PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about melureperfume

Instagram Photos and Videos about melureperfume. Download, Comment, Like melureperfume Photos and Videos Shared by Various Users

fatinfarrul's Instagram Photo - Abam sado yang hensem bersama melure perfume kita. Siapa cakap lelaki tak boleh beli..lelaki yang ramai order dengan akak tau...lelaki pun nak wangi2 bila jumpa awek2 semua kan..mesti kena jaga penampilan juga...abam ni repeat order tau..baru dapat tadi..dah order lagi satu...dia cakap murah wangi sama macam original..
Anda bila lagi..jom whatsapp akak...sekarang..untuk order...
+601136835813..
#melureperfume 
#teamaryana 
#sentiasawangi 
#semuasayang

Abam sado yang hensem bersama melure perfume kita. Siapa cakap lelaki tak boleh beli..lelaki yang ramai order dengan akak tau...lelaki pun nak wangi2 bila jumpa awek2 semua kan..mesti kena jaga penampilan juga...abam ni repeat order tau..baru dapat tadi..dah order lagi satu...dia cakap murah wangi sama macam original.. Anda bila lagi..jom whatsapp akak...sekarang..untuk order... +601136835813.. #melureperfume #teamaryana #sentiasawangi #semuasayang

Share 0 3

Sponsored Ads

fatinfarrul's Instagram Photo - Terima kasih my lovely customer....
Sweet sweet gitu.....
#melureperfume 
#teamaryana 
#sentiasawangi 
#semuasayang

Terima kasih my lovely customer.... Sweet sweet gitu..... #melureperfume #teamaryana #sentiasawangi #semuasayang

Share 0 5

Sponsored Ads

fatinfarrul's Instagram Photo - Kesayangan akak selfie bersama melure perfume...mereka sgt2 suka dengan perfume yg baru dapt semalam...terima kasih syg2😘😘
Jom oder lagi..utk batch kedua nti...rugi tak beli..murah shj..bru rm35.jom whatsapp akak +601136835813
+601136835813
#melureperfume 
#teamaryana 
#sentiasawangi
#semuasayang

Kesayangan akak selfie bersama melure perfume...mereka sgt2 suka dengan perfume yg baru dapt semalam...terima kasih syg2😘😘 Jom oder lagi..utk batch kedua nti...rugi tak beli..murah shj..bru rm35.jom whatsapp akak +601136835813 +601136835813 #melureperfume #teamaryana #sentiasawangi #semuasayang

Share 0 4

Sponsored Ads

fatinfarrul's Instagram Photo - Kak ana kita ni lagi hebat...Terus borong tiga kotak terus....sebab harga sangat2 murah...nak kumpul buat stok pun boleh tau...rugi siapa tak beli lagi..
Mereka semua dah..anda bila lagi. 😍
Jom la whatsapp akak nak bau tester..
+601136835813
+601136835813

#melureperfume 
#teamaryana 
#sentiasawangi 
#semuasayang

Kak ana kita ni lagi hebat...Terus borong tiga kotak terus....sebab harga sangat2 murah...nak kumpul buat stok pun boleh tau...rugi siapa tak beli lagi.. Mereka semua dah..anda bila lagi. 😍 Jom la whatsapp akak nak bau tester.. +601136835813 +601136835813 #melureperfume #teamaryana #sentiasawangi #semuasayang

Share 0 4
fatinfarrul's Instagram Photo - Terima kasih sudi beli melure perfume...
Adik ni beli coDE 4-victoria bombshell
Dan code 11-vip men...
Memang sedap bau nya...paling ramai beli code ni..
Mereka dah..anda bila lagi. Hehehe. 
Tak rugi mencuba...😍😍😍
#melureperfume 
#teamaryana 
#sentiasawangi 
#semuasayang

Terima kasih sudi beli melure perfume... Adik ni beli coDE 4-victoria bombshell Dan code 11-vip men... Memang sedap bau nya...paling ramai beli code ni.. Mereka dah..anda bila lagi. Hehehe. Tak rugi mencuba...😍😍😍 #melureperfume #teamaryana #sentiasawangi #semuasayang

Share 0 4
fatinfarrul's Instagram Photo - Petang ni kita layan sekejap video ni..."MELURE PERFUME"..
Alhamdulillah..baru selesai hantar semua kat customer2 akak..dah ada yang oder lagi..dan ada juga yg REPEAT tau...sebab customer akak sangat2 teruja dengan bau yang sedap...sama mcm original...botol yg sgt2 classy...dan menarik..customer akak ni sampai nak buat collection.. Teruja tengok botol yang menarik....
Mereka sudah..anda2 bila lagi...comfirm tak menyesal...
Dah dapat satu..mesti nak lagi.....
Jom contact akak..
+601136835813..
#melureperfume
#teamaryana 
#sentiasawangi
#semuasayang

Petang ni kita layan sekejap video ni..."MELURE PERFUME".. Alhamdulillah..baru selesai hantar semua kat customer2 akak..dah ada yang oder lagi..dan ada juga yg REPEAT tau...sebab customer akak sangat2 teruja dengan bau yang sedap...sama mcm original...botol yg sgt2 classy...dan menarik..customer akak ni sampai nak buat collection.. Teruja tengok botol yang menarik.... Mereka sudah..anda2 bila lagi...comfirm tak menyesal... Dah dapat satu..mesti nak lagi..... Jom contact akak.. +601136835813.. #melureperfume #teamaryana #sentiasawangi #semuasayang

Share 0 1
cathys_valley's Instagram Photo - Harrow2!! Kesayangan kak cun.. walaupun hari ni mood kak cun kelangit kak cun tetap akan update n layan semampu baik uolsss semua.
. 
Kak cun nak inform korang yg kami akan bercuti pada 17/8/2017 - 18/8/2017 ye. Disebabkan kak cun nak focus pada majlis anak and xmaula kalau ade kesilapan order. Kalau kak cun reply text lambat mintak ampunnnnπŸ˜”
.
Segala urusan akn bermula semula pada 19/8/2017. So pasa kesayangan yg nak mengoder product dr #cathysvalley boleh order secepat mungkin ye dear.
.
#maskersejukno1
#melureperfume
#sephiabyjannanick 
#vitaplusserum
#bawalpuccibycikfa 
#meoweebubbles

Harrow2!! Kesayangan kak cun.. walaupun hari ni mood kak cun kelangit kak cun tetap akan update n layan semampu baik uolsss semua. . Kak cun nak inform korang yg kami akan bercuti pada 17/8/2017 - 18/8/2017 ye. Disebabkan kak cun nak focus pada majlis anak and xmaula kalau ade kesilapan order. Kalau kak cun reply text lambat mintak ampunnnnπŸ˜” . Segala urusan akn bermula semula pada 19/8/2017. So pasa kesayangan yg nak mengoder product dr #cathysvalleyboleh order secepat mungkin ye dear. . #maskersejukno1 #melureperfume #sephiabyjannanick #vitaplusserum #bawalpuccibycikfa #meoweebubbles

Share 0 3
fatinfarrul's Instagram Photo - Bismillah...hye semua...
Siapa2 nak order melure perfume yg sangat2 wangi ni...jom pm/whatsapp akak..semua customer akak yang dah dapat semalam....semua puas hati...
Lelaki perempuan semua boleh order....
Jom jumpa akak sebelum order..kalau nak bau tester2 dulu...
#melureperfume 
#teamaryana 
#sentiasawangi

Bismillah...hye semua... Siapa2 nak order melure perfume yg sangat2 wangi ni...jom pm/whatsapp akak..semua customer akak yang dah dapat semalam....semua puas hati... Lelaki perempuan semua boleh order.... Jom jumpa akak sebelum order..kalau nak bau tester2 dulu... #melureperfume #teamaryana #sentiasawangi

Share 0 4
adyshazy_'s Instagram Photo - @Regrann from @shazcollectionsshop - @Regrann from @shaz.collections - OPEN FOR PRE ORDER
.
Wangi Sunnah
Aroma; Beauty, Paradise, Outshine dan Crystal
Content; 3 ML
.
Offer price; $7.. WhatsApp atau Sms at 889 1317 untuk membeli.. #melureperfume #bodyperfume #eaudeparfum #bookyourordernow #buyonenow #belisekarang #hubungikami #contactustoday #shazcollections #openforpreorder #kedairuncit #retailshop #onlineretail πŸ›’πŸ’»πŸ· - #regrann - #regrann

@Regrann from @shazcollectionsshop - @Regrann from @shaz.collections - OPEN FOR PRE ORDER . Wangi Sunnah Aroma; Beauty, Paradise, Outshine dan Crystal Content; 3 ML . Offer price; $7.. WhatsApp atau Sms at 889 1317 untuk membeli.. #melureperfume #bodyperfume #eaudeparfum #bookyourordernow #buyonenow #belisekarang #hubungikami #contactustoday #shazcollections #openforpreorder #kedairuncit #retailshop #onlineretailπŸ›’πŸ’»πŸ· - #regrann- #regrann

Share 0 5
ashazy_'s Instagram Photo - @Regrann from @shazcollectionsshop - @Regrann from @shaz.collections - OPEN FOR PRE ORDER
.
Wangi Sunnah
Aroma; Beauty, Paradise, Outshine dan Crystal
Content; 3 ML
.
Offer price; $7.. WhatsApp atau Sms at 889 1317 untuk membeli.. #melureperfume #bodyperfume #eaudeparfum #bookyourordernow #buyonenow #belisekarang #hubungikami #contactustoday #shazcollections #openforpreorder #kedairuncit #retailshop #onlineretail πŸ›’πŸ’»πŸ· - #regrann - #regrann

@Regrann from @shazcollectionsshop - @Regrann from @shaz.collections - OPEN FOR PRE ORDER . Wangi Sunnah Aroma; Beauty, Paradise, Outshine dan Crystal Content; 3 ML . Offer price; $7.. WhatsApp atau Sms at 889 1317 untuk membeli.. #melureperfume #bodyperfume #eaudeparfum #bookyourordernow #buyonenow #belisekarang #hubungikami #contactustoday #shazcollections #openforpreorder #kedairuncit #retailshop #onlineretailπŸ›’πŸ’»πŸ· - #regrann- #regrann

Share 0 4
fatinfarrul's Instagram Photo - Done packing....πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
Malam ni akak start hantar ok ke customer2 akak yg akak syg ni...
Terima kasih sudi beli melure perfume ni dengan akak...
Akak syg semua..😍😍😍
#melureperfume
#teamaryana 
#alhamdulillahsyukur

Done packing....πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ Malam ni akak start hantar ok ke customer2 akak yg akak syg ni... Terima kasih sudi beli melure perfume ni dengan akak... Akak syg semua..😍😍😍 #melureperfume #teamaryana #alhamdulillahsyukur

Share 0 8
fatinfarrul's Instagram Photo - Alhamdulillah...batch pertama...dipermudahkan dan diizinkan oleh nya.....
Jom order yg berminat....masih boleh order lagi....rugi tau tak order..sangat2 wangi...sangat2 classy....sangat2 jimat....
Kejap lagi kita anta ye kat customer2 kesayangan semua...
😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚 #alhamdulillahsyukur 
#rezekianakanak 
#teamaryana
#melureperfume

Alhamdulillah...batch pertama...dipermudahkan dan diizinkan oleh nya..... Jom order yg berminat....masih boleh order lagi....rugi tau tak order..sangat2 wangi...sangat2 classy....sangat2 jimat.... Kejap lagi kita anta ye kat customer2 kesayangan semua... 😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚 #alhamdulillahsyukur #rezekianakanak #teamaryana #melureperfume

Share 0 16
cathys_valley's Instagram Photo - Sama cantik sama padan. Ucapan tahniah kepada YAM Tunku Tun Aminah Binti Sultan Ibrahim atas pernikahan baginda dengan pasangannya, Encik Dennis Muhammad Abdullah pada di Istana Bukit Serene, Johor Bahru.

Semoga berkekalan kebahagiaan kedua-dua mempelai DiRaja ini. Allah Peliharakan Sultan.
#maskersejukno1
#melureperfume
#vitaplusskinserum
#bawalpuccifareha
#sephiabyjannanick
#meoweebubblescollections

Sama cantik sama padan. Ucapan tahniah kepada YAM Tunku Tun Aminah Binti Sultan Ibrahim atas pernikahan baginda dengan pasangannya, Encik Dennis Muhammad Abdullah pada di Istana Bukit Serene, Johor Bahru. Semoga berkekalan kebahagiaan kedua-dua mempelai DiRaja ini. Allah Peliharakan Sultan. #maskersejukno1 #melureperfume #vitaplusskinserum #bawalpuccifareha #sephiabyjannanick #meoweebubblescollections

Share 0 12
fatinfarrul's Instagram Photo - Melure perfume look lebih menarik tertarik dan mewah gituuu..gold gold gitttuuuu....rugi spe xgrab...alhamdulillah utk batch pertama ni..ramai yang berminat...terima kasih semua...😘 #melureperfume 
#masihbolehorderlagi
#wangisentiasa

Melure perfume look lebih menarik tertarik dan mewah gituuu..gold gold gitttuuuu....rugi spe xgrab...alhamdulillah utk batch pertama ni..ramai yang berminat...terima kasih semua...😘 #melureperfume #masihbolehorderlagi #wangisentiasa

Share 0 5
fatinfarrul's Instagram Photo - Hari minggu...kalau tak tau nak kemana tu..meh sini jumpa akak sekejap...boleh bau perfume2 yg wangi kebabommm ni....smpai pening tak tau nk pilih yg mana..πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Contact akak ok kalau nak bau tester...
+601136835813

Rm35 je 1 botol... #melureperfume
#wangisentiasa

Hari minggu...kalau tak tau nak kemana tu..meh sini jumpa akak sekejap...boleh bau perfume2 yg wangi kebabommm ni....smpai pening tak tau nk pilih yg mana..πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Contact akak ok kalau nak bau tester... +601136835813 Rm35 je 1 botol... #melureperfume #wangisentiasa

Share 0 2
damia_shoppe's Instagram Photo - MELURE FOR HIM
-
jom dapatkan hanya di @damia_shoppe 
RM35
RM35
(30 ml)

Whatsapp:
0163430031
0163430031

#melureperfume 
#dmkl

MELURE FOR HIM - jom dapatkan hanya di @damia_shoppe RM35 RM35 (30 ml) Whatsapp: 0163430031 0163430031 #melureperfume #dmkl

Share 0 4
damia_shoppe's Instagram Photo - Happy Saturday😘😘😘 .
Jom merwangi dengan haruman MELURE NO 5
inspired by Avril Lavinge Forbidden Rose...
.
Haruman yang pastinya membuat ramai yang terpukau.😊😊 30 ml
30 ml

HANYA RM35 sm -fast respond whatsapp 0163430031

#melureperfume 
#dmkl

Happy Saturday😘😘😘 . Jom merwangi dengan haruman MELURE NO 5 inspired by Avril Lavinge Forbidden Rose... . Haruman yang pastinya membuat ramai yang terpukau.😊😊 30 ml 30 ml HANYA RM35 sm -fast respond whatsapp 0163430031 #melureperfume #dmkl

Share 0 3
fatinfarrul's Instagram Photo - Alhamdulillah dua hari ini..kesana kesini..mencari rezeki....alhamdulillah dipermudah kan oleh nya..semua nya berjalan lancar..walaupun anak2 meragam..hehe..itu biasa...
Nak berjaya kena usaha...
Ramai juga yang berminat dengan MELURE PERFUME nie....alhamdulillah....😌😌😌😌
Sesiapa yang nak order..masih boleh lagi..jom order....rugi kalau tak order tau...semua nya memang sedap bau2 nya...sampai tak tahu nak pilih yang mana...😊😊😊😊😊😊😊 #melureperfume
#alhamdulillahsyukur 
#rezekianakanak

Alhamdulillah dua hari ini..kesana kesini..mencari rezeki....alhamdulillah dipermudah kan oleh nya..semua nya berjalan lancar..walaupun anak2 meragam..hehe..itu biasa... Nak berjaya kena usaha... Ramai juga yang berminat dengan MELURE PERFUME nie....alhamdulillah....😌😌😌😌 Sesiapa yang nak order..masih boleh lagi..jom order....rugi kalau tak order tau...semua nya memang sedap bau2 nya...sampai tak tahu nak pilih yang mana...😊😊😊😊😊😊😊 #melureperfume #alhamdulillahsyukur #rezekianakanak

Share 2 9
fatinfarrul's Instagram Photo - Bismillah... Hye semua... Alhamdulillah semalam tester baru sampai..dan akak jumpa kawan2 akak..semua terpikat sampai tak tau nak beli yang mana...semua nya wangi2....... Mereka dah...anda bila lagi...rugi tak mencuba.....kalau takut nak buat pilihan..meh sini akak dtg ke tempat anda bagi anda bau satu2 perfume ni.. P/s: tester hanya boleh cuba untuk bau dan pakai sikit..tak boleh amik bawa pulang..hehhee... Nak jumpa akak jom whatsapp akak.. +601136835813... Fatin... #melureperfume
#bausekalipastiterusterpikat
#rugitakmencuba

Bismillah... Hye semua... Alhamdulillah semalam tester baru sampai..dan akak jumpa kawan2 akak..semua terpikat sampai tak tau nak beli yang mana...semua nya wangi2....... Mereka dah...anda bila lagi...rugi tak mencuba.....kalau takut nak buat pilihan..meh sini akak dtg ke tempat anda bagi anda bau satu2 perfume ni.. P/s: tester hanya boleh cuba untuk bau dan pakai sikit..tak boleh amik bawa pulang..hehhee... Nak jumpa akak jom whatsapp akak.. +601136835813... Fatin... #melureperfume #bausekalipastiterusterpikat #rugitakmencuba

Share 0 9
melureperfumes_hq's Instagram Photo - @Regrann from @mayaemilliya - Terima kasih memilih #melureperfume
#wargaLabuNilai

COD RNR SEREMBAN SELATAN

@Regrann from @mayaemilliya - Terima kasih memilih #melureperfume #wargaLabuNilai COD RNR SEREMBAN SELATAN

Share 3 5
Load More