PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️

_fitbella16

Entrepreneur✈️

👉🏻Fitbella AM Block & PM Flush 👉🏻Duta Suresado Sport Nutrition 👉🏻Duta Titan Whey Nutrition 👉🏻Duta Olimp Sport Malaysia 👉🏻PT For Women Only 👭

Instagram Photos and Videos of _fitbella16. Download, Comment, Like Entrepreneur✈️ Photos and Videos Shared by _fitbella16 Instagram Account

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴.
.
#foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #PTmagic #PTmagic #entrepreneur #FattoFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. I didn't forget where I came from .. I just can't stay there anymore .. it's not about where you started .. it's about where you are going .. from Fat To Fit .. I'm so happy with my Fitness Life .. now I can eat what I want but I still Fit .. our lunch together @babah.co !! 👭💪🏻🥗🍚🍵🍗🍖🍹🍴. . #foodselfie #lunch #babahandco #shahalam #plainrice #oxtailsoup #gardensalad #chickencurry #icechocolate #icelemontea #nodietnoproblem #naturalworkout #ptmagic #ptmagic #entrepreneur #fattofit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 5 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. do not judge people based on the chapter you walked in .. be yourself .. people don't have to like you and you don't have to care .. happy birthday to nursajat @nursajat02 .. we will always support your beauty journey .. dan .. ramai tanya bella skincare apa bella pakai .. sebenarnya bella pun campur2 pakai skincare siap paksa effa @fareesya18 adik bella tukar skincare .. kalau korang nak tau adik bella .. si effa memang peminat nursajat .. sampai effa beli produk skincare sajat yg pertama dulu let's cantik now dah tukar nama 'jangan mengata' .. memang muka effa licin and pinkish .. lepas tu bella suruh effa tukar pakai produk lain siap muka effa tak pernah jerawat kuar jerawat .. semalam kami siap bergaduh sebab bella busy tak dapat datang HQ sajat nak beli produk .. hari ni bella luangkan masa bawa effa kat sini nak terus beli apa pun skincare yg ada nak cantik katanya .. terima kasih kedatangan kami disambut mesra oleh staff nursajat siap ada sorang tu follower fitbella .. bella sentiasa bersikap positif walau ada haters cuba bandingkan bella & sajat semuanya bella tak ambil peduli .. bella bangga setiap wanita yg bangun usaha cari duit sendiri tanpa harap duit lelaki .. nanti bella akan tunjuk produk apa yg bella & effa pakai sebelum ni sampai jerawat tetap naik tak benti-benti .. effa dah selamat buang kat tong sampah tapi still ada lagi yg lain we all simpan takut nak pakai lagi .. korang boleh add IG @nursajatbeautician untuk pembelian produk nursajat jangan mengata !! 👭💪🏻❤️💯💋.
.
#Repost @nursajatbeautician with @repostapp
・・・
Tu diaaa... @_fitbella16 dtg ke HQ borong semua produk NurSajat!! 😱😱😱 Pasni makin cantik la kak bella kita..
.
.
Thank you kerana sudi membeli dgn kami.. 😘😘 #letscantik #janganmengata #perempuan #fuhhh

and .. do not judge people based on the chapter you walked in .. be yourself .. people don't have to like you and you don't have to care .. happy birthday to nursajat @nursajat02 .. we will always support your beauty journey .. dan .. ramai tanya bella skincare apa bella pakai .. sebenarnya bella pun campur2 pakai skincare siap paksa effa @fareesya18 adik bella tukar skincare .. kalau korang nak tau adik bella .. si effa memang peminat nursajat .. sampai effa beli produk skincare sajat yg pertama dulu let's cantik now dah tukar nama 'jangan mengata' .. memang muka effa licin and pinkish .. lepas tu bella suruh effa tukar pakai produk lain siap muka effa tak pernah jerawat kuar jerawat .. semalam kami siap bergaduh sebab bella busy tak dapat datang HQ sajat nak beli produk .. hari ni bella luangkan masa bawa effa kat sini nak terus beli apa pun skincare yg ada nak cantik katanya .. terima kasih kedatangan kami disambut mesra oleh staff nursajat siap ada sorang tu follower fitbella .. bella sentiasa bersikap positif walau ada haters cuba bandingkan bella & sajat semuanya bella tak ambil peduli .. bella bangga setiap wanita yg bangun usaha cari duit sendiri tanpa harap duit lelaki .. nanti bella akan tunjuk produk apa yg bella & effa pakai sebelum ni sampai jerawat tetap naik tak benti-benti .. effa dah selamat buang kat tong sampah tapi still ada lagi yg lain we all simpan takut nak pakai lagi .. korang boleh add IG @nursajatbeautician untuk pembelian produk nursajat jangan mengata !! 👭💪🏻❤️💯💋. . #repost@nursajatbeautician with @repostapp ・・・ Tu diaaa... @_fitbella16 dtg ke HQ borong semua produk NurSajat!! 😱😱😱 Pasni makin cantik la kak bella kita.. . . Thank you kerana sudi membeli dgn kami.. 😘😘 #letscantik #janganmengata #perempuan #fuhhh

Share 6 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. may my haters live longer so they can watch my success .. every pain that haters gave me it made me raise my game .. congrats to my stronger wolves najwa @najwarashdi .. keep trust on me and our journey .. we will win this game .. dan .. lagi banyak dugaan datang lagi kuat fitbella nak buktikan segalanya adalah real & benar .. haters silap orang nak cari pasal sebab dia tak tau fitbella ni spesis apa .. tu sebab kenal hati dia yg umpama besi padu tu dulu .. datang la apa pun rintangan selagi berdepan dengan haters sikit pun fitbella tak takut .. umpama korang berlawan dengan iblis korang tak nampak iblis tu tapi dia kacau jiwa & emosi korang .. so setakat iblis ni korang buat xtau sebab fitbella kena buktikan kat orang yg percaya dengan fitbella bukan buktikan dekat iblis .. najwa adalah trainee bella yg memang lambat progress sebab lemak tu dah tahap obese stage ketiga .. umur masih muda 26 thn .. tapi semua kelemahan najwa tak melemahkan PT dia fitbella .. hanya 6 sesi secret plan & ambil masa 50 hari yg lemah jadi kuat hingga air mata mengalir dah jadi biasa bagi najwa .. semuanya airmata kegembiraan .. berat najwa yg 76kg dari mula sesi turun hampir 10kg .. najwa amek semangat dari team fitbella family iaitu qila @qilanas bekas trainee bella yg dah berjaya hanya 12 sesi latihan berat qila turun 14kg (60 hari) .. mula sesi BMI najwa scale pun x boleh baca now BMI najwa dah turun dari obese stage ke3 ke BMI 25.7 (overweight) .. sikit lagi je kena usaha nak bagi BMI najwa ke BMI normal wanita asia iaitu BMI 22.9 .. 20/2 sesi SP 6 (secret plan) bella timbang berat najwa tepat 68kg .. lepas najwa habis workout kat rumah malam tadi najwa timbang jadi 66.7kg .. belum 24 jam berat najwa turun lagi 1.3kg .. semuanya hasil secret plan workout yg baru .. najwa still consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. impian najwa nak 65kg tapi bella akan pastikan najwa dapat berat ideal ikut ketinggian najwa 53-56kg .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙💯❤️💋.
.
#feedbacktrainee #session6 #10kgdown #obesetooverweight #loseweight #lossinch #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #turboburner

and .. may my haters live longer so they can watch my success .. every pain that haters gave me it made me raise my game .. congrats to my stronger wolves najwa @najwarashdi .. keep trust on me and our journey .. we will win this game .. dan .. lagi banyak dugaan datang lagi kuat fitbella nak buktikan segalanya adalah real & benar .. haters silap orang nak cari pasal sebab dia tak tau fitbella ni spesis apa .. tu sebab kenal hati dia yg umpama besi padu tu dulu .. datang la apa pun rintangan selagi berdepan dengan haters sikit pun fitbella tak takut .. umpama korang berlawan dengan iblis korang tak nampak iblis tu tapi dia kacau jiwa & emosi korang .. so setakat iblis ni korang buat xtau sebab fitbella kena buktikan kat orang yg percaya dengan fitbella bukan buktikan dekat iblis .. najwa adalah trainee bella yg memang lambat progress sebab lemak tu dah tahap obese stage ketiga .. umur masih muda 26 thn .. tapi semua kelemahan najwa tak melemahkan PT dia fitbella .. hanya 6 sesi secret plan & ambil masa 50 hari yg lemah jadi kuat hingga air mata mengalir dah jadi biasa bagi najwa .. semuanya airmata kegembiraan .. berat najwa yg 76kg dari mula sesi turun hampir 10kg .. najwa amek semangat dari team fitbella family iaitu qila @qilanas bekas trainee bella yg dah berjaya hanya 12 sesi latihan berat qila turun 14kg (60 hari) .. mula sesi BMI najwa scale pun x boleh baca now BMI najwa dah turun dari obese stage ke3 ke BMI 25.7 (overweight) .. sikit lagi je kena usaha nak bagi BMI najwa ke BMI normal wanita asia iaitu BMI 22.9 .. 20/2 sesi SP 6 (secret plan) bella timbang berat najwa tepat 68kg .. lepas najwa habis workout kat rumah malam tadi najwa timbang jadi 66.7kg .. belum 24 jam berat najwa turun lagi 1.3kg .. semuanya hasil secret plan workout yg baru .. najwa still consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. impian najwa nak 65kg tapi bella akan pastikan najwa dapat berat ideal ikut ketinggian najwa 53-56kg .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen !! 👭💪🏻👙💯❤️💋. . #feedbacktrainee #session6 #10kgdown #obesetooverweight #loseweight #lossinch #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #lovewomen #helpwomen #amblock #pmflush #turboburner

Share 11 0

Sponsored Ads

Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. being happy is an inside job .. remember that .. I love my job .. one go .. two coming in .. god bless my fit journey .. welcome to fitbella family to my new wolves, kak watie @watieabdul & kak liza @ratukaseh !! 👭💪🏻👙❤️💯💋.
.
#ourselfie #starbucks #wednesday #newtrainee #newfamily #helpwomen #lovewomen #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #lovemyjob #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. being happy is an inside job .. remember that .. I love my job .. one go .. two coming in .. god bless my fit journey .. welcome to fitbella family to my new wolves, kak watie @watieabdul & kak liza @ratukaseh !! 👭💪🏻👙❤️💯💋. . #ourselfie #starbucks #wednesday #newtrainee #newfamily #helpwomen #lovewomen #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #lovemyjob #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 24 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. there's always a reason to smile .. thanks for this sweetest card worth RM80 @mystarbucks .. love starbucks so much !! ☕️❤️💯💋.
.
#starbuckselfie #teatime #sisterslove #sweetestgifts #sweetestcard #RM80 #valentines #lovewomen #helpwomen #beagoodwomenwithagoodheart #starbuckmalaysia #hotchocolatelover #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. there's always a reason to smile .. thanks for this sweetest card worth RM80 @mystarbucks .. love starbucks so much !! ☕️❤️💯💋. . #starbuckselfie #teatime #sisterslove #sweetestgifts #sweetestcard #rm80 #valentines #lovewomen #helpwomen #beagoodwomenwithagoodheart #starbuckmalaysia #hotchocolatelover #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 1 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. power team .. train together .. grow together .. work together .. build together .. love each other .. thanks to my strongest wolves najwa @najwarashdi for this sweet pinky bunch of flowers for me, effa @fareesya18, kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. we love you so much syg !! 😍😘💖💕💓🌹🌸💐.
.
#surprisedgifts #iphone #wednesday #happybunch 
#sweetesttrainee #fitbellafamily #loveeachother #thankyouforlovingme #lovewomen #helpwomen #pinkyflowers #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. power team .. train together .. grow together .. work together .. build together .. love each other .. thanks to my strongest wolves najwa @najwarashdi for this sweet pinky bunch of flowers for me, effa @fareesya18, kiki @kiki_choki & ama jlo @amalina .. we love you so much syg !! 😍😘💖💕💓🌹🌸💐. . #surprisedgifts #iphone #wednesday #happybunch #sweetesttrainee #fitbellafamily #loveeachother #thankyouforlovingme #lovewomen #helpwomen #pinkyflowers #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 15 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. throw me to the wolves and I will return leading the pack .. thanks to my singaporean wolves @stawberry_sweet_888 for your supports .. love the most .. dan .. seri adalah agen fitbella supplemen untuk negera singapura .. so wanita warga singapore boleh DM/PM @stawberry_sweet_888 atau whatsapp seri ditalian +6592394122 .. in sha allah bella akan ke singapore dalam masa terdekat untuk workout tour singapore !! 🇸🇬🇲🇾👭💪🏻👙❤️💯💋🐺🐾✔️.
.
-@stawberry_sweet_888 with @repostapp
・・・
KHAS BUAT BELLA 💋mcm mane kuat tarikan HASUTAN HATERS UNTUK JATUHKAN BELLA .. KUAT LAGI SEMANGAT FITBELLA FAMILY 🙌👍🤝🌸💋✌️🍍🇸🇬.
.
#repost #mysingaporeanwolves #staytogether #strongtogether #supporteachother #malaysiasingapore #blessneighbourhood #helpwomen #lovewomen #workouttoursingapore #comingsoon #PTmagic #PTmobile #QueenFit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. throw me to the wolves and I will return leading the pack .. thanks to my singaporean wolves @stawberry_sweet_888 for your supports .. love the most .. dan .. seri adalah agen fitbella supplemen untuk negera singapura .. so wanita warga singapore boleh DM/PM @stawberry_sweet_888 atau whatsapp seri ditalian +6592394122 .. in sha allah bella akan ke singapore dalam masa terdekat untuk workout tour singapore !! 🇸🇬🇲🇾👭💪🏻👙❤️💯💋🐺🐾✔️. . -@stawberry_sweet_888 with @repostapp ・・・ KHAS BUAT BELLA 💋mcm mane kuat tarikan HASUTAN HATERS UNTUK JATUHKAN BELLA .. KUAT LAGI SEMANGAT FITBELLA FAMILY 🙌👍🤝🌸💋✌️🍍🇸🇬. . #repost #mysingaporeanwolves #staytogether #strongtogether #supporteachother #malaysiasingapore #blessneighbourhood #helpwomen #lovewomen #workouttoursingapore #comingsoon #ptmagic #ptmobile #queenfit #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - dan .. orang yg macam ni memang banyak sekarang ni merata boleh jumpa kadang duduk sebelah kita je .. tapi sebab hidup kita ada pelajaran kita tetap bersangka baik .. buat la apa kebaikan sekalipun kalo manusia tu hati dia hitam tetap akan hitam .. jangan nilai manusia melalui luaran kalo jahil dia pun jahat dia pun tu antara dia dengan tuhan bukan keje kita nak hitung atau hisab dosa pahala orang .. ingat setiap budi dan pertolongan yg pernah orang tu salurkan kat kita tak banyak pun tetap membantu kesihatan kita .. kerana nila setitik rosak susu sebelanga .. kalo zaman nabi manusia camni dah kena rejam zaman kita tuhan tak zalim nak bagi kita tengok rejam ni semua tapi tuhan akan balas didunia tak payah tunggu sampai akhirat .. nak merangkak cari orang yg kita lagakan tu nanti kita je yg tau seksanya setiap langkah tu .. biar cetek akal jangan cetek ilmu sebab akal kita senang dihasut syaitan tapi ilmu kita tetap akan terpelihara .. setiap kejayaan seseorang bukan dinilai diatas sekeping kertas atau pun sijil tapi pengalaman dan juga kejayaan bukti depan mata .. kalau ajaran fitbella salah biarlah fitbella tanggung semua diakhirat kelak .. semuanya natural tak melibatkan dadah atau besi atau pun nyawa manusia .. tuhan belum zalim nak bunuh kita dengan cara natural jaga badan .. belum dengar lagi kajian sains mengatakan senaman cara natural boleh buat kita mati atau cacat seumur hidup .. kalo ada kenyataan camtu fitbella dah mati dulu atau cacat dulu sebab fitbella buat badan dulu hampir 2 tahun lamanya menuntut ilmu .. semua keburukan dan kebaikan fitbella yg lalui dulu yg lain hanya lalui proses ubah badan sahaja memang kena ambil masa .. xda magic hari ni buat esok boleh kurus tu kerja tuhan je bukan kerja manusia .. fitbella bukan merayu atau pegang kaki trainee suruh datang belajar dengan fitbella .. semuanya yg nak belajar yg cari fitbella minta bantuan .. so tak perlu nak busuk hati belum satu dunia pun fitbella train ada la secekak dua dah ada yg nak dengki .. ambil la semua apa yg fitbella ada sekarang ni kalo boleh jaga semua trainee dibawah fitbella asalkan semuanya sihat fitbella akan bagi semuanya andai itu akan buat si polan tu bahagia !!

dan .. orang yg macam ni memang banyak sekarang ni merata boleh jumpa kadang duduk sebelah kita je .. tapi sebab hidup kita ada pelajaran kita tetap bersangka baik .. buat la apa kebaikan sekalipun kalo manusia tu hati dia hitam tetap akan hitam .. jangan nilai manusia melalui luaran kalo jahil dia pun jahat dia pun tu antara dia dengan tuhan bukan keje kita nak hitung atau hisab dosa pahala orang .. ingat setiap budi dan pertolongan yg pernah orang tu salurkan kat kita tak banyak pun tetap membantu kesihatan kita .. kerana nila setitik rosak susu sebelanga .. kalo zaman nabi manusia camni dah kena rejam zaman kita tuhan tak zalim nak bagi kita tengok rejam ni semua tapi tuhan akan balas didunia tak payah tunggu sampai akhirat .. nak merangkak cari orang yg kita lagakan tu nanti kita je yg tau seksanya setiap langkah tu .. biar cetek akal jangan cetek ilmu sebab akal kita senang dihasut syaitan tapi ilmu kita tetap akan terpelihara .. setiap kejayaan seseorang bukan dinilai diatas sekeping kertas atau pun sijil tapi pengalaman dan juga kejayaan bukti depan mata .. kalau ajaran fitbella salah biarlah fitbella tanggung semua diakhirat kelak .. semuanya natural tak melibatkan dadah atau besi atau pun nyawa manusia .. tuhan belum zalim nak bunuh kita dengan cara natural jaga badan .. belum dengar lagi kajian sains mengatakan senaman cara natural boleh buat kita mati atau cacat seumur hidup .. kalo ada kenyataan camtu fitbella dah mati dulu atau cacat dulu sebab fitbella buat badan dulu hampir 2 tahun lamanya menuntut ilmu .. semua keburukan dan kebaikan fitbella yg lalui dulu yg lain hanya lalui proses ubah badan sahaja memang kena ambil masa .. xda magic hari ni buat esok boleh kurus tu kerja tuhan je bukan kerja manusia .. fitbella bukan merayu atau pegang kaki trainee suruh datang belajar dengan fitbella .. semuanya yg nak belajar yg cari fitbella minta bantuan .. so tak perlu nak busuk hati belum satu dunia pun fitbella train ada la secekak dua dah ada yg nak dengki .. ambil la semua apa yg fitbella ada sekarang ni kalo boleh jaga semua trainee dibawah fitbella asalkan semuanya sihat fitbella akan bagi semuanya andai itu akan buat si polan tu bahagia !!

Share 40 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - dan .. bila iblis dah xda keje nak buat keje popularkan orang .. yg xda kena mengena dengan king coco plak jadi mangsa sebab ada gambar je .. dah popularkan king coco nak popularkan fitbella .. siap curi gambar siap block fitbella .. xpa kita report polis je tengok siapa punya kerja .. korang tolong report IG ni fake .. kalo kaya jadi mak ayam buat apa aku jadi PT .. akal tu letak kat kaki tu sebab bodoh sangat !! 🐷🐷🐷.
.
#fakeaccount #idiots #haters #crazypeople #bitchesiseverywhere #iwillseeyousoonhaters #strongwomen #nofearbereal #pleasereport

dan .. bila iblis dah xda keje nak buat keje popularkan orang .. yg xda kena mengena dengan king coco plak jadi mangsa sebab ada gambar je .. dah popularkan king coco nak popularkan fitbella .. siap curi gambar siap block fitbella .. xpa kita report polis je tengok siapa punya kerja .. korang tolong report IG ni fake .. kalo kaya jadi mak ayam buat apa aku jadi PT .. akal tu letak kat kaki tu sebab bodoh sangat !! 🐷🐷🐷. . #fakeaccount #idiots #haters #crazypeople #bitchesiseverywhere #iwillseeyousoonhaters #strongwomen #nofearbereal #pleasereport

Share 65 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. never forget who was there for you when no one else was .. thanks adik @fareesya18 .. you always with me in my sadness and happiness .. having our supper while waiting for laundry !! 🖤✔️.
.
#foodselfie #doneworkout #laundrytime #suppertime #oldtown #sisterlove #alwaystogether #sadnesshappiness #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. never forget who was there for you when no one else was .. thanks adik @fareesya18 .. you always with me in my sadness and happiness .. having our supper while waiting for laundry !! 🖤✔️. . #foodselfie #doneworkout #laundrytime #suppertime #oldtown #sisterlove #alwaystogether #sadnesshappiness #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 3 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. getting fatty on the booty .. natural is real .. bulk your booty not your body .. shopping day with my booty !! 🍑💯.
.
#selfie #iphone #tuesday #oneutama #alone #originalbody #naturalbody #fitbody #fitbooty #entrepreneur #PTmagic #PTmobile #QueenFit #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. getting fatty on the booty .. natural is real .. bulk your booty not your body .. shopping day with my booty !! 🍑💯. . #selfie #iphone #tuesday #oneutama #alone #originalbody #naturalbody #fitbody #fitbooty #entrepreneur #ptmagic #ptmobile #queenfit #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 26 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. don't call it a dream .. call it a secret plan .. be yourself .. because an original is worth more than a copy .. bulk your booty not your body !! 💪🏻❤️💯.
.
#selfie #iphone #realbody #fitbody #alone #casaindah2
#doneworkout #aloneworkout #naturalworkout #secretplanworkout #timeforeating #earlydinner #PTmagic #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. don't call it a dream .. call it a secret plan .. be yourself .. because an original is worth more than a copy .. bulk your booty not your body !! 💪🏻❤️💯. . #selfie #iphone #realbody #fitbody #alone #casaindah2 #doneworkout #aloneworkout #naturalworkout #secretplanworkout #timeforeating #earlydinner #ptmagic #ptmobile #queenfit #entrepreneur #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 19 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. people will hate you .. rate you .. shake you and brake you .. but how strong you stand is what makes you .. what hurts you today .. makes you stronger tomorrow .. I'm not afraid to walk alone .. stay real or stay away from me .. this is my Fit Journey .. hustle hard everyday bella !! 🐺🐾🖤✔️.
.
#selfie #iphone #lastnight #workout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #sponsoredathlete #fitbutt #fitbody #PTmagic #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #legsworkout #buttworkout #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #myfitnesslife

and .. people will hate you .. rate you .. shake you and brake you .. but how strong you stand is what makes you .. what hurts you today .. makes you stronger tomorrow .. I'm not afraid to walk alone .. stay real or stay away from me .. this is my Fit Journey .. hustle hard everyday bella !! 🐺🐾🖤✔️. . #selfie #iphone #lastnight #workout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #sponsoredathlete #fitbutt #fitbody #ptmagic #ptmobile #queenfit #entrepreneur #legsworkout #buttworkout #naturalworkout #myfitjourney #myfitnesslife #myfitnesslife

Share 13 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. not giving a fuck is better than revenge .. never run back to whatever broke you .. stay hungry like a wolves .. you will hustle everyday .. bulk your booty not your body !! 🐺🖤✔️.
.
#shortvideo #iphone #lastnight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #sponsoredathlete #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #QueenFit #realwolves #buttworkout #legsworkout #naturalworkout #fitbutt #bulkyourbootynotyourbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. not giving a fuck is better than revenge .. never run back to whatever broke you .. stay hungry like a wolves .. you will hustle everyday .. bulk your booty not your body !! 🐺🖤✔️. . #shortvideo #iphone #lastnight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #sponsoredathlete #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #queenfit #realwolves #buttworkout #legsworkout #naturalworkout #fitbutt #bulkyourbootynotyourbody #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 27 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. we live in a world in which judgement is more important than getting to know that person .. don't let people know too much about you .. your hustle will tell them soon .. hustle hard everyday bella !! 🐺🖤✔️.
.
#shortvideo #iphone #lastnight #monday #workout #buttworkout #legsworkout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #hustlehard #workhard #nooffdays #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #realwolves #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. we live in a world in which judgement is more important than getting to know that person .. don't let people know too much about you .. your hustle will tell them soon .. hustle hard everyday bella !! 🐺🖤✔️. . #shortvideo #iphone #lastnight #monday #workout #buttworkout #legsworkout #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #hustlehard #workhard #nooffdays #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #realwolves #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 4 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. it's your road and yours alone .. others may walk it with you but no one can walk it for you .. keep on grinding bella @bodyfactorygym !! 💪🏻🖤✔️.
.
#shortvideo #iphone #monday #workout #latenight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #sponsoredathlete #PTmagic #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #buttworkout #legsworkout #80kg #mass3xl #puma #olimpmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. it's your road and yours alone .. others may walk it with you but no one can walk it for you .. keep on grinding bella @bodyfactorygym !! 💪🏻🖤✔️. . #shortvideo #iphone #monday #workout #latenight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #sponsoredathlete #ptmagic #ptmobile #queenfit #entrepreneur #buttworkout #legsworkout #80kg #mass3xl #puma #olimpmalaysia #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 9 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. you can't change how people feel about you .. so don't try .. just live your life and be happy .. fit butt in progress .. hustle hard everyday bella @bodyfactorygym !! 👸🏼🐺💪🏻👙🍑❤️💯.
.
#shortvideo #iphone #monday #workout #latenight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #petalingjaya #24hours #buttworkout #legsworkout #PTmagic #PTmobile #entrepreneur #fitnessathlete #topambassador #puma #olimpmalaysia #mass3xl #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. you can't change how people feel about you .. so don't try .. just live your life and be happy .. fit butt in progress .. hustle hard everyday bella @bodyfactorygym !! 👸🏼🐺💪🏻👙🍑❤️💯. . #shortvideo #iphone #monday #workout #latenight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #petalingjaya #24hours #buttworkout #legsworkout #ptmagic #ptmobile #entrepreneur #fitnessathlete #topambassador #puma #olimpmalaysia #mass3xl #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 2 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. if you can stay positive in a negative situation .. you WIN .. thanks so much to the my new GRIND @bodyfactorygym & @perseid_c for 12 months free membership worth RM960 .. dan .. bella happy hari ni bila dapat free membership selama 12 bulan bernilai RM960 kat gym body factory @bodyfactorygym yg bertempat di Jalan SS3/39 Petaling Jaya .. gym ini juga beroperasi 24jam .. so siapa wanita yg tinggal berdekatan dengan gym ni boleh whatsapp bella 017-648-2099 untuk pakej latihan kat sini .. bella boleh train wanita warga petaling jaya atau kawasan yg berdekatan .. gym ni 3 tingkat siap ada studio latihan & juga sauna .. kalau nak beli supplemen pun boleh whatsapp no yg sama bella akan datang gym @bodyfactorygym untuk hantar supplemen korang .. alhamdulillah fitbella supplemen semakin mendapat sambutan kerana results magic selepas pengambilan seawal sehari .. PTmagic is everywhere !! 👸🏼🐺💪🏻👙❤️💯.
.
#shakerselfie #workout #latenight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #thankyou #sponsorship #12months #olimpshaker #borninthegym #PTmobile #QueenFit #entrepreneur #fitbellasupplements #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. if you can stay positive in a negative situation .. you WIN .. thanks so much to the my new GRIND @bodyfactorygym & @perseid_c for 12 months free membership worth RM960 .. dan .. bella happy hari ni bila dapat free membership selama 12 bulan bernilai RM960 kat gym body factory @bodyfactorygym yg bertempat di Jalan SS3/39 Petaling Jaya .. gym ini juga beroperasi 24jam .. so siapa wanita yg tinggal berdekatan dengan gym ni boleh whatsapp bella 017-648-2099 untuk pakej latihan kat sini .. bella boleh train wanita warga petaling jaya atau kawasan yg berdekatan .. gym ni 3 tingkat siap ada studio latihan & juga sauna .. kalau nak beli supplemen pun boleh whatsapp no yg sama bella akan datang gym @bodyfactorygym untuk hantar supplemen korang .. alhamdulillah fitbella supplemen semakin mendapat sambutan kerana results magic selepas pengambilan seawal sehari .. PTmagic is everywhere !! 👸🏼🐺💪🏻👙❤️💯. . #shakerselfie #workout #latenight #newgym #newgrind #bodyfactorygym #24hours #petalingjaya #thankyou #sponsorship #12months #olimpshaker #borninthegym #ptmobile #queenfit #entrepreneur #fitbellasupplements #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 11 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. my dinner at 10pm before hit the gym .. latenight workout later with ama jlo @amalina .. dan .. bila bini pertama kiki @kiki_choki gi travel tinggalkan bella so setiap hari makan luar .. ada bini kedua ama jlo @amalina tak pandai masak la plak so kita bagi dia makan brokoli je .. lepas makan nak buli dia biar cepat curvy body .. ama jlo masih pantang makan so apa je makanan bella suruh makan dia ikut je tak pernah lawan .. ama jlo masih consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan sesi 2017!! 👭💪🏻👙❤️💋.
.
#foodselfie #mydinner #chilis #oneutama #dinnerat10pm #withmysecondPA #riceandchicken #brocoli #hotmilo #PTmagic #PTmobile #hitthegymlater #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

and .. my dinner at 10pm before hit the gym .. latenight workout later with ama jlo @amalina .. dan .. bila bini pertama kiki @kiki_choki gi travel tinggalkan bella so setiap hari makan luar .. ada bini kedua ama jlo @amalina tak pandai masak la plak so kita bagi dia makan brokoli je .. lepas makan nak buli dia biar cepat curvy body .. ama jlo masih pantang makan so apa je makanan bella suruh makan dia ikut je tak pernah lawan .. ama jlo masih consume fitbella am block, pm flush & turbo burner @suresadosports .. whatsapp 017-648-2099 untuk pembelian supplemen & pertanyaan pakej latihan sesi 2017!! 👭💪🏻👙❤️💋. . #foodselfie #mydinner #chilis #oneutama #dinnerat10pm #withmysecondpa #riceandchicken #brocoli #hotmilo #ptmagic #ptmobile #hitthegymlater #entrepreneur #amblock #pmflush #turboburner #suresado #myfitjourney #myfitnesslife #fitbella

Share 8 0
Photos of _fitbella16 in Instagram Account Entrepreneur✈️ Entrepreneur✈️

_fitbella16

_fitbella16's Instagram Photo - and .. the biggest goals in life is to find your happiness .. fitness is the happiness life .. congrats to my pretty wolves izzi @izziara finally you made me so proud of you .. keep going and trust the process .. dan .. hari ni memang hari nak tunjuk fast results kat semua follower fitbella .. mmg banyak sangat fast results dari trainee bella online atau sesi private .. semuanya semakin happy dengan kesihatan badan masing2 .. izzi bagi bella gambar ni minggu lepas .. betapa cantiknya badan izzi sekarang berbanding sebelum sesi latihan dengan fitbella .. izzi mulakan sesi latihan bulan januari 4/1 baru 5 sesi latihan berat izzi turun 4kg yg ketara inchloss izzi .. izzi terpaksa tempah baju baru sebab semua baju lama dah longgar tak boleh pakai lagi .. pinggang izzi dari 28" ke 25" memang magic .. bella ingat lagi masa sesi ke 4 latihan izzi menangis sebab sakit buat latihan kecikkan pinggang sampai semua trainee lain sama2 buat dengan izzi nak bagi semangat .. menangis pun latihan tetap kena teruskan .. bella bukan zalim tapi tu cara didik trainee bella tahan sakit sebab sekejap je sakit lepas tu hasil dia magic .. izzi sikit pun tak merajuk dengan bella sebab izzi tau apa yg bella buat untuk kesihatan izzi .. dua bulan izzi tak datang bulan semua period tak teratur dengan secret plan workout akhirnya izzi boleh datang bulan atau period secara natural .. bella buktikan lagi dengan segala secret diet plan dan secret plan workout segala masalah dalaman badan in sha allah dapat kita atasi secara natural .. kalau izzi tak datang bulan memang izzi dah nekad nak jumpa pakar kalau kita jumpa pakar mesti dorang bagi pil hormon so kalu consume pil hormon memang tak makan apa pun berat naik umpama kita ni belon masuk je angin terus mengembang .. keputusan izzi tepat nak teruskan latihan dulu nak buat cara natural akhirnya menjadi .. kalau kita usaha berdoa pasti allah tolong kita .. percaya dengan cara natural sebab cara tu la mak2 kita atau nenek2 kita guna untuk sihatkan badan .. setahun dah mendirikan rumah tangga kita doakan semoga pasangan ini dikurniakan cahaya mata yg sihat & sempurna amin .. izzi masih ada lagi sesi latihan untuk fit kan lagi body izzi !! 👙💪🏻❤

and .. the biggest goals in life is to find your happiness .. fitness is the happiness life .. congrats to my pretty wolves izzi @izziara finally you made me so proud of you .. keep going and trust the process .. dan .. hari ni memang hari nak tunjuk fast results kat semua follower fitbella .. mmg banyak sangat fast results dari trainee bella online atau sesi private .. semuanya semakin happy dengan kesihatan badan masing2 .. izzi bagi bella gambar ni minggu lepas .. betapa cantiknya badan izzi sekarang berbanding sebelum sesi latihan dengan fitbella .. izzi mulakan sesi latihan bulan januari 4/1 baru 5 sesi latihan berat izzi turun 4kg yg ketara inchloss izzi .. izzi terpaksa tempah baju baru sebab semua baju lama dah longgar tak boleh pakai lagi .. pinggang izzi dari 28" ke 25" memang magic .. bella ingat lagi masa sesi ke 4 latihan izzi menangis sebab sakit buat latihan kecikkan pinggang sampai semua trainee lain sama2 buat dengan izzi nak bagi semangat .. menangis pun latihan tetap kena teruskan .. bella bukan zalim tapi tu cara didik trainee bella tahan sakit sebab sekejap je sakit lepas tu hasil dia magic .. izzi sikit pun tak merajuk dengan bella sebab izzi tau apa yg bella buat untuk kesihatan izzi .. dua bulan izzi tak datang bulan semua period tak teratur dengan secret plan workout akhirnya izzi boleh datang bulan atau period secara natural .. bella buktikan lagi dengan segala secret diet plan dan secret plan workout segala masalah dalaman badan in sha allah dapat kita atasi secara natural .. kalau izzi tak datang bulan memang izzi dah nekad nak jumpa pakar kalau kita jumpa pakar mesti dorang bagi pil hormon so kalu consume pil hormon memang tak makan apa pun berat naik umpama kita ni belon masuk je angin terus mengembang .. keputusan izzi tepat nak teruskan latihan dulu nak buat cara natural akhirnya menjadi .. kalau kita usaha berdoa pasti allah tolong kita .. percaya dengan cara natural sebab cara tu la mak2 kita atau nenek2 kita guna untuk sihatkan badan .. setahun dah mendirikan rumah tangga kita doakan semoga pasangan ini dikurniakan cahaya mata yg sihat & sempurna amin .. izzi masih ada lagi sesi latihan untuk fit kan lagi body izzi !! 👙💪🏻❤

Share 20 0
Load More