PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about sayajual

Instagram Photos and Videos about sayajual. Download, Comment, Like sayajual Photos and Videos Shared by Various Users

mykoreancute's Instagram Photo - PRE ORDER #mykshirts

C388 SHIRT

RM28.00
Postage RM7 SM/ RM10 SS ( 1 - 3 pcs)

MATERIAL : CHIFFON
COLOR : BLUE, YELLOW

M : SHOULDER 37, BUST 94, LENGTH 61

L : SHOULDER 38, BUST 98, LENGTH 62

XL : SHOULDER 39, BUST 102, LENGTH 63

2XL : SHOULDER 40, BUST 106, LENGTH 64

#sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #onlineshoppers #instashopmalaysia #instashopping #igmalaysia #igshopmy #wesell #malaysiaonlineclothing #malaysiaonlineshopping #malaysiashop #hotselling #bodycondressmurah #bodycondressmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #johor #sabah #sarawak #jomshoppingonline #fashionaddict #fashiongram

PRE ORDER #mykshirts C388 SHIRT RM28.00 Postage RM7 SM/ RM10 SS ( 1 - 3 pcs) MATERIAL : CHIFFON COLOR : BLUE, YELLOW M : SHOULDER 37, BUST 94, LENGTH 61 L : SHOULDER 38, BUST 98, LENGTH 62 XL : SHOULDER 39, BUST 102, LENGTH 63 2XL : SHOULDER 40, BUST 106, LENGTH 64 #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualdress #sayajualsemua #sayajualbaju #murah #onlineshoppers #instashopmalaysia #instashopping #igmalaysia #igshopmy #wesell #malaysiaonlineclothing #malaysiaonlineshopping #malaysiashop #hotselling #bodycondressmurah #bodycondressmalaysia #bazarpaknil #bazaarmalaysia #terlajaklaris #terlajakmurah #johor #sabah #sarawak #jomshoppingonline #fashionaddict #fashiongram

Share 0 1
anggunstuff's Instagram Photo - ♠ORDER FROM KATE SPADE OUTLET ♠
KATE SPADE LISE ROSEWOOD PLACE (with longstrap)
RM779
SALE ENDS 24 JULY 2017,6pm
ETA »» 3 weeks«« First paid first serve

To Order WA 📞 0183294753

#mk #michaelkorskl
#michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #lvkl #lv #lvmalaysia #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tunang #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #katespadelovers

♠ORDER FROM KATE SPADE OUTLET ♠ KATE SPADE LISE ROSEWOOD PLACE (with longstrap) RM779 SALE ENDS 24 JULY 2017,6pm ETA »» 3 weeks«« First paid first serve To Order WA 📞 0183294753 #mk #michaelkorskl #michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #lvkl #lv #lvmalaysia #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tunang #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #katespadelovers

Share 0 0
tulipsrtw's Instagram Photo - IKAT BLOUSE LYCHEE
.
This Ikat (tie) Top is a must-have in your wardrobe! This design combines style & comfort for your everyday ease. This Ikat Top has all the fun details; round neck with hidden zipper at the back, adjustable ribbon at waist and a cut out at front for an edgy look! .
Material : Como crepe. Comes in size S, M, L, XL
📱WA +60197708460 for detail .
#sayajual #bellsleevetop #blousemurah #blouseplain #blousefloral #blouseplussize #streetwear #casualwear #womenfashion #rtw #rtwmalaysia #readytowear #malaysianig #blouselabuh #blouseikat #musthaveblouse #topblouse

IKAT BLOUSE LYCHEE . This Ikat (tie) Top is a must-have in your wardrobe! This design combines style & comfort for your everyday ease. This Ikat Top has all the fun details; round neck with hidden zipper at the back, adjustable ribbon at waist and a cut out at front for an edgy look! . Material : Como crepe. Comes in size S, M, L, XL 📱WA +60197708460 for detail . #sayajual #bellsleevetop #blousemurah #blouseplain #blousefloral #blouseplussize #streetwear #casualwear #womenfashion #rtw #rtwmalaysia #readytowear #malaysianig #blouselabuh #blouseikat #musthaveblouse #topblouse

Share 0 0
tianhi_zinc_ubat_tinggi's Instagram Photo - Anda pendek? 
Bosan kne ejek?
Xsuka pkai high heels?
Bantut gitew?
Katik? 
Jangan Risau!!! Anda Boleh Panjangkan ehem 3cm, 5cm.. 😂😂😂 Panjangkan Tulang... Kami Ada ikhtiarnya...... ☎ WHATSAPP : +601136213349
☎ WECHAT : naktinggi11

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi

Anda pendek? Bosan kne ejek? Xsuka pkai high heels? Bantut gitew? Katik? Jangan Risau!!! Anda Boleh Panjangkan ehem 3cm, 5cm.. 😂😂😂 Panjangkan Tulang... Kami Ada ikhtiarnya...... ☎ WHATSAPP : +601136213349 ☎ WECHAT : naktinggi11 #sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpaknil #sayanakputih #sayanakcantik #lipstickmurah #anastasialipstick #mattelipstick #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline #bazarpaknil #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi

Share 0 0
malaya.tudungborong's Instagram Photo - Bawal chiffon bidang 45' .
(InshaAllah puas hati)
.
Material chiffon heavy yang best dan 20 warna berbeza😊
.

Wholesale 20pcs 
RM190 SM
RM200 SS
.
Material: Quality Heavy Chiffon
Measurement: Bidang 45'
.
Harga tertera sudah termasuk postage .
Whatsapp 017-959-8048
.
#plainwideshawl #chiffonshawl #arabicwideshawl #arabicshawl #bawalchiffon #plainchiffonwideshawl #chiffonwideshawlmurah #wideshawlchiffonmurah #chiffonshawlmurah #plainwideshawlmurah #shawlhaniszalikha #bawalchiffon45 #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonmurah #wideshawlkeknis #borongbawalchiffonmurah #sayajual #murah #tudungborong #bawalborong #malayatudung

Bawal chiffon bidang 45' . (InshaAllah puas hati) . Material chiffon heavy yang best dan 20 warna berbeza😊 . Wholesale 20pcs RM190 SM RM200 SS . Material: Quality Heavy Chiffon Measurement: Bidang 45' . Harga tertera sudah termasuk postage . Whatsapp 017-959-8048 . #plainwideshawl #chiffonshawl #arabicwideshawl #arabicshawl #bawalchiffon #plainchiffonwideshawl #chiffonwideshawlmurah #wideshawlchiffonmurah #chiffonshawlmurah #plainwideshawlmurah #shawlhaniszalikha #bawalchiffon45 #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonmurah #wideshawlkeknis #borongbawalchiffonmurah #sayajual #murah #tudungborong #bawalborong #malayatudung

Share 0 0
kioskhujungtu's Instagram Photo - Salam and hai semua! 😃
Saya Fatin, stockist sah Amoura Cosmetics dari team #LAMC025128. 👩🏻
Boleh dapatkan Amoura Matte Liquid Lipstick dari saya. 🌸🌸🌸🌸🌸
💄BROWN FOX
💄RED VELVET
💄NATURALLY NUDE
💄MULBERY
💄DUSTY ROSE
💄CORALISTA
💄PINK THING
💄GRAPHITE *New Shade*
.
💰Normal price RM49, PROMO RM39/pc 📪Postage SM RM7, SS RM11
🎭 MEET UP at KLCC, AEON Alpha Angle Wangsa Maju, LRT Stations: Gombak ↔️ Universiti
🍰TESTER available
🎁 FREE gift
.
💌 WA: +6013-356 8632
🎀 IG: @kioskhujungtu 🖼 FB: Nurul Fatin Baharom
.
#lipstickcantik #malaysia #jombeli #sayajuallipstick
#dropshipneeded #neelofa #muamalaysia #klcc #amouraklcc #lipstick #sayajual #amourakl #amouralipstick #amoura #amouracosmetics #lokal #matte #mattelipstick #mekapmurah #lipstickmalaysia #amouralovers #wangsamaju #lipmattemalaysia #agentneeded #sayajual #bibir #bazaronline #lokalah #viral

Salam and hai semua! 😃 Saya Fatin, stockist sah Amoura Cosmetics dari team #LAMC025128. 👩🏻 Boleh dapatkan Amoura Matte Liquid Lipstick dari saya. 🌸🌸🌸🌸🌸 💄BROWN FOX 💄RED VELVET 💄NATURALLY NUDE 💄MULBERY 💄DUSTY ROSE 💄CORALISTA 💄PINK THING 💄GRAPHITE *New Shade* . 💰Normal price RM49, PROMO RM39/pc 📪Postage SM RM7, SS RM11 🎭 MEET UP at KLCC, AEON Alpha Angle Wangsa Maju, LRT Stations: Gombak ↔️ Universiti 🍰TESTER available 🎁 FREE gift . 💌 WA: +6013-356 8632 🎀 IG: @kioskhujungtu 🖼 FB: Nurul Fatin Baharom . #lipstickcantik #malaysia #jombeli #sayajuallipstick #dropshipneeded #neelofa #muamalaysia #klcc #amouraklcc #lipstick #sayajual #amourakl #amouralipstick #amoura #amouracosmetics #lokal #matte #mattelipstick #mekapmurah #lipstickmalaysia #amouralovers #wangsamaju #lipmattemalaysia #agentneeded #sayajual #bibir #bazaronline #lokalah #viral

Share 0 0
farmasi_kuat_murah's Instagram Photo - Semenax ! Pekatkan air mani suami.. Siapa yang rasa kurang subur tu boleh try utk dapatkan baby .. Soalan Lazim Semenax

Adalah semenax hanya untuk lelaki yang ada masalah kesuburan sahaja?

Semenax memang membantu kesuburan lelaki tetapi mereka yang ingin menambah air mani dan kekuatan pancutan air mani juga digalakkan mengambilnya.

Kenapa pancutan yang banyak memberikan klimaks yang lebih bagus?

Dengan penghasilan air mani yang banyak, zakar anda harus bekerja dengan lebih kuat dan mengambil masa yang lama untuk “selesai” jadi klimaks lebih panjang dan kuat.

Apa kebaikkan lain Semenax?

Selain menambah kandungan sperma, air mani dan meningkatkan kesuburan, Semenax juga meningkatkan fungsi organ seks lelaki disamping meningkatkan keinginan seks lelaki. Ramai lelaki juga memberitahu kami bahawa ereksi mereka lebih kuat dan teguh selepas mengamalkan Semenax.

Kenapa tak ambil je Viagra?

Viagra tidak menambah air mani dan kesuburan lelaki. Viagra adalah ubat berasaskan dadah makmal yang mana mempunyai kesan sampingan. Semenax pula 100% dari herba, tiada kesan sampingan. Siapa saja boleh amalkan Semenax.

Berapa lama nak nampak kesan selepas ambil Semenax?

Ada beberapa lelaki yang mula nampak kesan selepas 7 hari mengamalkan Semenax.Majoriti lelaki akan nampak kesan dalam masa 30 hari pengambilan. Ini adalah produk herba 100% jadi kami galakkan anda meneruskan pengambilan untuk 3 bulan untuk hasil yang hebat.

Ada kesan sampingan kegunaan Semenax?

Tiada kesan sampingan. 100% herba.
#Sayajual #sayajualmurah #mantap #sabah #vimaxmalaysia #shahalam #malaysian #hydromax #pherox #vimaxoriginal #lelakikacak #suamiisteri #productsuamiisteri #lambatpancut #peminatshoeiarai #malaysia #vimaxspray #sado #malamjumaat #lelakisejati #ubatkuat #supplement #promosi #minyakbelacak #zakar #sarawak #semenax #gadismelayu #produksuamipower #sabahanonlineshop

Semenax ! Pekatkan air mani suami.. Siapa yang rasa kurang subur tu boleh try utk dapatkan baby .. Soalan Lazim Semenax Adalah semenax hanya untuk lelaki yang ada masalah kesuburan sahaja? Semenax memang membantu kesuburan lelaki tetapi mereka yang ingin menambah air mani dan kekuatan pancutan air mani juga digalakkan mengambilnya. Kenapa pancutan yang banyak memberikan klimaks yang lebih bagus? Dengan penghasilan air mani yang banyak, zakar anda harus bekerja dengan lebih kuat dan mengambil masa yang lama untuk “selesai” jadi klimaks lebih panjang dan kuat. Apa kebaikkan lain Semenax? Selain menambah kandungan sperma, air mani dan meningkatkan kesuburan, Semenax juga meningkatkan fungsi organ seks lelaki disamping meningkatkan keinginan seks lelaki. Ramai lelaki juga memberitahu kami bahawa ereksi mereka lebih kuat dan teguh selepas mengamalkan Semenax. Kenapa tak ambil je Viagra? Viagra tidak menambah air mani dan kesuburan lelaki. Viagra adalah ubat berasaskan dadah makmal yang mana mempunyai kesan sampingan. Semenax pula 100% dari herba, tiada kesan sampingan. Siapa saja boleh amalkan Semenax. Berapa lama nak nampak kesan selepas ambil Semenax? Ada beberapa lelaki yang mula nampak kesan selepas 7 hari mengamalkan Semenax.Majoriti lelaki akan nampak kesan dalam masa 30 hari pengambilan. Ini adalah produk herba 100% jadi kami galakkan anda meneruskan pengambilan untuk 3 bulan untuk hasil yang hebat. Ada kesan sampingan kegunaan Semenax? Tiada kesan sampingan. 100% herba. #Sayajual #sayajualmurah #mantap #sabah #vimaxmalaysia #shahalam #malaysian #hydromax #pherox #vimaxoriginal #lelakikacak #suamiisteri #productsuamiisteri #lambatpancut #peminatshoeiarai #malaysia #vimaxspray #sado #malamjumaat #lelakisejati #ubatkuat #supplement #promosi #minyakbelacak #zakar #sarawak #semenax #gadismelayu #produksuamipower #sabahanonlineshop

Share 0 0
tianhi_zinc_ubat_tinggi's Instagram Photo - Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang

Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘

Boyfriend, jangan jadi pendek.
.
untuk mengetahui rahasia jadi tinggi 
Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah ☎ WHATSAPP : +601136213349
☎ WECHAT : naktinggi11

#sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi

Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘 Boyfriend, jangan jadi pendek. . untuk mengetahui rahasia jadi tinggi Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah ☎ WHATSAPP : +601136213349 ☎ WECHAT : naktinggi11 #sayajual #jusgoyangrapat #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaronline #trustedsellermalaysia #missvperfume #missvperfumes #missvperfumemurah #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefatburner #elites7fatburner #elites7fatburnermurah #supplementtinggi

Share 0 0
anggunstuff's Instagram Photo - ♠ORDER FROM KATE SPADE OUTLET ♠
KATE SPADE LISE ROSEWOOD PLACE (with longstrap)
RM779
SALE ENDS 24 JULY 2017,6pm
ETA »» 3 weeks«« First paid first serve

To Order WA 📞 0183294753

#mk #michaelkorskl
#michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #lvkl #lv #lvmalaysia #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tunang #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #katespadelovers

♠ORDER FROM KATE SPADE OUTLET ♠ KATE SPADE LISE ROSEWOOD PLACE (with longstrap) RM779 SALE ENDS 24 JULY 2017,6pm ETA »» 3 weeks«« First paid first serve To Order WA 📞 0183294753 #mk #michaelkorskl #michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #lvkl #lv #lvmalaysia #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tunang #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #katespadelovers

Share 0 0
brain_eaterz.my's Instagram Photo - WTS: Michael Jackson Tee
Condition: 9/10
Size: M
Price: RM30

Whatsapp: 0137566858

#michaeljackson #streetwear #streetwearmaysia #bundlemalaysia #barangbaek #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia

WTS: Michael Jackson Tee Condition: 9/10 Size: M Price: RM30 Whatsapp: 0137566858 #michaeljackson #streetwear #streetwearmaysia #bundlemalaysia #barangbaek #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia

Share 0 0
cakes.by.siti's Instagram Photo - Thank you kak for the feedback ☺️😘 #cakesbysiti #customerfeedback #victoriasandwichslices #dccbrownies #valrhona #valrhonafrance #callebaut #belgianchocolate #labelle #labellebutter #royalvictoriacheese #goldglitter #edibleglitter #strawberriescompote #sayajual #sayajualkek

Thank you kak for the feedback ☺️😘 #cakesbysiti #customerfeedback #victoriasandwichslices #dccbrownies #valrhona #valrhonafrance #callebaut #belgianchocolate #labelle #labellebutter #royalvictoriacheese #goldglitter #edibleglitter #strawberriescompote #sayajual #sayajualkek

Share 0 0
anaztudungcantik's Instagram Photo - Ready stock!

#AZPrintHermine (lilac) menggunakan material Soft Como Crepe yang berkualiti tinggi memberi keselesaan buat anda dalam penggayaan harian atau travel ke mana shaja 💕
.
.

Whatsapp 019 682 9348
Whatsapp 019 682 9348
Whatsapp 019 682 9348

#azprint #AZAuthorizedReseller #AmeeraZainiAuthorizedReseller
#ameerazainihijabrevivalktrg
#ameerazainitopstockist
#ameerazainihijabrevival
#HijabRevivalRangers
#ameerazainiofficial
#ameerazainiofficialKTRG
#ameerazainiofficialktrg
#ameerazainiKTRG
#ameerazainiktrg
#teamAZHR
#teamAZ
#AZHR
#sayajual #sayajualtudungbawal #tudungbawal #tudungbawalcantik #bazaarpaknil #tudungbawalmurah #azprinthermine #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #ruangrezekihanania

Credit: sweet @fatinfaeez

Ready stock! #AZPrintHermine (lilac) menggunakan material Soft Como Crepe yang berkualiti tinggi memberi keselesaan buat anda dalam penggayaan harian atau travel ke mana shaja 💕 . . Whatsapp 019 682 9348 Whatsapp 019 682 9348 Whatsapp 019 682 9348 #azprint #azauthorizedreseller #AmeeraZainiAuthorizedReseller #ameerazainihijabrevivalktrg #ameerazainitopstockist #ameerazainihijabrevival #HijabRevivalRangers #ameerazainiofficial #ameerazainiofficialKTRG #ameerazainiofficialktrg #ameerazainiKTRG #ameerazainiktrg #teamAZHR #teamAZ #AZHR #sayajual #sayajualtudungbawal #tudungbawal #tudungbawalcantik #bazaarpaknil #tudungbawalmurah #azprinthermine #sayajualsayapakai #bazaarpaknil #ruangrezekihanania Credit: sweet @fatinfaeez

Share 0 1
galeri_imaani's Instagram Photo - 🌹🌹🌹
.
Jom shopping telekung Fatima byashraa😍😍😍
.
💕Assalamualaikum, hai.. Telekung Fatima dah kembali kepada harga asal RM69/pcs.
.
💕Keluaran telekung viscose Fatima kali ni kita akan tanggung kos postage untuk pembelian lebih dari satu.😊
.
💕Jom jadi 1500 customer yang terawal rebut Telekung Fatima dan setiap pasang, kita ada gift misteri untuk customer kita.😉
.
🌸[HOT] TELEKUNG FATIMA LACE 🌸
.
✅Material ORIGINAL VISCOSE - ( ringan dan selesa ketika solat serta tidak melekap di badan )
.
✅Hiasan LACE pada bahagian kepala dan hujung tali
.
✅Ukuran dari bawah dagu : 84cm
.
✅Ukuran labuh kain : 120cm
.
✅Ukur lilit kain : 168cm
.
✅Berat : 850g/pasang
.
✅Harga: RM69 sepasang exclude postage.Beli lebih, kita tanggung kos postage
.
📲Whatsapp 013 4033828 sekarang
📲Whatsapp 013 4033828 sekarang
📲Whatsapp 013 4033828 sekarang
.
#telekung #telekunglace #telekungmurah #telekungcantik #telekungfatima #hadiahharijadi #hadiahtelekung #telekungsolat #telekungwarna #telekungwarnawarni #telekungwanita #hadiah #sayajual #sayajualtelekung #sayajualtelekungmurah #sayajualtelekunglace

🌹🌹🌹 . Jom shopping telekung Fatima byashraa😍😍😍 . 💕Assalamualaikum, hai.. Telekung Fatima dah kembali kepada harga asal RM69/pcs. . 💕Keluaran telekung viscose Fatima kali ni kita akan tanggung kos postage untuk pembelian lebih dari satu.😊 . 💕Jom jadi 1500 customer yang terawal rebut Telekung Fatima dan setiap pasang, kita ada gift misteri untuk customer kita.😉 . 🌸[HOT] TELEKUNG FATIMA LACE 🌸 . ✅Material ORIGINAL VISCOSE - ( ringan dan selesa ketika solat serta tidak melekap di badan ) . ✅Hiasan LACE pada bahagian kepala dan hujung tali . ✅Ukuran dari bawah dagu : 84cm . ✅Ukuran labuh kain : 120cm . ✅Ukur lilit kain : 168cm . ✅Berat : 850g/pasang . ✅Harga: RM69 sepasang exclude postage.Beli lebih, kita tanggung kos postage . 📲Whatsapp 013 4033828 sekarang 📲Whatsapp 013 4033828 sekarang 📲Whatsapp 013 4033828 sekarang . #telekung #telekunglace #telekungmurah #telekungcantik #telekungfatima #hadiahharijadi #hadiahtelekung #telekungsolat #telekungwarna #telekungwarnawarni #telekungwanita #hadiah #sayajual #sayajualtelekung #sayajualtelekungmurah #sayajualtelekunglace

Share 0 5
kioskhujungtu's Instagram Photo - Salam and hai semua! 😃
Saya Fatin, stockist sah Amoura Cosmetics dari team #LAMC025128. 👩🏻
Boleh dapatkan Amoura Matte Liquid Lipstick dari saya. 🌸🌸🌸🌸🌸
💄BROWN FOX
💄RED VELVET
💄NATURALLY NUDE
💄MULBERY
💄DUSTY ROSE
💄CORALISTA
💄PINK THING
💄GRAPHITE *New Shade*
.
💰Normal price RM49, PROMO RM39/pc 📪Postage SM RM7, SS RM11
🎭 MEET UP at KLCC, AEON Alpha Angle Wangsa Maju, LRT Stations: Gombak ↔️ Universiti
🍰TESTER available
🎁 FREE gift
.
💌 WA: +6013-356 8632
🎀 IG: @kioskhujungtu 🖼 FB: Nurul Fatin Baharom
.
#lipstickcantik #malaysia #jombeli #sayajuallipstick
#dropshipneeded #neelofa #muamalaysia #klcc #amouraklcc #lipstick #sayajual #amourakl #amouralipstick #amoura #amouracosmetics #lokal #matte #mattelipstick #mekapmurah #lipstickmalaysia #amouralovers #wangsamaju #lipmattemalaysia #agentneeded #sayajual #bibir #bazaronline #lokalah #viral

Salam and hai semua! 😃 Saya Fatin, stockist sah Amoura Cosmetics dari team #LAMC025128. 👩🏻 Boleh dapatkan Amoura Matte Liquid Lipstick dari saya. 🌸🌸🌸🌸🌸 💄BROWN FOX 💄RED VELVET 💄NATURALLY NUDE 💄MULBERY 💄DUSTY ROSE 💄CORALISTA 💄PINK THING 💄GRAPHITE *New Shade* . 💰Normal price RM49, PROMO RM39/pc 📪Postage SM RM7, SS RM11 🎭 MEET UP at KLCC, AEON Alpha Angle Wangsa Maju, LRT Stations: Gombak ↔️ Universiti 🍰TESTER available 🎁 FREE gift . 💌 WA: +6013-356 8632 🎀 IG: @kioskhujungtu 🖼 FB: Nurul Fatin Baharom . #lipstickcantik #malaysia #jombeli #sayajuallipstick #dropshipneeded #neelofa #muamalaysia #klcc #amouraklcc #lipstick #sayajual #amourakl #amouralipstick #amoura #amouracosmetics #lokal #matte #mattelipstick #mekapmurah #lipstickmalaysia #amouralovers #wangsamaju #lipmattemalaysia #agentneeded #sayajual #bibir #bazaronline #lokalah #viral

Share 0 1
tuppyfrenzy's Instagram Photo - Ade yg nk beli loose bottle ni?

DM/WA Fiza 0133111391

#sayajual
#tupperware
#tupperwaremurah
#tupperwarecyberjaya
#tupperwareputrajaya
#tupperwarebangi
#tupperwareserdang
#tupperwaresemenyih
#tupperwaremalaysia

Ade yg nk beli loose bottle ni? DM/WA Fiza 0133111391 #sayajual #tupperware #tupperwaremurah #tupperwarecyberjaya #tupperwareputrajaya #tupperwarebangi #tupperwareserdang #tupperwaresemenyih #tupperwaremalaysia

Share 0 0
moon.bazaar's Instagram Photo - Khimar Fatimah - The Flowy Khimar
.
💫Material : Quality Korean Chiffon
💫Measurement :
-Front : 35"
-Back : 47"
💫Detailing :
-Baby seam finishing
-Diamonds sparkling
-Diamonds in TH shape
💫Price : RM129
.
✨colors might be vary due to lighting and editing. Real colors tend to be a bit darker than the photographed photo.
.
HOW TO ORDER? Directly Whatsapp to 0199050669 or DM 😍
.
✨All prices are EXCLUDE postage, and we ship WORLDWIDE 🌎
. 
#khimar #khimarmalaysia #khimarmurah #khimarbest #khimarzip #khimarberzip #khimarkainsejuk #khimarflowy #khimarlabuh #khimarthehijjb #khimarkhaulah #khimarfatimah #khimaradora #bazarpaknil #sayajual #thehijjb #zipkhimar #khimarzip #minikhimar #feedbackmoonbazaar #l4l #f4f

Khimar Fatimah - The Flowy Khimar . 💫Material : Quality Korean Chiffon 💫Measurement : -Front : 35" -Back : 47" 💫Detailing : -Baby seam finishing -Diamonds sparkling -Diamonds in TH shape 💫Price : RM129 . ✨colors might be vary due to lighting and editing. Real colors tend to be a bit darker than the photographed photo. . HOW TO ORDER? Directly Whatsapp to 0199050669 or DM 😍 . ✨All prices are EXCLUDE postage, and we ship WORLDWIDE 🌎 . #khimar #khimarmalaysia #khimarmurah #khimarbest #khimarzip #khimarberzip #khimarkainsejuk #khimarflowy #khimarlabuh #khimarthehijjb #khimarkhaulah #khimarfatimah #khimaradora #bazarpaknil #sayajual #thehijjb #zipkhimar #khimarzip #minikhimar #feedbackmoonbazaar #l4l #f4f

Share 0 0
miss.isabella69's Instagram Photo - PEPEK PALSU DENGAN 7 GETARAN.

Arghhhhhh... sedapnya. Sama seperti pepek original..tak koyak dan mudah dibasuh.

gambar alat bantu sex Lelaki
vagina pussy
Paket Pussy Vibration terdiri :
✔vagina tabung
✔ remot kontrol
✔kabel
✔sarung remot kontrol
✔ jelly pelicin
Pussy Vibration berukuran:
panjang 23 cm
keliling lingkar 26 cm
berat 1,5 kg
memakai 3 buah baterai AAA.
Whatssap:0179445541

PEPEK PALSU DENGAN 7 GETARAN. Arghhhhhh... sedapnya. Sama seperti pepek original..tak koyak dan mudah dibasuh. gambar alat bantu sex Lelaki vagina pussy Paket Pussy Vibration terdiri : ✔vagina tabung ✔ remot kontrol ✔kabel ✔sarung remot kontrol ✔ jelly pelicin Pussy Vibration berukuran: panjang 23 cm keliling lingkar 26 cm berat 1,5 kg memakai 3 buah baterai AAA. Whatssap:0179445541

Share 1 1
miss.isabella69's Instagram Photo - Sampai ke tidak nak celup tu??
.
.
Zakar yang kecik dan pendek, boleh di besarkan panjang setelah menggunakan Special Edition Energy Power Pump 97% kuasa sedutan ia sangat kuat, perubahan boleh di lihat se awal 7 hari sahaja. .

Special Edition Energy Power Pump.
Made In Japan.
100% Original.

Kelebihan Special Edition Energy Power Pump 97% : - Membesarkan.
- Memanjangkan.
- Mengeraskan.
- Mengembangkan.
- Menguatkan.
Whatssap:0179445541

Sampai ke tidak nak celup tu?? . . Zakar yang kecik dan pendek, boleh di besarkan panjang setelah menggunakan Special Edition Energy Power Pump 97% kuasa sedutan ia sangat kuat, perubahan boleh di lihat se awal 7 hari sahaja. . Special Edition Energy Power Pump. Made In Japan. 100% Original. Kelebihan Special Edition Energy Power Pump 97% : - Membesarkan. - Memanjangkan. - Mengeraskan. - Mengembangkan. - Menguatkan. Whatssap:0179445541

Share 1 1
shoegasm.co's Instagram Photo - Ariani Telekung Solat 
Size: S
Colour: As per picture displayed
Condition: Brand new in box ⚡️⚡️
Original Price: RM249
Letting go: RM190
Postage included! 
Item is sold out online so this is your chance to grab one!
Real bargain.
.
Selling on behalf.
Note: We will not be responsible for any defects of your item (if any). Item is well kept by owner. Hence, no exchange or returns provided. 
More info? Please do not hesitate to drop your dm! 📲Dm only

#prelovedfiziwoo #fiziwooforzalora #prelovedmalaysia #jovian #jovianista #rizalman #sayajual #zaloramalaysia #petrartw #prelovedbyshoegasm #syaifulbaharim #syaifulbaharimpreloved #prelovedstuff #prelovedbaju #prelovedbajukurung #bajukurung #lubna #jovianmandagiepreloved #jovianmandagietoletgo #rizalmanpreloved #rizalmantoletgo #kreepreloved #kreetoletgo #jovianpreloved #duckcollection #duckscarvespreloved #duckscarvestoletgo #telekungsolat

Ariani Telekung Solat Size: S Colour: As per picture displayed Condition: Brand new in box ⚡️⚡️ Original Price: RM249 Letting go: RM190 Postage included! Item is sold out online so this is your chance to grab one! Real bargain. . Selling on behalf. Note: We will not be responsible for any defects of your item (if any). Item is well kept by owner. Hence, no exchange or returns provided. More info? Please do not hesitate to drop your dm! 📲Dm only #prelovedfiziwoo #fiziwooforzalora #prelovedmalaysia #jovian #jovianista #rizalman #sayajual #zaloramalaysia #petrartw #prelovedbyshoegasm #syaifulbaharim #syaifulbaharimpreloved #prelovedstuff #prelovedbaju #prelovedbajukurung #bajukurung #lubna #jovianmandagiepreloved #jovianmandagietoletgo #rizalmanpreloved #rizalmantoletgo #kreepreloved #kreetoletgo #jovianpreloved #duckcollection #duckscarvespreloved #duckscarvestoletgo #telekungsolat

Share 0 0
anggunstuff's Instagram Photo - ♠ORDER FROM KATE SPADE OUTLET ♠
KATE SPADE BECKA ARBOUR HILL(with longstrap)
RM799
SALE ENDS 24 JULY 2017,6pm
ETA »» 3 weeks«« First paid first serve

To Order WA 📞 0183294753

#mk #michaelkorskl
#michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #lvkl #lv #lvmalaysia #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tunang #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #katespadelovers

♠ORDER FROM KATE SPADE OUTLET ♠ KATE SPADE BECKA ARBOUR HILL(with longstrap) RM799 SALE ENDS 24 JULY 2017,6pm ETA »» 3 weeks«« First paid first serve To Order WA 📞 0183294753 #mk #michaelkorskl #michaelkorsmalaysia #michaelkorsmy #coach #coachkl #coachmy #lvkl #lv #lvmalaysia #coachmalaysia #coachoriginal #coachmen #coachmenkl #katespade #katespadekl #katespadehandbag #katespademalaysia #hantaran #hantarannikah #tunang #majliskahwin #anggunstuff #sayajual #sayajualhandbag #ijual #ijualhandbag #katespadelovers

Share 0 1
Load More