PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about yearendsale

Instagram Photos and Videos about yearendsale. Download, Comment, Like yearendsale Photos and Videos Shared by Various Users

qaqahani's Instagram Photo - Buy ONE Abaya or Karma, get ONE Lavida at 50% off.

#mixandmatch
#abayasquad
#yearendsale

Buy ONE Abaya or Karma, get ONE Lavida at 50% off. #mixandmatch #abayasquad #yearendsale

Share 0 1
asyikin_exclusive's Instagram Photo - Year End Sale 2017 on!!!! So dont forget untuk datang dan grab offer yang macam tak masuk akal ni πŸ˜‰
.
.
Dian 
Harga sebelum diskaun RM 89
Harga selepas diskaun RM 62.30 .
.
Boleh singgah ke butik kami di Mahkota Parade dan Ayer Keroh Melaka atau whattaps kami di 017-2560744 untuk sebarang order. .
.
Jangan lupa untuk visit ig kami dan turut komen NAK dalam video bawal sutera exclusive kami..
Mana tau anda bertuah nanti 😍😊😊
.
.
#asyikinexclusive 
#asyikinexclusivebrand 
#sherryalhadadxae
#yearendsale #discount #dress #dinner #event #plussizefashion
#promotion #grab #grabfast 
#open #opentoday #openeveryday #clothingline #malaydress #malaycustom #onlinesale #boutique #boutiquesale #photography

Year End Sale 2017 on!!!! So dont forget untuk datang dan grab offer yang macam tak masuk akal ni πŸ˜‰ . . Dian Harga sebelum diskaun RM 89 Harga selepas diskaun RM 62.30 . . Boleh singgah ke butik kami di Mahkota Parade dan Ayer Keroh Melaka atau whattaps kami di 017-2560744 untuk sebarang order. . . Jangan lupa untuk visit ig kami dan turut komen NAK dalam video bawal sutera exclusive kami.. Mana tau anda bertuah nanti 😍😊😊 . . #asyikinexclusive #asyikinexclusivebrand #sherryalhadadxae #yearendsale #discount #dress #dinner #event #plussizefashion #promotion #grab #grabfast #open #opentoday #openeveryday #clothingline #malaydress #malaycustom #onlinesale #boutique #boutiquesale #photography

Share 0 0
norah.dengkil's Instagram Photo - .
Jimat RM10!~ Jom restock wax kat rumah.

Dah biasa dgn COLD WAX meh try HOT WAX plop. 
Lagi kuat grip dia. 
#Norah #NorahWax #OrganicHairRemoval #Waxing #Sale #SayaGunaNorah #AndaGunaNorah #YearEndSale #NorahHot #NorahCold

. Jimat RM10!~ Jom restock wax kat rumah. Dah biasa dgn COLD WAX meh try HOT WAX plop. Lagi kuat grip dia. #norah #norahwax #organichairremoval #waxing #sale #sayagunanorah #andagunanorah #YearEndSale #norahhot #norahcold

Share 0 0
ijabah.house's Instagram Photo - Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017
.
Ayiena Dress
.
Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍
. 
Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎
.
Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘
.
Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda!
- Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak"
.
"Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau!
.
Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ»
.
Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia
(WhatsApp 013-935 5779 IJA)
.
Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍
.
Postage 1-3 Hari Bekerja
.
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017 . Ayiena Dress . Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍 . Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎 . Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘 . Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda! - Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak" . "Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau! . Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ» . Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia (WhatsApp 013-935 5779 IJA) . Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍 . Postage 1-3 Hari Bekerja . #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Share 0 0
shawlbydouble_j's Instagram Photo - Hai gorgeous , now team Glitzcloset tengah buat YEAR END SALEπŸŽ‰πŸ’₯ !!
.
Rugi tau kalau uolls tak rebut peluang ni . Items apa yang sale ????
.
πŸ‘‰Basic Victoria Bawal
πŸ‘‰Basic Victoria Shawl
πŸ‘‰Kate Halfmoon Shawl
πŸ‘‰Inner Neck Letopsss
.
Kakak2 adik2 makcik2 ibu2 , jangan lepaskan peluang ni . Abang2 pun boleh beli untuk orang tersayangπŸ˜‰πŸ˜‰
.
Tolong rajinkan diri anda untuk scroll ke bawah bagi stok2 yang availableπŸ˜™
.
πŸ“² whatsapp 0178810906
πŸ“² whatsapp 0178810906
πŸ“² whatsapp 0178810906
.
.

Thank you!πŸ’
.
#bawal #bawalsatin #bawalsatinmurah #halfmoonshawl #halfmoon #shawlhalfmoon #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffon #wideshawl #tudung #selendang #printedshawl #shawlcorak#glitzagents#yearendsale

Hai gorgeous , now team Glitzcloset tengah buat YEAR END SALEπŸŽ‰πŸ’₯ !! . Rugi tau kalau uolls tak rebut peluang ni . Items apa yang sale ???? . πŸ‘‰Basic Victoria Bawal πŸ‘‰Basic Victoria Shawl πŸ‘‰Kate Halfmoon Shawl πŸ‘‰Inner Neck Letopsss . Kakak2 adik2 makcik2 ibu2 , jangan lepaskan peluang ni . Abang2 pun boleh beli untuk orang tersayangπŸ˜‰πŸ˜‰ . Tolong rajinkan diri anda untuk scroll ke bawah bagi stok2 yang availableπŸ˜™ . πŸ“² whatsapp 0178810906 πŸ“² whatsapp 0178810906 πŸ“² whatsapp 0178810906 . . Thank you!πŸ’ . #bawal #bawalsatin #bawalsatinmurah #halfmoonshawl #halfmoon #shawlhalfmoon #shawlchiffon #chiffonshawl #shawlchiffon #wideshawl #tudung #selendang #printedshawl #shawlcorak#glitzagents#yearendsale

Share 1 0
diamonddexandra's Instagram Photo - Repost from @dexandra_hq @TopRankRepost #TopRankRepost RASA RIMAS MELEKIT? RASA CONFIDENT HILANG TERBANG MELAYANG?
.
.
.

Pernah tak masa workout peluh jatuh berjurai-jurai macam air mata? Dia punya peluh jangan cakap la lagi2 kat bahagian armpit. Kalau dah habis workout tu kalau boleh taknak jumpa orang kan? .

Haa sekarang uolss jangan la risau... lepas workout pun boleh jumpa orang lepas spray de'xandra body odourless ni.. sebab apa.. De'Xandra Body odourless dapat menghilangkan bau peluh dan masa yang sama boleh hilangkan bakteria tak best kat  kulit awak tuuu..
.

Jadi jom cuba De'Xandra Body Odourless ni... Sekarang ada sale tauuu ! πŸ˜ .

#bodexandra
#sale
#yessale
#yearendsale
#stokistelukintan

Repost from @dexandra_hq @TopRankRepost #toprankrepostRASA RIMAS MELEKIT? RASA CONFIDENT HILANG TERBANG MELAYANG? . . . Pernah tak masa workout peluh jatuh berjurai-jurai macam air mata? Dia punya peluh jangan cakap la lagi2 kat bahagian armpit. Kalau dah habis workout tu kalau boleh taknak jumpa orang kan? . Haa sekarang uolss jangan la risau... lepas workout pun boleh jumpa orang lepas spray de'xandra body odourless ni.. sebab apa.. De'Xandra Body odourless dapat menghilangkan bau peluh dan masa yang sama boleh hilangkan bakteria tak best kat  kulit awak tuuu.. . Jadi jom cuba De'Xandra Body Odourless ni... Sekarang ada sale tauuu ! 😁 . #bodexandra #sale #yessale #yearendsale #stokistelukintan

Share 0 1
primochic's Instagram Photo - Semuanya lawa! Jam Guess untuk lelaki.
Limited Time Sale!! Stok terhad. Kita offer this price selagi ada sale.
HURRY!! kalau lambat, melepasss πŸ˜…
Pre order. Deposit 50%. Eta 4 weeks.
. 100% original from Guess. 
Jom pilih jam Guess β™‘β™‘β™‘
.
.

VISIT OUR FB PAGE -----> PRIMOCHIC

#jamtanganmurah #ladieswatch #jammalaysia #sayajualjam #jambranded #original #nofakes #jamguess #guessori #rastattdi #jamoriginal
#sayajualguess #barangkahwin #onlinebusiness #weddinggift #giftidea #blingbling #guessmalaysia #guessmurah #weddinggift
#jammurah #sayajualmurah #jualanmurah #jualanmurahmalaysia #jamlelaki #bazaarpaknil #hadiah #hantarankahwin #aksesorilelaki #yearendsale

Semuanya lawa! Jam Guess untuk lelaki. Limited Time Sale!! Stok terhad. Kita offer this price selagi ada sale. HURRY!! kalau lambat, melepasss πŸ˜… Pre order. Deposit 50%. Eta 4 weeks. . 100% original from Guess. Jom pilih jam Guess β™‘β™‘β™‘ . . VISIT OUR FB PAGE -----> PRIMOCHIC #jamtanganmurah #ladieswatch #jammalaysia #sayajualjam #jambranded #original #nofakes #jamguess #guessori #rastattdi #jamoriginal #sayajualguess #barangkahwin #onlinebusiness #weddinggift #giftidea #blingbling #guessmalaysia #guessmurah #weddinggift #jammurah #sayajualmurah #jualanmurah #jualanmurahmalaysia #jamlelaki #bazaarpaknil #hadiah #hantarankahwin #aksesorilelaki #yearendsale

Share 0 3
ijabah.house's Instagram Photo - Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017
.
Ayiena Dress
.
Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍
. 
Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎
.
Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘
.
Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda!
- Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak"
.
"Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau!
.
Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ»
.
Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia
(WhatsApp 013-935 5779 IJA)
.
Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍
.
Postage 1-3 Hari Bekerja
.
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017 . Ayiena Dress . Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍 . Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎 . Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘 . Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda! - Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak" . "Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau! . Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ» . Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia (WhatsApp 013-935 5779 IJA) . Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍 . Postage 1-3 Hari Bekerja . #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Share 1 0
mirrajasni_bymirasya's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat JUBAH ADERRA dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘
.
.
Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
.
.
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916
.
.
BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
.
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRAYSA
#BMKASILICIN
#yearendsale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat JUBAH ADERRA dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 . . Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! . . 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916 . . BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST . . #AgentBYMIRASYA #BYMIRAYSA #BMKASILICIN #yearendsale

Share 0 0
mirrajasni_bymirasya's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat LUNA BLOUSE dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘
.
.
Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
.
.
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916
.
.
BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
.
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRAYSA
#BMKASILICIN
#yearendsale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat LUNA BLOUSE dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 . . Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! . . 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916 . . BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST . . #AgentBYMIRASYA #BYMIRAYSA #BMKASILICIN #yearendsale

Share 0 2
mirrajasni_bymirasya's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat RAYSAA BASIC WIDE SHAWL dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘
.
.
Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
.
.
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916
.
.
BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
.
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRAYSA
#BMKASILICIN
#yearendsale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat RAYSAA BASIC WIDE SHAWL dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 . . Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! . . 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916 . . BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST . . #AgentBYMIRASYA #BYMIRAYSA #BMKASILICIN #yearendsale

Share 0 2
bykhaleelah.hijab's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat JUBAH ADEERA dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘

_

Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. 
KakLilah tunggu korang nii
_

BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
_
#AgentBYMIRASYA
#JubahAdeeraBYMIRASYA
#BMKASILICIN
#YearEndSale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat JUBAH ADEERA dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 _ Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. KakLilah tunggu korang nii _ BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST _ #AgentBYMIRASYA #JubahAdeeraBYMIRASYA #BMKASILICIN #YearEndSale

Share 0 0
mirrajasni_bymirasya's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat QAISARAA 3.0 dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘
.
.
Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
.
.
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916
.
.
BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
.
.
#AgentBYMIRASYA
#BYMIRAYSA
#BMKASILICIN
#yearendsale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat QAISARAA 3.0 dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 . . Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! . . 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Nak lagi cepat boleh terus whatsapp 011 2619 4916 . . BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST . . #AgentBYMIRASYA #BYMIRAYSA #BMKASILICIN #yearendsale

Share 0 1
ijabah.house's Instagram Photo - Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017
.
Ayiena Dress
.
Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍
. 
Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎
.
Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘
.
Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda!
- Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak"
.
"Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau!
.
Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ»
.
Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia
(WhatsApp 013-935 5779 IJA)
.
Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍
.
Postage 1-3 Hari Bekerja
.
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017 . Ayiena Dress . Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍 . Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎 . Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘 . Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda! - Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak" . "Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau! . Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ» . Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia (WhatsApp 013-935 5779 IJA) . Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍 . Postage 1-3 Hari Bekerja . #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Share 0 1
ijabah.house's Instagram Photo - Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017
.
Ayiena Dress
.
Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍
. 
Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎
.
Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘
.
Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda!
- Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak"
.
"Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau!
.
Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ»
.
Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia
(WhatsApp 013-935 5779 IJA)
.
Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍
.
Postage 1-3 Hari Bekerja
.
#ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Clearance Sales! Sehingga 31/12/2017 . Ayiena Dress . Ayiena direka khas untuk mereka yang sukakan penampilan simple tetapi ada ciri-ciri keanggunan dan kemewahan 😍 . Patch flower yang eksklusif seolah-olah bentuk 3D dijahit kemas pada material crepe di bahagian bawah jubah dan juga tangan - Tampak simple namun penuh gaya 😎 . Potongan A Cut adalah kesukaan kita semua kerana longgar tetapi masih menyerlahkan keanggunan ketika memakainya - tambahan pula, cutting Ayiena sedikit kembang di bawahnya .. "i can feel wooww ketika melangkah" 😘 . Untuk mommies, kami tak pernah lupakan anda! - Nursing zip di bahagian depan memudahkan sesi "ibu&anak" . "Poket ajaib" - yang ni amat penting, kan! Sedang kelam kabut menyiapkan juadah, kadang-kadang kita akan terlupa di mana letaknya telephone, duit raya, kunci kereta! Saya sudah biasa mengalaminya.πŸ˜… Ayiena ada poket di sebelah sisi kanan tau! . Harga berapa ye sis? InsyaAllah amat berpatutan πŸ‘πŸ» . Harga RM75 Termasuk Pos Seluruh Malaysia (WhatsApp 013-935 5779 IJA) . Jom Bergaya dengan Busana Jubah Ayiena 😍 . Postage 1-3 Hari Bekerja . #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazarpaknil #kajang #jubah #sayajualjubah #sayajualdress #jubahmalaysia #jubahayiena #bazarniaga #patchdress #patchjubah #nursingfriendly #nursingjubah #nursingdress #bffriendly #breastfeedfriendly #bfjubah #plainjubah #bridesmaid #bridesmaiddress #jubahmurah #clearancesale #yearendsale #yes2017

Share 0 1
bykhaleelah.hijab's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat RAYSAA WIDE SHAWL dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘

_

Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. 
KakLilah tunggu korang nii
_

BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
_
#AgentBYMIRASYA
#RaysaaBYMIRASYA
#BMKASILICIN
#YearEndSale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat RAYSAA WIDE SHAWL dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 _ Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. KakLilah tunggu korang nii _ BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST _ #AgentBYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMKASILICIN #YearEndSale

Share 0 0
bymirasya_azyan's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat QAISARAA BASIC dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘

_

Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!

_

BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
.

#AgentBYMIRASYA 
#BYMIRASYA
#MadinaBYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA
#PrintedSeriesBYMIRASYA
#RaysaaBYMIRASYA
#BMKASILICIN
#yearendsale
#hijab 
#tudung
#BruneiHijab
#instantshawllabuh
#instantshawlmurah
#instantshawlcantik
#tudunglabuhmurah
#tudunglabuh
#instantshawl
#tudunginstant
#tudunglabuhinstant
#tudunglabuhmuslimah
#tudunglabuhbidang60
#wideshawl
#wideshawlmurah
#instantshawlchiffon
#instantshawlmalaysia
#shawllabuh
#shawlmurah
#shawlchiffon
#instantshawl2muka

Yeahhh!! untuk peminat-peminat QAISARAA BASIC dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 _ Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! _ BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST . #AgentBYMIRASYA #BYMIRASYA #MadinaBYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #PrintedSeriesBYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMKASILICIN #yearendsale #hijab #tudung #BruneiHijab #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlcantik #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #instantshawl #tudunginstant #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhbidang60 #wideshawl #wideshawlmurah #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #shawllabuh #shawlmurah #shawlchiffon #instantshawl2muka

Share 0 0
bymirasya_azyan's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat QAISARAA BASIC dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘

_

Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!

_

BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
.

#AgentBYMIRASYA 
#BYMIRASYA
#MadinaBYMIRASYA
#QaisaraaBYMIRASYA
#PrintedSeriesBYMIRASYA
#RaysaaBYMIRASYA
#BMKASILICIN
#yearendsale
#hijab 
#tudung
#BruneiHijab
#instantshawllabuh
#instantshawlmurah
#instantshawlcantik
#tudunglabuhmurah
#tudunglabuh
#instantshawl
#tudunginstant
#tudunglabuhinstant
#tudunglabuhmuslimah
#tudunglabuhbidang60
#wideshawl
#wideshawlmurah
#instantshawlchiffon
#instantshawlmalaysia
#shawllabuh
#shawlmurah
#shawlchiffon
#instantshawl2muka

Yeahhh!! untuk peminat-peminat QAISARAA BASIC dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 _ Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! _ BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST . #AgentBYMIRASYA #BYMIRASYA #MadinaBYMIRASYA #QaisaraaBYMIRASYA #PrintedSeriesBYMIRASYA #RaysaaBYMIRASYA #BMKASILICIN #yearendsale #hijab #tudung #BruneiHijab #instantshawllabuh #instantshawlmurah #instantshawlcantik #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #instantshawl #tudunginstant #tudunglabuhinstant #tudunglabuhmuslimah #tudunglabuhbidang60 #wideshawl #wideshawlmurah #instantshawlchiffon #instantshawlmalaysia #shawllabuh #shawlmurah #shawlchiffon #instantshawl2muka

Share 0 1
bykhaleelah.hijab's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat LUNA BLOUSE dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘

_

Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. 
KakLilah tunggu korang nii
_

BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
_
#AgentBYMIRASYA
#LunaBlouseBYMIRASYA
#BMKASILICIN
#YearEndSale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat LUNA BLOUSE dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 _ Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. KakLilah tunggu korang nii _ BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST _ #AgentBYMIRASYA #LunaBlouseBYMIRASYA #BMKASILICIN #YearEndSale

Share 0 0
bykhaleelah.hijab's Instagram Photo - Yeahhh!! untuk peminat-peminat LUNA BLOUSE dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘

_

Macam mana nak order? Jangan risau darlings!!
1. Klik je link dekat bio atas tau darlings!
2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. 
KakLilah tunggu korang nii
_

BYMIRASYA YEAR END SALE
20 NOV 2017 TILL STOCK LAST
_
#AgentBYMIRASYA
#LunaBlouseBYMIRASYA
#BMKASILICIN
#YearEndSale

Yeahhh!! untuk peminat-peminat LUNA BLOUSE dah ready ke belum tu utk grab YES kali ni?? kita kasi harga kaw kaw punyaa khas untuk uolls tau!! JIMAT habisss!! Sebab YES kali ni kita memang nak KASI LICIN tauu uolss 😘 _ Macam mana nak order? Jangan risau darlings!! 1. Klik je link dekat bio atas tau darlings! 2. Terus DM KakLilah cepat-cepat k. KakLilah tunggu korang nii _ BYMIRASYA YEAR END SALE 20 NOV 2017 TILL STOCK LAST _ #AgentBYMIRASYA #LunaBlouseBYMIRASYA #BMKASILICIN #YearEndSale

Share 0 0
Load More