PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about tehserai

Instagram Photos and Videos about tehserai. Download, Comment, Like tehserai Photos and Videos Shared by Various Users

kosmobeautyandspa's Instagram Photo - Hi dear semua💋

Jom review kosmo beauty spa items ni..ada lebih 70 item tau tapi tak semua dapat buat video in one time.. Agak agak kalau lupa tukan..click jer video nih🖖

ONLINE 0197553175
COD KL CENTRAL
POSLAJU 24 JAM

#kosmobeautyspa
#beauty 
#beautyandthebeast
 #massage
 #sabunsusuberas
#garamspakakiberaroma
 #minyakurut
#sabunbidara
#massageoi
l#setresdung
#syampoorambut
#kapsulginseng
#sabunseraiwangi
#sinus
#balmserai
#balmbidara
#minyakanginaromatheraphy
#lulurkopi
#oildiffuser
#oilaromatheraphy
#scrub
#kayuurut
#tehserai
#mahkotadewa
#tehserai

Hi dear semua💋 Jom review kosmo beauty spa items ni..ada lebih 70 item tau tapi tak semua dapat buat video in one time.. Agak agak kalau lupa tukan..click jer video nih🖖 ONLINE 0197553175 COD KL CENTRAL POSLAJU 24 JAM #kosmobeautyspa #beauty #beautyandthebeast #massage #sabunsusuberas #garamspakakiberaroma #minyakurut #sabunbidara #massageoi l #setresdung #syampoorambut #kapsulginseng #sabunseraiwangi #sinus #balmserai #balmbidara #minyakanginaromatheraphy #lulurkopi #oildiffuser #oilaromatheraphy #scrub #kayuurut #tehserai #mahkotadewa #tehserai

Share 0 4
amijapremix's Instagram Photo - TEH SERAI BALUNG.
.
Anda mengalami masalah untuk tido dengan lena.. Anda ingat orang lain ada masa untuk anda yang sakit kepala..
.
Jom, acu cuba try test Teh Serai Balung nie..
Untuk dapatkan tido yg lena dan terbaik..
Tahukah anda.. Bahawa tido yg baik dan lena boleh mengurangkan tekanan sehari yang kita alami..
.
Belum cuba.. Belum tau... 👍👍👍
.
Banyak kelebihan dia Teh Serai Balung nie..
Apa lagi.. Moh ler cuba...
.
.
TAK CAYA.. NAK CUBA?
Call / Sms / WhatsApp
☎ 011-32278557 ( Teh Serai Balung )
.
.
"Campuran Rempah & Herba Terpilih No1 di Malaysia"
.
.
Dapatkan informasi terkini melalui :
(✔) www.amija.com.my
(✔) www.instagram.com/amijapremix
(✔) www.facebook.com/amijapremix

#ekatalogamijapremix #amija #amijapremix #igshopmalaysia #igbizmalaysia #syjual #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaaronline #bazaarmalaysia #jualonline #shahalam #selangor #kualalumpur #shahalamresident #jommakan #sayajualmakanan #sedapsangat #terlajaklaris #jombeli #tehseraibalung #tehserai

TEH SERAI BALUNG. . Anda mengalami masalah untuk tido dengan lena.. Anda ingat orang lain ada masa untuk anda yang sakit kepala.. . Jom, acu cuba try test Teh Serai Balung nie.. Untuk dapatkan tido yg lena dan terbaik.. Tahukah anda.. Bahawa tido yg baik dan lena boleh mengurangkan tekanan sehari yang kita alami.. . Belum cuba.. Belum tau... 👍👍👍 . Banyak kelebihan dia Teh Serai Balung nie.. Apa lagi.. Moh ler cuba... . . TAK CAYA.. NAK CUBA? Call / Sms / WhatsApp ☎ 011-32278557 ( Teh Serai Balung ) . . "Campuran Rempah & Herba Terpilih No1 di Malaysia" . . Dapatkan informasi terkini melalui : (✔) www.amija.com.my (✔) www.instagram.com/amijapremix (✔) www.facebook.com/amijapremix #ekatalogamijapremix #amija #amijapremix #igshopmalaysia #igbizmalaysia #syjual #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaaronline #bazaarmalaysia #jualonline #shahalam #selangor #kualalumpur #shahalamresident #jommakan #sayajualmakanan #sedapsangat #terlajaklaris #jombeli #tehseraibalung #tehserai

Share 2 12
amijapremix's Instagram Photo - Produk terbaru edaran Aliran Tasek Mewah Resources.
.
TEH SERAI BALUNG.
.
Minum teh yang diperbuat dari daun serai ini apa kelebihan dia..
.
Hrmm.. Nin dia kami nak bagitahu.. Sesiapa yg ada rasa tertekan atau kemurungan.. Boleh cuba teh serai balung ini..
.
Belum cuba.. Belum tau... 👍👍👍
.
Banyak lagi kelebihan dia.. Akan kami nyatakan satu persatu..
.
.
TAK CAYA.. NAK CUBA?
Call / Sms / WhatsApp
☎ 011-32278557 ( Teh Serai Balung )
.
.
"Campuran Rempah & Herba Terpilih No1 di Malaysia"
.
.
Dapatkan informasi terkini melalui :
(✔) www.amija.com.my
(✔) www.instagram.com/amijapremix
(✔) www.facebook.com/amijapremix

#ekatalogamijapremix #amija #amijapremix #igshopmalaysia #igbizmalaysia #syjual #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaaronline #bazaarmalaysia #jualonline #shahalam #selangor #kualalumpur #shahalamresident #jommakan #sayajualmakanan #sedapsangat #terlajaklaris #jombeli #tehseraibalung #tehserai

Produk terbaru edaran Aliran Tasek Mewah Resources. . TEH SERAI BALUNG. . Minum teh yang diperbuat dari daun serai ini apa kelebihan dia.. . Hrmm.. Nin dia kami nak bagitahu.. Sesiapa yg ada rasa tertekan atau kemurungan.. Boleh cuba teh serai balung ini.. . Belum cuba.. Belum tau... 👍👍👍 . Banyak lagi kelebihan dia.. Akan kami nyatakan satu persatu.. . . TAK CAYA.. NAK CUBA? Call / Sms / WhatsApp ☎ 011-32278557 ( Teh Serai Balung ) . . "Campuran Rempah & Herba Terpilih No1 di Malaysia" . . Dapatkan informasi terkini melalui : (✔) www.amija.com.my (✔) www.instagram.com/amijapremix (✔) www.facebook.com/amijapremix #ekatalogamijapremix #amija #amijapremix #igshopmalaysia #igbizmalaysia #syjual #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaaronline #bazaarmalaysia #jualonline #shahalam #selangor #kualalumpur #shahalamresident #jommakan #sayajualmakanan #sedapsangat #terlajaklaris #jombeli #tehseraibalung #tehserai

Share 0 4
arifah_murdisiwi's Instagram Photo - Suasananya bikin mager yaaa....
Yuk tea time yang sekaligus dapat banyak manfaat. Teh SERAI WANGI ini terbuat dari bahan-bahan alami, jadi pas dihirup aroma serainya bikin kita nyaman. Apalagi dengan perubahan kondisi cuaca seperti sekarang, alhasil bikin jadi gampang sakit. Tapi tenang, teh SERAI WANGI juga mampu menjaga imun tubuh. Jadi tetep setrong deh... Untuk info lain seputar teh SERAI WANGI sila dm yaaa

Suasananya bikin mager yaaa.... Yuk tea time yang sekaligus dapat banyak manfaat. Teh SERAI WANGI ini terbuat dari bahan-bahan alami, jadi pas dihirup aroma serainya bikin kita nyaman. Apalagi dengan perubahan kondisi cuaca seperti sekarang, alhasil bikin jadi gampang sakit. Tapi tenang, teh SERAI WANGI juga mampu menjaga imun tubuh. Jadi tetep setrong deh... Untuk info lain seputar teh SERAI WANGI sila dm yaaa

Share 1 26
ellemoda.butikkafe's Instagram Photo - Best nya minum teh yg kurang rasa gula, rasa mint2 and paling penting menyegarkan
.
Admin pun ketagih minum teh persada ni, mmg betul2 menyegarkan so if uols berminat butik kami ada jual by sachet mahupun 1 whole packet, so uols just walk in @ellemoda.butikkafe di karamunsing complex level 2
.
#kkbox #kkcity #kkbutik #tehserai #tehpersada #tehmadukelulut #kkbazaar #kkbox #kkvendor #butikkafe #butiksabah #kotakinabalucity #kotakinabalu

Best nya minum teh yg kurang rasa gula, rasa mint2 and paling penting menyegarkan . Admin pun ketagih minum teh persada ni, mmg betul2 menyegarkan so if uols berminat butik kami ada jual by sachet mahupun 1 whole packet, so uols just walk in @ellemoda.butikkafe di karamunsing complex level 2 . #kkbox #kkcity #kkbutik #tehserai #tehpersada #tehmadukelulut #kkbazaar #kkbox #kkvendor #butikkafe #butiksabah #kotakinabalucity #kotakinabalu

Share 0 6
kosmobeautyandspa's Instagram Photo - Last day OFFER 15% OFF
ONLINEORDER 0197553176

#massageoilkosmo
#lotionwangi
#sabunbidara
#sabunwangi
#sabundeviana
#gelbidara
#showergelwangi
#garamspakaki
#kayuurutanbadan
#terapikaki
#tehserai
#handwash
#herbsoap
#syampookosmo
#minyakkelapadara
#vco
#scrub
#lulurkopi
#minyakanginaroma
#minyakwangi
#sinusset
#ubatresdung

Last day OFFER 15% OFF ONLINEORDER 0197553176 #massageoilkosmo #lotionwangi #sabunbidara #sabunwangi #sabundeviana #gelbidara #showergelwangi #garamspakaki #kayuurutanbadan #terapikaki #tehserai #handwash #herbsoap #syampookosmo #minyakkelapadara #vco #scrub #lulurkopi #minyakanginaroma #minyakwangi #sinusset #ubatresdung

Share 2 3
kosmobeautyandspa's Instagram Photo - Antara pelanggan yang sempat bergambar dengan kami di booth kosmobeautyspa ampang park!

Last day OFFER 15% OFF
ONLINEORDER 0197553176

#massageoilkosmo
#lotionwangi
#sabunbidara
#sabunwangi
#sabundeviana
#gelbidara
#showergelwangi
#garamspakaki
#kayuurutanbadan
#terapikaki
#tehserai
#handwash
#herbsoap
#syampookosmo
#minyakkelapadara
#vco
#scrub
#lulurkopi
#minyakanginaroma
#minyakwangi
#sinusset
#ubatresdung

Antara pelanggan yang sempat bergambar dengan kami di booth kosmobeautyspa ampang park! Last day OFFER 15% OFF ONLINEORDER 0197553176 #massageoilkosmo #lotionwangi #sabunbidara #sabunwangi #sabundeviana #gelbidara #showergelwangi #garamspakaki #kayuurutanbadan #terapikaki #tehserai #handwash #herbsoap #syampookosmo #minyakkelapadara #vco #scrub #lulurkopi #minyakanginaroma #minyakwangi #sinusset #ubatresdung

Share 0 14
yazid.collection's Instagram Photo - Bismillah 💕💕
Manfaat Teh Serai
💰IDR 15.000/KOTAK
☎ 0821 5873 0985

#teh #tehserai #tehgaharu #tehherbal #landasanulinbjb

Bismillah 💕💕 Manfaat Teh Serai 💰IDR 15.000/KOTAK ☎ 0821 5873 0985 #teh #tehserai #tehgaharu #tehherbal #landasanulinbjb

Share 0 4
yazid.collection's Instagram Photo - Bismillah 💕💕
Teh Serai Original 💰 IDR 15.000/KOTAK
☎ 0821 5873 0985

#Teh #tehserai #tehherbal #tehgaharu #landasanulinbjb

Bismillah 💕💕 Teh Serai Original 💰 IDR 15.000/KOTAK ☎ 0821 5873 0985 #teh #tehserai #tehherbal #tehgaharu #landasanulinbjb

Share 0 3
yazid.collection's Instagram Photo - Bismillah 💕
Teh Gaharu, 3 varian aroma :
Mawar, Melati & Vanila
IDR 15.000/kotak
Minat 0821 5873 0985

#teh #tehgaharu #tehherbal #tehserai

Bismillah 💕 Teh Gaharu, 3 varian aroma : Mawar, Melati & Vanila IDR 15.000/kotak Minat 0821 5873 0985 #teh #tehgaharu #tehherbal #tehserai

Share 0 6
yazid.collection's Instagram Photo - Bismillah 💕💕
Ready ya..
👉 Teh Gaharu dengan 3 varian aroma : 💧Mawar 💧Melati 💧Vanila
💰 Harga ecer Rp 15.000/kotak.
☎ WA : 0821 5873 0985

#tehgaharu #tehserai #alami #landasanulinbjb

Bismillah 💕💕 Ready ya.. 👉 Teh Gaharu dengan 3 varian aroma : 💧Mawar 💧Melati 💧Vanila 💰 Harga ecer Rp 15.000/kotak. ☎ WA : 0821 5873 0985 #tehgaharu #tehserai #alami #landasanulinbjb

Share 0 4
triananih's Instagram Photo - Nongki dulu di tong djie#wedangan#tehserai#wedangjowo#wedangrempah#

Nongki dulu di tong djie #wedangan#tehserai #wedangjowo#wedangrempah#

Share 0 2
arigalih13's Instagram Photo - udara jakarta yang lagi dingin ditambah angin, harus banget jaga stamina badan nih.! cari yang anget-anget yah.....#tehserai #wedanguwuh

udara jakarta yang lagi dingin ditambah angin, harus banget jaga stamina badan nih.! cari yang anget-anget yah..... #tehserai #wedanguwuh

Share 0 101
aidistyleshop's Instagram Photo - Selamat pagi😊
Siapa yang suka mengawali pagi nya dengan nge-teh ?
Kalau Ai, lebih suka nge-teh sereh.
Yup, daun sereh yang biasa untuk masak😊
Enak loh nge-wedang gini. 
Apalagi minuman Sereh gini banyak manfaat nya bagi tubuh. Bisa untuk detoksifikasi, menurunkan kolestrol, untuk diabetes, dll😊

#wedangsereh #tehsereh #minumansereh #wedangserai #tehserai #minumanserai #minumansehat #minumanherbal #serai #morningroutine #morningvibes #pictofthedays #instapict #foodphotography #indonesianculinary #culinaryarts #aidistyleshop #tasty #surabayafoodies #kulinersurabaya #ngetehpagi #detoksifikasi #minumandetox #detox

Selamat pagi😊 Siapa yang suka mengawali pagi nya dengan nge-teh ? Kalau Ai, lebih suka nge-teh sereh. Yup, daun sereh yang biasa untuk masak😊 Enak loh nge-wedang gini. Apalagi minuman Sereh gini banyak manfaat nya bagi tubuh. Bisa untuk detoksifikasi, menurunkan kolestrol, untuk diabetes, dll😊 #wedangsereh #tehsereh #minumansereh #wedangserai #tehserai #minumanserai #minumansehat #minumanherbal #serai #morningroutine #morningvibes #pictofthedays #instapict #foodphotography #indonesianculinary #culinaryarts #aidistyleshop #tasty #surabayafoodies #kulinersurabaya #ngetehpagi #detoksifikasi #minumandetox #detox

Share 0 23
kosmobeautyandspa's Instagram Photo - Siapa sangka TEH SERAI ni antara herba yang membantu mematikan sel kanser😃 
Ringkas saje..diminum ketika panas panas 
Boleh buat di pejabat dan juga di rumah

Hanya sesudu teh serai direndam bersama air panas dan diminum suam.

Mudah sahaja sihat dengan herba😗

RM 29 sahaja sebotol boleh tahan 3 bulan.yang penting HOMEMADE TAU...HALAL lagi tanpa was was😃

0197553176 segera call

#tehserai
#sabunserai
#lotionseraiwangi
#antikanser
#kosmobeautyspa

Siapa sangka TEH SERAI ni antara herba yang membantu mematikan sel kanser😃 Ringkas saje..diminum ketika panas panas Boleh buat di pejabat dan juga di rumah Hanya sesudu teh serai direndam bersama air panas dan diminum suam. Mudah sahaja sihat dengan herba😗 RM 29 sahaja sebotol boleh tahan 3 bulan.yang penting HOMEMADE TAU...HALAL lagi tanpa was was😃 0197553176 segera call #tehserai #sabunserai #lotionseraiwangi #antikanser #kosmobeautyspa

Share 0 4
tehkelulutmadu's Instagram Photo - Jom minom petang uolls😁

#tehkelulut #stokisJB #stokispasirgudang #teh #tehjohor #tehsegamat #propolis #propolislebah #propolismurah #ubatgigimadu #tehkelulut #madukelulut #madukelulutmurah #jualmurahmurah #sabunkelulut #stokispasirgudang #stokisjohor #johor #bisnesonlinemalaysia #madu #minumpetang #tehbuangangin #tehserai #tehkencingmanis #tehbuangtoksin

Jom minom petang uolls😁 #tehkelulut #stokisjb #stokispasirgudang #teh #tehjohor #tehsegamat #propolis #propolislebah #propolismurah #ubatgigimadu #tehkelulut #madukelulut #madukelulutmurah #jualmurahmurah #sabunkelulut #stokispasirgudang #stokisjohor #johor #bisnesonlinemalaysia #madu #minumpetang #tehbuangangin #tehserai #tehkencingmanis #tehbuangtoksin

Share 0 32
tehkelulutmadu's Instagram Photo - TEH KELULUT . Jom minum the kelulut 
RM 25 / 15paket 
#tehkelulut #stokispasirgudang #stokisjohor #tehsegamat #tehjohor #johor #pasirgudang #tehpersada #tehbuangangin #tehbuangtoksin #tehkencingmanis #tehserai #naksihat #nakcantik

TEH KELULUT . Jom minum the kelulut RM 25 / 15paket #tehkelulut #stokispasirgudang #stokisjohor #tehsegamat #tehjohor #johor #pasirgudang #tehpersada #tehbuangangin #tehbuangtoksin #tehkencingmanis #tehserai #naksihat #nakcantik

Share 0 82
tehkelulutmadu's Instagram Photo - KELEBIHAN TEH KELULUT 
Teh ini jugak dikenali dengan beberapa khasiat atau penawar ~mengawal tekanan darah tinggi
~mengurangkan kolestrol
~membuang angin dalam badan
~membantu sistem ginjal atau melawaskan pembuangan air kecil dan besar
~memberi ketenangan dan keselesaan tubuh badan
~aroma serai sebagai aroma terapi minda dan menghilangkan tekanan
~membuang toksikdari tubuh melalui proses detoksifikasi
~membantu menurunkan berat badan
~mengurangkan risiko batu karang ~membantu melancarkan peredaran darah
RM 25 only untuk 15paket ! JOM BELI SEKARANG
#tehkelulut #stokisjb #stokispasirgudang #teh #johor #johorbahru #pasirgudang #tehbuangangin #tehkencingmanis #tehserai #naksihat #nakcantik #tehpasirgudang

KELEBIHAN TEH KELULUT Teh ini jugak dikenali dengan beberapa khasiat atau penawar ~mengawal tekanan darah tinggi ~mengurangkan kolestrol ~membuang angin dalam badan ~membantu sistem ginjal atau melawaskan pembuangan air kecil dan besar ~memberi ketenangan dan keselesaan tubuh badan ~aroma serai sebagai aroma terapi minda dan menghilangkan tekanan ~membuang toksikdari tubuh melalui proses detoksifikasi ~membantu menurunkan berat badan ~mengurangkan risiko batu karang ~membantu melancarkan peredaran darah RM 25 only untuk 15paket ! JOM BELI SEKARANG #tehkelulut #stokisjb #stokispasirgudang #teh #johor #johorbahru #pasirgudang #tehbuangangin #tehkencingmanis #tehserai #naksihat #nakcantik #tehpasirgudang

Share 0 77
kosmobeautyandspa's Instagram Photo - Hi dear♥

Lunch mana hari ni? Apa topic kita lunch hari ni?😉apa menu yang menarik😂

Hi tea pulak dengan teh serai dan teh mahkota dewa 😗

Jom sihat dengan herba kosmo dan canteek NATURAL gitewww💋💋 #tehserai
#mahkotadewa
#kosmobeautyspa
#lotionserai
#sabunbidara
#kosmobeautyspamasjidjamek 📲📲📲0197553176

Hi dear♥ Lunch mana hari ni? Apa topic kita lunch hari ni?😉apa menu yang menarik😂 Hi tea pulak dengan teh serai dan teh mahkota dewa 😗 Jom sihat dengan herba kosmo dan canteek NATURAL gitewww💋💋 #tehserai #mahkotadewa #kosmobeautyspa #lotionserai #sabunbidara #kosmobeautyspamasjidjamek📲📲📲0197553176

Share 0 5
Load More