PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about selangor

Instagram Photos and Videos about selangor. Download, Comment, Like selangor Photos and Videos Shared by Various Users

pmbs.petaling's Instagram Photo - Persatuan Melayu Bugis Selangor Daerah Petaling (PMBS Daerah Petaling) merupakan salah satu cawangan dari Persatuan Melayu Bugis Selangor (PMBS). PMBS Daerah Petaling ditubuhkan secara rasmi pada 19 Mei 2015, manakala PMBS pula ditubuhkan pada 17 Disember 2012. 
Antara matlamat penubuhan PMBS adalah untuk mendukung tinggi ke arah usaha untuk menegakkan syiar Islam, mempertahankan kedaulatan institusi raja berperlembagaan dan memastikan hak serta kepentingan masyarakat yang berstatus bumiputera terpelihara. Disamping itu, bagi mengenalpasti, memperkenalkan, memelihara, memulihara, menghidupkan dan mengembangkan kesenian, kebudayaan, peninggalan warisan sejarah dan adat yang diamalkan oleh masyarakat Bugis di Selangor khususnya dan Malaysia amnya. Selain itu, bagi mengadakan hubungan dan bentuk-bentuk kerjasama dengan lain-lain persatuan sama ada di dalam mahupun di luar negara, lain-lain badan dan agensi-agensi kerajaan yang mempunyai tujuan yang sama atau yang dapat membantu PMBS mencapai matlamat perjuangannya.

#persatuanmelayubugisselangor #pmbs #pmbspetaling #selangor #bugis #melayu #malaysia

Persatuan Melayu Bugis Selangor Daerah Petaling (PMBS Daerah Petaling) merupakan salah satu cawangan dari Persatuan Melayu Bugis Selangor (PMBS). PMBS Daerah Petaling ditubuhkan secara rasmi pada 19 Mei 2015, manakala PMBS pula ditubuhkan pada 17 Disember 2012. Antara matlamat penubuhan PMBS adalah untuk mendukung tinggi ke arah usaha untuk menegakkan syiar Islam, mempertahankan kedaulatan institusi raja berperlembagaan dan memastikan hak serta kepentingan masyarakat yang berstatus bumiputera terpelihara. Disamping itu, bagi mengenalpasti, memperkenalkan, memelihara, memulihara, menghidupkan dan mengembangkan kesenian, kebudayaan, peninggalan warisan sejarah dan adat yang diamalkan oleh masyarakat Bugis di Selangor khususnya dan Malaysia amnya. Selain itu, bagi mengadakan hubungan dan bentuk-bentuk kerjasama dengan lain-lain persatuan sama ada di dalam mahupun di luar negara, lain-lain badan dan agensi-agensi kerajaan yang mempunyai tujuan yang sama atau yang dapat membantu PMBS mencapai matlamat perjuangannya. #persatuanmelayubugisselangor #pmbs #pmbspetaling #selangor #bugis #melayu #malaysia

Share 0 0

Sponsored Ads

pmbs.petaling's Instagram Photo - DULI YANG MAHA MULIA SULTAN
SHARAFUDDIN IDRIS SHAH ALHAJ IBNI ALMARHUM SULTAN SALAHUDDIN
ABDUL AZIZ SHAH ALHAJ

D.K.,D.M.N.,D.K.(Terengganu).,D.K.(Kelantan).,D.K.(Perak)., D.K.(Perlis)., D.K.(Negeri Sembilan)., D.K.(Kedah)., D.K.(Johor)., S.P.M.S.,S.S.I.S.,S.P.M.J.

Sultan dan Yang Dipertuan Negeri Selangor Darul Ehsan Serta Segala Daerah Takluknya

Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj dimasyhurkan sebagai Sultan Selangor ke 9 pada 22 November 2001 bersamaan dengan 6 Ramadhan Tahun 1422 Hijrah. Pemasyhuran Baginda adalah berikutan kemangkatan Padukan Ayahanda Baginda Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj pada 21 November 2001. Baginda kemudiannya ditabal dan dimahkotakan dengan penuh Adat Istiadat Diraja di Balairung Seri,Istana Alam Shah, Klang dalam Istiadat Pertabalan dan Kemahkotaan pada 8 Mac 2003 bersamaan dengan 5 Muharram 1424 Hijrah.

#persatuanmelayubugisselangor #pmbs #pmbspetaling #selangor #bugis #melayu #malaysia

DULI YANG MAHA MULIA SULTAN SHARAFUDDIN IDRIS SHAH ALHAJ IBNI ALMARHUM SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH ALHAJ D.K.,D.M.N.,D.K.(Terengganu).,D.K.(Kelantan).,D.K.(Perak)., D.K.(Perlis)., D.K.(Negeri Sembilan)., D.K.(Kedah)., D.K.(Johor)., S.P.M.S.,S.S.I.S.,S.P.M.J. Sultan dan Yang Dipertuan Negeri Selangor Darul Ehsan Serta Segala Daerah Takluknya Duli Yang Maha Mulia Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj dimasyhurkan sebagai Sultan Selangor ke 9 pada 22 November 2001 bersamaan dengan 6 Ramadhan Tahun 1422 Hijrah. Pemasyhuran Baginda adalah berikutan kemangkatan Padukan Ayahanda Baginda Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj pada 21 November 2001. Baginda kemudiannya ditabal dan dimahkotakan dengan penuh Adat Istiadat Diraja di Balairung Seri,Istana Alam Shah, Klang dalam Istiadat Pertabalan dan Kemahkotaan pada 8 Mac 2003 bersamaan dengan 5 Muharram 1424 Hijrah. #persatuanmelayubugisselangor #pmbs #pmbspetaling #selangor #bugis #melayu #malaysia

Share 0 0

Sponsored Ads

pmbs.petaling's Instagram Photo - Berdasarkan salasilah yang sahih didapati sekarang, kesultanan Selangor adalah keturunan terus dari kerabat pemerintah dan keluarga diraja Bugis yang berasal dari tanah Luwu', di Barat Daya Sulawesi.

Salasilah dapat disusurgalurkan dari raja-raja Bugis-Luwu' awal, iaitu Lamadu-Sellah yang didakwa mula-mula sekali menganut agama Islam, berketurunan Siware-Gading dan Siti Malengkai-ee. Almarhum Lamadu-Sellah berputerakan 3 orang iaitu: (i) Opu Pajong Ri Daeng Telana yang berkerajaan di Luwu'.
(ii) Opu Tandre Bureng Daeng Relaga'.
(iii) Opu Daeng Biaserk yang menjadi Mayor di Betawi (Jakarta sekarang). Daeng Relaga' inilah berputerakan 5 orang tokoh politik Bugis dari keluarga kerabat Opu yang masyhur di dalam sejarah alam Melayu itu. (i)	Opu Daeng Parani (terlibat di dalam politik Johor-Riau, Perak, Matan dan Kedah. Mangkat di Langgar, Kedah)
(ii)	Opu Daeng Menambun (dilantik menjadi Panembahan di Mempawah, bergelar Pangeran Mas Surya Negara).
(iii)	Opu Daeng Marewah (bergelar Kelana Jaya Putera. Menjadi Yamtuan Muda Riau 1).
(iv)	Opu Daeng Challa' (Daeng Pali namanya yang lain. Menjadi Yamtuan Muda Riau II).
(v)	Opu Daeng Kamase' (menjadi Pangeran Mangkubumi di Sambas, Kalimantan).
(vi)	Seorang puteri Daeng Relaga', bergelar Ratu Ruatu, berlainan ibu daripada kelima-lima saudara lelakinya). Dari jurai keturunan Opu Daeng Parani itulah raja-raja dan Sultan Johor sekarang berasal.
Sementara itu, Opu Daeng Challa' pula membentuk titisan keturunannya sendiri. Baginda mangkat di Riau dan dikenali sebagai Marhum Kota Rebah dan dimakamkan di samping makam isterinya, Tengku Mandak binti Sultan Abdul Jalil.

Baginda berputerakan 14 orang dan dua daripadanya adalah penting di dalam sejarah Riau dan Selangor, iaitu Raja Haji (Marhum Teluk Ketapang atau Marhum Fisabilillah dan menjadi Yamtuan Muda Riau keempat). Kakandanya, iaitu Raja Lumu itulah yang telah menjadi Tengku Raja Selangor dan Sultan Selangor yang pertama sekali. Keturunan Raja Lumu sebagai Sultan Selangor itu kekal dan terus kukuh sehingga ke hari ini.

Sumber : Utusan Malaysia 08/03/2003

#persatuanmelayubugisselangor #pmbs #pmbspetaling #selangor #bugis #melayu #malaysia

Berdasarkan salasilah yang sahih didapati sekarang, kesultanan Selangor adalah keturunan terus dari kerabat pemerintah dan keluarga diraja Bugis yang berasal dari tanah Luwu', di Barat Daya Sulawesi. Salasilah dapat disusurgalurkan dari raja-raja Bugis-Luwu' awal, iaitu Lamadu-Sellah yang didakwa mula-mula sekali menganut agama Islam, berketurunan Siware-Gading dan Siti Malengkai-ee. Almarhum Lamadu-Sellah berputerakan 3 orang iaitu: (i) Opu Pajong Ri Daeng Telana yang berkerajaan di Luwu'. (ii) Opu Tandre Bureng Daeng Relaga'. (iii) Opu Daeng Biaserk yang menjadi Mayor di Betawi (Jakarta sekarang). Daeng Relaga' inilah berputerakan 5 orang tokoh politik Bugis dari keluarga kerabat Opu yang masyhur di dalam sejarah alam Melayu itu. (i) Opu Daeng Parani (terlibat di dalam politik Johor-Riau, Perak, Matan dan Kedah. Mangkat di Langgar, Kedah) (ii) Opu Daeng Menambun (dilantik menjadi Panembahan di Mempawah, bergelar Pangeran Mas Surya Negara). (iii) Opu Daeng Marewah (bergelar Kelana Jaya Putera. Menjadi Yamtuan Muda Riau 1). (iv) Opu Daeng Challa' (Daeng Pali namanya yang lain. Menjadi Yamtuan Muda Riau II). (v) Opu Daeng Kamase' (menjadi Pangeran Mangkubumi di Sambas, Kalimantan). (vi) Seorang puteri Daeng Relaga', bergelar Ratu Ruatu, berlainan ibu daripada kelima-lima saudara lelakinya). Dari jurai keturunan Opu Daeng Parani itulah raja-raja dan Sultan Johor sekarang berasal. Sementara itu, Opu Daeng Challa' pula membentuk titisan keturunannya sendiri. Baginda mangkat di Riau dan dikenali sebagai Marhum Kota Rebah dan dimakamkan di samping makam isterinya, Tengku Mandak binti Sultan Abdul Jalil. Baginda berputerakan 14 orang dan dua daripadanya adalah penting di dalam sejarah Riau dan Selangor, iaitu Raja Haji (Marhum Teluk Ketapang atau Marhum Fisabilillah dan menjadi Yamtuan Muda Riau keempat). Kakandanya, iaitu Raja Lumu itulah yang telah menjadi Tengku Raja Selangor dan Sultan Selangor yang pertama sekali. Keturunan Raja Lumu sebagai Sultan Selangor itu kekal dan terus kukuh sehingga ke hari ini. Sumber : Utusan Malaysia 08/03/2003 #persatuanmelayubugisselangor #pmbs #pmbspetaling #selangor #bugis #melayu #malaysia

Share 0 0

Sponsored Ads

aerolkurt's Instagram Photo - Kalian, aku rindu akan kalian. 
Ada masa kita gila-gila lagi, buat waktu ini ku titip kan doa berharap angin menyampai hasrat ini. Jaga diri ya.

Kalian, aku rindu akan kalian. Ada masa kita gila-gila lagi, buat waktu ini ku titip kan doa berharap angin menyampai hasrat ini. Jaga diri ya.

Share 1 0
maleqaboutique's Instagram Photo - EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP BY @emmamaembongbubble
@emma_maembongofficial ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Immerse in the harmonious blend of specially selected skin caring ingredients for moisturised, radiant and velvety smooth skin, captivating fragrances to suit your desired moods. May pamper both your body and senses. The aroma can be described as fresh and enticing, lighting up your entire living space with its bright fragrance. Coconut oil and vitamin E hydrate, leaving your skin soft, not taut, like some soaps do. Its called a beauty bar, after all. 
And because it's free of artificial and synthetic.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gently lather the soap on face and body. Wait for at least 5 minutes before rinsing. Use as a daily bathsoap, suitable for all men and women of all ages. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
100% Natural 🍃
Made In Malaysia 🇲🇾 KKM Approved ✔️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*Take note, please consult your local doctor before use (for sensitive skin). RM49.90

Kindly whatapps 0173455687 to order 😍

FREE POSTAGE ☺

#maleqaboutique#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#beautyserum#emmamaembongbeautyserum#igshopmalaysia#igshopping#bubblesoap#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#emmamaembongbubblesoap#seksyen7#shahalam#unisel#uitmshahalam#selangor ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

EMMA MAEMBONG BUBBLE SOAP BY @emmamaembongbubble @emma_maembongofficial ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Immerse in the harmonious blend of specially selected skin caring ingredients for moisturised, radiant and velvety smooth skin, captivating fragrances to suit your desired moods. May pamper both your body and senses. The aroma can be described as fresh and enticing, lighting up your entire living space with its bright fragrance. Coconut oil and vitamin E hydrate, leaving your skin soft, not taut, like some soaps do. Its called a beauty bar, after all. And because it's free of artificial and synthetic. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gently lather the soap on face and body. Wait for at least 5 minutes before rinsing. Use as a daily bathsoap, suitable for all men and women of all ages. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 100% Natural 🍃 Made In Malaysia 🇲🇾 KKM Approved ✔️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Take note, please consult your local doctor before use (for sensitive skin). RM49.90 Kindly whatapps 0173455687 to order 😍 FREE POSTAGE ☺ #maleqaboutique#sayajual#sayajualonline#bazarpaknil#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bazaaronline#bazarmalaysia#bazaronline#kedaimurah#kedaionline#bisnesonline#visitmyig#beautyserum#emmamaembongbeautyserum#igshopmalaysia#igshopping#bubblesoap#onlineshop#onlinestore#onlinebisnes#onlineshopping#emmamaembongbubblesoap#seksyen7#shahalam#unisel#uitmshahalam#selangor ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Share 0 0
ferdzaza's Instagram Photo - Tq @mievoxx sebab masih sudi singgah FERDZAZABARBERSHOP, asal potong dari depan garage rumah sy sampai la dekat kedai.. Still memahami servis sy.. KUALITI GUA TETAP JAGA BRO!! Yang penting kepuasan customer.. RESPECT & SALUTE.. Shears • Shave • Shine.. F E R D Z A Z A B A R B E R S H O P 
#ferdzazabarbershop #ferdzazafamily #LocalBarber #sinibarberbaik #barber #barberinc #barbergang #barberlife #barbershop #barbermalaya #haircut #menstyle #modernstyle #razor #sharpfade #smartcut #pompadour #faded #mensfashion #2k17 #nakhoda #gombak #selayang #batucaves #selangor #68100 #Baek #TrustYourBarber

Tq @mievoxx sebab masih sudi singgah FERDZAZABARBERSHOP, asal potong dari depan garage rumah sy sampai la dekat kedai.. Still memahami servis sy.. KUALITI GUA TETAP JAGA BRO!! Yang penting kepuasan customer.. RESPECT & SALUTE.. Shears • Shave • Shine.. F E R D Z A Z A B A R B E R S H O P #ferdzazabarbershop #ferdzazafamily #localbarber #sinibarberbaik #barber #barberinc #barbergang #barberlife #barbershop #barbermalaya #haircut #menstyle #modernstyle #razor #sharpfade #smartcut #pompadour #faded #mensfashion #2k17 #nakhoda #gombak #selayang #batucaves #selangor #68100 #baek #trustyourbarber

Share 0 0
ememotivation's Instagram Photo - Masalah untuk promote produk anda dlm Bahasa Inggeris?

Mahu memberikan penyampaian dalam Bahasa Inggeris dgn lebih lancar?

Intake for May-July 2017 session is now open!!!
**English Class**
- Adult classes for all levels: SPM, Diploma, Degree, Masters, PHD
- Interactive speaking
- Improve presentation skills
- Improve confidence in the English language
- Center complete with surau, air conditioning and washrooms

PM or whatsapp 019-317 6917 for more info

#jual #jualmurah #kelas #murah #malaysianhair #profesional #kerja #english #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igersmalaysia #malaysian #vscomalaysia #igmalaysia #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #beautiful #malaysia #selangor #kualalumpur #kl #petalingjaya #shahalam #subangjaya #usj #sketsa #spm #interactive #doubletap

Masalah untuk promote produk anda dlm Bahasa Inggeris? Mahu memberikan penyampaian dalam Bahasa Inggeris dgn lebih lancar? Intake for May-July 2017 session is now open!!! **English Class** - Adult classes for all levels: SPM, Diploma, Degree, Masters, PHD - Interactive speaking - Improve presentation skills - Improve confidence in the English language - Center complete with surau, air conditioning and washrooms PM or whatsapp 019-317 6917 for more info #jual #jualmurah #kelas #murah #malaysianhair #profesional #kerja #english #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igersmalaysia #malaysian #vscomalaysia #igmalaysia #malaysiaonline #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #beautiful #malaysia #selangor #kualalumpur #kl #petalingjaya #shahalam #subangjaya #usj #sketsa #spm #interactive #doubletap

Share 0 0
8luckycloth_bdg's Instagram Photo - Ready
Chino premium cellpo
Mat: Twill
Size: 28-30-32-34 (usa)

Rp. 120.000,- Grosir chat personal ..
Partai besar lebih murah.. Open reseller & dropship

For info&order:
📌 pin:7C60CFB3
📌 line: official8luckycloth
📌 sms/Wa: 081556705088

Siap kirim ke seluruh kota nusantara😆

#dickies #celanajogger #celanadickies #chino #skate #celanamurah #skatemalaysia #selangor #chino #celanachino #explorejakarta #distrobandung #explorebandung #bandung #bandung #supplierbandung #grosirkaos #onlineshopmurah #skateindo #vansindo #l4l #grosirbandung #tshirtdistro #tshirtskate #arielnoah #awkarin #supplierbandung #chinodickies #ligaindonesia

Ready Chino premium cellpo Mat: Twill Size: 28-30-32-34 (usa) Rp. 120.000,- Grosir chat personal .. Partai besar lebih murah.. Open reseller & dropship For info&order: 📌 pin:7C60CFB3 📌 line: official8luckycloth 📌 sms/Wa: 081556705088 Siap kirim ke seluruh kota nusantara😆 #dickies #celanajogger #celanadickies #chino #skate #celanamurah #skatemalaysia #selangor #chino #celanachino #explorejakarta #distrobandung #explorebandung #bandung #bandung #supplierbandung #grosirkaos #onlineshopmurah #skateindo #vansindo #l4l #grosirbandung #tshirtdistro #tshirtskate #arielnoah #awkarin #supplierbandung #chinodickies #ligaindonesia

Share 0 0
shaklee_hazwani's Instagram Photo - Testimoni Vivix Shaklee .
.
Alhamdulillah Vivix Shaklee menjadi salah satu alternatif agar sel-sel kanser tidak berulang. .
Walau bagaimanapun jika anda pesakit kanser, anda perlu mendapat nasihat dari pakar perubatan sebelum mengambil apa-apa jenis supplement. .
.
Jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai Vivix Shaklee, sila whatsapp saya .
.
http://www.wasap.my/6019.729.1846
.
.
#pengedarshakleesungaipetani 
#pengedarshakleekedah 
#shakleesungaipetani 
#shakleekedah 
#shakleemurah 
#shakleemalaysia 
#testimonivivixshaklee 
#vivix 
#vivixshaklee 
#igsokongan 
#terapiinstagram 
#sungaipetani 
#kedah 
#penang 
#kualalumpur 
#selangor 
#johor

Testimoni Vivix Shaklee . . Alhamdulillah Vivix Shaklee menjadi salah satu alternatif agar sel-sel kanser tidak berulang. . Walau bagaimanapun jika anda pesakit kanser, anda perlu mendapat nasihat dari pakar perubatan sebelum mengambil apa-apa jenis supplement. . . Jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai Vivix Shaklee, sila whatsapp saya . . http://www.wasap.my/6019.729.1846 . . #pengedarshakleesungaipetani #pengedarshakleekedah #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleemurah #shakleemalaysia #testimonivivixshaklee #vivix #vivixshaklee #igsokongan #terapiinstagram #sungaipetani #kedah #penang #kualalumpur #selangor #johor

Share 0 0
gameboxhaus's Instagram Photo - GameBoxHaus Mini Tournament.

14 players battle each other. only one can be the winner .👏🔥 #esports #esporte #fifa
#ea #gaming #gamer #filter
#photography #selangor #klang #malaysia #gtav #pes #sport

GameBoxHaus Mini Tournament. 14 players battle each other. only one can be the winner .👏🔥 #esports #esporte #fifa #ea #gaming #gamer #filter #photography #selangor #klang #malaysia #gtav #pes #sport

Share 0 0
hisammrzmachinery's Instagram Photo - ⏩⏩⏩⏩
KASEI 4 STROKE STRAIGHT SHAFT BRUSH CUTTER COMPLETE SET
⏩⏩⏩⏩
BERMINAT..Whatsapp📲☎📞 MRZ Machinery di 010-2200670/011-40220044

Follow us 🔭#mrzmachinerytrading #malaysia #sabah #sarawak #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #kedah #perlis #perak #kelantan #terengganu #pahang #powertools

⏩⏩⏩⏩ KASEI 4 STROKE STRAIGHT SHAFT BRUSH CUTTER COMPLETE SET ⏩⏩⏩⏩ BERMINAT..Whatsapp📲☎📞 MRZ Machinery di 010-2200670/011-40220044 Follow us 🔭 #mrzmachinerytrading #malaysia #sabah #sarawak #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #kedah #perlis #perak #kelantan #terengganu #pahang #powertools

Share 1 0
gameboxhaus's Instagram Photo - Thanks for the support gais.

#esports #esporte
#ea #gaming #gamer #filter
#photography #selangor #klang #malaysia #gtav #pes #sport

Thanks for the support gais. #esports #esporte #ea #gaming #gamer #filter #photography #selangor #klang #malaysia #gtav #pes #sport

Share 0 0
Load More