PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Instagram Photos and Videos about stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹. Download, Comment, Like stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹ Photos and Videos Shared by Various Users

saya_closetz's Instagram Photo - Haa Mak Ros pon dah cuba tau Melure Perfumes..๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Pelbagai pilihan wangian yang ada mengikut citarasa masing2..๐Ÿ˜
.
Buat apa membazir duit ratusan $ jika Melure Perfumes yang berharga $15 ini kualitinya juga setanding yang original kan?? โ™ฅ
.
Kalau pasal tahan lama tak payah cerita lah.. Hanya yang pernah cuba jer yang tahu..๐Ÿ˜˜
.
Yang paling penting Melure Perfumes ni mesra solat.. mesra solat hookay!!๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘› Melure No. 13. 
Inspired Midnight Fantasy Britney Spears
.
- Bau wangi, fruity dan sweet.
.
Price: $15/bottle
.
DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders.
.
#melureperfumes
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Haa Mak Ros pon dah cuba tau Melure Perfumes..๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป . Pelbagai pilihan wangian yang ada mengikut citarasa masing2..๐Ÿ˜ . Buat apa membazir duit ratusan $ jika Melure Perfumes yang berharga $15 ini kualitinya juga setanding yang original kan?? โ™ฅ . Kalau pasal tahan lama tak payah cerita lah.. Hanya yang pernah cuba jer yang tahu..๐Ÿ˜˜ . Yang paling penting Melure Perfumes ni mesra solat.. mesra solat hookay!!๐Ÿ‘ . ๐Ÿ‘› Melure No. 13. Inspired Midnight Fantasy Britney Spears . - Bau wangi, fruity dan sweet. . Price: $15/bottle . DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders. . #melureperfumes #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 1
mwscent's Instagram Photo - Lunch apa sayang sis semua...
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ
Haa.. Cantikkan Melure Perfumes.. bila jadi hadiah..๐Ÿ˜
.
Hadiahkan untuk yang tersayang...
Makin bertambah sayang2 si dia..๐Ÿ˜๐ŸŒน
.
.
Anda tengah cari PERFUME ke?
Perfume dah habis? .
Jom tukar kepada Melure Perfumes๐ŸŒธ
Jadilah Pengguna Yang bijak๐Ÿ‘
.
.
.
SอŸอŸEอŸอŸSอŸอŸIอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸAอŸอŸ YอŸอŸGอŸอŸ BอŸอŸEอŸอŸRอŸอŸMอŸอŸIอŸอŸNอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸ MอŸอŸEอŸอŸNอŸอŸJอŸอŸAอŸอŸDอŸอŸIอŸอŸ AGENT DอŸอŸRอŸอŸOอŸอŸPอŸอŸSอŸอŸHอŸอŸIอŸอŸPอŸอŸ BอŸอŸOอŸอŸLอŸอŸEอŸอŸHอŸอŸ PอŸอŸMอŸอŸ/WอŸอŸHอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸSอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸPอŸอŸ
.
๐Ÿšš๐Ÿ’จ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ป๐Ÿ†„๐Ÿ†๐Ÿ†„๐Ÿ…ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿšš๐Ÿ’จ
.
๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ด๐Ÿ† ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ†ƒ
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)โ€จ.โ€จ.โ€จ#agendropshipwanted #MelureForMen #StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹#melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan

Lunch apa sayang sis semua... . ๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ Haa.. Cantikkan Melure Perfumes.. bila jadi hadiah..๐Ÿ˜ . Hadiahkan untuk yang tersayang... Makin bertambah sayang2 si dia..๐Ÿ˜๐ŸŒน . . Anda tengah cari PERFUME ke? Perfume dah habis? . Jom tukar kepada Melure Perfumes๐ŸŒธ Jadilah Pengguna Yang bijak๐Ÿ‘ . . . SอŸอŸEอŸอŸSอŸอŸIอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸAอŸอŸ YอŸอŸGอŸอŸ BอŸอŸEอŸอŸRอŸอŸMอŸอŸIอŸอŸNอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸ MอŸอŸEอŸอŸNอŸอŸJอŸอŸAอŸอŸDอŸอŸIอŸอŸ AGENT DอŸอŸRอŸอŸOอŸอŸPอŸอŸSอŸอŸHอŸอŸIอŸอŸPอŸอŸ BอŸอŸOอŸอŸLอŸอŸEอŸอŸHอŸอŸ PอŸอŸMอŸอŸ/WอŸอŸHอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸSอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸPอŸอŸ . ๐Ÿšš๐Ÿ’จ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ป๐Ÿ†„๐Ÿ†๐Ÿ†„๐Ÿ…ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿšš๐Ÿ’จ . ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ด๐Ÿ† ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ†ƒ ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ) ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ) ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)โ€จ.โ€จ.โ€จ #agendropshipwanted #melureformen #StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹ #melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan

Share 1 11
saya_closetz's Instagram Photo - Lunch apa sayang kak keen semua...
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ
Haa.. Cantikkan Melure Perfumes.. bila jadi hadiah..๐Ÿ˜
.
Hadiahkan untuk yang tersayang...
Makin bertambah sayang2 si dia..๐Ÿ˜๐ŸŒน
.
Anda tengah cari PERFUME ke?
Perfume dah habis?
Jom tukar kepada Melure Perfumes๐ŸŒธ
Jadilah Pengguna Yang bijak๐Ÿ‘
.
Price: $15/bottle
.
DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders. ๐Ÿ˜Š
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Lunch apa sayang kak keen semua... . ๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐ŸŽˆ๐ŸŽ Haa.. Cantikkan Melure Perfumes.. bila jadi hadiah..๐Ÿ˜ . Hadiahkan untuk yang tersayang... Makin bertambah sayang2 si dia..๐Ÿ˜๐ŸŒน . Anda tengah cari PERFUME ke? Perfume dah habis? Jom tukar kepada Melure Perfumes๐ŸŒธ Jadilah Pengguna Yang bijak๐Ÿ‘ . Price: $15/bottle . DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders. ๐Ÿ˜Š . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 3
adila_intan's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-60124661874
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-60124661874 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 5
saya_closetz's Instagram Photo - SELAMAT PAGI.. Sayang2๐ŸŒน
.
Salam sayang untuk semua pengguna MELURE PERFUMES..pakai melure no berapa pagi ni?๐Ÿ˜
.
Meh share bau apa yang uolls sembur harini..๐ŸŒธ
.
Mana tahu sama dengan bau yang sis pakai..Sis pakai Melure no 2 by Coco Chanelโค
.
Mana yang belum try Melure jom cuba..pasti terpikat..๐Ÿ˜‰
.
Gabungan wangian soft citrus floral, tetapi wangiannya lebih creamy, delightful and timeless...memang TERBAIKK ๐Ÿ˜
.
Price: $15/bottle
.
DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders. ๐Ÿ˜Š
.
#mewangidihati
#hargajimat
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

SELAMAT PAGI.. Sayang2๐ŸŒน . Salam sayang untuk semua pengguna MELURE PERFUMES..pakai melure no berapa pagi ni?๐Ÿ˜ . Meh share bau apa yang uolls sembur harini..๐ŸŒธ . Mana tahu sama dengan bau yang sis pakai..Sis pakai Melure no 2 by Coco Chanelโค . Mana yang belum try Melure jom cuba..pasti terpikat..๐Ÿ˜‰ . Gabungan wangian soft citrus floral, tetapi wangiannya lebih creamy, delightful and timeless...memang TERBAIKK ๐Ÿ˜ . Price: $15/bottle . DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders. ๐Ÿ˜Š . #mewangidihati #hargajimat #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 3
mwscent's Instagram Photo - Morning Sayang2.. ๐ŸŒธ
.
Ada yang dah lama tahu tentang MELURE PERFUMES..
.
Tapi masih belum mencuba . Jangan segan2 tau nak cuba sebab selagi sayang2 tak cuba anda takkan jatuh cinta๐Ÿ˜
.
Jom jatuh cinta,jatuh hati dengan Melure Perfumes... Confom wangi sampai ke petang hari๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
Stay Classy At Your Own Class๐Ÿ’‹
.
.
.
SอŸอŸEอŸอŸSอŸอŸIอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸAอŸอŸ YอŸอŸGอŸอŸ BอŸอŸEอŸอŸRอŸอŸMอŸอŸIอŸอŸNอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸ MอŸอŸEอŸอŸNอŸอŸJอŸอŸAอŸอŸDอŸอŸIอŸอŸ AGENT DอŸอŸRอŸอŸOอŸอŸPอŸอŸSอŸอŸHอŸอŸIอŸอŸPอŸอŸ BอŸอŸOอŸอŸLอŸอŸEอŸอŸHอŸอŸ PอŸอŸMอŸอŸ/WอŸอŸHอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸSอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸPอŸอŸ
.
๐Ÿšš๐Ÿ’จ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ป๐Ÿ†„๐Ÿ†๐Ÿ†„๐Ÿ…ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿšš๐Ÿ’จ
.
๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ด๐Ÿ† ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ†ƒ
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)โ€จ.โ€จ.โ€จ#agendropshipwanted #MelureForMen #StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹#melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan

Morning Sayang2.. ๐ŸŒธ . Ada yang dah lama tahu tentang MELURE PERFUMES.. . Tapi masih belum mencuba . Jangan segan2 tau nak cuba sebab selagi sayang2 tak cuba anda takkan jatuh cinta๐Ÿ˜ . Jom jatuh cinta,jatuh hati dengan Melure Perfumes... Confom wangi sampai ke petang hari๐Ÿ˜๐Ÿ‘ . Stay Classy At Your Own Class๐Ÿ’‹ . . . SอŸอŸEอŸอŸSอŸอŸIอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸAอŸอŸ YอŸอŸGอŸอŸ BอŸอŸEอŸอŸRอŸอŸMอŸอŸIอŸอŸNอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸ MอŸอŸEอŸอŸNอŸอŸJอŸอŸAอŸอŸDอŸอŸIอŸอŸ AGENT DอŸอŸRอŸอŸOอŸอŸPอŸอŸSอŸอŸHอŸอŸIอŸอŸPอŸอŸ BอŸอŸOอŸอŸLอŸอŸEอŸอŸHอŸอŸ PอŸอŸMอŸอŸ/WอŸอŸHอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸSอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸPอŸอŸ . ๐Ÿšš๐Ÿ’จ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ป๐Ÿ†„๐Ÿ†๐Ÿ†„๐Ÿ…ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿšš๐Ÿ’จ . ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ด๐Ÿ† ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ†ƒ ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ) ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ) ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)โ€จ.โ€จ.โ€จ #agendropshipwanted #melureformen #StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹ #melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan

Share 0 7
que_rieyn's Instagram Photo - Hai semua.. selamat Pagi ... Dah sarapan???
.
Haaaa pagi ni dah mewangi ke belom?? .
Mewangi lah dengan Melure perfumes๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ terbaik dari team MELUREโค
.
Kita berBOMBSHELL pagi ni.Spray sikit.. Uurmmmm wanginya....๐Ÿ˜˜
.
Semoga gembira sepanjang hari๐Ÿ˜๐ŸŒน
.
.
#mewangidihati
#hargajimat
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹
#agentdropshipwanted

Hai semua.. selamat Pagi ... Dah sarapan??? . Haaaa pagi ni dah mewangi ke belom?? . Mewangi lah dengan Melure perfumes๐Ÿ‘๐Ÿ’‹ terbaik dari team MELUREโค . Kita berBOMBSHELL pagi ni.Spray sikit.. Uurmmmm wanginya....๐Ÿ˜˜ . Semoga gembira sepanjang hari๐Ÿ˜๐ŸŒน . . #mewangidihati #hargajimat #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹ #agentdropshipwanted

Share 0 0
mwscent's Instagram Photo - Haa Mak Ros pon dah cuba tau Melure Perfumes..๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Pelbagai pilihan wangian yang ada mengikut citarasa masing2..๐Ÿ˜
.
Buat apa membazir duit ratusan ringgit jika Melure Perfumes yang berharga Rm35 ini kualitinya juga setanding yang original kan?? โ™ฅ๏ธ
.
Kalau pasal tahan lama tak payah cerita lah.. Hanya yang pernah cuba jer yang tahu..๐Ÿ˜˜
.
Yang paling penting Melure Perfumes ni mesra solat.. mesra solat hookay!!๐Ÿ‘
.
.
.
SอŸอŸEอŸอŸSอŸอŸIอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸAอŸอŸ YอŸอŸGอŸอŸ BอŸอŸEอŸอŸRอŸอŸMอŸอŸIอŸอŸNอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸ MอŸอŸEอŸอŸNอŸอŸJอŸอŸAอŸอŸDอŸอŸIอŸอŸ AGENT DอŸอŸRอŸอŸOอŸอŸPอŸอŸSอŸอŸHอŸอŸIอŸอŸPอŸอŸ BอŸอŸOอŸอŸLอŸอŸEอŸอŸHอŸอŸ PอŸอŸMอŸอŸ/WอŸอŸHอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸSอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸPอŸอŸ
.
๐Ÿšš๐Ÿ’จ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ป๐Ÿ†„๐Ÿ†๐Ÿ†„๐Ÿ…ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿšš๐Ÿ’จ
.
๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ด๐Ÿ† ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ†ƒ
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)
๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)โ€จ.โ€จ.โ€จ#agendropshipwanted #MelureForMen #StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹#melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan

Haa Mak Ros pon dah cuba tau Melure Perfumes..๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป . Pelbagai pilihan wangian yang ada mengikut citarasa masing2..๐Ÿ˜ . Buat apa membazir duit ratusan ringgit jika Melure Perfumes yang berharga Rm35 ini kualitinya juga setanding yang original kan?? โ™ฅ๏ธ . Kalau pasal tahan lama tak payah cerita lah.. Hanya yang pernah cuba jer yang tahu..๐Ÿ˜˜ . Yang paling penting Melure Perfumes ni mesra solat.. mesra solat hookay!!๐Ÿ‘ . . . SอŸอŸEอŸอŸSอŸอŸIอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸAอŸอŸ YอŸอŸGอŸอŸ BอŸอŸEอŸอŸRอŸอŸMอŸอŸIอŸอŸNอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸ MอŸอŸEอŸอŸNอŸอŸJอŸอŸAอŸอŸDอŸอŸIอŸอŸ AGENT DอŸอŸRอŸอŸOอŸอŸPอŸอŸSอŸอŸHอŸอŸIอŸอŸPอŸอŸ BอŸอŸOอŸอŸLอŸอŸEอŸอŸHอŸอŸ PอŸอŸMอŸอŸ/WอŸอŸHอŸอŸAอŸอŸTอŸอŸSอŸอŸAอŸอŸPอŸอŸPอŸอŸ . ๐Ÿšš๐Ÿ’จ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ด๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ถ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ด๐Ÿ…ป๐Ÿ†„๐Ÿ†๐Ÿ†„๐Ÿ…ท๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿšš๐Ÿ’จ . ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ ๐Ÿ…พ๐Ÿ†๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ด๐Ÿ† ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ†ƒ ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ) ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ) ๐Ÿ“ฒ011-32011625 (๐Ÿ††๐Ÿ…ท๐Ÿ…ฐ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ†‚๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ฟ๐Ÿ…ฟ)โ€จ.โ€จ.โ€จ #agendropshipwanted #melureformen #StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹ #melure #melureperfume #perfumemelure #perfumemalaysia #perfumemurah #murah #sayajualperfume #originalperfume #sayajual #petalingjaya #selangor #puchong #kualalumpur #malaysia #sabah #sarawak #labuan

Share 1 14
saya_closetz's Instagram Photo - Selamat Malam semua.. Dah sembur Melure Perfumes malam ni.๐Ÿ˜
.
Ni sis nak bagitau.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Minyak wangi atau perfume dapat menyegarkan rohani dan dapat membangkitkan semangat dalaman seseorang.
.
Jadi jom cuba wangian Melure ni.. Pasti tertawan.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘
.
๐Ÿ‘›Melure no.4,.Inspired By VS Bombshell.
.
- Bau wangi & sweet
.
Ciri2:-
๐Ÿ‘› Tahan wangi lebih 12 Jam
๐Ÿ‘› Mesra Solat
๐Ÿ‘› $15.
.
Sangat berbaloi sekali.. .
Sgt wangi dan harga yang berpatutan.
.
Jom DM or WA 81825484 to place your order.
.
Cepat..sbab M4 ni cepat Out of Stock. ๐Ÿ˜‰
.
#Melure
#MewangiDihati 
#StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹ 
#Always15StepsAhead

Selamat Malam semua.. Dah sembur Melure Perfumes malam ni.๐Ÿ˜ . Ni sis nak bagitau.. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Minyak wangi atau perfume dapat menyegarkan rohani dan dapat membangkitkan semangat dalaman seseorang. . Jadi jom cuba wangian Melure ni.. Pasti tertawan.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ . ๐Ÿ‘›Melure no.4,.Inspired By VS Bombshell. . - Bau wangi & sweet . Ciri2:- ๐Ÿ‘› Tahan wangi lebih 12 Jam ๐Ÿ‘› Mesra Solat ๐Ÿ‘› $15. . Sangat berbaloi sekali.. . Sgt wangi dan harga yang berpatutan. . Jom DM or WA 81825484 to place your order. . Cepat..sbab M4 ni cepat Out of Stock. ๐Ÿ˜‰ . #Melure #mewangidihati #StayClassyAtYourOwnClass๐Ÿ’‹ #always15stepsahead

Share 0 0
saya_closetz's Instagram Photo - ๐ŸŒธMelure Perfume๐ŸŒธ
.
Harum,mekar mewangi..
Memang exclusive๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ‘Haruman yang tahan lama!!. Dari pagi sampai ke malam...
๐Ÿ‘Wangian yang hebat .
๐Ÿ‘Berkualiti tinggi Sesiapa sahaja yang memakainya akan memberi aura positif dalam diri seseorang itu.
๐Ÿ‘Harga amat berpatutan.
๐Ÿ‘Kandungan 1 botol minyak wangi Melure Perfumes ialah 30ml.๐Ÿ˜.
.
Harga murah dan jimat..berbaloi-baloi.
.
๐ŸŒธ"MELURE NO. 5 INSPIRED BY AVRIL LAVIGNE FORBIDDEN ROSE.."๐ŸŒธ
.
โœ” Bau wangi, feminin, floral & fruity.
.
Price: $15/bottle
.
DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders. ๐Ÿ˜Š
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹
#melureperfumes

๐ŸŒธMelure Perfume๐ŸŒธ . Harum,mekar mewangi.. Memang exclusive๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ‘Haruman yang tahan lama!!. Dari pagi sampai ke malam... ๐Ÿ‘Wangian yang hebat . ๐Ÿ‘Berkualiti tinggi Sesiapa sahaja yang memakainya akan memberi aura positif dalam diri seseorang itu. ๐Ÿ‘Harga amat berpatutan. ๐Ÿ‘Kandungan 1 botol minyak wangi Melure Perfumes ialah 30ml.๐Ÿ˜. . Harga murah dan jimat..berbaloi-baloi. . ๐ŸŒธ"MELURE NO. 5 INSPIRED BY AVRIL LAVIGNE FORBIDDEN ROSE.."๐ŸŒธ . โœ” Bau wangi, feminin, floral & fruity. . Price: $15/bottle . DM or WA ๐Ÿ“ฒ 81825484 to place your orders. ๐Ÿ˜Š . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹ #melureperfumes

Share 0 3
mazu5918's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-601118855969
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-601118855969 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 5
melure.subangjayaagent's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-601121386228
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-601121386228 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 6
sue_yani8380's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-60133262675
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-60133262675 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 1
az_anggun's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-6012-3737907
.agentdropship wanted
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-6012-3737907 .agentdropship wanted #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 4
adila_intan's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-60124661874
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-60124661874 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 2
fatinfarrul's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je +601136835813
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹
#teamaryana

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je +601136835813 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹ #teamaryana

Share 3 7
minkaffe_melure_penang's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 016-3046501 (Kak Kath)
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 016-3046501 (Kak Kath) . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 2
melureperfumes_kulim's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-601
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-601 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 5
eyra_jaafar's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch Hangpa ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan..hehe..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-60124413273
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch Hangpa ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan..hehe..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-60124413273 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 11
drisya_collection's Instagram Photo - Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ
.
Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜
.
Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜
.
Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน
.
Nak Oder Melure Whatsapp je-6019 2149402
.
#mewangidihati
#stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Hai sayang2.. Happy lunch day.. ๐ŸŒธ . Bila sibuk dengan kerja sampai terlupa nak lunch . Seronokkan kan kalau ada orang yang tolong ingatkan โ˜บ๐Ÿ˜˜ . Jangan skip makan tau.. jangan skip MELURE PERFUMES jugak tau. ๐Ÿ˜ . Perut kenyang lepastu wangi pulak tu, happy nya๐ŸŒน . Nak Oder Melure Whatsapp je-6019 2149402 . #mewangidihati #stayclassyatyourownclass๐Ÿ’‹

Share 0 6
Load More