PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about sarikei

Instagram Photos and Videos about sarikei. Download, Comment, Like sarikei Photos and Videos Shared by Various Users

sabrinakeeshoppe's Instagram Photo - Rahsia turun-temurun dari nenek moyang. Jamu Ayu Jelita, jamu homemade yang dikomersialkan khas untuk penjagaan khusus dalaman wanita.

Harga??? Hanya RM36 termasuk COD.

Berminat??
PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah)

#chintaayu #terlaris #chc

Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei 
#sabrinakeeshoppe #auraayu #aurajelita #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cocoahoneycollagen #auracoffee

Rahsia turun-temurun dari nenek moyang. Jamu Ayu Jelita, jamu homemade yang dikomersialkan khas untuk penjagaan khusus dalaman wanita. Harga??? Hanya RM36 termasuk COD. Berminat?? PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah) #chintaayu #terlaris #chc Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei #sabrinakeeshoppe #auraayu #aurajelita #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cocoahoneycollagen #auracoffee

Share 0 0

Sponsored Ads

sabrinakeeshoppe's Instagram Photo - Anda ada masalah kulit berjerawat?? Amalkan CHC sebagai supplement tambahan anda. Inshaallah, CHC dapat mengimbangi hormon dan masalah jerawat juga dapat diatasi. Hanya perlu berbelanja RM55 @ 500gm belum termasuk pos/COD.

Berminat??
PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah)

#chintaayu #terlaris #chc

Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei 
#sabrinakeeshoppe #auraayu #aurajelita #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cocoahoneycollagen #auracoffee

Anda ada masalah kulit berjerawat?? Amalkan CHC sebagai supplement tambahan anda. Inshaallah, CHC dapat mengimbangi hormon dan masalah jerawat juga dapat diatasi. Hanya perlu berbelanja RM55 @ 500gm belum termasuk pos/COD. Berminat?? PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah) #chintaayu #terlaris #chc Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei #sabrinakeeshoppe #auraayu #aurajelita #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cocoahoneycollagen #auracoffee

Share 0 0

Sponsored Ads

pilkianpi_indonesia's Instagram Photo - Sebentar lagi Ramadhan tiba sista / gan
Gak mau kan pas LEBARAN tiba kumpul keluarga badan kamu jadi kurua kering setelah 1 bulan full puasa,
Yuk mampir disini,

PILKIANPI 
membantu daya tahan tubuh ,dan membuat stamina optimal walau pekerja berat dan mempercepat menambah nafsu makan, dan mengobati magh,

Diminum sehari 2 x pas buka puasa dan setelah makan sahur,

Ayo buruan order dari sekarang biar badanmu tetap optimal dan ideal,ada garansi uang kembali klo ga manjur,

ORDER FAST RESPONSE :

ORDER : Tlp/wa/sms : 087724000090
Pin bbm :5EC445B9
Line = pil_kianpi (gak pake @)
Instagram : @pil_kianpi
Atm ttansfer ATAS 6760186421 BCA AN DIAN MUFFARIZ

#WeightLossChallenge 
#LossWeight 
#LossFat
#TurunBeratBadan
#TurunBerat
#Lemak
#BuangLemak 
#JomKurus
#JK1M
#Kurus
#Slim
#Gemuk
#Fat
#Kuching 
#SriAman 
#Betong 
#Saratok 
#Sarikei 
#Bintangor 
#Sibu 
#Bintulu
#Miri
#Limbang
#Indonesia

Sebentar lagi Ramadhan tiba sista / gan Gak mau kan pas LEBARAN tiba kumpul keluarga badan kamu jadi kurua kering setelah 1 bulan full puasa, Yuk mampir disini, PILKIANPI membantu daya tahan tubuh ,dan membuat stamina optimal walau pekerja berat dan mempercepat menambah nafsu makan, dan mengobati magh, Diminum sehari 2 x pas buka puasa dan setelah makan sahur, Ayo buruan order dari sekarang biar badanmu tetap optimal dan ideal,ada garansi uang kembali klo ga manjur, ORDER FAST RESPONSE : ORDER : Tlp/wa/sms : 087724000090 Pin bbm :5EC445B9 Line = pil_kianpi (gak pake @) Instagram : @pil_kianpi Atm ttansfer ATAS 6760186421 BCA AN DIAN MUFFARIZ #weightlosschallenge #lossweight #LossFat #TurunBeratBadan #TurunBerat #Lemak #buanglemak #JomKurus #JK1M #Kurus #Slim #Gemuk #Fat #kuching #sriaman #betong #saratok #Sarikei #bintangor #sibu #Bintulu #Miri #Limbang #indonesia

Share 0 0

Sponsored Ads

sabrinakeeshoppe's Instagram Photo - Kita share sikit testimoni si cantik manis yang mengamalkan Sabun Bidara & Bidara Essential Oil. Kulit licin dan halus sahaja. BEO juga sesuai dijadikan serum wajah. 
Harga ;
Sabun Bidara RM25
Bidara Essential Oil RM30
Harga tidak termasuk pos/COD.

Berminat??
PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah)

Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei 
#sabrinakeeshoppe #chintaayu #auraayu #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #jualonline #bidara #bidaraessentialoil #bidarasoap #sabunbidara

Kita share sikit testimoni si cantik manis yang mengamalkan Sabun Bidara & Bidara Essential Oil. Kulit licin dan halus sahaja. BEO juga sesuai dijadikan serum wajah. Harga ; Sabun Bidara RM25 Bidara Essential Oil RM30 Harga tidak termasuk pos/COD. Berminat?? PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah) Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei #sabrinakeeshoppe #chintaayu #auraayu #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #jualonline #bidara #bidaraessentialoil #bidarasoap #sabunbidara

Share 0 0
havebuddywilltravel's Instagram Photo - #travelling #travelphotography #travel #buddy #exploration #panborneo #kuching #art #cuticutimalaysia #borneo #igerstravel #travelpic #tourist #attraction #mustvisit #sarikei

Have Buddy Will Travel's Pan Borneo Tour (18 - 23April 2017): Sarikei also known as the “Food Basket” for the Land of Hornbills. The economy of the town is primarily agricultural, and Sarikei is famous for its pineapples and its pepper. Short visit Sarikei town along the Rajang River bank, few rows of Chinese old shops, feeling the atmosphere for local crops and products trading activities.Highlighted attractions that is a must to visit in Sarikei, the Clock Tower.
Thanks to our guests from Adelaide, Australia! (credits: @philipmejin)

#travelling #travelphotography #travel #buddy #exploration #panborneo #kuching #art #cuticutimalaysia #borneo #igerstravel #travelpic #tourist #attraction #mustvisit #sarikei Have Buddy Will Travel's Pan Borneo Tour (18 - 23April 2017): Sarikei also known as the “Food Basket” for the Land of Hornbills. The economy of the town is primarily agricultural, and Sarikei is famous for its pineapples and its pepper. Short visit Sarikei town along the Rajang River bank, few rows of Chinese old shops, feeling the atmosphere for local crops and products trading activities.Highlighted attractions that is a must to visit in Sarikei, the Clock Tower. Thanks to our guests from Adelaide, Australia! (credits: @philipmejin)

Share 0 0
stori.aku's Instagram Photo - Jom! sesi kita berkenalan. Komen nma pangilan kitak msa gk nembiak dlok 😝😝
.
.
Tag kawan2 sekali ✌

Jom! sesi kita berkenalan. Komen nma pangilan kitak msa gk nembiak dlok 😝😝 . . Tag kawan2 sekali ✌

Share 40 0
sabrinakeeshoppe's Instagram Photo - Siapa ada masalah keputihan? Pernah ngamal Jamu lain tp sik berkesan. Bila dah sebulan ngamal Jamu Ayu Jelita, alhamdulillah dengan izin Allah masalah keputihan dapat diatasi. "Tanpa jamu .. Dtg gik keputihan & kegatalan ku"

Harga??? Hanya RM36 termasuk COD.

Berminat??
PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah)

#chintaayu #terlaris #chc

Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei 
#sabrinakeeshoppe #auraayu #aurajelita #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cocoahoneycollagen #auracoffee

Siapa ada masalah keputihan? Pernah ngamal Jamu lain tp sik berkesan. Bila dah sebulan ngamal Jamu Ayu Jelita, alhamdulillah dengan izin Allah masalah keputihan dapat diatasi. "Tanpa jamu .. Dtg gik keputihan & kegatalan ku" Harga??? Hanya RM36 termasuk COD. Berminat?? PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah) #chintaayu #terlaris #chc Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei #sabrinakeeshoppe #auraayu #aurajelita #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #cocoahoneycollagen #auracoffee

Share 0 0
syawqiyunus's Instagram Photo - Double rainnbowwww. Well hi there. This is for you 😘 Phone's camera isn't that bad ey.
.
.
.
.
.
Taken on Google Pixel XL #teampixel
.
.
.
#createcommune #agameoftones #moodygrams #fatalframes#artofvisuals #thecreative #visualsoflife #visualsgang #killeverygram #illestgrammers #illest_shots #igers #igersmalaysia #sarikei #sarawak #malaysia #illest #thecreatorclass #visualsgang #createexploretakeover #peoplescreatives

Double rainnbowwww. Well hi there. This is for you 😘 Phone's camera isn't that bad ey. . . . . . Taken on Google Pixel XL #teampixel . . . #createcommune  #agameoftones  #moodygrams  #fatalframes#artofvisuals  #thecreative  #visualsoflife  #visualsgang  #killeverygram #illestgrammers  #illest_shots  #igers #igersmalaysia  #sarikei  #sarawak  #malaysia  #illest #thecreatorclass  #visualsgang  #createexploretakeover #peoplescreatives

Share 2 0
stori.aku's Instagram Photo - Tapi lelaki pun ada molah aktiviti stalking tok. Hehe
.
.
Tag kawan2 & repost mun setuju ✌

Tapi lelaki pun ada molah aktiviti stalking tok. Hehe . . Tag kawan2 & repost mun setuju ✌

Share 10 0
tumbuhtinggiideal's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📲 WECHAT : jomtinggiideal
📲 Whatsapp : +60109027549

Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei #sarawak#alorsetar#kedah📲 WECHAT : jomtinggiideal 📲 Whatsapp : +60109027549

Share 0 0
tinggi_halal.my's Instagram Photo - -Untuk menpercepatkan proses peninggian sgt disarankan membuat senaman ringkas/ringan spt lompat2 setempat..skipping atau regangan.. 5 hgga 15 minit setiap hri..ini membantu otot2 tulang meregang dan khasiat kalsium disekatakan ke seluruh tubuh -Kenaikan tinggi-Testi2 lps ant 1 hgga 15 cm..average 1 hgga 5 cm per box..wlubgamnapun kesan berbeza setiap individu..jd disarankan ambil set 2 dan ke atas..
So ukur dulu tingginya sblm mula ambil produk ni untuk tahu perbezaannya😀 - apabila sudah dicapai tinggi yang di inginkan..teruskan ambil 1 atau 2 box lagi..utk mnstabil dan menguatkan tulang baru itu..tp boleh dijarakkan atau selang kan  2-3 hari sehari..kemudian boleh sudah stop klu dh cukup tinggi

jika berminat boleh :
📲 whats app : +60 10-902 5113
📲 wechat : SIHAT_TINGGI 
#pasirgudang #pekan #perai #peringat #permatangkuching #petalingjaya #pontinkecil #portdickson #putatan #raub #rawang #sandakan #sarikei #segamat #sibu #simpangempat #sriaman #subangjaya #sungaiara #sungaibesar #sungaipetanimalon

-Untuk menpercepatkan proses peninggian sgt disarankan membuat senaman ringkas/ringan spt lompat2 setempat..skipping atau regangan.. 5 hgga 15 minit setiap hri..ini membantu otot2 tulang meregang dan khasiat kalsium disekatakan ke seluruh tubuh -Kenaikan tinggi-Testi2 lps ant 1 hgga 15 cm..average 1 hgga 5 cm per box..wlubgamnapun kesan berbeza setiap individu..jd disarankan ambil set 2 dan ke atas.. So ukur dulu tingginya sblm mula ambil produk ni untuk tahu perbezaannya😀 - apabila sudah dicapai tinggi yang di inginkan..teruskan ambil 1 atau 2 box lagi..utk mnstabil dan menguatkan tulang baru itu..tp boleh dijarakkan atau selang kan  2-3 hari sehari..kemudian boleh sudah stop klu dh cukup tinggi jika berminat boleh : 📲 whats app : +60 10-902 5113 📲 wechat : SIHAT_TINGGI #pasirgudang #pekan #perai #peringat #permatangkuching #petalingjaya #pontinkecil #portdickson #putatan #raub #rawang #sandakan #sarikei #segamat #sibu #simpangempat #sriaman #subangjaya #sungaiara #sungaibesar #sungaipetanimalon

Share 0 0
aizeqaziman's Instagram Photo - Bile musim cuti je mesti berkait dgn perlancongan. So...maksudnya org ramai akan melancong ke sana sini utk mengisi hari2 terindah dgn keluarga or kwn2...
.
.
Kemudian, sudah semestinya kwn2 akan post pasal musim percutian dia di insta, wecet, twiter, n macam2 lagi laa di media sosial. .
.
Dlm masa yg sama, ianya juga akn melukakan hati org yg tidak dapat pergi melancong. .
.
Gile tk terluka Tgk kwn2 selfie sana sini merata tempat, susana cantik... Nii lagi2 kalau kwn2 pergi melancong keluar n egara. .
.
PERGHHHH JELES GILE
.
.
Punca utama masalah ini ialah duit. Saya bukan nk ckp korang miskin tk de duit. Tp duit yg korang ada tidak mencapai bajet utk melancong. Kalau dh kat negara or negeri org kene la bawak duit yg mencukupi. .
.
Tambahan pula, peniaga2 nii suka menaikkan barang sesuka hati bila waktu cuti... So bajet kene besar kalau nk pegi ke tempat org. .
Dan
.
Kenapa asik DUIT DUIT DUIT SAHAJA YG MENJADI MASALAH. .
.
Haa... Masalah tuu dpt diatasi jika anda mengikuti #businessacademy360.
Di sini kami akan mengajar cara mudah untuk mendapat pendapatan yg lumayan dlm masa yg singkat. Ramai org yg telah berjaya dari segi keuwangan dan menjadi jutawa setelah menyertai #businessacademy360 nii. .
.
Jadi kalau ada krisis DUIT .
JOM JOIN #businessacademy360
.
Nk tau lebih lanjut, pm/dm saya. ⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
.
For business purpose:
Aizeq Aziman
📞011.15812753
📞011.15812753
📞011.15812753
.
#businessacademy360 #GradedOfficial #Gradedbusinesseliteclub #AizeqYoungMillionaire #onlinebusiness
#parttime #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #sarikei #sibu #bintangor #miri #bintulu #kuching #unimas

Bile musim cuti je mesti berkait dgn perlancongan. So...maksudnya org ramai akan melancong ke sana sini utk mengisi hari2 terindah dgn keluarga or kwn2... . . Kemudian, sudah semestinya kwn2 akan post pasal musim percutian dia di insta, wecet, twiter, n macam2 lagi laa di media sosial. . . Dlm masa yg sama, ianya juga akn melukakan hati org yg tidak dapat pergi melancong. . . Gile tk terluka Tgk kwn2 selfie sana sini merata tempat, susana cantik... Nii lagi2 kalau kwn2 pergi melancong keluar n egara. . . PERGHHHH JELES GILE . . Punca utama masalah ini ialah duit. Saya bukan nk ckp korang miskin tk de duit. Tp duit yg korang ada tidak mencapai bajet utk melancong. Kalau dh kat negara or negeri org kene la bawak duit yg mencukupi. . . Tambahan pula, peniaga2 nii suka menaikkan barang sesuka hati bila waktu cuti... So bajet kene besar kalau nk pegi ke tempat org. . Dan . Kenapa asik DUIT DUIT DUIT SAHAJA YG MENJADI MASALAH. . . Haa... Masalah tuu dpt diatasi jika anda mengikuti #businessacademy360. Di sini kami akan mengajar cara mudah untuk mendapat pendapatan yg lumayan dlm masa yg singkat. Ramai org yg telah berjaya dari segi keuwangan dan menjadi jutawa setelah menyertai #businessacademy360nii. . . Jadi kalau ada krisis DUIT . JOM JOIN #businessacademy360 . Nk tau lebih lanjut, pm/dm saya. ⏬⏬⏬⏬⏬⏬ . . For business purpose: Aizeq Aziman 📞011.15812753 📞011.15812753 📞011.15812753 . #businessacademy360 #gradedofficial #gradedbusinesseliteclub #aizeqyoungmillionaire #onlinebusiness #parttime #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #sarikei #sibu #bintangor #miri #bintulu #kuching #unimas

Share 0 0
aishah_resume's Instagram Photo - HAI 😘❗Anda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗
⚫
Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓
⚫
⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume ⚫
⚫
🌕 PAKEJ RM10 TERMASUK 🌕
⚫
🆓 Cover Letter (Bahasa Melayu)
⚫
🆓 Cover Letter (Bahasa Inggeris)
⚫
🆓 Surat Internship (Bahasa Melayu)
⚫
🆓 Surat Internship (Bahasa Inggeris)
⚫
🆓 Website Terbaik Pencarian Kerja Online
⚫
🆓 Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
⚫
⚫
#Sarawak #Kuching #MeeKolok #Bintulu #Kotasamarahan #Lanang #Sarikei #KekLapis #Uia #Uum #Ukm #Upm #Uitm #Usm #Unimap #Iukl #Uniten #Mmu #Umk #Um #Unimas #Unimap #Unisza #Uthm #Msu #Ptpl #Unikl #Unisel

HAI 😘❗Anda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗ ⚫ Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓ ⚫ ⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume⚫ ⚫ 🌕 PAKEJ RM10 TERMASUK 🌕 ⚫ 🆓 Cover Letter (Bahasa Melayu) ⚫ 🆓 Cover Letter (Bahasa Inggeris) ⚫ 🆓 Surat Internship (Bahasa Melayu) ⚫ 🆓 Surat Internship (Bahasa Inggeris) ⚫ 🆓 Website Terbaik Pencarian Kerja Online ⚫ 🆓 Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab ⚫ ⚫ #sarawak #kuching #meekolok #bintulu #kotasamarahan #lanang #Sarikei #keklapis #uia #uum #ukm #upm #uitm #usm #unimap #iukl #uniten #mmu #umk #um #unimas #unimap #unisza #uthm #msu #ptpl #unikl #unisel

Share 0 0
shaa.rx's Instagram Photo - #dowry #engagementphotos #sarikei #coach #nazeem&khaleedaengagement

#dowry #engagementphotos #sarikei #coach #nazeem&khaleedaengagement

Share 2 0
stori.aku's Instagram Photo - Ktk sentiasa dalam ingatan kmk sik kira sini pun kmk pergi 😂😂
.
Tag kwn or kapel ktk & repost post tok ✌

Ktk sentiasa dalam ingatan kmk sik kira sini pun kmk pergi 😂😂 . Tag kwn or kapel ktk & repost post tok ✌

Share 12 0
jum.tambahtinggi's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📱 Wechat : tinggishop
📞 WA: +60 11-3664 5884

Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei #sarawak#alorsetar#kedah📱 Wechat : tinggishop 📞 WA: +60 11-3664 5884

Share 0 0
herbaltinggishop.my's Instagram Photo - Nak tambah Tinggi 3-15cm ?

Sertifikat
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah 📱 Wechat : tinggishop
📞 WA: +60 11-3664 5884

Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei #sarawak#alorsetar#kedah📱 Wechat : tinggishop 📞 WA: +60 11-3664 5884

Share 0 0
amourabeautylipstick's Instagram Photo - Sis2 tau tak yg argan oil ni boleh disapu trus ke bibir? Just beli argan oil ni kat farmasi, sapu sket kat bibir lapkan oil yg berlebihan, baru pakai lipstick.. Tapi lecehkan? Banyak plak keje semata2 nak bibir cantik.. .
Kat sini la kami permudahkan hidup ada.. Matte lipcream kami dah ada argan oil ni, so jimat masa, jimat wang.. 2 in 1 org kata.. .
Jom cuba satu skrg! 💄💋
.
Amoura Matte Cream Lipstick Water Proof Collection
🔸
6 Awesome Colors to select from:
🔸
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew
🔸
Amoura Wudu' friendly Matte Cream Collection
🔸
Datang dengan 7 Warna Menarik
🔸
💋Dusty Rose
💋Mulberry
💋Naturally Nude
💋Red Velvet
💋Brown Fox
💋Coralista
💋Pink Thing
🔸
Available on 5 April 2017
🔸
Order now and yet yourself an lots of awesome free gifts! 🎊🎉🎊🎉
🔸
Price :
Original Price RM49.00
🔸
🔊Promotional Price RM39.00 only💘
+ Add
RM8 SM
RM11 SS
🔸
🔸
To order: Whatsapp kakN +60138976336 (Ejen sah amoura team #LAMC025128)
🔸
#sarawak #kuching #sarawakonlineshop #kuchingsarawak #sibu #sarikei #kkcityonlineshop #kkcity #brunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneiwedding #bruneihijab #miri #bruneisales #brunei_ig #bruneifm #bruneisales #sabah #putatan #sabahbisnesonline #sabahan #kk #bazaarpaknil #kkonlineshop #malaysiaonlineshop #sayajualprodukkecantikan #sayajualgincu #amourakk

Sis2 tau tak yg argan oil ni boleh disapu trus ke bibir? Just beli argan oil ni kat farmasi, sapu sket kat bibir lapkan oil yg berlebihan, baru pakai lipstick.. Tapi lecehkan? Banyak plak keje semata2 nak bibir cantik.. . Kat sini la kami permudahkan hidup ada.. Matte lipcream kami dah ada argan oil ni, so jimat masa, jimat wang.. 2 in 1 org kata.. . Jom cuba satu skrg! 💄💋 . Amoura Matte Cream Lipstick Water Proof Collection 🔸 6 Awesome Colors to select from: 🔸 💄Wild Rose 💄Rouge 💄Trendsetter 💄Never So Nude 💄Charmed 💄Fresh Brew 🔸 Amoura Wudu' friendly Matte Cream Collection 🔸 Datang dengan 7 Warna Menarik 🔸 💋Dusty Rose 💋Mulberry 💋Naturally Nude 💋Red Velvet 💋Brown Fox 💋Coralista 💋Pink Thing 🔸 Available on 5 April 2017 🔸 Order now and yet yourself an lots of awesome free gifts! 🎊🎉🎊🎉 🔸 Price : Original Price RM49.00 🔸 🔊Promotional Price RM39.00 only💘 + Add RM8 SM RM11 SS 🔸 🔸 To order: Whatsapp kakN +60138976336 (Ejen sah amoura team #LAMC025128) 🔸 #sarawak #kuching #sarawakonlineshop #kuchingsarawak #sibu #sarikei #kkcityonlineshop #kkcity #brunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneiwedding #bruneihijab #miri #bruneisales #brunei_ig #bruneifm #bruneisales #sabah #putatan #sabahbisnesonline #sabahan #kk #bazaarpaknil #kkonlineshop #malaysiaonlineshop #sayajualprodukkecantikan #sayajualgincu #amourakk

Share 0 0
amourabeautylipstick's Instagram Photo - Sis2 semua.. Ni la sebab lipcream kami mengandungi argan oil okeyy.. Tak sia2 cuba.. Bibir jadi cantik dan paling penting lebih sihat.. 💋💋💋 .
Nak ke nak? Jom cuba satu! 💄
.
Amoura Matte Cream Lipstick Water Proof Collection
🔸
6 Awesome Colors to select from:
🔸
💄Wild Rose
💄Rouge
💄Trendsetter
💄Never So Nude
💄Charmed
💄Fresh Brew
🔸
Amoura Wudu' friendly Matte Cream Collection
🔸
Datang dengan 7 Warna Menarik
🔸
💋Dusty Rose
💋Mulberry
💋Naturally Nude
💋Red Velvet
💋Brown Fox
💋Coralista
💋Pink Thing
🔸
Available on 5 April 2017
🔸
Order now and yet yourself an lots of awesome free gifts! 🎊🎉🎊🎉
🔸
Price :
Original Price RM49.00
🔸
🔊Promotional Price RM39.00 only💘
+ Add
RM8 SM
RM11 SS
🔸
🔸
To order: Whatsapp kakN +60138976336 (Ejen sah amoura team #LAMC025128)
🔸
#sarawak #kuching #sarawakonlineshop #kuchingsarawak #sibu #sarikei #kkcityonlineshop #kkcity #brunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneiwedding #bruneihijab #miri #bruneisales #brunei_ig #bruneifm #bruneisales #sabah #putatan #sabahbisnesonline #sabahan #kk #bazaarpaknil #kkonlineshop #malaysiaonlineshop #sayajualprodukkecantikan #sayajualgincu #amourakk

Sis2 semua.. Ni la sebab lipcream kami mengandungi argan oil okeyy.. Tak sia2 cuba.. Bibir jadi cantik dan paling penting lebih sihat.. 💋💋💋 . Nak ke nak? Jom cuba satu! 💄 . Amoura Matte Cream Lipstick Water Proof Collection 🔸 6 Awesome Colors to select from: 🔸 💄Wild Rose 💄Rouge 💄Trendsetter 💄Never So Nude 💄Charmed 💄Fresh Brew 🔸 Amoura Wudu' friendly Matte Cream Collection 🔸 Datang dengan 7 Warna Menarik 🔸 💋Dusty Rose 💋Mulberry 💋Naturally Nude 💋Red Velvet 💋Brown Fox 💋Coralista 💋Pink Thing 🔸 Available on 5 April 2017 🔸 Order now and yet yourself an lots of awesome free gifts! 🎊🎉🎊🎉 🔸 Price : Original Price RM49.00 🔸 🔊Promotional Price RM39.00 only💘 + Add RM8 SM RM11 SS 🔸 🔸 To order: Whatsapp kakN +60138976336 (Ejen sah amoura team #LAMC025128) 🔸 #sarawak #kuching #sarawakonlineshop #kuchingsarawak #sibu #sarikei #kkcityonlineshop #kkcity #brunei #bruneionlineshopping #bruneionlineshop #bruneiwedding #bruneihijab #miri #bruneisales #brunei_ig #bruneifm #bruneisales #sabah #putatan #sabahbisnesonline #sabahan #kk #bazaarpaknil #kkonlineshop #malaysiaonlineshop #sayajualprodukkecantikan #sayajualgincu #amourakk

Share 0 0
Load More