PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about klang

Instagram Photos and Videos about klang. Download, Comment, Like klang Photos and Videos Shared by Various Users

klang_zelt's Instagram Photo - #klang zelt #klang #sound #musik #music #dj #techno #technolove #auflegen #schallplatte #vynil #cover #musiclove #musikliebe #musicmylove #party #90er #mix #mixing #classics #club #90s #90erjahre #instagood #photo #pic

#klang zelt #klang #sound #musik #music #dj #techno #technolove #auflegen #schallplatte #vynil #cover #musiclove #musikliebe #musicmylove #party #90er #mix #mixing #classics #club #90s #90erjahre #instagood #photo #pic

Share 0 11

Sponsored Ads

da.taste's Instagram Photo - DFCC BERRY"S
-
Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh!
-
Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻
-
#andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

DFCC BERRY"S - Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh! - Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻 - #andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

Share 0 1

Sponsored Ads

da.taste's Instagram Photo - Brownies Matesers
-
Ber-double double rasa coklatnya🤤
Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh!
-
Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻
-
#andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

Brownies Matesers - Ber-double double rasa coklatnya🤤 Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh! - Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻 - #andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

Share 0 2

Sponsored Ads

alinashazlin98's Instagram Photo - 🇲🇾...PROMOSI MERDEKA...🇲🇾
🇲🇾...PROMOSI MERDEKA...🇲🇾
🇲🇾...PROMOSI MERDEKA...🇲🇾
RUMAH ADE ANAK HISAP SUSU BOTOL?
WAJIB ADE MESIN NI KAT RUMAH..
SAYA NAK CARI 25 ORG SHAJA UTK PROMOSI NI
.
Yang dirumah nya ada masalah seperti:
.
✔ air minum keruh
✔ air minum payau
✔ air minum berbau
✔ air paip tinggi klorin
✔ lambat buat su.su anak pagi2.
.
Bagi yg selalu alami masalah di atas..
Jgn tunggu lama2...untk selesaikan..grab promosi ni cpt2..
Aulia sbg health planner rasmi COWAY boleh bantu dgn mudah,cepat dan selamat..
.
➽Apa yg sy tawarkan?
✔ Percuma 2 bulan pertama (start bayar bln ke-3)
✔ air minuman 99% bersih
✔ ade 4 suhu air minum ( panas,suam,sejuk & biasa)
✔ servis percuma
✔ safety(ada child lock)
✔ jimat eletrik (ade light sensor)
✔ HALAL
.
➽CARA ORDER
Harga DISKAUN KAW KAW bagi yg wasap SAHAJA ye...
Yang betul-betul SERIUS grab promosi ni boleh terus wasap utk fast respon.
. =>>www.wasap/01110085250.my
=>>www.wasap/01110085250.my
=>>www.wasap/01110085250.my 🎉🎉FREE GIFT MENANTI ANDA🎉🎉 .
➽ JIKA TIADA RESPON LEBIH 24JAM BERMAKNA STOK PROMOSI SUDAH HABIS..MAAF YE..
.
➽FAST RESPON..BOLEH TINGGALKAN NOMBOR WHATSAPP DIRUANGAN KOMEN UTK ADMIN WHATSAPP.

#selangor #klang #pahang #portklang #portdickson #batangkali #sungaipetani #airasia #airbersih #kuantan #terengganu #série #cantik #johan #kelantan #johor #segamat #jam #percaya #gunung #rumah #tudung #elizad #errafazira #halal #hairstyles #utara #selesa #keluarga #selesa

🇲🇾...PROMOSI MERDEKA...🇲🇾 🇲🇾...PROMOSI MERDEKA...🇲🇾 🇲🇾...PROMOSI MERDEKA...🇲🇾 RUMAH ADE ANAK HISAP SUSU BOTOL? WAJIB ADE MESIN NI KAT RUMAH.. SAYA NAK CARI 25 ORG SHAJA UTK PROMOSI NI . Yang dirumah nya ada masalah seperti: . ✔ air minum keruh ✔ air minum payau ✔ air minum berbau ✔ air paip tinggi klorin ✔ lambat buat su.su anak pagi2. . Bagi yg selalu alami masalah di atas.. Jgn tunggu lama2...untk selesaikan..grab promosi ni cpt2.. Aulia sbg health planner rasmi COWAY boleh bantu dgn mudah,cepat dan selamat.. . ➽Apa yg sy tawarkan? ✔ Percuma 2 bulan pertama (start bayar bln ke-3) ✔ air minuman 99% bersih ✔ ade 4 suhu air minum ( panas,suam,sejuk & biasa) ✔ servis percuma ✔ safety(ada child lock) ✔ jimat eletrik (ade light sensor) ✔ HALAL . ➽CARA ORDER Harga DISKAUN KAW KAW bagi yg wasap SAHAJA ye... Yang betul-betul SERIUS grab promosi ni boleh terus wasap utk fast respon. . =>>www.wasap/01110085250.my =>>www.wasap/01110085250.my =>>www.wasap/01110085250.my 🎉🎉FREE GIFT MENANTI ANDA🎉🎉 . ➽ JIKA TIADA RESPON LEBIH 24JAM BERMAKNA STOK PROMOSI SUDAH HABIS..MAAF YE.. . ➽FAST RESPON..BOLEH TINGGALKAN NOMBOR WHATSAPP DIRUANGAN KOMEN UTK ADMIN WHATSAPP. #selangor #klang #pahang #portklang #portdickson #batangkali #sungaipetani #airasia #airbersih #kuantan #terengganu #série #cantik #johan #kelantan #johor #segamat #jam #percaya #gunung #rumah #tudung #elizad #errafazira #halal #hairstyles #utara #selesa #keluarga #selesa

Share 2 2
mazlina.b's Instagram Photo - .
Ini ialah WAIST NIPPER salah satu bahagian di PREMIUM BEAUTIFUL KORSET.
.
Ianya dipakai paling luar selepas LONG BRA dan LONG GIRDLE.
.
Soalan Lazim mengenai WaistNipper:
.
Q: Fungsi utama Waist Nipper?
A: Waist nipper direka utk memberikan mampatan padu kepada pinggang untuk mencengkam kemas supaya kelihatan lebih ramping serta menyokong abdomen dan tulang belakang.
.
Q:Saya ni kurus, tapi perut buncit, boleh tak saya pakai Waist Nipper sahaja tapi tak nak pakai Long girdle dan long bra?
A:Boleh, tapi ready utk peralihan lemak yg tak sekata menyebabkan punggung peha semakin lebar. Lemak breast juga semakin bersepah menyebabkan lengan nampak semakin berisi.
.
Q: Betul ke pakai Waist Nipper bantu masalah tulang belakang?
A: Sangat membantu. Waist Nipper ini telah diiktiraf pakar tulang Amerika Syarikat dan Canada sebagai pakaian dalam yg sangat membantu menyokong tulang belakang. Siapa yang memandu lama, menyusukan anak, pesakit slip disc, pekerja yg duduk dihadapan komputer terlalu lama, pekerja yg seharian berdiri seperti guru, nurse, tukang masak.
.
Q: Adakah Waist Nipper boleh berkongsi?
A: Tidak boleh berkongsi untuk tujuan kurus dan shaping badan. Namun jika bayi anda demam, suami anda migrain, ibu anda lenguh2 tangan atau kaki, boleh balutkan waist nipper di tempat yg sakit. Waist nipper mengandungi FAR INFRA RED yang tinggi utk membantu membaik pulih perjalanan salur darah dan membuatkan si pemakai berasa relax dan segar.
.
Q: Jika bersalin ceaser boleh pakai?
A: SANGAT BOLEH! FAR INFRA RED yg tinggi membantu proses penyembuhan luka dalaman rahim membantu si ibu lebih cergas utk menguruskan bayi. Tali yg boleh dilaras di bahagian belakang membantu si ibu merasa lebih selesa, tidak terlalu ketat atau terlalu longgar mengikut bentuk badan si ibu.
.
Masih ada sebarang pertanyaan?
Whatsapp terus 0177550589
.
#PremiumBeautiful #WaistNipper #Bengkung #Bersalin #Berpantang #KempisPerut #PremiumBeautifulSpecialist #CorsetNo1 #PromosiMerdeka #BVSlimRich #Klang #PortKlang #BandarBaruKlang #Meru #Kapar #Pandamaran

. Ini ialah WAIST NIPPER salah satu bahagian di PREMIUM BEAUTIFUL KORSET. . Ianya dipakai paling luar selepas LONG BRA dan LONG GIRDLE. . Soalan Lazim mengenai WaistNipper: . Q: Fungsi utama Waist Nipper? A: Waist nipper direka utk memberikan mampatan padu kepada pinggang untuk mencengkam kemas supaya kelihatan lebih ramping serta menyokong abdomen dan tulang belakang. . Q:Saya ni kurus, tapi perut buncit, boleh tak saya pakai Waist Nipper sahaja tapi tak nak pakai Long girdle dan long bra? A:Boleh, tapi ready utk peralihan lemak yg tak sekata menyebabkan punggung peha semakin lebar. Lemak breast juga semakin bersepah menyebabkan lengan nampak semakin berisi. . Q: Betul ke pakai Waist Nipper bantu masalah tulang belakang? A: Sangat membantu. Waist Nipper ini telah diiktiraf pakar tulang Amerika Syarikat dan Canada sebagai pakaian dalam yg sangat membantu menyokong tulang belakang. Siapa yang memandu lama, menyusukan anak, pesakit slip disc, pekerja yg duduk dihadapan komputer terlalu lama, pekerja yg seharian berdiri seperti guru, nurse, tukang masak. . Q: Adakah Waist Nipper boleh berkongsi? A: Tidak boleh berkongsi untuk tujuan kurus dan shaping badan. Namun jika bayi anda demam, suami anda migrain, ibu anda lenguh2 tangan atau kaki, boleh balutkan waist nipper di tempat yg sakit. Waist nipper mengandungi FAR INFRA RED yang tinggi utk membantu membaik pulih perjalanan salur darah dan membuatkan si pemakai berasa relax dan segar. . Q: Jika bersalin ceaser boleh pakai? A: SANGAT BOLEH! FAR INFRA RED yg tinggi membantu proses penyembuhan luka dalaman rahim membantu si ibu lebih cergas utk menguruskan bayi. Tali yg boleh dilaras di bahagian belakang membantu si ibu merasa lebih selesa, tidak terlalu ketat atau terlalu longgar mengikut bentuk badan si ibu. . Masih ada sebarang pertanyaan? Whatsapp terus 0177550589 . #PremiumBeautiful #waistnipper #Bengkung #Bersalin #berpantang #KempisPerut #PremiumBeautifulSpecialist #corsetno1 #promosimerdeka #bvslimrich #Klang #portklang #bandarbaruklang #meru #kapar #pandamaran

Share 0 0
r0pe___'s Instagram Photo - FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! 📢 📢

Get ready for this Merdeka & Raya Aidiladha Holiday Celebration ! 📢

Also let's grab a chance on this coming up holiday for purchase our 'Top 3 Item above' with 20% discount ! This promotion are valid from 20 - 28 August 2017 🙋 - Shop early or cry later ! - 
@r0pe___
@r0pe___

Do whatsapp for order :
0178785043

#r0pe #bracelets #beads #beadsboy #supportlocal #lokalah #advertising #jualmurah #sayajual #localbrand #streetwear #msu #klanghomies #klang #shahalam #shahalamhomies #homies #newdesign #Merdeka #Merdeka60 #sukansea #sales #promotion #marketing

FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! 📢 📢 Get ready for this Merdeka & Raya Aidiladha Holiday Celebration ! 📢 Also let's grab a chance on this coming up holiday for purchase our 'Top 3 Item above' with 20% discount ! This promotion are valid from 20 - 28 August 2017 🙋 - Shop early or cry later ! - @r0pe___ @r0pe___ Do whatsapp for order : 0178785043 #r0pe #bracelets #beads #beadsboy #supportlocal #lokalah #advertising #jualmurah #sayajual #localbrand #streetwear #msu #klanghomies #klang #shahalam #shahalamhomies #homies #newdesign #merdeka #Merdeka60 #sukansea #sales #promotion #marketing

Share 0 4
twobuddycleanxpert's Instagram Photo - Kami formulasikan cleaner ni untuk memudahkan motosikal kesayangan maintain berkilat.
.
Semburkan aje pada kotoran. Kemudian tunggu 3 minit.
.
Tak kiralah kotoran tu daki tepu macamanapun, cleaner ni akan meresap dan menguraikan kotoran itu semua.
.
Lepas tu lap je dgn kain, atau sembur dengan air. Paling tidak pun gosok sikit. Macam tu je segala kotoran tu tanggal.
.
Harganya cuma Rm19 sahaja sebotol. Rm19, untuk motosikal yang sentiasa berkilat😀
.
Berminat boleh whatsapp

01128306859
.
01128306859
.
01128306859
.

#klang #kl 
#porthelmet #rs150r #rs150 #y15zr #y125z #135lc #jualbelimotosikal #peminatshoeiarai #stylobike #exciter150 #ram4 #rxz #kapcaisado #kapcaimalaya #supercub #lagenda #nouvomx #nouvo #kips #konvoi #kakifly

Kami formulasikan cleaner ni untuk memudahkan motosikal kesayangan maintain berkilat. . Semburkan aje pada kotoran. Kemudian tunggu 3 minit. . Tak kiralah kotoran tu daki tepu macamanapun, cleaner ni akan meresap dan menguraikan kotoran itu semua. . Lepas tu lap je dgn kain, atau sembur dengan air. Paling tidak pun gosok sikit. Macam tu je segala kotoran tu tanggal. . Harganya cuma Rm19 sahaja sebotol. Rm19, untuk motosikal yang sentiasa berkilat😀 . Berminat boleh whatsapp 01128306859 . 01128306859 . 01128306859 . #klang #kl #porthelmet #rs150r #rs150 #y15zr #y125z #135lc #jualbelimotosikal #peminatshoeiarai #stylobike #exciter150 #ram4 #rxz #kapcaisado #kapcaimalaya #supercub #lagenda #nouvomx #nouvo #kips #konvoi #kakifly

Share 0 1
the_goodies_house's Instagram Photo - 200 cup kartun mix
Untuk agen 😍😍😍 ............
#doorgiftpopcorn
#popcorndoorgift
#popcorncaramelmalaysia
#doorgiftakikah
#doorgiftaqiqah
#doorgiftharijadi
#engagementdoorgift
#doorgiftkesyukuran
#doorgiftselangor
#doorgiftmurah
#doorgiftklang
#doorgiftmurahmalaysia
#doorgiftperkahwinan
#doorgiftkahwin2017
#doorgift2017
#doorgiftmeru
#merufoodchannel
#puncakalam
#meru#klang

200 cup kartun mix Untuk agen 😍😍😍 ............ #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #popcorncaramelmalaysia #doorgiftakikah #doorgiftaqiqah #doorgiftharijadi #engagementdoorgift #doorgiftkesyukuran #doorgiftselangor #doorgiftmurah #doorgiftklang #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin2017 #doorgift2017 #doorgiftmeru #merufoodchannel #puncakalam #meru #klang

Share 0 1
cik_ain_jsd's Instagram Photo - Eeee......Apa ni..?? Penuh 1 HIDUNG naik mcm ni !! Nak PICIT pun SAKIT,,
Makin di biar MAKIN BANYAK pulak !! Korang jangan risau,,
Saya boleh bantu,, HARGA ??
Harga pun jangan risau,,
sangat2 MURAH dan BERBALOI

Bawah rm40 je SETTLE MASALAH !! #jamususukdara #keputihan #kualaselangor #klang

Eeee......Apa ni..?? Penuh 1 HIDUNG naik mcm ni !! Nak PICIT pun SAKIT,, Makin di biar MAKIN BANYAK pulak !! Korang jangan risau,, Saya boleh bantu,, HARGA ?? Harga pun jangan risau,, sangat2 MURAH dan BERBALOI Bawah rm40 je SETTLE MASALAH !! #jamususukdara #keputihan #kualaselangor #klang

Share 0 0
da.taste's Instagram Photo - BROWNIES KITKAT
-
Brownies yang dikelilingi kit kat, mengancam kann🤤
-
Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh!
-
Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻
-
#andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

BROWNIES KITKAT - Brownies yang dikelilingi kit kat, mengancam kann🤤 - Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh! - Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻 - #andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

Share 0 2
da.taste's Instagram Photo - DFCC BERRY"S + MALTESERS
-
Buah ada, coklat pun ada. Kau hade🙈
-
Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh!
-
Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻
-
#andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

DFCC BERRY"S + MALTESERS - Buah ada, coklat pun ada. Kau hade🙈 - Nak request untuk birthday ke event ke apa apa pun boleh! - Meh DM no Awak, takpun WhatsApp je terus🙆🏻 - #andalasklang #sgudangklang #sgudang #klang #kgjawaklang #kisas #samtish #sgberth #kgdelek #telukpulai #shahalam #uitmshahalam #uniselshahalam #bazarpaknil #viral #igviral #sabrinabakery #sabrinabakeryklang #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #deliverykekklang #gombak #iium #iic #sgpusugombak #sgpusu #cfsiiumpj #petalingjayasurprisedelivery #kekmurah

Share 0 0
foodsmyth's Instagram Photo - 💥💥PROMOTION💥💥
💥💥PROMOTION💥💥
💥💥PROMOTION💥💥
.
Nak brownies sedap?
Nak brownies Murah?
.
✅Only at FoodSmyth✅
.
💥FREE 💥FREE💥 FREE💥
.
Beli 1 brownies FREE 1 brownies size yang sama. .
*Term and conditions apply
*Delivery with charges
.
Valid until 31st august 2017
.
#brownies #browniessedap #brownieskedut #browniesmurah #browniesmalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #shahalam #klang #damansara #selangor #klangvalley #murah #buy1free1 
#promosi #hebat #malaysian #chinese #malay #indian #coklat #chocolate #foodsmyth #augustpromo #portklang #sedap #grabfast #cepat

💥💥PROMOTION💥💥 💥💥PROMOTION💥💥 💥💥PROMOTION💥💥 . Nak brownies sedap? Nak brownies Murah? . ✅Only at FoodSmyth✅ . 💥FREE 💥FREE💥 FREE💥 . Beli 1 brownies FREE 1 brownies size yang sama. . *Term and conditions apply *Delivery with charges . Valid until 31st august 2017 . #brownies #browniessedap #brownieskedut #browniesmurah #browniesmalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #shahalam #klang #damansara #selangor #klangvalley #murah #buy1free1 #promosi #hebat #malaysian #chinese #malay #indian #coklat #chocolate #foodsmyth #augustpromo #portklang #sedap #grabfast #cepat

Share 0 78
ilinadiah_'s Instagram Photo - Owner pn makan ALMOND CRUNCHY sambil-sambil update stocks. Sedar-sedar dah tinggal separuh. 
Nak gak??? Klik ni www.wasap.my/60126224535

RM15...
RM15...
RM15... #almondcrunchy 
#almondcrispy 
#homemade 
#kudapkudap 
#sekalingapnaklagi 
#sayajualmurah 
#shahalam 
#klang 
#petalingjaya 
#melaka

Owner pn makan ALMOND CRUNCHY sambil-sambil update stocks. Sedar-sedar dah tinggal separuh. Nak gak??? Klik ni www.wasap.my/60126224535 RM15... RM15... RM15... #almondcrunchy #almondcrispy #homemade #kudapkudap #sekalingapnaklagi #sayajualmurah #shahalam #klang #petalingjaya #melaka

Share 0 2
adamsmith_barbershop's Instagram Photo - It's wrap...!!!
.
Thank you pada yang datang support dan dapatkan hairstyle dari barber2 kami.... .
Yang mane blom cuba jom datang ke Adamsmith Barbershop ...
.
Berita baik...!!!!!
Berita baik..!!!!!
Berita baik...!!!!
.
Kami akan beroperasi awal pada setiap hari (kecuali Isnin Appoitment shj)
Pada jam 11am ~ 11pm
47a jln sri sarawak 20a
Taman sri andalas
Klang .
#adamsmithbarbershop #barbershop #klang #andalas #haircut #trending #sinibarberbaik #terbaik #comingsoon #washservice #highlightservice #facialservice #dreamtobetrue
#barberlife

It's wrap...!!! . Thank you pada yang datang support dan dapatkan hairstyle dari barber2 kami.... . Yang mane blom cuba jom datang ke Adamsmith Barbershop ... . Berita baik...!!!!! Berita baik..!!!!! Berita baik...!!!! . Kami akan beroperasi awal pada setiap hari (kecuali Isnin Appoitment shj) Pada jam 11am ~ 11pm 47a jln sri sarawak 20a Taman sri andalas Klang . #adamsmithbarbershop #barbershop #klang #andalas #haircut #trending #sinibarberbaik #terbaik #comingsoon #washservice #highlightservice #facialservice #dreamtobetrue #barberlife

Share 0 7
puddinsuhaimi's Instagram Photo - It's wrap...!!!
.
Thank you pada yang datang support dan dapatkan hairstyle dari barber2 kami.... .
Yang mane blom cuba jom datang ke Adamsmith Barbershop ...
.
Berita baik...!!!!!
Berita baik..!!!!!
Berita baik...!!!!
.
Kami akan beroperasi awal pada setiap hari (kecuali Isnin Appoitment shj)
Pada jam 11am ~ 11pm
47a jln sri sarawak 20a
Taman sri andalas
Klang .
#adamsmithbarbershop #barbershop #klang #andalas #haircut #trending #sinibarberbaik #terbaik #comingsoon #washservice #highlightservice #facialservice #dreamtobetrue
#barberlife

It's wrap...!!! . Thank you pada yang datang support dan dapatkan hairstyle dari barber2 kami.... . Yang mane blom cuba jom datang ke Adamsmith Barbershop ... . Berita baik...!!!!! Berita baik..!!!!! Berita baik...!!!! . Kami akan beroperasi awal pada setiap hari (kecuali Isnin Appoitment shj) Pada jam 11am ~ 11pm 47a jln sri sarawak 20a Taman sri andalas Klang . #adamsmithbarbershop #barbershop #klang #andalas #haircut #trending #sinibarberbaik #terbaik #comingsoon #washservice #highlightservice #facialservice #dreamtobetrue #barberlife

Share 0 5
sweetheartcreationresources's Instagram Photo - Popcorn bundle total 35kg original

Rm13/kg

Berminat boleh wassap 0122604390

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #engagementdoorgift #partybirthday #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbudak #doorgiftbudget #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #tbs #tasikbandarselatan #cheras #sungaibesi #seremban #popcornseremban #popcornkepong

Popcorn bundle total 35kg original Rm13/kg Berminat boleh wassap 0122604390 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #engagementdoorgift #partybirthday #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbudak #doorgiftbudget #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #tbs #tasikbandarselatan #cheras #sungaibesi #seremban #popcornseremban #popcornkepong

Share 0 0
sweetheartcreationresources's Instagram Photo - Popcorn bundle total 15kg mix

Rm13/kg

Berminat boleh wassap 0122604390

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #engagementdoorgift #partybirthday #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbudak #doorgiftbudget #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #tbs #tasikbandarselatan #cheras #sungaibesi #seremban #popcornseremban #popcornkepong

Popcorn bundle total 15kg mix Rm13/kg Berminat boleh wassap 0122604390 #doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #engagementdoorgift #partybirthday #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #goodiesbudak #doorgiftbudget #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #tbs #tasikbandarselatan #cheras #sungaibesi #seremban #popcornseremban #popcornkepong

Share 0 0
de.sophea's Instagram Photo - ~DRESS~JEZAMINE .
.
Jangan nangis naa kalau baju ni habis😂..laku teruk.. .
. .
.
Ayu gitu @ayunieharris pakai dress jezamine letupp.
.
.😆
Click link Whattsap di profile for details and fast respond 💕
.
.
 Eh meh nak bisik jap..😝 ada special price tau sempena raya haji ni 😱 siap ada free gift 🎁 free postage lagi tu💃
.
.
.
#dssizzingchart 
#dsrayahajj2017 #Jezaminedress #
#bazaarpaknil #model #dressmurah #gmklang #gondola #kajang #klang #shahalam #bajuraya

~DRESS~JEZAMINE . . Jangan nangis naa kalau baju ni habis😂..laku teruk.. . . . . Ayu gitu @ayunieharris pakai dress jezamine letupp. . .😆 Click link Whattsap di profile for details and fast respond 💕 . . Eh meh nak bisik jap..😝 ada special price tau sempena raya haji ni 😱 siap ada free gift 🎁 free postage lagi tu💃 . . . #dssizzingchart #dsrayahajj2017 #jezaminedress # #bazaarpaknil #model #dressmurah #gmklang #gondola #kajang #klang #shahalam #bajuraya

Share 2 5
dianzvitamin4u's Instagram Photo - Allahu akbar..sedap benar bau Dianz Perfume ni
Dah penat siang hari..dah masak..dah makan dah mandi..sembur pulak malam-malam..lagi layu la mata.. 😴
.
Kita ompompuan yg dah kawen..kena la wangi2..takyah bau kuat2..penin kepala laki. Xboleh tdo kang menyengat nau bau 😂
.
Ce try bau epal ni ha...gerammm je baunye..
Cam nak makan...
.
Grab cepat weyyy
Benda dah tak byk
Limited edition pulak tu
Kalau dah hbis jgn ditangisi ye 😄

Whatsapp 011-14309893
RM60 (30ml) exc.postage
.
.
.
#dianzperfume #dianzvitamin #sayajual #agendianzvitamin #dianzvitaminputrajaya #dianzvitaminpuchong #bazaarpaknil #villagepeople #kajang #bangi #serdang #shahalam #klang #damansara #gombak #putrajaya #puchong #slimriver #tgmalim #kedah #penang #upsi #uitm #upm #unisel #msu #unitar #ukm

Allahu akbar..sedap benar bau Dianz Perfume ni Dah penat siang hari..dah masak..dah makan dah mandi..sembur pulak malam-malam..lagi layu la mata.. 😴 . Kita ompompuan yg dah kawen..kena la wangi2..takyah bau kuat2..penin kepala laki. Xboleh tdo kang menyengat nau bau 😂 . Ce try bau epal ni ha...gerammm je baunye.. Cam nak makan... . Grab cepat weyyy Benda dah tak byk Limited edition pulak tu Kalau dah hbis jgn ditangisi ye 😄 Whatsapp 011-14309893 RM60 (30ml) exc.postage . . . #dianzperfume #dianzvitamin #sayajual #agendianzvitamin #dianzvitaminputrajaya #dianzvitaminpuchong #bazaarpaknil #villagepeople #kajang #bangi #serdang #shahalam #klang #damansara #gombak #putrajaya #puchong #slimriver #tgmalim #kedah #penang #upsi #uitm #upm #unisel #msu #unitar #ukm

Share 0 0
naoco_wong's Instagram Photo - A yawn is a silent scream for COFFEE😪. Thank my bro kellwng if not i wld nt get to taste to best coffee in klang. Pls do click on the link above ( my bio ) to view the video i made about the location, the coffee and great dessert too. Thank you so much guys and i love sharing. #coffee #dessert #sweet #toast #foodporn #instadaily #instagood #kopi #weekend #breakfast #teatime #picoftheday #coffeeoftheday #cake #klang

A yawn is a silent scream for COFFEE😪. Thank my bro kellwng if not i wld nt get to taste to best coffee in klang. Pls do click on the link above ( my bio ) to view the video i made about the location, the coffee and great dessert too. Thank you so much guys and i love sharing. #coffee #dessert #sweet #toast #foodporn #instadaily #instagood #kopi #weekend #breakfast #teatime #picoftheday #coffeeoftheday #cake #klang

Share 0 8
Load More