PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

_fitbella16

Entrepreneur✈️

👉🏻Fitbella AM Block & PM Flush 👉🏻Duta Suresado Sport Nutrition 👉🏻Duta Titan Whey Nutrition 👉🏻Duta Olimp Sport Malaysia 👉🏻PT For Women Only 👭

Instagram Photos and Videos of _fitbella16. Download, Comment, Like Entrepreneur✈️ Photos and Videos Shared by _fitbella16 Instagram Account

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. motivation gets you started .. discipline keeps you going .. trust the process sweety sofia @sofia_bulla .. dan .. ini feedback dari follower setia fitbella .. baru 4 hari consume fitbella supplemen am block & pm flush berat sofia turun 1.8kg .. perut rasa kenyang .. badan aktif & senang nak buang toksin .. bella dah test sampel am pm kat semua trainee bella sebelum bella pasarkan ke pasaran so memang bella yakin kesan am pm ni cepat & tak buat korang sakit perut teruk atau cirit-birit .. sofia pantang makanan carbo so berat senang nak turun .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭💪🏻👙❤️💋💯.
.
#feedbackcustomer #fitbellasupplements #amblock #pmflush #4days #1.8kgdown #dietplan #dietdrinks #lemonflavour #flawlessskin #loseweight #detox #burncalories #burnfat #energybooster #secretdietplan #entrepreneur #myfitnesslife #fitbella

and .. motivation gets you started .. discipline keeps you going .. trust the process sweety sofia @sofia_bulla .. dan .. ini feedback dari follower setia fitbella .. baru 4 hari consume fitbella supplemen am block & pm flush berat sofia turun 1.8kg .. perut rasa kenyang .. badan aktif & senang nak buang toksin .. bella dah test sampel am pm kat semua trainee bella sebelum bella pasarkan ke pasaran so memang bella yakin kesan am pm ni cepat & tak buat korang sakit perut teruk atau cirit-birit .. sofia pantang makanan carbo so berat senang nak turun .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan !! 👭💪🏻👙❤️💋💯. . #feedbackcustomer #fitbellasupplements #amblock #pmflush #4days #1.8kgdown #dietplan #dietdrinks #lemonflavour #flawlessskin #loseweight #detox #burncalories #burnfat #energybooster #secretdietplan #entrepreneur #myfitnesslife #fitbella

Share 2 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. who needs a boyfriend when there's a free wifi & pizza .. all I care is about my fit body & pizza .. dan .. habis train semua trainee sesi malam .. bella ajak kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 gi trec kl sebab bella nak makan pizza cheese kat sini .. esok dah gi jb 4 hari rindu pizza sini .. ni la punca body bella jadi GIANT .. tapi makan banyak pizza pun body bella still fit !! 😍😋🍕🍕💪💪.
.
#shortvideo #thursday #afterworkout #pizzalover #pizzaaddict #supper #treckl #cheesepizza #fitbody #donttrythisifstillfat #PTmagic #myfavpizza #myfitnesslife #fitbella

and .. who needs a boyfriend when there's a free wifi & pizza .. all I care is about my fit body & pizza .. dan .. habis train semua trainee sesi malam .. bella ajak kiki @kiki_choki & hana @farhanazainal2211 gi trec kl sebab bella nak makan pizza cheese kat sini .. esok dah gi jb 4 hari rindu pizza sini .. ni la punca body bella jadi GIANT .. tapi makan banyak pizza pun body bella still fit !! 😍😋🍕🍕💪💪. . #shortvideo #thursday #afterworkout #pizzalover #pizzaaddict #supper #treckl #cheesepizza #fitbody #donttrythisifstillfat #ptmagic #myfavpizza #myfitnesslife #fitbella

Share 14 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and WORKOUT TOUR is begin... Fitbella Family will attack the Johorean... For those who's interested please whatsapp the number given directly (dm will not be reply for this tour) .. bella pilih JB sebagai negeri pertama untuk workout tour sebab bella banyak terima PM dari wanita warga johor untuk training dengan bella selama 3 hari berturut-turut .. kali ni bella datang hanya untuk latihan bukan jalan2 .. korang luangkan masa selama 3 hari belajar dengan bella dia jatomi fitness JB untuk dapatkan badan idaman .. bella akan train semua anak murid bella di johor & akan dibantu oleh 3 org penolong PT effa @fareesya18, kiki @kiki_choki, ain @amalinain .. korang boleh tolong repost iklan ni kalau kenal mana2 kawan yg obesiti & yg nak turunkan berat badan join workout tour ni .. whatsapp nombor di atas untuk keterangan lanjut !! ✈️👭💪🏻👙❤️💋.
.
#workouttour #2017 #january #johorbharu #jatomifitness #citysquaremall #3days #trainwithfitbella #nooffdays #hustlehard #workhard #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplements #ampm #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitnesslife #fitbella

and WORKOUT TOUR is begin... Fitbella Family will attack the Johorean... For those who's interested please whatsapp the number given directly (dm will not be reply for this tour) .. bella pilih JB sebagai negeri pertama untuk workout tour sebab bella banyak terima PM dari wanita warga johor untuk training dengan bella selama 3 hari berturut-turut .. kali ni bella datang hanya untuk latihan bukan jalan2 .. korang luangkan masa selama 3 hari belajar dengan bella dia jatomi fitness JB untuk dapatkan badan idaman .. bella akan train semua anak murid bella di johor & akan dibantu oleh 3 org penolong PT effa @fareesya18, kiki @kiki_choki, ain @amalinain .. korang boleh tolong repost iklan ni kalau kenal mana2 kawan yg obesiti & yg nak turunkan berat badan join workout tour ni .. whatsapp nombor di atas untuk keterangan lanjut !! ✈️👭💪🏻👙❤️💋. . #workouttour #2017 #january #johorbharu #jatomifitness #citysquaremall #3days #trainwithfitbella #nooffdays #hustlehard #workhard #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplements #ampm #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitnesslife #fitbella

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. the person who does more than they are paid for .. will soon be paid for more than they do .. be kind .. be humble .. hustle hard everyday bella .. dan .. walaupun ada 2 orang PA kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. tetap bella uruskan semua kerja2 bella .. sambil shopping ke sambil makan ke sambil ajar anak buat keje sekolah tangan tak pernah terlepas pegang 2 handphone .. kecuali mandi je tak pegang handphone .. buang toksin pun bawa handphone .. betapa bella jaga semua trainee & customer bella .. kadang tidur 2 jam je dah cukup bangun reply lagi .. bella puashati bila bella sendiri yg guide semua trainee & customer2 bella .. tapi bella still perlukan penolong untuk ingatkan semua jadual bella .. bukan senang tugas seorang single mom .. ketua keluarga .. jaga mak ayah lagi .. adik beradik .. sebagai personal trainer .. jaga trainee2 24jam & sebagai usahawan nak jaga customer & agent .. semua tugas tu bella jaga dengan baik & tak pernah mengeluh dalam usaha nak tolong seberapa ramai wanita obesiti, sakit, gemuk & wanita normal yg inginkan badan yg sihat, cantik & aktif .. so bella minta maaf andai bella lambat reply segala text kat laman sosial bella Instagram, facebook, we chat & whatsapp .. bella akan cuba reply secepat yg boleh .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋.
.
#candidselfie #thursday #pavilion #meeting #discussion #entrepreneur #PTmagic #TopAmbassador #QueenFit #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #fitbody #fitnessaddict #helpwomen #lovewomen #iphone #oppo #myfitnesslife #fitbella

and .. the person who does more than they are paid for .. will soon be paid for more than they do .. be kind .. be humble .. hustle hard everyday bella .. dan .. walaupun ada 2 orang PA kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. tetap bella uruskan semua kerja2 bella .. sambil shopping ke sambil makan ke sambil ajar anak buat keje sekolah tangan tak pernah terlepas pegang 2 handphone .. kecuali mandi je tak pegang handphone .. buang toksin pun bawa handphone .. betapa bella jaga semua trainee & customer bella .. kadang tidur 2 jam je dah cukup bangun reply lagi .. bella puashati bila bella sendiri yg guide semua trainee & customer2 bella .. tapi bella still perlukan penolong untuk ingatkan semua jadual bella .. bukan senang tugas seorang single mom .. ketua keluarga .. jaga mak ayah lagi .. adik beradik .. sebagai personal trainer .. jaga trainee2 24jam & sebagai usahawan nak jaga customer & agent .. semua tugas tu bella jaga dengan baik & tak pernah mengeluh dalam usaha nak tolong seberapa ramai wanita obesiti, sakit, gemuk & wanita normal yg inginkan badan yg sihat, cantik & aktif .. so bella minta maaf andai bella lambat reply segala text kat laman sosial bella Instagram, facebook, we chat & whatsapp .. bella akan cuba reply secepat yg boleh .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👸🏼🏃🏼‍♀️💪🏻👙❤️💯💋. . #candidselfie #thursday #pavilion #meeting #discussion #entrepreneur #ptmagic #topambassador #queenfit #fitbellasupplements #suresado #agymnutrition #olimpsportmalaysia #fitbody #fitnessaddict #helpwomen #lovewomen #iphone #oppo #myfitnesslife #fitbella

Share 21 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. very few people really care .. the majority are simply curious .. we fitbella team will guide our new trainee in the right way .. keep going & trust the process hana @farhanazainal2211 .. dan .. bella dtg kl gi pavilion pun sempat call trainee baru bella utk sesi 2017 hana yg tinggal kat cheras join bella soping .. sebab bella nak guide hana cara betul diet plan .. selain bawa hana soping baju baru kiki ajar hana pilih buah apa yg boleh dimakan masa diet .. hana single mom kepada 3 org anak .. busy sebagai business women .. income lebih 40k sebulan pun hana ttp xtau cara betul jaga badan .. 2 mggu dah dgn bella berat hana turun hampir 5kg & perut buncit hana nmpk perubahan .. sejak consume am block hana ckp badan bertenaga & tak lapar mcm sblm ni asik nak makan kalo tak makan rasa lemah & hana ckp lagi sejak consume pm flush senang betul buang toksin & setiap hari gi toilet sebelum ni hana kerap kena sembelit tu sbb perut ssh nak kempis .. hana consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner & pea protein @suresadosports .. PM bella utk pembelian supplemen & pertanyaan !! 🍍🍋🍊🍎🍏🍇🍉🍒🥗.
.
#shortvideo #thursday #pavilion #guidedietplan #fitbellateam #eatclean #dietplan #freshfruits #freshvege #2weeks #5kgdown #newtrainee #2017 #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #suresado #myfitnesslife #fitbella

and .. very few people really care .. the majority are simply curious .. we fitbella team will guide our new trainee in the right way .. keep going & trust the process hana @farhanazainal2211 .. dan .. bella dtg kl gi pavilion pun sempat call trainee baru bella utk sesi 2017 hana yg tinggal kat cheras join bella soping .. sebab bella nak guide hana cara betul diet plan .. selain bawa hana soping baju baru kiki ajar hana pilih buah apa yg boleh dimakan masa diet .. hana single mom kepada 3 org anak .. busy sebagai business women .. income lebih 40k sebulan pun hana ttp xtau cara betul jaga badan .. 2 mggu dah dgn bella berat hana turun hampir 5kg & perut buncit hana nmpk perubahan .. sejak consume am block hana ckp badan bertenaga & tak lapar mcm sblm ni asik nak makan kalo tak makan rasa lemah & hana ckp lagi sejak consume pm flush senang betul buang toksin & setiap hari gi toilet sebelum ni hana kerap kena sembelit tu sbb perut ssh nak kempis .. hana consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner & pea protein @suresadosports .. PM bella utk pembelian supplemen & pertanyaan !! 🍍🍋🍊🍎🍏🍇🍉🍒🥗. . #shortvideo #thursday #pavilion #guidedietplan #fitbellateam #eatclean #dietplan #freshfruits #freshvege #2weeks #5kgdown #newtrainee #2017 #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #peaprotein #suresado #myfitnesslife #fitbella

Share 7 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. karma .. think good thoughts .. say nice things .. do good for others .. everything comes back .. I will always here for you syg, kiki @kiki_choki .. dan .. kiki tak pernah cerita pasal arwah gff dia .. sempat lagi kiki candid pic bella tengah busy reply semua message customer & trainee .. setiap kehilangan pasti akan digantikan dengan yg baru & lebih baik .. sentiasa bersangka baik sesama kita !! ❤️💋.
.
#Repost @kiki_choki with @repostapp
・・・
Di sini byk kenangan, dulu slalu makan kat sini dgn arwah gff i... Kiki pnggil dia Biey. Lepas arwah meninggal kiki xpnh pegi sini lagi hinggalah harini kiki dtg sini dgn "Biey" yg baru.. @_fitbella16 😘 .
#michaelangelos
#baby
#gff

and .. karma .. think good thoughts .. say nice things .. do good for others .. everything comes back .. I will always here for you syg, kiki @kiki_choki .. dan .. kiki tak pernah cerita pasal arwah gff dia .. sempat lagi kiki candid pic bella tengah busy reply semua message customer & trainee .. setiap kehilangan pasti akan digantikan dengan yg baru & lebih baik .. sentiasa bersangka baik sesama kita !! ❤️💋. . #repost@kiki_choki with @repostapp ・・・ Di sini byk kenangan, dulu slalu makan kat sini dgn arwah gff i... Kiki pnggil dia Biey. Lepas arwah meninggal kiki xpnh pegi sini lagi hinggalah harini kiki dtg sini dgn "Biey" yg baru.. @_fitbella16 😘 . #michaelangelos #baby #gff

Share 8 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. if you want something you never had .. you have to do something you've never done .. work hard .. be kind .. have fun .. candid photo PA kiki @kiki_choki pening buat bajet bila Boss minta duit nak shopping 🤔🙄😬🤣💋.
.
#ourselfie #thursday #iphone #pavilion #MyPA #mygff #mylove #shopping #fitnessaddict #fitbody #PTmagic #armaniexchange #zara #newrippedjeans #gucci #airjordanflow #puma #fitstyles #myfitnesslife #fitbella

and .. if you want something you never had .. you have to do something you've never done .. work hard .. be kind .. have fun .. candid photo PA kiki @kiki_choki pening buat bajet bila Boss minta duit nak shopping 🤔🙄😬🤣💋. . #ourselfie #thursday #iphone #pavilion #mypa #mygff #mylove #shopping #fitnessaddict #fitbody #ptmagic #armaniexchange #zara #newrippedjeans #gucci #airjordanflow #puma #fitstyles #myfitnesslife #fitbella

Share 8 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. be in love with your life every minute of it .. thanks for this lovely photo syg @_einazakaria_ .. dan .. ini bakal anak murid baru bella .. eina dah lama follow IG Fitbella .. eina jumpa bella kat besday zack @zack_zainefer .. bakal anak murid bella .. coming soon !! 👭💪🏻💖💜💋.
.
#Repost @_einazakaria_ with @repostapp
・・・
Si cubby bum bum and Si pretty slim 😍🌷💋 #iloveyourbody.
.
#repost #ourselfie #lastnight #myfollowers #myfriends #futuretrainee #lovely #sweety #singlelife #happylife #PTmagic #TopAmbassador #QueenFit #entrepreneur #fitbellasupplements #fitnessaddict #myfitnesslife #fitbella

and .. be in love with your life every minute of it .. thanks for this lovely photo syg @_einazakaria_ .. dan .. ini bakal anak murid baru bella .. eina dah lama follow IG Fitbella .. eina jumpa bella kat besday zack @zack_zainefer .. bakal anak murid bella .. coming soon !! 👭💪🏻💖💜💋. . #repost@_einazakaria_ with @repostapp ・・・ Si cubby bum bum and Si pretty slim 😍🌷💋 #iloveyourbody. . #repost #ourselfie #lastnight #myfollowers #myfriends #futuretrainee #lovely #sweety #singlelife #happylife #ptmagic #topambassador #queenfit #entrepreneur #fitbellasupplements #fitnessaddict #myfitnesslife #fitbella

Share 6 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. it's not what we have in life .. but who we have in our life .. that matters .. real friends is everything @kiki_choki .. pavilion here we go !!🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🖤✔️.
.
#ourselfie #thursday #iphone #checkout #sunwayputrahotel #kualalumpur #next #pavilion #myPA #mygff #mylove #fitbody #fitnessaddict #myfitnesslife #fitbella

and .. it's not what we have in life .. but who we have in our life .. that matters .. real friends is everything @kiki_choki .. pavilion here we go !!🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🖤✔️. . #ourselfie #thursday #iphone #checkout #sunwayputrahotel #kualalumpur #next #pavilion #mypa #mygff #mylove #fitbody #fitnessaddict #myfitnesslife #fitbella

Share 24 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. bless those friends who tell you thats you're REAL .. Thanks ali @abang_alii for your compliments .. lama dah kenal tapi dalam laman sosial je .. semalam jumpa kat besday zack @zack_zainefer .. my best friend forever !! 👫💜💪🏻💋.
.
#Repost @abang_alii with @repostapp
・・・
Finally dpt jumpa prempuan fit ni (terjumpa). Ingat dlm gambar je nmpk fit! Padahal reality lagi fit 🙈 stay beautiful and fit bella 💪🏻 (sapa nk fit. Follow her, tk kn rugi).
.
#repost #ourselfie #lastnight #mybff #iranian #mixesblood #friendsforever #fitnessfreaks #fitnessaddict #fitbody #thankyou #myfitnesslife #fitbella

and .. bless those friends who tell you thats you're REAL .. Thanks ali @abang_alii for your compliments .. lama dah kenal tapi dalam laman sosial je .. semalam jumpa kat besday zack @zack_zainefer .. my best friend forever !! 👫💜💪🏻💋. . #repost@abang_alii with @repostapp ・・・ Finally dpt jumpa prempuan fit ni (terjumpa). Ingat dlm gambar je nmpk fit! Padahal reality lagi fit 🙈 stay beautiful and fit bella 💪🏻 (sapa nk fit. Follow her, tk kn rugi). . #repost #ourselfie #lastnight #mybff #iranian #mixesblood #friendsforever #fitnessfreaks #fitnessaddict #fitbody #thankyou #myfitnesslife #fitbella

Share 17 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. stop worrying about your apprearance and you will be free .. let's be pretty kind .. pretty funny .. pretty smart and pretty strong .. we are always be pretty happy .. love the most zack @zack_zainefer & kiki @kiki_choki !! 💖❤️💜👙💪🏻💯💋.
.
cc: terasa GIANTnya bella bila tengok pic ni .. body zack sentiasa genit & comel .. body kiki semakin mengecil .. body bella semakin membesar .. 😬🤣👠.
.
#ourselfie #lastnight #iphone #pretty #zackbesday #mygff #mylove #mybestie #fitbody #singlelife #happylife #lovely #lovewomen #helpwomen #independant #entrepreneur #businesswomen #myfitnesslife #fitbella

and .. stop worrying about your apprearance and you will be free .. let's be pretty kind .. pretty funny .. pretty smart and pretty strong .. we are always be pretty happy .. love the most zack @zack_zainefer & kiki @kiki_choki !! 💖❤️💜👙💪🏻💯💋. . cc: terasa GIANTnya bella bila tengok pic ni .. body zack sentiasa genit & comel .. body kiki semakin mengecil .. body bella semakin membesar .. 😬🤣👠. . #ourselfie #lastnight #iphone #pretty #zackbesday #mygff #mylove #mybestie #fitbody #singlelife #happylife #lovely #lovewomen #helpwomen #independant #entrepreneur #businesswomen #myfitnesslife #fitbella

Share 20 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. The Real Friends Will Build You UP .. Not Break You DOWN .. we always happy & success in our career & business because we always support each other .. NO Hate But Love .. Independant women is the strongest women ever .. love my gff zack @zack_zainefer & kiki @kiki_choki !! 💖❤️💜💯💋💃🏼👙💋💪🏻.
.
#candidvideo #iphone #wednesday #ladiesnight #mygff #zackbesday #foreverlove #supporteachother #nohatebutlove #singlelife #happylife #fitbody #ILoveMyWomen #entrepreneur #independantwomen #myfitnesslife #fitbella

and .. The Real Friends Will Build You UP .. Not Break You DOWN .. we always happy & success in our career & business because we always support each other .. NO Hate But Love .. Independant women is the strongest women ever .. love my gff zack @zack_zainefer & kiki @kiki_choki !! 💖❤️💜💯💋💃🏼👙💋💪🏻. . #candidvideo #iphone #wednesday #ladiesnight #mygff #zackbesday #foreverlove #supporteachother #nohatebutlove #singlelife #happylife #fitbody #ILoveMyWomen #entrepreneur #independantwomen #myfitnesslife #fitbella

Share 27 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. Happy 31st Besday To My Gorgeous Gff, zack @zack_zainefer .. hope your special day brings you all that your heart desires ! .. thanks for this sweet invitation .. hope our friendship will last forever .. love the most !! ❤️🎂🎉🎊🎈💝💖💗💯💋.
.
#ourselfie #bellzackiki #mygff #mylove #mybestie #sweet31 #thankyou #love #hug #kiss #singlelife #happylife #strongwomen #entrepreneur #myfitnesslife #fitbella

and .. Happy 31st Besday To My Gorgeous Gff, zack @zack_zainefer .. hope your special day brings you all that your heart desires ! .. thanks for this sweet invitation .. hope our friendship will last forever .. love the most !! ❤️🎂🎉🎊🎈💝💖💗💯💋. . #ourselfie #bellzackiki #mygff #mylove #mybestie #sweet31 #thankyou #love #hug #kiss #singlelife #happylife #strongwomen #entrepreneur #myfitnesslife #fitbella

Share 10 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. I Don't Show You My BODY .. I Show You My RESULTS .. I'm The QUEEN With Or Without YOU .. Hustle Hard Everyday Bella !! 👸🏼💜💪🏻👙🍑💯💋.
.
#selfie #wednesday #iphone #noedit #MyRealBody #MyNaturalBody #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #entrepreneur #sunwayputrahotel #onenightstay #fitbellasupplemen #AMblock #PMflush #suresado #titanwhey #wheyprotein #agymnutrition #wheyproteinhalal #Guees #guessdress #michaelkors #myresults #fitbody #singlemom #singlelife #myfitnesslife #fitbella

and .. I Don't Show You My BODY .. I Show You My RESULTS .. I'm The QUEEN With Or Without YOU .. Hustle Hard Everyday Bella !! 👸🏼💜💪🏻👙🍑💯💋. . #selfie #wednesday #iphone #noedit #myrealbody #mynaturalbody #ptmagic #queenfit #topambassador #entrepreneur #sunwayputrahotel #onenightstay #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #suresado #titanwhey #wheyprotein #agymnutrition #wheyproteinhalal #guees #guessdress #michaelkors #myresults #fitbody #singlemom #singlelife #myfitnesslife #fitbella

Share 58 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. the best relationship is when you can act like lovers and best friends at the same time .. I Love You Syg, @kiki_choki !! 👭❤💯👙💋😘.
.
#shortvideo #wednesday #vviproom #kualalumpur #onenightstay #sunwayputrahotel #sunwayputramall #5starhotel #workandhavefun #friendbesdayparty #lovers #bestie #entrepreneur #lovemylife #myfitnesslife #fitbella

and .. the best relationship is when you can act like lovers and best friends at the same time .. I Love You Syg, @kiki_choki !! 👭❤💯👙💋😘. . #shortvideo #wednesday #vviproom #kualalumpur #onenightstay #sunwayputrahotel #sunwayputramall #5starhotel #workandhavefun #friendbesdayparty #lovers #bestie #entrepreneur #lovemylife #myfitnesslife #fitbella

Share 14 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. if you keep telling the same sad story .. you will keep living the same sad life .. I'm so happy everytime I read about your happy story my pretty kakak, nelly @neilenoel .. keep going & trust the process .. ini plak feedback happy dari trainee baru bella sesi 2017 .. kak nelly ibu kepada 3 org cahayamata .. berusia 43 tahun mmg awet muda sgt2 .. masa datang latihan sesi pertama bella tak percaya umur kak nelly 43 thn .. nmpk mcm 30an je .. kak nelly bgtau sbb bella dah guide secret diet plan seminggu sblm latihan & berat kak nelly turun 2kg .. lepas habis 2 sesi latihan berat kak nelly turun lagi 1kg .. dari 65kg to 62kg .. yg buat kak nelly lebih happy muka semakin flawless & satu badan semakin cerah .. ramai bagi feedback yg sama sejak consume fitbella supplemen am block & pm flush .. tengok je kulit bella semakin lama workout semakin halus & cerah .. dulu bella banyak jerawat sebab salah pakai produk & salah consume protein .. lepas bella buat jus bella sendiri kulit bella semakin licin .. dulu bella pernah buat injection vit c sekarang tak perlu lagi .. semuanya ada dalam supplemen bella sendiri am block & pm flush .. semua trainee alami kesan yg sama ramai kawan & famly tegur kenapa semakin cerah & flawless .. bila kita eat clean pun semua tu main peranan untuk dalaman kita sihat so luaran akan nampak muda & cantik badan .. semua trainee baru bella dalam proses pantang makan & semuanya sihat, aktif, ceria setiap hari .. tak sabar bella nak cantikkan kak nelly & kak nelly salah sorang trainee yg akan dapat secret plan workout JLO .. kak nelly consume fitbella supplemen am/pm & turbo burner @suresadosports .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋👏🍑.
.
#feedbacktrainee #newtrainee #2session #3kgdown #flawless #fairerskin #43age #momofthree #lovelytrainee #loveher #secretdietplan #secretplanworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #PTmagic #QueenFit #TopAmbassador #entrepreneur #myfitnesslife #fitbella

and .. if you keep telling the same sad story .. you will keep living the same sad life .. I'm so happy everytime I read about your happy story my pretty kakak, nelly @neilenoel .. keep going & trust the process .. ini plak feedback happy dari trainee baru bella sesi 2017 .. kak nelly ibu kepada 3 org cahayamata .. berusia 43 tahun mmg awet muda sgt2 .. masa datang latihan sesi pertama bella tak percaya umur kak nelly 43 thn .. nmpk mcm 30an je .. kak nelly bgtau sbb bella dah guide secret diet plan seminggu sblm latihan & berat kak nelly turun 2kg .. lepas habis 2 sesi latihan berat kak nelly turun lagi 1kg .. dari 65kg to 62kg .. yg buat kak nelly lebih happy muka semakin flawless & satu badan semakin cerah .. ramai bagi feedback yg sama sejak consume fitbella supplemen am block & pm flush .. tengok je kulit bella semakin lama workout semakin halus & cerah .. dulu bella banyak jerawat sebab salah pakai produk & salah consume protein .. lepas bella buat jus bella sendiri kulit bella semakin licin .. dulu bella pernah buat injection vit c sekarang tak perlu lagi .. semuanya ada dalam supplemen bella sendiri am block & pm flush .. semua trainee alami kesan yg sama ramai kawan & famly tegur kenapa semakin cerah & flawless .. bila kita eat clean pun semua tu main peranan untuk dalaman kita sihat so luaran akan nampak muda & cantik badan .. semua trainee baru bella dalam proses pantang makan & semuanya sihat, aktif, ceria setiap hari .. tak sabar bella nak cantikkan kak nelly & kak nelly salah sorang trainee yg akan dapat secret plan workout JLO .. kak nelly consume fitbella supplemen am/pm & turbo burner @suresadosports .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋👏🍑. . #feedbacktrainee #newtrainee #2session #3kgdown #flawless #fairerskin #43age #momofthree #lovelytrainee #loveher #secretdietplan #secretplanworkout #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #ptmagic #queenfit #topambassador #entrepreneur #myfitnesslife #fitbella

Share 9 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. if you try and fail .. congratulations .. most people won't even try .. I'm so happy when am with you adik @fareesya18 .. dan .. kalau training dengan effa sekarang ada je dia bagi idea nak ubah style yg bella ajar supaya senang buat tapi bukan makin senang makin susah bila bella bagi dia ikut cara dia .. bella happy tengok adik bella hari2 sihat, ceria & aktif .. berbeza dgn tahun2 sebelum ni .. ajak senaman ada je alasan .. bella ajar effa buat latihan yoga strecthing .. kalau dari sekolah rajin buat ni kaki tangan boleh panjang .. haha .. latihan ni boleh hilangkan selulit & lemak celah peha .. effa consume fitbella supplemen am/pm, turbo burner @suresadosports, titan whey @agymnutrition .. PM bella utk pembelian supplemen & pertanyaan! 👭👙💪🏻❤️💯💋.
.
#shortvideo #tuesday #happysister #trainingwithmysister #hypergymkd #yoga #strecthing #burncelulite #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheynutrition #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitnesslife #fitbella

and .. if you try and fail .. congratulations .. most people won't even try .. I'm so happy when am with you adik @fareesya18 .. dan .. kalau training dengan effa sekarang ada je dia bagi idea nak ubah style yg bella ajar supaya senang buat tapi bukan makin senang makin susah bila bella bagi dia ikut cara dia .. bella happy tengok adik bella hari2 sihat, ceria & aktif .. berbeza dgn tahun2 sebelum ni .. ajak senaman ada je alasan .. bella ajar effa buat latihan yoga strecthing .. kalau dari sekolah rajin buat ni kaki tangan boleh panjang .. haha .. latihan ni boleh hilangkan selulit & lemak celah peha .. effa consume fitbella supplemen am/pm, turbo burner @suresadosports, titan whey @agymnutrition .. PM bella utk pembelian supplemen & pertanyaan! 👭👙💪🏻❤️💯💋. . #shortvideo #tuesday #happysister #trainingwithmysister #hypergymkd #yoga #strecthing #burncelulite #fitbellasupplements #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheynutrition #wheyproteinhalal #agymnutrition #myfitnesslife #fitbella

Share 8 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. let nothing stop you from achieving greatness .. hello .. Johorean .. I'm getting ready everyday to meet all of you this saturday 12pm to 5pm at Jatomi Fitness City Square JB .. whatsapp my PA kiki @kiki_choki at +6017-648-2099 to bok your slot .. let's get Fit with Fitbella .. dan .. setiap hari bella traning badan bella bersama penolong PT kiki @kiki_choki effa @fareesya18 & ain @amalinain .. bella buat persediaan lengkap untuk jumpa seberapa ramai wanita warga johor sabtu ni kat Jatomi Fitness City Square JB .. korang still boleh whatsapp PA bella .. kiki @kiki_choki untuk join workout tour bersama fitbella dari 21-23 januari .. dan ramai yg order supplemen pun bella akan bawa sekali so korang boleh dapatkan supplemen kat bella sendiri selama 3 hari bella kat JB .. love the most !! 👭💪🏻👙💯💋.
.
#shortvideo #tuesday #hypergymkd #trainmybody #trainmyassistantPT #PTmagic #backworkout #hardcoreback #fitbody #QueenFit #entrepreneur #TopAmbassador #workouttour #johorbaru #3days #jatomifitness #citysquare #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #agymnutrition #wheyproteinhalal #myfitnesslife #fitbella

and .. let nothing stop you from achieving greatness .. hello .. Johorean .. I'm getting ready everyday to meet all of you this saturday 12pm to 5pm at Jatomi Fitness City Square JB .. whatsapp my PA kiki @kiki_choki at +6017-648-2099 to bok your slot .. let's get Fit with Fitbella .. dan .. setiap hari bella traning badan bella bersama penolong PT kiki @kiki_choki effa @fareesya18 & ain @amalinain .. bella buat persediaan lengkap untuk jumpa seberapa ramai wanita warga johor sabtu ni kat Jatomi Fitness City Square JB .. korang still boleh whatsapp PA bella .. kiki @kiki_choki untuk join workout tour bersama fitbella dari 21-23 januari .. dan ramai yg order supplemen pun bella akan bawa sekali so korang boleh dapatkan supplemen kat bella sendiri selama 3 hari bella kat JB .. love the most !! 👭💪🏻👙💯💋. . #shortvideo #tuesday #hypergymkd #trainmybody #trainmyassistantpt #ptmagic #backworkout #hardcoreback #fitbody #queenfit #entrepreneur #topambassador #workouttour #johorbaru #3days #jatomifitness #citysquare #helpwomen #lovewomen #fitbellasupplemen #amblock #pmflush #turboburner #suresado #titanwhey #wheyprotein #agymnutrition #wheyproteinhalal #myfitnesslife #fitbella

Share 18 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. nothing hapens without focus .. don't try to do everything at once .. take it one step at a time .. success doesn't happen to you .. it's happens because of you .. hustle hard everyday bella .. ini plak bukti bella simpan setiap gambar results perut bella dari tahun 2014/2015/2016 .. ramai tau 2014 bella buat badan kat rumah tanpa supplemen .. bella buat jus bella sendiri hasil tunjuk ajar dari mak ayah bella & mak bidan bella serta bella buat kajian atas badan bella sendiri .. 120 hari ikat perut guna kain batik buat natural workout .. amalkan secret diet plan ikut badan & darah bella terhasil kotak belly .. zaman remaja suka main bar pun tak dapat kotak belly tu .. 2015 bella start masuk gym tak sampai 2 bulan .. fitness nutrition malaysia suresado world @suresadosports berminat nak taja bella sebagai atlet sponsor .. so baru bella kenal apa itu turbo burner .. bella cakap tak nak guna pil sebab bella tak percaya pil boleh sihatkan badan so bila suresado explain semuanya cecair bella tunjuk kat kawan baik bella seorg doktor pakar kaji penyakit beliau benarkan bella guna turbo burner sbb turbo ni bukan fat burner mcm yg lain .. turbo ni minuman tenaga utk kita ada tenaga nak workout kalau balik kerja penat mana nak dtg tenaga nak gi gym bagai so minuman ni akan msk dlm darah kita & melancarkan tubuh badan kita supaya ada tenaga nak buat senaman .. so perut bella lagi terbentuk & bebas lemak tepu .. bella hanya guna turbo burner sebulan sahaja smp skrg tak perlu dah .. 2016 plak satu lagi fitness nutrition nak taja bella sebagai duta whey protein iaitu titan whey @agymnutrition .. semua tau sejak consume titan whey body bella terus fit & tak pernah buncit lagi sampai bella kadang kena stop guna titan .. bella bertenaga sampai nak tidur pun susah betapa sihatnya badan lepas minum titan whey ni .. lagi aktif rasanya .. so bella train anak murid pun ikut step apa yg bella dah buat .. ilmu perut kekal kempis tu bella dah ada .. so semua boleh datang jumpa bella & train dengan bella tahun ni workout tour akan bella lancarkan bermula negeri johor start sabtu ni 12pm to 5pm di Jatomi Fitness City Square .. tak sabar bella nak jmp wanita warga johor selama 3 hr!

and .. nothing hapens without focus .. don't try to do everything at once .. take it one step at a time .. success doesn't happen to you .. it's happens because of you .. hustle hard everyday bella .. ini plak bukti bella simpan setiap gambar results perut bella dari tahun 2014/2015/2016 .. ramai tau 2014 bella buat badan kat rumah tanpa supplemen .. bella buat jus bella sendiri hasil tunjuk ajar dari mak ayah bella & mak bidan bella serta bella buat kajian atas badan bella sendiri .. 120 hari ikat perut guna kain batik buat natural workout .. amalkan secret diet plan ikut badan & darah bella terhasil kotak belly .. zaman remaja suka main bar pun tak dapat kotak belly tu .. 2015 bella start masuk gym tak sampai 2 bulan .. fitness nutrition malaysia suresado world @suresadosports berminat nak taja bella sebagai atlet sponsor .. so baru bella kenal apa itu turbo burner .. bella cakap tak nak guna pil sebab bella tak percaya pil boleh sihatkan badan so bila suresado explain semuanya cecair bella tunjuk kat kawan baik bella seorg doktor pakar kaji penyakit beliau benarkan bella guna turbo burner sbb turbo ni bukan fat burner mcm yg lain .. turbo ni minuman tenaga utk kita ada tenaga nak workout kalau balik kerja penat mana nak dtg tenaga nak gi gym bagai so minuman ni akan msk dlm darah kita & melancarkan tubuh badan kita supaya ada tenaga nak buat senaman .. so perut bella lagi terbentuk & bebas lemak tepu .. bella hanya guna turbo burner sebulan sahaja smp skrg tak perlu dah .. 2016 plak satu lagi fitness nutrition nak taja bella sebagai duta whey protein iaitu titan whey @agymnutrition .. semua tau sejak consume titan whey body bella terus fit & tak pernah buncit lagi sampai bella kadang kena stop guna titan .. bella bertenaga sampai nak tidur pun susah betapa sihatnya badan lepas minum titan whey ni .. lagi aktif rasanya .. so bella train anak murid pun ikut step apa yg bella dah buat .. ilmu perut kekal kempis tu bella dah ada .. so semua boleh datang jumpa bella & train dengan bella tahun ni workout tour akan bella lancarkan bermula negeri johor start sabtu ni 12pm to 5pm di Jatomi Fitness City Square .. tak sabar bella nak jmp wanita warga johor selama 3 hr!

Share 9 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. even if you don't feel like doing it .. just get that shit done .. everybody deserves second chances .. be thankful always adik @fareesya18 .. dan .. ini gambar masa besday effa tahun lepas 18/06/2016 .. masa ni salon tempat effa kerja yg celebrate siap belikan kek .. bella memang tak nak celebrate effa tahun lepas sebab bella nak paksa effa turunkan berat badan .. gambar ni effa bagi kat bella lepas effa dapat berat 48kg .. kitaorang bergaduh juga masa bella paksa effa berhenti kerja ikut gi gym hari2 .. makan apa yg bella suruh .. effa cakap kalau dia tak kurus 48kg dia nak kerja kat salon lama dia balik .. sebab kerja kat salon hari2 makan .. pagi petang siang malam makan nasi lemak .. ayam kari bagai .. bila bella datang salon tanya makan apa dia cakap tak makan banyak tapi seluar semua dah tak muat .. bella bebel pun dia buat tak tau sampai dah sakit teruk baru mak bella call suruh hantar effa gi hospital tiap2 malam menangis sakit belakang & buasir .. dulu nak upload kisah sakit dia pun bergaduh tapi sekarang effa sanggup kongsi semua ni sebab nak semua gadis berubah amalkan cara hidup sihat .. effa bagitau bella kat tv berita pun cakap ramainya wanita yg obesiti sebab makanan & tak bersenam .. so semua kita ada peluang kedua nak berubah sihat & cantik .. jangan tunggu sampai lemak tepu tu bersarang satu badan sampai apa ubat pun tak boleh nak hapuskan kecuali satu cara natural workout .. sakit tak sakit pun kena buat amalkan sampai ke tua kita kekal sihat .. inshaAllah .. tak salah nak main besi bagi yg muda badan tengah kuat tapi bagi pesakit korang xda pilihan mesti buat cara natural makan makanan sihat .. slow2 belajar sampai ringan badan .. banyak bella bagi tips free kat IG fitbella so korang rajin la tengok semua video baca & buat .. badan kita kesihatan kita hanya kita boleh mengubahnya .. usaha doa setiap hari .. mesti ada jalan kejayaan .. effa consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports & titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#mysister #2016vs2017 #fattofit #60days #12kgdown #trainmysister #backpainproblem #constipation #PTmagic

and .. even if you don't feel like doing it .. just get that shit done .. everybody deserves second chances .. be thankful always adik @fareesya18 .. dan .. ini gambar masa besday effa tahun lepas 18/06/2016 .. masa ni salon tempat effa kerja yg celebrate siap belikan kek .. bella memang tak nak celebrate effa tahun lepas sebab bella nak paksa effa turunkan berat badan .. gambar ni effa bagi kat bella lepas effa dapat berat 48kg .. kitaorang bergaduh juga masa bella paksa effa berhenti kerja ikut gi gym hari2 .. makan apa yg bella suruh .. effa cakap kalau dia tak kurus 48kg dia nak kerja kat salon lama dia balik .. sebab kerja kat salon hari2 makan .. pagi petang siang malam makan nasi lemak .. ayam kari bagai .. bila bella datang salon tanya makan apa dia cakap tak makan banyak tapi seluar semua dah tak muat .. bella bebel pun dia buat tak tau sampai dah sakit teruk baru mak bella call suruh hantar effa gi hospital tiap2 malam menangis sakit belakang & buasir .. dulu nak upload kisah sakit dia pun bergaduh tapi sekarang effa sanggup kongsi semua ni sebab nak semua gadis berubah amalkan cara hidup sihat .. effa bagitau bella kat tv berita pun cakap ramainya wanita yg obesiti sebab makanan & tak bersenam .. so semua kita ada peluang kedua nak berubah sihat & cantik .. jangan tunggu sampai lemak tepu tu bersarang satu badan sampai apa ubat pun tak boleh nak hapuskan kecuali satu cara natural workout .. sakit tak sakit pun kena buat amalkan sampai ke tua kita kekal sihat .. inshaAllah .. tak salah nak main besi bagi yg muda badan tengah kuat tapi bagi pesakit korang xda pilihan mesti buat cara natural makan makanan sihat .. slow2 belajar sampai ringan badan .. banyak bella bagi tips free kat IG fitbella so korang rajin la tengok semua video baca & buat .. badan kita kesihatan kita hanya kita boleh mengubahnya .. usaha doa setiap hari .. mesti ada jalan kejayaan .. effa consume fitbella supplemen am block & pm flush, turbo burner @suresadosports & titan whey @agymnutrition .. PM bella untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej 2017 !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #mysister #2016vs2017 #fattofit #60days #12kgdown #trainmysister #backpainproblem #constipation #ptmagic

Share 27 0
Load More