PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

_fitbella16

Entrepreneur✈️

👉🏻Fitbella AM Block & PM Flush 👉🏻Duta Suresado Sport Nutrition 👉🏻Online Training Worldwide 🌎 👉🏻Coach For Women 👭 👉🏻Natural Workout 👙 👉🏻 💯KKM Approved

Instagram Photos and Videos of _fitbella16. Download, Comment, Like Entrepreneur✈️ Photos and Videos Shared by _fitbella16 Instagram Account

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - whatsapp 017-648-2099 zura @zuraidahsalleh ibu kpd 2 org anak .. join on9 training baru 25 hari masih menyusukan anak ke-2 dah turun 6.2kg .. ramai lagi dah dpt magic fitbella .. stay tune !! ♥️👙👍🏻💁🏼👶🏻

whatsapp 017-648-2099 zura @zuraidahsalleh ibu kpd 2 org anak .. join on9 training baru 25 hari masih menyusukan anak ke-2 dah turun 6.2kg .. ramai lagi dah dpt magic fitbella .. stay tune !! ♥️👙👍🏻💁🏼👶🏻

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - whatsapp 017-648-2099 thila (indian trainee) dah turun 9kg from 75kg to 66kg .. 5 minggu online training dgn fitbella .. satu family thila dah minum PM Flush !! 👙♥️

whatsapp 017-648-2099 thila (indian trainee) dah turun 9kg from 75kg to 66kg .. 5 minggu online training dgn fitbella .. satu family thila dah minum PM Flush !! 👙♥️

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - anum @anuum trainee on9 ikut kata coach A to Z .. 20 hari je dah dapat MAGIC 10kg down dari 85kg to 75kg .. ibu kpd sorang anak .. love you syg !! ♥️👙👍🏻 whatsapp 017-648-2099

anum @anuum trainee on9 ikut kata coach A to Z .. 20 hari je dah dapat MAGIC 10kg down dari 85kg to 75kg .. ibu kpd sorang anak .. love you syg !! ♥️👙👍🏻 whatsapp 017-648-2099

Share 1 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - baru tunjuk bunga-bunga MAGIC TOUCH Fitbella je .. Haters dah senyap .. so boleh la tutup IG ye haters2 sebab kalo tgk ibu-ibu Magic Touch takut sakit jantung plak nanti .. nak kacau orang sila tgk dulu Besar Mana Team Dia .. fitbella mmg ALONE tapi sayap kiri kanan fitbella berjela-jela panjang .. belum kuar habis lagi .. stay tune !! 👊🏻💪🏻👍🏻

baru tunjuk bunga-bunga MAGIC TOUCH Fitbella je .. Haters dah senyap .. so boleh la tutup IG ye haters2 sebab kalo tgk ibu-ibu Magic Touch takut sakit jantung plak nanti .. nak kacau orang sila tgk dulu Besar Mana Team Dia .. fitbella mmg ALONE tapi sayap kiri kanan fitbella berjela-jela panjang .. belum kuar habis lagi .. stay tune !! 👊🏻💪🏻👍🏻

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - sweat hoodie ni beli kat H&M 1utama size 12-14years .. size kanak-kanak .. kalo size dewasa mmg tak muat besar giler .. tak sangka boleh pakai baju kanak-kanak lagi .. #bikinibodygoals !! 👙💗😋😂💯

sweat hoodie ni beli kat H&M 1utama size 12-14years .. size kanak-kanak .. kalo size dewasa mmg tak muat besar giler .. tak sangka boleh pakai baju kanak-kanak lagi .. #bikinibodygoals !! 👙💗😋😂💯

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - whatsapp 017-648-2099 semua order dah pos .. jap lagi bella anta tracking no .. yg bank in lps pkl 2pm esok tau bella pos lagi .. love you all !! 🙏🏻♥️💯

whatsapp 017-648-2099 semua order dah pos .. jap lagi bella anta tracking no .. yg bank in lps pkl 2pm esok tau bella pos lagi .. love you all !! 🙏🏻♥️💯

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - my supplemen before start private training !! 🥝💚

my supplemen before start private training !! 🥝💚

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - ATTENTION To All Women .. Private Training Dah FULL FoR AUGUST .. ramai line-up so kalo nak join Sesi Private Training 1 to 1 with Coach Fitbella .. boleh bok nama utk September .. date class bella akan bagitau lepas sign-up pakej 10 sesi Full Guide With Coach Fitbella !! 👙🌹♥️. whatsapp 017-648-2099

ATTENTION To All Women .. Private Training Dah FULL FoR AUGUST .. ramai line-up so kalo nak join Sesi Private Training 1 to 1 with Coach Fitbella .. boleh bok nama utk September .. date class bella akan bagitau lepas sign-up pakej 10 sesi Full Guide With Coach Fitbella !! 👙🌹♥️. whatsapp 017-648-2099

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - I only have 4 days to complete my #BikiniBodyGoals .. counting days .. DAY 1 !! 👙♥️💯 #wishmeluck🍀

I only have 4 days to complete my #BikiniBodyGoals .. counting days .. DAY 1 !! 👙♥️💯 #wishmeluck🍀

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - Legend Never Quit .. I'm Fitbella !! 4 days DAY 1

Legend Never Quit .. I'm Fitbella !! 4 days DAY 1

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - before 78kg after 68.3kg congrats syg 😚😚 tyra @chibby_lola baru minum 16 peket pm flush & 10 peket turbo burner dah turun 9.7kg .. customer setia fitbella supplemen !! 👙❤ whatsapp 017-648-2099

before 78kg after 68.3kg congrats syg 😚😚 tyra @chibby_lola baru minum 16 peket pm flush & 10 peket turbo burner dah turun 9.7kg .. customer setia fitbella supplemen !! 👙❤ whatsapp 017-648-2099

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - whatsapp 017-648-2099 My Magic 💛 Tyra @chibby_lola antara follower & customer yg selalu wassap dgn bella .. bella byk bg semangat kat tyra .. tyra ikut semua tips yg bella ajar tyra hasilnya 9.7kg down baru minum 16 peket pm flush, am & turbo !! ❤👙

whatsapp 017-648-2099 My Magic 💛 Tyra @chibby_lola antara follower & customer yg selalu wassap dgn bella .. bella byk bg semangat kat tyra .. tyra ikut semua tips yg bella ajar tyra hasilnya 9.7kg down baru minum 16 peket pm flush, am & turbo !! ❤👙

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - siti @sweetct_coway SP5 .. lemak belakang pinggang siti dah hilang .. wah semakin ramping .. baru 5 sesi 1 to 1 dgn fitbella .. inchloss mmg ketara !! 👙♥️💪🏻

siti @sweetct_coway SP5 .. lemak belakang pinggang siti dah hilang .. wah semakin ramping .. baru 5 sesi 1 to 1 dgn fitbella .. inchloss mmg ketara !! 👙♥️💪🏻

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - Done Day 1 .. another 3 days to go .. #bikinibodygoals !! 👙♥️💯

Done Day 1 .. another 3 days to go .. #bikinibodygoals !! 👙♥️💯

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. Every Master Was Once A Beginner .. Be Strong .. Be Humble .. Be Proud .. Be Kind But Not Weak .. I Create My Own Reality .. Fit Forever Fitbella !! 🔝👙💯.
.
#shortvideo #friday #noedit #iphone7 #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #pmflush #fitbody #fitmom #fitabs #fitforever #bikinibodygoals #helpwomen #lovewomen #naturalbody #naturalworkout #nogymnoproblem #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. Every Master Was Once A Beginner .. Be Strong .. Be Humble .. Be Proud .. Be Kind But Not Weak .. I Create My Own Reality .. Fit Forever Fitbella !! 🔝👙💯. . #shortvideo #friday #noedit #iphone7 #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #pmflush #fitbody #fitmom #fitabs #fitforever #bikinibodygoals #helpwomen #lovewomen #naturalbody #naturalworkout #nogymnoproblem #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 10 1.57K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. as a great coach & successful entrepreneur I will always makes my women happy with my supplements & diet guide plan to all of them .. congrats to preggy mommy Nur llliyin @ivont.roslan for your fast results .. dan .. bella nak share real testimoni dari customer setia Fitbella PM Flush .. ramai dah tau kebaikan PM Flush sebagai Detox No 1 terbaik setakat ni di Malaysia walaupun hanya di jual di Instagram Fitbella & agen yg terpilih sahaja .. tapi ramai yg tak tau kebaikan PM Flush bukan hanya pada golongan obesiti tapi ibu mengandung juga digalakkan sangat minum PM Flush setiap hari untuk lancarkan pembuangan toksin, bagi tenaga seharian kepada si ibu, buat si ibu kenyang tak mudah lapar & berat badan turun & maintain bukan tu saja bella dah cuba kat ramai anak murid fitbella yg sedang mengandung selepas latihan badan atau sedang dalam latihan badan dapat berita gembira dorang pregnant so bella nasihatkan teruskan minum PM Flush .. ada yg bagitau bella tekanan darah pun turun selepas amalkan PM Flush masa mengandung .. banyak kali bella update & terangkan PM Flush bukan UBAT KURUS macam yg jual kat luar tu .. Fitbella PM Flush adalah jus buah natural untuk buang segala sisa kotoran kat usus kecil & usus besar kita & buatkan berat badan & lemak-lemak tepu kita akan dibuang secara natural melalui proses pencernaaan .. PM Flush takkan buat kita cirit-birit atau sakit perut yg memulas macam detox yg lain .. lain satu bella nak ajar korang jangan mudah tertipu dengan iklan-iklan atau testimoni yg tak real atau palsu macam kat kebanyakkan Instagram Business Online yg paparkan testimoni tanpa tag nama pengguna .. Alhamdulilah, bella sentiasa dapat kebenaran dari pengguna setia supplemen fitbella & juga anak-anak murid bella untuk share real testimoni dorang sendiri lepas minum semua supplemen fitbella tanpa paksaan .. ada juga yg bagitau bella testimoni bella telah di COPY PASTE oleh peniaga online yg lain .. siap letak double watermark .. jadilah pengguna & pembeli yg bijak .. dah banyak kali kita tertipu dengan produk yg mahal tapi tak berkesan sebab baca & lihat testimoni yg dorang reka atau curi dari instagram business lain .. whatsapp 017-648-2099 !! 🤰🏼♥️💯

and .. as a great coach & successful entrepreneur I will always makes my women happy with my supplements & diet guide plan to all of them .. congrats to preggy mommy Nur llliyin @ivont.roslan for your fast results .. dan .. bella nak share real testimoni dari customer setia Fitbella PM Flush .. ramai dah tau kebaikan PM Flush sebagai Detox No 1 terbaik setakat ni di Malaysia walaupun hanya di jual di Instagram Fitbella & agen yg terpilih sahaja .. tapi ramai yg tak tau kebaikan PM Flush bukan hanya pada golongan obesiti tapi ibu mengandung juga digalakkan sangat minum PM Flush setiap hari untuk lancarkan pembuangan toksin, bagi tenaga seharian kepada si ibu, buat si ibu kenyang tak mudah lapar & berat badan turun & maintain bukan tu saja bella dah cuba kat ramai anak murid fitbella yg sedang mengandung selepas latihan badan atau sedang dalam latihan badan dapat berita gembira dorang pregnant so bella nasihatkan teruskan minum PM Flush .. ada yg bagitau bella tekanan darah pun turun selepas amalkan PM Flush masa mengandung .. banyak kali bella update & terangkan PM Flush bukan UBAT KURUS macam yg jual kat luar tu .. Fitbella PM Flush adalah jus buah natural untuk buang segala sisa kotoran kat usus kecil & usus besar kita & buatkan berat badan & lemak-lemak tepu kita akan dibuang secara natural melalui proses pencernaaan .. PM Flush takkan buat kita cirit-birit atau sakit perut yg memulas macam detox yg lain .. lain satu bella nak ajar korang jangan mudah tertipu dengan iklan-iklan atau testimoni yg tak real atau palsu macam kat kebanyakkan Instagram Business Online yg paparkan testimoni tanpa tag nama pengguna .. Alhamdulilah, bella sentiasa dapat kebenaran dari pengguna setia supplemen fitbella & juga anak-anak murid bella untuk share real testimoni dorang sendiri lepas minum semua supplemen fitbella tanpa paksaan .. ada juga yg bagitau bella testimoni bella telah di COPY PASTE oleh peniaga online yg lain .. siap letak double watermark .. jadilah pengguna & pembeli yg bijak .. dah banyak kali kita tertipu dengan produk yg mahal tapi tak berkesan sebab baca & lihat testimoni yg dorang reka atau curi dari instagram business lain .. whatsapp 017-648-2099 !! 🤰🏼♥️💯

Share 6 187
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. if you two really want it to work .. it will work .. it may not always be easy and you may not always agree .. but if you're both consistent with your love .. respect and commitment to each other and the relationship .. it will work forever .. fit forever with you, love @kiki_choki !! ♥️💯.
.
#shortvideo #lastnight #bellkiki #oneyearanniversary #fitbody #fitforever #mygff #mylove #wifeyforlife #loyal #respect #loving #caring #lovewomen #helpwomen #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #successfulwomen #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. if you two really want it to work .. it will work .. it may not always be easy and you may not always agree .. but if you're both consistent with your love .. respect and commitment to each other and the relationship .. it will work forever .. fit forever with you, love @kiki_choki !! ♥️💯. . #shortvideo #lastnight #bellkiki #oneyearanniversary #fitbody #fitforever #mygff #mylove #wifeyforlife #loyal #respect #loving #caring #lovewomen #helpwomen #PTmagic #fitcoach #entrepreneur #successfulwomen #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 35 786
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. to be The Great Coach .. I always Think Big .. Act Big .. Believe Big .. and all The Results Will Be Big .. another Body Fit Raya From Fitbella .. my 3rd Real Magic Touch to A Mother Of 3 is you, kak nelly lawa @neilenoel .. dan .. bella akan paparkan kejayaan bella selama setahun bergelar PT magic untuk Real Magic Touch kepada golongan ibu-ibu pula .. magic pertama bella semua tau ibu tunggal kepada 4 org cahaya mata iaitu kiki @kiki_choki, kedua magic touch bella ialah awen @jane_eyre0604 ibu tunggal kepada seorg cahaya mata .. magic touch ketiga adalah kak nelly lawa @neilenoel isteri & juga ibu kepada 3 org cahaya mata .. macam tak percaya kan .. berat tepu yg seksa nak turun tu mengalah setiap hari hasil secret diet plan & secret plan workout dari tunjuk ajar fitbella .. kak nelly happy tahun ni buat kuih raya badan tetap Fit paling best berat semakin turun tak pernah naik pun macam dulu sebelum buat latihan badan dengan fitbella .. kak nelly percaya sebagai seorang isteri & juga seorang ibu memang tak ada banyak masa nak ke gym buat badan .. lagi buat kak nelly percaya kat fitbella bila semua latihan badan buat kat rumah ikut masa kita tak pernah ada paksaan .. cara natural memang boleh ubah bentuk badan cuma ramai kaum wanita kita xtau cara & pemakanan yg betul .. dah macam2 cara kak nelly buat termasuk diet atkins berat turun jap lepas tu naik berganda2 .. usia kak nelly dah masuk 43 tahun buat kak nelly rasa dah takda harapan nak kurus .. jumpa IG fitbella je terus kak nelly pasang angan2 nak cuba untuk kali terakhir sebab tak tahan badan asik sakit & lemah .. kak nelly datang jauh dari bangi nak belajar ilmu jaga badan buatkan bella terus bagi komitmen 100% nak ubah body kak nelly dari gemuk buncit kepada curvy body shape .. ramai sedara mara & kawan2 kak nelly impress tengok perubahan cepat kak nelly ambil masa 4 bulan je turun 10kg dari 65kg ke 55kg maintain sampai hari ni .. kak nelly tak perlu lagi minum apa2 supplemen hanya buat jus natural kat rumah macam apa yg bella dah ajar dari mula kak nelly sign up pakej 12 sesi latihan 1 to 1 dengan fitbella .. whatsapp 017-648-2099 untuk info training 1 to 1 dengan fitbella !! 👙♥️.

and .. to be The Great Coach .. I always Think Big .. Act Big .. Believe Big .. and all The Results Will Be Big .. another Body Fit Raya From Fitbella .. my 3rd Real Magic Touch to A Mother Of 3 is you, kak nelly lawa @neilenoel .. dan .. bella akan paparkan kejayaan bella selama setahun bergelar PT magic untuk Real Magic Touch kepada golongan ibu-ibu pula .. magic pertama bella semua tau ibu tunggal kepada 4 org cahaya mata iaitu kiki @kiki_choki, kedua magic touch bella ialah awen @jane_eyre0604 ibu tunggal kepada seorg cahaya mata .. magic touch ketiga adalah kak nelly lawa @neilenoel isteri & juga ibu kepada 3 org cahaya mata .. macam tak percaya kan .. berat tepu yg seksa nak turun tu mengalah setiap hari hasil secret diet plan & secret plan workout dari tunjuk ajar fitbella .. kak nelly happy tahun ni buat kuih raya badan tetap Fit paling best berat semakin turun tak pernah naik pun macam dulu sebelum buat latihan badan dengan fitbella .. kak nelly percaya sebagai seorang isteri & juga seorang ibu memang tak ada banyak masa nak ke gym buat badan .. lagi buat kak nelly percaya kat fitbella bila semua latihan badan buat kat rumah ikut masa kita tak pernah ada paksaan .. cara natural memang boleh ubah bentuk badan cuma ramai kaum wanita kita xtau cara & pemakanan yg betul .. dah macam2 cara kak nelly buat termasuk diet atkins berat turun jap lepas tu naik berganda2 .. usia kak nelly dah masuk 43 tahun buat kak nelly rasa dah takda harapan nak kurus .. jumpa IG fitbella je terus kak nelly pasang angan2 nak cuba untuk kali terakhir sebab tak tahan badan asik sakit & lemah .. kak nelly datang jauh dari bangi nak belajar ilmu jaga badan buatkan bella terus bagi komitmen 100% nak ubah body kak nelly dari gemuk buncit kepada curvy body shape .. ramai sedara mara & kawan2 kak nelly impress tengok perubahan cepat kak nelly ambil masa 4 bulan je turun 10kg dari 65kg ke 55kg maintain sampai hari ni .. kak nelly tak perlu lagi minum apa2 supplemen hanya buat jus natural kat rumah macam apa yg bella dah ajar dari mula kak nelly sign up pakej 12 sesi latihan 1 to 1 dengan fitbella .. whatsapp 017-648-2099 untuk info training 1 to 1 dengan fitbella !! 👙♥️.

Share 11 251
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. of course it's hard .. it is supposed to be hard .. if it was easy .. everyone will do it .. but for her @jane_eyre0604 hard become easy because she have me as a mentor, PT, coach & besties .. she is my 2nd Real Magic after kiki @kiki_choki .. love you baby !! ♥️👙💪🏻.
.
#repost from @jane_eyre0604 :
-August 2016 vs August 2017. 
My big T. Alhamdulillah, rezeki jumpa PT magic @_fitbella16 setelah countless mornings cursing myself in front of the mirror sbb tak tau nak pakai baju ape pegi keje. Semua baju sendat, semua seluar ketat, semua skirt tak boleh sarung 😭😭😭 Just imagine how stressed i was. But PT magic showed me the way - the secret plan, the secret diet & the PRODUCTS. Yes, the products that helped me through my weight lost journey.
💪🏻💪🏻💪🏻 SURE SADO TURBO BURNER - the tagline speaks for itself. It really works! Perisa lemon yg sedap, it helps u burn faster while supplying u with endless energy. My workout bestie 😉😉😉 💪🏻💪🏻💪🏻AM BLOCK & PM FLUSH - a sachet of am block aft breakfast & u can last the whole day with minimal food intake. & with clean diet, lagi cepat proses pengurangan berat badan. Bukan tak mkn, kene mkn tp in small quantity & am block helps u control your nafsu. & with a sachet of pm flush b4 u sleep, proses pencernaan makin lancar. It helps to clean your digestive system & at the same time help to flatten the tummy. Hasilnya - no more perut buncit. 💪🏻💪🏻💪🏻LATOJA FIRMING CREAM - this is by far the best firming cream i've ever been introduced to. With soft & nice smell, latoja cream ni sesuai disapu bile2 masa. Sapu sebelum workout & boleh rasa the fat burns. Sapu masa bersiap2 pegi ofis or sapu before keluar jalan2. It softens the skin as well. 
There u go! Good things must be shared & girls must empower each other, agree? 💪🏻💪🏻💪🏻Set available now - Turbo burner + AM + PM *RM 270*
- AM + PM OR PM + PM *RM 160*
- LATOJA (Set of 2) *RM 150*

All prices are inclusive of postage 🤗🤗🤗 DM or whatsapp me for purchase 👉🏻👉🏻👉🏻 019 6576127

Jom fit & sihat sama2! 💋💋💋❤❤❤ ~AM is not available at the moment~ *Nak beli satu2 pon boleh 😉😉😉 - Turbo burner - RM 120
- PM Flush - RM 90
- Latoja - RM 90

and .. of course it's hard .. it is supposed to be hard .. if it was easy .. everyone will do it .. but for her @jane_eyre0604 hard become easy because she have me as a mentor, PT, coach & besties .. she is my 2nd Real Magic after kiki @kiki_choki .. love you baby !! ♥️👙💪🏻. . #repostfrom @jane_eyre0604 : -August 2016 vs August 2017. My big T. Alhamdulillah, rezeki jumpa PT magic @_fitbella16 setelah countless mornings cursing myself in front of the mirror sbb tak tau nak pakai baju ape pegi keje. Semua baju sendat, semua seluar ketat, semua skirt tak boleh sarung 😭😭😭 Just imagine how stressed i was. But PT magic showed me the way - the secret plan, the secret diet & the PRODUCTS. Yes, the products that helped me through my weight lost journey. 💪🏻💪🏻💪🏻 SURE SADO TURBO BURNER - the tagline speaks for itself. It really works! Perisa lemon yg sedap, it helps u burn faster while supplying u with endless energy. My workout bestie 😉😉😉 💪🏻💪🏻💪🏻AM BLOCK & PM FLUSH - a sachet of am block aft breakfast & u can last the whole day with minimal food intake. & with clean diet, lagi cepat proses pengurangan berat badan. Bukan tak mkn, kene mkn tp in small quantity & am block helps u control your nafsu. & with a sachet of pm flush b4 u sleep, proses pencernaan makin lancar. It helps to clean your digestive system & at the same time help to flatten the tummy. Hasilnya - no more perut buncit. 💪🏻💪🏻💪🏻LATOJA FIRMING CREAM - this is by far the best firming cream i've ever been introduced to. With soft & nice smell, latoja cream ni sesuai disapu bile2 masa. Sapu sebelum workout & boleh rasa the fat burns. Sapu masa bersiap2 pegi ofis or sapu before keluar jalan2. It softens the skin as well. There u go! Good things must be shared & girls must empower each other, agree? 💪🏻💪🏻💪🏻Set available now - Turbo burner + AM + PM *RM 270* - AM + PM OR PM + PM *RM 160* - LATOJA (Set of 2) *RM 150* All prices are inclusive of postage 🤗🤗🤗 DM or whatsapp me for purchase 👉🏻👉🏻👉🏻 019 6576127 Jom fit & sihat sama2! 💋💋💋❤❤❤ ~AM is not available at the moment~ *Nak beli satu2 pon boleh 😉😉😉 - Turbo burner - RM 120 - PM Flush - RM 90 - Latoja - RM 90

Share 4 215
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. all the end of the day .. no matter what you are going through .. there are someone who love you with who you are and she want to see you win .. she always with me from the start till the end .. thank you for everything my love @kiki_choki !! ♥️♥️♥️.
.
#Repost @kiki_choki (@get_repost)
・・・
15/8/2016-we met, we train together & we fall in love. 
15/8/2017-we standing together, hold each others hand & still in love...
Our journey wasn't easy but we are created to complete each other. 
Lots of hug & kisses only for u @_fitbella16 . . . 
#boyfie #bellkiki #love #anniversary #ayearwithyou #beautiful #15august

and .. all the end of the day .. no matter what you are going through .. there are someone who love you with who you are and she want to see you win .. she always with me from the start till the end .. thank you for everything my love @kiki_choki !! ♥️♥️♥️. . #repost@kiki_choki (@get_repost) ・・・ 15/8/2016-we met, we train together & we fall in love. 15/8/2017-we standing together, hold each others hand & still in love... Our journey wasn't easy but we are created to complete each other. Lots of hug & kisses only for u @_fitbella16 . . . #boyfie #bellkiki #love #anniversary #ayearwithyou #beautiful #15august

Share 4 232
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. They Ask Me .. Where I'm Going .. I Tell Them .. I'm Straight To The TOP .. Happy 1 Year Anniversary To Me .. I'm The Great Coach Fitbella .. I'm Proud With Myself .. You Win When Your Team Wins .. I Love All My Trainee !! 🔝👙♥️💯💪🏻👍🏻.
.
#selfie #tuesday #noedit #iphone7 #365days #oneyearcoach #FitCoach #PTmagic #entrepreneur #fitbellasupplemen #greatcoach #lovewomen #helpwomen #successfulwoman #TopCoach #naturalbody #naturalworkout #secretdietplan #secretplanworkout #allmyteamwin #oneyearsuccess #nogymnoproblems #noliftingnoproblem #homeworkout #fitforever #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. They Ask Me .. Where I'm Going .. I Tell Them .. I'm Straight To The TOP .. Happy 1 Year Anniversary To Me .. I'm The Great Coach Fitbella .. I'm Proud With Myself .. You Win When Your Team Wins .. I Love All My Trainee !! 🔝👙♥️💯💪🏻👍🏻. . #selfie #tuesday #noedit #iphone7 #365days #oneyearcoach #FitCoach #PTmagic #entrepreneur #fitbellasupplemen #greatcoach #lovewomen #helpwomen #successfulwoman #topcoach #naturalbody #naturalworkout #secretdietplan #secretplanworkout #allmyteamwin #oneyearsuccess #nogymnoproblems #noliftingnoproblem #homeworkout #fitforever #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 41 1.62K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. what is rare is beautiful .. be your own kind of beautiful .. I choose Natural Workout For My FIT Body !! 🖤®.
.
#selfie #sunday #black #iphone7 #blackandwhite #realbody #realfit #naturalbody #naturalworkout #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #fitforever #nogymnoproblem #homeworkout #berarebeyou #364days #oneyearanniversary #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. what is rare is beautiful .. be your own kind of beautiful .. I choose Natural Workout For My FIT Body !! 🖤®. . #selfie #sunday #black #iphone7 #blackandwhite #realbody #realfit #naturalbody #naturalworkout #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #fitforever #nogymnoproblem #homeworkout #berarebeyou #364days #oneyearanniversary #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 19 1.43K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. be with someone who brings you peace when you're going through a strom .. 363 days with you makes me stronger than my past years .. you hold my hands tight and we go through all the darkness together .. from now on I will promise you we will going to be successful women forever .. I love you syg @kiki_choki !! ♥️🖤💯®💋.
.
#shortvideo #lastnight #datingnight #preanniversary #bellkiki #363days #myfirstmagictouch #countingdays #oneyearssuccessfulcoach #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #fitbody #fitmom #singlemom #strongwomen #staytogether #fittogether #naturalbody #naturalworkout #myfitnesslife #myfitjourney #fitbella

and .. be with someone who brings you peace when you're going through a strom .. 363 days with you makes me stronger than my past years .. you hold my hands tight and we go through all the darkness together .. from now on I will promise you we will going to be successful women forever .. I love you syg @kiki_choki !! ♥️🖤💯®💋. . #shortvideo #lastnight #datingnight #preanniversary #bellkiki #363days #myfirstmagictouch #countingdays #oneyearssuccessfulcoach #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #fitbody #fitmom #singlemom #strongwomen #staytogether #fittogether #naturalbody #naturalworkout #myfitnesslife #myfitjourney #fitbella

Share 20 603
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. I'm a classy woman with a sexy mind .. you can't handle me .. I can handle myself !! 👙♥️.
.
#selfie #saturday #red #skybar #datingwithlove #bellkiki #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #FitBody #classywomen #sexymind #lovemyself #naturalbody #naturalworkout #superbodycurve #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I'm a classy woman with a sexy mind .. you can't handle me .. I can handle myself !! 👙♥️. . #selfie #saturday #red #skybar #datingwithlove #bellkiki #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #FitBody #classywomen #sexymind #lovemyself #naturalbody #naturalworkout #superbodycurve #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 23 1.2K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. she wants to give in to you .. her mind .. her body and her soul .. all she needs from you is loyalty that can make the relationship grow till the end !! ♥️💯.
.
#candidselfie #saturday #iphone7 #noedit #red #dinnerwithlove #preanniversary #363days #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #pmflush #superbodycurve #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. she wants to give in to you .. her mind .. her body and her soul .. all she needs from you is loyalty that can make the relationship grow till the end !! ♥️💯. . #candidselfie #saturday #iphone7 #noedit #red #dinnerwithlove #preanniversary #363days #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #naturalbody #naturalworkout #fitbellasupplemen #pmflush #superbodycurve #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 19 1.47K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. Fit Sisters .. Fit Forever .. My One & Only Baby In My Life, effa @effa_fareesya !! 👯🖤®.
.
#candidselfie #iphone7 #noedit #realbody #belleffa #sisters #fitsisters #fitforever #fitbody #fitbellasuperbodycurve #comingsoon #naturalbody #naturalworkout #secretdietplan #secretplanworkout #onpackaging #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #363days #countingdays #oneyears #successfulwomen #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. Fit Sisters .. Fit Forever .. My One & Only Baby In My Life, effa @effa_fareesya !! 👯🖤®. . #candidselfie #iphone7 #noedit #realbody #belleffa #sisters #fitsisters #fitforever #fitbody #fitbellasuperbodycurve #comingsoon #naturalbody #naturalworkout #secretdietplan #secretplanworkout #onpackaging #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #363days #countingdays #oneyears #successfulwomen #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 17 693
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. no more fake friends .. we are perfect to be together .. 363 days we have been together .. counting days to our one years anniversary .. I Love You From The First Met, Kiki @kiki_choki !! 💯🖤®.
.
#ourselfie #bellkiki #iphone7 #noedit #saturday #mygff #mylove #wifeyforlife #blackandwhite #363days #countingdays #oneyear #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #helpwomen #lovewomen #myfirstmagic #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. no more fake friends .. we are perfect to be together .. 363 days we have been together .. counting days to our one years anniversary .. I Love You From The First Met, Kiki @kiki_choki !! 💯🖤®. . #ourselfie #bellkiki #iphone7 #noedit #saturday #mygff #mylove #wifeyforlife #blackandwhite #363days #countingdays #oneyear #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #helpwomen #lovewomen #myfirstmagic #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 990
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. everyday I'm so addicted to help all my women .. my Goals is to see all my trainee to be Fit & Healthy .. may Allah bless our Fit Journey .. keep going nurul syafiqah @xtheblumex .. and don't give up .. coach fitbella always with you .. dan .. bella nak share fit journey nurul syafiqah @xtheblumex .. gadis remaja berusia 23 thn dah menghidap sakit belakang sebab berat badan nurul dah mencecah 70kg .. dah masuk stage pre-obesiti .. sebelum jumpa Instagram Fitbella .. nurul banyak cuba cara diet, dah cuba macam2 supplemen kurus & cuba banyak workout berat tetap tak turun & banyak latihan nurul tak boleh buat sebab sakit belakang makin sakit bila cuba workout .. nurul tengok banyak testimoni trainee yg berjaya cepat hanya melalui online training 1 to 1 (bukan group whatsapp) dengan coach fitbella .. nurul terus teruja nak cuba cara natural workout .. alhamdulilah 3 hari minum Fitbella PM Flush & 3 hari baru amalkan Secret Diet Plan berat nurul turun 2kg .. lepas habis 7 hari secret diet plan bella ajar buat workout kat rumah je .. nurul bagitau bella semua natural workout yg bella suruh nurul buat kat rumah selama 2 jam nurul dapat buat sampai habis & lagi happy sakit belakang nurul terus pulih .. sebelum workout bella suruh nurul minum Turbo Burner .. isnin depan 14hb genap 7 hari nurul buat latihan SP 1 kat rumah so bella akan tunggu update ukuran & total loss berat dari nurul & 8 orang lagi trainee online stage 1 august .. ramai trainee sedang jalani sesi online training masing2 ikut stage & minggu masing2 .. 14hb august bella akan guide 9 orang lagi trainee online baru untuk stage ke 3 august .. semakin hari semakin ramai wanita amalkan Secret Diet Plan & Secret Plan Workout Fitbella .. I Love All My Fitbella Family .. whatsapp 017-648-2099 untuk info online training & juga pembelian Fitbella PM Flush & Turbo Burner pada harga combo set siap free gifts hanya RM270 with postage !! 👙♥️.
.
#fastresults #backpainproblems #backtonormal #justinoneday #secretdietplan #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #pmflush #turboburner #naturalweighloss #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. everyday I'm so addicted to help all my women .. my Goals is to see all my trainee to be Fit & Healthy .. may Allah bless our Fit Journey .. keep going nurul syafiqah @xtheblumex .. and don't give up .. coach fitbella always with you .. dan .. bella nak share fit journey nurul syafiqah @xtheblumex .. gadis remaja berusia 23 thn dah menghidap sakit belakang sebab berat badan nurul dah mencecah 70kg .. dah masuk stage pre-obesiti .. sebelum jumpa Instagram Fitbella .. nurul banyak cuba cara diet, dah cuba macam2 supplemen kurus & cuba banyak workout berat tetap tak turun & banyak latihan nurul tak boleh buat sebab sakit belakang makin sakit bila cuba workout .. nurul tengok banyak testimoni trainee yg berjaya cepat hanya melalui online training 1 to 1 (bukan group whatsapp) dengan coach fitbella .. nurul terus teruja nak cuba cara natural workout .. alhamdulilah 3 hari minum Fitbella PM Flush & 3 hari baru amalkan Secret Diet Plan berat nurul turun 2kg .. lepas habis 7 hari secret diet plan bella ajar buat workout kat rumah je .. nurul bagitau bella semua natural workout yg bella suruh nurul buat kat rumah selama 2 jam nurul dapat buat sampai habis & lagi happy sakit belakang nurul terus pulih .. sebelum workout bella suruh nurul minum Turbo Burner .. isnin depan 14hb genap 7 hari nurul buat latihan SP 1 kat rumah so bella akan tunggu update ukuran & total loss berat dari nurul & 8 orang lagi trainee online stage 1 august .. ramai trainee sedang jalani sesi online training masing2 ikut stage & minggu masing2 .. 14hb august bella akan guide 9 orang lagi trainee online baru untuk stage ke 3 august .. semakin hari semakin ramai wanita amalkan Secret Diet Plan & Secret Plan Workout Fitbella .. I Love All My Fitbella Family .. whatsapp 017-648-2099 untuk info online training & juga pembelian Fitbella PM Flush & Turbo Burner pada harga combo set siap free gifts hanya RM270 with postage !! 👙♥️. . #fastresults #backpainproblems #backtonormal #justinoneday #secretdietplan #secretplanworkout #naturalbody #naturalworkout #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #pmflush #turboburner #naturalweighloss #helpwomen #lovewomen #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 6 169
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. I Create My Own Reality .. Fit Forever .. I'm Fitbella !! 👙♥️.
.
#shortvideo #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #fitforever #realbody #reallife #nooffdays #workhard #motivation #inspiration #fitmom #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I Create My Own Reality .. Fit Forever .. I'm Fitbella !! 👙♥️. . #shortvideo #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #fitforever #realbody #reallife #nooffdays #workhard #motivation #inspiration #fitmom #naturalbody #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 45 1.04K
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. the successful Coach is the one who always gives Fast Results .. don't give up, putri @putriziesha_ .. I will always be with you .. 5 kilos down in just 14 days .. dan .. fitbella nak share fast results trainee online yg baru utk sesi lepas raya .. putri @putriziesha_ baru berusia 19 thn .. putri masih belajar di kolej melaka .. putri seorg yg kuat berdikari .. sejak usia putri 2 thn putri dibesarkan oleh arwah ayah putri .. putri tak dapat kasih syg seorg ibu dari kecil .. bila jumpa IG fitbella .. putri selalu follow & tgk cara bella dgn anak2 murid buat putri semangat nak jaga badan .. dan putri minta izin nak panggil bella mama .. sejak kehilangan ayah kesayangan tahun lepas kesihatan putri semakin teruk .. berat badan naik .. xda sapa jaga makan minum putri .. Alhamdulilah, putri nekad join online training bella guide putri macam anak sendiri, setiap hari bagi semangat, jaga makan minum putri walau hanya dlm wassap .. putri jadi seorg anak murid yg ikut kata .. 7 hari putri minum pm flush .. lepas tu join online baru belajar secret diet plan 7 hari .. minum turbo & jogging .. berat putri turun 5kg dari 93kg to 88kg belum buat workout pun hanya jogging slow2 atas treadmill .. putri akan start latihan workout badan hari ni .. seorg gadis yg selalu sakit dah berubah ceria & akan teruskan misi jaga badan sampai sihat kurus macam anak-anak murid bella yg lain .. kalo putri gadis yg masih muda & tak dapat merasa lagi kasih-sayang ibu dan ayah .. boleh kuatkan minda & semangat sejak kenal fitbella .. yg lain juga boleh ikut semangat putri nak berubah sihat secara natural .. tak perlu lagi sikit je sakit jumpa doktor makan ubat .. kita latih diri kita rajin jaga makan & rajin jaga badan .. itulah sebab kenapa fitbella selalu nasihat semua pesakit & golongan obesiti minum PM Flush & jaga makan memang badan akan rasa cepat sihat .. jangan kedekut gunakan duit kita untuk sihat dari kita beli makanan yg boleh membunuh balik organ dalaman kita secara senyap .. jangan biakkan lemak tepu .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian fitbella supplemen yg memang natural & terbaik di pasaran & juga info online training 1 to 1 dgn fitbella !! ♥️👙.
.
#fitbella

and .. the successful Coach is the one who always gives Fast Results .. don't give up, putri @putriziesha_ .. I will always be with you .. 5 kilos down in just 14 days .. dan .. fitbella nak share fast results trainee online yg baru utk sesi lepas raya .. putri @putriziesha_ baru berusia 19 thn .. putri masih belajar di kolej melaka .. putri seorg yg kuat berdikari .. sejak usia putri 2 thn putri dibesarkan oleh arwah ayah putri .. putri tak dapat kasih syg seorg ibu dari kecil .. bila jumpa IG fitbella .. putri selalu follow & tgk cara bella dgn anak2 murid buat putri semangat nak jaga badan .. dan putri minta izin nak panggil bella mama .. sejak kehilangan ayah kesayangan tahun lepas kesihatan putri semakin teruk .. berat badan naik .. xda sapa jaga makan minum putri .. Alhamdulilah, putri nekad join online training bella guide putri macam anak sendiri, setiap hari bagi semangat, jaga makan minum putri walau hanya dlm wassap .. putri jadi seorg anak murid yg ikut kata .. 7 hari putri minum pm flush .. lepas tu join online baru belajar secret diet plan 7 hari .. minum turbo & jogging .. berat putri turun 5kg dari 93kg to 88kg belum buat workout pun hanya jogging slow2 atas treadmill .. putri akan start latihan workout badan hari ni .. seorg gadis yg selalu sakit dah berubah ceria & akan teruskan misi jaga badan sampai sihat kurus macam anak-anak murid bella yg lain .. kalo putri gadis yg masih muda & tak dapat merasa lagi kasih-sayang ibu dan ayah .. boleh kuatkan minda & semangat sejak kenal fitbella .. yg lain juga boleh ikut semangat putri nak berubah sihat secara natural .. tak perlu lagi sikit je sakit jumpa doktor makan ubat .. kita latih diri kita rajin jaga makan & rajin jaga badan .. itulah sebab kenapa fitbella selalu nasihat semua pesakit & golongan obesiti minum PM Flush & jaga makan memang badan akan rasa cepat sihat .. jangan kedekut gunakan duit kita untuk sihat dari kita beli makanan yg boleh membunuh balik organ dalaman kita secara senyap .. jangan biakkan lemak tepu .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian fitbella supplemen yg memang natural & terbaik di pasaran & juga info online training 1 to 1 dgn fitbella !! ♥️👙. . #fitbella

Share 18 230
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. fitbella wellness collection .. discover the most effective natural weight loss program .. I Love Natural .. get your New PM Flush today .. set promo 2 box @ RM150 only .. whatsapp 017-648-2099 to purchase .. stock are limited only 110 boxes are available .. dan .. ramai minta PM Flush dari bulan puasa sampai raya sebab ramai trainee yg langgar pantang tapi berat tak naik sebab minum PM Flush setiap malam .. inilah salah satu Magic dalam latihan fitbella .. so korang dah makan banyak benda yg berlemak, berminyak dan susah hadam terutama rendang daging so perut & usus kita dah penuh asid .. so nak cuci semua tu bukan senang so fitbella PM Flush mmg natural ingredients sejenis ekstrak jus buah-buahan senang hanya minum setiap malam sebelum tidur .. PM akan bertindak mencuci usus besar & usus kecil kita semasa kita tidur & keesokkan pagi mesti kita membuang semua toksin & asid yg dah tersimpan lama dalam saluran usus besar & usus kecil kita .. ramai tak ada masa nak buat jus natural kat rumah beli je PM mudahkan kerja minum semuanya akan buang balik .. bukan je usus kita bersih malah berat & perut akan kempis seawal sehari .. ramai trainee fitbella maintainkan berat badan makan banyak pun masa raya minum PM berat makin turun walau xda buat workout sangat sebab busy beraya .. PM flush ada 110 kotak je ramai dah buat pembelian awal so mana yg nak lagi boleh whatsapp 017-648-2099 atau DM IG fitbella sekarang .. harga promo 2 kotak RM150 (tak termasuk postage) .. semua golongan obesiti, pesakit, kanak-kanak obesiti, ibu menyusu, ibu mengandung, lelaki & wanita yg mengalami sembelit boleh amalkan PM flush .. rasa pun sedap jus buah bukan ubat ye .. PM juga bagi kita tenaga walaupun dah buang habis toksin dalam badan .. yg mana bergantung kat ubat untuk buang toksin eloklah tukar kepada PM flush sebab lagi berkesan & akan menjaga usus-usus kita berbanding penggunaan pil yg ssh hadam & buatkan usus kita sakit .. PM flush takkan buat kita cirit-birit macam supplemen Detox yg lain .. tak percaya cubalah memang akan repeat order lagi .. all the best !! 👙✔️®.
.
#shortvideo #PMFlush #bestseller #bestsupplements #bestdetox #No1 #halal #kkm #naturalweighloss #fitbella

and .. fitbella wellness collection .. discover the most effective natural weight loss program .. I Love Natural .. get your New PM Flush today .. set promo 2 box @ RM150 only .. whatsapp 017-648-2099 to purchase .. stock are limited only 110 boxes are available .. dan .. ramai minta PM Flush dari bulan puasa sampai raya sebab ramai trainee yg langgar pantang tapi berat tak naik sebab minum PM Flush setiap malam .. inilah salah satu Magic dalam latihan fitbella .. so korang dah makan banyak benda yg berlemak, berminyak dan susah hadam terutama rendang daging so perut & usus kita dah penuh asid .. so nak cuci semua tu bukan senang so fitbella PM Flush mmg natural ingredients sejenis ekstrak jus buah-buahan senang hanya minum setiap malam sebelum tidur .. PM akan bertindak mencuci usus besar & usus kecil kita semasa kita tidur & keesokkan pagi mesti kita membuang semua toksin & asid yg dah tersimpan lama dalam saluran usus besar & usus kecil kita .. ramai tak ada masa nak buat jus natural kat rumah beli je PM mudahkan kerja minum semuanya akan buang balik .. bukan je usus kita bersih malah berat & perut akan kempis seawal sehari .. ramai trainee fitbella maintainkan berat badan makan banyak pun masa raya minum PM berat makin turun walau xda buat workout sangat sebab busy beraya .. PM flush ada 110 kotak je ramai dah buat pembelian awal so mana yg nak lagi boleh whatsapp 017-648-2099 atau DM IG fitbella sekarang .. harga promo 2 kotak RM150 (tak termasuk postage) .. semua golongan obesiti, pesakit, kanak-kanak obesiti, ibu menyusu, ibu mengandung, lelaki & wanita yg mengalami sembelit boleh amalkan PM flush .. rasa pun sedap jus buah bukan ubat ye .. PM juga bagi kita tenaga walaupun dah buang habis toksin dalam badan .. yg mana bergantung kat ubat untuk buang toksin eloklah tukar kepada PM flush sebab lagi berkesan & akan menjaga usus-usus kita berbanding penggunaan pil yg ssh hadam & buatkan usus kita sakit .. PM flush takkan buat kita cirit-birit macam supplemen Detox yg lain .. tak percaya cubalah memang akan repeat order lagi .. all the best !! 👙✔️®. . #shortvideo #pmflush #bestseller #bestsupplements #bestdetox #no1 #halal #kkm #naturalweighloss #fitbella

Share 23 188
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. to be a Great Coach .. I will make it happen & shock everyone .. congrats to my stronger wolves michi @michismail for your first transformation & Body Fit Raya .. 6 kilos down only with 3 private sessions .. dan .. ramai tanya bila bella nak upload Magic Results mak-mak orang plak .. bella busy sampai tak sempat nak update ramainya yg dah berjaya dapat Body Fit Raya bukan anak-anak dara je malah mak-mak orang pun semuanya cantik, kurus sihat & kempis perut .. michi @michismail datang sesi private 3 kali je .. 3/4/7 march lalu .. michi pernah guna khidmat PT lelaki setahun training ankat berat .. berat mich turun 1kg .. michi frust sebab perut tetap buncit malah peha semakin besar .. michi jumpa IG fitbella terus whatsapp nak datang cuba latihan Natural Workout .. fitbella seorang ibu sama macam michi kalo fitbella boleh kempis perut tak mustahil fitbella boleh kempiskan perut michi ibu kepada seorang cahayamata .. michi busy sebagai businesswomen & ada spa dekat puchong .. so bella faham busynya michi tapi michi usaha datang 3 sesi terus bella guide secret diet plan & mulakan latihan badan .. michi jaga semua latihan & ikut semua cara diet sihat hasilnya berat turun 6kg .. raya michi dapat merasa pakai kebaya sajat size XS .. happynya bella tgk perubahan michi .. gambar sebelum tu bella yg snap masa michi datang studio bella 3hb mac .. sekarang badan dah persis anak dara, perut kempis & michi nak sambung lagi sesi kali ni online plak sebab michi jauh & busy .. michi nak tonekan lagi peha michi yg dulu besar sebab latihan ankat berat & tak ada guide untuk jaga makan .. makin Fit la body michi lepas ni .. ramai dah yg dtg kat fitbella 3 sesi dah berubah drastik top to toe .. michi hanya minum AM block, PM flush & Turbo satu set dah dapat body XS .. makan banyak masa raya pun perut tak membuncit .. all the best syg .. whatsapp 017-648-2099 bella buat pakej baru 3 sesi percubaan pada siapa yg nak Fitkan je bahagian badan .. 3 sesi ni sesuai untuk yg bukan kategori obesiti .. kalo obesiti mesti kena amek 10 sesi latihan private baru dapat hasil Magic !! 👙♥️.
.
#fastresults #magic #fattofit #LtoXS #3privatetraining #momtoonechild #wifey #businesswomen #fitbella

and .. to be a Great Coach .. I will make it happen & shock everyone .. congrats to my stronger wolves michi @michismail for your first transformation & Body Fit Raya .. 6 kilos down only with 3 private sessions .. dan .. ramai tanya bila bella nak upload Magic Results mak-mak orang plak .. bella busy sampai tak sempat nak update ramainya yg dah berjaya dapat Body Fit Raya bukan anak-anak dara je malah mak-mak orang pun semuanya cantik, kurus sihat & kempis perut .. michi @michismail datang sesi private 3 kali je .. 3/4/7 march lalu .. michi pernah guna khidmat PT lelaki setahun training ankat berat .. berat mich turun 1kg .. michi frust sebab perut tetap buncit malah peha semakin besar .. michi jumpa IG fitbella terus whatsapp nak datang cuba latihan Natural Workout .. fitbella seorang ibu sama macam michi kalo fitbella boleh kempis perut tak mustahil fitbella boleh kempiskan perut michi ibu kepada seorang cahayamata .. michi busy sebagai businesswomen & ada spa dekat puchong .. so bella faham busynya michi tapi michi usaha datang 3 sesi terus bella guide secret diet plan & mulakan latihan badan .. michi jaga semua latihan & ikut semua cara diet sihat hasilnya berat turun 6kg .. raya michi dapat merasa pakai kebaya sajat size XS .. happynya bella tgk perubahan michi .. gambar sebelum tu bella yg snap masa michi datang studio bella 3hb mac .. sekarang badan dah persis anak dara, perut kempis & michi nak sambung lagi sesi kali ni online plak sebab michi jauh & busy .. michi nak tonekan lagi peha michi yg dulu besar sebab latihan ankat berat & tak ada guide untuk jaga makan .. makin Fit la body michi lepas ni .. ramai dah yg dtg kat fitbella 3 sesi dah berubah drastik top to toe .. michi hanya minum AM block, PM flush & Turbo satu set dah dapat body XS .. makan banyak masa raya pun perut tak membuncit .. all the best syg .. whatsapp 017-648-2099 bella buat pakej baru 3 sesi percubaan pada siapa yg nak Fitkan je bahagian badan .. 3 sesi ni sesuai untuk yg bukan kategori obesiti .. kalo obesiti mesti kena amek 10 sesi latihan private baru dapat hasil Magic !! 👙♥️. . #fastresults #magic #fattofit #ltoxs #3privatetraining #momtoonechild #wifey #businesswomen #fitbella

Share 5 332
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. the road might be long but it is worth reaching the end .. I work hard everyday for my Fit Body .. charge up and don't stop Grinding .. I'm Fitbella !! 👙♥️.
.
#shortvideo #iphone7 #noedit #fitbody #firstdayperiod #nobloated #fitforever #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #naturalbody #naturalworkout #lovewomen #helpwomen #secretdietplan #secretplanworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. the road might be long but it is worth reaching the end .. I work hard everyday for my Fit Body .. charge up and don't stop Grinding .. I'm Fitbella !! 👙♥️. . #shortvideo #iphone7 #noedit #fitbody #firstdayperiod #nobloated #fitforever #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #fitbellasupplemen #naturalbody #naturalworkout #lovewomen #helpwomen #secretdietplan #secretplanworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 18 492
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. don't wait .. life is go faster than you think .. thanks to my regular customer kak liza @lizza786 for the great transformation after consume 4 set of Fitbella Supplements AM Block, PM Flush & Turbo Burner .. dan .. semalam pengguna setia & juga follower setia fitbella .. kak liza @lizza786 repeat order set ke 5 Fitbella Supplemen tapi hanya beli set PM Flush 2 box sebab minum pm flush dah boleh kempis perut & berat cepat turun .. dari bulan februari fitbella supplemen dah ada kat pasaran kak liza terus order 1 set nak cuba hasilnya memang banyak perubahan .. perut buncit kak liza semakin hari semakin kempis .. kak liza banyak tiru cara workout yg bella tunjuk kat IG & kak liza buat kat rumah & gym .. baru consume 4 set fitbella supplemen berat kak liza turun 9kg dari 55kg ke 46kg .. kak liza anta gambar perut buncit & selepas memang bella pun tak sangka cepatnya kempis perut kak liza .. kak liza berusia 38 tahun pun minum supplemen buat senaman kat rumah raya dah boleh pakai kebaya .. kak liza sentiasa sokong Fit Journey bella selama follow Instagram Fitbella .. bella selalu bagi tips-tips berguna untuk cepatkan lagi proses perut kempis bila pengguna beli set Fitbella Supplemen .. stok hampir habis so korang still boleh whatsapp 017-648-2099 untuk buat pembelian Hot Sales Fitbella Supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner .. nak beli PM Flush 2 box pun boleh masih harga promo RM150 .. AM Block 2 Box pun masih harga RM150 .. Turbo Burner RM120 atau Set Combo AM+PM+Turbo RM270 siap postage .. cepat whatsapp selagi stok masih ada !! 👍🏻👍🏻👍🏻.
.
#fastresults #regularcustomer #loyalconsumer #fatbellytoflatbelly #9kilosdown #4months #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #happycustomer #naturalweighloss #naturalingredients #toxinbuster #energybuster #blockcraving #fitforever #myfitnesspal #myfitnesslife #fitbella

and .. don't wait .. life is go faster than you think .. thanks to my regular customer kak liza @lizza786 for the great transformation after consume 4 set of Fitbella Supplements AM Block, PM Flush & Turbo Burner .. dan .. semalam pengguna setia & juga follower setia fitbella .. kak liza @lizza786 repeat order set ke 5 Fitbella Supplemen tapi hanya beli set PM Flush 2 box sebab minum pm flush dah boleh kempis perut & berat cepat turun .. dari bulan februari fitbella supplemen dah ada kat pasaran kak liza terus order 1 set nak cuba hasilnya memang banyak perubahan .. perut buncit kak liza semakin hari semakin kempis .. kak liza banyak tiru cara workout yg bella tunjuk kat IG & kak liza buat kat rumah & gym .. baru consume 4 set fitbella supplemen berat kak liza turun 9kg dari 55kg ke 46kg .. kak liza anta gambar perut buncit & selepas memang bella pun tak sangka cepatnya kempis perut kak liza .. kak liza berusia 38 tahun pun minum supplemen buat senaman kat rumah raya dah boleh pakai kebaya .. kak liza sentiasa sokong Fit Journey bella selama follow Instagram Fitbella .. bella selalu bagi tips-tips berguna untuk cepatkan lagi proses perut kempis bila pengguna beli set Fitbella Supplemen .. stok hampir habis so korang still boleh whatsapp 017-648-2099 untuk buat pembelian Hot Sales Fitbella Supplemen AM Block, PM Flush & Turbo Burner .. nak beli PM Flush 2 box pun boleh masih harga promo RM150 .. AM Block 2 Box pun masih harga RM150 .. Turbo Burner RM120 atau Set Combo AM+PM+Turbo RM270 siap postage .. cepat whatsapp selagi stok masih ada !! 👍🏻👍🏻👍🏻. . #fastresults #regularcustomer #loyalconsumer #fatbellytoflatbelly #9kilosdown #4months #PTmagic #FitCoach #entrepreneur #happycustomer #naturalweighloss #naturalingredients #toxinbuster #energybuster #blockcraving #fitforever #myfitnesspal #myfitnesslife #fitbella

Share 11 204
Load More