PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about sayajual

Instagram Photos and Videos about sayajual. Download, Comment, Like sayajual Photos and Videos Shared by Various Users

syurga_wangian's Instagram Photo - 👋 5 ANTARA CIRI-CIRI GANGGUAN JIN...
.
15. Selalu ketakutan, susah fokus, was-was, mudah tertekan, dan pemarah yang tidak terkendali.
.
16. Sulit mendapatkan jodoh, padahal sudah selalu berusaha.
.
17. Haid tidak lancar, sakit saat haid, selalu pendarahan, keguguran, dan sulit mendapatkan anak.
.
18. Tiba-tiba membenci pasangan hidup, tiba-tiba tidak bernafsu dengan pasangan, impotensi, selalu mendapat bisikan bercerai.
.
19. Mendapatkan bisikan-bisikan ghaib, seperti disuruh membunuh, disuruh bunuh diri, mendengar suara memanggil, dll.
.
20. Gangguan pada anak, seperti nangis malam, indigo, agresif, membangkang pada orang tua.
.
🍃🌷Ciri-ciri ini adalah ciri gangguan secara umum, jika ada 3 ciri dalam tubuh maka sudah seharusnya kita mengenakan minyak wangi Kasturi syifa' yg telah d ruqyah kerana Jin tidak senang dgn bauan ini 🍃🌷
.
Bertindak Segera 👇
.
📞0103356605 -IsKANDAR
📲0103356605 -IsKANDAR
📲0103356605 -IsKANDAR
.
#sayajual #gangguan #jin #kasturi #elkhair #syifa #perfume #minyakwangisyifa #perubatan #minyak #airwangi #ruqyah #manzil #produkislam #dexandra #sihir #perfume #atar #muslim #sunah #kijang #taqwa #suci #halalantoyiban #santau #solah #bauan #haruman #hantarankahwin

👋 5 ANTARA CIRI-CIRI GANGGUAN JIN... . 15. Selalu ketakutan, susah fokus, was-was, mudah tertekan, dan pemarah yang tidak terkendali. . 16. Sulit mendapatkan jodoh, padahal sudah selalu berusaha. . 17. Haid tidak lancar, sakit saat haid, selalu pendarahan, keguguran, dan sulit mendapatkan anak. . 18. Tiba-tiba membenci pasangan hidup, tiba-tiba tidak bernafsu dengan pasangan, impotensi, selalu mendapat bisikan bercerai. . 19. Mendapatkan bisikan-bisikan ghaib, seperti disuruh membunuh, disuruh bunuh diri, mendengar suara memanggil, dll. . 20. Gangguan pada anak, seperti nangis malam, indigo, agresif, membangkang pada orang tua. . 🍃🌷Ciri-ciri ini adalah ciri gangguan secara umum, jika ada 3 ciri dalam tubuh maka sudah seharusnya kita mengenakan minyak wangi Kasturi syifa' yg telah d ruqyah kerana Jin tidak senang dgn bauan ini 🍃🌷 . Bertindak Segera 👇 . 📞0103356605 -IsKANDAR 📲0103356605 -IsKANDAR 📲0103356605 -IsKANDAR . #sayajual #gangguan #jin #kasturi #elkhair #syifa #perfume #minyakwangisyifa #perubatan #minyak #airwangi #ruqyah #manzil #produkislam #dexandra #sihir #perfume #atar #muslim #sunah #kijang #taqwa #suci #halalantoyiban #santau #solah #bauan #haruman #hantarankahwin

Share 0 0

Sponsored Ads

ctnurnabiela's Instagram Photo - *PUSPAWANGI SONGKET*

Material : Cotton Songket
🌸Zip depan (friendly breastfeeding)
🌸Zip lengan (friendly wudhu')
🌸Pinggang kain full getah
🌸Sponge Bahu
🌸Terdapat 4 pilihan warna 🌸Size refer gambar di bawah 💰HARGA💰
RM125SM/RM130SS

Wasap ⏬ untuk sebarang pertanyaan @ tempahan
http://www.wasap.my/+60148207240

#promo #promosi #sale #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajumurah #baju #bajumuslimah #igshop #igmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #bajuset #blouseset #bajubudak #bajubudakperempuan
#bajukurungmurah #kurungmini #trustedseller #bajuraya #bajuraya2017

*PUSPAWANGI SONGKET* Material : Cotton Songket 🌸Zip depan (friendly breastfeeding) 🌸Zip lengan (friendly wudhu') 🌸Pinggang kain full getah 🌸Sponge Bahu 🌸Terdapat 4 pilihan warna 🌸Size refer gambar di bawah 💰HARGA💰 RM125SM/RM130SS Wasap ⏬ untuk sebarang pertanyaan @ tempahan http://www.wasap.my/+60148207240 #promo #promosi #sale #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajumurah #baju #bajumuslimah #igshop #igmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #bajuset #blouseset #bajubudak #bajubudakperempuan #bajukurungmurah #kurungmini #trustedseller #bajuraya #bajuraya2017

Share 0 0

Sponsored Ads

laundrette_'s Instagram Photo - 👑 Yey, good news is we finally open for request 👑
.

Get your own logo and design (s) from us with cheapest and super duper affordable price 🔥 .
Do whatsapp 017 427 0905 for further details 📲

#lokalah #artworkmalaysia #designermalaysia
#graphicdesigner #hipstermalaysia #bazaarpaknil #logomalaysia #logomurah #bazaarpaknil #instashopmy #instashopmalaysia #onlinelogo #sayajuallogo #sayajual #cfsw #gadgetmalaysia #uitm #igersmalaysia #bazaarmalaysia #juallogomurah #juallogomalaysia #annaseaskey #aisyahdhiarana

👑 Yey, good news is we finally open for request 👑 . Get your own logo and design (s) from us with cheapest and super duper affordable price 🔥 . Do whatsapp 017 427 0905 for further details 📲 #lokalah #artworkmalaysia #designermalaysia #graphicdesigner #hipstermalaysia #bazaarpaknil #logomalaysia #logomurah #bazaarpaknil #instashopmy #instashopmalaysia #onlinelogo #sayajuallogo #sayajual #cfsw #gadgetmalaysia #uitm #igersmalaysia #bazaarmalaysia #juallogomurah #juallogomalaysia #annaseaskey #aisyahdhiarana

Share 0 0

Sponsored Ads

house.of.ming's Instagram Photo - -LV Petite Malle-
Epi Leather 
Size: 19cm
D215
|Comes in Full set|
.
——————————————————————————
⚜All bags & shoes are imported
⚜Our bags & shoes are of the finest quality.
.
Kindly DM us for further enquiry
OR
.📲0109820008 whatsapp us
.
——————————————————————————
. 
Prices are not stated due to currency exchange.
.
Payment Methods. ✅Bank Transfer.
✅Paypal.
✅Credit Card.
——————————————————————————
.
❌COD.
❌Goods sold are not refundable.
—————————————————————————--
.
Deliveries 🚚 from Monday - Fridays only .
.
 #shoppingonlinemalaysia #onlineshop #branded #malaysia #malaysiabag #ootd #sayajual #sayajualbag #sayajualhandbag #premiumquality #jual #ilovebags #bags #visitmyig #branded #ootd #sg #sgonline #luxurybags #luxurylifestyle #fashion #instashop #visitmyig #igbusiness #lv #petitemalle #epileather

-LV Petite Malle- Epi Leather Size: 19cm D215 |Comes in Full set| . —————————————————————————— ⚜All bags & shoes are imported ⚜Our bags & shoes are of the finest quality. . Kindly DM us for further enquiry OR .📲0109820008 whatsapp us . —————————————————————————— . Prices are not stated due to currency exchange. . Payment Methods. ✅Bank Transfer. ✅Paypal. ✅Credit Card. —————————————————————————— . ❌COD. ❌Goods sold are not refundable. —————————————————————————-- . Deliveries 🚚 from Monday - Fridays only . . #shoppingonlinemalaysia #onlineshop #branded #malaysia #malaysiabag #ootd #sayajual #sayajualbag #sayajualhandbag #premiumquality #jual #ilovebags #bags #visitmyig #branded #ootd #sg #sgonline #luxurybags #luxurylifestyle #fashion #instashop #visitmyig #igbusiness #lv #petitemalle #epileather

Share 0 0
handbagmurah_menawankalbu's Instagram Photo - ℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹ
INSTAGRAM USER TERUS TEKAN LINK WWW.WASAP.MY DI PROFILE INSTAGRAM UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SAYA.

FACEBOOK USER KLIK SINI ➡ WWW.WASAP.MY/60186603766
ℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹ

Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp 
018 66 037 66 MIZA.
↗TERUS BOOKING TAU..
↗DLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Takut melepasssss.....
Esk terus pos selaju lajunya...
Tapi klu lambat lg dapat duit..🙏
Tunggu duit ade dulu ye....🙇
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌
Segala PERTANYAAN DAN ORDER 
TERUS🔊 🍀 WHATSAPP 018 66 037 66

Berikan Gambar 📷 Yg Dikehendaki
📮POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak + RM10
👜 Ready Stock
😘 Harga Murah
💙 Layanan Terbaik
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
MENAWANKALBU ENTERPRISE
💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟
《 T E R I M A K A S I H 》
❌ BACKOUT BUYER
❎ PENIPU / JANJI PALSU
❌ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #produkkecantikan #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #instamalaysia #bagbranded #handbagcantik #handbagraya #bazaarkl #begtanganmurah #baglelaki #backpack #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #instamalaysia #jualbag #handbagmalaysia #bazarmalaysia
whatsapp 018 66 037 66 MiZa💋

ℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹ INSTAGRAM USER TERUS TEKAN LINK WWW.WASAP.MY DI PROFILE INSTAGRAM UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SAYA. FACEBOOK USER KLIK SINI ➡ WWW.WASAP.MY/60186603766 ℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹℹ Banyak Sgt bag cantik2.. Serius nak "MOHON" terus WhatsApp 018 66 037 66 MIZA. ↗TERUS BOOKING TAU.. ↗DLM MASA 24JAM SILA BAYAR. . Takut melepasssss..... Esk terus pos selaju lajunya... Tapi klu lambat lg dapat duit..🙏 Tunggu duit ade dulu ye....🙇 Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je🙆🙌 Segala PERTANYAAN DAN ORDER TERUS🔊 🍀 WHATSAPP 018 66 037 66 Berikan Gambar 📷 Yg Dikehendaki 📮POS SETIAP HARI 🌎 Sabah Dan Sarawak + RM10 👜 Ready Stock 😘 Harga Murah 💙 Layanan Terbaik 👍 Trusted Seller 🆔 SSM 002392643W 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 MENAWANKALBU ENTERPRISE 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 💟 《 T E R I M A K A S I H 》 ❌ BACKOUT BUYER ❎ PENIPU / JANJI PALSU ❌ PEROMPAK . #bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #produkkecantikan #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #instamalaysia #bagbranded #handbagcantik #handbagraya #bazaarkl #begtanganmurah #baglelaki #backpack #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #instamalaysia #jualbag #handbagmalaysia #bazarmalaysia whatsapp 018 66 037 66 MiZa💋

Share 0 0
daisy.woo's Instagram Photo - ARYANI SYARI JUBAH
REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE

Harga sehingga 6 jun 2017 
Price : RM175 free postage

Harga SELEPAS 6 jun 2017
Price : RM200 free postage

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni. 
FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI

Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” jersey. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”

14 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA

Ini paling best! Ada 14 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.14 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila” 
BF N WUDHU FRIENDLY

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

All items are ready to purchase. Whatsapp 0174186272

#sayajual #sayajualbajukurung #bajuraya2017 #bajurayamurah #kurungmoden #bfflavendar #kurungtradisional #kebayapeplum #babydollkurung #sayajualbajuraya #iraagent #iraagentdress #sayajualkebaya #kebarungmurah #kebayamurah #ggagent #dadagent #aryanisyarijubah #jubahlabuh

ARYANI SYARI JUBAH REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE Harga sehingga 6 jun 2017 Price : RM175 free postage Harga SELEPAS 6 jun 2017 Price : RM200 free postage Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni. FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69 Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit. CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” jersey. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR” 14 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA Ini paling best! Ada 14 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.14 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila” BF N WUDHU FRIENDLY ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani. All items are ready to purchase. Whatsapp 0174186272 #sayajual #sayajualbajukurung #bajuraya2017 #bajurayamurah #kurungmoden #bfflavendar #kurungtradisional #kebayapeplum #babydollkurung #sayajualbajuraya #iraagent #iraagentdress #sayajualkebaya #kebarungmurah #kebayamurah #ggagent #dadagent #aryanisyarijubah #jubahlabuh

Share 0 0
ctnurnabiela's Instagram Photo - *PUSPAWANGI SONGKET*

Material : Cotton Songket
🌸Zip depan (friendly breastfeeding)
🌸Zip lengan (friendly wudhu')
🌸Pinggang kain full getah
🌸Sponge Bahu
🌸Terdapat 4 pilihan warna 🌸Size refer gambar di bawah 💰HARGA💰
RM125SM/RM130SS

Wasap ⏬ untuk sebarang pertanyaan @ tempahan
http://www.wasap.my/+60148207240

#promo #promosi #sale #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajumurah #baju #bajumuslimah #igshop #igmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #bajuset #blouseset #bajubudak #bajubudakperempuan
#bajukurungmurah #kurungmini #trustedseller #bajuraya #bajuraya2017

*PUSPAWANGI SONGKET* Material : Cotton Songket 🌸Zip depan (friendly breastfeeding) 🌸Zip lengan (friendly wudhu') 🌸Pinggang kain full getah 🌸Sponge Bahu 🌸Terdapat 4 pilihan warna 🌸Size refer gambar di bawah 💰HARGA💰 RM125SM/RM130SS Wasap ⏬ untuk sebarang pertanyaan @ tempahan http://www.wasap.my/+60148207240 #promo #promosi #sale #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #sayajualonline #bajumurah #baju #bajumuslimah #igshop #igmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #bajuset #blouseset #bajubudak #bajubudakperempuan #bajukurungmurah #kurungmini #trustedseller #bajuraya #bajuraya2017

Share 0 1
magical.roses's Instagram Photo - .
.
FOUNDATION KAK ROSE.
.
Foundation ini mengandungi 3g bertahan untuk sebulan je.. baik awak beli banyak-banyak. Beli banyak2 dptlah harga murah2 sikit. Hihi.
.
Ada yang nak selit order tak, Foundation Kak Ros dah restock ❤
.
.
HARGA ASAL: RM45
HARGA SPECIAL: RM32
.
EXCLUDE POSTAGE
.
.
Ws: 017-8770680
.
.
Calit-calit, siap dah. 🌹
.
#SayaJual #SayaJualFoundation #FoundationMalaysia #FoundationMalaysiaMurah #FoundationKakRose #kitagunani #viral #motifviral #youcandoit #semuabolehduit #bazaar #bazaarpaknil #konvokesyen #eday #edaymakeup #edaymakeupmurah #kahwin #majliskahwin #konvokesyen #konvokesyenuitm #ramadan #ramadan2017 #raya #raya2017 #uitm #seremban #kualalumpur #malaysia #terimakasih #syukurselalu

. . FOUNDATION KAK ROSE. . Foundation ini mengandungi 3g bertahan untuk sebulan je.. baik awak beli banyak-banyak. Beli banyak2 dptlah harga murah2 sikit. Hihi. . Ada yang nak selit order tak, Foundation Kak Ros dah restock ❤ . . HARGA ASAL: RM45 HARGA SPECIAL: RM32 . EXCLUDE POSTAGE . . Ws: 017-8770680 . . Calit-calit, siap dah. 🌹 . #SayaJual #sayajualfoundation #FoundationMalaysia #FoundationMalaysiaMurah #FoundationKakRose #kitagunani #viral #motifviral #youcandoit #semuabolehduit #bazaar #bazaarpaknil #konvokesyen #eday #edaymakeup #edaymakeupmurah #kahwin #majliskahwin #konvokesyen #konvokesyenuitm #ramadan #ramadan2017 #raya #raya2017 #uitm #seremban #kualalumpur #malaysia #terimakasih #syukurselalu

Share 0 0
yayzahshireen's Instagram Photo - 2nd
Define those beautiful lips with Lipliner
.
Mary Kay® Lip Liner has 4 shades
🖋 Berry
🖋 Coral
🖋 Rose
🖋 Red .
.
💕 Yayzah.MK
012 3397344
#makeup
#blusher
#marykay 
#marykaymalaysia
#bakedcheekpowder
#tahanlama
#kulitcantik
#lipstick
#marykaylipstick
#gelmatte 
#mattelipstick
#kulitsihat
#basicmakeup
#mua
#foundation 
#cccream
#marykayblusher
#sayajual
#sayajualmakeup
#ampang
#denaialam
#beautyconsultant
#lipliner

2nd Define those beautiful lips with Lipliner . Mary Kay® Lip Liner has 4 shades 🖋 Berry 🖋 Coral 🖋 Rose 🖋 Red . . 💕 Yayzah.MK 012 3397344 #makeup #blusher #marykay #marykaymalaysia #bakedcheekpowder #tahanlama #kulitcantik #lipstick #marykaylipstick #gelmatte #mattelipstick #kulitsihat #basicmakeup #mua #foundation #cccream #marykayblusher #sayajual #sayajualmakeup #ampang #denaialam #beautyconsultant #lipliner

Share 0 1
hello_annaanna's Instagram Photo - dear beloved customers
to celebrate June,
annaluxury offers free gift(s) to customers who purchase rm1500 and above 
any questions please do not hesitate to DM/ whatsapp +60173717099 #ramadhanoffer #ramadan2017 #ramadhan #ramadanoffer #ramadhansales #raya2017 #rayasales #sayajual #rayamood #salesraya #wtsluxury #luxurydubai #luxuryabaya #shopdubai

dear beloved customers to celebrate June, annaluxury offers free gift(s) to customers who purchase rm1500 and above any questions please do not hesitate to DM/ whatsapp +60173717099 #ramadhanoffer #ramadan2017 #ramadhan #ramadanoffer #ramadhansales #raya2017 #rayasales #sayajual #rayamood #salesraya #wtsluxury #luxurydubai #luxuryabaya #shopdubai

Share 0 0
amyscarf.co's Instagram Photo - NEW DESIGN
AVAILABLE.... BAGI YG SUKAKAN DIAMOND YG SIMPLE.INILAH PILIHAN ANDA..
🌸BAWAL DIAMOND🌸
.
*BOLEH REQUEST .
🌹COLOUR BAWAL
🌹BAWAL ASLI @AIRIS
🌹BIDANG 45 & 55
.
JOM ORDER😘😘
📲📲WA 013 9559392
📲📲WA 013 9559392
📲📲WA 013 9559392
.
#bawal #bawalkelantan #tudungbawal #bawalmurah #custommade #sayajual #jual #scarf #bawalscarf #borongtudung #borongtudungmurah #pemborongtudung #bawalasli#bawalno1 #bawalairis #bawallovers
#bawaldiamondexclusive

NEW DESIGN AVAILABLE.... BAGI YG SUKAKAN DIAMOND YG SIMPLE.INILAH PILIHAN ANDA.. 🌸BAWAL DIAMOND🌸 . *BOLEH REQUEST . 🌹COLOUR BAWAL 🌹BAWAL ASLI @AIRIS 🌹BIDANG 45 & 55 . JOM ORDER😘😘 📲📲WA 013 9559392 📲📲WA 013 9559392 📲📲WA 013 9559392 . #bawal #bawalkelantan #tudungbawal #bawalmurah #custommade #sayajual #jual #scarf #bawalscarf #borongtudung #borongtudungmurah #pemborongtudung #bawalasli#bawalno1 #bawalairis #bawallovers #bawaldiamondexclusive

Share 0 2
thecameliaa's Instagram Photo - .
. *BAWAL ANGGUN* by suriahijabs

Raya dah nak dekat uolss,mesti uols tgh survey tudung bawal yang cantik dan terletak molek bila pakai.Bawal Anggun untuk uolss.Semua kaler cantik2.Tgok pon dah jatuh cinta,belum pakai lagi😊😊😊 .
.
.
Bawal Anggun hot selliñg tau.Tgh laku keras.Sekarang tgh pre order for next batch.Nak join cecepat whatsapp sis ya! . .
.
⚡Material cotton airis ⚡senang bentuk, tak lembik dan tak kasar sangat ⚡bidang 45, boleh adjust menutup dada
⚡menggunakan batu copy Swarovski TAPI bukan batu dmc tau 😍
⚡batu berkilat dan berkualiti
⚡boleh basuh menggunakan washer machine, tapi bukan mesin DOBI ❌ too heavy .
.

Jom order,

Whatsapp ke +60137994603
Whatsapp ke +60137994603
Whatsapp ke +60137994603

#innerneck #innersnowcap #innerneckmurah #innersnowcapmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawallofa #bawalmurah #sayajual #sayajualmurah #lofattah

. . *BAWAL ANGGUN* by suriahijabs Raya dah nak dekat uolss,mesti uols tgh survey tudung bawal yang cantik dan terletak molek bila pakai.Bawal Anggun untuk uolss.Semua kaler cantik2.Tgok pon dah jatuh cinta,belum pakai lagi😊😊😊 . . . Bawal Anggun hot selliñg tau.Tgh laku keras.Sekarang tgh pre order for next batch.Nak join cecepat whatsapp sis ya! . . . ⚡Material cotton airis ⚡senang bentuk, tak lembik dan tak kasar sangat ⚡bidang 45, boleh adjust menutup dada ⚡menggunakan batu copy Swarovski TAPI bukan batu dmc tau 😍 ⚡batu berkilat dan berkualiti ⚡boleh basuh menggunakan washer machine, tapi bukan mesin DOBI ❌ too heavy . . Jom order, Whatsapp ke +60137994603 Whatsapp ke +60137994603 Whatsapp ke +60137994603 #innerneck #innersnowcap #innerneckmurah #innersnowcapmurah #tudungbawal #bawalchiffon #bawallofa #bawalmurah #sayajual #sayajualmurah #lofattah

Share 0 0
empayarbeardoilofficial's Instagram Photo - EMPAYAR BEARD OIL .
( MINYAK PELEBAT TERHEBAT )
.
KHASIAT :
.
- MELEBATKAN BULU-BULU SEPERTI JANGGUT, JAMBANG, RAMBUT, MISAI, SIDEBURN, BULU DADA, KENING DAN LAIN-LAIN
.
- MENUMBUHKAN BULU-BULU SEPERTI JANGGUT, JAMBANG, RAMBUT, MISAI, SIDEBURN, BULU DADA, KENING DAN LAIN-LAIN
.
- MERAPIKAN BULU-BULU SEPERTI JANGGUT, JAMBANG, RAMBUT, MISAI, SIDEBURN, BULU DADA, KENING DAN LAIN-LAIN
.
- MENGATASI MASALAH RAMBUT BOTAK
.
- MENGATASI MASALAH UBAN
.
- MENGATASI MASALAH RAMBUT GUGUR
.
- MENGATASI KELEMUMUR
.
- MENYEJUKKAN DAN MELEGAKAN KULIT KEPALA
.
- BAIK UNTUK MELEBATKAN RAMBUT BAYI
.
CARA PENGGUNAAN :
TITIKKAN 2-3 TITIK MINYAK KE ATAS TAPAK TANGAN DAN SAPU DI TEMPAT YANG INGIN BULU TUMBUH
SEBAIKNYA BERSIHKAN DAN BASUH DAHULU TEMPAT YANG INGIN TUMBUH BULU, LAP DAN KEMUDIAN BARU SAPU MINYAK.
ISTIQAMAH DAN SABAR
SEBOTOL MINYAK TAHAN PENGGUNAAN SELAMA 2-3 BULAN
.
HARGA :
RM50 Sebotol
.
UNTUK ORDER ATAU PERTANYAAN, BOLEH CALL / WHATSAPP :
0136232236
0136232236
0136232236
0136232236
0136232236
0136232236
0136232236
.
INGAT TUAN TUAN, MINYAK EMPAYAR MEMBANTU PERTUMBUHAN DAN MELEBATKAN BULU-BULU, TETAPI YANG MEMBERI TUMBUH & LEBAT ITU HANYALAH ALLAH SWT. .
Terima Kasih Semua !!!
.
#janggut #jambang #empayarbeardoil #minyakpelebat #kumis #sayajualmurah #beardoil #minyakjanggut #ebo #jenggot #beard #agendiperlukan #gugurrambut #minyakpelebatjambang #beardoilmalaysia #sayajual #pelebatjanggut #sunnahnabi #misai #rambutbotak #rambutgugur #sayajualminyakjanggut #lelakimaskulin #malaysia #uia #uitm

EMPAYAR BEARD OIL . ( MINYAK PELEBAT TERHEBAT ) . KHASIAT : . - MELEBATKAN BULU-BULU SEPERTI JANGGUT, JAMBANG, RAMBUT, MISAI, SIDEBURN, BULU DADA, KENING DAN LAIN-LAIN . - MENUMBUHKAN BULU-BULU SEPERTI JANGGUT, JAMBANG, RAMBUT, MISAI, SIDEBURN, BULU DADA, KENING DAN LAIN-LAIN . - MERAPIKAN BULU-BULU SEPERTI JANGGUT, JAMBANG, RAMBUT, MISAI, SIDEBURN, BULU DADA, KENING DAN LAIN-LAIN . - MENGATASI MASALAH RAMBUT BOTAK . - MENGATASI MASALAH UBAN . - MENGATASI MASALAH RAMBUT GUGUR . - MENGATASI KELEMUMUR . - MENYEJUKKAN DAN MELEGAKAN KULIT KEPALA . - BAIK UNTUK MELEBATKAN RAMBUT BAYI . CARA PENGGUNAAN : TITIKKAN 2-3 TITIK MINYAK KE ATAS TAPAK TANGAN DAN SAPU DI TEMPAT YANG INGIN BULU TUMBUH SEBAIKNYA BERSIHKAN DAN BASUH DAHULU TEMPAT YANG INGIN TUMBUH BULU, LAP DAN KEMUDIAN BARU SAPU MINYAK. ISTIQAMAH DAN SABAR SEBOTOL MINYAK TAHAN PENGGUNAAN SELAMA 2-3 BULAN . HARGA : RM50 Sebotol . UNTUK ORDER ATAU PERTANYAAN, BOLEH CALL / WHATSAPP : 0136232236 0136232236 0136232236 0136232236 0136232236 0136232236 0136232236 . INGAT TUAN TUAN, MINYAK EMPAYAR MEMBANTU PERTUMBUHAN DAN MELEBATKAN BULU-BULU, TETAPI YANG MEMBERI TUMBUH & LEBAT ITU HANYALAH ALLAH SWT. . Terima Kasih Semua !!! . #janggut #jambang #empayarbeardoil #minyakpelebat #kumis #sayajualmurah #beardoil #minyakjanggut #ebo #jenggot #beard #agendiperlukan #gugurrambut #minyakpelebatjambang #beardoilmalaysia #sayajual #pelebatjanggut #sunnahnabi #misai #rambutbotak #rambutgugur #sayajualminyakjanggut #lelakimaskulin #malaysia #uia #uitm

Share 0 0
hombrebyum's Instagram Photo - 🚫CLEARANCE SALE READY STOCK🚫
.
🚫NO MORE RESTOCK🚫
.
COACH CHARLES LEATHER ACCORDIAN ZIP AROUND LONG WALLET KEYCHAIN SET

DISCOUNT PRICE : RM499 + RM10 postage / free self collection 
NORMAL PRICE : RM580
2x payment accepted 
Booking : RM250
STATUS : #hombreclearancesale ----------------------------------------
DESCRIPTION :
Textured leather
Zip around closure 
Card slots
Currency slots
Leather Keychain .
.
----------------------------------------
🚫SERIOUS BUYERS ONLY🚫
To purchase only :
Whatsapp : 019 666 0621
----------------------------------------
FOR QUESTIONS DM ONLY
----------------------------------------
.
#igersmalaysia #igerskl #malaysia #authentic #luxurybrands #brandeditems #sayajual #visitmyig #igbiz #hombrebyum #mensfashion #shopaholic #bagaholic #instashop #instabuy #sale #sayajualbaranganlelaki #fossilmalaysia #sayajualfossil #fossilgrant #armaniexchange #styleinspiration #menstyle #menswear #mensfashionpost #nmd #sneakerhead #fashionaddict #fashionblogger

🚫CLEARANCE SALE READY STOCK🚫 . 🚫NO MORE RESTOCK🚫 . COACH CHARLES LEATHER ACCORDIAN ZIP AROUND LONG WALLET KEYCHAIN SET DISCOUNT PRICE : RM499 + RM10 postage / free self collection NORMAL PRICE : RM580 2x payment accepted Booking : RM250 STATUS : #hombreclearancesale ---------------------------------------- DESCRIPTION : Textured leather Zip around closure Card slots Currency slots Leather Keychain . . ---------------------------------------- 🚫SERIOUS BUYERS ONLY🚫 To purchase only : Whatsapp : 019 666 0621 ---------------------------------------- FOR QUESTIONS DM ONLY ---------------------------------------- . #igersmalaysia #igerskl #malaysia #authentic #luxurybrands #brandeditems #sayajual #visitmyig #igbiz #hombrebyum #mensfashion #shopaholic #bagaholic #instashop #instabuy #sale #sayajualbaranganlelaki #fossilmalaysia #sayajualfossil #fossilgrant #armaniexchange #styleinspiration #menstyle #menswear #mensfashionpost #nmd #sneakerhead #fashionaddict #fashionblogger

Share 0 2
pinkduchesscosmetics's Instagram Photo - Aww thank you! Be beautiful and bold like Shazrin with Monroe for only RM 30.

DM us now :) #pinkduchesscosmetics #charity #shadesbypinkduchess
#Makeupartist #Makeupaddict #Makeupjunkie #Makeuplover #Makeupforever #Makeupbyme #Makeupmurah #Makeupoftheday #Makeuplook #Mascara #Makeupgeek #Makeuplovers #Instamakeup #Instamakeupartist #Makeupporn #Makeupobsessed #Beauty #Eyeliner #Eyeshadow #Lipgloss #Makeuptutorial #Makeuplovers #sayajual #sayajuallipmatte #bazaarpaknil

Aww thank you! Be beautiful and bold like Shazrin with Monroe for only RM 30. DM us now :) #pinkduchesscosmetics #charity #shadesbypinkduchess #Makeupartist #Makeupaddict #Makeupjunkie #Makeuplover #makeupforever #Makeupbyme #Makeupmurah #makeupoftheday #makeuplook #Mascara #Makeupgeek #Makeuplovers #instamakeup #instamakeupartist #makeupporn #Makeupobsessed #beauty #Eyeliner #Eyeshadow #Lipgloss #Makeuptutorial #Makeuplovers #sayajual #sayajuallipmatte #bazaarpaknil

Share 0 0
amyscarf.co's Instagram Photo - NEW DESIGN
AVAILABLE.... BAGI YG SUKAKAN DIAMOND YG SIMPLE.INILAH PILIHAN ANDA..
🌸BAWAL DIAMOND🌸
.
*BOLEH REQUEST .
🌹COLOUR BAWAL
🌹BAWAL ASLI @AIRIS
🌹BIDANG 45 & 55
.
JOM ORDER😘😘
📲📲WA 013 9559392
📲📲WA 013 9559392
📲📲WA 013 9559392
.
#bawal #bawalkelantan #tudungbawal #bawalmurah #custommade #sayajual #jual #scarf #bawalscarf #borongtudung #borongtudungmurah #pemborongtudung #bawalasli#bawalno1 #bawalairis #bawallovers
#bawaldiamondexclusive

NEW DESIGN AVAILABLE.... BAGI YG SUKAKAN DIAMOND YG SIMPLE.INILAH PILIHAN ANDA.. 🌸BAWAL DIAMOND🌸 . *BOLEH REQUEST . 🌹COLOUR BAWAL 🌹BAWAL ASLI @AIRIS 🌹BIDANG 45 & 55 . JOM ORDER😘😘 📲📲WA 013 9559392 📲📲WA 013 9559392 📲📲WA 013 9559392 . #bawal #bawalkelantan #tudungbawal #bawalmurah #custommade #sayajual #jual #scarf #bawalscarf #borongtudung #borongtudungmurah #pemborongtudung #bawalasli#bawalno1 #bawalairis #bawallovers #bawaldiamondexclusive

Share 0 1
hajjahmai's Instagram Photo - Bismillah ...Tungguin ya kejap lagi delivery sampai ...😊#deliverykuih #ramadhan #kuihserimuka #sayajual #homemade

Bismillah ...Tungguin ya kejap lagi delivery sampai ...😊 #deliverykuih #ramadhan #kuihserimuka #sayajual #homemade

Share 0 0
skirtwearingducklings's Instagram Photo - Semi-silk soft pario
Price: RM99
#bazaarbatik #batikpastelmy #batikmodern #pastelbatik #shopnow #shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #sayajual #sayajualbatik #batikpastelmurah #rayacollection2017 #fashionmuslimah #fashionblogger #fesyenraya2017 #fashionraya2017 #readytowearcollection #sayajualpario #pariosongketbhd #sayajualmurah #batikwrapseries #batikwrap #batiksg #modernbatik #olshop #batikskirt #batikhitam #batikstyle #batiklovers #batikshop #batiklover #readytowearcollection

Semi-silk soft pario Price: RM99 #bazaarbatik #batikpastelmy #batikmodern #pastelbatik #shopnow #shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #sayajual #sayajualbatik #batikpastelmurah #rayacollection2017 #fashionmuslimah #fashionblogger #fesyenraya2017 #fashionraya2017 #readytowearcollection #sayajualpario #pariosongketbhd #sayajualmurah #batikwrapseries #batikwrap #batiksg #modernbatik #olshop #batikskirt #batikhitam #batikstyle #batiklovers #batikshop #batiklover #readytowearcollection

Share 0 1
dgaleri_toq's Instagram Photo - .
Sambung Bayar
.
Alza 1.5 Ez Auto
Tahun 2011
Bulanan RM680.00
Baki Bank 3 Tahun
.
Info lanjut
Whatsapp - 0169475831
.
.
#sambungbayarkereta 
#keretasambungbayar 
#sambungbayar
#terapiinstagram 
#bazaarpaknil 
#bazaaronline 
#bazarmalaysia 
#bazarmurah 
#syukurselalu 
#terlajaklaris
#sayajualonline 
#sayajual
#kedah
#melaka
#negerisembilan
#pulaupinang
#terengganu
#johor
#kelantan
#perak
#ipoh
#perlis
#pahang
#kualalumpur

. Sambung Bayar . Alza 1.5 Ez Auto Tahun 2011 Bulanan RM680.00 Baki Bank 3 Tahun . Info lanjut Whatsapp - 0169475831 . . #sambungbayarkereta #keretasambungbayar #sambungbayar #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarmalaysia #bazarmurah #syukurselalu #terlajaklaris #sayajualonline #sayajual #kedah #melaka #negerisembilan #pulaupinang #terengganu #johor #kelantan #perak #ipoh #perlis #pahang #kualalumpur

Share 0 1
dianzvitamin.tira's Instagram Photo - MUSUH KETAT KULIT KUSAM🌟🌟🌟🌟🌟 ...
...
😱Mencari foundation yg tak bercapuk?
😱Tak berminyak?
😱Yang x perlu pakai bedak lagi?
😱Tahan lama 16jam selepas memakai
😱Mesra wuduk
😱Lagi lama lagi glowing
😱Ada agen merawat jerawat, jeragat, blackhead parut 🎁Yg istimewa!!
FREE span Charcoal 💪 mengecut kn jerawat
💪 pudarkan parut
💪mengembang dgn best setelah direndam

Rm35 sahaja
murah dan berbaloi 😍😍😍
.
.
Mai whatsapp akak lekaihh 0175332783

#sayajual #1mmf #1minutemiraclefoundation #glowingoverdose #foundationmurah #viralfoundation #sayagunasayajual #SuperGlowing #FoundationMesraWuduk #merelipBakMutiara #team1mmfMeletop #makeupmalaysia #mua #muamalaysia #muapenang #muaperak #bazar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaaronline #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineseller #beautyispain #viralmalaysia #balikpulau #taiping #malaysia

MUSUH KETAT KULIT KUSAM🌟🌟🌟🌟🌟 ... ... 😱Mencari foundation yg tak bercapuk? 😱Tak berminyak? 😱Yang x perlu pakai bedak lagi? 😱Tahan lama 16jam selepas memakai 😱Mesra wuduk 😱Lagi lama lagi glowing 😱Ada agen merawat jerawat, jeragat, blackhead parut 🎁Yg istimewa!! FREE span Charcoal 💪 mengecut kn jerawat 💪 pudarkan parut 💪mengembang dgn best setelah direndam Rm35 sahaja murah dan berbaloi 😍😍😍 . . Mai whatsapp akak lekaihh 0175332783 #sayajual #1mmf #1minutemiraclefoundation #glowingoverdose #foundationmurah #viralfoundation #sayagunasayajual #SuperGlowing #foundationmesrawuduk #merelipbakmutiara #team1mmfMeletop #makeupmalaysia #mua #muamalaysia #muapenang #muaperak #bazar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaaronline #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineseller #beautyispain #viralmalaysia #balikpulau #taiping #malaysia

Share 0 0
Load More