PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about jerawat

Instagram Photos and Videos about jerawat. Download, Comment, Like jerawat Photos and Videos Shared by Various Users

beautyplush_'s Instagram Photo - Rahsia skin cantikkk start with applying serum on your face twice a day dengan our botox booster serum. ❤ Yes girls our serum bukan mcm serum biase tau. It acts like treatment serum utk buang acne,scar,whitening,lifting skin sekali guss 💯 Baca feedback dulu okeyy dolls. Once dah guna you will seriously die without this fab serum. Nak persis seperti ini jgn lupa twice a day luvvv❤.
.
.
#botoxbooster #serum #serummurah #serummurahmalaysia #serumbotoxbooster #ndeelbotoxboosterserum #testimoninbotoxboosterserum
serumbotoxbooster #jerawat #ubatjerawat #skincaremurah #bazarpaknil #jeragat #putih

Rahsia skin cantikkk start with applying serum on your face twice a day dengan our botox booster serum. ❤ Yes girls our serum bukan mcm serum biase tau. It acts like treatment serum utk buang acne,scar,whitening,lifting skin sekali guss 💯 Baca feedback dulu okeyy dolls. Once dah guna you will seriously die without this fab serum. Nak persis seperti ini jgn lupa twice a day luvvv❤. . . #botoxbooster #serum #serummurah #serummurahmalaysia #serumbotoxbooster #ndeelbotoxboosterserum #testimoninbotoxboosterserum serumbotoxbooster #jerawat #ubatjerawat #skincaremurah #bazarpaknil #jeragat #putih

Share 0 0
jafrabeautycosmetics_10's Instagram Photo - Kulit berminyak emang cenderung punya masalah yang lebih kompleks yaa☹️ Gampang berjerawat, banyak komedo, pori2 besar, muka mengkilap karena produksi minyak yang berlebihan. •
•
Duhhh bikin nggak PD !! 😭😭Tapi tenang, SEMUA permasalahan kulit berminyak bisa diatasi sama si Mattfying Advanced Dynamics nya JAFRA😍😍 #MATTIFYINGADVANCEDYNAMICS bisa membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan jerawat, menyegarkan kulit berminyak dan membantu mencerahkan warna kulit.

Manfaat Mattifying Advanced:
1. Kandungan alami dr ekstrak tagetus Erecta, teatreeoil, bermanfaat sebagai antiseptic untuk mengobati jerawat, melawan noda hitam, dan mengangkat kotoran akibat sel kulit mati 
2. Menipiskan Bekas Jerawat
3. Menghilangkan komedo hitam dan putih
4. Meratakan warna kulit, mencerahkan kulit kusam
5. Mencegah Flek hitam
6. Mengecilkan pori2, mengurangi produksi minyak berlebih, mencegah timbulnya jerawat
7. Kandungan ekstrak aloevera di dlm balance night cream mampu meningkatkan struktur sel kulit, mengurangi kerutan dan garis2 halus pd kulit.
8.Ekstrak Chondrus Crispis atau rumput laut merah mampu menjaga dan mengembalikan mineral yg dibutuhkan kulit, sehingga kulit tidak iritasi atau menjadi kering akibat pemakaian perawatan kulit berminyak dan jerawat. •
•
Satu rangkaian bisa mengatasi banyak masalah sekaligusss 😘😍😍 So, yang punya muka berminyak cepet2 dirawat dengan skincare yang terbukti aman dan terpercaya yaa. Jangan tergiur deh dengan skincare dan bisa buat putih dalam sekejap😘😘 .
Konsultasi, order, join klik
http://bit.ly/Konsultasi-JAFRA-bersama-Vica
.
.
.
.
#mattfyingjafra #mattfyingdymics #mattfyingset #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #jerawat #kulitkusam #skincaresehat #skincarebusui #skincareamanbpom #skincareaman #maskerlumpur #jafraskincare #mudmaskjafra #jafra #jafrajambi #jafrpekanbaru #jafrapadang #jafrariau #jafrasumatera #jafrapalembang #kulitcerah #kulitcerahalami #amanbumilbusui #bpomresmi

Kulit berminyak emang cenderung punya masalah yang lebih kompleks yaa☹️ Gampang berjerawat, banyak komedo, pori2 besar, muka mengkilap karena produksi minyak yang berlebihan. • • Duhhh bikin nggak PD !! 😭😭Tapi tenang, SEMUA permasalahan kulit berminyak bisa diatasi sama si Mattfying Advanced Dynamics nya JAFRA😍😍 #mattifyingadvancedynamicsbisa membantu mengurangi minyak berlebih, menyamarkan jerawat, menyegarkan kulit berminyak dan membantu mencerahkan warna kulit. Manfaat Mattifying Advanced: 1. Kandungan alami dr ekstrak tagetus Erecta, teatreeoil, bermanfaat sebagai antiseptic untuk mengobati jerawat, melawan noda hitam, dan mengangkat kotoran akibat sel kulit mati 2. Menipiskan Bekas Jerawat 3. Menghilangkan komedo hitam dan putih 4. Meratakan warna kulit, mencerahkan kulit kusam 5. Mencegah Flek hitam 6. Mengecilkan pori2, mengurangi produksi minyak berlebih, mencegah timbulnya jerawat 7. Kandungan ekstrak aloevera di dlm balance night cream mampu meningkatkan struktur sel kulit, mengurangi kerutan dan garis2 halus pd kulit. 8.Ekstrak Chondrus Crispis atau rumput laut merah mampu menjaga dan mengembalikan mineral yg dibutuhkan kulit, sehingga kulit tidak iritasi atau menjadi kering akibat pemakaian perawatan kulit berminyak dan jerawat. • • Satu rangkaian bisa mengatasi banyak masalah sekaligusss 😘😍😍 So, yang punya muka berminyak cepet2 dirawat dengan skincare yang terbukti aman dan terpercaya yaa. Jangan tergiur deh dengan skincare dan bisa buat putih dalam sekejap😘😘 . Konsultasi, order, join klik http://bit.ly/Konsultasi-JAFRA-bersama-Vica . . . . #mattfyingjafra #mattfyingdymics #mattfyingset #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat #jerawat #kulitkusam #skincaresehat #skincarebusui #skincareamanbpom #skincareaman #maskerlumpur #jafraskincare #mudmaskjafra #jafra #jafrajambi #jafrpekanbaru #jafrapadang #jafrariau #jafrasumatera #jafrapalembang #kulitcerah #kulitcerahalami #amanbumilbusui #bpomresmi

Share 0 0
temyraclebeautyconsultant's Instagram Photo - BENDA HITAM YANG MEMUTIHKAN

Apa yang hitam? 
Apa yang putih? 
Yang hitam tu Coffee Scrub! 
Yang putih tu kulit muka korang! 
Siapa nak kulit putih, glowing? Angkat tangan! 
Macam mana boleh putih? Ada bahan pemutih ke? 
No no, semua dari bahan semulajadi! 
Coffee Scrub ni bertindak membuang sel kulit mati. Dengan ada nya sel kulit mati, muka jadi kusam, gelap, kering dsbg. 
Cara nya senang je, basuh muka, scrub secara membulat, basuh! Tadaaa! RM29 je, boleh merawat 2-3 bulan 😍

013-274 9397 atau direct link Whatsapp dekat bio 
#sayajualsayapakai #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamemilya #aurainsta #teamsakinah #temyraclepenang #temyraclebukitmertajam #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #penang #bukitmertajam

BENDA HITAM YANG MEMUTIHKAN Apa yang hitam? Apa yang putih? Yang hitam tu Coffee Scrub! Yang putih tu kulit muka korang! Siapa nak kulit putih, glowing? Angkat tangan! Macam mana boleh putih? Ada bahan pemutih ke? No no, semua dari bahan semulajadi! Coffee Scrub ni bertindak membuang sel kulit mati. Dengan ada nya sel kulit mati, muka jadi kusam, gelap, kering dsbg. Cara nya senang je, basuh muka, scrub secara membulat, basuh! Tadaaa! RM29 je, boleh merawat 2-3 bulan 😍 013-274 9397 atau direct link Whatsapp dekat bio #sayajualsayapakai #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #teamemilya #aurainsta #teamsakinah #temyraclepenang #temyraclebukitmertajam #uitmpermatangpauh #politeknikpermatangpauh #penang #bukitmertajam

Share 0 1
perlashine_safiey769's Instagram Photo - Fungsi Perlashine Kapsul Mutiara. .
. 🌼Memutihkan dan kulit 🌼Menegangkan kulit wajah
🌼Menyihatkan tubuh badan 🌼Awet muda dan kulit kekal anjal
🌼Merawat masalah jerawat dan jeragat
🌼 Memudarkan parut di wajah dan badan 🌼Merawat segala bermacam masalah kulit

Jangan risau, PERLASHINE tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ini disahkan sendiri oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan.

#EzzaBeautyEmpire
#perlashineshahalam 
#perlashinekualalumpur 
#perlaking
#IBCShahAlam 
#jeragat
#jerawat
#uitmshahalam
#bazaarpaknil 
#shahalamresident
#shahalam
#shaklee
#cantik 
#kosmetik

Fungsi Perlashine Kapsul Mutiara. . . 🌼Memutihkan dan kulit 🌼Menegangkan kulit wajah 🌼Menyihatkan tubuh badan 🌼Awet muda dan kulit kekal anjal 🌼Merawat masalah jerawat dan jeragat 🌼 Memudarkan parut di wajah dan badan 🌼Merawat segala bermacam masalah kulit Jangan risau, PERLASHINE tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ini disahkan sendiri oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan. #EzzaBeautyEmpire #perlashineshahalam #perlashinekualalumpur #perlaking #ibcshahalam #jeragat #jerawat #uitmshahalam #bazaarpaknil #shahalamresident #shahalam #shaklee #cantik #kosmetik

Share 0 1
lindaehendy's Instagram Photo - MERAWAT KULIT. 😍
.
.
Dyxy cosmetics bukan saja untuk make up saja tau awak2 semua, boleh juga merawat merawat kulit perlahan2. .
.
DYXY LOVERSSS??
.
Senang cerita serba guna dan lengkap sangat Dyxy ni. Cantik dapat, merawat kulit pun dapat. Kalau tak cuba mana nak tau kan? 😊
.
Meh laju2 whatsapp linda 01126312124.
.

#teamlinda #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #ctdk #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #bccreambydyana #semenyih #kajang #concealer #fattahamin #fattzura #elfiraloy #dyxymalaysia #jerawat #parut #kusam #minyak #bazaarpaknil #dyxygojes #licin #flawless #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #agentsahdyxy

MERAWAT KULIT. 😍 . . Dyxy cosmetics bukan saja untuk make up saja tau awak2 semua, boleh juga merawat merawat kulit perlahan2. . . DYXY LOVERSSS?? . Senang cerita serba guna dan lengkap sangat Dyxy ni. Cantik dapat, merawat kulit pun dapat. Kalau tak cuba mana nak tau kan? 😊 . Meh laju2 whatsapp linda 01126312124. . #teamlinda #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #ctdk #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #bccreambydyana #semenyih #kajang #concealer #fattahamin #fattzura #elfiraloy #dyxymalaysia #jerawat #parut #kusam #minyak #bazaarpaknil #dyxygojes #licin #flawless #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #agentsahdyxy

Share 0 1
iqa97_dyxycosmetics's Instagram Photo - Muka kusam tak bermaya??😱
.
.
.
Meh kita tolong adik,kakak,makcik, jadi FLAWLESS,GLOWING & CANTIK dalam masa 3 mnit je😊da ta payah pakai makeup tebal2..pakai nipis je pun da cantik😘
.
.
DYXY BC CREAM ta bercapuk tau..muka kita akan sentiasa nampak GLOWING..best sngat pakai #DYXYBCCREAM💓💓
.
.
Jom whatsapp kita cepat2,siapa lambat rugi tau sbb stock sngat terhad ni ramai yang beratur, nak cntik dengan DYXY COSMETICS💕💕
.
ORDER NOW💄
📲 0124335020
📲 0124335020
📲 0124335020
.
#teamkaknini#dyxybcbream#dyxyfacemistgreentea#bccreambydyana#dropship#jitra#dyxymalaysia#jerawat#parut#kusam#minyak#dyxycosmetic#dyxygojes#licin#flawless#cantik#glowing#dyxyviral#dyxybrush#dyxylipstick..

Muka kusam tak bermaya??😱 . . . Meh kita tolong adik,kakak,makcik, jadi FLAWLESS,GLOWING & CANTIK dalam masa 3 mnit je😊da ta payah pakai makeup tebal2..pakai nipis je pun da cantik😘 . . DYXY BC CREAM ta bercapuk tau..muka kita akan sentiasa nampak GLOWING..best sngat pakai #DYXYBCCREAM💓💓 . . Jom whatsapp kita cepat2,siapa lambat rugi tau sbb stock sngat terhad ni ramai yang beratur, nak cntik dengan DYXY COSMETICS💕💕 . ORDER NOW💄 📲 0124335020 📲 0124335020 📲 0124335020 . #teamkaknini#dyxybcbream#dyxyfacemistgreentea #bccreambydyana#dropship#jitra #dyxymalaysia#jerawat #parut #kusam #minyak#dyxycosmetic#dyxygojes #licin#flawless #cantik#glowing #dyxyviral#dyxybrush #dyxylipstick..

Share 0 1
luv_medinabeauty's Instagram Photo - Alhamdulillah. .
Thanks for shopping with us ❤
Semoga produk kecantikan ini membawa 1001 manfaat untuk kulit saudara/saudari ❤ .
-
-
Beli hanya dengan agent sah berdaftar untuk mengelakkan anda daripada terbeli fake products ❤
-
-
Whatsapp 0129844104
Whatsapp 0129844104
Whatsapp 0129844104
-
-
#luvmedinabeauty #feedbackluvmedinabeauty #shalicious #agentshalicious #kulitputih #putihkekal #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #ajimaura #terapiinstagram #neelofa #putihgebu #produkviral #ajimaura #produkkecantikan #putihseluruhbadan #azizanosman #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kosmetik #muamalaysia #pengantin #weddingmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #beautysecretshalicious #bss #shahalam

Alhamdulillah. . Thanks for shopping with us ❤ Semoga produk kecantikan ini membawa 1001 manfaat untuk kulit saudara/saudari ❤ . - - Beli hanya dengan agent sah berdaftar untuk mengelakkan anda daripada terbeli fake products ❤ - - Whatsapp 0129844104 Whatsapp 0129844104 Whatsapp 0129844104 - - #luvmedinabeauty #feedbackluvmedinabeauty #shalicious #agentshalicious #kulitputih #putihkekal #kulitgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #ajimaura #terapiinstagram #neelofa #putihgebu #produkviral #ajimaura #produkkecantikan #putihseluruhbadan #azizanosman #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #produkkecantikan #kosmetik #muamalaysia #pengantin #weddingmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #beautysecretshalicious #bss #shahalam

Share 0 3
estetikamedispa_penang's Instagram Photo - [ MONSOON SPECIAL ]
.
 SERLAHKAN KEJELITAANMU! 
_
Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿
.
.
Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 .
.
Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆
-
-
{ Manfaat Diamond Glow Therapy } . 
_
✔ Melembutkan kulit & shining
-
✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit
-
✔ Mampu mencerahkan kulit muka
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING 
_
✔ Membuang blackhead & whitehead
_
✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang
_
✔ Memudarkan jeragat
_
✔ melembapkan kulit kering
.
.
Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘
_
Promo price - RM 99
Normal price: RM 300
.
Valid 1 - 30 November 2017
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat

[ MONSOON SPECIAL ] . SERLAHKAN KEJELITAANMU! _ Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿 . . Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 . . Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆 - - { Manfaat Diamond Glow Therapy } . _ ✔ Melembutkan kulit & shining - ✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit - ✔ Mampu mencerahkan kulit muka - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING _ ✔ Membuang blackhead & whitehead _ ✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang _ ✔ Memudarkan jeragat _ ✔ melembapkan kulit kering . . Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘 _ Promo price - RM 99 Normal price: RM 300 . Valid 1 - 30 November 2017 - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat

Share 0 1
theraskin_farma_hwy's Instagram Photo - Yang mukanya pengen putih tp jerawatan bisa pake ini ya say.. Dijamin jerawat pada kabur fan kulit jd glowing😘😘 #theraskin #theraskinmurah #theraskinplg #theraskinori #secondpalembang #prelovedpalembng #skincare #perawatan #wajah #shop #plg #jerawat #cream #racikan #dokter #farmasi #aman #beauty #care #putih #kinclong #glowing #theraskincare #palembang #theraskinpalembang #perawatanwajah #wajahputih #wajahkinclong #kulitputih #perawatanestetika

Yang mukanya pengen putih tp jerawatan bisa pake ini ya say.. Dijamin jerawat pada kabur fan kulit jd glowing😘😘 #theraskin #theraskinmurah #theraskinplg #theraskinori #secondpalembang #prelovedpalembng #skincare #perawatan #wajah #shop #plg #jerawat #cream #racikan #dokter #farmasi #aman #beauty #care #putih #kinclong #glowing #theraskincare #palembang #theraskinpalembang #perawatanwajah #wajahputih #wajahkinclong #kulitputih #perawatanestetika

Share 0 1
maryk_aini's Instagram Photo - .
.
🕊Timewise Cleansing Bar.
Siapa kat sini yang suka pakai cleanser jenis bar?
.
Mesti ada kan? sebab yg jenis suka pakai bar soap, dia akan cari jenis ni juga tau.. sebab memang best! so.. marykay pun ada uollsss! siap dengan bekas soap ni dapat sekali ya.. best tak? tak perlu susah susah nak cari bekas letak bar soap ni 😍😍
.
.
Jom whatsapp sis kalau nak tau tentang bar soap ni??.
.
BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜
.
📱️ 0196627794 | INA
👜 Marykay Beauty Consultant 
___________________________________________
#Mask #GelMask #MoistureRenewingGelMask #MaskTimeWise #TimeWiseGelMask #Girl #Girls #Timewise #Masker #Jerawat #Jeragat #Burn #Botanical #Glowing #Gebu #aurainsta #aurainstabatch8 #Guy #Guys #Makeup #Me #Beauty #Regena #Melacep #BotanicalEffect #CCCream #Foundation #Liquidfoundation

. . 🕊Timewise Cleansing Bar. Siapa kat sini yang suka pakai cleanser jenis bar? . Mesti ada kan? sebab yg jenis suka pakai bar soap, dia akan cari jenis ni juga tau.. sebab memang best! so.. marykay pun ada uollsss! siap dengan bekas soap ni dapat sekali ya.. best tak? tak perlu susah susah nak cari bekas letak bar soap ni 😍😍 . . Jom whatsapp sis kalau nak tau tentang bar soap ni??. . BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜 . 📱️ 0196627794 | INA 👜 Marykay Beauty Consultant ___________________________________________ #Mask #GelMask #MoistureRenewingGelMask #masktimewise #TimeWiseGelMask #girl #girls #Timewise #masker #Jerawat #jeragat #Burn #Botanical #Glowing #gebu #aurainsta #aurainstabatch8 #guy #guys #Makeup #Me #Beauty #Regena #melacep #BotanicalEffect #CCCream #Foundation #Liquidfoundation

Share 0 2
estetikamedispa_penang's Instagram Photo - [ MONSOON SPECIAL ]
.
 SERLAHKAN KEJELITAANMU! 
_
Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿
.
.
Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 .
.
Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆
-
-
{ Manfaat Diamond Glow Therapy } . 
_
✔ Melembutkan kulit & shining
-
✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit
-
✔ Mampu mencerahkan kulit muka
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING 
_
✔ Membuang blackhead & whitehead
_
✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang
_
✔ Memudarkan jeragat
_
✔ melembapkan kulit kering
.
.
Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘
_
Promo price - RM 99
Normal price: RM 300
.
Valid 1 - 30 November 2017
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat

[ MONSOON SPECIAL ] . SERLAHKAN KEJELITAANMU! _ Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿 . . Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 . . Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆 - - { Manfaat Diamond Glow Therapy } . _ ✔ Melembutkan kulit & shining - ✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit - ✔ Mampu mencerahkan kulit muka - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING _ ✔ Membuang blackhead & whitehead _ ✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang _ ✔ Memudarkan jeragat _ ✔ melembapkan kulit kering . . Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘 _ Promo price - RM 99 Normal price: RM 300 . Valid 1 - 30 November 2017 - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat

Share 0 1
perlashine_safiey769's Instagram Photo - Fungsi Perlashine Kapsul Mutiara. .
. 🌼Memutihkan dan kulit 🌼Menegangkan kulit wajah
🌼Menyihatkan tubuh badan 🌼Awet muda dan kulit kekal anjal
🌼Merawat masalah jerawat dan jeragat
🌼 Memudarkan parut di wajah dan badan 🌼Merawat segala bermacam masalah kulit

Jangan risau, PERLASHINE tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ini disahkan sendiri oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan.

#EzzaBeautyEmpire
#perlashineshahalam 
#perlashinekualalumpur 
#perlaking
#IBCShahAlam 
#jeragat
#jerawat
#uitmshahalam
#bazaarpaknil 
#shahalamresident
#shahalam
#shaklee
#cantik 
#kosmetik

Fungsi Perlashine Kapsul Mutiara. . . 🌼Memutihkan dan kulit 🌼Menegangkan kulit wajah 🌼Menyihatkan tubuh badan 🌼Awet muda dan kulit kekal anjal 🌼Merawat masalah jerawat dan jeragat 🌼 Memudarkan parut di wajah dan badan 🌼Merawat segala bermacam masalah kulit Jangan risau, PERLASHINE tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ini disahkan sendiri oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan. #EzzaBeautyEmpire #perlashineshahalam #perlashinekualalumpur #perlaking #ibcshahalam #jeragat #jerawat #uitmshahalam #bazaarpaknil #shahalamresident #shahalam #shaklee #cantik #kosmetik

Share 0 3
perawatanwajah.alami's Instagram Photo - 0896-4028-5787 (WA) JUAL OBAT JERAWAT ALAMI & TRADISIONAL KE SELURUH INDONESIA

Punya masalah sama kulit wajah? Jerawat? Kulit berminyak? Komedo yg banyak? Mau pakai masker tapi harga mahal? Takut pakai masker karena lagi hamil atau lagi menyusui?

Admin kenalin nih sma BEDAK DINGIN SARIPOHATJI. Harga dijamin murah meriah,bisa dipakai semua jenis kulit karena memang menggunakan bahan alami.

Bisa dipakai pria, wanita, ibu hamil, ibu menyusui, bahkan anak2 lhooo

Manfaat Saripohatji bedak jerawat
. Membasmi jerawat
. Menghilangkan noda bekas jerawat
. Menghaluskan kulit wajah
. Membasmi komedo
. Mengurangi minyak di wajah
. Membuat wajah menjadi cerah
. Membuat wajah tetap segar dan kenyal
. Menggunakan Saripohatji sebagai masker sebelum tidur akan membuat pori-pori mengecil karena menyerap ke dalam kulit saat tidur ^0^

Tidak mengakibatkan ketergantungan yaaaa
* Cocok banget buat kalian yg berminyak. Hanya dalam waktu seminggu,minyak di wajah bakal berkurang
* Buat yg berjerawat, DIJAMIN dalam semalam bisa langsung kering jerawatnya. Dalam beberapa hr bisa hilang
* Dalam pemakaian pertama, bangun tidur bisa LANGSUNG terasa halus di wajah (admin uda ngerasain sendiri)
Ampuh banget kaaan... Wajib di coba yaa

More info:
WA: 0896 4028 5787
Line: @qiy9590x (pakai simbol '@' yaa

CEK JUGA IG TOKO KAMI untuk produk & testi lainnya: hanakoishop

#saripohatji #saripohatjijogja #bedaksaripohatji #bedakdingin #bedakdinginsaripohatji #saripohatjimurah #saripohatjiasli #penghilangjerawat #penghilangjerawatampuh #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawataman #obatjerawatmurah #kulitberminyak #maskerwajah #maskerjerawat #penghilangjerawatjogja #jerawat #obatjerawatjogja

0896-4028-5787 (WA) JUAL OBAT JERAWAT ALAMI & TRADISIONAL KE SELURUH INDONESIA Punya masalah sama kulit wajah? Jerawat? Kulit berminyak? Komedo yg banyak? Mau pakai masker tapi harga mahal? Takut pakai masker karena lagi hamil atau lagi menyusui? Admin kenalin nih sma BEDAK DINGIN SARIPOHATJI. Harga dijamin murah meriah,bisa dipakai semua jenis kulit karena memang menggunakan bahan alami. Bisa dipakai pria, wanita, ibu hamil, ibu menyusui, bahkan anak2 lhooo Manfaat Saripohatji bedak jerawat . Membasmi jerawat . Menghilangkan noda bekas jerawat . Menghaluskan kulit wajah . Membasmi komedo . Mengurangi minyak di wajah . Membuat wajah menjadi cerah . Membuat wajah tetap segar dan kenyal . Menggunakan Saripohatji sebagai masker sebelum tidur akan membuat pori-pori mengecil karena menyerap ke dalam kulit saat tidur ^0^ Tidak mengakibatkan ketergantungan yaaaa * Cocok banget buat kalian yg berminyak. Hanya dalam waktu seminggu,minyak di wajah bakal berkurang * Buat yg berjerawat, DIJAMIN dalam semalam bisa langsung kering jerawatnya. Dalam beberapa hr bisa hilang * Dalam pemakaian pertama, bangun tidur bisa LANGSUNG terasa halus di wajah (admin uda ngerasain sendiri) Ampuh banget kaaan... Wajib di coba yaa More info: WA: 0896 4028 5787 Line: @qiy9590x (pakai simbol '@' yaa CEK JUGA IG TOKO KAMI untuk produk & testi lainnya: hanakoishop #saripohatji #saripohatjijogja #bedaksaripohatji #bedakdingin #bedakdinginsaripohatji #saripohatjimurah #saripohatjiasli #penghilangjerawat #penghilangjerawatampuh #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawataman #obatjerawatmurah #kulitberminyak #maskerwajah #maskerjerawat #penghilangjerawatjogja #jerawat #obatjerawatjogja

Share 0 1
magicskin_beauty's Instagram Photo - Terima kasih. Mula2 cuba trial set, lepas tu beli yang actual pulak. Sape yang cuba sekali produk Lovera pasti jatuh hati❤
.
.
.
Sape nak order boleh wassap Farah +6017 9417121 atau tekan jer link kat profile. Boleh walk in jugak vendor boutique @projectbynia (Melaka)
.
.
.
#masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #salahpakaiproduk #TeamFarahLovera
#magicjellylovera
#magicjelly
#MeroketBersamaLovera
#GelKulitLicinFlawless
#UbatKulitRosakViral #rawatsalahpakaiproduk #ajimaura #terapinstagram #loveramelaka #magicjellymelaka #codmelaka

Terima kasih. Mula2 cuba trial set, lepas tu beli yang actual pulak. Sape yang cuba sekali produk Lovera pasti jatuh hati❤ . . . Sape nak order boleh wassap Farah +6017 9417121 atau tekan jer link kat profile. Boleh walk in jugak vendor boutique @projectbynia (Melaka) . . . #masalahjerawat #parut #hilangkanparut #parutpudar #paruthilang #sunburn #rawatsunburn #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatpasir #jeragat #ekzema #masalahkulit #bibirkering #salahpakaiproduk #TeamFarahLovera #magicjellylovera #magicjelly #MeroketBersamaLovera #GelKulitLicinFlawless #ubatkulitrosakviral #rawatsalahpakaiproduk #ajimaura #terapinstagram #loveramelaka #magicjellymelaka #codmelaka

Share 0 1
junia_dolphine's Instagram Photo - Nih ak mau berbagi tips untuk merawat kulit agar bisa sesuai keinginan kamu bae 💕
•
•
Ak selalu rutin mengkonsumsi GLUCELLA .
Uda pada tau GLUCELLA? •
Jadi,Glucella itu minuman berbahan dasar kolagen, glutathion, stemcell apel, asam hyaluronat serta premiks vitamin dan mineral. 
manfaat:
1. menutrisi kulit dr dalam
2. menjaga daya tahan tubuh 
3. mencerahkan dan meremajakan kulit
4. menghilangkan jerawat dan bekas jerawat
5. anti aging
•
•
Kalian bisa rasain banyak manfaat hanya dengan mengkonsumsi 1 product ini 😍
wah iby recomended ini bgt bgt deh karna iby uda konsumsi dan buktikan sendiri 😍
•
FREE KONSULTASI👇
Info Produk/ Bisnis :
Distibutor Resmi 
Junia Bigbos HWI👑 
Fast response ⏬⏬⏬ Line: dollphine
 Wa: 082180403244 
#hwi #joinhwi #hwiciamis #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwaja

Nih ak mau berbagi tips untuk merawat kulit agar bisa sesuai keinginan kamu bae 💕 • • Ak selalu rutin mengkonsumsi GLUCELLA . Uda pada tau GLUCELLA? • Jadi,Glucella itu minuman berbahan dasar kolagen, glutathion, stemcell apel, asam hyaluronat serta premiks vitamin dan mineral. manfaat: 1. menutrisi kulit dr dalam 2. menjaga daya tahan tubuh 3. mencerahkan dan meremajakan kulit 4. menghilangkan jerawat dan bekas jerawat 5. anti aging • • Kalian bisa rasain banyak manfaat hanya dengan mengkonsumsi 1 product ini 😍 wah iby recomended ini bgt bgt deh karna iby uda konsumsi dan buktikan sendiri 😍 • FREE KONSULTASI👇 Info Produk/ Bisnis : Distibutor Resmi Junia Bigbos HWI👑 Fast response ⏬⏬⏬ Line: dollphine Wa: 082180403244 #hwi #joinhwi #hwiciamis #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwaja

Share 0 2
perlashine_safiey769's Instagram Photo - Fungsi Perlashine Kapsul Mutiara. .
. 🌼Memutihkan dan kulit 🌼Menegangkan kulit wajah
🌼Menyihatkan tubuh badan 🌼Awet muda dan kulit kekal anjal
🌼Merawat masalah jerawat dan jeragat
🌼 Memudarkan parut di wajah dan badan 🌼Merawat segala bermacam masalah kulit

Jangan risau, PERLASHINE tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ini disahkan sendiri oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan.

#EzzaBeautyEmpire
#perlashineshahalam 
#perlashinekualalumpur 
#perlaking
#IBCShahAlam 
#jeragat
#jerawat
#uitmshahalam
#bazaarpaknil 
#shahalamresident
#shahalam
#shaklee
#cantik 
#kosmetik

Fungsi Perlashine Kapsul Mutiara. . . 🌼Memutihkan dan kulit 🌼Menegangkan kulit wajah 🌼Menyihatkan tubuh badan 🌼Awet muda dan kulit kekal anjal 🌼Merawat masalah jerawat dan jeragat 🌼 Memudarkan parut di wajah dan badan 🌼Merawat segala bermacam masalah kulit Jangan risau, PERLASHINE tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna. Ini disahkan sendiri oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah nombor kelulusan MAL16040026TC. Jadi, PERLASHINE Kapsul Mutiara sememangnya selamat untuk dimakan. #EzzaBeautyEmpire #perlashineshahalam #perlashinekualalumpur #perlaking #ibcshahalam #jeragat #jerawat #uitmshahalam #bazaarpaknil #shahalamresident #shahalam #shaklee #cantik #kosmetik

Share 0 3
sanielshop01's Instagram Photo - 🍵 FLEECY BANGLE TEA 🍵
.
Teh kesehatan yang mampu menurunkan berat badan secara alami. Teh ini telah terdaftar Dinas Kesehatan ( PIRT 313327113000821 )
~
Manfaat
🍔 Membantu mengurangi lemak
🍟 Menurunkan badan secara alami
🥗 Memperbaiki sistem pencernaan
🍿 Mampu membuat kulit menjadi cerah, halus dan sehat ~
#Pelangsing #kecantikan #pemutihbadan #kosmetik #pemutihwajah #pemutihkulit #kosmetikmurah #pelangsingbadan 
#diet #langsing #masker #cantik #cantikalami #herballife #obatkurus #obatjerawat #obatdiet #jerawat #maskerjerawat #maskerwajah #tehpelangsing

🍵 FLEECY BANGLE TEA 🍵 . Teh kesehatan yang mampu menurunkan berat badan secara alami. Teh ini telah terdaftar Dinas Kesehatan ( PIRT 313327113000821 ) ~ Manfaat 🍔 Membantu mengurangi lemak 🍟 Menurunkan badan secara alami 🥗 Memperbaiki sistem pencernaan 🍿 Mampu membuat kulit menjadi cerah, halus dan sehat ~ #Pelangsing #kecantikan #pemutihbadan #kosmetik #pemutihwajah #pemutihkulit #kosmetikmurah #pelangsingbadan #diet #langsing #masker #cantik #cantikalami #herballife #obatkurus #obatjerawat #obatdiet #jerawat #maskerjerawat #maskerwajah #tehpelangsing

Share 0 0
junia_dolphine's Instagram Photo - Nih ak mau berbagi tips untuk merawat kulit agar bisa sesuai keinginan kamu bae 💕
•
•
Ak selalu rutin mengkonsumsi GLUCELLA .
Uda pada tau GLUCELLA? •
Jadi,Glucella itu minuman berbahan dasar kolagen, glutathion, stemcell apel, asam hyaluronat serta premiks vitamin dan mineral. 
manfaat:
1. menutrisi kulit dr dalam
2. menjaga daya tahan tubuh 
3. mencerahkan dan meremajakan kulit
4. menghilangkan jerawat dan bekas jerawat
5. anti aging
•
•
Kalian bisa rasain banyak manfaat hanya dengan mengkonsumsi 1 product ini 😍
wah iby recomended ini bgt bgt deh karna iby uda konsumsi dan buktikan sendiri 😍
•
FREE KONSULTASI👇
Info Produk/ Bisnis :
Distibutor Resmi 
Junia Bigbos HWI👑 
Fast response ⏬⏬⏬ Line: dollphine
 Wa: 082180403244 
#hwi #joinhwi #hwiciamis #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwaja

Nih ak mau berbagi tips untuk merawat kulit agar bisa sesuai keinginan kamu bae 💕 • • Ak selalu rutin mengkonsumsi GLUCELLA . Uda pada tau GLUCELLA? • Jadi,Glucella itu minuman berbahan dasar kolagen, glutathion, stemcell apel, asam hyaluronat serta premiks vitamin dan mineral. manfaat: 1. menutrisi kulit dr dalam 2. menjaga daya tahan tubuh 3. mencerahkan dan meremajakan kulit 4. menghilangkan jerawat dan bekas jerawat 5. anti aging • • Kalian bisa rasain banyak manfaat hanya dengan mengkonsumsi 1 product ini 😍 wah iby recomended ini bgt bgt deh karna iby uda konsumsi dan buktikan sendiri 😍 • FREE KONSULTASI👇 Info Produk/ Bisnis : Distibutor Resmi Junia Bigbos HWI👑 Fast response ⏬⏬⏬ Line: dollphine Wa: 082180403244 #hwi #joinhwi #hwiciamis #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #kulitputih #kulithalus #kulitcerah #obatjerawat #jerawat #bekasjerawat #flek #pemutih #pemutihwaja

Share 0 2
elanishbeauty's Instagram Photo - ELANISH WHITE GLOW SERUM
.
Serum PREMIUM pd harga yg sangat mampu milik.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
Whatsapp <serum> +6014 544 9666
Whatsapp <serum> +6014 544 9666
Whatsapp <serum> +6014 544 9666
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

ELANISH WHITE GLOW SERUM . Serum PREMIUM pd harga yg sangat mampu milik. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! . Whatsapp +6014 544 9666 Whatsapp +6014 544 9666 Whatsapp +6014 544 9666 . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 2
pewiit.skincare's Instagram Photo - BERTAHUN JERAWAT !
.
Hanya ambil masa 19hari sahaja untuk pulih ! .. kalau dh satu bulan mungkin dh clear ;) ..
.
Pewiiiitttttttt .. janji 100% bahan semulajadi ..
.
Order sekarang sbb nk bgi FREE 3ITEM
.
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

BERTAHUN JERAWAT ! . Hanya ambil masa 19hari sahaja untuk pulih ! .. kalau dh satu bulan mungkin dh clear ;) .. . Pewiiiitttttttt .. janji 100% bahan semulajadi .. . Order sekarang sbb nk bgi FREE 3ITEM . ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 📱📱whatsapp 0169313439 . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Share 0 0
Load More