PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about ledarskap

Instagram Photos and Videos about ledarskap. Download, Comment, Like ledarskap Photos and Videos Shared by Various Users

hundsnacknykoping's Instagram Photo - Lugnet och harmonin har börjat lägga sig i vår flock igen! För en vecka sedan landade vi i Sverige efter en veckas skön semester. Det jag inte var beredd på var att stressen skulle ta tag i mig. Varför?...jag har ju precis haft ledigt! 
När vardagen kom tillbaka med saker som inte blev gjorda innan semestern så reagerar jag direkt och fick en känsla av ångest och stress. Min hjärna är extra känslig efter en utmattnings depression för tre år sedan.
Självklart reagerade Gibson på detta. Han åt väldigt lite, drog onormalt på promenaderna, stack ifrån tomten, följde mig inomhus. På vår agility träning var han helt okontaktbar, vad hade hänt?
Hopplösheten och maktlösheten tog tag i mig ända tills jag förstod att jag måste gå tillbaka till grunden och se hur jag gjorde när det fungerade. Min oro smittade av sig på Gibson. Mitt ledarskap och signaler till honom var alltför svaga. Det är vanligt att våra hundar ställer frågor när flocken har varit separerad.
Till slut tog jag hjälp av Doglistener vänner för att få råd, jag hade helt plötsligt glömt allt 😱
Sedan vi började "gestäta" för tre dagar sedan så har han ätit varje mål, promenaderna lugnare, inkallningen fungerar bättre och han kan vila i lugn och ro.
På min sida www.hundsnack.se kan du läsa mer om de 4 grunderna i Amichien Bonding
#vardagsliv #hund #vovvar #pwd #portis #ledarskap #hundägarskap #flock #doglistener #amichienbonding

Lugnet och harmonin har börjat lägga sig i vår flock igen! För en vecka sedan landade vi i Sverige efter en veckas skön semester. Det jag inte var beredd på var att stressen skulle ta tag i mig. Varför?...jag har ju precis haft ledigt! När vardagen kom tillbaka med saker som inte blev gjorda innan semestern så reagerar jag direkt och fick en känsla av ångest och stress. Min hjärna är extra känslig efter en utmattnings depression för tre år sedan. Självklart reagerade Gibson på detta. Han åt väldigt lite, drog onormalt på promenaderna, stack ifrån tomten, följde mig inomhus. På vår agility träning var han helt okontaktbar, vad hade hänt? Hopplösheten och maktlösheten tog tag i mig ända tills jag förstod att jag måste gå tillbaka till grunden och se hur jag gjorde när det fungerade. Min oro smittade av sig på Gibson. Mitt ledarskap och signaler till honom var alltför svaga. Det är vanligt att våra hundar ställer frågor när flocken har varit separerad. Till slut tog jag hjälp av Doglistener vänner för att få råd, jag hade helt plötsligt glömt allt 😱 Sedan vi började "gestäta" för tre dagar sedan så har han ätit varje mål, promenaderna lugnare, inkallningen fungerar bättre och han kan vila i lugn och ro. På min sida www.hundsnack.se kan du läsa mer om de 4 grunderna i Amichien Bonding #vardagsliv #hund #vovvar #pwd #portis #ledarskap #hundägarskap #flock #doglistener #amichienbonding

Share 1 11

Sponsored Ads

forelasaren's Instagram Photo - Att hissa sig själv vs att dissa sig själv. Att sikta högt i sig själv genom ett positivt inre samtal.

Att stärka sig själv eller stjälpa sig själv är en daglig smygande process av effekterna av vårt inre samtal. Den inre dialogen över tid är antingen hjälpande eller stjälpande för vår personliga utveckling och skapar spår i hjärnan och bekräftande av valda sanningar vilket kan skapa beteenden om ens eget jag vilket man därefter kan leva i och efter. Att då förstå teorin att man blir som man umgås då vi merparten av vår tid spenderas med en själv och sin inre dialog kan göra det enklare att förstå vikten av ha ett positivt inre samtal.Förtroende samt bild av sig själv kan vara en produkt av en process över tid. Hissad eller dissad?
Att varje dag jobba med att se sina fördelar,gåvor,resurser,kvaliteer, förmågor, styrkor, fördelaktiga beteenden och ödmjukt påminna sig själv om dessa borde över tid skapa en positiv effekt för ens välmående samt styrka i sitt eget jag. Att i skrift bekräfta dessa och ständigt påminna sig om dessa samt att välja sitt umgänge som därefter uppskattar dessa förmågor,resurser, kvaliteer,beteenden samt som ödmjukt påminner en om dessa bör över tid skapa en inre harmoni i form av lugn,trygghet samt ett helare jag. 
Alla har resurser,kvalitéer,talanger, förmågor,gåvor samt en inre buffé av styrkor,att bli sin egen vän genom att själv se samt ständigt påminna sig om dom samt plocka fram dessa bör hjälpa en mot ett helt jag. Att ge till rätt personer som delar det man ger bör inbringa tesen delad glädje blir dubbel glädje. Att jobba för att bli sin egen vän bör vara en start mot harmoni. Att i umgänge med andra människor tänka på att lyfta små ord små gester samt att leta och lyfta minsta lilla mikroskopiska framsteg för någon i en processen mot sitt varför kan få stora konsekvenser i ett längre perspektiv i att starta en positiv process med en positiv utgång för dess allmänna välmående. En inre positiv dialog kan skapas/påbörjas genom en yttre positiv kommentar. Att ta det man har och ge allt man har.
Ge för att ge. En extra Higefive och ett bra jobbat är gratis. Knyt näven och kämpa.
För folkhälsan samt ett välmående samhälle.

Att hissa sig själv vs att dissa sig själv. Att sikta högt i sig själv genom ett positivt inre samtal. Att stärka sig själv eller stjälpa sig själv är en daglig smygande process av effekterna av vårt inre samtal. Den inre dialogen över tid är antingen hjälpande eller stjälpande för vår personliga utveckling och skapar spår i hjärnan och bekräftande av valda sanningar vilket kan skapa beteenden om ens eget jag vilket man därefter kan leva i och efter. Att då förstå teorin att man blir som man umgås då vi merparten av vår tid spenderas med en själv och sin inre dialog kan göra det enklare att förstå vikten av ha ett positivt inre samtal.Förtroende samt bild av sig själv kan vara en produkt av en process över tid. Hissad eller dissad? Att varje dag jobba med att se sina fördelar,gåvor,resurser,kvaliteer, förmågor, styrkor, fördelaktiga beteenden och ödmjukt påminna sig själv om dessa borde över tid skapa en positiv effekt för ens välmående samt styrka i sitt eget jag. Att i skrift bekräfta dessa och ständigt påminna sig om dessa samt att välja sitt umgänge som därefter uppskattar dessa förmågor,resurser, kvaliteer,beteenden samt som ödmjukt påminner en om dessa bör över tid skapa en inre harmoni i form av lugn,trygghet samt ett helare jag. Alla har resurser,kvalitéer,talanger, förmågor,gåvor samt en inre buffé av styrkor,att bli sin egen vän genom att själv se samt ständigt påminna sig om dom samt plocka fram dessa bör hjälpa en mot ett helt jag. Att ge till rätt personer som delar det man ger bör inbringa tesen delad glädje blir dubbel glädje. Att jobba för att bli sin egen vän bör vara en start mot harmoni. Att i umgänge med andra människor tänka på att lyfta små ord små gester samt att leta och lyfta minsta lilla mikroskopiska framsteg för någon i en processen mot sitt varför kan få stora konsekvenser i ett längre perspektiv i att starta en positiv process med en positiv utgång för dess allmänna välmående. En inre positiv dialog kan skapas/påbörjas genom en yttre positiv kommentar. Att ta det man har och ge allt man har. Ge för att ge. En extra Higefive och ett bra jobbat är gratis. Knyt näven och kämpa. För folkhälsan samt ett välmående samhälle.

Share 231 940

Sponsored Ads

forelasaren's Instagram Photo - Att skjuta beslut framför sig vs ta beslut nu.
Att veta om vad man egentligen borde ta för beslut kan vara en vardaglig verklighet där man med rädsla för att stöta sig med andra samt vilar i en vald sanning om att man är obeslutsam väljer att skjuta beslut framför sig med en förhoppning om att det kan komma en förändring av sig själv samt att det automatiskt löser sig med tiden.Att leva i en vald sanning om att det inte går att ta beslut då man vet vad man har och hur man mår men ej vet vad man kan få och hur man kan må kan tydligt begränsa sin egen utveckling.Att besluta sig om att tiden inte längre finns för att gå i vanor eller i en vardag som inte får en att må så bra som man önskar kan öka motivationen i att sluta skjuta beslut framför sig och ta beslut här och nu.Att må bra och leva fullt ut kan vara ett beslut man behöver ta.Att hamna i vanans makt av obeslutsamhet där man gör avkall på sitt eget jag kan över tid förminska det egna jaget samt skapa en inre stress av vetskapen om att man ljuger för sig själv och andra genom att man inte följer sin inre röst.Att själv ta beslutet här och nu med att antingen avsluta eller påbörja något kan inledningsvis orsaka förvirring samt kaos men kan över tid bidra till ett genombrott för sin egen utveckling samt bidra till kontroll över sin egen situation som kan minska den inre stressen samt starta en positiv process.En absolut farhåga med skjuta beslut framför sig kan vara att man kan samla på sig flera obeslutsamma situationer vilket kan göra att besluten blir för många att ta vilket bidrar till stress som kan göra att man skjuter upp hela besluts processen.Om detta inte görs kan det sluta med att någon annan tar beslut åt en efter sin egen agenda och avsikter vilket kan få förödande konsekvenser med en ohållbar stressnivå.Att bryta detta beteende mönster och ta beslut om att börja prioritera sitt eget jag kan skapa en helt ny verklighet.Med insikt i att tiden är här och nu samt vetskap om att man har ett liv bör göra att det inte längre finns tid för att skjuta beslut framför sig vilket kan göra att innebörden av att knyta näven och kämpa kan vara att sluta vara andra till lags och ta beslut för sitt eget jag.

Att skjuta beslut framför sig vs ta beslut nu. Att veta om vad man egentligen borde ta för beslut kan vara en vardaglig verklighet där man med rädsla för att stöta sig med andra samt vilar i en vald sanning om att man är obeslutsam väljer att skjuta beslut framför sig med en förhoppning om att det kan komma en förändring av sig själv samt att det automatiskt löser sig med tiden.Att leva i en vald sanning om att det inte går att ta beslut då man vet vad man har och hur man mår men ej vet vad man kan få och hur man kan må kan tydligt begränsa sin egen utveckling.Att besluta sig om att tiden inte längre finns för att gå i vanor eller i en vardag som inte får en att må så bra som man önskar kan öka motivationen i att sluta skjuta beslut framför sig och ta beslut här och nu.Att må bra och leva fullt ut kan vara ett beslut man behöver ta.Att hamna i vanans makt av obeslutsamhet där man gör avkall på sitt eget jag kan över tid förminska det egna jaget samt skapa en inre stress av vetskapen om att man ljuger för sig själv och andra genom att man inte följer sin inre röst.Att själv ta beslutet här och nu med att antingen avsluta eller påbörja något kan inledningsvis orsaka förvirring samt kaos men kan över tid bidra till ett genombrott för sin egen utveckling samt bidra till kontroll över sin egen situation som kan minska den inre stressen samt starta en positiv process.En absolut farhåga med skjuta beslut framför sig kan vara att man kan samla på sig flera obeslutsamma situationer vilket kan göra att besluten blir för många att ta vilket bidrar till stress som kan göra att man skjuter upp hela besluts processen.Om detta inte görs kan det sluta med att någon annan tar beslut åt en efter sin egen agenda och avsikter vilket kan få förödande konsekvenser med en ohållbar stressnivå.Att bryta detta beteende mönster och ta beslut om att börja prioritera sitt eget jag kan skapa en helt ny verklighet.Med insikt i att tiden är här och nu samt vetskap om att man har ett liv bör göra att det inte längre finns tid för att skjuta beslut framför sig vilket kan göra att innebörden av att knyta näven och kämpa kan vara att sluta vara andra till lags och ta beslut för sitt eget jag.

Share 394 988

Sponsored Ads

forelasaren's Instagram Photo - Att använda utmaningen som tyngd till att lyfta sig vs att låta utmaningen tynga ner en.Att tacka för utmaningen och utmana den med de förutsättningar man har och göra allt man kan med den tid man har kvar till att skapa må bra.
Att se det friska i det sjuka vs se det sjuka i det friska. 
Att över tid gå i vanor där man fokuserar på det som inte fungerar och lägger merparten av tiden på det som man inte har och det som inte är bra kan bidra till en destruktiv process där den värdefulla slutprodukten kan bli en spårbildning av sättet att tänka som tillsammans med en ohållbar stressnivå kan skapa förminskad självbild,förlorat självförtroende samt en sviktande tro på sin egen duglighet.Vägen dit kan vara svår att upptäcka då processen kan vara smygande där det friska kan bli sjukt. 
En absolut fördel med att få förmånen att bli sjuk är att få insikt i att det är ett eget ansvar att skapa sitt eget må bra och att det över tid går att antingen stjälpa sig eller hjälpa sig själv genom att aktivt välja att styra sina tankar samt göra aktiva val.Att aktivt välja tacksamhet för den utmaning man har och se den som en berikande del av livet och utmana utmaningen kan bidra till en positiv spiral.
Att acceptera nuläget och aktivt leta fördelar i utmaningen kan skapa nya möjligheter längs vägen samt insikt i att tiden är här och nu att jobba aktivt för att lyfta sig själv och andra samt fokusera på att ta ansvarar för sitt eget jag.Att förstärka och höja små framsteg och förbättringar för sig själv och andra samt verkligen lägga tiden där man vårdar det friska och börjar bygga sitt eget jag.Att knyta näven och kämpa skulle kunna innebära att vårda det friska och med dom förutsättningar man har skapa sitt bästa jag.Att ligga nära och försöka lyfta någon som vill upp kan vara avgörande för att skapa en positiv spiral.Att utmana utmaningen kan skapa en helt ny verklighet.Knyt näven och kämpa.

#motivation #inspiration #sverigestalare #arbetsglädje #kreativitet #ledarskap #forelasaren
#arbetsglädje #hälsa #stress #yoga #måbra #förändring #mentalträning #instagram #utmattningssyndrom #tränaförhjärnan

Att använda utmaningen som tyngd till att lyfta sig vs att låta utmaningen tynga ner en.Att tacka för utmaningen och utmana den med de förutsättningar man har och göra allt man kan med den tid man har kvar till att skapa må bra. Att se det friska i det sjuka vs se det sjuka i det friska. Att över tid gå i vanor där man fokuserar på det som inte fungerar och lägger merparten av tiden på det som man inte har och det som inte är bra kan bidra till en destruktiv process där den värdefulla slutprodukten kan bli en spårbildning av sättet att tänka som tillsammans med en ohållbar stressnivå kan skapa förminskad självbild,förlorat självförtroende samt en sviktande tro på sin egen duglighet.Vägen dit kan vara svår att upptäcka då processen kan vara smygande där det friska kan bli sjukt. En absolut fördel med att få förmånen att bli sjuk är att få insikt i att det är ett eget ansvar att skapa sitt eget må bra och att det över tid går att antingen stjälpa sig eller hjälpa sig själv genom att aktivt välja att styra sina tankar samt göra aktiva val.Att aktivt välja tacksamhet för den utmaning man har och se den som en berikande del av livet och utmana utmaningen kan bidra till en positiv spiral. Att acceptera nuläget och aktivt leta fördelar i utmaningen kan skapa nya möjligheter längs vägen samt insikt i att tiden är här och nu att jobba aktivt för att lyfta sig själv och andra samt fokusera på att ta ansvarar för sitt eget jag.Att förstärka och höja små framsteg och förbättringar för sig själv och andra samt verkligen lägga tiden där man vårdar det friska och börjar bygga sitt eget jag.Att knyta näven och kämpa skulle kunna innebära att vårda det friska och med dom förutsättningar man har skapa sitt bästa jag.Att ligga nära och försöka lyfta någon som vill upp kan vara avgörande för att skapa en positiv spiral.Att utmana utmaningen kan skapa en helt ny verklighet.Knyt näven och kämpa. #motivation #inspiration #sverigestalare #arbetsglädje #kreativitet #ledarskap #forelasaren #arbetsglädje #hälsa #stress #yoga #måbra #förändring #mentalträning #instagram #utmattningssyndrom #tränaförhjärnan

Share 605 1.42K
karriarpodden's Instagram Photo - Fantastiska Katarina Romell delar med sig av sina bästa karriärtips! 👏 Ni som inte har hunnit lyssna än - skynda er och gör det! Katarina är en underbart klok och ödmjuk person med spännande tankar om ledarskap och livet. 💜 #karriärtips #ledarskap

Fantastiska Katarina Romell delar med sig av sina bästa karriärtips! 👏 Ni som inte har hunnit lyssna än - skynda er och gör det! Katarina är en underbart klok och ödmjuk person med spännande tankar om ledarskap och livet. 💜 #karriärtips #ledarskap

Share 0 14
hk_coachen's Instagram Photo - Tackar ödmjukast #surprise att sviten var preppad för mig #greatful @hotellbjorkhaga #nästansomhemma #ugl #ledarskap

Tackar ödmjukast #surpriseatt sviten var preppad för mig #greatful@hotellbjorkhaga #nästansomhemma #ugl #ledarskap

Share 5 19
jungerfelt's Instagram Photo - har anlänt o förbereder nu den 74:e UGL-kursen sedan 2001 #erfa #ledarskap #teamutveckling #clouds #westcoast #sweden

har anlänt o förbereder nu den 74:e UGL-kursen sedan 2001 #erfa #ledarskap #teamutveckling #clouds #westcoast #sweden

Share 1 18
lioncompetence's Instagram Photo - Those who seize opportunities when the rest would complain or feel sorry for themselves will acquire life-lasting wisdom. So which do you choose.. To be a victim of circumstances or the judge of your own state of mind? #framgång #hälsa #försäljning #b2b #mindfulness #framgångscoach #försäljningscoach #ledarskap #lioncompetence #ekonomiskfrihet #livsstil #livsbalans #balans #säljguru #resultat #salespyramid

Those who seize opportunities when the rest would complain or feel sorry for themselves will acquire life-lasting wisdom. So which do you choose.. To be a victim of circumstances or the judge of your own state of mind? #framgång #hälsa #försäljning #b2b #mindfulness #framgångscoach #försäljningscoach #ledarskap #lioncompetence #ekonomiskfrihet #livsstil #livsbalans #balans #säljguru #resultat #salespyramid

Share 7 100
kraftresor's Instagram Photo - KRAFTRESOR I MEDIA "Hitta platsen inom dig där du är i kontakt med ditt högsta jag. Låt den platsen vara din livskompass, din guide, bästa vän och din sanning. Lyssna till de omkring dig men andas före du följer en annan människas råd. Ta reda på vad din intention är före du reagerar. Lär dig ett främmande språk och prata med människor från andra länder..." Läs hela intervjun med Caridad på 
http://businesswomen.se/2017/04/06/vilket-rad-skulle-du-vilja-ge-ditt-yngre-jag-8/

#kraftresor #kraftresor2017 #kraft #glädje #hälsa #intervju #media #personligutveckling #ledarskap #mindfulness #mentalträning #artikel #livet #företag #tips #råd #citat #framgång #inrekraft

KRAFTRESOR I MEDIA "Hitta platsen inom dig där du är i kontakt med ditt högsta jag. Låt den platsen vara din livskompass, din guide, bästa vän och din sanning. Lyssna till de omkring dig men andas före du följer en annan människas råd. Ta reda på vad din intention är före du reagerar. Lär dig ett främmande språk och prata med människor från andra länder..." Läs hela intervjun med Caridad på http://businesswomen.se/2017/04/06/vilket-rad-skulle-du-vilja-ge-ditt-yngre-jag-8/ #kraftresor #kraftresor2017 #kraft #glädje #hälsa #intervju #media #personligutveckling #ledarskap #mindfulness #mentalträning #artikel #livet #företag #tips #råd #citat #framgång #inrekraft

Share 1 27
addpocket's Instagram Photo - Fina, kloka Mervi använder såklart #addpocket 🌿🌿🌿 #Repost @hundinspiration_mervi_karki ・・・
Ska jag ge min hund godis när den vill eller finns det ett värde i att bjuda på godiset när jag bjuder in, ja det och mycket mera utbildar jag hundägare i som vill förstå sin hund på djupare plan. Bara inspiration - inga pekpinnar , voff voff Hundinspiration. #hund #hundinspiration #utbildning #kommunikation #förståhunden #hundensspråk #belönahunden #ledarskap #detgodahundägarskapet #papillon #miniatureamericanshepherd

Fina, kloka Mervi använder såklart #addpocket 🌿🌿🌿 #repost@hundinspiration_mervi_karki ・・・ Ska jag ge min hund godis när den vill eller finns det ett värde i att bjuda på godiset när jag bjuder in, ja det och mycket mera utbildar jag hundägare i som vill förstå sin hund på djupare plan. Bara inspiration - inga pekpinnar , voff voff Hundinspiration. #hund #hundinspiration #utbildning #kommunikation #förståhunden #hundensspråk #belönahunden #ledarskap #detgodahundägarskapet #papillon #miniatureamericanshepherd

Share 2 15
helenastrom.se's Instagram Photo - Museibutiker 😍 Anteckningsböcker o pennor för att fånga #fantasi o verklighet 📚📒✏🎨🖼🎨📚🖊📓✏📚

Museibutiker 😍 Anteckningsböcker o pennor för att fånga #fantasio verklighet 📚📒✏🎨🖼🎨📚🖊📓✏📚

Share 9 30
hundinspiration_mervi_karki's Instagram Photo - Ska jag ge min hund godis när den vill eller finns det ett värde i att bjuda på godiset när jag bjuder in, ja det och mycket mera utbildar jag hundägare i som vill förstå sin hund på djupare plan. Bara inspiration - inga pekpinnar , voff voff Hundinspiration. #hund #hundinspiration #utbildning #kommunikation #förståhunden #hundensspråk #belönahunden #ledarskap #detgodahundägarskapet #papillon #miniatureamericanshepherd

Ska jag ge min hund godis när den vill eller finns det ett värde i att bjuda på godiset när jag bjuder in, ja det och mycket mera utbildar jag hundägare i som vill förstå sin hund på djupare plan. Bara inspiration - inga pekpinnar , voff voff Hundinspiration. #hund #hundinspiration #utbildning #kommunikation #förståhunden #hundensspråk #belönahunden #ledarskap #detgodahundägarskapet #papillon #miniatureamericanshepherd

Share 2 62
helenastrom.se's Instagram Photo - Tacksam att #evenemang tar mig till nya platser att upptäcka. Glad på promenad 🏵🐝😀🏵🐝😀🏵🐝😀🏵🐝😀

Tacksam att #evenemangtar mig till nya platser att upptäcka. Glad på promenad 🏵🐝😀🏵🐝😀🏵🐝😀🏵🐝😀

Share 6 33
gustolifegroup's Instagram Photo - "When he worked, he really worked. But when he played, he really PLAYED." #inspire #instagood #instadaily #funinthesun #utbildning #kurs #ledarskap #momlife #goldenretrieversofinstagram

"When he worked, he really worked. But when he played, he really PLAYED." #inspire #instagood #instadaily #funinthesun #utbildning #kurs #ledarskap #momlife #goldenretrieversofinstagram

Share 0 7
lioncompetence's Instagram Photo - Idag kör Lion Competence en snabbkurs i simning för underåriga. Han spås en lysande framtid. Glad midsommar vänner! #framgång #hälsa #försäljning #b2b #mindfulness #framgångscoach #försäljningscoach #ledarskap #lioncompetence #ekonomiskfrihet #livsstil #livsbalans #balans #säljguru #resultat #salespyramid

Idag kör Lion Competence en snabbkurs i simning för underåriga. Han spås en lysande framtid. Glad midsommar vänner! #framgång #hälsa #försäljning #b2b #mindfulness #framgångscoach #försäljningscoach #ledarskap #lioncompetence #ekonomiskfrihet #livsstil #livsbalans #balans #säljguru #resultat #salespyramid

Share 2 139
jenny_hagman's Instagram Photo - Glad midsommar💚! Hoppas du får en fantastisk dag! Just idag kan du också hitta avsnitt 14 av Idrott-och ledarskapspodden😊👌. I detta avsnitt får du lyssna till fd tennisproffset Nicklas Kulti och hans spännande resa från att redan som 5- åring skapa en stark dröm om att bli världens bästa tennis spelare till att bli en av världens bästa spelare. Hur han driver Sveriges främsta tennis akademi (och snart världens bästa!) @gtgtennisacademy tillsammans med Magnus Norman (@swedennorman) och Mikael Tillström. (@mikaeltillstrom). Vi pratar målbilder, varför de är viktiga att revidera då och då, framgångsfaktorer för att kunna bli världens bästa, lärdomar av erfarenheter, prestationsångest, och varför det är viktigast att jobba med dina styrkor och inte dina svagheter OCH att komma ihåg att njuta på resans gång..och mycket mer! Du hittar avsnittet på acast, soundcloud eller itunes👍Trevlig lyssning och även om du inte hinner lyssna idag så har du något att göra i helgen😊. Och själv är jag på väg till San Francisco, men jag ska skåla och äta sill i luften😉! Önskar dig en fantastisk dag💚! #idrottochledarskapspodden #nicklaskulti #goodtogreatacademy @swedennorman @mikaeltillstrom #tennis #ledarskap #coachingtosuccess #framgångsfaktorer #kunskap #inspiration

Glad midsommar💚! Hoppas du får en fantastisk dag! Just idag kan du också hitta avsnitt 14 av Idrott-och ledarskapspodden😊👌. I detta avsnitt får du lyssna till fd tennisproffset Nicklas Kulti och hans spännande resa från att redan som 5- åring skapa en stark dröm om att bli världens bästa tennis spelare till att bli en av världens bästa spelare. Hur han driver Sveriges främsta tennis akademi (och snart världens bästa!) @gtgtennisacademy tillsammans med Magnus Norman (@swedennorman) och Mikael Tillström. (@mikaeltillstrom). Vi pratar målbilder, varför de är viktiga att revidera då och då, framgångsfaktorer för att kunna bli världens bästa, lärdomar av erfarenheter, prestationsångest, och varför det är viktigast att jobba med dina styrkor och inte dina svagheter OCH att komma ihåg att njuta på resans gång..och mycket mer! Du hittar avsnittet på acast, soundcloud eller itunes👍Trevlig lyssning och även om du inte hinner lyssna idag så har du något att göra i helgen😊. Och själv är jag på väg till San Francisco, men jag ska skåla och äta sill i luften😉! Önskar dig en fantastisk dag💚! #idrottochledarskapspodden #nicklaskulti #goodtogreatacademy@swedennorman @mikaeltillstrom #tennis #ledarskap #coachingtosuccess #framgångsfaktorer #kunskap #inspiration

Share 3 22
forelasaren's Instagram Photo - Stort tack @kaspersen för att du tog dig tid för att vara gäst i vår podd och dela med dig av dina tankar och erfarenheter om bland annat vikten av att välja sina tankar, vägen till utmattad, återhämtning, prestation och vikten av att skapa en fördelaktig start på dagen. 
Att stanna upp, träna på att släppa kontroll, vara utan prestation, sänka inre krav på perfektion, släppa krav på måsten, sluta med att bra alltid kan bli bättre utan inse att bra kan vara bra nog kan göra att tiden under helgen man nu får sänker upplevelsens av stress ifrån inre press och att tiden man nu har innefattar friskfaktorer som skapar må bra.

Till dig som valt att följa önskas en riktigt avkopplade, stressfri och njutningsfull midsommar med mycket hjärnvila och massor av positiv energi. 
Glädje till livet. 
Bli inte bitter, bli bättre. 
#motivation #inspiration #sverigestalare #arbetsglädje #kreativitet #ledarskap #självkänsla #forelasaren #utmattningssyndrom 
#arbetsglädje #hälsa #stress #yoga #måbra #välmående #balans #kram #stark #träna #förändring #mentalträning #instagram #summer #smile #travel #friends #life #lol #tränaförhjärnan #kristingoodmorning #midsommar

Stort tack @kaspersen för att du tog dig tid för att vara gäst i vår podd och dela med dig av dina tankar och erfarenheter om bland annat vikten av att välja sina tankar, vägen till utmattad, återhämtning, prestation och vikten av att skapa en fördelaktig start på dagen. Att stanna upp, träna på att släppa kontroll, vara utan prestation, sänka inre krav på perfektion, släppa krav på måsten, sluta med att bra alltid kan bli bättre utan inse att bra kan vara bra nog kan göra att tiden under helgen man nu får sänker upplevelsens av stress ifrån inre press och att tiden man nu har innefattar friskfaktorer som skapar må bra. Till dig som valt att följa önskas en riktigt avkopplade, stressfri och njutningsfull midsommar med mycket hjärnvila och massor av positiv energi. Glädje till livet. Bli inte bitter, bli bättre. #motivation #inspiration #sverigestalare #arbetsglädje #kreativitet #ledarskap #självkänsla #forelasaren #utmattningssyndrom #arbetsglädje #hälsa #stress #yoga #måbra #välmående #balans #kram #stark #träna #förändring #mentalträning #instagram #summer #smile #travel #friends #life #lol #tränaförhjärnan #kristingoodmorning #midsommar

Share 39 334
markarydskommunukf's Instagram Photo - Ytterligare en lyckosam statsbidragsansökan medför en injektion i vårt utvecklingsarbete. Anställning av skolbibliotekarie inför kommande läsår är klar! 📚#ledarskap #struktur #kultur #markaryd

Ytterligare en lyckosam statsbidragsansökan medför en injektion i vårt utvecklingsarbete. Anställning av skolbibliotekarie inför kommande läsår är klar! 📚 #ledarskap #struktur #kultur #markaryd

Share 0 13
aventyrenso's Instagram Photo - Underbara människor!
Tack för allt engagemang ni la ner under era fem dagar på ön!
Landa lugnt och njut av helgen!
På vår facebooksida hittar ni bl.a en film från repletandet 😉
Mer bilder kommer så följ oss gärna där också!
#skanska21 #Skanska #ledarskapsträning #ledarskap #gruppdynamik #gruppcoaching #trainee #praktiskträning #upplevelsebaseradinlärning #ledarskapskurs

Underbara människor! Tack för allt engagemang ni la ner under era fem dagar på ön! Landa lugnt och njut av helgen! På vår facebooksida hittar ni bl.a en film från repletandet 😉 Mer bilder kommer så följ oss gärna där också! #skanska21 #skanska #ledarskapsträning #ledarskap #gruppdynamik #gruppcoaching #trainee #praktiskträning #upplevelsebaseradinlärning #ledarskapskurs

Share 0 45
Load More