PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

_fitbella16

Entrepreneur✈️

👉🏻Fitbella AM Block & PM Flush 👉🏻Duta Suresado Sport Nutrition 👉🏻Online Training Worldwide 🌎 👉🏻PT For Women Only 👭 👉🏻Natural Workout 👙® AB💙

Instagram Photos and Videos of _fitbella16. Download, Comment, Like Entrepreneur✈️ Photos and Videos Shared by _fitbella16 Instagram Account

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - soh dia tido dia gelak plak 😏😏😏

soh dia tido dia gelak plak 😏😏😏

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - betul-betul dia tutup mata 😂😂😂

betul-betul dia tutup mata 😂😂😂

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - dia nak pegang 🤣🤣🤣

dia nak pegang 🤣🤣🤣

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - ramai tanya 'glowingnya muka .. bella pakai skincare apa? .. bella pakai skincare organik je cocoa butter .. yg glowing ni sbb buat treatment kat klinik @klinik.dr.sophia.y my skin is glowing thankyou dr sophia .. I Love You So Much .. x sabar nak gi klinik lagi next week !!❤️❤️❤️

ramai tanya 'glowingnya muka .. bella pakai skincare apa? .. bella pakai skincare organik je cocoa butter .. yg glowing ni sbb buat treatment kat klinik @klinik.dr.sophia.y my skin is glowing thankyou dr sophia .. I Love You So Much .. x sabar nak gi klinik lagi next week !!❤️❤️❤️

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - dan .. dulu sebelum dapat body fit .. bila raya je makan lemang sikit pun buncit .. sibuk beli corset segala brand kononnya perut tu boleh kempis .. sebab corset tu la punca sembelit .. besi yg ada kat corset tu tekan segala urat badan & urat perut kita buat kita susah nak buang toksin .. makan plak macam2 masa raya .. tu sebab la rendang & lemang jadi tradisi setahun sekali .. kalo setiap hari penuh klinik kat malaysia ni muka orang melayu je .. sakit perut la .. cirit-birit la .. keracunan makanan la .. semuanya punca dari makanan yg kita sendiri masak kita makan siap hidang bagi tetamu makan .. dah makan kenyang jadi malas mata tu nak tidur je kan .. kesan lemang ketupat yg penuh santan .. semua sakit tu bella pun pernah rasa 3 tahun lepas .. sejak buat badan dari tahun 2015/2016/2017 .. tak pernah lagi raya gi klinik beli ubat .. tahun ni paling best .. setiap hari makan lemang habis makan selfie tak yah tarik nafas bagai perut kempis je .. sampai sedara mara pun xnak selfie dengan bella sebab stress tengok perut fitbella makan apa pun kempis .. 3 tahun dah segala corset tak pernah pakai .. bella pakai bra & lace panties la senza je .. selesa gi mana-mana .. tu sebab fitbella percaya hanya Natural Workout buat kita kekal sihat, kekal kempis & aktif sentiasa .. bila badan sihat .. kita pun happy .. muka pun awet muda .. jagalah makan anda sebelum terlambat dah sakit nanti xda pilihan nak pilih ubat atau senaman .. dua-dua pun kena buat .. so masa sihat ni jagalah badan kita untuk masa depan kita !! 👙💪🏻💛.
.
#candidselfie #noedit #iphone7 #secondeid #busyeid #happyeid #shawlpublika #XS #fitcoach #fitbody #fitmom #fitforlife #fitforever #inspiration #motivation #saynotocorset #naturalbody #naturalworkout #secretplan #nogymnoproblem #icaneatwhatiwant #stillfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

dan .. dulu sebelum dapat body fit .. bila raya je makan lemang sikit pun buncit .. sibuk beli corset segala brand kononnya perut tu boleh kempis .. sebab corset tu la punca sembelit .. besi yg ada kat corset tu tekan segala urat badan & urat perut kita buat kita susah nak buang toksin .. makan plak macam2 masa raya .. tu sebab la rendang & lemang jadi tradisi setahun sekali .. kalo setiap hari penuh klinik kat malaysia ni muka orang melayu je .. sakit perut la .. cirit-birit la .. keracunan makanan la .. semuanya punca dari makanan yg kita sendiri masak kita makan siap hidang bagi tetamu makan .. dah makan kenyang jadi malas mata tu nak tidur je kan .. kesan lemang ketupat yg penuh santan .. semua sakit tu bella pun pernah rasa 3 tahun lepas .. sejak buat badan dari tahun 2015/2016/2017 .. tak pernah lagi raya gi klinik beli ubat .. tahun ni paling best .. setiap hari makan lemang habis makan selfie tak yah tarik nafas bagai perut kempis je .. sampai sedara mara pun xnak selfie dengan bella sebab stress tengok perut fitbella makan apa pun kempis .. 3 tahun dah segala corset tak pernah pakai .. bella pakai bra & lace panties la senza je .. selesa gi mana-mana .. tu sebab fitbella percaya hanya Natural Workout buat kita kekal sihat, kekal kempis & aktif sentiasa .. bila badan sihat .. kita pun happy .. muka pun awet muda .. jagalah makan anda sebelum terlambat dah sakit nanti xda pilihan nak pilih ubat atau senaman .. dua-dua pun kena buat .. so masa sihat ni jagalah badan kita untuk masa depan kita !! 👙💪🏻💛. . #candidselfie #noedit #iphone7 #secondeid #busyeid #happyeid #shawlpublika #xs #fitcoach #fitbody #fitmom #fitforlife #fitforever #inspiration #motivation #saynotocorset #naturalbody #naturalworkout #secretplan #nogymnoproblem #icaneatwhatiwant #stillfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 1.05K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. when you build in silence they don't know what to attack .. sometimes low profile is what you really need in your life .. show them your results not your secret plan !! 👙💛.
.
#selfie #noedit #iphone7 #monday #shawlpublika #myrayacollection #secondeid #happylife #privatelife #lowprofile #stayhumble #stayfit #buildinsilence #secretplan #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. when you build in silence they don't know what to attack .. sometimes low profile is what you really need in your life .. show them your results not your secret plan !! 👙💛. . #selfie #noedit #iphone7 #monday #shawlpublika #myrayacollection #secondeid #happylife #privatelife #lowprofile #stayhumble #stayfit #buildinsilence #secretplan #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 23 1.28K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. people are rewarded in public for what they practice for years in private .. the more harder I work .. the more Fit Body I get .. for me Natural Workout is the Perfect Way to get a Healthy Body .. I Love My FIT Body .. stay young everyday Fitbella !! 💛💛💛.
.
#boomerang #noedit #iphone7 #monday #secondeid #shawlpublika #XS #fitbody #fitcoach #fitmom #fitforever #fitforlife #inspiration #motivation #hardwork #hustlehard #stayyoung #stayfit #supermom #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. people are rewarded in public for what they practice for years in private .. the more harder I work .. the more Fit Body I get .. for me Natural Workout is the Perfect Way to get a Healthy Body .. I Love My FIT Body .. stay young everyday Fitbella !! 💛💛💛. . #boomerang #noedit #iphone7 #monday #secondeid #shawlpublika #xs #fitbody #fitcoach #fitmom #fitforever #fitforlife #inspiration #motivation #hardwork #hustlehard #stayyoung #stayfit #supermom #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 713
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. she's the kind of Queen that knows her Crown isn't on her Head but in her Soul .. I'm always happy with my kids .. Happy Eid Mubarak From Me & My Kids !! 💖💖💖.
.
#ourselfie #sunday #eidmubarak #singlemom #queenmama #fitmom #fitcoach #fitbody #fitforever #fitnesswomen #entrepreneur #inspiration #motivation #shawlpublika #supermom #superkids #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. she's the kind of Queen that knows her Crown isn't on her Head but in her Soul .. I'm always happy with my kids .. Happy Eid Mubarak From Me & My Kids !! 💖💖💖. . #ourselfie #sunday #eidmubarak #singlemom #queenmama #fitmom #fitcoach #fitbody #fitforever #fitnesswomen #entrepreneur #inspiration #motivation #shawlpublika #supermom #superkids #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 33 1.26K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. Happy Eid Mubarak To All Muslim All Over The World .. dan .. Selamat Hari Raya Aidilfitri Kepada Semua Umat Islam Di Seluruh Dunia .. Semoga Lebaran Kali Ini Membawa Seribu Makna Dalam Hidup Kita .. Untuk Trainee-Trainee Fitbella .. Terima Kasih Atas Ucapan Selamat Hari Raya & Results Yang Amat Membanggakan Dari Korang Semua .. Maafkan Segala Salah Silap PT Sengaja Atau Tak Sengaja .. PT Marah Sebab Sayang Korang & Nak Korang Buat Yg Terbaik .. Tak Sabar PT Nak Update Semua Results Terbaik Dari Korang Belum Setahun Pun Kita Training .. Ada Yg Turun 25kg, 20kg, 15kg, 10kg & Banyak Kilo Berat Badan .. Semua Akan PT Update Masa Raya Nanti .. Semuanya Tak Mungkin Terjadi Tanpa Bimbingan & Motivasi Yg Kuat Dari PT Setiap Masa .. Happynya PT Ramai Trainee Berjaya Dapat Body Fit Raya .. Semuanya MAGIC TOUCH dari FITBELLA .. Tak Sabar PT Nak Beraya Bersama Trainee-Trainee Tahun Ni .. I Love All My Trainee So Much !! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️💯💯💯💋💋💋.
.
#happyeidmubarak #2017 #PT #fitcoach #entrepreneur #mymagictouch #comingthisraya #manyfastresults #cantwait #fattofit #lovemytrainee #bodyfitraya #helpwomen #lovewomen #pinklady #bodyperfection #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. Happy Eid Mubarak To All Muslim All Over The World .. dan .. Selamat Hari Raya Aidilfitri Kepada Semua Umat Islam Di Seluruh Dunia .. Semoga Lebaran Kali Ini Membawa Seribu Makna Dalam Hidup Kita .. Untuk Trainee-Trainee Fitbella .. Terima Kasih Atas Ucapan Selamat Hari Raya & Results Yang Amat Membanggakan Dari Korang Semua .. Maafkan Segala Salah Silap PT Sengaja Atau Tak Sengaja .. PT Marah Sebab Sayang Korang & Nak Korang Buat Yg Terbaik .. Tak Sabar PT Nak Update Semua Results Terbaik Dari Korang Belum Setahun Pun Kita Training .. Ada Yg Turun 25kg, 20kg, 15kg, 10kg & Banyak Kilo Berat Badan .. Semua Akan PT Update Masa Raya Nanti .. Semuanya Tak Mungkin Terjadi Tanpa Bimbingan & Motivasi Yg Kuat Dari PT Setiap Masa .. Happynya PT Ramai Trainee Berjaya Dapat Body Fit Raya .. Semuanya MAGIC TOUCH dari FITBELLA .. Tak Sabar PT Nak Beraya Bersama Trainee-Trainee Tahun Ni .. I Love All My Trainee So Much !! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️💯💯💯💋💋💋. . #happyeidmubarak #2017 #pt #fitcoach #entrepreneur #mymagictouch #comingthisraya #manyfastresults #cantwait #fattofit #lovemytrainee #bodyfitraya #helpwomen #lovewomen #pinklady #bodyperfection #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 305
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - dan .. bella bagi kat cleaner dia xnk tolong simpan nasib ada staff mcd nama hana .. so bella dah minta hana tolong simpan baju raya yg tertinggal ni .. korang tolong viralkan !! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.
.
#tolongviral #mcdthecurve #bajurayatertinggal #bajurayatertinggalkatmcdthecurve #selamathariraya #myfitjourney #fitbella

dan .. bella bagi kat cleaner dia xnk tolong simpan nasib ada staff mcd nama hana .. so bella dah minta hana tolong simpan baju raya yg tertinggal ni .. korang tolong viralkan !! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. . #tolongviral #mcdthecurve #bajurayatertinggal #bajurayatertinggalkatmcdthecurve #selamathariraya #myfitjourney #fitbella

Share 4 308
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - dan .. tolong viralkan video ni .. baju raya pompuan & kanak2 tertinggal kat mcd the curve .. bella nak balik tengok ada paper bag La Saloma kat bawah meja mcd .. 2 helai baju raya .. boleh PM bella atau call 017-648-2099 .. bella tolong simpankan .. kesian nak raya baju raya tertinggal plak .. hari tu bella kena kali ni orang lain plak kena benda yg sama .. hope dia tgk la IG bella ni !! 😢😢😢.
.
#pleaseviral #tolongviral #bajuraya #bajutertinggal #mcdthecurve #bajurayatertinggalkatmcdthecurve #callfitbela #bajubudak #bajumak

dan .. tolong viralkan video ni .. baju raya pompuan & kanak2 tertinggal kat mcd the curve .. bella nak balik tengok ada paper bag La Saloma kat bawah meja mcd .. 2 helai baju raya .. boleh PM bella atau call 017-648-2099 .. bella tolong simpankan .. kesian nak raya baju raya tertinggal plak .. hari tu bella kena kali ni orang lain plak kena benda yg sama .. hope dia tgk la IG bella ni !! 😢😢😢. . #pleaseviral #tolongviral #bajuraya #bajutertinggal #mcdthecurve #bajurayatertinggalkatmcdthecurve #callfitbela #bajubudak #bajumak

Share 9 314
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. don't cry over the past .. it's gone .. don't stress about the future .. it hasn't arrived .. live in the present and make it meaningful .. I work super hard for everything I need in my life .. work in silence let the success make the noise .. dan .. ramai yg PM nak tengok baju raya fitbella dari @shawlpublika .. so bella buat video ni nak tunjuk inilah semua 14 pasang koleksi baju raya fitbella dari @shawlpublika .. bella ada post kat IG story pasal baju raya anak-anak bella yg baru beli hilang kat one utama dan bella niat sedekahkan semuanya pada yg terjumpa atau yg ambil baju tu dengan sengaja .. alhamdulilah Allah gantikan balik rezeki yg melimpah ruah untuk anak2 & juga fitbella .. terima kasih pada semua trainee fitbella & tak lupa juga followers yg banyak bagi sokongan & juga hadiah yg bella pun tak sempat nak upload semuanya .. bella tak pernah rasa sunyi sebagai seorang ibu tunggal selama 7 tahun kerana bella percaya ramainya yg bersama fitbella dari dulu sampai sekarang .. hanya Allah dapat membalas budi baik & jasa korang semua .. setiap tips yg bella ajar & berikan kat IG fitbella adalah ikhlas & ramai yg gunakan tips2 tu untuk sihat .. syukur alhamdulilah .. semoga raya tahun ni & akan datang lagi ramai wanita kita sihat & cantik badan .. amin .. korang boleh dapatkan koleksi baju raya ni pada 3hb july untuk acara majlis rumah terbuka .. add IG @shawlpublika untuk book koleksi yg korang nak .. so jangan risau masih sempat beraya dengan koleksi yg cantik & meletops dari @shawlpublika @shawlpublika @shawlpublika .. korang tunggu raya nanti setiap hari bella akan upload gambar bella pakai baju raya dari koleksi @shawlpublika @shawlpublika @shawlpublika !! ♥️♥️♥️.
.
#mycollection #rayacollection #friday #eidmubarak2017 #fitcoach #fitbody #XS #fitforever #fitnessmodel #topambassador #entrepreneur #singlemom #syukurselalu #thankyouforlovingme #godblesssinglemom #shawlpublika #shawlpublikacollection #shahalamHQ #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. don't cry over the past .. it's gone .. don't stress about the future .. it hasn't arrived .. live in the present and make it meaningful .. I work super hard for everything I need in my life .. work in silence let the success make the noise .. dan .. ramai yg PM nak tengok baju raya fitbella dari @shawlpublika .. so bella buat video ni nak tunjuk inilah semua 14 pasang koleksi baju raya fitbella dari @shawlpublika .. bella ada post kat IG story pasal baju raya anak-anak bella yg baru beli hilang kat one utama dan bella niat sedekahkan semuanya pada yg terjumpa atau yg ambil baju tu dengan sengaja .. alhamdulilah Allah gantikan balik rezeki yg melimpah ruah untuk anak2 & juga fitbella .. terima kasih pada semua trainee fitbella & tak lupa juga followers yg banyak bagi sokongan & juga hadiah yg bella pun tak sempat nak upload semuanya .. bella tak pernah rasa sunyi sebagai seorang ibu tunggal selama 7 tahun kerana bella percaya ramainya yg bersama fitbella dari dulu sampai sekarang .. hanya Allah dapat membalas budi baik & jasa korang semua .. setiap tips yg bella ajar & berikan kat IG fitbella adalah ikhlas & ramai yg gunakan tips2 tu untuk sihat .. syukur alhamdulilah .. semoga raya tahun ni & akan datang lagi ramai wanita kita sihat & cantik badan .. amin .. korang boleh dapatkan koleksi baju raya ni pada 3hb july untuk acara majlis rumah terbuka .. add IG @shawlpublika untuk book koleksi yg korang nak .. so jangan risau masih sempat beraya dengan koleksi yg cantik & meletops dari @shawlpublika @shawlpublika @shawlpublika .. korang tunggu raya nanti setiap hari bella akan upload gambar bella pakai baju raya dari koleksi @shawlpublika @shawlpublika @shawlpublika !! ♥️♥️♥️. . #mycollection #rayacollection #friday #eidmubarak2017 #fitcoach #fitbody #xs #fitforever #fitnessmodel #topambassador #entrepreneur #singlemom #syukurselalu #thankyouforlovingme #godblesssinglemom #shawlpublika #shawlpublikacollection #shahalamHQ #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 11 284
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. love people who love you .. I adore all her amazing collection & she adore my fitness journey .. she is my lovely trainee, ayu @shawlpublika .. thank you so much syg & I love you so much .. can't wait to wear all your amazing raya collection on eid mubarak .. dan .. bersyukur sangat fitbella punya ramai anak murid yg baik hati .. macam2 hadiah bella dapat sempena hari raya tahun ni .. mengalir air mata tak sangka ramainya yg sayang fitbella .. salah sorang trainee fitbella yg berjaya sebagai business woman adalah ayu owner & designer @shawlpublika .. bella sendiri tak tau siapa owner @shawlpublika walaupun masa tu ayu dah datang 3 kali sesi private training dengan bella .. itulah fitbella memang fokus pada latihan sampai xda masa nak tanya latar belakang trainee2 .. sampai la anak murid yg lain iaitu, eyfa @eyfaqila (model muslimah malaysia) bagitau .. "kak bella tau tak kak ayu tu owner @shawlpublika .. 😱😱😱.. baru la bella tau selama ni bella dengar je ramai betul suka collection baju raya dari @shawlpublika & bella tengok banyak wanita post gambar pakai baju raya dari collection yg cantik2 kat IG semuanya tag @shawlpublika .. dari situ bella minat dengan semua collection baju raya @shawlpublika .. tapi bella pun busy tak sempat nak jumpa ayu & ayu pun busy .. semalam baru bella nak whatsapp ayu .. ayu whatsapp dulu suruh bella datang kat shawlpublika HQ shah alam pilih baju raya .. ayu nak bagi baju raya .. bella pun memang dah plan nak pakai baju raya anak murid bella masa raya nanti .. apalagi bella borong 14 pasang semuanya .. so korang tunggu raya nanti bella akan pakai semua collection yg bella pilih & korang still boleh dapatkan collection yg bella pakai seminggu selepas raya .. shawlpublika HQ kat shah alam akan buka balik pada 3hb july .. boleh beli untuk majlis rumah terbuka .. harga murah & mampu beli dengan design & material kain yg berkualiti .. so add IG @shawlpublika untuk book dulu koleksi baju raya untuk majlis rumah terbuka korang nanti .. I love @shawlpublika @shawlpublika @shawlpublika !! ♥️♥️♥️.
.
#ourselfie #friday #shawlpublika #shawlpublikacollection #shahalamHQ #mylovelytrainee #businesswomen #successfulwomen #entrepreneur

and .. love people who love you .. I adore all her amazing collection & she adore my fitness journey .. she is my lovely trainee, ayu @shawlpublika .. thank you so much syg & I love you so much .. can't wait to wear all your amazing raya collection on eid mubarak .. dan .. bersyukur sangat fitbella punya ramai anak murid yg baik hati .. macam2 hadiah bella dapat sempena hari raya tahun ni .. mengalir air mata tak sangka ramainya yg sayang fitbella .. salah sorang trainee fitbella yg berjaya sebagai business woman adalah ayu owner & designer @shawlpublika .. bella sendiri tak tau siapa owner @shawlpublika walaupun masa tu ayu dah datang 3 kali sesi private training dengan bella .. itulah fitbella memang fokus pada latihan sampai xda masa nak tanya latar belakang trainee2 .. sampai la anak murid yg lain iaitu, eyfa @eyfaqila (model muslimah malaysia) bagitau .. "kak bella tau tak kak ayu tu owner @shawlpublika .. 😱😱😱.. baru la bella tau selama ni bella dengar je ramai betul suka collection baju raya dari @shawlpublika & bella tengok banyak wanita post gambar pakai baju raya dari collection yg cantik2 kat IG semuanya tag @shawlpublika .. dari situ bella minat dengan semua collection baju raya @shawlpublika .. tapi bella pun busy tak sempat nak jumpa ayu & ayu pun busy .. semalam baru bella nak whatsapp ayu .. ayu whatsapp dulu suruh bella datang kat shawlpublika HQ shah alam pilih baju raya .. ayu nak bagi baju raya .. bella pun memang dah plan nak pakai baju raya anak murid bella masa raya nanti .. apalagi bella borong 14 pasang semuanya .. so korang tunggu raya nanti bella akan pakai semua collection yg bella pilih & korang still boleh dapatkan collection yg bella pakai seminggu selepas raya .. shawlpublika HQ kat shah alam akan buka balik pada 3hb july .. boleh beli untuk majlis rumah terbuka .. harga murah & mampu beli dengan design & material kain yg berkualiti .. so add IG @shawlpublika untuk book dulu koleksi baju raya untuk majlis rumah terbuka korang nanti .. I love @shawlpublika @shawlpublika @shawlpublika !! ♥️♥️♥️. . #ourselfie #friday #shawlpublika #shawlpublikacollection #shahalamhq #mylovelytrainee #businesswomen #successfulwomen #entrepreneur

Share 12 851
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. the more I learn about people .. the more I love myself .. be who you are not who the world wants you to be .. hustle hard everyday Fitbella !! 👙♥️💯®✔️.
.
#selfie #monday #coachella #busyday #fitbody #fitcoach #fitforever #fitforlife #fitnesswomen #fitnessaddict #entrepreneur #topambassador #whitelover #pinklady #hustlehard #naturalbody #naturalworkout #inspiration #motivation #singlemom #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. the more I learn about people .. the more I love myself .. be who you are not who the world wants you to be .. hustle hard everyday Fitbella !! 👙♥️💯®✔️. . #selfie #monday #coachella #busyday #fitbody #fitcoach #fitforever #fitforlife #fitnesswomen #fitnessaddict #entrepreneur #topambassador #whitelover #pinklady #hustlehard #naturalbody #naturalworkout #inspiration #motivation #singlemom #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 1.41K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. thanks adik .. trust the process .. dan .. ramainya whatsapp bella & PM tanya apa tu pink lady .. supplemen untuk apa tu .. now bella busy dengan online training .. so supplemen fitbella dah habis .. bella akan keluarkan supplemen baru inshaallah lepas raya .. so semua yg nak Body Fit boleh consume Pink Lady .. supplemen organik yg terbukti berkesan sebab fitbella dah consume & results dia mmg superb so bella dah suruh ramai trainee bella consume pink lady semuanya berjaya mantapkan aset wanita terutama bahagian buah dada & punggung (boobs & butt) .. pink lady ni dalam bentuk kapsul bukan ubat tau .. semua bahan dari organik & selamat untuk semua golongan wanita yg nak dapatkan badan idaman .. ramai yg guna berat badan tak naik malah ada yg turun berat tapi aset semakin tegang & push up .. bella sendiri dah kena tukar size bra & panties gara-gara consume main-main je .. jap makan jap tak tapi body bella semakin FIT .. harga semua sama RM280 free postage & free gifts sempena hari raya & kalo beli dengan bella je bella akan bagi tips free cara nak cepatkan proses mantapkan aset korang .. whatsapp 017-648-2099 sekarang !! 👙♥️💯®✔️.
.
#monday #fastresults #7days #pinklady #helpwomen #boobsandbuttsupplements #capsule #fitbody #boobsenlargement #pushup #fitcoach #freetips #topambassador #entrepreneur #KKM #halal #organic #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. thanks adik .. trust the process .. dan .. ramainya whatsapp bella & PM tanya apa tu pink lady .. supplemen untuk apa tu .. now bella busy dengan online training .. so supplemen fitbella dah habis .. bella akan keluarkan supplemen baru inshaallah lepas raya .. so semua yg nak Body Fit boleh consume Pink Lady .. supplemen organik yg terbukti berkesan sebab fitbella dah consume & results dia mmg superb so bella dah suruh ramai trainee bella consume pink lady semuanya berjaya mantapkan aset wanita terutama bahagian buah dada & punggung (boobs & butt) .. pink lady ni dalam bentuk kapsul bukan ubat tau .. semua bahan dari organik & selamat untuk semua golongan wanita yg nak dapatkan badan idaman .. ramai yg guna berat badan tak naik malah ada yg turun berat tapi aset semakin tegang & push up .. bella sendiri dah kena tukar size bra & panties gara-gara consume main-main je .. jap makan jap tak tapi body bella semakin FIT .. harga semua sama RM280 free postage & free gifts sempena hari raya & kalo beli dengan bella je bella akan bagi tips free cara nak cepatkan proses mantapkan aset korang .. whatsapp 017-648-2099 sekarang !! 👙♥️💯®✔️. . #monday #fastresults #7days #pinklady #helpwomen #boobsandbuttsupplements #capsule #fitbody #boobsenlargement #pushup #fitcoach #freetips #topambassador #entrepreneur #kkm #halal #organic #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 28 278
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. I trust to her dr sophiya @klinik.dr.sophia.y & my fit journey .. whatever it takes .. I will get back my flawless skin like before .. just be patient & always trust the process .. choose the best among the rest .. you will get the fast & better results .. keep eating clean for the best inner & outer body .. I don't skip natural workout because for me is the best solution for body & skin problem .. thanks again to dr sophiya @klinik.dr.sophia.y .. I love you doctor !! 😘😘😘.
.
#Repost @klinik.dr.sophia.y (@get_repost)
・・・
Tips from @_fitbella16 how to make ur VAMPIRE MASK NOT HANYIR 😂
.
Alhamdulillah even after 2 treatments of advanced acne away and vampire mask bella's face getting better n better..do bear in mind bella ni exercise n jage makan so even makan crystal white @crystalwhitehq pon effects on her nampak cepat gile..syok gile tgk her outcome
.
So yg kat luar sane yg dok salahkan treatment yg tak sesuai and supplement tak jalan2 walaupon dah gi shopping kat semua tempat kecantikan n telan macam2 sila2 lah muhasabah diri interms of what u eat and daily lifestyle start la exercise 😁.
.
#repost #klinikdrsophiay #vampiremask #glowing #flawless #reduceacne #sensitiveskin #beautyaddict #choosethebest #eatclean #workout #naturalworkout #lovemyself #fitnessicon #topambassador #entrepreneur #fitcoach #fitbellatips #redhealthyblood #fastresults #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I trust to her dr sophiya @klinik.dr.sophia.y & my fit journey .. whatever it takes .. I will get back my flawless skin like before .. just be patient & always trust the process .. choose the best among the rest .. you will get the fast & better results .. keep eating clean for the best inner & outer body .. I don't skip natural workout because for me is the best solution for body & skin problem .. thanks again to dr sophiya @klinik.dr.sophia.y .. I love you doctor !! 😘😘😘. . #Repost @klinik.dr.sophia.y (@get_repost) ・・・ Tips from @_fitbella16 how to make ur VAMPIRE MASK NOT HANYIR 😂 . Alhamdulillah even after 2 treatments of advanced acne away and vampire mask bella's face getting better n better..do bear in mind bella ni exercise n jage makan so even makan crystal white @crystalwhitehq pon effects on her nampak cepat gile..syok gile tgk her outcome . So yg kat luar sane yg dok salahkan treatment yg tak sesuai and supplement tak jalan2 walaupon dah gi shopping kat semua tempat kecantikan n telan macam2 sila2 lah muhasabah diri interms of what u eat and daily lifestyle start la exercise 😁. . #repost #klinikdrsophiay #vampiremask #glowing #flawless #reduceacne #sensitiveskin #beautyaddict #choosethebest #eatclean #workout #naturalworkout #lovemyself #fitnessicon #topambassador #entrepreneur #fitcoach #fitbellatips #redhealthyblood #fastresults #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 21 372
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. they said Fit Body good on naked .. skinny body good on clothes .. they're wrong .. for me Fit Body are Perfect For Everything .. hustle hard everyday Fitbella !! 🔝🖤✔️.
.
#shortvideo #fitcoach #fitbody #fitmom #fitforlife #fitforever #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #fitnessmodel #entrepreneur #topambassador #inspiration #motivation #naturalbody #naturalworkout #nogymnoproblem #nosupplementnoproblem #mysecretplan #secretplanworkout #secretplandiet #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. they said Fit Body good on naked .. skinny body good on clothes .. they're wrong .. for me Fit Body are Perfect For Everything .. hustle hard everyday Fitbella !! 🔝🖤✔️. . #shortvideo #fitcoach #fitbody #fitmom #fitforlife #fitforever #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #fitnessmodel #entrepreneur #topambassador #inspiration #motivation #naturalbody #naturalworkout #nogymnoproblem #nosupplementnoproblem #mysecretplan #secretplanworkout #secretplandiet #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 33 898
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. sometimes that is just how you rise .. from the burning around you .. she never give up .. always looks up .. she showed them the scars and talked about the battles .. she learned how to face the fear and walked along the journey .. what she got now is the sunshine after she go through the darkness .. life is a series of challenges .. stay strong .. may the fire within you always burn brighter than the fire around you .. keep moving fitbella !! 🔝🖤✔️.
.
dan .. baju kurung paling bella suka pakai sejak dapat body fit tahun 2015 .. so tahun 2017 still boleh pakai dan terletak je kat badan .. size tetap sama walau dah 3 kali hari raya .. tahun 2014 pakai M tang kain pakai L .. now S & XS je baju-baju fitbella .. pinggang tetap maintain 24" dari 2015 sampai sekarang .. semuanya hasil kerja keras jaga badan sebab nak sihat .. paling penting umur semakin meningkat .. body dalaman semakin sihat .. itulah rahsia sebenar penjagaan badan luaran & dalaman .. tak perlu takut untuk menjadi seorang ibu kalau kita tau betapa pentingnya menjaga kesihatan badan .. anak-anak semakin membesar .. ibu semakin sihat !! 👙💯®.
.
#candidselfie #iphone7 #sunday #famlyhome #fitmomdontcare #fitcoach #fitnessicon fitbody #fitnesswomen #fitnessaddict #fitforever #entrepreneur #inspiration #motivation #myfitjourney #myfitnesslife #naturalbody #naturalworkout #fitbella

and .. sometimes that is just how you rise .. from the burning around you .. she never give up .. always looks up .. she showed them the scars and talked about the battles .. she learned how to face the fear and walked along the journey .. what she got now is the sunshine after she go through the darkness .. life is a series of challenges .. stay strong .. may the fire within you always burn brighter than the fire around you .. keep moving fitbella !! 🔝🖤✔️. . dan .. baju kurung paling bella suka pakai sejak dapat body fit tahun 2015 .. so tahun 2017 still boleh pakai dan terletak je kat badan .. size tetap sama walau dah 3 kali hari raya .. tahun 2014 pakai M tang kain pakai L .. now S & XS je baju-baju fitbella .. pinggang tetap maintain 24" dari 2015 sampai sekarang .. semuanya hasil kerja keras jaga badan sebab nak sihat .. paling penting umur semakin meningkat .. body dalaman semakin sihat .. itulah rahsia sebenar penjagaan badan luaran & dalaman .. tak perlu takut untuk menjadi seorang ibu kalau kita tau betapa pentingnya menjaga kesihatan badan .. anak-anak semakin membesar .. ibu semakin sihat !! 👙💯®. . #candidselfie #iphone7 #sunday #famlyhome #fitmomdontcare #fitcoach #fitnessiconfitbody #fitnesswomen #fitnessaddict #fitforever #entrepreneur #inspiration #motivation #myfitjourney #myfitnesslife #naturalbody #naturalworkout #fitbella

Share 46 1.43K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. haters viral me as a sex bomb .. I just said they're idiots .. I'm here to inspire my women .. not to seduce any men out there .. I'm a coach !! 🔝🖤✔️.
.
#candidselfie #noedit #iphone7 #saturday #hatersgonnahates #2weektransformation #fitabs #fitbutt #motivation #inspiration #naturalbody #naturalworkout #nosupplements #nogymnoproblem #mysecretplan #secretplanworkout #secretplandiet #fitcoach #fitnessicon #fitforever #fitmomdontcare #entrepreneur #klasse14 #puma #pumabasketheart #solewhat #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. haters viral me as a sex bomb .. I just said they're idiots .. I'm here to inspire my women .. not to seduce any men out there .. I'm a coach !! 🔝🖤✔️. . #candidselfie #noedit #iphone7 #saturday #hatersgonnahates #2weektransformation #fitabs #fitbutt #motivation #inspiration #naturalbody #naturalworkout #nosupplements #nogymnoproblem #mysecretplan #secretplanworkout #secretplandiet #fitcoach #fitnessicon #fitforever #fitmomdontcare #entrepreneur #klasse14 #puma #pumabasketheart #solewhat #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 55 3.67K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. hey, haters .. as I told you .. I will come back .. but so sad for me you're dead .. talk with my butt because I'm not turning back !! 🔝🖤✔️.
.
#candidselfie #noedit #iphone7 #saturday #formyhaters #hellohaters #fitmomdontcare #fitbutt #comeback #stillstrong #stillfit #2weekstransformation #fitcoach #fitnessicon #motivation #inspiration #naturalbody #naturalworkout #nosupplements #eatclean #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. hey, haters .. as I told you .. I will come back .. but so sad for me you're dead .. talk with my butt because I'm not turning back !! 🔝🖤✔️. . #candidselfie #noedit #iphone7 #saturday #formyhaters #hellohaters #fitmomdontcare #fitbutt #comeback #stillstrong #stillfit #2weekstransformation #fitcoach #fitnessicon #motivation #inspiration #naturalbody #naturalworkout #nosupplements #eatclean #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 57 2.4K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - behind every happy child is one strong mom who always protecting them even sometimes just see them from far .. you always have me behind your back, Mea !! 👸🏼👧🏻♥️💯✔️.
.
#ourselfie #throwback #bellamea #momanddaughter #mybaby #mychild #mykids #mylove #happykids #happymom #singlemom #nodaddynoproblem #nohubbynoproblem #supermom #superkids #fitmom #fitcoach #fitnessicon #inspiration #motivation #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

behind every happy child is one strong mom who always protecting them even sometimes just see them from far .. you always have me behind your back, Mea !! 👸🏼👧🏻♥️💯✔️. . #ourselfie #throwback #bellamea #momanddaughter #mybaby #mychild #mykids #mylove #happykids #happymom #singlemom #nodaddynoproblem #nohubbynoproblem #supermom #superkids #fitmom #fitcoach #fitnessicon #inspiration #motivation #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 23 1.27K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. player asked me what's my favourite position .. I said "COACH" !! 🙄✔️.
.
#selfie #wednesday #busyday #fasting #ramadhan #coach #fitnesscoach #fitcoach #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #fitmom #entrepreneur #inspiration #motivation #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. player asked me what's my favourite position .. I said "COACH" !! 🙄✔️. . #selfie #wednesday #busyday #fasting #ramadhan #coach #fitnesscoach #fitcoach #fitnessicon #fitnesswomen #fitnessaddict #fitmom #entrepreneur #inspiration #motivation #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 16 971
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. any problems in our life is just temporary .. just be patient & work hard to deal with it .. thanks to my super doctor, Dr Sophia @klinik.dr.sophia.y for your magic treatment .. my rashes & acne gone away with only one treatment .. and today I do another treatment is PRP & vampire mask for glowing, anti aging & skin rejuvenation .. the results is superb .. can't wait for next week treatment .. road to flawless skin .. dan .. ramai tau bella mmg rajin jaga badan tapi bab muka mmg jaga sambil lewa sbb setakat jerawat ni sapu ubat nnt hilang .. tapi tak sangka balik pulau je mesti kena rashes sbb kulit muka bella dah bertukar kepada jenis sensitif & hormone in-balance & bella mmg xda masalah badan hampir 3 tahun tetiba muka plak .. mula buat xtau je smp menjadi plak merah dia .. bella minum jus utk kecutkan acne exotic pimples & whitening @prestagebeautyhq_original mmg kesan dia cpt & anak murid bella yg ada acne pun bella suruh try minum pun sama acne dia pun kecut cpt tapi ttp kena gi buat treatment sbb ada kesan scar tu .. so anak murid bella, eyfa @eyfaqila model muslimah yg dah cantik badan sejak train dgn bella sarankan dr sophia .. bella dah fobia gi spa2 muka ni sbb sng naik bintik2 merah lps buat facial so tgk eyfa buat muka okay bella pun cuba & bella suka sbb doktor yg merawat tu wanita so selesa sgt kongsi apa pun dgn beliau .. beliau pun sgt pakar dlm bidang rawatan muka .. hasilnya semua acne bella dah clear baru satu treatment je .. genap 7 hari, hari ni bella kena buat treatment prp & vampire mask untuk hilangkan scar & glowingkan muka .. bella consume kapsul crystal white @klinik.dr.sophia.y hrg RM350 utk flawless kan skin bella .. so parut cepat pudar .. nasib bella xda cungkil acne bella so muka xda parut lubang2 besar tu .. korang add IG @klinik.dr.sophia.y now byk promosi facial .. nak raya jom kita cantik muka dgn dr sophia .. nak cantik badan beli supplemen fitbella !! ♥️♥️🌹🌹💋💋.
.
#myshortvideo #facetreatment #today #roadtoflawlessskin #drsophia #klinikdrsophiay #prpmask #vampiremask #skinspecialist #womendoctor #supportlocalbusiness #muslim #halalproduk #ilovedoctorsophia #lovewomen #helpwomen #beautyaddict #thankyou

and .. any problems in our life is just temporary .. just be patient & work hard to deal with it .. thanks to my super doctor, Dr Sophia @klinik.dr.sophia.y for your magic treatment .. my rashes & acne gone away with only one treatment .. and today I do another treatment is PRP & vampire mask for glowing, anti aging & skin rejuvenation .. the results is superb .. can't wait for next week treatment .. road to flawless skin .. dan .. ramai tau bella mmg rajin jaga badan tapi bab muka mmg jaga sambil lewa sbb setakat jerawat ni sapu ubat nnt hilang .. tapi tak sangka balik pulau je mesti kena rashes sbb kulit muka bella dah bertukar kepada jenis sensitif & hormone in-balance & bella mmg xda masalah badan hampir 3 tahun tetiba muka plak .. mula buat xtau je smp menjadi plak merah dia .. bella minum jus utk kecutkan acne exotic pimples & whitening @prestagebeautyhq_original mmg kesan dia cpt & anak murid bella yg ada acne pun bella suruh try minum pun sama acne dia pun kecut cpt tapi ttp kena gi buat treatment sbb ada kesan scar tu .. so anak murid bella, eyfa @eyfaqila model muslimah yg dah cantik badan sejak train dgn bella sarankan dr sophia .. bella dah fobia gi spa2 muka ni sbb sng naik bintik2 merah lps buat facial so tgk eyfa buat muka okay bella pun cuba & bella suka sbb doktor yg merawat tu wanita so selesa sgt kongsi apa pun dgn beliau .. beliau pun sgt pakar dlm bidang rawatan muka .. hasilnya semua acne bella dah clear baru satu treatment je .. genap 7 hari, hari ni bella kena buat treatment prp & vampire mask untuk hilangkan scar & glowingkan muka .. bella consume kapsul crystal white @klinik.dr.sophia.y hrg RM350 utk flawless kan skin bella .. so parut cepat pudar .. nasib bella xda cungkil acne bella so muka xda parut lubang2 besar tu .. korang add IG @klinik.dr.sophia.y now byk promosi facial .. nak raya jom kita cantik muka dgn dr sophia .. nak cantik badan beli supplemen fitbella !! ♥️♥️🌹🌹💋💋. . #myshortvideo #facetreatment #today #roadtoflawlessskin #drsophia #klinikdrsophiay #prpmask #vampiremask #skinspecialist #womendoctor #supportlocalbusiness #muslim #halalproduk #ilovedoctorsophia #lovewomen #helpwomen #beautyaddict #thankyou

Share 12 351
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. my dear kiki @kiki_choki, please stay in my life forever because you're one of the best things to ever happen to me .. we are real friends and no one can change that .. we are lover for life .. together forever never apart .. maybe in distance .. but never in heart .. you cry I cry .. you smile I smile .. loving you is the best feeling in my life .. this video makes me cry .. please back fast .. I miss you wifey !! 😭😭😭.
.
#Repost @kiki_choki (@get_repost)
・・・
Despacito ❤️💋👩‍❤️‍👩.
.
#bellkiki #bestinmylife #thankyou #imissyou #iloveyou #wifeyforlife #fitnesswomen #fitmom #fitbody #fitnessicon #staytogether #fittogether #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. my dear kiki @kiki_choki, please stay in my life forever because you're one of the best things to ever happen to me .. we are real friends and no one can change that .. we are lover for life .. together forever never apart .. maybe in distance .. but never in heart .. you cry I cry .. you smile I smile .. loving you is the best feeling in my life .. this video makes me cry .. please back fast .. I miss you wifey !! 😭😭😭. . #Repost @kiki_choki (@get_repost) ・・・ Despacito ❤️💋👩‍❤️‍👩. . #bellkiki #bestinmylife #thankyou #imissyou #iloveyou #wifeyforlife #fitnesswomen #fitmom #fitbody #fitnessicon #staytogether #fittogether #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 568
Load More