PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about petalingjaya

Instagram Photos and Videos about petalingjaya. Download, Comment, Like petalingjaya Photos and Videos Shared by Various Users

peninggi_calcium1's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni
.
๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . ๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 0

Sponsored Ads

docter.naktinggi.my's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : ๐Ÿ“ฒ WE CHAT: dokter_malaya 
#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : ๐Ÿ“ฒ WE CHAT: dokter_malaya #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Share 0 0

Sponsored Ads

black_white_barbershop's Instagram Photo - YES its only RM30 !!! Introducing our very first batch of water based pomade 'BW pomade' tested by our own BW team for months before decided to start promoting and selling our very first product
.
GOOD NEWS we are doing a promo (CUT+WASH+POMADE for only RM55!!!)
.
Product specialty:
hugo boss fragrance
include with vitamin B5
glass jar
strong hold
original gloss finish
easy to wash
120G (4.2oz)
selling price RM40.
#barbershopmalaysia #bestbarbershop #petalingjaya #aradamansara #coolestbarbershop #sinibarberbaek #sinibarberbaik #artgallery #minimalist #barbershop #barberlife #black_white_barbershop

YES its only RM30 !!! Introducing our very first batch of water based pomade 'BW pomade' tested by our own BW team for months before decided to start promoting and selling our very first product . GOOD NEWS we are doing a promo (CUT+WASH+POMADE for only RM55!!!) . Product specialty: hugo boss fragrance include with vitamin B5 glass jar strong hold original gloss finish easy to wash 120G (4.2oz) selling price RM40. #barbershopmalaysia #bestbarbershop #petalingjaya #aradamansara #coolestbarbershop #sinibarberbaek #sinibarberbaik #artgallery #minimalist #barbershop #barberlife #black_white_barbershop

Share 0 0

Sponsored Ads

docter.naktinggi.my's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : ๐Ÿ“ฒ WE CHAT: dokter_malaya 
#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : ๐Ÿ“ฒ WE CHAT: dokter_malaya #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Share 0 0
herbal_naktinggi.my's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : ๐Ÿ“ฒ WE CHAT: dokter_malaya 
#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info : ๐Ÿ“ฒ WE CHAT: dokter_malaya #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah.

Share 0 0
joshualazaroo's Instagram Photo - It's fun-freakin-tastic Tuesday at the parlor staring our resident artist's. Stay tuned for the finished masterpiece only @thetattooparlormalaysia call us or dm us for any enquiries. #thetattooparlormalaysia #inkaddicts #inkstagram #blackandblack #thetattooparlor #inkmag #customwork #tattooedboys #petalingjaya #tattoo #tattooedgirls #juju #hamsa #cat

It's fun-freakin-tastic Tuesday at the parlor staring our resident artist's. Stay tuned for the finished masterpiece only @thetattooparlormalaysia call us or dm us for any enquiries. #thetattooparlormalaysia #inkaddicts #inkstagram #blackandblack #thetattooparlor #inkmag #customwork #tattooedboys #petalingjaya #tattoo #tattooedgirls #juju #hamsa #cat

Share 3 0
colour.bakery's Instagram Photo - #crispycolourpuff 50pcs smlm punya order ๐Ÿ‘
Thank you eka ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š Do whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0123159411 (ain)

#crispycolourpuff
#crispycreampuff
#creampuffgebu
#creampuff
#instafood
#foodinstagram
#bakery
#homemade
#homemadebakery
#selangorbaker
#petalingjaya
#foodporn
#petalingjaya
#vendorshahalam
#vendorsenawang
#delicious

#crispycolourpuff50pcs smlm punya order ๐Ÿ‘ Thank you eka ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š Do whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0123159411 (ain) #crispycolourpuff #crispycreampuff #creampuffgebu #creampuff #instafood #foodinstagram #bakery #homemade #homemadebakery #selangorbaker #petalingjaya #foodporn #petalingjaya #vendorshahalam #vendorsenawang #delicious

Share 2 0
juicebyliz's Instagram Photo - Another happy customer! #thanks! #juicecleanse #detoxjuice #healthyeating #kualalumpur #petalingjaya ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰

Another happy customer! #thanks! #juicecleanse #detoxjuice #healthyeating #kualalumpur #petalingjaya ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰

Share 0 0
urlilchef's Instagram Photo - Menu Breakfast for Tomorrow. Yg nak selit terus whatsap ye. Sesapa kerja area kl boleh self collect at Jalan Raja Laut. PJ boleh self collect dkt rumah.
Limited quantity.

Whatsap 0123420822 
#UrLilChefsecretrecipe #UrLilChef #sayajual #sayajualmurah #nasilemaksotong #lasagnasedap #lasagna #sandwichurlilchef #supersandwich #tauhusedap #tauhu #tauhubegedil #tamanmedan #petalingjaya #shahalam

Menu Breakfast for Tomorrow. Yg nak selit terus whatsap ye. Sesapa kerja area kl boleh self collect at Jalan Raja Laut. PJ boleh self collect dkt rumah. Limited quantity. Whatsap 0123420822 #urlilchefsecretrecipe #urlilchef #sayajual #sayajualmurah #nasilemaksotong #lasagnasedap #lasagna #sandwichurlilchef #supersandwich #tauhusedap #tauhu #tauhubegedil #tamanmedan #petalingjaya #shahalam

Share 2 0
big_kruppkruppbakery's Instagram Photo - Minggu ni perah kepala hotak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak buat cheese tart untuk hantaran.. Design dah ada.. harap2 nti jd ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Siapa ckp cheese tart tak boleh jd hantaran an an an ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Cer try kelainan asyik kek je , try cheese tart hakak yg super duper sedap ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PRE-ORDER PM @ WASSAP ๐Ÿ“ฒ01126211305
๐Ÿ“ฒ01126211305
๐Ÿ“ฒ01126211305

#hantarancheesetart #cheesetart #cheestartmurah #cheestartsedap #kd #kl #kotadamansara #petalingjaya #selangor #sayajualmurah #sayajual #subang #subangjaya #ttdi #hantaran #hantarankahwin #hantarantunang

Minggu ni perah kepala hotak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nak buat cheese tart untuk hantaran.. Design dah ada.. harap2 nti jd ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Siapa ckp cheese tart tak boleh jd hantaran an an an ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Cer try kelainan asyik kek je , try cheese tart hakak yg super duper sedap ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PRE-ORDER PM @ WASSAP ๐Ÿ“ฒ01126211305 ๐Ÿ“ฒ01126211305 ๐Ÿ“ฒ01126211305 #hantarancheesetart #cheesetart #cheestartmurah #cheestartsedap #kd #kl #kotadamansara #petalingjaya #selangor #sayajualmurah #sayajual #subang #subangjaya #ttdi #hantaran #hantarankahwin #hantarantunang

Share 0 0
thegreatbeer's Instagram Photo - When you need a nice gift that B@$t@rd friend XD

#beer #craftbeer #craftbeerkl #craftbeerpj #petalingjaya #damansara #uptowndamansara #damansarauptown

When you need a nice gift that B@$t@rd friend XD #beer #craftbeer #craftbeerkl #craftbeerpj #petalingjaya #damansara #uptowndamansara #damansarauptown

Share 0 0
qaseh_ana_sunnahshop's Instagram Photo - .
.Nak tau kelebihan #bantalhoteldag ni ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ
.
Spesifikasi Bantal Hotel DAG: ๐ŸŒผ 100% kualiti hotel
๐ŸŒผ Bantal baru terus dari kilang. ๐ŸŒผ Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel. Tidak dijual dalam pasaran biasa.
๐ŸŒผ Material : Hollowfill polyester fiber .
.
KELEBIHAN ๐Ÿ‘‡ .
.
๐ŸŒท Hollowfill- mempunyai ruang udara menyebabkan ia anti dust mites.
๐ŸŒทHygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma.
๐ŸŒทLembut & gebu - dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu.
๐ŸŒทSelesa dan tidak panas
๐ŸŒท Mudah untuk dicuci & dijaga.
๐ŸŒทTidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ๐ŸŒทSaiz bantal : 19"×29"
.
Mari rasai kenikmatan tidur dengan #dagpillow #hollowfillpillow .
.
Pm/wassap ๐Ÿ“ฒ 019 2586608
๐Ÿ“ฒ019 2586608 .
.
regrann from @ell_yanie86
#bantalhotel #sayajualonline #bazarpaknil #petalingjaya #kualalumpur #bantalmurah

. .Nak tau kelebihan #bantalhoteldagni ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ . Spesifikasi Bantal Hotel DAG: ๐ŸŒผ 100% kualiti hotel ๐ŸŒผ Bantal baru terus dari kilang. ๐ŸŒผ Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel. Tidak dijual dalam pasaran biasa. ๐ŸŒผ Material : Hollowfill polyester fiber . . KELEBIHAN ๐Ÿ‘‡ . . ๐ŸŒท Hollowfill- mempunyai ruang udara menyebabkan ia anti dust mites. ๐ŸŒทHygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma. ๐ŸŒทLembut & gebu - dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu. ๐ŸŒทSelesa dan tidak panas ๐ŸŒท Mudah untuk dicuci & dijaga. ๐ŸŒทTidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik. ๐ŸŒทSaiz bantal : 19"ร—29" . Mari rasai kenikmatan tidur dengan #dagpillow #hollowfillpillow. . Pm/wassap ๐Ÿ“ฒ 019 2586608 ๐Ÿ“ฒ019 2586608 . . regrann from @ell_yanie86 #bantalhotel #sayajualonline #bazarpaknil #petalingjaya #kualalumpur #bantalmurah

Share 0 0
heavenpicc's Instagram Photo - Heaven Gourmet Ice Cream Cup Cakes ~ we specialised in customising #icecreamcupcakes any design any flavour- in 130 gms (8 oz.) 80 gms (4 oz.). Call us at 0143399855
#heavenpicc #heavengourmeticecreams #heavenicecreamcupcake #seksyen11 #petalingjaya #icecreams #foodie๐Ÿ˜ #desserts #dessertporn #foodporn #foodpost #sweet #dontunderestimate #supportlocal #anyflavour

Heaven Gourmet Ice Cream Cup Cakes ~ we specialised in customising #icecreamcupcakesany design any flavour- in 130 gms (8 oz.) 80 gms (4 oz.). Call us at 0143399855 #heavenpicc #heavengourmeticecreams #heavenicecreamcupcake #seksyen11 #petalingjaya #icecreams #foodie๐Ÿ˜ #desserts #dessertporn #foodporn #foodpost #sweet #dontunderestimate #supportlocal #anyflavour

Share 0 0
peninggi_calcium1's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni
.
๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . ๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 0
peninggi_calcium1's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni
.
๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . ๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 0
thedentalstudio.my's Instagram Photo - Early checkups help prevent cavities and tooth decay, which can lead to pain, trouble concentrating and other medical issues. Youngsters with healthy teeth chew food easily, learn to speak clearly and smile with confidence.

#kids #toddler #dentist #dentistforkids #dentistry #kidsdentist #dentistry #dental #dentalcare #tooth #teeth #smile #babybottle #dentalcheckup #toothdecay #dentalcaries #brushteeth #2min2x #thedentalstudiomy #empiredamansara #damansaraperdana #mutiaradamansara #petalingjaya #ttdi #kualalumpur

Early checkups help prevent cavities and tooth decay, which can lead to pain, trouble concentrating and other medical issues. Youngsters with healthy teeth chew food easily, learn to speak clearly and smile with confidence. #kids #toddler #dentist #dentistforkids #dentistry #kidsdentist #dentistry #dental #dentalcare #tooth #teeth #smile #babybottle #dentalcheckup #toothdecay #dentalcaries #brushteeth #2min2x #thedentalstudiomy #empiredamansara #damansaraperdana #mutiaradamansara #petalingjaya #ttdi #kualalumpur

Share 1 0
viral_herbal2's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni
.
๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . ๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 0
herbal_peninggi11's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni
.
๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . ๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 1 0
herbal_peninggi11's Instagram Photo - Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni
.
๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral

#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia? Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni . ๐Ÿ“ฑwechat : calcium_viral #kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah

Share 0 0
Load More