PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about ptmagic

Instagram Photos and Videos about ptmagic. Download, Comment, Like ptmagic Photos and Videos Shared by Various Users

_fitbella16's Instagram Photo - and .. magic not happen when you just wish .. it happen when you do it .. keep on rocking my long distance wolves ana @shazaana9 .. dan .. bella buat magic lagi untuk online trainee bella .. seorang ibu kepada 2 orang anak .. berusia 36 tahun dan mempunyai bisnes sendiri pn ana stay kat melaka .. ana pun alami masalah yg sama dengan yasmin berat tu plateau tak nak turun walau dah hari2 follow you tube buat workout kat uma .. bila jumpa IG fitbella terus ana nak beli supplemen & minta bella tolong guide secret diet plan yg ramai wanita boleh turun berat & magic katanya tu .. 🤣🤣 .. so bella dah terangkan semua sementara tunggu supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports sampai melaka hari ni atau esok .. bella dah start guide secret diet plan .. pagi ni ana timbang berat dah turun hampir 2kg .. hanya ambil masa 4 hari je .. ana pagi2 dah whatsapp bella betapa happynya ana bangun pagi terus timbang berat .. tinggi ana hanya 149cm so berat ideal ana 44kg to 46kg .. bella tak nak ana kurus cuma nak fit kan body ana bahagian peha & kempiskan perut buncit .. bella dah buktikan lagi secret diet plan bella memang boleh turunkan berat yg dah plateau atau tepu tahap degil tu .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan online jarak jauh & pakej latihan sesi private 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistance #melacca #momoftwo #36yearsold #4days #2kgdown #loseweịghts #lossinches #happy #nosupplementsnoproblem #secretdietplan #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. magic not happen when you just wish .. it happen when you do it .. keep on rocking my long distance wolves ana @shazaana9 .. dan .. bella buat magic lagi untuk online trainee bella .. seorang ibu kepada 2 orang anak .. berusia 36 tahun dan mempunyai bisnes sendiri pn ana stay kat melaka .. ana pun alami masalah yg sama dengan yasmin berat tu plateau tak nak turun walau dah hari2 follow you tube buat workout kat uma .. bila jumpa IG fitbella terus ana nak beli supplemen & minta bella tolong guide secret diet plan yg ramai wanita boleh turun berat & magic katanya tu .. 🤣🤣 .. so bella dah terangkan semua sementara tunggu supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports sampai melaka hari ni atau esok .. bella dah start guide secret diet plan .. pagi ni ana timbang berat dah turun hampir 2kg .. hanya ambil masa 4 hari je .. ana pagi2 dah whatsapp bella betapa happynya ana bangun pagi terus timbang berat .. tinggi ana hanya 149cm so berat ideal ana 44kg to 46kg .. bella tak nak ana kurus cuma nak fit kan body ana bahagian peha & kempiskan perut buncit .. bella dah buktikan lagi secret diet plan bella memang boleh turunkan berat yg dah plateau atau tepu tahap degil tu .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan online jarak jauh & pakej latihan sesi private 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistance #melacca #momoftwo #36yearsold #4days #2kgdown #loseweịghts #lossinches #happy #nosupplementsnoproblem #secretdietplan #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 8 0

Sponsored Ads

_fitbella16's Instagram Photo - and .. always believe something wonderful is about to happen .. keep going dayah @dayaaarazak .. dan .. ini pula feedback happy dari trainee baru bella untuk bulan feb 2017 hidayah @dayaaarazak .. kalau korang nak tau dayah la gadis yg bertuah dapat hadiah besday dari bakal suami pakej 12 sesi latihan bersama fitbella .. baiknya bakal suami dayah .. so dayah dah nekad betul2 nak jaga badan sebab bakal fitting baju bulan 7 july nanti .. seminggu sebelum datang latihan bella dah ajar dayah cara minum supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. sebelum consume supplemen berat dayah 94kg umur dayah baru 24 tahun sebaya adik bella effa @fareesya18 .. dayah juga kategori obesiti tahap pertama dengan bacaan BMI 34.3 dan kalori pun tinggi 2181kcal .. sebelum mulakan sesi latihan pertama .. bella timbang berat dayah turun 2kg jadi 92kg .. mula dayah panggil bella hanya nama bella sebab ingat umur bella 25-27 tahun .. bila tau bella dah masuk alam 30an terus dayah panggil kak bella .. bila badan kita dah fit .. berat pun ideal & BMI kita normal memang kita nampak muda dari usia sebenar .. effa & bella sama2 train dayah selama 2 jam .. sebab lemak tepu banyak memang latihan pertama agak sukar dan dayah muntah lemak & buang toksin semuanya lemak tepu .. walaupun dayah dah seminggu diet clean tapi masih muntah semasa sesi latihan sebab lemak dah tahap tepu so bila kita buat secret plan workout memang cepat bakar segala lemak tepu & terus bagi kesan sama ada muntah atau buang toksin yg berminyak .. lepas habis sesi latihan badan dayah rasa ringan sangat .. itu baru sesi pertama .. kita tunggu magic untuk sesi2 seterusnya .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #sunday #newtrainee #session1 #oneweekcleandiet #2kgdown #obesitycategory #teenagers #24yearsold #bridetobe #loseweịghts #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. always believe something wonderful is about to happen .. keep going dayah @dayaaarazak .. dan .. ini pula feedback happy dari trainee baru bella untuk bulan feb 2017 hidayah @dayaaarazak .. kalau korang nak tau dayah la gadis yg bertuah dapat hadiah besday dari bakal suami pakej 12 sesi latihan bersama fitbella .. baiknya bakal suami dayah .. so dayah dah nekad betul2 nak jaga badan sebab bakal fitting baju bulan 7 july nanti .. seminggu sebelum datang latihan bella dah ajar dayah cara minum supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. sebelum consume supplemen berat dayah 94kg umur dayah baru 24 tahun sebaya adik bella effa @fareesya18 .. dayah juga kategori obesiti tahap pertama dengan bacaan BMI 34.3 dan kalori pun tinggi 2181kcal .. sebelum mulakan sesi latihan pertama .. bella timbang berat dayah turun 2kg jadi 92kg .. mula dayah panggil bella hanya nama bella sebab ingat umur bella 25-27 tahun .. bila tau bella dah masuk alam 30an terus dayah panggil kak bella .. bila badan kita dah fit .. berat pun ideal & BMI kita normal memang kita nampak muda dari usia sebenar .. effa & bella sama2 train dayah selama 2 jam .. sebab lemak tepu banyak memang latihan pertama agak sukar dan dayah muntah lemak & buang toksin semuanya lemak tepu .. walaupun dayah dah seminggu diet clean tapi masih muntah semasa sesi latihan sebab lemak dah tahap tepu so bila kita buat secret plan workout memang cepat bakar segala lemak tepu & terus bagi kesan sama ada muntah atau buang toksin yg berminyak .. lepas habis sesi latihan badan dayah rasa ringan sangat .. itu baru sesi pertama .. kita tunggu magic untuk sesi2 seterusnya .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #sunday #newtrainee #session1 #oneweekcleandiet #2kgdown #obesitycategory #teenagers #24yearsold #bridetobe #loseweịghts #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 13 0

Sponsored Ads

_fitbella16's Instagram Photo - and .. when your PTmagic was cold & hungry .. she become a REAL wolf !! 👸🏼🐺💪🏻🍖🥔🧀🍰🍨☕️🍴.
.
#foodselfie #chilis #oneutama #dinner #raining #hungry #eating #fitbody #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #icaneatwhatiwant #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #nogymnoproblem #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. when your PTmagic was cold & hungry .. she become a REAL wolf !! 👸🏼🐺💪🏻🍖🥔🧀🍰🍨☕️🍴. . #foodselfie #chilis #oneutama #dinner #raining #hungry #eating #fitbody #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #icaneatwhatiwant #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #nogymnoproblem #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 9 0

Sponsored Ads

_fitbella16's Instagram Photo - and .. don't give up .. the beginning always the hardest .. keep going my wolves azliza @princess_ghina21 .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella kategori obesiti .. azliza atau az bukan je alami masalah kenaikan berat badan yg mendadak malah masalah susah buang toksin .. bella bukan jaga pemakanan & latihan trainee malah segala masalah dalaman badan bella cuba tolong atasi dengan secret plan workout & natural workout .. az datang latihan sesi kedua semalam hari sabtu 12 tengah hari .. az terus mengadu dah 7 hari tak buang toksin walau dah minum fitbella PM flush .. bella terus ajar az buat secret plan workout digestion & detox .. habis 2 jam sesi latihan bella terus suruh az buat jus detox kat condo bella .. memang condo PT peti ais penuh dengan buah2an segar so tak payah tunggu balik rumah bella ajar az buat jus detox dan terus minum .. bella siap pesan kalau pagi tak buang juga minum PM sebelum lunch .. bila az minum PM lagi terus boleh buang toksin .. syukur sangat tak perlu gi klinik amek pil nak buang toksin .. bella dah ajar az secret plan workout untuk pencernaan & detox .. menjadi lagi Magic bella untuk masalah susah buang toksin .. az semakin happy bila berat badan semakin turun & badan semakin ringan .. az consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭🙏🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #newtrainee #session2 #obesitycategory #digestionproblems #secretdietplan #secretplanworkout #naturalworkout #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. don't give up .. the beginning always the hardest .. keep going my wolves azliza @princess_ghina21 .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella kategori obesiti .. azliza atau az bukan je alami masalah kenaikan berat badan yg mendadak malah masalah susah buang toksin .. bella bukan jaga pemakanan & latihan trainee malah segala masalah dalaman badan bella cuba tolong atasi dengan secret plan workout & natural workout .. az datang latihan sesi kedua semalam hari sabtu 12 tengah hari .. az terus mengadu dah 7 hari tak buang toksin walau dah minum fitbella PM flush .. bella terus ajar az buat secret plan workout digestion & detox .. habis 2 jam sesi latihan bella terus suruh az buat jus detox kat condo bella .. memang condo PT peti ais penuh dengan buah2an segar so tak payah tunggu balik rumah bella ajar az buat jus detox dan terus minum .. bella siap pesan kalau pagi tak buang juga minum PM sebelum lunch .. bila az minum PM lagi terus boleh buang toksin .. syukur sangat tak perlu gi klinik amek pil nak buang toksin .. bella dah ajar az secret plan workout untuk pencernaan & detox .. menjadi lagi Magic bella untuk masalah susah buang toksin .. az semakin happy bila berat badan semakin turun & badan semakin ringan .. az consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭🙏🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #newtrainee #session2 #obesitycategory #digestionproblems #secretdietplan #secretplanworkout #naturalworkout #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. no reasons .. no excuses .. to be healthy fatin @fatinfaqhtee & mak @noriha.ibrahim .. dan .. hari ahad pun bella luangkan masa bella untuk trainee2 bella .. latihan tetap ada walaupun hari cuti bersama family .. fatin @fatinfaqhtee ibu kepada 2 orang anak & mak @noriha.ibrahim ibu kandung fatin sama2 datang latihan dari hulu langat ke condo bella .. habis je kenduri kahwin dua beranak ni datang latihan .. bella siapkan bilik untuk trainee solat & tidurkan baby .. senang sekarang xda alasan kenapa tak boleh buat badan .. bawa je baby tu kalau masih menyusu badan .. semasa latihan effa @fareesya18 pun ada boleh tolong jagakan baby trainee2 bella .. semuanya lebih terjaga sejak bella buat sesi privasi kat studio condo bella casa indah 2 kota damansara .. dari pukul 12 tengah hari trainee dah start datang sampai pukul 6 petang .. hari ni bella train 9 orang trainee lama & sorang trainee baru .. syukur semakin hari fitbella family semakin berkembang .. aminn !! 👶🏻👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#babysleeping #casaindahcondo2 #sunday #privatesession #studiocondo #roomforpraying #roomforbaby #changingroom #PTmagic #PTmobile #lovewomen #helpwomen #nooffdays #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. no reasons .. no excuses .. to be healthy fatin @fatinfaqhtee & mak @noriha.ibrahim .. dan .. hari ahad pun bella luangkan masa bella untuk trainee2 bella .. latihan tetap ada walaupun hari cuti bersama family .. fatin @fatinfaqhtee ibu kepada 2 orang anak & mak @noriha.ibrahim ibu kandung fatin sama2 datang latihan dari hulu langat ke condo bella .. habis je kenduri kahwin dua beranak ni datang latihan .. bella siapkan bilik untuk trainee solat & tidurkan baby .. senang sekarang xda alasan kenapa tak boleh buat badan .. bawa je baby tu kalau masih menyusu badan .. semasa latihan effa @fareesya18 pun ada boleh tolong jagakan baby trainee2 bella .. semuanya lebih terjaga sejak bella buat sesi privasi kat studio condo bella casa indah 2 kota damansara .. dari pukul 12 tengah hari trainee dah start datang sampai pukul 6 petang .. hari ni bella train 9 orang trainee lama & sorang trainee baru .. syukur semakin hari fitbella family semakin berkembang .. aminn !! 👶🏻👭💪🏻👙❤️💯💋. . #babysleeping #casaindahcondo2 #sunday #privatesession #studiocondo #roomforpraying #roomforbaby #changingroom #PTmagic #ptmobile #lovewomen #helpwomen #nooffdays #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 16 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. while they all fall in love with her smile she waits for one who will fall in love with her scars .. loyal to myself .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐯💪🏻👙❤️💯💋.
.
#selfie #fitbody #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovemyself #lovewomen #helpwomen #nomoreidiots #gentleman #fitbellasupplements #amblock #pmflush #myempire #mybusiness #myfamily #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. while they all fall in love with her smile she waits for one who will fall in love with her scars .. loyal to myself .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼🐯💪🏻👙❤️💯💋. . #selfie #fitbody #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #lovemyself #lovewomen #helpwomen #nomoreidiots #gentleman #fitbellasupplements #amblock #pmflush #myempire #mybusiness #myfamily #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 73 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. when you have no other options .. just WIN the game .. keep going my real wolves ama jlo @amalina .. dan .. habis sesi private kat studio condo .. tepat jam 10 malam .. bella, ama jlo @amalina & effa @fareesya18 gi sambung latihan ama kat gym @hypergymkd .. studio condo dengan @hypergymkd dekat sangat tak sampai 10 minit we all dah sampai .. ama jlo teruskan treadmill selama 40 minit .. anak bella si ben sibuk nak treadmill jugak .. ama jlo dah turun 10kg tepat tadi we all timbang guna digital scale .. BMI ama jlo dari stage obese tahap kedua dah turun overweight lagi sikit je nak capai BMI normal .. BMI ama jlo sekarang 23.9 (BMI normal 22.9) semuanya hanya 60 hari .. latihan pertama ama jlo datang jumpa bella berat ama jlo 70kg .. walau susah nak amalkan clean diet tapi ama jlo berjaya buktikan 10kg down bagaikan sekelip mata .. dulu jangan sekilo, 100g pun tak mungkin ama jlo dapat turunkan .. ama jlo adalah PA kedua bella selepas kiki @kiki_choki .. bulan ni bella akan pastikan body ama jlo akan menjadi curvy fit macam apa yg we all plankan .. bella dah siapkan new secret plan workout yg baru untuk ama jlo .. ama jlo masih setia consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. dan hari ni ama jlo akan consume pea protein iaitu protein sayur tanpa gula untuk mantapkan lagi body yg dah flabby .. kita tunggu fast results & magic bella kali ni .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👦🏻👭💪🏻👙👟💦❤️💯💋.
.
#shortvideo #hypergymkd #nightsession #running #treadmill #40minutes #workout #mytrainee #myPA #10kgdown #60days #70kgto60kg #secretdietplan #fattofit #curvyshape #jlofigure #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. when you have no other options .. just WIN the game .. keep going my real wolves ama jlo @amalina .. dan .. habis sesi private kat studio condo .. tepat jam 10 malam .. bella, ama jlo @amalina & effa @fareesya18 gi sambung latihan ama kat gym @hypergymkd .. studio condo dengan @hypergymkd dekat sangat tak sampai 10 minit we all dah sampai .. ama jlo teruskan treadmill selama 40 minit .. anak bella si ben sibuk nak treadmill jugak .. ama jlo dah turun 10kg tepat tadi we all timbang guna digital scale .. BMI ama jlo dari stage obese tahap kedua dah turun overweight lagi sikit je nak capai BMI normal .. BMI ama jlo sekarang 23.9 (BMI normal 22.9) semuanya hanya 60 hari .. latihan pertama ama jlo datang jumpa bella berat ama jlo 70kg .. walau susah nak amalkan clean diet tapi ama jlo berjaya buktikan 10kg down bagaikan sekelip mata .. dulu jangan sekilo, 100g pun tak mungkin ama jlo dapat turunkan .. ama jlo adalah PA kedua bella selepas kiki @kiki_choki .. bulan ni bella akan pastikan body ama jlo akan menjadi curvy fit macam apa yg we all plankan .. bella dah siapkan new secret plan workout yg baru untuk ama jlo .. ama jlo masih setia consume supplemen fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. dan hari ni ama jlo akan consume pea protein iaitu protein sayur tanpa gula untuk mantapkan lagi body yg dah flabby .. kita tunggu fast results & magic bella kali ni .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👦🏻👭💪🏻👙👟💦❤️💯💋. . #shortvideo #hypergymkd #nightsession #running #treadmill #40minutes #workout #mytrainee #mypa #10kgdown #60days #70kgto60kg #secretdietplan #fattofit #curvyshape #jlofigure #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 11 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. when his mom butt is more comfortable than the pillow .. I love my job .. when you can get money just at home and can spend time with your kids .. you WIN .. dan .. hari ni bella train 8 orang trainee lama & 2 orang trainee baru .. senang lagi keje bella bila semuanya buat latihan kat studio condo bella je .. ada yg bawa anak pun selesa sebab semuanya lengkap .. dan lelaki langsung tak dibenarkan masuk dalam studio condo bella semasa sesi latihan .. semuanya lebih privasi kali ni .. semua trainee happy dan rasa lebih dekat dengan bella bila bella ajar semuanya kat studio condo .. cara diet .. cara nak masak .. bella tunjuk bahan2 apa yg perlu dibeli .. semuanya lebih teratur dan mudah .. latihan bella semuanya natural workout memang tak gunakan pemberat pun .. so kat mana-mana pun trainee bella boleh buat workout .. tak semestinya wajib kena datang gym .. bella dulu pun buat badan 120 hari kat rumah je sampai dapat perut kekal kempis .. effa @fareesya18 tolong bella train trainee baru .. ramai juga customer datang studio condo bella untuk beli terus supplemen fitbella am block, pm flush, turbo burner, pea protein @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙👸🏼👦🏻❤️💯💋.
.
#ourselfie #casaindahcondo2 #iphone #homeworkout #naturalworkout #saturday #10trainee #PTmagic #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #profimass #olimpsportmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. when his mom butt is more comfortable than the pillow .. I love my job .. when you can get money just at home and can spend time with your kids .. you WIN .. dan .. hari ni bella train 8 orang trainee lama & 2 orang trainee baru .. senang lagi keje bella bila semuanya buat latihan kat studio condo bella je .. ada yg bawa anak pun selesa sebab semuanya lengkap .. dan lelaki langsung tak dibenarkan masuk dalam studio condo bella semasa sesi latihan .. semuanya lebih privasi kali ni .. semua trainee happy dan rasa lebih dekat dengan bella bila bella ajar semuanya kat studio condo .. cara diet .. cara nak masak .. bella tunjuk bahan2 apa yg perlu dibeli .. semuanya lebih teratur dan mudah .. latihan bella semuanya natural workout memang tak gunakan pemberat pun .. so kat mana-mana pun trainee bella boleh buat workout .. tak semestinya wajib kena datang gym .. bella dulu pun buat badan 120 hari kat rumah je sampai dapat perut kekal kempis .. effa @fareesya18 tolong bella train trainee baru .. ramai juga customer datang studio condo bella untuk beli terus supplemen fitbella am block, pm flush, turbo burner, pea protein @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙👸🏼👦🏻❤️💯💋. . #ourselfie #casaindahcondo2 #iphone #homeworkout #naturalworkout #saturday #10trainee #PTmagic #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #profimass #olimpsportmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 24 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. I don't have time for fake friends anymore .. either be real or be gone .. Hello, iemann .. welcome to fitbella family .. you're such a lovely boy .. dan .. happy bella pagi ni sambut tetamu baru datang jauh dari lembah keramat .. trainee baru bella namanya intan @intanshahida berusia 35 tahun .. intan siap bawa anak lelaki intan datang condo bella .. sukanya iemann dapat main kat sini macam kat rumah sendiri .. intan buat latihan .. anak bella, ben jaga & main dengan iemann .. senang jaga iemann sebab iemann ramah dengan semua orang .. intan dah start consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. setiap hari ada je kejutan buat fitbella family .. semakin hari fitbella family semakin ramai .. semoga semuanya berjalan dengan lancar .. aminn !! 👦🏻💪🏻👙❤️💯💋🙏🏻.
.
#selfie #morning #iphone #session1 #casaindah2 #everydaynewtrainee #godblesssinglemom #privatesession #nogymnoproblem #homeworkout #loseweịghts #lossinches #PTmagic #entrepreneur #myempire #fitbody #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I don't have time for fake friends anymore .. either be real or be gone .. Hello, iemann .. welcome to fitbella family .. you're such a lovely boy .. dan .. happy bella pagi ni sambut tetamu baru datang jauh dari lembah keramat .. trainee baru bella namanya intan @intanshahida berusia 35 tahun .. intan siap bawa anak lelaki intan datang condo bella .. sukanya iemann dapat main kat sini macam kat rumah sendiri .. intan buat latihan .. anak bella, ben jaga & main dengan iemann .. senang jaga iemann sebab iemann ramah dengan semua orang .. intan dah start consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. setiap hari ada je kejutan buat fitbella family .. semakin hari fitbella family semakin ramai .. semoga semuanya berjalan dengan lancar .. aminn !! 👦🏻💪🏻👙❤️💯💋🙏🏻. . #selfie #morning #iphone #session1 #casaindah2 #everydaynewtrainee #godblesssinglemom #privatesession #nogymnoproblem #homeworkout #loseweịghts #lossinches #PTmagic #entrepreneur #myempire #fitbody #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 19 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. something will grow from all you are going through .. and it will be you .. we learn from failure not from success .. you have power over your mind .. you will find strength and change the game .. home workout .. no gym no problem .. hustle hard everyday bella !! 🍑💪🏻👙❤️💯💋.
.
#selfie #iphone #noedit #originalbody #friday #wokeup #morning #fitabs #workout #naturalworkout #naturalbutt #squatbooty #nogymnoproblem #nolifting #noweights #PTmagic #entrepreneur #hustlehard #workhard #massgainer #mass3xl #olimpmass #bulkyourbuttnotyourbody #fitbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. something will grow from all you are going through .. and it will be you .. we learn from failure not from success .. you have power over your mind .. you will find strength and change the game .. home workout .. no gym no problem .. hustle hard everyday bella !! 🍑💪🏻👙❤️💯💋. . #selfie #iphone #noedit #originalbody #friday #wokeup #morning #fitabs #workout #naturalworkout #naturalbutt #squatbooty #nogymnoproblem #nolifting #noweights #PTmagic #entrepreneur #hustlehard #workhard #massgainer #mass3xl #olimpmass #bulkyourbuttnotyourbody #fitbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 28 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. we all eat lies when our hearts are hungry .. I eat rice and I'm not lie .. always feel your heart with self-love and it won't be hungry .. hustle hard everyday bella .. dan .. inilah hasil makanan yg kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 masak gunakan spice brothers @spice_brothers .. perisa hot & spicy & ayam bella dorang grilled guna perisa lemon & garclic .. bella mesti makan nasi bukan beras brown rice atau basmathi tapi beras jasmine yg semua orang kita suka makan tapi korang makan berat naik .. bella makan berat maintain .. so bella tak pernah tipu anak murid memamg dorang tengok apa PT makan tapi tak gemuk atau buncit .. sihat jer .. sebab bella dah lalui proses pantang makanan lemak & segala karbo masa nak dapatkan perut kekal kempis .. masih ramai yg terpaksa sekat makanan bertahun tapi perut tak kempis .. kenapa sebab cara latihan cara makan korang dah salah .. semua tu korang kena belajar balik .. kiki pun dah makan karbo berat semakin turun dan badan semakin kecil .. pinggang maintain 24" .. effa pun sama setiap hari makan ayam makan nasi pinggang maintain 23" .. berat tetap 48kg .. sebelum nak dapat badan camtu korang kena masak makanan gunakan perisa yg xda lemak, xda gula & rendah garam .. rasa sedap kalau terus makan xda rasa memang korang tak boleh makan .. slow2 kurangkan semua tu lama2 dah biasa senang boleh amalkan .. latihan setiap hari kena buat .. supplemen pun korang amalkan so berat degil mesti turun .. consume fitbella am block & pm flush berat makin hari makin turun .. sebelum senaman minum plak turbo burner @suresadosports tambah tenaga kita dan tak penat so bila tak penat boleh buat latihan lemak tepu pecah lagi .. cepat add IG @spice_brothers & beli perisa dari @spice_brothers & whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 💪🏻🍗🐟🍚🥕🍋🍓🍅🍊🍍🥗🥒🍏❤️✔️.
.
#foodselfie #eatclean #eatcarbo #casaindah2 #homecook #dietplan #icaneatwhatiwant #istillfit #PTmagic #spicebrothers #hotandspicy #lemonandgarlic #nosugar #nofat #lowsalt #fitbellatips #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. we all eat lies when our hearts are hungry .. I eat rice and I'm not lie .. always feel your heart with self-love and it won't be hungry .. hustle hard everyday bella .. dan .. inilah hasil makanan yg kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 masak gunakan spice brothers @spice_brothers .. perisa hot & spicy & ayam bella dorang grilled guna perisa lemon & garclic .. bella mesti makan nasi bukan beras brown rice atau basmathi tapi beras jasmine yg semua orang kita suka makan tapi korang makan berat naik .. bella makan berat maintain .. so bella tak pernah tipu anak murid memamg dorang tengok apa PT makan tapi tak gemuk atau buncit .. sihat jer .. sebab bella dah lalui proses pantang makanan lemak & segala karbo masa nak dapatkan perut kekal kempis .. masih ramai yg terpaksa sekat makanan bertahun tapi perut tak kempis .. kenapa sebab cara latihan cara makan korang dah salah .. semua tu korang kena belajar balik .. kiki pun dah makan karbo berat semakin turun dan badan semakin kecil .. pinggang maintain 24" .. effa pun sama setiap hari makan ayam makan nasi pinggang maintain 23" .. berat tetap 48kg .. sebelum nak dapat badan camtu korang kena masak makanan gunakan perisa yg xda lemak, xda gula & rendah garam .. rasa sedap kalau terus makan xda rasa memang korang tak boleh makan .. slow2 kurangkan semua tu lama2 dah biasa senang boleh amalkan .. latihan setiap hari kena buat .. supplemen pun korang amalkan so berat degil mesti turun .. consume fitbella am block & pm flush berat makin hari makin turun .. sebelum senaman minum plak turbo burner @suresadosports tambah tenaga kita dan tak penat so bila tak penat boleh buat latihan lemak tepu pecah lagi .. cepat add IG @spice_brothers & beli perisa dari @spice_brothers & whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 💪🏻🍗🐟🍚🥕🍋🍓🍅🍊🍍🥗🥒🍏❤️✔️. . #foodselfie #eatclean #eatcarbo #casaindah2 #homecook #dietplan #icaneatwhatiwant #istillfit #PTmagic #spicebrothers #hotandspicy #lemonandgarlic #nosugar #nofat #lowsalt #fitbellatips #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 0 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. I've got a dream that's worth more than my sleep .. work while they sleep .. live like they dream .. hustlers don't sleep .. we take power naps .. online training at this hours 4am .. hustle hard everyday bella .. I love pinky and star wars addict !! 🛰🌠®™🖤✔️.
.
#starwarselfie #myroom #starwars #starwarsaddict #rougeone #stormie #jyn #deathwader #deathtroopers #theforceawakens #onlinetraining #longdistance #overseastrainee #uk #perth #melbourne #kuwait #singapore #asian #PTmagic #hustlehard #workwhiletheysleep #myempire #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I've got a dream that's worth more than my sleep .. work while they sleep .. live like they dream .. hustlers don't sleep .. we take power naps .. online training at this hours 4am .. hustle hard everyday bella .. I love pinky and star wars addict !! 🛰🌠®™🖤✔️. . #starwarselfie #myroom #starwars #starwarsaddict #rougeone #stormie #jyn #deathwader #deathtroopers #theforceawakens #onlinetraining #longdistance #overseastrainee #uk #perth #melbourne #kuwait #singapore #asian #PTmagic #hustlehard #workwhiletheysleep #myempire #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. thank you for the pain .. it made me raise my game .. don't let them tell you it can't be done .. alone workout .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼💪🏻👙🖤✔️.
.
#selfie #homeworkout #aloneworkout #PTmagic #entrepreneur #strongmom #nogymnoproblem #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #natural #plank #nevergiveup #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. thank you for the pain .. it made me raise my game .. don't let them tell you it can't be done .. alone workout .. hustle hard everyday bella !! 👸🏼💪🏻👙🖤✔️. . #selfie #homeworkout #aloneworkout #PTmagic #entrepreneur #strongmom #nogymnoproblem #nodietnoproblem #nosupplementsnoproblem #natural #plank #nevergiveup #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. be powerful yet peaceful .. make your private circle small .. you will be more happier .. god bless single mom everyday .. dan .. syukur selalu setiap hari ada trainee baru datang cari fitbella .. habis dah sesi latihan 3 orang trainee baru untuk private session .. malam tadi 3 orang trainee baru untuk night private session .. bella ajak kiki @kiki_choki, effa @fareesya18 & hana @farhanazainal2211 mandi pool lepas habis workout .. bella, kiki & effa memang setiap hari makan apa we all nak tapi still FIT .. hana still pantang makan hanya makan salmon & buah epal .. hana dah turun hampir 4kg sejak masuk sesi latihan .. hustle hard everyday bella !! 👭👙💦❤️💋🍗🍟🍩🍦✔️.
.
#foodselfie #mcd #chicken #ilovefoods #chickenlover #swimmingtime #lunch #nomorediet #icaneatwhatiwant #istillfit #nodietnoproblem #nogymnoproblem #nosupplementsnoproblem #myprivatecircle #privatesession #privatetrainee #hustlehard #workhard #casaindah2 #myempire #mybusiness #alwayshappy #PTmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. be powerful yet peaceful .. make your private circle small .. you will be more happier .. god bless single mom everyday .. dan .. syukur selalu setiap hari ada trainee baru datang cari fitbella .. habis dah sesi latihan 3 orang trainee baru untuk private session .. malam tadi 3 orang trainee baru untuk night private session .. bella ajak kiki @kiki_choki, effa @fareesya18 & hana @farhanazainal2211 mandi pool lepas habis workout .. bella, kiki & effa memang setiap hari makan apa we all nak tapi still FIT .. hana still pantang makan hanya makan salmon & buah epal .. hana dah turun hampir 4kg sejak masuk sesi latihan .. hustle hard everyday bella !! 👭👙💦❤️💋🍗🍟🍩🍦✔️. . #foodselfie #mcd #chicken #ilovefoods #chickenlover #swimmingtime #lunch #nomorediet #icaneatwhatiwant #istillfit #nodietnoproblem #nogymnoproblem #nosupplementsnoproblem #myprivatecircle #privatesession #privatetrainee #hustlehard #workhard #casaindah2 #myempire #mybusiness #alwayshappy #PTmagic #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 12 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. everyday is another chance to get stronger .. to eat better .. to live healthier and to be the best version of you .. keep going my strong wolves beby @bebby.lee_ .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella dan trainee paling muda dalam fitbella family baru berusia 20 tahun .. masih belajar di city uni college pj dalam bidang business .. kerana busy study dan exam beby tak ada masa nak bersenam & beby juga mengalami masalah obesiti sehingga berat naik mendadak mencecah 78kg .. beby whatsapp bella nak amek pakej 12 sesi latihan .. seminggu sebelum datang latihan bella sempat guide secret diet plan so sesi pertama beby datang 13/2/2017 bella timbang berat beby turun 3.6kg jadi 74.4kg .. bella terus ajar cara consume turbo burner @suresadosports lepas tu beby mulakan latihan selama 2 jam dengan bella & dibantu oleh 2 penolong PT effa @fareesya18 & kiki @kiki_choki .. habis latihan bella suruh minum plak fitbella am block & malam sebelum tidur minum plak fitbella pm flush esok pagi 14/2/17 semua seluar lama beby dah mula longgar, baju yg dulu semua ketat dah boleh pakai & perut nampak dah susut .. itulah magic & hadiah valentine bella untuk beby .. BMI beby masih kategori overweight so memang senang nak turunkan berat sebab beby gemuk air .. kita tunggu fast results seterusnya .. beby ada lagi 11 sesi latihan bersama fitbella .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbecktrainee #valentinesgifts #lossinch #loseweight #3.4kg #7days #secretdietplan #secretplanworkout #sessionone #younggirl #student #20yearsold #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #PTmagic #entrepreneur#myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. everyday is another chance to get stronger .. to eat better .. to live healthier and to be the best version of you .. keep going my strong wolves beby @bebby.lee_ .. dan .. ini fast results dari trainee baru bella dan trainee paling muda dalam fitbella family baru berusia 20 tahun .. masih belajar di city uni college pj dalam bidang business .. kerana busy study dan exam beby tak ada masa nak bersenam & beby juga mengalami masalah obesiti sehingga berat naik mendadak mencecah 78kg .. beby whatsapp bella nak amek pakej 12 sesi latihan .. seminggu sebelum datang latihan bella sempat guide secret diet plan so sesi pertama beby datang 13/2/2017 bella timbang berat beby turun 3.6kg jadi 74.4kg .. bella terus ajar cara consume turbo burner @suresadosports lepas tu beby mulakan latihan selama 2 jam dengan bella & dibantu oleh 2 penolong PT effa @fareesya18 & kiki @kiki_choki .. habis latihan bella suruh minum plak fitbella am block & malam sebelum tidur minum plak fitbella pm flush esok pagi 14/2/17 semua seluar lama beby dah mula longgar, baju yg dulu semua ketat dah boleh pakai & perut nampak dah susut .. itulah magic & hadiah valentine bella untuk beby .. BMI beby masih kategori overweight so memang senang nak turunkan berat sebab beby gemuk air .. kita tunggu fast results seterusnya .. beby ada lagi 11 sesi latihan bersama fitbella .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbecktrainee #valentinesgifts #lossinch #loseweight #3.4kg #7days #secretdietplan #secretplanworkout #sessionone #younggirl #student #20yearsold #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #PTmagic #entrepreneur#myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 0
kiki_choki's Instagram Photo - #Repost @_fitbella16 with @repostapp
・・・
and .. real women don't have time for idiots .. they get the job done .. well done kiki @kiki_choki .. you always show me improvement day by day .. never give up on your dreams .. dan .. ni video burpee variation yg bella buat minggu lepas dengan kiki .. first time bella tunjuk kat kiki .. we all terus buat non-stop .. bella suruh ama jlo @amalina & uva @uva_shan tengok kiki buat non-stop dengan bella walaupun baru first time .. bella tau sampai mana limit kiki boleh buat sebab setiap hari latihan lebih mencabar .. 120 hari pantang makan kiki dah berakhir so kiki dah makan karbo pun tetap boleh buat apa je latihan hardcore natural workout .. BMI kiki dari obesiti tahap ketiga dah turun normal (healthy) .. setiap minggu perut kiki makin kempis & pinggang maintain 24" .. kiki adalah anak murid pertama bella yg bella publickan kat Instagram fitbella & kejayaan pertama bella dapatkan kiki badan idaman ambil masa hanya 30 hari .. kiki pun sama macam bella tak perlu lagi minum supplemen fitbella am block & pm flush hanya consume turbo burner @suresadosports sebelum buat workout .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👟💦👙❤️💯💋.
.
#shortvideo #lastweek #saturday #hypergymkd #trainervsassistant #strongwomen #burpeevariation #nonstop #naturalworkout #homeworkout #fitbody #fullbodyworkout #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

#repost@_fitbella16 with @repostapp ・・・ and .. real women don't have time for idiots .. they get the job done .. well done kiki @kiki_choki .. you always show me improvement day by day .. never give up on your dreams .. dan .. ni video burpee variation yg bella buat minggu lepas dengan kiki .. first time bella tunjuk kat kiki .. we all terus buat non-stop .. bella suruh ama jlo @amalina & uva @uva_shan tengok kiki buat non-stop dengan bella walaupun baru first time .. bella tau sampai mana limit kiki boleh buat sebab setiap hari latihan lebih mencabar .. 120 hari pantang makan kiki dah berakhir so kiki dah makan karbo pun tetap boleh buat apa je latihan hardcore natural workout .. BMI kiki dari obesiti tahap ketiga dah turun normal (healthy) .. setiap minggu perut kiki makin kempis & pinggang maintain 24" .. kiki adalah anak murid pertama bella yg bella publickan kat Instagram fitbella & kejayaan pertama bella dapatkan kiki badan idaman ambil masa hanya 30 hari .. kiki pun sama macam bella tak perlu lagi minum supplemen fitbella am block & pm flush hanya consume turbo burner @suresadosports sebelum buat workout .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👟💦👙❤️💯💋. . #shortvideo #lastweek #saturday #hypergymkd #trainervsassistant #strongwomen #burpeevariation #nonstop #naturalworkout #homeworkout #fitbody #fullbodyworkout #PTmagic #queenfit #topambassador #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 6 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. the best revenge is happiness .. because nothing drives people more crazy than seeing someone actually having a good life .. happiness is key to success !! 👸🏼🐯💪🏻👙🖤✔️.
.
#selfie #wednesday #doneworkout #homeworkout #timefordinner #casaindahcondo #newplace #newlife #independentwoman #strongwoman #hustlehard #workhard #PTmagic #topambassador #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. the best revenge is happiness .. because nothing drives people more crazy than seeing someone actually having a good life .. happiness is key to success !! 👸🏼🐯💪🏻👙🖤✔️. . #selfie #wednesday #doneworkout #homeworkout #timefordinner #casaindahcondo #newplace #newlife #independentwoman #strongwoman #hustlehard #workhard #PTmagic #topambassador #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 24 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. in 2017 .. be yourself .. people don't have to like you and you don't have to care .. don't give up .. the beginning is always hardest .. no gym no problem .. huslte hard everyday bella .. dan .. setiap pagi bella bangun mesti ada misi baru yg akan bella buat dalam fit journey bella .. tak semua orang tau macam mana bella bermula dalam bidang fitness dan tak penting pun untuk orang luar tau siapa fitbella dan kenapa dia muncul sebagai PTmagic kat Instagram .. fitbella hanya tunjukkan bukti real setiap hari setiap kejayaan yg diperolehi hasil tunjuk ajar fitbella dalam fit journey .. setiap secret plan adalah berbeza .. tiru la .. buat la .. kutuk la .. hina la .. tetap takkan boleh jadi fitbella .. itulah beza fitbella dengan yg lain .. dia berani kerana benar sampai ramai bencikan dia .. pulaukan dia tetap dia teguh berdiri atas apa yg dia percaya .. sehingga nafas terakhir semuanya takkan berhenti generasi fitbella akan berada dimana-mana sahaja .. semoga allah melindungi semuanya .. bersangka baik sesama manusia .. biar orang benci kita suatu hari dia akan bercerita macam mana cara dia kenal kita .. doa yg baik-baik .. setiap yg pergi digantikan dengan yg lebih baik .. fitbella sentiasa ingat siapa pun yg memerlukan pertolongan dalam fit journey ini sampai bila-bila dan siapa pula yg memfitnah dan mencacinya .. biar hina sekalipun fitbella dia tetap ada menyumbang ilmu kepada orang ramai diluar sana .. bermula dari bawah seorang diri tak pernah buat fitbella mengalah .. manusia datang dan pergi fitbella dah sedia hadapi baik buruk sebelum memulakan segala perancangan fitbella dalam bidang fitness .. trademark kain batik tetap ada sampai ke generasi ke berapa sekalipun .. itulah punca kejayaan fitbella .. bukan supplemen atau pun gym .. ilmu dan cara yg buat kita berjaya .. yg lain hanya bantuan sampingan sahaja .. semua boleh dapatkan supplemen fitbella am block, pm flush, turbo burner @suresadosports , profi mass, mass gainer 3XL, pinky shaker @olimp_supplements_malaysia & juga kain batik jawa yg bella pakai masa training ditalian 017-648-2099 .. boleh datang condo bella casa indah 2 kota damansara untuk COD supplemen !! 💪🏻👙❤️💯💋.
.
#PTmagic

and .. in 2017 .. be yourself .. people don't have to like you and you don't have to care .. don't give up .. the beginning is always hardest .. no gym no problem .. huslte hard everyday bella .. dan .. setiap pagi bella bangun mesti ada misi baru yg akan bella buat dalam fit journey bella .. tak semua orang tau macam mana bella bermula dalam bidang fitness dan tak penting pun untuk orang luar tau siapa fitbella dan kenapa dia muncul sebagai PTmagic kat Instagram .. fitbella hanya tunjukkan bukti real setiap hari setiap kejayaan yg diperolehi hasil tunjuk ajar fitbella dalam fit journey .. setiap secret plan adalah berbeza .. tiru la .. buat la .. kutuk la .. hina la .. tetap takkan boleh jadi fitbella .. itulah beza fitbella dengan yg lain .. dia berani kerana benar sampai ramai bencikan dia .. pulaukan dia tetap dia teguh berdiri atas apa yg dia percaya .. sehingga nafas terakhir semuanya takkan berhenti generasi fitbella akan berada dimana-mana sahaja .. semoga allah melindungi semuanya .. bersangka baik sesama manusia .. biar orang benci kita suatu hari dia akan bercerita macam mana cara dia kenal kita .. doa yg baik-baik .. setiap yg pergi digantikan dengan yg lebih baik .. fitbella sentiasa ingat siapa pun yg memerlukan pertolongan dalam fit journey ini sampai bila-bila dan siapa pula yg memfitnah dan mencacinya .. biar hina sekalipun fitbella dia tetap ada menyumbang ilmu kepada orang ramai diluar sana .. bermula dari bawah seorang diri tak pernah buat fitbella mengalah .. manusia datang dan pergi fitbella dah sedia hadapi baik buruk sebelum memulakan segala perancangan fitbella dalam bidang fitness .. trademark kain batik tetap ada sampai ke generasi ke berapa sekalipun .. itulah punca kejayaan fitbella .. bukan supplemen atau pun gym .. ilmu dan cara yg buat kita berjaya .. yg lain hanya bantuan sampingan sahaja .. semua boleh dapatkan supplemen fitbella am block, pm flush, turbo burner @suresadosports , profi mass, mass gainer 3XL, pinky shaker @olimp_supplements_malaysia & juga kain batik jawa yg bella pakai masa training ditalian 017-648-2099 .. boleh datang condo bella casa indah 2 kota damansara untuk COD supplemen !! 💪🏻👙❤️💯💋. . #PTmagic

Share 14 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. real women don't have time for idiots .. they get the job done .. well done kiki @kiki_choki .. you always show me improvement day by day .. never give up on your dreams .. dan .. ni video burpee variation yg bella buat minggu lepas dengan kiki .. first time bella tunjuk kat kiki .. we all terus buat non-stop .. bella suruh ama jlo @amalina & uva @uva_shan tengok kiki buat non-stop dengan bella walaupun baru first time .. bella tau sampai mana limit kiki boleh buat sebab setiap hari latihan lebih mencabar .. 120 hari pantang makan kiki dah berakhir so kiki dah makan karbo pun tetap boleh buat apa je latihan hardcore natural workout .. BMI kiki dari obesiti tahap ketiga dah turun normal (healthy) .. setiap minggu perut kiki makin kempis & pinggang maintain 24" .. kiki adalah anak murid pertama bella yg bella publickan kat Instagram fitbella & kejayaan pertama bella dapatkan kiki badan idaman ambil masa hanya 30 hari .. kiki pun sama macam bella tak perlu lagi minum supplemen fitbella am block & pm flush hanya consume turbo burner @suresadosports sebelum buat workout .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👟💦👙❤️💯💋.
.
#shortvideo #lastweek #saturday #hypergymkd #trainervsassistant #strongwomen #burpeevariation #nonstop #naturalworkout #homeworkout #fitbody #fullbodyworkout #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. real women don't have time for idiots .. they get the job done .. well done kiki @kiki_choki .. you always show me improvement day by day .. never give up on your dreams .. dan .. ni video burpee variation yg bella buat minggu lepas dengan kiki .. first time bella tunjuk kat kiki .. we all terus buat non-stop .. bella suruh ama jlo @amalina & uva @uva_shan tengok kiki buat non-stop dengan bella walaupun baru first time .. bella tau sampai mana limit kiki boleh buat sebab setiap hari latihan lebih mencabar .. 120 hari pantang makan kiki dah berakhir so kiki dah makan karbo pun tetap boleh buat apa je latihan hardcore natural workout .. BMI kiki dari obesiti tahap ketiga dah turun normal (healthy) .. setiap minggu perut kiki makin kempis & pinggang maintain 24" .. kiki adalah anak murid pertama bella yg bella publickan kat Instagram fitbella & kejayaan pertama bella dapatkan kiki badan idaman ambil masa hanya 30 hari .. kiki pun sama macam bella tak perlu lagi minum supplemen fitbella am block & pm flush hanya consume turbo burner @suresadosports sebelum buat workout .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👟💦👙❤️💯💋. . #shortvideo #lastweek #saturday #hypergymkd #trainervsassistant #strongwomen #burpeevariation #nonstop #naturalworkout #homeworkout #fitbody #fullbodyworkout #PTmagic #queenfit #topambassador #entrepreneur #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 26 0
Load More