PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about kuching

Instagram Photos and Videos about kuching. Download, Comment, Like kuching Photos and Videos Shared by Various Users

nadzraen_zaza's Instagram Photo - Raya tahun lepas saya melawat nenek saya belah bapa, waktu tu meriah sangat sbb saudara mara smuanya dtg. Di pendekkn cita, slepas salam tanda kemaafan saya prgi pulak menjamu selera. Yang sy tr'tarik sgt wktu tu, pencuci mulut smua ny bercirikan Coklat. Sy dgn adik sy waktu tu, memang tak pandang belakang dh lps tu .. Ngap ngap ngap! Sekelip mata habis dh.. Blh dikatakan family kta org serta keturunan memang penggemar Coklat .. Tapi Alhamdulillah sampai skrng blum ada lagi yg tr'pksa kena potong kaki sebab "Diabetes" . Pndek cita, oleh kerana sy tr'lnjur crita tntng hari raya ni, mehh sy nk crita skit psal "Hot Chocolate" yg sy buat nih.. Dlm fkirn awk, psti tr'fkir tntng Cadbury kn? Tak lh, yg pasti ni bukan Cadbury lh.. Yg tu manis sgt tu, kang kene hinggap semut pulak .. Hehehe.. Coklat sy ni tak lh manis sgt, blh dikatakan Coklat kurang manis lh.. Hehehe😆 Yelah sekurang kurangnya semut tak hinggap kn?? Cara pemakan dia pulak, lagi lh senang, Awk cuma prlu sediakn air panas je.. Pastu siap!! Cuba tngok gmbr tu, yg br'bntuk mcm balang tu, yg tu awk blh guna untk letak ikan ke, menabung ke, tanam pokok Cactus ke.. Semua nya menjimatkan.. Untuk mengetahui lbih lanjut, whatsapp sy okay??? 0168007021

#HotChocolate
#mampumilik 
#kuching 
#samarahan 
#murahmurah 
#berpatutan

Raya tahun lepas saya melawat nenek saya belah bapa, waktu tu meriah sangat sbb saudara mara smuanya dtg. Di pendekkn cita, slepas salam tanda kemaafan saya prgi pulak menjamu selera. Yang sy tr'tarik sgt wktu tu, pencuci mulut smua ny bercirikan Coklat. Sy dgn adik sy waktu tu, memang tak pandang belakang dh lps tu .. Ngap ngap ngap! Sekelip mata habis dh.. Blh dikatakan family kta org serta keturunan memang penggemar Coklat .. Tapi Alhamdulillah sampai skrng blum ada lagi yg tr'pksa kena potong kaki sebab "Diabetes" . Pndek cita, oleh kerana sy tr'lnjur crita tntng hari raya ni, mehh sy nk crita skit psal "Hot Chocolate" yg sy buat nih.. Dlm fkirn awk, psti tr'fkir tntng Cadbury kn? Tak lh, yg pasti ni bukan Cadbury lh.. Yg tu manis sgt tu, kang kene hinggap semut pulak .. Hehehe.. Coklat sy ni tak lh manis sgt, blh dikatakan Coklat kurang manis lh.. Hehehe😆 Yelah sekurang kurangnya semut tak hinggap kn?? Cara pemakan dia pulak, lagi lh senang, Awk cuma prlu sediakn air panas je.. Pastu siap!! Cuba tngok gmbr tu, yg br'bntuk mcm balang tu, yg tu awk blh guna untk letak ikan ke, menabung ke, tanam pokok Cactus ke.. Semua nya menjimatkan.. Untuk mengetahui lbih lanjut, whatsapp sy okay??? 0168007021 #HotChocolate #mampumilik #kuching #samarahan #murahmurah #berpatutan

Share 0 0
islamshahthegreat's Instagram Photo - Just arrived.. its been a while hehehe
#kuching #kia #tq

Just arrived.. its been a while hehehe #kuching #kia #tq

Share 0 0
ubatjomtinggi03.my's Instagram Photo - Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China * 📲 WECHAT : naktiggistore
📲 Whatsapp : +60109927520 
#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah

Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * 📲 WECHAT : naktiggistore 📲 Whatsapp : +60109927520 #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah

Share 0 0
ubatjomtinggi.my's Instagram Photo - Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! 📲 WECHAT : naktiggistore
📲 Whatsapp : +60109927520 
#klcc#kelang#johorbahru#ipoh#kuching#ampang#kuantan#kajang#taiping#ahad#askar#risau#datuk#comel#sebarang#kicik#kawal#titisan#sihat#baharu#cakap#pinggan#selesema#sarawak#alorsetar#tapah#selangor

Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! 📲 WECHAT : naktiggistore 📲 Whatsapp : +60109927520 #klcc#kelang#johorbahru#ipoh#kuching #ampang#kuantan#kajang#taiping#ahad#askar#risau#datuk#comel#sebarang#kicik#kawal#titisan#sihat#baharu#cakap#pinggan#selesema#sarawak#alorsetar#tapah#selangor

Share 0 0
picinsight's Instagram Photo - Are you looking for Zumba® Fitness Class, Cardio Kickboxing Class? Let join us at #StepUpFitnessStudio at Jalan Tun Jugah, Kuching. #zumbafitness #kuching #sarawak #zumba #fitness #borneo

Are you looking for Zumba® Fitness Class, Cardio Kickboxing Class? Let join us at #stepupfitnessstudioat Jalan Tun Jugah, Kuching. #zumbafitness #kuching #sarawak #zumba #fitness #borneo

Share 0 0
aideedmakaveli's Instagram Photo - Yesterday performing our own song entitled "Kawan Sejati Dah Pergi" with @nrsyafiyah 😁

To listen the full song, search it on Youtube. 
#renzocrew #aideed #fiyah #litesessions #indah #kuching #kuchingevent #weekend #kawansejatidahpergi

Yesterday performing our own song entitled "Kawan Sejati Dah Pergi" with @nrsyafiyah 😁 To listen the full song, search it on Youtube. #renzocrew #aideed #fiyah #litesessions #indah #kuching #kuchingevent #weekend #kawansejatidahpergi

Share 0 0
fishie_shoeshop's Instagram Photo - code: S006(1) brown S006(2) black
name: Timberland 
Rm150
size: eu 41-45
Gred copy ori
FREE POSTAGE 
whatsapp 0178096639 now 🤓
#kasutcopyori #timberlandcopyori #igshop #malaysia #sarawak #sabah #kuching #serian #bestshoeshop

code: S006(1) brown S006(2) black name: Timberland Rm150 size: eu 41-45 Gred copy ori FREE POSTAGE whatsapp 0178096639 now 🤓 #kasutcopyori #timberlandcopyori #igshop #malaysia #sarawak #sabah #kuching #serian #bestshoeshop

Share 0 0
hikamsarawak's Instagram Photo - BERITA GEMBIRA untuk *SEMUA LEPASAN SPM, STPM & STAM 2016* di sekitar Bahagian Kuching, Samarahan & Serian !!!
.
*Pendaftaran untuk JOM MASUK U! 2017 anjuran HIKAM Sarawak telah dibuka*
.
Apakah yang anda akan dapat dalam JMU 2017 @ Kuching ???
.
♦informasi terkini & cara memohon masuk ke universiti / kolej & institusi kemahiran 📢
.
♠informasi biasiswa & cara untuk memohon bantuan kewangan pelajaran 📢
.
♣laluan akademik @ kemahiran & kerjaya yang bersesuaian dengan anda 📢
.
♥jurusan akademik @ kemahiran & kerjaya yang menepati personaliti anda 📢
.
Anda juga berpeluang belajar daripada perkongsian pengalaman kepemimpinan & kemahasiswaan dalam JMU 2017 daripada barisan jurulatih bertauliah & fasilitator berpengalaman 👍
.
📝 Sila daftar maklumat anda untuk permohonan penyertaan di pautan berikut:
.
*JMU 2017 Kuching (27-29/01/2017) di Sekolah Seni Malaysia Cawangan Kuching, Jalan Sultan Tengah* ---> https://goo.gl/forms/G5X1hMZyBtBL1iQW2
.
Nantikan pengumuman terkini dari semasa ke semasa di Instagram & FB Page @hikamsarawak
.
*JMU KUCHING: HUB PERSEDIAAN KE UNIVERSITI PILIHAN ANDA* 👍
.
#hikamsarawak #jmu2017 #ilmuamalbakti #spm #stpm #stam #mahasiswa #universiti #sarawak #kuching
.
(Nota makluman) JMU 2017 anjuran HIKAM sebagai NGO sah berdaftar di Sarawak adalah berbeza & tiada kena mengena dengan program Jom Masuk IPT & Karnival Pendidikan Tinggi Negara anjuran Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia.

BERITA GEMBIRA untuk *SEMUA LEPASAN SPM, STPM & STAM 2016* di sekitar Bahagian Kuching, Samarahan & Serian !!! . *Pendaftaran untuk JOM MASUK U! 2017 anjuran HIKAM Sarawak telah dibuka* . Apakah yang anda akan dapat dalam JMU 2017 @ Kuching ??? . ♦informasi terkini & cara memohon masuk ke universiti / kolej & institusi kemahiran 📢 . ♠informasi biasiswa & cara untuk memohon bantuan kewangan pelajaran 📢 . ♣laluan akademik @ kemahiran & kerjaya yang bersesuaian dengan anda 📢 . ♥jurusan akademik @ kemahiran & kerjaya yang menepati personaliti anda 📢 . Anda juga berpeluang belajar daripada perkongsian pengalaman kepemimpinan & kemahasiswaan dalam JMU 2017 daripada barisan jurulatih bertauliah & fasilitator berpengalaman 👍 . 📝 Sila daftar maklumat anda untuk permohonan penyertaan di pautan berikut: . *JMU 2017 Kuching (27-29/01/2017) di Sekolah Seni Malaysia Cawangan Kuching, Jalan Sultan Tengah* ---> https://goo.gl/forms/G5X1hMZyBtBL1iQW2 . Nantikan pengumuman terkini dari semasa ke semasa di Instagram & FB Page @hikamsarawak . *JMU KUCHING: HUB PERSEDIAAN KE UNIVERSITI PILIHAN ANDA* 👍 . #hikamsarawak #jmu2017 #ilmuamalbakti #spm #stpm #stam #mahasiswa #universiti #sarawak #kuching . (Nota makluman) JMU 2017 anjuran HIKAM sebagai NGO sah berdaftar di Sarawak adalah berbeza & tiada kena mengena dengan program Jom Masuk IPT & Karnival Pendidikan Tinggi Negara anjuran Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia.

Share 0 0
noormizanzulkifli's Instagram Photo - >>MAGICNYA BIO SELEZA <<< HANYA DENGAN PANTYLINER..
♡ Tiada keputihan lagi.
♡ Tiada lagi bau2an yg tidak menyenangkan!
♡ Tiada lagi isu sakit bila dtg bulan... senggugut bye2! ♡ Tiada lagi isu rahim.jatuh!
♡ Tiada lagi isu rahim bengkak!
♡ Tiada lagi isu kembung!
♡ Tiada lagi isu infeksi!
♡ Tiada lagi gatal!
♡ Tiada lagi isu kudis diluar dan didalam
♡ Tiada lagi isu Hubby moyokkk!!
♡ Tiada lagi isu murung!
♡ Tiada lagi isu hormon tak keruan! 🍄 subur!
🍄 kudis cancer baik!
🍄darah kotor semua luruh elok!
🍄 period sharp on time dan habis secepat 6 hingga 7 hari!
🍄tiada ekor period buat c hubby murung! 🌷 Isu RAHIM SELESAI😀
🌷Muka naik seri!
🌷Perut elok tak ada lagi buncit tak keruan!
🌷 Darah elok lancar dari hujung rambut kehujung kaki!

cuba dulu and baru rasa ... penah dengar tak , mencegah lebih baik dari merawat ? 
Nak info lbh lanjut..atau nak cuba..
Pm/WhatsApp Saya di 018-5711521

#tdc
#bioselezabytdc
#bioselezapantiliner #thediamondcircle #agentbioseleza #keputihan #wanita #masalahwanita #agentperak #serimanjung #ipoh #taiping #batugajah #kampar #agentpenang #agentutara #kepalabatas #postageseluruhmalaysia #miri #kuching #kotakinabalu #lahaddatu #tawau #sandakan #tamparuli #exsapurakencanastaff #fabricationyard #jombelidengansaya👍👍👍

>>MAGICNYA BIO SELEZA <<< HANYA DENGAN PANTYLINER.. ♡ Tiada keputihan lagi. ♡ Tiada lagi bau2an yg tidak menyenangkan! ♡ Tiada lagi isu sakit bila dtg bulan... senggugut bye2! ♡ Tiada lagi isu rahim.jatuh! ♡ Tiada lagi isu rahim bengkak! ♡ Tiada lagi isu kembung! ♡ Tiada lagi isu infeksi! ♡ Tiada lagi gatal! ♡ Tiada lagi isu kudis diluar dan didalam ♡ Tiada lagi isu Hubby moyokkk!! ♡ Tiada lagi isu murung! ♡ Tiada lagi isu hormon tak keruan! 🍄 subur! 🍄 kudis cancer baik! 🍄darah kotor semua luruh elok! 🍄 period sharp on time dan habis secepat 6 hingga 7 hari! 🍄tiada ekor period buat c hubby murung! 🌷 Isu RAHIM SELESAI😀 🌷Muka naik seri! 🌷Perut elok tak ada lagi buncit tak keruan! 🌷 Darah elok lancar dari hujung rambut kehujung kaki! cuba dulu and baru rasa ... penah dengar tak , mencegah lebih baik dari merawat ? Nak info lbh lanjut..atau nak cuba.. Pm/WhatsApp Saya di 018-5711521 #tdc #bioselezabytdc #bioselezapantiliner #thediamondcircle #agentbioseleza #keputihan #wanita #masalahwanita #agentperak #serimanjung #ipoh #taiping #batugajah #kampar #agentpenang #agentutara #kepalabatas #postageseluruhmalaysia #miri #kuching #kotakinabalu #lahaddatu #tawau #sandakan #tamparuli #exsapurakencanastaff #fabricationyard #jombelidengansaya👍👍👍

Share 0 0
oncloud9.my's Instagram Photo - This is probably one of my favorite portraits of a guest from a recent wedding. #portraits #makeportraits

This is probably one of my favorite portraits of a guest from a recent wedding. #portraits #makeportraits

Share 1 0
esolute.print's Instagram Photo - Business card printing services #esolute #kch #kuching #sarawak

Business card printing services #esolute #kch #kuching #sarawak

Share 0 0
flowercartco's Instagram Photo - This lovely orchid bouquet is something a little different than what we usually create. #flowercartco #love #flowerstagram #flowers #kuchingflorist #instagood #instadaily #kuching

This lovely orchid bouquet is something a little different than what we usually create. #flowercartco #love #flowerstagram #flowers #kuchingflorist #instagood #instadaily #kuching

Share 0 0
lokal_inc's Instagram Photo - Hadi & Emma
210117
.
Photo by:
@lokal_inc
@asyafieemadzihi
@ellcyrilnnh
.
Video by:
@cinematic_moment
@ajieb_razziz
.
#hadiemma
#solemnization
#reception
#love #brides #grooms
#weddingday
#malaywedding
#officialphotographer
#weddingphotography
#localphotographer
#vsco
#Kuching #Malaysia 
#Sarawak

Hadi & Emma 210117 . Photo by: @lokal_inc @asyafieemadzihi @ellcyrilnnh . Video by: @cinematic_moment @ajieb_razziz . #hadiemma #solemnization #reception #love #brides #grooms #weddingday #malaywedding #officialphotographer #weddingphotography #localphotographer #vsco #Kuching #malaysia #sarawak

Share 1 0
zastore_myy's Instagram Photo - CNY SALE ❣❣❣
.
READY STOCK ✅✅✅
.
ELF Cosmetics Blush (Tickled Pink) 
100% authentic from US 
Price: RM25 -> RM22 
Price excludes postage
Sale ends 31st January 2016

INTERESTED? Whatsapp +60164454877 to order. Tq. 
#sayajual #syjual #sayajualelf #sayajualelfcosmetics #elfmalaysia #elfcosmeticsmalaysia #kuchingonlineshop #mirionlineshop #bruneionline #bruneionlineshop #miri #kuching #brunei #bazaaronline #bazaarpaknil #makeupusa

CNY SALE ❣❣❣ . READY STOCK ✅✅✅ . ELF Cosmetics Blush (Tickled Pink) 100% authentic from US Price: RM25 -> RM22 Price excludes postage Sale ends 31st January 2016 INTERESTED? Whatsapp +60164454877 to order. Tq. #sayajual #syjual #sayajualelf #sayajualelfcosmetics #elfmalaysia #elfcosmeticsmalaysia #kuchingonlineshop #mirionlineshop #bruneionline #bruneionlineshop #miri #kuching #brunei #bazaaronline #bazaarpaknil #makeupusa

Share 0 0
perfettophotobooth's Instagram Photo - ⛩🎎🏮🎏🎊CELCOM CHINESE NEW YEAR 2017 DINNER🎏🏮 🎉⛩📲 PHOTOBOOTH 📸🎞✅ Perfetto Photobooth Setup @ Pullman Kuching
23 January 2017 •✅Photobooth Kiosk (Touchscreen) ☝🏼️
•✅Unlimited Photos 🎞
•✅FREE Custom Props 🃏 & lotsa props
•✅Affordable 💰💰
•✅Instant Printing 📸🖨
•✅Custom backdrop 🖼🖼🖼🖼🖼🖼🖼📸📸📸📸 •"Great addition to your event..." ♥️ 📀📀📀📀📀📀📀 🎞 •For Photobooth Bookings/ Reservation : 082231807 / 0128818001

Celcom

#photobooth #kuching #instantprint #photoboothservice #photostrip #event #bestservice #photobooth #rental #instant #printing #photoboothservice #pose #instabooth #kuching #malaysia #birthday #event #party #guestbook #album #pb #perfettophotobooth #perfetto #printinggenius

⛩🎎🏮🎏🎊CELCOM CHINESE NEW YEAR 2017 DINNER🎏🏮 🎉⛩📲 PHOTOBOOTH 📸🎞✅ Perfetto Photobooth Setup @ Pullman Kuching 23 January 2017 •✅Photobooth Kiosk (Touchscreen) ☝🏼️ •✅Unlimited Photos 🎞 •✅FREE Custom Props 🃏 & lotsa props •✅Affordable 💰💰 •✅Instant Printing 📸🖨 •✅Custom backdrop 🖼🖼🖼🖼🖼🖼🖼📸📸📸📸 •"Great addition to your event..." ♥️ 📀📀📀📀📀📀📀 🎞 •For Photobooth Bookings/ Reservation : 082231807 / 0128818001 Celcom #photobooth #kuching #instantprint #photoboothservice #photostrip #event #bestservice #photobooth #rental #instant #printing #photoboothservice #pose #instabooth #kuching #malaysia #birthday #event #party #guestbook #album #pb #perfettophotobooth #perfetto #printinggenius

Share 0 0
perfettophotobooth's Instagram Photo - ⛩🎎🏮🎏🎊CELCOM CHINESE NEW YEAR 2017 DINNER🎏🏮 🎉⛩📲 PHOTOBOOTH 📸🎞✅ Perfetto Photobooth Setup @ Pullman Kuching
23 January 2017 •✅Photobooth Kiosk (Touchscreen) ☝🏼️
•✅Unlimited Photos 🎞
•✅FREE Custom Props 🃏 & lotsa props
•✅Affordable 💰💰
•✅Instant Printing 📸🖨
•✅Custom backdrop 🖼🖼🖼🖼🖼🖼🖼📸📸📸📸 •"Great addition to your event..." ♥️ 📀📀📀📀📀📀📀 🎞 •For Photobooth Bookings/ Reservation : 082231807 / 0128818001

Celcom

#photobooth #kuching #instantprint #photoboothservice #photostrip #event #bestservice #photobooth #rental #instant #printing #photoboothservice #pose #instabooth #kuching #malaysia #birthday #event #party #guestbook #album #pb #perfettophotobooth #perfetto #printinggenius

⛩🎎🏮🎏🎊CELCOM CHINESE NEW YEAR 2017 DINNER🎏🏮 🎉⛩📲 PHOTOBOOTH 📸🎞✅ Perfetto Photobooth Setup @ Pullman Kuching 23 January 2017 •✅Photobooth Kiosk (Touchscreen) ☝🏼️ •✅Unlimited Photos 🎞 •✅FREE Custom Props 🃏 & lotsa props •✅Affordable 💰💰 •✅Instant Printing 📸🖨 •✅Custom backdrop 🖼🖼🖼🖼🖼🖼🖼📸📸📸📸 •"Great addition to your event..." ♥️ 📀📀📀📀📀📀📀 🎞 •For Photobooth Bookings/ Reservation : 082231807 / 0128818001 Celcom #photobooth #kuching #instantprint #photoboothservice #photostrip #event #bestservice #photobooth #rental #instant #printing #photoboothservice #pose #instabooth #kuching #malaysia #birthday #event #party #guestbook #album #pb #perfettophotobooth #perfetto #printinggenius

Share 0 0
Load More