PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about klcc

Instagram Photos and Videos about klcc. Download, Comment, Like klcc Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

tambahtinggi11.kl's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📱 Wechat : tinggishop
📞 WA: +60 11-3664 5884

Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang#klcc #kualalumpur #comel#amik#sejuk #sarikei#sarawak #alorsetar#kedah📱 Wechat : tinggishop 📞 WA: +60 11-3664 5884

Share 0 0

Sponsored Ads

bumbudesamalaysia's Instagram Photo - Bermula RM26.90++, kini anda dapat nikmati hidangan terbaru untuk berbuka puasa kami iaitu Pucuk Daging di Bumbu Desa Malaysia. Tertakluk terma & syarat #bumbudesamalaysia #ternyatatetapkampungan #foodlover #indonesiancuisine #indonesianfood #instagram #instagramdaily #catering #caterer #breakfast #lunch #dinner #celebration #gathering #hitea #lunchdinner #function #enak #sedap #eatdrinkskl #callusnow #klcc #0321613530 #klia2 #0354815078 #vistaalam #0354815093

Bermula RM26.90++, kini anda dapat nikmati hidangan terbaru untuk berbuka puasa kami iaitu Pucuk Daging di Bumbu Desa Malaysia. Tertakluk terma & syarat #bumbudesamalaysia #ternyatatetapkampungan #foodlover #indonesiancuisine #indonesianfood #instagram #instagramdaily #catering #caterer #breakfast #lunch #dinner #celebration #gathering #hitea #lunchdinner #function #enak #sedap #eatdrinkskl #callusnow #klcc #0321613530 #klia2 #0354815078 #vistaalam #0354815093

Share 0 0

Sponsored Ads

fabeauandco's Instagram Photo - FENDI 
Wechat: windysoo
Facebook page: Fabeau & Co
Instagram: FABEAUANDCO
Thanks
#fendi #kualalumpur #malaysia #pavilion #yolo #kl #klcc #fashion #trendy #celebrity #branded #original #authentic #luxury #followme #follow #onlineshop #shopping #asia #ootd #potd #bag #likeforlike #tagsforlikes #instalike #like4like #likes

FENDI Wechat: windysoo Facebook page: Fabeau & Co Instagram: FABEAUANDCO Thanks #fendi #kualalumpur #malaysia #pavilion #yolo #kl #klcc #fashion #trendy #celebrity #branded #original #authentic #luxury #followme #follow #onlineshop #shopping #asia #ootd #potd #bag #likeforlike #tagsforlikes #instalike #like4like #likes

Share 0 0
doctortinggi.malaysia's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📱 Wechat : tinggishop
📞 WA: +60 11-3664 5884

Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang#klcc #kualalumpur #comel#amik#sejuk #sarikei#sarawak #alorsetar#kedah📱 Wechat : tinggishop 📞 WA: +60 11-3664 5884

Share 0 1
mudahnya_hilang_jeragat's Instagram Photo - Bila muka bersih dan bebas JERAGAT, pakai shawl dan tudung ape pun nampak cantik kan???. .
Apatah lagi kalau pakai jubah blink2 dengan shawl nelopa. Langkah pun lebih konfiden. Tak perlu lagi nak sorokkan muka bila jumpa handai taulan. .
Tak susah pun nak dapat kulit cantik dan bersih. Malam-malam sebelum tidur, sapu je #myleafrecklesserum. Insha Allah...banyak membantu. Kulit lembut dan segar gitewww. .
Dm/whatsapp 013 4055160

#mylea
#myleafrecklesserum 
#serumjeragat 
#serumjerawat 
#tipsjerawat 
#tipshilangjeragat 
#shawl
#neelofa 
#kitagunani
#terapiinstagram 
#jerawatpudar 
#jerawatpasir 
#ig_sokongan 
#usahawanonline
#orderonline
#shoppingonline
#wangsamaju
#klcc - #regrann

Bila muka bersih dan bebas JERAGAT, pakai shawl dan tudung ape pun nampak cantik kan???. . Apatah lagi kalau pakai jubah blink2 dengan shawl nelopa. Langkah pun lebih konfiden. Tak perlu lagi nak sorokkan muka bila jumpa handai taulan. . Tak susah pun nak dapat kulit cantik dan bersih. Malam-malam sebelum tidur, sapu je #myleafrecklesserum. Insha Allah...banyak membantu. Kulit lembut dan segar gitewww. . Dm/whatsapp 013 4055160 #mylea #myleafrecklesserum #serumjeragat #serumjerawat #tipsjerawat #tipshilangjeragat #shawl #neelofa #kitagunani #terapiinstagram #jerawatpudar #jerawatpasir #ig_sokongan #usahawanonline #orderonline #shoppingonline #wangsamaju #klcc - #regrann

Share 3 12
rawat_pulih_hapus_resdung's Instagram Photo - Korang dah try ke belum BC Cream ni ? Best gila ok ! Apply satu layer je dah nampak effect flawless dekat muka !
.
Best sgt BC cream and Face mist ni even pakai berjam pun muka tak jadi berminyak and stay flawless ! Kita syuke tau !
.
Korang boleh beli satu satu atau beli combo terus yg ada BC cream + Green tea face mist + Brush. Senang sgt semua dah ada. Lepas tu lagi jimat daripada beli loose tau !
.
Wassap sekarang tau sekarang !!
📲 017 677 8476
📲 017 677 8476
.
#dyxylipstick #dyxybccream #foundationmalaysia #bccreamfoundation #foundation #foundationmurah #facemist #sayajualfoundation #muamalaysia #makeupartist #sayajual #cashondelivery #muakl #ampangpark #lipstick #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #kualalumpur #greenteafacemist #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia

Korang dah try ke belum BC Cream ni ? Best gila ok ! Apply satu layer je dah nampak effect flawless dekat muka ! . Best sgt BC cream and Face mist ni even pakai berjam pun muka tak jadi berminyak and stay flawless ! Kita syuke tau ! . Korang boleh beli satu satu atau beli combo terus yg ada BC cream + Green tea face mist + Brush. Senang sgt semua dah ada. Lepas tu lagi jimat daripada beli loose tau ! . Wassap sekarang tau sekarang !! 📲 017 677 8476 📲 017 677 8476 . #dyxylipstick #dyxybccream #foundationmalaysia #bccreamfoundation #foundation #foundationmurah #facemist #sayajualfoundation #muamalaysia #makeupartist #sayajual #cashondelivery #muakl #ampangpark #lipstick #setiawangsa #wangsamaju #makeup #klcc #kualalumpur #greenteafacemist #brushmakeup #bccreambydyana #brushfoundation #klsentral #muawangsamaju #muatutorial #dyxycosmetics #cosmeticsmalaysia

Share 0 1
derrshop's Instagram Photo - #sayajual Opel Metallic keychain. RM20(FREE postage). SMS/Whatsapp 0193638141(Feisal). #astra #bumblebee #camaro #keychain #Chevroletmalaysia #thunder #malaysia #luxury #opelmalaysia #keychainmalaysia #corsa #lightningbolt #derrshop #panamera #lightning #me #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamathariraya #klcc #selangor #johor #bestoftheday

#sayajualOpel Metallic keychain. RM20(FREE postage). SMS/Whatsapp 0193638141(Feisal). #astra #bumblebee #camaro #keychain #Chevroletmalaysia #thunder #malaysia #luxury #opelmalaysia #keychainmalaysia #corsa #lightningbolt #derrshop #panamera #lightning #me #selamatberpuasa #selamatberbuka #selamathariraya #klcc #selangor #johor #bestoftheday

Share 1 9
daryteapetalingjaya's Instagram Photo - #teatox
#daridary
#daryskinnylegtea
#daryslimmytea
#flowertea
#kurus
#jomkurus
#legtea
#jomkurus
#bazarpaknil
#jualonline
#bazaronline
#lokalah
#lokalahmy
#moodrepublic
#mirafilzah
#igshop
#TeamRibutinstagram
#maharajalawakmega
#klcc
#HospitalSelayang
#HospitalKL
#HospitalAssunta
#HospitalColombia
#HospitalHUKM
#PetalingJaya

#teatox #daridary #daryskinnylegtea #daryslimmytea #flowertea #kurus #jomkurus #legtea #jomkurus #bazarpaknil #jualonline #bazaronline #lokalah #lokalahmy #moodrepublic #mirafilzah #igshop #TeamRibutinstagram #maharajalawakmega #klcc #HospitalSelayang #HospitalKL #HospitalAssunta #HospitalColombia #HospitalHUKM #petalingjaya

Share 0 0
mikespressions's Instagram Photo - 🌟🌟🌟🌟🌟
The Best Coffee Bakers 
The coffee and the pastries are worth going through the steep hill we took to get there.

#coffee #thewalkingclub #walkforfitness
#walkers #kualalumpur #coffeespotskl #fitkl #fitnessandcoffee #coffeeloverskl #klcoffeegroups #klcoffeespots #klcc #expatkl #lifestylekl

🌟🌟🌟🌟🌟 The Best Coffee Bakers The coffee and the pastries are worth going through the steep hill we took to get there. #coffee #thewalkingclub #walkforfitness #walkers #kualalumpur #coffeespotskl #fitkl #fitnessandcoffee #coffeeloverskl #klcoffeegroups #klcoffeespots #klcc #expatkl #lifestylekl

Share 0 6
sweetmemories1211's Instagram Photo - Unicorn Cake. Rainbow layers inside same colours as the buttercream. Pastel coloured layers inside in pink, yellow, turquoise and purple. 
We didn't get the picture of the layers as the little girl and her friends were so excited to cut the cake and all got eaten and nothing even left for her dear mummy 😂. Whatsapp 0163526875 #sweetmemories1211 #unicorncake #unicorndesserts #unicorn #unicornparty #sayajualkek #kek #sayajual #buttercreamcake #buttercream #kualalumpur #malaysia #klangvalley #selayang #kepong #damansara #montkiara #petalingjaya #klcc #plannermalaysia #celebritycake #homebasedbusiness #wedodeliver #cakemalaysia #whatsapptoorder

Unicorn Cake. Rainbow layers inside same colours as the buttercream. Pastel coloured layers inside in pink, yellow, turquoise and purple. We didn't get the picture of the layers as the little girl and her friends were so excited to cut the cake and all got eaten and nothing even left for her dear mummy 😂. Whatsapp 0163526875 #sweetmemories1211 #unicorncake #unicorndesserts #unicorn #unicornparty #sayajualkek #kek #sayajual #buttercreamcake #buttercream #kualalumpur #malaysia #klangvalley #selayang #kepong #damansara #montkiara #petalingjaya #klcc #plannermalaysia #celebritycake #homebasedbusiness #wedodeliver #cakemalaysia #whatsapptoorder

Share 2 26
ramialje's Instagram Photo - NO ( #sun ) SHINES above THE #clouds , BEHIND every CLOUD is another CLOUD .... |$| ..... #klcc #pool #rooftop #skydeck #mindintheclouds #swimmersbody #malaysia 🇲🇾

NO ( #sun) SHINES above THE #clouds, BEHIND every CLOUD is another CLOUD .... |$| ..... #klcc #pool #rooftop #skydeck #mindintheclouds #swimmersbody #malaysia🇲🇾

Share 4 9
sugarmellobakery's Instagram Photo - BISKUT MAKMUR SARAWAK air tangan ibu
_
Selama hiduplah kan, akak baker cuma disajikan oleh BISKUT MAKMUR SARAWAK buatan ibu kesayangan. Inilah biskut makmur tersedap yang akak baker pernah makan.
_
Lemak cukup, tepung tak ada rasa mentah, memang masak luar dalam sebab dibakar pun cantik. Kuih makmur ni bukan boleh dibakar sesuka hati. Ketul ketul tepung tak masak dalam biskut pun tak ada dan rasa kerik kerik gula pun tak ada 😆
_
Nampak kecerewetannya di situ .
_
Dan setiap kali raya tak dapat kuih lain pun takpe. Yang penting MAKMUR SARAWAK air tangan ibunda ada.
_
Yang fakta, kami 6 beradik memang tak pernah beli kuih makmur kat luar. Semuanya mak yang buat. Sampaikan Encik Shuben akak baker yang tak pernah suka kuih MAKMUR pun terjebak dengan MAKMUR SARAWAK dengan makan tak berentii chuoolls. Sudahnya akakk jugak yang geget jari tengok satu bekas kosong 😂
_
#makmursarawak #biskutmakmursarawak #makmur #biskutmakmur #ourbestcookies #sugarmellocookies #laindariyanglain #biskutraya #kuihrayasedap #bestcookies #premiumcookies #usahawanonline #biskutrayasedap #biskutraya2017 #biskutrayakl #biskutrayaampang #biskutrayaampang #bestsellercookies #kuihrayapremium #hotsellingcookies #terapiinstagram #kitagunani #ampang #kampungpandan #kualalumpur #klcc #desapandan #setiawangsa

BISKUT MAKMUR SARAWAK air tangan ibu _ Selama hiduplah kan, akak baker cuma disajikan oleh BISKUT MAKMUR SARAWAK buatan ibu kesayangan. Inilah biskut makmur tersedap yang akak baker pernah makan. _ Lemak cukup, tepung tak ada rasa mentah, memang masak luar dalam sebab dibakar pun cantik. Kuih makmur ni bukan boleh dibakar sesuka hati. Ketul ketul tepung tak masak dalam biskut pun tak ada dan rasa kerik kerik gula pun tak ada 😆 _ Nampak kecerewetannya di situ . _ Dan setiap kali raya tak dapat kuih lain pun takpe. Yang penting MAKMUR SARAWAK air tangan ibunda ada. _ Yang fakta, kami 6 beradik memang tak pernah beli kuih makmur kat luar. Semuanya mak yang buat. Sampaikan Encik Shuben akak baker yang tak pernah suka kuih MAKMUR pun terjebak dengan MAKMUR SARAWAK dengan makan tak berentii chuoolls. Sudahnya akakk jugak yang geget jari tengok satu bekas kosong 😂 _ #makmursarawak #biskutmakmursarawak #makmur #biskutmakmur #ourbestcookies #sugarmellocookies #laindariyanglain #biskutraya #kuihrayasedap #bestcookies #premiumcookies #usahawanonline #biskutrayasedap #biskutraya2017 #biskutrayakl #biskutrayaampang #biskutrayaampang #bestsellercookies #kuihrayapremium #hotsellingcookies #terapiinstagram #kitagunani #ampang #kampungpandan #kualalumpur #klcc #desapandan #setiawangsa

Share 2 17
branded_herbal.my's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📱WA : +601131441353
📱Line : nature_herbal

Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang#klcc #kualalumpur #comel#amik#sejuk #sarikei#sarawak #alorsetar#kedah📱WA : +601131441353 📱Line : nature_herbal

Share 0 2
branded_herbal.my's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📱WA : +601131441353
📱Line : nature_herbal

Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang#klcc #kualalumpur #comel#amik#sejuk #sarikei#sarawak #alorsetar#kedah📱WA : +601131441353 📱Line : nature_herbal

Share 0 1
rsyd_n's Instagram Photo - Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar...
.
Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan???
.
jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda...
.
Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan
.
yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn
.
Business purpose only
📲017.606.7154
📲017.606.7154
📲017.606.7154 .
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#CD3BA360
#CD5BA360
#DareToDream
#DanYoungMillionaire
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
#majesticapprenticecrew
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm#uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel#unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam#gmi #ioi #crownsapotmember #crownsapot #uitmshahalam #shahalam

Hidup sangat banyak drama yang terlakar...kawan ejek...kawan maki...family marah..dan macam2 lagii lahh yang saya pernah dengar... . Tapi adakah mereka semua tadi akan bantu andaa jika anda mengalami kesusahan??? . jika jawapannya TIDAK maka kenapa perlu malu untuk membuat apa sahaja yang anda mahukan asalkn ianya halal dan boleh membantu masa depan anda... . Berniagalah bermula sekarang walaupun tiada ilmu kerana ilmu boleh dicari kerana 9/10 rekezi adalah dari perniagaan . yang memang nak ubah hidup dan yang nak buat side income boleh pm saya...insyaallah saya boleh tolong selesaikn . Business purpose only 📲017.606.7154 📲017.606.7154 📲017.606.7154 .
.
 #BusinessAcademy360
 #BA360Crown
 #CD3BA360
 #CD5BA360
 #DareToDream
 #DanYoungMillionaire
 #ProjekIncomeTurbo
 #RetireYoungRetireRich
 #UbahKehidupan . #majesticapprenticecrew
.
 #ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi #crownsapotmember #crownsapot #uitmshahalam #shahalam

Share 0 143
bunda.food.delivery's Instagram Photo - Assalamualaikum. Selamat berpuasa semua. Ni bunda update utk menu berbuka esok. So pada sape2 yg x sempat nk msk utk berbuka tu bleh la whats app bunda kat no 0162183084 😊. Kalau ada apa2 soalan nk tanya pn bleh je whats app bunda 😊.
.
👉Min order 5 set
👉Ade delivery charge RM5 utk order yg kurang dr 10 set & ke bawah.
👉Free delivery utk order yg 11 set & ke atas .
.
#masakanbundapalingsedap
#andalaparkamihantarkan
#lunchbox
#lunch
#fooddelivery
#delivery
#klsentral
#klcc
#damansara

Assalamualaikum. Selamat berpuasa semua. Ni bunda update utk menu berbuka esok. So pada sape2 yg x sempat nk msk utk berbuka tu bleh la whats app bunda kat no 0162183084 😊. Kalau ada apa2 soalan nk tanya pn bleh je whats app bunda 😊. . 👉Min order 5 set 👉Ade delivery charge RM5 utk order yg kurang dr 10 set & ke bawah. 👉Free delivery utk order yg 11 set & ke atas . . #masakanbundapalingsedap #andalaparkamihantarkan #lunchbox #lunch #fooddelivery #delivery #klsentral #klcc #damansara

Share 0 9
yz_7's Instagram Photo - It's nice to see some greens between the concrete jungle. 
#KLCC

It's nice to see some greens between the concrete jungle. #KLCC

Share 1 15
Load More