PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about kelantan

Instagram Photos and Videos about kelantan. Download, Comment, Like kelantan Photos and Videos Shared by Various Users

pesonamall's Instagram Photo - Bila diberi kepercayaan, kita pasti akan sangat2 menghargai..dan terima kasih kerana tetap sokong kami. Alhamdulillah.🌹
.
.
Thanks dear shopping with us.
.
GREAT PRICE, GOOD RETURN

#malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

Bila diberi kepercayaan, kita pasti akan sangat2 menghargai..dan terima kasih kerana tetap sokong kami. Alhamdulillah.🌹 . . Thanks dear shopping with us. . GREAT PRICE, GOOD RETURN #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

Share 0 0
kedaiemassulygold's Instagram Photo - Haa sape punye ni?
Nak tempah macam gmbr ni rm6000 anggaran πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’πŸ’ Nak buat ikut bajet pn blh πŸ’™πŸ’™
Nak trade in emas lama pn blh πŸ’ŽπŸ’Ž
Nak ansuran pn blh 😘😘😘 #kedaiemassulygold #sfgoldnjewels #kedaiemaskakrah #kualakrai #kelantan #hargaemas #ukirnama

Haa sape punye ni? Nak tempah macam gmbr ni rm6000 anggaran πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’πŸ’ Nak buat ikut bajet pn blh πŸ’™πŸ’™ Nak trade in emas lama pn blh πŸ’ŽπŸ’Ž Nak ansuran pn blh 😘😘😘 #kedaiemassulygold #sfgoldnjewels #kedaiemaskakrah #kualakrai #kelantan #hargaemas #ukirnama

Share 0 0
joe_clown's Instagram Photo - #joeclown #badut #birthday #party #event #surprise #balloons #bouquet #bear #chocolate #cake #bigcard #gift #planner #magicians #flowers #deliverysurprise #kelantanase #kaybee #kelantan

#joeclown #badut #birthday #party #event #surprise #balloons #bouquet #bear #chocolate #cake #bigcard #gift #planner #magicians #flowers #deliverysurprise #kelantanase #kaybee #kelantan

Share 0 0
kasut_murah_lelaki_wanita's Instagram Photo - .
.
Ni abam nak kabau.. Sandal baru dah masuk ! !πŸ˜†πŸ˜ŠπŸ˜. Kualiti mang superb 😍
.
Sandal abam ni smuanya READY STOCK tau. Bkn PREODER.. Takyah tunggu 1 atau 2 minggu. Setiap HARI kita buat POSTAGE (hari cuti pos laju xkeje tauπŸ˜€)
.
Saiz yg ada 36-41 euro sahaja😊. Kami bagi harga murah2 je.. sepasang rm 30 sahaja tau 😊😍.murah x????? 😊😊
.
Harga yg ada tu adalah termasuk kos pos keseluruh semenanjung malaysia tau 😊
.
Org2 SABAH dan SARAWAK kena tambah rm5 sahaja😊
.
Berminat ? ? ?
.
 Whatsapp je ke no saya πŸ˜ƒ016-3679951 utk sebarang pertanyaan dan pembelian😊😍.SAVE NO NI TAU
.
πŸ“² 016-3679951
πŸ“² 016-3679951
πŸ“² 016-3679951
.
#kasutberkualitimampumilik
#followback
#followforfollow
#love
#photo
#awesome
#instacool
#instafashion
#kicks
#fit
#beautiful
#kasutmalaysia
#kasutcantik
#dropshipmalaysia
#dropshipkasut
#sandalmurah
#melaka
#terapiinstagram
#kelantan
#terengganu
#neelofa
#nurraysabeauty
#budaksekolah
#ariani
#jualonline
#jualkasut
#uitm
#politeknik
#klcc
#sneakersmurah

. . Ni abam nak kabau.. Sandal baru dah masuk ! !πŸ˜†πŸ˜ŠπŸ˜. Kualiti mang superb 😍 . Sandal abam ni smuanya READY STOCK tau. Bkn PREODER.. Takyah tunggu 1 atau 2 minggu. Setiap HARI kita buat POSTAGE (hari cuti pos laju xkeje tauπŸ˜€) . Saiz yg ada 36-41 euro sahaja😊. Kami bagi harga murah2 je.. sepasang rm 30 sahaja tau 😊😍.murah x????? 😊😊 . Harga yg ada tu adalah termasuk kos pos keseluruh semenanjung malaysia tau 😊 . Org2 SABAH dan SARAWAK kena tambah rm5 sahaja😊 . Berminat ? ? ? . Whatsapp je ke no saya πŸ˜ƒ016-3679951 utk sebarang pertanyaan dan pembelian😊😍.SAVE NO NI TAU . πŸ“² 016-3679951 πŸ“² 016-3679951 πŸ“² 016-3679951 . #kasutberkualitimampumilik #followback #followforfollow #love #photo #awesome #instacool #instafashion #kicks #fit #beautiful #kasutmalaysia #kasutcantik #dropshipmalaysia #dropshipkasut #sandalmurah #melaka #terapiinstagram #kelantan #terengganu #neelofa #nurraysabeauty #budaksekolah #ariani #jualonline #jualkasut #uitm #politeknik #klcc #sneakersmurah

Share 0 3
pesonamall's Instagram Photo - Bila diberi kepercayaan, kita pasti akan sangat2 menghargai..dan terima kasih kerana tetap sokong kami. Alhamdulillah.🌹
.
.
Thanks dear shopping with us.
.
GREAT PRICE, GOOD RETURN

#malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

Bila diberi kepercayaan, kita pasti akan sangat2 menghargai..dan terima kasih kerana tetap sokong kami. Alhamdulillah.🌹 . . Thanks dear shopping with us. . GREAT PRICE, GOOD RETURN #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

Share 0 0
jomshoping97's Instagram Photo - DGN DYXY BOLEH SIAP 3 MINIT JE ‼️.
.
Ada yang ada masalah mcmni tk ??😱😱😱. Start harini, start saat ini , masalah korg boleh hilang mcmtu je 😍😍 Mcm mana ? Dgn pakai DYXY lah. Kurang daripada 3 minit korg dh boleh siap ✨❀️.
.
BC Cream DYXY adalah gabungan :

FOUNDATION + CONCEALER + BEDAK + SUNBLOCK β˜€οΈ.
.
Foundation : Boleh menutup cela , parut hitam , dan jerawat di muka.
.
Concealer : Memberi effect full coverage , buat muka lebih flawless 😍.
.
Bedak : Meratakan kulit wajah, tahan lama lebih 8 JAM 😱😱.
.
Sunblock : Melindungi wajah dari sinatan UV , mengelakkan sunburn πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜.
.
Tak percaya kenalah cuba , tak cuba tk tahu. Sekali try terus jatuh cinta 😍❀️✨ COMFIRM !! Nak cantik nak gorgeous meh whatsapp sis cepat. Sis nk bg peluang utk semua ada barang makeup ni dari DYXY Cosmetics SHJ dgn harga yg tk masuk AKAL 😍.
.
Whatsapp skrg eh . Kalau malas nk save save no, tekan je link yg ada dkt bio kita ni okay ❀️😚.
.
Nak try ?
ORDER NOW πŸ’¨πŸ’¨
πŸ“ž 01129178998
www.wasap.my/01129178998
.
.
#teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #bccreambydyana #foundationmalaysia #dyxyselangor#dyxylovers #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxybccreambyana #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxymalaysia #teamdyxy #teamanys #unisza #uniszapastitahu #umt #redvelvetdrama #terengganu #kelantan

DGN DYXY BOLEH SIAP 3 MINIT JE ‼️. . Ada yang ada masalah mcmni tk ??😱😱😱. Start harini, start saat ini , masalah korg boleh hilang mcmtu je 😍😍 Mcm mana ? Dgn pakai DYXY lah. Kurang daripada 3 minit korg dh boleh siap ✨❀️. . BC Cream DYXY adalah gabungan : FOUNDATION + CONCEALER + BEDAK + SUNBLOCK β˜€οΈ. . Foundation : Boleh menutup cela , parut hitam , dan jerawat di muka. . Concealer : Memberi effect full coverage , buat muka lebih flawless 😍. . Bedak : Meratakan kulit wajah, tahan lama lebih 8 JAM 😱😱. . Sunblock : Melindungi wajah dari sinatan UV , mengelakkan sunburn πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ˜. . Tak percaya kenalah cuba , tak cuba tk tahu. Sekali try terus jatuh cinta 😍❀️✨ COMFIRM !! Nak cantik nak gorgeous meh whatsapp sis cepat. Sis nk bg peluang utk semua ada barang makeup ni dari DYXY Cosmetics SHJ dgn harga yg tk masuk AKAL 😍. . Whatsapp skrg eh . Kalau malas nk save save no, tekan je link yg ada dkt bio kita ni okay ❀️😚. . Nak try ? ORDER NOW πŸ’¨πŸ’¨ πŸ“ž 01129178998 www.wasap.my/01129178998 . . #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #bccreambydyana #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxylovers #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxybccreambyana #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxymalaysia #teamdyxy #teamanys #unisza #uniszapastitahu #umt #redvelvetdrama #terengganu #kelantan

Share 0 0
kopitiamkita2010's Instagram Photo - #18112017 Kopitiam Kita RotiTitabβ„’ Original Kelantan 
#viral
#jjcm
#brand
#original 
#landmark
#trademark
#kelantan 
#kotabharu 
#gegarvaganza
#meletop
#mentor
#gegar
#halaqah
#dramasangat
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#kotabharubandarayaislam

#18112017 Kopitiam Kita RotiTitabβ„’ Original Kelantan #viral #jjcm #brand #original #landmark #trademark #kelantan #kotabharu #gegarvaganza #meletop #mentor #gegar #halaqah #dramasangat #holiday #travel #cuticutimalaysia #jalanjalancarimakan #visitmalaysia #visitkelantan #rotititab #kopitiamkita #kopitiamkitakotabharu #rotititabkopitiamkita #kotabharubandarayaislam

Share 0 4
thedindaboutique's Instagram Photo - Azela Wedges @maishamus_collection

Price : RM35 ONLY

Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 πŸ’Œ Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique

#vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan # #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill

Azela Wedges @maishamus_collection Price : RM35 ONLY Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 πŸ’Œ Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #dindangels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan # #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill

Share 0 0
tassahouse's Instagram Photo - Tea time semalam dengan....(tak tau nama sebenar) rasa2nya serawa ubi kayu kot
.
#tassadiari #tassamakan #ubikayu #serawaubikayu #kelantanese #makanantradisional #jommakan #makanan #kelantan #musimhujan

Tea time semalam dengan....(tak tau nama sebenar) rasa2nya serawa ubi kayu kot . #tassadiari #tassamakan #ubikayu #serawaubikayu #kelantanese #makanantradisional #jommakan #makanan #kelantan #musimhujan

Share 0 1
thedindaboutique's Instagram Photo - Maajun Anggun Bestari @stokis_mabkelantan

Price : RM21 ONLY

Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 πŸ’Œ Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique

#vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #DindAngels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan # #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill

Maajun Anggun Bestari @stokis_mabkelantan Price : RM21 ONLY Online purchase kindly whatsapp 013.9110324 πŸ’Œ Happy Shopping DindAngels! 😘 Waze / Googlemap: Dinda Boutique #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkelantan #thedindaboutique #dindangels #kubangkerian #kotabharu #kelate #kelantan # #umk #politeknikkotabharu #ipgkb #kptm #masterskill

Share 0 0
pesonamall's Instagram Photo - β€œ[ TERKINI ] TERCARI-CARI KITCHEN EQUIPMENT / BARANGAN STAINLESS STEEL PALING MURAH, PALING BERKUALITI, PALING JIMAT KOS PENGHANTARAN??”
.
Nak dptkan barang tp x tahu kt mana?? Masih x jumpa barang yg dicari?? Mehhh.. semua barang yg korang nak.. sis tolong cari dan beri harga terbaik.. dah tak perlu risau. Super Jimat!
.
.
1. NAK KITCHEN EQUIPMENT / S.STEEL PRODUK?
.
Yesss! Kalau dulu korang pening kan nk cari kt mane? beli kat mane? kli ni sis bantu korang dptkn apa shja barang yg korang nk.. duduk kt rumah jer boleh orderr. Mudah utk korang..
.
2.PELBAGAI PILIHAN, RAMBANG MATA
.
Dari sekecil-kecil kelengkapan hingga ke kormesial, sis layan jerr ape korg nk orderr. Korang just fikir & tulis.. boleh direct orderr dgn sis hokayy..
.
3. PENGHANTARAN DEPAN PINTU RUMAH
.
Ofkos.. segala brg yg korg nak. Sis hntar sampai kt rumah terus.. jimat minyak, jimat tenaga.. tunggu jer kat rumah yerr.
.
4. HARGA RUNTUH X DPT CARI
.
Serius korg. Klau dulu fikir nk beli tp mahal? Lari dari bajet korg? Sis bg korg harga kaw-kaw punye.. nak cari kat mana lagi hrga mcm ni tau.. Berbaloi korgg..
.
5. KUALITI TIP TOP
.
Byk respond cust yg puas hati dgn item yg dorg orderr.. sis penting kn kualiti yeee.. brg dlm x keadaan mantop.. jgn rsau peniaga2 dh bnyk orderr dgn sis.. Alhamdulillah puas hati..
.
6. PESONA MALL TRUTED COMP.
.
Dah ramai buyerr, customer yg order. Repeat buyerr.. jgn risau sbb kami mrupakan trusted seller.. niat kami nk niaga sambil membantu korg.. InsyaAllah boleh bg sedikit manfaat kt korg..
.
Jd tunggu ape lagi yerr..
.
#malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

β€œ[ TERKINI ] TERCARI-CARI KITCHEN EQUIPMENT / BARANGAN STAINLESS STEEL PALING MURAH, PALING BERKUALITI, PALING JIMAT KOS PENGHANTARAN??” . Nak dptkan barang tp x tahu kt mana?? Masih x jumpa barang yg dicari?? Mehhh.. semua barang yg korang nak.. sis tolong cari dan beri harga terbaik.. dah tak perlu risau. Super Jimat! . . 1. NAK KITCHEN EQUIPMENT / S.STEEL PRODUK? . Yesss! Kalau dulu korang pening kan nk cari kt mane? beli kat mane? kli ni sis bantu korang dptkn apa shja barang yg korang nk.. duduk kt rumah jer boleh orderr. Mudah utk korang.. . 2.PELBAGAI PILIHAN, RAMBANG MATA . Dari sekecil-kecil kelengkapan hingga ke kormesial, sis layan jerr ape korg nk orderr. Korang just fikir & tulis.. boleh direct orderr dgn sis hokayy.. . 3. PENGHANTARAN DEPAN PINTU RUMAH . Ofkos.. segala brg yg korg nak. Sis hntar sampai kt rumah terus.. jimat minyak, jimat tenaga.. tunggu jer kat rumah yerr. . 4. HARGA RUNTUH X DPT CARI . Serius korg. Klau dulu fikir nk beli tp mahal? Lari dari bajet korg? Sis bg korg harga kaw-kaw punye.. nak cari kat mana lagi hrga mcm ni tau.. Berbaloi korgg.. . 5. KUALITI TIP TOP . Byk respond cust yg puas hati dgn item yg dorg orderr.. sis penting kn kualiti yeee.. brg dlm x keadaan mantop.. jgn rsau peniaga2 dh bnyk orderr dgn sis.. Alhamdulillah puas hati.. . 6. PESONA MALL TRUTED COMP. . Dah ramai buyerr, customer yg order. Repeat buyerr.. jgn risau sbb kami mrupakan trusted seller.. niat kami nk niaga sambil membantu korg.. InsyaAllah boleh bg sedikit manfaat kt korg.. . Jd tunggu ape lagi yerr.. . #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

Share 0 0
pesonamall's Instagram Photo - β€œ[ TERKINI ] TERCARI-CARI KITCHEN EQUIPMENT / BARANGAN STAINLESS STEEL PALING MURAH, PALING BERKUALITI, PALING JIMAT KOS PENGHANTARAN??”
.
Nak dptkan barang tp x tahu kt mana?? Masih x jumpa barang yg dicari?? Mehhh.. semua barang yg korang nak.. sis tolong cari dan beri harga terbaik.. dah tak perlu risau. Super Jimat!
.
.
1. NAK KITCHEN EQUIPMENT / S.STEEL PRODUK?
.
Yesss! Kalau dulu korang pening kan nk cari kt mane? beli kat mane? kli ni sis bantu korang dptkn apa shja barang yg korang nk.. duduk kt rumah jer boleh orderr. Mudah utk korang..
.
2.PELBAGAI PILIHAN, RAMBANG MATA
.
Dari sekecil-kecil kelengkapan hingga ke kormesial, sis layan jerr ape korg nk orderr. Korang just fikir & tulis.. boleh direct orderr dgn sis hokayy..
.
3. PENGHANTARAN DEPAN PINTU RUMAH
.
Ofkos.. segala brg yg korg nak. Sis hntar sampai kt rumah terus.. jimat minyak, jimat tenaga.. tunggu jer kat rumah yerr.
.
4. HARGA RUNTUH X DPT CARI
.
Serius korg. Klau dulu fikir nk beli tp mahal? Lari dari bajet korg? Sis bg korg harga kaw-kaw punye.. nak cari kat mana lagi hrga mcm ni tau.. Berbaloi korgg..
.
5. KUALITI TIP TOP
.
Byk respond cust yg puas hati dgn item yg dorg orderr.. sis penting kn kualiti yeee.. brg dlm x keadaan mantop.. jgn rsau peniaga2 dh bnyk orderr dgn sis.. Alhamdulillah puas hati..
.
6. PESONA MALL TRUTED COMP.
.
Dah ramai buyerr, customer yg order. Repeat buyerr.. jgn risau sbb kami mrupakan trusted seller.. niat kami nk niaga sambil membantu korg.. InsyaAllah boleh bg sedikit manfaat kt korg..
.
Jd tunggu ape lagi yerr..
.
#malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

β€œ[ TERKINI ] TERCARI-CARI KITCHEN EQUIPMENT / BARANGAN STAINLESS STEEL PALING MURAH, PALING BERKUALITI, PALING JIMAT KOS PENGHANTARAN??” . Nak dptkan barang tp x tahu kt mana?? Masih x jumpa barang yg dicari?? Mehhh.. semua barang yg korang nak.. sis tolong cari dan beri harga terbaik.. dah tak perlu risau. Super Jimat! . . 1. NAK KITCHEN EQUIPMENT / S.STEEL PRODUK? . Yesss! Kalau dulu korang pening kan nk cari kt mane? beli kat mane? kli ni sis bantu korang dptkn apa shja barang yg korang nk.. duduk kt rumah jer boleh orderr. Mudah utk korang.. . 2.PELBAGAI PILIHAN, RAMBANG MATA . Dari sekecil-kecil kelengkapan hingga ke kormesial, sis layan jerr ape korg nk orderr. Korang just fikir & tulis.. boleh direct orderr dgn sis hokayy.. . 3. PENGHANTARAN DEPAN PINTU RUMAH . Ofkos.. segala brg yg korg nak. Sis hntar sampai kt rumah terus.. jimat minyak, jimat tenaga.. tunggu jer kat rumah yerr. . 4. HARGA RUNTUH X DPT CARI . Serius korg. Klau dulu fikir nk beli tp mahal? Lari dari bajet korg? Sis bg korg harga kaw-kaw punye.. nak cari kat mana lagi hrga mcm ni tau.. Berbaloi korgg.. . 5. KUALITI TIP TOP . Byk respond cust yg puas hati dgn item yg dorg orderr.. sis penting kn kualiti yeee.. brg dlm x keadaan mantop.. jgn rsau peniaga2 dh bnyk orderr dgn sis.. Alhamdulillah puas hati.. . 6. PESONA MALL TRUTED COMP. . Dah ramai buyerr, customer yg order. Repeat buyerr.. jgn risau sbb kami mrupakan trusted seller.. niat kami nk niaga sambil membantu korg.. InsyaAllah boleh bg sedikit manfaat kt korg.. . Jd tunggu ape lagi yerr.. . #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #murah #murahmurah #murahmeriah #jualan #jualanku #jualanmurah #jualankak #jualansis #jualansist #jualansista #promosi #muslim #muslimah #barangmurah #barangdapur #bisnesonline #trustedsellermalaysia #dropshipmalaysia #kelantan #terengganu #kedah #johor #johorbahru #perlis #kuantan

Share 2 4
fullcreambytt's Instagram Photo - [INI BROWNIES KITAA] .
.

YUM..YUM..YUM.. .
.
.
Nak cuba? Tapi nak yang MINI PACK? .

BOLEHH! .

Meh la ws KakTT .

Tunggu apa lg.. .

Ws KakTT -01331410 .

#fullcreambytt #fullcreamfulltummyfullhappiness #bykaktt #browniessedap #brownies #minipack #manis #manismacamawak #uitm #uitmmachang #uitmmache #machang #mache #kelantan #otw #freedelivery

[INI BROWNIES KITAA] . . YUM..YUM..YUM.. . . . Nak cuba? Tapi nak yang MINI PACK? . BOLEHH! . Meh la ws KakTT . Tunggu apa lg.. . Ws KakTT -01331410 . #fullcreambytt #fullcreamfulltummyfullhappiness #bykaktt #browniessedap #brownies #minipack #manis #manismacamawak #uitm #uitmmachang #uitmmache #machang #mache #kelantan #otw #freedelivery

Share 0 0
misssadoo_dessert_cheesetart's Instagram Photo - Hye! Another feedback from my customer. Thank you akak beli dgn saya 😘
.

#cheesetart #cheese #tart #tartemoji #kelantan #kelantanese #bukitmarak #bachok #kotabharu #kubangkerian #melor #igerskelate #igers #vsco #vscocam #sayajualmurah #jjcm #jalanjalancarimakan #foodporn #sayasukamakan #kakimakan #malaysianfood #fattahaminz #fazura #izaraaishah

Hye! Another feedback from my customer. Thank you akak beli dgn saya 😘 . #cheesetart #cheese #tart #tartemoji #kelantan #kelantanese #bukitmarak #bachok #kotabharu #kubangkerian #melor #igerskelate #igers #vsco #vscocam #sayajualmurah #jjcm #jalanjalancarimakan #foodporn #sayasukamakan #kakimakan #malaysianfood #fattahaminz #fazura #izaraaishah

Share 0 4
agenttopup.at's Instagram Photo - Berminat untuk jual topup ❓ .
.
.
πŸ‘Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ βœ…Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari.
βœ…Boleh jual/guna sendiri
βœ…X perlu beli mesin mahal2.
βœ…x perlu simpan stok kad.
βœ…Sistem topup on 24 jam
βœ…Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai.
βœ…Diskaun diberi kepada pengguna postpaid.
βœ…% Diskaun yg tggi
βœ…Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen
βœ…Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda..
.
Pendapatan bulanan hampir mencecah rm1600++
.
. 😎Pada yg btol2 berminat, sila terus whatsapp sy πŸ‘‰01137105586
. . . 
cleaneating #chestday #hunk #jacked #hardwork #academynew #johor #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #terengganu #kelantan #perak #pulaupinang #kedah #perlis #gelang #gelangmurah #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #malaysiashopping #malaysiaigshop #malaysiashoponline #kedaionline #bazarpaknil #sayajual #lokalah#promosi

Berminat untuk jual topup ❓ . . . πŸ‘Kelebihan menjadi AGENT TOPUP ⬇️ βœ…Anda akan dapat memiliki kedai topup 24 jam di hujung jari. βœ…Boleh jual/guna sendiri βœ…X perlu beli mesin mahal2. βœ…x perlu simpan stok kad. βœ…Sistem topup on 24 jam βœ…Harga topup lbih murah brbanding beli di kedai. βœ…Diskaun diberi kepada pengguna postpaid. βœ…% Diskaun yg tggi βœ…Boleh menaja agen dan dapat komisen dari jualan agen βœ…Yuran agen anda tntukn, dan 100% milik anda.. . Pendapatan bulanan hampir mencecah rm1600++ . . 😎Pada yg btol2 berminat, sila terus whatsapp sy πŸ‘‰01137105586 . . . cleaneating #chestday #hunk #jacked #hardwork #academynew #johor #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #terengganu #kelantan #perak #pulaupinang #kedah #perlis #gelang #gelangmurah #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #malaysiashopping #malaysiaigshop #malaysiashoponline #kedaionline #bazarpaknil #sayajual #lokalah #promosi

Share 0 1
dyxybyddie86's Instagram Photo - πŸ’ƒπŸ» DYXY CRAZY HOT NOVEMBER SALE πŸ’ƒπŸ» Bulan November datang lagi... Bulan yang best sgt ni DYXY nak buat sale pengsan kaw2.. DISCOUNT lebih dari RM80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special 
Dan ade GOOD NEWS yang korang xmungkin boleh tido malamπŸ€— checkk out.. Jangan tggu lagi...cepat order
.
Berminat boleh terus whatsApp saya.
.
.
Choose your free gift!!!
Dengan setiap pembelian set basic lady dyxy, korang boleh dapat :
1) FREE POSTAGE/COD
2) FREE GIFT (Boleh pilih)
3) FREE PAPERBAG DYXY
.
.
Jom whatsapp Nisa sekarang!
πŸ“² 0166943686
πŸ“² 0166943686
πŸ“² 0166943686
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxybachok #dyxyumk #dyxyuniversitimalaysiakelantan #dyxykb #dyxymalaysia #coddyxykotabharu #coddyxybachok #coddyxykbmal #coddyxyumk #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #kelantan #kotabharu

πŸ’ƒπŸ» DYXY CRAZY HOT NOVEMBER SALE πŸ’ƒπŸ» Bulan November datang lagi... Bulan yang best sgt ni DYXY nak buat sale pengsan kaw2.. DISCOUNT lebih dari RM80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special Dan ade GOOD NEWS yang korang xmungkin boleh tido malamπŸ€— checkk out.. Jangan tggu lagi...cepat order . Berminat boleh terus whatsApp saya. . . Choose your free gift!!! Dengan setiap pembelian set basic lady dyxy, korang boleh dapat : 1) FREE POSTAGE/COD 2) FREE GIFT (Boleh pilih) 3) FREE PAPERBAG DYXY . . Jom whatsapp Nisa sekarang! πŸ“² 0166943686 πŸ“² 0166943686 πŸ“² 0166943686 . #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykelantan #dyxykotabharu #dyxybachok #dyxyumk #dyxyuniversitimalaysiakelantan #dyxykb #dyxymalaysia #coddyxykotabharu #coddyxybachok #coddyxykbmal #coddyxyumk #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #kelantan #kotabharu

Share 0 1
ezzatisdfg's Instagram Photo - throwback udang celop tepung best!!!

throwback udang celop tepung best!!!

Share 1 3
ubat.peninggimy's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni
.
πŸ“±whatsapp: +60 14-656 3027
.
#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . πŸ“±whatsapp: +60 14-656 3027 . #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Share 0 3
najimmyromllycouture's Instagram Photo - Teacher Roshaimah donning a custom #najimmyromllycouture kurung with panels skirt in amerald green glitter lace for attending school dinner last night. --
She is one of my special customers and strongly supports my career from the beginning until now.
--
Thank you much my dear tecaher for having me as your new designer and tailor. And congratulation for winning the ' best dress awards' for that dinner last night ! 😍
--
#fashion #dinner #muslimah #malaysia #kelantan #jimmydesignerkelantan #najimmydesignerkelantan

Teacher Roshaimah donning a custom #najimmyromllycouturekurung with panels skirt in amerald green glitter lace for attending school dinner last night. -- She is one of my special customers and strongly supports my career from the beginning until now. -- Thank you much my dear tecaher for having me as your new designer and tailor. And congratulation for winning the ' best dress awards' for that dinner last night ! 😍 -- #fashion #dinner #muslimah #malaysia #kelantan #jimmydesignerkelantan #najimmydesignerkelantan

Share 0 4
Load More