PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

_fitbella16

Entrepreneur✈️

👉🏻Fitbella AM Block & PM Flush 👉🏻Duta Suresado Sport Nutrition 👉🏻Online Training Worldwide 🌎 👉🏻PT For Women Only 👭 👉🏻AB💙

Instagram Photos and Videos of _fitbella16. Download, Comment, Like Entrepreneur✈️ Photos and Videos Shared by _fitbella16 Instagram Account

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - bila dia salah dia cuak kalo kita salah dia marah selamba je .. kaki ayam la 🤣👣

bila dia salah dia cuak kalo kita salah dia marah selamba je .. kaki ayam la 🤣👣

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - muka frust selipar mahal hilang 🤣🤣👣👣

muka frust selipar mahal hilang 🤣🤣👣👣

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - happy dapat 2 selipar baru .. BuM & Ben 10 😂👣®

happy dapat 2 selipar baru .. BuM & Ben 10 😂👣®

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - vege diet 💚🥗👙

vege diet 💚🥗👙

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - ❤️🍨🍰

❤️🍨🍰

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - dia sorang habiskan oren tu 2 biji skali .. masam 😝🍊🍊💛💛

dia sorang habiskan oren tu 2 biji skali .. masam 😝🍊🍊💛💛

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - Tq boss lamanya tunggu boleh giler xda .. FOXY🙏🏻💚💖👙💋

Tq boss lamanya tunggu boleh giler xda .. FOXY🙏🏻💚💖👙💋

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - 👩🏻‍⚕️💉👙@drippergirl

👩🏻‍⚕️💉👙@drippergirl

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. Thanks for the Pain it made me raise my Game .. Hello, V-shape welcome to mama .. hard work pays off .. I'm still 🔝!! 👸🏼👙💪🏻♥️💯💋.
.
#selfie #tb #iphone7 #wednesday #vshape #afterworkout #homeworkout #naturalworkout #naturalbody #bikinibody #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitabs #fitbody #fitmom #nooffdays #rockmygrind #absworkout #legsworkout #buttworkout #TopAmbassador #suresado #QueenFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. Thanks for the Pain it made me raise my Game .. Hello, V-shape welcome to mama .. hard work pays off .. I'm still 🔝!! 👸🏼👙💪🏻♥️💯💋. . #selfie #tb #iphone7 #wednesday #vshape #afterworkout #homeworkout #naturalworkout #naturalbody #bikinibody #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitabs #fitbody #fitmom #nooffdays #rockmygrind #absworkout #legsworkout #buttworkout #topambassador #suresado #queenfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 9 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. embrace, take care & love your body .. it's the most amazing thing you will ever own .. Thanks to my pretty loyal customer & my future trainee kak wana @wanasaari for your supports .. congrats with your curvy body shape now .. can't wait to workout with you soon .. dan .. busy dengan latihan kat studio private pun bella sentiasa fokus kat jualan fitbella supplemen .. sentiasa update perkembangan customer2 setia fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. tadi tengah hari dapat call dari kakak vogue ni kak wana @wanasaari nak beli lagi fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. kak wana beli 2 box AM Block & 1 box PM Flush bella bagi free gifts sekali .. sejak consume body shape kak wana kembali curvy sebab banyak loss inches .. pinggang dah pakai seluar size 26" so kak wana target nak pakai 25" pinggang lama kak wana .. tu pun kak wana bagitau bella tak minum hari2 sebab busy kerja takut tak sempat nak jumpa bella beli lagi nanti stok habis .. so sambil minum supplemen kak wana jaga makan so dah jumpa tadi terus kak wana bagitau nak amek pakej 10 sesi latihan private dengan fitbella .. kak wana rasa selesa bila tau bella buat sesi latihan private kat studio condo bella so kak wana tak segan nak datang latihan .. kak wana cakap segan gi gym luar sebab masalah tak berapa selesa ramai2 .. malu pun ada .. masalah kak wana tak banyak nak kempiskan lagi poket kangroo tu .. semakin hari semakin ramai wanita kita dah dapat perut kempis sejak mula consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush & dah rajin buat senaman kat rumah ikut video yg bella tunjuk kat IG ni .. syukur alhamdulillah .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen yg masih harga promosi RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan sesi latihan 2017 !! 👭💪🏻👙♥️💯💋🏃🏼‍♀️.
.
#ourselfie #friday #afternoon #casaindah2 #loyalcustomer #futuretrainee #singlemom #momof3kids #fattofit #curvybodyshape #maintainshape #waist26" #lossinches #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. embrace, take care & love your body .. it's the most amazing thing you will ever own .. Thanks to my pretty loyal customer & my future trainee kak wana @wanasaari for your supports .. congrats with your curvy body shape now .. can't wait to workout with you soon .. dan .. busy dengan latihan kat studio private pun bella sentiasa fokus kat jualan fitbella supplemen .. sentiasa update perkembangan customer2 setia fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. tadi tengah hari dapat call dari kakak vogue ni kak wana @wanasaari nak beli lagi fitbella supplemen AM Block & PM Flush .. kak wana beli 2 box AM Block & 1 box PM Flush bella bagi free gifts sekali .. sejak consume body shape kak wana kembali curvy sebab banyak loss inches .. pinggang dah pakai seluar size 26" so kak wana target nak pakai 25" pinggang lama kak wana .. tu pun kak wana bagitau bella tak minum hari2 sebab busy kerja takut tak sempat nak jumpa bella beli lagi nanti stok habis .. so sambil minum supplemen kak wana jaga makan so dah jumpa tadi terus kak wana bagitau nak amek pakej 10 sesi latihan private dengan fitbella .. kak wana rasa selesa bila tau bella buat sesi latihan private kat studio condo bella so kak wana tak segan nak datang latihan .. kak wana cakap segan gi gym luar sebab masalah tak berapa selesa ramai2 .. malu pun ada .. masalah kak wana tak banyak nak kempiskan lagi poket kangroo tu .. semakin hari semakin ramai wanita kita dah dapat perut kempis sejak mula consume fitbella supplemen AM Block & PM Flush & dah rajin buat senaman kat rumah ikut video yg bella tunjuk kat IG ni .. syukur alhamdulillah .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen yg masih harga promosi RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan sesi latihan 2017 !! 👭💪🏻👙♥️💯💋🏃🏼‍♀️. . #ourselfie #friday #afternoon #casaindah2 #loyalcustomer #futuretrainee #singlemom #momof3kids #fattofit #curvybodyshape #maintainshape #waist26" #lossinches #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. trust the vibes you get .. energy doesn't lie .. Dream Big .. Set Goals .. Take Action .. welcome to Fitbella Family my powerful baby wolves sasha @sashaabdulaziz .. dan .. mesti ramai pelik apa gadis cantik ni buat kat studio private Fitbella .. kami bertemu & berkenalan minggu lepas di Spa @hofroyalbeauty .. inilah owner & founder @hofroyalbeauty .. bella adore dengan skin dia yg flawless dia pula adore dengan fit abs bella .. so sebagai wanita yg kuat jaga kesihatan & kecantikan kami berdua sama-sama berfikiran positif & support each other .. bella gunakan khidmat @hofroyalbeauty untuk skin bella dan sasha gunakan khidmat bella sebagai PT untuk fit kan lagi abs & body shape sasha .. malam tadi kami habiskan masa selama 2 jam latihan tanpa henti kat studio private fitbella .. dari jam 10pm to 12am .. sasha terpaksa cari PT ganti sebab PT sasha xda dalam negara selama 3 bulan so sasha memang dalam training angkat berat cuma sasha nak tau lebih details tentang diet yg betul sebab nak shapekan body & dapatkan fit abs .. bella tak nak sasha kurus tapi sasha degil nak slim fit body .. kita tengok apa perubahan body sasha dalam tempoh 30 hari .. bella main peranan yg amat besar sebab sasha adalah salah seorang trainee level VVIP so segala rutin harian beliau, latihan dan juga pemakanan sasha, bella kena pantau habis .. manjanya dia memang nak marah pun tak sampai hati .. so korang nak tengok apa perubahan body shape trainee vvip bella ni kena follow IG fitbella & juga IG @sashaabdulaziz .. sasha dah start consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. Doakan misi kami berjaya .. Inshaallah .. Amin .. tak sabar nak buat MAGIC lagi .. I Love You sasha @sashaabdulaziz !! 👭👙💪🏻❤️💯💋🏃🏼‍♀️.
.
#ourselfie #lastnight #latenight #privatesession #VVIPtrainee #curvygirl #fitgirl #newmissionfitabs #liftinggirl #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #positiveminds #positivevibes #secretplandiet #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. trust the vibes you get .. energy doesn't lie .. Dream Big .. Set Goals .. Take Action .. welcome to Fitbella Family my powerful baby wolves sasha @sashaabdulaziz .. dan .. mesti ramai pelik apa gadis cantik ni buat kat studio private Fitbella .. kami bertemu & berkenalan minggu lepas di Spa @hofroyalbeauty .. inilah owner & founder @hofroyalbeauty .. bella adore dengan skin dia yg flawless dia pula adore dengan fit abs bella .. so sebagai wanita yg kuat jaga kesihatan & kecantikan kami berdua sama-sama berfikiran positif & support each other .. bella gunakan khidmat @hofroyalbeauty untuk skin bella dan sasha gunakan khidmat bella sebagai PT untuk fit kan lagi abs & body shape sasha .. malam tadi kami habiskan masa selama 2 jam latihan tanpa henti kat studio private fitbella .. dari jam 10pm to 12am .. sasha terpaksa cari PT ganti sebab PT sasha xda dalam negara selama 3 bulan so sasha memang dalam training angkat berat cuma sasha nak tau lebih details tentang diet yg betul sebab nak shapekan body & dapatkan fit abs .. bella tak nak sasha kurus tapi sasha degil nak slim fit body .. kita tengok apa perubahan body sasha dalam tempoh 30 hari .. bella main peranan yg amat besar sebab sasha adalah salah seorang trainee level VVIP so segala rutin harian beliau, latihan dan juga pemakanan sasha, bella kena pantau habis .. manjanya dia memang nak marah pun tak sampai hati .. so korang nak tengok apa perubahan body shape trainee vvip bella ni kena follow IG fitbella & juga IG @sashaabdulaziz .. sasha dah start consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. Doakan misi kami berjaya .. Inshaallah .. Amin .. tak sabar nak buat MAGIC lagi .. I Love You sasha @sashaabdulaziz !! 👭👙💪🏻❤️💯💋🏃🏼‍♀️. . #ourselfie #lastnight #latenight #privatesession #vviptrainee #curvygirl #fitgirl #newmissionfitabs #liftinggirl #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #positiveminds #positivevibes #secretplandiet #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. everything comes to you at the right time .. be patient and trust the process .. congrats again to my online trainee baby wolves izzah @izzahkb for 7kg down in 30days .. I'm always with you .. dan .. ini pula results konsisten dari trainee online training fitbella adik izzah @izzahkb .. izzah baru berusia 18 tahun & baru habis SPM .. berat izzah naik mendadak dari 45kg to 60kg dari zaman sekolah menengah lagi .. so izzah jumpa IG fitbella terus bagitau orang tua izzah nak join online training buat kat uma so orang tua izzah izinkan & inilah berkat usaha kami berdua hanya melalui whatsapp semalam dah genap 30 hari sesi latihan online izzah dengan fitbella berat izzah turun 7kg konsisten walaupun izzah ada terlanggar pantang makan .. izzah memang anak murid ikut kata so tak susah bella nak pantau aktiviti izzah dari jauh .. izzah inginkan berat sama macam adik kandung bella, effa @fareesya18 .. effa dulu pun alami berat yg sama 60kg dalam masa 60 hari berat effa turun 48kg .. izzah dah consume fitbella supplemen selama 30 hari .. izzah bagitau bella nak sambung sesi online bulan kedua bagi dapatkan lagi berat idaman .. izzah consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian fitbella supplemen masih harga promosi RM150 one set & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 📲👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistancetrainee #18yearsold #7kgdown #30days #consistent #workhard #diet #secretplandiet #secretplanworkout #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #loseweights #lossinches #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. everything comes to you at the right time .. be patient and trust the process .. congrats again to my online trainee baby wolves izzah @izzahkb for 7kg down in 30days .. I'm always with you .. dan .. ini pula results konsisten dari trainee online training fitbella adik izzah @izzahkb .. izzah baru berusia 18 tahun & baru habis SPM .. berat izzah naik mendadak dari 45kg to 60kg dari zaman sekolah menengah lagi .. so izzah jumpa IG fitbella terus bagitau orang tua izzah nak join online training buat kat uma so orang tua izzah izinkan & inilah berkat usaha kami berdua hanya melalui whatsapp semalam dah genap 30 hari sesi latihan online izzah dengan fitbella berat izzah turun 7kg konsisten walaupun izzah ada terlanggar pantang makan .. izzah memang anak murid ikut kata so tak susah bella nak pantau aktiviti izzah dari jauh .. izzah inginkan berat sama macam adik kandung bella, effa @fareesya18 .. effa dulu pun alami berat yg sama 60kg dalam masa 60 hari berat effa turun 48kg .. izzah dah consume fitbella supplemen selama 30 hari .. izzah bagitau bella nak sambung sesi online bulan kedua bagi dapatkan lagi berat idaman .. izzah consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian fitbella supplemen masih harga promosi RM150 one set & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 📲👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #onlinetrainee #longdistancetrainee #18yearsold #7kgdown #30days #consistent #workhard #diet #secretplandiet #secretplanworkout #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #loseweights #lossinches #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 5 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. make friends who force you to level up .. thanks to my loyal customer Dr hamimah for your supports .. may God bless you and your family .. dan .. ini repeat order dari customer setia fitbella supplemen .. Dr hamimah yg stay jauh di kota samarahan Sarawak & bertugas di Universiti Malaysia Sarawak .. Dr hamimah tau mengenai bagusnya fitbella supplemen melalui sahabat beliau yg juga bergelar Doktor Medical iaitu Dr Norma @normawatia & Dr Ju @mrs_juwita .. Dr Norma & Dr Ju dua2 pun trainee bella untuk sesi latihan private .. lepas consume fitbella supplemen berat Dr hamimah turun 1.5kg tapi yg paling gembirakan beliau inchloss yg banyak .. badan rasa ringan & terus belikan untuk suami beliau supplemen yg sama .. banyak kali dah bella bagitau fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports sesuai untuk semua golongan wanita, lelaki yg obesiti, yg gemuk, yg ingin maintainkan berat badan, yg susah buang toksin, ibu mengandung, ibu yg menyusukan bayi, pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung,kanak-kanak obesiti .. fitbella supplemen bukan ubat kurus tapi minuman tenaga yg xda langsung bahan kimia & lulus KKM .. semuanya ekstrak buah2an dan sayur2an yg bagi kita tenaga walaupun kurang makan .. whatsapp 017-648-2099 untuk dapatkan harga promosi fitbella supplemen AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & dapatkan free gifts sekali !! 🏃🏼‍♀️🏃🏻💪🏻👙♥️💯💋.
.
#feedbackcustomer #fastresults #repeatorder #husbandandwife #loseweights #lossinches #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fattofit #fitbellasupplemen #diet #amblock #pmflush #turboburner #suresado #promoprice #RM150 #oneset #KKM #halal #sarawak #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. make friends who force you to level up .. thanks to my loyal customer Dr hamimah for your supports .. may God bless you and your family .. dan .. ini repeat order dari customer setia fitbella supplemen .. Dr hamimah yg stay jauh di kota samarahan Sarawak & bertugas di Universiti Malaysia Sarawak .. Dr hamimah tau mengenai bagusnya fitbella supplemen melalui sahabat beliau yg juga bergelar Doktor Medical iaitu Dr Norma @normawatia & Dr Ju @mrs_juwita .. Dr Norma & Dr Ju dua2 pun trainee bella untuk sesi latihan private .. lepas consume fitbella supplemen berat Dr hamimah turun 1.5kg tapi yg paling gembirakan beliau inchloss yg banyak .. badan rasa ringan & terus belikan untuk suami beliau supplemen yg sama .. banyak kali dah bella bagitau fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports sesuai untuk semua golongan wanita, lelaki yg obesiti, yg gemuk, yg ingin maintainkan berat badan, yg susah buang toksin, ibu mengandung, ibu yg menyusukan bayi, pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung,kanak-kanak obesiti .. fitbella supplemen bukan ubat kurus tapi minuman tenaga yg xda langsung bahan kimia & lulus KKM .. semuanya ekstrak buah2an dan sayur2an yg bagi kita tenaga walaupun kurang makan .. whatsapp 017-648-2099 untuk dapatkan harga promosi fitbella supplemen AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & Turbo Burner RM100 (exclude postage) & dapatkan free gifts sekali !! 🏃🏼‍♀️🏃🏻💪🏻👙♥️💯💋. . #feedbackcustomer #fastresults #repeatorder #husbandandwife #loseweights #lossinches #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fattofit #fitbellasupplemen #diet #amblock #pmflush #turboburner #suresado #promoprice #rm150 #oneset #kkm #halal #sarawak #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. the key to success is to start before you are ready .. congrats to my loyal customer farah adilah @frhdila for 5kg down in just 14 days .. keep going and trust the process .. dan .. setiap hari ada good feedback dari customer2 yg dah consume fitbella supplemen am block & pm flush .. semuanya bagi fast results dan happy dengan perubahan badan .. ada yg berat tak turun banyak tapi inch loss banyak sampai repeat order .. bagi farah plak yg masih menyusukan anak gembira berat degil tu tumpas juga bila farah buat workout walau tak selalu jaga makan dan minum fitbella supplemen 14 hari je turun 5kg .. bella dah cuba kat adik ipar bella yg masih menyusukan bayi berat tetap turun susu tak kering pun malah bayi lagi cepat kenyang & cantik kulit .. baru2 ni anak buah bella tu kena campak tak kena semua kulit badan sapu ubat langsung xda kesan parut .. so bella masih buat promosi harga sebab ramai minta bella teruskan promosi sebab ada yg gaji lambat dan ada yg menabung nak beli fitbella supplemen ni .. so bella rasa terharu dengan text-text macam tu so bella akan teruskan misi promosi harga fitbella AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & korang still akan dapat free gifts .. dan bella akan salurkan setiap RM1 pembelian fitbella supplemen ini ke tabung Masjid Matang Pagar Sungai Buloh .. semoga doa orang2 yg solat disitu akan membawa kesihatan kepada pengguna fitbella supplemen .. syukur alhamdulilah setakat ni sambutan memang mengalakkan .. maaf bella memang busy so segala postage kena tunggu giliran masing2 .. korang boleh whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian Fitbella Supplemen yg Magic ni !! 👭💪🏻👙♥️💯💋.
.
#feedbackcustomer #loyalcustomer #14days #5kgdown #breastfeedingmom #fastresults #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #promoprice #RM150 #oneset #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. the key to success is to start before you are ready .. congrats to my loyal customer farah adilah @frhdila for 5kg down in just 14 days .. keep going and trust the process .. dan .. setiap hari ada good feedback dari customer2 yg dah consume fitbella supplemen am block & pm flush .. semuanya bagi fast results dan happy dengan perubahan badan .. ada yg berat tak turun banyak tapi inch loss banyak sampai repeat order .. bagi farah plak yg masih menyusukan anak gembira berat degil tu tumpas juga bila farah buat workout walau tak selalu jaga makan dan minum fitbella supplemen 14 hari je turun 5kg .. bella dah cuba kat adik ipar bella yg masih menyusukan bayi berat tetap turun susu tak kering pun malah bayi lagi cepat kenyang & cantik kulit .. baru2 ni anak buah bella tu kena campak tak kena semua kulit badan sapu ubat langsung xda kesan parut .. so bella masih buat promosi harga sebab ramai minta bella teruskan promosi sebab ada yg gaji lambat dan ada yg menabung nak beli fitbella supplemen ni .. so bella rasa terharu dengan text-text macam tu so bella akan teruskan misi promosi harga fitbella AM Block & PM Flush RM150 (exclude postage) & korang still akan dapat free gifts .. dan bella akan salurkan setiap RM1 pembelian fitbella supplemen ini ke tabung Masjid Matang Pagar Sungai Buloh .. semoga doa orang2 yg solat disitu akan membawa kesihatan kepada pengguna fitbella supplemen .. syukur alhamdulilah setakat ni sambutan memang mengalakkan .. maaf bella memang busy so segala postage kena tunggu giliran masing2 .. korang boleh whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian Fitbella Supplemen yg Magic ni !! 👭💪🏻👙♥️💯💋. . #feedbackcustomer #loyalcustomer #14days #5kgdown #breastfeedingmom #fastresults #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #promoprice #rm150 #oneset #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. I don't trust words I trust actions .. congrats to my powerful wolves wawa @wawa_anim for your hard works .. 3.4kg down in 7 days .. I'm so PROUD of YOU .. dan .. semalam satu hari bella busy dengan latihan sesi private dari pagi sampai tengah malam .. 6 orang trainee sesi private buat latihan untuk SP masing2 .. masa bella xda selama 7 hari travel ke Thailand .. sempat bella buat cabaran 7 hari turun 3kg untuk trainee sesi private sahaja .. dan bella tak sangka wawa @wawa_anim baru sekali datang latihan dengan fitbella boleh jadi pemenang .. wawa memang lambat progress sebab busy dengan kerja and family .. tapi wawa semangat nak tunjukkan yg wawa boleh buat walaupun hanya sekali latihan secret plan .. bella memang percaya Magic tu ada bila kita fokus dan buat hasilnya bukan sekilo tapi 3.4kg wawa boleh turunkan .. berat sebelum 61kg malam tadi bella timbang 57.6 kg .. fat dari obese turun healthy .. BMI 24.4 turun 23.0 .. sikit je lagi nak dapat BMI normal wanita asia ialah 22.9 .. bella hadiahkan kain sutera batik bernilai RM450 untuk wawa buat baju raya tahun ni .. wawa consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih harga promosi & pertanyaan pakej latihan sesi 2017 !! 👭👙💪🏻🙏🏻♥️💯💋.
.
#ourselfie #lastnight #session2 #privatesession #3.4kgdown #7days #loseweightschallenge #fitbellachallenge #powerfulwolves #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I don't trust words I trust actions .. congrats to my powerful wolves wawa @wawa_anim for your hard works .. 3.4kg down in 7 days .. I'm so PROUD of YOU .. dan .. semalam satu hari bella busy dengan latihan sesi private dari pagi sampai tengah malam .. 6 orang trainee sesi private buat latihan untuk SP masing2 .. masa bella xda selama 7 hari travel ke Thailand .. sempat bella buat cabaran 7 hari turun 3kg untuk trainee sesi private sahaja .. dan bella tak sangka wawa @wawa_anim baru sekali datang latihan dengan fitbella boleh jadi pemenang .. wawa memang lambat progress sebab busy dengan kerja and family .. tapi wawa semangat nak tunjukkan yg wawa boleh buat walaupun hanya sekali latihan secret plan .. bella memang percaya Magic tu ada bila kita fokus dan buat hasilnya bukan sekilo tapi 3.4kg wawa boleh turunkan .. berat sebelum 61kg malam tadi bella timbang 57.6 kg .. fat dari obese turun healthy .. BMI 24.4 turun 23.0 .. sikit je lagi nak dapat BMI normal wanita asia ialah 22.9 .. bella hadiahkan kain sutera batik bernilai RM450 untuk wawa buat baju raya tahun ni .. wawa consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih harga promosi & pertanyaan pakej latihan sesi 2017 !! 👭👙💪🏻🙏🏻♥️💯💋. . #ourselfie #lastnight #session2 #privatesession #3.4kgdown #7days #loseweightschallenge #fitbellachallenge #powerfulwolves #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 12 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. if you are not doing what you love you are wasting your time .. I Love Vege .. thanks to my best friend @ansshellbox for this great diet meals for me and my sister effa @fareesya18 .. dan .. bella nak share sikit apa bella makan for dinner .. ramai tanya bella tentang tips makanan diet .. ramai tau bella dah tak perlu diet untuk turunkan berat badan tapi disebabkan kulit bella sensitif senang kena rashes so bella jaga balik diet bella dengan banyakkan amek sayur2an & buah2an yg hijau & kaya dengan vitamin C .. baru2 ni bella dah buat treatment cuci darah kat @hofroyalbeauty so bella nak tambahkan balik darah bella .. apa yg bella kena makan banyakkan makan daging kambing yg fresh & di grill .. korang kena tau ada banyak maksud DIET .. yg kita tau asal cakap je DIET mesti kena kurus .. sebenarnya maksud DIET tu adalah kuantiti makanan yg diatur untuk mencapai target kesihatan badan kita setiap hari contohnya ada orang diet dia banyakkan karbo sebab dia nak naikkan berat badan ada orang diet banyakkan sayur sebab nak turunkan berat badan dan ada orang diet protein nak maintainkan berat badan .. dan ada orang diet kurangkan kalori makanan untuk capai berat badan idaman .. ramai orang melayu kita kurang faham tentang erti atur cara makan makanan kita untuk seharian .. so dengan adanya pakar diet, doktor pakar, pakar farmasi atau personal trainer yg kita jumpa atau kita ambil sebagai orang yg bertanggungjawab untuk nasihat atau tunjukkan cara diet yg betul untuk badan kita so masalah badan kita lebih mudah diatasi .. kat sini siapa yg tak ada guna mana2 pakar untuk nasihat tentang apa diet yg korang perlu just korang add je IG @ansshellbox mereka pun pakar untuk bantu korang aturkan diet harian ikut masalah badan .. ramai dah trainee bella guna khidmat @ansshellbox apa yg dorang nak makan siang dan apa yg dorang nak makan malam dan ada tu bella dah siapkan menu so trainee bella perlu bagitau @ansshellbox sediakan dan hantar terus sampai depan pintu .. mana yg consume fitbella supplemen lagi cepat berat korang turun kalo makan pun cara clean diet semuanya ada kat @ansshellbox .. apalagi cepat add IG @ansshellbox dan rasa sedapnya makanan dorang !! 💚🥗🥒🍅🧀🐟

and .. if you are not doing what you love you are wasting your time .. I Love Vege .. thanks to my best friend @ansshellbox for this great diet meals for me and my sister effa @fareesya18 .. dan .. bella nak share sikit apa bella makan for dinner .. ramai tanya bella tentang tips makanan diet .. ramai tau bella dah tak perlu diet untuk turunkan berat badan tapi disebabkan kulit bella sensitif senang kena rashes so bella jaga balik diet bella dengan banyakkan amek sayur2an & buah2an yg hijau & kaya dengan vitamin C .. baru2 ni bella dah buat treatment cuci darah kat @hofroyalbeauty so bella nak tambahkan balik darah bella .. apa yg bella kena makan banyakkan makan daging kambing yg fresh & di grill .. korang kena tau ada banyak maksud DIET .. yg kita tau asal cakap je DIET mesti kena kurus .. sebenarnya maksud DIET tu adalah kuantiti makanan yg diatur untuk mencapai target kesihatan badan kita setiap hari contohnya ada orang diet dia banyakkan karbo sebab dia nak naikkan berat badan ada orang diet banyakkan sayur sebab nak turunkan berat badan dan ada orang diet protein nak maintainkan berat badan .. dan ada orang diet kurangkan kalori makanan untuk capai berat badan idaman .. ramai orang melayu kita kurang faham tentang erti atur cara makan makanan kita untuk seharian .. so dengan adanya pakar diet, doktor pakar, pakar farmasi atau personal trainer yg kita jumpa atau kita ambil sebagai orang yg bertanggungjawab untuk nasihat atau tunjukkan cara diet yg betul untuk badan kita so masalah badan kita lebih mudah diatasi .. kat sini siapa yg tak ada guna mana2 pakar untuk nasihat tentang apa diet yg korang perlu just korang add je IG @ansshellbox mereka pun pakar untuk bantu korang aturkan diet harian ikut masalah badan .. ramai dah trainee bella guna khidmat @ansshellbox apa yg dorang nak makan siang dan apa yg dorang nak makan malam dan ada tu bella dah siapkan menu so trainee bella perlu bagitau @ansshellbox sediakan dan hantar terus sampai depan pintu .. mana yg consume fitbella supplemen lagi cepat berat korang turun kalo makan pun cara clean diet semuanya ada kat @ansshellbox .. apalagi cepat add IG @ansshellbox dan rasa sedapnya makanan dorang !! 💚🥗🥒🍅🧀🐟

Share 22 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. choose a job you love .. you will never get tired or regret doing it .. your life will be more happier and you make many people happier too .. life is too short to hates .. spread the good vibes and never settle on it .. every human have their on limits .. choose people who choose you .. never let someone waste your time twice .. no matter what happens .. keep moving forward .. hard times is temporary .. believe it .. achieve it .. never stop pray on it .. hustle hard everyday FitBella !! 👸🏼🐺💪🏻👙👟♥️💯💋.
.
#selfie #bellaeffa #privatesession #privategym #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #fattifit #goodvibes #spreadlove #helpwomen #lovewomen #realwolves #nevergiveup #naturalbody #naturalworkout #Nike #motivation #inspiration #singlemom #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. choose a job you love .. you will never get tired or regret doing it .. your life will be more happier and you make many people happier too .. life is too short to hates .. spread the good vibes and never settle on it .. every human have their on limits .. choose people who choose you .. never let someone waste your time twice .. no matter what happens .. keep moving forward .. hard times is temporary .. believe it .. achieve it .. never stop pray on it .. hustle hard everyday FitBella !! 👸🏼🐺💪🏻👙👟♥️💯💋. . #selfie #bellaeffa #privatesession #privategym #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #fattifit #goodvibes #spreadlove #helpwomen #lovewomen #realwolves #nevergiveup #naturalbody #naturalworkout #nike #motivation #inspiration #singlemom #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 14 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. when you changed your thinking it changed your life .. keep going my baby wolves aimie .. I'm always with you in where ever you are .. dan .. ini pula luahan gembira dari trainee baru fitbella untuk sesi latihan private bulan Mac .. aimie gadis sebaya adik kandung bella, effa @fareesya18 24 tahun & juga mengalami masalah sama macam effa obesiti .. bila timbang berat aimie digital scale kuar bacaan fat obese .. 6/3/17 (SP1) & 9/3/17 (SP2) aimie datang latihan one to one dengan fitbella .. semalam 21/3/17 berat aimie turun 4kg so sekarang berat aimie 56kg .. aimie rasa teruja nak turunkan berat badan bila baca kisah effa kat IG fitbella .. effa dari berat 60kg turun 12kg dalam 60 hari .. sekarang berat effa maintain 48kg .. effa dah habis pantang makan 120 hari tapi masih jaga latihan setiap hari .. aimie dapat kerja kat miri, sarawak dimana family aimie menetap .. so aimie akan sambung sesi latihan online dengan fitbella .. aimie consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#feedbacktrainee #fastresults #4kgdown #14days #2weeks #onetoone #online #miri #sarawak #24yearsold #fattofit #loseweights #lossinches #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. when you changed your thinking it changed your life .. keep going my baby wolves aimie .. I'm always with you in where ever you are .. dan .. ini pula luahan gembira dari trainee baru fitbella untuk sesi latihan private bulan Mac .. aimie gadis sebaya adik kandung bella, effa @fareesya18 24 tahun & juga mengalami masalah sama macam effa obesiti .. bila timbang berat aimie digital scale kuar bacaan fat obese .. 6/3/17 (SP1) & 9/3/17 (SP2) aimie datang latihan one to one dengan fitbella .. semalam 21/3/17 berat aimie turun 4kg so sekarang berat aimie 56kg .. aimie rasa teruja nak turunkan berat badan bila baca kisah effa kat IG fitbella .. effa dari berat 60kg turun 12kg dalam 60 hari .. sekarang berat effa maintain 48kg .. effa dah habis pantang makan 120 hari tapi masih jaga latihan setiap hari .. aimie dapat kerja kat miri, sarawak dimana family aimie menetap .. so aimie akan sambung sesi latihan online dengan fitbella .. aimie consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #feedbacktrainee #fastresults #4kgdown #14days #2weeks #onetoone #online #miri #sarawak #24yearsold #fattofit #loseweights #lossinches #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #diet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. amazing things are coming your way .. keep doing your hard work .. congrats to another my long distance wolves in singapore, kak shidah @norolshidah_79 .. dan .. ini fast results dari online trainee jarak jauh bella yg stay kat singapore kak shidah .. kak shidah pernah datang ke JB masa workout tour JB nak jumpa dengan Fitbella & Fitbella Team yg lain .. sejak consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports baju size M dah boleh pakai .. sebelum ni memang size L atau XL sebab perut kak shidah buncit .. kak shidah dah mula rajin buat workout kat rumah & ikut semua tips yg Fitbella ajar .. sekarang semua wanita warga singapore boleh add IG agent singapore bella pn. Seri @stawberry_sweet_888 untuk pembelian fitbella supplemen !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih lagi harga promo & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👙❤️💯🏃🏼‍♀️.
.
#feedbacktrainee #longdistancetrainee #onlinetrainee #singapore #loseweights #lossinches #fattofit #diet #XLtoM #fastresults #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. amazing things are coming your way .. keep doing your hard work .. congrats to another my long distance wolves in singapore, kak shidah @norolshidah_79 .. dan .. ini fast results dari online trainee jarak jauh bella yg stay kat singapore kak shidah .. kak shidah pernah datang ke JB masa workout tour JB nak jumpa dengan Fitbella & Fitbella Team yg lain .. sejak consume fitbella supplemen am block, pm flush & turbo burner @suresadosports baju size M dah boleh pakai .. sebelum ni memang size L atau XL sebab perut kak shidah buncit .. kak shidah dah mula rajin buat workout kat rumah & ikut semua tips yg Fitbella ajar .. sekarang semua wanita warga singapore boleh add IG agent singapore bella pn. Seri @stawberry_sweet_888 untuk pembelian fitbella supplemen !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #whatsapp017-648-2099 untuk pembelian supplemen masih lagi harga promo & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👙❤️💯🏃🏼‍♀️. . #feedbacktrainee #longdistancetrainee #onlinetrainee #singapore #loseweights #lossinches #fattofit #diet #xltom #fastresults #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 13 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. you deserve the world even if I can't be the one to give it to you .. God Bless My Kids .. thank you to uncle grab car for this RM1 to my kids .. you so nice .. may Allah bless you always .. dan .. story hari ni .. Ben selalu minta kat Bella RM1 bila jumpa orang minta sedekah tak kira kat mana pun .. so hari ni bawa Ben & Mea naik grab car .. dah sampai destinasi kami .. Bella bayar RM6 kat abang driver tu .. Ben & Mea nak turun abang tu boleh bagi RM1 kat dorang berdua .. Bella tak bagi Ben & Mea amek tapi abang tu paksa juga .. dia cakap teringat kat anak-anak dia bila tengok Ben & Mea .. Ben & Mea peramah plak berborak melayan abang tu yg dorang panggil uncle .. lepas turun Ben cakap kat Bella, "mama, uncle tu baik bagi kat budak2 RM1 nanti bila Ben gi masjid ikut atok Ben nak bagi duit RM1 ni kat tabung masjid sama macam mama buat." .. terharu Bella bila dengar apa Ben cakap .. dia pun tau mama salurkan RM1 setiap pembelian supplemen fitbella am block & pm flush ke tabung masjid matang pagar sungai buloh .. semoga apa amalan kita yg baik akan dicontohi oleh anak2 kita .. inshaallah .. amin !! 👦🏻👧🏻♥️💯💪🏻🙏🏻.
.
#mykidselfie #BenMea #sonanddaughter #mykids #mychilds #tuesday #strongkids #singlemom #thankyouuncle #grabcaruncle #RM1 #godbless #lovemyfamily #begooddogood #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #RM1donation #diet #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. you deserve the world even if I can't be the one to give it to you .. God Bless My Kids .. thank you to uncle grab car for this RM1 to my kids .. you so nice .. may Allah bless you always .. dan .. story hari ni .. Ben selalu minta kat Bella RM1 bila jumpa orang minta sedekah tak kira kat mana pun .. so hari ni bawa Ben & Mea naik grab car .. dah sampai destinasi kami .. Bella bayar RM6 kat abang driver tu .. Ben & Mea nak turun abang tu boleh bagi RM1 kat dorang berdua .. Bella tak bagi Ben & Mea amek tapi abang tu paksa juga .. dia cakap teringat kat anak-anak dia bila tengok Ben & Mea .. Ben & Mea peramah plak berborak melayan abang tu yg dorang panggil uncle .. lepas turun Ben cakap kat Bella, "mama, uncle tu baik bagi kat budak2 RM1 nanti bila Ben gi masjid ikut atok Ben nak bagi duit RM1 ni kat tabung masjid sama macam mama buat." .. terharu Bella bila dengar apa Ben cakap .. dia pun tau mama salurkan RM1 setiap pembelian supplemen fitbella am block & pm flush ke tabung masjid matang pagar sungai buloh .. semoga apa amalan kita yg baik akan dicontohi oleh anak2 kita .. inshaallah .. amin !! 👦🏻👧🏻♥️💯💪🏻🙏🏻. . #mykidselfie #benmea #sonanddaughter #mykids #mychilds #tuesday #strongkids #singlemom #thankyouuncle #grabcaruncle #rm1 #godbless #lovemyfamily #begooddogood #entrepreneur #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #rm1donation #diet #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 13 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. nothing in life is great is easy .. if it were easy then it wouldn't be great .. but you make it easy with your positive mind .. you always my great baby wolves Dahlia @dalyzulkefli .. dan .. atas permintaan ramai nak tengok body shape sebelum latihan & selepas latihan Dahlia bersama Fitbella .. so inilah hasil Magic dari kami berdua .. walaupun dah habis 12 sesi latihan .. berat Dahlia turun lagi 3kg jadi 50kg dari 59kg hari pertama Dahlia datang latihan tahun lepas bulan november 2016 .. 40 hari Dahlia dapat curvy shape pinggang 24" & berat Dahlia turun 6kg .. Dahlia consume fitbella supplemen hanya sekali sahaja .. habis latihan Dahlia hanya amalkan secret diet plan & buat secret plan workout kat rumah .. Dahlia dah habis pantang makan 120 hari dah start makan karbo berat badan still turun & perut masih kempis & peha Dahlia yg dulu besar semakin hari semakin ada shape .. syukur alhamdulillah lepas sorang2 trainee yg dah habis sesi latihan sentiasa update progress dorang kat Fitbella .. hubungan kami semakin lama semakin rapat .. bella tak pernah abaikan trainee lama walau dah habis sesi .. sentiasa tanya perkembangan mereka .. sekali lagi berita gembira Dahlia sudah berpunya .. tahun ni usia Dahlia 28 tahun tapi siapa sangka gadis ni berusia 28 tahun sebab muka semakin remaja .. Bella & Effa @fareesya18 doakan semoga Dahlia cepat mendirikan rumahtangga bersama pilihan hati Dahlia .. Effa sebagai penolong PT juga banyak buat latihan bersama Dahlia .. Effa pun happy dengan berita gembira ini .. semoga Fitbella Family semakin murah rezeki .. Amin .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej sesi latihan 2017 !!👭💪🏻👙❤️💋💯.
.
#fastresults #mymagic #beforeandafter #12sessiononly #trainwithfitbella #diet #fattofit #120days #9kgdown #extrainee #fitbellafamily #loseweights #lossinches #supplemendiet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #nosupplemennoproblem #nogymnoproblem #homeworkout #naturalbody #naturalworkout #24inchwaist #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. nothing in life is great is easy .. if it were easy then it wouldn't be great .. but you make it easy with your positive mind .. you always my great baby wolves Dahlia @dalyzulkefli .. dan .. atas permintaan ramai nak tengok body shape sebelum latihan & selepas latihan Dahlia bersama Fitbella .. so inilah hasil Magic dari kami berdua .. walaupun dah habis 12 sesi latihan .. berat Dahlia turun lagi 3kg jadi 50kg dari 59kg hari pertama Dahlia datang latihan tahun lepas bulan november 2016 .. 40 hari Dahlia dapat curvy shape pinggang 24" & berat Dahlia turun 6kg .. Dahlia consume fitbella supplemen hanya sekali sahaja .. habis latihan Dahlia hanya amalkan secret diet plan & buat secret plan workout kat rumah .. Dahlia dah habis pantang makan 120 hari dah start makan karbo berat badan still turun & perut masih kempis & peha Dahlia yg dulu besar semakin hari semakin ada shape .. syukur alhamdulillah lepas sorang2 trainee yg dah habis sesi latihan sentiasa update progress dorang kat Fitbella .. hubungan kami semakin lama semakin rapat .. bella tak pernah abaikan trainee lama walau dah habis sesi .. sentiasa tanya perkembangan mereka .. sekali lagi berita gembira Dahlia sudah berpunya .. tahun ni usia Dahlia 28 tahun tapi siapa sangka gadis ni berusia 28 tahun sebab muka semakin remaja .. Bella & Effa @fareesya18 doakan semoga Dahlia cepat mendirikan rumahtangga bersama pilihan hati Dahlia .. Effa sebagai penolong PT juga banyak buat latihan bersama Dahlia .. Effa pun happy dengan berita gembira ini .. semoga Fitbella Family semakin murah rezeki .. Amin .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej sesi latihan 2017 !!👭💪🏻👙❤️💋💯. . #fastresults #mymagic #beforeandafter #12sessiononly #trainwithfitbella #diet #fattofit #120days #9kgdown #extrainee #fitbellafamily #loseweights #lossinches #supplemendiet #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #nosupplemennoproblem #nogymnoproblem #homeworkout #naturalbody #naturalworkout #24inchwaist #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 22 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. a few REAL trainee is worth more than a crew of FAKES .. Thank You So Much to my gorgeous baby wolves, Dahlia @dalyzulkefli for this beautiful bunch of orchid to me & my little sister effa @fareesya18 .. you are so sweet .. keep doing your hard work & shining everyday with your new body shape .. dan .. mesti ramai masih ingat kat trainee bella yg muda jelita Dahlia @dalyzulkefli .. Engineer muda yg cantik manis ini telah dapat badan idaman hanya ambil masa tak sampai 40hari & melalui 12 sesi latihan sahaja .. Dahlia dah habis pantang makan 120 hari & dah boleh makan apa je yg Dahlia nak hanya jaga latihan secret plan .. happynya Dahlia setiap hari badan makin cantik dan sihat .. berat Dahlia turun dari 59kg ke 53kg hanya ambil masa 40 hari .. sekarang berat Dahlia turun lagi hanya jaga latihan buat kat rumah .. Dahlia juga dapat bunga dari ramai secret admire sejak ramai tengok perubahan badan Engineer muda ini .. hubungan kami tetap baik walau ramai haters hantar fitnah & hinaan kat PT fitbella .. hanya Doa bekas2 anak murid yg berjaya ini yg bella harapkan dalam Fit Journey bella .. Terima Kasih kepada semua anak murid SETIA fitbella walau dimana pun korang berada bella sentiasa doakan yg terbaik .. Amin semoga Fitbella Family semakin berkembang .. InshaAllah !! 👭👩‍❤️‍👩♥️👙💪🏻💐🌸💜💋💯.
.
#surprisefromextrainee #iphone7 #tuesday #morning #orchid #bunchoforchid #purpleorchids #ThankYou #lovelytrainee #lovemytrainee #FitbellaFamily #RealTrainee #babywolves #YoungEngineer #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. a few REAL trainee is worth more than a crew of FAKES .. Thank You So Much to my gorgeous baby wolves, Dahlia @dalyzulkefli for this beautiful bunch of orchid to me & my little sister effa @fareesya18 .. you are so sweet .. keep doing your hard work & shining everyday with your new body shape .. dan .. mesti ramai masih ingat kat trainee bella yg muda jelita Dahlia @dalyzulkefli .. Engineer muda yg cantik manis ini telah dapat badan idaman hanya ambil masa tak sampai 40hari & melalui 12 sesi latihan sahaja .. Dahlia dah habis pantang makan 120 hari & dah boleh makan apa je yg Dahlia nak hanya jaga latihan secret plan .. happynya Dahlia setiap hari badan makin cantik dan sihat .. berat Dahlia turun dari 59kg ke 53kg hanya ambil masa 40 hari .. sekarang berat Dahlia turun lagi hanya jaga latihan buat kat rumah .. Dahlia juga dapat bunga dari ramai secret admire sejak ramai tengok perubahan badan Engineer muda ini .. hubungan kami tetap baik walau ramai haters hantar fitnah & hinaan kat PT fitbella .. hanya Doa bekas2 anak murid yg berjaya ini yg bella harapkan dalam Fit Journey bella .. Terima Kasih kepada semua anak murid SETIA fitbella walau dimana pun korang berada bella sentiasa doakan yg terbaik .. Amin semoga Fitbella Family semakin berkembang .. InshaAllah !! 👭👩‍❤️‍👩♥️👙💪🏻💐🌸💜💋💯. . #surprisefromextrainee #iphone7 #tuesday #morning #orchid #bunchoforchid #purpleorchids #thankyou #lovelytrainee #lovemytrainee #fitbellafamily #realtrainee #babywolves #youngengineer #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 7 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - #Rand .. love me or hate me .. I'm still gonna SHINE .. I'm still standing because I'm FitBella .. Thanks so much to @uwakisneakers for the great shoes service .. happy to the max .. I will be your Loyal Customer .. ❤️💯.. dan .. semalam bella ada tunjuk video live kat insta story pasal service sneakers2 fitbella .. ramai yg DM bella service apa tu .. so bella memang sneakers addict sejak remaja .. suka kumpul kasut tapi tak suka cuci kasut .. so bila buruk atau dah tak cantik bella tak pakai beli je baru .. sejak jumpa IG @uwakisneakers ni rasa happy akhirnya boleh jimat duit beli kasut sebab dorang bukan setakat cuci tapi servis lain pun dorang buat seperti repaint balik color dah lama atau dah luntur untuk semua jenis kasut atau beg leather, suede & sole .. paling best dorang boleh buat design hand made nama apa kita nak kat kasut atau beg kita .. bella buat nama kat kasut PUMA bella & juga kasut VERSACE bella ada letak batu swarowski .. tak sabar tunggu kasut tu siap .. so korang yg suka kumpul kasut tapi tak tau nak cuci atau servis semua tu korang add je IG @uwakisneakers semuanya dorang boleh buat siap boleh datang rumah pickup kasut2 korang .. bestkan service sampai depan pintu .. apalagi cepat add @uwakisneakers .. harga pun berbaloi2 yg best macam beli kasut baru balik !! 💪🏻👟®🔝💯✔️.
.
#Repost @uwakisneakers with @repostapp
・・・
Merah merah menyala... as what our client wanted. She want her name can be seen from far .... there ...Thank you for the trust! 😬😍😍😍😍 #cuciservice #shoes #kasutcantik #puma #kasutmurah #cleaningservice #puchong #damansara #kotadamansara #petalingjaya #kualalumpur #hartamas #damansaraperdana #sunway #shahalam #uitm

#rand.. love me or hate me .. I'm still gonna SHINE .. I'm still standing because I'm FitBella .. Thanks so much to @uwakisneakers for the great shoes service .. happy to the max .. I will be your Loyal Customer .. ❤️💯.. dan .. semalam bella ada tunjuk video live kat insta story pasal service sneakers2 fitbella .. ramai yg DM bella service apa tu .. so bella memang sneakers addict sejak remaja .. suka kumpul kasut tapi tak suka cuci kasut .. so bila buruk atau dah tak cantik bella tak pakai beli je baru .. sejak jumpa IG @uwakisneakers ni rasa happy akhirnya boleh jimat duit beli kasut sebab dorang bukan setakat cuci tapi servis lain pun dorang buat seperti repaint balik color dah lama atau dah luntur untuk semua jenis kasut atau beg leather, suede & sole .. paling best dorang boleh buat design hand made nama apa kita nak kat kasut atau beg kita .. bella buat nama kat kasut PUMA bella & juga kasut VERSACE bella ada letak batu swarowski .. tak sabar tunggu kasut tu siap .. so korang yg suka kumpul kasut tapi tak tau nak cuci atau servis semua tu korang add je IG @uwakisneakers semuanya dorang boleh buat siap boleh datang rumah pickup kasut2 korang .. bestkan service sampai depan pintu .. apalagi cepat add @uwakisneakers .. harga pun berbaloi2 yg best macam beli kasut baru balik !! 💪🏻👟®🔝💯✔️. . #repost@uwakisneakers with @repostapp ・・・ Merah merah menyala... as what our client wanted. She want her name can be seen from far .... there ...Thank you for the trust! 😬😍😍😍😍 #cuciservice #shoes #kasutcantik #puma #kasutmurah #cleaningservice #puchong #damansara #kotadamansara #petalingjaya #kualalumpur #hartamas #damansaraperdana #sunway #shahalam #uitm

Share 4 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. it won't be easy but it'll worth it .. set the right goals .. believe it and achieve it .. show them who is really working my powerful wolves DR. Juwita @mrs_juwita .. dan .. ini pula luahan Dr Ju selepas 5 sesi latihan bersama Fitbella .. bella memang sokong semua trainee bella join outdoor aktiviti selepas badan dah semakin ringan & sihat .. ramai trainee fitbella dah mula daftarkan diri dalam larian jarak jauh & mendaki gunung .. setiap latihan secret plan workout akan buat kaki trainee2 bella lebih kuat dari sebelumnya .. bangga bella bila Dr ju dapat no 2 antara 30-40 orang peserta yg menaiki gunung angsi baru-baru ini .. seorang doktor pakar yg juga mengalami masalah obesiti bangkit kembali untuk teruskan misi jaga badan supaya lebih sihat & aktif .. walau apa pun fitnah haters tentang fitbella sikit pun tak patahkan semangat trainee2 bella yg semuanya berpangkat professional sentiasa fokus & percaya dengan latihan yg bella berikan .. yg tak percaya tu semuanya datang dari golongan biasa & tak mempunyai apa2 ilmu jaga badan hanya tau nak memfitnah orang demi kepentingan diri sendiri .. bella bangga akhirnya Allah tunjukkan siapa sebenarnya kuat disisi bella yg perlu bella jaga .. merekalah akan perjuangkan cara betul jaga badan kepada pesakit2 mereka dimasa hadapan .. bella ada 8 orang trainee yg bergelar doktor antaranya doktor pakar, doktor biasa & bakal menjadi doktor .. Dr Ju consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports !! 👭💪🏻❤️🏃🏼‍♀️💯💋.
.
#Repost@mrs_juwita.
Gunung angsi 👍🏽👍🏽👍🏽 18/3/2017... 1st time naik lepas 3-4tahun... alhamdulillah lepas training ngan @_fitbella16 ... stamina ju pun da makin bagus... rs bdn fit n senang nak naik... group ni pun kata ju naik laju wlupun baru 1st time join diorg... pmpn kedua sampai dlm grup tu 😜😜😜 bangga kejap jd anak murid bella yg glemer... ✌🏽.
.
#repost #feedbacktrainee #5session #stronglegs #2ndplace #climbing #gunungangsi #specialistdoctor #fattofit #proudtrainee #amblock #pmflush #turboburner #suresado #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. it won't be easy but it'll worth it .. set the right goals .. believe it and achieve it .. show them who is really working my powerful wolves DR. Juwita @mrs_juwita .. dan .. ini pula luahan Dr Ju selepas 5 sesi latihan bersama Fitbella .. bella memang sokong semua trainee bella join outdoor aktiviti selepas badan dah semakin ringan & sihat .. ramai trainee fitbella dah mula daftarkan diri dalam larian jarak jauh & mendaki gunung .. setiap latihan secret plan workout akan buat kaki trainee2 bella lebih kuat dari sebelumnya .. bangga bella bila Dr ju dapat no 2 antara 30-40 orang peserta yg menaiki gunung angsi baru-baru ini .. seorang doktor pakar yg juga mengalami masalah obesiti bangkit kembali untuk teruskan misi jaga badan supaya lebih sihat & aktif .. walau apa pun fitnah haters tentang fitbella sikit pun tak patahkan semangat trainee2 bella yg semuanya berpangkat professional sentiasa fokus & percaya dengan latihan yg bella berikan .. yg tak percaya tu semuanya datang dari golongan biasa & tak mempunyai apa2 ilmu jaga badan hanya tau nak memfitnah orang demi kepentingan diri sendiri .. bella bangga akhirnya Allah tunjukkan siapa sebenarnya kuat disisi bella yg perlu bella jaga .. merekalah akan perjuangkan cara betul jaga badan kepada pesakit2 mereka dimasa hadapan .. bella ada 8 orang trainee yg bergelar doktor antaranya doktor pakar, doktor biasa & bakal menjadi doktor .. Dr Ju consume fitbella supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports !! 👭💪🏻❤️🏃🏼‍♀️💯💋. . #Repost@mrs_juwita. Gunung angsi 👍🏽👍🏽👍🏽 18/3/2017... 1st time naik lepas 3-4tahun... alhamdulillah lepas training ngan @_fitbella16 ... stamina ju pun da makin bagus... rs bdn fit n senang nak naik... group ni pun kata ju naik laju wlupun baru 1st time join diorg... pmpn kedua sampai dlm grup tu 😜😜😜 bangga kejap jd anak murid bella yg glemer... ✌🏽. . #repost #feedbacktrainee #5session #stronglegs #2ndplace #climbing #gunungangsi #specialistdoctor #fattofit #proudtrainee #amblock #pmflush #turboburner #suresado #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. don't doubt yourself .. you are capable of doing anything you set your mind to .. keep going & always trust the process my powerful wolves DR. Juwita @mrs_juwita .. dan .. bangun pagi je dah nampak tag dari trainee fitbella .. kali ni fast results dari DR. juwita seorang doktor pakar dialisis yg bertugas dihospital swasta seremban N9 .. masih menyusukan anak ke3 beliau tapi tetap semangat datang jauh dari seremban ke petaling jaya untuk menuntut ilmu jaga badan .. bella bukanlah PT pertama untuk Dr Ju tapi PT ke4 .. dan dengan kali ke4 Dr Ju berguru hasilnya sesi demi sesi shape badan semakin mengecil .. Dr Ju tetap hormat kesemua PT beliau yg sebelum ni sebab tanpa PT tak mungkin beliau dapat kesihatan yg baik .. cuma cara PT ikut cara masing2 .. selepas melahirkan anak ke3 berat Dr Ju naik mendadak & Dr Ju terus usaha turunkan berat sampai jumpa IG fitbella melalui sahabat baik Dr Ju yg juga seorang doktor pakar & trainee fitbella iaitu Dr norma @normawatia .. 2 orang sahabat karib ini datang latihan ikut masalah badan masing2 & kedua2nya dapat hasil yg memuaskan walaupun belum habis sesi latihan .. ini luahan Dr ju hasil 5 sesi latihan .. Dr Ju akan teruskan lagi 5 sesi latihan private bersama fitbella .. Dr Ju consume fitbella AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan sesi latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#Repost@mrs_juwita with @repostapp
・・・
Omgg... unbelievable!!!! Baju ni actually tersilap beli size m tp cutting keciik sgt!! Mula2 beli xdpt butang, sejangkal jauhnya baju xdpt rapat pun, lengan xboleh masukk!!! Cuba pagi ni, aikkk!!! Magic nya!!!! Mcm xcaya.. jd sbb terlalu gumbira terus buat pic collage 😂😂😂 thank you so much @_fitbella16 💋💋💋.
.
#reposttrainee #feedbacktrainee #privatesession #5session #inchloss #loseweights #specialistdoctor #fattofit #dialysisdoctor #curvyshape #amblock #pmflush #turboburner #suresado #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. don't doubt yourself .. you are capable of doing anything you set your mind to .. keep going & always trust the process my powerful wolves DR. Juwita @mrs_juwita .. dan .. bangun pagi je dah nampak tag dari trainee fitbella .. kali ni fast results dari DR. juwita seorang doktor pakar dialisis yg bertugas dihospital swasta seremban N9 .. masih menyusukan anak ke3 beliau tapi tetap semangat datang jauh dari seremban ke petaling jaya untuk menuntut ilmu jaga badan .. bella bukanlah PT pertama untuk Dr Ju tapi PT ke4 .. dan dengan kali ke4 Dr Ju berguru hasilnya sesi demi sesi shape badan semakin mengecil .. Dr Ju tetap hormat kesemua PT beliau yg sebelum ni sebab tanpa PT tak mungkin beliau dapat kesihatan yg baik .. cuma cara PT ikut cara masing2 .. selepas melahirkan anak ke3 berat Dr Ju naik mendadak & Dr Ju terus usaha turunkan berat sampai jumpa IG fitbella melalui sahabat baik Dr Ju yg juga seorang doktor pakar & trainee fitbella iaitu Dr norma @normawatia .. 2 orang sahabat karib ini datang latihan ikut masalah badan masing2 & kedua2nya dapat hasil yg memuaskan walaupun belum habis sesi latihan .. ini luahan Dr ju hasil 5 sesi latihan .. Dr Ju akan teruskan lagi 5 sesi latihan private bersama fitbella .. Dr Ju consume fitbella AM Block, PM Flush & Turbo Burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan sesi latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #Repost@mrs_juwita with @repostapp ・・・ Omgg... unbelievable!!!! Baju ni actually tersilap beli size m tp cutting keciik sgt!! Mula2 beli xdpt butang, sejangkal jauhnya baju xdpt rapat pun, lengan xboleh masukk!!! Cuba pagi ni, aikkk!!! Magic nya!!!! Mcm xcaya.. jd sbb terlalu gumbira terus buat pic collage 😂😂😂 thank you so much @_fitbella16 💋💋💋. . #reposttrainee #feedbacktrainee #privatesession #5session #inchloss #loseweights #specialistdoctor #fattofit #dialysisdoctor #curvyshape #amblock #pmflush #turboburner #suresado #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. new week .. new goals .. new challenges .. continued success .. be proud of yourself for your hard working my strongest wolves nisha @nisha.ismail .. dan .. kalo ada yg ikuti perkembangan nisha @nisha.ismail gadis yg ingin tambahkan berat badan ini mesti ingat sesi pertama nisha lagi kecik badan dari fitbella .. hari ini lepas habis 12 sesi latihan private inilah body shape terbaru nisha dah hampir siap badan idaman .. berat nisha naik 7kg dari 49kg ke 56kg .. body shape nisha dari rata dah ada curvy body shape hanya ambil masa 60 hari:
-pinggang 26"-27"
-pinggul 31"-28"
-punggung 32"-37.5"
-peha 17"-21"
-betis 11"-13.5"
-dada 29"-33"
-tinggi 168cm
-berat 49kg-56kg.
dan .. nisha akan sambung sesi latihan private bulan kedua untuk shapekan lagi body nisha & fitkan lagi perut nisha .. nisha consume profi mass @olimp_supplements_malaysia .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017!! 👭💪🏻👙♥️💯💋.
.
#ourselfie #iphone7 #sunday #studioprivate #privatesession #session12 #7kgup #skinnyproblems #gainweights #naturalbody #naturalworkout #helpwomen #lovewomen #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #profimass #olimpsupplementsmalaysia #QueenFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. new week .. new goals .. new challenges .. continued success .. be proud of yourself for your hard working my strongest wolves nisha @nisha.ismail .. dan .. kalo ada yg ikuti perkembangan nisha @nisha.ismail gadis yg ingin tambahkan berat badan ini mesti ingat sesi pertama nisha lagi kecik badan dari fitbella .. hari ini lepas habis 12 sesi latihan private inilah body shape terbaru nisha dah hampir siap badan idaman .. berat nisha naik 7kg dari 49kg ke 56kg .. body shape nisha dari rata dah ada curvy body shape hanya ambil masa 60 hari: -pinggang 26"-27" -pinggul 31"-28" -punggung 32"-37.5" -peha 17"-21" -betis 11"-13.5" -dada 29"-33" -tinggi 168cm -berat 49kg-56kg. dan .. nisha akan sambung sesi latihan private bulan kedua untuk shapekan lagi body nisha & fitkan lagi perut nisha .. nisha consume profi mass @olimp_supplements_malaysia .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017!! 👭💪🏻👙♥️💯💋. . #ourselfie #iphone7 #sunday #studioprivate #privatesession #session12 #7kgup #skinnyproblems #gainweights #naturalbody #naturalworkout #helpwomen #lovewomen #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #profimass #olimpsupplementsmalaysia #queenfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. they're talking about you behind your back because you're the best .. you know why? .. if they talked about themselves nobody would listen because they're fake and nothing if compare with your success .. so let's the idiots talked .. just show them your Fast Results .. feel free to kiss my ass haters .. hunting my Goals everyday !! 💁🏼👸🏼💪🏻👙♥️💯😘.
.
#candidselfie #sunday #studioprivate #mygrind #casaindahcondo2 #privatesession #singlemom #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #busylife #lovewomen #helpwomen #busywomen #notimetohate #hatersgonnahates #thebest #fastresults #everyday #successfulPT #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. they're talking about you behind your back because you're the best .. you know why? .. if they talked about themselves nobody would listen because they're fake and nothing if compare with your success .. so let's the idiots talked .. just show them your Fast Results .. feel free to kiss my ass haters .. hunting my Goals everyday !! 💁🏼👸🏼💪🏻👙♥️💯😘. . #candidselfie #sunday #studioprivate #mygrind #casaindahcondo2 #privatesession #singlemom #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #busylife #lovewomen #helpwomen #busywomen #notimetohate #hatersgonnahates #thebest #fastresults #everyday #successfulpt #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 6 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. take a moment to realize how blessed you are .. keep going and trust the process my sweety wolves fatin @fatinfaqhtee .. congrats for the happiest news this week .. you pregnant again .. god bless our fit journey .. dan .. syukur alhamdulillah rezeki lagi untuk fitbella family .. pagi ni bella busy dengan kelas latihan dari pagi sampai petang untuk sesi private sampai tak sempat nak update lagi satu berita gembira untuk Fitbella Family .. fatin @fatinfaqhtee pula trainee bella kategori naikkan berat badan mengandung anak ke3 selepas 3 kali sesi latihan private .. anak ke2 fatin masih lagi menyusu badan dan ini namanya rezeki dari Allah .. bila kita dah jaga badan semuanya sihat mudah untuk mengandung lagi .. fatin risau kalo tak dapat teruskan latihan tapi bella cakap latihan boleh diteruskan walaupun fatin tengah mengandung .. bella akan ajar cara workout untuk ibu mengandung bagi naikkan lagi berat fatin & body shape fatin .. fatin terlalu kurus selepas melahirkan anak kedua .. dengan 3 sesi latihan berat fatin naik & badan fatin semakin sihat .. fatin consume profi mass @olimp_supplements_malaysia .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan sesi 2017 !! 💁🏼🤰🏼👶🏻👙💪🏻❤️💯💋.
.
#fastresults #feedbacktrainee #3session #underweight #backtonormal #gainweight #pregnantagain #3rdchild #happyfamily #godblessfitbellafamily #thankyouAllah #rezekituhan #onetoonetrainee #privatesession #profimass #olimp #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. take a moment to realize how blessed you are .. keep going and trust the process my sweety wolves fatin @fatinfaqhtee .. congrats for the happiest news this week .. you pregnant again .. god bless our fit journey .. dan .. syukur alhamdulillah rezeki lagi untuk fitbella family .. pagi ni bella busy dengan kelas latihan dari pagi sampai petang untuk sesi private sampai tak sempat nak update lagi satu berita gembira untuk Fitbella Family .. fatin @fatinfaqhtee pula trainee bella kategori naikkan berat badan mengandung anak ke3 selepas 3 kali sesi latihan private .. anak ke2 fatin masih lagi menyusu badan dan ini namanya rezeki dari Allah .. bila kita dah jaga badan semuanya sihat mudah untuk mengandung lagi .. fatin risau kalo tak dapat teruskan latihan tapi bella cakap latihan boleh diteruskan walaupun fatin tengah mengandung .. bella akan ajar cara workout untuk ibu mengandung bagi naikkan lagi berat fatin & body shape fatin .. fatin terlalu kurus selepas melahirkan anak kedua .. dengan 3 sesi latihan berat fatin naik & badan fatin semakin sihat .. fatin consume profi mass @olimp_supplements_malaysia .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan sesi 2017 !! 💁🏼🤰🏼👶🏻👙💪🏻❤️💯💋. . #fastresults #feedbacktrainee #3session #underweight #backtonormal #gainweight #pregnantagain #3rdchild #happyfamily #godblessfitbellafamily #thankyouallah #rezekituhan #onetoonetrainee #privatesession #profimass #olimp #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 0
Load More