PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about wangsamaju

Instagram Photos and Videos about wangsamaju. Download, Comment, Like wangsamaju Photos and Videos Shared by Various Users

baju.tunang.nikah.murah's Instagram Photo - 🌷Set Sedondon Si Darah Manis🌷
🌟1 set (Dress + Veil + Baju melayu exclude sampin)
RM300
.
Nak beli asing2 pun boleh
🌟Dress + Veil : RM170
🌟Baju melayu : RM130
🌟Sampin : RM65
.
❣Baju Melayu
• Material sakura (Selesa, tak kilat, lembut)
• Saiz S / M / L / XL
.
Ukuran baju melayu
🔹Saiz S
Bahu 17" || Dada 20" || Lengan 23" || Pinggang 30" || Labuh seluar 40"
.
🔹Saiz M
Bahu 18" || Dada 21" || Lengan 23" || Pinggang 32" || Labuh seluar 40"
.
🔹Saiz L
Bahu 19" || Dada 23" || Lengan 23" || Pinggang 34" || Labuh seluar 40"
.
🔹Saiz XL
Bahu 20" || Dada 25" || Lengan 23" || Pinggang 36" || Labuh seluar 40"
.
Whatsapp / telegram :
011-33394773
.
🚫COLOUR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING🚫
.
#murahmurah #bajunikah #bajutunang #weddingdress #dresswedding #dresstunang #dressnikah #dresstunangmurah #dressnikahmurah #weddingdressmurah #kurungnikah #bajukurungnikah #kurungtunang #bajukurungtunang #veil #bajumelayu #setsedondon #setnikah #settunang #shahalam #putrajaya #bangi #wangsamaju

🌷Set Sedondon Si Darah Manis🌷 🌟1 set (Dress + Veil + Baju melayu exclude sampin) RM300 . Nak beli asing2 pun boleh 🌟Dress + Veil : RM170 🌟Baju melayu : RM130 🌟Sampin : RM65 . ❣Baju Melayu • Material sakura (Selesa, tak kilat, lembut) • Saiz S / M / L / XL . Ukuran baju melayu 🔹Saiz S Bahu 17" || Dada 20" || Lengan 23" || Pinggang 30" || Labuh seluar 40" . 🔹Saiz M Bahu 18" || Dada 21" || Lengan 23" || Pinggang 32" || Labuh seluar 40" . 🔹Saiz L Bahu 19" || Dada 23" || Lengan 23" || Pinggang 34" || Labuh seluar 40" . 🔹Saiz XL Bahu 20" || Dada 25" || Lengan 23" || Pinggang 36" || Labuh seluar 40" . Whatsapp / telegram : 011-33394773 . 🚫COLOUR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING🚫 . #murahmurah #bajunikah #bajutunang #weddingdress #dresswedding #dresstunang #dressnikah #dresstunangmurah #dressnikahmurah #weddingdressmurah #kurungnikah #bajukurungnikah #kurungtunang #bajukurungtunang #veil #bajumelayu #setsedondon #setnikah #settunang #shahalam #putrajaya #bangi #wangsamaju

Share 0 0

Sponsored Ads

hanif.azim's Instagram Photo - GEOHAN ANUAL DINNER..
#WANGSAMAJU
#CNY

GEOHAN ANUAL DINNER.. #WANGSAMAJU #cny

Share 0 0

Sponsored Ads

aisyahsammm's Instagram Photo - Assalamualaikum and hello ! 
Since I takda this upcoming friday, kita buat combo box this Wednesday nak? .
When?
This upcoming Wednesday , 25th January
.
What do we have in a box? 🍰
1 slice crunchies nutella cheese tart. Yum yums 😋
5 pcs victoria sandwich cake 
4 pcs congo bars
.
Price 💰
RM 40 only ❗️
.
Self pick up at Taman bukit mewah, Kajang 🏠 or delivery 🚗 with extra caj
.

To order ☎️
Please kindly whatsapp 011-25423473
Thank you, Xoxo ❤️
#combobox #openfororder #congobars #victoriasandwichcake #nutellacheesetart #sayajual #sayajualdessert #sayajualcake #deliverycake #kajang #bangi #semenyih #beranang #serdang #balakong #serikembangan #cheras #ampang #bangsar #hululangat #wangsamaju #shahalam #putrajaya #cyberjaya #dengkil #nilai #subang #puchong

Assalamualaikum and hello ! Since I takda this upcoming friday, kita buat combo box this Wednesday nak? . When? This upcoming Wednesday , 25th January . What do we have in a box? 🍰 1 slice crunchies nutella cheese tart. Yum yums 😋 5 pcs victoria sandwich cake 4 pcs congo bars . Price 💰 RM 40 only ❗️ . Self pick up at Taman bukit mewah, Kajang 🏠 or delivery 🚗 with extra caj . To order ☎️ Please kindly whatsapp 011-25423473 Thank you, Xoxo ❤️ #combobox #openfororder #congobars #victoriasandwichcake #nutellacheesetart #sayajual #sayajualdessert #sayajualcake #deliverycake #kajang #bangi #semenyih #beranang #serdang #balakong #serikembangan #cheras #ampang #bangsar #hululangat #wangsamaju #shahalam #putrajaya #cyberjaya #dengkil #nilai #subang #puchong

Share 1 0

Sponsored Ads

baju.tunang.nikah.murah's Instagram Photo - 🌷Set Sedondon Si Darah Manis🌷
🌟1 set (Dress + Veil + Baju melayu exclude sampin)
RM300
.
Nak beli asing2 pun boleh
🌟Dress + Veil : RM170
🌟Baju melayu : RM130
🌟Sampin : RM65
.
❣Baju Melayu
• Material sakura (Selesa, tak kilat, lembut)
• Saiz S / M / L / XL
.
Ukuran baju melayu
🔹Saiz S
Bahu 17" || Dada 20" || Lengan 23" || Pinggang 30" || Labuh seluar 40"
.
🔹Saiz M
Bahu 18" || Dada 21" || Lengan 23" || Pinggang 32" || Labuh seluar 40"
.
🔹Saiz L
Bahu 19" || Dada 23" || Lengan 23" || Pinggang 34" || Labuh seluar 40"
.
🔹Saiz XL
Bahu 20" || Dada 25" || Lengan 23" || Pinggang 36" || Labuh seluar 40"
.
Whatsapp / telegram :
011-33394773
.
🚫COLOUR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING🚫
.
#murahmurah #bajunikah #bajutunang #weddingdress #dresswedding #dresstunang #dressnikah #dresstunangmurah #dressnikahmurah #weddingdressmurah #kurungnikah #bajukurungnikah #kurungtunang #bajukurungtunang #veil #bajumelayu #setsedondon #setnikah #settunang #shahalam #putrajaya #bangi #wangsamaju

🌷Set Sedondon Si Darah Manis🌷 🌟1 set (Dress + Veil + Baju melayu exclude sampin) RM300 . Nak beli asing2 pun boleh 🌟Dress + Veil : RM170 🌟Baju melayu : RM130 🌟Sampin : RM65 . ❣Baju Melayu • Material sakura (Selesa, tak kilat, lembut) • Saiz S / M / L / XL . Ukuran baju melayu 🔹Saiz S Bahu 17" || Dada 20" || Lengan 23" || Pinggang 30" || Labuh seluar 40" . 🔹Saiz M Bahu 18" || Dada 21" || Lengan 23" || Pinggang 32" || Labuh seluar 40" . 🔹Saiz L Bahu 19" || Dada 23" || Lengan 23" || Pinggang 34" || Labuh seluar 40" . 🔹Saiz XL Bahu 20" || Dada 25" || Lengan 23" || Pinggang 36" || Labuh seluar 40" . Whatsapp / telegram : 011-33394773 . 🚫COLOUR MAY DIFFER DUE TO LIGHTING🚫 . #murahmurah #bajunikah #bajutunang #weddingdress #dresswedding #dresstunang #dressnikah #dresstunangmurah #dressnikahmurah #weddingdressmurah #kurungnikah #bajukurungnikah #kurungtunang #bajukurungtunang #veil #bajumelayu #setsedondon #setnikah #settunang #shahalam #putrajaya #bangi #wangsamaju

Share 0 0
dianaeussoffe81's Instagram Photo - Today class.. alhamdulillah thank kakak datin sudi share ilmu... kena practis lagi..2 minggu lagi i open order kut kut ada yg nak bertunag ke berkawin ke.. untuk yg tersayang ke... jangan risau harga kasih sayang 😂
#dianaeussoffekicthen 
#wangsamaju #setiawangsa #uiagombak #tamanmelawati

Today class.. alhamdulillah thank kakak datin sudi share ilmu... kena practis lagi..2 minggu lagi i open order kut kut ada yg nak bertunag ke berkawin ke.. untuk yg tersayang ke... jangan risau harga kasih sayang 😂 #dianaeussoffekicthen #wangsamaju #setiawangsa #uiagombak #tamanmelawati

Share 0 0
coach_aqila's Instagram Photo - Gaining more knowledge with My lovely tadom partner ✨

Gaining more knowledge with My lovely tadom partner ✨

Share 1 0
falahihsan_'s Instagram Photo - "GELOJOH NAK PAKAI, LOFA CARDIGAN BEST SANGAT🌟🌟"
.
.
Alhamdulillah mujur ada #lofacardiganfalah kann,kini masa bersiap MAKIN SINGKAT DAN MAKIN MUDAH😍😍 .
✔IRONLESS
✔BOLEH SUMBAT DALAM BEG
✔TRAVEL FRIENDLY
✔TAK JARANG
.
.
Alhamdulillah, makin ramai #falahlovers JATUH HATI 💕 dengan cardigan lofa kami,anda bagaimana😘
.
.
.
⚠ESOK LAST DAY PRE ORDER LOFA CARDIGAN dengan harga serendah RM58 TERMASUK POSTAGE SM⚠
.
.
Awak?dah order ke?WhatsApp +60136280292 sekarang tau😊
.
.
.
.
.
#cardigancantik
#cardiganironless 
#muslimahwear 
#muslimahcardigan 
#muslimahoutwear
#bajulabuh
#sayajualbajulabuh
#iium
#usim
#usimians 
#kmns
#kmm
#kualalumpur 
#klcc
#wangsamaju 
#johor
#usas 
#terlajaklaris 
#bajumuslimmurah 
#shawl
#shawls
#terapiinstagram

"GELOJOH NAK PAKAI, LOFA CARDIGAN BEST SANGAT🌟🌟" . . Alhamdulillah mujur ada #lofacardiganfalahkann,kini masa bersiap MAKIN SINGKAT DAN MAKIN MUDAH😍😍 . ✔IRONLESS ✔BOLEH SUMBAT DALAM BEG ✔TRAVEL FRIENDLY ✔TAK JARANG . . Alhamdulillah, makin ramai #falahloversJATUH HATI 💕 dengan cardigan lofa kami,anda bagaimana😘 . . . ⚠ESOK LAST DAY PRE ORDER LOFA CARDIGAN dengan harga serendah RM58 TERMASUK POSTAGE SM⚠ . . Awak?dah order ke?WhatsApp +60136280292 sekarang tau😊 . . . . . #cardigancantik #cardiganironless #muslimahwear #muslimahcardigan #muslimahoutwear #bajulabuh #sayajualbajulabuh #iium #usim #usimians #kmns #kmm #kualalumpur #klcc #wangsamaju #johor #usas #terlajaklaris #bajumuslimmurah #shawl #shawls #terapiinstagram

Share 0 0
areawanita.my's Instagram Photo - Korang nak nampak sexy dengan payudara kencang ke ???😘😍 .
nak di sayang boyfriend korang??
.
jum segera pakai MHCA TIENS sebuah revolusioner modern dari china untuk mengencangkan payudara girlfriend only sekejap jer... 😘😚 📲 wasap: +60143968024 📲 wechat id: yird05

#mhcamalaysia #mhca #mhcatiens
#mhcamurah #seronok #worldwide #selangor #kajang #vsco #vscocam #holidays #architecture #ipoh #people #rooftop #muhasabah #kl #skyline #muhasabahbersama #wakeup #wakeupnow #fruitsofinstagram #apple #sedap #berbaloibaloi #bibah #wangsamaju #sayajualonline

Korang nak nampak sexy dengan payudara kencang ke ???😘😍 . nak di sayang boyfriend korang?? . jum segera pakai MHCA TIENS sebuah revolusioner modern dari china untuk mengencangkan payudara girlfriend only sekejap jer... 😘😚 📲 wasap: +60143968024 📲 wechat id: yird05 #mhcamalaysia #mhca #mhcatiens #mhcamurah #seronok #worldwide #selangor #kajang #vsco #vscocam #holidays #architecture #ipoh #people #rooftop #muhasabah #kl #skyline #muhasabahbersama #wakeup #wakeupnow #fruitsofinstagram #apple #sedap #berbaloibaloi #bibah #wangsamaju #sayajualonline

Share 0 0
mz.repairiphonekl's Instagram Photo - Anda mempunyai masalah dengan camera iphone anda? Jumpa kami untuk menukar yang baharu.📞
.

Iphone anda mempunyai masalah ?
Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu .📞
.

Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6011-20449966. 📞
.

BACK CAMERA. 
IPHONE 4 & 4S - RM 80
IPHONE 5 - RM 100
IPHONE 5S - RM 100
IPHONE 6 - RM 150
IPHONE 6PLUS - RM 200.
.
. 
FRONT CAMERA WITH SENSOR. 
IPHONE 4 & 4S - RM 80
IPHONE 5 - RM 100
IPHONE 5S - RM 100
IPHONE 6 - RM 130
IPHONE 6PLUS - RM 150. . 
Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-20449966) #mzrepairiphone #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #appleMY #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #COD #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop #alhamdulillah #syukur

Anda mempunyai masalah dengan camera iphone anda? Jumpa kami untuk menukar yang baharu.📞 . Iphone anda mempunyai masalah ? Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu .📞 . Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6011-20449966. 📞 . BACK CAMERA. IPHONE 4 & 4S - RM 80 IPHONE 5 - RM 100 IPHONE 5S - RM 100 IPHONE 6 - RM 150 IPHONE 6PLUS - RM 200. . . FRONT CAMERA WITH SENSOR. IPHONE 4 & 4S - RM 80 IPHONE 5 - RM 100 IPHONE 5S - RM 100 IPHONE 6 - RM 130 IPHONE 6PLUS - RM 150. . Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-20449966) #mzrepairiphone #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #applemy #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #cod #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop #alhamdulillah #syukur

Share 0 0
mz.repairiphonekl's Instagram Photo - Anda mempunyai masalah dengan camera iphone anda? Jumpa kami untuk menukar yang baharu.📞
.

Iphone anda mempunyai masalah ?
Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu .📞
.

Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6011-20449966. 📞
.

BACK CAMERA. 
IPHONE 4 & 4S - RM 80
IPHONE 5 - RM 100
IPHONE 5S - RM 100
IPHONE 6 - RM 150
IPHONE 6PLUS - RM 200.
.
. 
FRONT CAMERA WITH SENSOR. 
IPHONE 4 & 4S - RM 80
IPHONE 5 - RM 100
IPHONE 5S - RM 100
IPHONE 6 - RM 130
IPHONE 6PLUS - RM 150. . 
Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-20449966) #mzrepairiphone #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #appleMY #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #COD #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop #alhamdulillah #syukur

Anda mempunyai masalah dengan camera iphone anda? Jumpa kami untuk menukar yang baharu.📞 . Iphone anda mempunyai masalah ? Tapi anda taktahu kat mana nak baiki?Jangan risau kerana kami akan membantu .📞 . Untuk membuat appointment atau ingin menanyakan segala pertanyaan tentang masalah iphone anda boleh terus whatsapp kami +6011-20449966. 📞 . BACK CAMERA. IPHONE 4 & 4S - RM 80 IPHONE 5 - RM 100 IPHONE 5S - RM 100 IPHONE 6 - RM 150 IPHONE 6PLUS - RM 200. . . FRONT CAMERA WITH SENSOR. IPHONE 4 & 4S - RM 80 IPHONE 5 - RM 100 IPHONE 5S - RM 100 IPHONE 6 - RM 130 IPHONE 6PLUS - RM 150. . Hubungi/WhatsApp kami untuk sebarang pertanyaan (+6011-20449966) #mzrepairiphone #repairiphone #iphonerosak #iphoneuser #apple #applemy #facetofacerepair #kl #kualalumpur #iphone6 #iphone5 #cod #sayajual #klsentral #nusentral #midvalley #kgbharu #setapak #serikembangan #bangsar #chowkit #wangsamaju #malaysia #instashop #alhamdulillah #syukur

Share 0 0
azraeisenan_'s Instagram Photo - STUDENT BUAT HAL..
.
.
.
tahniah Sharifah orang yg baru dlm bisnes ni,baru2 pun dah ade hasil,boleh la buat rm50 sehari dengan hanya dibantu oleh business partner. hebatkan? Kerja sejam dua dah dapat rm50. Awak kerja biasa sejam dua dapat berapa? Heee. ini baru permulaan beliau dlm #BusinessAcademy360 so apa tunggu lagi? Nak tengok je ke? Boleh tak ada masalah. Kalau nak berjaya sekai jom borak 😉 . .

kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM . .

Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step. .

Azraei Senan - Ws/call :
📲011.1234.3735
📲011.1234.3735
📲011.1234.3735
.
IKUTI PERKEMBANGAN SAYA DI IG : 📷 @azraeisenan_ | www.instagram.com/azraeisenan_/

#BusinessAcademy360 #BA360Emerald #ProjekUsahawanOnline16|17 #skillsoninestage3 #tekniksemakphone . .

#kualalumpur #setapak #wangsawalkmall #sunwayvelocity #klcc #wangsamaju #gombak #ampang #danaukota #cheras #kajang #bangi #sabah #sarawak #kotakinabalu #kuching . .

#ktac #cict #utmkl #unikl #uitmj #unisel #upm

STUDENT BUAT HAL.. . . . tahniah Sharifah orang yg baru dlm bisnes ni,baru2 pun dah ade hasil,boleh la buat rm50 sehari dengan hanya dibantu oleh business partner. hebatkan? Kerja sejam dua dah dapat rm50. Awak kerja biasa sejam dua dapat berapa? Heee. ini baru permulaan beliau dlm #businessacademy360so apa tunggu lagi? Nak tengok je ke? Boleh tak ada masalah. Kalau nak berjaya sekai jom borak 😉 . . kepada yg ingin belajar berniaga seperti saya terus DM or PM . . Perniagaan ni tiada kaitan dgn money game or skim cepat kaya,kami mengkhususkan bisnes coaching step by step. . Azraei Senan - Ws/call : 📲011.1234.3735 📲011.1234.3735 📲011.1234.3735 . IKUTI PERKEMBANGAN SAYA DI IG : 📷 @azraeisenan_ | www.instagram.com/azraeisenan_/ #businessacademy360 #ba360emerald #ProjekUsahawanOnline16|17 #skillsoninestage3 #tekniksemakphone. . #kualalumpur #setapak #wangsawalkmall #sunwayvelocity #klcc #wangsamaju #gombak #ampang #danaukota #cheras #kajang #bangi #sabah #sarawak #kotakinabalu #kuching. . #ktac #cict #utmkl #unikl #uitmj #unisel #upm

Share 0 0
_schaeiyramat's Instagram Photo - Perniagaan ni bukan sekadar perniagaan..kita bukan sekadar boleh berjaya seorang diri..mungkin kalau kita jual burger..kita boleh bagi orang kenyang..tapi boleh tak kita bagi dia peluang untuk buang duit..tak boleh..betul tak??
.
.
Tapi manisnya perniagaan ni..bukan sekadar kita boleh berjaya..kita boleh lahirkan lebih ramai orang berjaya.. Tahniah kepada Dira Zulkfli.. daripada permulaan yang zero dalam perniagaan..sampai harini pendapatan dah Rm 10,000 satu pencapaian yang sangat luar biasa bagi budak yang berusia 19 tahun..betul tak..bermula dengan tak ada pengalaman..tak ada modal..tapi disebabkan usaha berpanjangan..ini hasil yang dia dapat..memang luar biasa..💪💪
Tahniah..🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎊🎉🎊🎉
.
.
Jadi sya buka peluang perniagaan kepada semua yang ingin mencari duit tambahan..yang nak selesaikan hutang. Yang nak ubah hidup.. Saya akan tunjukkan satu jalan keluar dari masalah kewangan dan yang pastinya anda akan diguide dan diajar satu persatu sampai awk boleh buat perniagaan ni..sistem semua dah disediakan..tinggal nak bermula sahaja..berminat dan nak tahu lebih lanjut..sila pm sya..👇
.
.
Whatsapps+6011-17717081
+6011-17717081
+6011-17717081
(scha)

#bizvaganza #sideincomemalaysia #ukm #upm#picoms #iic #unikop #politeknikshahalam #unikl#bangi #shahalam #serigombak #setapak#wangsamaju #putrajaya #klia2airport#serdang#peluang
#realbusiness#realincomerealbusiness

Perniagaan ni bukan sekadar perniagaan..kita bukan sekadar boleh berjaya seorang diri..mungkin kalau kita jual burger..kita boleh bagi orang kenyang..tapi boleh tak kita bagi dia peluang untuk buang duit..tak boleh..betul tak?? . . Tapi manisnya perniagaan ni..bukan sekadar kita boleh berjaya..kita boleh lahirkan lebih ramai orang berjaya.. Tahniah kepada Dira Zulkfli.. daripada permulaan yang zero dalam perniagaan..sampai harini pendapatan dah Rm 10,000 satu pencapaian yang sangat luar biasa bagi budak yang berusia 19 tahun..betul tak..bermula dengan tak ada pengalaman..tak ada modal..tapi disebabkan usaha berpanjangan..ini hasil yang dia dapat..memang luar biasa..💪💪 Tahniah..🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎊🎉🎊🎉 . . Jadi sya buka peluang perniagaan kepada semua yang ingin mencari duit tambahan..yang nak selesaikan hutang. Yang nak ubah hidup.. Saya akan tunjukkan satu jalan keluar dari masalah kewangan dan yang pastinya anda akan diguide dan diajar satu persatu sampai awk boleh buat perniagaan ni..sistem semua dah disediakan..tinggal nak bermula sahaja..berminat dan nak tahu lebih lanjut..sila pm sya..👇 . . Whatsapps+6011-17717081 +6011-17717081 +6011-17717081 (scha) #bizvaganza  #sideincomemalaysia  #ukm  #upm#picoms  #iic  #unikop  #politeknikshahalam  #unikl#bangi  #shahalam  #serigombak  #setapak#wangsamaju  #putrajaya  #klia2airport#serdang#peluang #realbusiness#realincomerealbusiness

Share 2 0
mazninsani's Instagram Photo - SKINVIGORATE BRUSH LIMITED PURPLE 
Dapatkan Skinvigorate Brush Anda Sekarang ❤Berus yang sangat lembut membersihkan kulit wajah dengan efektif ❤Mencuci muka segala kekotoran kulit kita selepas makeup seharian secara mendalam ❤Mencantikkan kulit ❤Membantu merawat kulit dari tersumbat sisa make up kuman penyebab jeragat dan jerawat gatal 
Carà guna : 💜Gunakan setiap hari 💜basahkan muka.sapukan pencuci muka sedikit shj. 💜on suiz batery.putarkan membulat keatas 💜cuci muka dgn air secukupnya 💜just a few second dan alami kulit selembut sutera dan anda akan mengalami kesegaran selepas penggunaan. 💓boleh lihat jelas kekotoran melekat di brush yg sangat lembut tu

Independent beauty consultant
Maznin (01119706957)

#marykay #marykaykl #wangsamaju #skinvigorate #bestsaller #marykaymakeup #marykayskincare #purpleedition #healthyskin #blackheadremover #whiteheadremover #sayajualmarykay

SKINVIGORATE BRUSH LIMITED PURPLE Dapatkan Skinvigorate Brush Anda Sekarang ❤Berus yang sangat lembut membersihkan kulit wajah dengan efektif ❤Mencuci muka segala kekotoran kulit kita selepas makeup seharian secara mendalam ❤Mencantikkan kulit ❤Membantu merawat kulit dari tersumbat sisa make up kuman penyebab jeragat dan jerawat gatal Carà guna : 💜Gunakan setiap hari 💜basahkan muka.sapukan pencuci muka sedikit shj. 💜on suiz batery.putarkan membulat keatas 💜cuci muka dgn air secukupnya 💜just a few second dan alami kulit selembut sutera dan anda akan mengalami kesegaran selepas penggunaan. 💓boleh lihat jelas kekotoran melekat di brush yg sangat lembut tu Independent beauty consultant Maznin (01119706957) #marykay #marykaykl #wangsamaju #skinvigorate #bestsaller #marykaymakeup #marykayskincare #purpleedition #healthyskin #blackheadremover #whiteheadremover #sayajualmarykay

Share 0 0
mazninsani's Instagram Photo - Mary Kay Perfecting Concealer 😍Menyamar dan menyembunyikan kecelaan dengan formula berkrim dan tidak berkedut. 😍Teknologi Light-diffusing ini dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal. 😍Formula boleh dibina dan boleh diadun serta cepat kering. 
Mary Kay Undereye Corrector 😍Adalah item tambahan bagi Mary Kay Perfecting Concealor. 😍Sama formula. 😍Rona peach khas dirumus untuk membetulkan bayangan lingkaran hitam di bawah mata.

Independent beauty consultant Mary Kay 
Maznin Sani
01119706957

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycosmetic #concelear #makeup #glowingskin #flawless #wanita #healthyskin #setpenjagaankulitmarykay #lipstick #gombaksetia #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setiawangsa #sayajual #sayajualmarykay #freegifts #promosi

Mary Kay Perfecting Concealer 😍Menyamar dan menyembunyikan kecelaan dengan formula berkrim dan tidak berkedut. 😍Teknologi Light-diffusing ini dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal. 😍Formula boleh dibina dan boleh diadun serta cepat kering. Mary Kay Undereye Corrector 😍Adalah item tambahan bagi Mary Kay Perfecting Concealor. 😍Sama formula. 😍Rona peach khas dirumus untuk membetulkan bayangan lingkaran hitam di bawah mata. Independent beauty consultant Mary Kay Maznin Sani 01119706957 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycosmetic #concelear #makeup #glowingskin #flawless #wanita #healthyskin #setpenjagaankulitmarykay #lipstick #gombaksetia #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setiawangsa #sayajual #sayajualmarykay #freegifts #promosi

Share 0 0
mk.nurul's Instagram Photo - Assalammualaikum ... Yeeaahhhh SKIVIGORATE BRUSH PURPLE COLOUR LIMITED EDITION !!!!! COME BACK !!!!😍😍😍😍😍😍😍😍 SIAPA YG GILA KAN PURLE COLOUR??
cer pm sikit......tkpun tingglkan no phn ...nrl share ap keistimewaan Skinvigorate brush ni...btw ramai client nrl sudah pun menggunakan brush ni... alhamdulillah semua berpuashati dgn Skinvigorate brush yg Superb awesome ni ,😘😘😘😍😍😍😍😍😍 Client nrl yg minat gila akan PURPLE colour ni ...nrl akan book oder u all tau...haaaaa sp yg nk wat HNTRAN !!!! pun sgt la sesuai.... Jom place oder. Or more info blh whtapp nrl utk free consultation + free makeup & skincare pun blh .... Independent beauty consultant Mary Kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush membersih dgn lebih efektif berbanding kita menggunakan jari untuk mencuci muka.
.
+ Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit.
+ Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut.
+ Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan.
+ 400 rotation dalam masa 1 minit.
+ Hanya menggunakan 2 bateri AA.
+ Kalis air dan warranty selama 3 bulan.
+ Datang dengan dua cleansing brush.
+ Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan.
+ Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit.
+ Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih.
. .

Independent beauty consultant Mary Kay
Nurul jamaludin 😍
0103662673

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #wangsamaju #skinvigoratebrush #bestsaller #promotion #wanita #pori #rawang #uia #gombaksetia #jom #freegifts #skinvigoratebrush #limitededition #skinvigoratepurplelimitededition #publicfigure #blackhead #whiteheads

Assalammualaikum ... Yeeaahhhh SKIVIGORATE BRUSH PURPLE COLOUR LIMITED EDITION !!!!! COME BACK !!!!😍😍😍😍😍😍😍😍 SIAPA YG GILA KAN PURLE COLOUR?? cer pm sikit......tkpun tingglkan no phn ...nrl share ap keistimewaan Skinvigorate brush ni...btw ramai client nrl sudah pun menggunakan brush ni... alhamdulillah semua berpuashati dgn Skinvigorate brush yg Superb awesome ni ,😘😘😘😍😍😍😍😍😍 Client nrl yg minat gila akan PURPLE colour ni ...nrl akan book oder u all tau...haaaaa sp yg nk wat HNTRAN !!!! pun sgt la sesuai.... Jom place oder. Or more info blh whtapp nrl utk free consultation + free makeup & skincare pun blh .... Independent beauty consultant Mary Kay Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush membersih dgn lebih efektif berbanding kita menggunakan jari untuk mencuci muka. . + Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit. + Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut. + Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan. + 400 rotation dalam masa 1 minit. + Hanya menggunakan 2 bateri AA. + Kalis air dan warranty selama 3 bulan. + Datang dengan dua cleansing brush. + Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan. + Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit. + Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih. . . Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 😍 0103662673 #marykay #marykaykl #marykaymakeup #wangsamaju #skinvigoratebrush #bestsaller #promotion #wanita #pori #rawang #uia #gombaksetia #jom #freegifts #skinvigoratebrush #limitededition #skinvigoratepurplelimitededition #publicfigure #blackhead #whiteheads

Share 0 0
Load More