #toner#tonerjafra#jafrapunya # #jafra #jafraindonesia #jafrasumedang#jafratanjungsari#jafrajatinangor #jafrabandung #jafragarut#jafracileunyi #jafracibiru #jaframajalaya #jaframajalengk #sumedang #bandung #sumedangcantik#inimahsumedang#sumedangmotekar #skincare #sumedangcantik#sumedangbanget #mudmaskjafra#jatinangor #tanjungsari #love #jerawat #mudmask #skincareΒ  #skincareamanbumilbusui #Jatinangorbanget #jafrasubang

Share 0 2
hellobeeskincareindonesia's Instagram Photo - HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH.
.
Untuk pemesanan / konsultasi:
LINE : hellobeeskincare
Whatsapp : 0896 8604 3466
.
.
.
#hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH. . Untuk pemesanan / konsultasi: LINE : hellobeeskincare Whatsapp : 0896 8604 3466 . . . #hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

Share 0 1
hellobeeskincareindonesia's Instagram Photo - HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH.
.
Untuk pemesanan / konsultasi:
LINE : hellobeeskincare
Whatsapp : 0896 8604 3466
.
.
.
#hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH. . Untuk pemesanan / konsultasi: LINE : hellobeeskincare Whatsapp : 0896 8604 3466 . . . #hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

Share 0 1
hellobeeskincareindonesia's Instagram Photo - HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH.
.
Untuk pemesanan / konsultasi:
LINE : hellobeeskincare
Whatsapp : 0896 8604 3466
.
.
.
#hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

HELLOBEE SKINCARE memberikan HASIL DALAM 1 MINGGU. AYOK BUKTIKAN SENDIRI BUAT KALIAN YANG PUNYA BANYAK MASALAH PADA KULIT WAJAH. . Untuk pemesanan / konsultasi: LINE : hellobeeskincare Whatsapp : 0896 8604 3466 . . . #hellobeeskincare #jualhellobee #jualhellobeeskincare #komedohilang #obatjerawat #obatjerawatampuh #jualobatjerawat #jualobatjerawatampuh #jerawatbatu #jerawat #obatjerawat #obatkomedo #penghilangjerawat #penghilangflek #penghilangjerawatalami #penghilangjerawatampuh #obatjerawataman #obatjerawatbumil #penghilangjerawatbumil #hamil #pembesarpayudara #pembesarbokong #matapanda #penghilangmatapanda #penghilangselulit #jerawatparahsembuh

Share 0 0
Load More