PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Instagram Photos and Videos about yearendsale

Instagram Photos and Videos about yearendsale. Download, Comment, Like yearendsale Photos and Videos Shared by Various Users

bagsbyelliana's Instagram Photo - Tanks to our customer ๐Ÿ˜Š

To order click
www.wasap.my/0146365346
www.wasap.my/0146365346
www.wasap.my/0146365346

#prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover 
#michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Tanks to our customer ๐Ÿ˜Š To order click www.wasap.my/0146365346 www.wasap.my/0146365346 www.wasap.my/0146365346 #prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Share 0 0

Sponsored Ads

naylaabeautycare's Instagram Photo - DAH CAKAP KANNNโ—๏ธ
Haaa xpercaya lagi? Kann hakakk dah cakappp BeuSlim ni memangg menjadii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Putih kurus dalam 1 masa uolss.. xperluu dah korang nk labur duet byk2 beli supplement 1 utk putih, 1 utk kurus, 1 utk dalaman, 1 utk jeragat dan bintik hitam.

Dah xperlu bazir beli byk2 dahh..ckup dgn 1 ni je. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Semua ada dalam ni haa..nk cantik gebu mulus, body lawa dan mcm2 lg.

Boleh dikatakan utk penjagaan dr hujung rambut ke hujung kaki lahh ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ Risau supplement xmenjadi?? Jangann risau. Kami bukan cakap kosong dear ๐Ÿ˜˜
Kami guide @ tunjuk ajar sampai korang cantik tauu! Ikot guide kami..confirm cantik meletopppp korang lepas ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Kesan sampingan?? Takk ada kesan sampingan @ bad effect kat body yer sayang2.
Sbb kami guna bahan2 yg selamat + natural utk keberkesanan dan kesihatan badan. Ibu menyusu pon boleh ambil tau.

Yelaaa..baby pon nk kulit cantik jgk kann ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ disamping mummy2 nk kembalikan bntuk badan mcm zaman anak dara dulu. Kawasan2 yg merekak dan hitam pon boleh hilang tauu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Teruja x nk cuba? Haa ape lagi..cepat2 order sblm stok hbs.๐Ÿ˜
Whats app hakak cepat. 0132802366
Nak tanya2 @ sembang pon boleh aihh. Hakak xmarah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nakputihkurus #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #beuslim #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurushalal #ubatkurussihat #putihselamat #kurusselamat #putihkurus #nakcantik #cantikperfect #supplementselamat #naylaabeautycare #ajennaylaabeautycare #dropshipnaylaabeautycare #ajenneeded #dropshipneeded #ajendiperlukan #dropshipdiperlukan #yes #yearendsale #kulitcantik #fairywhite #whitening

DAH CAKAP KANNNโ—๏ธ Haaa xpercaya lagi? Kann hakakk dah cakappp BeuSlim ni memangg menjadii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Putih kurus dalam 1 masa uolss.. xperluu dah korang nk labur duet byk2 beli supplement 1 utk putih, 1 utk kurus, 1 utk dalaman, 1 utk jeragat dan bintik hitam. Dah xperlu bazir beli byk2 dahh..ckup dgn 1 ni je. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Semua ada dalam ni haa..nk cantik gebu mulus, body lawa dan mcm2 lg. Boleh dikatakan utk penjagaan dr hujung rambut ke hujung kaki lahh ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ Risau supplement xmenjadi?? Jangann risau. Kami bukan cakap kosong dear ๐Ÿ˜˜ Kami guide @ tunjuk ajar sampai korang cantik tauu! Ikot guide kami..confirm cantik meletopppp korang lepas ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Kesan sampingan?? Takk ada kesan sampingan @ bad effect kat body yer sayang2. Sbb kami guna bahan2 yg selamat + natural utk keberkesanan dan kesihatan badan. Ibu menyusu pon boleh ambil tau. Yelaaa..baby pon nk kulit cantik jgk kann ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ disamping mummy2 nk kembalikan bntuk badan mcm zaman anak dara dulu. Kawasan2 yg merekak dan hitam pon boleh hilang tauu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Teruja x nk cuba? Haa ape lagi..cepat2 order sblm stok hbs.๐Ÿ˜ Whats app hakak cepat. 0132802366 Nak tanya2 @ sembang pon boleh aihh. Hakak xmarah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nakputihkurus #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #beuslim #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurushalal #ubatkurussihat #putihselamat #kurusselamat #putihkurus #nakcantik #cantikperfect #supplementselamat #naylaabeautycare #ajennaylaabeautycare #dropshipnaylaabeautycare #ajenneeded #dropshipneeded #ajendiperlukan #dropshipdiperlukan #yes #yearendsale #kulitcantik #fairywhite #whitening

Share 0 1

Sponsored Ads

naylaabeautycare's Instagram Photo - DAH CAKAP KANNNโ—๏ธ
Haaa xpercaya lagi? Kann hakakk dah cakappp BeuSlim ni memangg menjadii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Putih kurus dalam 1 masa uolss.. xperluu dah korang nk labur duet byk2 beli supplement 1 utk putih, 1 utk kurus, 1 utk dalaman, 1 utk jeragat dan bintik hitam.

Dah xperlu bazir beli byk2 dahh..ckup dgn 1 ni je. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Semua ada dalam ni haa..nk cantik gebu mulus, body lawa dan mcm2 lg.

Boleh dikatakan utk penjagaan dr hujung rambut ke hujung kaki lahh ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ Risau supplement xmenjadi?? Jangann risau. Kami bukan cakap kosong dear ๐Ÿ˜˜
Kami guide @ tunjuk ajar sampai korang cantik tauu! Ikot guide kami..confirm cantik meletopppp korang lepas ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Kesan sampingan?? Takk ada kesan sampingan @ bad effect kat body yer sayang2.
Sbb kami guna bahan2 yg selamat + natural utk keberkesanan dan kesihatan badan. Ibu menyusu pon boleh ambil tau.

Yelaaa..baby pon nk kulit cantik jgk kann ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ disamping mummy2 nk kembalikan bntuk badan mcm zaman anak dara dulu. Kawasan2 yg merekak dan hitam pon boleh hilang tauu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Teruja x nk cuba? Haa ape lagi..cepat2 order sblm stok hbs.๐Ÿ˜
Whats app hakak cepat. 0132802366
Nak tanya2 @ sembang pon boleh aihh. Hakak xmarah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nakputihkurus #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #beuslim #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurushalal #ubatkurussihat #putihselamat #kurusselamat #putihkurus #nakcantik #cantikperfect #supplementselamat #naylaabeautycare #ajennaylaabeautycare #dropshipnaylaabeautycare #ajenneeded #dropshipneeded #ajendiperlukan #dropshipdiperlukan #yes #yearendsale #kulitcantik #fairywhite #whitening

DAH CAKAP KANNNโ—๏ธ Haaa xpercaya lagi? Kann hakakk dah cakappp BeuSlim ni memangg menjadii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Putih kurus dalam 1 masa uolss.. xperluu dah korang nk labur duet byk2 beli supplement 1 utk putih, 1 utk kurus, 1 utk dalaman, 1 utk jeragat dan bintik hitam. Dah xperlu bazir beli byk2 dahh..ckup dgn 1 ni je. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Semua ada dalam ni haa..nk cantik gebu mulus, body lawa dan mcm2 lg. Boleh dikatakan utk penjagaan dr hujung rambut ke hujung kaki lahh ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ Risau supplement xmenjadi?? Jangann risau. Kami bukan cakap kosong dear ๐Ÿ˜˜ Kami guide @ tunjuk ajar sampai korang cantik tauu! Ikot guide kami..confirm cantik meletopppp korang lepas ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Kesan sampingan?? Takk ada kesan sampingan @ bad effect kat body yer sayang2. Sbb kami guna bahan2 yg selamat + natural utk keberkesanan dan kesihatan badan. Ibu menyusu pon boleh ambil tau. Yelaaa..baby pon nk kulit cantik jgk kann ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ disamping mummy2 nk kembalikan bntuk badan mcm zaman anak dara dulu. Kawasan2 yg merekak dan hitam pon boleh hilang tauu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Teruja x nk cuba? Haa ape lagi..cepat2 order sblm stok hbs.๐Ÿ˜ Whats app hakak cepat. 0132802366 Nak tanya2 @ sembang pon boleh aihh. Hakak xmarah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nakputihkurus #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #beuslim #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurushalal #ubatkurussihat #putihselamat #kurusselamat #putihkurus #nakcantik #cantikperfect #supplementselamat #naylaabeautycare #ajennaylaabeautycare #dropshipnaylaabeautycare #ajenneeded #dropshipneeded #ajendiperlukan #dropshipdiperlukan #yes #yearendsale #kulitcantik #fairywhite #whitening

Share 0 1

Sponsored Ads

naylaabeautycare's Instagram Photo - DAH CAKAP KANNNโ—๏ธ
Haaa xpercaya lagi? Kann hakakk dah cakappp BeuSlim ni memangg menjadii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Putih kurus dalam 1 masa uolss.. xperluu dah korang nk labur duet byk2 beli supplement 1 utk putih, 1 utk kurus, 1 utk dalaman, 1 utk jeragat dan bintik hitam.

Dah xperlu bazir beli byk2 dahh..ckup dgn 1 ni je. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Semua ada dalam ni haa..nk cantik gebu mulus, body lawa dan mcm2 lg.

Boleh dikatakan utk penjagaan dr hujung rambut ke hujung kaki lahh ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ Risau supplement xmenjadi?? Jangann risau. Kami bukan cakap kosong dear ๐Ÿ˜˜
Kami guide @ tunjuk ajar sampai korang cantik tauu! Ikot guide kami..confirm cantik meletopppp korang lepas ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Kesan sampingan?? Takk ada kesan sampingan @ bad effect kat body yer sayang2.
Sbb kami guna bahan2 yg selamat + natural utk keberkesanan dan kesihatan badan. Ibu menyusu pon boleh ambil tau.

Yelaaa..baby pon nk kulit cantik jgk kann ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ disamping mummy2 nk kembalikan bntuk badan mcm zaman anak dara dulu. Kawasan2 yg merekak dan hitam pon boleh hilang tauu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Teruja x nk cuba? Haa ape lagi..cepat2 order sblm stok hbs.๐Ÿ˜
Whats app hakak cepat. 0132802366
Nak tanya2 @ sembang pon boleh aihh. Hakak xmarah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nakputihkurus #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #beuslim #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurushalal #ubatkurussihat #putihselamat #kurusselamat #putihkurus #nakcantik #cantikperfect #supplementselamat #naylaabeautycare #ajennaylaabeautycare #dropshipnaylaabeautycare #ajenneeded #dropshipneeded #ajendiperlukan #dropshipdiperlukan #yes #yearendsale #kulitcantik #fairywhite #whitening

DAH CAKAP KANNNโ—๏ธ Haaa xpercaya lagi? Kann hakakk dah cakappp BeuSlim ni memangg menjadii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Putih kurus dalam 1 masa uolss.. xperluu dah korang nk labur duet byk2 beli supplement 1 utk putih, 1 utk kurus, 1 utk dalaman, 1 utk jeragat dan bintik hitam. Dah xperlu bazir beli byk2 dahh..ckup dgn 1 ni je. ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ Semua ada dalam ni haa..nk cantik gebu mulus, body lawa dan mcm2 lg. Boleh dikatakan utk penjagaan dr hujung rambut ke hujung kaki lahh ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ Risau supplement xmenjadi?? Jangann risau. Kami bukan cakap kosong dear ๐Ÿ˜˜ Kami guide @ tunjuk ajar sampai korang cantik tauu! Ikot guide kami..confirm cantik meletopppp korang lepas ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Kesan sampingan?? Takk ada kesan sampingan @ bad effect kat body yer sayang2. Sbb kami guna bahan2 yg selamat + natural utk keberkesanan dan kesihatan badan. Ibu menyusu pon boleh ambil tau. Yelaaa..baby pon nk kulit cantik jgk kann ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ disamping mummy2 nk kembalikan bntuk badan mcm zaman anak dara dulu. Kawasan2 yg merekak dan hitam pon boleh hilang tauu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Teruja x nk cuba? Haa ape lagi..cepat2 order sblm stok hbs.๐Ÿ˜ Whats app hakak cepat. 0132802366 Nak tanya2 @ sembang pon boleh aihh. Hakak xmarah. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nakputihkurus #nakputih #nakputihgebu #nakputihcepat #beuslim #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurushalal #ubatkurussihat #putihselamat #kurusselamat #putihkurus #nakcantik #cantikperfect #supplementselamat #naylaabeautycare #ajennaylaabeautycare #dropshipnaylaabeautycare #ajenneeded #dropshipneeded #ajendiperlukan #dropshipdiperlukan #yes #yearendsale #kulitcantik #fairywhite #whitening

Share 0 1
_jelitawardrobe_'s Instagram Photo - Salam Jumaatโค
Selawat Banyak2 Harini.
InshaAllah Banyak Pahala Dapat๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
.
.
#blousemaharani #sayajual #swapreview #bazarpaknil #yearendsale #blouselabuh #bajumuslimah #happyhour #likesforlikes #blousemurah #palazzo #palazzomurah #trustedseller #aisyahsuit #suitmurah #longtoprauda #kurtaexclusive #kurtalelaki #kurtamurah #rayacollection #kurtaborong #kurtaMA #kurtaaryann #jubaharyani #kurtasalahuddin #aryanijubah #jubahsyari #kurungsyarie #bajukurung #kurungmurah

Salam Jumaatโค Selawat Banyak2 Harini. InshaAllah Banyak Pahala Dapat๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . . . #blousemaharani #sayajual #swapreview #bazarpaknil #yearendsale #blouselabuh #bajumuslimah #happyhour #likesforlikes #blousemurah #palazzo #palazzomurah #trustedseller #aisyahsuit #suitmurah #longtoprauda #kurtaexclusive #kurtalelaki #kurtamurah #rayacollection #kurtaborong #kurtaMA #kurtaaryann #jubaharyani #kurtasalahuddin #aryanijubah #jubahsyari #kurungsyarie #bajukurung #kurungmurah

Share 0 4
cotton.fdna's Instagram Photo - masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? .
jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45)
.
sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! .
kenapa saya kata terbaik? .
sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan .
bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe
bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu
.
bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰
.
kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas..
.
20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww!
.
Whatsapp 0173512696
.
#satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara 
#kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia
#kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? . jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45) . sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! . kenapa saya kata terbaik? . sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan . bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu . bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰ . kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas.. . 20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww! . Whatsapp 0173512696 . #satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara #kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia #kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

Share 0 3
cotton.fdna's Instagram Photo - masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? .
jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45)
.
sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! .
kenapa saya kata terbaik? .
sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan .
bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe
bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu
.
bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰
.
kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas..
.
20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww!
.
Whatsapp 0173512696
.
#satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara 
#kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia
#kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? . jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45) . sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! . kenapa saya kata terbaik? . sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan . bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu . bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰ . kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas.. . 20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww! . Whatsapp 0173512696 . #satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara #kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia #kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

Share 0 3
cotton.fdna's Instagram Photo - masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? .
jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45)
.
sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! .
kenapa saya kata terbaik? .
sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan .
bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe
bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu
.
bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰
.
kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas..
.
20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww!
.
Whatsapp 0173512696
.
#satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara 
#kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia
#kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? . jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45) . sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! . kenapa saya kata terbaik? . sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan . bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu . bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰ . kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas.. . 20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww! . Whatsapp 0173512696 . #satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara #kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia #kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

Share 0 0
bagsbyelliana's Instagram Photo - Tanks to our customer ๐Ÿ˜Š

To order click
www.wasap.my/0146365346
www.wasap.my/0146365346
www.wasap.my/0146365346

#prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover 
#michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Tanks to our customer ๐Ÿ˜Š To order click www.wasap.my/0146365346 www.wasap.my/0146365346 www.wasap.my/0146365346 #prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Share 0 2
bagsbyelliana's Instagram Photo - Tanks to our customer ๐Ÿ˜Š

To order click
www.wasap.my/0146365346
www.wasap.my/0146365346
www.wasap.my/0146365346

#prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover 
#michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Tanks to our customer ๐Ÿ˜Š To order click www.wasap.my/0146365346 www.wasap.my/0146365346 www.wasap.my/0146365346 #prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Share 0 1
faiz.gadget's Instagram Photo - Iphone 6 64gb secondhand masuk lagi

RM1300
LL set
Warranty 1 bulan 
Whatsapp 0194120049
.
#iphonepreodermurah #iphonereadystock #powerbankpineng #baranghandphone #laptopmurah #laptopterpakai #jualhandphone #juallaptop #repairhandphone #repairlaptop #membaiki #servis #gadgetmalaysia #iphoneusermalaysia #hipstermalaysia #iphonemurah #iphonereadystock #iphonepreorder #iphoneimportset #iphonemalaysia #ikutcarakita #terlajaklaris #yearendsale #saleakhirtahun #salegilagilas #peacejanganturun #barang

Iphone 6 64gb secondhand masuk lagi RM1300 LL set Warranty 1 bulan Whatsapp 0194120049 . #iphonepreodermurah #iphonereadystock #powerbankpineng #baranghandphone #laptopmurah #laptopterpakai #jualhandphone #juallaptop #repairhandphone #repairlaptop #membaiki #servis #gadgetmalaysia #iphoneusermalaysia #hipstermalaysia #iphonemurah #iphonereadystock #iphonepreorder #iphoneimportset #iphonemalaysia #ikutcarakita #terlajaklaris #yearendsale #saleakhirtahun #salegilagilas #peacejanganturun #barang

Share 0 5
tiya_rosehip_usa's Instagram Photo - Alhamduillah dh minggu ke 3, Yeayyy! skin makin cerah..hihi n utk pgetahuan awk smua, #vitcrosehip ni xyah nk pantang2 pun..Nak amek kaffein?? boleh je tp jarak 2-3 jam lepas atau sblum vit c ni.. ๐Ÿ˜Š semua org boleh dpt mcm ni Janji jgn lpe mnum air kosong bnyk ye .. jom sama2 cuba #vitcrosehip ni ๐Ÿ˜Š
.
(HARGA DI BAWAH TERMASUK POSTAGE DAH YE) ๐Ÿ˜˜
.
1 BOTOL RM47SM/RM51SS
2 BOTOL RM87SM/RM91SS
3 BOTOL RM120SM/RM127SS
4 BOTOL RM150SM/RM157SS
.
.
Jangan buang masa, mulakan sekarang. Jom whatsapp 0195026728 ๐Ÿ˜˜
.
.
#vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igshopmalaysia #vitamincmurah #vitamincbudget #vitamincborong #vitaminmampumilik #putihgebu #vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igshopmalaysia #pregnancysupplement #vitcrosehipmurah #mampumilik #vitamincnleebeauty #vitamincmurah #berkesancerahkankulit #vitamincborong #bazarpaknil #hargamampumilik #vitamincbudget #kesanseawal3hari #yearendsale #dianzvitamin #whiteningbooster #yearendsale #YES #ubatjerawat #jerawathilang #eyebaghilang #vitamincpharma #vitaminc1000mg #vitamincpahangpharma

Alhamduillah dh minggu ke 3, Yeayyy! skin makin cerah..hihi n utk pgetahuan awk smua, #vitcrosehip ni xyah nk pantang2 pun..Nak amek kaffein?? boleh je tp jarak 2-3 jam lepas atau sblum vit c ni.. ๐Ÿ˜Š semua org boleh dpt mcm ni Janji jgn lpe mnum air kosong bnyk ye .. jom sama2 cuba #vitcrosehip ni ๐Ÿ˜Š . (HARGA DI BAWAH TERMASUK POSTAGE DAH YE) ๐Ÿ˜˜ . 1 BOTOL RM47SM/RM51SS 2 BOTOL RM87SM/RM91SS 3 BOTOL RM120SM/RM127SS 4 BOTOL RM150SM/RM157SS . . Jangan buang masa, mulakan sekarang. Jom whatsapp 0195026728 ๐Ÿ˜˜ . . #vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igshopmalaysia #vitamincmurah #vitamincbudget #vitamincborong #vitaminmampumilik #putihgebu #vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igshopmalaysia #pregnancysupplement #vitcrosehipmurah #mampumilik #vitamincnleebeauty #vitamincmurah #berkesancerahkankulit #vitamincborong #bazarpaknil #hargamampumilik #vitamincbudget #kesanseawal3hari #yearendsale #dianzvitamin #whiteningbooster #yearendsale #YES #ubatjerawat #jerawathilang #eyebaghilang #vitamincpharma #vitaminc1000mg #vitamincpahangpharma

Share 0 1
cotton.fdna's Instagram Photo - masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? .
jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45)
.
sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! .
kenapa saya kata terbaik? .
sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan .
bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe
bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu
.
bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰
.
kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas..
.
20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww!
.
Whatsapp 0173512696
.
#satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara 
#kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia
#kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? . jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45) . sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! . kenapa saya kata terbaik? . sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan . bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu . bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰ . kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas.. . 20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww! . Whatsapp 0173512696 . #satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara #kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia #kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

Share 0 6
cotton.fdna's Instagram Photo - masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? .
jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45)
.
sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! .
kenapa saya kata terbaik? .
sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan .
bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe
bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu
.
bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰
.
kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas..
.
20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww!
.
Whatsapp 0173512696
.
#satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara 
#kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia
#kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? . jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45) . sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! . kenapa saya kata terbaik? . sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan . bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu . bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰ . kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas.. . 20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww! . Whatsapp 0173512696 . #satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara #kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia #kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

Share 1 6
cotton.fdna's Instagram Photo - masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? .
jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45)
.
sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! .
kenapa saya kata terbaik? .
sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan .
bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe
bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu
.
bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰
.
kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas..
.
20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww!
.
Whatsapp 0173512696
.
#satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara 
#kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia
#kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

masih ingat kain Como Crepe yg kami jual dulu? . jika masih ingat kehebatan kualiti kain tersebut... korang mesti ingin cuba kain? terbaru ini - MOSS CREPE SATIN (bidang 45) . sbb kualiti yg hampir sama.. bukan lebih baik.. tapi TERBAIK! . kenapa saya kata terbaik? . sebab kedua2 permukaan kain boleh digunakan . bhgn depan - tidak kilat. jenis Moss Crepe bhgn belakang - japan dull satin. lembut gebu . bak kata orang.. kalau buat baju melayu, elok terletak, dh macam nak pi menikah lagi satu ๐Ÿ˜‰ . kalau buat jubah, kain cantik.. berat.. flowy.. tak payah pakai lining sbb kain tebal, tapi tidak panas.. . 20 pilihan warna2 'selamat' yg bakal menyelamatkan poket anda.. kami jamin harga kami tawarkan adalah mampu bayar & mampu milik... gitewww! . Whatsapp 0173512696 . #satin #heavydullsatin #minaz #minazlovers #minazroses #minazinspired #kainsatinmurah #bellaammara #kainmurahmalaysia #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangseragam #kainpasangborong #kainpasangmalaysia #kainpasangcantik #kainmurahmalaysia #kendurikawin #lofattah #ilofayou #yearendsale #dullsatinmurah #yesmalaysia #bridesmaids #bridesmaidmalaysia #kainraya #bajuraya #bajuraya2017 #malayweddingguide

Share 0 3
firman_auto2000salemba's Instagram Photo - #Calya #Sienta #NewAgya #Innova #Avanza #Vios #Altis #Camry #Fortuner #Rush #Etios#LandCruiser #Hiace #Alphard #Vellfire #hilux #Nav1 #YarisHeykers #Ft86 #HargaToyota #PromoToyota #YearEndSale #l4l #LikeForLike #MyTripMyAdventure #Jakarta #FollowToFollow #InstaPromo

#Calya #Sienta #NewAgya #innova #avanza #Vios #altis #camry #Fortuner #rush #Etios #landcruiser #Hiace #alphard #Vellfire #hilux #nav1 #yarisheykers #ft86 #HargaToyota #PromoToyota #YearEndSale #l4l #LikeForLike #MyTripMyAdventure #Jakarta #FollowToFollow #InstaPromo

Share 0 12
_sn.co's Instagram Photo - Denim jacket RM35
.
Shoulder 15.5"
Bust 34"
Armhole 16"
Length 21"
.
You can reach us at (+6)0174306478 / 0125020314
.
#denimjacketlawa #denimjacketmalaysia #denimjacket #terengganu #unisza #umt #denimjacketmurahgile #denimjacketmalaysia #denimjacket #kualaterengganu #denimjacketmurah #denimjacketmalaysia #denimjacketmurahmalaysia #denimjacket #denimjacketterengganu #denimjacketkedah #yearendsale #denimjacketsale #sale #promosihujungtahun #jacketplussize #denimjacketplussize #denimjacketlawa #denimjacketmalaysia #denimjacket #sweatermurah #sweatermurahmalaysia

Denim jacket RM35 . Shoulder 15.5" Bust 34" Armhole 16" Length 21" . You can reach us at (+6)0174306478 / 0125020314 . #denimjacketlawa #denimjacketmalaysia #denimjacket #terengganu #unisza #umt #denimjacketmurahgile #denimjacketmalaysia #denimjacket #kualaterengganu #denimjacketmurah #denimjacketmalaysia #denimjacketmurahmalaysia #denimjacket #denimjacketterengganu #denimjacketkedah #yearendsale #denimjacketsale #sale #promosihujungtahun #jacketplussize #denimjacketplussize #denimjacketlawa #denimjacketmalaysia #denimjacket #sweatermurah #sweatermurahmalaysia

Share 0 3
bagsbyelliana's Instagram Photo - READY & LIMITED STOCK!! Authentic Coach Butterfly Perforated

Set- RM900 all in

Handbag- RM550
Long wallet- RM410

Have Long strap

#prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover 
#michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

READY & LIMITED STOCK!! Authentic Coach Butterfly Perforated Set- RM900 all in Handbag- RM550 Long wallet- RM410 Have Long strap #prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Share 0 2
bagsbyelliana's Instagram Photo - READY AND LIMITED STOCK!! Coach Signature Long Wallet

RM410

All imported โœˆ๏ธ
*limited pieces & color ๐Ÿ’ฏAuthentic, branded & imported
๐ŸŒธ Ready stock and also can preorder
๐Ÿ“ฎPrice include postage
โŒNo fussy, No refund

To order click
www.wasap.my/0146365346

#prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover 
#michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

READY AND LIMITED STOCK!! Coach Signature Long Wallet RM410 All imported โœˆ๏ธ *limited pieces & color ๐Ÿ’ฏAuthentic, branded & imported ๐ŸŒธ Ready stock and also can preorder ๐Ÿ“ฎPrice include postage โŒNo fussy, No refund To order click www.wasap.my/0146365346 #prelovedmalaysia #cuticutimalaysia #yearendsale #personalshoppermalaysia #fossilmalaysia #longchampmurah #longchamporiginal #longchampmalaysia #longchampindonesia #longchampbrunei #longchampauthentic #longchamplover #michaelkorsmalaysia #mkmalaysia #mkmurah #michaelkorsmurah #handbagbrandedmalaysia #marcjacobmalaysia #bazaarpaknil #tumimurah #longchampmalaysia #tumimalaysia #mbmjmalaysia #swarovskimalaysia #swarovskimurah #swarovskioriginal #swarovskireadystock #coachmalaysia #coachmurah #ckmalaysia #calvinkleinmalaysia

Share 0 6
fea_beads's Instagram Photo - TESTIMONI THIRA LONG TOP
.
#byfeabeads
#ootdfeabeads .
.
.
.
.
#yearendsale #clearancestock #warehousesale #jubahmurah #blousemurah #longtopmurah #jubah #blouse #detoks #tipskurus #bajurayabudak #bawalmurah #bawal #tudung #blousewanita #igshop #igshopmurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajurayakanakkanak 
#blousebaru #blousewanita #shahalam #ukm #uitm #klang #subang #detoks #igshopmurah

TESTIMONI THIRA LONG TOP . #byfeabeads #ootdfeabeads . . . . . #yearendsale #clearancestock #warehousesale #jubahmurah #blousemurah #longtopmurah #jubah #blouse #detoks #tipskurus #bajurayabudak #bawalmurah #bawal #tudung #blousewanita #igshop #igshopmurah #bajuraya #bajuraya2017 #bajurayakanakkanak #blousebaru #blousewanita #shahalam #ukm #uitm #klang #subang #detoks #igshopmurah

Share 0 12
Load More