PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about sarawak

Instagram Photos and Videos about sarawak. Download, Comment, Like sarawak Photos and Videos Shared by Various Users

anastasia.collections's Instagram Photo - Hello kawan-kawan, disini ingin saya kongsi kan pengalaman saya dengan produk Atomy. Bagaimana saya mula jatuh cinta dengan Atomy Skin Care. 
Pada mula nya saya juga seperti kamu merasa ragu ragu akan produk ini. Ini kerana saya sudah ada jenama produk lain yang selalu akan saya beli dan guna. Namun saya tidak pernah merasa kepuasan daripada produk produk yang saya gunakan selalu. 
Setelah meneliti dengan mendalam terhadap produk Atomy. Apa yang membuat saya tertarik dengan produk Atomy ialah bahan bahan diperbuat daripada bahan natural. Pada fikiran saya tidak salah mencuba dahulu. Saya memilih 4systems evening skin care sebagai permulaan. Dan apa yg menarik nya hanya skali cuba kulit saya kelihatan berbeza berbanding dengan produk produk yang saya guna kan slalu. Dalam hati mesti lah saya fikir mungkin ini cuma perasaan saya. Namun saya terus kan sahaja mengguna produk Atomy selama seminggu. Dan keputusannya sangat sangat sangat berpuas hati. Kini saya sendiri telah memiliki kesemua produk nya dan saya kata kan bye bye to my old product.. oh ya! produk ini juga berharga mampu milik. Tunggu apa lagi cuba lah sendiri untuk 
merasai kelembutan kulit sehalus sutera.

#anastasia_collections #atomy #atomymalaysia #atomyskincare #atomyskincare6system #atomyeveningcare #sayajual #jualskincare #jual #jualatomy #seremban #sabahonlinebusiness #sarawak #malaysia

Hello kawan-kawan, disini ingin saya kongsi kan pengalaman saya dengan produk Atomy. Bagaimana saya mula jatuh cinta dengan Atomy Skin Care. Pada mula nya saya juga seperti kamu merasa ragu ragu akan produk ini. Ini kerana saya sudah ada jenama produk lain yang selalu akan saya beli dan guna. Namun saya tidak pernah merasa kepuasan daripada produk produk yang saya gunakan selalu. Setelah meneliti dengan mendalam terhadap produk Atomy. Apa yang membuat saya tertarik dengan produk Atomy ialah bahan bahan diperbuat daripada bahan natural. Pada fikiran saya tidak salah mencuba dahulu. Saya memilih 4systems evening skin care sebagai permulaan. Dan apa yg menarik nya hanya skali cuba kulit saya kelihatan berbeza berbanding dengan produk produk yang saya guna kan slalu. Dalam hati mesti lah saya fikir mungkin ini cuma perasaan saya. Namun saya terus kan sahaja mengguna produk Atomy selama seminggu. Dan keputusannya sangat sangat sangat berpuas hati. Kini saya sendiri telah memiliki kesemua produk nya dan saya kata kan bye bye to my old product.. oh ya! produk ini juga berharga mampu milik. Tunggu apa lagi cuba lah sendiri untuk merasai kelembutan kulit sehalus sutera. #anastasia_collections #atomy #atomymalaysia #atomyskincare #atomyskincare6system #atomyeveningcare #sayajual #jualskincare #jual #jualatomy #seremban #sabahonlinebusiness #sarawak #malaysia

Share 2 0

Sponsored Ads

gallerysholehah7994's Instagram Photo - THECATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED KINI DIKELUARKAN, PALING TRENDY TAHUN 2017 DAN SANGAT SELESA DIPAKAI.

YES! YES! YES! dah boleh start order tau, sebab ada 7 warna yang cantik dan pasti menggegar jiwa u'olls. memang fening nak pilih warna , rasa macam nak sapu semua kan. semua warna MELETOPS. mesti best kan tgk dalam almari banyak warna dah takyah risau bila nak kluar terus sarung confirm cun melecunsss.

si manis, THE CATHREÉN ni direka khas untuk u'olls yang ingin keselesaan tapi tetap kelihatan gorgeous. mmg sesuai sgt utk u'olls yang nak nampak MELETOPS tue. =====================================
MENGAPA WAJIB BELI THE  CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED
===================================== - terdapat 7 warna yang cun melecuns
- wudhuk friendly
- material moss creepe (tidak melekap dibadan)
- kain kembang payung - kain bergetah kiri dan kanan
- fabrik nya tidak mudah renyuk
- saiz available dari XS hingga XL

tunggu apa lagi sistur semua. jum borong THE CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED

AMARAN! stock limited dan kemungkina besar sis tidak akan restock kembali design ni ya. jangan ckp akak tak beritahu yerrr. 😉

PRICE RM140 free postage. 📲📲0192677981 for order

Pm/whatsapp 0192677981 for order

#kakishopping
#syjual#dress#bajubf#sarawak#sabah#laraalana#aaishahdhiarana#blouse#malaysia#bajukurung#bajubesar#cardiganbesar#cardiganplussize#abaya# #budaku#bazaar#bazaarpaknil#blousebesar#visitmyig#bajubesarmalaysia#selangor#cikgu#bajukurunggojes#bajubesarmalaysia#jubahsimple#jubahplain#jubahplainmurah#jubahcouple#bajucouple#bajuraya

THECATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED KINI DIKELUARKAN, PALING TRENDY TAHUN 2017 DAN SANGAT SELESA DIPAKAI. YES! YES! YES! dah boleh start order tau, sebab ada 7 warna yang cantik dan pasti menggegar jiwa u'olls. memang fening nak pilih warna , rasa macam nak sapu semua kan. semua warna MELETOPS. mesti best kan tgk dalam almari banyak warna dah takyah risau bila nak kluar terus sarung confirm cun melecunsss. si manis, THE CATHREÉN ni direka khas untuk u'olls yang ingin keselesaan tapi tetap kelihatan gorgeous. mmg sesuai sgt utk u'olls yang nak nampak MELETOPS tue. ===================================== MENGAPA WAJIB BELI THE  CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED ===================================== - terdapat 7 warna yang cun melecuns - wudhuk friendly - material moss creepe (tidak melekap dibadan) - kain kembang payung - kain bergetah kiri dan kanan - fabrik nya tidak mudah renyuk - saiz available dari XS hingga XL tunggu apa lagi sistur semua. jum borong THE CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED AMARAN! stock limited dan kemungkina besar sis tidak akan restock kembali design ni ya. jangan ckp akak tak beritahu yerrr. 😉 PRICE RM140 free postage. 📲📲0192677981 for order Pm/whatsapp 0192677981 for order #kakishopping #syjual#dress#bajubf#sarawak #sabah#laraalana#aaishahdhiarana#blouse#malaysia#bajukurung#bajubesar#cardiganbesar#cardiganplussize#abaya# #budaku#bazaar#bazaarpaknil#blousebesar#visitmyig#bajubesarmalaysia#selangor#cikgu#bajukurunggojes#bajubesarmalaysia#jubahsimple#jubahplain#jubahplainmurah#jubahcouple#bajucouple#bajuraya

Share 0 0

Sponsored Ads

gallerysholehah7994's Instagram Photo - THECATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED KINI DIKELUARKAN, PALING TRENDY TAHUN 2017 DAN SANGAT SELESA DIPAKAI.

YES! YES! YES! dah boleh start order tau, sebab ada 7 warna yang cantik dan pasti menggegar jiwa u'olls. memang fening nak pilih warna , rasa macam nak sapu semua kan. semua warna MELETOPS. mesti best kan tgk dalam almari banyak warna dah takyah risau bila nak kluar terus sarung confirm cun melecunsss.

si manis, THE CATHREÉN ni direka khas untuk u'olls yang ingin keselesaan tapi tetap kelihatan gorgeous. mmg sesuai sgt utk u'olls yang nak nampak MELETOPS tue. =====================================
MENGAPA WAJIB BELI THE  CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED
===================================== - terdapat 7 warna yang cun melecuns
- wudhuk friendly
- material moss creepe (tidak melekap dibadan)
- kain kembang payung - kain bergetah kiri dan kanan
- fabrik nya tidak mudah renyuk
- saiz available dari XS hingga XL

tunggu apa lagi sistur semua. jum borong THE CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED

AMARAN! stock limited dan kemungkina besar sis tidak akan restock kembali design ni ya. jangan ckp akak tak beritahu yerrr. 😉

PRICE RM140 free postage. 📲📲0192677981 for order

Pm/whatsapp 0192677981 for order

#kakishopping
#syjual#dress#bajubf#sarawak#sabah#laraalana#aaishahdhiarana#blouse#malaysia#bajukurung#bajubesar#cardiganbesar#cardiganplussize#abaya# #budaku#bazaar#bazaarpaknil#blousebesar#visitmyig#bajubesarmalaysia#selangor#cikgu#bajukurunggojes#bajubesarmalaysia#jubahsimple#jubahplain#jubahplainmurah#jubahcouple#bajucouple#bajuraya

THECATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED KINI DIKELUARKAN, PALING TRENDY TAHUN 2017 DAN SANGAT SELESA DIPAKAI. YES! YES! YES! dah boleh start order tau, sebab ada 7 warna yang cantik dan pasti menggegar jiwa u'olls. memang fening nak pilih warna , rasa macam nak sapu semua kan. semua warna MELETOPS. mesti best kan tgk dalam almari banyak warna dah takyah risau bila nak kluar terus sarung confirm cun melecunsss. si manis, THE CATHREÉN ni direka khas untuk u'olls yang ingin keselesaan tapi tetap kelihatan gorgeous. mmg sesuai sgt utk u'olls yang nak nampak MELETOPS tue. ===================================== MENGAPA WAJIB BELI THE  CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED ===================================== - terdapat 7 warna yang cun melecuns - wudhuk friendly - material moss creepe (tidak melekap dibadan) - kain kembang payung - kain bergetah kiri dan kanan - fabrik nya tidak mudah renyuk - saiz available dari XS hingga XL tunggu apa lagi sistur semua. jum borong THE CATHREÉN DOLL KURUNG INSPIRED AMARAN! stock limited dan kemungkina besar sis tidak akan restock kembali design ni ya. jangan ckp akak tak beritahu yerrr. 😉 PRICE RM140 free postage. 📲📲0192677981 for order Pm/whatsapp 0192677981 for order #kakishopping #syjual#dress#bajubf#sarawak #sabah#laraalana#aaishahdhiarana#blouse#malaysia#bajukurung#bajubesar#cardiganbesar#cardiganplussize#abaya# #budaku#bazaar#bazaarpaknil#blousebesar#visitmyig#bajubesarmalaysia#selangor#cikgu#bajukurunggojes#bajubesarmalaysia#jubahsimple#jubahplain#jubahplainmurah#jubahcouple#bajucouple#bajuraya

Share 0 0

Sponsored Ads

dexandra_wangi_sepang's Instagram Photo - Titipkan kebahagiaan bersama tersayang...hadiahkan perfume #dexandraperfumes hari ini💚😀😀

Titipkan kebahagiaan bersama tersayang...hadiahkan perfume #dexandraperfumeshari ini💚😀😀

Share 1 0
dexandra_wangi_sepang's Instagram Photo - Selamat pagi..mulakan hari ini dengan Al Fatihah penyuci hati.jangan lupa sembur #wangiankehidupan 😀😀

Selamat pagi..mulakan hari ini dengan Al Fatihah penyuci hati.jangan lupa sembur #wangiankehidupan😀😀

Share 1 0
dee_ad_'s Instagram Photo - Dolly Makeup

Makeup by Me
Model: Butik Kamek

#dollymakeup 
#butikkamek
#deead 
#bintulusarawak 
#sarawak 
#bintulu 
#zeeta
#revlon
#tonymoly 
#nrs

Dolly Makeup Makeup by Me Model: Butik Kamek #dollymakeup #butikkamek #deead #bintulusarawak #sarawak #bintulu #zeeta #revlon #tonymoly #nrs

Share 0 0
bombshell_sabah's Instagram Photo - With ONLY RM 69 u can now get your dream BREAST & BEAUTIFUL BUTT..
.
We post to all area in Malaysia and worry not we use Poslaju as our courier.. Comfirm akan cepat sampai..
.
Jom whatsapp cepat 016.846.0670
DM pun boleh or just tekan button Contact kat profile
.
#sayajual #bazaarpaknil #breastcream #sabah #sarawak #bombshell #firmbreast #krimpayudara #tetek #krimtetek #suamisayang #kotakinabalu #kkcity #trending #kingcoco #lofattah

With ONLY RM 69 u can now get your dream BREAST & BEAUTIFUL BUTT.. . We post to all area in Malaysia and worry not we use Poslaju as our courier.. Comfirm akan cepat sampai.. . Jom whatsapp cepat 016.846.0670 DM pun boleh or just tekan button Contact kat profile . #sayajual #bazaarpaknil #breastcream #sabah #sarawak #bombshell #firmbreast #krimpayudara #tetek #krimtetek #suamisayang #kotakinabalu #kkcity #trending #kingcoco #lofattah

Share 2 0
andak_galeri's Instagram Photo - 🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹
.
NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA?
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
🎩 #HARGA : RM115 SM / RM120 SS
.
.
📌UKUR DULU SEBELUM ORDER
📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC
.
.
TO PURCHASE:
WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4
.
.
#KOLEKSIBAJUKURUNG #KOLEKSIMINIKURUNG #KOLEKSILEBARAN #SETBAJUKURUNG #BAJUKURUNG #KURUNGMODEN #BAJUKURUNGMURAH #MINIKURUNG #SAYAJUAL #BAJURAYA #RAYA2017 #SAYAJUALMURAH #SAYAJUALBAJU #MUSLIMAH #BAJU #MURAH #BAZAARPAKNIL #BAZARPAKNIL #BAZAAR #TRUSTEDSELLER #TRUSTEDAGENT #ONLINESELLER #MALAYSIA #SABAH #SARAWAK

🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹 . NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA? . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . 🎩 #harga: RM115 SM / RM120 SS . . 📌UKUR DULU SEBELUM ORDER 📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC . . TO PURCHASE: WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4 . . #koleksibajukurung #koleksiminikurung #koleksilebaran #setbajukurung #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #minikurung #sayajual #bajuraya #raya2017 #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimah #baju #murah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaar #trustedseller #trustedagent #onlineseller #malaysia #sabah #SARAWAK

Share 2 0
andak_galeri's Instagram Photo - 🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹
.
NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA?
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
🎩 #HARGA : RM115 SM / RM120 SS
.
.
📌UKUR DULU SEBELUM ORDER
📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC
.
.
TO PURCHASE:
WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4
.
.
#KOLEKSIBAJUKURUNG #KOLEKSIMINIKURUNG #KOLEKSILEBARAN #SETBAJUKURUNG #BAJUKURUNG #KURUNGMODEN #BAJUKURUNGMURAH #MINIKURUNG #SAYAJUAL #BAJURAYA #RAYA2017 #SAYAJUALMURAH #SAYAJUALBAJU #MUSLIMAH #BAJU #MURAH #BAZAARPAKNIL #BAZARPAKNIL #BAZAAR #TRUSTEDSELLER #TRUSTEDAGENT #ONLINESELLER #MALAYSIA #SABAH #SARAWAK

🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹 . NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA? . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . 🎩 #harga: RM115 SM / RM120 SS . . 📌UKUR DULU SEBELUM ORDER 📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC . . TO PURCHASE: WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4 . . #koleksibajukurung #koleksiminikurung #koleksilebaran #setbajukurung #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #minikurung #sayajual #bajuraya #raya2017 #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimah #baju #murah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaar #trustedseller #trustedagent #onlineseller #malaysia #sabah #SARAWAK

Share 3 0
andak_galeri's Instagram Photo - 🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹
.
NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA?
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
🎩 #HARGA : RM115 SM / RM120 SS
.
.
📌UKUR DULU SEBELUM ORDER
📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC
.
.
TO PURCHASE:
WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4
.
.
#KOLEKSIBAJUKURUNG #KOLEKSIMINIKURUNG #KOLEKSILEBARAN #SETBAJUKURUNG #BAJUKURUNG #KURUNGMODEN #BAJUKURUNGMURAH #MINIKURUNG #SAYAJUAL #BAJURAYA #RAYA2017 #SAYAJUALMURAH #SAYAJUALBAJU #MUSLIMAH #BAJU #MURAH #BAZAARPAKNIL #BAZARPAKNIL #BAZAAR #TRUSTEDSELLER #TRUSTEDAGENT #ONLINESELLER #MALAYSIA #SABAH #SARAWAK

🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹 . NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA? . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . 🎩 #harga: RM115 SM / RM120 SS . . 📌UKUR DULU SEBELUM ORDER 📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC . . TO PURCHASE: WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4 . . #koleksibajukurung #koleksiminikurung #koleksilebaran #setbajukurung #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #minikurung #sayajual #bajuraya #raya2017 #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimah #baju #murah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaar #trustedseller #trustedagent #onlineseller #malaysia #sabah #SARAWAK

Share 3 0
andak_galeri's Instagram Photo - 🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹
.
NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA?
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
🎩 #HARGA : RM115 SM / RM120 SS
.
.
📌UKUR DULU SEBELUM ORDER
📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC
.
.
TO PURCHASE:
WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4
.
.
#KOLEKSIBAJUKURUNG #KOLEKSIMINIKURUNG #KOLEKSILEBARAN #SETBAJUKURUNG #BAJUKURUNG #KURUNGMODEN #BAJUKURUNGMURAH #MINIKURUNG #SAYAJUAL #BAJURAYA #RAYA2017 #SAYAJUALMURAH #SAYAJUALBAJU #MUSLIMAH #BAJU #MURAH #BAZAARPAKNIL #BAZARPAKNIL #BAZAAR #TRUSTEDSELLER #TRUSTEDAGENT #ONLINESELLER #MALAYSIA #SABAH #SARAWAK

🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹 . NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA? . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . 🎩 #harga: RM115 SM / RM120 SS . . 📌UKUR DULU SEBELUM ORDER 📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC . . TO PURCHASE: WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4 . . #koleksibajukurung #koleksiminikurung #koleksilebaran #setbajukurung #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #minikurung #sayajual #bajuraya #raya2017 #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimah #baju #murah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaar #trustedseller #trustedagent #onlineseller #malaysia #sabah #SARAWAK

Share 1 0
andak_galeri's Instagram Photo - 🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹
.
NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA?
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
🎩 #HARGA : RM115 SM / RM120 SS
.
.
📌UKUR DULU SEBELUM ORDER
📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC
.
.
TO PURCHASE:
WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4
.
.
#KOLEKSIBAJUKURUNG #KOLEKSIMINIKURUNG #KOLEKSILEBARAN #SETBAJUKURUNG #BAJUKURUNG #KURUNGMODEN #BAJUKURUNGMURAH #MINIKURUNG #SAYAJUAL #BAJURAYA #RAYA2017 #SAYAJUALMURAH #SAYAJUALBAJU #MUSLIMAH #BAJU #MURAH #BAZAARPAKNIL #BAZARPAKNIL #BAZAAR #TRUSTEDSELLER #TRUSTEDAGENT #ONLINESELLER #MALAYSIA #SABAH #SARAWAK

🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹 . NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA? . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . 🎩 #harga: RM115 SM / RM120 SS . . 📌UKUR DULU SEBELUM ORDER 📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC . . TO PURCHASE: WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4 . . #koleksibajukurung #koleksiminikurung #koleksilebaran #setbajukurung #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #minikurung #sayajual #bajuraya #raya2017 #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimah #baju #murah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaar #trustedseller #trustedagent #onlineseller #malaysia #sabah #SARAWAK

Share 2 0
andak_galeri's Instagram Photo - 🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹
.
NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA?
.
🌹Design terbaru dipasaran
🌹Material Royal Dull Silk
🌹High quality 100% Gred AAA
🌹5 Warna yang menawan & gojes
🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang
🌹Jenis kain duyung
🌹Pinggang bergetah kiri kanan
🌹kain berzip
🌹saiz dari xs s m l xl
.
🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹
.
🌹❎ jarang
🌹❎ kecut
🌹❎berbulu lps cuci
🌹❎mudah renyuk
🌹❎perlu digosok
🌹✔lembut n selesa dipakai
🌹✔tahan dan x mudah luntur
🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja
🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy
.
.
🎩 #HARGA : RM115 SM / RM120 SS
.
.
📌UKUR DULU SEBELUM ORDER
📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC
.
.
TO PURCHASE:
WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4
.
.
#KOLEKSIBAJUKURUNG #KOLEKSIMINIKURUNG #KOLEKSILEBARAN #SETBAJUKURUNG #BAJUKURUNG #KURUNGMODEN #BAJUKURUNGMURAH #MINIKURUNG #SAYAJUAL #BAJURAYA #RAYA2017 #SAYAJUALMURAH #SAYAJUALBAJU #MUSLIMAH #BAJU #MURAH #BAZAARPAKNIL #BAZARPAKNIL #BAZAAR #TRUSTEDSELLER #TRUSTEDAGENT #ONLINESELLER #MALAYSIA #SABAH #SARAWAK

🌹🌹🌹KURUNG LAILA🌹🌹 . NAK TAU APA YANG BEST KURUNG LAILA? . 🌹Design terbaru dipasaran 🌹Material Royal Dull Silk 🌹High quality 100% Gred AAA 🌹5 Warna yang menawan & gojes 🌹Design kurung moden cutting loose berdutt di belakang 🌹Jenis kain duyung 🌹Pinggang bergetah kiri kanan 🌹kain berzip 🌹saiz dari xs s m l xl . 🌹SANGAT EXCLUSIVE N LIMITED EDITION🌹 . 🌹❎ jarang 🌹❎ kecut 🌹❎berbulu lps cuci 🌹❎mudah renyuk 🌹❎perlu digosok 🌹✔lembut n selesa dipakai 🌹✔tahan dan x mudah luntur 🌹✔sesuai ke majlis2 dan kerja 🌹✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy . . 🎩 #harga: RM115 SM / RM120 SS . . 📌UKUR DULU SEBELUM ORDER 📌COLOR 90% SAMA DENGAN PIC . . TO PURCHASE: WHATSAPP : 0 1 7 - 3 8 8 9 6 6 4 . . #koleksibajukurung #koleksiminikurung #koleksilebaran #setbajukurung #bajukurung #kurungmoden #bajukurungmurah #minikurung #sayajual #bajuraya #raya2017 #sayajualmurah #sayajualbaju #muslimah #baju #murah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaar #trustedseller #trustedagent #onlineseller #malaysia #sabah #SARAWAK

Share 3 0
theresaelviena's Instagram Photo - BEGIN WITH YOU .
.
.
Semua benda nak kena buat dengan diri sendiri. Buat keputusan pun bermula dpd diri sendiri. Kalau anda tak bermula dengan diri anda sendiri, siapa nak mulakan? .
.
.
Dalam bisnes pun awak kena bermula dgn diri sendiri 😎 takut takde org guide???! #ba360crown sediakan team dan module la utk awk, special lagi tu 😏
.
.
.
So nak tunggu apa lagi? Org semua dah dptkan keindahan dalam bisnes ni. Jangan kata saya tak bgitau. Pm tepi ye 😳
.
.
Elviena 0146902533
Elviena 0146902533
.
.
#Businessacademy360 #ba360crown #crowndistrict4 #onlinebusiness #OTCMarket #youngentrepreneur #teenagerposts #nextproject #incometurbo #entrepreneurmy #lifetolifestyle #Sarawak #Sabah #Borneo

BEGIN WITH YOU . . . Semua benda nak kena buat dengan diri sendiri. Buat keputusan pun bermula dpd diri sendiri. Kalau anda tak bermula dengan diri anda sendiri, siapa nak mulakan? . . . Dalam bisnes pun awak kena bermula dgn diri sendiri 😎 takut takde org guide???! #ba360crownsediakan team dan module la utk awk, special lagi tu 😏 . . . So nak tunggu apa lagi? Org semua dah dptkan keindahan dalam bisnes ni. Jangan kata saya tak bgitau. Pm tepi ye 😳 . . Elviena 0146902533 Elviena 0146902533 . . #businessacademy360 #ba360crown #crowndistrict4 #onlinebusiness #otcmarket #youngentrepreneur #teenagerposts #nextproject #incometurbo #entrepreneurmy #lifetolifestyle #Sarawak #sabah #borneo

Share 0 0
monkwgun's Instagram Photo - End of the world. #bako #sarawak #malaysia

End of the world. #bako #sarawak #malaysia

Share 0 0
theresaelviena's Instagram Photo - [Kelas Modelling BA360] .
.
Nak jadi model? so inilah masanya 😎..haha hrini bila tgk org lain buat bisnes dgn instagram ada yg berkata alaa tk reti laa nk posing..tk reti nk bergambar..camera tak lawa..tk reti semuaa laaah and mcm mcm lgi..
.
so ba360 juga ad mnyediakan sesi fotoshoot setiap mggu. awk akan diajar teknik bergambar yg terbaik 👍🏻 camera tk lawa? jgn risau camera dsediakan. 😌 gmbr gmbr anda yg cantik dan menarik akan dihasilkan. seronok tak klau post gambar pun dpt jana pendapatan?? 😏
.
.
cara dh dsediakan. hanya ikut sahaja. kalau ad mcm mcm masalah lgi, itu bkn masalah tpi itu adalah alasan. nak berjaya ada berjuta cara. tpi kalau nk gagal cukup dgn 1 alasan. 😌
.
.
ok siapa nk jdi next top model of online icon? pm sy
Elviena
0156902533
www.otcmarket.com
.
.
#SyukurSelalu #BusinessAcademy360 #ba360crown #CD4BA360 #EarnWhileYouLearn #BuatDapatTakBuatTakdapat #TakRetiBelajo #ProjekUsahawanOnline16|17 #NewPlan #NewProject #NewModule #PelaburanSah #OTCMarket #DudukDiamDiamSavingBerkembang #5FiguresAciever #Roadto6Figures #RoadtoTFMF #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

[Kelas Modelling BA360] . . Nak jadi model? so inilah masanya 😎..haha hrini bila tgk org lain buat bisnes dgn instagram ada yg berkata alaa tk reti laa nk posing..tk reti nk bergambar..camera tak lawa..tk reti semuaa laaah and mcm mcm lgi.. . so ba360 juga ad mnyediakan sesi fotoshoot setiap mggu. awk akan diajar teknik bergambar yg terbaik 👍🏻 camera tk lawa? jgn risau camera dsediakan. 😌 gmbr gmbr anda yg cantik dan menarik akan dihasilkan. seronok tak klau post gambar pun dpt jana pendapatan?? 😏 . . cara dh dsediakan. hanya ikut sahaja. kalau ad mcm mcm masalah lgi, itu bkn masalah tpi itu adalah alasan. nak berjaya ada berjuta cara. tpi kalau nk gagal cukup dgn 1 alasan. 😌 . . ok siapa nk jdi next top model of online icon? pm sy Elviena 0156902533 www.otcmarket.com . . #syukurselalu #businessacademy360 #ba360crown #cd4ba360 #earnwhileyoulearn #buatdapattakbuattakdapat #takretibelajo #ProjekUsahawanOnline16|17 #newplan #newproject #newmodule #pelaburansah #otcmarket #dudukdiamdiamsavingberkembang #5figuresaciever #roadto6figures #roadtotfmf #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #sarawak #poli #uitmsarawak #unimas

Share 1 0
tyco9's Instagram Photo - Tahajjut • istiqarah
#tyco9
#akuseorangjurufotojalanan
#tycostylophtghy #Successes
#roadtosuccess 
#kuchingcity #sarawak
#Kuching #photographer
#photography #sport
#art #millionairementor
#dronepilot
#dji
#djiMalaysia
#inspire1pro
#droneoftheday
#canon
#gopro
#ford
#fordMalaysia
#4x4
#fordranger
#offroad
#apple
#macbookpro
#fcpx
#finalcutpro
#solotraveller
@thedroneU
@djiglobal
@djimalaysia

Tahajjut • istiqarah #tyco9 #akuseorangjurufotojalanan #tycostylophtghy #Successes #roadtosuccess #kuchingcity #sarawak #kuching #photographer #photography #sport #art #millionairementor #dronepilot #dji #djiMalaysia #inspire1pro #droneoftheday #canon #gopro #ford #fordMalaysia #4x4 #fordranger #offroad #apple #macbookpro #fcpx #finalcutpro #solotraveller @thedroneU @djiglobal @djimalaysia

Share 0 0
Load More