PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about melaka

Instagram Photos and Videos about melaka. Download, Comment, Like melaka Photos and Videos Shared by Various Users

loveinonebite's Instagram Photo - Brownies extra topping🍫🍩
.
.
To order kindly whatsapp 017-275 6578
🚫NO CALL/MESSAGE
 #sayajual #brownies #creampuff #cheesetart #fruittart #birthdaycake #cheesecake #pavlova #cookies #cake #chocolatecake #indulgence #butterscotch #cheesecracker #cheesekut #kuihraya #hamper #mini #comboset #melakafood #melaka #neelofa #fattahamin #noradanish #bazaarpaknil #afifahnasir #alife #sajianlestari

Brownies extra topping🍫🍩 . . To order kindly whatsapp 017-275 6578 🚫NO CALL/MESSAGE #sayajual #brownies #creampuff #cheesetart #fruittart #birthdaycake #cheesecake #pavlova #cookies #cake #chocolatecake #indulgence #butterscotch #cheesecracker #cheesekut #kuihraya #hamper #mini #comboset #melakafood #melaka #neelofa #fattahamin #noradanish #bazaarpaknil #afifahnasir #alife #sajianlestari

Share 0 0

Sponsored Ads

Sponsored Ads

gudang_barang_online's Instagram Photo - Rm 75/ each
Rm 240/ beli empat
Design boleh campur
Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886)
Link pun dh tersedia dkt bio
Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥
#sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Rm 75/ each Rm 240/ beli empat Design boleh campur Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886) Link pun dh tersedia dkt bio Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥 #sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Share 0 0

Sponsored Ads

redempire03's Instagram Photo - COUTINHO KEMBALI "BERNAFSU" BERSAMA LIVERPOOL, MIGNOLET SELAMATKAN 3 MATA LIVERPOOL
-
Coutinho kembali fokus bersama Liverpool setelah terpalit dengan isu perpindahan ke Barcelona. .
Pada perlawanan menentang Leicester City, Coutinho berjaya melakukan bantuan gol kepada Mohamed Salah pada minit ke-15. Kemudina beliau sendiri menjaringkan gol menerusi sepakan percuma yang menarik pada minit ke-23.
.
Pada akhir babak separuh masa pertama, Shinji Okazaki menjaringkan gol untuk merapatkan jurang gol.
.
Leicester City memulakan separuh masa kedua dengan penuh ghairah mencari gol, namun Liverpool melancarkan serangan balas dan Henderson menyudahkannya dengan tenang pada minit ke-68.
.
Leicester kemudian berjaya menjaringkan gol ke-2 menerusi Vardy hanya selepas 90 saat gol ke-3 Liverpool.
.
Leicester kemudian berpeluang menyamakan kedudukan selepas dihadiahkan sepakan penalti. Namun ianya diselamatkan Mignolet membolehkan Liverpool berjaya membawa pulang 3 mata penting.
.
.
Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order ☺️ Follow @empayar.abang.long
.
#redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan #bangkitbersama

COUTINHO KEMBALI "BERNAFSU" BERSAMA LIVERPOOL, MIGNOLET SELAMATKAN 3 MATA LIVERPOOL - Coutinho kembali fokus bersama Liverpool setelah terpalit dengan isu perpindahan ke Barcelona. . Pada perlawanan menentang Leicester City, Coutinho berjaya melakukan bantuan gol kepada Mohamed Salah pada minit ke-15. Kemudina beliau sendiri menjaringkan gol menerusi sepakan percuma yang menarik pada minit ke-23. . Pada akhir babak separuh masa pertama, Shinji Okazaki menjaringkan gol untuk merapatkan jurang gol. . Leicester City memulakan separuh masa kedua dengan penuh ghairah mencari gol, namun Liverpool melancarkan serangan balas dan Henderson menyudahkannya dengan tenang pada minit ke-68. . Leicester kemudian berjaya menjaringkan gol ke-2 menerusi Vardy hanya selepas 90 saat gol ke-3 Liverpool. . Leicester kemudian berpeluang menyamakan kedudukan selepas dihadiahkan sepakan penalti. Namun ianya diselamatkan Mignolet membolehkan Liverpool berjaya membawa pulang 3 mata penting. . . Cetak tshirt design anda sendiri tanpa miniman order ☺️ Follow @empayar.abang.long . #redempire03 #gomokelategomo #trwfc #kelate #kelantan #kelantanese #gomogi #redemipre03 #demimerahdemimaruah #merahtakkanpadam #malaysia #harimaumalaya #bola #terengganu #pahang #kedah #perak #kualalumpur #jdt #melaka #negerisembilan #bangkitbersama

Share 0 0
zukabeauty_melaka's Instagram Photo - Detoxifying Claymask 200g
RM50 exc postage.
.
.
.
Bahan masker zukabeuaty adalah 100% raw dan organic. Tak ada bahan kimia untuk bagi tahan lama, bagi wangi or letak pewarna. Bahan yang digunakan adalah raw clay.
Detoxifying claymask ni guna bentonite clay ya.
.
.
Whatsapp : 0123409270
.
.
#agentzukabeauty
#zukabeauty
#naturalskincare 
#organicskincare
#skincaremalaysia 
#sayajual #zukabeautymelaka #melaka
#malaysiaonlineshop 
#malaysiaboleh

Detoxifying Claymask 200g RM50 exc postage. . . . Bahan masker zukabeuaty adalah 100% raw dan organic. Tak ada bahan kimia untuk bagi tahan lama, bagi wangi or letak pewarna. Bahan yang digunakan adalah raw clay. Detoxifying claymask ni guna bentonite clay ya. . . Whatsapp : 0123409270 . . #agentzukabeauty #zukabeauty #naturalskincare #organicskincare #skincaremalaysia #sayajual #zukabeautymelaka #melaka #malaysiaonlineshop #malaysiaboleh

Share 0 1
bywnaz's Instagram Photo - Cara2 pemakaian Teeth Whitening. Basahkan berus gigi dan renjis sikit air ye. Jangan basahkan terus colek nanti air masuk dalam serbuk charcoal dan berair pulak nanti. Akak buat basahkan mulut dan colek charcoal dengan berus kering setelah digosok kegigi baru akak basahkan sikit berus gigi jadi bekas charcoal tak kena air sentiasa kering.
.

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Cara2 pemakaian Teeth Whitening. Basahkan berus gigi dan renjis sikit air ye. Jangan basahkan terus colek nanti air masuk dalam serbuk charcoal dan berair pulak nanti. Akak buat basahkan mulut dan colek charcoal dengan berus kering setelah digosok kegigi baru akak basahkan sikit berus gigi jadi bekas charcoal tak kena air sentiasa kering. . Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Share 0 0
gudang_barang_online's Instagram Photo - Rm 75/ each
Rm 240/ beli empat
Design boleh campur
Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886)
Link pun dh tersedia dkt bio
Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥
#sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Rm 75/ each Rm 240/ beli empat Design boleh campur Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886) Link pun dh tersedia dkt bio Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥 #sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Share 0 1
ejoy_mohd_hafizul_2nd's Instagram Photo - CopyOri&Preorder

Zx flux (colour based on photo)
1:1 copy original bukan gred biasa
Men/Women
Copy Ori / 1:1
Size 36-45
Preorder(10-14 Working Days) 💲Harga :RM160
📮S/Malaysia add Rm Free
📮Sabah Sarawak add Rm5

SPKL
Share & Tag Plz....
More Details -> WhatsApp📱 www.whatsapp.com.my/60183657185

#Perak#Melaka#NegeriSembilan#Selangor#Perlis#Kedah#Terengganu#Kelantan#Pahang#Johor#Sabah#Sarawak#Malaysia#gadget#bangkitbersam#kitasamahero#astro#sinarfm#hotfm#erafm#pencintajam#gilajam#copyori#kasut#kasutsukan#shoe

CopyOri&Preorder Zx flux (colour based on photo) 1:1 copy original bukan gred biasa Men/Women Copy Ori / 1:1 Size 36-45 Preorder(10-14 Working Days) 💲Harga :RM160 📮S/Malaysia add Rm Free 📮Sabah Sarawak add Rm5 SPKL Share & Tag Plz.... More Details -> WhatsApp📱 www.whatsapp.com.my/60183657185 #Perak #Melaka #NegeriSembilan #selangor#perlis#Kedah #terengganu#kelantan#Pahang #Johor #Sabah #Sarawak #malaysia#gadget #bangkitbersam#kitasamahero#astro #sinarfm #hotfm #erafm#pencintajam#gilajam #copyori#kasut #kasutsukan #shoe

Share 0 1
kujebart's Instagram Photo - Outdoor
Firdaus | Aina

Whatsapp for fast reply 01118724149

#photographer #photography #wedding #weddingphotogrgpher #weddingphotography #malaywedding #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #potrait #potraiture #nikah #outdoor #sanding #bertandang #bertunang #birthday #dinner #newborn #akikah #bride #groom #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #malaysia #kujebat #paradoxs #malayweddingguide

Outdoor Firdaus | Aina Whatsapp for fast reply 01118724149 #photographer #photography #wedding #weddingphotogrgpher #weddingphotography #malaywedding #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #potrait #potraiture #nikah #outdoor #sanding #bertandang #bertunang #birthday #dinner #newborn #akikah #bride #groom #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #malaysia #kujebat #paradoxs #malayweddingguide

Share 0 2
gudang_barang_online's Instagram Photo - Rm 75/ each
Rm 240/ beli empat
Design boleh campur
Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886)
Link pun dh tersedia dkt bio
Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥
#sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Rm 75/ each Rm 240/ beli empat Design boleh campur Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886) Link pun dh tersedia dkt bio Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥 #sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Share 0 2
mfbmz's Instagram Photo -
Share 0 1
mfbmz's Instagram Photo -
Share 0 1
mfbmz's Instagram Photo -
Share 0 1
mfbmz's Instagram Photo -
Share 0 1
cmchiam's Instagram Photo - 因为我刚好遇见你 留下足迹才美丽 风吹花落泪如雨 因为不想分离👫
短短的一日游 但带你着吃货吃了不少到地美食🙈
和你一起旅行真的很自在❤️
遇见你是我人生最大的福气💕
我会带你去更多地方😉只要有你在 到哪都开心😘
#她与我❤️雯翰 
#melaka 
#一日游👫
#18/9/2017

因为我刚好遇见你 留下足迹才美丽 风吹花落泪如雨 因为不想分离👫 短短的一日游 但带你着吃货吃了不少到地美食🙈 和你一起旅行真的很自在❤️ 遇见你是我人生最大的福气💕 我会带你去更多地方😉只要有你在 到哪都开心😘 #她与我❤️雯翰 #melaka #一日游👫 #18/9/2017

Share 0 2
cmchiam's Instagram Photo -
Share 0 2
cmchiam's Instagram Photo -
Share 0 2
cmchiam's Instagram Photo -
Share 0 2
cmchiam's Instagram Photo -
Share 0 2
cmchiam's Instagram Photo -
Share 0 2
cmchiam's Instagram Photo -
Share 0 2
cmchiam's Instagram Photo -
Share 0 2
liewshyling's Instagram Photo - Dating with Mister Potato 🤠 #misterpotato #mameejonkerhouse #melaka #daytrip

Dating with Mister Potato 🤠 #misterpotato #mameejonkerhouse #melaka #daytrip

Share 0 1
kujebart's Instagram Photo - Outdoor
Hisam | Fai

Whatsapp for fast reply 01118724149

#photographer #photography #wedding #weddingphotogrgpher #weddingphotography #malaywedding #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #potrait #potraiture #nikah #outdoor #sanding #bertandang #bertunang #birthday #dinner #newborn #akikah #bride #groom #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #malaysia #kujebat #paradoxs #malayweddingguide

Outdoor Hisam | Fai Whatsapp for fast reply 01118724149 #photographer #photography #wedding #weddingphotogrgpher #weddingphotography #malaywedding #malayweddingphotography #malayweddingphotographer #potrait #potraiture #nikah #outdoor #sanding #bertandang #bertunang #birthday #dinner #newborn #akikah #bride #groom #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #malaysia #kujebat #paradoxs #malayweddingguide

Share 1 10
bywnaz's Instagram Photo - Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Share 1 4
bywnaz's Instagram Photo - Setelah 7 hari pemakaian. Tadaaa dah putihkan.
.

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Setelah 7 hari pemakaian. Tadaaa dah putihkan. . Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Share 2 4
bywnaz's Instagram Photo - Baru pakai beberapa kali. Untuk 7 hari pertama amalkan setiap hari dan bila dah dapat gigi yang putih bolih amalkan 3 kali seminggu untuk maintenence kerana kita makan dan minum hari2 kan.
.

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Baru pakai beberapa kali. Untuk 7 hari pertama amalkan setiap hari dan bila dah dapat gigi yang putih bolih amalkan 3 kali seminggu untuk maintenence kerana kita makan dan minum hari2 kan. . Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Share 1 6
mimpimika.byfiza's Instagram Photo - [PORES MENGECUT, MINYAK BERKURANG]
.
siapa ada masalah yang sama? 🙋
muka berminyak then ada pores yang besar besar, hmmmm susahkan nak cover selalunya 😫😫😫
.
fiza boleh tolong 😉 marilah cuha gsc mimpimika ni 😘 dapatkan kurang kan semua masalah awak dengan mudah
.
.
hee mudah kan nak jadi cantik? 🙆
.
.
#feedbackgsc #mimpimikateam #mimpimikasabah #mimpimikamelaka #ums #kotakinabalu #melaka .
📱0176915406

[PORES MENGECUT, MINYAK BERKURANG] . siapa ada masalah yang sama? 🙋 muka berminyak then ada pores yang besar besar, hmmmm susahkan nak cover selalunya 😫😫😫 . fiza boleh tolong 😉 marilah cuha gsc mimpimika ni 😘 dapatkan kurang kan semua masalah awak dengan mudah . . hee mudah kan nak jadi cantik? 🙆 . . #feedbackgsc #mimpimikateam #mimpimikasabah #mimpimikamelaka #ums #kotakinabalu #melaka . 📱0176915406

Share 0 0
brobundle's Instagram Photo - .
Puma
100% original used 
Condition tip top bundle 
Size 8uk
Rm 80 free postage + sticker
Sabah/Sarawak + Rm 10 
Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail.

Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️
.

Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️
Gunakan #bro8uk untuk kasut lain yang sama saiz
.

#kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif #bundlenegerisembilan

. Puma 100% original used Condition tip top bundle Size 8uk Rm 80 free postage + sticker Sabah/Sarawak + Rm 10 Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail. Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️ . Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️ Gunakan #bro8ukuntuk kasut lain yang sama saiz . #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif #bundlenegerisembilan

Share 0 6
bywnaz's Instagram Photo - Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣

Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) .
KEBAIKAN
.
😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari*
😆 Mengandungi bahan semulajadi
😆Tidak menghakis gigi
😆 Menguatkan gigi dan gusi
😆Mencegah karang gigi
😆Menghilangkan nafas berbau
😆Mencegah pereputan gigi
😆Mengelakkan gusi berdarah
😆Tidak berasa pahit
😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak
.

Cara Pengunaan
.
🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins
🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa .

Ingredients 
Activated Charcoal
Fine Sea Salt
Sodium Bicarbonate .

RM35 Semenanjung termasuk postage
RM40 Sabah Sarawak termasuk postage

Whatsapp untuk pembelian 60176175068

#kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Putihkan gigi secara semulajadi dengan serbuk arang aktif! Pengunaan arang untuk memutihkan gigi telah lama dipraktikan sejak berabad-abad. Tapi ni bukan arang BBQ tau 😁 ni mmg gred kosmetik/farmaseutikal khas untuk memutihkan gigi uols. Biar 100km pon nak nampak bersinar- sinar gigi tu 🤣 Natural Teeth Whitening with Activated Charcoal Powder(25G) . KEBAIKAN . 😆 Memutihkan gigi seawal 7 hari* 😆 Mengandungi bahan semulajadi 😆Tidak menghakis gigi 😆 Menguatkan gigi dan gusi 😆Mencegah karang gigi 😆Menghilangkan nafas berbau 😆Mencegah pereputan gigi 😆Mengelakkan gusi berdarah 😆Tidak berasa pahit 😆Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak . Cara Pengunaan . 🤗Colek sedikit Natural Teeth Whitening 🤗 Gosok selama 1-3 mins 🤗Berkumur & berus gigi dgn ubat gigi seperti biasa . Ingredients Activated Charcoal Fine Sea Salt Sodium Bicarbonate . RM35 Semenanjung termasuk postage RM40 Sabah Sarawak termasuk postage Whatsapp untuk pembelian 60176175068 #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual

Share 2 3
gudang_barang_online's Instagram Photo - Promo gempak punya♥♥
Beli 3 pcs Rm75

Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886)
Link pun dh tersedia dkt bio
Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥
#sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Promo gempak punya♥♥ Beli 3 pcs Rm75 Whatsapp sekarang sebelum terlambat! (0148762886) Link pun dh tersedia dkt bio Senang kan ? 😂 so tggu ape lagii mehh order cepat ❗🔥 #sarawak #pahang #perak #johor #kedah #kelantan #negerisembilan #melaka #perlis #terengganu #jammurah #murahgila #gila #cheras #kl #kk #ipoh #kuantan #pekan

Share 0 2
Load More