PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about wangsamaju

Instagram Photos and Videos about wangsamaju. Download, Comment, Like wangsamaju Photos and Videos Shared by Various Users

cakesbyzaralisha's Instagram Photo - Congratulations to myself and also my partner... berjaya melepasi hectic week... doorgift, birthday cakes, wedding cakes, hantaran cakes, cookies, rv brownies, congo barssss and also alot lot lotssss of browniessss... Alhamdulillah... Thank you to customers for the order and for the lovely feed back... love ya ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #homebaker #tamansrigombak #selayang #setapak #sentul #gombaksetia #gombak #wangsamaju #tamanmelati #tamanmelawati #browniessedap #congobars #birthdaycakes #kekkahwin #kekhantaran #sayajualkek #sayajualdessert #bazaarpaknilkek #zaracakes

Congratulations to myself and also my partner... berjaya melepasi hectic week... doorgift, birthday cakes, wedding cakes, hantaran cakes, cookies, rv brownies, congo barssss and also alot lot lotssss of browniessss... Alhamdulillah... Thank you to customers for the order and for the lovely feed back... love ya ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #homebaker #tamansrigombak #selayang #setapak #sentul #gombaksetia #gombak #wangsamaju #tamanmelati #tamanmelawati #browniessedap #congobars #birthdaycakes #kekkahwin #kekhantaran #sayajualkek #sayajualdessert #bazaarpaknilkek #zaracakes

Share 0 0

Sponsored Ads

Sponsored Ads

Sponsored Ads

thenofa.luxuryhub's Instagram Photo - KATE SPADE ELENA ASTOR COURT IN BONE

READY STOCK IN MALAYSIA!

SALE PRICE: RM649 (free postage)

To purchase:

Whatsapp +6.011.2111.6997

Thank you! ๐Ÿ˜˜

#coach #coachmalaysia #coachmurah #authentic #authentichandbags #original #bazarpaknil #sale #handbags #coachhandbags #katespade #michealkors #mk #fossil #authenticbynb #originalhandbags #tv3 #kl #wangsamaju #handbagcoach #readystock

KATE SPADE ELENA ASTOR COURT IN BONE READY STOCK IN MALAYSIA! SALE PRICE: RM649 (free postage) To purchase: Whatsapp +6.011.2111.6997 Thank you! ๐Ÿ˜˜ #coach #coachmalaysia #coachmurah #authentic #authentichandbags #original #bazarpaknil #sale #handbags #coachhandbags #katespade #michealkors #mk #fossil #authenticbynb #originalhandbags #tv3 #kl #wangsamaju #handbagcoach #readystock

Share 0 0
thenofa.luxuryhub's Instagram Photo - KATE SPADE ELENA ASTOR COURT IN BLACK

READY STOCK IN MALAYSIA!

SALE PRICE: RM649 (free postage)

To purchase:

Whatsapp +6.011.2111.6997

Thank you! ๐Ÿ˜˜

#coach #coachmalaysia #coachmurah #authentic #authentichandbags #original #bazarpaknil #sale #handbags #coachhandbags #katespade #michealkors #mk #fossil #authenticbynb #originalhandbags #tv3 #kl #wangsamaju #handbagcoach #readystock

KATE SPADE ELENA ASTOR COURT IN BLACK READY STOCK IN MALAYSIA! SALE PRICE: RM649 (free postage) To purchase: Whatsapp +6.011.2111.6997 Thank you! ๐Ÿ˜˜ #coach #coachmalaysia #coachmurah #authentic #authentichandbags #original #bazarpaknil #sale #handbags #coachhandbags #katespade #michealkors #mk #fossil #authenticbynb #originalhandbags #tv3 #kl #wangsamaju #handbagcoach #readystock

Share 0 0
putraarshad93's Instagram Photo - Done class with ZIN @eanharris .... Thanks for coming gaisss .... Happy holiday n rest too yeahhh ..... #zumbafitness #zumbainstructor #zinputra #zineanharris #myfitdancestudio #wangsamaju #sahabat๐Ÿ˜˜ #bukanbff #ilovemyjob

Done class with ZIN @eanharris .... Thanks for coming gaisss .... Happy holiday n rest too yeahhh ..... #zumbafitness #zumbainstructor #zinputra #zineanharris #myfitdancestudio #wangsamaju #sahabat๐Ÿ˜˜ #bukanbff #ilovemyjob

Share 1 0
nzlens's Instagram Photo - Iphone 5s searching/no modem firmware problem. Reset network settings tetap sama. 
Apa yang anda perlu buat?
1) Check imei (call *#06#)
2) Check modem firmware (settings - general - about)

Kalau salah 1 atau keduanya tak muncul, phone bmasalah di baseband yang menyebabkan searching. 
______________________

Ada masalah yang sama? Whatsapp technian kami yang berdekatan dengan anda 
Tech 1 : 0139919891(Shah Alam) 
Tech 2 : 0127069296(JB)
Tech 3 : 0197594945 (Kilang Bateri)
Tech 4 : 0176992869 (Melaka)

#iphonerepairjb #repairiphonejb #iphonerepair #repairiphone #repairphone 
#phonerepair #fixiphone #fixipad #keramat #wangsamaju #originallcd #originalbattery 
#repairkl #repairipad #klcc #kualalumpur #seksyen13 #msumalaysia #shahalam #uitm #uitmshahalam #johorbahru #jdt #johor #sentosa #kilangbateri #klang #subangjaya #subang

Iphone 5s searching/no modem firmware problem. Reset network settings tetap sama. Apa yang anda perlu buat? 1) Check imei (call * #06#) 2) Check modem firmware (settings - general - about) Kalau salah 1 atau keduanya tak muncul, phone bmasalah di baseband yang menyebabkan searching. ______________________ Ada masalah yang sama? Whatsapp technian kami yang berdekatan dengan anda Tech 1 : 0139919891(Shah Alam) Tech 2 : 0127069296(JB) Tech 3 : 0197594945 (Kilang Bateri) Tech 4 : 0176992869 (Melaka) #iphonerepairjb #repairiphonejb #iphonerepair #repairiphone #repairphone #phonerepair #fixiphone #fixipad #keramat #wangsamaju #originallcd #originalbattery #repairkl #repairipad #klcc #kualalumpur #seksyen13 #msumalaysia #shahalam #uitm #uitmshahalam #johorbahru #jdt #johor #sentosa #kilangbateri #klang #subangjaya #subang

Share 0 0
gaiasignature_hajar's Instagram Photo - . ๐ŸŒฟKenapa Vwash by Gaia wajib untuk setiap wanita?
.
Merawat Keputihan
Merawat kegatalan
Menghilangkan Bau 
Mengurangkan Lendir Berlebihan
Mengawal Jangkitan Kuman
Haruman yg wangi berpanjangan
Memberi efek sejuk dan nyaman
Menyegarkan Miss V
Merapatkan bahagian intim
Menguatkan otot Vagina
.
Diperbuat dari bahan2 berkualiti dan tumbuhan semulajadi yg terbaik utk alat intim wanita antaranya seperti :
.
Manjakani
Kacip Fatimah
Sireh
Aloe Vera
Tea Tree Oil
.
PH seimbang 3.5
.
Kandungan sebotol :
150 ml
.
Info & order, 
Whatsapp kami atau pengedar2 anda yg berhampiran
.
#VwashByGaia

Untuk oder sms/whatsapp HAJAR #0182844755๐Ÿ’• 
#SETAPAK #SRIRAMPAI #WANGSAMAJU #GOMBAK #DANAUKOTA

. ๐ŸŒฟKenapa Vwash by Gaia wajib untuk setiap wanita? . Merawat Keputihan Merawat kegatalan Menghilangkan Bau Mengurangkan Lendir Berlebihan Mengawal Jangkitan Kuman Haruman yg wangi berpanjangan Memberi efek sejuk dan nyaman Menyegarkan Miss V Merapatkan bahagian intim Menguatkan otot Vagina . Diperbuat dari bahan2 berkualiti dan tumbuhan semulajadi yg terbaik utk alat intim wanita antaranya seperti : . Manjakani Kacip Fatimah Sireh Aloe Vera Tea Tree Oil . PH seimbang 3.5 . Kandungan sebotol : 150 ml . Info & order, Whatsapp kami atau pengedar2 anda yg berhampiran . #VwashByGaia Untuk oder sms/whatsapp HAJAR #0182844755๐Ÿ’• #setapak #srirampai #WANGSAMAJU #gombak #danaukota

Share 0 0
gaiasignature_hajar's Instagram Photo - .
HABIS DUIT UNTUK PUTIHKAN KULIT, NAK NAMPAK MUKA FLAWLESS GOJES TAPI DALAMAN TAK TERJAGA? SUAMI CARI LAIN?? TAKUT TAK??
.

Bak kata orang, kalau nak cantik tu, biarlah stabil dari segi luaran dan dalamannya. Ternyata, dah jadi lumrah seorang wanita, suka atau tidak, dirinya pasti terpengaruh utk jaga setiap inci tubuh dan wajahnya. Namun, ramai antara kita hanya peka akan penjagaan kecantikan luaran tanpa mengendahkan apa yang berlaku di dalam. Walhal, kesihatan dalamanlah yang harus diutamakan kerana keadaan dalaman tubuh akan menjadi cerminan kepada kecantikan asli yang terselah secara luaran
.
Dgn arus hidup yg semakin cepat di telan waktu, banyak cara mudah selain rebus itu ini, giling itu ini utk dibuat jamu. 
Takyah susah2 dan ada cara jimatkan masa iaitu dgn amalkan minum #GAIAsignature. Ramuan herba dan buahan terpilih yg diformulasikan khusus buat kesihatan dalaman wanita. Cuma perlu koyakkan sachet dan bancuh. Minum. Settle. Badan tak letih, sentiasa bertenaga, muka pun jd segar tak pucat lesi, period lancar takde senggugut, dalaman pun sihat dan byk khasiat fan kebaikannya. Kena amalkan secara konsisten utk hasil yg sgt terbaik!
.

Bagi penjagaan luaran pulak, #VwashByGaia adalah pencuci alat sulit wanita terbaik dan selamat digunakan. PH seimbang yg mmg dikhaskan utk alat intim wanita. Tak perlulah rebus sireh berejam utk dibuat pencuci sebab #VwashByGaia ni dah lengkap bukan setakat sireh utk membersihkan, lenyapkan keputihan dan sebagainya tapi ada manjakani dan kacip fatimah utk mengetatkan juga vagina kita. .
Senang cerita mmg complete set utk luaran dan dalaman. 
Amalkan secara Istiqomah, InsyaAllah banyak kebaikan yg akan kita dapat. Boleh diamalkan oleh anak dara, para isteri dan juga yg pre-menopause. Semoga kebaikan milik anda semua. Amiin โค๐Ÿ’ช
#SisBebel
#produkno1terbaikuntukwanita

Untuk oder sms/whatsapp HAJAR #0182844755๐Ÿ’• 
COD #SETAPAK #SRIRAMPAI #WANGSAMAJU #GOMBAK #DANAUKOTA

. HABIS DUIT UNTUK PUTIHKAN KULIT, NAK NAMPAK MUKA FLAWLESS GOJES TAPI DALAMAN TAK TERJAGA? SUAMI CARI LAIN?? TAKUT TAK?? . Bak kata orang, kalau nak cantik tu, biarlah stabil dari segi luaran dan dalamannya. Ternyata, dah jadi lumrah seorang wanita, suka atau tidak, dirinya pasti terpengaruh utk jaga setiap inci tubuh dan wajahnya. Namun, ramai antara kita hanya peka akan penjagaan kecantikan luaran tanpa mengendahkan apa yang berlaku di dalam. Walhal, kesihatan dalamanlah yang harus diutamakan kerana keadaan dalaman tubuh akan menjadi cerminan kepada kecantikan asli yang terselah secara luaran . Dgn arus hidup yg semakin cepat di telan waktu, banyak cara mudah selain rebus itu ini, giling itu ini utk dibuat jamu. Takyah susah2 dan ada cara jimatkan masa iaitu dgn amalkan minum #GAIAsignature. Ramuan herba dan buahan terpilih yg diformulasikan khusus buat kesihatan dalaman wanita. Cuma perlu koyakkan sachet dan bancuh. Minum. Settle. Badan tak letih, sentiasa bertenaga, muka pun jd segar tak pucat lesi, period lancar takde senggugut, dalaman pun sihat dan byk khasiat fan kebaikannya. Kena amalkan secara konsisten utk hasil yg sgt terbaik! . Bagi penjagaan luaran pulak, #vwashbygaiaadalah pencuci alat sulit wanita terbaik dan selamat digunakan. PH seimbang yg mmg dikhaskan utk alat intim wanita. Tak perlulah rebus sireh berejam utk dibuat pencuci sebab #vwashbygaiani dah lengkap bukan setakat sireh utk membersihkan, lenyapkan keputihan dan sebagainya tapi ada manjakani dan kacip fatimah utk mengetatkan juga vagina kita. . Senang cerita mmg complete set utk luaran dan dalaman. Amalkan secara Istiqomah, InsyaAllah banyak kebaikan yg akan kita dapat. Boleh diamalkan oleh anak dara, para isteri dan juga yg pre-menopause. Semoga kebaikan milik anda semua. Amiin โค๐Ÿ’ช #SisBebel #produkno1terbaikuntukwanita Untuk oder sms/whatsapp HAJAR #0182844755๐Ÿ’• COD #setapak #srirampai #WANGSAMAJU #gombak #danaukota

Share 0 0
airjagungkeramat_official's Instagram Photo - Semue kata best family kawan2..customer ni sampai mengidam air jagung ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Alhamdulillah syukur terima kasih banyak2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#airjagungkeramatofficial #airjagungkeramat #cornmilkbyairjagungkeramat #cornmilk #sayajualair #sayajualairbotol #airbotolmurah #ampang #setapak #melawati #wangsamaju #keramat #melati #gombak #bangsar #srihartamas #klcc #pavilion

Semue kata best family kawan2..customer ni sampai mengidam air jagung ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Alhamdulillah syukur terima kasih banyak2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #airjagungkeramatofficial #airjagungkeramat #cornmilkbyairjagungkeramat #cornmilk #sayajualair #sayajualairbotol #airbotolmurah #ampang #setapak #melawati #wangsamaju #keramat #melati #gombak #bangsar #srihartamas #klcc #pavilion

Share 0 0
_bykeknat_'s Instagram Photo - Dah dapat SET #DyxyCosmetics terus apply video tutorial ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Syafiqah aina in da house gaiss๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Cepat whatsapp :-
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ 0137920912.
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ 0137920912.
.

Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal. ๐Ÿ˜ฎ.
.
.
SET COMBO DYXY ASYALLIEE ๐Ÿ‘†๐Ÿป.
-
- ๐ŸŒ€ Bccream DYXY + Face mist Green Tea + Brush Gemok harga promo sales tak sampai rm150 awak ๐Ÿ˜. 140 pun bukan๐Ÿค—.-
-
-
Harga Giler jimat sehingga 3-4months pemakaian!
.
.
.
More info and testimoni go follow igshop kaknat @adamanda.my.
.
Click -
๐Ÿ‘‰๐Ÿป #dyxyclearancesalesadamandamy.
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#hilangkanparut 
#promosimalaysia 
#kakishoppingonline
#makeupartismalaysia
#sayajualmakeup
#wangsamaju
#klcc
#visitmyigshop 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyjohor
#dyxybatupahat
#paritraja
#uthm
#dyxyayerhitam
#bazaarpaknil
#mua -

Dah dapat SET #dyxycosmeticsterus apply video tutorial ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Syafiqah aina in da house gaiss๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป. . Cepat whatsapp :- ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ 0137920912. ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ 0137920912. . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal. ๐Ÿ˜ฎ. . . SET COMBO DYXY ASYALLIEE ๐Ÿ‘†๐Ÿป. - - ๐ŸŒ€ Bccream DYXY + Face mist Green Tea + Brush Gemok harga promo sales tak sampai rm150 awak ๐Ÿ˜. 140 pun bukan๐Ÿค—.- - - Harga Giler jimat sehingga 3-4months pemakaian! . . . More info and testimoni go follow igshop kaknat @adamanda.my. . Click - ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #dyxyclearancesalesadamandamy. . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #wangsamaju #klcc #visitmyigshop #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyjohor #dyxybatupahat #paritraja #uthm #dyxyayerhitam #bazaarpaknil #mua-

Share 0 0
spoonsteakhouse's Instagram Photo - Thank you for coming @spoonsteakhouse ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘#spoonsteakhouse #lovespoon #alhamdulillah #jjcm #jjcm2017 #jalanjalancarimakan #dinner #wangsamaju #westernfood #grill

Thank you for coming @spoonsteakhouse ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #spoonsteakhouse #lovespoon #alhamdulillah #jjcm #jjcm2017 #jalanjalancarimakan #dinner #wangsamaju #westernfood #grill

Share 0 0
superdrink87's Instagram Photo - #Repost @uptowndataranwangsa with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
DIJEMPUT SEMUA HADIR ke majlis pelancaran "TRANFORMASI KEARAH PENJAJA BERODA" akan diadakan pada 29 april 2017 sabtu jam 9malam.Terdapat persembahan busker dan artis,jangan lepaskan peluang ini JOM BAWA KELUARGA ANDA.JUMPA ANDA DI SANA!!! #wangsamaju #setiawangsa #dbkl #greenwoodfoodtruckalley #foodtrucktamanmelawati #tapakurbanstreetdining #ampang #damansara#selayang #pemuda #jalanjalancarimakan #jommembeli #barangmurah #bazarramadhan2017 #murah #superdrinkcrew #superdrinktruck

#repost@uptowndataranwangsa with @repostapp ใƒปใƒปใƒป DIJEMPUT SEMUA HADIR ke majlis pelancaran "TRANFORMASI KEARAH PENJAJA BERODA" akan diadakan pada 29 april 2017 sabtu jam 9malam.Terdapat persembahan busker dan artis,jangan lepaskan peluang ini JOM BAWA KELUARGA ANDA.JUMPA ANDA DI SANA!!! #wangsamaju #setiawangsa #dbkl #greenwoodfoodtruckalley #foodtrucktamanmelawati #tapakurbanstreetdining #ampang #damansara#selayang #pemuda #jalanjalancarimakan #jommembeli #barangmurah #bazarramadhan2017 #murah #superdrinkcrew #superdrinktruck

Share 0 0
Load More