PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT?

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

WANTED! MASALAH KULIT?

Introducing New Miracle Product in The World Pusratu Global Sdn Bhd 93015-M ⌚Operation Hours 9am-6pm HQ No 29-2 JLN PB3A Sec 9, Bangi 📲0389209745

Instagram Photos and Videos of cantiqaofficial. Download, Comment, Like WANTED! MASALAH KULIT? Photos and Videos Shared by cantiqaofficial Instagram Account

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - "Bulan Ramadhan Bulan Mulia, 
Disambut Dengan Penuh Gembira, 
Kini Syawal Menjelma Tiba, 
Tangan Dihulur Maaf Dipinta." Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Ikhlas daripada saya Pengasas Cantiqa Pn Amy ,Suami dan keluarga

"Bulan Ramadhan Bulan Mulia, Disambut Dengan Penuh Gembira, Kini Syawal Menjelma Tiba, Tangan Dihulur Maaf Dipinta." Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Ikhlas daripada saya Pengasas Cantiqa Pn Amy ,Suami dan keluarga

Share 0 17

Sponsored Ads

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Share 2 20

Sponsored Ads

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Kebabomm! Dah Raye !

Kebabomm! Dah Raye !

Share 0 8

Sponsored Ads

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Syahadah RTM . 
Tonton syahadah setiap hari di Tv1. 
#rtm #syahadah

Syahadah RTM . Tonton syahadah setiap hari di Tv1. #rtm #syahadah

Share 0 9
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo -
Share 1 20
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Whatsapp sis dr smlm pasal testimoni ni
Ramai tanya dia pakai set mana?
Dia guna Set Rawatan Cantiqa+Serum
.
Produk Cantiqa ada Set Rawatan 
Set ni sesuai utk semua jenis masalah kulit muka
Kulit kusam pun boley, jerawat, jeragat, kulit berminyak, utk pori terbukak, dan macam²
.
Set Rawatan ni boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan
Ada 3 set iaitu TRIAL, MEDIUM & LARGE
Setiap item dalam set tu ada 5 ITEM! Sama jer 3-3
Bezanya SAIZ dan HARGA (RUJUK GAMBAR KEDUA )
.
.
Nak cuba?
http://www.wasap.my/601139111535/SetRawatanKulitCantiqa

Whatsapp sis dr smlm pasal testimoni ni Ramai tanya dia pakai set mana? Dia guna Set Rawatan Cantiqa+Serum . Produk Cantiqa ada Set Rawatan Set ni sesuai utk semua jenis masalah kulit muka Kulit kusam pun boley, jerawat, jeragat, kulit berminyak, utk pori terbukak, dan macam² . Set Rawatan ni boleh digunakan oleh lelaki dan perempuan Ada 3 set iaitu TRIAL, MEDIUM & LARGE Setiap item dalam set tu ada 5 ITEM! Sama jer 3-3 Bezanya SAIZ dan HARGA (RUJUK GAMBAR KEDUA ) . . Nak cuba? http://www.wasap.my/601139111535/SetRawatanKulitCantiqa

Share 0 11
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Raya dah nk dekat Jom dapatkan serum ajaib dan CC Cream dari Cantiqa Skincare .
U all tk akan menyesal punya !!! Kenapa ya ?? .
U all hanya guna serum Ajaib dan cc cream dari cantiqa untuk dapatkan skin flawless dan makeup tk bertapuk . Lagi lama lagi Cantik makeup anda. .
Terima Kasih u all yg dah grab sebelum kehabisan, pada mereka yang dah guna pasti tk akan menyesal la 💋
.
Klik di bawah ni untuk dapatkan tawaran istimewa 💋
.
http://www.wasap.my/60183854434

Raya dah nk dekat Jom dapatkan serum ajaib dan CC Cream dari Cantiqa Skincare . U all tk akan menyesal punya !!! Kenapa ya ?? . U all hanya guna serum Ajaib dan cc cream dari cantiqa untuk dapatkan skin flawless dan makeup tk bertapuk . Lagi lama lagi Cantik makeup anda. . Terima Kasih u all yg dah grab sebelum kehabisan, pada mereka yang dah guna pasti tk akan menyesal la 💋 . Klik di bawah ni untuk dapatkan tawaran istimewa 💋 . http://www.wasap.my/60183854434

Share 0 10
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdulillah...cstmer grab serum flawless cantiqaharini...tqvs sis... pada Siape2 lagi nak COD Serum flawless cantiqa .,Esok ada buat area jb

Alhamdulillah...cstmer grab serum flawless cantiqaharini...tqvs sis... pada Siape2 lagi nak COD Serum flawless cantiqa .,Esok ada buat area jb

Share 1 14
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - My own testimony😍😍 Dulu muke syera ade banyak jerawat yg halus2 tuu. Kadang2 naik rimas. Tataw mcm mane nak hilangkan jerawat halus2 tu. Syera jenis yg susah nak try any skincare sebab kulit sensetif, tona kulit pun tak sekata, kulit kering n kulit kusam. 
Sampai laa one day my brother yg hadiah kan Cantiqa nii. Syera pun pakai laa.. After seminggu nmpak perubahan ketara sgt 😍😍kulit makin cerah and jerawat2 halus makin kurang. Kulit pun dah tak kering lg. Lembab and gebu je rase. Eheehe😙😙😙 I think that im fall in ❤ with Cantiqa Skincare😙😙😙😍😍 Gambar kat bawah tuuu gamba before n after syera guna Cantiqa Skincare
✔ After 1 month ✔ No make up
✔ No filter
✔ Jerawat dah lari
✔ Kulit lebih lembab n gebu
✔ Kulit lebih flawless😙 ✔Kulit lebih cerah n tona sekata 
Soo sape2 ade masalah kulit and nak repair skin kita. Cepat2 whatsapp syera okay 😗 syera akan guide korang sampai flawless💞
 WhatsApp////>>>> 0136463780
 WhatsApp////>>>> 0136463780
 WhatsApp ////>>>> 0136463780

#sayagunasayajual
#serumflawlessadvance
#cantiqaskincare
#luluskkm100%
#agentsahcantiqaHQ
#agentsahcantiqaselangor
#yourbeautyisourpriority 
#produkbumiputera
#letscantikwithcantiqa😍

My own testimony😍😍 Dulu muke syera ade banyak jerawat yg halus2 tuu. Kadang2 naik rimas. Tataw mcm mane nak hilangkan jerawat halus2 tu. Syera jenis yg susah nak try any skincare sebab kulit sensetif, tona kulit pun tak sekata, kulit kering n kulit kusam. Sampai laa one day my brother yg hadiah kan Cantiqa nii. Syera pun pakai laa.. After seminggu nmpak perubahan ketara sgt 😍😍kulit makin cerah and jerawat2 halus makin kurang. Kulit pun dah tak kering lg. Lembab and gebu je rase. Eheehe😙😙😙 I think that im fall in ❤ with Cantiqa Skincare😙😙😙😍😍 Gambar kat bawah tuuu gamba before n after syera guna Cantiqa Skincare ✔ After 1 month ✔ No make up ✔ No filter ✔ Jerawat dah lari ✔ Kulit lebih lembab n gebu ✔ Kulit lebih flawless😙 ✔Kulit lebih cerah n tona sekata Soo sape2 ade masalah kulit and nak repair skin kita. Cepat2 whatsapp syera okay 😗 syera akan guide korang sampai flawless💞 WhatsApp////>>>> 0136463780 WhatsApp////>>>> 0136463780 WhatsApp ////>>>> 0136463780 #sayagunasayajual #serumflawlessadvance #cantiqaskincare #luluskkm100% #agentsahcantiqaHQ #agentsahcantiqaselangor #yourbeautyisourpriority #produkbumiputera #letscantikwithcantiqa😍

Share 0 14
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #rtm #syahadah #tv1 #cantiqaskincare

#rtm #syahadah #tv1 #cantiqaskincare

Share 1 16
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo -
Share 0 5
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - "Kak tq sgt guide saya selama ini..... Ni muka saya skrg. Dah 4 bulan saya pakai Set Cantiqa kak. 
Saya sgt berpuas hati. Perubahan yg saya pasan sejak sebulan saya pakai kak. Memang ketara dan btul la kata akak.... Cantiqa sememangnya AJAIB. Alhamdulillah...."
-Yatt 21 tahun. 
Anda hadapi masalah yg sama?? Sis bantu anda. 
Wasap 0166964614

"Kak tq sgt guide saya selama ini..... Ni muka saya skrg. Dah 4 bulan saya pakai Set Cantiqa kak. Saya sgt berpuas hati. Perubahan yg saya pasan sejak sebulan saya pakai kak. Memang ketara dan btul la kata akak.... Cantiqa sememangnya AJAIB. Alhamdulillah...." -Yatt 21 tahun. Anda hadapi masalah yg sama?? Sis bantu anda. Wasap 0166964614

Share 0 1
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Tambah stok serum lg..... 😘😘😘... Sb ada promosi kannn... Haruslah tambah... Murah!!! Murah!!!! Murah!!! Puas hati pakai produk ni sbb hakak dah xpakai "Foundation & Bedak" ..just pakai pencuci muka, krim siang n malam sertaaaa Serum ajaib ni.... Pelbagai guna hokey sbb Aqil pom pakai utk parut² n masa die kena air panas ritu...langsung xde parut tinggal... Tq @cantiqa_official_bangi @cantiqaputrajaya_kaka.niza

Klik sini jika berminat http://promocantiqa.wasap.my/
.
#cantiqaskincare #pmhakakklunakcuba #puashati #cantikutksuami

Tambah stok serum lg..... 😘😘😘... Sb ada promosi kannn... Haruslah tambah... Murah!!! Murah!!!! Murah!!! Puas hati pakai produk ni sbb hakak dah xpakai "Foundation & Bedak" ..just pakai pencuci muka, krim siang n malam sertaaaa Serum ajaib ni.... Pelbagai guna hokey sbb Aqil pom pakai utk parut² n masa die kena air panas ritu...langsung xde parut tinggal... Tq @cantiqa_official_bangi @cantiqaputrajaya_kaka.niza Klik sini jika berminat http://promocantiqa.wasap.my/ . #cantiqaskincare #pmhakakklunakcuba #puashati #cantikutksuami

Share 0 6
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullilah

Alhamdullilah

Share 0 6
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullillah. Nk isteri cantik raya nanti

Alhamdullillah. Nk isteri cantik raya nanti

Share 0 4
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullilah. Sayang pd isteri

Alhamdullilah. Sayang pd isteri

Share 0 6
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullillah. Sayangnya pd isteri

Alhamdullillah. Sayangnya pd isteri

Share 0 13
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullillah ..sayang dia kat isteri.. #cantiqaskincare

Alhamdullillah ..sayang dia kat isteri.. #cantiqaskincare

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullillah . Promosi Daftar agen masih buka RM500. 
#cantiqaskincare

Alhamdullillah . Promosi Daftar agen masih buka RM500. #cantiqaskincare

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullillah 
#cantiqaskincare

Alhamdullillah #cantiqaskincare

Share 0 2
Load More