PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about yearendsale

Instagram Photos and Videos about yearendsale. Download, Comment, Like yearendsale Photos and Videos Shared by Various Users

Sponsored Ads

naibabyshop's Instagram Photo - Ruffle Top Tosca
.
Size:
1-3y
4-6y
.
Harga IDR 70,000
.
Order & info:
WA: 08111779123
Line@: @lly9492t
.
FORMAT ORDER
Nama:
Alamat lengkap:
No handphone:
Rekap order:
.
❌ NO TRANSFER = NO KEEP ❌
.
.
.
#bajuanak #bajuanakmurah #bajubayi #bajubaymurah #legging #legginganak #legginganakmurah #olshopindo #hargadiskon #joggerpants #kaoskakianak #kaoskakianakmurah #kaoskakiimport #sepatuanak #sepatubayi #topianak #headbandanak #topibayi #headbandbayi #jumpsuit #jumpsuitanak #jumpsuitanakimport #naibabyshop25 #yearendsale #saleakhirtahun #bigsale

Ruffle Top Tosca . Size: 1-3y 4-6y . Harga IDR 70,000 . Order & info: WA: 08111779123 Line@: @lly9492t . FORMAT ORDER Nama: Alamat lengkap: No handphone: Rekap order: . ❌ NO TRANSFER = NO KEEP ❌ . . . #bajuanak #bajuanakmurah #bajubayi #bajubaymurah #legging #legginganak #legginganakmurah #olshopindo #hargadiskon #joggerpants #kaoskakianak #kaoskakianakmurah #kaoskakiimport #sepatuanak #sepatubayi #topianak #headbandanak #topibayi #headbandbayi #jumpsuit #jumpsuitanak #jumpsuitanakimport #naibabyshop25 #yearendsale #saleakhirtahun #bigsale

Share 0 0

Sponsored Ads

fn_kiosk's Instagram Photo - .
Urusan postage semalam & harini
Powerbank
Perfume
Gadjet & aksesori
Hasil usaha sama Ejen2 FN Kiosk & FN Inspired Perfume
.
Follow kami di Instagram :
@fn_kiosk
@fninspiredperfume
.
FB Page
Pineng Power Bank Original-FN Kiosk
FN Inspired Perfume
.
Peluang menjadi Ejen sentiasa dibuka
WhatsApp saya utk maklumat lanjut +60193890244
.
#sayajual #powerbank #powerbankpineng #pinengmalaysia #pinengpowerbank #powerbankfnkiosk #jualanakhirtahun #yearendsale #yes #fnkiosk #fninspiredperfume #inspiredperfume

. Urusan postage semalam & harini Powerbank Perfume Gadjet & aksesori Hasil usaha sama Ejen2 FN Kiosk & FN Inspired Perfume . Follow kami di Instagram : @fn_kiosk @fninspiredperfume . FB Page Pineng Power Bank Original-FN Kiosk FN Inspired Perfume . Peluang menjadi Ejen sentiasa dibuka WhatsApp saya utk maklumat lanjut +60193890244 . #sayajual #powerbank #powerbankpineng #pinengmalaysia #pinengpowerbank #powerbankfnkiosk #jualanakhirtahun #yearendsale #yes #fnkiosk #fninspiredperfume #inspiredperfume

Share 0 0

Sponsored Ads

day_dreamerzshopaholic's Instagram Photo - Grab now !!
Don't hesitate to Wassap me😉

Premium grade copy 
Mirror to Authentic
Tip top Quality Leather
Good workmanship
For any enquiries
kindly WA | DM

#premiumbag #designerbag #bag #fashion #girls #dream #satisfied #reasonable #realleather #goodquality #bestprice #yearendsale #brunei #singapore #kualalumpur #malaysia

Grab now !! Don't hesitate to Wassap me😉 Premium grade copy Mirror to Authentic Tip top Quality Leather Good workmanship For any enquiries kindly WA | DM #premiumbag #designerbag #bag #fashion #girls #dream #satisfied #reasonable #realleather #goodquality #bestprice #yearendsale #brunei #singapore #kualalumpur #malaysia

Share 0 0
day_dreamerzshopaholic's Instagram Photo - WOC chanel ❤️❤️❤️Grab now !!
Don't hesitate to Wassap me😉

Premium grade copy 
Mirror to Authentic
Tip top Quality Leather
Good workmanship
For any enquiries
kindly WA | DM

#premiumbag #designerbag #bag #fashion #girls #dream #satisfied #reasonable #realleather #goodquality #bestprice #yearendsale #brunei #singapore #kualalumpur #malaysia

WOC chanel ❤️❤️❤️Grab now !! Don't hesitate to Wassap me😉 Premium grade copy Mirror to Authentic Tip top Quality Leather Good workmanship For any enquiries kindly WA | DM #premiumbag #designerbag #bag #fashion #girls #dream #satisfied #reasonable #realleather #goodquality #bestprice #yearendsale #brunei #singapore #kualalumpur #malaysia

Share 0 0
theliteraryshopaholics's Instagram Photo - 🎀READY STOCK🎀

Code Item : WT3809 Korea Stylish Top Black
Price : RM60 Free Postage (ss +RM3)
Size : L
Material : Mercerized Cotton
Shoulder : 37cm
Sleeves : 43cm
Armhole : 44cm
Length : 79cm
Bust : 102cm Above
Waist : 100cm Above
Hip : 114cm Above
Other : With Back Zip 
HOW TO ORDER?
.
PLEASE SCREENSHOT PIC AND CODE ITEM & KINDLY WHATSAPPS TO 👉012-7370103

#visitmyig #sayajual #ootd #carbootsale #sayajualmurah #sayajualdress #murah #kemejamurah #bajumurah #bazaarpaknil #sayajualonline #igshopmurah #glam #freeswapreview #businesswoman #sayajualbaju #jubahmurah #palazo #palazomurah #igshopmurah #bajukoreamurah #yearendsale #bajuraya #cardigan

🎀READY STOCK🎀 Code Item : WT3809 Korea Stylish Top Black Price : RM60 Free Postage (ss +RM3) Size : L Material : Mercerized Cotton Shoulder : 37cm Sleeves : 43cm Armhole : 44cm Length : 79cm Bust : 102cm Above Waist : 100cm Above Hip : 114cm Above Other : With Back Zip HOW TO ORDER? . PLEASE SCREENSHOT PIC AND CODE ITEM & KINDLY WHATSAPPS TO 👉012-7370103 #visitmyig #sayajual #ootd #carbootsale #sayajualmurah #sayajualdress #murah #kemejamurah #bajumurah #bazaarpaknil #sayajualonline #igshopmurah #glam #freeswapreview #businesswoman #sayajualbaju #jubahmurah #palazo #palazomurah #igshopmurah #bajukoreamurah #yearendsale #bajuraya #cardigan

Share 0 0
theliteraryshopaholics's Instagram Photo - 🎀READY STOCK🎀

Code Item : WT3809 Korea Stylish Top White
Price : RM60 Free Postage (ss +RM3)
Size : L
Material : Mercerized Cotton
Shoulder : 37cm
Sleeves : 43cm
Armhole : 44cm
Length : 79cm
Bust : 102cm Above
Waist : 100cm Above
Hip : 114cm Above
Other : With Back Zip

HOW TO ORDER?
.
PLEASE SCREENSHOT PIC AND CODE ITEM & KINDLY WHATSAPPS TO 👉012-7370103

#visitmyig #sayajual #ootd #carbootsale #sayajualmurah #sayajualdress #murah #kemejamurah #bajumurah #bazaarpaknil #sayajualonline #igshopmurah #glam #freeswapreview #businesswoman #sayajualbaju #jubahmurah #palazo #palazomurah #igshopmurah #bajukoreamurah #yearendsale #bajuraya #cardigan

🎀READY STOCK🎀 Code Item : WT3809 Korea Stylish Top White Price : RM60 Free Postage (ss +RM3) Size : L Material : Mercerized Cotton Shoulder : 37cm Sleeves : 43cm Armhole : 44cm Length : 79cm Bust : 102cm Above Waist : 100cm Above Hip : 114cm Above Other : With Back Zip HOW TO ORDER? . PLEASE SCREENSHOT PIC AND CODE ITEM & KINDLY WHATSAPPS TO 👉012-7370103 #visitmyig #sayajual #ootd #carbootsale #sayajualmurah #sayajualdress #murah #kemejamurah #bajumurah #bazaarpaknil #sayajualonline #igshopmurah #glam #freeswapreview #businesswoman #sayajualbaju #jubahmurah #palazo #palazomurah #igshopmurah #bajukoreamurah #yearendsale #bajuraya #cardigan

Share 0 0
colorspatcheslicious's Instagram Photo - Good Morning 😘 | Canvas LAILAHAILLALLAH | CLEARANCE STOCK | RM150 (1pcs) | Limited stock •

GRAB UR ITEM NOW
LIMITED PIECE AND TIME
.
DECORATION AS KUFI, CALLIGRAPHY, WALL WATCH ( CANVAS&POSTER FRAME ) .
.
ANY INQUIRES REGARDING PROMOTION, ITEM, PRICE AND SO ON, KINDLY WHATSAPP US ‼️‼️ 017.2126.780 ‼️‼️ FOLLOW @colorspatcheslicious
@colorspatcheslicious
@colorspatcheslicious

#colorspatcheslicious #patches #patch #diy #handmade #cotton #zakka #pillow #casing #vsco #vscocam #vscophile #Wallwatch #purse #calligraphy #islamic #pastelcolor #home #deco #dining #livingroom #office #quote #custom #yearendsale #sayajual #sale #promotion #bazaarpaknil

Good Morning 😘 | Canvas LAILAHAILLALLAH | CLEARANCE STOCK | RM150 (1pcs) | Limited stock • GRAB UR ITEM NOW LIMITED PIECE AND TIME . DECORATION AS KUFI, CALLIGRAPHY, WALL WATCH ( CANVAS&POSTER FRAME ) . . ANY INQUIRES REGARDING PROMOTION, ITEM, PRICE AND SO ON, KINDLY WHATSAPP US ‼️‼️ 017.2126.780 ‼️‼️ FOLLOW @colorspatcheslicious @colorspatcheslicious @colorspatcheslicious #colorspatcheslicious #patches #patch #diy #handmade #cotton #zakka #pillow #casing #vsco #vscocam #vscophile #wallwatch #purse #calligraphy #islamic #pastelcolor #home #deco #dining #livingroom #office #quote #custom #yearendsale #sayajual #sale #promotion #bazaarpaknil

Share 0 0
cik.bunga.ungu's Instagram Photo - JAPANESE COTTON 💯 COTTON
.
💌 RM88/4 meter include postage (sm)
💌 RM93/4 meter include postage (ss)
.
✂ Boleh request by meter (min 2m per corak)
✂ Boleh beli 4m corak @ matching @ plain sahaja
.
Ciri-ciri kain cotton :
🔹Bidang 45'
🔹Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut
🔹Kain tidak berbulu selepas dibasuh
🔹Mudah digosok
🔹Kain lembut, warna tidak luntur
🔹Kain ready stock
🔹Kualiti dijamin puas hati
🔹Sejuk dan selesa dipakai
.
Cepat cepat whatsapp 📲 0174647446 sekarang!
.
#sayajual #sayajualsongket #songket #kainsongket #songketcantik #songketdesigntaburorkeid #taburorkeid #limited #cotton #softcotton #cottonjapanese #exclusive #songketexclusive #kainpasang #jualanmurah #yearendsale #jualanakhirtahun

JAPANESE COTTON 💯 COTTON . 💌 RM88/4 meter include postage (sm) 💌 RM93/4 meter include postage (ss) . ✂ Boleh request by meter (min 2m per corak) ✂ Boleh beli 4m corak @ matching @ plain sahaja . Ciri-ciri kain cotton : 🔹Bidang 45' 🔹Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut 🔹Kain tidak berbulu selepas dibasuh 🔹Mudah digosok 🔹Kain lembut, warna tidak luntur 🔹Kain ready stock 🔹Kualiti dijamin puas hati 🔹Sejuk dan selesa dipakai . Cepat cepat whatsapp 📲 0174647446 sekarang! . #sayajual #sayajualsongket #songket #kainsongket #songketcantik #songketdesigntaburorkeid #taburorkeid #limited #cotton #softcotton #cottonjapanese #exclusive #songketexclusive #kainpasang #jualanmurah #yearendsale #jualanakhirtahun

Share 0 0
cik.bunga.ungu's Instagram Photo - JAPANESE COTTON 💯 COTTON
.
💌 RM88/4 meter include postage (sm)
💌 RM93/4 meter include postage (ss)
.
✂ Boleh request by meter (min 2m per corak)
✂ Boleh beli 4m corak @ matching @ plain sahaja
.
Ciri-ciri kain cotton :
🔹Bidang 45'
🔹Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut
🔹Kain tidak berbulu selepas dibasuh
🔹Mudah digosok
🔹Kain lembut, warna tidak luntur
🔹Kain ready stock
🔹Kualiti dijamin puas hati
🔹Sejuk dan selesa dipakai
.
Cepat cepat whatsapp 📲 0174647446 sekarang!
.
#sayajual #sayajualsongket #songket #kainsongket #songketcantik #songketdesigntaburorkeid #taburorkeid #limited #cotton #softcotton #cottonjapanese #exclusive #songketexclusive #kainpasang #jualanmurah #yearendsale #jualanakhirtahun

JAPANESE COTTON 💯 COTTON . 💌 RM88/4 meter include postage (sm) 💌 RM93/4 meter include postage (ss) . ✂ Boleh request by meter (min 2m per corak) ✂ Boleh beli 4m corak @ matching @ plain sahaja . Ciri-ciri kain cotton : 🔹Bidang 45' 🔹Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut 🔹Kain tidak berbulu selepas dibasuh 🔹Mudah digosok 🔹Kain lembut, warna tidak luntur 🔹Kain ready stock 🔹Kualiti dijamin puas hati 🔹Sejuk dan selesa dipakai . Cepat cepat whatsapp 📲 0174647446 sekarang! . #sayajual #sayajualsongket #songket #kainsongket #songketcantik #songketdesigntaburorkeid #taburorkeid #limited #cotton #softcotton #cottonjapanese #exclusive #songketexclusive #kainpasang #jualanmurah #yearendsale #jualanakhirtahun

Share 0 0
cik.bunga.ungu's Instagram Photo - JAPANESE COTTON 💯 COTTON
.
💌 RM88/4 meter include postage (sm)
💌 RM93/4 meter include postage (ss)
.
✂ Boleh request by meter (min 2m per corak)
✂ Boleh beli 4m corak @ matching @ plain sahaja
.
Ciri-ciri kain cotton :
🔹Bidang 45'
🔹Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut
🔹Kain tidak berbulu selepas dibasuh
🔹Mudah digosok
🔹Kain lembut, warna tidak luntur
🔹Kain ready stock
🔹Kualiti dijamin puas hati
🔹Sejuk dan selesa dipakai
.
Cepat cepat whatsapp 📲 0174647446 sekarang!
.
#sayajual #sayajualsongket #songket #kainsongket #songketcantik #songketdesigntaburorkeid #taburorkeid #limited #cotton #softcotton #cottonjapanese #exclusive #songketexclusive #kainpasang #jualanmurah #yearendsale #jualanakhirtahun

JAPANESE COTTON 💯 COTTON . 💌 RM88/4 meter include postage (sm) 💌 RM93/4 meter include postage (ss) . ✂ Boleh request by meter (min 2m per corak) ✂ Boleh beli 4m corak @ matching @ plain sahaja . Ciri-ciri kain cotton : 🔹Bidang 45' 🔹Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut 🔹Kain tidak berbulu selepas dibasuh 🔹Mudah digosok 🔹Kain lembut, warna tidak luntur 🔹Kain ready stock 🔹Kualiti dijamin puas hati 🔹Sejuk dan selesa dipakai . Cepat cepat whatsapp 📲 0174647446 sekarang! . #sayajual #sayajualsongket #songket #kainsongket #songketcantik #songketdesigntaburorkeid #taburorkeid #limited #cotton #softcotton #cottonjapanese #exclusive #songketexclusive #kainpasang #jualanmurah #yearendsale #jualanakhirtahun

Share 0 0
bumbo.sneakers's Instagram Photo - .
.
🔥🔥LIMITED EDITION STOCK APRIL!🔥🔥
.
🔺 READY STOCK 🔺
.
====================================
👞 BRAND • Adidas
👟 TYPE • NMD XR1 Green
👞 PRICE • RM170 Only
👟 GENDER • Men | Women
👞 QUALITY • Copy Original AAA
👟 SIZE • 35 - 45 EURO | 4-8 US ====================================
.
Paling best! . Anda akan dapat :
🎁 Free Postage
🎁 Free Exclusive Stokin (while stock)
🎁 Free Shoes Key Chain (while stock)
.
Ada yang berminat??? Harga? Confirm murah2 je kita bagi utk 10 yang terawal.
.
==========================
For order, kindly WhatsApp ›
014-8667280 (Umar) 👦 .
==========================
.
#adidasultraboostmurah #adidasxr1 #sneakers #sayajual #menswear #yearendsale #bazaronline #instashopmalaysia #lokalah #neelofa #kasutmurah

. . 🔥🔥LIMITED EDITION STOCK APRIL!🔥🔥 . 🔺 READY STOCK 🔺 . ==================================== 👞 BRAND • Adidas 👟 TYPE • NMD XR1 Green 👞 PRICE • RM170 Only 👟 GENDER • Men | Women 👞 QUALITY • Copy Original AAA 👟 SIZE • 35 - 45 EURO | 4-8 US ==================================== . Paling best! . Anda akan dapat : 🎁 Free Postage 🎁 Free Exclusive Stokin (while stock) 🎁 Free Shoes Key Chain (while stock) . Ada yang berminat??? Harga? Confirm murah2 je kita bagi utk 10 yang terawal. . ========================== For order, kindly WhatsApp › 014-8667280 (Umar) 👦 . ========================== . #adidasultraboostmurah #adidasxr1 #sneakers #sayajual #menswear #yearendsale #bazaronline #instashopmalaysia #lokalah #neelofa #kasutmurah

Share 0 0
bumbo.sneakers's Instagram Photo - .
.
🔥🔥LIMITED EDITION STOCK APRIL!🔥🔥
.
🔺 READY STOCK 🔺
.
====================================
👞 BRAND • Adidas
👟 TYPE • NMD XR1 Triple Black
👞 PRICE • RM170 Only
👟 GENDER • Men | Women
👞 QUALITY • Copy Original AAA
👟 SIZE • 35 - 45 EURO | 4-8 US ====================================
.
Paling best! . Anda akan dapat :
🎁 Free Postage
🎁 Free Exclusive Stokin (while stock)
🎁 Free Shoes Key Chain (while stock)
.
Ada yang berminat??? Harga? Confirm murah2 je kita bagi utk 10 yang terawal.
.
==========================
For order, kindly WhatsApp ›
014-8667280 (Umar) 👦 .
==========================
.
#adidasultraboostmurah #adidasxr1 #sneakers #sayajual #menswear #yearendsale #bazaronline #instashopmalaysia #lokalah #neelofa #kasutmurah

. . 🔥🔥LIMITED EDITION STOCK APRIL!🔥🔥 . 🔺 READY STOCK 🔺 . ==================================== 👞 BRAND • Adidas 👟 TYPE • NMD XR1 Triple Black 👞 PRICE • RM170 Only 👟 GENDER • Men | Women 👞 QUALITY • Copy Original AAA 👟 SIZE • 35 - 45 EURO | 4-8 US ==================================== . Paling best! . Anda akan dapat : 🎁 Free Postage 🎁 Free Exclusive Stokin (while stock) 🎁 Free Shoes Key Chain (while stock) . Ada yang berminat??? Harga? Confirm murah2 je kita bagi utk 10 yang terawal. . ========================== For order, kindly WhatsApp › 014-8667280 (Umar) 👦 . ========================== . #adidasultraboostmurah #adidasxr1 #sneakers #sayajual #menswear #yearendsale #bazaronline #instashopmalaysia #lokalah #neelofa #kasutmurah

Share 0 0
byfatimajamil's Instagram Photo - THE POWER OF COLLAGENS
.
Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii
-
COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. -
Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. -
collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼.
-
Your Trusted SID
@byfatimajamil 019 4486392

#shakleesetapak
#shakleecollagenpowder
#shakleekb
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#kolagen
#kulitanjal
#parutjerawat
#yearendsale
#parutberlubanghilang 
#cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

THE POWER OF COLLAGENS . Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii - COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. - Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. - collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼. - Your Trusted SID @byfatimajamil 019 4486392 #shakleesetapak #shakleecollagenpowder #shakleekb #shakleemalaysia #shakleekelantan #kolagen #kulitanjal #parutjerawat #yearendsale #parutberlubanghilang #cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

Share 1 0
byfatimajamil's Instagram Photo - THE POWER OF COLLAGENS
.
Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii
-
COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. -
Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. -
collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼.
-
Your Trusted SID
@byfatimajamil 019 4486392

#shakleesetapak
#shakleecollagenpowder
#shakleekb
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#kolagen
#kulitanjal
#parutjerawat
#yearendsale
#parutberlubanghilang 
#cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

THE POWER OF COLLAGENS . Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii - COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. - Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. - collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼. - Your Trusted SID @byfatimajamil 019 4486392 #shakleesetapak #shakleecollagenpowder #shakleekb #shakleemalaysia #shakleekelantan #kolagen #kulitanjal #parutjerawat #yearendsale #parutberlubanghilang #cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

Share 0 0
byfatimajamil's Instagram Photo - KENAPA PERLU KOLAGEN?
.
👉🏼untuk SPEED UP baik pulih masalah jerawat especially PARUT
👉🏼utk masalah kulit kering dan kusam
👉🏼lepas 3 sachet collagen..nampak hasil..kulit lembut sangat....dan kulit rasa lembab
👉🏼So sbb tu la, if amek kolagen muka jadi glowing & moist
.
Your Trusted SID
#shakleelover 
@byfatimajamil 019 4486392

#shakleesetapak
#shakleecollagenpowder
#shakleekb
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#kolagen
#kulitanjal
#parutjerawat
#yearendsale
#parutberlubanghilang 
#cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

KENAPA PERLU KOLAGEN? . 👉🏼untuk SPEED UP baik pulih masalah jerawat especially PARUT 👉🏼utk masalah kulit kering dan kusam 👉🏼lepas 3 sachet collagen..nampak hasil..kulit lembut sangat....dan kulit rasa lembab 👉🏼So sbb tu la, if amek kolagen muka jadi glowing & moist . Your Trusted SID #shakleelover @byfatimajamil 019 4486392 #shakleesetapak #shakleecollagenpowder #shakleekb #shakleemalaysia #shakleekelantan #kolagen #kulitanjal #parutjerawat #yearendsale #parutberlubanghilang #cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

Share 0 0
byfatimajamil's Instagram Photo - THE POWER OF COLLAGENS
.
Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii
-
COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. -
Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. -
collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼.
-
Your Trusted SID
@byfatimajamil 019 4486392

#shakleesetapak
#shakleecollagenpowder
#shakleekb
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#kolagen
#kulitanjal
#parutjerawat
#yearendsale
#parutberlubanghilang 
#cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

THE POWER OF COLLAGENS . Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii - COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. - Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. - collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼. - Your Trusted SID @byfatimajamil 019 4486392 #shakleesetapak #shakleecollagenpowder #shakleekb #shakleemalaysia #shakleekelantan #kolagen #kulitanjal #parutjerawat #yearendsale #parutberlubanghilang #cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

Share 0 0
byfatimajamil's Instagram Photo - THE POWER OF COLLAGENS
.
Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii
-
COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. -
Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. -
collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼.
-
Your Trusted SID
@byfatimajamil 019 4486392

#shakleesetapak
#shakleecollagenpowder
#shakleekb
#shakleemalaysia
#shakleekelantan
#kolagen
#kulitanjal
#parutjerawat
#yearendsale
#parutberlubanghilang 
#cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

THE POWER OF COLLAGENS . Kenapa ramai WANITA gila kan kolagen? Mostly sebab nak CANTIK! kan? Tapi ramai yang tak tau, bukan untuk CANTIK sahaja..malah LEBIH lagiiii - COLLAGEN atau KOLAGEN 👉🏼sebenarnya ada dihasilkan secara semulajadi dalam badan kita. Penghasilan kolagen paling banyak adalah semasa kita muda especially masa BAYI. Malangnya semakin meningkat usia, penghasilan kolagen semakin menurun. - Sebab tu kalau masa muda, kulit halus mulus sngt dan kalau ada luka ke akan cepat sembuh. Kalau semakin tua ni luka or paling senang,JERAWAT 😞 memang SAKIT jugak nak hilangkan parut. - collagen shaklee ni sumber laut yang gred tinggi and memang sangat sesuai untuk kita. InsyaAllah. Nak tahu lebih berkenaan collagen nih boleh whatsapp personally utk fast response hokehh 👌🏼. - Your Trusted SID @byfatimajamil 019 4486392 #shakleesetapak #shakleecollagenpowder #shakleekb #shakleemalaysia #shakleekelantan #kolagen #kulitanjal #parutjerawat #yearendsale #parutberlubanghilang #cantikraya #shakleeampang #codshaklee #byfatimajamil

Share 0 0
missmasturastylish's Instagram Photo - Exclusive head piece by @missmasturastylish
💋RM 18 (belum termasuk postage)
💋Limited stock
💋Warna: Gold+ emerald
💋Postage: SM RM 7.30/SS RM 10.55
💋Untuk gambar HEADCHAIN yg lain please click :
#cataloguemissmas
#cataloguemissmas
#cataloguemissmas
#cataloguemissmas
#cataloguemissmas
💋Boleh juga beli melalui FB page:
GEROBOK 3 BERADIK

Online purchase whatsapp 0126336425

Postage on SUNDAY/TUESDAY & THURSDAY only
(BAYARAN SEBELUM 10 am UNTUK JOIN POSTAGE PADA HARI YG DINYATAKAN,TQ )

#weddingcrown #headaccesories #yearendsale #yearsendsale #cataloguemissmas #headchainmalaysia #headband #aor #alorsetar #headchainmalaysia #headchainmalaysiamurah #sayajualheadchain #sayajualheadchainmurah #bazarpaknil #headchainborong #kedahan #missmasturastylish

Exclusive head piece by @missmasturastylish 💋RM 18 (belum termasuk postage) 💋Limited stock 💋Warna: Gold+ emerald 💋Postage: SM RM 7.30/SS RM 10.55 💋Untuk gambar HEADCHAIN yg lain please click : #cataloguemissmas #cataloguemissmas #cataloguemissmas #cataloguemissmas #cataloguemissmas 💋Boleh juga beli melalui FB page: GEROBOK 3 BERADIK Online purchase whatsapp 0126336425 Postage on SUNDAY/TUESDAY & THURSDAY only (BAYARAN SEBELUM 10 am UNTUK JOIN POSTAGE PADA HARI YG DINYATAKAN,TQ ) #weddingcrown #headaccesories #yearendsale #yearsendsale #cataloguemissmas #headchainmalaysia #headband #aor #alorsetar #headchainmalaysia #headchainmalaysiamurah #sayajualheadchain #sayajualheadchainmurah #bazarpaknil #headchainborong #kedahan #missmasturastylish

Share 0 0
Load More