PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about vscogood

Instagram Photos and Videos about vscogood. Download, Comment, Like vscogood Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

Sponsored Ads

Sponsored Ads

kneacoal's Instagram Photo - thanks to the kid who gave me this hehe

thanks to the kid who gave me this hehe

Share 1 0
kneacoal's Instagram Photo - boracay 2017

boracay 2017

Share 1 0
filhanim's Instagram Photo - Mutfakta kavanoz kapaklarını tam kapatamadığım için alay konusu olurum hep. Herhangi bir hayvanı severken ya da bir bebeği kucağıma aldığımda da gülerler bana. Arabaların kapısını da kapatamam; şayet kapılar sertlikten hoşlanıyorlarsa.
Sonrasında mutlaka şöyle şeyler duyarım: "Canı acımaz merak etme, hoa-ha-ha!"
Vurdulu kırdılı yaşarken zannediyoruz ki insanların da hiç canı acımaz. İlginçtir ki insanlara nazik davrandığımızda bi kavanozdan gördüğümüz 'nezaketi' görmüyoruz. Azımsanamaz bir çoğunluk, "Canı acımaz, merak etme. Hoa-ha-ha!" ilkesiyle hareket ediyor; çoğu inceliği gereksizlik ya da zayıflık olarak görüyor ve ha babam saldırıyor çünkü.
İnce bir dünya görüşüyle hayatta kalabilmek için ise dikenler güzel 'item'lar. Yanı başımızda beliriveren sitem balonlarını "Görmüyor musun, dikenliyim ya ben, eki eki" diye patlatabiliriz sanki.😏 (Gerçi o zaman da dikenli olmak suçlanmayı gerektiriyor; dikeni göre göre balon salanlarda bir sıkıntı olmaz hiç zaten.)
Geleceğim nokta şudur ki, kavanoz kapaklarını rahat bırakalım lütfen ya. Kapattınız, yeter, daha ne istiyorsunuz?
#Günaydın
🎧Wovenhand-Dirty Blue🎶
.
.
.
.
tags|| #goodmorning #morning #day #mood #happy #wednesday #vsco #vscocam #fwis #fromwhereistand #vscoturkey #vscomood #vscogood #liveauthentic #livefolk #visualsoflife #sea #seaside

Mutfakta kavanoz kapaklarını tam kapatamadığım için alay konusu olurum hep. Herhangi bir hayvanı severken ya da bir bebeği kucağıma aldığımda da gülerler bana. Arabaların kapısını da kapatamam; şayet kapılar sertlikten hoşlanıyorlarsa. Sonrasında mutlaka şöyle şeyler duyarım: "Canı acımaz merak etme, hoa-ha-ha!" Vurdulu kırdılı yaşarken zannediyoruz ki insanların da hiç canı acımaz. İlginçtir ki insanlara nazik davrandığımızda bi kavanozdan gördüğümüz 'nezaketi' görmüyoruz. Azımsanamaz bir çoğunluk, "Canı acımaz, merak etme. Hoa-ha-ha!" ilkesiyle hareket ediyor; çoğu inceliği gereksizlik ya da zayıflık olarak görüyor ve ha babam saldırıyor çünkü. İnce bir dünya görüşüyle hayatta kalabilmek için ise dikenler güzel 'item'lar. Yanı başımızda beliriveren sitem balonlarını "Görmüyor musun, dikenliyim ya ben, eki eki" diye patlatabiliriz sanki.😏 (Gerçi o zaman da dikenli olmak suçlanmayı gerektiriyor; dikeni göre göre balon salanlarda bir sıkıntı olmaz hiç zaten.) Geleceğim nokta şudur ki, kavanoz kapaklarını rahat bırakalım lütfen ya. Kapattınız, yeter, daha ne istiyorsunuz? #Günaydın 🎧Wovenhand-Dirty Blue🎶 . . . . tags|| #goodmorning #morning #day #mood #happy #wednesday #vsco #vscocam #fwis #fromwhereistand #vscoturkey #vscomood #vscogood #liveauthentic #livefolk #visualsoflife #sea #seaside

Share 0 0
joleann_022's Instagram Photo - Teman my belovedc ayah untuk check up die 😍😍😍 hi pak , Ann penat gi kolej penat go kerja , tp ayah ingat ye Ann wlau ape pon Ann penat atau sibuk Ann ye tetap nk jage ayah ,Ann syg ayah sangat dengan sepunuh hati yg penuh cinta dengan sepunuh hati yg sangat jujur ,papa harus jd kuat Tuhan yg terbaik ade selalu bersame ayah Ann cinta sangat ngan ayah kan ayah cakp susah senang ayah jdi kuat , dlu ayah yg bagi ape yg Ann suke wlau kite bukan sekaya mcm org lain , tp kite kaya dengan Iman kepade Tuhan kan papa Ann tau kesusahan papa dri dlu sampai Sekarang hehehe biarkan Ann juge nk bagi kesukaan ayah kan Ann kerje and kolej jujur Susah sangat tp Ann jdi kuat untuk ayah dn keluarge kite. Makasih ajarkan kata nya " walau hidup kita tk sekaya kita harus kuat and tetap bahagia " tp pah Ann boleh beli ape yg Ann suke sekarang sbb Ann dah ade kerja and duit sendiri n Ann nk bagi semua untuk ayah sbb Ann ni kan orang yg terbaik hahah papa kan cakp tu Ann terbaik 🙈🙈🙈hahaaha makasih ayah hargai semua yg Ann buat , walau duit Ann abis Demi kesihatan pap Demi kesembuhan ayah Ann tk kesah yg penting ayah sehat kan pag I love u papa Ann cinta papa sangat ❤️❤️❤️ semoge cepat sembuh ayah tersayang Ann ❤️#livingfashionista #makeupartist #fashionistachef #fashionislife #fashionist #fashionartist #fashioneveryday #vscocam #vscogood #vscolife #vscocam #instapost #instagrameveryday #instalife #instapost #igeracavite #igersphilippines #igerslover #iphoneuser #iphone6 #doglover #petlover #danielwelligtonwatches #daniellewellingtonwatches #pinkismyfavoritecolor #likeforlikes

Teman my belovedc ayah untuk check up die 😍😍😍 hi pak , Ann penat gi kolej penat go kerja , tp ayah ingat ye Ann wlau ape pon Ann penat atau sibuk Ann ye tetap nk jage ayah ,Ann syg ayah sangat dengan sepunuh hati yg penuh cinta dengan sepunuh hati yg sangat jujur ,papa harus jd kuat Tuhan yg terbaik ade selalu bersame ayah Ann cinta sangat ngan ayah kan ayah cakp susah senang ayah jdi kuat , dlu ayah yg bagi ape yg Ann suke wlau kite bukan sekaya mcm org lain , tp kite kaya dengan Iman kepade Tuhan kan papa Ann tau kesusahan papa dri dlu sampai Sekarang hehehe biarkan Ann juge nk bagi kesukaan ayah kan Ann kerje and kolej jujur Susah sangat tp Ann jdi kuat untuk ayah dn keluarge kite. Makasih ajarkan kata nya " walau hidup kita tk sekaya kita harus kuat and tetap bahagia " tp pah Ann boleh beli ape yg Ann suke sekarang sbb Ann dah ade kerja and duit sendiri n Ann nk bagi semua untuk ayah sbb Ann ni kan orang yg terbaik hahah papa kan cakp tu Ann terbaik 🙈🙈🙈hahaaha makasih ayah hargai semua yg Ann buat , walau duit Ann abis Demi kesihatan pap Demi kesembuhan ayah Ann tk kesah yg penting ayah sehat kan pag I love u papa Ann cinta papa sangat ❤️❤️❤️ semoge cepat sembuh ayah tersayang Ann ❤️ #livingfashionista #makeupartist #fashionistachef #fashionislife #fashionist #fashionartist #fashioneveryday #vscocam #vscogood #vscolife #vscocam #instapost #instagrameveryday #instalife #instapost #igeracavite #igersphilippines #igerslover #iphoneuser #iphone6 #doglover #petlover #danielwelligtonwatches #daniellewellingtonwatches #pinkismyfavoritecolor #likeforlikes

Share 0 0
lailanur_h's Instagram Photo - Hadiah tak selalu terbungkus indah, terkadang allah membungkusnya dengan masalah, tetapi didalamnya tetap ada berkah 💟 
#vsco 
#vscocam 
#vscogood
#vscoid
#bestofvsco 
#mainsebentar
#balikpapansukajalan 
#balikpapancetar
#balikpapankece
#balikpapankekinian 
#balikpapanbagus 
#balikpafun 
#blusukanbpn 
#ininahbalikpapan 
#inibalikpapanbosku 
#kitakitadoyanjalan 
#thisisbpn 
#instabpn 
#instakukar 
#instamarinda
#instamakassar 
#welovebalikpapan 
#gg_telusurkaltim

Hadiah tak selalu terbungkus indah, terkadang allah membungkusnya dengan masalah, tetapi didalamnya tetap ada berkah 💟 #vsco #vscocam #vscogood #vscoid #bestofvsco #mainsebentar #balikpapansukajalan #balikpapancetar #balikpapankece #balikpapankekinian #balikpapanbagus #balikpafun #blusukanbpn #ininahbalikpapan #inibalikpapanbosku #kitakitadoyanjalan #thisisbpn #instabpn #instakukar #instamarinda #instamakassar #welovebalikpapan #gg_telusurkaltim

Share 1 0
interestingstore's Instagram Photo - Прекрасные украшения на шею. 
15о р./шт.
Бесплатная доставка в любой регион
Больше информации
 vk.com/interestingstore
_________
 #vsco #vscogood #vscophile #vscogrid #vscorussia #vscogram #vscodaily #vscoph #vsco_hub #vscobest #vsconature #vscofeature #vscoedit #vscofood #vscofilm #vscoonly #vscophoto #vscolove #vscoaward #instavsco #vscolife #vscocamphotos #vscostyle #vscomalaysia #vscobrasil #vscomoment #vscolover #vscoeurope #vscovisuals

Прекрасные украшения на шею. 15о р./шт. Бесплатная доставка в любой регион Больше информации vk.com/interestingstore _________ #vsco #vscogood #vscophile #vscogrid #vscorussia #vscogram #vscodaily #vscoph #vsco_hub #vscobest #vsconature #vscofeature #vscoedit #vscofood #vscofilm #vscoonly #vscophoto #vscolove #vscoaward #instavsco #vscolife #vscocamphotos #vscostyle #vscomalaysia #vscobrasil #vscomoment #vscolover #vscoeurope #vscovisuals

Share 0 0
sao__lepp's Instagram Photo - They sell a lot of plants.

They sell a lot of plants.

Share 1 0
beloblovskaya's Instagram Photo -
Share 1 0
x.cdr's Instagram Photo - "believe you can and you're halfway there." 👍

"believe you can and you're halfway there." 👍

Share 1 0
Load More