PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about malaywedding

Instagram Photos and Videos about malaywedding. Download, Comment, Like malaywedding Photos and Videos Shared by Various Users

9kedondong's Instagram Photo - "Hospitality is making your guests feel at home" 
Ya. Sajian hidangan di @9kedondong memang seperti masakan dirumah. Sangat sedap dan pasti buatkan anda termimpi mimpikan daging gulai kawah kami. Ahah. 
Sajian ala kampung juga kami ada sediakan. 
Hubungi sahaja kami untuk keterangan lanjut. 
017-2250705 / 018-7669065.

"Hospitality is making your guests feel at home" Ya. Sajian hidangan di @9kedondong memang seperti masakan dirumah. Sangat sedap dan pasti buatkan anda termimpi mimpikan daging gulai kawah kami. Ahah. Sajian ala kampung juga kami ada sediakan. Hubungi sahaja kami untuk keterangan lanjut. 017-2250705 / 018-7669065.

Share 1 6
haniffazalul's Instagram Photo - Sabiqah + Attai / Solemnization
.
Official photographer : @haniffazalul
Official videographer : @haniffazalul
Hand bouquet : @petalkins
.
Wedding photography promo 2018 starts from RM1300. Booking deposit as low as RM300 !
.
byhaniffazalul@gmail.com
+6 019 5505386
www.haniffazalul.com
.
.
#malayweddingguide #malaywedding #malayweddingphotographer #malayphotographer #malayweddingvideographer #bruneiweddingphotographer #attaisabiq #malayvideographer #kelantanwedding #kedahwedding #inspirasiperkahwinan #kelantanphotographer #kedahphotographer #klweddingvideographer #klweddingphotographer #johorweddingphotographer #singaporeweddingphotographer #singaporeweddingvideographer #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #muslimweddingphotographer #asiaweddingnetwork #kuantanphotographer #kuantanvideographer #kuantanweddingvideophotographer #kuantanweddingphotographer #sgwedding #destinationwedding #australiaweddingphotographer #perthweddingphotographer

Sabiqah + Attai / Solemnization . Official photographer : @haniffazalul Official videographer : @haniffazalul Hand bouquet : @petalkins . Wedding photography promo 2018 starts from RM1300. Booking deposit as low as RM300 ! . byhaniffazalul@gmail.com +6 019 5505386 www.haniffazalul.com . . #malayweddingguide #malaywedding #malayweddingphotographer #malayphotographer #malayweddingvideographer #bruneiweddingphotographer #attaisabiq #malayvideographer #kelantanwedding #kedahwedding #inspirasiperkahwinan #kelantanphotographer #kedahphotographer #klweddingvideographer #klweddingphotographer #johorweddingphotographer #singaporeweddingphotographer #singaporeweddingvideographer #jurufotoperkahwinan #jurugambarperkahwinan #muslimweddingphotographer #asiaweddingnetwork #kuantanphotographer #kuantanvideographer #kuantanweddingvideophotographer #kuantanweddingphotographer #sgwedding #destinationwedding #australiaweddingphotographer #perthweddingphotographer

Share 0 2
bigbox.photobooth's Instagram Photo - Our @bigbox.photobooth is all about providing you with a fun and seamless experience. 😍Our goal is to make sure your guests are laughing and having fun the entire time‼️❀️ DM us now.

Our @bigbox.photobooth is all about providing you with a fun and seamless experience. 😍Our goal is to make sure your guests are laughing and having fun the entire time‼️❀️ DM us now.

Share 1 9
borneowedding's Instagram Photo - akad nikah
mizan & aazah
shoot for themomentclick.co
photo by @aenfasola
#wedding #malaywedding #borneoweddingguide #borneowedding #kuchingwedding #nikah #sanding #kuchingphotographer #photographer #vsco #vscocm #brides #groom #malayweddingguide #weddingdiarieskl #kuching #samarahan #sriaman #sarikei #sibu #mukah #bintulu #miri #lawas #sarawak

akad nikah mizan & aazah shoot for themomentclick.co photo by @aenfasola #wedding #malaywedding #borneoweddingguide #borneowedding #kuchingwedding #nikah #sanding #kuchingphotographer #photographer #vsco #vscocm #brides #groom #malayweddingguide #weddingdiarieskl #kuching #samarahan #sriaman #sarikei #sibu #mukah #bintulu #miri #lawas #sarawak

Share 0 5
pewitt.skincare.hq's Instagram Photo - Menurut kajian perubatan yang dijalankan di Kanada (Januari 1995), campuran madu asli dan kayu manis nie mampu mencegah serta merawat 14 jenis penyakit.

Berikut adalah kehebatan campuran madu asli dan kayu manis:

1. Jerawat

Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Kemudian, sapukan campuran tue kat muka (bahagian yang ader jerawat) sebelum tidur.

Pada keesokan pagi, bersihkan wajah anda dengan air suam. Amalkan setiap hari selama 2 minggu berturut-turut.

Hasilnya, ia akan menyingkirkan jerawat anda dari akar umbi. Selain tue, kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema.

Kini nak lagi mudah jom beli produk set

Skincare 3in 1 kami kerana kami membuat formula yang berkesan untuk anda

Dan untuk kesan lagi cepat dan berganda

Bagi yang ingin cantik macam mira filzah

Saya syorkan guna produk #skincare5in1

Dengan rm2.68 sen sehari anda mampu jadi secantik artist

Berminat sila whatsap. SUHA οΌ‹60111 695 2941 .
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Menurut kajian perubatan yang dijalankan di Kanada (Januari 1995), campuran madu asli dan kayu manis nie mampu mencegah serta merawat 14 jenis penyakit. Berikut adalah kehebatan campuran madu asli dan kayu manis: 1. Jerawat Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Kemudian, sapukan campuran tue kat muka (bahagian yang ader jerawat) sebelum tidur. Pada keesokan pagi, bersihkan wajah anda dengan air suam. Amalkan setiap hari selama 2 minggu berturut-turut. Hasilnya, ia akan menyingkirkan jerawat anda dari akar umbi. Selain tue, kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema. Kini nak lagi mudah jom beli produk set Skincare 3in 1 kami kerana kami membuat formula yang berkesan untuk anda Dan untuk kesan lagi cepat dan berganda Bagi yang ingin cantik macam mira filzah Saya syorkan guna produk #skincare5in1 Dengan rm2.68 sen sehari anda mampu jadi secantik artist Berminat sila whatsap. SUHA οΌ‹60111 695 2941 . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 0
bella__hennalista's Instagram Photo - Bridemaids πŸ’‹
Thank you for choosing bella.
any enquiry ,please whatsapp bella 0195093796
#bella__hennalista #bellabaharim #inai #inaimerah #inaimurah #inailukis #hennadesign #henna #hennatattoo #malayweddingguide #malaywedding #wedding #pengantin #malamberinai #hennaartist #ipohhennaartist #taipinghennaartist #selamaperak #perak #kedahhennaart #lukis #inaikampung #inaiasli #naturalhenna #hennamhndi #hennanight #inaipengantin

Bridemaids πŸ’‹ Thank you for choosing bella. any enquiry ,please whatsapp bella 0195093796 #bella__hennalista #bellabaharim #inai #inaimerah #inaimurah #inailukis #hennadesign #henna #hennatattoo #malayweddingguide #malaywedding #wedding #pengantin #malamberinai #hennaartist #ipohhennaartist #taipinghennaartist #selamaperak #perak #kedahhennaart #lukis #inaikampung #inaiasli #naturalhenna #hennamhndi #hennanight #inaipengantin

Share 0 4
ringkas.design's Instagram Photo - The reception of Farah & Bazli 🌿

Let us creat and styling the theme of your wedding!

Marketing team | ☎ 019.4317319 (amin) / 013.3250556 (azlan) xoxo

#weddingbyringkas #pelaminrumah #solemnizationdais #pelaminsanding #pelaminnikah #pelamindewan #conceptual
#minipelaminnikah #pelaminbyringkas #creativepeoplemy #creativepeople #weddingdais #malaywedding #pelaminringkas #elegant #minimalist #ringkas #art #decor #simplyexclusive #love #floralarrangement #weddingstylist #ideaperkahwinanmelayu #flower #reception #solemnization #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #malayweddingguide

The reception of Farah & Bazli 🌿 Let us creat and styling the theme of your wedding! Marketing team | ☎ 019.4317319 (amin) / 013.3250556 (azlan) xoxo #weddingbyringkas #pelaminrumah #solemnizationdais #pelaminsanding #pelaminnikah #pelamindewan #conceptual #minipelaminnikah #pelaminbyringkas #creativepeoplemy #creativepeople #weddingdais #malaywedding #pelaminringkas #elegant #minimalist #ringkas #art #decor #simplyexclusive #love #floralarrangement #weddingstylist #ideaperkahwinanmelayu #flower #reception #solemnization #inspirasiperkahwinan #pesonapengantin #malayweddingguide

Share 0 2
hafizmaksum's Instagram Photo - PREWEDDING AMIR X IERA 
Photog by : Hafiz Maksum

Inquiry or Booking 0134281905
http://www.wasap.my/60134281905/

for more photo visit my instagram / page
Instagram : https://www.instagram.com/hxm.co
Page : https://www.facebook.com/byhafizmaksum/

#malaywedding #malayweddingguide #brides #malayweddingphotographer #groom #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #jomkahwin #pakejmurah #malaysiaweddingguide #malaysiawedding #prewedding #bridetobe #preweddingphoto #igers #portraiture #weddingdetails #weddinginspirations #weddingideas #creativeshot #muslimweddingideas #muslimwedding #indonesiawedding #bruneiwedding #weddingideasmalaysia #singaporewedding

PREWEDDING AMIR X IERA Photog by : Hafiz Maksum Inquiry or Booking 0134281905 http://www.wasap.my/60134281905/ for more photo visit my instagram / page Instagram : https://www.instagram.com/hxm.co Page : https://www.facebook.com/byhafizmaksum/ #malaywedding #malayweddingguide #brides #malayweddingphotographer #groom #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #jomkahwin #pakejmurah #malaysiaweddingguide #malaysiawedding #prewedding #bridetobe #preweddingphoto #igers #portraiture #weddingdetails #weddinginspirations #weddingideas #creativeshot #muslimweddingideas #muslimwedding #indonesiawedding #bruneiwedding #weddingideasmalaysia #singaporewedding

Share 0 8
annikahinspiredstudio's Instagram Photo - β€’ The wedding of Nazri & Zelina β€’
.
For more details and inquiry, you can reach us via;
WA : 7166165 / 8215111
Email : annikahinspiredstudio@gmail.com

#tb #weddingbrunei #bruneiwedding #bruneiweddingphotographer #annikahinspiredstudio #brunei #malay #wedding #malaywedding #raikancinta #bruneipromo #instagramwedding #wowbrunei

β€’ The wedding of Nazri & Zelina β€’ . For more details and inquiry, you can reach us via; WA : 7166165 / 8215111 Email : annikahinspiredstudio@gmail.com #tb #weddingbrunei #bruneiwedding #bruneiweddingphotographer #annikahinspiredstudio #brunei #malay #wedding #malaywedding #raikancinta #bruneipromo #instagramwedding #wowbrunei

Share 0 2
aimaninano's Instagram Photo - Faiz & Farra

OP : @nash.photography 
AP : @aimaninano 
fhoto by me
add my facebook acc "Aiman Mokter" for more picture
#malaywedding #weddingdiarieskl #weddinggday #weddingfhoto

Faiz & Farra OP : @nash.photography AP : @aimaninano fhoto by me add my facebook acc "Aiman Mokter" for more picture #malaywedding #weddingdiarieskl #weddinggday #weddingfhoto

Share 0 13
touch_pictures's Instagram Photo - The Reception of Syer + Halim

MUA : @dhiaamran 
Tambun, Perak
For any inquiry :
πŸ“² +6010-4634097
πŸ“§ touchpicturesstudio@gmail.com
.
.

#weddingphoto #malayphotographer #malaywedding #projekkahwin
#malaysianwedding #jomkahwin #weddingfestival #pakejperkahwinan
#bridestory #jurugambarkahwin #motifviral #malayvideographer #nikah #tunang #sanding
#solemnization #reception #sayajualservis #photooftheday #weddinginspiration #weddingdiarieskl #pakejkahwin #touchpicturesstudio #touchpictures #jumkahwin #malayweddingguide

The Reception of Syer + Halim MUA : @dhiaamran Tambun, Perak For any inquiry : πŸ“² +6010-4634097 πŸ“§ touchpicturesstudio@gmail.com . . #weddingphoto #malayphotographer #malaywedding #projekkahwin #malaysianwedding #jomkahwin #weddingfestival #pakejperkahwinan #bridestory #jurugambarkahwin #motifviral #malayvideographer #nikah #tunang #sanding #solemnization #reception #sayajualservis #photooftheday #weddinginspiration #weddingdiarieskl #pakejkahwin #touchpicturesstudio #touchpictures #jumkahwin #malayweddingguide

Share 0 4
aimaninano's Instagram Photo - Faiz & Farra

OP : @nash.photography 
AP : @aimaninano 
fhoto by me
add my facebokk acc "Aiman Mokter" for more picture
#malaywedding #weddinggday #weddingdiarieskl #weddingfhoto

Faiz & Farra OP : @nash.photography AP : @aimaninano fhoto by me add my facebokk acc "Aiman Mokter" for more picture #malaywedding #weddinggday #weddingdiarieskl #weddingfhoto

Share 0 12
borneowedding's Instagram Photo - akad nikah
mizan & aazah
shoot for themomentclick.co
photo by @aenfasola
#wedding #malaywedding #borneoweddingguide #borneowedding #kuchingwedding #nikah #sanding #kuchingphotographer #photographer #vsco #vscocm #brides #groom #malayweddingguide #weddingdiarieskl #kuching #samarahan #sriaman #sarikei #sibu #mukah #bintulu #miri #lawas #sarawak

akad nikah mizan & aazah shoot for themomentclick.co photo by @aenfasola #wedding #malaywedding #borneoweddingguide #borneowedding #kuchingwedding #nikah #sanding #kuchingphotographer #photographer #vsco #vscocm #brides #groom #malayweddingguide #weddingdiarieskl #kuching #samarahan #sriaman #sarikei #sibu #mukah #bintulu #miri #lawas #sarawak

Share 0 1
ciptakaryastudio's Instagram Photo - Social media is changing the way we communicate and the way we are perceived, both positively and negatively. Every time you post a photo, or update your status, you are contributing to your own digital footprint and personal brand
.
.
@syafizah_rahman @amaddizzat 
#aiskepal
#penang
.
.
πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Hello Lovebirds!!!
#Malaysia #Singapore #Brunei

Looking for awesome
Photography / Videography
For your special day πŸ˜‰
.
.
Whatsapp / Sms / Call:
+60176632917
.
.
ciptakarya.ent@gmail.com
.
.
#malayweddingguide #malaysianwedding #singaporewedding #bruneiwedding #australianwedding #indonesianwedding #weddingpromo #mefa #photography #malaywedding #muslimwedding #cinematicwedding #weddingphotography #weddingvideography #ciptakaryastudio #asiaweddingnetwork #asiaweddingmagazine #signaturewedding #weddingdiarieskl #portraiture #newlyweds #penangartstreet #postwedding #neelofa #penang

Social media is changing the way we communicate and the way we are perceived, both positively and negatively. Every time you post a photo, or update your status, you are contributing to your own digital footprint and personal brand . . @syafizah_rahman @amaddizzat #aiskepal #penang . . πŸ“£πŸ“£πŸ“£ Hello Lovebirds!!! #Malaysia #singapore #Brunei Looking for awesome Photography / Videography For your special day πŸ˜‰ . . Whatsapp / Sms / Call: +60176632917 . . ciptakarya.ent@gmail.com . . #malayweddingguide #malaysianwedding #singaporewedding #bruneiwedding #australianwedding #indonesianwedding #weddingpromo #mefa #photography #malaywedding #muslimwedding #cinematicwedding #weddingphotography #weddingvideography #ciptakaryastudio #asiaweddingnetwork #asiaweddingmagazine #signaturewedding #weddingdiarieskl #portraiture #newlyweds #penangartstreet #postwedding #neelofa #penang

Share 2 99
nafdesignandideas's Instagram Photo - Book your date with us now to enjoy this great price for your wedding day.

Call/PM Us at 92470967. *Terms and Conditions applies *** #lifeofaweddingdecorator#sgmalaywedding#weddingdias#sgdecorations#weddingdecor#malaybridal#singaporemalaywedding#singaporewedding#kahwinkahwin#melayukahwin#bridetobe#singaporebride#singaporebridal#singaporebridesweddings#sgdecor#singaporegroom#groomtobe#hellocaterer#caridekor#malaywedding#decorpackage#weddingtheme#malaycatering#weddingplanning#weddingplanner#decorator#kahwindotsg#nakkahwin#majalahperkahwinansg#majalahperkawinan

Book your date with us now to enjoy this great price for your wedding day. Call/PM Us at 92470967. *Terms and Conditions applies *** #lifeofaweddingdecorator #sgmalaywedding#weddingdias#sgdecorations#weddingdecor #malaybridal #singaporemalaywedding#singaporewedding #kahwinkahwin #melayukahwin #bridetobe #singaporebride #singaporebridal #singaporebridesweddings #sgdecor#singaporegroom #groomtobe#hellocaterer #caridekor #malaywedding #decorpackage#weddingtheme #malaycatering #weddingplanning #weddingplanner #decorator#kahwindotsg #nakkahwin#majalahperkahwinansg #majalahperkawinan

Share 0 0
weddingsbynz's Instagram Photo - .
Johan + Rosnida
Bangi, Selangor
.
Photographer: @weddingsbynz
.
.
Still looking for photographer to capture moments on your big day? See what we have to offer!
.
Package includes:-
2 events coverage
2 SENIOR photographers
Exclusive 40 PAGES album
LARGE poster frame
12R picture + WOODEN FRAME
USB with high resolution images
LIFETIME cloud image backup
.
Buzz us the wedding details via:-
☎️ 0199797192
βœ‰οΈ weddingsbynz@gmail.com
🌐 www.weddingsbynz.com
.
.
.
#weddingsbynz #klphotographer #klweddingphotographer #weddingphotographerkl #destinationweddingphotographer

. Johan + Rosnida Bangi, Selangor . Photographer: @weddingsbynz . . Still looking for photographer to capture moments on your big day? See what we have to offer! . Package includes:- 2 events coverage 2 SENIOR photographers Exclusive 40 PAGES album LARGE poster frame 12R picture + WOODEN FRAME USB with high resolution images LIFETIME cloud image backup . Buzz us the wedding details via:- ☎️ 0199797192 βœ‰οΈ weddingsbynz@gmail.com 🌐 www.weddingsbynz.com . . . #weddingsbynz #klphotographer #klweddingphotographer #weddingphotographerkl #destinationweddingphotographer

Share 1 8
art.of.lovephotography's Instagram Photo - Appreciation Post
.
Admin @art.of.lovephotography iaitu @naz.ezwan sah bergelar suami dah isteri pada 11.11.2017 . Alhamdulillah dengan majlis yang sederhana itu berjalan dengan lancar 😊
.
Baju yang admin pakai tu admin beli dekat tempat kerja ex-client yang pernah admin shoot sebelum ni . Siap dapat harga staff purchase lagi dia bagi,Alhamdulillah rezeki nak kahwin . Thankyou @hamidayu_mn sebab belanja πŸ˜¬πŸ‘ŒπŸ»
.
Baju pengantin perempuan tu pula admin sewa dekat butik @butikcintakirana . So kepada bakal client yang nak cari baju cantik cantik dengan harga sewa yang berpatutan,boleh survey insta butik ni 😊
.
Kalau nak cari tukang inai dengan hasil kerja yang cantik dan mesra pelanggan pula,boleh tengok di ig @dindaanis ni . Harga pun murah murah je,ukiran di jari pun cantik πŸ˜πŸ€™πŸ»
.
MUA pulak admin tak cari jauh jauh pun,admin guna khidmat sepupu sendiri je . Kepada bakal client yang masih lagi mencari MUA dengan hasil mekap yang cantik,harga berpatutan boleh la hire @moy.touch atau @officialmoysyadiq . Confirm puas hati πŸ€©πŸ‘πŸ»
.
Pelamin pun admin amik yang simple . Guna mini pelamin je tapi bila dah siap pasang,tak nampak macam mini pelamin . Nice dan soft je kaler dia,kalau nak cari bridal yang murah dan pelamin yang boleh mengikut selera sendiri,boleh follow @butikpengantinzzullieza ni 😚
.
Dan Photographer tak lupa juga,kawan kawan seperjuangan dalam bidang photography ni jugak admin hire . Terima kasih @zulfadly_azman sebab sudi jadi OP kali ni . Thank jugak pada kawan photographer yang lain @brainphotography_official @tapoi_ @zul_mphotography @aziziang @amararif_peaxture @evicerootz sebab sudi bawak camera dari mula majlis sampai la ke outdoor πŸ˜‚
.
Terharu jugak kawan kawan zaman zaman igers dulu turut hadir juga ke majlis sederhana itu . Thanks @hambaliasri @fadhliefarhan_ @effiaizat_ sebab sudi datang 😊
.
Terima Kasih pada semua yang hadir . Segala yang baik itu dari Allah,segala yang kurang itu dari diri sendiri .

Appreciation Post . Admin @art.of.lovephotography iaitu @naz.ezwan sah bergelar suami dah isteri pada 11.11.2017 . Alhamdulillah dengan majlis yang sederhana itu berjalan dengan lancar 😊 . Baju yang admin pakai tu admin beli dekat tempat kerja ex-client yang pernah admin shoot sebelum ni . Siap dapat harga staff purchase lagi dia bagi,Alhamdulillah rezeki nak kahwin . Thankyou @hamidayu_mn sebab belanja πŸ˜¬πŸ‘ŒπŸ» . Baju pengantin perempuan tu pula admin sewa dekat butik @butikcintakirana . So kepada bakal client yang nak cari baju cantik cantik dengan harga sewa yang berpatutan,boleh survey insta butik ni 😊 . Kalau nak cari tukang inai dengan hasil kerja yang cantik dan mesra pelanggan pula,boleh tengok di ig @dindaanis ni . Harga pun murah murah je,ukiran di jari pun cantik πŸ˜πŸ€™πŸ» . MUA pulak admin tak cari jauh jauh pun,admin guna khidmat sepupu sendiri je . Kepada bakal client yang masih lagi mencari MUA dengan hasil mekap yang cantik,harga berpatutan boleh la hire @moy.touch atau @officialmoysyadiq . Confirm puas hati πŸ€©πŸ‘πŸ» . Pelamin pun admin amik yang simple . Guna mini pelamin je tapi bila dah siap pasang,tak nampak macam mini pelamin . Nice dan soft je kaler dia,kalau nak cari bridal yang murah dan pelamin yang boleh mengikut selera sendiri,boleh follow @butikpengantinzzullieza ni 😚 . Dan Photographer tak lupa juga,kawan kawan seperjuangan dalam bidang photography ni jugak admin hire . Terima kasih @zulfadly_azman sebab sudi jadi OP kali ni . Thank jugak pada kawan photographer yang lain @brainphotography_official @tapoi_ @zul_mphotography @aziziang @amararif_peaxture @evicerootz sebab sudi bawak camera dari mula majlis sampai la ke outdoor πŸ˜‚ . Terharu jugak kawan kawan zaman zaman igers dulu turut hadir juga ke majlis sederhana itu . Thanks @hambaliasri @fadhliefarhan_ @effiaizat_ sebab sudi datang 😊 . Terima Kasih pada semua yang hadir . Segala yang baik itu dari Allah,segala yang kurang itu dari diri sendiri .

Share 2 40
sirehpinangkaksiti's Instagram Photo - Ada seorg wanita ni tgh stresss... Xtau nk pilih bju mn doh nk wat sanding ekgi.. hahaaa.... Klu anda mngalami mslh sperti wanita ini, jgn segan silu dtg butik k.tie #bridalsirehpinangkaksiti.. kite akn entertain, kite akn suggest n rekemen yg trbaik utk anda.. in shaa allah... ❀️❀️❀️❀️ Yg pastinye, BUSANA BY @bridalsirehpinangkaksiti adalah yg paling EXCLUSIVE, MELETOPS & Design yg sentiasa TERKINI serta HOTTT!!! Xakan jumpa kat lain u olls!!! ❀️❀️❀️ Berminat??? Boleh segera wasap k.tie ye. In shaa allah, k.tie akn respon segera yg mungkin. Klik link di bawah:

www.wasap.my/60193989807
www.wasap.my/60193989807
www.wasap.my/60193989807

Mohon sudi2 kan LIKE & SHARE fb page k.tie "Bridal Sireh Pinang Kak Siti" ye.. Jasa kalian k.tie akn kenang smpai bila2.. Tq so much.. mmuahhh!! 😍😍😘😘 #pengantinbaru #pesonapengantin #weddings #weddingmalaysia
#weddingmakeup #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddingphotography #weddingdressmalaysia #pelaminterengganu #bridalterengganu #bridalmakeup #bridaldais #hennadesign #henna #hennaartist #hennamalaysia #bridalsirehpinangkaksiti
#bridalsirehpinang
#pelaminexclusivedewan
#pelaminexclusiverumah
#busanapengantinexclusive
#malayweddings #malaysian
#malaysiandesigner #malaysia

Ada seorg wanita ni tgh stresss... Xtau nk pilih bju mn doh nk wat sanding ekgi.. hahaaa.... Klu anda mngalami mslh sperti wanita ini, jgn segan silu dtg butik k.tie #bridalsirehpinangkaksiti.. kite akn entertain, kite akn suggest n rekemen yg trbaik utk anda.. in shaa allah... ❀️❀️❀️❀️ Yg pastinye, BUSANA BY @bridalsirehpinangkaksiti adalah yg paling EXCLUSIVE, MELETOPS & Design yg sentiasa TERKINI serta HOTTT!!! Xakan jumpa kat lain u olls!!! ❀️❀️❀️ Berminat??? Boleh segera wasap k.tie ye. In shaa allah, k.tie akn respon segera yg mungkin. Klik link di bawah: www.wasap.my/60193989807 www.wasap.my/60193989807 www.wasap.my/60193989807 Mohon sudi2 kan LIKE & SHARE fb page k.tie "Bridal Sireh Pinang Kak Siti" ye.. Jasa kalian k.tie akn kenang smpai bila2.. Tq so much.. mmuahhh!! 😍😍😘😘 #pengantinbaru #pesonapengantin #weddings #weddingmalaysia #weddingmakeup #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddingphotography #weddingdressmalaysia #pelaminterengganu #bridalterengganu #bridalmakeup #bridaldais #hennadesign #henna #hennaartist #hennamalaysia #bridalsirehpinangkaksiti #bridalsirehpinang #pelaminexclusivedewan #pelaminexclusiverumah #busanapengantinexclusive #malayweddings #malaysian #malaysiandesigner #malaysia

Share 0 11
putih_bridal's Instagram Photo - SHYREEN β™‘ IZZUDIN
β—Œ
MAKE UP & STYLING: ANDRIANA @andriana_jamil
β—Œ
CUSTOMISED OUTFIT & ACCESSORIES: PUTIH BRIDAL @putih_bridal
β—Œ
BOUQUET: PUTIH BRIDAL @putih_bridal
β—Œ
PHOTOGRAPHY: @theprojectpixel
β—Œ
For enquiries, kindly email us at putihbridal@gmail.com
β—Œ
β—Œ
#bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #lioncitehwedds #liveupdate #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

SHYREEN β™‘ IZZUDIN β—Œ MAKE UP & STYLING: ANDRIANA @andriana_jamil β—Œ CUSTOMISED OUTFIT & ACCESSORIES: PUTIH BRIDAL @putih_bridal β—Œ BOUQUET: PUTIH BRIDAL @putih_bridal β—Œ PHOTOGRAPHY: @theprojectpixel β—Œ For enquiries, kindly email us at putihbridal@gmail.com β—Œ β—Œ #bridalsg #kahwinsg #kahwinsingapura #kahwindotsg #lioncitehwedds #liveupdate #makeupartistsg #malaybride #malaywedding #malayweddingsg #malayweddingguidesg #malayweddingguide #muasg #pengantinsg #sgbridal #sgmakeup #sgbride #sgwedding #singaporebrides #singaporeweddings #weddingsg #putihbridal #pbbride #pbteam

Share 0 17
Load More