PiclonePiclone

Best Instagram Web Viewer

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna

kristdemokraterna

Kristdemokraterna

Vi är ett politiskt parti som arbetar för mer valfrihet och ett samhälle som byggs underifrån. Uppdateras av Kristdemokraternas partikansli.

Instagram Photos and Videos of kristdemokraterna. Download, Comment, Like Kristdemokraterna Photos and Videos Shared by kristdemokraterna Instagram Account

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Glad midsommar, alla följare!

Glad midsommar, alla följare!

Share 5 148

Sponsored Ads

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Vi Kristdemokrater vill se rejäla reformer: ✔️För jobben genom genomgripande arbetsmarknadsreformer som sänker trösklar så att vi kan börja bryta tudelningen
✔️För tryggheten genom fler och bättre utrustade poliser och bättre förebyggande arbete
✔️För stärkt skyddsnät runt våra barn genom satsningar på föräldrastöd, förstärkt elevhälsa, kortare väntetider till BUP, ökat stöd till ideella ledare och sociala utfallskontrakt för att främja nya metoder att förebygga att ungas ohälsa och utanförskap
✔️För bättre ekonomi för våra äldre genom helt borttagen skillnad i beskattning mellan arbete och pension och kraftigt höjd BTP, som går till de sämst ställda. Därtill en äldreboendegaranti. ✔️För vården genom en stor primärvårdssatsning, jämlik vård genom statligt ansvar för den avancerade sjukhusvården och återinförd kömiljard.

Det är en sak att regeringen är allmänt passiva med vårdreformer - det är illa nog - men att de tagit bort en vårdreform som uppenbart kortade köerna - kömiljarden - det är nästan värre.

Det lyfte Jakob Forssmed igår i riksdagsdebatten om regeringens förslag till ekonomiska riktlinjer och partiernas olika alternativ.

Vi Kristdemokrater vill se rejäla reformer: ✔️För jobben genom genomgripande arbetsmarknadsreformer som sänker trösklar så att vi kan börja bryta tudelningen ✔️För tryggheten genom fler och bättre utrustade poliser och bättre förebyggande arbete ✔️För stärkt skyddsnät runt våra barn genom satsningar på föräldrastöd, förstärkt elevhälsa, kortare väntetider till BUP, ökat stöd till ideella ledare och sociala utfallskontrakt för att främja nya metoder att förebygga att ungas ohälsa och utanförskap ✔️För bättre ekonomi för våra äldre genom helt borttagen skillnad i beskattning mellan arbete och pension och kraftigt höjd BTP, som går till de sämst ställda. Därtill en äldreboendegaranti. ✔️För vården genom en stor primärvårdssatsning, jämlik vård genom statligt ansvar för den avancerade sjukhusvården och återinförd kömiljard. Det är en sak att regeringen är allmänt passiva med vårdreformer - det är illa nog - men att de tagit bort en vårdreform som uppenbart kortade köerna - kömiljarden - det är nästan värre. Det lyfte Jakob Forssmed igår i riksdagsdebatten om regeringens förslag till ekonomiska riktlinjer och partiernas olika alternativ.

Share 3 66

Sponsored Ads

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Vi ska välkomna människor som söker en fristad till Sverige. Vår frihet är värdefull och vacker – och vi vill dela den med fler. Men då måste vi också kunna säga att söker 
man sig till Sverige för vår frihets skull – då ska man inte behöva möta samma förtryck här, som man lämnade där. Det sade @buschebba vid dagens manifestation mot hedersvåld som arrangerades av Glöm aldrig Pela och Fadime.

Vi ska välkomna människor som söker en fristad till Sverige. Vår frihet är värdefull och vacker – och vi vill dela den med fler. Men då måste vi också kunna säga att söker man sig till Sverige för vår frihets skull – då ska man inte behöva möta samma förtryck här, som man lämnade där. Det sade @buschebba vid dagens manifestation mot hedersvåld som arrangerades av Glöm aldrig Pela och Fadime.

Share 3 102

Sponsored Ads

Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag besökte @buschebba Stockholms sjukhem som bland annat driver ett uppskattat äldreboende. Där träffade hon både engagerad personal och nöjda äldre. Bemötande och trygghet är de två områden som får högst betyg av de äldre som bor på äldreboendet.

Tyvärr ser det inte lika bra ut överallt för våra äldre. Hur ett samhälle behandlar sina äldre säger mycket om vilka värderingar som styr. Våra äldre är värda en så god ålderdom som möjligt. Kristdemokraterna fortsätter arbeta för en äldreboendegaranti!

Idag besökte @buschebba Stockholms sjukhem som bland annat driver ett uppskattat äldreboende. Där träffade hon både engagerad personal och nöjda äldre. Bemötande och trygghet är de två områden som får högst betyg av de äldre som bor på äldreboendet. Tyvärr ser det inte lika bra ut överallt för våra äldre. Hur ett samhälle behandlar sina äldre säger mycket om vilka värderingar som styr. Våra äldre är värda en så god ålderdom som möjligt. Kristdemokraterna fortsätter arbeta för en äldreboendegaranti!

Share 1 85
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Ikväll talar Jakob Forssmed på Järva politikerveckan. Missa inte det!

Ikväll talar Jakob Forssmed på Järva politikerveckan. Missa inte det!

Share 0 82
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag meddelade Säpochefen att bedömningen är att det finns tusentals våldsbejakande islamistiska extremister i Sverige idag och att det gått från hundratals till tusentals nu. 
Den utvecklingen måste brytas. Att repetera att det öppna samhället ska fortsätta som vanligt är ohållbart. Det behövs mer än solidaritet, hashtaggar, facebookstatusar och andra symbolhandlingar. De gör att vi kommer samman och känslomässigt kan hantera det svåra och onda för en stund men det stoppar inte nya dåd.

Terroristerna är inte vettlösa. De agerar snarare kalkylerat utifrån en vettlös ideologi. De kommer inte att övertygas om sina fel genom våra solidaritetsyttringar. De måste snarare inse att vårt samhälle är fast beslutet att möta deras hot resolut.

Därför behöver vi: ✔️Utrusta 4000 poliser med hjälmar, skyddsväst och förstärkningsvapen så att terroristerna vet att man alltid kommer att möta hårt motstånd. 
30 000 poliser ute i vårt samhälle senast 2025. ✔️Förstärkt förebyggande arbete för att motverka radikalisering. ✔️Beslagta pass för personer som är på väg att ansluta sig till terror utomlands. ✔️Gör det möjligt att döma svenska IS-krigare för landsförräderi. ✔️Vägra återinträde i Sverige för den som misstänks ha deltagit i terrorelaterad verksamhet. ✔️Bekämpa idéerna bakom terrorismen och särskilt den våldsbejakande islamismen. Kristdemokraterna avsätter 10 miljoner kronor till Forum för levande historia som ska kunna informera om den våldsbejakande islamismen ✔️Se över bidragen till organisationer i civilsamhället. Skattemedel ska inte gå till verksamheter där extremism frodas. ✔️Bryt segregation genom att minska utanförskapet i områden där radikaliseringen ökar.

Läs gärna @buschebba debattartikel i Aftonbladet. Länk i bion.

Idag meddelade Säpochefen att bedömningen är att det finns tusentals våldsbejakande islamistiska extremister i Sverige idag och att det gått från hundratals till tusentals nu. Den utvecklingen måste brytas. Att repetera att det öppna samhället ska fortsätta som vanligt är ohållbart. Det behövs mer än solidaritet, hashtaggar, facebookstatusar och andra symbolhandlingar. De gör att vi kommer samman och känslomässigt kan hantera det svåra och onda för en stund men det stoppar inte nya dåd. Terroristerna är inte vettlösa. De agerar snarare kalkylerat utifrån en vettlös ideologi. De kommer inte att övertygas om sina fel genom våra solidaritetsyttringar. De måste snarare inse att vårt samhälle är fast beslutet att möta deras hot resolut. Därför behöver vi: ✔️Utrusta 4000 poliser med hjälmar, skyddsväst och förstärkningsvapen så att terroristerna vet att man alltid kommer att möta hårt motstånd. 30 000 poliser ute i vårt samhälle senast 2025. ✔️Förstärkt förebyggande arbete för att motverka radikalisering. ✔️Beslagta pass för personer som är på väg att ansluta sig till terror utomlands. ✔️Gör det möjligt att döma svenska IS-krigare för landsförräderi. ✔️Vägra återinträde i Sverige för den som misstänks ha deltagit i terrorelaterad verksamhet. ✔️Bekämpa idéerna bakom terrorismen och särskilt den våldsbejakande islamismen. Kristdemokraterna avsätter 10 miljoner kronor till Forum för levande historia som ska kunna informera om den våldsbejakande islamismen ✔️Se över bidragen till organisationer i civilsamhället. Skattemedel ska inte gå till verksamheter där extremism frodas. ✔️Bryt segregation genom att minska utanförskapet i områden där radikaliseringen ökar. Läs gärna @buschebba debattartikel i Aftonbladet. Länk i bion.

Share 6 189
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Sedan Kristdemokraterna fällde DÖ har vi drivit på för ett gemensamt alliansagerande mot regeringens skadliga politik. I första hand en gemensam alliansbudget.

Då det inte finns enighet kring det är vi beredda att stoppa regeringens skadliga politik på andra sätt. Alla steg vi kan ta för att föra Sverige i rätt riktning ska vi ta.

Därför har vi idag tagit gemensamt initiativ för att stoppa de tre skadliga skatterna som regeringen aviserat. Om regeringen inte vill lyssna är vi beredda att rikta misstroende mot regeringen. Läs gärna intervjun med @buschebba i frågan. Länk finns bion. Bilden från DN och den aktuella artikeln.

Sedan Kristdemokraterna fällde DÖ har vi drivit på för ett gemensamt alliansagerande mot regeringens skadliga politik. I första hand en gemensam alliansbudget. Då det inte finns enighet kring det är vi beredda att stoppa regeringens skadliga politik på andra sätt. Alla steg vi kan ta för att föra Sverige i rätt riktning ska vi ta. Därför har vi idag tagit gemensamt initiativ för att stoppa de tre skadliga skatterna som regeringen aviserat. Om regeringen inte vill lyssna är vi beredda att rikta misstroende mot regeringen. Läs gärna intervjun med @buschebba i frågan. Länk finns bion. Bilden från DN och den aktuella artikeln.

Share 4 119
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Hur man behandlar sina äldre säger mycket om ett samhälle. För vår partiledare @buschebba var hennes mormor anledningen till att hon engagerade sig politiskt. 
Se @buschebba berätta mer om sin relation till sin mormor i programmet 'Fest hos Bindefeld' som sändes ikväll. 
Länk till hela programmet hittar i bion.

Hur man behandlar sina äldre säger mycket om ett samhälle. För vår partiledare @buschebba var hennes mormor anledningen till att hon engagerade sig politiskt. Se @buschebba berätta mer om sin relation till sin mormor i programmet 'Fest hos Bindefeld' som sändes ikväll. Länk till hela programmet hittar i bion.

Share 5 124
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Ikväll kl. 20.00 kan du se @buschebba i tv-programmet 'Fest hos Bindefeld' i kanal 5. Ett somrigt program med intressanta samtal med gästerna Peter Jöback och Christer Björkman. Missa inte det!

Ikväll kl. 20.00 kan du se @buschebba i tv-programmet 'Fest hos Bindefeld' i kanal 5. Ett somrigt program med intressanta samtal med gästerna Peter Jöback och Christer Björkman. Missa inte det!

Share 3 110
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Ikväll medverkade @carolineszyber ,bostadspolitisk talesperson i kvällens Aktuellt där hon debatterade bostäder med bostadsminister Peter Eriksson. 
Det är positivt att det byggs fler bostäder idag, det är resultat av Alliansens reformer som vi ser idag. Tyvärr återgår regeringen till gamla lösningar som inte gav resultat - byggsubventioner. Vi har redan en överhettad bostadsmarknad. Vi behöver inte slänga på mer ved på den. Vi behöver reformer som ger resultat och ökar rörligheten på bostadsmarknaden. Nyproduktion är aldrig billigt. Vi måste sänka trösklarna in på bostadsmarknaden. 1% av bostadsmarknaden som nyproduktionen utgör kan inte ensamt lösa bostadskrisen.

Ikväll medverkade @carolineszyber ,bostadspolitisk talesperson i kvällens Aktuellt där hon debatterade bostäder med bostadsminister Peter Eriksson. Det är positivt att det byggs fler bostäder idag, det är resultat av Alliansens reformer som vi ser idag. Tyvärr återgår regeringen till gamla lösningar som inte gav resultat - byggsubventioner. Vi har redan en överhettad bostadsmarknad. Vi behöver inte slänga på mer ved på den. Vi behöver reformer som ger resultat och ökar rörligheten på bostadsmarknaden. Nyproduktion är aldrig billigt. Vi måste sänka trösklarna in på bostadsmarknaden. 1% av bostadsmarknaden som nyproduktionen utgör kan inte ensamt lösa bostadskrisen.

Share 4 79
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag @buschebba i intervju med DN: "Finns det bara stöd för att stoppa de här tre skattehöjningarna (brytpunkten för statlig inkomstskatt, flygskatten och skärpta 3:12-regler) är vi självklart för det. Men vi menar att vi bör inte bara bromsa saker, utan vi bör också tillföra saker som för Sverige aktivt framåt.

Hon är dock inte nöjd med de tre skattehöjningarna, utan vill att allianspartierna försöker ändra regeringens höstbudget på ytterligare tre områden. Det handlar om att ta tillbaka av den så kallade kömiljarden i sjukvården, sänka pensionärsskatten mer och återinföra lägre arbetsgivaravgift för alla över 64 år samt tvinga fram ett besked från regeringen om en kraftig höjning av antalet poliser de närmaste åren." Länk i bion.

Idag @buschebba i intervju med DN: "Finns det bara stöd för att stoppa de här tre skattehöjningarna (brytpunkten för statlig inkomstskatt, flygskatten och skärpta 3:12-regler) är vi självklart för det. Men vi menar att vi bör inte bara bromsa saker, utan vi bör också tillföra saker som för Sverige aktivt framåt. Hon är dock inte nöjd med de tre skattehöjningarna, utan vill att allianspartierna försöker ändra regeringens höstbudget på ytterligare tre områden. Det handlar om att ta tillbaka av den så kallade kömiljarden i sjukvården, sänka pensionärsskatten mer och återinföra lägre arbetsgivaravgift för alla över 64 år samt tvinga fram ett besked från regeringen om en kraftig höjning av antalet poliser de närmaste åren." Länk i bion.

Share 2 115
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - ”Idag har vi nått en milsten i arbetet mot terrorism genom terroröverenskommelsen. Vi kristdemokrater har fått igenom flera viktiga åtgärder men anser samtidigt att det behövs mer” säger Kristdemokraternas rättspolitiske talesperson Andreas Carlson 
Samtalen har resulterat i flera viktiga åtgärder, bland annat: ✔️ Lagförslag för ett förbud mot samröre med terrororganisationer. En fråga som Kristdemokraterna drivit sedan 90-talet. ✔️ Säkerställa att Polisen kommer få tillgång till egna övningsplatser för att stärka sin förmåga att bekämpa terrorbrott i framtiden. ✔️ Utökad tillgång till skyddsvästar, vapen och hjälmar. Efter dådet i Stockholm såg vi att polisen inte hade tillgång i tillräcklig omfattning. I och med överenskommelsen ser vi till att detta inte ska kunna ske igen. ✔️ Polisen kommer i större utsträckning kunna begära hjälp från Kustbevakningen och försvaret. ✔️ Terroröverenskommelsen öppnar även för Kristdemokraternas förslag att sätta fotboja på asylsökande som är säkerhetsrisker 
Förutom dessa saker hade vi Kristdemokrater även gärna gått längre med följande åtgärder: ✔️ Kameraövervakning och gett Polisen samma undantag som SL har i lagstiftningen ✔️ Försvarets möjlighet att hjälpa Polisen utöver skyddsobjekten

”Idag har vi nått en milsten i arbetet mot terrorism genom terroröverenskommelsen. Vi kristdemokrater har fått igenom flera viktiga åtgärder men anser samtidigt att det behövs mer” säger Kristdemokraternas rättspolitiske talesperson Andreas Carlson Samtalen har resulterat i flera viktiga åtgärder, bland annat: ✔️ Lagförslag för ett förbud mot samröre med terrororganisationer. En fråga som Kristdemokraterna drivit sedan 90-talet. ✔️ Säkerställa att Polisen kommer få tillgång till egna övningsplatser för att stärka sin förmåga att bekämpa terrorbrott i framtiden. ✔️ Utökad tillgång till skyddsvästar, vapen och hjälmar. Efter dådet i Stockholm såg vi att polisen inte hade tillgång i tillräcklig omfattning. I och med överenskommelsen ser vi till att detta inte ska kunna ske igen. ✔️ Polisen kommer i större utsträckning kunna begära hjälp från Kustbevakningen och försvaret. ✔️ Terroröverenskommelsen öppnar även för Kristdemokraternas förslag att sätta fotboja på asylsökande som är säkerhetsrisker Förutom dessa saker hade vi Kristdemokrater även gärna gått längre med följande åtgärder: ✔️ Kameraövervakning och gett Polisen samma undantag som SL har i lagstiftningen ✔️ Försvarets möjlighet att hjälpa Polisen utöver skyddsobjekten

Share 0 81
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Alliansen firar Sverige på Skansen!

Alliansen firar Sverige på Skansen!

Share 3 185
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Så här tjusig är vår partiledare Ebba Busch Thor när hon firar #nationaldagen på Skansen.

Så här tjusig är vår partiledare Ebba Busch Thor när hon firar #nationaldagenpå Skansen.

Share 0 268
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Förra året inledde jag mitt tal i Almedalen såhär: "Sverige, Sverige älskade land.

Jag älskar dig, inte bara för att dina jordgubbar är de godaste, för att dina ängar och hagar är de finaste eller för att dina skärgårdar är de vackraste. Jag älskar Sverige för att det är mitt hem. Det är här jag träffat min man och det är här mina barn växer upp. Det är helt enkelt min plats på jorden.

Vi som lever här formar tillvaron på de grundvalar som vi har fått ärva av våra föräldrar och de som bott och levt här före oss. Friheter och rättigheter som många bara kan drömma om tar vi för självklara i vårt land. Det här har vi åstadkommit genom enträget arbete för ett bättre samhälle.

Snart väntar för många av oss en efterlängtad semester och förhoppningsvis får vi tid tillsammans med vänner och familj. Tid för de där små men så viktiga samtalen. Där i de små gemenskaperna händer det något som gör samhället starkare. Där överförs värderingar. Där vävs en samhällsväv som gör att vårt samhälle håller ihop. Värderingar gror och förs vidare. Värderingar som byggt och bygger vårt hem starkt och tryggt.

Tilliten stärks. Medmänsklighet och frihet ges utrymme. Värden som kan bära oss genom tider av oro och skapar en grund för bygga ett Sverige, ett hem för framtiden.

Goda värderingar bygger ett tryggt Sverige. Vårt land är värt hylla. Hurra för Sverige."

Förra året inledde jag mitt tal i Almedalen såhär: "Sverige, Sverige älskade land. Jag älskar dig, inte bara för att dina jordgubbar är de godaste, för att dina ängar och hagar är de finaste eller för att dina skärgårdar är de vackraste. Jag älskar Sverige för att det är mitt hem. Det är här jag träffat min man och det är här mina barn växer upp. Det är helt enkelt min plats på jorden. Vi som lever här formar tillvaron på de grundvalar som vi har fått ärva av våra föräldrar och de som bott och levt här före oss. Friheter och rättigheter som många bara kan drömma om tar vi för självklara i vårt land. Det här har vi åstadkommit genom enträget arbete för ett bättre samhälle. Snart väntar för många av oss en efterlängtad semester och förhoppningsvis får vi tid tillsammans med vänner och familj. Tid för de där små men så viktiga samtalen. Där i de små gemenskaperna händer det något som gör samhället starkare. Där överförs värderingar. Där vävs en samhällsväv som gör att vårt samhälle håller ihop. Värderingar gror och förs vidare. Värderingar som byggt och bygger vårt hem starkt och tryggt. Tilliten stärks. Medmänsklighet och frihet ges utrymme. Värden som kan bära oss genom tider av oro och skapar en grund för bygga ett Sverige, ett hem för framtiden. Goda värderingar bygger ett tryggt Sverige. Vårt land är värt hylla. Hurra för Sverige."

Share 2 125
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Idag är det den 6 juni. Då vi firar Sverige, och då inte minst de som byggde vårt land. "Inget säger så mycket om ett land som hur man behandlar sina äldre", skriver @buschebba i Expressen.

Därför anser Kristdemokraterna att våra äldre förtjänar mer respekt på arbetsmarknaden, i vården, på äldre dagar. Därför arbetar vi mot diskrimineringen av äldre på arbetsmarknaden. Det ska löna sig att arbeta som senior! Vi vill också slopa pensionärsskatten, minska vårdköerna som drabbar de äldre allra hårdast, förbättra äldrevården och säkerställa att den som fyllt 85 år ska bestämma själv när han eller hon vill flytta till särskilt boende. Det är så vi skapar ett samhälle där våra äldre möts av respekt. Länk till artikeln i bion.

Idag är det den 6 juni. Då vi firar Sverige, och då inte minst de som byggde vårt land. "Inget säger så mycket om ett land som hur man behandlar sina äldre", skriver @buschebba i Expressen. Därför anser Kristdemokraterna att våra äldre förtjänar mer respekt på arbetsmarknaden, i vården, på äldre dagar. Därför arbetar vi mot diskrimineringen av äldre på arbetsmarknaden. Det ska löna sig att arbeta som senior! Vi vill också slopa pensionärsskatten, minska vårdköerna som drabbar de äldre allra hårdast, förbättra äldrevården och säkerställa att den som fyllt 85 år ska bestämma själv när han eller hon vill flytta till särskilt boende. Det är så vi skapar ett samhälle där våra äldre möts av respekt. Länk till artikeln i bion.

Share 2 173
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Imorgon firar vi Sveriges nationaldag! Vi passar därför på att redan nu önska glad 6 juni till alla följare här på Facebook. Hoppas ni får en riktigt fin dag!

Imorgon firar vi Sveriges nationaldag! Vi passar därför på att redan nu önska glad 6 juni till alla följare här på Facebook. Hoppas ni får en riktigt fin dag!

Share 6 120
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - Vårt samhälle ska naturligtvis möta varje terrordåd med solidaritet med de drabbade, anhöriga till dödsoffer, deras stad och deras land.
Men att varje gång terrorn slår till, och det börjar bli många gånger nu, repetera att det öppna samhället ska fortsätta som vanligt är ohållbart. Det behövs mer än solidaritet, hashtaggar, facebookstatusar och andra symbolhandlingar. De gör att vi kommer samman och känslomässigt kan hantera det svåra och onda för en stund men det stoppar inte nya dåd.
Efter sorg. Efter solidaritet med våra medmänniskor. Efter dåd efter dåd så behöver vi våga låta vår avsky för terrorn vara tillräcklig för att komma samman och försöka stoppa den.
Terroristerna är inte vettlösa. De agerar snarare kalkylerat utifrån en vettlös ideologi. De kommer inte att övertygas om sina fel genom våra solidaritetsyttringar. De måste snarare inse att vårt samhälle är fast beslutet att möta deras hot resolut.
✔️Utrusta 4000 poliser med hjälmar, skyddsväst och förstärkningsvapen så att terroristerna vet att man alltid kommer att möta hårt motstånd. 
30 000 poliser ute i vårt samhälle senast 2025.örstärkt förebyggande arbete för att motverka radikalisering. ✔️Beslagta pass för personer som är på väg att ansluta sig till terror utomlands.
✔️Gör det möjligt att döma svenska IS-krigare för landsförräderi.
✔️Vägra återinträde i Sverige för den som misstänks ha deltagit i terrorelaterad verksamhet.
✔️Bekämpa idéerna bakom terrorismen och särskilt den våldsbejakande islamismen. Kristdemokraterna avsätter 10 miljoner kronor till Forum för levande historia som ska kunna informera om den våldsbejakande islamismen
✔️Se över bidragen till organisationer i civilsamhället. Skattemedel ska inte gå till verksamheter där extremism frodas.
✔️Bryt segregation genom att minska utanförskapet i områden där radikaliseringen ökar. Det skriver @buschebba I Aftonbladet idag. Länk i bion.

Vårt samhälle ska naturligtvis möta varje terrordåd med solidaritet med de drabbade, anhöriga till dödsoffer, deras stad och deras land. Men att varje gång terrorn slår till, och det börjar bli många gånger nu, repetera att det öppna samhället ska fortsätta som vanligt är ohållbart. Det behövs mer än solidaritet, hashtaggar, facebookstatusar och andra symbolhandlingar. De gör att vi kommer samman och känslomässigt kan hantera det svåra och onda för en stund men det stoppar inte nya dåd. Efter sorg. Efter solidaritet med våra medmänniskor. Efter dåd efter dåd så behöver vi våga låta vår avsky för terrorn vara tillräcklig för att komma samman och försöka stoppa den. Terroristerna är inte vettlösa. De agerar snarare kalkylerat utifrån en vettlös ideologi. De kommer inte att övertygas om sina fel genom våra solidaritetsyttringar. De måste snarare inse att vårt samhälle är fast beslutet att möta deras hot resolut. ✔️Utrusta 4000 poliser med hjälmar, skyddsväst och förstärkningsvapen så att terroristerna vet att man alltid kommer att möta hårt motstånd. 30 000 poliser ute i vårt samhälle senast 2025.örstärkt förebyggande arbete för att motverka radikalisering. ✔️Beslagta pass för personer som är på väg att ansluta sig till terror utomlands. ✔️Gör det möjligt att döma svenska IS-krigare för landsförräderi. ✔️Vägra återinträde i Sverige för den som misstänks ha deltagit i terrorelaterad verksamhet. ✔️Bekämpa idéerna bakom terrorismen och särskilt den våldsbejakande islamismen. Kristdemokraterna avsätter 10 miljoner kronor till Forum för levande historia som ska kunna informera om den våldsbejakande islamismen ✔️Se över bidragen till organisationer i civilsamhället. Skattemedel ska inte gå till verksamheter där extremism frodas. ✔️Bryt segregation genom att minska utanförskapet i områden där radikaliseringen ökar. Det skriver @buschebba I Aftonbladet idag. Länk i bion.

Share 10 169
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - I år fyller kronprinsessan Victoria 40 år. Med anledning av det sänds det mycket sevärda programmet "Kronprinsessan 40 år" i TV4. 
Ebba Busch Thor medverkade i programmet som sändes igår. Hon sade i programmet att vi har en kunnig och engagerad människa i Kronprinsessan. Det bidrar till att öppna dörrar som är stängda för så gott som alla andra och föra samman människor och ger förutsättningar för att driva avgörande frågor framåt.

Det fick vi se även i gårdagens program. Se länk i bion.

I år fyller kronprinsessan Victoria 40 år. Med anledning av det sänds det mycket sevärda programmet "Kronprinsessan 40 år" i TV4. Ebba Busch Thor medverkade i programmet som sändes igår. Hon sade i programmet att vi har en kunnig och engagerad människa i Kronprinsessan. Det bidrar till att öppna dörrar som är stängda för så gott som alla andra och föra samman människor och ger förutsättningar för att driva avgörande frågor framåt. Det fick vi se även i gårdagens program. Se länk i bion.

Share 0 74
Photos of kristdemokraterna in Instagram Account Kristdemokraterna Kristdemokraterna

kristdemokraterna

kristdemokraterna's Instagram Photo - I april föreslog kommissionen en social programförklaring för EU som till en början inte kommer att vara bindande. Dock tycks det vara kommissionens avsikt att följa upp med lagstiftning. I ”Work-life balance Directive” som presenterades samtidigt och som är skarp lagstiftning ingår till exempel ett krav om att alla länder måste införa regler som tvingar den ena föräldern att vara ledig minst fyra månader av föräldraledigheten.

Kristdemokraternas åsikt är enkel och tydlig. Beslut om vem som ska vara föräldraledig i ett hushåll ska inte fattas i Bryssel, ej heller i Sveriges riksdag utan vid köksbordet. Politikernas uppgift är att se till att det är möjligt för småbarnsföräldrar att kunna vara med sina barn när de är små, inte detaljreglera familjers tillvaro.

Vår uppfattning är också att EU är en god kraft för unionens medborgare och på den globala arenan. Men till skillnad från L tror inte Kristdemokraterna att EU byggs starkt genom detaljregleringar av människors liv. Tvärtom kan överdrivna regleringar från Bryssel riskera att leda till EU-kritiska motreaktioner och framväxten av populistiska krafter som i realiteten leder till att EU försvagas.

Det skriver Jakob Forssmed och Lars Adaktusson. Länk i bion.

I april föreslog kommissionen en social programförklaring för EU som till en början inte kommer att vara bindande. Dock tycks det vara kommissionens avsikt att följa upp med lagstiftning. I ”Work-life balance Directive” som presenterades samtidigt och som är skarp lagstiftning ingår till exempel ett krav om att alla länder måste införa regler som tvingar den ena föräldern att vara ledig minst fyra månader av föräldraledigheten. Kristdemokraternas åsikt är enkel och tydlig. Beslut om vem som ska vara föräldraledig i ett hushåll ska inte fattas i Bryssel, ej heller i Sveriges riksdag utan vid köksbordet. Politikernas uppgift är att se till att det är möjligt för småbarnsföräldrar att kunna vara med sina barn när de är små, inte detaljreglera familjers tillvaro. Vår uppfattning är också att EU är en god kraft för unionens medborgare och på den globala arenan. Men till skillnad från L tror inte Kristdemokraterna att EU byggs starkt genom detaljregleringar av människors liv. Tvärtom kan överdrivna regleringar från Bryssel riskera att leda till EU-kritiska motreaktioner och framväxten av populistiska krafter som i realiteten leder till att EU försvagas. Det skriver Jakob Forssmed och Lars Adaktusson. Länk i bion.

Share 0 63
Load More