PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about sejuk

Instagram Photos and Videos about sejuk. Download, Comment, Like sejuk Photos and Videos Shared by Various Users

amzarisaad's Instagram Photo - throwback 
adhoc vacation ke Fraser Hill๐Ÿ˜˜
#sejuk #adhoc #kamiber5 #bahagiabersama

throwback adhoc vacation ke Fraser Hill๐Ÿ˜˜ #sejuk #adhoc #kamiber5 #bahagiabersama

Share 0 4
agathabae_21's Instagram Photo - Yuhhh gengss celana pantai berbagai ukuran yg mau bisa call/chat me ke nmr ini.WA081575400498
Celana Santai gengssss
Harga murah dan terjangkau
20K percelana
.
.
.
.
.
#Santai#enjoy#pantai#asik#semriwing#seger#sejuk#pantaibali#enak#ademin#ngadem

Yuhhh gengss celana pantai berbagai ukuran yg mau bisa call/chat me ke nmr ini.WA081575400498 Celana Santai gengssss Harga murah dan terjangkau 20K percelana . . . . . #santai#enjoy#pantai#asik#semriwing#seger#sejuk #pantaibali#enak#ademin#ngadem

Share 0 19
umie.sapidah's Instagram Photo - Malam ni berbedak sejuk dengan produk Mazu Assyiffa.

Jauh tau beli #bedak #sejuk ni padahal kat #KL ni melambak orang jual tp dari #Sarawak gak umie beli.

Bukan tak nak beli kat sini tapi disebabkan pernah #elergik lepas pakai bedak sejuk tu yang serik nak beli dah.

Tapi produk Mazu Assyiffa ni memang lama dah umie intai then kali ni baru nak beli. 
Kalau ada yang nak beli bedak sejuk ni boleh contact stokis Mazu Assyiffa #Sibu kakak cantik @aidajwk_ untuk dapatkan bedak sejuk ni.

Malam ni berbedak sejuk dengan produk Mazu Assyiffa. Jauh tau beli #bedak #sejuk ni padahal kat #klni melambak orang jual tp dari #sarawakgak umie beli. Bukan tak nak beli kat sini tapi disebabkan pernah #elergiklepas pakai bedak sejuk tu yang serik nak beli dah. Tapi produk Mazu Assyiffa ni memang lama dah umie intai then kali ni baru nak beli. Kalau ada yang nak beli bedak sejuk ni boleh contact stokis Mazu Assyiffa #sibukakak cantik @aidajwk_ untuk dapatkan bedak sejuk ni.

Share 0 2
switnura's Instagram Photo - #Sejuk bestya...at cameron highland...๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

#Sejuk bestya...at cameron highland...๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

Share 0 1
rismaya_2412's Instagram Photo - โ€œKeindahan alam lebih dari cukup untuk menyejukkan hatimu yang bersedih dan menyembuhkan hatimu yang terluka.โ€ ๐Ÿƒ๐ŸŠ
#rindutravelingjauh
#kapantravelinglagi
#sejuk&tenang
#curugcountrycariubogor

โ€œKeindahan alam lebih dari cukup untuk menyejukkan hatimu yang bersedih dan menyembuhkan hatimu yang terluka.โ€ ๐Ÿƒ๐ŸŠ #rindutravelingjauh #kapantravelinglagi #sejuk&tenang #curugcountrycariubogor

Share 0 7
kelvme692's Instagram Photo - Apakah kita masih bersahabat dengan alam ? ๐Ÿค”
.
.
.
#nature #caption #sejuk #bandungjuara

Apakah kita masih bersahabat dengan alam ? ๐Ÿค” . . . #nature #caption #sejuk #bandungjuara

Share 0 7
bagus.fatahhillah's Instagram Photo - Sengaja di akhir biar ga pernah berakhir :) #himatdm #kabinet #sejuk

Sengaja di akhir biar ga pernah berakhir :) #himatdm #kabinet #sejuk

Share 22 95
maxi_nation's Instagram Photo - #Repost @maya.erilnoya (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Kabut nya luar biasa nieh.....#dingin #sejuk #adeum sisa foto Morning Ride kemarin with #ladies #bandungnmax

#repost@maya.erilnoya (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Kabut nya luar biasa nieh..... #dingin #sejuk #adeumsisa foto Morning Ride kemarin with #ladies #bandungnmax

Share 0 11
nurbeautystore's Instagram Photo - #GEL #SEJUK INI MAMPU .
-BENTUK MUKA JADI V-SHAPE
-MEMBUANG DAGU BERLAPIS
-MENGECILKAN PIPI TEMBAN
°
DGN KESAN SEPANTAS 3HARI !!!
°
Trial Pek Serendah RM10 sahaja
Trial Pek Serendah RM10 sahaja
Trial Pek Serendah RM10 sahaja
.
° KKM aprroved dan sah digunakan semasa solat
° Buatan Malaysia tapi menggunakan formula France
.
.
baru nak mencuba atau repeat oder ????
Jom WHATSAPP 0109552369
.
. *tak termasuk pos..
.
#runcingkandagu
#vshapekandagu
#KesanSeawal3hari
#runcing
#dagu

#gel #SEJUK INI MAMPU . -BENTUK MUKA JADI V-SHAPE -MEMBUANG DAGU BERLAPIS -MENGECILKAN PIPI TEMBAN ยฐ DGN KESAN SEPANTAS 3HARI !!! ยฐ Trial Pek Serendah RM10 sahaja Trial Pek Serendah RM10 sahaja Trial Pek Serendah RM10 sahaja . ยฐ KKM aprroved dan sah digunakan semasa solat ยฐ Buatan Malaysia tapi menggunakan formula France . . baru nak mencuba atau repeat oder ???? Jom WHATSAPP 0109552369 . . *tak termasuk pos.. . #runcingkandagu #vshapekandagu #KesanSeawal3hari #runcing #dagu

Share 0 3
tumbuh.tinggi.10hari's Instagram Photo - Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal MUI INDONESIA *
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China * ๐Ÿ“ž WECHAT : amaltinggi
๐Ÿ“ž WHATSAPP : +601116640890

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #kedah

Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal MUI INDONESIA * * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * ๐Ÿ“ž WECHAT : amaltinggi ๐Ÿ“ž WHATSAPP : +601116640890 #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy #penang #klcc #kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei #sarawak #kedah

Share 0 11
yani_tuti's Instagram Photo - Tentang bunga yang bermekar pada tangkainya. 
Beberapa bunga yang tumbuh dalam satu tangkai, mereka tidak mekar pada waktu yang sama. Padahal mereka hidup dalam raga yang sama, makanan dan bahkan tubuh yang sama. Lihatlah, mereka tumbuh berbeda. Ada yang kecil ada yang besar. Ada yang menghadap ke atas, ada yang ke samping. Ada yang sudah mekar, ada yang masih kuncup.
Mereka semua satu raga, tapi mereka bergerak berbeda.

Apalagi kita. Dua sosok manusia yang sangat berbeda. Mulai dari latar belakang, kesukaan dan mungkin tujuan. 
Kita berbeda.
Aku berjalan ke utara, kau ke selatan. Sampai kapanpun kita tidak akan bertemu dalam tatap yang lekat. Kecuali aku dan kau bersama-sama menengok ke kebelakang. Di sana kita akan bertemu dalam pandangan jauh yang didekatkan oleh ingatan masa lalu. Masa sebelum kita memutuskan untuk berjalan sendiri-sendiri.

Selamat berjuang di jalanmu kawan. Tidak apa kita berbeda. Jika kau lupa, aku yang akan berteriak dari utara, memanggilmu untuk singgah sebentar ke masa lalu. Mengingat kebersamaan kita di masa-masa lampau.

#Selamatjalan
#Semangatkawan
#Kawanlama
#untukkawan
#tulisan
#Duniajilbab
#instadaily
#inspirationalquotes 
#instagood 
#flower
#anggrek 
#sejuk

Tentang bunga yang bermekar pada tangkainya. Beberapa bunga yang tumbuh dalam satu tangkai, mereka tidak mekar pada waktu yang sama. Padahal mereka hidup dalam raga yang sama, makanan dan bahkan tubuh yang sama. Lihatlah, mereka tumbuh berbeda. Ada yang kecil ada yang besar. Ada yang menghadap ke atas, ada yang ke samping. Ada yang sudah mekar, ada yang masih kuncup. Mereka semua satu raga, tapi mereka bergerak berbeda. Apalagi kita. Dua sosok manusia yang sangat berbeda. Mulai dari latar belakang, kesukaan dan mungkin tujuan. Kita berbeda. Aku berjalan ke utara, kau ke selatan. Sampai kapanpun kita tidak akan bertemu dalam tatap yang lekat. Kecuali aku dan kau bersama-sama menengok ke kebelakang. Di sana kita akan bertemu dalam pandangan jauh yang didekatkan oleh ingatan masa lalu. Masa sebelum kita memutuskan untuk berjalan sendiri-sendiri. Selamat berjuang di jalanmu kawan. Tidak apa kita berbeda. Jika kau lupa, aku yang akan berteriak dari utara, memanggilmu untuk singgah sebentar ke masa lalu. Mengingat kebersamaan kita di masa-masa lampau. #Selamatjalan #Semangatkawan #Kawanlama #untukkawan #tulisan #Duniajilbab #instadaily #inspirationalquotes #instagood #flower #anggrek #sejuk

Share 1 40
herbal.calciumtinggi.my's Instagram Photo - Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š Peninggi โžก Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ฑWechat Id : doctortinggi_my
.
๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-3621 3022

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik

Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š Peninggi โžก Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ฑWechat Id : doctortinggi_my . ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +60 11-3621 3022 #kampar#mersing#yongpeng#serendah #selangor #kuah #tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil #bentung #lumut #klcc#penang #sejuk #comel#amik

Share 0 6
ubatt.tinggi.my's Instagram Photo - Selamat Malam
Nak tambah Tinggi 3-15cm
Nak turunin beratbadan 2-25Kg
Nak kulit putih
Nak Sehat tubuh

Sertifikat
* Halal MUI INDONESIA *
* Halal Malaysia *
* Food and Drug Administration *
* Therapeutic Goods Administration *
* Internasional Organization for Standardization *
* TOP 500 ASIA BRAND *
* Farmasi No.1 China *

#malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah ๐Ÿ“žWechat : storepeninggi
๐Ÿ“ž WHATSAPP : 0109023170

Selamat Malam Nak tambah Tinggi 3-15cm Nak turunin beratbadan 2-25Kg Nak kulit putih Nak Sehat tubuh Sertifikat * Halal MUI INDONESIA * * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang #klcc#kualalumpur #comel #amik #sejuk #sarikei#sarawak#alorsetar #kedah๐Ÿ“žWechat : storepeninggi ๐Ÿ“ž WHATSAPP : 0109023170

Share 1 12
jasapeninggi.my's Instagram Photo - Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š PeninggiโžกPelangsingโžกPenggemuk Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ž WECHAT : amaltinggi
๐Ÿ“ž WHATSAPP : +601116640890

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik.

Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š PeninggiโžกPelangsingโžกPenggemuk Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ž WECHAT : amaltinggi ๐Ÿ“ž WHATSAPP : +601116640890 #kampar#mersing#yongpeng#serendah #selangor #kuah #tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil #bentung #lumut #klcc#penang #sejuk #comel#amik.

Share 0 15
ubattinggiterbesar.my's Instagram Photo - Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š PeninggiโžกPelangsingโžกPenggemuk Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ž WHATSAPP : 0109023170 Wechat : storepeninggi

#kampar#mersing#yongpeng#serendah#selangor#kuah#tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil#bentung#lumut#klcc#penang#sejuk#comel#amik.

Jom tengok ig kita๐Ÿ†—๐Ÿ’Š PeninggiโžกPelangsingโžกPenggemuk Terbaik Di Dunia๐Ÿ’Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ†•๐Ÿ‘Œ๐ŸŒŸ jom order โค โค โค ๐Ÿ“ž WHATSAPP : 0109023170 Wechat : storepeninggi #kampar#mersing#yongpeng#serendah #selangor #kuah #tapah#sungaiudang#masjidtanah#senai#pontinkecil #bentung #lumut #klcc#penang #sejuk #comel#amik.

Share 0 4
zalazs's Instagram Photo - masa untuk mu hanya 2 hari saja..ceewahh padahal hari2 duk ngadap..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#coffee #hujan #malamminggu #sejuk

masa untuk mu hanya 2 hari saja..ceewahh padahal hari2 duk ngadap..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #coffee #hujan #malamminggu #sejuk

Share 1 9
bunda_arya_bening's Instagram Photo - Jalan-jalan sore๐Ÿ˜ #lovegarden #sejuk #seger

Jalan-jalan sore๐Ÿ˜ #lovegarden #sejuk #seger

Share 3 12
dheadarojatun's Instagram Photo - #sejuk

#sejuk

Share 0 10
Load More