PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about sayajualperfume

Instagram Photos and Videos about sayajualperfume. Download, Comment, Like sayajualperfume Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

Sponsored Ads

Sponsored Ads

anika.beauty's Instagram Photo - READY STOK 😍

LISA SURIHANI for JOVIAN PERFUME @lisasurihani

LIGHT AND FRESH: The scent of floral mixtures from #LSforJovianPerfume adds femininity instantly. It is ideal for your daily fragrance; stays all day, all night. 
A fragrance that expertly seduce the audience by being both elegant and daring at the same time. 
RM59

35ml

COD: KL & SELANGOR

WHATAPPS 0193953020

#lisasurihani #LSforJovianPerfume #perfume #perfumelisasurihani #jovianperfume #anikabeauty #minyakwangi #floral #bazaarpaknil #bazaaronline #igshopping #igshop #sayajual #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #LSForJovian

READY STOK 😍 LISA SURIHANI for JOVIAN PERFUME @lisasurihani LIGHT AND FRESH: The scent of floral mixtures from #lsforjovianperfumeadds femininity instantly. It is ideal for your daily fragrance; stays all day, all night. A fragrance that expertly seduce the audience by being both elegant and daring at the same time. RM59 35ml COD: KL & SELANGOR WHATAPPS 0193953020 #lisasurihani #lsforjovianperfume #perfume #perfumelisasurihani #jovianperfume #anikabeauty #minyakwangi #floral #bazaarpaknil #bazaaronline #igshopping #igshop #sayajual #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #lsforjovian

Share 1 0
anika.beauty's Instagram Photo - READY STOK 😍

LISA SURIHANI for JOVIAN PERFUME @lisasurihani

LIGHT AND FRESH: The scent of floral mixtures from #LSforJovianPerfume adds femininity instantly. It is ideal for your daily fragrance; stays all day, all night. 
A fragrance that expertly seduce the audience by being both elegant and daring at the same time. 
RM59

35ml

COD: KL & SELANGOR

WHATAPPS 0193953020

#lisasurihani #LSforJovianPerfume #perfume #perfumelisasurihani #jovianperfume #anikabeauty #minyakwangi #floral #bazaarpaknil #bazaaronline #igshopping #igshop #sayajual #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #LSForJovian - #regrann - #regrann - #regrann

READY STOK 😍 LISA SURIHANI for JOVIAN PERFUME @lisasurihani LIGHT AND FRESH: The scent of floral mixtures from #lsforjovianperfumeadds femininity instantly. It is ideal for your daily fragrance; stays all day, all night. A fragrance that expertly seduce the audience by being both elegant and daring at the same time. RM59 35ml COD: KL & SELANGOR WHATAPPS 0193953020 #lisasurihani #lsforjovianperfume #perfume #perfumelisasurihani #jovianperfume #anikabeauty #minyakwangi #floral #bazaarpaknil #bazaaronline #igshopping #igshop #sayajual #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #lsforjovian- #regrann- #regrann- #regrann

Share 0 0
anika.beauty's Instagram Photo - READY STOK 😍

LISA SURIHANI for JOVIAN PERFUME @lisasurihani

LIGHT AND FRESH: The scent of floral mixtures from #LSforJovianPerfume adds femininity instantly. It is ideal for your daily fragrance; stays all day, all night. 
A fragrance that expertly seduce the audience by being both elegant and daring at the same time. 
RM59

35ml

COD: KL & SELANGOR

WHATAPPS 0193953020

#lisasurihani #LSforJovianPerfume #perfume #perfumelisasurihani #jovianperfume #anikabeauty #minyakwangi #floral #bazaarpaknil #bazaaronline #igshopping #igshop #sayajual #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #LSForJovian

READY STOK 😍 LISA SURIHANI for JOVIAN PERFUME @lisasurihani LIGHT AND FRESH: The scent of floral mixtures from #lsforjovianperfumeadds femininity instantly. It is ideal for your daily fragrance; stays all day, all night. A fragrance that expertly seduce the audience by being both elegant and daring at the same time. RM59 35ml COD: KL & SELANGOR WHATAPPS 0193953020 #lisasurihani #lsforjovianperfume #perfume #perfumelisasurihani #jovianperfume #anikabeauty #minyakwangi #floral #bazaarpaknil #bazaaronline #igshopping #igshop #sayajual #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #lsforjovian

Share 0 0
pelangi_shoppe's Instagram Photo - Fuhh! Dari jauh pun dah boleh bau dia punya wangi tu. Wangi camne eh? Siapa dah cuba ja boleh tahu camne 👏.
_____

Ada sesapa buntu tak tahu nak pilih yang mana baunya best or memikat hati sang suami kala malam tiba..😂 meh sis bagi suggestion bau yang mana sweet, memikat dan sexy uuuuu. Whatsapp sis ok!
_____

Nak pikat suami pun boleh dengan set combo lotion + body mist ni tau. Hehe. Nak wangi tapi jimat? Set ni laa jawapannya.
_____

Whatsapp ja sis. Nanti sis bagi harga jimat wangi tau 😆 
017-7009858 (Yanie)
_____

#perfumemurahmalaysia #hotselling #bestitem #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #moodrepublik #likeforlike #like4like #instamurahmalaysia #hargamurah #hargajimat #igbizmalaysia #jomwangi #originalproduct #makeupmurahmalaysia #borongmurah #borongmurahmalaysia #sivannamekaup #setcombowangi #setcombomurah

Fuhh! Dari jauh pun dah boleh bau dia punya wangi tu. Wangi camne eh? Siapa dah cuba ja boleh tahu camne 👏. _____ Ada sesapa buntu tak tahu nak pilih yang mana baunya best or memikat hati sang suami kala malam tiba..😂 meh sis bagi suggestion bau yang mana sweet, memikat dan sexy uuuuu. Whatsapp sis ok! _____ Nak pikat suami pun boleh dengan set combo lotion + body mist ni tau. Hehe. Nak wangi tapi jimat? Set ni laa jawapannya. _____ Whatsapp ja sis. Nanti sis bagi harga jimat wangi tau 😆 017-7009858 (Yanie) _____ #perfumemurahmalaysia #hotselling #bestitem #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #moodrepublik #likeforlike #like4like #instamurahmalaysia #hargamurah #hargajimat #igbizmalaysia #jomwangi #originalproduct #makeupmurahmalaysia #borongmurah #borongmurahmalaysia #sivannamekaup #setcombowangi #setcombomurah

Share 0 0
pelangi_shoppe's Instagram Photo - Deretan lotion vs yang super wangi. Nak tidur nanti jangan lupa pakai tau. Satu badan pun takpe 😆 
_____

Bau lotion ni kalau melekat kat tangan rasa macam nak makan je hehe. Nak-nak lagi kalau bau vanilla lace tu ha..terusss terbayang aiskrim vanila. Haha dah kenapa? Ni lotion oiii 😂 Sis selalu camtu hiks.
_____

Lotion ni boleh tahan lebih 2 bulan jugak tau. Ada 236ml ye awakk. ORIGINAL FROM USA ye 👏 .

HARGA :
RM80 SM / RM85 SS

Whatsapp 017-7009858 (Yanie)
_____

#perfumemurahmalaysia #hotselling #bestitem #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #moodrepublik #likeforlike #like4like #instamurahmalaysia #hargamurah #hargajimat #igbizmalaysia #jomwangi #originalproduct #makeupmurahmalaysia #borongmurah #borongmurahmalaysia #sivannamekaup

Deretan lotion vs yang super wangi. Nak tidur nanti jangan lupa pakai tau. Satu badan pun takpe 😆 _____ Bau lotion ni kalau melekat kat tangan rasa macam nak makan je hehe. Nak-nak lagi kalau bau vanilla lace tu ha..terusss terbayang aiskrim vanila. Haha dah kenapa? Ni lotion oiii 😂 Sis selalu camtu hiks. _____ Lotion ni boleh tahan lebih 2 bulan jugak tau. Ada 236ml ye awakk. ORIGINAL FROM USA ye 👏 . HARGA : RM80 SM / RM85 SS Whatsapp 017-7009858 (Yanie) _____ #perfumemurahmalaysia #hotselling #bestitem #minyakwangimurah #minyakwangimurahmalaysia #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #moodrepublik #likeforlike #like4like #instamurahmalaysia #hargamurah #hargajimat #igbizmalaysia #jomwangi #originalproduct #makeupmurahmalaysia #borongmurah #borongmurahmalaysia #sivannamekaup

Share 2 0
alharamain_pure's Instagram Photo - Ada yang berminat dengan perfume al rehab blanc 6ml x? Wangian yang tahan lama dan bebas daripada alkohol. 
PM kami untuk keterangan. 
whatsapp: 0175682547

#perfumealrehab 
#sayasukaperfume 
#sayajualmurah
#tahanlama
#semuaorangsukawangi
#sayanakmurah
#sayajualperfume 
#alrehab
#saudi

Ada yang berminat dengan perfume al rehab blanc 6ml x? Wangian yang tahan lama dan bebas daripada alkohol. PM kami untuk keterangan. whatsapp: 0175682547 #perfumealrehab #sayasukaperfume #sayajualmurah #tahanlama #semuaorangsukawangi #sayanakmurah #sayajualperfume #alrehab #saudi

Share 1 0
azura_dexandraperfume's Instagram Photo - WEEEE..SUKA SANGAT ! 😍😘
.
Assalamualaikum dan Bismillah
.
.
Alhamdulillah,syukur...😊
.
Terima kasih ya sis sebab berpuas hati ! Yeayyy,mode happy activated ! Syukurlah harumannya memberikan kebahagiaan dan kegembiraan utk sis ni.Ehh mestilah,nak bahagia dan gembira mesti cari sesuatu utk diri. Betul betul ? 😍
.
Betullah kan.Alhamdulillah,dgn Dexandra yg tahan lama melalui izinNYA berjaya mencuri hati sis ni. Korang pon mesti nak kan perfume yg tahan lama sama macam sis ni supaya korang pon boleh wangi sepanjang hari.Haaaa,Dexandra lah penyelesaian utk korang.Weeeee 😘
.
Yep ! Yep ! Tahan lama sebab kualiti Dexandra ni setanding dgn antarabangsa. Sebab tu sis ni happy dan sangat menyukainya. Berbaloi kan,harga berpatutan tapi kualiti terbaik. Syukurlah 😊
.
So korang macam mana pulak ? Tak kan nak tengok je kot. Hehe..ape-ape pon,zue yakin dan percaya,dgn Dexandra mampu beri korang sifat positif macam bahagia,gembira,keyakinan,elegant Dan macam2 sifat positif lagi. 😊
.
Best nya macam tu. Kan ! Tapi korang nak ke bahagia dan gembira bila zasss perfume macam sis ni ?
.
.
.
===============================
.
Dexandra oh Dexandra !
.
"Stay Connected with Dexandra"
"Dexandra,the Scents of Love"
"Ingat WANGI Ingat DEXANDRA"
.
.

Tq n Assalamualaikum..
.
#dexandra#sayajualperfume
#trustedseller#D3020
#sellerSAHdexandra
#luckydrawbulanan
#dapatkanpointdexandra
#sayajualonline
#dexandraperfume
#perfumemurah
#perfumemalaysia
#fenomenadexandra
. **lots of love from Dexandra goes to you

WEEEE..SUKA SANGAT ! 😍😘 . Assalamualaikum dan Bismillah . . Alhamdulillah,syukur...😊 . Terima kasih ya sis sebab berpuas hati ! Yeayyy,mode happy activated ! Syukurlah harumannya memberikan kebahagiaan dan kegembiraan utk sis ni.Ehh mestilah,nak bahagia dan gembira mesti cari sesuatu utk diri. Betul betul ? 😍 . Betullah kan.Alhamdulillah,dgn Dexandra yg tahan lama melalui izinNYA berjaya mencuri hati sis ni. Korang pon mesti nak kan perfume yg tahan lama sama macam sis ni supaya korang pon boleh wangi sepanjang hari.Haaaa,Dexandra lah penyelesaian utk korang.Weeeee 😘 . Yep ! Yep ! Tahan lama sebab kualiti Dexandra ni setanding dgn antarabangsa. Sebab tu sis ni happy dan sangat menyukainya. Berbaloi kan,harga berpatutan tapi kualiti terbaik. Syukurlah 😊 . So korang macam mana pulak ? Tak kan nak tengok je kot. Hehe..ape-ape pon,zue yakin dan percaya,dgn Dexandra mampu beri korang sifat positif macam bahagia,gembira,keyakinan,elegant Dan macam2 sifat positif lagi. 😊 . Best nya macam tu. Kan ! Tapi korang nak ke bahagia dan gembira bila zasss perfume macam sis ni ? . . . =============================== . Dexandra oh Dexandra ! . "Stay Connected with Dexandra" "Dexandra,the Scents of Love" "Ingat WANGI Ingat DEXANDRA" . . Tq n Assalamualaikum.. . #dexandra#sayajualperfume #trustedseller#D3020 #sellerSAHdexandra #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #sayajualonline #dexandraperfume #perfumemurah #perfumemalaysia #fenomenadexandra . **lots of love from Dexandra goes to you

Share 3 0
mqbnmy's Instagram Photo - Nak cari perfume murah murah? 
Suka perfume yang wangi wangi? 
Jom order cepat cepat 4 perfume wangi dan murah. 
Hampir 500 jenis perfume yang kami ada. 
Whatsapp 0132880947
#perfume#sayajual#sayajualmurah#sayajualperfume#sayajualonline#hargakasihsayang#perfumeonline#dropshipwanted

Nak cari perfume murah murah? Suka perfume yang wangi wangi? Jom order cepat cepat 4 perfume wangi dan murah. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada. Whatsapp 0132880947 #perfume#sayajual#sayajualmurah#sayajualperfume #sayajualonline#hargakasihsayang#perfumeonline#dropshipwanted

Share 1 0
mzdelegation's Instagram Photo - 🌼RM 55🌼

Semua item pre-order tau❤
Slide ke tepi untuk pilihan warna
SM FREE POSTAGE
SS ADD RM5

WHATSAPP 0133539927 UNTUK ORDER. 💋

#begmurah #begcantik #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #bazar #murah2 #sayajualhandbag #sayajual #begcantikdanmurah
#dexandraperfume #bazar #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualperfume

🌼RM 55🌼 Semua item pre-order tau❤ Slide ke tepi untuk pilihan warna SM FREE POSTAGE SS ADD RM5 WHATSAPP 0133539927 UNTUK ORDER. 💋 #begmurah #begcantik #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #bazar #murah2 #sayajualhandbag #sayajual #begcantikdanmurah #dexandraperfume #bazar #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualperfume

Share 1 0
Load More