PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları

haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları

haslam_hipster

Haslam Hipster

Pakar Pomade Anda 🤵🏼

haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları. haslam_hipster'ın Instagram resimlerini İndir, Yorumla ve Beğen.

haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - "ABG YOUTUBE PUN LAYAN 😎"
.
Abg youtube pun suka pakai Hipster Pomade..Mesti ada kamurang tertanya-tanya ni kan kenapa Haslam pangil dia "abg youtube"
.
Haa! Abg youtube ni sbenarnya slalu buat review pomade dkat youtube dlm chanel "Malay Pompers" .
Popular jga abg youtuber ni..Tu hari dia ada review pasal hipster pomade smpi bgi rating 4 STARS lgi tu utk KEKERASAN RAMBUT Hipster Pomade.
.
Kalau x caya boleh pigi youtube sendiri and search " hipster pomade review " . Confirm abg youtube ni mesti ada d video petama.
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade - Gives You Confidence.
.
Hipster Pomade-Just Be Yourself.
.
.
#haslamhipster #review #hipsterpomade #youtube

"ABG YOUTUBE PUN LAYAN 😎" . Abg youtube pun suka pakai Hipster Pomade..Mesti ada kamurang tertanya-tanya ni kan kenapa Haslam pangil dia "abg youtube" . Haa! Abg youtube ni sbenarnya slalu buat review pomade dkat youtube dlm chanel "Malay Pompers" . Popular jga abg youtuber ni..Tu hari dia ada review pasal hipster pomade smpi bgi rating 4 STARS lgi tu utk KEKERASAN RAMBUT Hipster Pomade. . Kalau x caya boleh pigi youtube sendiri and search " hipster pomade review " . Confirm abg youtube ni mesti ada d video petama. . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade - Gives You Confidence. . Hipster Pomade-Just Be Yourself. . . #haslamhipster #review #hipsterpomade #youtube

Share 0 4
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - Woww!
.
Ada suda hipster lion 😂😂😂😂
Mesti kamurang tertanya tanya apa guna singa ni..
.
Singa ni lah yg akan mncul stiap kali d hjung vide @haslam_hipster start bsok 😊
.
.
#haslamhipster #mrhipsterlion #video

Woww! . Ada suda hipster lion 😂😂😂😂 Mesti kamurang tertanya tanya apa guna singa ni.. . Singa ni lah yg akan mncul stiap kali d hjung vide @haslam_hipster start bsok 😊 . . #haslamhipster #mrhipsterlion #video

Share 0 1
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - "Sudah Lunch ka Belum ? "
.
Jom makan nasi ayam pulak ini kali 😋
.
.
#haslamhipster #makan #selamattengahari #lapar #khamis #makanapa #makanan #nasiayam #sedap #sedapnya

"Sudah Lunch ka Belum ? " . Jom makan nasi ayam pulak ini kali 😋 . . #haslamhipster #makan #selamattengahari #lapar #khamis #makanapa #makanan #nasiayam #sedap #sedapnya

Share 7 14
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - "BAJU SUDAH SEMAT TAPI RAMBUT "
.
Haih..bila aq tgok plastik ni lama-lama aq rasa,
bajuku sudah semat seluar jeans style memang tapi xtaulah kalau rambut kering mcm GANTUNG bha rasanya.
.
Mcm x yakin jak dgn penampilan ku kalau rambut x SEMAT..
.
Susah wei..rambut kering bgni..kenak-kenak lgi tepaksa pigi tandas sbab mau check rambut takut cepat KUSUT rambutku.
.
Tapi itu dululah..lepas ni..
.
Rambut ku balik-balik nmpk FRESH lepas ni..xpaya lgi mau balik-balik pigi tandas mau check rambut sbab ada Hipster Pomade ni.
.
Barulah aq jadi tambah YAKIN dgn penampilan ku..
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade - Gives You Confidence.
.
Hipster Pomade-Just Be Yourself. .
.
#haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri

"BAJU SUDAH SEMAT TAPI RAMBUT " . Haih..bila aq tgok plastik ni lama-lama aq rasa, bajuku sudah semat seluar jeans style memang tapi xtaulah kalau rambut kering mcm GANTUNG bha rasanya. . Mcm x yakin jak dgn penampilan ku kalau rambut x SEMAT.. . Susah wei..rambut kering bgni..kenak-kenak lgi tepaksa pigi tandas sbab mau check rambut takut cepat KUSUT rambutku. . Tapi itu dululah..lepas ni.. . Rambut ku balik-balik nmpk FRESH lepas ni..xpaya lgi mau balik-balik pigi tandas mau check rambut sbab ada Hipster Pomade ni. . Barulah aq jadi tambah YAKIN dgn penampilan ku.. . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade - Gives You Confidence. . Hipster Pomade-Just Be Yourself. . . #haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri

Share 0 10
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - Assalamualaikum & Selamat Pagi 😊 .
Jom btindak luar biasa dgn ambil RISIKO 😤 .
.
#haslamhipster #selamatpagi #pagi #khamis #katahikmah #azizanosman

Assalamualaikum & Selamat Pagi 😊 . Jom btindak luar biasa dgn ambil RISIKO 😤 . . #haslamhipster #selamatpagi #pagi #khamis #katahikmah #azizanosman

Share 0 7
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “Bila & Siapa Patut Pakai Pomade ? “
.
.
#haslamhipster #pomade #pomadetips #siapa #bila #malamkhamis #tipspomade

“Bila & Siapa Patut Pakai Pomade ? “ . . #haslamhipster #pomade #pomadetips #siapa #bila #malamkhamis #tipspomade

Share 2 8
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “RAMBUT MESTI TEPACAK BRO "
.
Abg Lan ni mesti MAINTAIN rambut tepacak.
X boleh wei kalau rambut x TEPACAK ..Nanti x SEMAT pulak rasanya jadi rambut.
.
Susah juga kalau rambut x SEMAT..Nanti x SEMANGAT pulak mau pigi kerja nanti..
.
Jadi abg lan pakai ja trus Hipster Pomade jadi rambut MAINTAIN lagi KERAS tepacak..
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade- Gives You Confidence.
.
Hipster Pomade-Just Be Yourself. .
.
#haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri

“RAMBUT MESTI TEPACAK BRO " . Abg Lan ni mesti MAINTAIN rambut tepacak. X boleh wei kalau rambut x TEPACAK ..Nanti x SEMAT pulak rasanya jadi rambut. . Susah juga kalau rambut x SEMAT..Nanti x SEMANGAT pulak mau pigi kerja nanti.. . Jadi abg lan pakai ja trus Hipster Pomade jadi rambut MAINTAIN lagi KERAS tepacak.. . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade- Gives You Confidence. . Hipster Pomade-Just Be Yourself. . . #haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri

Share 0 10
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - [CAK !!!]
“MALULAH MAU KSI NMPK MUKAK "
.
Malulah abg syam mau ksi nmpk mukak.
.
Knpa dia malu haslam ? Minta puji nya jugak..
.
Eh2..memang lah dia malu..Sbab rambutnya KERING kesian smpi x SEMAT rambutnya kalau keluar rumah.
.
Mau jalan pun naik motor MALAS sbab x CONFIDENT dgn rambut sndri..
.
Jadi bro ni cepat-cepat ambil Hipster Pomade ni satu.
.
Senanglah abg Syam lepas ni..Boleh sudah kluar rumah selalu sebab rambut jadi KERAS & nmpk BASAH jak selalu mcm pgi saloon.
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade- Gives You Confidence.
.
Hipster Pomade-Just Be Yourself. .
#haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri

[CAK !!!] “MALULAH MAU KSI NMPK MUKAK " . Malulah abg syam mau ksi nmpk mukak. . Knpa dia malu haslam ? Minta puji nya jugak.. . Eh2..memang lah dia malu..Sbab rambutnya KERING kesian smpi x SEMAT rambutnya kalau keluar rumah. . Mau jalan pun naik motor MALAS sbab x CONFIDENT dgn rambut sndri.. . Jadi bro ni cepat-cepat ambil Hipster Pomade ni satu. . Senanglah abg Syam lepas ni..Boleh sudah kluar rumah selalu sebab rambut jadi KERAS & nmpk BASAH jak selalu mcm pgi saloon. . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade- Gives You Confidence. . Hipster Pomade-Just Be Yourself. . #haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri

Share 0 9
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - " DUDUK MCM KENDURI JA NI "
.
Abg bro duduk besila mcm ada kenduri jak.
Eh ! Kenduri hipster pomade rupanya .
.
Bukan main happy abg bro ni dpt hipster pomade ni.
Kalau lepas ni pgi kenduri sekalipun bolehlah rambut semat-semat pakai baju selangor / kurta.
.
Barulah nmpk HENSEM & nmpk KEMAS dpan pak imam baca doa..
Kan Islam mementingkan kekemasan & kbersihan..
.
Mana tau pak imam pulak terpikat & trus buat menantu sekali utk anaknya ..
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade- Gives You Confidence.
.
Hipster Pomade-Just Be Yourself. .
.
#haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri #kenduri

" DUDUK MCM KENDURI JA NI " . Abg bro duduk besila mcm ada kenduri jak. Eh ! Kenduri hipster pomade rupanya . . Bukan main happy abg bro ni dpt hipster pomade ni. Kalau lepas ni pgi kenduri sekalipun bolehlah rambut semat-semat pakai baju selangor / kurta. . Barulah nmpk HENSEM & nmpk KEMAS dpan pak imam baca doa.. Kan Islam mementingkan kekemasan & kbersihan.. . Mana tau pak imam pulak terpikat & trus buat menantu sekali utk anaknya .. . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade- Gives You Confidence. . Hipster Pomade-Just Be Yourself. . . #haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hocodtawau #hpcodkk #hocodsandakan #rabu #hpcodsarawaj #hpcodsibu #hpcodkuching #hpcodmiri #kenduri

Share 0 13
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “Hidup adalah sebuah perjalanan yg mesti dihadapi “
.
.
#haslamhipster #selamatpagi #pagi #rabu #katahikmah #katakehidupan

“Hidup adalah sebuah perjalanan yg mesti dihadapi “ . . #haslamhipster #selamatpagi #pagi #rabu #katahikmah #katakehidupan

Share 3 15
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - "PIGI MASJID PUN MESTI JAGA RAMBUT "
.
Jgn bilang bdak masjid x pakai pomade , abg bro ni pakai ja spya rambut WANGI.
.
Mau solat pun x WAS-WAS sbab Hipster Pomade kan HALAL.
.
Bro cuci jak rambut dkat dahi.
.
FUHH~ 
Air masuk dlm kulit kepala terus SAH ja habis wudhuk.😎
.
Senanglah jga mau sembhyang klau pakai pomade bgni.
.
.
#HaslamHipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hpcodtawau #pomade #masjid #islam

"PIGI MASJID PUN MESTI JAGA RAMBUT " . Jgn bilang bdak masjid x pakai pomade , abg bro ni pakai ja spya rambut WANGI. . Mau solat pun x WAS-WAS sbab Hipster Pomade kan HALAL. . Bro cuci jak rambut dkat dahi. . FUHH~ Air masuk dlm kulit kepala terus SAH ja habis wudhuk.😎 . Senanglah jga mau sembhyang klau pakai pomade bgni. . . #haslamhipster #hipsterpomade #hpcodsabah #hpcodtawau #pomade #masjid #islam

Share 0 14
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “Apa Tu Pomade ? “
.
.
#haslamhipster #pomade #tipspomade #rambut #hipsterpomade #haslamhipstertips #selasa #malamrabu

“Apa Tu Pomade ? “ . . #haslamhipster #pomade #tipspomade #rambut #hipsterpomade #haslamhipstertips #selasa #malamrabu

Share 0 11
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “Ubat Jauh Dari Sakit Hati”
.
.
#haslamhipster #ustazkazimelias #selasa #islamqoutes #islam #katakatahikmah #ustaz

“Ubat Jauh Dari Sakit Hati” . . #haslamhipster #ustazkazimelias #selasa #islamqoutes #islam #katakatahikmah #ustaz

Share 1 14
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “Baik Macam Mana Pun ...” .
.
#haslamhipster #isnin #mondayblues #pagi #selamattengahhari #instagram #ustazkazimelias #ustazkazim #katahikmah #katabaik #islam #islamicquotes

“Baik Macam Mana Pun ...” . . #haslamhipster #isnin #mondayblues #pagi #selamattengahhari #instagram #ustazkazimelias #ustazkazim #katahikmah #katabaik #islam #islamicquotes

Share 1 12
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “SUDAH TAU KA ?🤔 “
.
.
#haslamhipster #pomade #tipspomade #oilbased #waterbased #vs #versus #tips #hair #rambut #ahad

“SUDAH TAU KA ?🤔 “ . . #haslamhipster #pomade #tipspomade #oilbased #waterbased #vs #versus #tips #hair #rambut #ahad

Share 0 12
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - “Bila Cuti Hari Sabtu 😙 “ .
. 
#sabtu #icecream #baskinrobbins #choclate #selamattengahhari #selamatmakan #dessert #pencucimulut #lapar #craving #cravingsatisfied #cravingyou #makan #makanapa #makansaja #makansajalah

“Bila Cuti Hari Sabtu 😙 “ . . #sabtu #icecream #baskinrobbins #choclate #selamattengahhari #selamatmakan #dessert #pencucimulut #lapar #craving #cravingsatisfied #cravingyou #makan #makanapa #makansaja #makansajalah

Share 0 9
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - "BOLEH SUDA CUTI BESOK "
.
Memanglah cuti Haslam bsok..Jadi knpalah ?
.
Endak..abg aiman ni ( bukan nma sbenar ).
Malas dia keluar rumah kalau rambutnya x semat.
.
Maka ..org ckp selalu "Aiman X Kisa ".Ni si aiman ni kisah btul sgt pasal rambutnya smpi malas mau keluar rumah .
.
Tpi setle lah suda maslahnya..Sbab Hipster Pomade jga lah harapn.Trus Semat balik rambut abg aiman ni..
.
Lepak bandar bsok pun xpyah risau kalau rambut bminyak & rambut pun MAINTAIN KERAS & nmpk BASAH smpi balik rumah mandi nanti.
.
Be awesome with Hipster Pomade
.
Hipster Pomade - Gives You Confidence .
Hipster Pomade -Just Be Yourself .
.
.
#haslamhipster #hipsterpomade #pomade #hpcodsabah #hpcodsarawak #hpcodkk #hpcodtawau #hpcodsandakan #hpcodld #hpcodkuching #hpcodsibu #hpcodmukah #hpcodmiri #rambut #style #saloon #barber #barbershop #jumaat #malamsabtu .

"BOLEH SUDA CUTI BESOK " . Memanglah cuti Haslam bsok..Jadi knpalah ? . Endak..abg aiman ni ( bukan nma sbenar ). Malas dia keluar rumah kalau rambutnya x semat. . Maka ..org ckp selalu "Aiman X Kisa ".Ni si aiman ni kisah btul sgt pasal rambutnya smpi malas mau keluar rumah . . Tpi setle lah suda maslahnya..Sbab Hipster Pomade jga lah harapn.Trus Semat balik rambut abg aiman ni.. . Lepak bandar bsok pun xpyah risau kalau rambut bminyak & rambut pun MAINTAIN KERAS & nmpk BASAH smpi balik rumah mandi nanti. . Be awesome with Hipster Pomade . Hipster Pomade - Gives You Confidence . Hipster Pomade -Just Be Yourself . . . #haslamhipster #hipsterpomade #pomade #hpcodsabah #hpcodsarawak #hpcodkk #hpcodtawau #hpcodsandakan #hpcodld #hpcodkuching #hpcodsibu #hpcodmukah #hpcodmiri #rambut #style #saloon #barber #barbershop #jumaat #malamsabtu.

Share 0 15
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - [YES!!!] “SELESAI JUGA MASALAH AKHIRNYA !”
.
Akhirnya ! Habis juga masalah ku ni ..Dari dlu balik-balik rambut ku sukak KERING & x KERAS sbab x pakai gel yg BAGUS.
.
Selalu jga aq LEPAK sama kawan-kawan.Tapi tulah..smuanya rambut SEMAT-SEMAT.Aq jak yg mcm entah apa time tu..
Tapi..Itu dulu lah..
.
Skrgg..
.
Allhamdulilah..Boleh sda tambah YAKIN pigi bandar lepak sma kawan.Sykurlah ada hipster pomade ni.X juga jadi pkiran trus pasal rambut ku.
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade-Just Be Yourself.
.
Hipster Pomade- Gives You Confidence .
.
#haslamhipster #hipsterpomade #pomade #hpcodsabah #hpcodsarawak #hpcodkk #hpcodtawau #hpcodsandakan #hpcodld #hpcodkuching #hpcodsibu #hpcodmukah #hpcodmiri #rambut #style #saloon #barber #barbershop #jumaat #malamsabtu .

[YES!!!] “SELESAI JUGA MASALAH AKHIRNYA !” . Akhirnya ! Habis juga masalah ku ni ..Dari dlu balik-balik rambut ku sukak KERING & x KERAS sbab x pakai gel yg BAGUS. . Selalu jga aq LEPAK sama kawan-kawan.Tapi tulah..smuanya rambut SEMAT-SEMAT.Aq jak yg mcm entah apa time tu.. Tapi..Itu dulu lah.. . Skrgg.. . Allhamdulilah..Boleh sda tambah YAKIN pigi bandar lepak sma kawan.Sykurlah ada hipster pomade ni.X juga jadi pkiran trus pasal rambut ku. . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade-Just Be Yourself. . Hipster Pomade- Gives You Confidence . . #haslamhipster #hipsterpomade #pomade #hpcodsabah #hpcodsarawak #hpcodkk #hpcodtawau #hpcodsandakan #hpcodld #hpcodkuching #hpcodsibu #hpcodmukah #hpcodmiri #rambut #style #saloon #barber #barbershop #jumaat #malamsabtu.

Share 0 18
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - "Malam Sabtu Pigi Ptong Rambut Terus "
.
Kenak-kenak cuti lagi..Pokoknya ini malam kasi jadi ptong rambut.
.
Malas wei rambut x kemas , kenak mara trus jak nanti sma bos ku di tmpat kerja.
.
Skrg rambut okey suda,kenak-kenak lagi ada Hipster Pomade ni tambah senang lah SEMAT rambut ku.
Barulah nmpk HENSEM dpan bos nanti..Manatau bos kasi naik pangkat cpat sbab penampilan tmbah SEMAT.
hehehe.
.
Be awesome with Hipster Pomade.
.
Hipster Pomade - Gives You Confidence.
.
Hipster Pomade - Just Be Yourself.
.
.
.
#haslamhipster #hipsterpomade #pomade #hpcodsabah #hpcodsarawak #hpcodkk #hpcodtawau #hpcodsandakan #hpcodld #hpcodkuching #hpcodsibu #hpcodmukah #hpcodmiri #rambut #style #saloon #barber #barbershop #jumaat #malamsabtu

"Malam Sabtu Pigi Ptong Rambut Terus " . Kenak-kenak cuti lagi..Pokoknya ini malam kasi jadi ptong rambut. . Malas wei rambut x kemas , kenak mara trus jak nanti sma bos ku di tmpat kerja. . Skrg rambut okey suda,kenak-kenak lagi ada Hipster Pomade ni tambah senang lah SEMAT rambut ku. Barulah nmpk HENSEM dpan bos nanti..Manatau bos kasi naik pangkat cpat sbab penampilan tmbah SEMAT. hehehe. . Be awesome with Hipster Pomade. . Hipster Pomade - Gives You Confidence. . Hipster Pomade - Just Be Yourself. . . . #haslamhipster #hipsterpomade #pomade #hpcodsabah #hpcodsarawak #hpcodkk #hpcodtawau #hpcodsandakan #hpcodld #hpcodkuching #hpcodsibu #hpcodmukah #hpcodmiri #rambut #style #saloon #barber #barbershop #jumaat #malamsabtu

Share 0 21
haslam_hipster'ın Haslam Hipster Instagram Hesabındaki Resim ve Videoları Haslam Hipster

haslam_hipster

haslam_hipster'in Instagram Resmi - Salam Jumaat 😊 
Barangsiapa yg berkata kata ketika khatib membaca khutbah wlaupun meingatkan sahabtnya dgn berkata diam sekalipun maka SIA-SIALAH pahala JUMAATNYA. .
.
#haslamhipster #salamjumaat #salamjumaat #jumaat #jumaatquotes #jumaatyangberkat #jumaatberkah #khutbah #nabimuhammadsaw #rasullah #rasullahsaw #islamicqoutes #islam

Salam Jumaat 😊 Barangsiapa yg berkata kata ketika khatib membaca khutbah wlaupun meingatkan sahabtnya dgn berkata diam sekalipun maka SIA-SIALAH pahala JUMAATNYA. . . #haslamhipster #salamjumaat #salamjumaat #jumaat #jumaatquotes #jumaatyangberkat #jumaatberkah #khutbah #nabimuhammadsaw #rasullah #rasullahsaw #islamicqoutes #islam

Share 0 7
Daha Fazla