PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about wangsamaju

Instagram Photos and Videos about wangsamaju. Download, Comment, Like wangsamaju Photos and Videos Shared by Various Users

money_magnet88's Instagram Photo - Tahniah tuan fendy cash out point rm22,500 🔥🔥🔥👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻💪🏻💪🏻💪🏻🚀🚀🚀🚀🚀💰💰💰💰💸💸💸dasyat 💪🏻💪🏻rugi siapa tak join monspace. testimoni nonstop 🔥🔥
.
.
💸 WhatsApp/sms 📲📲0104126828 / 0166717162
.
If you say NO, i say NEXT. 
Fast Action Fast Result.
.
#success #successful #duittepi #duitpoket #gandakansimpanan #kualalumpur #malaysia #wangsamaju #gombak #klia #networking #network #target2017 #moneytalk #buatduit #bisnesonline #buatduitdarirumah #money #target #simpanan #entrepreneur

Tahniah tuan fendy cash out point rm22,500 🔥🔥🔥👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻💪🏻💪🏻💪🏻🚀🚀🚀🚀🚀💰💰💰💰💸💸💸dasyat 💪🏻💪🏻rugi siapa tak join monspace. testimoni nonstop 🔥🔥 . . 💸 WhatsApp/sms 📲📲0104126828 / 0166717162 . If you say NO, i say NEXT. Fast Action Fast Result. . #success #successful #duittepi #duitpoket #gandakansimpanan #kualalumpur #malaysia #wangsamaju #gombak #klia #networking #network #target2017 #moneytalk #buatduit #bisnesonline #buatduitdarirumah #money #target #simpanan #entrepreneur

Share 0 0

Sponsored Ads

money_magnet88's Instagram Photo - Well said. Let money work for you. .
.
.
💸 WhatsApp/sms 📲📲0104126828 / 0166717162
.
If you say NO, i say NEXT. 
Fast Action Fast Result.
.
#success #successful #duittepi #duitpoket #gandakansimpanan #kualalumpur #malaysia #wangsamaju #gombak #klia #networking #network #target2017 #moneytalk #buatduit #bisnesonline #buatduitdarirumah #money #target #simpanan #entrepreneur

Well said. Let money work for you. . . . 💸 WhatsApp/sms 📲📲0104126828 / 0166717162 . If you say NO, i say NEXT. Fast Action Fast Result. . #success #successful #duittepi #duitpoket #gandakansimpanan #kualalumpur #malaysia #wangsamaju #gombak #klia #networking #network #target2017 #moneytalk #buatduit #bisnesonline #buatduitdarirumah #money #target #simpanan #entrepreneur

Share 0 0

Sponsored Ads

alapnian.sparkle's Instagram Photo - Ada sesiapa yang berani try warna rabia ni ? Sis boleh COD area #rawang #serendah #batangkali #wangsamaju 😘 dm k for purchase ! And oh i do postage everyday ! No extra charges 😉 #alapnian #soalap #alapnianbyradiusite

Ada sesiapa yang berani try warna rabia ni ? Sis boleh COD area #rawang #serendah #batangkali #wangsamaju 😘 dm k for purchase ! And oh i do postage everyday ! No extra charges 😉 #alapnian #soalap #alapnianbyradiusite

Share 0 0

Sponsored Ads

thegroombarbershop's Instagram Photo - Haircuts by @lizagroomsbarbershop style using reuzel pink.

Tomorrow friday we open at 3pm-11pm

Waze/google maps: the groom barbershop

Any inquiries or booking whatsapp/call 017-3516429

#thegroombarbershop #thegroomfamily #srirampai #wangsamaju #setapak #setapakjaya #sentul #sinibarberbaek #barbergang #barberlife

Haircuts by @lizagroomsbarbershop style using reuzel pink. Tomorrow friday we open at 3pm-11pm Waze/google maps: the groom barbershop Any inquiries or booking whatsapp/call 017-3516429 #thegroombarbershop #thegroomfamily #srirampai #wangsamaju #setapak #setapakjaya #sentul #sinibarberbaek #barbergang #barberlife

Share 0 0
alhumaira.wangsamaju's Instagram Photo - Stock Update ✅ - Available Ready Stock
.
Assalamualaikum #alhumairafans..inner tiffany ready stock..boleh DM/whatsapp untuk order..utk COD, kita boleh buat arrangement melalui whatsapp 😊
.
™ TIFFANY INNER NECK
.
💲Harga: RM39 (excluding postage)
.
📮Postage ke seluruh Malaysia (RM 8 SM, RM 10 Swk, RM 11 Sbh)
.
🚗 COD: Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Melawati, KLCC (minimum 2 pcs)
.
📱WA: 018-2062018
✅ Diana TAP 076
.
#alhumairafans #alhumairacontemporaryagent #alhumairaklcc #alhumairawangsamaju #tiffanyinnerneck #tiffanyinnerneckkl #tiffanyinnerneckwangsamaju #tiffanyinnerneckklcc #innerneck #tiffanyinneragents #tiffanyinner #innerneckmurah #ahcagent #ahcklcc #ahckl #wangsamaju

Stock Update ✅ - Available Ready Stock . Assalamualaikum #alhumairafans..inner tiffany ready stock..boleh DM/whatsapp untuk order..utk COD, kita boleh buat arrangement melalui whatsapp 😊 . ™ TIFFANY INNER NECK . 💲Harga: RM39 (excluding postage) . 📮Postage ke seluruh Malaysia (RM 8 SM, RM 10 Swk, RM 11 Sbh) . 🚗 COD: Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Melawati, KLCC (minimum 2 pcs) . 📱WA: 018-2062018 ✅ Diana TAP 076 . #alhumairafans #alhumairacontemporaryagent #alhumairaklcc #alhumairawangsamaju #tiffanyinnerneck #tiffanyinnerneckkl #tiffanyinnerneckwangsamaju #tiffanyinnerneckklcc #innerneck #tiffanyinneragents #tiffanyinner #innerneckmurah #ahcagent #ahcklcc #ahckl #wangsamaju

Share 0 0
alhumaira.wangsamaju's Instagram Photo - Stock Update Thyra Premium Shawl ✅ - Ready Stock
.
Stock Thyra Premium Shawl ada 3 colors yg masih available..boleh whatsapp sy untuk order..utk COD, kita boleh buat arrangement melalui whatsapp juga 😊
.
Postage monday - friday ❤️
.
📱 WA 018-2062018 (Diana TAP 076)
.
™ Thyra Premium Shawl
.
💲Harga: RM69 (excluding postage)
.
📮Postage ke seluruh Malaysia (RM 8 SM, RM 10 Swk, RM 11 Sbh)
.
🚗 COD: Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Melawati, KLCC (min 2 pcs)
.
#alhumairafans #alhumairacontemporaryagent #alhumairaklcc #alhumairawangsamaju #tiffanyinnerneck #tiffanyinnerneckkl #tiffanyinnerneckwangsamaju #tiffanyinnerneckklcc #innerneck #tiffanyinneragents #tiffanyinner #innerneckmurah #ahcagent #ahcklcc #ahckl #wangsamaju

Stock Update Thyra Premium Shawl ✅ - Ready Stock . Stock Thyra Premium Shawl ada 3 colors yg masih available..boleh whatsapp sy untuk order..utk COD, kita boleh buat arrangement melalui whatsapp juga 😊 . Postage monday - friday ❤️ . 📱 WA 018-2062018 (Diana TAP 076) . ™ Thyra Premium Shawl . 💲Harga: RM69 (excluding postage) . 📮Postage ke seluruh Malaysia (RM 8 SM, RM 10 Swk, RM 11 Sbh) . 🚗 COD: Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Melawati, KLCC (min 2 pcs) . #alhumairafans #alhumairacontemporaryagent #alhumairaklcc #alhumairawangsamaju #tiffanyinnerneck #tiffanyinnerneckkl #tiffanyinnerneckwangsamaju #tiffanyinnerneckklcc #innerneck #tiffanyinneragents #tiffanyinner #innerneckmurah #ahcagent #ahcklcc #ahckl #wangsamaju

Share 0 0
alhumaira.wangsamaju's Instagram Photo - Stock Update Thyra Premium Shawl ✅ - Sold Out
.
Stock Thyra Premium Shawl dah sold out 9 colors 😅..untuk sis yg nk beli color lain, boleh whatsapp sy untuk order..utk COD, kita boleh buat arrangement melalui whatsapp juga 😊
.
Postage monday - friday ❤️
.
📱 WA 018-2062018 (Diana TAP 076)
.
™ Thyra Premium Shawl
.
💲Harga: RM69 (excluding postage)
.
📮Postage ke seluruh Malaysia (RM 8 SM, RM 10 Swk, RM 11 Sbh)
.
🚗 COD: Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Melawati, KLCC (min 2 pcs)
.
#alhumairafans #alhumairacontemporaryagent #alhumairaklcc #alhumairawangsamaju #tiffanyinnerneck #tiffanyinnerneckkl #tiffanyinnerneckwangsamaju #tiffanyinnerneckklcc #innerneck #tiffanyinneragents #tiffanyinner #innerneckmurah #ahcagent #ahcklcc #ahckl #wangsamaju

Stock Update Thyra Premium Shawl ✅ - Sold Out . Stock Thyra Premium Shawl dah sold out 9 colors 😅..untuk sis yg nk beli color lain, boleh whatsapp sy untuk order..utk COD, kita boleh buat arrangement melalui whatsapp juga 😊 . Postage monday - friday ❤️ . 📱 WA 018-2062018 (Diana TAP 076) . ™ Thyra Premium Shawl . 💲Harga: RM69 (excluding postage) . 📮Postage ke seluruh Malaysia (RM 8 SM, RM 10 Swk, RM 11 Sbh) . 🚗 COD: Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Wangsa Melawati, KLCC (min 2 pcs) . #alhumairafans #alhumairacontemporaryagent #alhumairaklcc #alhumairawangsamaju #tiffanyinnerneck #tiffanyinnerneckkl #tiffanyinnerneckwangsamaju #tiffanyinnerneckklcc #innerneck #tiffanyinneragents #tiffanyinner #innerneckmurah #ahcagent #ahcklcc #ahckl #wangsamaju

Share 0 0
mk.nurul's Instagram Photo - Oil Seed...🙅🙅🙅🙅🙅 Punca berlakunya Oil Seed
🌸kerap menggunakan make up remover yg mengandungi minyak
🌸menggunakan baby oil
🌸lebihan minyak tidak hilang walaupon setelah dicuci.

Skrang dah xyah risau dah..Setia dgn Oil Free Make up Remover Mary Kay..tidak berminyak malah mengandungi liquid silikon yg akan membuatkan mata tidak mudah berkedut.😊😊😊😊 Info lanjut 
Independent beauty consultant Mary Kay 
Career opportunity
Nurul jamaludin
0103662673

#marykay #marykaymalaysia #marykayklcc #marykayklang #oilseed #remover #wanita #perempuan #uitmpuncakperdana #gombak #wangsamaju #setapakid #setiawangsa #petalingjaya #careeropportunity📢📢📢📢📢📢 #promo #taipingperak

Oil Seed...🙅🙅🙅🙅🙅 Punca berlakunya Oil Seed 🌸kerap menggunakan make up remover yg mengandungi minyak 🌸menggunakan baby oil 🌸lebihan minyak tidak hilang walaupon setelah dicuci. Skrang dah xyah risau dah..Setia dgn Oil Free Make up Remover Mary Kay..tidak berminyak malah mengandungi liquid silikon yg akan membuatkan mata tidak mudah berkedut.😊😊😊😊 Info lanjut Independent beauty consultant Mary Kay Career opportunity Nurul jamaludin 0103662673 #marykay #marykaymalaysia #marykayklcc #marykayklang #oilseed #remover #wanita #perempuan #uitmpuncakperdana #gombak #wangsamaju #setapakid #setiawangsa #petalingjaya #careeropportunity📢📢📢📢📢📢 #promo #taipingperak

Share 0 0
amoura_hazey's Instagram Photo - Jatuh cinta dengan Mulbery ni.
.
Orders are open now.
・・・ ・・・
RM39 only !! (exc postage)
+ Add
RM8 SM
RM11 SS
・・・
COD
Sri Rampai / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Setapak/ Setiawangsa/ Keramat/ Taman Melawati
・・・
To order: Whatsapp Hazi +60173355215 or DM
.
:
#amouracosmetics #amouralipstic #amoura #amourakl #amouraagent #sayajualamoura #lipstickcantik #muakl #muaselangor #muakedah #muamalaysia #mattelipstick #amouraliquidmatte #teknikmakeup #srirampai #setapak #wangsamaju #bukitbintang

Jatuh cinta dengan Mulbery ni. . Orders are open now. ・・・ ・・・ RM39 only !! (exc postage) + Add RM8 SM RM11 SS ・・・ COD Sri Rampai / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Setapak/ Setiawangsa/ Keramat/ Taman Melawati ・・・ To order: Whatsapp Hazi +60173355215 or DM . : #amouracosmetics #amouralipstic #amoura #amourakl #amouraagent #sayajualamoura #lipstickcantik #muakl #muaselangor #muakedah #muamalaysia #mattelipstick #amouraliquidmatte #teknikmakeup #srirampai #setapak #wangsamaju #bukitbintang

Share 0 0
repairiphonemurahkl's Instagram Photo - ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? 👀😻Fast service !
Terima kasih support bumiputera 😘 ..
bos ni tukar lcd iphone 5 murah2 kita kasi 👍👍😬 📲🔧 kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / senaor call / speaker mic secara face to face .

whatsapp/call 014-2345585
📲📲📞🔧
like dan share page fb kami :ramifagadget 
follow ig : ramifa_gadget
fb repair iphone : repairiphonemurah
ig : repairiphonemurahKL
kat fb dan ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami 
tq support BUMIPUTERA
#facetofacerepair #repairiphonemurah 
#repairiphonekl #repairiphone #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepair #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #batteryiphone#batteryiphonemurah #batteryiphone5#batteryiphone4s 
#jualiphone 
#jualiphone5s
#iphone5case 
#wangsamaju
#keramat
#keramatau
#hulukelang 
#setiawangsa
#wangsawalk
#klcc
#kl 
#kualalumpur 
#putrajaya
#cyberjaya

ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? 👀😻Fast service ! Terima kasih support bumiputera 😘 .. bos ni tukar lcd iphone 5 murah2 kita kasi 👍👍😬 📲🔧 kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / senaor call / speaker mic secara face to face . whatsapp/call 014-2345585 📲📲📞🔧 like dan share page fb kami :ramifagadget follow ig : ramifa_gadget fb repair iphone : repairiphonemurah ig : repairiphonemurahKL kat fb dan ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami tq support BUMIPUTERA #facetofacerepair #repairiphonemurah #repairiphonekl #repairiphone #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepair #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #batteryiphone#batteryiphonemurah #batteryiphone5#batteryiphone4s #jualiphone #jualiphone5s #iphone5case #wangsamaju #keramat #keramatau #hulukelang #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kl #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya

Share 0 0
alhumaira.tiffany_byhz's Instagram Photo - 📣 LAST PIECE 📣
.
❗Basic Deluxe Plain Shawl❗
.
🌷Material : Poly-Georgette Chiffon
🌷Price : RM 49 exc 📦
.
📌STRICTLY FOR SERIOUS BUYER ONLY !
💯 Fast Reply
🚫 NO FUSSY BUYER !
.
Place your order NOW !
Whatsapp
👇👇👇
📲 019-7426842
📲 019-7426842
📲 019-7426842

#alhumaira #tiffanyinnerneck #agenttiffany #kualalumpur #wangsamaju #klsentral #alhumairacontemporary #alhumairacollection #alhumairafans #basicessential #basicpremium #herreraplainshawl #basicdeluxeshawl #valeneshawl

📣 LAST PIECE 📣 . ❗Basic Deluxe Plain Shawl❗ . 🌷Material : Poly-Georgette Chiffon 🌷Price : RM 49 exc 📦 . 📌STRICTLY FOR SERIOUS BUYER ONLY ! 💯 Fast Reply 🚫 NO FUSSY BUYER ! . Place your order NOW ! Whatsapp 👇👇👇 📲 019-7426842 📲 019-7426842 📲 019-7426842 #alhumaira #tiffanyinnerneck #agenttiffany #kualalumpur #wangsamaju #klsentral #alhumairacontemporary #alhumairacollection #alhumairafans #basicessential #basicpremium #herreraplainshawl #basicdeluxeshawl #valeneshawl

Share 0 0
abzrunner's Instagram Photo - Kami di Abz Runner menyediakan perkhidmatan pick up dan delivery service di seluruh kawasan Kuala Lumpur dan Selangor .

Kepada sesiapa yang memerlukan service ke Poslaju, service Courier, collect document, bayar saman/bill, hantar barang/parcel, food delivery, boleh hubungi kami di 013-380 8136 .
.
.
#printingkl #deliverymurah #runner #runnerkl #servicerunner #deliverykl #deliveryservice #cheras #klcc #bangsar #ampang #damansara #subang #batucaves #kepong #onlineseller #printingmurah #sayajual #sayajualservis #danau #fooddeliverykl #sentul #wangsamaju #onlineseller #kl #selangor #kualalumpur #sunway #sentul #poslaju #surprisedeliverykl #lunchboxkl

Kami di Abz Runner menyediakan perkhidmatan pick up dan delivery service di seluruh kawasan Kuala Lumpur dan Selangor . Kepada sesiapa yang memerlukan service ke Poslaju, service Courier, collect document, bayar saman/bill, hantar barang/parcel, food delivery, boleh hubungi kami di 013-380 8136 . . . #printingkl #deliverymurah #runner #runnerkl #servicerunner #deliverykl #deliveryservice #cheras #klcc #bangsar #ampang #damansara #subang #batucaves #kepong #onlineseller #printingmurah #sayajual #sayajualservis #danau #fooddeliverykl #sentul #wangsamaju #onlineseller #kl #selangor #kualalumpur #sunway #sentul #poslaju #surprisedeliverykl #lunchboxkl

Share 0 0
repairiphonemurahkl's Instagram Photo - ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? 👀😻Fast service !
Terima kasih support bumiputera 😘 ..
bos ni tukar lcd iphone 5 murah2 kita kasi 👍👍😬 📲🔧 kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / senaor call / speaker mic secara face to face .

whatsapp/call 014-2345585
📲📲📞🔧
like dan share page fb kami :ramifagadget 
follow ig : ramifa_gadget
fb repair iphone : repairiphonemurah
ig : repairiphonemurahKL
kat fb dan ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami 
tq support BUMIPUTERA
#facetofacerepair #repairiphonemurah 
#repairiphonekl #repairiphone #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepair #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #batteryiphone#batteryiphonemurah #batteryiphone5#batteryiphone4s 
#jualiphone 
#jualiphone5s
#iphone5case 
#wangsamaju
#keramat
#keramatau
#hulukelang 
#setiawangsa
#wangsawalk
#klcc
#kl 
#kualalumpur 
#putrajaya
#cyberjaya

ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? 👀😻Fast service ! Terima kasih support bumiputera 😘 .. bos ni tukar lcd iphone 5 murah2 kita kasi 👍👍😬 📲🔧 kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / senaor call / speaker mic secara face to face . whatsapp/call 014-2345585 📲📲📞🔧 like dan share page fb kami :ramifagadget follow ig : ramifa_gadget fb repair iphone : repairiphonemurah ig : repairiphonemurahKL kat fb dan ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami tq support BUMIPUTERA #facetofacerepair #repairiphonemurah #repairiphonekl #repairiphone #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepair #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #batteryiphone#batteryiphonemurah #batteryiphone5#batteryiphone4s #jualiphone #jualiphone5s #iphone5case #wangsamaju #keramat #keramatau #hulukelang #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kl #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya

Share 0 0
alhumaira.tiffany_byhz's Instagram Photo - ❗READY STOCK❗
.
.
⭐Colour : IVY GREEN
✔ Material : Exclusive Silky Tsubaki
💸Price : RM 69 exc 📦
.
💯Fast Reply
📌SERIOUS BUYER ONLY !
.
Whatsapp NOW NOW NOW !
👇👇👇
📲 019-7426842
📲 019-7426842
📲 019-7426842

#alhumaira #tiffanyinnerneck #agenttiffany #kualalumpur #wangsamaju #klsentral #alhumairacontemporary #alhumairacollection #alhumairafans #basicessential #basicpremium #herreraplainshawl #agentTAP032

❗READY STOCK❗ . . ⭐Colour : IVY GREEN ✔ Material : Exclusive Silky Tsubaki 💸Price : RM 69 exc 📦 . 💯Fast Reply 📌SERIOUS BUYER ONLY ! . Whatsapp NOW NOW NOW ! 👇👇👇 📲 019-7426842 📲 019-7426842 📲 019-7426842 #alhumaira #tiffanyinnerneck #agenttiffany #kualalumpur #wangsamaju #klsentral #alhumairacontemporary #alhumairacollection #alhumairafans #basicessential #basicpremium #herreraplainshawl #agenttap032

Share 0 0
alhumaira.tiffany_byhz's Instagram Photo - ❗READY STOCK❗
❗READY STOCK❗
❗READY STOCK❗
.
🔥HOT SELLING ITEM !!🔥
Tiffany Inner Neck by @alhumairacontemporary ❤
.
✔ Colour : FLORIDA GOLD
🎀 Material : Cotton Viscose
💸 Price : RM 39 exc 📦
.
Place your order NOW !
Whatsapp
👇👇👇
📲 019-7426842
📲 019-7426842
📲 019-7426842
.
💯Fast Reply
📌SERIOUS BUYER ONLY

#alhumaira #tiffanyinnerneck #agenttiffany #kualalumpur #wangsamaju #klsentral #alhumairacontemporary #alhumairacollection #alhumairafans #basicessential #basicpremium #herreraplainshawl

❗READY STOCK❗ ❗READY STOCK❗ ❗READY STOCK❗ . 🔥HOT SELLING ITEM !!🔥 Tiffany Inner Neck by @alhumairacontemporary ❤ . ✔ Colour : FLORIDA GOLD 🎀 Material : Cotton Viscose 💸 Price : RM 39 exc 📦 . Place your order NOW ! Whatsapp 👇👇👇 📲 019-7426842 📲 019-7426842 📲 019-7426842 . 💯Fast Reply 📌SERIOUS BUYER ONLY #alhumaira #tiffanyinnerneck #agenttiffany #kualalumpur #wangsamaju #klsentral #alhumairacontemporary #alhumairacollection #alhumairafans #basicessential #basicpremium #herreraplainshawl

Share 0 0
digitalsupplyco's Instagram Photo - BACK HOUSING iPHONE 5S REPLACEMENT
.
Back housing iPhone anda bengkok? Body bahagian tepi dah bercalar-calar?
.
Kami boleh replace dgn back housing yang baru ON THE SPOT DEPAN ANDA!
.
📱 NORMAL PRICE : 💰RM230
📱 SPECIAL PRICE : 💰🎉kurang daripada RM199
.
Location kami :
📍BANDAR MAHKOTA CHERAS
.
Operation hour :
⏰ 12PM - 6PM (travel area Selangor & KL)
⏰ 8PM - 10PM (Bandar Mahkota Cheras)
.
Kami juga boleh ke tempat anda. Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa.
.
Whatsapp only 📲 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment.
.
P/s : Sabtu ni (25/3/2017) kami akan berada di Seksyen 7, Shah Alam. Whatsapp kami untuk book slot appointment di sana
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphonemalaysia #malaysia #visitmyig #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphone #iphonemalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #vsco #vscocam #raya2016 #preraya2016 #visitmyig #customerdsc #shahalamresident #shahalam #shahalamcafe #uitm #ukm #uia #upm #uitmshahalam #klsentral #klcentral #dataranwangsa #wangsamelawati #wangsamaju #srirampai

BACK HOUSING iPHONE 5S REPLACEMENT . Back housing iPhone anda bengkok? Body bahagian tepi dah bercalar-calar? . Kami boleh replace dgn back housing yang baru ON THE SPOT DEPAN ANDA! . 📱 NORMAL PRICE : 💰RM230 📱 SPECIAL PRICE : 💰🎉kurang daripada RM199 . Location kami : 📍BANDAR MAHKOTA CHERAS . Operation hour : ⏰ 12PM - 6PM (travel area Selangor & KL) ⏰ 8PM - 10PM (Bandar Mahkota Cheras) . Kami juga boleh ke tempat anda. Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa. . Whatsapp only 📲 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment. . P/s : Sabtu ni (25/3/2017) kami akan berada di Seksyen 7, Shah Alam. Whatsapp kami untuk book slot appointment di sana . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphonemalaysia #malaysia #visitmyig #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualservice #iphone #iphonemalaysia #malaysia #kl #kualalumpur #vsco #vscocam #raya2016 #preraya2016 #visitmyig #customerdsc #shahalamresident #shahalam #shahalamcafe #uitm #ukm #uia #upm #uitmshahalam #klsentral #klcentral #dataranwangsa #wangsamelawati #wangsamaju #srirampai

Share 4 0
adiorpiloxing's Instagram Photo - Yeay,awesome peeps at Skyfit
#Piloxing #PiloxingSSP #SkyfitFitnessClub #Wangsa118 #WangsaMaju

Yeay,awesome peeps at Skyfit #piloxing #piloxingssp #skyfitfitnessclub #wangsa118 #WangsaMaju

Share 1 0
coach_aqila's Instagram Photo - Meeting my girls today at our fitcamp sessh.

Meeting my girls today at our fitcamp sessh.

Share 1 0
Load More