PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about kajang

Instagram Photos and Videos about kajang. Download, Comment, Like kajang Photos and Videos Shared by Various Users

rusni_cake's Instagram Photo - Fruit tart saya dah siap...saja buat awal..pas ni sejuk kan.
#juadahberbukapuasaharini #rusnicakebandarbarubangi🎂🍰🍰🎂#fruittart
#sayajual #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #ukm#upm#sayajualkek

Fruit tart saya dah siap...saja buat awal..pas ni sejuk kan. #juadahberbukapuasaharini #rusnicakebandarbarubangi🎂🍰🍰🎂#fruittart #sayajual #bandarbarubangi #putrajaya #kajang #ukm#upm#sayajualkek

Share 0 0

Sponsored Ads

doctortinggi.malaysia's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : tinggishop
.
📱Whatsapp : +60 11-3664 5884

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : tinggishop . 📱Whatsapp : +60 11-3664 5884 #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 3

Sponsored Ads

huzmadelights's Instagram Photo - #tartmawar

www.wasap.my/60123551730

#premium #bazarpaknil #foodporn #sayajual #sayajualkek #tempting #huzmadelights #kukissedap #kukisraya2017 #kajang #bangi #putrajaya #anchorbutter #passion #homemade #fresh #hariraya #damansara

#tartmawar www.wasap.my/60123551730 #premium #bazarpaknil #foodporn #sayajual #sayajualkek #tempting #huzmadelights #kukissedap #kukisraya2017 #kajang #bangi #putrajaya #anchorbutter #passion #homemade #fresh #hariraya #damansara

Share 0 4

Sponsored Ads

tinggishop.my's Instagram Photo - Nak tengok feedback ?
Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : tinggishop
.
📱Whatsapp : +60 11-3664 5884

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Nak tengok feedback ? Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : tinggishop . 📱Whatsapp : +60 11-3664 5884 #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Share 0 2
faridatarmize's Instagram Photo - Timbunan kebahagiaan. Tengok barang makeup siapa tak bahagia dik oiii. .
.
Mujur suami pun bahagia. Sebab tak pakai duit dia 😆😆😆
.
.
Seronok kan dapat berkongsi keseronokan produk yang korang sayang. .
📱0163265401
🙋🏻 @faridatarmize 👜 Mary Kay Ind. Beauty Consultant .
#kakdasuka #kakdashare #kakdamarykay #sridamansara #damansaraperdana #bangi #kajang

Timbunan kebahagiaan. Tengok barang makeup siapa tak bahagia dik oiii. . . Mujur suami pun bahagia. Sebab tak pakai duit dia 😆😆😆 . . Seronok kan dapat berkongsi keseronokan produk yang korang sayang. . 📱0163265401 🙋🏻 @faridatarmize 👜 Mary Kay Ind. Beauty Consultant . #kakdasuka #kakdashare #kakdamarykay #sridamansara #damansaraperdana #bangi #kajang

Share 0 3
tinggiherball.my's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : 📱Whatsapp : +60 16-558 0439.

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : 📱Whatsapp : +60 16-558 0439. #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Share 0 11
agent_fizah16's Instagram Photo - HQ dah restock kambing perap!!! Kambing perap yg sgt kebabommm!! Ada 1kg atau 1/2 kg ye😆
.
Boleh buat buka puasa or sahur tau.membangkitkan selera sungguh😝
.
Untuk order whatsapps 011-11655404
.
Delivery Area:
➡️Kajang ➡️Bandar country homes
➡️Aeon Rawang
➡️NSK Rawang
➡️Sg Buaya Rawang
➡️Desamas Rawang
➡️Saujana Rawang
➡️Emerald Rawang
➡️Tesco rawang 
dan sekitarnya
.
#bandarcountryhomes
#bandarcountryhome 
#rawang #desamasrawang #sgbuayarawang #sgbuaya #emeraldrawang #aeonrawang
#saujanarawang #tescorawang
#kambingperap #sosperapbbq #kajangtown #deliveryservis #deliveryorder #kajang #sayajual #aeonanggun #agentsabrinabakery #agent_fizah16

HQ dah restock kambing perap!!! Kambing perap yg sgt kebabommm!! Ada 1kg atau 1/2 kg ye😆 . Boleh buat buka puasa or sahur tau.membangkitkan selera sungguh😝 . Untuk order whatsapps 011-11655404 . Delivery Area: ➡️Kajang ➡️Bandar country homes ➡️Aeon Rawang ➡️NSK Rawang ➡️Sg Buaya Rawang ➡️Desamas Rawang ➡️Saujana Rawang ➡️Emerald Rawang ➡️Tesco rawang dan sekitarnya . #bandarcountryhomes #bandarcountryhome #rawang #desamasrawang #sgbuayarawang #sgbuaya #emeraldrawang #aeonrawang #saujanarawang #tescorawang #kambingperap #sosperapbbq #kajangtown #deliveryservis #deliveryorder #kajang #sayajual #aeonanggun #agentsabrinabakery #agent_fizah16

Share 1 9
rackzone's Instagram Photo - Wide Shawl: 1 For RM20 2 For RM50 .
Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
WALK-IN:
RACK ZONE BOUTIQUE
🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi
🌸 Waze: Rack Zone Boutique
.
ORDER ONLINE:
☎️ Whatapps +60123582180
_________________________________
#vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #bajuraya2017 #lebaran2017 #butikbangi #vendorbutikbangi

Wide Shawl: 1 For RM20 2 For RM50 . Boleh beli secara online & walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 WALK-IN: RACK ZONE BOUTIQUE 🌸 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. 🌸 Belakang Tabung Haji Bangi 🌸 Waze: Rack Zone Boutique . ORDER ONLINE: ☎️ Whatapps +60123582180 _________________________________ #vendorbangi #rackzone #bangi #bandarbarubangi #kajang #vendorbandarbarubangi #bajuraya2017 #lebaran2017 #butikbangi #vendorbutikbangi

Share 0 11
narbeautycare's Instagram Photo - DYXY FEEDBACK ❗️❗️❗️
.
.
Alhamdulillah tiap2 hari dapat feedback positive dari pengguna DYXY. Thank you so much dear customer 😘🤗
.
.
Haaa yang belum cuba, korang patut cuba. Sebab produk DYXY ni tersangatlah BEST ❗️👍🏻👍🏻. Korang yang muka sensitif tu and susah nak cari foundation sesua, this BC Cream sangat RECOMMENDED ❗️
.
.
Macam mana nak order ❓
.
Bole terus DM Aimi lelaju/ Whatsap je no di bawah okay 👇🏻
.
📲 0124604165 (Aimi)
📲 0124604165 (Aimi).
.
#dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxymineralfacemist #sayajual #instamakeup #uniten #iukl #ikeadamansara #kotadamansara #saujanaimpian #bangi #kajang

DYXY FEEDBACK ❗️❗️❗️ . . Alhamdulillah tiap2 hari dapat feedback positive dari pengguna DYXY. Thank you so much dear customer 😘🤗 . . Haaa yang belum cuba, korang patut cuba. Sebab produk DYXY ni tersangatlah BEST ❗️👍🏻👍🏻. Korang yang muka sensitif tu and susah nak cari foundation sesua, this BC Cream sangat RECOMMENDED ❗️ . . Macam mana nak order ❓ . Bole terus DM Aimi lelaju/ Whatsap je no di bawah okay 👇🏻 . 📲 0124604165 (Aimi) 📲 0124604165 (Aimi). . #dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxymineralfacemist #sayajual #instamakeup #uniten #iukl #ikeadamansara #kotadamansara #saujanaimpian #bangi #kajang

Share 0 1
nixa.store's Instagram Photo - Ibawal Soraya 2017 Parfum 
Batik Series
.
RM 55 (Semenanjung Malaysia) 
RM 57 (Sabah/Sarawak)

COD available
Buy 3 FREE postage 
DM /WhatsApp 0127305264 .
#kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Ibawal Soraya 2017 Parfum Batik Series . RM 55 (Semenanjung Malaysia) RM 57 (Sabah/Sarawak) COD available Buy 3 FREE postage DM /WhatsApp 0127305264 . #kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Share 0 3
nixa.store's Instagram Photo - Ibawal Soraya 2017 Parfum 
Batik Series
.
RM 55 (Semenanjung Malaysia) 
RM 57 (Sabah/Sarawak)

COD available
Buy 3 FREE postage 
DM /WhatsApp 0127305264 .
#kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Ibawal Soraya 2017 Parfum Batik Series . RM 55 (Semenanjung Malaysia) RM 57 (Sabah/Sarawak) COD available Buy 3 FREE postage DM /WhatsApp 0127305264 . #kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Share 0 1
nixa.store's Instagram Photo - Ibawal Soraya 2017 Parfum 
Batik Series
.
RM 55 (Semenanjung Malaysia) 
RM 57 (Sabah/Sarawak)

COD available
Buy 3 FREE postage 
DM /WhatsApp 0127305264 .
#kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Ibawal Soraya 2017 Parfum Batik Series . RM 55 (Semenanjung Malaysia) RM 57 (Sabah/Sarawak) COD available Buy 3 FREE postage DM /WhatsApp 0127305264 . #kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Share 0 1
nixa.store's Instagram Photo - Ibawal Soraya 2017 Parfum 
Batik Series
.
RM 55 (Semenanjung Malaysia) 
RM 57 (Sabah/Sarawak)

COD available
Buy 3 FREE postage 
DM /WhatsApp 0127305264 .
#kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Ibawal Soraya 2017 Parfum Batik Series . RM 55 (Semenanjung Malaysia) RM 57 (Sabah/Sarawak) COD available Buy 3 FREE postage DM /WhatsApp 0127305264 . #kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Share 0 1
chamberofdream's Instagram Photo - Dah ready nak melaram #raya nanti? Ni haa eyeshadow feveret zaman ini! .
Hanya RM 15 je 😱
.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
.
📲+60136410592 .
.
#heroseorangcinderella #fattzura #lofatah #bangisentral #eyeshadow #mekap #rayasale #kajang #nilai #nashaaziz #fashasanda #wondercheese #purple #andainyatakdir #gilamekap #awekmelayu #nursajat #codlover #chamberofdream #nuramedina #kuzam #malique #fazura #fattahamin #aimantino #tajul #wanyhasrita

Dah ready nak melaram #rayananti? Ni haa eyeshadow feveret zaman ini! . Hanya RM 15 je 😱 . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . 📲+60136410592 . . #heroseorangcinderella #fattzura #lofatah #bangisentral #eyeshadow #mekap #rayasale #kajang #nilai #nashaaziz #fashasanda #wondercheese #purple #andainyatakdir #gilamekap #awekmelayu #nursajat #codlover #chamberofdream #nuramedina #kuzam #malique #fazura #fattahamin #aimantino #tajul #wanyhasrita

Share 0 7
nixa.store's Instagram Photo - Ibawal Soraya 2017 Parfum 
Batik Series
.
RM 55 (Semenanjung Malaysia) 
RM 57 (Sabah/Sarawak)

COD available
Buy 3 FREE postage 
DM /WhatsApp 0127305264 .
#kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Ibawal Soraya 2017 Parfum Batik Series . RM 55 (Semenanjung Malaysia) RM 57 (Sabah/Sarawak) COD available Buy 3 FREE postage DM /WhatsApp 0127305264 . #kajang #bangi #putrajaya #cheras #bazar #tudungbawal #ibawallovers #tudungcantik #bawalcorak #ibawal #tudungmurah #dropshipwanted #tudungraya2017 #squarescarf #squareshawl

Share 0 1
bammetfoodhubkajang's Instagram Photo - Ada yang berhajat.. Antara yang laris.. Hari ini sahaja 6kg pos ke seluruh Malaysia.. Berminat DM bammet.. Atau WA 0193356804

#kerepekpedasbasah #bazarpaknil #kerepeksedap #kerepekmurah #selangor #kajang

Ada yang berhajat.. Antara yang laris.. Hari ini sahaja 6kg pos ke seluruh Malaysia.. Berminat DM bammet.. Atau WA 0193356804 #kerepekpedasbasah #bazarpaknil #kerepeksedap #kerepekmurah #selangor #kajang

Share 0 4
brownies.co's Instagram Photo - Baru semangat nak upload gambar. Tadi down teruk tak dak api weh rumah kami. Oven pakai api, pengukus pakai api. X dak api mereput la kami😫 Alhamdulillah ni baqu ada, cergas buat order petang ni😆😅 customer kesayangan, saya lambat sikit delivery ye. Sorry🙏🏻😣 yang ni brownies 9" rm45 sahaja. Self pickup dekat taman sri jelok. Delivery available tapi kajang dan bbbangi sahaja (with charges) order and inquiries whatsapp 0126869040 ye.. Thank you🙏🏻😘 #brownies #browniesmurah #browniessedap #kajang #kajangprima #kajangperdana #primasaujana #saujanaimpian #ttdigroove #ttdigrovekajang #sungaijelok #sungaikantan #tamansrijelok #bandarteknologikajang #penjarakajang #hospitalkajang #metropointkajang #tescokajang #giantkajang #kpjkajang

Baru semangat nak upload gambar. Tadi down teruk tak dak api weh rumah kami. Oven pakai api, pengukus pakai api. X dak api mereput la kami😫 Alhamdulillah ni baqu ada, cergas buat order petang ni😆😅 customer kesayangan, saya lambat sikit delivery ye. Sorry🙏🏻😣 yang ni brownies 9" rm45 sahaja. Self pickup dekat taman sri jelok. Delivery available tapi kajang dan bbbangi sahaja (with charges) order and inquiries whatsapp 0126869040 ye.. Thank you🙏🏻😘 #brownies #browniesmurah #browniessedap #kajang #kajangprima #kajangperdana #primasaujana #saujanaimpian #ttdigroove #ttdigrovekajang #sungaijelok #sungaikantan #tamansrijelok #bandarteknologikajang #penjarakajang #hospitalkajang #metropointkajang #tescokajang #giantkajang #kpjkajang

Share 0 6
wondercheese88's Instagram Photo - @cheesy.crisp 
This bubbly girl happily received her WONDER CHEESE 😊

Sesiapa nak rasa atau nak try WONDER CHEESE ni boleh whatsapp 0136466079. Boleh buat untuk kerepek rayaaa. 
RM25/600gm

Postage:
RM11 - Semenanjung

COD:
🌸 Bandar Baru Bangi
🌸 Putrajaya
🌸 Cyberjaya
🌸 Dan kawasan sekitarnya

@wondercheese88
#wondercheese #wondercheese88 #wondercheeselover #wondercheeseputrajaya #wondercheesecyberjaya #wondercheeseputrajayacyberjaya #wondercheesebangi #cheeselover #sayajual #sayajualkerepek #kajang #agentwondercheese #cyberjaya #putrajaya #bangi #kptmbangi #usim #ukm #uniten #bsp #bandarseriputra #bukitmahkota #cadanganmakan #wondercheesekl #wondercheesemelaka #wondercheesejohor #wondercheesekedah #wondercheeseperak
#wondercheesekajang

@cheesy.crisp This bubbly girl happily received her WONDER CHEESE 😊 Sesiapa nak rasa atau nak try WONDER CHEESE ni boleh whatsapp 0136466079. Boleh buat untuk kerepek rayaaa. RM25/600gm Postage: RM11 - Semenanjung COD: 🌸 Bandar Baru Bangi 🌸 Putrajaya 🌸 Cyberjaya 🌸 Dan kawasan sekitarnya @wondercheese88 #wondercheese #wondercheese88 #wondercheeselover #wondercheeseputrajaya #wondercheesecyberjaya #wondercheeseputrajayacyberjaya #wondercheesebangi #cheeselover #sayajual #sayajualkerepek #kajang #agentwondercheese #cyberjaya #putrajaya #bangi #kptmbangi #usim #ukm #uniten #bsp #bandarseriputra #bukitmahkota #cadanganmakan #wondercheesekl #wondercheesemelaka #wondercheesejohor #wondercheesekedah #wondercheeseperak #wondercheesekajang

Share 4 9
agent_fizah16's Instagram Photo - Mini pack !!😱😱😱
.
Mai cuba sekali confirm nk repeat yg besar punya..baru puas hati makan 😘😋
.
Sapa nak try mai whatsapps kami 011-11655404👍👍
.
Delivery Area:
➡️Kajang ➡️Bandar country homes
➡️Aeon Rawang
➡️Sungai Buaya Rawang
➡️NSK Rawang
➡️Desamas Rawang
➡️Saujana Rawang
➡️Emerald Rawang
➡️Tesco rawang 
dan sekitarnya
.
#bandarcountryhomes
#bandarcountryhome 
#rawang #desamasrawang #emeraldrawang #aeonrawang
#saujanarawang #tescorawang
#minipack #minipackbrownies #minipackcongobar #minipackdfcc #minipackpecanbutterscoth
#sgbuayarawang #kajangtown #kajang #sayajual #aeonanggun #deliveryservis #deliveryorder #agentsabrinabakery #agent_fizah16

Mini pack !!😱😱😱 . Mai cuba sekali confirm nk repeat yg besar punya..baru puas hati makan 😘😋 . Sapa nak try mai whatsapps kami 011-11655404👍👍 . Delivery Area: ➡️Kajang ➡️Bandar country homes ➡️Aeon Rawang ➡️Sungai Buaya Rawang ➡️NSK Rawang ➡️Desamas Rawang ➡️Saujana Rawang ➡️Emerald Rawang ➡️Tesco rawang dan sekitarnya . #bandarcountryhomes #bandarcountryhome #rawang #desamasrawang #emeraldrawang #aeonrawang #saujanarawang #tescorawang #minipack #minipackbrownies #minipackcongobar #minipackdfcc #minipackpecanbutterscoth #sgbuayarawang #kajangtown #kajang #sayajual #aeonanggun #deliveryservis #deliveryorder #agentsabrinabakery #agent_fizah16

Share 0 16
ubat_tinggi.store's Instagram Photo - Hical (utk tulang): berkesan semulajadi, tak mengandungi bahan pengawet, rasanye lembut dan asli. Meningkatkan kepadatan tulang dan merupakan suplemen kalsium yang sempurna untuk tinggi badan

Zinc (hormone): Meningkatkan Proses tumbesaran, Sistem pembiakan, saraf dan Tinggi Badan. .
.
📱whatsapp : +6017-317 5394
📱wechat id : ubattinggi_store 
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia.

Hical (utk tulang): berkesan semulajadi, tak mengandungi bahan pengawet, rasanye lembut dan asli. Meningkatkan kepadatan tulang dan merupakan suplemen kalsium yang sempurna untuk tinggi badan Zinc (hormone): Meningkatkan Proses tumbesaran, Sistem pembiakan, saraf dan Tinggi Badan. . . 📱whatsapp : +6017-317 5394 📱wechat id : ubattinggi_store #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia.

Share 0 6
Load More