PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT?

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

WANTED! MASALAH KULIT?

Introducing New Miracle Product in The World Pusratu Global Sdn Bhd 93015-M ⌚Operation Hours 9am-6pm HQ No 29-2 JLN PB3A Sec 9, Bangi 📲0389209745

Instagram Photos and Videos of cantiqaofficial. Download, Comment, Like WANTED! MASALAH KULIT? Photos and Videos Shared by cantiqaofficial Instagram Account

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Abes je cuti tros Tice Mira roger Sis, nk order katanya..
Hahh sekali order 8 set Medium, set Trial, Cleanser, Toner..
Senang2 je buat tepi RM
Pendaftaran agen dibuka
Buat duit kepok2 RM4-5k sebulan senang2 je komisyen RM400-500 dlm tgn.
Promote geli2 katanye
Kalau tak geli taktaw la cmne ghupenye..
.
Wasap tepi
http://www.wasap.my/60176939659/agen/superbskinzhq

#superbskinzhq 
#admin
#cantiqaskincare
#stokistkl #stokisutama
#projekduittepi #AgentCantiqa #agentwanted #dropshipwanted #teamsuperb #teamEzra #serumflawless #cutisekolah #cikgu #btho #onlineshopping #promo #sales #offer

Abes je cuti tros Tice Mira roger Sis, nk order katanya.. Hahh sekali order 8 set Medium, set Trial, Cleanser, Toner.. Senang2 je buat tepi RM Pendaftaran agen dibuka Buat duit kepok2 RM4-5k sebulan senang2 je komisyen RM400-500 dlm tgn. Promote geli2 katanye Kalau tak geli taktaw la cmne ghupenye.. . Wasap tepi http://www.wasap.my/60176939659/agen/superbskinzhq #superbskinzhq #admin #cantiqaskincare #stokistkl #stokisutama #projekduittepi #agentcantiqa #agentwanted #dropshipwanted #teamsuperb #teamezra #serumflawless #cutisekolah #cikgu #btho #onlineshopping #promo #sales #offer

Share 0 0

Sponsored Ads

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Sebenarnya tak susah nak dapatkan kulit flawless. Asalkan rajin dan konsisten. Tak lupa juga guna produk yang betul untuk jenis kulit tau. 
Flawless Serum dapat rawat wajah u ols yang mana banyak jerawat, kesan2 parut dan jeragat. 
Pm untuk details ye. 
01133335275

#cantiqamedan #CantiqaSkincare

Sebenarnya tak susah nak dapatkan kulit flawless. Asalkan rajin dan konsisten. Tak lupa juga guna produk yang betul untuk jenis kulit tau. Flawless Serum dapat rawat wajah u ols yang mana banyak jerawat, kesan2 parut dan jeragat. Pm untuk details ye. 01133335275 #cantiqamedan #cantiqaskincare

Share 0 0

Sponsored Ads

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - [Bagaimana cara pakai Set Facial treatment?]
.
❤Untuk Set Facial Treatment (Dalam set ada 5 item) .
👉🏻Untuk minggu pertama jangan pakai serum dulu.
❤cleanser, > toner, > krim malam atau krim siang.
.
1⃣basuh wajah menggunakan cleanser setiap pagi dan malam, bilas dgn air dan keringkan.
2⃣gunakan toner setiap pagi dan malam. Ambil kapas dan pedapkan kapas tadi dekat wajah.
3⃣gunakan krim siang pada waktu pagi dan krim malam sebelum tidur.
.
👉🏻Selepas seminggu baru pakai serum.
❤pakai cleanser, > toner, > serum, > krim malam atau krim siang.
.
=================================
.
[Bagi Mereka Yang Hanya Grab Serum sahaja Cara guna mudah Serum Flawless Advance seperti di bawah 😍]
.
1⃣ Bersihkan wajah guna pencuci muka
2⃣ Keringkan wajah 
3⃣ Pam serum dan titiskan ke tapak tgn atau terus kewajah dlm 1-2 titik shj (suku pam) dan sapu seluruh wajah sehingga ke leher
4⃣ Untuk jenis kulit berminyak, guna malam sahaja. Jika tiada mslh kulit berminyak, boleh dipakai waktu siang dan malam
5⃣ Serum boleh juga dicampur dgn krim wajah produk lain

Ingin tahu tentang details product Cantiqa Skincare?? Klik je link kat bawah ni 👇👇, tk perlu save dah no ✌✌ 📲 http://www.wasap.my/60183854434
📲 http://www.wasap.my/60183854434
📲 http://www.wasap.my/60183854434
.
.
Sebarang pertanyaan boleh call direct ☎ 0183854434
☎ 0183854434
☎ 0183854434
☝☝☝☝☝☝☝

[Bagaimana cara pakai Set Facial treatment?] . ❤Untuk Set Facial Treatment (Dalam set ada 5 item) . 👉🏻Untuk minggu pertama jangan pakai serum dulu. ❤cleanser, > toner, > krim malam atau krim siang. . 1⃣basuh wajah menggunakan cleanser setiap pagi dan malam, bilas dgn air dan keringkan. 2⃣gunakan toner setiap pagi dan malam. Ambil kapas dan pedapkan kapas tadi dekat wajah. 3⃣gunakan krim siang pada waktu pagi dan krim malam sebelum tidur. . 👉🏻Selepas seminggu baru pakai serum. ❤pakai cleanser, > toner, > serum, > krim malam atau krim siang. . ================================= . [Bagi Mereka Yang Hanya Grab Serum sahaja Cara guna mudah Serum Flawless Advance seperti di bawah 😍] . 1⃣ Bersihkan wajah guna pencuci muka 2⃣ Keringkan wajah 3⃣ Pam serum dan titiskan ke tapak tgn atau terus kewajah dlm 1-2 titik shj (suku pam) dan sapu seluruh wajah sehingga ke leher 4⃣ Untuk jenis kulit berminyak, guna malam sahaja. Jika tiada mslh kulit berminyak, boleh dipakai waktu siang dan malam 5⃣ Serum boleh juga dicampur dgn krim wajah produk lain Ingin tahu tentang details product Cantiqa Skincare?? Klik je link kat bawah ni 👇👇, tk perlu save dah no ✌✌ 📲 http://www.wasap.my/60183854434 📲 http://www.wasap.my/60183854434 📲 http://www.wasap.my/60183854434 . . Sebarang pertanyaan boleh call direct ☎ 0183854434 ☎ 0183854434 ☎ 0183854434 ☝☝☝☝☝☝☝

Share 0 0

Sponsored Ads

Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #CantiqaSkincare #bangi #kelantan #perak #ipoh #shahalam #johor #pontian #selangor #PUTRAJAYA

#cantiqaskincare #bangi #kelantan #perak #ipoh #shahalam #johor #pontian #selangor #putrajaya

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Wow terbukti berkesan ramai Pegawai Polis dah try 😱😱
.
.
Alhamdulillah ramai dah mempercayai set rawatan dan Acne cream dari Cantiqa Skincare
.
.
Kehebatan set ni hanya pada orang yang berkeyakinan tinggi untuk setia dengan cantiqa Skincare. Lihat hasilnya? Terbukti berkesan walaupun kulit kusam, jeragat dan jerawat. Insyallah semuanya akan pulih dan kulit bertambah Cantik dan gebu. .
. 
Inginkan tahu tentang detail product Cantiqa Skincare boleh direct klik di bawah ni, tk perlu save dah no 👇🏻
.
.
http://Www.wasap.my/60183854434
.
.
Whatsapp SEGERA 01133335275

#CantiqaSkincare

Wow terbukti berkesan ramai Pegawai Polis dah try 😱😱 . . Alhamdulillah ramai dah mempercayai set rawatan dan Acne cream dari Cantiqa Skincare . . Kehebatan set ni hanya pada orang yang berkeyakinan tinggi untuk setia dengan cantiqa Skincare. Lihat hasilnya? Terbukti berkesan walaupun kulit kusam, jeragat dan jerawat. Insyallah semuanya akan pulih dan kulit bertambah Cantik dan gebu. . . Inginkan tahu tentang detail product Cantiqa Skincare boleh direct klik di bawah ni, tk perlu save dah no 👇🏻 . . http://Www.wasap.my/60183854434 . . Whatsapp SEGERA 01133335275 #cantiqaskincare

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullillah. Cantiqa set mampu merawat sel sel mati anda hanya dlm masa 1-2minggu. 
Whatsap 01133335275

#cantiqamedan #CantiqaSkincare

Alhamdullillah. Cantiqa set mampu merawat sel sel mati anda hanya dlm masa 1-2minggu. Whatsap 01133335275 #cantiqamedan #cantiqaskincare

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Kalau dh amik sekali banyak,jgn lupa dpt membership kad k. 
#CantiqaSkincare

Kalau dh amik sekali banyak,jgn lupa dpt membership kad k. #cantiqaskincare

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Alhamdullillah baru 2 minggu pakai. Masalah kulit hanya kusam shj. Sblm ni pakai produk antarabangsa dh 10 thn. Dgn cantiqa,hanya 2minggu je nampak perubahan. 
#CantiqaSkincare #bangi #selayang #gombak #shahalam

Alhamdullillah baru 2 minggu pakai. Masalah kulit hanya kusam shj. Sblm ni pakai produk antarabangsa dh 10 thn. Dgn cantiqa,hanya 2minggu je nampak perubahan. #cantiqaskincare #bangi #selayang #gombak #shahalam

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo -
Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo -
Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Sungguh Indah Ajaran Mu ya Rabb.... Siapa pun di dunia ini pasti pernah mengalami sakitnya hati, kerana disakiti, dihina, dizalimi, atau dikhianati, sikap kita menentukan nasib kita selanjutnya, masa depan kita tergantung kepada apa yang kita lakukan sekarang, dan ingat Allah selalu ada untuk kita, memperhatikan dan membantu kita.. Jangan bersedih hati, pertolongan Allah akan segera datang dan diperlihatkan sebelum kita meninggalkan dunia ini.. Percayalahhh..!!!!

Sungguh Indah Ajaran Mu ya Rabb.... Siapa pun di dunia ini pasti pernah mengalami sakitnya hati, kerana disakiti, dihina, dizalimi, atau dikhianati, sikap kita menentukan nasib kita selanjutnya, masa depan kita tergantung kepada apa yang kita lakukan sekarang, dan ingat Allah selalu ada untuk kita, memperhatikan dan membantu kita.. Jangan bersedih hati, pertolongan Allah akan segera datang dan diperlihatkan sebelum kita meninggalkan dunia ini.. Percayalahhh..!!!!

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo -
Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #umrah2017

#umrah2017

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #umrah2017 #madinah

#umrah2017 #madinah

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #umrah2017

#umrah2017

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #madinah

#madinah

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #madinah #umrah2017

#madinah #umrah2017

Share 1 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - Nikmat itu akan hilang jika kita tidak mengikatnya dengan rasa syukur.

#umrah2017

Nikmat itu akan hilang jika kita tidak mengikatnya dengan rasa syukur. #umrah2017

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #umrah2017

#umrah2017

Share 0 0
Photos of cantiqaofficial in Instagram Account WANTED! MASALAH KULIT? WANTED! MASALAH KULIT?

cantiqaofficial

cantiqaofficial's Instagram Photo - #umrah2017

#umrah2017

Share 1 0
Load More