PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about johor

Instagram Photos and Videos about johor. Download, Comment, Like johor Photos and Videos Shared by Various Users

by.lemoney's Instagram Photo - Cara-cara penyediaan lemonade xpresh. 😊

Semudah ABC, anda tidak perlu bersusah payah untuk membeli, memotong dan memerah lemon.😊 WhatsApp 'lemon' ke 017-7589271 untuk mendapatkan lemon anda sekarang. 😊 .

#tamansetiaindah #tamanmountaustin #tamandaya #bandardatoonn #johorbahru#johor #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #perlis #kedah #pahang #kelantan #terengganu#detoxlemon#maskerlemon#skincarelemon#eyetreatment#miraclesoapcarrot#jomkurus#tipskurus#mudahje#tonervitclemon#creamtreatmentlemon#sabunlemon

Cara-cara penyediaan lemonade xpresh. 😊 Semudah ABC, anda tidak perlu bersusah payah untuk membeli, memotong dan memerah lemon.😊 WhatsApp 'lemon' ke 017-7589271 untuk mendapatkan lemon anda sekarang. 😊 . #tamansetiaindah #tamanmountaustin #tamandaya #bandardatoonn #johorbahru#johor #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #perlis #kedah #pahang #kelantan #terengganu#detoxlemon#maskerlemon#skincarelemon#eyetreatment#miraclesoapcarrot#jomkurus#tipskurus#mudahje#tonervitclemon#creamtreatmentlemon#sabunlemon

Share 0 0
jvi.co's Instagram Photo - Tak sangka ramai juga yang berkenan dengan design baru ni alhamdulilah dan terima kasih admin ucapkan 😇 Doakan admin sentiasa maju dalam apa jua perkara yang diceburi ok ☺️ Xoxo 😘 
#feedbackcusjvico #nikebegpack #begmurah #begsekolah #begnikemurah #malaysia #johor

Tak sangka ramai juga yang berkenan dengan design baru ni alhamdulilah dan terima kasih admin ucapkan 😇 Doakan admin sentiasa maju dalam apa jua perkara yang diceburi ok ☺️ Xoxo 😘 #feedbackcusjvico #nikebegpack #begmurah #begsekolah #begnikemurah #malaysia #johor

Share 0 0
sweetmilycakescookieschoc's Instagram Photo - Terima kasih Cikgu SMK Mutiara Rini

#walnutbrownies #bandarputra #kulai #johor

Terima kasih Cikgu SMK Mutiara Rini #walnutbrownies #bandarputra #kulai #johor

Share 0 0
dnilhkm_'s Instagram Photo - Assalamualaikum dan salam sejahtera . 
Saya Danial dari Business Academy360. Minggu ini kami dari Business Academy360 ada buat Customer's Day utk kongsi kan kpd org ramai tentang peluang jana pendapatan yg mudah, cepat dan berkesan. Sehari rm100-rm500 boleh dapat. Kalau peluang ni awak dengar dulu pun takde masalah. 
So utk awk tahu lebih detail dan berminat, sila tinggalkn no fon dan saya akn contact awk juga akan terangkan bagaimana saya buat dgn sistem baru saya belajar dgn #BusinessAcademy360

Kalau awak srs berminat boleh pm sy trus kerana saya sedang memberi offer kepada 5 orang terawal pada hari ini 👍🏻👍🏻 Danial Hakim
📞017-238-6348 Whatsapp
📞017-238-6348 Whatsapp

#businessacademy360 #businessacademy360crown #businessacademy360granite #ba360#ba360crown#uitm#usim#unikl#uniten#upm#uim#um#ukm#politeknik#poli#kl#selangor#bangi#melaka#johor#sabah#serawak#pahang#perak

Assalamualaikum dan salam sejahtera . Saya Danial dari Business Academy360. Minggu ini kami dari Business Academy360 ada buat Customer's Day utk kongsi kan kpd org ramai tentang peluang jana pendapatan yg mudah, cepat dan berkesan. Sehari rm100-rm500 boleh dapat. Kalau peluang ni awak dengar dulu pun takde masalah. So utk awk tahu lebih detail dan berminat, sila tinggalkn no fon dan saya akn contact awk juga akan terangkan bagaimana saya buat dgn sistem baru saya belajar dgn #BusinessAcademy360 Kalau awak srs berminat boleh pm sy trus kerana saya sedang memberi offer kepada 5 orang terawal pada hari ini 👍🏻👍🏻 Danial Hakim 📞017-238-6348 Whatsapp 📞017-238-6348 Whatsapp #businessacademy360 #businessacademy360crown #businessacademy360granite #ba360#ba360crown#uitm#usim#unikl#uniten#upm#uim#um#ukm#politeknik#poli#kl#selangor#bangi#melaka#johor #sabah#serawak#pahang#perak

Share 0 0
rgc.garage's Instagram Photo - Classic round metal.
🚨#Grade5A
🚨Terdapat dalam Size 50 & 54
🚨Bingkai warna :
🚨Lens: kaca UV 400
🚨Lens warna : G 15 hijau
🚨Set: kotak rayban ,kain lens.
🚨Free pos laju 1 Malaysia
.
.
What appp / sms .
☎0 1 2 378 1943
.
📲012 378 1943
.
📞012 378 1943

#kluang #skudai #johor #johorbahru #segamat #pagoh #paritraja #muar #kuantan #kualalipis #pekan #bentong#pahang #percuma #perak #lumut #kualakangsar #lumut#telukintan#setiawan#kotabharu #kelantan #kualaterengganu #terenganu

Classic round metal. 🚨 #Grade5A 🚨Terdapat dalam Size 50 & 54 🚨Bingkai warna : 🚨Lens: kaca UV 400 🚨Lens warna : G 15 hijau 🚨Set: kotak rayban ,kain lens. 🚨Free pos laju 1 Malaysia . . What appp / sms . ☎0 1 2 378 1943 . 📲012 378 1943 . 📞012 378 1943 #kluang #skudai #johor #johorbahru #segamat #pagoh #paritraja #muar #kuantan #kualalipis #pekan #bentong#pahang #percuma #perak #lumut #kualakangsar #lumut#telukintan#setiawan#kotabharu #kelantan #kualaterengganu #terenganu

Share 0 0
bedazzled_official's Instagram Photo - EVERYTHING ON SALE
Hand made shells accessories & phone case
🌟Limited ready stock!🌟
📲iPhone 6/6plus 🌟RM 49🌟
💃🏼Dazzle with us💃🏼
🌍 shipping
For more info please DM
Or watsapp +60124447490
#Bedazzled_official#ashtray#shells#handmade#sale#iphonecase#phonecase#silver#bling#iphone6#iphone6plus#malaysia#johor#kl#onlinesale#shop#igshop#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#singapore#brunei#potd❤️

EVERYTHING ON SALE Hand made shells accessories & phone case 🌟Limited ready stock!🌟 📲iPhone 6/6plus 🌟RM 49🌟 💃🏼Dazzle with us💃🏼 🌍 shipping For more info please DM Or watsapp +60124447490 #bedazzled_official#ashtray#shells#handmade#sale#iphonecase#phonecase#silver#bling#iphone6#iphone6plus#malaysia#johor #kl#onlinesale#shop#igshop#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#singapore#brunei#potd❤️

Share 0 0
ubatjomtinggi03.my's Instagram Photo - Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China * 📲 WECHAT : naktiggistore
📲 Whatsapp : +60109927520 
#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah

Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * 📲 WECHAT : naktiggistore 📲 Whatsapp : +60109927520 #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah

Share 0 0
zatywallpaper_on9's Instagram Photo - Katanya cantik sgt tangga pejabatnya. puas hati♥
Hanya dengan wallpaper jadi secantik dan semewah ini! RM45 SAHAJAA
.
WALLPAPER kami lain dari kedai biasa😊
-
Dengan modal hanya RM45, TAHAN lasak sehingga 3-5 tahun😳
Sangat jimat, kan?
Dah siap GAM plak tu😱
-
KEISTIMEWAAN WALLPAPER STICKER kami 😍😍👇🏻
✅ PVC WALLPAPER
✅ WATERPROOF
✅ TAHAN HABA
✅ ketebalan 0.8mm
✅ 10METER x 45CM

#WhatsApp +60134193574
.
Alhamdulillah #feedback #zatycustomerfeedback #zatyboutique_wallpaper_on9 #kualalumpur #perlis #kedah #penang #perak #selangor #melaka #negeri9 #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak

Katanya cantik sgt tangga pejabatnya. puas hati♥ Hanya dengan wallpaper jadi secantik dan semewah ini! RM45 SAHAJAA . WALLPAPER kami lain dari kedai biasa😊 - Dengan modal hanya RM45, TAHAN lasak sehingga 3-5 tahun😳 Sangat jimat, kan? Dah siap GAM plak tu😱 - KEISTIMEWAAN WALLPAPER STICKER kami 😍😍👇🏻 ✅ PVC WALLPAPER ✅ WATERPROOF ✅ TAHAN HABA ✅ ketebalan 0.8mm ✅ 10METER x 45CM #whatsapp+60134193574 . Alhamdulillah #feedback #zatycustomerfeedback #zatyboutique_wallpaper_on9 #kualalumpur #perlis #kedah #penang #perak #selangor #melaka #negeri9 #johor #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak

Share 0 0
rgc.garage's Instagram Photo - Aviator polarized
🚨#Grade5A
🚨Terdapat dalam Size 58 & 62
🚨Bingkai warna :
🚨Lens: kaca UV 400
🚨Lens warna : G 15 hijau
🚨Set: kotak rayban ,kain lens.
🚨Free pos laju 1 Malaysia
.
.
What appp / sms .
☎0 1 2 378 1943
.
📲012 378 1943
.
📞012 378 1943

#kluang #skudai #johor #johorbahru #segamat #pagoh #paritraja #muar #kuantan #kualalipis #pekan #bentong#pahang #percuma #perak #lumut #kualakangsar #lumut#telukintan#setiawan#kotabharu #kelantan #kualaterengganu #terenganu

Aviator polarized 🚨 #Grade5A 🚨Terdapat dalam Size 58 & 62 🚨Bingkai warna : 🚨Lens: kaca UV 400 🚨Lens warna : G 15 hijau 🚨Set: kotak rayban ,kain lens. 🚨Free pos laju 1 Malaysia . . What appp / sms . ☎0 1 2 378 1943 . 📲012 378 1943 . 📞012 378 1943 #kluang #skudai #johor #johorbahru #segamat #pagoh #paritraja #muar #kuantan #kualalipis #pekan #bentong#pahang #percuma #perak #lumut #kualakangsar #lumut#telukintan#setiawan#kotabharu #kelantan #kualaterengganu #terenganu

Share 0 0
mandiankasturijohorbahru's Instagram Photo - Syukur alhamdulillah...Rezeki tak pernah Salah alamat.. Tahniah team kasturi bidara.

#terapiinstagram 
#ig_sokongan 
#igersmalaysia 
#onlineshopping 
#showergelbidara 
#bidarashowergel 
#johorbahru 
#johor

Syukur alhamdulillah...Rezeki tak pernah Salah alamat.. Tahniah team kasturi bidara. #terapiinstagram #ig_sokongan #igersmalaysia #onlineshopping #showergelbidara #bidarashowergel #johorbahru #johor

Share 0 0
syamelazri05's Instagram Photo - @nak_pesan 
@biabetul 
@nakbebel 
@nakngepek 
@apaapajerr 
@nakfakta 
@tshirtkoyak 
@_tehais 
@luqmanhakyym 
@pakleman_ig
@pakjamal 
@ketawadotmy 
@bicaraustaz 
@kitakanmember 
@cakapbanyak 
@tekoberasap_ig 
@kualihangit .
#nakbebel #nakpickuplineeee #malayvine #malaysian #asian #kakisembang #lawaktahapdewa #lawakterkini #ask2016#sukanstartv#killmehealme #johor#zouk #hipstretch #nakfakta#l #bestvines #zowo#15secondcover #hipster #uppercut #faktabarat #famousXfamous #biabetul #kasitahu#giveaway
.
Tag member korang👇🏻👇🏻👇🏻

@nak_pesan @biabetul @nakbebel @nakngepek @apaapajerr @nakfakta @tshirtkoyak @_tehais @luqmanhakyym @pakleman_ig @pakjamal @ketawadotmy @bicaraustaz @kitakanmember @cakapbanyak @tekoberasap_ig @kualihangit . #nakbebel #nakpickuplineeee #malayvine #malaysian #asian #kakisembang #lawaktahapdewa #lawakterkini #ask2016#sukanstartv#killmehealme #johor #zouk #hipstretch #nakfakta#l #bestvines #zowo#15secondcover #hipster #uppercut #faktabarat #famousxfamous #biabetul #kasitahu#giveaway . Tag member korang👇🏻👇🏻👇🏻

Share 0 0
khalifahjawi_online's Instagram Photo - Corak IDOTSHIRT HIPSTER Awak Sekarang!
Pilih Warna Awak Suka Dan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Whatsapp 011 1060 5235 Khalid
Whatsapp 011 1060 5235 Khalid
Whatsapp 011 1060 5235 Khalid
#khalifahjawi_online 
#liketshirtjawi #malaysiaonlineshopping#malaysia #kualalumpur #selangor #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #pulaupinang #kedah #negerisembilan #perak #perlis #sarawak #sabah

Corak IDOTSHIRT HIPSTER Awak Sekarang! Pilih Warna Awak Suka Dan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Whatsapp 011 1060 5235 Khalid Whatsapp 011 1060 5235 Khalid Whatsapp 011 1060 5235 Khalid #khalifahjawi_online #liketshirtjawi #malaysiaonlineshopping#malaysia #kualalumpur #selangor #pahang #terengganu #kelantan #johor #melaka #pulaupinang #kedah #negerisembilan #perak #perlis #sarawak #sabah

Share 0 0
rgc.garage's Instagram Photo - Wayfarer olkmpik
🚨#Grade5A
🚨Terdapat dalam Size 50 & 54
🚨Bingkai warna :
🚨Lens: kaca UV 400
🚨Lens warna : G 15 hijau
🚨Set: kotak rayban ,kain lens.
🚨Free pos laju 1 Malaysia
.
.
What appp / sms .
☎0 1 2 378 1943
.
📲012 378 1943
.
📞012 378 1943

#kluang #skudai #johor #johorbahru #segamat #pagoh #paritraja #muar #kuantan #kualalipis #pekan #bentong#pahang #percuma #perak #lumut #kualakangsar #lumut#telukintan#setiawan#kotabharu #kelantan #kualaterengganu #terenganu

Wayfarer olkmpik 🚨 #Grade5A 🚨Terdapat dalam Size 50 & 54 🚨Bingkai warna : 🚨Lens: kaca UV 400 🚨Lens warna : G 15 hijau 🚨Set: kotak rayban ,kain lens. 🚨Free pos laju 1 Malaysia . . What appp / sms . ☎0 1 2 378 1943 . 📲012 378 1943 . 📞012 378 1943 #kluang #skudai #johor #johorbahru #segamat #pagoh #paritraja #muar #kuantan #kualalipis #pekan #bentong#pahang #percuma #perak #lumut #kualakangsar #lumut#telukintan#setiawan#kotabharu #kelantan #kualaterengganu #terenganu

Share 0 0
bedazzled_official's Instagram Photo - EVERYTHING ON SALE
Hand made shells accessories & phone case
🌟Limited ready stock!🌟
📲iPhone 6/6plus
📲iPhone 7/7plus
🌟RM 55 🌟
💃🏼Dazzle with us💃🏼
🌍 shipping
For more info please DM
Or watsapp +60124447490
#bedazzled_official#pink#poison#phonecase#iphone6#iphone6plus#iphone7#iphone7plus#iphone5#sale#malaysiasale#singaporesale#igshop#shoponline#handmade#shells#house#decorations#cute#pink#johor#kl#potd

EVERYTHING ON SALE Hand made shells accessories & phone case 🌟Limited ready stock!🌟 📲iPhone 6/6plus 📲iPhone 7/7plus 🌟RM 55 🌟 💃🏼Dazzle with us💃🏼 🌍 shipping For more info please DM Or watsapp +60124447490 #bedazzled_official#pink#poison#phonecase#iphone6#iphone6plus#iphone7#iphone7plus#iphone5#sale#malaysiasale#singaporesale#igshop#shoponline#handmade#shells#house#decorations#cute#pink#johor #kl#potd

Share 0 0
mincegulagulakurus's Instagram Photo - Senangnya nak kurus dengan selamat bersama #GulaGulaKurus Mince.

Kemam kemam je 2× sehari 😋

Banyakkan minum air kosong atleast 8 gelas sehari. 🍶

Tak perlu bersenam pun tapi kalau rajin tu buatlah seminggu sekali. 👣

Whatsapp,
0145151160
.

#nakkurus #kurus #gemuk #plussize #kurusdansihat #cantik #sihat #tipskurus #lossweight #kuruscantik #kurusdengancepat #sayajual #onlinemalaysia #kurusdenganselamat #kurussihat #hidupsihat #suamiisteri #promosi #malaysia #singaporean #brunei #faizsubri #johor #melaka #n9 #lofattah #terapiinstagram #senangnakboom

Senangnya nak kurus dengan selamat bersama #gulagulakurusMince. Kemam kemam je 2× sehari 😋 Banyakkan minum air kosong atleast 8 gelas sehari. 🍶 Tak perlu bersenam pun tapi kalau rajin tu buatlah seminggu sekali. 👣 Whatsapp, 0145151160 . #nakkurus #kurus #gemuk #plussize #kurusdansihat #cantik #sihat #tipskurus #lossweight #kuruscantik #kurusdengancepat #sayajual #onlinemalaysia #kurusdenganselamat #kurussihat #hidupsihat #suamiisteri #promosi #malaysia #singaporean #brunei #faizsubri #johor #melaka #n9 #lofattah #terapiinstagram #senangnakboom

Share 0 0
clothevalley_'s Instagram Photo - Assalamualaikum ladies 💕 *LATIFAH CASUAL SUIT*

PRICE :
(Cardigan : RM85 including postage)
(Pants : RM85 including postage) (1 set RM150 including postage) 
__
*ciri-ciri LATIFAH CASUAL SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat
✅ Dihiasi patch pada kiri cardigan

Berminat can direct whatsapp us 0177854584
#sayajual #sayajualbaju #wardasuit #loffatah #sayateamlofattah #bajumuslimah #patchsuit #palazzopants #bajukimono #kimonocardigan #dress #bajudinner #kurungmoden #skirtlabuh #perak #melaka #johor #kedah #uitm #usm #unimap #ukm

Assalamualaikum ladies 💕 *LATIFAH CASUAL SUIT* PRICE : (Cardigan : RM85 including postage) (Pants : RM85 including postage) (1 set RM150 including postage) __ *ciri-ciri LATIFAH CASUAL SUIT* ✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl ✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe ✅jahitan yg amat kemas ✅pant : straight cut & loose ✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) ✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat ✅ Dihiasi patch pada kiri cardigan Berminat can direct whatsapp us 0177854584 #sayajual #sayajualbaju #wardasuit #loffatah #sayateamlofattah #bajumuslimah #patchsuit #palazzopants #bajukimono #kimonocardigan #dress #bajudinner #kurungmoden #skirtlabuh #perak #melaka #johor #kedah #uitm #usm #unimap #ukm

Share 0 0
rahimi.zain's Instagram Photo - Assalamualaikum, Salam maghrib..😊
.
. 
Harini nk share sikit kawan saya sorg ni. Orang panggil dia Que, dia student lagi kt uitm kedah. Umur baru 20 tapi dh ada pendapatan sendiri. .
Pendapatan 2hari je tak banyak pun 1k je. Tapi mcm mana kalau seminggu ??? Kalau sebulan ??? Fikir2 laa haha 😁
.
OK ke OK ??? Ok la kan time study pon dh ada income seniri, sekurangnya boleh la ringankn sikit beban ibu bapa 😊
.
So, siapa yg nak tahu apa yg dia buat boleh trus PM sya, yg terawal ada special gift dari sya.😊
.
Rahimi
0111•927•9427 WhatssApp/Call
.
#BusinessAcademy360 #Ba360granite 
#newmodul #newprojek #onlineskill17 #incometurbo #bantuorgniaga #uitm #ukm #unimap #ump #uum #ukm #pahang #kedah #johor #selangor #terengganu #perak #sabah #sarawak 
#lillahi ta'ala

Assalamualaikum, Salam maghrib..😊 . . Harini nk share sikit kawan saya sorg ni. Orang panggil dia Que, dia student lagi kt uitm kedah. Umur baru 20 tapi dh ada pendapatan sendiri. . Pendapatan 2hari je tak banyak pun 1k je. Tapi mcm mana kalau seminggu ??? Kalau sebulan ??? Fikir2 laa haha 😁 . OK ke OK ??? Ok la kan time study pon dh ada income seniri, sekurangnya boleh la ringankn sikit beban ibu bapa 😊 . So, siapa yg nak tahu apa yg dia buat boleh trus PM sya, yg terawal ada special gift dari sya.😊 . Rahimi 0111•927•9427 WhatssApp/Call . #businessacademy360 #ba360granite #newmodul #newprojek #onlineskill17 #incometurbo #bantuorgniaga #uitm #ukm #unimap #ump #uum #ukm #pahang #kedah #johor #selangor #terengganu #perak #sabah #sarawak #lillahita'ala

Share 1 0
by.lemoney's Instagram Photo - FRESH MASKER LEMON 🍋
Cara menggunakan masker lemon 😍😍
.
.
Masker Lemon 😍
Siapa nak lembutkan wajah?? Hilangkan jerawat?? Mehh kami ade masker lemon sangat best kalau pakai sejuk je rase 😌
.
.
Rm35 shaje boleh tahan 2-3 bulan tau 👍
🏻 Whatsapp 017-7589271 now to order 📲

#tamansetiaindah #tamanmountaustin #tamandaya #bandardatoonn #johorbahru#johor #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #perlis #kedah #pahang #kelantan #terengganu#detoxlemon#maskerlemon#skincarelemon#eyetreatment#miraclesoapcarrot#jomkurus#tipskurus#mudahje#tonervitclemon#creamtreatmentlemon#sabunlemon#oatmealovernight#shikinliciousoatmeal#oatmealyogurtovernight

FRESH MASKER LEMON 🍋 Cara menggunakan masker lemon 😍😍 . . Masker Lemon 😍 Siapa nak lembutkan wajah?? Hilangkan jerawat?? Mehh kami ade masker lemon sangat best kalau pakai sejuk je rase 😌 . . Rm35 shaje boleh tahan 2-3 bulan tau 👍 🏻 Whatsapp 017-7589271 now to order 📲 #tamansetiaindah #tamanmountaustin #tamandaya #bandardatoonn #johorbahru#johor #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #perlis #kedah #pahang #kelantan #terengganu#detoxlemon#maskerlemon#skincarelemon#eyetreatment#miraclesoapcarrot#jomkurus#tipskurus#mudahje#tonervitclemon#creamtreatmentlemon#sabunlemon#oatmealovernight#shikinliciousoatmeal#oatmealyogurtovernight

Share 0 0
gulagulakurusofficial's Instagram Photo - Lelaki pun amik Mince tau uolsss. Pengantin lelaki sado. Turun 5kg sebelum sanding. Tak tergugat ke bakal pengantin perempuan sekalian 😝😂
.
.
Nak try jugak?
Whatsapp +6019-224 3718
.

#nakkurus #kurus #gemuk #plussize #kurusdansihat #cantik #sihat #tipskurus #lossweight #kuruscantik #kurusdengancepat #sayajual #onlinemalaysia  #kurusdenganselamat #kurussihat #hidupsihat #suamiisteri #promosi #malaysia #singaporean #brunei #faizsubri #johor #melaka #n9 #lofattah #terapiinstagram #senangnakboom

Lelaki pun amik Mince tau uolsss. Pengantin lelaki sado. Turun 5kg sebelum sanding. Tak tergugat ke bakal pengantin perempuan sekalian 😝😂 . . Nak try jugak? Whatsapp +6019-224 3718 . #nakkurus #kurus #gemuk #plussize #kurusdansihat #cantik #sihat #tipskurus #lossweight #kuruscantik #kurusdengancepat #sayajual #onlinemalaysia  #kurusdenganselamat #kurussihat #hidupsihat #suamiisteri #promosi #malaysia #singaporean #brunei #faizsubri #johor #melaka #n9 #lofattah #terapiinstagram #senangnakboom

Share 0 0
Load More