PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about wangsamaju

Instagram Photos and Videos about wangsamaju. Download, Comment, Like wangsamaju Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

luvmasakluvmakan's Instagram Photo - Hujung minggu ni dah dekat, masa nak spend "Quality Time" utk family, yeay! 
dah ramai yang dah mula berfikir ni...
.
✔ Mama nak masak apa untuk si abang & kakak balik dari hostel
✔ Menu untuk anak-anak suka makan Western Food
✔ Wife nak masak special sebab hubby 'hantu kambing' ✔ Ibu & ayah nak datang rumah ni, nak masak special sikit la!
✔ Adik-adik nak datang lepak kat rumah, Kak Long Abg Long nak jamu apa? ✔ Abang & kakak nak singgah, adik nak masak apa ni? ✔ Member ajak Gathering la, buat BBQ.. Menu! Menu! 
Apa pun situasi, mestila kita nak masak special kan! Jom kitorang bagi idea nak senangkan kerja uols dengan produk dari #KhayrBrand. .
We all ada

KAMBING PERAP :- .
❀ 900gm Kambing Perap + Sos = RM48
❀ 450gm Kambing Perap + Sos = RM26
.
.
AYAM :- .
❀ Chicken Chop Peha (2 pcs) + Black Pepper Sauce = RM18
❀ Patty Burger Ayam (7 keping) = RM15 **
❀ Sosej Ayam (10 batang) = RM15 **
.

DAGING LEMBU :-
❀ Beef Bacon @ Beef Slice (200gm) = RM20.00
❀ Meatball (300gm) + Black Pepper Sauce = RM15.00 **
❀ Patty Burger Daging (6 keping) = RM15 ** ** Premium Quality : 90% Lean Meat .
.
.
Cara nak prepare senang sangat! ↪ Chicken Chop :  goreng 'deep fry' dalam 15 - 20 minit..
↪ Lamb Chop : Masukkan saja dalam oven atau Magic Pan selama 20 minit.. Sos pulak, didihkan je dalam kuali, masukkan sikit air untuk kurangkan pekat.

BY HAND DELIVERY SERVIS
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°
Ofis / rumah uols kat area ni? .
.
➽ #KLCC #HUKM #KL
➽ #Ampang
➽ #PandanIndah
➽ #DesaPandan
➽ #WangsaMaju
➽ #Keramat
➽ #Setiawangsa
➽ #UkayPerdana
➽ #TmnMelawati
➽ #BukitAntarabangsa
.
✔ Tunggu je di ofis / rumah, runner akan hantar terus ke tangan anda!
✔ Caj penghantaran hanya RM5.00 - RM8 di sekitar KL
✔ Penghantaran PERCUMA utk belian dari RM130.00 ke atas!
.
.
Lain lain tempat :-
🔸#SgBesi / #BatuCaves / #Sentul = RM8
🔸#BukitJalil / #Gombak / #UPM #Serdang = RM10
🔸#PJ / #Selayang / #Damansara / #Kelana Jaya : RM15
. " Order Produk KT " ↪012 3838 018

Hujung minggu ni dah dekat, masa nak spend "Quality Time" utk family, yeay! dah ramai yang dah mula berfikir ni... . ✔ Mama nak masak apa untuk si abang & kakak balik dari hostel ✔ Menu untuk anak-anak suka makan Western Food ✔ Wife nak masak special sebab hubby 'hantu kambing' ✔ Ibu & ayah nak datang rumah ni, nak masak special sikit la! ✔ Adik-adik nak datang lepak kat rumah, Kak Long Abg Long nak jamu apa? ✔ Abang & kakak nak singgah, adik nak masak apa ni? ✔ Member ajak Gathering la, buat BBQ.. Menu! Menu! Apa pun situasi, mestila kita nak masak special kan! Jom kitorang bagi idea nak senangkan kerja uols dengan produk dari #KhayrBrand. . We all ada KAMBING PERAP :- . ❀ 900gm Kambing Perap + Sos = RM48 ❀ 450gm Kambing Perap + Sos = RM26 . . AYAM :- . ❀ Chicken Chop Peha (2 pcs) + Black Pepper Sauce = RM18 ❀ Patty Burger Ayam (7 keping) = RM15 ** ❀ Sosej Ayam (10 batang) = RM15 ** . DAGING LEMBU :- ❀ Beef Bacon @ Beef Slice (200gm) = RM20.00 ❀ Meatball (300gm) + Black Pepper Sauce = RM15.00 ** ❀ Patty Burger Daging (6 keping) = RM15 ** ** Premium Quality : 90% Lean Meat . . . Cara nak prepare senang sangat! ↪ Chicken Chop :  goreng 'deep fry' dalam 15 - 20 minit.. ↪ Lamb Chop : Masukkan saja dalam oven atau Magic Pan selama 20 minit.. Sos pulak, didihkan je dalam kuali, masukkan sikit air untuk kurangkan pekat. BY HAND DELIVERY SERVIS °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° Ofis / rumah uols kat area ni? . . ➽ #KLCC #HUKM #KL ➽ #Ampang ➽ #PandanIndah ➽ #DesaPandan ➽ #WangsaMaju ➽ #Keramat ➽ #Setiawangsa ➽ #UkayPerdana ➽ #TmnMelawati ➽ #BukitAntarabangsa . ✔ Tunggu je di ofis / rumah, runner akan hantar terus ke tangan anda! ✔ Caj penghantaran hanya RM5.00 - RM8 di sekitar KL ✔ Penghantaran PERCUMA utk belian dari RM130.00 ke atas! . . Lain lain tempat :- 🔸 #SgBesi / #batucaves/ #Sentul = RM8 🔸 #BukitJalil / #Gombak / #UPM #serdang= RM10 🔸 #pj/ #selayang/ #damansara/ #Kelana Jaya : RM15 . " Order Produk KT " ↪012 3838 018

Share 0 0

Sponsored Ads

tupperwarebrandsmy's Instagram Photo - Salam Jumaat! Moga semua dimurahkan rezeki selalu 😍😍
.
.
.
.
.
.
DEE  0197291910 ❤
.
.
#tupperwaresabah #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwaremurahmalaysia #tupperwaredengkil #tupperwareputrajaya #tupperwarecyberjaya #dengkil #uitmdengkil #putrajaya #putrajayavendor #sayajual #baazarpaknil #wangsamaju #salaktinggi #kotakinabalu #kotawarisan #nusentral #mmucyberjaya #lhdncyberjaya #neocyberjaya #desapinggiranputra #sayajualtupperware #alamandaputrajaya #sayajualmurah #schawalara #homedecormurah #tupperwarekl #tuppylovers

Salam Jumaat! Moga semua dimurahkan rezeki selalu 😍😍 . . . . . . DEE  0197291910 ❤ . . #tupperwaresabah #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwaremurahmalaysia #tupperwaredengkil #tupperwareputrajaya #tupperwarecyberjaya #dengkil #uitmdengkil #putrajaya #putrajayavendor #sayajual #baazarpaknil #wangsamaju #salaktinggi #kotakinabalu #kotawarisan #nusentral #mmucyberjaya #lhdncyberjaya #neocyberjaya #desapinggiranputra #sayajualtupperware #alamandaputrajaya #sayajualmurah #schawalara #homedecormurah #tupperwarekl #tuppylovers

Share 0 0

Sponsored Ads

noonalicious.kl's Instagram Photo - Good Morning 😊 Salam Jumaat!
.
🎊 BERITA BAIK 🎊
Beli 2 desserts dari #Noonalicious, anda akan dpt PERCUMA 1 Nutella Chocolate Chip Cookies. Hanya boleh di dapati di @wickedwardrobe
.
Location: 
No.13-G, Wangsa Delima 5, Section 5
Wangsa Maju, K.L
.
Jom beli! 👭👭
.
#Noonalicious 
#keramat
#wangsamaju
#srirampai
#setiawangsa
#buy2free1cookie
#wickedwardrobewangsamaju

Good Morning 😊 Salam Jumaat! . 🎊 BERITA BAIK 🎊 Beli 2 desserts dari #Noonalicious, anda akan dpt PERCUMA 1 Nutella Chocolate Chip Cookies. Hanya boleh di dapati di @wickedwardrobe . Location: No.13-G, Wangsa Delima 5, Section 5 Wangsa Maju, K.L . Jom beli! 👭👭 . #noonalicious #keramat #wangsamaju #srirampai #setiawangsa #buy2free1cookie #wickedwardrobewangsamaju

Share 0 1
kekkuzi's Instagram Photo - Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
Kuzi ayam - RM50/ekor
Kuzi kambing - RM70/kg
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.

Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 Kuzi ayam - RM50/ekor Kuzi kambing - RM70/kg . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak .

Share 0 1
kekkuzi's Instagram Photo - Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
Kuzi ayam - RM50/ekor
Kuzi kambing - RM70/kg
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.

Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 Kuzi ayam - RM50/ekor Kuzi kambing - RM70/kg . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak .

Share 0 0
kekkuzi's Instagram Photo - Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
Kuzi ayam - RM50/ekor
Kuzi kambing - RM70/kg
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.

Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 Kuzi ayam - RM50/ekor Kuzi kambing - RM70/kg . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak .

Share 0 0
kekkuzi's Instagram Photo - Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀
.
FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗
.
Pavlova cake - RM50
Minipavlova 25pcs - RM50
Red velvet cheese brownies - RM50
Chocolate cake - RM60
Surprise Delivery Package - RM75
Kuzi ayam - RM50/ekor
Kuzi kambing - RM70/kg
.
Thank you 😊😄👍🏻👍🏻
.
#rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak
.

Cekidout! Click, Relax and Happy 😍😍💕💕😀 . FREE DELIVERY EVERYDAY!! 📦🌸💐🎊🚗🚗 . Pavlova cake - RM50 Minipavlova 25pcs - RM50 Red velvet cheese brownies - RM50 Chocolate cake - RM60 Surprise Delivery Package - RM75 Kuzi ayam - RM50/ekor Kuzi kambing - RM70/kg . Thank you 😊😄👍🏻👍🏻 . #rotijala #kuzi #kuziayam #minipavlova #pavlova #sayajualpavlova #surprisedeliverygombak #redvelvetbrownies #redvelvet #bihunsingapura #pavlovamurah #kuzikambing #melawati #cheras #redvelvetcheese #surprisedeliverywangsamaju #fooddeliverykl #jommakan #surprisedeliverysetapak #surprisedeliveryselangor #foodpanda #foodpandakl #kualalumpur #surprisedeliverycheras #surprisedeliverykl #surprisedeliveryampang #gombak #ampang #wangsamaju #setapak .

Share 0 1
coach_nurulami's Instagram Photo - Yang lepas jangan dikenang
.
Tengok apa yang boleh dibuat sekarang, hari ini dan masa depan
.
Jangan dikenang sarapan nasi lemak semalam, kita tukar breakfast hari ni
.
Jangan dikenang minum air manis semalam,hari ni minum 2-3 liter air kosong
.
Hari ni yang kita ada, semalam bukan dalam kawalan kita lagi
.
Coach Nurul 013-3116180
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

Yang lepas jangan dikenang . Tengok apa yang boleh dibuat sekarang, hari ini dan masa depan . Jangan dikenang sarapan nasi lemak semalam, kita tukar breakfast hari ni . Jangan dikenang minum air manis semalam,hari ni minum 2-3 liter air kosong . Hari ni yang kita ada, semalam bukan dalam kawalan kita lagi . Coach Nurul 013-3116180 Coach Ami 017-2656673 . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

Share 1 22
stjrm_ampangkl's Instagram Photo - ASSALAMMUALAIKUM SEMUA! PROMOSI MINGGU NI MASIH BERLANGSUNG! GRAB YOURS NOW!

#Click link di bio dan terus whssp jue ★ COD AMPANG / KL
★ SELF COLLECT : LRT Pandan Indah

#DailyPostage #READYSTOCK #jamuratumalayaampang #jamuratumalayakl #jamuratumalayacheras #jamuratumalayaklsentral #jamuratumalayabangsar #setapak #wangsamaju

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA! PROMOSI MINGGU NI MASIH BERLANGSUNG! GRAB YOURS NOW! #clicklink di bio dan terus whssp jue ★ COD AMPANG / KL ★ SELF COLLECT : LRT Pandan Indah #dailypostage #readystock #jamuratumalayaampang #jamuratumalayakl #jamuratumalayacheras #jamuratumalayaklsentral #jamuratumalayabangsar #setapak #wangsamaju

Share 0 3
sambalcrispylover's Instagram Photo - Wowweeee.. Ada lg artis #awalscha tgk #sambalcrispylover lahh.. Cayalah dah pemes dah sambal garing ni.. Ada di mana² je😍😍
Cepat² sambar selagi stok masih ada..✌✌ whatsapp 012308593 utk order..
#schaawal
#sambal 
#garing
#makanan 
#kudapan
#postlaju
#sarawak 
#sabah
#wangsamaju
#kl
#keramat

Wowweeee.. Ada lg artis #awalscha tgk #sambalcrispyloverlahh.. Cayalah dah pemes dah sambal garing ni.. Ada di mana² je😍😍 Cepat² sambar selagi stok masih ada..✌✌ whatsapp 012308593 utk order.. #schaawal #sambal #garing #makanan #kudapan #postlaju #sarawak #sabah #wangsamaju #kl #keramat

Share 0 3
apcwangsamaju's Instagram Photo - Doa anak Sholeh... http://apcwangsamaju.blogspot.my/ 
http://apcwangsamajuseksyen5.wasap.my/

#apcwangsamaju #sholatzikirdoa
#kelasmengaji #kemcutisekolah #wangsamaju #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #wangsamajuseksyen5 #wangsamajuseksyen6 #wangsamajuseksyen1 #wangsamajuseksyen2 #seksyenmsjuseksyen4 #wangsamajuseksyen10 #wangsawalk #srirampai #setapak #keramat #wangsamelawati #transit
#apcwangsamaju #sholatzikirdoa

Doa anak Sholeh... http://apcwangsamaju.blogspot.my/ http://apcwangsamajuseksyen5.wasap.my/ #apcwangsamaju #sholatzikirdoa #kelasmengaji #kemcutisekolah #wangsamaju #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #wangsamajuseksyen5 #wangsamajuseksyen6 #wangsamajuseksyen1 #wangsamajuseksyen2 #seksyenmsjuseksyen4 #wangsamajuseksyen10 #wangsawalk #srirampai #setapak #keramat #wangsamelawati #transit #apcwangsamaju #sholatzikirdoa

Share 0 0
lilqarmaa's Instagram Photo - MULTIVITAMIN VITALEA UTK MASALAH HB RENDAH
.
Tau tak apa risikonya mempunyai hb yang rendah? Anda pasti tidak mahu ini berlaku:
.
☘️Boleh pitam secara tiba- tiba
☘️Merasai keletihan dan kelesuan melampau
☘️Mungkin akan dimasukkan ke wad
☘️Mungkin akan menerima darah tambahan daripada pihak hospital
☘️Mengalami tumpah darah semasa melahirkan anak
☘️Terpaksa menerima suntikan inferon di punggung
☘️Anak yang dilahirkan pramatang/ cacat
.
So buat ibu sila ambil la multivitamin vitalea untuk maintain hb cantik. Tidak berbau seperti obimin.
.
Fa Ismail
014 930 1585
Wife | Mama | Work At Home Mom
✅Trusted SID .
✅Supervisor Shaklee
✅COD available
✅Postage everyday (except Saturday & Sunday)
.
 #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shaklee #bktantarabangsa #ukayperdana #melawati #wangsamaju #pengedarshaklee #agentshaklee #kpjampangputerispecialisthospital #pregnant #bffriendly

MULTIVITAMIN VITALEA UTK MASALAH HB RENDAH . Tau tak apa risikonya mempunyai hb yang rendah? Anda pasti tidak mahu ini berlaku: . ☘️Boleh pitam secara tiba- tiba ☘️Merasai keletihan dan kelesuan melampau ☘️Mungkin akan dimasukkan ke wad ☘️Mungkin akan menerima darah tambahan daripada pihak hospital ☘️Mengalami tumpah darah semasa melahirkan anak ☘️Terpaksa menerima suntikan inferon di punggung ☘️Anak yang dilahirkan pramatang/ cacat . So buat ibu sila ambil la multivitamin vitalea untuk maintain hb cantik. Tidak berbau seperti obimin. . Fa Ismail 014 930 1585 Wife | Mama | Work At Home Mom ✅Trusted SID . ✅Supervisor Shaklee ✅COD available ✅Postage everyday (except Saturday & Sunday) . #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #promoshaklee #sayajualshaklee #shakleesingapore #shakleesg #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleekl #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleeampang #shakleemelawati #shakleeukayperdana #shakleebukitantarabangsa #shakleeukayperdana #shaklee #bktantarabangsa #ukayperdana #melawati #wangsamaju #pengedarshaklee #agentshaklee #kpjampangputerispecialisthospital #pregnant #bffriendly

Share 0 6
ausamniz_rtw's Instagram Photo - Santek sgt hakak2 ni menggayakan JUBAH MELURE sesondon bersama.. Bagi sesiapa yg nk cari #sedondon raya kee, utk #bridesmaid kee.. boleh ws 016-5925172. 
Lagi banyak uols beli, lagi murah harga kami kasi 😊

Santek sgt hakak2 ni menggayakan JUBAH MELURE sesondon bersama.. Bagi sesiapa yg nk cari #sedondonraya kee, utk #bridesmaid kee.. boleh ws 016-5925172. Lagi banyak uols beli, lagi murah harga kami kasi 😊

Share 1 9
chocolicious_hq's Instagram Photo - Salam Penghulu hari. Selamat pagi 😊 " Allah tak beri apa yang kita mahu. Tapi Allah beri apa yang kita perlu " " Jika kita tak dapat apa yang kita suka. Sukalah apa yang kita dapat"

#alhamdulillah
#syukurselalu

#doorgifts #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgiftcute #doorgiftcukurjambul #doorgiftkualalumpur #doorgiftkl #doorgiftbotol #doorgiftbirthday #doorgiftbirthdayparty #doorgiftbirthdaymurah #keramat #wangsamaju #srirampaibusinesspark #setapak #danaukota #jalansemarak #pulapolkl #mindef #kgbaru #klcc #menaracelcom #menarafeldakl #menaratabunghaji

Salam Penghulu hari. Selamat pagi 😊 " Allah tak beri apa yang kita mahu. Tapi Allah beri apa yang kita perlu " " Jika kita tak dapat apa yang kita suka. Sukalah apa yang kita dapat" #alhamdulillah #syukurselalu #doorgifts #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftmalaysia #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgiftcute #doorgiftcukurjambul #doorgiftkualalumpur #doorgiftkl #doorgiftbotol #doorgiftbirthday #doorgiftbirthdayparty #doorgiftbirthdaymurah #keramat #wangsamaju #srirampaibusinesspark #setapak #danaukota #jalansemarak #pulapolkl #mindef #kgbaru #klcc #menaracelcom #menarafeldakl #menaratabunghaji

Share 0 2
apcwangsamaju's Instagram Photo - PROMO MERDEKA HAMPIR HABIS...!!
EARLY BIRD SEHINGGA 31hb OGOS 2017!!!
================================
.
.
Diskaun yuran hebat!!
.
.
🔍Masih mencari2 TADIKA yang TERBAIK👍 untuk anak anda bermula dari umur 👨‍👩‍👧‍👧 3,4,5 & 6 tahun 📌 📝PENDAFTARAN sesi 2018 di PraSekolah Dan PraTahfiz Al Baghdadi Playtime Centre, Wangsa Maju telah DIBUKA🔓 💜Kami beroperasi seawal 7.30 pagi - 6.00 petang💛 💜Pembelajaran 50% Al Quran💛 💜Asas hafazan menggunakan teknik NEURO nadi Al Baghdadi💛 💜Pembelajaran Asas Kognitif seperti Matematik dan Sains💛 💜Asas bahasa seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Bahasa Arab dan Jawi💛 💜Belajar dalam kumpulan kecil (15-20/kelas) 💜Cara pembelajaran teori , amali dan praktikal💛 💜 Pelajar mampu mengaji, menulis,mengira & praktikal Sholat💛 💜Teknik pembelajaran yang inovatif, kreatif dan menyeronokkan💛 💜Suasana persekitaran yang bersih, kondusif serta pembelajaran yang ceria, dan seronok💛 💜Kami menyediakan makanan dan minuman yang berkhasiat serta makanan sunnah💛 💜Dilengkapi 100% sistem penghawa dingin untuk lebih keselesaan💛 💜Dilengkapi juga dengan sistem penapis air jenama terkemuka demi kesihatan pelajar💛 💜Guru pembimbing yang berpengalaman dan mahir yang mampu menarik minat kanak2💛 💜Praktikal solat, wuduk, doa2 harian serta asas fardu ain💛 💜Anak-anak seronok dan mudah belajar Al Quran di APC dengan teknik Al baghdadi💛 💜Bersama kami mempelajari Al Quran luar biasa di APC💛 💕
Yuran bulanan :
Halfday rm350
Fullday rm700

Dapatkan diskaun Merdeka Promo!!🍀
========== Halfday rm340
Fullday rm600

Promo sah sehingga 31 Ogos 2017

Daftar sekarang..🍀 Atau...
💕
Terus daftar ke premis kami💕

Alamat🌷
Albaghdadi Playtime Centre
No. 7-1 Jalan Wangsa Delima 1A, Seksyen 5 Wangsa Maju, 53300 K.L

Waktu operasi
Isnin - Jumaat 
8pg - 5 ptng

Sabtu
2ptng - 5 ptng🌷

Hubungi📞 ➡️ 016-684 5494 ➡️016-330 4494 ➡️016-330 4494 ➡️016-330 4494 http://apcwangsamaju.blogspot.my/ 
http://apcwangsamajuseksyen5.wasap.my/

#apcwangsamaju #sholatzikirdoa
#kelasmengaji #kemcutisekolah #wangsamaju #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #wangsamajuseksyen5 #wangsamajuseks

PROMO MERDEKA HAMPIR HABIS...!! EARLY BIRD SEHINGGA 31hb OGOS 2017!!! ================================ . . Diskaun yuran hebat!! . . 🔍Masih mencari2 TADIKA yang TERBAIK👍 untuk anak anda bermula dari umur 👨‍👩‍👧‍👧 3,4,5 & 6 tahun 📌 📝PENDAFTARAN sesi 2018 di PraSekolah Dan PraTahfiz Al Baghdadi Playtime Centre, Wangsa Maju telah DIBUKA🔓 💜Kami beroperasi seawal 7.30 pagi - 6.00 petang💛 💜Pembelajaran 50% Al Quran💛 💜Asas hafazan menggunakan teknik NEURO nadi Al Baghdadi💛 💜Pembelajaran Asas Kognitif seperti Matematik dan Sains💛 💜Asas bahasa seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Bahasa Arab dan Jawi💛 💜Belajar dalam kumpulan kecil (15-20/kelas) 💜Cara pembelajaran teori , amali dan praktikal💛 💜 Pelajar mampu mengaji, menulis,mengira & praktikal Sholat💛 💜Teknik pembelajaran yang inovatif, kreatif dan menyeronokkan💛 💜Suasana persekitaran yang bersih, kondusif serta pembelajaran yang ceria, dan seronok💛 💜Kami menyediakan makanan dan minuman yang berkhasiat serta makanan sunnah💛 💜Dilengkapi 100% sistem penghawa dingin untuk lebih keselesaan💛 💜Dilengkapi juga dengan sistem penapis air jenama terkemuka demi kesihatan pelajar💛 💜Guru pembimbing yang berpengalaman dan mahir yang mampu menarik minat kanak2💛 💜Praktikal solat, wuduk, doa2 harian serta asas fardu ain💛 💜Anak-anak seronok dan mudah belajar Al Quran di APC dengan teknik Al baghdadi💛 💜Bersama kami mempelajari Al Quran luar biasa di APC💛 💕 Yuran bulanan : Halfday rm350 Fullday rm700 Dapatkan diskaun Merdeka Promo!!🍀 ========== Halfday rm340 Fullday rm600 Promo sah sehingga 31 Ogos 2017 Daftar sekarang..🍀 Atau... 💕 Terus daftar ke premis kami💕 Alamat🌷 Albaghdadi Playtime Centre No. 7-1 Jalan Wangsa Delima 1A, Seksyen 5 Wangsa Maju, 53300 K.L Waktu operasi Isnin - Jumaat 8pg - 5 ptng Sabtu 2ptng - 5 ptng🌷 Hubungi📞 ➡️ 016-684 5494 ➡️016-330 4494 ➡️016-330 4494 ➡️016-330 4494 http://apcwangsamaju.blogspot.my/ http://apcwangsamajuseksyen5.wasap.my/ #apcwangsamaju #sholatzikirdoa #kelasmengaji #kemcutisekolah #wangsamaju #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #wangsamajuseksyen5 #wangsamajuseks

Share 0 2
kawaiii.my's Instagram Photo - Selamat pagi. Salam jumaat!! 😊

kita nak share cara potong kuku dgn betul. Jum sama-sama amalkan. 🍀 
Rugi tau tak buat, kalau buat kita dapat pahala. 🏵

#uniklmiit #uiam #tsbsgbuloh #iukl #mmu #villagepeople #chowkit #kgbaru #klcc #ampangpark #setiawangsa #titiwangsa #quillcitymall #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualmekap #setapak #muakl #hibrowsmy #hibrowskl #hennamy #sgbuloh #kuang #skincaremurah #wudukfriendly #wangsamaju #gombak #uitm #mumuscarves #prelovedmalaysia

Selamat pagi. Salam jumaat!! 😊 kita nak share cara potong kuku dgn betul. Jum sama-sama amalkan. 🍀 Rugi tau tak buat, kalau buat kita dapat pahala. 🏵 #uniklmiit #uiam #tsbsgbuloh #iukl #mmu #villagepeople #chowkit #kgbaru #klcc #ampangpark #setiawangsa #titiwangsa #quillcitymall #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualmekap #setapak #muakl #hibrowsmy #hibrowskl #hennamy #sgbuloh #kuang #skincaremurah #wudukfriendly #wangsamaju #gombak #uitm #mumuscarves #prelovedmalaysia

Share 0 4
closetgojes4u's Instagram Photo - PEPLUM UMAIRAH SONGKET

RM80sm/RM85ss 🌷MATERIAL BLOUSE MOSS CREPE MIX ORGANZA LINING
🌷MATERIAL SKIRT COTTON RAYON PRINTED
🌷LENGAN KEMBANG 2 LAYER CUTTING ALA SALOMA 🌷BLOUSE CUTTING PEPLUM
🌷SKIRT CUTTING MERMAID PINGGANG BERGETAH
🌷TALI DI PERGELANGAN SIKU BOLEH IKAT REBEN

UKURAN
BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 21"
PINGGANG 36"
PINGGUL 50"
LABUH 27'

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 34"-40"
LABUH 40"

PEPLUM UMAIRAH SONGKET RM80sm/RM85ss 🌷MATERIAL BLOUSE MOSS CREPE MIX ORGANZA LINING 🌷MATERIAL SKIRT COTTON RAYON PRINTED 🌷LENGAN KEMBANG 2 LAYER CUTTING ALA SALOMA 🌷BLOUSE CUTTING PEPLUM 🌷SKIRT CUTTING MERMAID PINGGANG BERGETAH 🌷TALI DI PERGELANGAN SIKU BOLEH IKAT REBEN UKURAN BAHU 16" DADA 38" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 21" PINGGANG 36" PINGGUL 50" LABUH 27' SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 34"-40" LABUH 40"

Share 1 3
closetgojes4u's Instagram Photo - PEPLUM UMAIRAH SONGKET

RM80sm/RM85ss 🌷MATERIAL BLOUSE MOSS CREPE MIX ORGANZA LINING
🌷MATERIAL SKIRT COTTON RAYON PRINTED
🌷LENGAN KEMBANG 2 LAYER CUTTING ALA SALOMA 🌷BLOUSE CUTTING PEPLUM
🌷SKIRT CUTTING MERMAID PINGGANG BERGETAH
🌷TALI DI PERGELANGAN SIKU BOLEH IKAT REBEN

UKURAN
BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 21"
PINGGANG 36"
PINGGUL 50"
LABUH 27'

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 34"-40"
LABUH 40"

PEPLUM UMAIRAH SONGKET RM80sm/RM85ss 🌷MATERIAL BLOUSE MOSS CREPE MIX ORGANZA LINING 🌷MATERIAL SKIRT COTTON RAYON PRINTED 🌷LENGAN KEMBANG 2 LAYER CUTTING ALA SALOMA 🌷BLOUSE CUTTING PEPLUM 🌷SKIRT CUTTING MERMAID PINGGANG BERGETAH 🌷TALI DI PERGELANGAN SIKU BOLEH IKAT REBEN UKURAN BAHU 16" DADA 38" KETIAK 18" PANJANG LENGAN 21" PINGGANG 36" PINGGUL 50" LABUH 27' SKIRT PINGGANG 26"-36" PINGGUL 34"-40" LABUH 40"

Share 2 6
jomkahwin's Instagram Photo - Memperkenalkan barisan Vendor JomKahwin! Edisi ke 17 :

Exhibitor : Premiera Hotel
Booth No : B18
Instagram : @premierahotelkl 
Facebook : Premiera Hotel Kuala Lumpur
Website : www.premiera.com.my

#jomkahwin #weddingfair #weddingexpo #kl #kualalumpur #malaysia #asia #expo #exhibition #wedding #pengantin #kahwin #perkahwinan #wangsawalkmall #wangsawalk #wangsamaju

Memperkenalkan barisan Vendor JomKahwin! Edisi ke 17 : Exhibitor : Premiera Hotel Booth No : B18 Instagram : @premierahotelkl Facebook : Premiera Hotel Kuala Lumpur Website : www.premiera.com.my #jomkahwin #weddingfair #weddingexpo #kl #kualalumpur #malaysia #asia #expo #exhibition #wedding #pengantin #kahwin #perkahwinan #wangsawalkmall #wangsawalk #wangsamaju

Share 1 13
Load More