PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about labuan

Instagram Photos and Videos about labuan. Download, Comment, Like labuan Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

Sponsored Ads

wickedchillis's Instagram Photo - Labuan Port Anchorage .
The name "Labuan" means "an anchorage." It's a noteworthy distinction because it's Malaysia's only deep-water port (and a duty-free one, as well). This port has historically been a major trading centre for Chinese, Arabian, and Indian merchants passing through the area, The Portuguese, Spanish and Dutch also made good use of the port, ensuring that Labuan has been a focal point of the maritime history of the area.

#faijourney #cuticutimalaysia #labuanportanchorage #labuan #malaysia

Labuan Port Anchorage . The name "Labuan" means "an anchorage." It's a noteworthy distinction because it's Malaysia's only deep-water port (and a duty-free one, as well). This port has historically been a major trading centre for Chinese, Arabian, and Indian merchants passing through the area, The Portuguese, Spanish and Dutch also made good use of the port, ensuring that Labuan has been a focal point of the maritime history of the area. #faijourney #cuticutimalaysia #labuanportanchorage #labuan #malaysia

Share 0 0

Sponsored Ads

tm_labuan's Instagram Photo - Selamat pagi🤗
Nak ke mana tu? Jangan lupa menyaksikan acara-acara menarik minggu ni di Kompleks Sukan Laut Antarabangsa Labuan sempena Labuan International Sea Challenge 2017. Jumpa di sana & jangan lupa #LISC2017 !!!!
.
.
#lisc
#labuaninternationalseachallenge
#dekatje #labuan #tourismmalaysia #tourismmalaysialabuan #sayangmalaysia #mydestination #malaysiatrulyasia #explorelabuan #exploremalaysia #kakitravel #aroundmalaysia #outdoors #sea #watersports #kayak #swimming #fishing #boatrace #kakipancing #kakijoran #sabah #sarawak #borneo #brunei #instadaily #igersmy #GoASEAN

Selamat pagi🤗 Nak ke mana tu? Jangan lupa menyaksikan acara-acara menarik minggu ni di Kompleks Sukan Laut Antarabangsa Labuan sempena Labuan International Sea Challenge 2017. Jumpa di sana & jangan lupa #lisc2017!!!! . . #lisc #labuaninternationalseachallenge #dekatje #labuan #tourismmalaysia #tourismmalaysialabuan #sayangmalaysia #mydestination #malaysiatrulyasia #explorelabuan #exploremalaysia #kakitravel #aroundmalaysia #outdoors #sea #watersports #kayak #swimming #fishing #boatrace #kakipancing #kakijoran #sabah #sarawak #borneo #brunei #instadaily #igersmy #goasean

Share 2 0
labuanisland's Instagram Photo - Tambang speedboat RM9.70 (Warganegara) dan RM 17.20 (bukan warganegara) utk perjalanan Menumbok ke Labuan bermula 1 Jun 2017. #Labuan #Sabah

Kenaikan harga berikutan tambahan Cukai Terminal di Terminal Feri Menumbok. 
Kadar baru ini untuk perjalanan MENUMBOK, SABAH KE WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN.

Tambang speedboat RM9.70 (Warganegara) dan RM 17.20 (bukan warganegara) utk perjalanan Menumbok ke Labuan bermula 1 Jun 2017. #Labuan #Sabah Kenaikan harga berikutan tambahan Cukai Terminal di Terminal Feri Menumbok. Kadar baru ini untuk perjalanan MENUMBOK, SABAH KE WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN.

Share 0 0
jsd.aura's Instagram Photo - APA SKD BOLEH BERI??
.
🍌Memberi kejutan pd hubby si wife2 dah dara kembali
🍌dapat mengikat rindu hubby pd si isteri. Pasti teringat2 jer
🍌menutup rapat miss v yg terbuka vs longgar vs ternganga
🍌menyedut keputihan dlm faraj
🍌beri kepuasan sempurna setiap mlm.
.
FREE konsultasi
.
Jom PM | WhatsApp Hani
019.2592.921
AGEN SAH JSD
.
#jsdaura #jsdrich #susukkekaldara #jamususukdara #skd #jsd #sabah #sarawak #putrajaya #labuan #agendropshipdiperlukan #empireaurafidarich

APA SKD BOLEH BERI?? . 🍌Memberi kejutan pd hubby si wife2 dah dara kembali 🍌dapat mengikat rindu hubby pd si isteri. Pasti teringat2 jer 🍌menutup rapat miss v yg terbuka vs longgar vs ternganga 🍌menyedut keputihan dlm faraj 🍌beri kepuasan sempurna setiap mlm. . FREE konsultasi . Jom PM | WhatsApp Hani 019.2592.921 AGEN SAH JSD . #jsdaura #jsdrich #susukkekaldara #jamususukdara #skd #jsd #sabah #sarawak #putrajaya #labuan #agendropshipdiperlukan #empireaurafidarich

Share 0 0
yusri.eyus's Instagram Photo - Mudah2an perjalanan selamat sampai ke Kota Kinabalu and Sandakan...jumpa d santai kapcai di Sandakan..
#penghiburjalanan/streetentertainer
#skk2.0
#Labuan⇨KotaKinabalu⇨Sandakan

Mudah2an perjalanan selamat sampai ke Kota Kinabalu and Sandakan...jumpa d santai kapcai di Sandakan.. #penghiburjalanan/streetentertainer #skk2.0 #Labuan⇨KotaKinabalu⇨Sandakan

Share 2 0
cahaya_tyqa's Instagram Photo - Alangkah indahnya kita fahami setiap inci ujian yang kita alami itu adalah sentuhan kasih sayang daripada Allah ❤️❤️❤️
.
.
P/s: Holiday bersama Instant No.1 Malaysia yg paling MELETOP dari @scarfsweethoney
.
. .
#korea #holiday #honeymoon #labuan #Scarfsweethoney #instantshawlExpert #ootdplussize #ootd #hijabista #hijabi #hotd #hijabi #fashion #fashionista #coffeequotes #instagrammalaysia #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #hijabstreet #fashiondesigner #fashion #fashionoutfit #muslimahfashion #muslimah #success #successquotes #quotesoftheday #plussizehijabi #hanatajima #elfiraloy

Alangkah indahnya kita fahami setiap inci ujian yang kita alami itu adalah sentuhan kasih sayang daripada Allah ❤️❤️❤️ . . P/s: Holiday bersama Instant No.1 Malaysia yg paling MELETOP dari @scarfsweethoney . . . #korea #holiday #honeymoon #labuan #scarfsweethoney #instantshawlexpert #ootdplussize #ootd #hijabista #hijabi #hotd #hijabi #fashion #fashionista #coffeequotes #instagrammalaysia #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #hijabstreet #fashiondesigner #fashion #fashionoutfit #muslimahfashion #muslimah #success #successquotes #quotesoftheday #plussizehijabi #hanatajima #elfiraloy

Share 0 0
pomadelabuan's Instagram Photo - 🔱 Pomade in Labuan... Come to us @ thevictorianrevival. Ujana Kewangan Labuan, Malaysia #thevictorianrevival #victorianrevival #labuanpomade #pomadelabuan #rare #labuan #pomademalaysia #pomadesabah #pomadesarawak #localpomade #lokalah #pomadelokal

🔱 Pomade in Labuan... Come to us @ thevictorianrevival. Ujana Kewangan Labuan, Malaysia #thevictorianrevival #victorianrevival #labuanpomade #pomadelabuan #rare #labuan #pomademalaysia #pomadesabah #pomadesarawak #localpomade #lokalah #pomadelokal

Share 0 0
salmialahatta's Instagram Photo - Mee goreng Sandakan.. Tempahan pagi ni.. Tq pada yg sudi oder.. #miamasak 
#Miahomemade 
#cookwithlove 
#madewithlove 
#onlineseller 
#Labuan

Mee goreng Sandakan.. Tempahan pagi ni.. Tq pada yg sudi oder.. #miamasak #miahomemade #cookwithlove #madewithlove #onlineseller #Labuan

Share 0 0
tm_labuan's Instagram Photo - Throwback Dawn Service during ANZAC Day in Labuan War Memorial
.
.
 @Regrann from @ltga_lbu - TB- 1 of our Tour Guide @ckaichuan has brought her son to attend the Anzac Day Dawn Service. She believes that it is important to let her son to learn about Anzac Day & to give thanks for all heroes who gave their lives for the cost of peace. 'Lest We Forget'.
.
.
#prayforworldpeace #anzac #anzacday2017 #dawn #dawnservice #heroes #peace #lestweforget #wewillrememberthem #history #labuanwarcemetary #ltga_lbu #labuan #tourismmalaysia #tourismmalaysialabuan #cuticutimalaysia #dekatje #malaysiatrulyasia #mydestination #sayangmalaysia #anzacdaylabuan #wordlwar2 #veterans #fallenheroes

Throwback Dawn Service during ANZAC Day in Labuan War Memorial . . @Regrann from @ltga_lbu - TB- 1 of our Tour Guide @ckaichuan has brought her son to attend the Anzac Day Dawn Service. She believes that it is important to let her son to learn about Anzac Day & to give thanks for all heroes who gave their lives for the cost of peace. 'Lest We Forget'. . . #prayforworldpeace #anzac #anzacday2017 #dawn #dawnservice #heroes #peace #lestweforget #wewillrememberthem #history #labuanwarcemetary #ltga_lbu #labuan #tourismmalaysia #tourismmalaysialabuan #cuticutimalaysia #dekatje #malaysiatrulyasia #mydestination #sayangmalaysia #anzacdaylabuan #wordlwar2 #veterans #fallenheroes

Share 0 0
wickedchillis's Instagram Photo - Muzium Marin Labuan
.
merupakan muzium yang pertama seumpamanya di Malaysia yang bertemakan hidupan laut. Ianya berfungsi untuk memberikan maklumat dan pengetahuan tentang hidupan laut yang terdapat di perairan Borneo dan Labuan yang bermatlamat untuk memupuk kesedaran serta sifat tanggungjawab dan perasaan cintakan warisan alam semulajadi negara.

#faijourney #cuticutimalaysia #muziummarin #labuan #malaysia

Muzium Marin Labuan . merupakan muzium yang pertama seumpamanya di Malaysia yang bertemakan hidupan laut. Ianya berfungsi untuk memberikan maklumat dan pengetahuan tentang hidupan laut yang terdapat di perairan Borneo dan Labuan yang bermatlamat untuk memupuk kesedaran serta sifat tanggungjawab dan perasaan cintakan warisan alam semulajadi negara. #faijourney #cuticutimalaysia #muziummarin #labuan #malaysia

Share 0 0
wafiyzainal's Instagram Photo - •• Hanya Engkau Selalu... Hadir Dalam Mimpiku.. Menggugah Khayal Jadi Kenyataan ... •• Photographer / Take : William.S ○○ Model Cover : Wafiy Zainal ○○ STUDIO COLOUR EDITED ○○ Photoshotswork Colour 2017. •Copyright Protected .2017 •

•• Hanya Engkau Selalu... Hadir Dalam Mimpiku.. Menggugah Khayal Jadi Kenyataan ... •• Photographer / Take : William.S ○○ Model Cover : Wafiy Zainal ○○ STUDIO COLOUR EDITED ○○ Photoshotswork Colour 2017. •Copyright Protected .2017 •

Share 1 0
jsd.aura's Instagram Photo - FEMININE WASH JSD penuh RAHSIA😉
.
☑ Bau yg seksi.
☑ Sejuk dingin
☑ Hilangkan bau
☑ Hilangkan gatal2
☑ Rapatkan pintu faraj
☑ Kurangkan keputihan
☑ Buang kotoran kt dlm faraj
☑ Ph sama macam faraj so x bahaya
☑ Tiada buih atau sls yg merbahaya jika kerap diguna
☑ Tahan lama hampir 2 ke 3 bulan sgt jimat
☑ Menghilangkan bau bontot yg busuk
☑ Melembabkan miss v juga x cepat berpeluh
.
***Ingat ye.. tak perlu pam banyak2..
Ia memang tak berbuih mcm pencuci vagina yang lain sebab ini bukan sabun.. ia berubat.. .
.
WhatsApp Hani
019.2592.921
AGEN SAH JSD
.
#jsdaura #jsdrich #jsd #femininewash #fresh #hilangbau #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #sabah #sarawak #labuan #igersmalaysia - #regrann

FEMININE WASH JSD penuh RAHSIA😉 . ☑ Bau yg seksi. ☑ Sejuk dingin ☑ Hilangkan bau ☑ Hilangkan gatal2 ☑ Rapatkan pintu faraj ☑ Kurangkan keputihan ☑ Buang kotoran kt dlm faraj ☑ Ph sama macam faraj so x bahaya ☑ Tiada buih atau sls yg merbahaya jika kerap diguna ☑ Tahan lama hampir 2 ke 3 bulan sgt jimat ☑ Menghilangkan bau bontot yg busuk ☑ Melembabkan miss v juga x cepat berpeluh . ***Ingat ye.. tak perlu pam banyak2.. Ia memang tak berbuih mcm pencuci vagina yang lain sebab ini bukan sabun.. ia berubat.. . . WhatsApp Hani 019.2592.921 AGEN SAH JSD . #jsdaura #jsdrich #jsd #femininewash #fresh #hilangbau #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #sabah #sarawak #labuan #igersmalaysia- #regrann

Share 0 0
wafiyzainal's Instagram Photo - " Improvisasi ☆ " 
Photographer / Take : William.S ○○ Model Cover : Wafiy Zainal ○○ STUDIO COLOUR EDITED ○○ Photoshotswork Colour 2017. •Copyright Protected .2017 •

" Improvisasi ☆ " Photographer / Take : William.S ○○ Model Cover : Wafiy Zainal ○○ STUDIO COLOUR EDITED ○○ Photoshotswork Colour 2017. •Copyright Protected .2017 •

Share 1 0
wafiyzainal's Instagram Photo - " Improvisasi ☆ " 
Photographer / Take : William.S ○○ Model Cover : Wafiy Zainal ○○ STUDIO COLOUR EDITED ○○ Photoshotswork Colour 2017. •Copyright Protected .2017 •

" Improvisasi ☆ " Photographer / Take : William.S ○○ Model Cover : Wafiy Zainal ○○ STUDIO COLOUR EDITED ○○ Photoshotswork Colour 2017. •Copyright Protected .2017 •

Share 1 0
cahaya_tyqa's Instagram Photo - Alangkah indahnya kita fahami setiap inci ujian yang kita alami itu adalah sentuhan kasih sayang daripada Allah ❤️❤️❤️
.
.
P/s: Holiday bersama Instant No.1 Malaysia yg paling MELETOP dari @scarfsweethoney
.
. .
#korea #holiday #honeymoon #labuan #Scarfsweethoney #instantshawlExpert #ootdplussize #ootd #hijabista #hijabi #hotd #hijabi #fashion #fashionista #coffeequotes #instagrammalaysia #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #hijabstreet #fashiondesigner #fashion #fashionoutfit #muslimahfashion #muslimah #success #quotes #successquotes #quotesoftheday #plussizehijabi #hanatajima

Alangkah indahnya kita fahami setiap inci ujian yang kita alami itu adalah sentuhan kasih sayang daripada Allah ❤️❤️❤️ . . P/s: Holiday bersama Instant No.1 Malaysia yg paling MELETOP dari @scarfsweethoney . . . #korea #holiday #honeymoon #labuan #scarfsweethoney #instantshawlexpert #ootdplussize #ootd #hijabista #hijabi #hotd #hijabi #fashion #fashionista #coffeequotes #instagrammalaysia #hijab #hijabfashion #hijabstyle #hijaboutfit #hijabstreet #fashiondesigner #fashion #fashionoutfit #muslimahfashion #muslimah #success #quotes #successquotes #quotesoftheday #plussizehijabi #hanatajima

Share 0 0
massyazliyana's Instagram Photo - Jubah Hasneeza Plus Size √ material kain fusan
√ kain sangat berkualiti
√ tidak panas dan selesa bila dipakai
√ saiz 48,50,52,54,&56

Harga Jubah Hasneeza Plus Size RM 160.00 termasuk kos pos

Berminat untuk order? Boleh whatapp saya +60146093836

#sayajual #sayajualjubah #sayajualonline #sayajualbaju #jubah #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahmoden #jubahmurah #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #plussize #plussizefashion #malaysia #sabah #sarawak #johor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #pahang #labuan

Jubah Hasneeza Plus Size √ material kain fusan √ kain sangat berkualiti √ tidak panas dan selesa bila dipakai √ saiz 48,50,52,54,&56 Harga Jubah Hasneeza Plus Size RM 160.00 termasuk kos pos Berminat untuk order? Boleh whatapp saya +60146093836 #sayajual #sayajualjubah #sayajualonline #sayajualbaju #jubah #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahmoden #jubahmurah #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #plussize #plussizefashion #malaysia #sabah #sarawak #johor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #pahang #labuan

Share 0 0
massyazliyana's Instagram Photo - Jubah Hasneeza Plus Size √ material kain fusan
√ kain sangat berkualiti
√ tidak panas dan selesa bila dipakai
√ saiz 48,50,52,54,&56

Harga Jubah Hasneeza Plus Size RM 160.00 termasuk kos pos

Berminat untuk order? Boleh whatapp saya +60146093836

#sayajual #sayajualjubah #sayajualonline #sayajualbaju #jubah #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahmoden #jubahmurah #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #plussize #plussizefashion #malaysia #sabah #sarawak #johor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #pahang #labuan

Jubah Hasneeza Plus Size √ material kain fusan √ kain sangat berkualiti √ tidak panas dan selesa bila dipakai √ saiz 48,50,52,54,&56 Harga Jubah Hasneeza Plus Size RM 160.00 termasuk kos pos Berminat untuk order? Boleh whatapp saya +60146093836 #sayajual #sayajualjubah #sayajualonline #sayajualbaju #jubah #jubahmuslimah #jubahcantik #jubahmoden #jubahmurah #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #plussize #plussizefashion #malaysia #sabah #sarawak #johor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #selangor #perak #pulaupinang #kedah #perlis #kelantan #terengganu #pahang #labuan

Share 0 0
Load More