PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

astro arena pundit/commentary/writer,bloger,pencinta seni email: hasnizamuzir@gmail.com Think Solutions Right Decision, aku budak johor

Instagram Photos and Videos of hasnizam_uzir. Download, Comment, Like Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Photos and Videos Shared by hasnizam_uzir Instagram Account

Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - gembira hati aku apabila anak2 aku ber swaphoto bersama TOK AYAH mereka #doauntukayah #sihatselalu #terubatrindu #warisanuzirsayah #portrait #myfamily

gembira hati aku apabila anak2 aku ber swaphoto bersama TOK AYAH mereka #doauntukayah #sihatselalu #terubatrindu #warisanuzirsayah #portrait #myfamily

Share 0 90
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Burasak makanan tradisi masyarakat Bugis, SODAPPP. Aku pun ada darah BUGIS dari arwah Emak tauuuu. #tradisionalfood #emakorangpontian #bugis #bdkmajidee

Burasak makanan tradisi masyarakat Bugis, SODAPPP. Aku pun ada darah BUGIS dari arwah Emak tauuuu. #tradisionalfood #emakorangpontian #bugis #bdkmajidee

Share 7 105
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - layan lagu gf aku jap @mya_matahari otw ke Jb, masa lagu ni on air betol kat kampong dia 😂😂😂 #balikkampung #bdkmajidee #johordarultazim

layan lagu gf aku jap @mya_matahari otw ke Jb, masa lagu ni on air betol kat kampong dia 😂😂😂 #balikkampung #bdkmajidee #johordarultazim

Share 1 29
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Time naikkan berat badan, ni le bila kita balik JOHOR DARUL TA'ZIM #myhometown #bkdmajidee #johorbahru

Time naikkan berat badan, ni le bila kita balik JOHOR DARUL TA'ZIM #myhometown #bkdmajidee #johorbahru

Share 6 127
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Kita ni hidup sentiasa ada yang memerhati walaupun Kita tengah sendirian INGAT 😀 #senyum

Kita ni hidup sentiasa ada yang memerhati walaupun Kita tengah sendirian INGAT 😀 #senyum

Share 0 67
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - menanti apa yang tak pasti #fikir #streetfashion #changemindset @aisyalhakim pun nak juga kacau daun le 😂

menanti apa yang tak pasti #fikir #streetfashion #changemindset@aisyalhakim pun nak juga kacau daun le 😂

Share 2 96
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - menoreh diwaktu subuh #live #soccer #mypassion

menoreh diwaktu subuh #live #soccer #mypassion

Share 7 108
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Pagi #portrait #sportman #soccer

Pagi #portrait #sportman #soccer

Share 6 114
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - dia penghibur hati Aku bila dalam keadaan yang rungsing dan gumbira dari umur dia 8th sehingga kini Yaya sudah berumur 27th. Dia anak saudara kami yang sungguh ISTIMEWA semoga Yaya terus sihat ye sayang dan doakan Uncle Ddepp & Untie Leez terus sukses dan dimurahkan rezeki walau berhadapan dengan kesukaran #mynephew #subnanallah #alhamdulillah

dia penghibur hati Aku bila dalam keadaan yang rungsing dan gumbira dari umur dia 8th sehingga kini Yaya sudah berumur 27th. Dia anak saudara kami yang sungguh ISTIMEWA semoga Yaya terus sihat ye sayang dan doakan Uncle Ddepp & Untie Leez terus sukses dan dimurahkan rezeki walau berhadapan dengan kesukaran #mynephew #subnanallah #alhamdulillah

Share 3 120
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Yok2 kita gi ke @sweepbarbershopshahalam kat shah alam sekarang ada PROMOSI HEBAT. Apa tunggu lagikan boss @tuntega #sweepbarbershop #shahalam #kitatolongkawan #promote

Yok2 kita gi ke @sweepbarbershopshahalam kat shah alam sekarang ada PROMOSI HEBAT. Apa tunggu lagikan boss @tuntega #sweepbarbershop #shahalam #kitatolongkawan #promote

Share 4 55
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Hotel Flamingo katanya 😂 @aisyalhakim #changemindset #soccer #grassroots #zoonegara #mandrin

Hotel Flamingo katanya 😂 @aisyalhakim #changemindset #soccer #grassroots #zoonegara #mandrin

Share 0 39
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - KL atau Singapore, salah satu distinasi yang perlu aku buat keputusan meneruskan kehidupan. #mencarinafkahuntukkeluarga #janjiadakerja

KL atau Singapore, salah satu distinasi yang perlu aku buat keputusan meneruskan kehidupan. #mencarinafkahuntukkeluarga #janjiadakerja

Share 9 296
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - ALLAH memberi kita akal untuk BERFIKIR. Jadi sama2 kita mengunakan AKAL ini menadah tangan BERDOA padanya supaya kembalikan BAITULMAQDIS kepada saudara kita di PALESTINE.Itulah senjata paling hebat untuk kita yang jauh ini.Bersatulah wahai saudara2 ku. #lovebaitulmaqdis #palestine #islam

ALLAH memberi kita akal untuk BERFIKIR. Jadi sama2 kita mengunakan AKAL ini menadah tangan BERDOA padanya supaya kembalikan BAITULMAQDIS kepada saudara kita di PALESTINE.Itulah senjata paling hebat untuk kita yang jauh ini.Bersatulah wahai saudara2 ku. #lovebaitulmaqdis #palestine #islam

Share 0 81
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - setiap perjalanan itu pasti ada halangan dan ujiannya. Anggap lah apa yang akan dilalui nanti sebagai pembakar semangat untuk terus berjuang dalam kehidupan membela nasib keluarga. Allah sentiasa bersama kita. Go Hasnizam Uzir "YOU CAN DO IT" #senyum #syukur #portrait #alhamdulillah #subhanallah #streetfashion #fashion #vespa #lx150

setiap perjalanan itu pasti ada halangan dan ujiannya. Anggap lah apa yang akan dilalui nanti sebagai pembakar semangat untuk terus berjuang dalam kehidupan membela nasib keluarga. Allah sentiasa bersama kita. Go Hasnizam Uzir "YOU CAN DO IT" #senyum #syukur #portrait #alhamdulillah #subhanallah #streetfashion #fashion #vespa #lx150

Share 2 120
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - meeting untuk masa depan #planing2018 #usahaterususaha #hu

meeting untuk masa depan #planing2018 #usahaterususaha #hu

Share 0 52
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Ya ALLAH beri lah hambamu ini kekuatan untuk membela KELUARGAKU ini. #subhanallah #ujian #sabar #senyum

Ya ALLAH beri lah hambamu ini kekuatan untuk membela KELUARGAKU ini. #subhanallah #ujian #sabar #senyum

Share 4 132
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - Tahniah team @anuarmanan AMSKINS naik podium kat Indonesia walaupun bicycle dirampas #amskins #cycling #pro

Tahniah team @anuarmanan AMSKINS naik podium kat Indonesia walaupun bicycle dirampas #amskins #cycling #pro

Share 1 49
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - @danialmazalan Org banyak cakap utk AMSKINS CYCLING TEAM 🤣 (pro team). Tunggu kehebatan mereka 💪💪💪 #cycling #amskinscyclingteam #pro #local

@danialmazalan Org banyak cakap utk AMSKINS CYCLING TEAM 🤣 (pro team). Tunggu kehebatan mereka 💪💪💪 #cycling #amskinscyclingteam #pro #local

Share 0 63
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - bersama orang2 kuat AMSKINS CYCLING TEAM (Pro), kita jalan2 cari kerja untuk masa depan keluarga bukan untuk diri sendiri. #tahniah #amskinscyclingteam #sahabatcycling

bersama orang2 kuat AMSKINS CYCLING TEAM (Pro), kita jalan2 cari kerja untuk masa depan keluarga bukan untuk diri sendiri. #tahniah #amskinscyclingteam #sahabatcycling

Share 1 85
Photos of hasnizam_uzir in Instagram Account Hasnizam Uzir 哈士尼占穆 Hasnizam Uzir 哈士尼占穆

hasnizam_uzir

hasnizam_uzir's Instagram Photo - nampak gayanya kembali dibawah pokok #terusmencarirezeki #terusberdoa #rezekiallah 😉

nampak gayanya kembali dibawah pokok #terusmencarirezeki #terusberdoa #rezekiallah😉

Share 0 48
Load More