PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about klcc

Instagram Photos and Videos about klcc. Download, Comment, Like klcc Photos and Videos Shared by Various Users

bgm_riezklselangor's Instagram Photo - serius tak melawak nah.. Pakai full set BGM muka jadi laguni..ni baru org kata merecikkkk. Dhla gebu glowingg pulak...sapa nak segak mcm akak ni meh la try foundation bihan..jatuh cinta jgn salahkan hakak๐Ÿ˜› 
BGM 01+ susuk moden HIGHLIGHT BGM+ lipmatte gossip girl๐Ÿ’—

Untuk order & pertanyaan
whatssap Riez 0178484335

Cod #klcc #masjidnegara #bandartasikselatan #bandartunrazak #bandarpermaisuri #sungaibesi #cheras #kajang #semenyih

serius tak melawak nah.. Pakai full set BGM muka jadi laguni..ni baru org kata merecikkkk. Dhla gebu glowingg pulak...sapa nak segak mcm akak ni meh la try foundation bihan..jatuh cinta jgn salahkan hakak๐Ÿ˜› BGM 01+ susuk moden HIGHLIGHT BGM+ lipmatte gossip girl๐Ÿ’— Untuk order & pertanyaan whatssap Riez 0178484335 Cod #klcc #masjidnegara #bandartasikselatan #bandartunrazak #bandarpermaisuri #sungaibesi #cheras #kajang #semenyih

Share 0 0
shezy_hsu's Instagram Photo - ๅ…ˆๅฟซ้–ƒๅ‰้š†ๅกๆ‰พ้ปƒๆ˜Žๅฟ—ไธ€ไธ‹๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค#kualalumpur #KLCC #twintowers

ๅ…ˆๅฟซ้–ƒๅ‰้š†ๅกๆ‰พ้ปƒๆ˜Žๅฟ—ไธ€ไธ‹๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค #kualalumpur #KLCC #twintowers

Share 0 2
srijug's Instagram Photo - Awesome toy here #toy #klcc #transfomer

Awesome toy here #toy #klcc #transfomer

Share 1 3
malek_banafea's Instagram Photo - ุงุฌุนู„ ุทู…ูˆุญูƒ ุชุนุงู†ู‚ ุงู„ุณู…ุงุก ุŒ
 ูุงู„ุญูŠุงุฉ ู„ุง ุชุนุชุฑู ุจุงู„ุฎู…ู„ุงุก ๐Ÿ˜Š
.
.
#take_by_me ๐Ÿ“ท #night #photography
#malaysia
#klcc

ุงุฌุนู„ ุทู…ูˆุญูƒ ุชุนุงู†ู‚ ุงู„ุณู…ุงุก ุŒ ูุงู„ุญูŠุงุฉ ู„ุง ุชุนุชุฑู ุจุงู„ุฎู…ู„ุงุก ๐Ÿ˜Š . . #take_by_me๐Ÿ“ท #night #photography #malaysia #klcc

Share 0 6
dibsdyxy's Instagram Photo - FREE POSTAGEโฃโฃFREE POSTAGEโฃโฃ
FREE POSTAGEโฃโฃ FREE POSTAGEโฃโฃ
.
.
Assalamualaikum๐Ÿค—๐Ÿค— Dibs tengah packing utk kte buat postage esok taww๐Ÿ’•๐Ÿ’• FREE POSTAGE UNTUK SEMUA DI SEM/SABAH/SARAWAK๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Yg nak selit order & nak dpt free gift yg limited boleh terus whatsapp "saya nak"๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
www.wasap.my/60136453502
#mydibsfamily
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#mua
#bccreambydyana
#putihkankulit
#dyxymurah
#ampang
#wangsamaju
#klcc
#pavilion
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang 
#gombak
#hululangat
#cheras
#bazarpaknil
#loffatah
#fattzura

FREE POSTAGEโฃโฃFREE POSTAGEโฃโฃ FREE POSTAGEโฃโฃ FREE POSTAGEโฃโฃ . . Assalamualaikum๐Ÿค—๐Ÿค— Dibs tengah packing utk kte buat postage esok taww๐Ÿ’•๐Ÿ’• FREE POSTAGE UNTUK SEMUA DI SEM/SABAH/SARAWAK๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Yg nak selit order & nak dpt free gift yg limited boleh terus whatsapp "saya nak"๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . www.wasap.my/60136453502 #mydibsfamily #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #mua #bccreambydyana #putihkankulit #dyxymurah #ampang #wangsamaju #klcc #pavilion #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #hululangat #cheras #bazarpaknil #loffatah #fattzura

Share 0 3
dyxyempire's Instagram Photo - First day EVENT MARA KL ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
Jom serbu ramai2 booth DYXY di MEDAN MARA KUALA LUMPUR 
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamFL

First day EVENT MARA KL ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Jom serbu ramai2 booth DYXY di MEDAN MARA KUALA LUMPUR #foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamfl

Share 0 2
farisha.mia's Instagram Photo - Hi guys !!!
Go follow @mr_belacak โœ”Tambah size !
โœ” Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.โ€จโœ” Mengelakkan pancutan awalโ€จโœ” Melancarkan aliran darah zakarโ€จโœ” Membetulkan urat zakar
โœ” Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !โ€จโœ” Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini.

Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam
kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak

Yang best nya lagi produk ni ๐Ÿ’ฏPATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari !!!
Admin ni tak kedekut ilmu, dia ada banyak benda nak kongsikan. 
Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Perempuan pun ada yang menggunakan produk ni untuk tambah size pada bahagian payudara tau !!! Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. ๐Ÿ™‚โ˜๐Ÿฝ Postage & Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, dia run pergi hantar๐Ÿƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’จ Ingat ya, ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’ฏPATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak
.
12/20

Hi guys !!! Go follow @mr_belacak โœ”Tambah size ! โœ” Meningkatkan ketahanan zakar ! Fizikal zakar besar, tegang, berurat dan lebih segar. Tak jemu memandang.โ€จโœ” Mengelakkan pancutan awalโ€จโœ” Melancarkan aliran darah zakarโ€จโœ” Membetulkan urat zakar โœ” Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !โ€จโœ” Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini. Bukan setakat menjual, dia juga pakar dalam kesihatan khususnya bagi kaum lelaki. Dia boleh kongsikan tips-tips percuma, teknik urutan, dan senaman regangan yang betul. Bagi lelaki yang ada masalah SIZE & PERFORMANCE, tunggu apa lagi ? Follow ig @mr_belacak Yang best nya lagi produk ni ๐Ÿ’ฏPATI ASLI ...kesan nampak seawal 3 hari !!! Admin ni tak kedekut ilmu, dia ada banyak benda nak kongsikan. Produk ni beri keyakinan pada lelaki yang idamkan size, prestasi & kekuatan sebagai seorang lelaki. Perempuan pun ada yang menggunakan produk ni untuk tambah size pada bahagian payudara tau !!! Minyak penjagaan kesihatan lelaki yang paling laris dan berkesan setakat ini. Luangkan 10-15 minit sehari dengan teknik urutan yang berkesan. Jangan abaikan aset paling penting yang kita ada ya. ๐Ÿ™‚โ˜๐Ÿฝ Postage & Active Runner ! COD Available ! Based in Pantai Dalam & kawasan sekitar KL. Set time dan tempat, dia run pergi hantar๐Ÿƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’จ Ingat ya, ini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’ฏPATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak . 12/20

Share 1 60
dyxy_nanie's Instagram Photo - Jom tengok, Sis share testimoni dari Cust kesayangan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’ฏ #foundationmalaysia #foundation #foundationmurah #facemist #sayajualfoundation #muamalaysia #gombak #sayajual #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #keramat #muakualalumpur #greentea #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia #muarjohor #teamFL

Jom tengok, Sis share testimoni dari Cust kesayangan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’ฏ #foundationmalaysia #foundation #foundationmurah #facemist #sayajualfoundation #muamalaysia #gombak #sayajual #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #keramat #muakualalumpur #greentea #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia #muarjohor #teamfl

Share 0 3
loftcloset's Instagram Photo - (PRE ORDER>14days)
Women's active tank
S- bust 84cm, length 60cm
M- bust 88cm, length 61cm
L- bust 92cm, length 62cm
RM65>>>WhatsApp 0164831700 #fit #fitmalaysia #fitnessaddict #fitfam #fitgirl #training #gym #gymholic #instafit #kualalumpur #klcc #kedah #alorstar #putrajaya #serdang #sungaibuloh #ipoh #perak #selangor #kotadamansara #bandarutama

(PRE ORDER>14days) Women's active tank S- bust 84cm, length 60cm M- bust 88cm, length 61cm L- bust 92cm, length 62cm RM65>>>WhatsApp 0164831700 #fit #fitmalaysia #fitnessaddict #fitfam #fitgirl #training #gym #gymholic #instafit #kualalumpur #klcc #kedah #alorstar #putrajaya #serdang #sungaibuloh #ipoh #perak #selangor #kotadamansara #bandarutama

Share 0 17
hafizb.ilias's Instagram Photo - Ada kelas la pulak. Terlepas peluang untuk networking, gain knowledge and lunch. Yer lunch. Haha.

#nationaltaxconference2017 #klconventioncentre #klcc #wealthplanner #kualalumpur

Ada kelas la pulak. Terlepas peluang untuk networking, gain knowledge and lunch. Yer lunch. Haha. #nationaltaxconference2017 #klconventioncentre #klcc #wealthplanner #kualalumpur

Share 0 3
dyxyviral's Instagram Photo - ๐Ÿ’‹ iYEEE SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANGGGG LAHH
.
.
๐Ÿ’• DYXY GIFT SET OFFER TERHEBAT BULAN FEB UTK SI DIA ๐Ÿ’•
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿป NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ??
๐Ÿ™‹๐Ÿป CONFUSED nak beli hadiah utk mama ??
๐Ÿ™‹๐Ÿป EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ??
.
.
Now DYXY ade offer terbaik utk semua girls kt luar sana tu.. beruntung sangat sapa yg beli nihhh sebab discount bukan skit2 tau offer die bole pengsan wooo ๐Ÿค— XCAYAA ??
.
.
DYXY LOVE SET kombinasi set popular dan sangat berbaloi utk korang semua try sendiri YES OFFER TERHADDD TERUKKK NIHH
.
..... TERMENUNG APE TU ????
.
โค ORDER NOW โค
๐Ÿ“ฒ 0173442532
๐Ÿ“ฒ 0173442532
๐Ÿš™COD area kL/muar boleh share location anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿค
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamFL

๐Ÿ’‹ iYEEE SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANGGGG LAHH . . ๐Ÿ’• DYXY GIFT SET OFFER TERHEBAT BULAN FEB UTK SI DIA ๐Ÿ’• . . ๐Ÿ™‹๐Ÿป NERVOUS nak bagi gift ape utk wanita yg korang paling sayang ?? ๐Ÿ™‹๐Ÿป CONFUSED nak beli hadiah utk mama ?? ๐Ÿ™‹๐Ÿป EXCITED nak bagi gift utk bestfriend ?? . . Now DYXY ade offer terbaik utk semua girls kt luar sana tu.. beruntung sangat sapa yg beli nihhh sebab discount bukan skit2 tau offer die bole pengsan wooo ๐Ÿค— XCAYAA ?? . . DYXY LOVE SET kombinasi set popular dan sangat berbaloi utk korang semua try sendiri YES OFFER TERHADDD TERUKKK NIHH . ..... TERMENUNG APE TU ???? . โค ORDER NOW โค ๐Ÿ“ฒ 0173442532 ๐Ÿ“ฒ 0173442532 ๐Ÿš™COD area kL/muar boleh share location anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿค #foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamfl

Share 0 7
iamritukt's Instagram Photo - Petronas Twin Towers. When you are in KLCC, you gotta marvel at the beautiful structures standing tall amongst other concrete minaras! 
#klcc #kualalumpur #life #iconic #tourist #malaysia #lifestyle #buildings #indianbloggers #kl #petronas #petronastowers

Petronas Twin Towers. When you are in KLCC, you gotta marvel at the beautiful structures standing tall amongst other concrete minaras! #klcc #kualalumpur #life #iconic #tourist #malaysia #lifestyle #buildings #indianbloggers #kl #petronas #petronastowers

Share 0 5
dyxygarage's Instagram Photo - BC CREAM REVOLUSI DARI KOREA โ—โ—
.
.
Kita bukan rebranding tau sayang2. Bukan yang dari thailand tu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Kehebatan bc cream dyxy ;
โœ” FULL COVERAGE
โœ” spf50++ ( UV PROTECTION)
โœ” tekstur ringan โœ” tak melekit dan tak berminyak
โœ” Tahan hingga 8 jam โœ” meresap dan tidak bercapuk .
.
Nak lagi best pakai dengan face mist green tea by dyxy ๐Ÿ‘ .
.
โœ” muka lebih glowing
โœ” kecutkan jerawat
โœ” kaya dengan mineral
โœ” bebas bahan kimia berbahaya
โœ” bau greentea+lemon .
.
So nak rasai kehebatan DYXY ? meh PM sis..
Sis bagi FREE POSTAGE sm tau!
Boleh COD area yg berdekatan dgn sis ๐Ÿ˜
.
.
Ada harga baik punyaaaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Whatsapp๐Ÿ‘‰๐Ÿป 0173442532
๐Ÿš™COD area kL/muar boleh share location anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿค
#foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamFL

BC CREAM REVOLUSI DARI KOREA โ—โ— . . Kita bukan rebranding tau sayang2. Bukan yang dari thailand tu ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Kehebatan bc cream dyxy ; โœ” FULL COVERAGE โœ” spf50++ ( UV PROTECTION) โœ” tekstur ringan โœ” tak melekit dan tak berminyak โœ” Tahan hingga 8 jam โœ” meresap dan tidak bercapuk . . Nak lagi best pakai dengan face mist green tea by dyxy ๐Ÿ‘ . . โœ” muka lebih glowing โœ” kecutkan jerawat โœ” kaya dengan mineral โœ” bebas bahan kimia berbahaya โœ” bau greentea+lemon . . So nak rasai kehebatan DYXY ? meh PM sis.. Sis bagi FREE POSTAGE sm tau! Boleh COD area yg berdekatan dgn sis ๐Ÿ˜ . . Ada harga baik punyaaaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Whatsapp๐Ÿ‘‰๐Ÿป 0173442532 ๐Ÿš™COD area kL/muar boleh share location anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿค #foundationmalaysia #tawau #foundationmurah #melaka #kualalumpur #muamalaysia #gombak #perak #damansara #muakl #kampungbaru #bangsar #setiawangsa #wangsamaju #klcc #keramat #muakualalumpur #penang #muautara #bccreambydyana #muarjohor #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #kosmetikmalaysia #danaukota #johor #teamfl

Share 0 2
liquidstoresa's Instagram Photo - RESTOCK !!! RESTOCK !!! SEINBROS
-SUBLIME
-DESERT MANGO
-SUICIDAL BLACKCURRANT

#########################
Waktu niaga :
Isnin ~ Khamis : 11.00 am ~ 11.00pm
Jumaat ~ Ahad : 02.00pm ~ 12.00am
Cuti Umum : 02.00pm ~ 12.00 am

#########################

Sebarang Pertanyaan :
~ 013 345 5088 - Bany
~ 013 933 3930 - Hazmi
~ 017 227 7706 - Jady

Lokasi uedai :
15a, Jalan Bunga Melur 2/18,
Seksyen 2, 40000 Shah Alam, 
Selangor. (Deret kedai berhadapan KFC & gerai. Cari Restoran RAMLY. Kedai kami di atas Restoran RAMLY. Tingkat 1.) #liquidstore #liquidstoresa #vapormalaysia #vapemalaysia #vapekl #sayajual #malaysianvapers #malaysiavape #vapeon #vape #vapemy #vapesquadmalaysia #vapormurah #vape4you #vapelyfe #kualalumpur #petalingjaya #kelanajaya #klcc #damansaraperdana #publika #subangjaya #wangsawalk #ttdi #damansarautama

RESTOCK !!! RESTOCK !!! SEINBROS -SUBLIME -DESERT MANGO -SUICIDAL BLACKCURRANT # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Waktu niaga : Isnin ~ Khamis : 11.00 am ~ 11.00pm Jumaat ~ Ahad : 02.00pm ~ 12.00am Cuti Umum : 02.00pm ~ 12.00 am # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Sebarang Pertanyaan : ~ 013 345 5088 - Bany ~ 013 933 3930 - Hazmi ~ 017 227 7706 - Jady Lokasi uedai : 15a, Jalan Bunga Melur 2/18, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor. (Deret kedai berhadapan KFC & gerai. Cari Restoran RAMLY. Kedai kami di atas Restoran RAMLY. Tingkat 1.) #liquidstore #liquidstoresa #vapormalaysia #vapemalaysia #vapekl #sayajual #malaysianvapers #malaysiavape #vapeon #vape #vapemy #vapesquadmalaysia #vapormurah #vape4you #vapelyfe #kualalumpur #petalingjaya #kelanajaya #klcc #damansaraperdana #publika #subangjaya #wangsawalk #ttdi #damansarautama

Share 1 7
liquidstoresa's Instagram Photo - RESTOCK !!! RESTOCK !!! DAGGER CAMOUFLAGE
DAGGER BLACK 
#########################
Waktu niaga :
Isnin ~ Khamis : 11.00 am ~ 11.00pm
Jumaat ~ Ahad : 02.00pm ~ 12.00am
Cuti Umum : 02.00pm ~ 12.00 am

#########################

Sebarang Pertanyaan :
~ 013 345 5088 - Bany
~ 013 933 3930 - Hazmi
~ 017 227 7706 - Jady

Lokasi uedai :
15a, Jalan Bunga Melur 2/18,
Seksyen 2, 40000 Shah Alam, 
Selangor. (Deret kedai berhadapan KFC & gerai. Cari Restoran RAMLY. Kedai kami di atas Restoran RAMLY. Tingkat 1.) #liquidstore #liquidstoresa #vapormalaysia #vapemalaysia #vapekl #sayajual #malaysianvapers #malaysiavape #vapeon #vape #vapemy #vapesquadmalaysia #vapormurah #vape4you #vapelyfe #kualalumpur #petalingjaya #kelanajaya #klcc #damansaraperdana #publika #subangjaya #wangsawalk #ttdi #damansarautama

RESTOCK !!! RESTOCK !!! DAGGER CAMOUFLAGE DAGGER BLACK # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Waktu niaga : Isnin ~ Khamis : 11.00 am ~ 11.00pm Jumaat ~ Ahad : 02.00pm ~ 12.00am Cuti Umum : 02.00pm ~ 12.00 am # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Sebarang Pertanyaan : ~ 013 345 5088 - Bany ~ 013 933 3930 - Hazmi ~ 017 227 7706 - Jady Lokasi uedai : 15a, Jalan Bunga Melur 2/18, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor. (Deret kedai berhadapan KFC & gerai. Cari Restoran RAMLY. Kedai kami di atas Restoran RAMLY. Tingkat 1.) #liquidstore #liquidstoresa #vapormalaysia #vapemalaysia #vapekl #sayajual #malaysianvapers #malaysiavape #vapeon #vape #vapemy #vapesquadmalaysia #vapormurah #vape4you #vapelyfe #kualalumpur #petalingjaya #kelanajaya #klcc #damansaraperdana #publika #subangjaya #wangsawalk #ttdi #damansarautama

Share 0 6
liquidstoresa's Instagram Photo - RESTOCK !!! RESTOCK !!! SERPENT MINI 22MM
SERPENT MINI 22MM
SERPENT MINI 22MM 
#########################
Waktu niaga :
Isnin ~ Khamis : 11.00 am ~ 11.00pm
Jumaat ~ Ahad : 02.00pm ~ 12.00am
Cuti Umum : 02.00pm ~ 12.00 am

#########################

Sebarang Pertanyaan :
~ 013 345 5088 - Bany
~ 013 933 3930 - Hazmi
~ 017 227 7706 - Jady

Lokasi uedai :
15a, Jalan Bunga Melur 2/18,
Seksyen 2, 40000 Shah Alam, 
Selangor. (Deret kedai berhadapan KFC & gerai. Cari Restoran RAMLY. Kedai kami di atas Restoran RAMLY. Tingkat 1.) #liquidstore #liquidstoresa #vapormalaysia #vapemalaysia #vapekl #sayajual #malaysianvapers #malaysiavape #vapeon #vape #vapemy #vapesquadmalaysia #vapormurah #vape4you #vapelyfe #kualalumpur #petalingjaya #kelanajaya #klcc #damansaraperdana #publika #subangjaya #wangsawalk #ttdi #damansarautama

RESTOCK !!! RESTOCK !!! SERPENT MINI 22MM SERPENT MINI 22MM SERPENT MINI 22MM # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Waktu niaga : Isnin ~ Khamis : 11.00 am ~ 11.00pm Jumaat ~ Ahad : 02.00pm ~ 12.00am Cuti Umum : 02.00pm ~ 12.00 am # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Sebarang Pertanyaan : ~ 013 345 5088 - Bany ~ 013 933 3930 - Hazmi ~ 017 227 7706 - Jady Lokasi uedai : 15a, Jalan Bunga Melur 2/18, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor. (Deret kedai berhadapan KFC & gerai. Cari Restoran RAMLY. Kedai kami di atas Restoran RAMLY. Tingkat 1.) #liquidstore #liquidstoresa #vapormalaysia #vapemalaysia #vapekl #sayajual #malaysianvapers #malaysiavape #vapeon #vape #vapemy #vapesquadmalaysia #vapormurah #vape4you #vapelyfe #kualalumpur #petalingjaya #kelanajaya #klcc #damansaraperdana #publika #subangjaya #wangsawalk #ttdi #damansarautama

Share 0 4
jomtinggi.kl's Instagram Photo - Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š Peninggi โžก Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggishop
.
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-3664 5884

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik

Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š Peninggi โžก Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggishop . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-3664 5884 #kampar#mersing#yongpeng #serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang #masjidtanah#senai#pontinkecil #bentung#lumut #klcc #penang #sejuk #comel#amik

Share 0 3
thejunni.pahang's Instagram Photo - The Junni Mayla ini dibuat khas untuk The Junni Lovers yang tersayang!! Terlalu BANYAK kelebihan The Junni Mayla ni uols! Dengan keberkesanan 5 KALI GANDA, anda tidak perlu risau lagi! Kulit anda pasti akan flawless! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apa lagi yang anda mahu? Semuanya ada dengan The Junni MAYLA ๐Ÿ’• -
.
To Order:-
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 012-9829445
๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 012-9829445
.
 #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #naklawa #vitaminc #muslimah #ootd #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #beauty #lelong #instalike #vscocam #whitening #kualalumpur #pahang #kuantan #raub #kptm #unikl #ukm #upm

The Junni Mayla ini dibuat khas untuk The Junni Lovers yang tersayang!! Terlalu BANYAK kelebihan The Junni Mayla ni uols! Dengan keberkesanan 5 KALI GANDA, anda tidak perlu risau lagi! Kulit anda pasti akan flawless! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Apa lagi yang anda mahu? Semuanya ada dengan The Junni MAYLA ๐Ÿ’• - . To Order:- ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 012-9829445 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp: 012-9829445 . #thejunnipinkishwhite #thejunni #bazarpaknil #thejunnilovers #onlineshopmalaysia #casingmurah #skincare #igersmy #naklawa #vitaminc #muslimah #ootd #beautyproduct #sales #klcc #quputeh #malaysia #beauty #lelong #instalike #vscocam #whitening #kualalumpur #pahang #kuantan #raub #kptm #unikl #ukm #upm

Share 0 15
Load More