PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about kundasang

Instagram Photos and Videos about kundasang. Download, Comment, Like kundasang Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

rahmah3564's Instagram Photo - Alhamdulillah..smpai jga wlaupun hjn..
#Desadcastle..
#kundasang

Alhamdulillah..smpai jga wlaupun hjn.. #Desadcastle.. #kundasang

Share 0 1

Sponsored Ads

shiyukpodolski's Instagram Photo - Akak sruh jadi model 😎.
#kundasang#sumandakbnyakpilih2#allblack .

Akak sruh jadi model 😎. #kundasang #sumandakbnyakpilih2#allblack.

Share 0 9

Sponsored Ads

roseanneverena's Instagram Photo - Yogurt Ice cream 🍦Very yummy 😋 #kundasang #rayagetaway #desafarm #desagelato #sabahbahni

Yogurt Ice cream 🍦Very yummy 😋 #kundasang #rayagetaway #desafarm #desagelato #sabahbahni

Share 0 9
idhammaisin's Instagram Photo - With Jaksy 😂. Kereneb kii 
#secondraya #kundasang

With Jaksy 😂. Kereneb kii #secondraya #kundasang

Share 0 34
c_jemerr's Instagram Photo - Thanks acik for your serve.. #kundasang #raya #ke3 #kampunganstyle

Thanks acik for your serve.. #kundasang #raya #ke3 #kampunganstyle

Share 0 8
haizanhaizinho's Instagram Photo - Gang Xbalik Raya Part 2
Kalau masa mngizinkan mmg nk tido jln2 di kudat lagi 😿..tapi panggilan utk blik kerja ke swk membuatkan kami kena gerak trun awal (xmau segaut2 dgn cuaca yg xmnentu ni ☔)..ampun maaf dipinta @leightonbungfahmi n @mustakim_aquarius xdan nk trun tawau kali ni ea ✌🏼..so kami plan stay di kundasang ⛰️ sbb @kelvintsc122 n @fiziyusof91 rindu shbt lama katanya.. 😂 🐄..berkat hikmat jari-jemari fizi mengetik mobilnya dpt jgak la mnginap d #crystalhill wlaupun dah hampir tgh mlm⌚Alhamdulillah..(habis depan blkg atas bawah kundasang tu kami wheelly wikang pakai #fordranger @nick5163 🚙 yg power tu 🤣).. Pagi yg gelap kini sudah terang aku adikmu dan engkau abanggg..bhahahaa..yep pagi dah terang dan berbekalkan baju melayu smlm ko kluar tengok view yg terbaik di #kundasang #subhanallah #alhamdulillah #allahuakbar apalagi pakai mobil pintarnya diambil fotonyaaa 📸..jom check out sbb nk ke #desadairyfarm plekkkk..lets jom gaisss..sampai masuk xramai org sgt tpi mmg buat kitorg respek la kt lembu2 kt cni raya kedua pon masih kerja ndak da bising2 viral2 tauuu 😅..lengkap lagi baju raya seluar raya kasut raya suma laaa..(btol ke bo'ong ni 😬❓) hermmm..selesai ziarah kwn sedara mara, sesi bergambar dan minum pelbagai hasil tenusu kitorang bli la ckit souvenirs buat kenang2an 🍶🥛🐄🐐..itu je pun nk bgtau..sblom balik smpt jgak singgah #kinabalupark amik gmbr fizi ngan tan sedaih dua (sbnrnya rindu nk naik #mountkinabalu g ni🙄..) Alhamdulillah perjalanan balik xbrapa nk hujan lebat, trafik berjalan lancar kecuali di satu dua arah..terdapat juga satu kemalangan kecil di Kimanis tuh (drive safely guys👮🏼‍♂️) Berkat kesabaran selamat sampai kami di miri jam 9mlm..lyan transformers midnight (ntahpape citer 😵😪🤔 pening arrr..) sblom pulai estet. 
Ringkasnya, #rayaontheroadtosabah ini melibatkan +-1500km perjalanan, 4 org yg plan, 3 yang jadi, diantara 2 negeri, dan 1 kenangan yg xkan dilupakan sampai bila2 dengan ucapan 📢📢 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN 🎆🎇🎊🎉
*karangan tidak melebihi 350 pth perkataan (xcaye kira sendiri) 📝
#raya2017 #teamrayajohor #gangxbalikraya #rayaontheroad #gopromalaysia #salamperantauan #borneo #travel

Gang Xbalik Raya Part 2 Kalau masa mngizinkan mmg nk tido jln2 di kudat lagi 😿..tapi panggilan utk blik kerja ke swk membuatkan kami kena gerak trun awal (xmau segaut2 dgn cuaca yg xmnentu ni ☔)..ampun maaf dipinta @leightonbungfahmi n @mustakim_aquarius xdan nk trun tawau kali ni ea ✌🏼..so kami plan stay di kundasang ⛰️ sbb @kelvintsc122 n @fiziyusof91 rindu shbt lama katanya.. 😂 🐄..berkat hikmat jari-jemari fizi mengetik mobilnya dpt jgak la mnginap d #crystalhillwlaupun dah hampir tgh mlm⌚Alhamdulillah..(habis depan blkg atas bawah kundasang tu kami wheelly wikang pakai #fordranger@nick5163 🚙 yg power tu 🤣).. Pagi yg gelap kini sudah terang aku adikmu dan engkau abanggg..bhahahaa..yep pagi dah terang dan berbekalkan baju melayu smlm ko kluar tengok view yg terbaik di #kundasang #subhanallah #alhamdulillah #allahuakbarapalagi pakai mobil pintarnya diambil fotonyaaa 📸..jom check out sbb nk ke #desadairyfarmplekkkk..lets jom gaisss..sampai masuk xramai org sgt tpi mmg buat kitorg respek la kt lembu2 kt cni raya kedua pon masih kerja ndak da bising2 viral2 tauuu 😅..lengkap lagi baju raya seluar raya kasut raya suma laaa..(btol ke bo'ong ni 😬❓) hermmm..selesai ziarah kwn sedara mara, sesi bergambar dan minum pelbagai hasil tenusu kitorang bli la ckit souvenirs buat kenang2an 🍶🥛🐄🐐..itu je pun nk bgtau..sblom balik smpt jgak singgah #kinabaluparkamik gmbr fizi ngan tan sedaih dua (sbnrnya rindu nk naik #mountkinabalu g ni🙄..) Alhamdulillah perjalanan balik xbrapa nk hujan lebat, trafik berjalan lancar kecuali di satu dua arah..terdapat juga satu kemalangan kecil di Kimanis tuh (drive safely guys👮🏼‍♂️) Berkat kesabaran selamat sampai kami di miri jam 9mlm..lyan transformers midnight (ntahpape citer 😵😪🤔 pening arrr..) sblom pulai estet. Ringkasnya, #rayaontheroadtosabahini melibatkan +-1500km perjalanan, 4 org yg plan, 3 yang jadi, diantara 2 negeri, dan 1 kenangan yg xkan dilupakan sampai bila2 dengan ucapan 📢📢 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN 🎆🎇🎊🎉 *karangan tidak melebihi 350 pth perkataan (xcaye kira sendiri) 📝 #raya2017 #teamrayajohor #gangxbalikraya #rayaontheroad #gopromalaysia #salamperantauan #borneo #travel

Share 0 10
pacated's Instagram Photo - You may be one of many, nevertheless only you can be you, you are unique. #rosegarden #roses #rosebud #mesilau #kundasang #sabah

You may be one of many, nevertheless only you can be you, you are unique. #rosegarden #roses #rosebud #mesilau #kundasang #sabah

Share 1 6
pacated's Instagram Photo - Similar but not the same. Such bright colours. #nofilter #flowerstagram #flowers #mesilau #kundasang #sabah

Similar but not the same. Such bright colours. #nofilter #flowerstagram #flowers #mesilau #kundasang #sabah

Share 0 8
melda_ismail's Instagram Photo - Mood holiday activated... 😎😎🌸🌸😍😍
#moodholiday 
#sabah
#kundasang
#ranau
#nabalu

Mood holiday activated... 😎😎🌸🌸😍😍 #moodholiday #sabah #kundasang #ranau #nabalu

Share 1 23
cyecute's Instagram Photo - Unplanned Road trips on Raya Time!
#kinabalupark
#kundasang
#nabalu
#desacatlefarm
#roadtrip
#unplannedtrips
#awesomepeople
#crazytimes
#cyecute
#selamatharirayaaidilfitri

Unplanned Road trips on Raya Time! #kinabalupark #kundasang #nabalu #desacatlefarm #roadtrip #unplannedtrips #awesomepeople #crazytimes #cyecute #selamatharirayaaidilfitri

Share 0 23
lokalfoodhunters's Instagram Photo - 🇲🇾Kundasang; i love homemade tofu! This one tastes fresh! Must try at SS Chinese Restaurant; the one and only chinese restaurant in Kundasang.. #localfood #lokalfoodhuntersapproved #sabahfood #malaysianfood #kundasang #asianfood #chineserestaurant #comfortfood #lunchtime #foodtime #delicious #servepork

🇲🇾Kundasang; i love homemade tofu! This one tastes fresh! Must try at SS Chinese Restaurant; the one and only chinese restaurant in Kundasang.. #localfood #lokalfoodhuntersapproved #sabahfood #malaysianfood #kundasang #asianfood #chineserestaurant #comfortfood #lunchtime #foodtime #delicious #servepork

Share 0 17
ibnuhafiz_hensem's Instagram Photo - Rehat kejap.. hilangkn mengantuk.. sambung misi cari makanan.. #sabah #kundasang #makan #mentekedarah #kinabalupark #majlisikhwan #sejuk #hassansuhaid

Rehat kejap.. hilangkn mengantuk.. sambung misi cari makanan.. #sabah #kundasang #makan #mentekedarah #kinabalupark #majlisikhwan #sejuk #hassansuhaid

Share 0 11
yasminynn's Instagram Photo - 🐄🐄🐄🐄 #kundasang #desadairyfarm

🐄🐄🐄🐄 #kundasang #desadairyfarm

Share 0 29
deanti_62's Instagram Photo - Random. #sabah #kundasang #potd #shoutout #kiramvillage #follow

Random. #sabah #kundasang #potd #shoutout #kiramvillage #follow

Share 0 20
telekungkids_dress_murah's Instagram Photo - ❤Baju Melayu 2pcs Set❤

RM38
Berat : 250gm
Material : cotton
Size & designs : 👇👇👇👇 SET 17 :
3-6m 
12-18m
18-24m
3y 
SET 18 :
3-6m 
9-12m
12-18m
18-24m

SET 19 :
3-6m 
18-24m

SET 2 :
3-6m 
SET 20 :
3-6m 
3y

SET 21 :
3-6m 
9-12m

SET 22 :
3-6m 
9-12m
18-24m

SET 24 :
3-6m 👚👚👚👚👚👚👚👚👚👚 Dm/ws 0168445244 utk order.

#tudungmurah #pelaminmurah #aidijumamurah #instantshawlmurah #instantshawl #wideshawl #wideshawlmurah #instantshawllabuh #moodrepublik #jubahmurah #telekungmurah #prelovedmurah #sayajualmurah #cadarpatchworkmurah #amplang #kundasang #jubahbudak #jubahbaby #bajukurungbudak #bajukurungbaby #bajubabymurah #telekungmurah #telekungbudak #bajurayamurah #bajurayababymurah #bajubabylelakimurah #bajubabyboymurah #bajumelayubaby #bajumelayukanakkanak

❤Baju Melayu 2pcs Set❤ RM38 Berat : 250gm Material : cotton Size & designs : 👇👇👇👇 SET 17 : 3-6m 12-18m 18-24m 3y SET 18 : 3-6m 9-12m 12-18m 18-24m SET 19 : 3-6m 18-24m SET 2 : 3-6m SET 20 : 3-6m 3y SET 21 : 3-6m 9-12m SET 22 : 3-6m 9-12m 18-24m SET 24 : 3-6m 👚👚👚👚👚👚👚👚👚👚 Dm/ws 0168445244 utk order. #tudungmurah #pelaminmurah #aidijumamurah #instantshawlmurah #instantshawl #wideshawl #wideshawlmurah #instantshawllabuh #moodrepublik #jubahmurah #telekungmurah #prelovedmurah #sayajualmurah #cadarpatchworkmurah #amplang #kundasang #jubahbudak #jubahbaby #bajukurungbudak #bajukurungbaby #bajubabymurah #telekungmurah #telekungbudak #bajurayamurah #bajurayababymurah #bajubabylelakimurah #bajubabyboymurah #bajumelayubaby #bajumelayukanakkanak

Share 0 2
annmarcus77's Instagram Photo - Happy 3rd day Eid Mubarak everyone...am celebrating with the cabbages...and nature .
.
.
.

#eidmubarak #celebration #proudbeingsabahan #kampunggirl #kampungku #kampunglifestyle #onceayear #livelifetothefullest #3rdsyawal #akuraya #rayastylebaru #kamurayaakupunraya #koingatcincai #kundasang

Happy 3rd day Eid Mubarak everyone...am celebrating with the cabbages...and nature . . . . #eidmubarak #celebration #proudbeingsabahan #kampunggirl #kampungku #kampunglifestyle #onceayear #livelifetothefullest #3rdsyawal #akuraya #rayastylebaru #kamurayaakupunraya #koingatcincai #kundasang

Share 3 18
telekungkids_dress_murah's Instagram Photo - ❤BB 3 IN 1 SET ❤

RM31
Berat : 130gm
Material : cotton
Size & designs : 👇👇👇👇 LEOPARD :
0-3m 
3-6m 
6-9m 
MISS SASSY :
0-3m 
3-6m 
6-9m

BLUE ALL STAR :
0-3m 
3-6m 
6-9m

BOXING :
0-3m 
3-6m 
6-9m

DR CHARMING :
0-3m 
3-6m 
6-9m

SAFARI ADVENTURES :
0-3m 
3-6m 
6-9m 👚👚👚👚👚👚👚👚👚👚 Dm/ws 0168445244 utk order.

#tudungmurah #pelaminmurah #aidijumamurah #instantshawlmurah #instantshawl #wideshawl #wideshawlmurah #instantshawllabuh #moodrepublik #jubahmurah #telekungmurah #prelovedmurah #sayajualmurah #cadarpatchworkmurah #amplang #kundasang #jubahbudak #jubahbaby #bajukurungbudak #bajukurungbaby #bajubabymurah #telekungmurah #telekungbudak #rompersbaby #rompersbabymurah #bajumelayubaby #bajukurungbaby #cartersmurah #strollermurah

❤BB 3 IN 1 SET ❤ RM31 Berat : 130gm Material : cotton Size & designs : 👇👇👇👇 LEOPARD : 0-3m 3-6m 6-9m MISS SASSY : 0-3m 3-6m 6-9m BLUE ALL STAR : 0-3m 3-6m 6-9m BOXING : 0-3m 3-6m 6-9m DR CHARMING : 0-3m 3-6m 6-9m SAFARI ADVENTURES : 0-3m 3-6m 6-9m 👚👚👚👚👚👚👚👚👚👚 Dm/ws 0168445244 utk order. #tudungmurah #pelaminmurah #aidijumamurah #instantshawlmurah #instantshawl #wideshawl #wideshawlmurah #instantshawllabuh #moodrepublik #jubahmurah #telekungmurah #prelovedmurah #sayajualmurah #cadarpatchworkmurah #amplang #kundasang #jubahbudak #jubahbaby #bajukurungbudak #bajukurungbaby #bajubabymurah #telekungmurah #telekungbudak #rompersbaby #rompersbabymurah #bajumelayubaby #bajukurungbaby #cartersmurah #strollermurah

Share 0 2
Load More