PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel

Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

Kain Cotton Exclusive D'Comel

High Quality Cotton Stokis SAH D'Comel 4m bidang 45 // RM88 sm //RM93 ss Belian borong hanya rm68/psg!! Fb page : I.M. Cottonshop // Iffah Mohamad

Instagram Photos and Videos of i.m.cottonshop. Download, Comment, Like Kain Cotton Exclusive D'Comel Photos and Videos Shared by i.m.cottonshop Instagram Account

Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - NEW ARRIVAL! 
Kepada penggemar kain yg cute2 ni especially crafters, jgn lepaskn peluang utk memiliki corak2 cute ni... limited pcs only.. JANGAN TERLEPAS ok!

Whatsapp 0199624150 to order!! #kaincottonborong #kainpasang #kainmurah #kain #sayajualkaincotton #songketmurah #songket #cottonsongket #songketcotton #songketcottonmurah #songketcottonprinted #batikprinted #kaincotton #cotton #kaincottonmurah #kainpasangmurah #cottonπŸ’― #japanesecotton #japanesecottonmurah #japanesecottoncantik #japanesecottonmalaysia #englishcotton #cottonenglish #englishcottonmurah #englishcottoncantik #englishcottonmalaysia

NEW ARRIVAL! Kepada penggemar kain yg cute2 ni especially crafters, jgn lepaskn peluang utk memiliki corak2 cute ni... limited pcs only.. JANGAN TERLEPAS ok! Whatsapp 0199624150 to order!! #kaincottonborong #kainpasang #kainmurah #kain #sayajualkaincotton #songketmurah #songket #cottonsongket #songketcotton #songketcottonmurah #songketcottonprinted #batikprinted #kaincotton #cotton #kaincottonmurah #kainpasangmurah #cottonπŸ’― #japanesecotton #japanesecottonmurah #japanesecottoncantik #japanesecottonmalaysia #englishcotton #cottonenglish #englishcottonmurah #englishcottoncantik #englishcottonmalaysia

Share 0 5
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - Hi u olss.. seperti yg dijanjikan.. YEAR END SALE kembali lagi... tapi thn ni offer best sikit tau.. kita bg FREE GIFT MINI POUCH BAG utk pembelian 3 pasang dan ke atas.. Harga sale :
RM75 (retail) ---RM12 off --- RM63 (sale)
RM88 (retail) ---RM12 off --- RM76 (sale)

Amacam best tak offer ni??
Semua design kain blh pilih kat album (yg masih ada stok)... beribu design ada... songket, munge2, cartoon dll... sale hingga hujung bulan je tau.. thn 2018 harga kembali kpd asal dah.. jommmm cpt borong.. Nk senang wasap je iffah ok..
www.wasap.my/60199624150

Whatsapp 0199624150 to order!! #kaincottonborong #kainpasang #kainmurah #kain #sayajualkaincotton #songketmurah #songket #cottonsongket #songketcotton #songketcottonmurah #songketcottonprinted #batikprinted #kaincotton #cotton #kaincottonmurah #kainpasangmurah #cottonπŸ’― #japanesecotton #japanesecottonmurah #japanesecottoncantik #japanesecottonmalaysia #englishcotton #cottonenglish #englishcottonmurah #englishcottoncantik #englishcottonmalaysia

Hi u olss.. seperti yg dijanjikan.. YEAR END SALE kembali lagi... tapi thn ni offer best sikit tau.. kita bg FREE GIFT MINI POUCH BAG utk pembelian 3 pasang dan ke atas.. Harga sale : RM75 (retail) ---RM12 off --- RM63 (sale) RM88 (retail) ---RM12 off --- RM76 (sale) Amacam best tak offer ni?? Semua design kain blh pilih kat album (yg masih ada stok)... beribu design ada... songket, munge2, cartoon dll... sale hingga hujung bulan je tau.. thn 2018 harga kembali kpd asal dah.. jommmm cpt borong.. Nk senang wasap je iffah ok.. www.wasap.my/60199624150 Whatsapp 0199624150 to order!! #kaincottonborong #kainpasang #kainmurah #kain #sayajualkaincotton #songketmurah #songket #cottonsongket #songketcotton #songketcottonmurah #songketcottonprinted #batikprinted #kaincotton #cotton #kaincottonmurah #kainpasangmurah #cottonπŸ’― #japanesecotton #japanesecottonmurah #japanesecottoncantik #japanesecottonmalaysia #englishcotton #cottonenglish #englishcottonmurah #englishcottoncantik #englishcottonmalaysia

Share 0 2
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos)
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos) . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 4
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos)
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos) . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 2
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos)
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos) . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 4
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos)
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos) . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 3
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos)
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos) . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 2
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos)
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos) . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 1 6
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos)
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA (x termasuk pos) . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 12 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 2
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - Jom cpt2 order sblm hrga dinaikkan..

Jom cpt2 order sblm hrga dinaikkan..

Share 0 4
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 1
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 2 6
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 4
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 4
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 4
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 2
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 3
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 3
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 4
Photos of i.m.cottonshop in Instagram Account Kain Cotton Exclusive D'Comel Kain Cotton Exclusive D'Comel

i.m.cottonshop

i.m.cottonshop's Instagram Photo - STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH
*********************************
HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. 
Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi.
Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs)
βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs)
βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs)
βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs)
.
Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. .
DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA.
.
Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi.
.
βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs)
βœ… Sticker Subjek (32 pcs)
βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs)
.
Memang takkan dapat dah offer best macam ni.
Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan.

Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) 
JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS
*******************************
www.wasap.my/60199624150

#stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

STICKER KELENGKAPAN SEKOLAH ********************************* HAPPPYYYY nya dia dapat sticker nama sendiri. Senang sangat dah ni. Takyah sesusah nak tulis... nak cop lagi. Semua sticker ada dalam satu set. βœ… Sticker Nama Panjang (90 pcs) βœ… Sticker Nama Buku Tulis (54 pcs) βœ… Sticker Nama Bekas Air/Makan (54 pcs) βœ… Sticker Nama Alatulis (120 pcs) βœ… Sticker No Phone Ibubapa/Penjaga (12 pcs) . Semua 330pcs sticker ni berharga RM28 saja. . DIULANGI!!! HARGA RM28 SAJA. . Dan yang paling best, untuk tempahan awal akan terima Bonus Sticker sebanyak 118pcs lagi. . βœ… Sticker Matapelajaran (32 pcs) βœ… Sticker Subjek (32 pcs) βœ… Sticker Jadual Hari (54 pcs) . Memang takkan dapat dah offer best macam ni. Jadi cepat2 buat tempahan yer sebelum harga dinaikkan. Update : Bermula 4 Disember 2017 hrga sticker adalah RM35 (x termasuk pos) JOMMM cepat2 order!!! WHATSAPP KAMI TERUS ******************************* www.wasap.my/60199624150 #stickermurah #stickernamacustom #sticker #stickermalaysia #stickernamamurah #stickeranak #stickeranakcustom #stickermurahmalaysia #stickersekolah

Share 0 2
Load More