PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about selangor

Instagram Photos and Videos about selangor. Download, Comment, Like selangor Photos and Videos Shared by Various Users

tartelicious_pastry's Instagram Photo - Late upload. Tq all for your orders and supports towards @tartelicious_pastry. I really appreciate it. Hope u guys enjoy every bite of Nutella Cheese Tart. Luv u guys so much 💕💕 #events #makanmakan #celebration #tartlets #tart #kl #selangor

Late upload. Tq all for your orders and supports towards @tartelicious_pastry. I really appreciate it. Hope u guys enjoy every bite of Nutella Cheese Tart. Luv u guys so much 💕💕 #events #makanmakan #celebration #tartlets #tart #kl #selangor

Share 0 0

Sponsored Ads

Sponsored Ads

shaklee_byzila's Instagram Photo - .
PROMOSI KAW-KAW!!
.
.
Minum susu pun tutup hidung. Nak minum pun sebab terpaksa atau dipaksa.
.
Eheh! 😂
.
Jangan risau ostematrix kan ada. Memandangkan tinggal 6 hari je lagi promosi ni weh!!!
.
Sape cepat dia dapat.💃🏼💃🏼
.
Antara kebaikkan ostematrix shaklee:
.
✅Gigi yang kuat
✅Mengelakkan sembelit ✅Mengelakkan kekejangan
✅Pembuangan lawas dan lancar
✅Tidur lena dan mudah bangun pagi
.
Sebab kita perlukan kalsium yang cukup untuk badan kita.
.
Kalsium? Oste kan ada! 👍🏻
.
BELI 6 FREE 1
@
BELI 2 DISC 5%
.
Jangan lepaskan peluang. Free consultation, dont worry 👌🏻
.
👉📱Whatsapp 0123893715
.
#shakleebyazila #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeshahalam #shakleemurahputrajaya #shakleemurahcyberjaya #shakleemurahklang
#shakleemurahperak #shakleemalaysia #ctdk #bazarpaknil #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong#vivix #elfiraloy #zizanrazak869 #shakleehargastudenttermurah
#ruangrezekihanania #students #selangor #instagram #bazaronline #shakleemurahterengganu #shakleemurahbanting #shakleemurahseremban

. PROMOSI KAW-KAW!! . . Minum susu pun tutup hidung. Nak minum pun sebab terpaksa atau dipaksa. . Eheh! 😂 . Jangan risau ostematrix kan ada. Memandangkan tinggal 6 hari je lagi promosi ni weh!!! . Sape cepat dia dapat.💃🏼💃🏼 . Antara kebaikkan ostematrix shaklee: . ✅Gigi yang kuat ✅Mengelakkan sembelit ✅Mengelakkan kekejangan ✅Pembuangan lawas dan lancar ✅Tidur lena dan mudah bangun pagi . Sebab kita perlukan kalsium yang cukup untuk badan kita. . Kalsium? Oste kan ada! 👍🏻 . BELI 6 FREE 1 @ BELI 2 DISC 5% . Jangan lepaskan peluang. Free consultation, dont worry 👌🏻 . 👉📱Whatsapp 0123893715 . #shakleebyazila #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeshahalam #shakleemurahputrajaya #shakleemurahcyberjaya #shakleemurahklang #shakleemurahperak #shakleemalaysia #ctdk #bazarpaknil #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong#vivix #elfiraloy #zizanrazak869 #shakleehargastudenttermurah #ruangrezekihanania #students #selangor #instagram #bazaronline #shakleemurahterengganu #shakleemurahbanting #shakleemurahseremban

Share 0 0

Sponsored Ads

produk.kecantikan.murah.14's Instagram Photo - EPHYRA
100% ORIGINAL WITH MONEY BACK GUARANTEE

01116903905

ephyra soap bar rm32free pos
trial set rm55 free pos

collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Siapa Yang Memerlukan EPHYRA? - Umur 25 dan ke atas
- Kulit Kering & kedut
- Kulit kusam & kendur
- Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
- Proses Pemulihan lambat
- Mudah Rasa Penat
- Daya Ingatan Merosot
- Sakit-sakit badan / sendi
- Metabolisma rendah

Khasiat dan keistimewaannya :

1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan
9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah
11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
12. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.

#sayajualephyra#sayajualephyramurah#kcolly#olicandy #produkkecantikkan #beautyproduc #beautyshop #beautysecrets  #ephyra2u #ephyraoriginal #ephyra#ephyrapremiummurah #ephyrapremium #ephyramurah #upm #uitm #unikl #unisel #selangor #kualalumpur #johor #penang #perlis #unimap #gov #cim#hatiperempuan : @jane_house_of_beauty

EPHYRA 100% ORIGINAL WITH MONEY BACK GUARANTEE 01116903905 ephyra soap bar rm32free pos trial set rm55 free pos collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran. Siapa Yang Memerlukan EPHYRA? - Umur 25 dan ke atas - Kulit Kering & kedut - Kulit kusam & kendur - Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat) - Proses Pemulihan lambat - Mudah Rasa Penat - Daya Ingatan Merosot - Sakit-sakit badan / sendi - Metabolisma rendah Khasiat dan keistimewaannya : 1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri 2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh 3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat 4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema 5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit 7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar 8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan 9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung 10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah 11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan 12. Meningkatkan sistem ketahanan badan. 13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia 14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis 15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut. #sayajualephyra#sayajualephyramurah#kcolly#olicandy #produkkecantikkan #beautyproduc #beautyshop #beautysecrets  #ephyra2u #ephyraoriginal #ephyra#ephyrapremiummurah #ephyrapremium #ephyramurah #upm #uitm #unikl #unisel #selangor #kualalumpur #johor #penang #perlis #unimap #gov #cim#hatiperempuan: @jane_house_of_beauty

Share 0 0
shaklee_byzila's Instagram Photo - .
************************************
SET BASIC PENYUSUAN SHAKLEE
************************************
.
Kebaikan Set Menyusu Shaklee
.
✔Melalui pengambilan Set Menyusu Shaklee, ia meningkatkan tahap kesihatan tubuh anda, seterusnya membantu tubuh untuk dapat mengeluarkan susu ibu.
.
✔Set Penyusuan Shaklee memberi anda tenaga walaupun dalam tempoh berpantang, seterusnya anda memiliki kudrat untuk kerap menyusu badan bayi anda dan diselang-seli dengan stimulated pumping. Itu sangat penting!
.
✔Set Penyusuan Shaklee juga membantu anda menghasilkan susu ibu yang terbaik untuk bayi anda.
.
SUSU MERIAH
.
Berminat?
.
📱Whatsaap 0123893715 sekarang.. .
#shakleebyazila #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeshahalam #shakleemurahputrajaya #shakleemurahcyberjaya #shakleemurahklang
#shakleemurahperak #shakleemalaysia #ctdk #bazarpaknil #shakleehargaahli #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong#vivix #elfiraloy #zizanrazak869 #shakleehargastudenttermurah
#ruangrezekihanania #students #selangor #instagood #bazaronline #shakleemurahterengganu #shakleemurahbanting #shakleemurahseremban #liker

. ************************************ SET BASIC PENYUSUAN SHAKLEE ************************************ . Kebaikan Set Menyusu Shaklee . ✔Melalui pengambilan Set Menyusu Shaklee, ia meningkatkan tahap kesihatan tubuh anda, seterusnya membantu tubuh untuk dapat mengeluarkan susu ibu. . ✔Set Penyusuan Shaklee memberi anda tenaga walaupun dalam tempoh berpantang, seterusnya anda memiliki kudrat untuk kerap menyusu badan bayi anda dan diselang-seli dengan stimulated pumping. Itu sangat penting! . ✔Set Penyusuan Shaklee juga membantu anda menghasilkan susu ibu yang terbaik untuk bayi anda. . SUSU MERIAH . Berminat? . 📱Whatsaap 0123893715 sekarang.. . #shakleebyazila #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeshahalam #shakleemurahputrajaya #shakleemurahcyberjaya #shakleemurahklang #shakleemurahperak #shakleemalaysia #ctdk #bazarpaknil #shakleehargaahli #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong#vivix #elfiraloy #zizanrazak869 #shakleehargastudenttermurah #ruangrezekihanania #students #selangor #instagood #bazaronline #shakleemurahterengganu #shakleemurahbanting #shakleemurahseremban #liker

Share 0 0
patterntouch's Instagram Photo - TRANSPARENT STICKER

Selain material sticker yang biasa tu, kita pun ada material transparent jugak

Setiap tempahan akan dihantar secara PERCUMA! tak kira masa, hari dan tempat, semua area Shah Alam kami boleh hantar

Whatsapp kami segera di 0149329155 / 0173286334 untuk maklumat lanjut

PatternTouch sedia membantu anda ☺

#patterntouch #offsetprinting #digitalprinting #printmurah #design #graphicdesign #logo #brand #branding #sticker #murah #14sen #catalog #pricetag #businesscard #businesscardmurah #banner #bunting #premiumgift #doorgift #shahalam #selangor #malaysia #singapore #brunei #sayajual #freedelivery #free

TRANSPARENT STICKER Selain material sticker yang biasa tu, kita pun ada material transparent jugak Setiap tempahan akan dihantar secara PERCUMA! tak kira masa, hari dan tempat, semua area Shah Alam kami boleh hantar Whatsapp kami segera di 0149329155 / 0173286334 untuk maklumat lanjut PatternTouch sedia membantu anda ☺ #patterntouch #offsetprinting #digitalprinting #printmurah #design #graphicdesign #logo #brand #branding #sticker #murah #14sen #catalog #pricetag #businesscard #businesscardmurah #banner #bunting #premiumgift #doorgift #shahalam #selangor #malaysia #singapore #brunei #sayajual #freedelivery #free

Share 2 0
sweetiebitehouse's Instagram Photo - Alhamdulillah...first batch sticker #sweetiebite da siap
So lepas ni..kalau anda order..siap ada sticker lah

Ada juga no telefon dan fb page utk di follow

#pelan2kayuh
#homemadecake #sweetiebite #delivery #kualalumpur #selangor #klangvalley #rezeki

Alhamdulillah...first batch sticker #sweetiebiteda siap So lepas ni..kalau anda order..siap ada sticker lah Ada juga no telefon dan fb page utk di follow #pelan2kayuh #homemadecake #sweetiebite #delivery #kualalumpur #selangor #klangvalley #rezeki

Share 0 0
aznazuliana's Instagram Photo - - KAK NUR ANNISA MOHAMMAD NISATOUCH - KAK SHAZREEYANA SHUKRI
- KAK FERRA ROSSA 
pun pakai THE FACE BASE ni tau hampa. 
Hampa tak mau ka try macam MUA MUA HEBAT NI.

WHATSAPP 0122405466

#teamcantiksamasama
#intensehydratingmoisturizer
#ayuesyedbeautyempire
#thefacebase
#makeupbase
#glowfromdeepwithin
#shahalam
#denaialam
#selangor
#ipoh
#taiping
#perak
#subangjaya
#puchong

- KAK NUR ANNISA MOHAMMAD NISATOUCH - KAK SHAZREEYANA SHUKRI - KAK FERRA ROSSA pun pakai THE FACE BASE ni tau hampa. Hampa tak mau ka try macam MUA MUA HEBAT NI. WHATSAPP 0122405466 #teamcantiksamasama #intensehydratingmoisturizer #ayuesyedbeautyempire #thefacebase #makeupbase #glowfromdeepwithin #shahalam #denaialam #selangor #ipoh #taiping #perak #subangjaya #puchong

Share 0 0
zureen_mamat's Instagram Photo - ORANG-ORANG SHAH ALAM!!!!!!! Nak cantik???Nak join makeup class tapi tak mampu bayar mahal2..Maihhh sini join class ummi..Harga terlajak murah!!!!Tapi balik penuh dengan ilmu!!!!😍😍😍 MAKEUP CLASS BY UMMI ZERO TO BASIC & BASIC TO ADVANCED!!!!!! 18&19 MARCH 2017
SHAH ALAM SEC 16
ALL PROVIDE!!!! WhatsApp ummi 01133247076

#makeupclassmurah #makeupclasshargamampumilik #makeupclassbyummi #makeupclassshahalam #hargaterlajakmurah #shahalam #kualalumpur #selangor

ORANG-ORANG SHAH ALAM!!!!!!! Nak cantik???Nak join makeup class tapi tak mampu bayar mahal2..Maihhh sini join class ummi..Harga terlajak murah!!!!Tapi balik penuh dengan ilmu!!!!😍😍😍 MAKEUP CLASS BY UMMI ZERO TO BASIC & BASIC TO ADVANCED!!!!!! 18&19 MARCH 2017 SHAH ALAM SEC 16 ALL PROVIDE!!!! WhatsApp ummi 01133247076 #makeupclassmurah #makeupclasshargamampumilik #makeupclassbyummi #makeupclassshahalam #hargaterlajakmurah #shahalam #kualalumpur #selangor

Share 0 0
surprisedeliveryhz's Instagram Photo - Hellooo heloooooo Siapa nk delivery surprise boleh 🎉🎉🎉🎉🎉Surprise time untuk yang tersayang.Pakej mampu Milik je ullos😍💝💕Kita surprise sampai jadi💑💑 Boleh whatsapp kami sedia membantu utk orang yang tersayang. Excluding Charge Delivery tq......
Nak oder screenshot pilihan anda dan whatsapp kami😘😘😘 👉👉📱📱📱Whatsapp 0182400156 
#kl #selangor #sahaja #suprise #supriseparty #delivery #tersayang #convocation #birthday #pujukyangtersayang #anytime #aleeyafloristagent #anniversary #getwellsoon #ampangdelivery #suprisedeliverymalaysia #suprisebajet #supriseplanner #sgbesi #Desatasik #bandartasikselatan #shahalam #uniselian #kuptmkl #whatsaap

Hellooo heloooooo Siapa nk delivery surprise boleh 🎉🎉🎉🎉🎉Surprise time untuk yang tersayang.Pakej mampu Milik je ullos😍💝💕Kita surprise sampai jadi💑💑 Boleh whatsapp kami sedia membantu utk orang yang tersayang. Excluding Charge Delivery tq...... Nak oder screenshot pilihan anda dan whatsapp kami😘😘😘 👉👉📱📱📱Whatsapp 0182400156 #kl #selangor #sahaja #suprise #supriseparty #delivery #tersayang #convocation #birthday #pujukyangtersayang #anytime #aleeyafloristagent #anniversary #getwellsoon #ampangdelivery #suprisedeliverymalaysia #suprisebajet #supriseplanner #sgbesi #desatasik #bandartasikselatan #shahalam #uniselian #kuptmkl #whatsaap

Share 0 0
surprisedeliveryhz's Instagram Photo - Hellooo heloooooo Siapa nk delivery surprise boleh 🎉🎉🎉🎉🎉Surprise time untuk yang tersayang.Pakej mampu Milik je ullos😍💝💕Kita surprise sampai jadi💑💑 Boleh whatsapp kami sedia membantu utk orang yang tersayang. Excluding Charge Delivery tq......
Nak oder screenshot pilihan anda dan whatsapp kami😘😘😘 👉👉📱📱📱Whatsapp 0182400156 
#kl #selangor #sahaja #suprise #supriseparty #delivery #tersayang #convocation #birthday #pujukyangtersayang #anytime #aleeyafloristagent #anniversary #getwellsoon #ampangdelivery #suprisedeliverymalaysia #suprisebajet #supriseplanner #sgbesi #Desatasik #bandartasikselatan #shahalam #uniselian #kuptmkl #whatsaap

Hellooo heloooooo Siapa nk delivery surprise boleh 🎉🎉🎉🎉🎉Surprise time untuk yang tersayang.Pakej mampu Milik je ullos😍💝💕Kita surprise sampai jadi💑💑 Boleh whatsapp kami sedia membantu utk orang yang tersayang. Excluding Charge Delivery tq...... Nak oder screenshot pilihan anda dan whatsapp kami😘😘😘 👉👉📱📱📱Whatsapp 0182400156 #kl #selangor #sahaja #suprise #supriseparty #delivery #tersayang #convocation #birthday #pujukyangtersayang #anytime #aleeyafloristagent #anniversary #getwellsoon #ampangdelivery #suprisedeliverymalaysia #suprisebajet #supriseplanner #sgbesi #desatasik #bandartasikselatan #shahalam #uniselian #kuptmkl #whatsaap

Share 2 0
nurul_hidayah_sahrom's Instagram Photo - “Matlamat Utama Berniaga Bukanlah Untuk Menjadi Jutawan Tetapi Menjadi Dermawan, .
Mudah-Mudahan Dengan Asbab Berniaga Mengikut Sunnah, Rezeki Kita Lebih Dan Dapat Memberi Lebih Agar Hidup Diberkatinya,
.
More You Give, More You Will Get Back Samada Di Dunia Atau Disana. Give First And Give More.”
.

Selamat pagi. Semoga harini lebih baik dari semalam.😊
.

#businessacademy360 
#bisnesonline 
#BA360Crown 
#nurulhidayahyoungmillionaire 
#nurullyoungentreprenuer 
http://www.otcmarkets.com/home
.
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #utem #malaysia #uitmpp #johor #selangor #rezekiAllahbagi #kptmbangi #uitmpp #azyanlifestyle #negerisembilan #melaka #kedah #buatdapat #takbuattakdapat #takretikenabelajo #buatsaja #roadto6figure #rm370 #UbahKehidupan

“Matlamat Utama Berniaga Bukanlah Untuk Menjadi Jutawan Tetapi Menjadi Dermawan, . Mudah-Mudahan Dengan Asbab Berniaga Mengikut Sunnah, Rezeki Kita Lebih Dan Dapat Memberi Lebih Agar Hidup Diberkatinya, . More You Give, More You Will Get Back Samada Di Dunia Atau Disana. Give First And Give More.” . Selamat pagi. Semoga harini lebih baik dari semalam.😊 . #businessacademy360 #bisnesonline #ba360crown #nurulhidayahyoungmillionaire #nurullyoungentreprenuer http://www.otcmarkets.com/home . . . . #ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #utem #malaysia #uitmpp #johor #selangor #rezekiallahbagi #kptmbangi #uitmpp #azyanlifestyle #negerisembilan #melaka #kedah #buatdapat #takbuattakdapat #takretikenabelajo #buatsaja #roadto6figure #rm370 #ubahkehidupan

Share 0 0
surprisedeliveryhz's Instagram Photo - Hellooo heloooooo Siapa nk delivery surprise boleh 🎉🎉🎉🎉🎉Surprise time untuk yang tersayang.Pakej mampu Milik je ullos😍💝💕Kita surprise sampai jadi💑💑 Boleh whatsapp kami sedia membantu utk orang yang tersayang. Excluding Charge Delivery tq......
Nak oder screenshot pilihan anda dan whatsapp kami😘😘😘 👉👉📱📱📱Whatsapp 0182400156 
#kl #selangor #sahaja #suprise #supriseparty #delivery #tersayang #convocation #birthday #pujukyangtersayang #anytime #aleeyafloristagent #anniversary #getwellsoon #ampangdelivery #suprisedeliverymalaysia #suprisebajet #supriseplanner #sgbesi #Desatasik #bandartasikselatan #shahalam #uniselian #kuptmkl #whatsaap

Hellooo heloooooo Siapa nk delivery surprise boleh 🎉🎉🎉🎉🎉Surprise time untuk yang tersayang.Pakej mampu Milik je ullos😍💝💕Kita surprise sampai jadi💑💑 Boleh whatsapp kami sedia membantu utk orang yang tersayang. Excluding Charge Delivery tq...... Nak oder screenshot pilihan anda dan whatsapp kami😘😘😘 👉👉📱📱📱Whatsapp 0182400156 #kl #selangor #sahaja #suprise #supriseparty #delivery #tersayang #convocation #birthday #pujukyangtersayang #anytime #aleeyafloristagent #anniversary #getwellsoon #ampangdelivery #suprisedeliverymalaysia #suprisebajet #supriseplanner #sgbesi #desatasik #bandartasikselatan #shahalam #uniselian #kuptmkl #whatsaap

Share 0 0
shaklee_byzila's Instagram Photo - .
FULL SET PENYUSUAN SHAKLEE..
.
Vitamin yang dicadangkan:
.
💜Vitalea @ Multivitamin
💛Vit C
💚Alfafa
💜B complex
💛Ostematrix
💚Esp
.
💜Vitalea @ Multivitamin:
.
📌Multivitamin beserta zat besi penting untuk pembentukan darah dan sel
📌mencegah penyakit tiroid@ beguk (kurang iodin dan ini terdapat dalam vitalea) 📌memberi badan bertenaga
📌tidak lesu
📌kulit sentiasa tegang
.
💜Vitamin C:
.
📌antioksidan
📌tingkatkan sistem imunisasi badan
📌kulit lebih cantik….
.
💜Alfafa:
.
📌raja segala tumbuhan
📌tingkatkan imunisasi
📌mengandungi kalsium
📌percepat penghasilan susu
.
💜B complex:
.
📌lengkap 8 kumpulan B yang diperlukan tubuh
📌badan bertenaga
📌otak lebih fokus
📌emosi lebih stabil
📌wajah berseri….B for beauty!!!!
.
💜Ostematrix @ kalsium:
.
📌untuk bina darah, tulang, gigi dan saraf.
📌mengelakkan rasa sengal kaki, sakit tulang belakang
📌elak daripada mudah letih dan lesu 📌serta muka menampakkan garisan tua
📌elak berlaku osteoporosis
.
💜ESP @ Energizing Soy Protein:
.
📌sumber protein
📌protein adalah makanan sel
kekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu dalam badan
mengawalatur keseimbangan bendalir dalam badan
📌pembinaan hormon, enzim dan antibodi
.
Perlu ambil semua ker?
.
Bergantung kepada bajet anda..hubungi saya untuk maklumat lanjut..0123893715..
.
#shakleebyazila #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeshahalam #shakleemurahputrajaya #shakleemurahcyberjaya #shakleemurahklang
#shakleemurahperak #shakleemalaysia #ctdk #bazarpaknil #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong#vivix #elfiraloy #zizanrazak869 #shakleehargastudenttermurah
#ruangrezekihanania #students #selangor #instagood #bazaronline #shakleemurahterengganu #shakleemurahbanting #shakleemurahseremban

. FULL SET PENYUSUAN SHAKLEE.. . Vitamin yang dicadangkan: . 💜Vitalea @ Multivitamin 💛Vit C 💚Alfafa 💜B complex 💛Ostematrix 💚Esp . 💜Vitalea @ Multivitamin: . 📌Multivitamin beserta zat besi penting untuk pembentukan darah dan sel 📌mencegah penyakit tiroid@ beguk (kurang iodin dan ini terdapat dalam vitalea) 📌memberi badan bertenaga 📌tidak lesu 📌kulit sentiasa tegang . 💜Vitamin C: . 📌antioksidan 📌tingkatkan sistem imunisasi badan 📌kulit lebih cantik…. . 💜Alfafa: . 📌raja segala tumbuhan 📌tingkatkan imunisasi 📌mengandungi kalsium 📌percepat penghasilan susu . 💜B complex: . 📌lengkap 8 kumpulan B yang diperlukan tubuh 📌badan bertenaga 📌otak lebih fokus 📌emosi lebih stabil 📌wajah berseri….B for beauty!!!! . 💜Ostematrix @ kalsium: . 📌untuk bina darah, tulang, gigi dan saraf. 📌mengelakkan rasa sengal kaki, sakit tulang belakang 📌elak daripada mudah letih dan lesu 📌serta muka menampakkan garisan tua 📌elak berlaku osteoporosis . 💜ESP @ Energizing Soy Protein: . 📌sumber protein 📌protein adalah makanan sel kekalkan pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu dalam badan mengawalatur keseimbangan bendalir dalam badan 📌pembinaan hormon, enzim dan antibodi . Perlu ambil semua ker? . Bergantung kepada bajet anda..hubungi saya untuk maklumat lanjut..0123893715.. . #shakleebyazila #sayajualshaklee #sayajualshakleemurah #sayajualshakleemurahmalaysia #shakleemurah #shakleekl #shakleeshahalam #shakleemurahputrajaya #shakleemurahcyberjaya #shakleemurahklang #shakleemurahperak #shakleemalaysia #ctdk #bazarpaknil #shakleecodshahalam #shakleebukitjelutong#vivix #elfiraloy #zizanrazak869 #shakleehargastudenttermurah #ruangrezekihanania #students #selangor #instagood #bazaronline #shakleemurahterengganu #shakleemurahbanting #shakleemurahseremban

Share 0 0
nurulhusna.emas916's Instagram Photo - •Loket Love Pasir 🎉LOVE PASIR *Love penuh

RM180(siap pos)

Sabah & sarawak add RM5
13left

011.2001.7699

#syukurselalu 
#berikanmasa 
#viral
#belajarinstagram 
#kualalumpur 
#kitaboleh 
#selangor 
#bangigateway 
#tijm
#powergold 
#shaklee 
#dms360 
#nurraysabeauty 
#toneexcel 
#testimoni
#jsd
#dherbs 
#terlajaklaris 
#pamoga 
#instafamous 
#nakbelajar
#online
#bengkel
#seminar
#ajimaura 
#instgramadvance
#emasmurah
#emas916online 
#emasmuramalaysia

•Loket Love Pasir 🎉LOVE PASIR *Love penuh RM180(siap pos) Sabah & sarawak add RM5 13left 011.2001.7699 #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #kitaboleh #selangor #bangigateway #tijm #powergold #shaklee #dms360 #nurraysabeauty #toneexcel #testimoni #jsd #dherbs #terlajaklaris #pamoga #instafamous #nakbelajar #online #bengkel #seminar #ajimaura #instgramadvance #emasmurah #emas916online #emasmuramalaysia

Share 0 0
fatburner.mega.pro.my's Instagram Photo - NAK KURUS TAPI MALAS DIET MALAS BERSENAM

Ade ke macamtu?? ade dengan MEGA 3.0 masalah badan besar,gemok,penat kurang tenaga,nak pakai baju cantik hensem bergaya selesai. 
Cuma minum setiap pagi je, rasa pon sedap (mixberries). Tak perlu membuang kerap ke tandas bagai..xde negatif effect. Cuma minum dan tingkatkan Metabolisma jerrrr

Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181
Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181
Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181

Harga Biasa Rm200. Sekarang Harga offer tau.

followIG @fatburner.mega.pro.my

#codshahalam
#dietatkins
#kurus
#kelantan
#terengganu
#pahang
#johor
#melaka
#jk1m
#jk1m8
#negerisembilan
#selangor
#kualalumpur
#putrajaya
#perak
#kedah
#perlis
#sabah
#sarawak
#fatburnermega

NAK KURUS TAPI MALAS DIET MALAS BERSENAM Ade ke macamtu?? ade dengan MEGA 3.0 masalah badan besar,gemok,penat kurang tenaga,nak pakai baju cantik hensem bergaya selesai. Cuma minum setiap pagi je, rasa pon sedap (mixberries). Tak perlu membuang kerap ke tandas bagai..xde negatif effect. Cuma minum dan tingkatkan Metabolisma jerrrr Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181 Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181 Order sekarang 📲 whatsapp 0129090181 Harga Biasa Rm200. Sekarang Harga offer tau. followIG @fatburner.mega.pro.my #codshahalam #dietatkins #kurus #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #jk1m #jk1m8 #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak #fatburnermega

Share 0 0
kosmetikbeautylover's Instagram Photo - READY STOCK!!!
🌸 PATI HILANG KUTIL 🌸
🎀FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
KUTIL,KETUAT,
BIJI KOLESTROL dan TAHI LALAT!.
Diformulasikan dgn 100% bahan organik tanpa sebarang kesan sampingan.
Kos yang sangat MURAH dan BERKESAN.
Pati buang kutil 
100%homemade
tanpa perlu laser
tanpa perlu bedah
tanpa kesan sampingan 🎀CARA PENGGUNAAN PATI
BUANG KUTIL
Pertama sekali bersihkan pada bahagian yang hendak dibuang.
Kemudian sapu/titik pada bahagian yang hendak dibuang.
Biarkan selama 3 minit atau lebih dan sapu.
PASTIKAN DIJARAKKAN SELAMA 24 JAM UNTUK 
PENGGUNAAN KALI KE-2.

RM22
Pos RM8sm/RM12ss

010-5155336 (whatsapp sis for fast reponse)

#patikutil #produkkecantikan #selangor #bukitsubang #kosmetikborong #borong #cantik #putih #jimat

READY STOCK!!! 🌸 PATI HILANG KUTIL 🌸 🎀FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT KUTIL,KETUAT, BIJI KOLESTROL dan TAHI LALAT!. Diformulasikan dgn 100% bahan organik tanpa sebarang kesan sampingan. Kos yang sangat MURAH dan BERKESAN. Pati buang kutil 100%homemade tanpa perlu laser tanpa perlu bedah tanpa kesan sampingan 🎀CARA PENGGUNAAN PATI BUANG KUTIL Pertama sekali bersihkan pada bahagian yang hendak dibuang. Kemudian sapu/titik pada bahagian yang hendak dibuang. Biarkan selama 3 minit atau lebih dan sapu. PASTIKAN DIJARAKKAN SELAMA 24 JAM UNTUK PENGGUNAAN KALI KE-2. RM22 Pos RM8sm/RM12ss 010-5155336 (whatsapp sis for fast reponse) #patikutil #produkkecantikan #selangor #bukitsubang #kosmetikborong #borong #cantik #putih #jimat

Share 0 0
merve_cosmetic_shahalam's Instagram Photo - Asyik...asyik...asyik...asyik..asyiknya bercintaaaaa.....lalallalala...hai uolsss ni cik aween nak habaq dan bagitau ni depa satu set ni bakal berpisah😢😢😢
Ni cik Aween nak bagitau selepas ini MakeUp SecretTricksKit ini akan diberhentikan keluarannya keranaaaa ini adalah set LIMITED EDITION kannn....PERMECTMATTEPOWDER dan IIIUSION CREAMYCONCELER ini akan terpisah selama lamanyaaa... Di HQ MERVE Memang tengaj licin stock set ini..tapi kami still ada lagi stock nak bagi habis kasi licinn....Jadi rugilah sesapa tak ambil atau cuba set ni...
BELI SET PERFECT MATCH POWDER FREE IIIUSION CREAMY CONCELER...SO jom la wassap lelaju atau pm cik AWEENNN...0192919984

#cikmasgojes #sayajulafoundation #mesrasolat #wanitamalaysia #uum #uitm #upm #ukm #selangor #kedah #kelantan #singapura #indonesia #melaka #johor #terengganu #perak #gojes

Asyik...asyik...asyik...asyik..asyiknya bercintaaaaa.....lalallalala...hai uolsss ni cik aween nak habaq dan bagitau ni depa satu set ni bakal berpisah😢😢😢 Ni cik Aween nak bagitau selepas ini MakeUp SecretTricksKit ini akan diberhentikan keluarannya keranaaaa ini adalah set LIMITED EDITION kannn....PERMECTMATTEPOWDER dan IIIUSION CREAMYCONCELER ini akan terpisah selama lamanyaaa... Di HQ MERVE Memang tengaj licin stock set ini..tapi kami still ada lagi stock nak bagi habis kasi licinn....Jadi rugilah sesapa tak ambil atau cuba set ni... BELI SET PERFECT MATCH POWDER FREE IIIUSION CREAMY CONCELER...SO jom la wassap lelaju atau pm cik AWEENNN...0192919984 #cikmasgojes #sayajulafoundation #mesrasolat #wanitamalaysia #uum #uitm #upm #ukm #selangor #kedah #kelantan #singapura #indonesia #melaka #johor #terengganu #perak #gojes

Share 2 0
Load More