PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about ptmagic

Instagram Photos and Videos about ptmagic. Download, Comment, Like ptmagic Photos and Videos Shared by Various Users

_fitbella16's Instagram Photo - and .. don't QUIT .. you're already in PAIN .. you're already HURT .. get REWARD from it .. FIT BODY come to those who HUSTLE .. hustle hard EVERYDAY FITBELLA !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯.
.
.
#My Outfit by @puma & @pumawomen.
.

#shortvideo #iphone7 #latenight #doneworkout #nooffdays #backtomyGYM #bodyfactorygym #24hoursgym #fitbody #fitabs #fitwomen #fitnessmodel #fitnessaddict #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #QueenFit #TopAmbassador #legsworkout #buttworkout #legsday #puma #pumawomen #ForeverFierce #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. don't QUIT .. you're already in PAIN .. you're already HURT .. get REWARD from it .. FIT BODY come to those who HUSTLE .. hustle hard EVERYDAY FITBELLA !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯. . . #myOutfit by @puma & @pumawomen. . #shortvideo #iphone7 #latenight #doneworkout #nooffdays #backtomygym #bodyfactorygym #24hoursgym #fitbody #fitabs #fitwomen #fitnessmodel #fitnessaddict #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #queenfit #topambassador #legsworkout #buttworkout #legsday #puma #pumawomen #foreverfierce #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 19 0

Sponsored Ads

_fitbella16's Instagram Photo - and .. you won't ACHIEVE any GOALS without DICIPLINE .. it STARTS with YOU .. I only GO one way .. SUCCESS !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯.
.
#My Outfit by @puma & @pumawomen.
.

#shortvideo #iphone7 #latenight #workout #nooffdays #backtomyGYM #bodyfactorygym #24hoursgym #fitbody #fitabs #fitwomen #fitnessmodel #fitnessaddict #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #QueenFit #TopAmbassador #legsworkout #buttworkout #legsday #puma #pumawomen #ForeverFierce #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. you won't ACHIEVE any GOALS without DICIPLINE .. it STARTS with YOU .. I only GO one way .. SUCCESS !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯. . #myOutfit by @puma & @pumawomen. . #shortvideo #iphone7 #latenight #workout #nooffdays #backtomygym #bodyfactorygym #24hoursgym #fitbody #fitabs #fitwomen #fitnessmodel #fitnessaddict #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #queenfit #topambassador #legsworkout #buttworkout #legsday #puma #pumawomen #foreverfierce #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 0

Sponsored Ads

_fitbella16's Instagram Photo - and .. some people think that to be strong is to never feel PAIN .. in REALITY the STRONGEST people are the ONES who FEEL it .. UNDERSTAND it .. ACCEPT it .. do it until PAIN become your ENERGY .. hunting my GOALS everyday !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯.
.
#My Outfit by @puma & @pumawomen.
.

#shortvideo #iphone7 #latenight #workout #nooffdays #backtomyGYM #bodyfactorygym #24hoursgym #fitbody #fitabs #fitmom #fitwomen #fitnessmodel #fitnessaddict #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #QueenFit #TopAmbassador #legsworkout #buttworkout #legsday #SkinnyTipToeSquats #puma #pumawomen #ForeverFierce #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. some people think that to be strong is to never feel PAIN .. in REALITY the STRONGEST people are the ONES who FEEL it .. UNDERSTAND it .. ACCEPT it .. do it until PAIN become your ENERGY .. hunting my GOALS everyday !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯. . #myOutfit by @puma & @pumawomen. . #shortvideo #iphone7 #latenight #workout #nooffdays #backtomygym #bodyfactorygym #24hoursgym #fitbody #fitabs #fitmom #fitwomen #fitnessmodel #fitnessaddict #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #queenfit #topambassador #legsworkout #buttworkout #legsday #skinnytiptoesquats #puma #pumawomen #foreverfierce #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 0 0

Sponsored Ads

_fitbella16's Instagram Photo - and .. my life .. my choices .. my mistakes .. my lessons .. NOT your business .. my only REGRET is that I didn't tell enough people to FUCK OFF .. don't let anyone get in your BUSINESS .. hustle hard Everyday Fitbella !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯.
.
#shortvideo #iphone7 #noedit #latenight #wednesday #workout #nooffdays #backtomyGYM #bodyfactorygym #24hoursgym #legsworkout #naturalbody #naturalworkout #QueenFit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitnesswomen #ftnessmotivation #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #TopAmbassador #outfitbyPUMA #puma #pumawomen #pumakylie #limitededition #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. my life .. my choices .. my mistakes .. my lessons .. NOT your business .. my only REGRET is that I didn't tell enough people to FUCK OFF .. don't let anyone get in your BUSINESS .. hustle hard Everyday Fitbella !! @bodyfactorygym. 👟®💦💖👙💪🏻💯. . #shortvideo #iphone7 #noedit #latenight #wednesday #workout #nooffdays #backtomygym #bodyfactorygym #24hoursgym #legsworkout #naturalbody #naturalworkout #queenfit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitnesswomen #ftnessmotivation #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #topambassador #outfitbypuma #puma #pumawomen #pumakylie #limitededition #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. you're in the process of becoming the best version of yourself .. trust the process my baby long distance wolves anis @anisthaqifah .. dan .. ini pula fast results dari trainee online jarak jauh fitbella anis @anisthaqifah .. anis seorang guru di salah sebuah sekolah rendah dinegeri Kelantan .. berat anis naik mendadak sejak 4-5 tahun tak pernah turun .. gadis berusia 24 tahun ni teruja dengan perubahan adik kandung bella effa @fareesya18 yg sama usia dengan anis & juga dulu mempunyai berat badan overweight 60kg & ketinggian mereka juga sama 159cm .. effa adik bella turun 12kg dalam masa 60 hari .. anis jaga makan & amalkan secret diet plan & secret plan workout baru buat 6 hari berat anis turun 3kg .. dari 60kg ke 57kg .. terkejut anis dengan perubahan yg sangat cepat .. anis cakap pernah cuba Diet Atkins mampu buat 2 hari je badan menggigil tak cukup zat & tenaga .. tapi dengan guide yg betul dari fitbella & anis minum fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports buatkan anis bertenaga sepanjang hari & banyak tenaga nak buat workout kat rumah .. setiap hari bella dapat berita gembira dari semua trainee fitbella .. Alhamdulillah semakin hari ramai wanita melayu kita semakin sihat .. Amin .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian promo set fitbella supplemen AM Block+PM Flush+Turbo Burner+Free Gifts hanya RM250 (exclude postage) & pertanyaan pakej sesi latihan 2017 !! 👭👙💪🏻❤️💯💋.
.

1) Penang @fitmebeautifully 019-280-9368.
2) Singapore @stawberry_sweet_888 +65-9239-4122.
3) Brunei @azra23 +673-897-0440.
.
#fastresults #onlinetraining #onlinetrainee #longdistancetrainee #3kgdown #6days #secretplandiet #secretplanworkout #naturalworkout #naturalbody #homeworkout #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. you're in the process of becoming the best version of yourself .. trust the process my baby long distance wolves anis @anisthaqifah .. dan .. ini pula fast results dari trainee online jarak jauh fitbella anis @anisthaqifah .. anis seorang guru di salah sebuah sekolah rendah dinegeri Kelantan .. berat anis naik mendadak sejak 4-5 tahun tak pernah turun .. gadis berusia 24 tahun ni teruja dengan perubahan adik kandung bella effa @fareesya18 yg sama usia dengan anis & juga dulu mempunyai berat badan overweight 60kg & ketinggian mereka juga sama 159cm .. effa adik bella turun 12kg dalam masa 60 hari .. anis jaga makan & amalkan secret diet plan & secret plan workout baru buat 6 hari berat anis turun 3kg .. dari 60kg ke 57kg .. terkejut anis dengan perubahan yg sangat cepat .. anis cakap pernah cuba Diet Atkins mampu buat 2 hari je badan menggigil tak cukup zat & tenaga .. tapi dengan guide yg betul dari fitbella & anis minum fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports buatkan anis bertenaga sepanjang hari & banyak tenaga nak buat workout kat rumah .. setiap hari bella dapat berita gembira dari semua trainee fitbella .. Alhamdulillah semakin hari ramai wanita melayu kita semakin sihat .. Amin .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian promo set fitbella supplemen AM Block+PM Flush+Turbo Burner+Free Gifts hanya RM250 (exclude postage) & pertanyaan pakej sesi latihan 2017 !! 👭👙💪🏻❤️💯💋. . 1) Penang @fitmebeautifully 019-280-9368. 2) Singapore @stawberry_sweet_888 +65-9239-4122. 3) Brunei @azra23 +673-897-0440. . #fastresults #onlinetraining #onlinetrainee #longdistancetrainee #3kgdown #6days #secretplandiet #secretplanworkout #naturalworkout #naturalbody #homeworkout #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. for me my Fast Results is more valuable than money .. my MAGIC is everywhere .. congrats to my powerful long distance wolves asykin @hafizatulakashah for 8.6kg DOWN in 11 DAYS .. I'm so PROUD of you sayang .. Trust The Process & I'm always with you .. dan .. ini fast results yg MAGIC bagi bella bila bella pernah bagitau bella pernah turunkan berat badan bella sendiri 1kg dalam sehari .. bella buat MAGIC & ujian yg sama kat anak murid online jarak jauh bella, asyikin ibu kepada 2 orang cahaya mata ini lakukan yg hampir sama .. syikin ikut segala pantang larang yg bella guide inilah hasilnya 11 hari workout buat kat rumah amalkan Secret Diet Plan & sentiasa update bella progress syikin .. period semua lancar .. berat turun bukan 2-3kg tapi 8.6kg dalam 11 hari latihan .. syikin pernah cuba bermacam ubat kurus bila stop makan berat syikin naik sampai 70kg .. syikin jaga makan turun 65kg tu pun ambil masa yg lama .. jumpa IG fitbella tengok semua results kat IG syikin rasa kagum cara bella semuanya natural tak payah nak gi gym boleh dapat shape badan .. kami mulakan online training 9/3/2017 dah syikin mula workout lepas habis period terus berat turun dari hari ke hari .. syikin cakap sedapnya minum fitbella supplemen AM Block, PM flush & Turbo Burner @suresadosports semuanya rasa buah2an dan banyak bagi tenaga kat syikin & semua menu secret diet plan yg bella ajar senang nak buat tak perlu nak susah2 macam yg syikin cuba kat Google sebelum ni .. bella akan pantau syikin sampai 9/4/2017 untuk terus konsisten & akan tunjuk kat sini IG gambar sebelum & selepas syikin dapatkan berat badan idaman .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen Magic fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner yg dah banyak bantu wanita juga lelaki obesiti & wanita & lelaki yg ada penyakit dalaman untuk kembali sihat & pertanyaan pakej online training jarak jauh 2017!! 👭👙💪🏻❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistancetrainee #8.6kgdown #11days #naturalbody #naturalworkout #secretplandiet #secretplanworkout #fattofit #MAGIC #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #energydrink #energybooster #fitbella

and .. for me my Fast Results is more valuable than money .. my MAGIC is everywhere .. congrats to my powerful long distance wolves asykin @hafizatulakashah for 8.6kg DOWN in 11 DAYS .. I'm so PROUD of you sayang .. Trust The Process & I'm always with you .. dan .. ini fast results yg MAGIC bagi bella bila bella pernah bagitau bella pernah turunkan berat badan bella sendiri 1kg dalam sehari .. bella buat MAGIC & ujian yg sama kat anak murid online jarak jauh bella, asyikin ibu kepada 2 orang cahaya mata ini lakukan yg hampir sama .. syikin ikut segala pantang larang yg bella guide inilah hasilnya 11 hari workout buat kat rumah amalkan Secret Diet Plan & sentiasa update bella progress syikin .. period semua lancar .. berat turun bukan 2-3kg tapi 8.6kg dalam 11 hari latihan .. syikin pernah cuba bermacam ubat kurus bila stop makan berat syikin naik sampai 70kg .. syikin jaga makan turun 65kg tu pun ambil masa yg lama .. jumpa IG fitbella tengok semua results kat IG syikin rasa kagum cara bella semuanya natural tak payah nak gi gym boleh dapat shape badan .. kami mulakan online training 9/3/2017 dah syikin mula workout lepas habis period terus berat turun dari hari ke hari .. syikin cakap sedapnya minum fitbella supplemen AM Block, PM flush & Turbo Burner @suresadosports semuanya rasa buah2an dan banyak bagi tenaga kat syikin & semua menu secret diet plan yg bella ajar senang nak buat tak perlu nak susah2 macam yg syikin cuba kat Google sebelum ni .. bella akan pantau syikin sampai 9/4/2017 untuk terus konsisten & akan tunjuk kat sini IG gambar sebelum & selepas syikin dapatkan berat badan idaman .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen Magic fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner yg dah banyak bantu wanita juga lelaki obesiti & wanita & lelaki yg ada penyakit dalaman untuk kembali sihat & pertanyaan pakej online training jarak jauh 2017!! 👭👙💪🏻❤️💯💋. . #feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistancetrainee #8.6kgdown #11days #naturalbody #naturalworkout #secretplandiet #secretplanworkout #fattofit #magic #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #energydrink #energybooster #fitbella

Share 7 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. find someone who can force you to level up .. never give up .. trust the process and I'm always with you my braver wolves kak fidah @cempakasari46 .. dan .. ini pula photo kenangan sesi latihan pertama kak fidah trainee baru fitbella untuk sesi March .. kak fidah antara isteri yg bertuah sebab apa pakej 10 sesi latihan sesi private kak fidah dibayar oleh suami tercinta .. suami kak fidah sanggup buat IG & cari IG fitbella semata2 nak surprisekan si isteri hadiah Anniversary perkahwinan dorang berdua .. wah bertuah sungguh kak fidah punya seorang suami yg penyayang & bertanggungjawab nak tengok si isteri sihat & cantik macam trainee bella yg lain .. bella jaga amanah yg diberi so sebelum kak fidah datang sesi latihan semalam bella dah siap ajar secret diet plan buat kat uma 10hari je berat kak fidah turun 3kg belum pun consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. berat sebelum 75kg semalam timbang 72kg .. happy kak fidah bila tengok penimbang turun cepat baru ajar cara diet yg betul .. 2 jam sesi latihan private semalam kak fidah lagi semangat nak turunkan berat badan yg dah stage obes .. kak fidah dah consume fitbella AM Block, PM Flush, Turbo Burner @suresadosports .. kita tunggu fast results kak fidah untuk sesi2 berikutnya .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih lagi harga promo AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) dan kat bawah ni adalah agen2 sah fitbella so korang yg berada dinegeri atau negara yg terpilih boleh add IG atau whatsapp no mereka untuk dapatkan fitbella supplemen !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
1) Penang @fitmebeautifully 019-280-9368.
2) Singapore @stawberry_sweet_888 +65-9239-4122.
3) Brunei @azra23 +673-897-0440.
.
#ourselfie #yesterday #firstsession #privatesession #3kgdown #loseweights #lossinches #lovewomen #helpwomen #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. find someone who can force you to level up .. never give up .. trust the process and I'm always with you my braver wolves kak fidah @cempakasari46 .. dan .. ini pula photo kenangan sesi latihan pertama kak fidah trainee baru fitbella untuk sesi March .. kak fidah antara isteri yg bertuah sebab apa pakej 10 sesi latihan sesi private kak fidah dibayar oleh suami tercinta .. suami kak fidah sanggup buat IG & cari IG fitbella semata2 nak surprisekan si isteri hadiah Anniversary perkahwinan dorang berdua .. wah bertuah sungguh kak fidah punya seorang suami yg penyayang & bertanggungjawab nak tengok si isteri sihat & cantik macam trainee bella yg lain .. bella jaga amanah yg diberi so sebelum kak fidah datang sesi latihan semalam bella dah siap ajar secret diet plan buat kat uma 10hari je berat kak fidah turun 3kg belum pun consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. berat sebelum 75kg semalam timbang 72kg .. happy kak fidah bila tengok penimbang turun cepat baru ajar cara diet yg betul .. 2 jam sesi latihan private semalam kak fidah lagi semangat nak turunkan berat badan yg dah stage obes .. kak fidah dah consume fitbella AM Block, PM Flush, Turbo Burner @suresadosports .. kita tunggu fast results kak fidah untuk sesi2 berikutnya .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih lagi harga promo AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) dan kat bawah ni adalah agen2 sah fitbella so korang yg berada dinegeri atau negara yg terpilih boleh add IG atau whatsapp no mereka untuk dapatkan fitbella supplemen !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . 1) Penang @fitmebeautifully 019-280-9368. 2) Singapore @stawberry_sweet_888 +65-9239-4122. 3) Brunei @azra23 +673-897-0440. . #ourselfie #yesterday #firstsession #privatesession #3kgdown #loseweights #lossinches #lovewomen #helpwomen #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. distance doesn't separate people .. silence does .. communication is key for success .. Thank You to my pretty long distance wolves Norul @azra23 for being my 1st Fitbella Agent for Brunei Darulsalam .. dan .. semalam bella bukan saja bertemu trainee long distance dari singapore tetapi kunjungan kejutan dari norul @azra23 fly jauh dari Germany & transit ke Malaysia sebelum pulang ke tanah air beliau Brunei Darulsalam .. bella & norul bertemu di IG fitbella & kami teruskan berhubung melalui whatsapp .. norul follower setia fitbella & aktif workout .. seorang ibu kepada 2 orang cahayamata berminat nak jadi agen fitbella untuk negara Brunei .. so semalam norul dah beli 30 set terus fitbella AM Block & PM Flush & bella bagi norul free gifts shaker olimp bernilai RM50 & juga free gifts untuk setiap set AM PM .. ramai wanita warga Brunei text bella sebab nak beli fitbella supplemen so dengan adanya norul satu2nya agen fitbella kat Brunei hope semua yg berminat dapat consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush dengan cara add IG norul @azra23 atau whatsapp norul ditalian brunei +673-897-0440 .. inshaAllah bella ada plan akan ke Brunei untuk workout tour & norul akan kumpul kawan2 norul & juga mana2 wanita warga Brunei yg nak join workout tour bersama Fitbella & Team .. doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar & hubungan baik antara wanita Malaysia, Singapore & Brunei sentiasa dirahmati Allah .. semua warga Brunei cepat add IG norul @azra23 untuk book set fitbella supplemen AM Block & PM Flush & dapatkan free gifts dari fitbella !! 🇲🇾🇧🇳👭👙💪🏻❤️💯💋.
.
#ourselfie #yesterday #evening #mygff #longdistancetrainee #malaysiabrunei #1stBruneiAgent #asianwomen #fitmom #ThankYou #lovewomen #helpwomen #weareneighbour #hustlehard #workhard #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #loseweights #lossinches #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. distance doesn't separate people .. silence does .. communication is key for success .. Thank You to my pretty long distance wolves Norul @azra23 for being my 1st Fitbella Agent for Brunei Darulsalam .. dan .. semalam bella bukan saja bertemu trainee long distance dari singapore tetapi kunjungan kejutan dari norul @azra23 fly jauh dari Germany & transit ke Malaysia sebelum pulang ke tanah air beliau Brunei Darulsalam .. bella & norul bertemu di IG fitbella & kami teruskan berhubung melalui whatsapp .. norul follower setia fitbella & aktif workout .. seorang ibu kepada 2 orang cahayamata berminat nak jadi agen fitbella untuk negara Brunei .. so semalam norul dah beli 30 set terus fitbella AM Block & PM Flush & bella bagi norul free gifts shaker olimp bernilai RM50 & juga free gifts untuk setiap set AM PM .. ramai wanita warga Brunei text bella sebab nak beli fitbella supplemen so dengan adanya norul satu2nya agen fitbella kat Brunei hope semua yg berminat dapat consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush dengan cara add IG norul @azra23 atau whatsapp norul ditalian brunei +673-897-0440 .. inshaAllah bella ada plan akan ke Brunei untuk workout tour & norul akan kumpul kawan2 norul & juga mana2 wanita warga Brunei yg nak join workout tour bersama Fitbella & Team .. doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar & hubungan baik antara wanita Malaysia, Singapore & Brunei sentiasa dirahmati Allah .. semua warga Brunei cepat add IG norul @azra23 untuk book set fitbella supplemen AM Block & PM Flush & dapatkan free gifts dari fitbella !! 🇲🇾🇧🇳👭👙💪🏻❤️💯💋. . #ourselfie #yesterday #evening #mygff #longdistancetrainee #malaysiabrunei #1stbruneiagent #asianwomen #fitmom #thankyou #lovewomen #helpwomen #weareneighbour #hustlehard #workhard #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #loseweights #lossinches #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. you can't always wait for the perfect time .. sometimes you must dare to jump .. will miss you my gorgeous long distance wolves liyana @lurvyliyana .. have a safe flight back to singapore .. dan .. siang tadi bella busy dengan latihan bersama trainee bella yg jauh datang dari singapore selama 3 hari untuk belajar cara jaga badan .. liyana sampai ke petaling jaya khamis lepas bersama sahabat baik beliau & mereka menginap di Hotel Royale Chulan Damansara .. sambil holiday sambil jumpa fitbella untuk sesi latihan 3 hari berturut-turut .. liyana dah lama follow IG fitbella & liyana cakap lama sangat nak tunggu fitbella turun singapore so alang2 ada urusan di KL terus liyana book date untuk jumpa bella .. 3 hari bella pantau segala diet harian liyana selama di sini & tadi lepas habis sesi latihan berat degil liyana turun hampir 1.5kg & paling ketara perut liyana dah nampak susut & pinggang dah ada shape .. liyana ibu kepada 2 orang anak mengalami masalah berat badan stage overweight .. dah macam2 cara liyana cuba tapi berat tetap tak turun .. so liyana dah consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports liyana bagitau bella tak rasa nak makan sangat tapi badan bertenaga .. inshaAllah bella akan plan ke singpore dalam masa terdekat untuk workout tour .. so semua warga singapore boleh beli fitbella supplemen kat agen singapore Seri @stawberry_sweet_888 .. Seri @stawberry_sweet_888 adalah satu2nya agen fitbella kat singapore buat masa ini .. semua warga singapore boleh DM seri atau whatsapp seri ditalian +65-9239-4122 .. dapatkan fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner sekarang !! 🇲🇨🇲🇾👭👙💪🏻♥️💯💋.
.
#agen singapore @stawberry_sweet_888.
.
#ourselfie #saturday #afternoon #doneworkout #3days #longdistancetrainee #singpore #momoftwokids #loseweights #lossinches #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. you can't always wait for the perfect time .. sometimes you must dare to jump .. will miss you my gorgeous long distance wolves liyana @lurvyliyana .. have a safe flight back to singapore .. dan .. siang tadi bella busy dengan latihan bersama trainee bella yg jauh datang dari singapore selama 3 hari untuk belajar cara jaga badan .. liyana sampai ke petaling jaya khamis lepas bersama sahabat baik beliau & mereka menginap di Hotel Royale Chulan Damansara .. sambil holiday sambil jumpa fitbella untuk sesi latihan 3 hari berturut-turut .. liyana dah lama follow IG fitbella & liyana cakap lama sangat nak tunggu fitbella turun singapore so alang2 ada urusan di KL terus liyana book date untuk jumpa bella .. 3 hari bella pantau segala diet harian liyana selama di sini & tadi lepas habis sesi latihan berat degil liyana turun hampir 1.5kg & paling ketara perut liyana dah nampak susut & pinggang dah ada shape .. liyana ibu kepada 2 orang anak mengalami masalah berat badan stage overweight .. dah macam2 cara liyana cuba tapi berat tetap tak turun .. so liyana dah consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports liyana bagitau bella tak rasa nak makan sangat tapi badan bertenaga .. inshaAllah bella akan plan ke singpore dalam masa terdekat untuk workout tour .. so semua warga singapore boleh beli fitbella supplemen kat agen singapore Seri @stawberry_sweet_888 .. Seri @stawberry_sweet_888 adalah satu2nya agen fitbella kat singapore buat masa ini .. semua warga singapore boleh DM seri atau whatsapp seri ditalian +65-9239-4122 .. dapatkan fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner sekarang !! 🇲🇨🇲🇾👭👙💪🏻♥️💯💋. . #agensingapore @stawberry_sweet_888. . #ourselfie #saturday #afternoon #doneworkout #3days #longdistancetrainee #singpore #momoftwokids #loseweights #lossinches #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. create a LIFE you LOVE with a BUSINESS you love .. I Work Super Hard for My BODY & My EMPIRE .. I don't have time to HATES .. if you don't like me is NON of my business .. this is My FIT Journey and not YOURS .. I focus on my GRIND .. I'm In Love With My BODY !! 🔝🖤✔️.
.
#shortvideo #iphone7 #saturday #morning #motivation #inspiration #myfitbody #myempire #mygrind #mybusiness #hustlehard #nooffdays #lovewomen #helpwomen #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #diet #amblock #pmflush #turboburner #suresado #QueenFit #TopAmbassador #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. create a LIFE you LOVE with a BUSINESS you love .. I Work Super Hard for My BODY & My EMPIRE .. I don't have time to HATES .. if you don't like me is NON of my business .. this is My FIT Journey and not YOURS .. I focus on my GRIND .. I'm In Love With My BODY !! 🔝🖤✔️. . #shortvideo #iphone7 #saturday #morning #motivation #inspiration #myfitbody #myempire #mygrind #mybusiness #hustlehard #nooffdays #lovewomen #helpwomen #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #diet #amblock #pmflush #turboburner #suresado #queenfit #topambassador #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. Thanks for the Pain it made me raise my Game .. Hello, V-shape welcome to mama .. hard work pays off .. I'm still 🔝!! 👸🏼👙💪🏻♥️💯💋.
.
#selfie #tb #iphone7 #wednesday #vshape #afterworkout #homeworkout #naturalworkout #naturalbody #bikinibody #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitabs #fitbody #fitmom #nooffdays #rockmygrind #absworkout #legsworkout #buttworkout #TopAmbassador #suresado #QueenFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. Thanks for the Pain it made me raise my Game .. Hello, V-shape welcome to mama .. hard work pays off .. I'm still 🔝!! 👸🏼👙💪🏻♥️💯💋. . #selfie #tb #iphone7 #wednesday #vshape #afterworkout #homeworkout #naturalworkout #naturalbody #bikinibody #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitabs #fitbody #fitmom #nooffdays #rockmygrind #absworkout #legsworkout #buttworkout #topambassador #suresado #queenfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. embrace, take care & love your body .. it's the most amazing thing you will ever own .. Thanks to my pretty loyal customer & my future trainee kak wana @wanasaari for your supports .. congrats with your curvy body shape now .. can't wait to workout with you soon .. dan .. busy dengan latihan kat studio private pun bella sentiasa fokus kat jualan fitbella supplemen .. sentiasa update perkembangan customer2 setia fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. tadi tengah hari dapat call dari kakak vogue ni kak wana @wanasaari nak beli lagi fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. kak wana beli 2 box AM Block & 1 box PM Flush bella bagi free gifts sekali .. sejak consume body shape kak wana kembali curvy sebab banyak loss inches .. pinggang dah pakai seluar size 26" so kak wana target nak pakai 25" pinggang lama kak wana .. tu pun kak wana bagitau bella tak minum hari2 sebab busy kerja takut tak sempat nak jumpa bella beli lagi nanti stok habis .. so sambil minum supplemen kak wana jaga makan so dah jumpa tadi terus kak wana bagitau nak amek pakej 10 sesi latihan private dengan fitbella .. kak wana rasa selesa bila tau bella buat sesi latihan private kat studio condo bella so kak wana tak segan nak datang latihan .. kak wana cakap segan gi gym luar sebab masalah tak berapa selesa ramai2 .. malu pun ada .. masalah kak wana tak banyak nak kempiskan lagi poket kangroo tu .. semakin hari semakin ramai wanita kita dah dapat perut kempis sejak mula consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush & dah rajin buat senaman kat rumah ikut video yg bella tunjuk kat IG ni .. syukur alhamdulillah .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen yg masih harga promosi RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan sesi latihan 2017 !! 👭💪🏻👙♥️💯💋🏃🏼‍♀️.
.
#ourselfie #friday #afternoon #casaindah2 #loyalcustomer #futuretrainee #singlemom #momof3kids #fattofit #curvybodyshape #maintainshape #waist26" #lossinches #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. embrace, take care & love your body .. it's the most amazing thing you will ever own .. Thanks to my pretty loyal customer & my future trainee kak wana @wanasaari for your supports .. congrats with your curvy body shape now .. can't wait to workout with you soon .. dan .. busy dengan latihan kat studio private pun bella sentiasa fokus kat jualan fitbella supplemen .. sentiasa update perkembangan customer2 setia fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. tadi tengah hari dapat call dari kakak vogue ni kak wana @wanasaari nak beli lagi fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. kak wana beli 2 box AM Block & 1 box PM Flush bella bagi free gifts sekali .. sejak consume body shape kak wana kembali curvy sebab banyak loss inches .. pinggang dah pakai seluar size 26" so kak wana target nak pakai 25" pinggang lama kak wana .. tu pun kak wana bagitau bella tak minum hari2 sebab busy kerja takut tak sempat nak jumpa bella beli lagi nanti stok habis .. so sambil minum supplemen kak wana jaga makan so dah jumpa tadi terus kak wana bagitau nak amek pakej 10 sesi latihan private dengan fitbella .. kak wana rasa selesa bila tau bella buat sesi latihan private kat studio condo bella so kak wana tak segan nak datang latihan .. kak wana cakap segan gi gym luar sebab masalah tak berapa selesa ramai2 .. malu pun ada .. masalah kak wana tak banyak nak kempiskan lagi poket kangroo tu .. semakin hari semakin ramai wanita kita dah dapat perut kempis sejak mula consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush & dah rajin buat senaman kat rumah ikut video yg bella tunjuk kat IG ni .. syukur alhamdulillah .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen yg masih harga promosi RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan sesi latihan 2017 !! 👭💪🏻👙♥️💯💋🏃🏼‍♀️. . #ourselfie #friday #afternoon #casaindah2 #loyalcustomer #futuretrainee #singlemom #momof3kids #fattofit #curvybodyshape #maintainshape #waist26" #lossinches #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
sashaabdulaziz's Instagram Photo - Repost from @_fitbella16 @TopRankRepost #TopRankRepost and .. trust the vibes you get .. energy doesn't lie .. Dream Big .. Set Goals .. Take Action .. welcome to Fitbella Family my powerful baby wolves sasha @sashaabdulaziz .. dan .. mesti ramai pelik apa gadis cantik ni buat kat studio private Fitbella .. kami bertemu & berkenalan minggu lepas di Spa @hofroyalbeauty .. inilah owner & founder @hofroyalbeauty .. bella adore dengan skin dia yg flawless dia pula adore dengan fit abs bella .. so sebagai wanita yg kuat jaga kesihatan & kecantikan kami berdua sama-sama berfikiran positif & support each other .. bella gunakan khidmat @hofroyalbeauty untuk skin bella dan sasha gunakan khidmat bella sebagai PT untuk fit kan lagi abs & body shape sasha .. malam tadi kami habiskan masa selama 2 jam latihan tanpa henti kat studio private fitbella .. dari jam 10pm to 12am .. sasha terpaksa cari PT ganti sebab PT sasha xda dalam negara selama 3 bulan so sasha memang dalam training angkat berat cuma sasha nak tau lebih details tentang diet yg betul sebab nak shapekan body & dapatkan fit abs .. bella tak nak sasha kurus tapi sasha degil nak slim fit body .. kita tengok apa perubahan body sasha dalam tempoh 30 hari .. bella main peranan yg amat besar sebab sasha adalah salah seorang trainee level VVIP so segala rutin harian beliau, latihan dan juga pemakanan sasha, bella kena pantau habis .. manjanya dia memang nak marah pun tak sampai hati .. so korang nak tengok apa perubahan body shape trainee vvip bella ni kena follow IG fitbella & juga IG @sashaabdulaziz .. sasha dah start consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. Doakan misi kami berjaya .. Inshaallah .. Amin .. tak sabar nak buat MAGIC lagi .. I Love You sasha @sashaabdulaziz !! 👭👙💪🏻❤️💯💋🏃🏼‍♀️.
.
#ourselfie #lastnight #latenight #privatesession #VVIPtrainee #curvygirl #fitgirl #newmissionfitabs #liftinggirl #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #positiveminds #positivevibes #secretplandiet #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Repost from @_fitbella16 @TopRankRepost #toprankrepostand .. trust the vibes you get .. energy doesn't lie .. Dream Big .. Set Goals .. Take Action .. welcome to Fitbella Family my powerful baby wolves sasha @sashaabdulaziz .. dan .. mesti ramai pelik apa gadis cantik ni buat kat studio private Fitbella .. kami bertemu & berkenalan minggu lepas di Spa @hofroyalbeauty .. inilah owner & founder @hofroyalbeauty .. bella adore dengan skin dia yg flawless dia pula adore dengan fit abs bella .. so sebagai wanita yg kuat jaga kesihatan & kecantikan kami berdua sama-sama berfikiran positif & support each other .. bella gunakan khidmat @hofroyalbeauty untuk skin bella dan sasha gunakan khidmat bella sebagai PT untuk fit kan lagi abs & body shape sasha .. malam tadi kami habiskan masa selama 2 jam latihan tanpa henti kat studio private fitbella .. dari jam 10pm to 12am .. sasha terpaksa cari PT ganti sebab PT sasha xda dalam negara selama 3 bulan so sasha memang dalam training angkat berat cuma sasha nak tau lebih details tentang diet yg betul sebab nak shapekan body & dapatkan fit abs .. bella tak nak sasha kurus tapi sasha degil nak slim fit body .. kita tengok apa perubahan body sasha dalam tempoh 30 hari .. bella main peranan yg amat besar sebab sasha adalah salah seorang trainee level VVIP so segala rutin harian beliau, latihan dan juga pemakanan sasha, bella kena pantau habis .. manjanya dia memang nak marah pun tak sampai hati .. so korang nak tengok apa perubahan body shape trainee vvip bella ni kena follow IG fitbella & juga IG @sashaabdulaziz .. sasha dah start consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. Doakan misi kami berjaya .. Inshaallah .. Amin .. tak sabar nak buat MAGIC lagi .. I Love You sasha @sashaabdulaziz !! 👭👙💪🏻❤️💯💋🏃🏼‍♀️. . #ourselfie #lastnight #latenight #privatesession #vviptrainee #curvygirl #fitgirl #newmissionfitabs #liftinggirl #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #positiveminds #positivevibes #secretplandiet #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 6 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. trust the vibes you get .. energy doesn't lie .. Dream Big .. Set Goals .. Take Action .. welcome to Fitbella Family my powerful baby wolves sasha @sashaabdulaziz .. dan .. mesti ramai pelik apa gadis cantik ni buat kat studio private Fitbella .. kami bertemu & berkenalan minggu lepas di Spa @hofroyalbeauty .. inilah owner & founder @hofroyalbeauty .. bella adore dengan skin dia yg flawless dia pula adore dengan fit abs bella .. so sebagai wanita yg kuat jaga kesihatan & kecantikan kami berdua sama-sama berfikiran positif & support each other .. bella gunakan khidmat @hofroyalbeauty untuk skin bella dan sasha gunakan khidmat bella sebagai PT untuk fit kan lagi abs & body shape sasha .. malam tadi kami habiskan masa selama 2 jam latihan tanpa henti kat studio private fitbella .. dari jam 10pm to 12am .. sasha terpaksa cari PT ganti sebab PT sasha xda dalam negara selama 3 bulan so sasha memang dalam training angkat berat cuma sasha nak tau lebih details tentang diet yg betul sebab nak shapekan body & dapatkan fit abs .. bella tak nak sasha kurus tapi sasha degil nak slim fit body .. kita tengok apa perubahan body sasha dalam tempoh 30 hari .. bella main peranan yg amat besar sebab sasha adalah salah seorang trainee level VVIP so segala rutin harian beliau, latihan dan juga pemakanan sasha, bella kena pantau habis .. manjanya dia memang nak marah pun tak sampai hati .. so korang nak tengok apa perubahan body shape trainee vvip bella ni kena follow IG fitbella & juga IG @sashaabdulaziz .. sasha dah start consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. Doakan misi kami berjaya .. Inshaallah .. Amin .. tak sabar nak buat MAGIC lagi .. I Love You sasha @sashaabdulaziz !! 👭👙💪🏻❤️💯💋🏃🏼‍♀️.
.
#ourselfie #lastnight #latenight #privatesession #VVIPtrainee #curvygirl #fitgirl #newmissionfitabs #liftinggirl #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #positiveminds #positivevibes #secretplandiet #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. trust the vibes you get .. energy doesn't lie .. Dream Big .. Set Goals .. Take Action .. welcome to Fitbella Family my powerful baby wolves sasha @sashaabdulaziz .. dan .. mesti ramai pelik apa gadis cantik ni buat kat studio private Fitbella .. kami bertemu & berkenalan minggu lepas di Spa @hofroyalbeauty .. inilah owner & founder @hofroyalbeauty .. bella adore dengan skin dia yg flawless dia pula adore dengan fit abs bella .. so sebagai wanita yg kuat jaga kesihatan & kecantikan kami berdua sama-sama berfikiran positif & support each other .. bella gunakan khidmat @hofroyalbeauty untuk skin bella dan sasha gunakan khidmat bella sebagai PT untuk fit kan lagi abs & body shape sasha .. malam tadi kami habiskan masa selama 2 jam latihan tanpa henti kat studio private fitbella .. dari jam 10pm to 12am .. sasha terpaksa cari PT ganti sebab PT sasha xda dalam negara selama 3 bulan so sasha memang dalam training angkat berat cuma sasha nak tau lebih details tentang diet yg betul sebab nak shapekan body & dapatkan fit abs .. bella tak nak sasha kurus tapi sasha degil nak slim fit body .. kita tengok apa perubahan body sasha dalam tempoh 30 hari .. bella main peranan yg amat besar sebab sasha adalah salah seorang trainee level VVIP so segala rutin harian beliau, latihan dan juga pemakanan sasha, bella kena pantau habis .. manjanya dia memang nak marah pun tak sampai hati .. so korang nak tengok apa perubahan body shape trainee vvip bella ni kena follow IG fitbella & juga IG @sashaabdulaziz .. sasha dah start consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. Doakan misi kami berjaya .. Inshaallah .. Amin .. tak sabar nak buat MAGIC lagi .. I Love You sasha @sashaabdulaziz !! 👭👙💪🏻❤️💯💋🏃🏼‍♀️. . #ourselfie #lastnight #latenight #privatesession #vviptrainee #curvygirl #fitgirl #newmissionfitabs #liftinggirl #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #positiveminds #positivevibes #secretplandiet #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 11 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. everything comes to you at the right time .. be patient and trust the process .. congrats again to my online trainee baby wolves izzah @izzahkb for 7kg down in 30days .. I'm always with you .. dan .. ini pula results konsisten dari trainee online training fitbella adik izzah @izzahkb .. izzah baru berusia 18 tahun & baru habis SPM .. berat izzah naik mendadak dari 45kg to 60kg dari zaman sekolah menengah lagi .. so izzah jumpa IG fitbella terus bagitau orang tua izzah nak join online training buat kat uma so orang tua izzah izinkan & inilah berkat usaha kami berdua hanya melalui whatsapp semalam dah genap 30 hari sesi latihan online izzah dengan fitbella berat izzah turun 7kg konsisten walaupun izzah ada terlanggar pantang makan .. izzah memang anak murid ikut kata so tak susah bella nak pantau aktiviti izzah dari jauh .. izzah inginkan berat sama macam adik kandung bella, effa @fareesya18 .. effa dulu pun alami berat yg sama 60kg dalam masa 60 hari berat effa turun 48kg .. izzah dah consume fitbella supplemen selama 30 hari .. izzah bagitau bella nak sambung sesi online bulan kedua bagi dapatkan lagi berat idaman .. izzah consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian fitbella supplemen masih harga promosi RM150 one set & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 📲👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistancetrainee #18yearsold #7kgdown #30days #consistent #workhard #diet #secretplandiet #secretplanworkout #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #loseweights #lossinches #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. everything comes to you at the right time .. be patient and trust the process .. congrats again to my online trainee baby wolves izzah @izzahkb for 7kg down in 30days .. I'm always with you .. dan .. ini pula results konsisten dari trainee online training fitbella adik izzah @izzahkb .. izzah baru berusia 18 tahun & baru habis SPM .. berat izzah naik mendadak dari 45kg to 60kg dari zaman sekolah menengah lagi .. so izzah jumpa IG fitbella terus bagitau orang tua izzah nak join online training buat kat uma so orang tua izzah izinkan & inilah berkat usaha kami berdua hanya melalui whatsapp semalam dah genap 30 hari sesi latihan online izzah dengan fitbella berat izzah turun 7kg konsisten walaupun izzah ada terlanggar pantang makan .. izzah memang anak murid ikut kata so tak susah bella nak pantau aktiviti izzah dari jauh .. izzah inginkan berat sama macam adik kandung bella, effa @fareesya18 .. effa dulu pun alami berat yg sama 60kg dalam masa 60 hari berat effa turun 48kg .. izzah dah consume fitbella supplemen selama 30 hari .. izzah bagitau bella nak sambung sesi online bulan kedua bagi dapatkan lagi berat idaman .. izzah consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian fitbella supplemen masih harga promosi RM150 one set & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 📲👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistancetrainee #18yearsold #7kgdown #30days #consistent #workhard #diet #secretplandiet #secretplanworkout #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #loseweights #lossinches #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 5 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. make friends who force you to level up .. thanks to my loyal customer Dr hamimah for your supports .. may God bless you and your family .. dan .. ini repeat order dari customer setia fitbella supplemen .. Dr hamimah yg stay jauh di kota samarahan Sarawak & bertugas di Universiti Malaysia Sarawak .. Dr hamimah tau mengenai bagusnya fitbella supplemen melalui sahabat beliau yg juga bergelar Doktor Medical iaitu Dr Norma @normawatia & Dr Ju @mrs_juwita .. Dr Norma & Dr Ju dua2 pun trainee bella untuk sesi latihan private .. lepas consume fitbella supplemen berat Dr hamimah turun 1.5kg tapi yg paling gembirakan beliau inchloss yg banyak .. badan rasa ringan & terus belikan untuk suami beliau supplemen yg sama .. banyak kali dah bella bagitau fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports sesuai untuk semua golongan wanita, lelaki yg obesiti, yg gemuk, yg ingin maintainkan berat badan, yg susah buang toksin, ibu mengandung, ibu yg menyusukan bayi, pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung,kanak-kanak obesiti .. fitbella supplemen bukan ubat kurus tapi minuman tenaga yg xda langsung bahan kimia & lulus KKM .. semuanya ekstrak buah2an dan sayur2an yg bagi kita tenaga walaupun kurang makan .. whatsapp 017-648-2099 untuk dapatkan harga promosi fitbella supplemen AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & dapatkan free gifts sekali !! 🏃🏼‍♀️🏃🏻💪🏻👙♥️💯💋.
.
#feedbackcustomer #fastresults #repeatorder #husbandandwife #loseweights #lossinches #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fattofit #fitbellasupplemen #diet #amblock #pmflush #turboburner #suresado #promoprice #RM150 #oneset #KKM #halal #sarawak #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. make friends who force you to level up .. thanks to my loyal customer Dr hamimah for your supports .. may God bless you and your family .. dan .. ini repeat order dari customer setia fitbella supplemen .. Dr hamimah yg stay jauh di kota samarahan Sarawak & bertugas di Universiti Malaysia Sarawak .. Dr hamimah tau mengenai bagusnya fitbella supplemen melalui sahabat beliau yg juga bergelar Doktor Medical iaitu Dr Norma @normawatia & Dr Ju @mrs_juwita .. Dr Norma & Dr Ju dua2 pun trainee bella untuk sesi latihan private .. lepas consume fitbella supplemen berat Dr hamimah turun 1.5kg tapi yg paling gembirakan beliau inchloss yg banyak .. badan rasa ringan & terus belikan untuk suami beliau supplemen yg sama .. banyak kali dah bella bagitau fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports sesuai untuk semua golongan wanita, lelaki yg obesiti, yg gemuk, yg ingin maintainkan berat badan, yg susah buang toksin, ibu mengandung, ibu yg menyusukan bayi, pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung,kanak-kanak obesiti .. fitbella supplemen bukan ubat kurus tapi minuman tenaga yg xda langsung bahan kimia & lulus KKM .. semuanya ekstrak buah2an dan sayur2an yg bagi kita tenaga walaupun kurang makan .. whatsapp 017-648-2099 untuk dapatkan harga promosi fitbella supplemen AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & dapatkan free gifts sekali !! 🏃🏼‍♀️🏃🏻💪🏻👙♥️💯💋. . #feedbackcustomer #fastresults #repeatorder #husbandandwife #loseweights #lossinches #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fattofit #fitbellasupplemen #diet #amblock #pmflush #turboburner #suresado #promoprice #rm150 #oneset #kkm #halal #sarawak #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. the key to success is to start before you are ready .. congrats to my loyal customer farah adilah @frhdila for 5kg down in just 14 days .. keep going and trust the process .. dan .. setiap hari ada good feedback dari customer2 yg dah consume fitbella supplemen am block & pm flush .. semuanya bagi fast results dan happy dengan perubahan badan .. ada yg berat tak turun banyak tapi inch loss banyak sampai repeat order .. bagi farah plak yg masih menyusukan anak gembira berat degil tu tumpas juga bila farah buat workout walau tak selalu jaga makan dan minum fitbella supplemen 14 hari je turun 5kg .. bella dah cuba kat adik ipar bella yg masih menyusukan bayi berat tetap turun susu tak kering pun malah bayi lagi cepat kenyang & cantik kulit .. baru2 ni anak buah bella tu kena campak tak kena semua kulit badan sapu ubat langsung xda kesan parut .. so bella masih buat promosi harga sebab ramai minta bella teruskan promosi sebab ada yg gaji lambat dan ada yg menabung nak beli fitbella supplemen ni .. so bella rasa terharu dengan text-text macam tu so bella akan teruskan misi promosi harga fitbella AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & korang still akan dapat free gifts .. dan bella akan salurkan setiap RM1 pembelian fitbella supplemen ini ke tabung Masjid Matang Pagar Sungai Buloh .. semoga doa orang2 yg solat disitu akan membawa kesihatan kepada pengguna fitbella supplemen .. syukur alhamdulilah setakat ni sambutan memang mengalakkan .. maaf bella memang busy so segala postage kena tunggu giliran masing2 .. korang boleh whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian Fitbella Supplemen yg Magic ni !! 👭💪🏻👙♥️💯💋.
.
#feedbackcustomer #loyalcustomer #14days #5kgdown #breastfeedingmom #fastresults #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #promoprice #RM150 #oneset #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. the key to success is to start before you are ready .. congrats to my loyal customer farah adilah @frhdila for 5kg down in just 14 days .. keep going and trust the process .. dan .. setiap hari ada good feedback dari customer2 yg dah consume fitbella supplemen am block & pm flush .. semuanya bagi fast results dan happy dengan perubahan badan .. ada yg berat tak turun banyak tapi inch loss banyak sampai repeat order .. bagi farah plak yg masih menyusukan anak gembira berat degil tu tumpas juga bila farah buat workout walau tak selalu jaga makan dan minum fitbella supplemen 14 hari je turun 5kg .. bella dah cuba kat adik ipar bella yg masih menyusukan bayi berat tetap turun susu tak kering pun malah bayi lagi cepat kenyang & cantik kulit .. baru2 ni anak buah bella tu kena campak tak kena semua kulit badan sapu ubat langsung xda kesan parut .. so bella masih buat promosi harga sebab ramai minta bella teruskan promosi sebab ada yg gaji lambat dan ada yg menabung nak beli fitbella supplemen ni .. so bella rasa terharu dengan text-text macam tu so bella akan teruskan misi promosi harga fitbella AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & korang still akan dapat free gifts .. dan bella akan salurkan setiap RM1 pembelian fitbella supplemen ini ke tabung Masjid Matang Pagar Sungai Buloh .. semoga doa orang2 yg solat disitu akan membawa kesihatan kepada pengguna fitbella supplemen .. syukur alhamdulilah setakat ni sambutan memang mengalakkan .. maaf bella memang busy so segala postage kena tunggu giliran masing2 .. korang boleh whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian Fitbella Supplemen yg Magic ni !! 👭💪🏻👙♥️💯💋. . #feedbackcustomer #loyalcustomer #14days #5kgdown #breastfeedingmom #fastresults #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #promoprice #rm150 #oneset #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. I don't trust words I trust actions .. congrats to my powerful wolves wawa @wawa_anim for your hard works .. 3.4kg down in 7 days .. I'm so PROUD of YOU .. dan .. semalam satu hari bella busy dengan latihan sesi private dari pagi sampai tengah malam .. 6 orang trainee sesi private buat latihan untuk SP masing2 .. masa bella xda selama 7 hari travel ke Thailand .. sempat bella buat cabaran 7 hari turun 3kg untuk trainee sesi private sahaja .. dan bella tak sangka wawa @wawa_anim baru sekali datang latihan dengan fitbella boleh jadi pemenang .. wawa memang lambat progress sebab busy dengan kerja and family .. tapi wawa semangat nak tunjukkan yg wawa boleh buat walaupun hanya sekali latihan secret plan .. bella memang percaya Magic tu ada bila kita fokus dan buat hasilnya bukan sekilo tapi 3.4kg wawa boleh turunkan .. berat sebelum 61kg malam tadi bella timbang 57.6 kg .. fat dari obese turun healthy .. BMI 24.4 turun 23.0 .. sikit je lagi nak dapat BMI normal wanita asia ialah 22.9 .. bella hadiahkan kain sutera batik bernilai RM450 untuk wawa buat baju raya tahun ni .. wawa consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih harga promosi & pertanyaan pakej latihan sesi 2017 !! 👭👙💪🏻🙏🏻♥️💯💋.
.
#ourselfie #lastnight #session2 #privatesession #3.4kgdown #7days #loseweightschallenge #fitbellachallenge #powerfulwolves #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I don't trust words I trust actions .. congrats to my powerful wolves wawa @wawa_anim for your hard works .. 3.4kg down in 7 days .. I'm so PROUD of YOU .. dan .. semalam satu hari bella busy dengan latihan sesi private dari pagi sampai tengah malam .. 6 orang trainee sesi private buat latihan untuk SP masing2 .. masa bella xda selama 7 hari travel ke Thailand .. sempat bella buat cabaran 7 hari turun 3kg untuk trainee sesi private sahaja .. dan bella tak sangka wawa @wawa_anim baru sekali datang latihan dengan fitbella boleh jadi pemenang .. wawa memang lambat progress sebab busy dengan kerja and family .. tapi wawa semangat nak tunjukkan yg wawa boleh buat walaupun hanya sekali latihan secret plan .. bella memang percaya Magic tu ada bila kita fokus dan buat hasilnya bukan sekilo tapi 3.4kg wawa boleh turunkan .. berat sebelum 61kg malam tadi bella timbang 57.6 kg .. fat dari obese turun healthy .. BMI 24.4 turun 23.0 .. sikit je lagi nak dapat BMI normal wanita asia ialah 22.9 .. bella hadiahkan kain sutera batik bernilai RM450 untuk wawa buat baju raya tahun ni .. wawa consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih harga promosi & pertanyaan pakej latihan sesi 2017 !! 👭👙💪🏻🙏🏻♥️💯💋. . #ourselfie #lastnight #session2 #privatesession #3.4kgdown #7days #loseweightschallenge #fitbellachallenge #powerfulwolves #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 12 0
pure_himalayan's Instagram Photo - Years pass by but the unconditional love for these gentlemen still builds on immensely 🙏
#PorcupineTree #PTMagic #StevenWilson #XMII #2005 #ProgLovers #ProgressiveRock #MusicLove #OnLoop #Fadeaway #ColinEdwin #GavinHarrison #JohnWesely #MusicInMountains #OneLove

Years pass by but the unconditional love for these gentlemen still builds on immensely 🙏 #porcupinetree #PTMagic #stevenwilson #xmii #2005 #proglovers #progressiverock #musiclove #onloop #fadeaway #colinedwin #gavinharrison #johnwesely #musicinmountains #onelove

Share 1 0
_fitbella16's Instagram Photo - and .. choose a job you love .. you will never get tired or regret doing it .. your life will be more happier and you make many people happier too .. life is too short to hates .. spread the good vibes and never settle on it .. every human have their on limits .. choose people who choose you .. never let someone waste your time twice .. no matter what happens .. keep moving forward .. hard times is temporary .. believe it .. achieve it .. never stop pray on it .. hustle hard everyday FitBella !! 👸🏼🐺💪🏻👙👟♥️💯💋.
.
#selfie #bellaeffa #privatesession #privategym #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #fattifit #goodvibes #spreadlove #helpwomen #lovewomen #realwolves #nevergiveup #naturalbody #naturalworkout #Nike #motivation #inspiration #singlemom #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. choose a job you love .. you will never get tired or regret doing it .. your life will be more happier and you make many people happier too .. life is too short to hates .. spread the good vibes and never settle on it .. every human have their on limits .. choose people who choose you .. never let someone waste your time twice .. no matter what happens .. keep moving forward .. hard times is temporary .. believe it .. achieve it .. never stop pray on it .. hustle hard everyday FitBella !! 👸🏼🐺💪🏻👙👟♥️💯💋. . #selfie #bellaeffa #privatesession #privategym #PTmagic #ptmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #fattifit #goodvibes #spreadlove #helpwomen #lovewomen #realwolves #nevergiveup #naturalbody #naturalworkout #nike #motivation #inspiration #singlemom #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 14 0
Load More