PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna

kristdemokraterna

Kristdemokraterna

Välkommen till Kristdemokraternas officiella Instagram! Vi är ett politiskt parti som arbetar för mer valfrihet och ett samhälle som byggs underifrån.

Instagram Photos and Videos of kristdemokraterna. Download, Comment, Like Kristdemokraterna Photos and Videos Shared by kristdemokraterna Instagram Account

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Tyvärr kvarstår alla frågor, säger Mikael Oscarsson (KD) efter försvarsutskottets möte.
Jan Salestrand, som är statssekreterare hos försvarsminister Peter Hultqvist, redogjorde där för att han fick information om händelserna på Transportstyrelsen den 25 februari i fjol.
 Vi fick inga svar på varför den här viktiga informationen, som var ett blinkande rödljus, inte togs upp på statssekreterarnivån och varför den inte fördes vidare till exempelvis Emma Lennartsson, som är Stefan Löfvens statssekreterare, säger Oscarsson.
Ingenting av det som framkom på utskottsmötet ändrar hans uppfattning om att väcka misstroendeförklaring mot försvarsministern.
– De har gett nån-annan-ismen ett nytt ansikte. Det är alltid någon annan som har ansvaret, trots att man var så drabbad på försvarsdepartementet med skadorna mot Försvarsmakten. Ändå brydde man sig inte om att stoppa det pågående läckaget, säger @mikaeloscarsson .

Tyvärr kvarstår alla frågor, säger Mikael Oscarsson (KD) efter försvarsutskottets möte. Jan Salestrand, som är statssekreterare hos försvarsminister Peter Hultqvist, redogjorde där för att han fick information om händelserna på Transportstyrelsen den 25 februari i fjol. Vi fick inga svar på varför den här viktiga informationen, som var ett blinkande rödljus, inte togs upp på statssekreterarnivån och varför den inte fördes vidare till exempelvis Emma Lennartsson, som är Stefan Löfvens statssekreterare, säger Oscarsson. Ingenting av det som framkom på utskottsmötet ändrar hans uppfattning om att väcka misstroendeförklaring mot försvarsministern. – De har gett nån-annan-ismen ett nytt ansikte. Det är alltid någon annan som har ansvaret, trots att man var så drabbad på försvarsdepartementet med skadorna mot Försvarsmakten. Ändå brydde man sig inte om att stoppa det pågående läckaget, säger @mikaeloscarsson .

Share 4 69

Sponsored Ads

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Terrorn har ännu en gång drabbat Europa, Barcelona. 
Tankarna går till offren och deras anhöriga. Europa är åter i sorg. 
Efter sorg. Efter solidaritet med våra medmänniskor. Efter dåd efter dåd så behöver vi våga låta vår avsky för terrorn vara tillräcklig för att komma samman och försöka stoppa den. Polisiära insatser behövs men vi måste också inse behovet av att bekämpa idéerna bakom terrorn.

Terrorn har ännu en gång drabbat Europa, Barcelona. Tankarna går till offren och deras anhöriga. Europa är åter i sorg. Efter sorg. Efter solidaritet med våra medmänniskor. Efter dåd efter dåd så behöver vi våga låta vår avsky för terrorn vara tillräcklig för att komma samman och försöka stoppa den. Polisiära insatser behövs men vi måste också inse behovet av att bekämpa idéerna bakom terrorn.

Share 3 117

Sponsored Ads

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Tuve Skånberg, vår ledamot i Konstitutionsutskottet (KU) på väg in till dagens sammanträde då KU inleder sin granskning av Transportstyrelsens IT-affär och regeringens agerande i frågan. Här i intervju med Expressen som bevakar likt andra medier dagens inledning av granskningen.

Tuve Skånberg, vår ledamot i Konstitutionsutskottet (KU) på väg in till dagens sammanträde då KU inleder sin granskning av Transportstyrelsens IT-affär och regeringens agerande i frågan. Här i intervju med Expressen som bevakar likt andra medier dagens inledning av granskningen.

Share 2 61

Sponsored Ads

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Vi har orolig omvärld och behöver ett starkt försvar. Vi har förhandlat med regeringen i hopp om att finna en gemensam lösning som ger försvaret en stabil grund och långsiktiga förutsättningar. Tyvärr har det inte funnits konstruktiv väg framåt och vi har haft ett låst läge i försvarsförhandlingarna sedan i våras. Vårt agerande genom att lämna förhandlingarna i måndags har haft effekt men det är fortfarande 2 miljarder för lite. Vi står flera miljarder från varandra och vi anser att försvaret behöver tio miljarder de kommande tre åren. Försvarsministern verkar se som sin huvuduppgift att hålla nere anslagen till försvaret istället för att se till att höja vår försvarsförmåga. Det sade @buschebba med anledning av försvarsuppgörelsen som presenterades idag.

Vi har orolig omvärld och behöver ett starkt försvar. Vi har förhandlat med regeringen i hopp om att finna en gemensam lösning som ger försvaret en stabil grund och långsiktiga förutsättningar. Tyvärr har det inte funnits konstruktiv väg framåt och vi har haft ett låst läge i försvarsförhandlingarna sedan i våras. Vårt agerande genom att lämna förhandlingarna i måndags har haft effekt men det är fortfarande 2 miljarder för lite. Vi står flera miljarder från varandra och vi anser att försvaret behöver tio miljarder de kommande tre åren. Försvarsministern verkar se som sin huvuduppgift att hålla nere anslagen till försvaret istället för att se till att höja vår försvarsförmåga. Det sade @buschebba med anledning av försvarsuppgörelsen som presenterades idag.

Share 4 123
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag har @buschebba tillsammans med Allianskollegorna presenterat nytt förslag: Inträdesjobb för fler i arbete.
Vi har en regering som står handfallen inför våra största utmaningar. Regeringen sviker samhällets allra mest utsatta. Istället för att ta tag i de verkliga problemen kring höga trösklar på arbetsmarknaden sätter man sin tillit till konjunkturen och reformer som inte fungerar. Idag har vi 6000 fler personer som är öppet arbetslösa än förra året, vi har 10 000 fler personer som varit arbetslösa mer än 6 månader. Det går åt fel håll. De som står längt ifrån arbetsmarknaden blir alltfler. Regeringen har inga svar till den gruppen. Det är inget annat än ett svek mot dessa människor.
Integrationen kräver en rad olika reformer på många områden och lägre trösklar in på arbetsmarknaden ett av de allra viktigaste. Vi har barn som hinner gå igenom förskola, andra klass, femte klass och högstadium utan att en enda gång se sina föräldrar gå till jobbet. Regeringen står handfallen. Därför föreslår Alliansen idag inträdesjobb för att fler ska komma i arbete. Förslaget berör nyanlända, under de fem första åren i Sverige samt unga upp till 23 år utan fullständig gymnasieutbildning. Lönen uppgår till 70 procent av rådande ingångslön i branschen, upp till ett tak om 21 000 kronor i bruttolön per månad. 30 procent av arbetstiden anses därmed gå till att lära sig arbetet eller utbildning. Sverige behöver en ny regering med en fungerande arbetsmarknadspolitik.

Idag har @buschebba tillsammans med Allianskollegorna presenterat nytt förslag: Inträdesjobb för fler i arbete. Vi har en regering som står handfallen inför våra största utmaningar. Regeringen sviker samhällets allra mest utsatta. Istället för att ta tag i de verkliga problemen kring höga trösklar på arbetsmarknaden sätter man sin tillit till konjunkturen och reformer som inte fungerar. Idag har vi 6000 fler personer som är öppet arbetslösa än förra året, vi har 10 000 fler personer som varit arbetslösa mer än 6 månader. Det går åt fel håll. De som står längt ifrån arbetsmarknaden blir alltfler. Regeringen har inga svar till den gruppen. Det är inget annat än ett svek mot dessa människor. Integrationen kräver en rad olika reformer på många områden och lägre trösklar in på arbetsmarknaden ett av de allra viktigaste. Vi har barn som hinner gå igenom förskola, andra klass, femte klass och högstadium utan att en enda gång se sina föräldrar gå till jobbet. Regeringen står handfallen. Därför föreslår Alliansen idag inträdesjobb för att fler ska komma i arbete. Förslaget berör nyanlända, under de fem första åren i Sverige samt unga upp till 23 år utan fullständig gymnasieutbildning. Lönen uppgår till 70 procent av rådande ingångslön i branschen, upp till ett tak om 21 000 kronor i bruttolön per månad. 30 procent av arbetstiden anses därmed gå till att lära sig arbetet eller utbildning. Sverige behöver en ny regering med en fungerande arbetsmarknadspolitik.

Share 2 100
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag debatterar @rolandutbult (längst till vänster) FN:s globala hållbarhetsmål på #Västerhavsveckan.

Idag debatterar @rolandutbult (längst till vänster) FN:s globala hållbarhetsmål på #Västerhavsveckan.

Share 0 72
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Blandade bilder från den kristdemokratiska sektionen i årets prideparad 🌈
Pride är en viktig manifestation för allas lika värde. Men det här är större än Pride, därför att stå upp för allas lika värde måste vi göra alla dagar. Det är vårt ansvar som medmänniskor. De mänskliga fri och rättigheterna måste gälla alla oavsett vart du kommer ifrån, vad du tror eller vem du älskar. #pride2017 #stockholmpride

Blandade bilder från den kristdemokratiska sektionen i årets prideparad 🌈 Pride är en viktig manifestation för allas lika värde. Men det här är större än Pride, därför att stå upp för allas lika värde måste vi göra alla dagar. Det är vårt ansvar som medmänniskor. De mänskliga fri och rättigheterna måste gälla alla oavsett vart du kommer ifrån, vad du tror eller vem du älskar. #pride2017 #stockholmpride

Share 7 96
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag invigs Stockholm Pride Park på Östermalms IP. Kristdemokraterna har ett tält på området där besökare kan träffa och prata med våra representanter.

Pride är en viktig manifestation för allas lika värde. Men det här är större än Pride, därför att stå upp för allas lika värde måste vi göra alla dagar. Det är vårt ansvar som medmänniskor. De mänskliga fri och rättigheterna måste gälla alla oavsett vart du kommer ifrån, vad du tror eller vem du älskar. #pride2017 #stockholmpride

Idag invigs Stockholm Pride Park på Östermalms IP. Kristdemokraterna har ett tält på området där besökare kan träffa och prata med våra representanter. Pride är en viktig manifestation för allas lika värde. Men det här är större än Pride, därför att stå upp för allas lika värde måste vi göra alla dagar. Det är vårt ansvar som medmänniskor. De mänskliga fri och rättigheterna måste gälla alla oavsett vart du kommer ifrån, vad du tror eller vem du älskar. #pride2017 #stockholmpride

Share 6 139
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - på Alliansens presskonferens för en stund sedan

på Alliansens presskonferens för en stund sedan

Share 9 166
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Alldeles strax inleds presskonferensen om Transportstyrelsens IT-affär. Ni kan följa presskonferensen på SVT 2

Alldeles strax inleds presskonferensen om Transportstyrelsens IT-affär. Ni kan följa presskonferensen på SVT 2

Share 8 196
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - "Det är otroligt allvarligt, det kan vara det största säkerhetsläckaget vi haft sedan Bergling och Wennerströms tid" kommenterar Mikael Oscarsson i Rapport med anledning av Transportstyrelsens IT-affär.

Den 19 januari i år fick Transportstyrelsens generaldirektör Maria Ågren avgå under oklara omständigheter. I början av juli rapporterade SVT Nyheter att Maria Ågren fått strafföreläggande för ”grov oaktsamhet” på grund av hanteringen av sekretessbelagda uppgifter. Hanteringen innefattade bland annat att IT-tekniker från Östeuropa som ej säkerhetsprövats fick tillgång till information om personer med skyddad identitet, bepansrade fordon, efterlysta fordon samt var och när värdetransportbilar kör.

"Det är otroligt allvarligt, det kan vara det största säkerhetsläckaget vi haft sedan Bergling och Wennerströms tid" kommenterar Mikael Oscarsson i Rapport med anledning av Transportstyrelsens IT-affär. Den 19 januari i år fick Transportstyrelsens generaldirektör Maria Ågren avgå under oklara omständigheter. I början av juli rapporterade SVT Nyheter att Maria Ågren fått strafföreläggande för ”grov oaktsamhet” på grund av hanteringen av sekretessbelagda uppgifter. Hanteringen innefattade bland annat att IT-tekniker från Östeuropa som ej säkerhetsprövats fick tillgång till information om personer med skyddad identitet, bepansrade fordon, efterlysta fordon samt var och när värdetransportbilar kör.

Share 4 88
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Vi vill framföra våra varmaste och hjärtligaste gratulationer till Hennes Kungliga Höghet Kronprinsessan Victoria på hennes högtidsdag. 
Så här beskrev partiledare Ebba Busch Thor Kronprinsessan tidigare under våren i dokumentären ”Victoria 40 år”: "Sveriges kronprinsessa förändrar helt Hollywoodbilden av vad det innebär att vara prinsessa. Vi har en kunnig och engagerad människa i Kronprinsessan, som bidrar till att öppna dörrar som är stängda för så gott som alla andra. Det för samman människor och ger förutsättningar för att driva avgörande frågor framåt." Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se

Vi vill framföra våra varmaste och hjärtligaste gratulationer till Hennes Kungliga Höghet Kronprinsessan Victoria på hennes högtidsdag. Så här beskrev partiledare Ebba Busch Thor Kronprinsessan tidigare under våren i dokumentären ”Victoria 40 år”: "Sveriges kronprinsessa förändrar helt Hollywoodbilden av vad det innebär att vara prinsessa. Vi har en kunnig och engagerad människa i Kronprinsessan, som bidrar till att öppna dörrar som är stängda för så gott som alla andra. Det för samman människor och ger förutsättningar för att driva avgörande frågor framåt." Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se

Share 4 253
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Just nu talar @buschebba på almedalsscenen! #almedalen #kdalmedalen

Just nu talar @buschebba på almedalsscenen! #almedalen #kdalmedalen

Share 7 174
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Om tre timmar är det äntligen dags för Ebba Busch Thors Almedalstal! 
För er som hellre ser talet från TV-soffan så kommer SVT 2 att sända talet med start 19:00

Om tre timmar är det äntligen dags för Ebba Busch Thors Almedalstal! För er som hellre ser talet från TV-soffan så kommer SVT 2 att sända talet med start 19:00

Share 0 95
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - I Almedalsparken kör vi just nu bildspel och filmer! Och härligt väder är det med ☀️ #kdalmedalen #almedalen

I Almedalsparken kör vi just nu bildspel och filmer! Och härligt väder är det med ☀️ #kdalmedalen #almedalen

Share 2 95
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Himlen är härligt KD-blå och matchar flaggorna på vår dag i Almedalen! #kdalmedalen #almedalen

Himlen är härligt KD-blå och matchar flaggorna på vår dag i Almedalen! #kdalmedalen #almedalen

Share 0 127
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag träffade @buschebba @majblomman_ knattereporter och svarade på bra frågor.

Idag träffade @buschebba @majblomman_ knattereporter och svarade på bra frågor.

Share 0 132
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Imorse debatterade Caroline bostadsbyggande i de större städerna följt av debatt om gestaltande livsmiljöer. "Vi behöver gå från att bygga bostäder till att bygga samhällen" sade @carolineszyber om konstnärligt gestaltade livsmiljöer hos @konstnarernas

Imorse debatterade Caroline bostadsbyggande i de större städerna följt av debatt om gestaltande livsmiljöer. "Vi behöver gå från att bygga bostäder till att bygga samhällen" sade @carolineszyber om konstnärligt gestaltade livsmiljöer hos @konstnarernas

Share 2 62
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Har @magnus.oscarsson redan paxat bästa platsen inför talet? Klockan 19:00 börjar talet som hålls av @buschebba i Almedalsparken, då hoppas vi att vi även finner dig i bänkraderna! Bild: Sara Lidqvist

Har @magnus.oscarsson redan paxat bästa platsen inför talet? Klockan 19:00 börjar talet som hålls av @buschebba i Almedalsparken, då hoppas vi att vi även finner dig i bänkraderna! Bild: Sara Lidqvist

Share 0 88
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Expressen live TV med Jakob Forssmed - han pratar opinionssiffror, att vicka som partiledare och såklart lite politik också! #almedalen #kdalmedalen

Expressen live TV med Jakob Forssmed - han pratar opinionssiffror, att vicka som partiledare och såklart lite politik också! #almedalen #kdalmedalen

Share 0 60
Load More