PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about ptmagic

Instagram Photos and Videos about ptmagic. Download, Comment, Like ptmagic Photos and Videos Shared by Various Users

_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni lagi kejayaan #PTmagic kat Trainee yg kategori pesakit sembelit kronik .. azliza @princess_ghina21 bukan je hadapi masalah sembelit tapi masalah berat badan kategori obesiti .. berat liza naik setiap bulan smp mencecah 85kg .. liza dah cuba macam2 supplemen & hidup bergantung kat ubat klinik kalo nak berak .. tu pun kadang tak berak jugak smp jmp IG @_fitbella16 liza nak cuba training sesi private dgn fitbella bila liza tgk byk trainee fitbella berjaya kurus sihat & cepat cara Natural Workout .. liza datang training bulan februari 2017 .. hanya 6 sesi hari raya bulan june 2017 perut liza dah kempis & berat liza turun 18kg jadi 69kg .. bella kagum dengan kesungguhan liza nak sihat kembali tak nak kena bedah angkara salah makan & usus liza dah terganggu dgn byk makanan yg x sihat & tak hadam .. syukur sgt bella dapat sihatkan wanita bella dari terus sakit & bedepan dgn pembedahan yg kita tau kesan dia liza akan terus obesiti kalo cara makan ubat tak betul & cara makan sihat xda yg ajar .. liza akan sambung 4 sesi lagi secara online je dgn fitbella .. perut yg buncit tu dah kempis dtg studio beli lagi 4 kotak Pati Latoja Ori & 6 kotak PM Flush .. masa awal buat badan liza kena minum AM Block utk elak liza dari makan makanan tak sihat atau junk foods .. whatsapp 017-6482099 utk pembelian Fitbella Supplemen Yg Memang Super MAGIC !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐ŸŒน๐Ÿ“ฒ.
.
#fastresults #happytrainee #fattofit #PTmagic #privatetrainee #constipation #obesity #18kilosdown #6session #flatbelly #mymagic #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #patilatojaori #bodyfirmingcream #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni lagi kejayaan #PTmagic kat Trainee yg kategori pesakit sembelit kronik .. azliza @princess_ghina21 bukan je hadapi masalah sembelit tapi masalah berat badan kategori obesiti .. berat liza naik setiap bulan smp mencecah 85kg .. liza dah cuba macam2 supplemen & hidup bergantung kat ubat klinik kalo nak berak .. tu pun kadang tak berak jugak smp jmp IG @_fitbella16 liza nak cuba training sesi private dgn fitbella bila liza tgk byk trainee fitbella berjaya kurus sihat & cepat cara Natural Workout .. liza datang training bulan februari 2017 .. hanya 6 sesi hari raya bulan june 2017 perut liza dah kempis & berat liza turun 18kg jadi 69kg .. bella kagum dengan kesungguhan liza nak sihat kembali tak nak kena bedah angkara salah makan & usus liza dah terganggu dgn byk makanan yg x sihat & tak hadam .. syukur sgt bella dapat sihatkan wanita bella dari terus sakit & bedepan dgn pembedahan yg kita tau kesan dia liza akan terus obesiti kalo cara makan ubat tak betul & cara makan sihat xda yg ajar .. liza akan sambung 4 sesi lagi secara online je dgn fitbella .. perut yg buncit tu dah kempis dtg studio beli lagi 4 kotak Pati Latoja Ori & 6 kotak PM Flush .. masa awal buat badan liza kena minum AM Block utk elak liza dari makan makanan tak sihat atau junk foods .. whatsapp 017-6482099 utk pembelian Fitbella Supplemen Yg Memang Super MAGIC !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐ŸŒน๐Ÿ“ฒ. . #fastresults #happytrainee #fattofit #PTmagic #privatetrainee #constipation #obesity #18kilosdown #6session #flatbelly #mymagic #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #patilatojaori #bodyfirmingcream #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 0 74
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. maz @maz_dleora bakal trainee online stage 2 nov akan start online training Coach Fitbella next week 7hb nov .. tapi belum start online pun berat dah bekilo-kilo turun hasil ikut kata & rajin minum Fitbella PM Flush .. baru 26 peket try buat senaman ikut video kat Instagram @_fitbella16 berat maz turun 5.2kg belum sebulan pun .. inilah Magic & Amazing .. kalo xda yg guide cara betul mmg kelaut la minum supplemen hebat mana pun berat tu sama je takkan turun .. muka mas pun glowing bila ikut cara makan sihat yg bella ajar .. sapu plak Pati Latoja Ori setiap hari berinci-inci inchloss maz dah dapat .. soon start on9 mudah keje bella & keje maz tinggal nak kempiskan lagi perut maz smp Fit & Buat Fit Body Shape .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian Fitbella Supplemen Yg Semuanya MAGIC .. korang tak beli korang yg rugi tak semua usahawan atau coach nak ajar cara kalo bukan anak murid dia .. customer pun bella guide cara makan sihat cuma workout mst kena BERGURU sbb apa sbb COACH akan tau apa masalah badan Trainee baru boleh guide ikut masalah badan bukan main cincai ajar camtu sakit je dapat hasil mmg xda .. kena ikut online training 37 hari kalo korang stay jauh dari studio Fitbella atau xda masa nak datang studio Fitbella buat je kat rumah Fitbella akan guide korang dari jarak jauh melalui whatsapp sahaja !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ“ฒโค๏ธ.
.
#fastresults #magic #26days #5kilosdown #eatclean #pmflush #futureonlinetrainee #onlinetraining #worldwide #onlinecoach #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #helpwomen #lovewomen
#vegan #kkm #halal #gmp #fda #usa #diet #natural #fitbody #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. maz @maz_dleora bakal trainee online stage 2 nov akan start online training Coach Fitbella next week 7hb nov .. tapi belum start online pun berat dah bekilo-kilo turun hasil ikut kata & rajin minum Fitbella PM Flush .. baru 26 peket try buat senaman ikut video kat Instagram @_fitbella16 berat maz turun 5.2kg belum sebulan pun .. inilah Magic & Amazing .. kalo xda yg guide cara betul mmg kelaut la minum supplemen hebat mana pun berat tu sama je takkan turun .. muka mas pun glowing bila ikut cara makan sihat yg bella ajar .. sapu plak Pati Latoja Ori setiap hari berinci-inci inchloss maz dah dapat .. soon start on9 mudah keje bella & keje maz tinggal nak kempiskan lagi perut maz smp Fit & Buat Fit Body Shape .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian Fitbella Supplemen Yg Semuanya MAGIC .. korang tak beli korang yg rugi tak semua usahawan atau coach nak ajar cara kalo bukan anak murid dia .. customer pun bella guide cara makan sihat cuma workout mst kena BERGURU sbb apa sbb COACH akan tau apa masalah badan Trainee baru boleh guide ikut masalah badan bukan main cincai ajar camtu sakit je dapat hasil mmg xda .. kena ikut online training 37 hari kalo korang stay jauh dari studio Fitbella atau xda masa nak datang studio Fitbella buat je kat rumah Fitbella akan guide korang dari jarak jauh melalui whatsapp sahaja !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ“ฒโค๏ธ. . #fastresults #magic #26days #5kilosdown #eatclean #pmflush #futureonlinetrainee #onlinetraining #worldwide #onlinecoach #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #helpwomen #lovewomen #vegan #kkm #halal #gmp #fda #usa #diet #natural #fitbody #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 1 27
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni feedback dari bakal trainee online fitbella utk bulan november .. sblm sign up sbg trainee .. maz @maz_dleora adalah customer setia produk fitbella .. maz tak pernah rasa ragu2 beli & guna semua yg bella sarankan kat maz sbb maz juga seorang ibu mcm fitbella .. so kalo kaum ibu tgk badan fitbella kurus sihat mmg xda rasa ragu nak cuba apa yg bella pakai masa nak dapatkan perut kempis & turunkan berat badan .. bella share semua rahsia cantik badan & sihat kat semua wanita .. bella sendiri guide cara sapu Pati Latoja Ori xnk korang salah cara sapu .. so bella ada bgtau pakai sarung tgn plastik atau getah kalo kita nak dukung anak atau menyusukan anak sbb tapak tangan kita pun akan rasa pijar lepas kita sapu Pati Latoja Ori .. mcm maz siap muka pun pijar walau dah cuci tgn dgn sabun sbb maz dah detox body guna PM Flush so kesan latoja ori ni lagi cepat & panas dia lama nak hilang .. so lagi cepat & byk inchloss maz akan dapat kalo body dah detox dgn Fitbella PM Flush .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian Fitbella Supplemen !! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#fastresults #happyfeedback #onlinetrainee #onlinetraining #patilatojaori #bodyfirmingcream #origibalnofake #hotandcomfortable #nonoily #buyoriginal #worthit #helpwomen #lovewomen #PTmagic #burnfat #burncalories #inchloss #detoxcream #entrepreneur #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni feedback dari bakal trainee online fitbella utk bulan november .. sblm sign up sbg trainee .. maz @maz_dleora adalah customer setia produk fitbella .. maz tak pernah rasa ragu2 beli & guna semua yg bella sarankan kat maz sbb maz juga seorang ibu mcm fitbella .. so kalo kaum ibu tgk badan fitbella kurus sihat mmg xda rasa ragu nak cuba apa yg bella pakai masa nak dapatkan perut kempis & turunkan berat badan .. bella share semua rahsia cantik badan & sihat kat semua wanita .. bella sendiri guide cara sapu Pati Latoja Ori xnk korang salah cara sapu .. so bella ada bgtau pakai sarung tgn plastik atau getah kalo kita nak dukung anak atau menyusukan anak sbb tapak tangan kita pun akan rasa pijar lepas kita sapu Pati Latoja Ori .. mcm maz siap muka pun pijar walau dah cuci tgn dgn sabun sbb maz dah detox body guna PM Flush so kesan latoja ori ni lagi cepat & panas dia lama nak hilang .. so lagi cepat & byk inchloss maz akan dapat kalo body dah detox dgn Fitbella PM Flush .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian Fitbella Supplemen !! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #fastresults #happyfeedback #onlinetrainee #onlinetraining #patilatojaori #bodyfirmingcream #origibalnofake #hotandcomfortable #nonoily #buyoriginal #worthit #helpwomen #lovewomen #PTmagic #burnfat #burncalories #inchloss #detoxcream #entrepreneur #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 0 34
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni lagi testimoni dari Trainee Online Fitbella .. effa @mysteriousladypersona baru start on9 training 1hb nov & baru beli Pati Latoja Ori mula sapu tak rasa panas sbb effa sapu nipis & effa jenis kulit tebal & byk lagi lemak tepu .. bila sapu tebal terus panas dia lama & non stop bepeluh .. effa pernah beli yg Fake harga RM25 dua hari sapu pun tak rasa panas sampai effa buang kat tong sampah tapi kali ni beli yg Ori dari Fitbella baru tau yg Ori ni mmg panas & panas dia buat kita selesa & tak menyakitkan .. stok Pati Latoja Ori masih ada so cepat Whatsapp 017-6482099 untuk pembelian 2 pcs RM180 dapat free gifts & bella akan guide cara sapu & tips makan sihat semasa menggunakan Pati Latoja Ori & free postage seluruh Malaysia !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ“ฒ.
.
#fastresults #day2 #PatiLatojaOri #bodyfirmingcream #originalnofake #fitbellacoach #onlinetraining #onlinetrainee #hotandcomfortable #nonoily #sweat #burnfat #burncalories #inchloss #buyoriginal #topseller #helpwomen #lovewomen #PTmagic #entrepreneur #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni lagi testimoni dari Trainee Online Fitbella .. effa @mysteriousladypersona baru start on9 training 1hb nov & baru beli Pati Latoja Ori mula sapu tak rasa panas sbb effa sapu nipis & effa jenis kulit tebal & byk lagi lemak tepu .. bila sapu tebal terus panas dia lama & non stop bepeluh .. effa pernah beli yg Fake harga RM25 dua hari sapu pun tak rasa panas sampai effa buang kat tong sampah tapi kali ni beli yg Ori dari Fitbella baru tau yg Ori ni mmg panas & panas dia buat kita selesa & tak menyakitkan .. stok Pati Latoja Ori masih ada so cepat Whatsapp 017-6482099 untuk pembelian 2 pcs RM180 dapat free gifts & bella akan guide cara sapu & tips makan sihat semasa menggunakan Pati Latoja Ori & free postage seluruh Malaysia !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ“ฒ. . #fastresults #day2 #patilatojaori #bodyfirmingcream #originalnofake #fitbellacoach #onlinetraining #onlinetrainee #hotandcomfortable #nonoily #sweat #burnfat #burncalories #inchloss #buyoriginal #topseller #helpwomen #lovewomen #PTmagic #entrepreneur #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 26
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. setiap apa yg kita buat perlu ada Niat .. apa Niat kita dalam Bisnes .. Niat Fitbella bukan untuk kejar kekayaaan Di Dunia tapi Niat Fitbella nak Tolong Ramai Lagi Wanita Obesiti & Sakit Kembali Sihat, Kurus & Cantik .. setiap hari bella bersekang mata demi Misi Bantu Wanita Sihat .. 3 Iphone bella guna hanya untuk berhubung dengan semua wanita yg memerlukan pertolongan dari Fitbella .. datanglah ribuan Haters sekalipun takkan goyahkan Semangat Seorang Pejuang yg ingin melihat Kaumnya Kembali Sihat .. sikit-sikit lama-lama menjadi Bukit .. bella bangga punya Istana Kecil bella la Permaisuri & bella jaga terlalu ramai Puteri yg Percayakan Ajaran Fitbella .. Kita Teruskan Misi Makan Sihat & Kita Consume Semua Produk Halal, Natural & Terbaik Dari Formula Magic #PTmagic Fitbella .. Hanya Allah Dapat Balas Segala Keikhlasan Kaum Wanita Yg Sama-Sama Bantu Misi Fit Journey Fitbella .. Setiap Pembelian Supplemen Fitbella RM1 akan bella salurkan ke Tabung Bina Masjid Matang Pagar Sungai Buloh tempat Fitbella membesar dari Umur 17 tahun & anak-anak Fitbella juga membesar dikawasan yg sama .. semoga Doa-Doa orang-orang yg Beriman Akan Sihatkan Semua Pengguna Fitbella Supplemen .. Amin .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian set-set combo pada harga promo termurah dipasaran !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ”ฎ๐Ÿ“ฒ.
.
#wednesday #1stnovember #november #mybusymonth #hecticmonth #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #entrepreneurlife #helpwomen #lovewomen #burnfat #burncalories #pmflush #bestdetox #fatburner #alphawoman #patilatojaori #bodyfirmingcream #MyMagicFormula #kkm #halal #gmp #usa #vegan #donation #allahblessmyjourney #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. setiap apa yg kita buat perlu ada Niat .. apa Niat kita dalam Bisnes .. Niat Fitbella bukan untuk kejar kekayaaan Di Dunia tapi Niat Fitbella nak Tolong Ramai Lagi Wanita Obesiti & Sakit Kembali Sihat, Kurus & Cantik .. setiap hari bella bersekang mata demi Misi Bantu Wanita Sihat .. 3 Iphone bella guna hanya untuk berhubung dengan semua wanita yg memerlukan pertolongan dari Fitbella .. datanglah ribuan Haters sekalipun takkan goyahkan Semangat Seorang Pejuang yg ingin melihat Kaumnya Kembali Sihat .. sikit-sikit lama-lama menjadi Bukit .. bella bangga punya Istana Kecil bella la Permaisuri & bella jaga terlalu ramai Puteri yg Percayakan Ajaran Fitbella .. Kita Teruskan Misi Makan Sihat & Kita Consume Semua Produk Halal, Natural & Terbaik Dari Formula Magic #PTmagic Fitbella .. Hanya Allah Dapat Balas Segala Keikhlasan Kaum Wanita Yg Sama-Sama Bantu Misi Fit Journey Fitbella .. Setiap Pembelian Supplemen Fitbella RM1 akan bella salurkan ke Tabung Bina Masjid Matang Pagar Sungai Buloh tempat Fitbella membesar dari Umur 17 tahun & anak-anak Fitbella juga membesar dikawasan yg sama .. semoga Doa-Doa orang-orang yg Beriman Akan Sihatkan Semua Pengguna Fitbella Supplemen .. Amin .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian set-set combo pada harga promo termurah dipasaran !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ”ฎ๐Ÿ“ฒ. . #wednesday #1stnovember #november #mybusymonth #hecticmonth #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #entrepreneurlife #helpwomen #lovewomen #burnfat #burncalories #pmflush #bestdetox #fatburner #alphawoman #patilatojaori #bodyfirmingcream #MyMagicFormula #kkm #halal #gmp #usa #vegan #donation #allahblessmyjourney #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 36
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. biarlah bukti yg berbicara .. aisya @aisyar.alanya baru 4 sesi latihan private & dah 55 hari sapu Pati Latoja Ori & Minum PM Flush .. berat turun 6kg dari 71.5kg to 65.5kg hari ni .. tapi Inchloss tu yg MAGIC .. 4 size terus tukar mmg Amazing Results .. bella dah nampak Peha aisya ketara kecik setiap kali datang latihan .. aisya susah nak jaga makan tapi usaha jugak sebab faktor keje selalu jumpa Client so client suka belanja makan .. so lepas dah langgar pantang cepat2 minum PM Flush & besoknya berat turun balik .. inchloss tu dapat dari cara Pakai Pati Latoja Ori .. setiap hari aisya tak lupa sapu so bila makan yg tak sihat pati latoja still bertindak utk burn kalori & fat tu on the spot .. tu sbb semua trainee Fitbella wajib sapu Pati Latoja Ori setiap hari .. tak minum PM Flush pun ada Detox Cream yg Amazing .. cakap la apa brand Cream Panas semua bella dah try masa bella buncit dulu & semuanya tak boleh lawan Magic Results Pati Latoja Ori .. stok sampai je habis tak sampai 5 hari .. whatsapp 017-6482088 utk pembelian Fitbella Supplemen & Pati Latoja Ori .. stok masuk hari ni !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘™โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ฑ.
.
#fastresults #magic #patilatojaori #uk14touk10 #privatetraining #mytrainee #newyearbodygoals #4session #fattofit #overweighttonormal #inchloss #weighloss #burnfat #burncalories #fitbellasupplemen #pmflush #bestdetox #detoxcream #bodyfirmingcream #helpwomen #lovewomen #naturalbody #naturalworkout #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. biarlah bukti yg berbicara .. aisya @aisyar.alanya baru 4 sesi latihan private & dah 55 hari sapu Pati Latoja Ori & Minum PM Flush .. berat turun 6kg dari 71.5kg to 65.5kg hari ni .. tapi Inchloss tu yg MAGIC .. 4 size terus tukar mmg Amazing Results .. bella dah nampak Peha aisya ketara kecik setiap kali datang latihan .. aisya susah nak jaga makan tapi usaha jugak sebab faktor keje selalu jumpa Client so client suka belanja makan .. so lepas dah langgar pantang cepat2 minum PM Flush & besoknya berat turun balik .. inchloss tu dapat dari cara Pakai Pati Latoja Ori .. setiap hari aisya tak lupa sapu so bila makan yg tak sihat pati latoja still bertindak utk burn kalori & fat tu on the spot .. tu sbb semua trainee Fitbella wajib sapu Pati Latoja Ori setiap hari .. tak minum PM Flush pun ada Detox Cream yg Amazing .. cakap la apa brand Cream Panas semua bella dah try masa bella buncit dulu & semuanya tak boleh lawan Magic Results Pati Latoja Ori .. stok sampai je habis tak sampai 5 hari .. whatsapp 017-6482088 utk pembelian Fitbella Supplemen & Pati Latoja Ori .. stok masuk hari ni !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘™โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ฑ. . #fastresults #magic #patilatojaori #uk14touk10 #privatetraining #mytrainee #newyearbodygoals #4session #fattofit #overweighttonormal #inchloss #weighloss #burnfat #burncalories #fitbellasupplemen #pmflush #bestdetox #detoxcream #bodyfirmingcream #helpwomen #lovewomen #naturalbody #naturalworkout #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 41
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. setiap hari mesti ada je whatsapp dari trainee & customer Fitbella Supplemen bagi feedback happy .. rita @irfankasihadi customer dari singapore beli PM Flush kat agen singpore fitbella iaitu seri @stawberry_sweet_888 happy berat yg susah nak turun tu akhirnya berat tepu tu turun jugak & cepat hanya ambil masa 9 hari minum PM Flush setiap malam sebelum tido .. bukan sekilo tapi 6kg dari 89kg to 83kg .. rita bertenaga .. nasi yg dulu kegemaran tu x makan pun xda masalah sebab perut kenyang .. bella & seri guide rita cara makan sihat .. so warga singapore boleh dapatkan PM Flush kat agen singapore fitbella yg sah Pn Seri @stawberry_sweet_888 .. warga malaysia boleh dapatkan Fitbella PM Flush whatsapp Fitbella 017-6482099 atau agen-agen sah iaitu anak-anak murid Fitbella sendiri yg dah cantik & kurus sihat sejak amalkan PM Flush iaitu kiki @kiki_choki & awen @kesayanganstore !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#pmflush #fitbellasupplemen #fastresults #9days #6kilosdown #obeseproblem #constipation #bestdetox #no1detox #HotSales #detoxviral #pmflushviral #burnfat #burncalories #realtestimoni #diet #vegan #gmp #usa #kkm #halal #naturalingredients #fruittaste #entrepreneur #PTmagic #FitCoach #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. setiap hari mesti ada je whatsapp dari trainee & customer Fitbella Supplemen bagi feedback happy .. rita @irfankasihadi customer dari singapore beli PM Flush kat agen singpore fitbella iaitu seri @stawberry_sweet_888 happy berat yg susah nak turun tu akhirnya berat tepu tu turun jugak & cepat hanya ambil masa 9 hari minum PM Flush setiap malam sebelum tido .. bukan sekilo tapi 6kg dari 89kg to 83kg .. rita bertenaga .. nasi yg dulu kegemaran tu x makan pun xda masalah sebab perut kenyang .. bella & seri guide rita cara makan sihat .. so warga singapore boleh dapatkan PM Flush kat agen singapore fitbella yg sah Pn Seri @stawberry_sweet_888 .. warga malaysia boleh dapatkan Fitbella PM Flush whatsapp Fitbella 017-6482099 atau agen-agen sah iaitu anak-anak murid Fitbella sendiri yg dah cantik & kurus sihat sejak amalkan PM Flush iaitu kiki @kiki_choki & awen @kesayanganstore !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏโ™ฅ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #pmflush #fitbellasupplemen #fastresults #9days #6kilosdown #obeseproblem #constipation #bestdetox #no1detox #hotsales #detoxviral #pmflushviral #burnfat #burncalories #realtestimoni #diet #vegan #gmp #usa #kkm #halal #naturalingredients #fruittaste #entrepreneur #PTmagic #fitcoach #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 43
_fitbella16's Instagram Photo - and .. donโ€™t judge someoneโ€™s attitude until youโ€™ve felt their pain .. one day .. it wonโ€™t hurt anymore .. make yourself free from anything that control your happiness !! ๐ŸŽƒ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’œ®โœ”๏ธ.
.
#candidselfie #iphone8plus #saturday #kyo #halloween #singlemom #fitmom #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #entrepreneurlife #strongmom #workhard #cleanlifestyle #lovewomen #helpwomen #lovemyself #lovemybody #32d2334 #bikinibodygoals #naturalbody #naturalworkout #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. donโ€™t judge someoneโ€™s attitude until youโ€™ve felt their pain .. one day .. it wonโ€™t hurt anymore .. make yourself free from anything that control your happiness !! ๐ŸŽƒ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’œยฎโœ”๏ธ. . #candidselfie #iphone8plus #saturday #kyo #halloween #singlemom #fitmom #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #entrepreneurlife #strongmom #workhard #cleanlifestyle #lovewomen #helpwomen #lovemyself #lovemybody #32d2334 #bikinibodygoals #naturalbody #naturalworkout #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 30 3.31K
kiki_choki's Instagram Photo - It's true. We don't have it as easy as ordinary couples. But this is no ordinary love. 
#Repost @_fitbella16 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
and .. making one person smile can change the world .. maybe not the whole world .. but their world .. I will always here to makes you smile everyday, my love @kiki_choki !! ๐Ÿ‘ญ๐ŸŽƒ๐Ÿ‘™โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’‹.
.
#candidselfie #iphone8plus #saturday #halloween #myfirstmagic #mylove #mytrainee #bellkiki #kyo #lovewomen #helpwomen #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #entrepreneurlife #fitbellasupplemen #naturalbody #naturalworkout #cleanpartygirls #nosmoking #noalcohol #nodrugs #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

It's true. We don't have it as easy as ordinary couples. But this is no ordinary love. #Repost @_fitbella16 (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป and .. making one person smile can change the world .. maybe not the whole world .. but their world .. I will always here to makes you smile everyday, my love @kiki_choki !! ๐Ÿ‘ญ๐ŸŽƒ๐Ÿ‘™โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’‹. . #candidselfie #iphone8plus #saturday #halloween #myfirstmagic #mylove #mytrainee #bellkiki #kyo #lovewomen #helpwomen #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #entrepreneurlife #fitbellasupplemen #naturalbody #naturalworkout #cleanpartygirls #nosmoking #noalcohol #nodrugs #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 1.3K
_fitbella16's Instagram Photo - and .. making one person smile can change the world .. maybe not the whole world .. but their world .. I will always here to makes you smile everyday, my love @kiki_choki !! ๐Ÿ‘ญ๐ŸŽƒ๐Ÿ‘™โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’‹.
.
#candidselfie #iphone8plus #saturday #halloween #myfirstmagic #mylove #mytrainee #bellkiki #kyo #lovewomen #helpwomen #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #entrepreneurlife #fitbellasupplemen #naturalbody #naturalworkout #cleanpartygirls #nosmoking #noalcohol #nodrugs #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. making one person smile can change the world .. maybe not the whole world .. but their world .. I will always here to makes you smile everyday, my love @kiki_choki !! ๐Ÿ‘ญ๐ŸŽƒ๐Ÿ‘™โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’‹. . #candidselfie #iphone8plus #saturday #halloween #myfirstmagic #mylove #mytrainee #bellkiki #kyo #lovewomen #helpwomen #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #entrepreneurlife #fitbellasupplemen #naturalbody #naturalworkout #cleanpartygirls #nosmoking #noalcohol #nodrugs #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 7 1.92K
_fitbella16's Instagram Photo - and .. youโ€™ll never be alone ..
Iโ€™ll be with you from dusk till dawn .. Iโ€™ll be with you from dusk till dawn ..
Baby .. I am right here .. Iโ€™ll hold when things go wrong .. Iโ€™ll be with you from dusk till dawn .. Iโ€™ll be with you from dusk till dawn .. Baby, I am right here .. I Love You, Fitbella !! ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ.
.
#shortvideo #saturday #iphone8plus #spacegrey #256gb #purpleblack #newhaircolor #guess #pedro #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbody #naturalbody #BBG #newyearbodygoals #vegan #eatclean #secretdietplan #lovemybody #cleanlifestyles #nosmoking #noalcohol #nodrugs #myfitnesslife #fitbella

and .. youโ€™ll never be alone .. Iโ€™ll be with you from dusk till dawn .. Iโ€™ll be with you from dusk till dawn .. Baby .. I am right here .. Iโ€™ll hold when things go wrong .. Iโ€™ll be with you from dusk till dawn .. Iโ€™ll be with you from dusk till dawn .. Baby, I am right here .. I Love You, Fitbella !! ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ. . #shortvideo #saturday #iphone8plus #spacegrey #256gb #purpleblack #newhaircolor #guess #pedro #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #fitbody #naturalbody #BBG #newyearbodygoals #vegan #eatclean #secretdietplan #lovemybody #cleanlifestyles #nosmoking #noalcohol #nodrugs #myfitnesslife #fitbella

Share 30 1.01K
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni magic results trainee on9 fitbella .. jenny @jannah_adn .. jenny turun 6kg dari 68kg to 62kg ambil masa 37 hari latihan on9 dgn fitbella .. inchloss ketara .. waist dari 32.5โ€ to 29โ€ .. perut 32โ€ to 29โ€ .. peha 23.5โ€ to 22โ€ .. punggung 39โ€ to 37โ€ .. jenny consume pm flush, fat burner alpha woman & sapu pati latoja ori setiap hari .. whatsapp 017-6482099 untuk info online training november & pembelian supplemen fitbella !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#pmflush #fitbellasupplemen #detox #bestdetox #no1detox #naturaldetox #naturalingredients #burnfat #burncalories #eatclean #slimming #glowingskin #perutkempis #flatbelly #fastresults #realtestimoni #original #patilatojaori #bodyfirmingcream #lossinchfatburner #alphawoman #onlinetraining #onlinecoach #entrepreneur #PTmagic #FitCoach #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni magic results trainee on9 fitbella .. jenny @jannah_adn .. jenny turun 6kg dari 68kg to 62kg ambil masa 37 hari latihan on9 dgn fitbella .. inchloss ketara .. waist dari 32.5โ€ to 29โ€ .. perut 32โ€ to 29โ€ .. peha 23.5โ€ to 22โ€ .. punggung 39โ€ to 37โ€ .. jenny consume pm flush, fat burner alpha woman & sapu pati latoja ori setiap hari .. whatsapp 017-6482099 untuk info online training november & pembelian supplemen fitbella !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #pmflush #fitbellasupplemen #detox #bestdetox #no1detox #naturaldetox #naturalingredients #burnfat #burncalories #eatclean #slimming #glowingskin #perutkempis #flatbelly #fastresults #realtestimoni #original #patilatojaori #bodyfirmingcream #lossinchfatburner #alphawoman #onlinetraining #onlinecoach #entrepreneur #PTmagic #fitcoach #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 32
_fitbella16's Instagram Photo - and .. I work hard only for my women .. follow my second account .. all about my real magic .. real testimony .. real results @_fitbellaofficial .. keep insprining Fitbella !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#secondaccount #realaccount #realresults #realmagic #realtestimony #PTmagic #entrepreneur #FitCoach #entrepreneurlife #helpwomen #lovewomen #workhard #beyourself #bereal #lovemytrainee #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #fatburneralphawomen #patilatojaori #bodyfirmingcream #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I work hard only for my women .. follow my second account .. all about my real magic .. real testimony .. real results @_fitbellaofficial .. keep insprining Fitbella !! ๐Ÿ‘™๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #secondaccount #realaccount #realresults #realmagic #realtestimony #PTmagic #entrepreneur #fitcoach #entrepreneurlife #helpwomen #lovewomen #workhard #beyourself #bereal #lovemytrainee #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #fatburneralphawomen #patilatojaori #bodyfirmingcream #myfitnessjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 1.27K
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. real testimoni dari pengguna setia Pati Latoja Ori .. shitah @_shitah58 dah pakai macam2 krim slimming nak hilangkan selulit tak menjadi .. beli Pati Latoja Ori dengan Fitbella terus inchloss ketara & selulit semakin hilang .. so siapa kata fitbella jual Fake korang add la pengguna-pengguna setia fitbella supplemen boleh tanya dorang tak perlu tanya Fitbella okay .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian fitbella supplemen !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ.
.
#realtestimoni #loyalcustomer #loyalconsumer #fitbellateam #fastresults #inchloss #burnfat #nocellulite #firmskin #patilatojaori #nofake #buyoriginal #bodyfirmingcream #helpwomen #lovewomen #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #myfitnessjourney #fitbella

dan .. real testimoni dari pengguna setia Pati Latoja Ori .. shitah @_shitah58 dah pakai macam2 krim slimming nak hilangkan selulit tak menjadi .. beli Pati Latoja Ori dengan Fitbella terus inchloss ketara & selulit semakin hilang .. so siapa kata fitbella jual Fake korang add la pengguna-pengguna setia fitbella supplemen boleh tanya dorang tak perlu tanya Fitbella okay .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian fitbella supplemen !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ. . #realtestimoni #loyalcustomer #loyalconsumer #fitbellateam #fastresults #inchloss #burnfat #nocellulite #firmskin #patilatojaori #nofake #buyoriginal #bodyfirmingcream #helpwomen #lovewomen #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #myfitnessjourney #fitbella

Share 3 29
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. real testimoni dari pengguna setia Pati Latoja Ori .. syahiera @nsyahiera .. syiera dah pakai macam2 krim slimming tak menjadi inchloss .. beli Pati Latoja Ori dengan Fitbella terus inchloss ketara .. so siapa kata fitbella jual Fake korang add la pengguna-pengguna setia fitbella supplemen boleh tanya dorang tak perlu tanya Fitbella okay .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian fitbella supplemen !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ.
.
#realtestimoni #loyalcustomer #loyalconsumer #fitbellateam #fastresults #inchloss #burnfat #nocellulite #firmskin #patilatojaori #nofake #buyoriginal #bodyfirmingcream #helpwomen #lovewomen #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #myfitnessjourney #fitbella

dan .. real testimoni dari pengguna setia Pati Latoja Ori .. syahiera @nsyahiera .. syiera dah pakai macam2 krim slimming tak menjadi inchloss .. beli Pati Latoja Ori dengan Fitbella terus inchloss ketara .. so siapa kata fitbella jual Fake korang add la pengguna-pengguna setia fitbella supplemen boleh tanya dorang tak perlu tanya Fitbella okay .. whatsapp 017-6482099 untuk pembelian fitbella supplemen !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ. . #realtestimoni #loyalcustomer #loyalconsumer #fitbellateam #fastresults #inchloss #burnfat #nocellulite #firmskin #patilatojaori #nofake #buyoriginal #bodyfirmingcream #helpwomen #lovewomen #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #myfitnessjourney #fitbella

Share 2 25
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #FitCoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #fitcoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

Share 0 42
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. semua trainee online november kena beli Pati Latoja Ori untuk sesi training .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #FitCoach #PTmagic #myfitnesslife #onlinecoach #onlinetraining #worldwide #myfitnessjourney #fitbella

dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. semua trainee online november kena beli Pati Latoja Ori untuk sesi training .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #fitcoach #PTmagic #myfitnesslife #onlinecoach #onlinetraining #worldwide #myfitnessjourney #fitbella

Share 4 30
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #FitCoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #fitcoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

Share 1 42
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #FitCoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #fitcoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

Share 0 30
_fitbellaofficial's Instagram Photo - dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏ®โœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
#oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #FitCoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

dan .. ni perbezaan Pati Latoja Ori & Latoja Fake .. so hati-hati kalo beli yang murah RM10 ke RM15 ke kat pasar malam ke .. pastikan beli yang Original .. seller online lain mmg jual 1 pcs RM208 ada gak yg fake .. trainee fitbella kena tipu bila sapu habis kulit kena rashes teruk sampai kena injection bila gi klinik .. kalo sapu yg original dia merah je bila mandi semua hilang .. yg original bau pun sedap .. tekstur krim lembut & senang serap ke kulit kita .. whatsapp untuk pembelian set promo Pati Latoja Ori 2 pcs RM180 free postage seluruh malaysia !! ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’ฏยฎโœ”๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป. . #oriandfake #bewareoffakepriducts #patilatojaoti #bodyfirmingcream #buyoriginal #burnfat #nocellulite #firmskin #noflabbyskin #detox #slimming #flatbelly #smallwaist #smalltights #entrepreneur #motivation #inspiration #helpwomen #lovewomen #fitcoach #PTmagic #myfitnesslife #fitbella

Share 0 28
Load More